ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با هارد اکسترنال A.data 2.5 inch Classic CH95 500 GB

joopin
25-11-2010, 17:17
سلام دوستان

من 2 هفته پیش یک هارد a.data (متاسفانه ..!!) خریدم . 2.5 اینچ و 500 گیگ مدل Classic ch94 جدود 200 گیگ هم توش اطلاهات ریخته بودم....ناگهان امروز که وصل کردم به لپتابم پیغام داد که باید این هارد فرمت بشه!!! این پیغام رو من قبلا تو فلش ها دیده بودم و با فرمت کردن معمولا مشکل حل میشد..!! یک بارم هم یک هارد WD 2.5 اینچ رو شوت کردم با پام بعد این پیغام رو داد که البته کاملا منطقی بود که این پیغام رو بده ....!! اما من نمی خوام اطلاعاتم رو از دست بدم....در ثانی اصلا چرا باید همچین پیغامی رو بده!!!! یک هارد نو!!!!؟ 10000% هم مطمئنم که ضربه نخورده ، نلرزیده و غیره....چون همیشه یک نقطه خاص رو میزم هست و اصلا دستم هم نمی خوره بهش!!!

حالا

1- اصلا چرا اینطوری شد؟

2- چکار کنم بدونه از بین رفتن اطلاعات؟

3- آیا فرمت کنم و بعد دوباره ریکاوری کنم درست میشه؟ شاید دوباره اینطوری بشه!! این فروشنده هم اینقدر مخ منو زد که خول شدم خریدمش...!!! یه وسترن و یه سیگیت دارم مثه هلو دارن کار می کنند!!!

4- بندازمش دور؟!

ممنون

yassinn
31-12-2010, 03:38
سلام دوستان

من 2 هفته پیش یک هارد a.data (متاسفانه ..!!) خریدم . 2.5 اینچ و 500 گیگ مدل Classic ch94 جدود 200 گیگ هم توش اطلاهات ریخته بودم....ناگهان امروز که وصل کردم به لپتابم پیغام داد که باید این هارد فرمت بشه!!! این پیغام رو من قبلا تو فلش ها دیده بودم و با فرمت کردن معمولا مشکل حل میشد..!! یک بارم هم یک هارد WD 2.5 اینچ رو شوت کردم با پام بعد این پیغام رو داد که البته کاملا منطقی بود که این پیغام رو بده ....!! اما من نمی خوام اطلاعاتم رو از دست بدم....در ثانی اصلا چرا باید همچین پیغامی رو بده!!!! یک هارد نو!!!!؟ 10000% هم مطمئنم که ضربه نخورده ، نلرزیده و غیره....چون همیشه یک نقطه خاص رو میزم هست و اصلا دستم هم نمی خوره بهش!!!

حالا

1- اصلا چرا اینطوری شد؟

2- چکار کنم بدونه از بین رفتن اطلاعات؟

3- آیا فرمت کنم و بعد دوباره ریکاوری کنم درست میشه؟ شاید دوباره اینطوری بشه!! این فروشنده هم اینقدر مخ منو زد که خول شدم خریدمش...!!! یه وسترن و یه سیگیت دارم مثه هلو دارن کار می کنند!!!

4- بندازمش دور؟!

ممنون

من هم دقیقا همین مشکل رو همین امشب پیدا کردم ، اگه کسی راه حلی بلده لطفا جواب بده حدود 300 گیگ عکس و فیلمی که ظرف چهار سال جمع شده رو نمی خوام از دست بدم .
شما راه حلی پیدا کردید ؟؟؟

ata.royalfalcon
31-12-2010, 17:19
من حدس میزنم که پارتیشنت RAW شده شما یه سر به disk management ببین چی نوشته
اگه میتونی یه اسکرین شات ازش بذار تا من ببینم
اگه RAW شده باشه یه نرم افزاری هست که میتونه از این پارتیشن بهم خورده اطلاعاتشو بازیابی کنه

sina ebi
25-07-2011, 17:47
من حدس میزنم که پارتیشنت RAW شده شما یه سر به disk management ببین چی نوشته
اگه میتونی یه اسکرین شات ازش بذار تا من ببینم
اگه RAW شده باشه یه نرم افزاری هست که میتونه از این پارتیشن بهم خورده اطلاعاتشو بازیابی کنه
داداش هارد من raw شده ... چجوری اطلاعاتشو بازیابی کنم ؟

Greedy
30-08-2011, 14:53
ماشالله مثه اینکه هر چی هارد adata هست این مشکلو داره برای منم یه ساعت پیش اینطور شد

amirdooodooo
24-03-2012, 20:42
سلام من یه هارد اکسترنال adata دارم وقتی وصلش میکنم میشناسدش ولی حجم نداره بعد که میخوام بازش کنم میگه باید فرمت کنم باید چکارش کنم تا ظرفیتشم بخونه و احتیاجی به فرمت نداشته باشه لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Greedy
25-03-2012, 12:55
سلام من یه هارد اکسترنال adata دارم وقتی وصلش میکنم میشناسدش ولی حجم نداره بعد که میخوام بازش کنم میگه باید فرمت کنم باید چکارش کنم تا ظرفیتشم بخونه و احتیاجی به فرمت نداشته باشه لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم همه هاردای adata اینطورین واسه منم همینطوریه باید از soft mode بیارم
واقعا هارد اشغالیه

mehran gorji
26-03-2012, 09:41
اطلاعات هارد رو با نرم افزار final deta enterprias ریکاوری کنید و بعد فرمت کنید.

هارد های ادیتا این مشکلات را دارند.