PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : S5250 » تاپیک مخصوص گوشی Wave 525

صفحه ها : [1] 2 3

aliugd
25-11-2010, 15:23
سلام به همه دوستان عزیز
عید غدیر بر همه شما مبارک:11:
با توجه به اینکه این گوشی در بازار ایران موجود شده، تصمیم گرفتیم که تاپیک جداگانه ویژه این گوشی ایجاد بشه تا از پراکندگی مطالب هم جلوگیری بشه. از همه دوستان خواهش میکنم مطالب خودشون رو در اینجا قرار بدند.

با تشکر فراوان

عکس و مشخصات این گوشی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمت با گارانتی مایکروتل: حدود 195 هزار تومان

منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Immunology
26-11-2010, 14:21
من این گوشیو واسه یکی از آشناهامون گرفتم.همه چیزش تا حدودی شبیه گالاکسیه خودمه.الان برام سواله که این چیزایی که رو گوشی خودمه واسه آندروید هست یا سامسونگ؟؟چون والپیپر ایناش شبیه هست.

در مورد گوشی باید یگم که زیاد رون نیست و لگ داره.
بادا 1.1 روش هست.
از صفحه نمایشش اصلا خوشم نیومد.متاسفانه 256 کیلو رنگ هست.اگه 16 ملیون بود قابل قبول تر بود.
دوربینشم برای گوشی با این قیمت خوبه.
تاچش خازنی هست و متوسطه.با توجه به اینکه تا حدی منو اینا کند عمل میکنه این فکر به آدم دست میده که تاچش ضعیفه اما مشکل از پردازنده ایناست.
فارسی رو کامل ساپورت میکنه.
بخش مسج کاملا شبیه گالاکسی هست با یه مزیت که میشه بخش مسج رو تو یه حالت قرار داد که بخش باکس و سنت اینا رو جدا کرد که آندروید این قابلیت رو مستقیم نداره(البته برنامه هایی هستن واسه این کار)
صدا گوشی هم به نظرم خیلی خوب بود خصوصا تو هندزفری(شاید از گالاکسی بهتر)
در کل اگه صفحه ی بهتری داشت خیلی خوب بود.

گرافيكار
27-11-2010, 11:39
من این گوشیو واسه یکی از آشناهامون گرفتم.همه چیزش تا حدودی شبیه گالاکسیه خودمه.الان برام سواله که این چیزایی که رو گوشی خودمه واسه آندروید هست یا سامسونگ؟؟چون والپیپر ایناش شبیه هست.

بادا 1.1 روش هست.
از صفحه نمایشش اصلا خوشم نیومد.متاسفانه 256 کیلو رنگ هست.اگه 16 ملیون بود قابل قبول تر بود.
تاچش خازنی هست و متوسطه.با توجه به اینکه تا حدی منو اینا کند عمل میکنه این فکر به آدم دست میده که تاچش ضعیفه اما مشکل از پردازنده ایناست.
بخش مسج کاملا شبیه گالاکسی هست با یه مزیت که میشه بخش مسج رو تو یه حالت قرار داد که بخش باکس و سنت اینا رو جدا کرد که آندروید این قابلیت رو مستقیم نداره(البته برنامه هایی هستن واسه این کار)

مرسي آقا ابي
برادر كوچيكه منم ميخواد اين گوشي رو بخره
اي كاش از نظر صفحه نمايش ،حساسيت لمس و سرعت مثلا با گوشيه استار مقايسه اش ميكردي
نه بابا يه غول
عزيزمن چند وقته با گالكسي كار ميكني بايدم همه چيز اين گوشي به نظرت بد بياد
آخه صفحه نمايش اين بيچاره كجا گالكسي كجا
در كل اگه با يه گوشي هم رديفش مقايسه اش كني
ممنون ميشم

Immunology
27-11-2010, 14:43
مرسي آقا ابي
برادر كوچيكه منم ميخواد اين گوشي رو بخره
اي كاش از نظر صفحه نمايش ،حساسيت لمس و سرعت مثلا با گوشيه استار مقايسه اش ميكردي
نه بابا يه غول
عزيزمن چند وقته با گالكسي كار ميكني بايدم همه چيز اين گوشي به نظرت بد بياد
آخه صفحه نمايش اين بيچاره كجا گالكسي كجا
در كل اگه با يه گوشي هم رديفش مقايسه اش كني
ممنون ميشم

تاچش خوبه.ولی هر چقدرم خوب باشه چون خود عملکرد و پردازنده ضعیفه مثلا حرکت منو رو کند نشون میده.
صفحش هم با یه گوشی نوکیا 6280 که اونم 256 کیلو رنگ که مقایسه میکنم میبینم پایینتره.البته دلیلش اینه صفحه ی این بزرگتره.پس طبیعیه.
در کل از من مقایسه نخواید بکنم چون این گالاکسی منو بدجور بدعادت کرده.:27:
از لحاظ برنامه نسبت به آندروید دی یک کلام میتونم بگم افتضاحه.تو app samsung چیزی خاصی نبود.
ضمنا زوم 2 انگشتی هم داره.اما این کجا و زوم گالاکسی کجا:18:
البته داریم از یه گوشی 190 تومنی حرف میزنیم.:31:

گرافيكار
27-11-2010, 14:56
تاچش خوبه.ولی هر چقدرم خوب باشه چون خود عملکرد و پردازنده ضعیفه مثلا حرکت منو رو کند نشون میده.
صفحش هم با یه گوشی نوکیا 6280 که اونم 256 کیلو رنگ که مقایسه میکنم میبینم پایینتره.البته دلیلش اینه صفحه ی این بزرگتره.پس طبیعیه.
در کل از من مقایسه نخواید بکنم چون این گالاکسی منو بدجور بدعادت کرده.:27:
از لحاظ برنامه نسبت به آندروید دی یک کلام میتونم بگم افتضاحه.تو app samsung چیزی خاصی نبود.
ضمنا زوم 2 انگشتی هم داره.اما این کجا و زوم گالاکسی کجا:18:
البته داریم از یه گوشی 190 تومنی حرف میزنیم.:31:

پس اگه كسي قبلا مثلا دستش استار بوده
از خريد اين گوشي پشيمون نميشه
بالاخره مولتي تاچ داره
كلا برادر من هر دو ماه يك بار يه گوشي جديد ميخره
كه هيچكدومشون از 200 تومن بالاتر نميره اينم يه جورشه ديگه
راستي پردازنده اش مشخص نشده چنده

aliugd
27-11-2010, 16:57
راستي پردازنده اش مشخص نشده چنده
سلام
در مورد پروسسور منم مطمئن نیستم، جایی خوندم نوشته بود 455 مگا هرتز ، یه جا دیگه زده بود 323 ...

mefmef
28-11-2010, 22:17
دوستان عزیز سلام

یه خبر داغ و دست اول من دیروز این گوشیو بدون گارانتی خریدم 175000 تومان :31: ولی نمی دونم gps اون چطوری کار می کنه لطفا اگه کسی می دونه راهنمایی کنه

pulp_152
01-12-2010, 01:11
خوب منم برای یکی از اعضای خانواده گرفتم!

صفحه نمایش بسیار خوب ! در کنار 8300 هم عملکرد بسیار خوبی داره با اینکه amoled هست ! .. و از استار و بقیه گوشیهای سامسونگ در این رده یک سر و گردن از نظر صفحه نمایش ... تاچ .. سرعت و .. بالاتره !

هنوز کامل چکش نکردم ...

ولی تا چند روز اینده یک ریویو +فیلم و عکس از گوشی میزارم !

به جرات میتونم بگم از جت سریعتر ! و تاچ بهتر ی داره

منوی گرافیکی هم بسیار زیباست !

از لحاظ اس ام اس دادن هم توپ .. پینچ زوم در عکس هم امکان پذیره ولی یخورده خیلی کم تاخیر داره که باید انگشتتون رو اروم باز کنید ..ولی کاملا عملکردش خوبه ..

حالا زیاد نمیگم بقیش باشه واسه ریویو .

mefmef
01-12-2010, 08:26

مبارکه و منتظریم برای معرفی

shahramcat
01-12-2010, 11:09
سلام

میشه نسخه بادا رو این گوشی رو بعدا آپدیت کرد ؟

گرافيكار
01-12-2010, 13:21

صفحه نمایش بسیار خوب ! در کنار 8300 هم عملکرد بسیار خوبی داره با اینکه amoled هست ! .. و از استار و بقیه گوشیهای سامسونگ در این رده یک سر و گردن از نظر صفحه نمایش ... تاچ .. سرعت و .. بالاتره !

هنوز کامل چکش نکردم ...

از لحاظ اس ام اس دادن هم توپ .. پینچ زوم در عکس هم امکان پذیره ولی یخورده خیلی کم تاخیر داره که باید انگشتتون رو اروم باز کنید ..ولی کاملا عملکردش خوبه ..

دوست من منم براي اعضاي خانوادم ميخوام:31:
ميشه يه كم زودتر اين بررسيتو لطف كني بزاري:11:

---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------

دوستان عزیز سلام

یه خبر داغ و دست اول من دیروز این گوشیو بدون گارانتی خریدم 175000 تومان :31: ولی نمی دونم gps اون چطوری کار می کنه لطفا اگه کسی می دونه راهنمایی کنه

شما هم اگه نظرتون رو در مورد اين گوشي بگين بد نيست
ممنون ميشيم

pulp_152
01-12-2010, 14:13
چشم .. سعی میکنم زودتر بزارم ...

فقط یک چیز جالب بگم ! رفتم از نمایندگی سامسونگ خریدم !... بعد طرف اشنا بود چون همیشه ازش خرید میکردم .. البته نه زیاد در حد حال و احوالو اینا ! ...

بعد این گوشیو که روشن کردم با منوها کار کردم یکم براش توضیح دادم !

همونجا زنگ زد به یک نفر گفت بیا فردا 5250 بردار حرف نداره :31:

یکی دیگه هم زنگ زد گفت الان فقط s5250 بعدطرف بهش گفته چطوره و اینا گفت کار نداشته باش همه چیز داره ..

جالب انگاری با گوشی کار نکرده بود .. خودش هم باورش نمیشد انقدر باحال باشه:27:

aliugd
01-12-2010, 17:04

هنوز کامل چکش نکردم ...

سلام محمدرضا جان
تبریک به خاطر خرید این گوشی:11:
در مورد صفحه نمایشش می خوام بگم که اتفاقاً آقای "الدار" هم از صفحه نمایش این گوشی راضی بوده و گفته که کیفیت اون متقاعد کننده است. طبق ریویویی که در سایتش از این گوشی گذاشته بود و خود شما هم در جریانش هستی.

The outdoor performance is quite good and the screen can even be read in direct sunlight. You can have up to 16 text rows and a few auxiliary lines displayed at once. In general, I am quite pleased with the screen.

mefmef
02-12-2010, 10:08
دوستان سلام
gps این گوشی رو چطوری باید فعال کرد ؟

mh2006_pur
02-12-2010, 13:08
سلام این اولین پست من تو این فروم هس:5:
پس سلامممممممممممممممممممممم مممم به همه...:11:
ققققققققققققققققققققققققق ققققربون همتون

سوال؟
من زیاد اس ام اس بازی می کنم با تاچ هم تا حالا کار نکردم موندن راحت میشه اس داد یا نه؟؟
اگه زیاد راحت نیس که برم S5330 بگیرم...
میدونم که تاچ خازنی راحته تایپش اما چون تجربه ای ندارم میخوام از استید بپرسم نظرشونو:10:
با تشکر:40:

mefmef
02-12-2010, 13:48
سلام این اولین پست من تو این فروم هس

صفحه کلیدش برای اس ام اس دادن فوق العاده ست .

arian_pboy
02-12-2010, 16:25
دوستان سلام
gps این گوشی رو چطوری باید فعال کرد ؟

با سلام
برای فعال کردن GPS به قسمت تنظیمات بعد اتصال بعد مکان برید و اونجا چندتا گزینه ای که هست رو فعال کنید
توجه:
باید gprs گوشیتون هم فعال باشه تا GPS فعال بشه
اینا که گفتم از روی منوی فارسی بود

pulp_152
02-12-2010, 16:34
بدون شرح:

pulp_152
02-12-2010, 16:41

در حال فیلم دیدن

فایل RAR
پارت 1

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپارت 2

pulp_152
02-12-2010, 16:47
سرعت گوشی در منوها و قسمت های مختلف

پارت 1

پارت 2

جمعا 9 مگابایت

pulp_152
02-12-2010, 17:41
پس از سالها بکار گیری جاوا در رده ارزان قیمت ها سر انجام سامسونگ هم روی به سیستم عامل اختصاصی اورد و بادا رویای جذابی که مدتها پیرامون آن صحبت می گردید، اینک جامه واقعیت به خود پوشید.

اینک سعی بر این داریم که با نگاهی به عملکرد سیستم عامل و s5250 عملکردش را بسنجیم .

این دومین بار است که بادا در کانون توجه قرار گرفته است بار اول زمانی بود که با گوشی رویایی wave s8500 با امکانات فوق العاده طیف وسیعی از دوستداران را در رده گران قیمت به خود جذب نمود . اینک با امدن این مدل و مدلهایی نظیرش که در رده ارزان قیمت ها جلب توجه میکنند .

بدون شک اولین امری که در روشن کردن گوشی با ان مواجه میشوید عملکرد نرم و روان گوشی چه در حرکت بین منوها و چه در استفاده از تاچ گوشی است.

این گوشی از تاچ خازنی با قابلیت مولتی تاچ در بعضی از قسمت ها چون گالری و نت همراه است ...

لمس بسیار حساس و دقیق و پینچ زوم مناسب عملکردی را برای شما به ارمغان میاورد که کاملا از تاچ و سرعت این گوشی راضی خواهید شد .

---------------------

عملکرد صفحه نمایش علی رغم رزولوشن پایین صفحه مطلوب و راضی کننده است و در زاویه های مختلف هم عملکرد مطلوبی دارد .. در کنار 8300 و 5800 این صفحه نمایش را تست کردیم که از لحاظ رنگ بندی نه گرم است نه سرد ...

8300 رنگهارو گرمتر و 5800 سردتر به نمایش میگذارد ..

-----------------

از لحاظ در دست گرفتن این گوشی خوش دست و راحت است و در دست کاملا جا میفته .وزن این گوشی تنها 100 گرم است که در میان رقبا از وزن مناسبی برخودار است ...

-----------------

کیفیت ساخت علی رغم بکار گیری پلاستیک مناسب است و احساس چیپ بودن رو ندارید و عمکلکرد المان های مختلف هم نرم و روان است .. هر چه گشتم تا درز یا فاصله یا جایی که باعث بشه خاک و گرد و غبار نفوذ کند رو ندیدم .

-------------

از خصوصیاتی که میتوان به ان نام برد ...

اینترفیس گوشی است که در حالت lock screen با کشیدن انگشت بر روی صفحه و راندن به چپ یا راست قفل صفحه باز خواهد شد ...

اما اگر تماس بی پاسخ یا اس ام اس داشته باشید قفل صفحه به حالت پازل در میاید و شما باید یک قطعه از پازل رو جای خودش بزارید ... همانند گوشیهای گران قیمت در این سطح .

اینترفیس زیبا هم از خصوصیات این گوشی است که قطعا در ریویو های مختلف شات های ان را دیده اید

اما اکثر ویدجت های مورد نیاز در دسترس شماست .

بلوتوث و وای فای در قسمت بالای home screen واقع شده که دیده نمیشود و با کلیک بر روی فلش میتوانید به انها دسترسی پیدا کنید ...

برنامه ها در ویدجتی مخفی در Home screen وجود دارند که هر موقع نیازی به برنامه ها داشتید با کلیک بر روی یک قسمت (در فیلم گذاشتم) میتوانید انهارا فعال و به Home screen بیارید

-----------

از خصوصیات دیگر میتوان به فروشگاه رایگان سامسونگ برای نرم افزارها و بازی ها نام برد که هر موقع که خواستید میتوانید با مراجه به ان برنامه های مورد نیاز را از این فروگشاه بگیرید ...

---------

در system info مدیریت گوشی رو به عهده دارید و درصد استفاده از cpu و برنامه های باز شده را خواهید دید .اگر بر روی task manager کلیک کنید میتوانید برنامه های باز شده رو ببینید و در صورت نداشتن نیاز انها را ببندید .

--------

چندین بازی جاوا و برنامه جاوا بر رویگوشی ریخته شد که تنها 2 بازی اجرا نشد . اما در کل عملکرد گوشی در فایلهای جاوا هم مثبت و خوب است .

--------

قسمت تایپ اس ام اس با کمک تاچ خازنی و قابلیت auto rotate سریع و روان است .

-------

عملکرد گوشی در موزیک چه در اسپیکر چه در هندزفری خوب است ولی در هیچ کدام نمره عالی نمیگیرد

---------

چندین عکس هم در گوشی ریختیم ..

عکسها روان وبدون وقفه باز شدند و عوض کردن عکسها هم روان بود .

قابلیت پینچ زوم اختیاری هم کمک شایانی بود تا بتوانیم تا کوچکترین و دقیق ترین قسمتهایی را که میخواهیم مشاهده کنیم .(به هیچ عنوان محدودیتی در کوچک یا بزرگ کردن ندارید و مثلا از 1x زوم به 2x زوم نمیروید و میتوانید 1.15x هم به عنوان مثال زوم کنید

------

متاسفانه قابلیت پخش فرمت دایویکس رو این گوشی را ندارد ..

دوربین فیلمبرداری چندان راضی کننده نیست ...

فلش هم ندارد ..

اما دوربین عکاسی عملکردی متوسط و راضی کننده با وجود 3.2 بودن دارد .

اما تنظمیات زیادی در این بخش هم ندارید

---------

قابلیت های دیگه بعدا .

mh2006_pur
02-12-2010, 19:27
ممنون از اطلاعات مفید pulp_152:11:

mh2006_pur
02-12-2010, 19:34
دوستان این گوشی ظرفیت اس ام اسش چنتاس؟ محدودیت داره؟؟

گرافيكار
03-12-2010, 00:09
اي ول
دستت درد نكنه
زحمت كشيدي

mefmef
03-12-2010, 10:30
سرعت گوشی در منوها و قسمت های مختلف

ممنون از راهنمایتان
دسترسی به فایلهایی که اپلود کردید نیاز به یوزر و پسورد داره ؟
gprs این گوشی چطور فعال می شه ؟

nafi3n
03-12-2010, 14:20
بسیار ممنونم از pulp

گوشی مشکل هنگ نداره؟
پردازندش چقدره؟

pes68
03-12-2010, 14:26
دوستان این گوشی محدودیت ظرفیت sms داره ؟
یا اینکه به اندازه کارته حافظه ات می تونی sms ذخیره کنی ؟

siamakdadashi
03-12-2010, 15:59
دوستان من این گوشی رو با گارانتی اصلی ازتبریز خریدم 240 هزار تومن.اینترفیسش بسیار جذابش.دوربین عکاسیش با اینکه فلش نداره ولی 5800 و حتی n73 رو میخوره.ولی فیلمبرداریش جالب نیست.تاچش هم خوب و بیسار روان هست.هنگ نداره.پخش صدا از هندزفری عالیه از اسپیکر بد نیست(چون قبل از این 5800 داشتم هنوز تو حال و هوای کیفیت صدای 5800 هستم!!).نرم افزارها هم با kies عالی و راحت نصب میشه.فقط دوتا سوال:
از کجا واسه gps نقشه پیدا کنم؟و gps رو فعال کنم؟آخه وقتی نرم افزاری که نصب کردم رو باز میکنم به اینترنت وصل میشه.
چرا فایلهای ویدئویی ( مثلا mp4 ) رو پخش نمیکنه و باید با kies تبدیل کنی تا باز کنه.مینویسه unsupported format یا هم unsupported resolation .

گرافيكار
03-12-2010, 16:11
اين گوشيs5250 نيست درسته؟
اسمش S5750 قيمتش چنده؟
از كجا گرفتين؟

nafi3n
03-12-2010, 18:55
1- گوشی دارای زبان فارسی هست؟ یعنی میشه باهاش اس ام اس فارسی نوشت؟

2- از آخرین قیمت گوشی اطلاع دارید؟

arian_pboy
03-12-2010, 20:31
اين گوشيs5250 نيست درسته؟
اسمش S5750 قيمتش چنده؟
از كجا گرفتين؟

نه دقیقا S5253 هستش مدلی که برای خاورمیانه زده

گرافيكار
04-12-2010, 00:03
نه دقیقا S5253 هستش مدلی که برای خاورمیانه زده

پس اين گوشي كه صفحه اول بخش گوشياي سامسونگ توي سايت دي جي كالا هست چيه؟
من يه كم گيج شدم
در كل قيمتش چنده؟

mh2006_pur
04-12-2010, 12:25
قیمتش تو مشهد چند روز پیش پرسیدم با گارانتی اصلی 184 بود:5:

pes68
04-12-2010, 17:43
این گوشی ظرفیت 1300 عدد sms رو داره
قابلیت ذخیره روی مموری کارت رو هم نداره

siamakdadashi
04-12-2010, 20:18
آقا چرا فیلم با رزولیشن vga پخش نمیکنه؟

alidata4u
04-12-2010, 22:55
داخل يه انجمن خوندم كه گوشي s5250 wave2 ميتونه فايلهاي pdf و office رو اجرا كنه ولي براي ويرايش اونا بايد از نرم افزار خاصي استفاده كنيم.ولي سايت ديجي كالا به طور صريح اعلام كرده كه اين گوشي نميتونه اين فايلهارو اجرا كنه چه برسه به ويرايش.خيلي از سايتها هم اصلا راجع به اين قضيه حرفي نزدن. سوال من اينه كه حالا كه نميتونه اين فايلها رو اجرا كنه با توجه به سيستم عاملي كه داره ميشه نرم افزاري پيدا كرد كه با اون بشه pdf اجرا كرد؟

arian_pboy
04-12-2010, 23:36
پس اين گوشي كه صفحه اول بخش گوشياي سامسونگ توي سايت دي جي كالا هست چيه؟
من يه كم گيج شدم
در كل قيمتش چنده؟

اون گوشی 5750 هستش و تنها فرقش با این گوشی دارابودن 3G هستش و هنوز به بازار ایران وارد نشده
قیمت s5253 حدود 197 با گارنتی اصلی پارس ماکروتل هست

---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------

1- گوشی دارای زبان فارسی هست؟ یعنی میشه باهاش اس ام اس فارسی نوشت؟

2- از آخرین قیمت گوشی اطلاع دارید؟

بله گوشی هایی که با گارانتی پارس ماکروتل عرضه میشه زبان فارسی رو به طور کامل (هم برای منوها و هم اس ام اس) دارا می باشه و همچنین دارای کیبورد کامل هم هست و هیچ مشکلی با زبان فارسی نداره.
دقت کنید که گوشیهایی که با گارانتی اصلی پارس ماکروتل هست مشکل زبان فارسی رو ندارند بدون گارانتی ها باید روش فارسی سازنصب کنن که خوب نیست

---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------

آقا چرا فیلم با رزولیشن vga پخش نمیکنه؟

من چنین مشکلی رو نداشتم
فیلم ها رو تا رزولوشن 240*400 رو پخش می کنه با فرمت هایی که پشتیبانی میکنه مثل MP4

shahramcat
05-12-2010, 00:09
سلام

درمورد GPS میشه روش برنامهای خود بادا رو نصب کرد و وصل شد ؟ یا باید حتما از اینتزنت استفاده کزد ؟

ممنون

pulp_152
05-12-2010, 02:15
داخل يه انجمن خوندم كه گوشي s5250 wave2 ميتونه فايلهاي pdf و office رو اجرا كنه ولي براي ويرايش اونا بايد از نرم افزار خاصي استفاده كنيم.ولي سايت ديجي كالا به طور صريح اعلام كرده كه اين گوشي نميتونه اين فايلهارو اجرا كنه چه برسه به ويرايش.خيلي از سايتها هم اصلا راجع به اين قضيه حرفي نزدن. سوال من اينه كه حالا كه نميتونه اين فايلها رو اجرا كنه با توجه به سيستم عاملي كه داره ميشه نرم افزاري پيدا كرد كه با اون بشه pdf اجرا كرد؟

عملکرد گوشی در خواندن فایلهای pdf راضی کننده است.. این گوشی بصورت دیفالت از برنامه piscal view استفاده میکند که قابلیت پینچ زوم و تنظیم روشنایی صفحه برایش تعریف شده است

outpost
05-12-2010, 13:27
چرا فایلهای ویدئویی ( مثلا mp4 ) رو پخش نمیکنه و باید با kies تبدیل کنی تا باز کنه.مینویسه unsupported format یا هم unsupported resolation .
درسته كه MP4 ميتونه پخش كنه ولي فكر كنم اين گوشي فيلمهاي بالاي 15 فريم رو نميتونه پخش كنه !

بچه ها درست ميگم ؟ كسي اين قضيه رو امتحان كرده ؟

bleu2u4u
06-12-2010, 09:28
می خواستم از کسایی که گوشی رو دارن بپرسم
این گوشی ای که همه دارن از سرعت کمش مینالن اگه یه مموری 8 یا 16 و کلی برنامه بریزی روش چی میشه؟
اونوقت حتما کیفیت تاچش هم تو این حالت پایینتر میاد دیگه؟؟!!!

pulp_152
06-12-2010, 14:27
می خواستم از کسایی که گوشی رو دارن بپرسم
این گوشی ای که همه دارن از سرعت کمش مینالن اگه یه مموری 8 یا 16 و کلی برنامه بریزی روش چی میشه؟
اونوقت حتما کیفیت تاچش هم تو این حالت پایینتر میاد دیگه؟؟!!!

چه کسی از سرعت کمش نالیده !؟ :18: سرعتش بالاست .

لطفا ابتدا پستهارو بخونید .

-------------------------

mp4 من پخش کردم مشکلی نداشت از این کلیپ های متدوال خواننده ها ... ولی محدودیت رزولوشن داره از یک حجم و بیت ریتی بیشتر نمیتونه بخونه ..مثلا فیلمبرداری 8300 رو نتونست پخش کنه !که البته ان 86 نتونست .

Immunology
06-12-2010, 14:50
احتمالا ایشون منظورشون منه که گفتم سرعتش پایینه.البته ذکر این نکته لازمه که من یه 2ماهیه که گالاکسی دستمه و طبیعیه که هر گوشی دستم باشه هم از نظر سرعت و هم از نظر کیفیت صفحه برام غیر قابل قبول باشه.سرعتش نسبت به خودش خوبه و نسبت به گالاکسی افتضاح:دی

emadonline
06-12-2010, 23:13
دوستان من این گوشی رو با گارانتی اصلی ازتبریز خریدم 240 هزار تومن.اینترفیسش بسیار جذابش.دوربین عکاسیش با اینکه فلش نداره ولی 5800 و حتی n73 رو میخوره.ولی فیلمبرداریش جالب نیست.تاچش هم خوب و بیسار روان هست.هنگ نداره.پخش صدا از هندزفری عالیه از اسپیکر بد نیست(چون قبل از این 5800 داشتم هنوز تو حال و هوای کیفیت صدای 5800 هستم!!).نرم افزارها هم با kies عالی و راحت نصب میشه.فقط دوتا سوال:
از کجا واسه gps نقشه پیدا کنم؟و gps رو فعال کنم؟آخه وقتی نرم افزاری که نصب کردم رو باز میکنم به اینترنت وصل میشه.

بچه ها نظرات رو که داشتم می خوندم گفته شده بود که این گوشی دایو ایکس رو پخش نمی کنه در حالی که اینطور نیست. این گوشی اونطوری که تو رویوها گفته شده دایو ایکس رو با 15 فریم در ثاینه پخش می کنه. باید در نظر داشته باشید که مثلن فیلم های روی اینترنت معمولن 25 تا 30 فریم در ثانیه هستن یا گوشی 8300، 30 فریم در ثانیه فیلم می گیره.

emadonline
07-12-2010, 02:24
بچه ها تو این رنج قیمت گوشی بدی به نظر نمی رسه، مخصون اینکه سیستم بادا سیستم نسبتن قشنگتری هست برای مشتری نسبت به حتی سیمبین.
سوال من اینهاست:
1- جی پی اس این گوشی تریال هست؟
2- سرعتش چه جوریاست آخر؟ کسی که چند وقته داره کار می کنه بهتر می تونه جواب بده. تو فیلم ها بد به نظر نمی رسید.
3- کسی فیلم تبدیل کرده بریزه توش ببینیم چطوری نشون می ده؟ بیت ریت چند رو اجرا می کنه منظورمه.

nafi3n
07-12-2010, 10:11
ممنون میشم اگه یکی از بچه ها که 5250 داره بگه که آیا گوشی Ebookهای فارسی رو راحت باز میکنه یا نه؟ :)

nafi3n
07-12-2010, 11:56
توی نظرات سایت gsm خوندم که باطریش حدود 14 ساعت دوام میاره.
درسته؟
با داشتن باطری 1200 بعید به نظر می رسه

nafi3n
07-12-2010, 16:37
نرم افزار، تم، بازی و ... برای بادا

mefmef
07-12-2010, 17:55
دوستان سلام
چندتا سوال
1-پیام های ضبط شده منشی تلفنی کجا ذخیره می شه ؟
2-بخش این باکس و اوت باکس که شماره های ورودی و خروجی رو نشون می ده کجاست ؟

outpost
08-12-2010, 10:22
درسته كه MP4 ميتونه پخش كنه ولي فكر كنم اين گوشي فيلمهاي بالاي 15 فريم رو نميتونه پخش كنه !

بچه ها درست ميگم ؟ كسي اين قضيه رو امتحان كرده ؟

بالاخره كسي اين قضيه 15 فريم به بالا رو تست نكرد ؟؟؟؟؟؟

aliugd
08-12-2010, 11:14
بالاخره كسي اين قضيه 15 فريم به بالا رو تست نكرد ؟؟؟؟؟؟

سلام
فکر نکنم با فریم بالا مشکلی داشته باشه.
من خودم روی گوشی استار فیلمی رو با 30 فریم اجرا کردم و ساپورت کرد. احتمالا این هم ساپورت می کنه.
مهم رزولوشن و بیت ریت هست

outpost
08-12-2010, 13:15
سلام
فکر نکنم با فریم بالا مشکلی داشته باشه.
من خودم روی گوشی استار فیلمی رو با 30 فریم اجرا کردم و ساپورت کرد. احتمالا این هم ساپورت می کنه.
مهم رزولوشن و بیت ریت هست

براي استار يه آپديت اومد و پخش بالاي 15 فريم اضافه شد و گرنه استار هم روي 15 فريم بود.:31:

كلا گوشيهاي سطح پايين و سطح متوسط سامسونگ توي پخش فيلمهاي بالاي 15 فريم مشكل دارند.:19:

اگه كسي اين گوشي رو داره يا دسترسي به اين گوشي داره ، اين قضيه رو تست كنه و بگه .:11:

tiyam 01
08-12-2010, 15:18

بادا 1.1 روش هست.

منظور کدوم گوشی گالاکسی ـه؟ گالاکسی 5 همون 200 تومانیه؟ یا galaxy i9000

mh2006_pur
08-12-2010, 18:55
یه سوال دیگه... FaceBo0k راحت با نرم افزار خود گوشی باز میشه آیا؟
ممنون

farzane rahimi
10-12-2010, 01:11
با سلام من این گوشی تازه خریدم خیلیم راضیم میخاستم بپرسم فیس بوکش sign out کرد اگه ینفر دیگه بخواد بره ممنون میشم اگه جوابم بدید

mh2006_pur
10-12-2010, 12:10
جوابی نیست؟؟؟؟:41:

Immunology
10-12-2010, 14:15
منظور کدوم گوشی گالاکسی ـه؟ گالاکسی 5 همون 200 تومانیه؟ یا galaxy i9000

i9000:31::10:

nafi3n
10-12-2010, 18:34
با سلام من این گوشی تازه خریدم

مبارک باشه. قمیتش چقدر بود؟

aliugd
10-12-2010, 19:24
با سلام من این گوشی تازه خریدم خیلیم راضیم میخاستم بپرسم فیس بوکش sign out کرد اگه ینفر دیگه بخواد بره ممنون میشم اگه جوابم بدید

سلام
تبریک به خاطر خرید این گوشی. امیدوارم براتون به خوبی کار کنه و باهاش خوشحال باشین
منظورتون اینه که اگه از فیس بوک ساین اوت بشین، کسی دیگه میتونه بره داخلش؟
اگه ساین اوت بشین، برای وارد شدن مجدد باید رمز عبور را وارد کرد، کسی به اطلاعات شما دسترسی نخواهد داشت تا وقتی که از رمز عبور خودتون محافظت کنین و موقع خروج ساین اوت بشین.
امیدوارم منظورتون رو درست فهمیده باشم

tiyam 01
10-12-2010, 20:57
i9000:31::10:

واقعا که. آدم یه گوشی 170 تومانی رو با یه گوشی 700 تومانی (قیمتش چنده گلکسی) مقایسه مینکه:13:
:27:

کیفیت صدا در مقابل 5800 و عکس در مقابل k810 چطوریه؟

Immunology
10-12-2010, 23:28
مقایسه نکردم.گفتم بدجور بدعادتم کرده!

pini30lin
13-12-2010, 20:55
الان آخرین قیمت این گوشی(بدون گارانتی) چنده؟ مدل های بدون گارانتی فارسی رو ساپورت می کنن؟
ممنون

nafi3n
13-12-2010, 21:20
هیچ سایتی بررسی تخصصی این گوشی رو نذاشته؟

nafi3n
13-12-2010, 21:27
هیچ سایتی بررسی تخصصی این گوشی رو نذاشته؟

outpost
14-12-2010, 10:14
الان آخرین قیمت این گوشی(بدون گارانتی) چنده؟ مدل های بدون گارانتی فارسی رو ساپورت می کنن؟
ممنون

تو بازار بدون گارانتيشو اصلا نديدم....چون خيلي كم تو بازار هستش....

قيمت با گارانتيش حدودا 294 هستش....

mahroo_z1
14-12-2010, 10:59
سلام دوستان:5:
قیمت این گوشی در نمایندگی شماره 3 پارس مایکروتل در تهران : 191 هزار تومان

و قیمت بدون گارانتیش : 185 هزار تومان هست.

pini30lin
14-12-2010, 11:01

من با گارانتی رسمی پارس مایکروتل 191 قیمت داشتم!
گرون شده جدیدا؟؟؟:18:

mahroo_z1
14-12-2010, 11:03

سلام
دوست عزیز این قیمتی که شما گفتید مربوط به گوشی

S7233 Wave 723 هست نه s5250!

outpost
14-12-2010, 11:04
آخ ببخشيد...شرمنده ام...

قيمت گوشي Wave 723 رو گفتم....داداش همين گوشيه :31:

mahroo_z1
14-12-2010, 11:05
سلام
خیر دوست عزیز
این دوستمون اشتباه قیمت دادند.
قیمتش همون 191 هزار تومان هست.

aliugd
14-12-2010, 22:34
سلام دوستان
بالاخره فهمیدیم cpu این گوشی چه مدل و چند مگاهرتز هست...
ARM9 312 Mhz

tiyam 01
15-12-2010, 16:34
سلام دوستان
بالاخره فهمیدیم cpu این گوشی چه مدل و چند مگاهرتز هست...
ARM9 312 Mhz

یه جا نوشته بودن 600 مگاهرتز. نمی دونم اینجا بود یا موبایلستان

پس cpu این در حد n85 هست.

سی پی یو گلکسی 551، 600مگاهرتز ـه. پس از این خیلی بهتره؟

tiyam 01
15-12-2010, 16:45
گفتگوی یوزرهای سایت mysamsungwave.com] درباره سی پی یو و رم ویو 525

hi all.
any clue on the cpu and memory on the wave 525?
i found a site that said it's probably has a 300mhz cpu and 64mb of ram.
i don't think that's true, even older symbian devices have atleast a 434mhz cpu. as for the memory 128mb is the standard in symbian phones. even the nokia c3
it has 600 mhz processor & 128 mb ram
this is what samsung service center people told me
I also read somewhere that is 300mhz.Nothing official.

aliugd
15-12-2010, 22:57
همون 312 درسته
شاید سامسونگ به این نتیجه رسیده که همین فرکانس هم برای این گوشی ها جواب میده، پس نیازی ندونسته از پردازنده بالاتری استفاده کنه!
این سبک بودن سیستم عامل رو نمیرسونه؟ فکر می کنم بله

siamakdadashi
16-12-2010, 13:54
مضخرفترين گوشي هست كه تا حالا ديدم.اولا صداش افتضاحه.هم بلنديش هم كيفيتش.دوربينش فقط عكاسيش بد نيست اونم فوكاسش ثابته فلش هم نداره.ضبط صداش واقعا افتضاح.
وقتي مموري رو در مياري و ميندازي تنظيمات ذخيره عكس و فيلم ميره رو فون مموري.
فايلهاي تصويري همشون بايد رزولشن پايين داشته باشن تا اين گوشي باز كنه.خيلي خيلي افتضاحه.
من فقط و فقط از نوكيا و سوني اريكسون خوبي و خير ديدم توي اين 11 تا گوشي كه عوض كردم.واقعا گوشيهاي ميان قيمت سامسونگ افتضاح هستند.گوشي ميان قيمت و متوسطي چون 6220 نوكيا كجا و اين گوشي هاي مضخرف سامسونگ كجا.
من كه دو هفته نشده خريدمش دارم ميفروشم.خودشم 240 خريدم اين مضخرف رو.

Immunology
16-12-2010, 14:11
مضخرفترين گوشي هست كه تا حالا ديدم.اولا صداش افتضاحه.هم بلنديش هم كيفيتش.دوربينش فقط عكاسيش بد نيست اونم فوكاسش ثابته فلش هم نداره.ضبط صداش واقعا افتضاح.
فايلهاي تصويري همشون بايد رزولشن پايين داشته باشن تا اين گوشي باز كنه.خيلي خيلي افتضاحه.
من فقط و فقط از نوكيا و سوني اريكسون خوبي و خير ديدم توي اين 11 تا گوشي كه عوض كردم.واقعا گوشيهاي ميان قيمت سامسونگ افتضاح هستند.گوشي ميان قيمت و متوسطي چون 6220 نوكيا كجا و اين گوشي هاي مضخرف سامسونگ كجا.

حاجی تند نرو.یه گوشیه 180 تومنی همین انتظار میره.شما بیا گالاکسی بخر ببین چطور نوکیا و .... رو میزاره جیبش.:10:

tiyam 01
16-12-2010, 23:19
همون 312 درسته
شاید سامسونگ به این نتیجه رسیده که همین فرکانس هم برای این گوشی ها جواب میده، پس نیازی ندونسته از پردازنده بالاتری استفاده کنه!
این سبک بودن سیستم عامل رو نمیرسونه؟ فکر می کنم بله

این رو میرسونه که به درد نخوره
به قول یارو حتی nokia c3 هم سی پی یو 400 مگاهرتز داره
c3 هم فکر کنم اسمارت فون نیست

tiyam 01
16-12-2010, 23:29
حاجی تند نرو.یه گوشیه 180 تومنی همین انتظار میره.شما بیا گالاکسی بخر ببین چطور نوکیا و .... رو میزاره جیبش.:10:
گوشی 180 تومانی باید با هم قیمت خودت مقایسه بشه. گالاکسی هم با هم قیمت خودش
به نظرم رقیبش نوکیا 5230 هست
سی پی یو 434 مگاهرتز و رم128 مگ و 3G و ال سی دی بهتر (رزولوشن و تعداد رنگ) داره.
اما به جاش تاچ مقاومتی. دوربین (عکاسی) پایینتر و وای فای نداره.

aliugd
17-12-2010, 22:10
این رو میرسونه که به درد نخوره
به قول یارو حتی nokia c3 هم سی پی یو 400 مگاهرتز داره
c3 هم فکر کنم اسمارت فون نیست

شما میگی بدرد نخوره خب نخرش
یارو رو ول کن شما
این رو میرسونه که نرم افزارهای نوکیا انقدر سنگینن که برای گوشی های جاوا هم نوکیا مجبوره cpu 400 بندازه:31:

tiyam 01
17-12-2010, 22:33
شما میگی بدرد نخوره خب نخرش
یارو رو ول کن شما
این رو میرسونه که نرم افزارهای نوکیا انقدر سنگینن که برای گوشی های جاوا هم نوکیا مجبوره cpu 400 بندازه:31:

نمیخرم. :31:چون چند جا گفته بودن بعضی وقتا سرعت گوشی میاد پایین. به خاطر سخت افزار ضعیفش
از خریدن ویو2 پرو منصرف شدم. شاید گلکسی 551 خریدم
سرعت cpu بالاتر. 600 مگاهرتز
3g داره
ال سی دی 16 میلیون رنگ.
40 گرم سنگین تره:31: راستی 156 گرم سنگین نیست ؟ ویو 2 پرو 118گرمه

d.b23
19-12-2010, 09:11
من این گوشی برای داییم خریدم و کامل هم تستش کردم
این گوشی صداش خوبه و بلندی صداش هم همینطور(قابل قبول و مناسبه).فکر کنم شما با باند خربزه ای مقایسش کردی و به این نتیجه رسیدی که صداش ضعیفه.
شما داری در مورد گوشی 160 تومنی حرف میزنی.پس نباید انتظار یه گوشی کامل داشته باشی.بعدشم شما یه اشتباهی که کردی این بوده که گوشی در اوج گرونیش خریدی در حالی که قیمت واقعی این گوشی حدود 150 تومنه.اگر 150-170 تومن پول داده بودی انقدر دلت نمی سوخت و خیلی ازایرادات قابل گذشت بود.:11:
این گوشی در عوض (1 یا 2 ماه دیگه کلا سامسونگ برای بادا GPS میده و تو samsung apps میشه دانلود کرد)GPS و وایرلس داره تازه وایرلس نوع n هم داره و بلوتوثش هم ورژن 3 هست و در ضمن تاچش خازنیه و مولتی تاچ هم هست.شما این امکانات در نظر بگیر با این قیمت بعد در مورد گوشی نظر بده.
در کل به دوستان پیشنهادمیکنم مدل Wave533 با قیمت 20 هزار تومن بالاتر بخرین که کیبورد سخت افزاری هم داره.اون خیلی بیشتر میتونه راضی کننده باشه.داشتن کیبورد سخت افزاری برای این گوشی یه مزیت بزرگه.533 صداش یکمی از 525 بالاتره.
در ضمن این همه گفتین ولی تا حالا کسی از باتری عالی این گوشی حرفی نزده.باتری این گوشی فوق العادست.!!!!!!
:11:

d.b23
19-12-2010, 09:24
یه سوال دیگه... FaceBo0k راحت با نرم افزار خود گوشی باز میشه آیا؟
ممنون
بله Face book رو هم به راحتی با نرم افزار خود گوشی باز مینکه و میتونید ازش لذت ببرید.هم با همراه اول تست شده و هم با ایرانسل و هم با wi-fi

shahramcat
19-12-2010, 13:53
سلام

کلا این گوشی برای GPA راحت هست و مشکلی از لحاظ نقشه نداره ؟

نباید اول به اینترنت وصل شد که ؟

ممنون

d.b23
19-12-2010, 15:44
سلام

کلا این گوشی برای GPA راحت هست و مشکلی از لحاظ نقشه نداره ؟

نباید اول به اینترنت وصل شد که ؟

ممنون
تا اونجا که من شنیدم گفتن مثل ovi maps نوکیاست.اگر قرار باشه اینجوری باشه پس نیازی به اینترنت ندارید و فقط کافیه یکبار نقشه بریزید تو گوشی

pini30lin
19-12-2010, 16:27
شما داری در مورد گوشی 160 تومنی حرف میزنی

قیمت واقعی این گوشی حدود 150 تومنه

قیمت این گوشی تا چند وقت پیش که 191 بود
این همه افت قیمت داشته؟:18: شما چند خریدی؟بدون گارانتی بود؟

mh_rayaneh
19-12-2010, 17:58
سلام.من vivaz pro دارم اعصابمو خورد کرده.صداش خوبه؟بیس ش چی خوب میکوبونه؟(هندزفری)
برنامه های خوب داره؟بازی چی؟
جی پی اسش راحت میشه کاز کزد؟

d.b23
19-12-2010, 21:46
سلام.من vivaz pro دارم اعصابمو خورد کرده.صداش خوبه؟بیس ش چی خوب میکوبونه؟(هندزفری)
برنامه های خوب داره؟بازی چی؟
جی پی اسش راحت میشه کاز کزد؟
بهت پیشنهاد میکنم wave533 بخری.(هم صداش بلندتره و هم کیبورد سخت افزاری داره)
صدای هندزفری رابطه مستقیم به هدفون داره.
یه هدفون فیلیپس بگیر برات بکوبونه.البته هدفون های 20 تومن به بالاش.
برنامه هنوز زیاد نداره ولی کمکم داره زیاد میشه.
gps ایشالا تا 2ماه دیگه راه میافته
باتری این گوشی فوق العادست
ولی کیفیت تصویرش به vivaz نمیرسه.
تاچش عالیه و سرعت گوشی خیلی خوبه
بلوتوٍث ورژن 3 داره که 3برابر سریع تر از 2.1 هست و وایرلس نوع N هم ساپورت میکنه
هنگ هم نمیکنه.
قیمت wave 525 بدون گارانتی : 165
wave 533 :بدون گارانتی 184
هردو این گوشی ها در سه رنگ سفید و صورتی و مشکی عرضه میشن.
البته اگر می خوای راحت باشی با گارانتی اصلی پارس مایکروتل بگیر
:46:

tiyam 01
19-12-2010, 22:25
بهت پیشنهاد میکنم wave533 بخری.(هم صداش بلندتره و هم کیبورد سخت افزاری داره)
صدای هندزفری رابطه مستقیم به هدفون داره.
یه هدفون فیلیپس بگیر برات بکوبونه.البته هدفون های 20 تومن به بالاش.
برنامه هنوز زیاد نداره ولی کمکم داره زیاد میشه.
gps ایشالا تا 2ماه دیگه راه میافته
باتری این گوشی فوق العادست
ولی کیفیت تصویرش به vivaz نمیرسه.
تاچش عالیه و سرعت گوشی خیلی خوبه
بلوتوٍث ورژن 3 داره که 3برابر سریع تر از 2.1 هست و وایرلس نوع N هم ساپورت میکنه
هنگ هم نمیکنه.
قیمت wave 525 بدون گارانتی : 165
wave 533 :بدون گارانتی 184
هردو این گوشی ها در سه رنگ سفید و صورتی و مشکی عرضه میشن.
البته اگر می خوای راحت باشی با گارانتی اصلی پارس مایکروتل بگیر

صدای اسپیکر نسبت به 5800 چطوره (مخصوصا بیس اش)
به دوستم گفتم واسم ویو 533 بیاره. بدون گارنتی ها کیبرد سخت افزاری فارسی دارن؟
آخرین قیمت با گارنتی چنده؟ تو سایت mobile.ir که زده 226 تومان.
رنگ سفید بهتره یا مشکی؟

d.b23
20-12-2010, 08:35
صدای اسپیکر نسبت به 5800 چطوره (مخصوصا بیس اش)
به دوستم گفتم واسم ویو 533 بیاره. بدون گارنتی ها کیبرد سخت افزاری فارسی دارن؟
آخرین قیمت با گارنتی چنده؟ تو سایت mobile.ir که زده 226 تومان.
رنگ سفید بهتره یا مشکی؟

100 % صدای اسپیکرش یکم کمتره.ولی ضعیف نیست.اسپیکرش خیلی بیس نداره.(حالا مگه می خوای با اسپیکرش آهنگ گوشی بدی؟).معمولا بلندی صدای اسپیکر رو برای زنگ خوردن مقایسه میکنن.
رو هندزفری خود گوشی اصلا حساب نکن.
بله بدون گارانتی ها هم کیبورد فارسی دارن.
آخرین قیمت با گارانتی حدود 210 اینا بودخ توطبقات علاالدین.
رنگ سفیدش تو کیبوردش از رنگ های دخترونه استقاده شده متاسفانه مثل صورتی و آبی کمرنگ و.....
ولی کلا به نسبت پولی که داری میدی این گوشی مفته.
حالا چجوری به این نتیجه رسیدی که این گوشی رو بخری؟

tiyam 01
23-12-2010, 14:26
100 % صدای اسپیکرش یکم کمتره.ولی ضعیف نیست.اسپیکرش خیلی بیس نداره.(حالا مگه می خوای با اسپیکرش آهنگ گوشی بدی؟)

آره بیشتر وقتا با اسپیکر گوش میدم مگه اشکالی داره؟

100 %
رو هندزفری خود گوشی اصلا حساب نکن.
بله بدون گارانتی ها هم کیبورد فارسی دارن.
آخرین قیمت با گارانتی حدود 210 اینا بودخ توطبقات علاالدین.
رنگ سفیدش تو کیبوردش از رنگ های دخترونه استقاده شده متاسفانه مثل صورتی و آبی کمرنگ و.....
ولی کلا به نسبت پولی که داری میدی این گوشی مفته.
حالا چجوری به این نتیجه رسیدی که این گوشی رو بخری؟

زیاد از هندزفری استفاده نمیکنم. بعضی وقتا گوش درد میگیرم

دوستم گفت طبقه 6 علاالدین بدون گارنتی 195 میدادن. یکی از فروشنده ها دوستشه بهش گفته بود قیمتش از این پایین تر هم میاد. هنوز صبر کن

بین انتخاب ویو 533 یا x8 موندم

S A M S U N G
23-12-2010, 19:31
امروز دست یکی از دوستان گوشی رویت شد :دی در برابر Wave من چیزی کم نداشت !

وسوسه شدم یکی سفارش دادم :دی 179 تومن ( دیجی کالا )

تا ببینیم چی از آب در میاد :دی

مخلصیم .

hasanmotori
23-12-2010, 23:57
اینجا نمایندگی سامسونگ میده 170 تومن

گرافيكار
24-12-2010, 00:40
اینجا نمایندگی سامسونگ میده 170 تومن

مگه شما كجا تشريف دارين اخوي

hasanmotori
24-12-2010, 00:52
با اجازتون شیراز

mh2006_pur
24-12-2010, 11:52
مشهدم با گارانتی ماکروتل 175 میدادن:46:

---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------

اگه خدا بخواد امشب میرم سر وقتش:31:
به نظرم می لرزه (ارزه) به قیمتش

d.b23
25-12-2010, 18:22
آره بیشتر وقتا با اسپیکر گوش میدم مگه اشکالی داره؟

زیاد از هندزفری استفاده نمیکنم. بعضی وقتا گوش درد میگیرم

دوستم گفت طبقه 6 علاالدین بدون گارنتی 195 میدادن. یکی از فروشنده ها دوستشه بهش گفته بود قیمتش از این پایین تر هم میاد. هنوز صبر کن

بین انتخاب ویو 533 یا x8 موندم
wave533 همون طبقه 6 علالدین 184 تومنه(بدون گارانتی).خودم خریدم.(البته من بدون گارانتی گرفتم چون می خوام فریمورش رو خودم عوض کنم.تا بادا بیشتر بیاد دستم:21:
قیمتش پایین تر میاد ولی خیلی افت نداره مثلا از184 2 هفته دیگه میشه 170 تومن

amirarsalaan
26-12-2010, 02:26
سلام امروز ۴ \ ۱۰ من از علا الدین قیمت کردم ۱۶۰ تومن ، اما وقتی باز کرد گفت باید برات نرم افزار و نمیدونم چی چی بریزم واسه اونم ۲۰ تومن گرفت شد ۱۸۰ تومن
همه چیزه این گوشی خوبه فقط پشیمون شدم چرا گذاشتم ۲۰ تومن بیشتر بکنه تو پاچه ام، آیا رفت تو پاچه ام؟؟؟ :19::question::question::question:
اما از همه چیش راضیم حرف نداره :thumbsup::39:
فقط یکی به ما بگه چطوری باید برم تو اینترنت هرکاری کردم نشد که نشد :23::45:

amirarsalaan
26-12-2010, 02:39
راستی یه سوال:
چرا اینجا کسی از سیستم عامل بادا صحبت نمی کنه؟؟

mh2006_pur
26-12-2010, 11:21
نشد که بشه...
از دوستان یه سوالی داشتم
تو Samsung Apps نرم افزارای 5250 خیلی کمتر از S8500... یعنی اون نرم افزارایی که سازگاری نداره اصلا روش نصب نمیشه؟؟؟؟
منظورم فقط گیم ها نیس که نیاز به سخت افزار قوی داشته باشن، چون بعضی از برنامه های خوب فارسی فقط با Wave سازگار بودن...
لطفا اگه شد تست کنین بهم جواب بدین:11:

مثلا Farsi Cardio
ولی برام فقط این فارسی ها مهم نیس، می خوام بدونم همرو میشه نصب کرد یا نه؟
ممنون

d.b23
26-12-2010, 17:56
نشد که بشه...
از دوستان یه سوالی داشتم
تو Samsung Apps نرم افزارای 5250 خیلی کمتر از S8500... یعنی اون نرم افزارایی که سازگاری نداره اصلا روش نصب نمیشه؟؟؟؟
منظورم فقط گیم ها نیس که نیاز به سخت افزار قوی داشته باشن، چون بعضی از برنامه های خوب فارسی فقط با Wave سازگار بودن...
لطفا اگه شد تست کنین بهم جواب بدین:11:

مثلا Farsi Cardio
ولی برام فقط این فارسی ها مهم نیس، می خوام بدونم همرو میشه نصب کرد یا نه؟
ممنون
نه عزیزم برنامه هاشون اکثرا با هم فرق دارن چون جدا از CPU و گرافیک . رزولوشن صفحه نمایششون هم فرق داره.
تعداد نرم افزار های wave525 , 533 و 723 از S8500 خیلی کمتره ولی کم کم داره زیاد میشه.(البته به پای s8500 نمیرسن)

گرافيكار
26-12-2010, 21:50
دوستان عزيز
ببخشيد اينجا هم مطرح ميكنم
فردا يا پس فردا قصد خريد يه گوشي براي مادر دارم
بين سامسونگ ويو 5250 و نوكيا 5233 مردد شدم چون مادر ظاهر هر دوشو پسنديده

چنتا سوال
1- صفحه كدومشون به لمس حساستر و بهتره؟
2- كدومشون اينترفيس راحت و ساده تري داره(مثلا پيام دادنش راحت تره يا دفتر تلفن ساده تر و كاربرديتري داره)؟
3-كدومشون سريعتره؟
4-كدوم يكي صداي بهتري داره؟

ممنون ميشم دوستان فقط بين همين دو گوشي يكي رو پيشنهاد بدن
هيچگونه نرم افزاري روي گوشي نصب نميشه
دوربين هم اصلا مهم نيست و استفاده اي نداره
گوشيه قبلي مادرم سامسونگ كوربي بود

d.b23
26-12-2010, 23:46
دوستان عزيز
ببخشيد اينجا هم مطرح ميكنم
فردا يا پس فردا قصد خريد يه گوشي براي مادر دارم
بين سامسونگ ويو 5250 و نوكيا 5233 مردد شدم چون مادر ظاهر هر دوشو پسنديده

چنتا سوال
1- صفحه كدومشون به لمس حساستر و بهتره؟
2- كدومشون اينترفيس راحت و ساده تري داره(مثلا پيام دادنش راحت تره يا دفتر تلفن ساده تر و كاربرديتري داره)؟
3-كدومشون سريعتره؟
4-كدوم يكي صداي بهتري داره؟

ممنون ميشم دوستان فقط بين همين دو گوشي يكي رو پيشنهاد بدن
هيچگونه نرم افزاري روي گوشي نصب نميشه
دوربين هم اصلا مهم نيست و استفاده اي نداره
گوشيه قبلي مادرم سامسونگ كوربي بود

من سامسونگ ویو525 پیشنهاد میدم(شک نکن)

1.تاچ خازنی(حساس تر)
2.اینترفیس فوق العاده راحت و همه چی در دسترس هست و میتونید سه آیتم مهم رو به انتخاب خودتون در تمام صفحات گوشی داشته باشید و در ضمن widget ها هم که جای خود داره(اینترفیسش مثل s8500
3.ویو5250 قطعا به خاطر سیستم عامل سبک ترش خیلی سریع تره و هنگی هم نداره
4.بازم ویو 525 هم در اسپیکر و هم در هدفون صدای بهتری دار + ویبره قوی
5.باتری فوق العاده فوق العاده عالی
6.فونت درشت و مناسب
7.بلوتوث ورژن 3
7.وایرلس نوع b-g-n
9.دوربین بهتر
........

نا سلامتی خودت سامسونگ بازی این چیزارو که خوب میدونی اگر استباه نکنم wave هم داشتی.
ویو525 هم اینترفیسش دقیقا مثل s8500

بعدشم انتخا بین ویو 525 و 5233 که دیگه مردد بودن نمی خود

shahramcat
27-12-2010, 00:01
سلام

این گوشی بدون گارانتی یا با گارنتی پارسه فارسی هم هست کیبردش ؟ SMS فارسی میشه دید ؟

من آخر نفهمیدم میشه نقشه تهران رو باهاش GPS کارکرد رو این گوشی یا نه ؟!

ممنون

amirarsalaan
27-12-2010, 00:30
سلام امروز ۴ \ ۱۰ من از علا الدین قیمت کردم ۱۶۰ تومن ، اما وقتی باز کرد گفت باید برات نرم افزار و نمیدونم چی چی بریزم واسه اونم ۲۰ تومن گرفت شد ۱۸۰ تومن
همه چیزه این گوشی خوبه فقط پشیمون شدم چرا گذاشتم ۲۰ تومن بیشتر بکنه تو پاچه ام، آیا رفت تو پاچه ام؟؟؟ :19::question::question::question:
اما از همه چیش راضیم حرف نداره :thumbsup::39:
فقط یکی به ما بگه چطوری باید برم تو اینترنت هرکاری کردم نشد که نشد :23::45:

آقا جواب منو کسی نمیدونه؟
یک سوال دیگه هم دارم این بنده خدا به من گفت گارانتیش اصلی ماکروتل هست اما اصلن هیچ نشانه ای از ماکروتل من روی جعبه نمیبینم چی جوریاس؟؟؟

گرافيكار
27-12-2010, 01:08
نا سلامتی خودت سامسونگ بازی این چیزارو که خوب میدونی اگر استباه نکنم wave هم داشتی.
ویو525 هم اینترفیسش دقیقا مثل s8500

بعدشم انتخا بین ویو 525 و 5233 که دیگه مردد بودن نمی خود

ممنونم دوست من
خانمم wave داشت
من هم فكر نميكردم مردد بشم
فقط يه مشكل هست كه خيلي اساسيه
توي موبايلستان يه نفر گفته بود ويو 525 يه ايراد بزرگ داره اونم اينه كه وقتي صفحه بعد از مدتي خاموش ميشه هر برنامه اي هم كه فعال بوده بسته ميشه
اگه اينجوري باشه براي يه زن ميانسال يه كم گيج كننده ميشه
واقعا اينجوريه؟

d.b23
27-12-2010, 08:46
سلام

این گوشی بدون گارانتی یا با گارنتی پارسه فارسی هم هست کیبردش ؟ SMS فارسی میشه دید ؟

من آخر نفهمیدم میشه نقشه تهران رو باهاش GPS کارکرد رو این گوشی یا نه ؟!

ممنون
عزیزم با گارانتی پارسه نگیر چون هیچ کاری برات نمیکنن.دقیقا مثل اینه که داری بدون گارانتی میخری.:13:
پس کلا یا با گارانتی اصلی پارس مایکروتل بخر یا بدون گارانتی
تمامشون چه با گارانتی و چه بدون گارانتی فارسی و کیبورد فارسی دارن.
GPS که گقتم چند ماه دیگه میاد .ولی فعلا میتونی از google map استفاده کنی.

d.b23
27-12-2010, 08:56
آقا جواب منو کسی نمیدونه؟
یک سوال دیگه هم دارم این بنده خدا به من گفت گارانتیش اصلی ماکروتل هست اما اصلن هیچ نشانه ای از ماکروتل من روی جعبه نمیبینم چی جوریاس؟؟؟
اول از همه این که با اون قیمتی که شما خریدی گوشیت بدون گارانتی هست
2. اسم درستش پارس مایکروتل هست و اسم تقلبیش پارس ماکروتله

اینم نمونه کارت گارانتی اصلی:10:

اون هولوگرامی که سمت چپ میبینید به شکل مربع-مستطیل هست تو اسکن بد افتاده.(دایره نیست)

مشخصات کارت گارانتی تقلبی :
:13:
1.هولوگرام روی کارت یه دایره کوچیکه
2.اسم و شماره سریال گوشی و تاریخ شروع و پایان گارانتی روش پاپ نشده و فروشنده یه برچسب میچسبونه روش و میشگه تاریخ شروع گارانتی از روی فاکتور هست
3. ظاهر کلی کارت یه مقدار بی کیفیت هست.

---------- Post added at 08:56 AM ---------- Previous post was at 08:54 AM ----------

ممنونم دوست من
خانمم wave داشت
توي موبايلستان يه نفر گفته بود ويو 525 يه ايراد بزرگ داره اونم اينه كه وقتي صفحه بعد از مدتي خاموش ميشه هر برنامه اي هم كه فعال بوده بسته ميشه
واقعا اينجوريه؟
تا حالا دقت نکردم.امروز چک می کنم بهت میگم.ولی بعید میدونم این جوری باشه.
احتمالا واسه طرف مشکل داشته

تست کردم هیچ مشکلی نداره

mh2006_pur
27-12-2010, 09:53
دوست عزیز ممنون از راهنمایی های مفید و کاملت:10:
فقط یه چیزی که هست آندرویده که سخت میشه ازش بگذرم...ولی بادا هم واقعا تو ویدیوهایی که گرفتم عالیه اصلا درش حرفی نیس اما اگه این به بادا 2 هم قابل ارتقا باشه که دیگه هیچ مشکلی نیس

S A M S U N G
27-12-2010, 18:06
سلام .

بالاخره دیجی کالا فرستاد :دی

گوشی خوبیه . به قیمتش انصافا میارزه .

میگم فیدبک ویبره نداره انگاری درسته ؟

مخلصیم.

mh2006_pur
27-12-2010, 19:48
================================================== =======

اون هولوگرامی که سمت چپ میبینید به شکل مربع-مستطیل هست تو اسکن بد افتاده.(دایره نیست)

دوست عزیز من این شماره سریال رو تو سایت پارس میکروتل زدم اما گفت که سریال معتبر نیست!

آدرس چک کردن درستی گارانتی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاید هم چون مدت اعتبارش تموم شده همچین پیغامی داده:46:

mh2006_pur
27-12-2010, 19:58
شرمنده من نقل قول زدم اما نمیدونم چرا اینطور پست شد...

d.b23
27-12-2010, 20:02
سلام .

مخلصیم.
مبارک باشه.
نداره امیر جان.عزیز دلم :10::31:

d.b23
27-12-2010, 20:08

دوست عزیز من این شماره سریال رو تو سایت پارس میکروتل زدم اما گفت که سریال معتبر نیست!

آدرس چک کردن درستی گارانتی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاید هم چون مدت اعتبارش تموم شده همچین پیغامی داده:46:
گارانتیش تموم نشده.نمیدونم سیستم سایت چجوریه:23:
من قبلا با Sms فرستادم و تو سیستمشون ثبت هست.:26:
در ضمن من خودم موبایل فروش بودم .اگه ندونم از کی و کجا باید بخرم و این چیزارو ندونم که دیگه باید برم بمیرم:27::33:

گرافيكار
27-12-2010, 21:32
سلام .

مخلصیم.

مبارك باشه دوست من
ميشه شما هم چك كنيد ببينيد اين مشكل رو كه گفتم داره يا نه

نوشته شده توسط گرافيكار
ممنونم دوست من
خانمم wave داشت
واقعا اينجوريه؟
راستي چند گرفتين؟

S A M S U N G
27-12-2010, 23:31
سلام .

من از دیجی کالا سفارش دادم 179.000 تومن ( بدون گارانتی ) .

والا من سوالت رو درست متوجه نشدم ولی مثلا ویدیو پلیر رو باز کردم و گذاشتم صفحه خاموش بشه و بعد که روشن کردم باز روی ویدیو پلیر بود . حالا نمیدونم همینطوری منظورت بود ؟ جقدر بود بود کردم :دی

به نظر من گوشی راحتیه . هرکسی میتونه باهاش کار کنه . چیز خاصی نداره که بخواد سخت باشه .

بعد این چرا ساعت آنالوگ نداره ؟ :دی

مخلصیم .

zohrehk
28-12-2010, 09:00
سلام دوستان
من هم بعد از کلی تحقیقات قصئ خرید wave 525 رو دارم... تو پستهای قبلی خوندم که یا با گارانتی مایکروتل بخرم ویا بدون گارنتی(چون پارسه گارانتی خوبی نیست) ...حالا برام دوتاسئوال پیش اومده که ممنون میشم جواب بدید:
1- با گارانتی مایکروتل نرم افزار مخصوص gps هم داره؟
2- بدون گارانتی آیا گوشی فارسی رو ساپورت میکنه؟(اگه باید نرم افزار خاصی نصب بشه لطفاً مسیر دانلودش رو بگید)

یک سئوال دیگه هم دارم که راجع به کیفیت عکسش هست... من الان سونی اریکسون T715دارم با دوربین 3.2 که عکسهای خیلی خوبی میگیره...آیا دوربین Wave525 هم کیفیت عکسهاش خوبه؟ (از دوستان اگه کسی میتونه یک نمونه از عکسهایی که باهاش گرفتید رو بذارید اینجا)

مرسی

گرافيكار
28-12-2010, 12:45
سلام .

من از دیجی کالا سفارش دادم 179.000 تومن ( بدون گارانتی ) .

والا من سوالت رو درست متوجه نشدم ولی مثلا ویدیو پلیر رو باز کردم و گذاشتم صفحه خاموش بشه و بعد که روشن کردم باز روی ویدیو پلیر بود . حالا نمیدونم همینطوری منظورت بود ؟ جقدر بود بود کردم :دی

به نظر من گوشی راحتیه . هرکسی میتونه باهاش کار کنه . چیز خاصی نداره که بخواد سخت باشه .

بعد این چرا ساعت آنالوگ نداره ؟ :دی

مخلصیم .

آره همين منظورم بود
مرسي:11:
يه سوال ديگه يه جا خوندم كه وسط پيام دادن ممكنه يه هو خودش سند كنه پيام رو درسته؟
منبع اين حرف تاپيك اين گوشي در موبايلستان

---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------

بعد این چرا ساعت آنالوگ نداره ؟
فكر كنم بشه ويجتش رو با خود گوشي دانلود كني

S A M S U N G
28-12-2010, 13:05
يه سوال ديگه يه جا خوندم كه وسط پيام دادن ممكنه يه هو خودش سند كنه پيام رو درسته؟

تست میکنم خبر میدم .

فكر كنم بشه ويجتش رو با خود گوشي دانلود كني اون که آره . پیش نصب نداره ! یه ذره جای تعجب داشت .

مخلصیم .

d.b23
28-12-2010, 14:42
آره همين منظورم بود
مرسي:11:
منبع اين حرف تاپيك اين گوشي در موبايلستان

---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------

فكر كنم بشه ويجتش رو با خود گوشي دانلود كني

وسط پیام دادن هم یه ه خودش سند نمیکنه.این بچه های موبایلستان معلوم نیست این حرفارو از کجا در میارن.:24: (البته فقط منظورم بعضیاشون هست):31:
تست کردم و اصلا همچین چیزی نیست.خیالت راحت

---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------

سلام دوستان
من هم بعد از کلی تحقیقات قصئ خرید wave 525 رو دارم... تو پستهای قبلی خوندم که یا با گارانتی مایکروتل بخرم ویا بدون گارنتی(چون پارسه گارانتی خوبی نیست) ...حالا برام دوتاسئوال پیش اومده که ممنون میشم جواب بدید:
1- با گارانتی مایکروتل نرم افزار مخصوص gps هم داره؟
2- بدون گارانتی آیا گوشی فارسی رو ساپورت میکنه؟(اگه باید نرم افزار خاصی نصب بشه لطفاً مسیر دانلودش رو بگید)

یک سئوال دیگه هم دارم که راجع به کیفیت عکسش هست... من الان سونی اریکسون T715دارم با دوربین 3.2 که عکسهای خیلی خوبی میگیره...آیا دوربین Wave525 هم کیفیت عکسهاش خوبه؟ (از دوستان اگه کسی میتونه یک نمونه از عکسهایی که باهاش گرفتید رو بذارید اینجا)

مرسی
با گارانتی و بدون گارانتی هیچ کدومشون نرم افزار GPS ندارن و 2-3 ماه دیگه میاد
با گارانتی و بدون گارانتی هر دو فارسی هستن.
کیفیت عکسش هم خوبه قابل قبوله

amirarsalaan
28-12-2010, 14:44
آقا من هروقت میرم تو اینترنت وقتی از بروزر خارج میشم آیکون کانکشن همچنان روشنه چه جوری باید خارج بشوم از اینترنت که مطمـئن شوم خارج شده ام :19:

amirarsalaan
28-12-2010, 22:08
من متعجبم اینهمه طرفدار ولی هیچ پاسخی دریافت نمی کنم:23:
دوستان من با اون کابل یو اس بی که مال خود گوشی هست نمیتونم به کامپیوتر وصل بشوم چه کنم؟؟؟ :41:

d.b23
28-12-2010, 23:05
من متعجبم اینهمه طرفدار ولی هیچ پاسخی دریافت نمی کنم:23:
دوستان من با اون کابل یو اس بی که مال خود گوشی هست نمیتونم به کامپیوتر وصل بشوم چه کنم؟؟؟ :41:
برو تو settnigs-->connectivity-->USB
و ask on connection رو انتخاب کن یا اینکه mass storage رو انتخاب کن.
اگر ask on connection انتخاب کنی هر وقت گوشی رو بزنی به کامپیوتر بهت یه لیست میده و شما بایدmass storage رو انتخاب کنی.:46:

در ضمن اگر خواستی برو به این لینک و برنامه samsung kies رو هم دانلود کن.(کلا برنامه مدیریت گوشیت هست و همه کار میتونی باهاش بکنی)

گرافيكار
31-12-2010, 12:54
اين گوشي رو براي مادر گرفتم
از اهواز پاساژ كربلايي
168 بدون گارانتي رنگ سفيد
از دفتر تلفنش خيلي خوشش اومد خيلي راحت بود
كلي دعام كرد:31:
ولي قسمت پياماش فعلا براش يه كم گيج كننده بود
نرم افزار قبله نما و برنامه زكات و قرآن و... اين چيزام روش بود مسجديه براي خودش:31:
ميگم جايي هست كه براش والپيپر داشته باشه
راستي محافظ(روكش) صفحه براش هست؟

d.b23
31-12-2010, 13:00
اين گوشي رو براي مادر گرفتم
از اهواز پاساژ كربلايي
168 بدون گارانتي رنگ سفيد
از دفتر تلفنش خيلي خوشش اومد خيلي راحت بود
كلي دعام كرد:31:
ولي قسمت پياماش فعلا براش يه كم گيج كننده بود
نرم افزار قبله نما و برنامه زكات و قرآن و... اين چيزام روش بود مسجديه براي خودش:31:
ميگم جايي هست كه براش والپيپر داشته باشه
راستي محافظ(روكش) صفحه براش هست؟
مبارک باشه برای قسمت مسیج :
خوب میتونی اول از همه کیبوردش رو بزاری رو حالت Keypad
و دوم اینکه تو setting قسمت مسیج رو بزاری رو حالت folder view که میشه عین مسیج بقیه گوشی ها

چیزی که او اینترنت زیاده والپیپر.همه چی بهش میخوره.

mandana300
02-01-2011, 23:54
سلام دوستان
من دنبال یه گوشی لمسی با کلید حرکتی (سخت افزاری) میگردم
میخواستم بپرسم که میشه از کلید حرکتی s5250 برای مرور گوشی بدون استفاده از صفخه لمسی استفاده کرد؟؟؟

mojtaba57
03-01-2011, 11:04
دوستان عزيز من گوشي رو خريدم ولي حواسم نيود و cd اونرو بهم ندادن. اگه ميشه برام بزاريدش تا بتونم با كامپيوتر به اينترنتش وصل شم. :20:

گرافيكار
03-01-2011, 12:34
دوستان عزيز من گوشي رو خريدم ولي حواسم نيود و cd اونرو بهم ندادن. اگه ميشه برام بزاريدش تا بتونم با كامپيوتر به اينترنتش وصل شم. :20:

دوست من سي دي نداره يعني براي منم نداشت
شما كافيه برنامه Samsung Kies رو گوگل كنيد و نرم افزارشو دانلود كنيد فقط حواستون باشه يه ورژن2 هست كه به درد نميخوره
همون 1.5.1 يا 1.5.3 رو دانلود كنيد
حجمش حدود 130 مگ

S A M S U N G
03-01-2011, 13:51
Kies رو از اینجا دانلود کنین بهتره :

مخلصیم.

ashibad
08-01-2011, 15:40
سلام

آقا من یکی از این مدل رو خریداری کردم مموری یکی از دوستان رو انداختم توش فکر کنم ویروس داشت چون 2 بار خاموش روشن شد ودیگه بالا نمیاد

مشکلش اینه که تا صفحه ای که نوشته bada میاد بعد اون دوباره ریست میشه و اصلا بالا نمیاد من قبلا 5800 داشتم هرموقع هنگ میکرد یبار آپدیتش میکردم درس میشد اینم میشه آپدیتش کرد ؟؟؟؟؟ اگه میشه چجوری ؟؟؟؟ اگه نمیشه چیگار کنم؟؟؟؟ مشکل اوژانسی هست

با تشکر از اساتید

Immunology
09-01-2011, 00:14
دوستان سایت زیر واسه این گوشی کلی تم داره.برید بخش بادا.البته ویدگت هم زیاد داره اما نخوندش.فکر کنم اونا واسه 8500 باشن.

guzga
14-01-2011, 12:38
سلام دوستان
موقع نوشتن پیامگوشی خودش یه سری کلمه هارو پشت هم مینویسه در واقع t9 گوشی فعاله و من همه جارو گشتم نتونستم درستش کنم
اگه ممکنه راهنمایی کنید
ممنون

mandana300
15-01-2011, 02:25
کلید زبانFA-EN رو لمس کنید و نگهش دارید تا تنظیمات صفحه کلید ظاهر بشه از اونجا متن پیشگو رو غیر فعال کنید

d.b23
15-01-2011, 11:11
سلام دوستان
موقع نوشتن پیامگوشی خودش یه سری کلمه هارو پشت هم مینویسه در واقع t9 گوشی فعاله و من همه جارو گشتم نتونستم درستش کنم
اگه ممکنه راهنمایی کنید
ممنون
تو کیبورد دکمه EN نگه دار بعد یه box باز میشه تو قسمت keyboard type مدل کیبورد رو به Keypad تغییر بد و تو کیبورد جدید عدد 0 رو که بزنی T9 خاموش میشه.
اگر خواستی میتونی دویاره کیبورد رو به حالت Qwerty برگردونی

Punisher_2008
16-01-2011, 13:55
با سلام..
دوستان قیمت این گوشی بدون گارانتی چنده؟
کیفیت ال سی دی این گوشی چطوره؟
صداش از لحاظ بلندی و کیفیت چطور هست؟
ایا قابلیت اجرا چند نرم افزار با هم رو داره؟
باطریش چطوره؟
میشه در مورد سیستم عامل بادا توضیح بدین که ساپورت نرم افزاریش چطوره؟
در مورد سخت افزار این گوشی هم بگین ..

به طور کلی ارزش داره htc touch2 رو بفروشم اینو بخرم؟
دوربین برام مهم نیست....

mandana300
17-01-2011, 00:01
با سلام..
دوستان قیمت این گوشی بدون گارانتی چنده؟
کیفیت ال سی دی این گوشی چطوره؟
صداش از لحاظ بلندی و کیفیت چطور هست؟
ایا قابلیت اجرا چند نرم افزار با هم رو داره؟
باطریش چطوره؟
میشه در مورد سیستم عامل بادا توضیح بدین که ساپورت نرم افزاریش چطوره؟
در مورد سخت افزار این گوشی هم بگین ..

به طور کلی ارزش داره htc touch2 رو بفروشم اینو بخرم؟
دوربین برام مهم نیست....

فکر کنم قیمتش حدود170000 باشه
کیفیت ال سی دی خوبه ولی به هر حال وضوهش 240*400
کیفیت صدا معمولی خروجی صداش پشته گوشیه که موقع تو دست گرفتمن و گزاشتن رو زمین یه کم صداش خفه میشه
بله میتونه چند نرم افزارو با هم اجرا کنه
باطری خیلی عالیه و از طریق یو اس بی هم شارز میشه
برنامه های جاوا رو خیلی خوب و راحت ساپورت میکنه ولی نصب برنامه های مخصوص بادا که توی سایت سامسونگ اپسه یه کم مکافات داره باید از طریق اینترنت نصب کنید- تعداد وتنوع بر نامه های بادا هم فعلا زیاد نیست ولی کم کم داره رشد میکنه
اگه از سخت افزار منظورتون کیفیت بدنه است که کیفیتش خوبه با اینکه پلاستیکه ولی محکمه لقی نداره - یه مشکلی که من با این گوشی دارم درب باطریشه که نمیتونم با انگشت بازش کنم آخرم با بیل و کلنگ میوفتم به جونش تا بازش کنم البته شاید مشکل از من باشه:31:

khoshi2009
22-01-2011, 07:57
چند روز پيش رفتم مجتمع ايران اين گوشي رو تو نمايندگي مايكروتل ديدم گوشي خوبي و تاج خيلي خوبي داره . يك گوشي ديگه هم بود wave 723 كه دوربينش بالاتر از 525 هست. البته دوربين براي من زياد مهم نيست فقط مي خواهم بدونم غير از كيفيت دوربين آيا تو بقيه موارد شبيه 525 هست يعني ارزش داره پول اضافه تري بدم و 723 را بگيرم. نظرتون چيه دوستان؟

d.b23
22-01-2011, 15:02
چند روز پيش رفتم مجتمع ايران اين گوشي رو تو نمايندگي مايكروتل ديدم گوشي خوبي و تاج خيلي خوبي داره . يك گوشي ديگه هم بود wave 723 كه دوربينش بالاتر از 525 هست. البته دوربين براي من زياد مهم نيست فقط مي خواهم بدونم غير از كيفيت دوربين آيا تو بقيه موارد شبيه 525 هست يعني ارزش داره پول اضافه تري بدم و 723 را بگيرم. نظرتون چيه دوستان؟
به غیر از دوربین 723 3G ساپورت میکنه
مدت استند بای 723 700 ساعته و برای 525 1200 ساعته
723 بدنه محکم تر و شکیل تری داره و در ضمن یه در زیبا که به سبک و خاطره F480 هست.(سلیقه ایه)
و دوربین 5 خوبی هم داره.(فقط عکس برداریش بهتره) و در ضمن فلش هم داره.

khoshi2009
24-01-2011, 12:22
راستي يه سوال ديگه، آيا اين گوشي اسناد پي دي اف را ساپورت مي كنه؟

aliugd
24-01-2011, 16:09
راستي يه سوال ديگه، آيا اين گوشي اسناد پي دي اف را ساپورت مي كنه؟
سلام
بله ابن گوشی دارای برنامه Picsel viewer هست که قابلیت نمایش فایل های وورد اکسل پاورپوینت و پی دی اف رو داره

mefmef
31-01-2011, 16:51
دوستان این گوشی ویجت تاریخ شمسی داره ؟

d.b23
31-01-2011, 19:41
دوستان این گوشی ویجت تاریخ شمسی داره ؟

خود گوشی که Calendar فارسی داره
و اینم ویدجتش به فارسی.فقط کافیه بریزید تو گوشی و نصبش کنید.
لینک دانلود :

منبع : موبایلستان

sooratak
01-02-2011, 19:53
سلام
من چند روز پیش (6 بهمن 1389) یک دستگاه سامسونگ ویو 525 (5253) از بازار موبایل در احمد اباد مشهد خریدم به قیمت 189 هزار تومان . به نظرتون سرم کلاه گذاشته؟ گفت گارانتی هم داره اما کارت گارانتی مایکروتل همراهش نبود. شماره سریال رو هم در سایت ماکروتل زدم نشناخت . نظر دوستان چیه؟
ممنون

SIMON137
03-02-2011, 00:09
دوستان کسی می تونی اینترنت این گوشی رو با کامپیوتر share کنه ؟

AB
04-02-2011, 10:53
2-3 روز پیش که قیمت گرفتم کف قیمت 144 بود(بدون گارانتی).به نظرتون خوبه؟

محتویات جعبش رو هم بگین.کاور هم داخل جعبه هست یا نه؟

Highbury
04-02-2011, 13:17
سرعتش چطوره؟
دوال تاچ هست یا مالتی تاچ؟

hoora-1
04-02-2011, 14:11
سلام دوستان
من چشام در اومد تا همه ی این 15 صفحه رو خوندم !!!
قرار بود 5230 یا 5233 نوکیا بخرم که یکی از بچه ها اینو پیشنهاد داد !
حالا چند تا سوال داشتم ممنون می شم جواب بدید .
1- در حال حاضر قیمتش بدون گارانتی و با گارانتی پارس مایکروتل چنده ؟
2- اصلا گارانتی کاری هم می کنه ؟
3- من بیشتر از هرچیزی کیفیت اس ام اس .و تماس و gps برام مهمه و دوربین لازم ندارم حالا شما پیشنهاد می کنید اینو بخرم یا اون نوکیاها رو ؟
4- قیمت با کیبورد سخت افزاریش اگه اشتباه نکنم همون wave 533 pro چنده ؟ با گارانتی و بی گارانتی؟
5- راستی این مولتی تاچ چیه؟؟؟:31:

pini30lin
04-02-2011, 14:39
2-3 روز پیش که قیمت گرفتم کف قیمت 144 بود(بدون گارانتی).به نظرتون خوبه؟

محتویات جعبش رو هم بگین.کاور هم داخل جعبه هست یا نه؟

خیلی خوب قیمت گرفتی! واسه کجاست این قیمت؟:18:
الان با گارانتی پارس مایکروتل 164 تومنه
کاور هم نداره!:46:
محتویات هم شارژر و هدست

Highbury
04-02-2011, 14:44
سلام دوستان
من چشام در اومد تا همه ی این 15 صفحه رو خوندم !!!
قرار بود 5230 یا 5233 نوکیا بخرم که یکی از بچه ها اینو پیشنهاد داد !
حالا چند تا سوال داشتم ممنون می شم جواب بدید .
1- در حال حاضر قیمتش بدون گارانتی و با گارانتی پارس مایکروتل چنده ؟
2- اصلا گارانتی کاری هم می کنه ؟
3- من بیشتر از هرچیزی کیفیت اس ام اس .و تماس و gps برام مهمه و دوربین لازم ندارم حالا شما پیشنهاد می کنید اینو بخرم یا اون نوکیاها رو ؟
4- قیمت با کیبورد سخت افزاریش اگه اشتباه نکنم همون wave 533 pro چنده ؟ با گارانتی و بی گارانتی؟
5- راستی این مولتی تاچ چیه؟؟؟:31:
کیبورد دار بخری بهتره
مالتی تاچ یعنی اینکه چند جا در صفحه نمایش رو میتونی همزمان لمس کنی.توی 5230 یا 5800 فقط یک جا رو میتونی لمس کنی. فرض کن که یک عکس رو با دو انگشتت بزرگ میکنی یا اینکه توی اینترنت با بازکردن و بستن انگشتات روی صفحه ، روی صفحه زوم و یا کوچک میکنی
در ضمن مایکروتل توی تهران خدمات و پشتیبانی خوبی داره مثل اپدیت رایگان و ... و از خیلی از شرکتها مثل کامتل مزخرف بهتره

AB
04-02-2011, 14:47
خیلی خوب قیمت گرفتی! واسه کجاست این قیمت؟:18:
الان با گارانتی پارس مایکروتل 164 تومنه
کاور هم نداره!:46:
محتویات هم شارژر و هدست

پاساژ علاالدین.

به غیر از شارژر و هدست چیز دیگه ای نداره؟سی دی,دفترچه؟

hoora-1
04-02-2011, 14:47
کیبورد دار بخری بهتره
مالتی تاچ یعنی اینکه چند جا در صفحه نمایش رو میتونی همزمان لمس کنی.توی 5230 یا 5800 فقط یک جا رو میتونی لمس کنی. فرض کن که یک عکس رو با دو انگشتت بزرگ میکنی یا اینکه توی اینترنت با بازکردن و بستن انگشتات روی صفحه ، روی صفحه زوم و یا کوچک میکنی
در ضمن مایکروتل توی تهران خدمات و پشتیبانی خوبی داره مثل اپدیت رایگان و ... و از خیلی از شرکتها مثل کامتل مزخرف بهتره

ممنونم از توجه تون !
قیمت رو نداشتید ؟
با این حال شما بین این نوکیاها و این دوتا سامسونگ که گفتم همین کیبورد دار رو پیشنهاد می کنید دیگه؟
بابت توضیحتون هم ممنون متوجه شدم !
برنامه های جاوا رو پشتیبانی می کنه یا نه ؟ من به دیکشنری هم خیلی نیاز دارم
راستی میشه بگید بجز علاءالدین دیگه از کجا می تونم بخرم که مطمئن باشه ؟ آخه اونجا حس می کنم برنامه هم می ندازن به آدم !
آدرس نمایندگی همین پارس مایکروتل رو ندارید ؟
یه چیز دیگه این عکسایی که اینجا گذاشته بودن مال همین 525 یا کیبورد دار یا چی؟

Highbury
04-02-2011, 16:46
ممنونم از توجه تون !
قیمت رو نداشتید ؟
با این حال شما بین این نوکیاها و این دوتا سامسونگ که گفتم همین کیبورد دار رو پیشنهاد می کنید دیگه؟
بابت توضیحتون هم ممنون متوجه شدم !

راستی میشه بگید بجز علاءالدین دیگه از کجا می تونم بخرم که مطمئن باشه ؟ آخه اونجا حس می کنم برنامه هم می ندازن به آدم !
آدرس نمایندگی همین پارس مایکروتل رو ندارید ؟
یه چیز دیگه این عکسایی که اینجا گذاشته بودن مال همین 525 یا کیبورد دار یا چی؟
من که به شخصه این مدل سامسونگ حالا فرق نمیکنه چه کیبورد دار چه بدون کیبورد رو به اون گوشیهای نوکیا که هم رده اش هست ترجیح میدم. به دلیل کیفیت تاچ بهتر- تکنولوزی به روز تر-زیباتر- اینترفیس به مراتب بهتر که آدم رو دل زده نمیکنه. مدل کیبورد دارش s5330 هستش.قیمتش هم حدود 210 با گارانتی اصل میکروتل هستش. بدون گارانتی خب زیر 200 شاید باشه.اگه میترسید که گوشی تقلبی باشه با گارانتی میکروتل بخرید. چون گارانتی خوبی هستش و خدمات و پشتیبانی خوبی داره.براتون رایگان آپدیت میکنه . پس اگر با گارانتی بگیرید حتما با گارانتی پارس میکروتل باشه.
طبقات بالای علاالدین قیمت مناسبی دارند. به هیچ وجه اگر گفت برنامه ارجینال میریزم و ... پول میگیرم اصلا قبول نکنید. بازار موبایل ایران هم خوبه میتونید از اونجا بخرید که فروشنده های بهتری داره.
توی همون پاساژ علاالدین نمایندگی میکروتل هستش امادقیقا نیمدونم کجا هست.

hoora-1
04-02-2011, 17:19
من که به شخصه این مدل سامسونگ حالا فرق نمیکنه چه کیبورد دار چه بدون کیبورد رو به اون گوشیهای نوکیا که هم رده اش هست ترجیح میدم. به دلیل کیفیت تاچ بهتر- تکنولوزی به روز تر-زیباتر- اینترفیس به مراتب بهتر که آدم رو دل زده نمیکنه. مدل کیبورد دارش s5330 هستش.قیمتش هم حدود 210 با گارانتی اصل میکروتل هستش. بدون گارانتی خب زیر 200 شاید باشه.اگه میترسید که گوشی تقلبی باشه با گارانتی میکروتل بخرید. چون گارانتی خوبی هستش و خدمات و پشتیبانی خوبی داره.براتون رایگان آپدیت میکنه . پس اگر با گارانتی بگیرید حتما با گارانتی پارس میکروتل باشه.
طبقات بالای علاالدین قیمت مناسبی دارند. به هیچ وجه اگر گفت برنامه ارجینال میریزم و ... پول میگیرم اصلا قبول نکنید. بازار موبایل ایران هم خوبه میتونید از اونجا بخرید که فروشنده های بهتری داره.
توی همون پاساژ علاالدین نمایندگی میکروتل هستش امادقیقا نیمدونم کجا هست.

ممنونم
منم دقیقا از همین چیزایی که شما گفتید خوشم اومده اما نمی دونم چرا می ترسم سامسونگ بخرم خیلی قشنگ تر از نوکیا هستشا اما همش بهم می گن نوکیا بهتره
نمی دونم چی کار کنم شمامطمئنید خوب جواب داده ؟ حالا گذشته از این نکاتش کاراییش خوبه برای تماس و اس ام اس و ....

Highbury
04-02-2011, 18:35
ممنونم
منم دقیقا از همین چیزایی که شما گفتید خوشم اومده اما نمی دونم چرا می ترسم سامسونگ بخرم خیلی قشنگ تر از نوکیا هستشا اما همش بهم می گن نوکیا بهتره
نمی دونم چی کار کنم شمامطمئنید خوب جواب داده ؟ حالا گذشته از این نکاتش کاراییش خوبه برای تماس و اس ام اس و ....
ببین دوست عزیز من توی این 4 سال حدود 20 تا گوشی عوض کردم هم نکیا هم سامسونگ هم سونی اریکسون هم الجی فقط سعادت نداشتم موتورولا بخرم که خیلی حسرتش رو میخورم:31:
هر برندی یه خوبی داره یه عیب داره.گوشی خود من نوکیا هستش.
بادا سیستم عامل جدید سامسونگ هستش که مطمئنا به اندازه ی سیمبین در حال حاضر برنامه نداره که البته بعدها بهتر خواهد شد. مشکل سیمبین اینه که واقعا خشک هست. رابط کاربریش خوبه اما قدیمی و تکراریه. قیمتش هم تا حدودی بالاست.من خودم دفعه ی بعد صد در صد آندروئید میخرم و شاید هم بادا بگیرم ( در صورت محدودیت بودجه)
این گوشی نسبت به قیمتش واقعا ارزش خرید داره.مخصوصا مدل بدون کیبوردش. کیبورد دارش هم برای تایپ کردن و گشت زدن توی اینترنت عالی هستش. توی مکالمه و پیامک بازی مطمئن باش دچار مشکل نمیشی. البته سامسونگ توی این گوشی از پردازنده با سرعت پایینتری استفاده کرده که قیمت پایینتر بیاد اما سرعتش به اندازه ی کافی باید خوب باشه.
در ثانی عملکرد تاچ خازنی سامسونگ مطمئن باش از عملکرد تاچ مقاومتی نوکیا بهتره در این شک نکن.
الان بین برندها رقابت بسیار نزدیک هستش نمیشه بگی این خوبه یا اون بده. به نظرم الان موتورولا سامسونگ و سونی اریکسون و نوکیا جز برندهای عالی هستند که در رده قیمت های مختلف گوشیهای مناسب داره.

کلا تایپ کردن با گوشیهایی که کاملا لمسی هستش و صفحش زیر 3.2 اینچ هست یک کم سخت هست من از اکثر کسانی که 5800 داشتند پرسیدم همشون گفتن که تایپ کردن با گوشی تمام لمسی نسبت به گوشیهای دکمه دار سخت تره.به شرطیکه اس ام اس باز حرفه ای باشی. چون بعضی ها روزانه بیشتر از 40 تا پیام میدن که برای اونا سخته اما برای منی که روزی 5 تا میدم تمام لمسی برام دردسر ساز نیست.
------
در مورد GPS این گوشی اطلاعات زیادی ندارم باید بقیه ی دوستان نظر بدن

hoora-1
04-02-2011, 18:43
ببین دوست عزیز من توی این 4 سال حدود 20 تا گوشی عوض کردم هم نکیا هم سامسونگ هم سونی اریکسون هم الجی فقط سعادت نداشتم موتورولا بخرم که خیلی حسرتش رو میخورم:31:
هر برندی یه خوبی داره یه عیب داره.گوشی خود من نوکیا هستش.
بادا سیستم عامل جدید سامسونگ هستش که مطمئنا به اندازه ی سیمبین در حال حاضر برنامه نداره که البته بعدها بهتر خواهد شد. مشکل سیمبین اینه که واقعا خشک هست. رابط کاربریش خوبه اما قدیمی و تکراریه. قیمتش هم تا حدودی بالاست.من خودم دفعه ی بعد صد در صد آندروئید میخرم و شاید هم بادا بگیرم ( در صورت محدودیت بودجه)
این گوشی نسبت به قیمتش واقعا ارزش خرید داره.مخصوصا مدل بدون کیبوردش. کیبورد دارش هم برای تایپ کردن و گشت زدن توی اینترنت عالی هستش. توی مکالمه و پیامک بازی مطمئن باش دچار مشکل نمیشی. البته سامسونگ توی این گوشی از پردازنده با سرعت پایینتری استفاده کرده که قیمت پایینتر بیاد اما سرعتش به اندازه ی کافی باید خوب باشه.
در ثانی عملکرد تاچ خازنی سامسونگ مطمئن باش از عملکرد تاچ مقاومتی نوکیا بهتره در این شک نکن.
الان بین برندها رقابت بسیار نزدیک هستش نمیشه بگی این خوبه یا اون بده. به نظرم الان موتورولا سامسونگ و سونی اریکسون و نوکیا جز برندهای عالی هستند که در رده قیمت های مختلف گوشیهای مناسب داره.

ممنون از وقتی که می ذارید
یه سوال دیگه هم بپرسم و دیگه از دستم راحت شید !
من تو سایت دیجی کالا دیدم که یکی نوشته بود این بدنه پلاستکیش گردو خاک رو جذب و می کنه وخلاصه داغونه ...
حالا واقعا این طوره یا نه ؟

pini30lin
04-02-2011, 20:29
پاساژ علاالدین.

به غیر از شارژر و هدست چیز دیگه ای نداره؟سی دی,دفترچه؟

چرا دفترچه داره!
اما سی دی و مموری همراهش نیست یه برنامه واسه اتصال به کامپیوتر داره که از سایت سامسونگ باید بگیری

bking
04-02-2011, 21:48
من این گوشی رو سه هفته است که خریدم و کلا ازش راضی ام چون نسبت به قیمتش خوبه الان هم با گوشی تو سایتم!
اما دوتا سوال دارم
1-برای استفاده از Gps لازمه که gprs روشن شه؟
2-میشه رنگ قابشو عوض کرد؟

d.b23
05-02-2011, 12:51
من تو سایت دیجی کالا دیدم که یکی نوشته بود این بدنه پلاستکیش گردو خاک رو جذب و می کنه وخلاصه داغونه ...
عزیزم جذب گرد و خاکش مثل آهن ربا نیست و در حد طبیعیه کلا همه پلاستیک های براق این جنسی اینطوری هستن
حتی xbox360 slim هم که جنس بدنش اینطوریه همین ایراد رو داره .
ولی اصلا آزار دهنده نیست
در ضمن فلش کردن این گوشی فوق العاده آسونه و اگر به مشکل نرم افزاری بر خورد کردی خیلی راحت میتونی از پسش بر بیایی

bking
05-02-2011, 14:37
سلام 2 تا سوال دارم
1.میشه قاب گوشی رو عوض کرد؟(به خاطر رنگ)
2-برای استفاده از gps لازمه gprs فعال بشه؟
ممنون

Highbury
05-02-2011, 17:45
دوست عزیز من توی این مدت که گوشی عوض کردم با اینکه گوشی فعلیم نوکیا هستش اما در کل ( نمیگم همه)در کل کیفیت ساخت سامسونگ خوبه به جز مواردی که استثنا است.
بهترین گوشیهای من ازلحاظ کیفیت ساخت دی 820 سامسونگ بود که خدا رحمتش کنه از جنس پلاستیک کاملا فشرده بود یک بار از جیبم در حال دویدن افتاد عرض یک خیابان 40 متری را رد کرد و خش خیلی کمی برداشت.
یا همین چند وقت پیش گوشی e1160 سامسونگ اعصابم :31::21:خراب شد با تمام قدرت کوبیدم به دیوار باورت بشه که اصلا هیچیش نشد و فقط یه گوشش یک خط جزئی افتاد.

Arashdn
06-02-2011, 22:07
سلام
اين گوشي قابليتي داره كه بشه باهاش جي پي آر اس رو بصورت وايفاي فرستاد؟
چه به صورت معموليا و چه با نصب برنامه؟
ممنون

d.b23
06-02-2011, 23:42
سلام
اين گوشي قابليتي داره كه بشه باهاش جي پي آر اس رو بصورت وايفاي فرستاد؟
چه به صورت معموليا و چه با نصب برنامه؟
ممنون
نه عزیزم بعید می دونم
این حیووونی واسه این کارا ساخته نشده:31:

shahramcat
07-02-2011, 00:45
سلام

دوستانی که این گوشی رو دارن خواهشا جواب بدن که ....

برای استفاده از GPS این گوشی باید به اینترنت وصل شد ؟
با نقشهای گوگل مپ تهران کار میکنه ؟

و زبان فارسی برای تایپ و دیدن SMS فارسی داره ؟

ممنون

hoora-1
07-02-2011, 11:52
عزیزم جذب گرد و خاکش مثل آهن ربا نیست و در حد طبیعیه کلا همه پلاستیک های براق این جنسی اینطوری هستن
حتی xbox360 slim هم که جنس بدنش اینطوریه همین ایراد رو داره .
ولی اصلا آزار دهنده نیست
در ضمن فلش کردن این گوشی فوق العاده آسونه و اگر به مشکل نرم افزاری بر خورد کردی خیلی راحت میتونی از پسش بر بیایی
ممنونم
راستی فلش کردن چیه؟ من اصلا اطلاع ندارم !!!

دوست عزیز من توی این مدت که گوشی عوض کردم با اینکه گوشی فعلیم نوکیا هستش اما در کل ( نمیگم همه)در کل کیفیت ساخت سامسونگ خوبه به جز مواردی که استثنا است.
بهترین گوشیهای من ازلحاظ کیفیت ساخت دی 820 سامسونگ بود که خدا رحمتش کنه از جنس پلاستیک کاملا فشرده بود یک بار از جیبم در حال دویدن افتاد عرض یک خیابان 40 متری را رد کرد و خش خیلی کمی برداشت.
یا همین چند وقت پیش گوشی e1160 سامسونگ اعصابم :31::21:خراب شد با تمام قدرت کوبیدم به دیوار باورت بشه که اصلا هیچیش نشد و فقط یه گوشش یک خط جزئی افتاد.

از شما هم ممنون
راستی یه چیزی گوشی های سامسونگ دلیوری مسج ها به صورت مسج میاد نه ؟
این مدل هم این طوریه؟

Arashdn
07-02-2011, 14:58
نه عزیزم بعید می دونم
این حیووونی واسه این کارا ساخته نشده:31:
یعنی به هیچ وجه نمیتونه این کار رو انجام بده؟

Air Born
07-02-2011, 20:13
تصویر یا ویدئو مستقیمی از اینتر فیس بادا دارید؟

Maziar_69
07-02-2011, 20:24
یعنی به هیچ وجه نمیتونه این کار رو انجام بده؟

دوست عزیز من ویو 723 دارم این قابلیت رو داره و تا اونجایی که میدونم 525 و 723 به جز دوربین فرق دیگه ای ندارن.
احتمالا این گوشی هم باید داشته باشه.

shahramcat
07-02-2011, 21:39
سلام

دوستانی که این گوشی رو دارن خواهشا جواب بدن که ....

برای استفاده از GPS این گوشی باید به اینترنت وصل شد ؟
با نقشهای گوگل مپ تهران کار میکنه ؟

و زبان فارسی برای تایپ و دیدن SMS فارسی داره ؟

ممنون

آقایون اگر کسی درجریان هست خواهشا جوا بدن

ممنون

hoora-1
07-02-2011, 22:03

ممنون

سلام
من خیلی اطلاعات ندارم اما با توجه به گفتگوهای این تاپیک فکر می کنم که زبان فارسی رو ساپورت کنه
چون خودمم همین سوال رو پرسیدم در مورد مسج فارسی پرسیده بودم گفتن داره !

Arashdn
07-02-2011, 22:07
دوست عزیز من ویو 723 دارم این قابلیت رو داره و تا اونجایی که میدونم 525 و 723 به جز دوربین فرق دیگه ای ندارن.
احتمالا این گوشی هم باید داشته باشه.
در کدوم قسمت گوشیتون این قابلیت هست؟
ممکنه بفرمایید تا یکی از دوستان چک کنه؟

و اینکه این گوشی که بلوتوس ۳ داره مشکلی در ارسال و دریافت فایل با بولوتوس۲ براش پیش میاد؟

ممنون

Highbury
07-02-2011, 22:07
بهترین راه اینه که به مایکروتل زنگ بزنید و مشکلتون یا اگر سوالی دارید بپرسید. برخورد خوبی دارند.

Highbury
07-02-2011, 22:08
نه مشکلی پیش نمیاد.
مثلا گوشی های بلوتوث 2 با کا750 یا سایرمدلها مشکلی ندارند

Maziar_69
08-02-2011, 01:56
در کدوم قسمت گوشیتون این قابلیت هست؟
ممکنه بفرمایید تا یکی از دوستان چک کنه؟

و اینکه این گوشی که بلوتوس ۳ داره مشکلی در ارسال و دریافت فایل با بولوتوس۲ براش پیش میاد؟

ممنون

تو قسمت Settings و بعد Connectivity به قسمت Mobile AP برید و چراغش رو روشن کنید.
حالا لپتاپ یا هرچی که میخواید باهاش سیگنال وایرلس رو بگیرید رو روشن کنید و سرچ کنید. میبینید که به عنوان یه سیگنال وایرلس میشناسه گوشی رو.
بعدش هم یه رمز وارد میکنید (رمزی که تو گوشی دادین) و بعد کانکت میشه به همین راحتی.
من خودم بسته اینترنت از ایرانسل میگیرم شب تا صبح میزارم دانلود.

ولی در این حالت مصرف باتری بالا میره ها. :11:

iranmjh
08-02-2011, 10:37

ممنون
هم زبان فارسی داره برای تایپ و اینکه استفاده از gps نیازی به اینترنت نداره بصورت معمولی ولی بستگی به نرم افزارت داره که خودش نقشه داشته باشه که در این صورت نیازی به اینترنت نیست...سرچ کنی پیدا میشه.

d.b23
08-02-2011, 10:37
تو قسمت Settings و بعد Connectivity به قسمت Mobile AP برید و چراغش رو روشن کنید.
حالا لپتاپ یا هرچی که میخواید باهاش سیگنال وایرلس رو بگیرید رو روشن کنید و سرچ کنید. میبینید که به عنوان یه سیگنال وایرلس میشناسه گوشی رو.
بعدش هم یه رمز وارد میکنید (رمزی که تو گوشی دادین) و بعد کانکت میشه به همین راحتی.
من خودم بسته اینترنت از ایرانسل میگیرم شب تا صبح میزارم دانلود.

ولی در این حالت مصرف باتری بالا میره ها. :11:
یکی دیگه از فرق های ویو 525 و 533 با 723 اینه که DLNA ندارن و در نتیجه چیزی به اسم Mobile AP و All share که در گوشی شما (ویو723) هست در ویو 533 و 525 نیست

Arashdn
08-02-2011, 14:02
یکی دیگه از فرق های ویو 525 و 533 با 723 اینه که DLNA ندارن و در نتیجه چیزی به اسم Mobile AP و All share که در گوشی شما (ویو723) هست در ویو 533 و 525 نیست
چه بد ........
در مورد DLNA مطمعنید؟ مثلا Sony erricson X1 و HTC HD2 دی ال ان ای ندارن ولی راحت وایفای رو میفرسته
یا خیلی از گوشی های نوکیا که وایرلسشون به زور کار میکنه و DLNA هم ندارن این قابلیت رو دارن ........

در مورد بلوتوس خیالم راحت باشه که با همه گوشی های قدیمی میتونم فایل جابجا کنم؟؟؟؟؟

Maziar_69
08-02-2011, 14:26
بله دوست عزیز مگه بلوتوث 2.1 که اومد دیگه نمیشد با بلوتوث 2 یا 1.2 فایل رد و بدل کرد؟؟؟؟
الان 95 درصد گوشیها بلوتوث 2.1 دارن اصلا مگه امکان داره نشه فایل جابجا کرد؟؟؟

خودمم شک کرده بودی که چرا اینقدر اختلاف قیمت دارن. :دی
پس فقط دوربین نیست. مرسی.

Arashdn
08-02-2011, 14:35
کارکردش با جاوا چطوره؟
تمام برنامه ها و بازی های جاوا رو بدون ایراد لود میکنه؟؟

Arashdn
08-02-2011, 15:49
چرا هیچ جا نگفتن رم و سی پی یو این گوشی دقیقا چقدره؟؟

d.b23
08-02-2011, 18:15
cpu حدود 320 اینا بود دقیق یادم نیست
99% جاواها رو اجرا میکنه بدون هیچ ایرادی
:5:

aliugd
08-02-2011, 18:26

سلام
سی پی یو رو قبلاً هم گفتم 312 مگا هرتز
رم هم حدود 256 مگ

Arashdn
08-02-2011, 20:34
سی پی یو رو قبلاً هم گفتم 312 مگا هرتز
کم نمیاد؟؟؟
گوشی هنگ نداره؟؟

mojtaba57
08-02-2011, 20:43
دوستان ﻋﺰﯾﺰ ﻣﻦ ﯾﻪ ۵۲۵۳ ﺩﺍﺭﻡ.ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﺱ
ﺍﻡ ﺍﺱ ﻣﯿﺪﺍﺩﻡ. ﮔﻮﺷﯽ ﻗﺎﻃﯽ ﮐﺮﺩ ﺑﻌﺪ ﮐﻪ
ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻡ ﺗﺎ ﭘﺮﺳﯿﺪﻥ ﭘﯿﻦ ﮐﺪ ﺑﺎﻻ ﻣﯿﺎﺩ
ﻭﻟﯽ ﺑﻌﺪﺵ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺭﯾﺴﺘﺎﺭﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ. ﺭﻡ ﻭ
ﺳﯿﻢ ﮐﺎﺭﺕ ﻭ ﺑﺎﻃﺮﯼ ﺭﻭ ﻫﻢ ﻋﻮﺽ ﮐﺮﺩﻡ
ﻓﺎﯾﺪﻩ ﻧﺪﺍﺷﺖ.
ﺑﻪ ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ﺍﺷﮑﺎﻝ ﺳﺨﺖ ﺍﻓﺰﺍﺭﯾﻪ ﯾﺎ ﮔﻮﺷﯽ
ﺭﻭ ﻓﻠﺶ ﮐﻨﻢ؟ ﺑﻌﺪﺵ ﻫﻢ ﭼﻪ ﺟﻮﺭﯼ
ﻓﻠﺸﺶ ﮐﻨﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺻﻼ ﺑﺎﻻ ﻧﻤﯿﺎﺩ
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯿﺸﻢ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯿﻢ ﮐﻨﯿﺪ

hoora-1
08-02-2011, 22:36
ممنونم
راستی فلش کردن چیه؟ من اصلا اطلاع ندارم !!!

از شما هم ممنون
راستی یه چیزی گوشی های سامسونگ دلیوری مسج ها به صورت مسج میاد نه ؟
این مدل هم این طوریه؟

من خودم جواب هر دوتا سوالم رو پیدا کردم
لطفا دیگه کسی وقت نذاره جواب منو بده !!!!!!!!!!

d.b23
08-02-2011, 22:49
دوستان ﻋﺰﯾﺰ ﻣﻦ ﯾﻪ ۵۲۵۳ ﺩﺍﺭﻡ.ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﺱ
ﺍﻡ ﺍﺱ ﻣﯿﺪﺍﺩﻡ. ﮔﻮﺷﯽ ﻗﺎﻃﯽ ﮐﺮﺩ ﺑﻌﺪ ﮐﻪ
ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻡ ﺗﺎ ﭘﺮﺳﯿﺪﻥ ﭘﯿﻦ ﮐﺪ ﺑﺎﻻ ﻣﯿﺎﺩ
ﻭﻟﯽ ﺑﻌﺪﺵ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺭﯾﺴﺘﺎﺭﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ. ﺭﻡ ﻭ
ﺳﯿﻢ ﮐﺎﺭﺕ ﻭ ﺑﺎﻃﺮﯼ ﺭﻭ ﻫﻢ ﻋﻮﺽ ﮐﺮﺩﻡ
ﻓﺎﯾﺪﻩ ﻧﺪﺍﺷﺖ.
ﺑﻪ ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ﺍﺷﮑﺎﻝ ﺳﺨﺖ ﺍﻓﺰﺍﺭﯾﻪ ﯾﺎ ﮔﻮﺷﯽ
ﺭﻭ ﻓﻠﺶ ﮐﻨﻢ؟ ﺑﻌﺪﺵ ﻫﻢ ﭼﻪ ﺟﻮﺭﯼ
ﻓﻠﺸﺶ ﮐﻨﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺻﻼ ﺑﺎﻻ ﻧﻤﯿﺎﺩ
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯿﺸﻢ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯿﻢ ﮐﻨﯿﺪ
مشکلت نرم افزاریه و با فلش کردن درست میشه.

آموزش فلش ویو 525 و533

مواردی که قبل از فلش کردن باید بدانید :
1.تمام اطلاعات گوشی شما پاک میشود
2. شارژ 100% گوشی قبل از فلش کردن پیشنهاد میشه

نحوه فلش این دو گوشی کاملا شبیه به هم هست

نکته:هیچ وقت این دو گوشی با فریمورهای هم دیگه فلش نکنید

2-1.آخرین فریمور فارسی برای ویو 525 =

S5253JPJL2

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2-2.آخرین فریمور فارسی برای ویو 533 =

S5333JPJI7

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد فایل فریمور :
samfirmware.com
samsung-firmwares.com

فعلا فریمور های ویو533 که تو اینترنت هست یه مقدار مشکلات کوچیک داره در صورتی که گوشیتون سالم هست فلش نکنید( s5333jpjk2 ورژن اصلی دست مایکروتله)
در مورد ویو525 اطلاعی ندارم

1.اول برنامه multi loader رو دانلود کنید از فایل ضمیمه دانلود کنید.برنامه رو باز کنید سیمکارت و مموری رو دربیارید و کابل رو به گوشی وصل کنید.سپس در حالی که گوشی خاموش است دکمه های ولوم پایین+دوربین+ دکمه خاموش/روشن(Power) رو همزمان نگه دارید تا به دانلود مود برید.(درایور گوشی حتما بر روی کامپیوتر نصب باشهSamsung kies

1. ابتدا BRCM2133 جهت فلش انتخاب کنید.

2. full download رو تیک بزنید.

3. روی گزینه boot کلیک کنید و پوشه boot رو از محلی که firmware را extract کردین انتخاب کنید.
توجه : لطفا فایل BOOTFILES_EVTSF رو از این پوشه انتخاب نکنید چون باعث میشه گوشی شما Dead بشه

4. روی Amss کلیک کنید و فایل Amss.bin را انتخاب کنید.

5. روی Apps کلیک کنید و فایل apps_compressed.bin رو انتخاب کنید.

6. روی Rsrc1 کلیک کنید و فایل Rsrc_S5333_Open_Arabic_Common.rc1 رو انتخاب کنید.

7. روی Rsrc2 کلیک کنید و فایل Rsrc2_S5333_OpenArabic(Low).rc2 را انتخاب کنید. توجه کنید که اگه فایل Rsrc2_S5333_OpenArabic(Mid).rc2 انتخاب بشه گوشی روشن نمی شه.

8. روی Factory FS کلیک کنید و فایل FactoryFs_S5333_Open_Arabic_Common.ffs رو انتخاب کنید.

9 .روی CSC کلیک کنید و فایل S5333XXXX.csc رو انتخاب کنیند.

10.رویSHP APP کلیک کنید و فایل ShpApp.app رو انتخاب کنید.

11. روی port search کلیک کنید تا پورت توسط کامپیوتر شناسایی بشه.

12. روی دکمه download کلیک کنید بعد از چند دقیقه عبارت complete نشون داده میشه و کار فلش کردن تموم شده.

13. گوشی یکبار ریست می شه و بعدش گوشی بالا میاد .

هر فایلی هم که توی فریمور نبود خالی بزارید

تذکر:تمام مسئولیت اینکار به عهده خود شخص است و بنده هیچ مسئولیتی در این مورد نمی پذیرم با تشکر

فایل ضمیمه Multiloader :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم سرور 2 :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]

he200619
08-02-2011, 23:22
سلام بچه ها من wave 5253 دارم از روزی که گرفتم رم 4 گیگ hc هم براش گرفتم اما از اون اول هی رمش مشکل داشت و داره وقتی اولشه خوبه اما دفعه های بعد که وصل میکنم میخام آهنگ جدید بریزم نمیاد تو کامپیوتر و از تو گوشی هم میپره بعد که میزنم تو رم ریدر میزنه باید فرمت شه دوبار هم رمم رو تعویض کردم گارانتی داشت دوباره همونجوریه دوستان بگین از شما هم همینجوره یا از منه ایراد از چیه

بچه ها کسی مشکلی درمورد این گوشی داره بگه کمکش میکنم

aghil.m
09-02-2011, 11:40
Samsung S5330/S5333 Wave 2 Pro یا

Samsung S5250/S5253 Wave525

شما کدوم رو پیشنهاد میکنید !!!
اصلا فرقی هم داره !!؟

mandana300
09-02-2011, 23:17
Samsung S5330/S5333 Wave 2 Pro یا

Samsung S5250/S5253 Wave525

شما کدوم رو پیشنهاد میکنید !!!
اصلا فرقی هم داره !!؟

تنها فرقشون اینه که 5333 کیبورد داره

shahramcat
10-02-2011, 17:15
سلام

من برای راه انداختن GPRS همراه اول رفتم تو سایت مخابرات اما تو لیست گوشیها نیست !

دوستان میتونن کمک کنن چطوری باید اینترنت رو راه انداخت ؟

من امروز به قیمت 167 گرفتم ازبازار موبایل ایران

d.b23
10-02-2011, 17:22
سلام

من برای راه انداختن GPRS همراه اول رفتم تو سایت مخابرات اما تو لیست گوشیها نیست !

دوستان میتونن کمک کنن چطوری باید اینترنت رو راه انداخت ؟

من امروز به قیمت 167 گرفتم ازبازار موبایل ایران

واسه من که از قبل وصله و نیاز به تنظیمات نداره.
بزار تو یه گوشی دیگه تنظیمات رو برای اون گوشی بفرست.
بعد دوباره سیمکارت رو بزار تو ویو525

shahramcat
11-02-2011, 16:49
سلام

یک مشکلی دارم من با این گوشی که وقتی با Kies گوشی وصل میشه میگه FirmWare جدید براش هست . من هم میزنم اما هیچ اتفاقی نمیفته و ارور میده !

رو 2 تا سیستم هم چک کردم همین بود ! کسی از دوستان میدونه چطوری مشکل رو حل کنم ؟
آپدیت دستی نداره ؟

ممنون

bking
11-02-2011, 17:48
با سلام به دوستان
می خواستم بپرسم فرق برنامه kies 2 باkies 1.5 جیه ؟ چون حجم ورژن 2 کمتر از 1.5 است.! ایا در امکانات فرق دارن؟

shahramcat
12-02-2011, 11:21
سلام

یک مشکلی دارم من با این گوشی که وقتی با Kies گوشی وصل میشه میگه FirmWare جدید براش هست . من هم میزنم اما هیچ اتفاقی نمیفته و ارور میده !

رو 2 تا سیستم هم چک کردم همین بود ! کسی از دوستان میدونه چطوری مشکل رو حل کنم ؟
آپدیت دستی نداره ؟

ممنون

سلام

کسی از دوستان تا حالا گوشی رو آپدیت نکرده ؟!!

d.b23
12-02-2011, 22:19
سلام

کسی از دوستان تا حالا گوشی رو آپدیت نکرده ؟!!
گفتم که فعلا آپدیت نکنید چون فریمور ها یکم مشکل دارند فعلا

shahramcat
13-02-2011, 23:13
گفتم که فعلا آپدیت نکنید چون فریمور ها یکم مشکل دارند فعلا

جناب خیلی ممنون

باز سوال برام پیش اومده در مورد مرورگر Opera mini ..

من اپرامینی با پسوند jar ریختم رو مموری کارت بعد که اینستال کردم و باهاش کار کردم و بستم برای بار دوم اومدم کار کنم دیدم جزو برنامهای توی لیست نیست !

یعنی باید هر بار برای استفاده کردن برم اینستال کنم ؟!!! چه کاری باید انجام بدم که بیاد جزو برنامه ها یا آیکونش جلو دست باشه ؟

ممنون

d.b23
17-02-2011, 12:43
جناب خیلی ممنون

باز سوال برام پیش اومده در مورد مرورگر Opera mini ..

من اپرامینی با پسوند jar ریختم رو مموری کارت بعد که اینستال کردم و باهاش کار کردم و بستم برای بار دوم اومدم کار کنم دیدم جزو برنامهای توی لیست نیست !

یعنی باید هر بار برای استفاده کردن برم اینستال کنم ؟!!! چه کاری باید انجام بدم که بیاد جزو برنامه ها یا آیکونش جلو دست باشه ؟

ممنون
آیکونش فقط تو همون قسمت Games & more هست
کلا فایل های جاوا تو اون قسمت نصب میشن

linuxboy
18-02-2011, 17:34
سلام
بچه ها آمار gps این گوشی را دارم نقشه تهران ساپورت می کنه؟
برای استفاده از gps باید به اینترنت متصل باشیم؟یا یک دور نقشه را دانلود کنیم کافیه؟

Highbury
18-02-2011, 18:21
1-بادا چطوره؟2-
جی پی اس مشکل نداره؟بدون اینترنت میشه استفاده کرد؟
3-به بادا 2 آپدیت رسمی میشه؟
4- واسه کار کردن با اینترنت چطوره؟کاملا فارسی رو ساپورت میکنه؟ برنامه های مربوط به اینترنت و دانلود و ... وجود داره؟
5- در اینترنت فلش رو ساپورت میکنه؟
6-سرعتش چطوره؟هنگ منگ داره؟
7-عملکرد تاچش چطوره؟
8-برنامه های بادا به سایر صفحه نمایش مثل ویندوز ربط داره؟
9- از لحاظ موسیقیایی چطوره؟
10- کسانی که خریدند پشیمان نیستند؟گزینه ی دوم بعد از این گوشی چیه؟
11- 5250 یا مدل پرو یا مدل s7230؟

hoora-1
18-02-2011, 22:50
سلام بچه ها
من چند جا قیمت گرفتم قیمتهای متفاوتی گفتن از 146 تا 175 اما هیچ کدومشون با گارانتی پارس مایکروتل نبودن چند تاشون گفتن گارانتی مایکروتل داره!!!
میشه بگید از کجا بخرم که گارانتی داشته باشه؟

d.b23
19-02-2011, 00:09
سلام بچه ها
من چند جا قیمت گرفتم قیمتهای متفاوتی گفتن از 146 تا 175 اما هیچ کدومشون با گارانتی پارس مایکروتل نبودن چند تاشون گفتن گارانتی مایکروتل داره!!!
طبقه 6 علاالدین فروشگاه کاویانی از هر کی بپرسید بهتون میگه کجاست.پخش کننده مایکروتل تو علاالدینه
در ضمن اگر بدون گارانتی هم خواستی از طبقه 5-6 بگیر

Maziar_69
20-02-2011, 00:47
سلام بچه ها

خیابون حافظ - 100 متر پایین تر از علاالدین - بازار موبایل ایران.
نمایندگی مرکزی مایکروتله.
با هر کدوم از گوشی ها هم که خواستی میتونی کار کنی قبل از خرید...

hoora-1
21-02-2011, 18:31
ممنون دوستان
متاسفانه قبل از دیدن جوابتون رفتم بخرم
یهو رفتم بازار موبایل
باورتون میشه گوشی رو تموم کرده بود
اینم شانس منه !!!
حالا قراره بیارن !

bking
21-02-2011, 19:13
با سلام به دوستان عزیز و امیدوارم این بار جوابمو بدید !
ایا این گوشی رنگ های دیگری هم داره؟(منظورم رنگ قابشه چون تو شهر ما هر جا دیدم فقط رنگ صورتیش بود!)

d.b23
21-02-2011, 19:26
ممنون دوستان
متاسفانه قبل از دیدن جوابتون رفتم بخرم
یهو رفتم بازار موبایل
باورتون میشه گوشی رو تموم کرده بود
اینم شانس منه !!!
حالا قراره بیارن !
گفتم که تشریف ببرید طبقه 6 علاالدین فروشگاه کاویانی(پلاک 675) -( پخش کننده مایکروتل هست.)-در ضمن تو لیست نمایندگی های مایکروتل هم هست و لوح مایکروتل رو هم رو پیشخون مغازشون میتونید ببینید
من بالای 30 تا گشوی ازش خریدم.مایکروتل مستقیما جنس هاش رو میده به جناب کاویانی و ایشون تو علاالدین پخش میکنه.
از خرید شما هم به من چیزی نمیرسه فقط خواستم پول مفت به فروشگاه پارس مایکروتل بازار موبایل نداد
فروشگاه پیمان هم تو علاالدین پخش کننده مایکروتله ولی قیمتش رو یه مقدار بالا میگه

hoora-1
21-02-2011, 20:18
گفتم که تشریف ببرید طبقه 6 علاالدین فروشگاه کاویانی(پلاک 675) -( پخش کننده مایکروتل هست.)-در ضمن تو لیست نمایندگی های مایکروتل هم هست و لوح مایکروتل رو هم رو پیشخون مغازشون میتونید ببینید
من بالای 30 تا گشوی ازش خریدم.مایکروتل مستقیما جنس هاش رو میده به جناب کاویانی و ایشون تو علاالدین پخش میکنه.
از خرید شما هم به من چیزی نمیرسه فقط خواستم پول مفت به فروشگاه پارس مایکروتل بازار موبایل نداد
فروشگاه پیمان هم تو علاالدین پخش کننده مایکروتله ولی قیمتش رو یه مقدار بالا میگه
حالا چرا به خودتون گرفتید ؟ قصد جسارت نداشتم
من شنبه رفتم بخرم و جوابتون رو ندیدم
بدون اینکه کسی بهم بگه رفتم بازار موبایل !!!
حالا این فروشگاهی که می گید چند میگه؟
بازار موبایل می گفت 164 !!!
راستی از نظر برنامه نریختن که مشکلی نداره؟

Highbury
22-02-2011, 02:34
بدون برنامه ریزی بگیرید اینا همش پول اضافه هستش.
چه برنامه ای میخوای؟هر چی میخوای خب از اینترنت بگیر دیگه.
بیخودی میشنن یه مشت برنامه که خیلیهاشون به درد نمیخورن و اصلا نمیدونی برای چی هستش براشون پول میدی.
برو پایینترین قیمت رو بگیر از هر جاکه دوست داری.
بازار موبایل هم خوبه انقدر استرس نداشته باشید این گوشی تقلبی نداره.

Highbury
22-02-2011, 02:34
بدون برنامه ریزی بگیرید اینا همش پول اضافه هستش.
چه برنامه ای میخوای؟هر چی میخوای خب از اینترنت بگیر دیگه.
بیخودی میشنن یه مشت برنامه که خیلیهاشون به درد نمیخورن و اصلا نمیدونی برای چی هستش براشون پول میدی.
برو پایینترین قیمت رو بگیر از هر جاکه دوست داری.
بازار موبایل هم خوبه انقدر استرس نداشته باشید این گوشی تقلبی نداره.

hoora-1
22-02-2011, 11:49
ممنون دوست عزیز
منظورم این بود که میشه بگیم برنامه نریزن دیگه !!! خودمم با شما موافقم !
راستی مشکل اینجاست که بازار موبایل ( پارس مایکروتل ) تموم کرده بود و قراره بیاره:41:

Highbury
22-02-2011, 13:06
اره قبول میکنن.
ماکه توی گرگان و حتی قم که خرید داشتم این مسخره بازی ها رو نداشتیم.
شما برو علاالدین طبقات 6-5 از اونجا بگیر اگه دوست داری با گارانتی بخر نداشتی هم بدون گارانتی بگیر
--------
امشب بازار بودم برای شخصی گوشی گرفتم. قیمت ویو 525 در گرگان 156 تا 162 تمان بود. مدل پرو 200 تومان اما نمیدونم گارانتی داشت یا نه

d.b23
23-02-2011, 03:31
ممنون دوست عزیز
منظورم این بود که میشه بگیم برنامه نریزن دیگه !!! خودمم با شما موافقم !
راستی مشکل اینجاست که بازار موبایل ( پارس مایکروتل ) تموم کرده بود و قراره بیاره:41:
من به خودم نگرفتم واسه من که فرقی نمیکنه شما از کجا بخری فقط خواستم تجربه ای که داشتم و به شما هم بگم
فروشگاه های طبقه 5-6 کارشون عمده فروشیه.
موقع خرید فقط جعبه گوشی میزارن جلوت و یه فاکتور بهت میدن
باز کردن جعبه گوشی و سیم کارت گذاشتن و تستش و اینا همه به عهده خودته و اصلا کسی بهت کاری نداره.
در ضمن گوشی های مایکروتل نیازی به تست هم ندارن و فقط باید روشن کنی ببینی ال سی دی تو حمل بار نشکسته باشه که اونم معمولا اتفاق نمیافته.همین

hoora-1
23-02-2011, 21:26
من به خودم نگرفتم واسه من که فرقی نمیکنه شما از کجا بخری فقط خواستم تجربه ای که داشتم و به شما هم بگم
فروشگاه های طبقه 5-6 کارشون عمده فروشیه.
موقع خرید فقط جعبه گوشی میزارن جلوت و یه فاکتور بهت میدن
باز کردن جعبه گوشی و سیم کارت گذاشتن و تستش و اینا همه به عهده خودته و اصلا کسی بهت کاری نداره.
در ضمن گوشی های مایکروتل نیازی به تست هم ندارن و فقط باید روشن کنی ببینی ال سی دی تو حمل بار نشکسته باشه که اونم معمولا اتفاق نمیافته.همین

از شما ممنونم
راستش انگار این گوشی خریدن من طلسم شده
دیشب زنگ زدم پارس مایکروتل (بازار موبایل ) گفتن آوردن گوشی رو
امروز رفتم بخرم مشکی رو تموم کرده بود
کل علاءالدین رو هم زیرو رو کردم اما با گارانتی مایکروتل و بدون برنامه پیدا نکردم این آقای کاویانی رو هم پیدا نکردم
البته اون موقع پلاک رو نمی دونستم !!
خسته شدم !!!!

---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------

با سلام به دوستان عزیز و امیدوارم این بار جوابمو بدید !
ایا این گوشی رنگ های دیگری هم داره؟(منظورم رنگ قابشه چون تو شهر ما هر جا دیدم فقط رنگ صورتیش بود!)

سلام
آره سفید و مشکی هم داره

---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------

اره قبول میکنن.
ماکه توی گرگان و حتی قم که خرید داشتم این مسخره بازی ها رو نداشتیم.
شما برو علاالدین طبقات 6-5 از اونجا بگیر اگه دوست داری با گارانتی بخر نداشتی هم بدون گارانتی بگیر
--------
امشب بازار بودم برای شخصی گوشی گرفتم. قیمت ویو 525 در گرگان 156 تا 162 تمان بود. مدل پرو 200 تومان اما نمیدونم گارانتی داشت یا نه

خیلی ممنونم
اینجا تو نمایندگی مایکروتل 164 و پرو 212 بود با گارانتی البته

aghil.m
24-02-2011, 00:51
[QUOTE=hoora-1;5884084]از شما ممنونم
راستش انگار این گوشی خریدن من طلسم شده
دیشب زنگ زدم پارس مایکروتل (بازار موبایل ) گفتن آوردن گوشی رو
امروز رفتم بخرم مشکی رو تموم کرده بود
کل علاءالدین رو هم زیرو رو کردم اما با گارانتی مایکروتل و بدون برنامه پیدا نکردم این آقای کاویانی رو هم پیدا نکردم
البته اون موقع پلاک رو نمی دونستم !!
خسته شدم !!!!

منم مثل تو ان مشکلو با s5333 دارم :41:
ستاره سهیل شده واسه ما :18:

bking
24-02-2011, 13:56
با تشکر از hoora-1 عزیز که جوابمو داد .
می خواستم بدونم که میشه رنگ قاب رو عوض کرد ؟
یا قاب پشتی رو با مدل star عوض کرد

bking
25-02-2011, 11:20
یه خواهش دیگه این که دوستانی که اینترنت پرسرعت دارند در صورت امکان این رو دانلود کنند و بگن که چه بازی هایی توش داره.
من این رو تو یه سایت دیدن و گفته بود مجموعه بازی های بادا برای wave 525 است و حجمش هم حدوده 100 مگه . ممنون

d.b23
25-02-2011, 23:22
با تشکر از hoora-1 عزیز که جوابمو داد .
می خواستم بدونم که میشه رنگ قاب رو عوض کرد ؟
یا قاب پشتی رو با مدل star عوض کرد
احتمالا میشه در پشت رو با رنگ های دیگه این گوشی تعویض کرد و حتی ممکنه که بعدا براش قاب رنگی و طرح دارم بیاد
قابش اصلا به استار ربطی نداره و به هم دیگه نمی خورن

گرافيكار
26-02-2011, 00:18
فريمور جديد فارس براي اين wave 5253 نيومده؟
گوشي مادر من يه كم هنك ميكنه بعضي وقتا

bking
28-02-2011, 22:37
با سلام
می خواستم بدونم چند درصد احتمال داره این گوشی wave 525 آپدیت بشه؟(هم سیستم عاملش و هم دیگر قسمت هاش)
و اینکه برنامه ای هست که با اون فایل های zip رو گوشی باز کرد ؟ و این گوشی میتونه به بادا 2هم اپدیت شه یا امکانش صفره !؟

emadonline
02-03-2011, 13:35
طبقه 6 علاالدین فروشگاه کاویانی از هر کی بپرسید بهتون میگه کجاست.پخش کننده مایکروتل تو علاالدینه
در ضمن اگر بدون گارانتی هم خواستی از طبقه 5-6 بگیر

از همین جا گرفتم، 2 روز قبل. 172 با گرانتی مایکروتل. پلمپ شده بود، منم اصلن بازش نکردم آوردم خونه. گوشی باحالیه. چند دقیقه که باهاش کار کردم جالب بود.
در ضمن مرسی بابت آدرس.

AsireZendegi
02-03-2011, 14:23
111 ویجت برای گوشی های wave 525,533,575,723
(240*200)

Highbury
02-03-2011, 16:21
دوستان من تقریبا انتخابم رو کردم و میخوام این لعنتی رو بخرم
اما شما تضمین میدهید که بشه با یاهومسنجر و گوگل تاک چت کرد؟؟؟تضمین صد در صد میدین؟
چون من هر رو زباید چت کنم

khalajehsan
02-03-2011, 18:14
سلام دوستان
ميگم واسه تايپ اسمس كيبوردش كمي ريزه!
نميشه تغييرش داد؟

Highbury
02-03-2011, 21:04
خب احتمالا این گوشی روب گیرم اما چند سوال برای اطمینان شاید تکراری باشه.
1- میگن مالتی تسک ضعیفه در چه حد ضعیفه؟ مثلا اگر من اینترنت باشم و بخوام برم اس ام اس بدم یا موزیک پلیر رو روشن کنم. سرعت خیلی میاد پایین؟
2-GPS این گوشی داستانش چیه؟ میشه ازش استفاده کرد؟
3-قضیه ی اینکه اس ام اس به طور خودکار فرستاده میشه چیه؟
4-کیبورد مجازی 525 آیا مثل استار بزرگ هست که راحت تایپ کرد یا مثل کوکی الجی کوچیکه؟ اگه یه اسکرین شات از صفحه ی کیبورد افقی اون بذارید خیلی ممنون میشم.
5-برنامه برای ویرایش فایلهای آفیس مثل ورود و پاور پویت و همچنین پی دی اف آیا هست؟
6- حتما برنامه برای چت با یاهومنسجر و گوگل تاک هست؟ این خیلی مهمه خواهشا بگید که میشه
7-سرعت کلی گوشی چطوره؟
8- باتری گوشی با استفده معمولی چقدر شارژ میگیره/
9- توی گوشیهای جاوای سامسونگ مثلا استار. وقتی میخواهیم با صفحه ی عمودی و عددی اس ام اس فارسی بدهیم.::
مثلا وقتی میخواهیم حرف م رو تایپ کنیم اول یکبار کلید 8 و بعدش کلید 6 رو میزدیم.اما مثلا توی سایرگوشیها باید 6 بار حرف 8 رو فشار بدهیم تا م تایپ بشه. توی این گوشی چطوره؟
10- ارزش داره 40 تومان بیشتر داد و پرو بگیرم؟

گرافيكار
02-03-2011, 23:47
3-قضیه ی اینکه اس ام اس به طور خودکار فرستاده میشه چیه؟
اصلا همچين مشكلي نداره

10- ارزش داره 40 تومان بیشتر داد و پرو بگیرم؟
به نظر من نه

9- توی گوشیهای جاوای سامسونگ مثلا استار. وقتی میخواهیم با صفحه ی عمودی و عددی اس ام اس فارسی بدهیم.::
مثلا وقتی میخواهیم حرف م رو تایپ کنیم اول یکبار کلید 8 و بعدش کلید 6 رو میزدیم.اما مثلا توی سایرگوشیها باید 6 بار حرف 8 رو فشار بدهیم تا م تایپ بشه. توی این گوشی چطوره؟
صفحه كليد عموديش هم كامله هرچند كمي ريزه ولي بهش عادت ميكني
من براي مادرم گرفتم هيچ مشكلي نداره

8- باتری گوشی با استفده معمولی چقدر شارژ میگیره/
دو سه روز

7-سرعت کلی گوشی چطوره؟
خوبه از از استار كه خيلي بهتره قابل مقايسه نيست

aghil.m
02-03-2011, 23:57
به نظر من اگه زیاد چت میکنی بهتره که کیبورد دارش رو بگیری ، اخه با اون نمیشه ریزه:46:

Highbury
03-03-2011, 00:07
من ده تا سوال کردم.چرا نصفه جواب دادین.
سوال یازدهم- سایر معایبش رو بگید
سوال دوازدهم- مزایای اصلی این گوشی
اول هفته میخوام بگیرم خواهشا کمک کنید

aghil.m
03-03-2011, 00:29
منم این گوشی رو ندارم سفارش دادم همین هفته برام میاد:20:
بد نیست صفحه های قبل رو یه مروری بکنی:46:
مشکلایی که من فکر میکنم ایناست
کیفیت فیلمبرداری پایین ، فلاش هم که نداره ، بعدشم اکثر بازیهایی که واسه بادا میاد بیشترشون واسه سی پی یو بالا طراحی میشن فکر کنم ( یعنی اکثرا واسه s8500 و s8530 )
در کل گوشی در رده متوسطیه:46:

Highbury
03-03-2011, 01:38
هر وقت گرفتین یه جواب اساسی به سوالاتم بدین.
درثانی یه اسکرین شات از صفحه qwerty اگه امکان داره بذارید

aghil.m
04-03-2011, 00:15
اگه از صفحه 1 این تایپیک رو مطالعه کنی به اکثر سوالات پاسخ داده شده:46:

bking
04-03-2011, 19:37
با سلام
می خواستم بدونم که اگه این گوشی به بادا 1.2 اپدیت بشه چه تفاوت هایی با قبل میکنه ؟!!

AsireZendegi
07-03-2011, 15:38
کسی angry bird رو روی ویو امتحان کرده؟
البته فعلا نسخه ی جاوا هستش انگار

hasanmotori
07-03-2011, 15:47
هر وقت گرفتین یه جواب اساسی به سوالاتم بدین.
درثانی یه اسکرین شات از صفحه qwerty اگه امکان داره بذارید

Highbury
07-03-2011, 17:31
مرسی بابت عکس. مثل اینکه کیبورد کوچیکی داره.
اگه ویواز ارزون نشد ویو 525 یا 533 میگیرم.
مشکل --- حل نشد؟

گرافيكار
07-03-2011, 22:57
مرسی بابت عکس. مثل اینکه کیبورد کوچیکی داره.
اگه ویواز ارزون نشد ویو 525 یا 533 میگیرم.
مشکل --- حل نشد؟

شما چجوري نگاه كردين
كيبورد به اين بزرگي و فاصله زياد حروف از هم

aghil.m
10-03-2011, 14:00
این wave533 چرا اینجوریه :18:
وقتی داری با صفحه کلید مجازی اسمس میدی و وسطش بخوای با صفحه کلید سخت افزاری اسمس بدی وقت کشو رو باز میکنی ، اسمس خود به خود ارسال میشه:41: ( واسه شما هم همینجوریه !!!!؟)
یه سوال چجوری میشه برنامه هایی که تو گوشی نصبه رو از تو خود گوشی پاکشون کرد ؟
nimbuzz هم واسش نیومد:41:

hoora-1
11-03-2011, 00:52
:8::8:سلام دوستان

بالاخره امروز از پارس مایکروتل باهام تماس گرفتن و من گوشی رو بعد از این همه مدت به دست آوردم !

الان خیلی خوشحالم !
:33::33::33:

hoora-1
11-03-2011, 01:37
میشه بگید من این نرم افزار samsung keis رو از کجا باید دانلود کنم ؟

گرافيكار
11-03-2011, 02:24
این wave533 چرا اینجوریه :18:
وقتی داری با صفحه کلید مجازی اسمس میدی و وسطش بخوای با صفحه کلید سخت افزاری اسمس بدی وقت کشو رو باز میکنی ، اسمس خود به خود ارسال میشه:41: ( واسه شما هم همینجوریه !!!!؟)
یه سوال چجوری میشه برنامه هایی که تو گوشی نصبه رو از تو خود گوشی پاکشون کرد ؟
nimbuzz هم واسش نیومد:41:

خب اين چه كاريه دوست من
خب يا با صفحه كليد مجازي تايپ كن يا با صفحه كليد حقيقيش
+
وقتي توي منو هستين گزينه بالاي منو سمت چپ رو كه نوشته تصحيح كليك كنيد
حالا گوشه برنامه هايي كه نصب كردين يه دايره كوچيك قرمز مياد روي اون كليك كنيد حذف ميشه
البته برنامه هاي كه از قبل روي خود گوشي نصب بوده رو نميشه حذف كرد

mandana300
11-03-2011, 21:55

بله - این گوشی مشکلی با برنامه های جاوا نداره خیلی خوب ساپورت میکنه بازی angry bird هم همینطور

mandana300
11-03-2011, 21:59

بله این گوشی مشکلی با برنامه های جاوا نداره خیلی خوب ساپورت میکنه بازی angry bird هم همینطور

ok118
15-03-2011, 17:43
سلام دوستان چند تا سوال در مورد Wave 525 داشتم لطف میکنید جواب بدید :40::40::40::40::40:

1) آیا میشه برنامه و بازی را روی کارت حافظه ذخیره کرد و روی کارت حافظه برنامه را اجرا کرد ؟

2) حداکثر حجم برنامه جاوا که نصب می کنیم چقدر متواند باشد ؟ مثلا برنامه جاوای 5 مگ را اجرا میکند ؟

3) حجم کل برنامه هایی که میتوان روی کارت حافظه داشت محدودیتی ندارد ؟ مثلا من روی کارت حافظه گوشی نوکیای خودم با اینکه جاوا است حدود 85 مگ برنامه و بازی دارم و همه هم از روی کارت حافظه اجرا می شوند

با تشکر :11::11::11::11::11::11:

ok118
17-03-2011, 12:39
راستی یه سوال دیگه :40::40::40::40::40::40::40::40:

من شنیدم گوشیهای آندروید کدهای دستوری مربوط به اپراتورها رو اجرا نمیکنند (مثل انواع کدهای دستوری ایرانسل)
این گوشی چطور؟ کسی امتحان نکرده ؟

raminem
17-03-2011, 15:36
سلام دوستان
من نزدیک ده روزی میشه wave 525 رو با گارانتی مایکروتل خریدم ولی با فعال کردن ویبره گوشی مشکل دارم. از منوی setting تمام حالت ها رو روی ویبره می ذارم ولی باز رو ویبره نمیره!! ضمناٌ این کد تست ویبره رو هم میزنم و بعد وقتی 1 رو می زنم رو ویبره نمیره؟
کد تست ویبره: *#0842#
من به این نتیجه رسیدم که ویبرش خرابه نظر شما چیه؟

mandana300
18-03-2011, 02:57
سلام دوستان چند تا سوال در مورد Wave 525 داشتم لطف میکنید جواب بدید :40::40::40::40::40:

1) آیا میشه برنامه و بازی را روی کارت حافظه ذخیره کرد و روی کارت حافظه برنامه را اجرا کرد ؟

2) حداکثر حجم برنامه جاوا که نصب می کنیم چقدر متواند باشد ؟ مثلا برنامه جاوای 5 مگ را اجرا میکند ؟

3) حجم کل برنامه هایی که میتوان روی کارت حافظه داشت محدودیتی ندارد ؟ مثلا من روی کارت حافظه گوشی نوکیای خودم با اینکه جاوا است حدود 85 مگ برنامه و بازی دارم و همه هم از روی کارت حافظه اجرا می شوند

با تشکر :11::11::11::11::11::11:

1- بله میشه این کار رو کرد البته برای اجرای برنامه ها اول باید اونارو نصب کرد بر عکس گوشیهای نوکیای جاوا که برنامه ها بدون نصب اجرا میشند
2-بله این گوشی مشکلی با برنامه های جاوا نداره
3-خیر محدودیتی نداره

hoora-1
18-03-2011, 12:43
میشه بگید من این نرم افزار samsung keis رو از کجا باید دانلود کنم ؟

میشه یکی هم مارو تحویل بگیره؟

ok118
18-03-2011, 18:22
راستی یه سوال دیگه

من شنیدم گوشیهای آندروید کدهای دستوری مربوط به اپراتورها رو اجرا نمیکنند (مثل انواع کدهای دستوری ایرانسل) سیستم عامل بادا چطور؟ کسی امتحان نکرده ؟

:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:

ok118
18-03-2011, 19:19
و یه سوال دیگه که فقط کسی که با این گوشی کار کرده میتونه جواب بده :46::46::46::46::46::46:

مدیریت فایل در این گوشی چه طوریه ؟ آیا مثل نوکیا هر نوع فایلی را می توان در هر پوشه ای قرار داد (مثلا عکس کنار سند یا فیلم) یا هر فایلی پوشه مخصوص خودش را دارد

آیا می توان روی کارت حافظه پوشه های جدید با اسامی دلخواه و محتوای دلخواه ایجاد کرد ؟

شاید مسخره به نظر بیاد اما من یه گوشی ال جی دیدم که همین محدودیت های ساده اما اعصاب خرد کن را داشت :13::13::13::13::13::13::13::13:

ok118
18-03-2011, 19:45

نباید زیاد سخت باشه کافی سرچ کنی
این آدرس رو هم امتحان کنی بد نیست سایت رسمی سامسونگ - قسمت پشتیبانی

ok118
18-03-2011, 19:57
اینجا که پر شد از سوال خدا کنه یکی حوصله داشته باشه به همه جواب بده :27::27::27::27::27:

اصولا گوشی های سامسونگ برای نصب برنامه علاوه بر فایل jar به فایل jad هم نیاز دارند اما بعضی از گوشی های سامسونگ هم هستند که به فایل jad نیازی ندارند مثل مدل معروف استار S5230 Star

حالا این گوشی چطوریه :46::46::46::46::46::46:

گرافيكار
18-03-2011, 21:05

كافيه فقط samsung keis رو گوگل كني كلي سايت براي دانلود اين برنامه هست

bking
19-03-2011, 09:38
اینجا که پر شد از سوال خدا کنه یکی حوصله داشته باشه به همه جواب بده :27::27::27::27::27:

اصولا گوشی های سامسونگ برای نصب برنامه علاوه بر فایل jar به فایل jad هم نیاز دارند اما بعضی از گوشی های سامسونگ هم هستند که به فایل jad نیازی ندارند مثل مدل معروف استار S5230 Star

حالا این گوشی چطوریه :46::46::46::46::46::46:
نه این گوشی هم به فایل jad نیاز نداره ! اقلا من که فقط jar رو تو گوشی میریزم و نصب می کنم!

---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------

و یه سوال دیگه که فقط کسی که با این گوشی کار کرده میتونه جواب بده :46::46::46::46::46::46:

مدیریت فایل در این گوشی چه طوریه ؟ آیا مثل نوکیا هر نوع فایلی را می توان در هر پوشه ای قرار داد (مثلا عکس کنار سند یا فیلم) یا هر فایلی پوشه مخصوص خودش را دارد
بله به راحتی!

آیا می توان روی کارت حافظه پوشه های جدید با اسامی دلخواه و محتوای دلخواه ایجاد کرد ؟

شاید مسخره به نظر بیاد اما من یه گوشی ال جی دیدم که همین محدودیت های ساده اما اعصاب خرد کن را داشت :13::13::13::13::13::13::13::13:
بله ! مثل این گوشی رو دست کم گرفتید !!!!:46::31:

---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------

راستی یه سوال دیگه

من شنیدم گوشیهای آندروید کدهای دستوری مربوط به اپراتورها رو اجرا نمیکنند (مثل انواع کدهای دستوری ایرانسل) سیستم عامل بادا چطور؟ کسی امتحان نکرده ؟

:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
بله و:3:من که تقریبا تمام کد ها رو زدم مشکلی نداشت!

ok118
19-03-2011, 10:58
با تشکر از mandana300 و تشکر ویژه از bking عزیز :11::11::11:

راستی bking جان شما با نظر mandana300 در مورد سوال اولم موافقی ؟ :46::46:

یه راهنمایی می خواستم در مورد انتخاب بین این مدل و مدل مشابه که صفحه کلید سخت افزاری داره و قیمت بالا تری داره (Wave 533)

من زیاد اهل چت نیستم و به تایپ نیازی ندارم اما مطالعه (اینترنت و آفیس) و بازی برام مهم است :27:
می خواستم بدونم = مرور کردن در صفحات وب و بالا و پایین رفتن در یک صفحه وب یا یک سند آفیس و همینطور بازی کردن = روی یک صفحه لمسی و بدون کلید های سخت افزاری مشکل نیست :46::46:
آیا ارزش داره که 40 هزار تومان بیشتر هزینه کنم و مدل دارای کیبورد را بخرم :40::40::40: