مشاهده نسخه کامل
: S5250 » تاپیک مخصوص گوشی Wave 525
نباید زیاد سخت باشه کافی سرچ کنی
این آدرس رو هم امتحان کنی بد نیست سایت رسمی سامسونگ - قسمت پشتیبانی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كافيه فقط samsung keis رو گوگل كني كلي سايت براي دانلود اين برنامه هست
ممنونم
پیداش کردم !
با تشکر از mandana300 و تشکر ویژه از bking عزیز :11::11::11:
راستی bking جان شما با نظر mandana300 در مورد سوال اولم موافقی ؟ :46::46:
یه راهنمایی می خواستم در مورد انتخاب بین این مدل و مدل مشابه که صفحه کلید سخت افزاری داره و قیمت بالا تری داره (Wave 533)
من زیاد اهل چت نیستم و به تایپ نیازی ندارم اما مطالعه (اینترنت و آفیس) و بازی برام مهم است :27:
می خواستم بدونم = مرور کردن در صفحات وب و بالا و پایین رفتن در یک صفحه وب یا یک سند آفیس و همینطور بازی کردن = روی یک صفحه لمسی و بدون کلید های سخت افزاری مشکل نیست :46::46:
آیا ارزش داره که 40 هزار تومان بیشتر هزینه کنم و مدل دارای کیبورد را بخرم :40::40::40:
با سلام
تا اونجا که من اطلاع دارم نظر دوست عزیز در مورد سوال اول درست است:cool:
در مورد سوال دوم اینکه با توجه به نیاز شما ارزش ندارد که 40 تومن بابت مدل کیبوردارش بدی و این مدل ساده نیاز شما را برطرف میکند ! و اینکه در دیدن افیس و سایت مدل ساده بسیار جالب و لذت بخش است و در باز یها هم فکر نکنم زیاد با مشکل مواجه بشید و در مورد دیگر قسمت هاش هم مدل سادش خویه و مدل کیبورداش فقط برای تایپ و چت مفید است!
موفق باشید !:10:
arashlolos
19-03-2011, 20:16
و یه سوال دیگه که فقط کسی که با این گوشی کار کرده میتونه جواب بده :46::46::46::46::46::46:
مدیریت فایل در این گوشی چه طوریه ؟ آیا مثل نوکیا هر نوع فایلی را می توان در هر پوشه ای قرار داد (مثلا عکس کنار سند یا فیلم) یا هر فایلی پوشه مخصوص خودش را دارد
آیا می توان روی کارت حافظه پوشه های جدید با اسامی دلخواه و محتوای دلخواه ایجاد کرد ؟
شاید مسخره به نظر بیاد اما من یه گوشی ال جی دیدم که همین محدودیت های ساده اما اعصاب خرد کن را داشت :13::13::13::13::13::13::13::13:
سلام
داداشم s 525 خریده.نمیشه روش نقص گذاشت
من با اینکه خیلی حساسم ولی این گوشی فوق العادست.
فقط نمیدونم چجوری مکالمه رو ضبط میکنه اصلا گزینه ای واسش نداره
بعدش اینکه واسه اینکه قیمتشو بیارن پایین اتوفکوس نداره و این خیلی خیلی خیلی بده.کیفیت عکسشم زیاد مناسب نیست ولی از هیچی بهتره.فلش هم نداره.همین
سلام
داداشم s 525 خریده.نمیشه روش نقص گذاشت
من با اینکه خیلی حساسم ولی این گوشی فوق العادست.
فقط نمیدونم چجوری مکالمه رو ضبط میکنه اصلا گزینه ای واسش نداره
بعدش اینکه واسه اینکه قیمتشو بیارن پایین اتوفکوس نداره و این خیلی خیلی خیلی بده.کیفیت عکسشم زیاد مناسب نیست ولی از هیچی بهتره.فلش هم نداره.همین
در مورد بازیها و برنامه های این گوشی از داداشت سوال کن ببین راضی هست یا نه ؟ :46::46::46::46:
چون سیستم عامل بادا واسه رزولوشن wqvga دارای برنامه و بازی های زیاد و جالبی نیست. :13::13:
در واقع تنها نکته ضعف این گوشی (به غیر از دوربین ) همان رزولوشن 240*400 صفحه نمایش است و در آینده هم تمام بازیها و برنامه های بادا برای رزولوشن های بهتر از این خواهد بود :13::13::13:
arashlolos
19-03-2011, 21:35
در مورد بازیها و برنامه های این گوشی از داداشت سوال کن ببین راضی هست یا نه ؟ :46::46::46::46:
چون سیستم عامل بادا واسه رزولوشن wqvga دارای برنامه و بازی های زیاد و جالبی نیست. :13::13:
در واقع تنها نکته ضعف این گوشی (به غیر از دوربین ) همان رزولوشن 240*400 صفحه نمایش است و در آینده هم تمام بازیها و برنامه های بادا برای رزولوشن های بهتر از این خواهد بود :13::13::13:
داداشم که اهل این برنامه ها نیست من نرم افزار میدم بهش سریع پاکش میکنه:19:
الان پشیمونه واسه اینکه 3g نداره و اینکه دوربینش خوب نیس.
ولی همین دیشب 7 یا 8 تا کلیپ 3gp دادم بهش پیغام میداد رزولیشن نمیدونم سازگار نیست یا پشتیبانی نمیشود همچین چیزایی!
عجیبه گوشی ذغالی من sonyericsson k550i همه چیو پخش میکنه اونوقت اون فیلمو پخش نکرد!
رزولیشن منظورتون اندازه و ابعاد صفحه نمایشه دیگه.خوب از این بزرگتر؟!
ولی همین دیشب 7 یا 8 تا کلیپ 3gp دادم بهش پیغام میداد رزولیشن نمیدونم سازگار نیست یا پشتیبانی نمیشود همچین چیزایی!
عجیبه گوشی ذغالی من sonyericsson k550i همه چیو پخش میکنه اونوقت اون فیلمو پخش نکرد!
منظور از رزولوشن سایز تصویر(تعداد پیکسل های فیلم) -این به بزرگ بودن صفحه نمایش گوشی ربطی نداره
فیلم ها رو هم با samsung kies بریز به احتمال زیاد میخونه
برنامه و بازی درست حسابی برای این گوشی نیومده
دوربینشم بدک نیست-از 5800 بهتره.اگر فلش داشت مشکلش حل میشد:27:
فقط بازی angry birds اومده که به 100 تا بازی میارزه:31:
در مورد اینکه چرا این کلیپ ها رو پخش نمیکنه من نمی تونم نظری بدم چون این گوشی رو ندارم :46:
در این مورد باید بقیه دوستان نظر بدن و بگن مشکل از کجاست :27::27::27:
اما در مورد رزولوشن : درسته که رزولوشن این گوشی از گوشی سونی اریکسون شما بیشتر و نمایشگر بزرگی داره ولی دقت کنید که نمایشگر سونی اریکسون 2 اینچ است و سیستم عامل هم نداره و قرار نیست برنامه های سنگین رو اجرا کنه
اما برای یک گوشی هوشمند با نمایشگر 3.2 اینچ این رزولوشن ( 240*420 با 256 هزار رنگ ) چندان جالب نیست :13::13:
برای اینکه بهتر متوجه بشید نگاهی به گوشی 5230 نوکیا بیندازید که دارای نمایشگر 3.2 اینچ است اما رزولوشن 360*640 با 16 میلیون رنگ دارد :46::46::46:
گرافيكار
20-03-2011, 00:05
بعدش اینکه واسه اینکه قیمتشو بیارن پایین اتوفکوس نداره و این خیلی خیلی خیلی بده
اگه فوكوس اوتومات و فلاش ميزاشتن و قيمتش رو ميبردن بالاتر خوب بود؟
arashlolos
20-03-2011, 00:13
منظور از رزولوشن سایز تصویر(تعداد پیکسل های فیلم) -این به بزرگ بودن صفحه نمایش گوشی ربطی نداره
فیلم ها رو هم با samsung kies بریز به احتمال زیاد میخونه
برنامه و بازی درست حسابی برای این گوشی نیومده
دوربینشم بدک نیست-از 5800 بهتره.اگر فلش داشت مشکلش حل میشد:27:
فقط بازی angry birds اومده که به 100 تا بازی میارزه:31:
فیلمارو بلوتوثی دادم خوب چه فرقی داره مگه از طریق برنامه فایلو تغییر میده؟!
اصلا این منطقی نیست که پخش نمیکنه خیلی هم ضایست.حتما ایراد فنی سیستم عامله شایدم گوشی.
دوربینش از 5800 بهتره؟!!!!!!!!!1:18:حالتون خوبه؟مگه اون اتوفوکوس نداره؟مگه اون دوربینش 5 نیست؟!!:18:
پس چجوری این بهتره؟
این بازی که گفتین چی چیه؟ مخصوص باداست؟ (جاوا که معلومه نیست.) سرچ کردم بادا نبود!
arashlolos
20-03-2011, 00:23
در مورد اینکه چرا این کلیپ ها رو پخش نمیکنه من نمی تونم نظری بدم چون این گوشی رو ندارم :46:
در این مورد باید بقیه دوستان نظر بدن و بگن مشکل از کجاست :27::27::27:
اما در مورد رزولوشن : درسته که رزولوشن این گوشی از گوشی سونی اریکسون شما بیشتر و نمایشگر بزرگی داره ولی دقت کنید که نمایشگر سونی اریکسون 2 اینچ است و سیستم عامل هم نداره و قرار نیست برنامه های سنگین رو اجرا کنه
اما برای یک گوشی هوشمند با نمایشگر 3.2 اینچ این رزولوشن ( 240*420 با 256 هزار رنگ ) چندان جالب نیست :13::13:
برای اینکه بهتر متوجه بشید نگاهی به گوشی 5230 نوکیا بیندازید که دارای نمایشگر 3.2 اینچ است اما رزولوشن 360*640 با 16 میلیون رنگ دارد :46::46::46:
فکر کنم شما و همه میدونن که دلیل اینهمه مشکل فقط و فقط کاهش قیمت گوشی هستش و بس.اینو خودشون اعلام کردند شعارشون هم اینه: "گوشی های هوشمند برای همه" و ما هم "همه" هستیم:27:دور از جون شما!:46:
این گوشی ها واسه کشورهای در حال توسعست.دور از کشور شما!:46:
این ایرادات ضعف فنی نیست الکیه.فقط کاهش قیمت
قبول دارین؟
arashlolos
20-03-2011, 00:30
تازه من با گوشی سونی اریکسون k550 که دارم 24 ساعته (یکم کمتر) که آنلاین هستم که هیچ با خود گوشی هم رادیو اینترنتی گوش دادم هم تلویزیون اینترنتی دیدم هم چت کردم هم میلامو ج میدم هم میل ارسال میکنم به همراه فایل هم گوگل مپ دارم عکس خونمو دیدم باهاش هم... (چشم نزنین بگین ماشاالله)
حتی نمیخوام با مین بادا عوضش کنم فعلا چون یه سری محدودیت ایجاد میکنه واسم
محل سکونتمو نگاه کنید!
Highbury
20-03-2011, 00:51
برای یکی میخوام یه گوشی کیبورد دار بگیرم.تقریبا ویو 525 جز ارزان هاست. آیا میشه برنامه ی نیم باز را روش نصب کرد؟
اونایی که نصب کردن بگن. چون به خاطر همین برنامه هست که میخوام کیبورد دار بگیرم.
arashlolos
20-03-2011, 00:58
برای یکی میخوام یه گوشی کیبورد دار بگیرم.تقریبا ویو 525 جز ارزان هاست. آیا میشه برنامه ی نیم باز را روش نصب کرد؟
اونایی که نصب کردن بگن. چون به خاطر همین برنامه هست که میخوام کیبورد دار بگیرم.
امتحان نکردم ولی 100 درصد باید نصب شه دیگه .با برنامه های جاوا هیچ مشکلی نداره همه چی تاحالا روش نصب شده(جاوا)
Highbury
20-03-2011, 01:07
حالا شما یه امتحان بکنید تا مطمئن بشم. اینجوری خیلی بهتره
arashlolos
20-03-2011, 01:11
فردا اگه دستم به گوشی رسید چشم.آخه مال داداشمه:27:
Highbury
20-03-2011, 01:13
چند سوال دیگه
دلیوری پیامکش مثل بقیه سامسونگا به صورت اس ام اس میاد یا خیر؟
arashlolos
20-03-2011, 01:21
چند سوال دیگه
بعید میدونم اینطوری باشه اگه اینطوری بود داداشم میگفت بهم
اونم میبینم میگم بهت
سوال بعدی...:20:
فیلمارو بلوتوثی دادم خوب چه فرقی داره مگه از طریق برنامه فایلو تغییر میده؟!
اصلا این منطقی نیست که پخش نمیکنه خیلی هم ضایست.حتما ایراد فنی سیستم عامله شایدم گوشی.
دوربینش از 5800 بهتره؟!!!!!!!!!1:18:حالتون خوبه؟مگه اون اتوفوکوس نداره؟مگه اون دوربینش 5 نیست؟!!:18:
پس چجوری این بهتره؟
این بازی که گفتین چی چیه؟ مخصوص باداست؟ (جاوا که معلومه نیست.) سرچ کردم بادا نبود!
اینکه پخش نمیکنه ضایعست
بله با نرم افزار فیلم رو تغییر میده
راستی اگر تلویزیون و رادیو اینترنی می خوای wave 525 داره :27:
از کی تا حالا 5800 دوربینش 5 مگاپیکسل شده که ما خبر نداریم؟:16:
در ضمن شما اگر دقت کنی میبینی که نویز های این از 5800 کمتره.کیفیت دوربین گوشی بیشتر از هر چیزی به سنسور دوربینش ربط داره نه به پیکسلش(پیکسل مربوط به سایز و وضوح تصویره)
در ضمن 5800 یه گوشی 300-400 تومنی بوده که الان ارزون شده.ولی wave 525-533 به عنوان گوشی های ارزون معرفی شدند
یه سری از این محدودیت ها طبیعیه-بالاخره وقتی wi-fi نوع n و بلوتوث ورژن 3 و gps و تاچ خازنی و مولتی تاچ و .... میزارن از اونطرف هم باید یه سری محدودیت بزارن که جبران بشه دیگه :3:
angry birds معروف ترین و محبوب ترین بازی آیفونه و تو wave هم به صورت مولتی تاچ اجرا میشه
اینم لینک دانلودش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
چند سوال دیگه
اره عزیزم دلیوری به صورت sms میاد - من جاوای 4-5 مگی هم روش نصب کردم هیچ مشکلی نداره.دیگه نیمباز که چیزی نیست.
Face book هم باز میکنه
:46:
arashlolos
20-03-2011, 17:12
اینکه پخش نمیکنه ضایعست
بله با نرم افزار فیلم رو تغییر میده
راستی اگر تلویزیون و رادیو اینترنی می خوای wave 525 داره :27:
از کی تا حالا 5800 دوربینش 5 مگاپیکسل شده که ما خبر نداریم؟:16:
در ضمن شما اگر دقت کنی میبینی که نویز های این از 5800 کمتره.کیفیت دوربین گوشی بیشتر از هر چیزی به سنسور دوربینش ربط داره نه به پیکسلش(پیکسل مربوط به سایز و وضوح تصویره)
در ضمن 5800 یه گوشی 300-400 تومنی بوده که الان ارزون شده.ولی wave 525-533 به عنوان گوشی های ارزون معرفی شدند
یه سری از این محدودیت ها طبیعیه-بالاخره وقتی wi-fi نوع n و بلوتوث ورژن 3 و gps و تاچ خازنی و مولتی تاچ و .... میزارن از اونطرف هم باید یه سری محدودیت بزارن که جبران بشه دیگه :3:
angry birds معروف ترین و محبوب ترین بازی آیفونه و تو wave هم به صورت مولتی تاچ اجرا میشه
اینقد نخند:34:چه باحال میخنده دستاشم میکوبه زمین!:16:
تعجب کردم اول. من منظورم 8500 سامسونگ بود که قیمتش 405000 بود و الان 385000 هستش. نه نوکیا 5800!:27: گوشی فوق العاده است.اول که بادا اومد سامسونگ اونو رو این گوشی پیاده کرد که امکاناتش فوله.
480*800 و 3.5 اینچه 30 فریم در ثانیه تشخیص لبخند و چشمک وگریه و...:31:
فوکوس لمسی تثبیت کننده تصویر موتور دیجیتال صدای طبیعی و...
بابت بازی ممنون مینصبم ببینم چطوره.
راستی رادیو یا تلویزیون اینترنتی تو این مدل چجوریه؟توضیح میدی؟نرم افزار میخواد
SIMON137
20-03-2011, 17:23
باطری این گوشی رو از کجا میشه پیدا کرد ؟ هرجا گشتم نبود
arashlolos
20-03-2011, 17:30
باطری این گوشی رو از کجا میشه پیدا کرد ؟ هرجا گشتم نبود
من زیاد تو کار سخت افزار گوشی نیستم بچه ها میان بهت ج میدن
ولی مگه میشه نباشه یعنی بازار موبایلو علاالدینو...فروشگاه اینترنتیو...
SIMON137
20-03-2011, 18:36
من زیاد تو کار سخت افزار گوشی نیستم بچه ها میان بهت ج میدن
ولی مگه میشه نباشه یعنی بازار موبایلو علاالدینو...فروشگاه اینترنتیو...
رفتم بازار موبایل نداشت ، علائدین هم چند تا مغازه بود پر باطری سوال کردم گفتن نداریم !!!
اینقد نخند:34:چه باحال میخنده دستاشم میکوبه زمین!:16:
تعجب کردم اول. من منظورم 8500 سامسونگ بود که قیمتش 405000 بود و الان 385000 هستش. نه نوکیا 5800!:27: گوشی فوق العاده است.اول که بادا اومد سامسونگ اونو رو این گوشی پیاده کرد که امکاناتش فوله.
480*800 و 3.5 اینچه 30 فریم در ثانیه تشخیص لبخند و چشمک وگریه و...:31:
فوکوس لمسی تثبیت کننده تصویر موتور دیجیتال صدای طبیعی و...
بابت بازی ممنون مینصبم ببینم چطوره.
راستی رادیو یا تلویزیون اینترنتی تو این مدل چجوریه؟توضیح میدی؟نرم افزار میخواد
خواهش میکنم
دیگه s8500 نشناسم که باید برم بمیرم:43:
رادیو و تلویزیون اینترنتی برنامه می خواد که تو خود samsung apps هست.بعدا نگاه میکنم اسم هاشون رو بهت میگم
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
رفتم بازار موبایل نداشت ، علائدین هم چند تا مغازه بود پر باطری سوال کردم گفتن نداریم !!!
تنها جایی که میتونی گیر بیاری فعلا فقط مایکروتله(اگر نداشته باشه دیگه هیج جا نداره).ایشالا 2-3 ماه دیگه باطریش میاد تو بازار.
آخه باطری به اون با حالی چه بلایی سرش آوردی ((بیچاره باطری)) ؟؟؟؟؟؟؟:31:
عید همگی مبارک
:11:
سلام من توي گيلان خيلي گشتم ولي گوشيه wave 525 را بيدا نكردم اين گوشي چرا كميابه- شما ادرس نمايندگي سامسونگ در گيلان را داريد و قيمت حدودي اين گوشي را ذكر نماييد ممنون
تهران که به 2323 زنگ بزنین یه اطلاعاتی میده می خواین با کد تهران بگیرید شاید اونا داشتن!!:20:
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------
راستی من یه مشکلی دارم مسج هام قاطی پاتی میشن !
یعنی نمی دونم چرا ساعت و تاریخشون به هم ریختست!!! مسج جدیدا میرن وسط و قدیمیا بالان ! بعضیها هم با تاریخن و بعضی ها با ساعت ! کجا باید چی رو تنظیم کنم؟
shahramcat
26-03-2011, 00:01
سلام دوستان
کسی میدونه چطوری باید برای یک کانکشن وایرلس IP دستی وارد کرد برای این گوشی ؟
سلام يك فريمور فارسي براي s5250 مي خواستم اگر داريد لينكش را برام بزاريد
m.hg_123
28-03-2011, 02:32
سلام به همگی
من یه چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم چون فکر کردم اینجا بهترین جا برای پیداکردن جواب این سوالات هست اونا رو اینجا مطرح می کنم:
1-نرم افزارهای جاوا روی این گوشی به راحتی نصب میشن؟ یعنی از طریق بلوتوث ، یا باید گوشی به کامپیوتر وصل بشه؟
2-مشکل کمبود حافظه برای نصب نرم افزار وجود دارد یا نه یعنی نرم افزار هایی با حجم بالا مثلا تا 6 مگابایت را می توان روی این مدل نصب کرد؟
3-این گوشی قابلیت باز کردن فایل های پی دی اف و آفیس رو داره؟
4-این گوشی تم می خوره؟
5-امکان ارتقا سیستم عامل وجود داره؟
6-کارایی این سیستم عامل بادا چقدر هست برای کارهای معمولی نرم افزارهای کافی برای اون نوشته شده؟
7-این گوشی مشکل هنگ کردن یا خرابی قطعات سخت افزاری داره؟ منظورم اینه که کیفیت ساخت اون چقدره
arashlolos
28-03-2011, 06:09
خواهش میکنم
دیگه s8500 نشناسم که باید برم بمیرم:43:
رادیو و تلویزیون اینترنتی برنامه می خواد که تو خود samsung apps هست.بعدا نگاه میکنم اسم هاشون رو بهت میگم
عید همگی مبارک
:11:
داداشم دانلود کرده بود اون نرم افزارارو ولی منطقه ما آنتن کم بود نتونستیم بیاریمش ولی داداشم میگفت اصلا نمیشه گفتم مگه میشه نشه.نمیشه که نشه!من خودم این فیلمای نوروزیرو تو خونه دانشجوییم با ایرانسل میبینم تلویزیون ندارم که.:27:
---------- Post added at 07:09 AM ---------- Previous post was at 07:08 AM ----------
آقا میخوره شما هم نصب کن
arashlolos
28-03-2011, 06:18
سلام به همگی
من یه چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم چون فکر کردم اینجا بهترین جا برای پیداکردن جواب این سوالات هست اونا رو اینجا مطرح می کنم:
1-نرم افزارهای جاوا روی این گوشی به راحتی نصب میشن؟ یعنی از طریق بلوتوث ، یا باید گوشی به کامپیوتر وصل بشه؟
2-مشکل کمبود حافظه برای نصب نرم افزار وجود دارد یا نه یعنی نرم افزار هایی با حجم بالا مثلا تا 6 مگابایت را می توان روی این مدل نصب کرد؟
3-این گوشی قابلیت باز کردن فایل های پی دی اف و آفیس رو داره؟
4-این گوشی تم می خوره؟
5-امکان ارتقا سیستم عامل وجود داره؟
6-کارایی این سیستم عامل بادا چقدر هست برای کارهای معمولی نرم افزارهای کافی برای اون نوشته شده؟
7-این گوشی مشکل هنگ کردن یا خرابی قطعات سخت افزاری داره؟ منظورم اینه که کیفیت ساخت اون چقدره
نه داداشم واسه نداشتن همین مشکلاته که ایقد محبوبه دیگه
-جاوا نصب میشه اونم با بلوتوث
-آره حجم بالا هم نصب میشه خودم 14 مگ نصبیدم
-آره پی دی اف و آفیسم باز میکنه ولی ویرایش نمیکنه
-تم میخوره مث همه گوشی ها بابا این هوشمنده صفحه لمسیه مگه میشه نخوره
-ارتقا رو نمیدونم ولی باید بشه دیگه!
-کارای معمولی آره نرم افزاراش کافیه ولی چون تازه اومده 2009 و یه سروگردن پایین تر از آندروییده یکم نرم افزاراش کمتره و هنوز جا داره واسه نرم افزارهای بیشتر و بهتر
-با هنگ منگ رابطه ای نداره کیفیتشم عالی فقط چینی نباشه 60 تومنی!
little jack
28-03-2011, 13:28
1- برنامه درست و حسابی برای GPS اومده ؟
2- مطمئنا با برنامه نیم بوز کار میکنه؟ اگه کار نمیکنه من نمیخرم خواهشا این مورد رو امتحان کنید.
arashlolos
28-03-2011, 14:35
1- برنامه درست و حسابی برای GPS اومده ؟
2- مطمئنا با برنامه نیم بوز کار میکنه؟ اگه کار نمیکنه من نمیخرم خواهشا این مورد رو امتحان کنید.
نه واسه جی پی اس چیزی نیمده شما نمیدونی
TrekBuddy روش کار میکنه؟؟؟ اون جی پی اسی هم هست ولی جاواست تست نکردین؟
نیم باز رو امتحان نکردم ولی 100 درصد کار میکنه
m.hg_123
28-03-2011, 20:40
سلام
مدل اصلی این گوشی ساخت کجاست؟
تایوان یا کره یا چین؟یا..
کیفیت کدوم بهتره؟
little jack
31-03-2011, 10:01
نه واسه جی پی اس چیزی نیمده شما نمیدونی
TrekBuddy روش کار میکنه؟؟؟ اون جی پی اسی هم هست ولی جاواست تست نکردین؟
نیم باز رو امتحان نکردم ولی 100 درصد کار میکنه
حالا شما یک بار نصب کن امتحان کن ببین چطوره؟ چرخش خودکار بشه برنامه کار میکنه یا نه؟ چون جاوا هست میترسم کاملا با صفحه لمسی مچ نباشه.
خواهشا عجله کنید خیلی ضروریه.در صورتی که نیم باز به خوبی کار نکنه من مجبورم گوشی رو با کلی ضرر بفروشم:41:
little jack
03-04-2011, 19:38
یه سوال:
میشه وقتی که با اتصال gprs به اینترنت متصل هستیم . بشه این اینترنت را از طریق کابل یا بلوتوث به لب تاب منتقل کرد؟
چون با گوشی ویواز و با نصب برنامه ی pc suite به راحتی میشه از اینترنت ایرانسل در لب تاب استفاده کرد.
سوال بعدی اینکه همراه گوشی چه چیزایی هست؟
aminsystem400
04-04-2011, 11:50
استادم.
استادم.
استادم.
استادم.
استادم.
استادم.
batiiamir
05-04-2011, 23:43
سلام
من یه مشکل دارم تویه wave 533 تویه اتصال با wi-fi
وقتی wi-fi گوشی را روشن ویکنم شبکه wi-fi را میشناسه متصل هم میشه ولی نمیتونه صفحه باز کنه
کسی میتونه مشکل منو حل کنه؟
batiiamir
06-04-2011, 08:29
من گوشیwave533 دارم و متوجه شدم وقتی با wi-fi به اینترنت متصل میشم فقط سایت هایی را باز میکنه که پسوند .ir داره کسی میتونه کمکم کنه؟
Punisher_2008
08-04-2011, 09:49
سلام...
دوستان قیمت الان این گوشی چنده؟
یکی قصد داره wave525 رو با x8 من عوض کنه به نظرتون ارزش داره؟
صداش در چه حد هست؟
میشه مشخصات سخت افزاری شو قرار بدین داخل gsm... نبود...
میتونه بازی ها گرافیکی یا همون HD رو اجرا کنه؟
مثل PES2011 ؟
سلام...
دوستان قیمت الان این گوشی چنده؟
یکی قصد داره wave525 رو با x8 من عوض کنه به نظرتون ارزش داره؟
صداش در چه حد هست؟
میشه مشخصات سخت افزاری شو قرار بدین داخل gsm... نبود...
میتونه بازی ها گرافیکی یا همون HD رو اجرا کنه؟
مثل PES2011 ؟
من یکی دو ماه پیش 165 خریدم...باید همین حدود باشه...
به نظرم کار درستس نیست که ایکس 8 رو با ویو 525 عوض کنید...
صداش در هندزفری بلند و با کیفیته و در اسپیکر هم متوسط و کیفیت خوبی داره...
سی پی یوش رو هنوز نفهمیدم و احتمالا هیچ وقت نفهمم...سخت افزار زیاد قویی نداره...
بازی های اچ دی رو اجرا نمیکنه و نرم افزار هم زیاد نداره...
در کل همون ایکس 8 با آندرویید به نظرم بهتره
Punisher_2008
08-04-2011, 21:49
سلام..
شما که این گوشی رو دارین میشن دقیقا بگین چه معایبی داره؟
کیفیت ال سی دی چطوره؟
وبگردی باهاش چطوره؟
یکجا خوندم سی پی یو حدود 312 mhz هست و رم 128 ..
سرعتش چطوره؟
تا جالا چه بازی هایی روش نصب شده؟
تو پخش کیلیپ مشکلی نداره؟( این برام خیلی مهمه..)
سلام..
شما که این گوشی رو دارین میشن دقیقا بگین چه معایبی داره؟
کیفیت ال سی دی چطوره؟
وبگردی باهاش چطوره؟
یکجا خوندم سی پی یو حدود 312 mhz هست و رم 128 ..
سرعتش چطوره؟
تا جالا چه بازی هایی روش نصب شده؟
تو پخش کیلیپ مشکلی نداره؟( این برام خیلی مهمه..)
رزولیشن ال سی دی 400*240 هستش...وضوح بالایی نداره...کیفیتش بد نیست...
برای وبگردی هم بد نیست...میتونی اپرا مینی نصب کنی و بری اینترنت...ولی اگه بخوای راحت باشی و هی زوم نکنی باید حداقل 4 اینچ رو داشته باشی به نظر من...این گوشی 3.2 اینچه
سرعتش یه خورده پایینه...بستگی به کاری داره که میخوای انجام بدی...این گوشی همش 160 تومنه و نباید ازش انتظار داشته باشی که پا به پای گوشی های 1 گیگا هرتزی راه بیاد...
بازی های جاوا که به رزولیشنش بخوره نصب میشه و بازی های بادا هم زیاد نداره...میدونی؟؟گوشیی با این رزولیشن و با این رم و سی پی یو اصلا واسه بازی کردن نیست...
کلیپها رو با فرمت mp4 اجرا میکنه.سایز تصویر فیلم هم باید 320*240 باشه...من خودم یکی دوتا کلیپ با کیفیت اچ دی داشتم که واسش تبدیل کردم...بد نبود.
ایکس 8 سی پی یو بالاتر_چیپست گرافیکی_رم بالاتر_رزولیشن بالاتر_و آندرویید 1.6 قابل ارتقا به 2.1 رو داره پس به نظر من اگه ایکس 8 داری با این عوضش نکن...
بادا سیستم عامل عالیی هستش ولی اگه سخت افزار درست و حسابی واسه نشون دادن قدرتش داشته باشه...
ولی اگه بخوای با 160 تومن یه گوشی که ظاهرش خوب باشه_هوشمند باشه_بشه به عنوان مودم ازش استفاده کرد_پی دی اف و آفیس بخونه_ گوشی خوبیه...هر چیزی رو باید با قیمتی رو که واسش پرداخت میکنی بسنجی...
Punisher_2008
09-04-2011, 11:35
رزولیشن ال سی دی 400*240 هستش...وضوح بالایی نداره...کیفیتش بد نیست...
برای وبگردی هم بد نیست...میتونی اپرا مینی نصب کنی و بری اینترنت...ولی اگه بخوای راحت باشی و هی زوم نکنی باید حداقل 4 اینچ رو داشته باشی به نظر من...این گوشی 3.2 اینچه
سرعتش یه خورده پایینه...بستگی به کاری داره که میخوای انجام بدی...این گوشی همش 160 تومنه و نباید ازش انتظار داشته باشی که پا به پای گوشی های 1 گیگا هرتزی راه بیاد...
بازی های جاوا که به رزولیشنش بخوره نصب میشه و بازی های بادا هم زیاد نداره...میدونی؟؟گوشیی با این رزولیشن و با این رم و سی پی یو اصلا واسه بازی کردن نیست...
کلیپها رو با فرمت mp4 اجرا میکنه.سایز تصویر فیلم هم باید 320*240 باشه...من خودم یکی دوتا کلیپ با کیفیت اچ دی داشتم که واسش تبدیل کردم...بد نبود.
ایکس 8 سی پی یو بالاتر_چیپست گرافیکی_رم بالاتر_رزولیشن بالاتر_و آندرویید 1.6 قابل ارتقا به 2.1 رو داره پس به نظر من اگه ایکس 8 داری با این عوضش نکن...
بادا سیستم عامل عالیی هستش ولی اگه سخت افزار درست و حسابی واسه نشون دادن قدرتش داشته باشه...
ولی اگه بخوای با 160 تومن یه گوشی که ظاهرش خوب باشه_هوشمند باشه_بشه به عنوان مودم ازش استفاده کرد_پی دی اف و آفیس بخونه_ گوشی خوبیه...هر چیزی رو باید با قیمتی رو که واسش پرداخت میکنی بسنجی...
سلام..
مرسی کاملا روشن شدم...
دیشب خیلی تحقیق کردم و اخرش هم به حرفای شما رسیدم ...
ممنون .
Mr.Vahid
09-04-2011, 22:19
حل شد....................
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم
مجبور شدم با برنامه ccleaner رجیستری رو اسکن کنم بعدش دیگه نمی تونم با گوشیم به اینترنت وصل بشم !
این ارور رو میده !
میشه بگید مشکل چیه؟
سلام من گوشی 525 رو خریدم میخواستم بپرسم چجوری باید بازی و نرم افزار روش ریخت ممنون
سلام من گوشی 525 رو خریدم میخواستم بپرسم چجوری باید بازی و نرم افزار روش ریخت ممنون
برنامه و بازی های این گوشی رو فقط باید از samsung apps دانلود کنی.میتونی با خود گوشی بری اینترنت و با سامسونگ اپز دانلود کنی یا samsung kies رو دانلود کنی و روی کامپیوتر نصب کنی و از قسمت سامسونگ اپز مدل گوشیت رو انتخاب کنی و برنامه هاش رو دانلود کنی...نصب برنامه ها از کامپیوتر هم با کیز انجام میشه
msm_salamat
15-04-2011, 00:08
سلام من این گوشیو خریدم میخوام gps اون رو فعال کنم اگه دستورالعملی دارید اینجا بنویسید ممنون میشم.
آیا برنامه gps رو داره یا باید روش نصب کنم
سلام من این گوشیو خریدم میخوام gps اون رو فعال کنم اگه دستورالعملی دارید اینجا بنویسید ممنون میشم.
آیا برنامه gps رو داره یا باید روش نصب کنم
برنامه درست و حسابی واسه جی پی اس هنوز نیومده ولی میتونید از برنامه treckbuddy استفاده کنید که جاوا هستش
سلام دوستان دمن گوشی 525 رو خریدم ولی هیچ چی ازش نمیدنم . یک دونه مموری کارت دو گیگ خریدم براش حالا چجوری باید آهنگ که تو رایانه هست و بازی که دانلود کردم بریزم توش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه چیکار کنم تا صفحه زود خاموش نشه و قفل نشه آخه وقتی اینترنت کار میکنم صفحه خاموش میشه وقفل میشه دوباره باید باز کنم ممنون میشم جوابمو بدید آخه من اولین تجربه سامسونگمه
Mr.Vahid
15-04-2011, 11:42
خواهشا راهنمایی کنید که من چجوری میتونم برم بادا 1.2
سلام دوستان دمن گوشی 525 رو خریدم ولی هیچ چی ازش نمیدنم . یک دونه مموری کارت دو گیگ خریدم براش حالا چجوری باید آهنگ که تو رایانه هست و بازی که دانلود کردم بریزم توش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه چیکار کنم تا صفحه زود خاموش نشه و قفل نشه آخه وقتی اینترنت کار میکنم صفحه خاموش میشه وقفل میشه دوباره باید باز کنم ممنون میشم جوابمو بدید آخه من اولین تجربه سامسونگمه
وقتی گوشی رو به سیستم وصل میکنی حافظه رو انتخاب کن و آهنگها رو تو پوشه موزیک بریز...بازی های جاوا هم کافیه توسط گوشی اجرا بشن...میره واسه نصب و بعدش هم میره تو قسمت بازی ها...بازی هایی هم که با کیز دانلود میکنی وقتی گوشی رو به سیستم وصل کردی کیز رو انتخاب کن و بعد نصبش کن...
برای نور صفحه نمایش هم میتونی از توی تنظیمات از قسمت تنظیمات نمایشگر و نور زمانش رو زیاد کنی...بیشترینش 10 دقیقه اس...
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
خواهشا راهنمایی کنید که من چجوری میتونم برم بادا 1.2
بادا 1.2 واسه این گوشی نیومده هنوز...واسه ویو 1 و 2 هستش
ممنون مشکحل اینه که وقتی گوشی رو با کابل وصل میکنم هیچ اطفاقی نمیوفته
مثل نوکیا نسیت که راحت مموری کارت بشناسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما باید نوع اتصال رو mass storage انتخاب کنی
باید از تو setting تغییر بدی.الان گوشی پیشم نیست که بخوام دقیق بهت بگم
شما اول برو تو تنظیمات/یو اس بی/و پرسش هنگام اتصال رو فعال کن...بعد وقتی وصل میکنی به کامپیوتر میتونی انتخاب کنی
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم
مجبور شدم با برنامه ccleaner رجیستری رو اسکن کنم بعدش دیگه نمی تونم با گوشیم به اینترنت وصل بشم !
این ارور رو میده !
میشه بگید مشکل چیه؟
نمی دونم چرا کسی مارو تحویل نمی گیره !؟!؟
نمی دونم چرا کسی مارو تحویل نمی گیره !؟!؟
سلام دوست عزیز...متاسفانه من تا حالا با مشکل مواجه نشدم تا بتونم کمکی به شما بکنم...اینکه دوستان جواب نمیدن به خاطر اینه که نمیتونن کمکی به شما بکنن و راه حل رو نمیدونند حتما...نه اینکه کسی شما رو تحویل نگیره ...
شما یه کانکشن درست کن و تو قسمت شماره تماس #99* رو بزن ببین میتونی بری یا نه...
با سلام دوستان کسی برنامه ای برای این گوشی سراغ داره که باهاش فایل های zip رو باز کرد؟!
یه سوال چجوری میشه اون ویجت که تو صفحه نمایش هست اون قسمت بالا کم یا زیاد کرد مال من قبلا 3 تا بوذ ولب دستکاریش کردن شده 10 تا
چیکار کنم که کم بشه به انگلیسی میشه widget منظورم همون هست که میخوای چند تا برنامه رو صفحه باشه
مثلا قران . فیس بوک
یه سوال چجوری میشه اون ویجت که تو صفحه نمایش هست اون قسمت بالا کم یا زیاد کرد مال من قبلا 3 تا بوذ ولب دستکاریش کردن شده 10 تا
چیکار کنم که کم بشه به انگلیسی میشه widget منظورم همون هست که میخوای چند تا برنامه رو صفحه باشه
مثلا قران . فیس بوک
سلام.وقتی ویجت رو از بالا زدی و گزینه ها بالا اومدند اون وقت گوشی رو برگردون و میتونه صفحات رو کم و زیاد کنی
میشه بازیهای زیبا برای این گوشی معرفی کنید و نحوه نصب بازی ؟؟؟؟
من اینترنت پر سرعت ندارم میتونم بازیها رو اجرا کنم ؟؟؟؟؟؟؟ بگم برام دانلود کنن آخه حجم بازیها زیاده
ممنون و اینکه چجوری باید از sumsong apps دانلود کرد و بازی نصی کرد . من یدونه بازی با Samsung Kies دانلود کردم
ولی نمیدونم چجوری نصب کرد ؟؟؟؟؟؟؟
دوستان سلام
کسی می دونه gps این گوشی چطور کار می کنه ؟
دوستان سلام
کسی می دونه gps این گوشی چطور کار می کنه ؟
کسی اینجا نیست ؟
Mr.Vahid
26-04-2011, 22:28
بادا 1.2 امد برای این گوشی
Punisher_2008
27-04-2011, 08:47
سلام..
کسی بادا 1.2 روش نصب کرده؟ چه تغیراتی کرده؟
یک سوال دیگه نسخه پرو از لحاظ ساپورت از این بهتر نیست؟
یک چیزی دگه در مورد قابلیت پخش کلیپش یکم توضیح بدین..
یعنی موزیک ویدیو با فرمت mp4 نمیخونه؟ برنامه ای نیست که بشه مشکل حل بشه؟
اخه استار این مشکل رو داشت ولی ورژن جدید که امد مشکلش حل شده.. داخل بادا 1.2 مشکلش حل نشده؟
سلام..
کسی بادا 1.2 روش نصب کرده؟ چه تغیراتی کرده؟
یک سوال دیگه نسخه پرو از لحاظ ساپورت از این بهتر نیست؟
یک چیزی دگه در مورد قابلیت پخش کلیپش یکم توضیح بدین..
یعنی موزیک ویدیو با فرمت mp4 نمیخونه؟ برنامه ای نیست که بشه مشکل حل بشه؟
اخه استار این مشکل رو داشت ولی ورژن جدید که امد مشکلش حل شده.. داخل بادا 1.2 مشکلش حل نشده؟
سلام.
فرق نسخه پرو و اين گوشي صفحه كليد پرو هستش و تفاوتي در بقيه موارد با هم ندارند...
فرمت mp4 ميخوره..با زروليشن 320 در 240 ...
GiggleClub
27-04-2011, 09:37
نسخه پرو درحد گارانتی اصلی دارم سفید
کسی خواست pm بده
کجا اومد یه توضیحی ، ادرسی ، لینکی
Punisher_2008
27-04-2011, 09:54
سلام.
فرق نسخه پرو و اين گوشي صفحه كليد پرو هستش و تفاوتي در بقيه موارد با هم ندارند...
فرمت mp4 ميخوره..با زروليشن 320 در 240 ...
سلام مرسی که جواب دادی...
یعنی بیشتر باشه پخش نمیکنه؟
فرمت wmv و 3gp هم میخونه؟
ویدیو پلیر خوب براش نیست؟
بادا که مثل اندورید و ویندوز موبایل پیچیده نیست!!!؟
الان قیمت نسخه پرو این گوشی چنده؟
دقیقا چه فرمت هایی رو پشتیبانی میکنه؟
وضوح ال سی دی 240 در 400 هست برای بازی های جاوا که اکثر وضوحشون 240 در 320 هست مشکلی نداره؟
در کل میخوام یک گوشی بگیرم زیاد پیچیده نباشه.. صداش خوب باشه.. واسه اینترنت مناسب باشه این ال سی دیش 3.2 اینج هست قبلش x8 و touch2 داشتم ال سی دی هاشون کوچیکتر بود.. ولی کلا دیگه از این سیستم عاملا خسته شدم..الان خودم n78 هم دارم..
کلا انتظاراتم اینه به نظرتون ارزش داره بخرم؟:
1:ساپورت جاوا
2:موزیک و ویدیو
3:وبگردی و چت
4:باطری خوب
5:خوش دست باشه
6: مقاوم باشه.
رزوليشن بيشتر باشه فكر كنم اجرا نكنه...
3gp رو اجرا ميكنه ولي wma رو فكر نميكنم...
پلير خوب براش نيست...
قيمت ندارم متاسفانه ولي نبايد بيشت از 200 باشه...
والا براي مشاوره خريد دوستان حرفه اي بهتر ميتونن راهنمايي كنن...من خودم اين گوشي رو ندارم و واسه مادرم گرفتم...ولي تا اونجايي كه ميتونم سعي ميكنم به بچه ها كمك كنم...
ويدئو رو با فرمت mp4 ميتوني براش كانورت كني...مثل ويو نيست كه همه چيرو بخونه...
بازي هاي جاوا رو ميتوني با سايز 240 در 400 از موبايلستان براش دانلود كني
صداي اسپيكرش به نظرم يه خورده كمه...ولي تو هندزفري خيلي عاليه...
جاوا رو ساژورت ميكنه و مشكلي نداره...
باتريش 1250 ميلي آمپر هستش ...
براي نت و چت هم خوبه به نظرم...
خوش دست هم هست...
اميدوارم كمكي كرده باشم...
کجا اومد یه توضیحی ، ادرسی ، لینکی
با سلام
هنوز بادا 1.2 واسه این گوشی نیومده اما خبر هایی هست که ممکنه بادا 2 هم واسه این گوشی بیاد
Punisher_2008
27-04-2011, 17:49
با سلام
هنوز بادا 1.2 واسه این گوشی نیومده اما خبر هایی هست که ممکنه بادا 2 هم واسه این گوشی بیاد
درسته ولی در حد حدس هست..
اخه یک گوشی جدید داره میاد که بادا 2 داره و سخت افزارش مثل همین wave 525 و.. هست..
کلا بادا سیستم عامل سنگینی نیست...
درسته ولی در حد حدس هست..
اخه یک گوشی جدید داره میاد که بادا 2 داره و سخت افزارش مثل همین wave 525 و.. هست..
کلا بادا سیستم عامل سنگینی نیست...
خب اونوقت این سوال پیش میاد که اگه این گوشی به بادا 2 آپدیت بشه تموم امکاناتی که توی فیلم بادا 2 دیدیم رو هم روی این گوشی خواهیم دید ؟ مثل فلش پلیر و..!
Punisher_2008
27-04-2011, 21:14
خب اونوقت این سوال پیش میاد که اگه این گوشی به بادا 2 آپدیت بشه تموم امکاناتی که توی فیلم بادا 2 دیدیم رو هم روی این گوشی خواهیم دید ؟ مثل فلش پلیر و..!
سلام..
دوست عزیز من نمیدونم..
اون گوشی که گفتم هنوز نه امده میتونید خودت داخل GSMARIA ببینی چند ماه دیگه میاد ولی همه چیزش همین wave 525 هست ولی بادا 2 داره..حتی وضوح صفحه 240 در 400 هم هست..
باید صبر کرد و دید.
من امروز خیلی داخل سایت samsungapps گفتم.. بازی هایی که براش هست تو سبک جاوا هست و 2D هست..
گرافیک ندارند ولی معلوم بود که سرگرم کننده بود.. البته کاملا واضح هست با توجه به سخت افزارش معلومه که واسه بازی طراحی نشده..
برنامه بهتر بود.. میشه گفت برنامه از بازی بیشتر بود..
از اون ور جاوا هم هست.
داخل موبایلستان و خیلی جاهای دیگه تحقیق کردم همه میگفت رابطه کاربری ساده و زیبایی داره( این دقیقا همون چیزی بود که میخواستم به خصوص سادگی...)
از معایبش میشه موقع گوش دادن موزیک یا استفاده از چند برنامه به طور همزمان گوشی کمی کند میشه. البته امکان داره در اینده با اپدیت یا.. درست بشه.
یکی دیگه از مشکلاتش از تو بخش ویدیو هست که مقدار کمی محدودیت داره..
ولی خب این سیستم عامل نو پا هست. و ورژن 1.1 رو این گوش هست هنوز خیلی اوله راهه..
ولی خیلی ها گفن وبگردی با این گوشی خیلی لذت بخشه.( این برام مهم بود)
خیلی ها گفته بودن دوربینش داخل روز کیفیتش خوبه.
خیلی ها از صداش داخل هدفون تعریف کرده بودن
از باطریش..
من احتمال زیاد فردا نسخه PRO رو بگیرم.. اگه قسمت شد این گوشی رو گرفتم یک تست درست و حسابی میکنم و کامل نظرمو میگم.
سلام دوستان خسته نباشید
من امروز این گوشی رو خریدم اس ام اس فارسی رو نمی خونه یعنی فارسی ساپورت نمیکنه اگه میشه بگید چطوری میشه فارسی رو هم بخونه ممنون
دوستان آپدیت برای samsungapps اومد و شما میتونید اونو آپدیت کنید و تغییراتش هم درست شدن باگ و تو نحوه خرید است !
در ضمن شاهین عزیز فکر کنم شما با زدن یه فلش فارسی مشکلتون حل بشه .
در ضمن شاهین عزیز فکر کنم شما با زدن یه فلش فارسی مشکلتون حل بشه
میشه بیشتر راهنمایم کنی چطوری فلش فارسی بزنم ممنون
میشه بیشتر راهنمایم کنی چطوری فلش فارسی بزنم ممنون
تو این سایت اموزش کامل فلش این گوشی داده شده امیدوارم که مفید باشه !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو این سایت اموزش کامل فلش این گوشی داده شده امیدوارم که مفید باشه !
ممنون دوست گرامی
سلام دوستان
میشه بگید از gps این گوشی چه طور باید استفاده کنیم ؟
unknown47
01-05-2011, 18:42
درود.ببخشید من دوستم می خواد این گوشی رو بخره واسه همین اومدم اینجا تا چنتا سوال در موردش بپرسم:
1-اول اینکه کیفیت صفحه نمایش چطوره؟(هم کیفیت لمس و هم کیفیت تصویر)
2-کیفیت بدنش چطوره؟
3-دوستم زیاد با گوشی کار نمیکنه,می خواستم بدونم که کارکردن باهاش سخت نیست؟
در آخر می خوام اگه مشکلی داره بهم بگید و اینکه در مورد خرید باید به چه نکاتی توجه کنم....
با تشکر.
درود.ببخشید من دوستم می خواد این گوشی رو بخره واسه همین اومدم اینجا تا چنتا سوال در موردش بپرسم:
1-اول اینکه کیفیت صفحه نمایش چطوره؟(هم کیفیت لمس و هم کیفیت تصویر)
2-کیفیت بدنش چطوره؟
3-دوستم زیاد با گوشی کار نمیکنه,می خواستم بدونم که کارکردن باهاش سخت نیست؟
در آخر می خوام اگه مشکلی داره بهم بگید و اینکه در مورد خرید باید به چه نکاتی توجه کنم....
با تشکر.
با سلام
1-کیفیت صفحه نمایش که زیاد بالا نیست و 256000 رنگ داره و وضوحش هم پایینه240*400 و کار باهاش خیلی راحت و رابطه کاربری بالایی داره و بدنش هم مثل بقیه گوشی هاست!
امیدوارم که مفید بوده باشه
unknown47
01-05-2011, 19:21
درود.ممنون از شما دوست عزیز.
در مورد هنگ و مشکلات هم اگه میشه یه توضیحی بدین...
با تشکر.
فقط وقتی با opera mini کار میکنی هنگ و ریستارت میکنه ولی تو جاهای دیگه روان کار می کنه و اینو هم بگن که نسبت به پولی که میدی بهترین گوشیه !
unknown47
01-05-2011, 22:50
درود.ممنون از شما......
سلام دوستان
یه چیزی تو سایت ها پیدا کردم گفتم شما هم بدونین
اول این کد رو بزنین*#7092463*# سپس گزینه madul setting و بعد گزینه common رو بزنین و test mode رو زده و سیو کنین و. حالا دو ایکون 3G و R ظاهر میشه به جای E و با اینکه این گوشی 3G رو ساپورت نمیکنه و حالا نمی دونم این چه فرقی داره و چه مزیتی داره و آیا این واقعیه !!
دوستان قاب گوشی من شکسته آیا واسش قاب گیر میاد؟ هرجا پرسیدم میگن نیست. کسی تا حالا قابشو خریده؟
m.hg_123
05-05-2011, 23:46
سلام این گوشی جندتا اس ام اس رو می توه تو inbox , sent masage نگه داره مال من با 250 تا پر شده و پیغام میده که باید پیاماتو حذف کنی تا جا باز شه
همه این مشکل رو دارند آخه 250 تا خیلی کمه
7918+khoram
06-05-2011, 11:39
سلام دوستان
من دنبال یه برنامه ای بودم برای گوشی wave525 که مثل pc suite نوکیا باشه می خوام پیامک ها و یاداشتهای گوشیم رو به کامپیوترم انتقال بدم.
آیا اصلا همچین برنامه ای هست برای این گوشی؟؟
اگه هست ممنون میشم برام بزارین
باتشکر
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------
سلام دوستان
من دنبال یه برنامه ای بودم برای گوشی wave525 که مثل pc suite نوکیا باشه می خوام پیامک ها و یاداشتهای گوشیم رو به کامپیوترم انتقال بدم.
آیا اصلا همچین برنامه ای هست برای این گوشی؟؟
اگه هست ممنون میشم برام بزارین
باتشکر:11:
Punisher_2008
06-05-2011, 12:00
سلام این گوشی جندتا اس ام اس رو می توه تو inbox , sent masage نگه داره مال من با 250 تا پر شده و پیغام میده که باید پیاماتو حذف کنی تا جا باز شه
سلام..
من این گوشی رو ندارم ویو723 رو دارم ولی فکر کنم میتونی اونارو با انتقال دادن به پوشه دیگه نگه داره..
به myfolder منتقل کن.امید وارم مشکلات حل شه.
shahramcat
06-05-2011, 15:26
سلام
دوستان من وقتی گوشی رو با kies وصل میکنم صفحه اول میگه که firmware جدید هست برای گوشی من هم میزنم که آپدیت بشه بعد از دانلود تا میاد بریزه رو گوشی برتامه error میده و میاد بیرون !!!
کسی تا حالا همچین مشکلی داشته ؟
ممنون
دوستان برنامه ی اپرا مینی رو این گوشی روون کار میکنه یا نه؟ برام خیلی مهمه لطفا جواب بدبد!
shahramcat
09-05-2011, 10:57
دوستان برنامه ی اپرا مینی رو این گوشی روون کار میکنه یا نه؟ برام خیلی مهمه لطفا جواب بدبد!
سلام
بله مشکلی نداره و راحت اجرا میشه
Punisher_2008
09-05-2011, 10:58
سلام
من شنیدم که روی اپرا رستارت میکنه.. البته بهتره از دارندگان این گوشی بپرسین
من ویو 723 دارم هیچ مشکلی از این لحاظ ندارم.
کار می کنه ولی ریستارتش هم کم نیست!:13:
farzad7176
12-05-2011, 20:09
sسلام من wav 525 nhvl وقتی از کیتس برنامه دانلود میکنم برای نصب install خاموشه لطفا راهنمایی کنید
mojtabaalemi
14-05-2011, 07:36
چند تا ویدیو از این گوشی برای کسایی که میخوان بخرن :
مقایس با wave 723
دوستان هیچ کی نمی دونه چه جوری باید از gps استفاده کنم؟
shayan.mr
19-05-2011, 19:14
سلام
من شنیدم که روی اپرا رستارت میکنه.. البته بهتره از دارندگان این گوشی بپرسین
من ویو 723 دارم هیچ مشکلی از این لحاظ ندارم.
بله مال من رو اپرا مینی 6 رستارت میشه
Punisher_2008
19-05-2011, 20:21
بله مال من رو اپرا مینی 6 رستارت میشه
سلام..
کدوم مدل؟ ویو 525؟
میشه دقیقا توضیح بدین کدوم قسمتش رستارت میشه؟
من روی ویو 723 از opera ,ucweb استفاده میکنم مشکلی ندارم..
دوستان هیچ کی نمی دونه چه جوری باید از gps استفاده کنم؟
سلام
من برنامه ای برای جی پی اس این گوشی پیدا نکردم، علی الحساب می تونید از google maps استفاده کنید که باید از Data package یا همون GPRS یا EDGE استفاده کنه، ولی موقعیت دقیق رو بهتون میده...
سلام
دوستان من وقتی گوشی رو با kies وصل میکنم صفحه اول میگه که firmware جدید هست برای گوشی من هم میزنم که آپدیت بشه بعد از دانلود تا میاد بریزه رو گوشی برتامه error میده و میاد بیرون !!!
کسی تا حالا همچین مشکلی داشته ؟
ممنون
دوست من برای این گوشی firmeware جدید رسمی نیومده، احتمالا اون پیغام پیغام آپدیت برنامه Kies هست.
درباره اپرا مینی هم باید بگم که من وقتی گوشی رو خریدم اپرا مینی روش نصب بود (ورژن 6) ولی من چند باری که ازش استفاده کردم مشکلی نداشت، البته در کل browser خود گوشی رو به اپرا مینی ترجیح میدم...
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
درود.ممنون از شما دوست عزیز.
در مورد هنگ و مشکلات هم اگه میشه یه توضیحی بدین...
با تشکر.
گوشی مشخصات سخت افزاری (RAM و CPU و ...) پایینی داره، ولی سیستم عاملش خوب و رونه... من یک بار فقط مشکل ریست داشتم، هنگ هم تا حالا نکرده...
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
توی مشخصات گوشی یا حتی setting گوشی نوشته شده که 1300 تا اس ام اس می گیره،
Punisher_2008
21-05-2011, 12:28
سلام..
برای استفاده از جی پی اس از برنامه جاوا TrekBuddy استفاده کنید. همه استفاده میکنند و مشکلی ندارند.. به تاپیک زیر مراجعه کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی باز همون گوگل مپس هم واقعا خیلی خوبه..
در مورد سخت افزار درسته در حد ویو 1 و 2 نیست ولی فکر نمیکنم ضعیفم. باشه.. من قبل از خرید ویو 723 قصد خرید نسخه 533 رو داشتم و ویدیو هایی زیادی از 533 و 525 دیدم سرعت گوشی واقعا خیلی خوب بود..
در کل فقط فرکانس سی پی یو مهم نیست...
بزارید یک مثلا بزنیم همین ان 73 خودمون سی پی یو 2 هسته هست.. 220 مگاهرز 2هسته یعنی چیزی حدود 440 مگاهرز. ولی سرعتش بالا نیست....
ویا همین ویواز که سی پی یو 720 مگاهرزی داره گاهی کند میشه و حتی یکی گفته شده بود بعضی از بازی ها تیک داره.. ولی دلیل بر ضعیف بودن سخت افزار گوشی نیست
در کل من به این نتیجه رسیدم که تو عمل باید ثابت بشه.. مثال:
من ایکس 8 داشتم یک سری به تاپیکش بزنید ببنید چه بازی هایی رو اجرا میکرد با اینکه سی پی یو 600 مگاهرزی داشت بازی هایی که برای گوشی های قوی 1 گیگ سی پی یو رو اجرا میکرد( البته نه همشون).. و حتی بعضی ها به سایز صفحه نمیخوردم اجرا میشد..
ولی اچ تی سی هیرو با همین سخت افزار نمیتونست مثل ایکس 8 عمل کنه..
ولی باز همون گوگل مپس هم واقعا خیلی خوبه..
آره، اگر پول هم نمی نداخت که از اینی هم که هست عالی تر می شد(یا حداقل کمتر مینداخت!)
بـــــــــــله، با تشکر از punisher_2008 عزیز...، کاملا درسته، توی این گوشی (wave525) با اینکه سی پی یو خیلی قوی نیست ولی سیستم عامل کاملا رونه، البته بتوی پخش فیلم(با 5.1 روشن) و توی اکثر بازی ها لگ داره...!
Punisher_2008
22-05-2011, 11:20
آره، اگر پول هم نمی نداخت که از اینی هم که هست عالی تر می شد(یا حداقل کمتر مینداخت!)
بـــــــــــله، با تشکر از punisher_2008 عزیز...، کاملا درسته، توی این گوشی (wave525) با اینکه سی پی یو خیلی قوی نیست ولی سیستم عامل کاملا رونه، البته بتوی پخش فیلم(با 5.1 روشن) و توی اکثر بازی ها لگ داره...!
سلام.
معمولان یک بار اول یکم زیاد میندازه به خاطر دانلود نقشه ...
ببخشید من این قسمت اخرشو متوجه نشدم.. یعنی شما بازی های بادا رو که مخصوص این گوشی هست دانلود میکنید لگ داره؟
میشه چند تا از اسماشون رو بگین..
من خودم ویو 723 دارم خیلی بازی تا حالا گرفتم بازی هاش سرگرم کننده هست و لگ نداره....
Punisher_2008
31-05-2011, 13:07
سلام..
یک خبر خوب برای دارندگاه گوشی های ویو 525
بلاخره برنامه های پولی مارکت برای این گوشی -- شد.
بازی های پولی خیلی خوبی داره..
برای این کار باید فریمور کاستوم رو نصب کنید
به علت سرعت کم نمیتونم اینجا براتون اپلود کنم
به انجمن تخصصی بادا مراجعه کنید..
از مدیران میخوام این پست رو پاک نکنند لطفا!! چون بخش مجزایی برای این سیستم عامل در این اینجمن نیست..
ادرس انجمن تخصصی بادا:
/forum.badaos.net/content
اما تنها مشکلی که داره اون هم اینکه از زبان فارسی پشتیبانی نمی کنه !
ببخشید من این قسمت اخرشو متوجه نشدم.. یعنی شما بازی های بادا رو که مخصوص این گوشی هست دانلود میکنید لگ داره؟
میشه چند تا از اسماشون رو بگین..
من خودم ویو 723 دارم خیلی بازی تا حالا گرفتم بازی هاش سرگرم کننده هست و لگ نداره...
بله، سی پی یو 525 از 723 ضعیف تره، من تا حالا بازی بدون لک روش بازی نکردم (البته نه لگ های تابلو، کلا frame rate بازی ها پایینه...)
اما تنها مشکلی که داره اون هم اینکه از زبان فارسی پشتیبانی نمی کنه !
چرا نمی کنه، تقویمش هم شمسیه...! (همه چی شو بذاریم کنار این تقویم شمسیش خیلی بدردم خورد...!)
Punisher_2008
01-06-2011, 21:24
بله، سی پی یو 525 از 723 ضعیف تره، من تا حالا بازی بدون لک روش بازی نکردم (البته نه لگ های تابلو، کلا frame rate بازی ها پایینه...)
چرا نمی کنه، تقویمش هم شمسیه...! (همه چی شو بذاریم کنار این تقویم شمسیش خیلی بدردم خورد...!)
سلام..
چه عجیب....
مطمئنی؟
من خیلی از بازی های رایگان بادا رو نصب کردم اصلا لگ نداره... چون مال خودشه..
الان جدیدا همین چند روز پیش فریمور جدید برای ویو 723 هم امده دارم دانلد میکنم..
فریمور های جدید نسبت به قبیا سرعت بهتری دارند در کل بهترند..
میشه چند تا از بازی ها که مشکل لگ داری اسم دقیقشو بگی منم تست کنم
میشه چند تا از بازی ها که مشکل لگ داری اسم دقیقشو بگی منم تست کنم assassin's creed, Go striker , amazing maze و ...، راستش من این بازی ها رو روی 723 تست نکردم، ولی فکر می کنم که این بازی ها رو 533 و 723 بهتر اجرا بشه...
آقا سلام خسته نباشید
من یه مشکلی با گوشی ویو 525 داشتم
مشکلم اینه که تو قسمت پیامکا دیکشنریش فعال شده و هی وققققتی تایپ میکنی یه سری کلمه پیشنهاد میده خلاصه رو اعصابه !
چه جوری میشه اینو غیر فعلا کرد و به همون تنظیمات اولیه برگرده؟
آقا سلام خسته نباشید
من یه مشکلی با گوشی ویو 525 داشتم
مشکلم اینه که تو قسمت پیامکا دیکشنریش فعال شده و هی وققققتی تایپ میکنی یه سری کلمه پیشنهاد میده خلاصه رو اعصابه !
چه جوری میشه اینو غیر فعلا کرد و به همون تنظیمات اولیه برگرده؟
اون کلیدی که باهاش زبان رو عوض می کنی رو نگه دار...
اون کلیدی که باهاش زبان رو عوض می کنی رو نگه دار...
مرسی درست شد
Punisher_2008
03-06-2011, 19:48
assassin's creed, Go striker , amazing maze و ...، راستش من این بازی ها رو روی 723 تست نکردم، ولی فکر می کنم که این بازی ها رو 533 و 723 بهتر اجرا بشه...
سلام...
خیلی عجیبه..
من این دوتا بازی رو کردم assassin's creed, Go striker روی ویو 723 خیلی روان و راحت اجرا میشه....
خب حتما CPU قوی تری داره...، :rolleye:
راستی دو تا مطلب: اول اینکه توی بازار محافظ صفحه مات (anti glare) فابریک این گوشی تو بازار هست یا باید از محافظ صفحه های گوشی های مشابه استفاده کنیم...؟
دوم هم اینکه دیروز یه چندبار گوشی insert sim داد و ریست کرد، همینجوری بی خود و بی جهت...!:23: کسی به مشکلی مشابهی بر نخورده؟
Punisher_2008
04-06-2011, 12:08
خب حتما CPU قوی تری داره...، :rolleye:
راستی دو تا مطلب: اول اینکه توی بازار محافظ صفحه مات (anti glare) فابریک این گوشی تو بازار هست یا باید از محافظ صفحه های گوشی های مشابه استفاده کنیم...؟
دوم هم اینکه دیروز یه چندبار گوشی insert sim داد و ریست کرد، همینجوری بی خود و بی جهت...!:23: کسی به مشکلی مشابهی بر نخورده؟
سلام..
نه مخافظ صفحه نیست...
زیاد حساس نباش... خیلی کم خط می افته اگه هم می افته زیاد معلوم نمیشه...
اگه دوست داری میتونید مال گوشی های دیگه بخری قیچی کنی..
دوست من .. من فکر میکنم فریمور شما قدیمیه...
دقیقا بگو ببینم فریمور گوشیت چنده؟
من فکر میکنم فریمور شما قدیمیه...
دقیقا بگو ببینم فریمور گوشیت چنده؟
توی samsung kies چک کردم فریم ویرش با آخرین فریم ویر ارائه شده یکی بود
توی گوشی هم software version زیر هست:
bada 1.1 1103301715LISS5253JPKC1
Punisher_2008
05-06-2011, 18:01
توی samsung kies چک کردم فریم ویرش با آخرین فریم ویر ارائه شده یکی بود
توی گوشی هم software version زیر هست:
bada 1.1 1103301715LISS5253JPKC1
سلام دوست عزیز...
اخرین فریمور رسمی عرضه شده برای ویو 525 در ماه 2 سال 2011 است..
اسم کاملش S5253JPKB2 هست.
کلا شما زیاد رو کایز حساب نکن... این برنامه باگ داره..
من سرعتم کمه و حجم فریمور زیاده و اینجا داخل سایت هیچ بخش اختصاصی برای بادا وجود نداره..
پیشنهاد میکنم به سایت فارسی بادا مراجعه کنی
forum.badaos.net
سلام دوست عزیز...
اخرین فریمور رسمی عرضه شده برای ویو 525 در ماه 2 سال 2011 است..
اسم کاملش S5253JPKB2 هست.طبق اطلاعاتی که توی سایت badaos.net نوشته شده، فریم ویر روی گوشی (همونی که نوشتم) برای ماه 3 سال 2011 هست...
S5253JPKC1
آقا یه سوال، شما از قابلیت mobileAP گوشیت استفاده کردی...؟ من توی هر مرجعی که نگاه می کنم 525 هم قابلیت
WiFi b/g/n hotspot رو داره (دقیقا مثل 723 به بالا) ولی توی آپشن های wifi، هات اسپات یا mobileAP وجود نداره...! گضیه چیه؟:13:
Punisher_2008
07-06-2011, 12:54
طبق اطلاعاتی که توی سایت badaos.net نوشته شده، فریم ویر روی گوشی (همونی که نوشتم) برای ماه 3 سال 2011 هست...
S5253JPKC1
آقا یه سوال، شما از قابلیت mobileAP گوشیت استفاده کردی...؟ من توی هر مرجعی که نگاه می کنم 525 هم قابلیت
WiFi b/g/n hotspot رو داره (دقیقا مثل 723 به بالا) ولی توی آپشن های wifi، هات اسپات یا mobileAP وجود نداره...! گضیه چیه؟:13:
سلام..
من استفادهه نکردم و گزینه mobileAP موجوده... و قاعدتا میشه استفاده کرد..
اگه ویو 525 هم این گزینه رو داشته باشه حتما میشه استفاده کرد... اگه هم که نداره حتما نمیشه...:40:
Nabakhshoode
18-06-2011, 22:06
سلام دوستان...
در مورد این گوشی رویو های زیادی خوندم و همینطور نظرات دوستان رو هم دیدم...
چنتا سوال داشتم از خدمتتون :
1- در مورد سرعت گوشی حرف و حدیث زیاد بود طبعا پردازنده خیلی فوقی نداره و انتظارم نمیره داشته باشه ولی یه سوال داشتم که فقط با اجرای یه برنامه مخصوصا پلیر موزیکش آیا سرعت به طور محسوس کم میشه ؟ و اگه آره آیا مثلا میشه همزمان با اجرای موسیقی یک یا 2 نرم افزار دیگه باز کرد مثلا به گشت زنی در وب پرداخت یا بازی کرد و اس ام اس داد و... ، یا سرعت افتش اذیت کننده میشه ؟
2- در مورد بدنه گوشی ، آیا استحکام نسبی رو داره ؟ تو دست به نظر گوشی محکمی میرسه یا ازوناست که با کوچکترین ضربه یی به فنا میره ( خود ویو 1 تو دستم به نظر خیلی شکستنی میومد حالا اینو نمیدونم ) ؟
3- درب باطری ( و سایر اجزا ) خوب فیکس شدن ؟ درب باطری لقی نداره ؟ ( حتی اگه داره ولی کم لطفا بگین ) ؟ این مورد برام مهمه...
4- کیفیت ال سی دی و عکس العملش رو خوب اکثرا مناسب دونسته بودن... تو یه ویدئو دیدم نسبت به ویو 723 سرعت گشت زنی تو بخشای گوشی کمتر بود... در کل به نظرم بیشتر به پردازنده بر میگشت تا کیفیت تاچ... خواستم دوستان اگه ممکنه نظرشونو بگن ، در کل تاچش با کیفیت و سریع هست یا خیر ؟
5- اس ام اس زدن برای انگشتای نسبتا بزرگ باهاش راحته یا انگشت قلمی میخواد ؟
6- برنامه پیکسل ویوئرش فایلای پی دی اف رو سریع باز میکنه ؟ جابجایی بین صفحات چطوره ؟ کلا میشه راحت باهاش پی دی اف خوند یا نه ؟
ممنون...
ملا نصرالدین
18-06-2011, 23:20
سلام دوستان گوشی من wave 525 هست.من وقتی فایلی برام بلوتوث میشه این فایل توی حافظه خود گوشیم ذخیره میشه و توی مموری کارت نمیره.
دوستان بهم گفتند مسیر زیر رو برم setting>memoru>defult memory
در بخش بلوتوث مموری defult را به memory card تغییر بدم.من این کار رو کردم ولی باز هم وقتی یه فایل برام بلوتوث میشه توی حافظه خود گوشی میره.به این مسیر که باز هم میرم میبینم دوباره تیکش رفته روی phone .رم گوشیم هم 2 گیگ هست از همین micro ها.خود فروشنده بهم داد.حالا چکار کنم
Punisher_2008
19-06-2011, 11:45
سلام دوستان...
در مورد این گوشی رویو های زیادی خوندم و همینطور نظرات دوستان رو هم دیدم...
چنتا سوال داشتم از خدمتتون :
1- در مورد سرعت گوشی حرف و حدیث زیاد بود طبعا پردازنده خیلی فوقی نداره و انتظارم نمیره داشته باشه ولی یه سوال داشتم که فقط با اجرای یه برنامه مخصوصا پلیر موزیکش آیا سرعت به طور محسوس کم میشه ؟ و اگه آره آیا مثلا میشه همزمان با اجرای موسیقی یک یا 2 نرم افزار دیگه باز کرد مثلا به گشت زنی در وب پرداخت یا بازی کرد و اس ام اس داد و... ، یا سرعت افتش اذیت کننده میشه ؟
2- در مورد بدنه گوشی ، آیا استحکام نسبی رو داره ؟ تو دست به نظر گوشی محکمی میرسه یا ازوناست که با کوچکترین ضربه یی به فنا میره ( خود ویو 1 تو دستم به نظر خیلی شکستنی میومد حالا اینو نمیدونم ) ؟
3- درب باطری ( و سایر اجزا ) خوب فیکس شدن ؟ درب باطری لقی نداره ؟ ( حتی اگه داره ولی کم لطفا بگین ) ؟ این مورد برام مهمه...
4- کیفیت ال سی دی و عکس العملش رو خوب اکثرا مناسب دونسته بودن... تو یه ویدئو دیدم نسبت به ویو 723 سرعت گشت زنی تو بخشای گوشی کمتر بود... در کل به نظرم بیشتر به پردازنده بر میگشت تا کیفیت تاچ... خواستم دوستان اگه ممکنه نظرشونو بگن ، در کل تاچش با کیفیت و سریع هست یا خیر ؟
5- اس ام اس زدن برای انگشتای نسبتا بزرگ باهاش راحته یا انگشت قلمی میخواد ؟
6- برنامه پیکسل ویوئرش فایلای پی دی اف رو سریع باز میکنه ؟ جابجایی بین صفحات چطوره ؟ کلا میشه راحت باهاش پی دی اف خوند یا نه ؟
ممنون...
سلام..
دوست عزیز..
من ویو723 دارم . ولی قبل از خریدش قصد خرید ویو525 داشتم البته صفحه کلید دارش. خیلی تحقیق کردم..
با توجه به تحقیقاتی که کردم جواب سوالات رو میدم.:40::40:
در مور پردازنده.. در حالت معمولی سرعت گوشی خوبه ولی میگن موقع موزیک گوشی دادن یا اجرا 2 برنامه همزمان گوشی کمی کند میشه... همینطور در همین تاپیک یکی از دوستان گفتند که بعضی از بازی های خود بادا رو هم با کمی افت فرم اجرا میکنه.. البته من ویدیو های زیادی دیدم که سرعت گوشی خیلی خوبه..
در مورد استحکام. به هرحال یک گوشی هست و از قطعات ظریفی ساخته شده و باید مواظب باشید. من ویو 723 چند بار از دستم افتاده چیزیش نشده.. البته بدنه ویو 723 استیل هست.
من با تاچ ویو 525 کار نکردم ولی تاچ ویو 723 فوق العاده حساس هست .. حتما ویو 525 هم همینطور خواهد بود..
ال سی دی خوبی داره 3.2 اینچ فکر نکنم برای کسانی که انگشت درشت هم داشته باشند دچار مشکل بشند.
شتاب سنج هم داره در صورت لزوم به لندسکپ راحتر تایپ کنید
سوال اخرت رو نمیدونم ولی ویو 723 فایل های pdf رو خودش راحت باز میکنه. حتی از فایل فلش هم پشتیبانی میکنه بعید میدونم ویو 525 نتونه....:40::40:
اگه میخوای یکم پولتو بیشتر کن ویو 723 بخر.. با گارانتی 230 هست بدون گارنتی 200 گیرت میاد من 205 خریدم..
موقع موزیک گوشی دادن یا هر کار دیگه ای اصلا مشکل افت سرعت رو نخواهید داشت.
موقع بازی اصلا افت فرم مواجه نمیشید...
دوربینشم 5 هست..
در ضمن به بادا 2 هم اپدیت میشه در اینده.
کلا یک پله بالاتره..
اگه خواستی 525 بخری نسخه پرو بخر کخ صفحه کلیدم داره واسه چت و تایپ خیلی مناسب هست..
:40::40::40:
برای اطلاعات بیشتر از دوستانی که این گوشی رو دارند سوال کن
Nabakhshoode
19-06-2011, 16:10
ممنون دوست عزیز...
دوستانی که این گوشی رو دارن در مورد میزان افت سرعتش بیشتر بگن ممنون میشم ! مثلا موقع استفاده از موزیک پلیر زدن اس ام اس هم با کندی مواجه میشه ؟ باز کردن همزمان یه نرم افزار مثل اپرا مینی یا... کند انجام میگیره ؟ و این تاخیر و لگ چقدره ؟ 1 ثانیه ؟ کمتر ؟ بیشتر ؟
موقع اجرای یه برنامه مثه اپرا میبی چی ؟ آیا راحت میشه از بخشای دیگه استفاده کرد ؟ یا باز افت سرعت داریم ؟
راستش به هر حال یه خاصیت گوشی های حتی جاوای امروزی اکثر برندها مولتی تسک بودنه ! اگه قرار باشه افت سرعت خیلی محسوس باشه و آزار دهنده به نظرم بهتره برم سراغ گزینه های دیگه !
در مورد اینکه درب باطریش لقی داره یا نه هم دوستان یه توضیحی بدن !
در پاسخ به سوالات Nabakhshoode:
موزیک پلیر: اولا درباره افت سرعت در هنگام پخش موزیک افت سرعت کاملا محسوسه ولی اذیت کننده نیست، ولی وقتی که افکت 5.1 رو روشن می کنی علنا هیچ کاری دیگه با گوشی نمی تونی بکنی، چون خیلی افت سرعت داره، ولی وقتی که 5.1 روشن نیست، چندتا برنامه هم که باز باشه، باز هم افت سرعت گوشی (با توجه به CPU) قابل چشم پوشی هست، و می تونی به کارهایی مثل اس ام اس دادن، خواندن pdf ، و وبگردی بپردازی (البته نه خیلی روون و راحت...)
وبگردی :درباره وب گردی هم کلا وب گردی با این گوشی خیلی لذت بخش نیست و لذت کار بار browser های اندروید و iOs رو القا نمی کنه ولی browser خوبی داره.
استحکام: راستش من تا حالا با این گوشی نرفتم دعوا(!) ولی در کل بدنه گوشی مستحکم و خوش ساخت هست، درباره لق بودن در باطری من منظورت رو کامل متوجه نشدم، خب خیلی از گوشی ها یه کم در باتری شون لق هست، تو این مسئله پیشنهاد می کنم اگر می تونی حتما یه سر به غرفه سامسونگ علائدین بزن، 525 رو گذاشته...
سرعت و کیفیت تاچ و صفحه نمایش: به نظرم توی این رنج قیمت و با این امکانات تاچ کاملا خوب و مناسبی داره، (از لحاظ سرعت کلی و حساسیت تاچ)، در ضمن dual touch هم هست.
اس ام اس: باید گفت که کار با صفحه کلید QWERTY اون هم در حالت portrait(افقی) کار هر کسی نیست و از انگشتان دست هر کسی بر نمیاد و مطمئناً اس ام اس های شما پر از غلط غلوط خواهد بود... ولی صفحه کلید QWERTY در حالت landscap تایپ سریع و راحتی در انتظار شماست... برای کسانی که این گوشی رو دارن راه حل جایگزین استفاده از keypad یا صفحه کلید عددی در حالت افقی هست.
اجرای PDF: برنامه picsel viewer در کل برنامه خوبی برای اجرای فایل های پی دی اف هست و شما در هنگام خوندن فایل های پی دی اف مشکل خاصی احساس نمی کنید، ولی نباید احساس کنید که دارید با iPhone کار می کنید (هر چند iPhone هم بعضی وقت ها موقع خوندن فایل های PDF لگ داره).
به نظرم جایگزین این گوشی از لحاظ قیمتی وجود نداره، ولی جایگزین هایی که یک مقدار قیمتشون بالاتر هست Wave525 یا 724 هست که به ترتیب حدود 30 و 70 با این گوشی اختلاف قیمت دارند... توی مارک های دیگه گوشی هم به نظرم رقیب این گوشی تو نوکیا X3-02 هست، تو مارک های دیگه هم که رقیب نداره!
در آخر جا داره از خطوط پر سرعت BRT، مسئولین محترم، آقای علی انصاری(به خاطر ساخت بازار موبایل)، شرکت گارانتی تقلبی ماکروتل، مغازه داران محترم ، شرکت سامسونگ و کلیه عزیزانی که دست به دست هم دادند تا این گوشی بره تو پاچمون... نه، نه ، ببخشید... تا این گوشی توسط ما خریداری بشه تشکر و قدر دانی می کنیم...!
سلام دوستان گوشی من wave 525 هست.من وقتی فایلی برام بلوتوث میشه این فایل توی حافظه خود گوشیم ذخیره میشه و توی مموری کارت نمیره.
در بخش بلوتوث مموری defult را به memory card تغییر بدم.من این کار رو کردم ولی باز هم وقتی یه فایل برام بلوتوث میشه توی حافظه خود گوشی میره.به این مسیر که باز هم میرم میبینم دوباره تیکش رفته روی phone .رم گوشیم هم 2 گیگ هست از همین micro ها.خود فروشنده بهم داد.حالا چکار کنم
به احتمال زیاد شما تغییرات رو توی defult memory اعمال می کنید و بعد رم و از گوشی در میاری یا گوشی رو به صورت mass storage به کامپیوتر وصل می کنی، قابل ذکر هست که وقتی که شما رم از گوشی در میاری یا گوشی رو mass storage به کامپیوتر وصل می کنی، به کلی تنظیمات defult memory به هم میریزه... .
د
ملا نصرالدین
20-06-2011, 18:07
به احتمال زیاد شما تغییرات رو توی defult memory اعمال می کنید و بعد رم و از گوشی در میاری یا گوشی رو به صورت mass storage به کامپیوتر وصل می کنی، قابل ذکر هست که وقتی که شما رم از گوشی در میاری یا گوشی رو mass storage به کامپیوتر وصل می کنی، به کلی تنظیمات defult memory به هم میریزه... .
د
نه دوست من.نه رو رو در میارم نه به pc وصل میکنم.ولی همون لحظه که یه فایل بهم بلوتوث میشه میبینم توی رم ذخیره نشده.همون موقع که توی defult mmemory میرم میبینم تیکی که من گذاشته بودم روی رم برگشته روی phone
ملا نصرالدین
23-06-2011, 11:12
دوستان میشه یک نفر جواب سوال منو بده
استقلال قهرمان
23-06-2011, 17:13
سلام
میشه چنتا تم با بازی برای s5253 واسه دانلود بزارید
ممنون
استقلال قهرمان
25-06-2011, 10:19
سلام به همه
من گوشیم wave 525 میخوام از کامپیوتر برم تو اینترنت ولی هر کاری میکنم نمیشه
تو رو خدا کمکم کنید:41::19::2:
yaghobonline
25-06-2011, 10:43
دوست عزيز شما اول بايد سرويس gprs رو روي سيم كارت فعال كنيد
كه يه سري كد داره كه بسته به سيم كارت مي تونيد از سايت ايرانس يا همراه اول بگيريد
بعد رو كامپيوتر برنامه گوشي رو نصب كنيد
استقلال قهرمان
25-06-2011, 12:27
دوست عزيز شما اول بايد سرويس gprs رو روي سيم كارت فعال كنيد
كه يه سري كد داره كه بسته به سيم كارت مي تونيد از سايت ايرانس يا همراه اول بگيريد
بعد رو كامپيوتر برنامه گوشي رو نصب كنيد
تنظیمات درسته. از تو کامپیوتر وصلم میشه ولی هیچ ساینیو باز نمیکنه.
من میخوام این گوشی رو بگیرم دوتا سوال دارم؟ فارسی داره؟ در استانه خز شدن هست یا نه؟
arashlolos
03-07-2011, 16:16
من میخوام این گوشی رو بگیرم دوتا سوال دارم؟ فارسی داره؟ در استانه خز شدن هست یا نه؟
البته که فارسی داره.
30 تومن بیشتر بدی بالاتر بگیری بهتره.هم سی پی یو بالاتر و هم دوربین بالاتر.
این دوربینش اتوفوکوس نداره و این یعنی بندازش دور.مفتم بدی دوربین بدون اتوفکوس نمیخوام
و 3 هستش.حداقل 5 بگیر.
تازه سیستم عاملشم 2 نیستش.یعنی نمیشه ارتقا داد فک کنم.باز از اساتید بپرسین
تمام
سلام دوستان من اين گوشي رو به تازگي خريدم و تنظيمات gprs ايرانسل رو هم كه برام sms شده نصب كردم و توي تنظيمات گوشي هم تو شبكه كه مي رم در قسمت اتصالات اين تنظيمات هستند ولي بلد نيستم چجوري به اينترنت وصل شم تو منو تو اينترنت كه مي رم آدرس سايت رو كه وارد مي كنم نميره و مي نويسه "خطاي سرور اينترنت" در ضمن آيكون G هم بالاي صفحه نمياد.اگه ميشه راهنمايي كنيد.
آره فارسی داره، پتانسیل خز شدن هم داره، ولی هنوز خز نشده...
این دوربینش اتوفوکوس نداره و این یعنی بندازش دور.مفتم بدی دوربین بدون اتوفکوس نمیخوام
و 3 هستش.حداقل 5 بگیر.
دوربینش در کل بد نیست، توی این قیمت اگر AF پیدا کردی خبرم کن...!
تازه سیستم عاملشم 2 نیستش.یعنی نمیشه ارتقا داد فک کنم.باز از اساتید بپرسین
درسته، application باز ها زیاد سراغ این گوشی نیان... 60-70 تومن بزار رو پولت برو android بخر (x10 mini یا ... )
سلام دوستان من اين گوشي رو به تازگي خريدم و تنظيمات gprs ايرانسل رو هم كه برام sms شده نصب كردم و توي تنظيمات گوشي هم تو شبكه كه مي رم در قسمت اتصالات اين تنظيمات هستند ولي بلد نيستم چجوري به اينترنت وصل شم تو منو تو اينترنت كه مي رم آدرس سايت رو كه وارد مي كنم نميره و مي نويسه "خطاي سرور اينترنت" در ضمن آيكون G هم بالاي صفحه نمياد.اگه ميشه راهنمايي كنيد.
دو تا احتمال هست، یکی اینکه به یه سرویس wifi وصل هستی و خودت خبر نداری، اون سرویس هم اینترنت نمیده، دوم اینکه سیم کارتت مشکل داشته باشه، راه حل: wifi رو خاموش کن، سیم کارتت رو بنداز روی یه گوشی دیگه تست کن، ببین نت داری یا نه
یاحق
من گوشی رو گرفتم وقتی باهاش کار میکنم داغ میشه , این طبیعی هست ؟ باتریش منفجر نشه؟
wifi خاموشه. تازه وقتي wifi روشنه وصل ميشم توي اينترنت كه ميرم هرچي صبر مي كنم در حال لود شدنه و نميره.يه سوال بايد تيك داده ي بسته اي رو بزنم يا نه ؟ يا هر تيك ديگه اي براي وصل شدن به اينترنت لازم هست يا نه؟
من گوشی رو گرفتم وقتی باهاش کار میکنم داغ میشه , این طبیعی هست ؟ باتریش منفجر نشه؟
:18: داغ می کنه...؟ مطمئنی، اگر خیلی گرماش محسوس هست، یه سر به گارانتی بزن...
wifi خاموشه. تازه وقتي wifi روشنه وصل ميشم توي اينترنت كه ميرم هرچي صبر مي كنم در حال لود شدنه و نميره.يه سوال بايد تيك داده ي بسته اي رو بزنم يا نه ؟ يا هر تيك ديگه اي براي وصل شدن به اينترنت لازم هست يا نه؟
آخ.خ.خ.خ... آره ، هواسم نبود بگم، برای استفاده از GPRS و EDGE باید داده بسته ای روشن باشه... ولی فقط برای استفاده از GPRS و EDGE ، نه برای wifi ... اینکه می گی wifi رو کانکت می کنی و page باز نمی کنه یه چیز دیگه است...!
آخ.خ.خ.خ... آره ، هواسم نبود بگم، برای استفاده از GPRS و EDGE باید داده بسته ای روشن باشه... ولی فقط برای استفاده از GPRS و EDGE ، نه برای wifi ... اینکه می گی wifi رو کانکت می کنی و page باز نمی کنه یه چیز دیگه است...!
گارانتی که نداره, گرماش هم وقتی زیاد میگیرم تو دستم داغ میشه ولی اگر فقط دو طرفش رو بگیرم نه.
وقتي استفاده از داده ي بسته اي رو روشن مي كنم بالا صفحه گوشه ي چپ يه علامت E مياد ولي علامت G نمياد و وقتي ميرم تو اينترنت همينطور در حال لود شدن ميمونه مثل وقتي كه به wifi وصلم اون موقع ام همينطور ميمونه
من تمام ویجت های این رو کشیدم بیرون الان هرکاری میکنم برنمی گردن سر جاشون با کشیدن و رها کردن برنمیگردن سرجاشون چیکارشون کنم؟ دوم : گوشی رو وصل میکنم به کامپیوتر شروع به شارژ میشه این طبیعیه؟
من تمام ویجت های این رو کشیدم بیرون الان هرکاری میکنم برنمی گردن سر جاشون با کشیدن و رها کردن برنمیگردن سرجاشون چیکارشون کنم؟یک: می تونی task manager باز کنی و ویجت ها رو ببندی. دو: روشون وایسا (یعنی انگشتتو روش نگه دار) بعد می تونی جا به جاشون کنی...
گوشی رو وصل میکنم به کامپیوتر شروع به شارژ میشه این طبیعیه؟ بله، شارژ می شه، اگر راهی پیدا کردین که بشه این قابلیت و خاموش کرد به من هم بگین...!
سیستم عامل اش چطور سیستمی هست؟
آیا برنامه های جاوا را یاپورت می کنه؟
برنامه های آن به راحتی پیدا می شود؟
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
روون و راحت، بد نیست، ولی خب android هم نیست...!
بله
به غیر خود سایت سامسونگ (برنامه kies )، من دو سه تا سایت-فروم تخصصی بیشتر برای بادا ندیدم...
(البته یه سایت-فروم فارسی هم هست که البته سایت بدی نیست)
برای اینترنت اش چطور برای استفاده ان خوب هست گیر نمی دهد
دوستان دو تا سوال فوری...
1. تو صفحه sms این گوشی (sms دریافتی) می شه متن رو زوم کرد؟
2. آیا قابلیت دیکشنری (T9) برای زبان فارسی موقع تایپ کردن وجود داره؟
برای اینترنت اش چطور برای استفاده ان خوب هست گیر نمی دهد
راستش و بخواین سوالتون رو متوجه نشدم...:20:
اگر منظورتون این هست که وب گردی با این گوشی چطور هست، باید بگم که لذت بخش نیست ولی کار راه اندازه...
جواب هر دو سوالت "خیر" هست دوست من... :)
nader_2020
10-07-2011, 23:48
سلام به همگی
دو تا سوال دارم، لطفا جواب بدین:
1. سیستم عامل بادای این گوشی چه ویرایشی هست و آیا به ویرایشها بالاتر قابل آپدیت هست؟
2. این سوال خیلی خیلی خیلی!!!:18: برام مهم هست: آیا گوشی زیر نور خورشید (برق آفتاب:5:) به خوبی قابل خوندن هست؟
ممنون.
1. سیستم عامل بادای این گوشی چه ویرایشی هست و آیا به ویرایشها بالاتر قابل آپدیت هست؟
فریم ویر این گوشی قابل update هست، ولی سیستم عاملش خیر، قابل upgrade نیست...
آیا گوشی زیر نور خورشید (برق آفتاب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به خوبی قابل خوندن هست؟
توی آخرین روشنایی صفحه نمایش؛ بدک نیست...
arashlolos
11-07-2011, 12:21
سلوم
من گوشیم رم رو شناسایی نمیکنه ینی یدفعه اینطوری شد
میدونم فرمت شه درست میشه ولی چرا اینطوری شده؟
یکی از دوستامم گرفت اینطوری شد
یه رم 512 هم زدم شناساییش نکرد
ملا نصرالدین
11-07-2011, 16:01
من اول این سوال رو پرسیدم.که به جواب هم نرسیدم
الان میبینم کلا این گوشی من رم رو شناسایی نمیکنه که وقتی بلوتوث بهش میشه توی رم نمیره
گوشی من و رمش هردو نو هستند.فرمت هم کردم ولی خطا میده که شناسایی نشد.باید ببرمش تعمیر؟چقدر هزینه اش هست.؟
shayan.mr
12-07-2011, 12:10
سلام دوستان
samsungg apps توی گوشی من پاک شده و هرچه روش میرم،جواب نمیده!!
اینم به خاطر اون بود که من یه بار که رفته بودد برنامه دانلود کنم ،پیغام داد که باید اپدیتت کنم.من اپدیت کردم.اما بعد از اینکه دانلود کامل شد نوشت که نصب درست صورت نگرفته و باید دوباره انجام بشه.
اما از اون بهبعد samsung apps کامل رفته!ایکنش هست اما جواب نمیده.
دوستان اگه میشه کامل راهنماییم کنید ؟
تا به حال واسه کسی این اتفاق افتاده؟چکار باید بکنم؟
سلوم
1-من گوشیم رم رو شناسایی نمیکنه ینی یدفعه اینطوری شد
میدونم فرمت شه درست میشه ولی چرا اینطوری شده؟
یکی از دوستامم گرفت اینطوری شد
یه رم 512 هم زدم شناساییش نکرد
------------------------------------------------------------------
من اول این سوال رو پرسیدم.که به جواب هم نرسیدم
الان میبینم کلا این گوشی من رم رو شناسایی نمیکنه که وقتی بلوتوث بهش میشه توی رم نمیره
گوشی من و رمش هردو نو هستند.فرمت هم کردم ولی خطا میده که شناسایی نشد.باید ببرمش تعمیر؟چقدر هزینه اش هست.؟
احتمالا این گوشی (کلا گوشی های سامسونگ) با هر رمی compatible نیستن، ولی مشکلاتی که شما می گین فکر نکنم از رم باشه، و احتمالا خرابی گوشی هست، اگر گارانتی داره ببرینش گارانتی و اگر هم گارانتی نداره، تعمیرگاه نشون بدین... فکر نکنم هم خیلی خرج داشته باشه، ممکنه از driver رم باشه که حدود 20 هزار تومن هزینه داره تعمیرش...
سلام دوستان
samsungg apps توی گوشی من پاک شده و هرچه روش میرم،جواب نمیده!!
اینم به خاطر اون بود که من یه بار که رفته بودد برنامه دانلود کنم ،پیغام داد که باید اپدیتت کنم.من اپدیت کردم.اما بعد از اینکه دانلود کامل شد نوشت که نصب درست صورت نگرفته و باید دوباره انجام بشه.
اما از اون بهبعد samsung apps کامل رفته!ایکنش هست اما جواب نمیده.
دوستان اگه میشه کامل راهنماییم کنید ؟
تا به حال واسه کسی این اتفاق افتاده؟چکار باید بکنم؟ توی برنامه Kies منوی tools قسمت Emergency firmware recovery ممکنه بتونه کمکتون کنه، اگر نشد گوشی باید فلش بشه، چون samsung apps روی خود os هست...
بعد هم لطفا دیگه از توی گوشی firmware تون رو آپدیت نکنید، چون این یکی از کمترین مشکلاتی که ممکنه براتون پیش بیاد...
سلام دوستان من دو سه روزه wave 525 خریدم اما روش فارسی نصب نبود گفت باید برات نصب کنیم بعد که نصب کرده حالا سه تا application ها ش کار نمیکنه facebook-twieter-samsung app چه کار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید مرسی
یه سواله دیگه این برنامه kies چه طوریه روش باید نصب باشه وقتی میخری یا باید بعدا نصب کنی ماله من نداره این برنامه رو چه کار کنم اینم راهنمایی کنید ممنون میشم
بهترین دیکشنری برای نصب روی این گوشیه چیه؟
یه سواله دیگه این برنامه kies چه طوریه روش باید نصب باشه وقتی میخری یا باید بعدا نصب کنی ماله من نداره این برنامه رو چه کار کنم اینم راهنمایی کنید ممنون میشم
منم جدید گرفتم!! برنامه همراهش نیست, توی دفتر راهنماش ادرس داده توی سایت سامسونگ دانلودش باید کرد من دانلود کردم حجمش هم تقریبا زیاد بود.
دوربین رو چطور باید زوم کرد؟
منم جدید گرفتم!! برنامه همراهش نیست, توی دفتر راهنماش ادرس داده توی سایت سامسونگ دانلودش باید کرد من دانلود کردم حجمش هم تقریبا زیاد بود.
میشه بگی برای چه کاری هستش این برنامه ؟ برای اتصال به کامپیوتره؟ کاربردش چیه؟
Immunology
19-07-2011, 23:37
چه خوش قیمت شده.امروز بیگارانتی یک فروند خریدم 150.
میشه بگی برای چه کاری هستش این برنامه ؟ برای اتصال به کامپیوتره؟ کاربردش چیه؟
برای برای اتصال به کامپیوتره و مدیریت گوشی از داخل کامپیوتر مثل nokia pu suite که مخصوصی نوکیا هست ,اینم یه برنامه است مخصوص گوشی های ساموسونگ.برای نصب برنامه برای انتقال فایلهای گوشی به کامپیوتر .
1- قابل توجه دوستان samsung kies یه PC suite هست که باید روی کامپیوتر نصب بشه نه رو موبایل...!!! و کلا برنامه mobile manager گوشی های سامسونگ این برنامه هست.
سلام دوستان من دو سه روزه wave 525 خریدم اما روش فارسی نصب نبود گفت باید برات نصب کنیم بعد که نصب کرده حالا سه تا application ها ش کار نمیکنه facebook-twieter-samsung app چه کار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید مرسی
فکر می کنم که از فلش ها یا فریم ویر های خوبی استفاده نکرده، گوشی رو ببر همون جایی که فارسی ریخته برات بگو "تو که ... با این فارسی سازیت، هیچکدوم از app های گوشی اجرا نمی شه، چی کار کردی، بهش بگو یا درستش کن یا پول نوش رو بده"، شاکی حرف بزنی کارت و راه میندازه...
hobab1987
20-07-2011, 13:06
دوربین رو چطور باید زوم کرد؟
امكان زوم شدن رو نداره.
1- قابل توجه دوستان samsung kies یه PC suite هست که باید روی کامپیوتر نصب بشه نه رو موبایل...!!! و کلا برنامه mobile manager گوشی های سامسونگ این برنامه هست.
فکر می کنم که از فلش ها یا فریم ویر های خوبی استفاده نکرده، گوشی رو ببر همون جایی که فارسی ریخته برات بگو "تو که ... با این فارسی سازیت، هیچکدوم از app های گوشی اجرا نمی شه، چی کار کردی، بهش بگو یا درستش کن یا پول نوش رو بده"، شاکی حرف بزنی کارت و راه میندازه...
مرسی رفیق بردم اونجا شاکی هم شدم برام ردبفش کرد مرسی از راهنمایی
Immunology
20-07-2011, 16:54
دوستان کسی میدونه security code چنده؟؟؟
shayan.mr
23-07-2011, 17:36
توی برنامه Kies منوی tools قسمت Emergency firmware recovery ممکنه بتونه کمکتون کنه، اگر نشد گوشی باید فلش بشه، چون samsung apps روی خود os هست...
بعد هم لطفا دیگه از توی گوشی firmware تون رو آپدیت نکنید، چون این یکی از کمترین مشکلاتی که ممکنه براتون پیش بیاد...
سلام
از من پسورد می خواد
چی باید وارد کنم.؟؟؟؟؟
یه سوال هم داشتم می خواستم بدونم اگه firmwareرو عوض کنم ،بعد می تونم دوباره به تنظیمات اولیه کارخونه گوشیم رو برگردونم.؟
چطور؟
کسی می دونه GPS این گوشیا به شکل نقاشیه یا به شکل عکسه مثل گوگل ارث؟؟؟
برای GPS اینترنت میخواد؟
نقل قول:
جواب هر دو سوالت "خیر" هست دوست من... :)
رفتم خریدم، جواب هر دو سوال "بله" است...! چرا اطلاعات اشتباه می دی؟:13::29:
سلام دوستان چرا گوشیم ویدئو پخش نمیکنه error میده میگه unsupported resolution در صورتی که رزولوشون ویدئو مورد نظر با رزولوشون گوشی یکیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! راهنمایی لطفا
امكان زوم شدن رو نداره.
کی گفته نداره؟!:13: هم در فیلم برداری و هم در عکس برداری با کلید کم و زیاد کردن صدا (volume) می شه زوم کرد.
shayan.mr
26-07-2011, 21:29
سلام دوستان
گوشی من صفحه لمسیش از کار افتاده و دیگه کار نمیکنه !(ویو 5253)
نمی دونم چرا؟
چند وقت پیش سامسونگ اپس پاک شد اما من مسافرت بودم و بیخیالش شدم تا امروز وقتی گوشیم رو خاموش و روشن کردم دیدم که صفحه کار نمی کنه!دقیقا همون جا که باید پسورد رو به گوشیم بدم می مونه.دکمه ها کار میکنن اما صفحه نه،تو مسافرت هم این اتفاق افتاد ولی بعد از چند دقیقه درست میشد.من مدت زیادی نیست که این گوشی رو خریدم ولی خیلی من رو اذیت کرده.
حالا من باید چیکار کنم ؟
ایا تنها راه فلشه؟اگه اره میشه بگید بهترین فریمور کدومه؟
با فلش کردن و عوض کردن با این فریمور چه معایببی برا گوشیم داره؟ و ایا فریمور اصلی گوشیم الان اومده؟
ببخشید که زیاد سوال پرسیدم! نمیدونم چکار کنم .چون الان گوشیم قطه و اگه بش زنگ بزنن،بوق مشغولی میزنه.ممنم یه گوشی دیگه ندارم.اگه بشه سریع تر پاسخ بدید ممنون میشم.
سلام
از من پسورد می خواد
چی باید وارد کنم.؟؟؟؟؟
دوستان کسی میدونه security code چنده؟؟؟
security code گوشی، فکر کنم استانداردش 5 تا 0 باشه، ولی بازم می گم فکر کنم...
یه سوال هم داشتم می خواستم بدونم اگه firmwareرو عوض کنم ،بعد می تونم دوباره به تنظیمات اولیه کارخونه گوشیم رو برگردونم.؟
چطور؟
آره، باید بشه، بدون frimware update هم میشه، فکر کنم... از توی خود گوشی menu>setting>reset اگر اشتباه نکننم...
کسی می دونه GPS این گوشیا به شکل نقاشیه یا به شکل عکسه مثل گوگل ارث؟؟؟
برای GPS اینترنت میخواد؟
کلا از نقشه آنلاین google استفاده می کنه، در نتیجه هم به صورت map هست، هم به صورت earth view ، و باز هم در نتیجه بله پول میندازه...
رفتم خریدم، جواب هر دو سوال "بله" است...! چرا اطلاعات اشتباه می دی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکه، حالا ما یه بار اطلاعات اشتباه دادیم، چرا شاکی می شی:20:، گوشی من T9 فارسی نداشت، از زوم هم توی اس ام اس ها استفاده نمی کردم، به خاطر همین هم بعید می دونستم که داشته باشه، ببخشید:11:
سلام دوستان چرا گوشیم ویدئو پخش نمیکنه error میده میگه unsupported resolution در صورتی که رزولوشون ویدئو مورد نظر با رزولوشون گوشی یکیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! راهنمایی لطفا
رزولیشن ویدئو باید 240*320 باشه، با Kies هم بریزی خودش کانورت می کنه فقط خیلی افت کیفیت داره، من تو این گوشی فیلم میدیدم...!
-------------
بچه ها 525 من و دو شب پیش زدن:41: :19:، برای شادی روح آن مرحوم یه کف مرتب...!
سلام دوستان
گوشی من صفحه لمسیش از کار افتاده و دیگه کار نمیکنه !(ویو 5253)
نمی دونم چرا؟
چند وقت پیش سامسونگ اپس پاک شد اما من مسافرت بودم و بیخیالش شدم تا امروز وقتی گوشیم رو خاموش و روشن کردم دیدم که صفحه کار نمی کنه!دقیقا همون جا که باید پسورد رو به گوشیم بدم می مونه.دکمه ها کار میکنن اما صفحه نه،تو مسافرت هم این اتفاق افتاد ولی بعد از چند دقیقه درست میشد.من مدت زیادی نیست که این گوشی رو خریدم ولی خیلی من رو اذیت کرده.
حالا من باید چیکار کنم ؟
ایا تنها راه فلشه؟اگه اره میشه بگید بهترین فریمور کدومه؟
با فلش کردن و عوض کردن با این فریمور چه معایببی برا گوشیم داره؟ و ایا فریمور اصلی گوشیم الان اومده؟
ببخشید که زیاد سوال پرسیدم! نمیدونم چکار کنم .چون الان گوشیم قطه و اگه بش زنگ بزنن،بوق مشغولی میزنه.ممنم یه گوشی دیگه ندارم.اگه بشه سریع تر پاسخ بدید ممنون میشم.
یحتمل تاچش خرابه، با فلش و فریم ویر فکر نکنم کارش راه بیوفته، اگر گارانتیه ببر گارانتی اگر هم نیست بده تعمیر...
shayan.mr
28-07-2011, 09:08
یحتمل تاچش خرابه، با فلش و فریم ویر فکر نکنم کارش راه بیوفته، اگر گارانتیه ببر گارانتی اگر هم نیست بده تعمیر...
امشب فلش می کنم ،اگه نشد می برم تعمیرگاه میخوابونمش.متاسفانه گرانتی نداره.کلا تو اهواز گوشی با گرانتی نمیاد و اگر بیاد 30 25گرونتره!!!
منم تجربه خوبی از گرانتی شرکتهای ایرانی ندارم. همشون دزدن.
shayan.mr
30-07-2011, 12:39
امشب فلش می کنم ،اگه نشد می برم تعمیرگاه میخوابونمش.متاسفانه گرانتی نداره.کلا تو اهواز گوشی با گرانتی نمیاد و اگر بیاد 30 25گرونتره!!!
منم تجربه خوبی از گرانتی شرکتهای ایرانی ندارم. همشون دزدن.
متاسفانه درست نشد.پس سخت افزاریه. بردم بازار میگن قطعه تو بازار نیست ،فقط یه نفر گفت دارم،که می گفت 45 درست میکنم.به نظرم گرون می گفت.قیمت تعمیر تاچ(نه lcd) یه گوشی 525 چنده؟؟؟کسی میدونه؟؟؟؟
متاسفانه درست نشد.پس سخت افزاریه. بردم بازار میگن قطعه تو بازار نیست ،فقط یه نفر گفت دارم،که می گفت 45 درست میکنم.به نظرم گرون می گفت.قیمت تعمیر تاچ(نه lcd) یه گوشی 525 چنده؟؟؟کسی میدونه؟؟؟؟
خیلی داره بالا می گه نامرد...، 45 تومن قیمت تعویض تاچ و ال سی دی با هم هست، نه قیمت تعمیر... اگر تاچش قابل تعمیر باشه، (که بعید می دونم) 10 تومن بیشتر خرج نداره، ولی اگر بخواد تاچ و عوض کنه باید 15 تومن بیشتر خرج کنی...
shayan.mr
03-08-2011, 22:40
خیلی داره بالا می گه نامرد...، 45 تومن قیمت تعویض تاچ و ال سی دی با هم هست، نه قیمت تعمیر... اگر تاچش قابل تعمیر باشه، (که بعید می دونم) 10 تومن بیشتر خرج نداره، ولی اگر بخواد تاچ و عوض کنه باید 15 تومن بیشتر خرج کنی...
پس واسه تعویض 25 می شه .یه سوال داشتم و اون اینه که این تاچ ها هم جنس تقلبی و درجه 2 دارن و با این قیمت همون کیفیت اولش رو داره؟از کجا میشه فهمید؟
داشتم فکر می کردم کاش گوشی منم مثل مال شما
میدزدیدن. دزد خوب سراغ نداری؟!!!!!!! :) :) :) ;)
minakhadem
07-08-2011, 16:58
با سلام به دوستان گرامی و آرزوی قبولی طاعات
در گوشی من قسمت samsung apps عدد 1 نوشته شده و دیگه باز نمیشه در حالیکه تا حالا آپدیتش نکردم . لطفا منو راهنمایی کنید بگید چکار کنم ؟؟؟
با تشکر
پس واسه تعویض 25 می شه .یه سوال داشتم و اون اینه که این تاچ ها هم جنس تقلبی و درجه 2 دارن و با این قیمت همون کیفیت اولش رو داره؟از کجا میشه فهمید؟
داشتم فکر می کردم کاش گوشی منم مثل مال شما
میدزدیدن. دزد خوب سراغ نداری؟!!!!!!! :) :) :) ;)
نمی دونم راستش و بخواین، ولی بعید می دونم که تاچ هم اصل و غیر اصل داشته باشه، چون چیزی نیست که ساخت تقلبیش صرف اقتصادی خوبی داشته باشه...
اِ ... چرا...!؟ :31:
با سلام به دوستان گرامی و آرزوی قبولی طاعات
در گوشی من قسمت samsung apps عدد 1 نوشته شده و دیگه باز نمیشه در حالیکه تا حالا آپدیتش نکردم . لطفا منو راهنمایی کنید بگید چکار کنم ؟؟؟
با تشکر
اون عدد یک که می گین روی samsung app هست، یعنی اینکه یکی از application های گوشی شما آپدیت می خواد، ولی اینکه چرا باز نمی شه رو نمی دونم...! :13:
amirarsalaan
19-08-2011, 11:53
سلام دوستان
من برنامه ی samsung apps رو نصب کردم اما باهاش نمیتونم برنامه های موبایل رو از رو سایت سامسونگ دانلود کنم ، به خود سایت هم که میرم اجازه دانلود بهم نمیده مشکل از چیه؟؟؟
سلام دوستان
من برنامه ی samsung apps رو نصب کردم اما باهاش نمیتونم برنامه های موبایل رو از رو سایت سامسونگ دانلود کنم ، به خود سایت هم که میرم اجازه دانلود بهم نمیده مشکل از چیه؟؟؟
اینجا یه مسئله پیش میاد؛ samsung apps رو نصب کردین...!؟ Samsung apps که خودش روی گوشی نصب هست، برنامه جداش هم نیست که بشه نصبش کرد...!!!
amirarsalaan
24-08-2011, 23:38
اینجا یه مسئله پیش میاد؛ samsung apps رو نصب کردین...!؟ Samsung apps که خودش روی گوشی نصب هست، برنامه جداش هم نیست که بشه نصبش کرد...!!!
درست میفرمایید عجولانه سوال کردم
من منظورم در مورد برنامه ی samsung kiss روی کامپیوتر است، این نرم افزار رو روی پی سی ام نصب کردم ، در فیلم آموزشی سایت سامسونگ راهنمایی کرده که در سایدبار کناری این نرم افزار یک گزینه ای هست بنام samsung apps که براحتی با آن می توان برنامه های مجانی را دانلود کرد اما این گزینه اصلن بر روی نرم افزار samsung kiss من وجود ندارد
سوالم این بود
( یک چیزی هم اضافه کنم که من نمیتونم برنامه های مجانی سایت سامسونگ رو دانلود کنم بخاطر همین دست به دامن این برنامه شدم که آن هم دست ما را گذاشت توی حنا )
black years
27-08-2011, 17:33
درست میفرمایید عجولانه سوال کردم
من منظورم در مورد برنامه ی samsung kiss روی کامپیوتر است، این نرم افزار رو روی پی سی ام نصب کردم ، در فیلم آموزشی سایت سامسونگ راهنمایی کرده که در سایدبار کناری این نرم افزار یک گزینه ای هست بنام samsung apps که براحتی با آن می توان برنامه های مجانی را دانلود کرد اما این گزینه اصلن بر روی نرم افزار samsung kiss من وجود ندارد
سوالم این بود
( یک چیزی هم اضافه کنم که من نمیتونم برنامه های مجانی سایت سامسونگ رو دانلود کنم بخاطر همین دست به دامن این برنامه شدم که آن هم دست ما را گذاشت توی حنا )
سلام دوست عزیز اگه سامسونگ اپز رو نداری و می خواهی بیاریش به روش زیر عمل کن درست میشه .
اول برنامه ی run ویندوز رو باز کن و تایپ کن regedit و بعدش بازش کن و مسیر HKEY_CURRENT_USER/Software/SAMSUNG/Kies2.0 رو برو و اونجا وقتی روی کایز 2 کلیک کردی اونجا دنبال فایل به اسم region رو باز کن و توش US نوشته اون رو تغییر بده به IR
بعدش وقتی سامسونگ اپس اومد واردش میشی و برای خودت یه اکانت درست میکنی .
سلام به همه دوستان:40:
من دیشب این گوشی رو خریدم.
2 تا سوال داشتم ازتون:
یکی برای ست کردن Speed Dial ها باید چیکار کرد؟؟ شماره 1 رو تونستم ست کنم ،ولی بقیه رو نگه داری نمیپرسه ست کنم یا نه
یکی هم اینکه این امکان رو نداره که با لمس صفحه حالا تو منو گشتن یا اس ام اس دادن ویبره بده؟
موفق باشید:11:
mehdipejhan
30-08-2011, 15:12
بالاخره نفهمیدیم برنامه ناوی ایران یا همون جی پی اس آفلاین فارسی برای این گوشی اومد یا نه چون قرار بود 3 هفته پیش بیاد؟
بالاخره نفهمیدیم برنامه ناوی ایران یا همون جی پی اس آفلاین فارسی برای این گوشی اومد یا نه چون قرار بود 3 هفته پیش بیاد؟
نخیر هنوز واسه این مدل نیومده و برای wave I , wave II اومده
یکی برای ست کردن Speed Dial ها باید چیکار کرد؟؟ شماره 1 رو تونستم ست کنم ،ولی بقیه رو نگه داری نمیپرسه ست کنم یا نه
یکی هم اینکه این امکان رو نداره که با لمس صفحه حالا تو منو گشتن یا اس ام اس دادن ویبره بده؟
speed dial این گوشی از اونجا ست نمی شه... کلید 1 هم که نگه داشتین برای voice mail هست، نه برای speed dial
من این گوشی رو یکسال پیش خریدم
الان فریمور جدید اومده براش ?
Air Born
06-09-2011, 18:08
صدتا سلام.
چن تا سوال و لطفا نگید تو تاپیک بگرد!
1-این گوشی کیبورد کامل فارسی داره؟فوق العاده مهم!!!!
2-مثل استار تصویر زمینش سه تاییه؟
3-تم داره؟ یا میشه براش نصب کرد؟
4-جی پی اسش رایگانه یا باید به اینترنت وصل بشیم؟
5-تا حالا با برنامه تم ساز سامسونگ کار کردین؟ میشه براش تم ساخت؟
6- ساخت چینه یا کره؟
7-مرور پی دی اف سریعه یا نه؟
8-میشه برنامه هارو رو کارت حافظه ذخیره کرد؟
9-سیستم عاملش دارای ثبات هست یا نه؟(تو گوشی استار خودم تنظیمات حافظه خود به خود عوض میشه.قفل قسمتهای داخل گوشی گاهی وقتا عمل نمیکنه که میتونه خطرناک باشه!!)
10-میشه کیپد مجازی رو زمان اجرای برنامه ها و بازیها حذف کرد؟
11-آیا میتونید به همه سوالا جواب بدید!؟
صدتا سلام.
چن تا سوال و لطفا نگید تو تاپیک بگرد!
1-این گوشی کیبورد کامل فارسی داره؟فوق العاده مهم!!!!
2-مثل استار تصویر زمینش سه تاییه؟
3-تم داره؟ یا میشه براش نصب کرد؟
4-جی پی اسش رایگانه یا باید به اینترنت وصل بشیم؟
5-تا حالا با برنامه تم ساز سامسونگ کار کردین؟ میشه براش تم ساخت؟
6- ساخت چینه یا کره؟
7-مرور پی دی اف سریعه یا نه؟
8-میشه برنامه هارو رو کارت حافظه ذخیره کرد؟
9-سیستم عاملش دارای ثبات هست یا نه؟(تو گوشی استار خودم تنظیمات حافظه خود به خود عوض میشه.قفل قسمتهای داخل گوشی گاهی وقتا عمل نمیکنه که میتونه خطرناک باشه!!)
10-میشه کیپد مجازی رو زمان اجرای برنامه ها و بازیها حذف کرد؟
11-آیا میتونید به همه سوالا جواب بدید!؟
سلام ،
بله کیبورش کاملا فارسیه____نخیر واسه صفحه نمایشش یدونه عکسه_____تم هم زیاد داره و راحت میشه ساخت و نصب کرد______کیبورد مجازیشو هم می تونه حذف کنی______مال من که نوشته ساخت کره _____ سرعت خوندن پی دی اف متوسطه !______میشه برنامه ها رو تو کارت حافظه سیو کرد و سیستمش هم به قول خودت ثبات داره
@ AIR BORN
سلام ،
بله کیبورش کاملا فارسیه____نخیر واسه صفحه نمایشش یدونه عکسه_____تم هم زیاد داره و راحت میشه ساخت و نصب کرد______کیبورد مجازیشو هم می تونه حذف کنی______مال من که نوشته ساخت کره _____ سرعت خوندن پی دی اف متوسطه !______میشه برنامه ها رو تو کارت حافظه سیو کرد و سیستمش هم به قول خودت ثبات داره ____جی پی اس هم فعلا اینترنتیه
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
نخیر همون بادا 1.1 هست اما همون هم در بعضی نقاط اپدیت شده !!
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
نخیر. همون بادا 1.1 هست!!!
Air Born
07-09-2011, 20:40
ببخشید من تاپیک ویو 723 رو ندیدم،525 و 723 ورژن سیستم عاملشون یکیه؟
اگه اینجور باشه که عالیه چون سیستم عامل 723 خیلی جالب به نظر میرسید.
راستی دقت کردین بادا چقد شبیه آندرویده!؟ البته به نظر من تنوع رنگ منوها و ساختار منوها از آندروید بهتره.
حیف برنامه های درس درمون واسه بادا گیر نمیاد.هرچند برنامه های جاوا هم کار منو را میندازن.
اساسا!!! من سیستم عاملو فقط واسه خاطر تمش میخوام.
سلام خدمت دوستان
من چند وقته یه مشکلی دارم که وقتی میخوام با گوشیم به face book وصل شم میگه face book server not stable و وصل نمیشه قبلا اینجوری نبود یک ماهی هست اینجوری شده کسی میدونه علتش چیه ممنون میشم راهنمایی کنید
Air Born
09-09-2011, 13:57
خریدمش.
بدون گارانتی 175 تومن.البته اسمش اینه.S5253 چون مال خاور میانست مثل استارS5233
کاملا فارسی و البته با کیبورد کامل فارسی.به نظر من از نظر زیبایی و استیل از 723 خیلی بهتره.از قیافه 723 اصلا خوشم نیومد.کاش امکانات 723 تو این مدل بود.533 هم زیادی کلفت و حجیمه.کیبورد واقعی ارزش این چاق شدنو نداره.
گوشی از اونی که تو نت و عکسا میبینیم خیل قشنگتر و شیکتره.اصلا شبیه گوشیای ارزون قیمت نیست.مخصوصا با اون نوار نقره ای دور قاب.
تو عکسای نت دکمه های سخت افزاری خیلی زشت به نظر میان ولی وقتی گوشی رو از نزدیک ببینین نظرتون کاملا عوض میشه. صفحه نمایشش بطور محسوسی از استار بزرگتره.خود گوشی هم همینطور.ولی جنس بدنه همونه.صفحه نمایشش خازنی و خیلی حساس هستش.ولی من تو تایپ پیام با کیبورد کامل باهاش مشکل دارم.همش اشتباه تایپ میکنم.البته شاید به خاطر انگشتای بزرگم باشه!
رزولیشن صفحه نمایش خوبه .اگه صفحه نمایش افتضاح گالکسی مینی رو دیده باشین باید بگم که ویو از اون خیلی بهتره.
بعضیا گفته بودن تو این گوشی نمیشه تو دفتر تلفن با اسم سرچ کرد.در واقع وقتی دفتر تلفنتون از سیم کارت استفاده میکنه اینجوری میشه ولی اگه مخاطبا رو تو دفتر تلفن خود گوشی بریزین مشکل حل میشه و میشه با تایپ یه حرف یا یه اسم سرچ کرد.تو دفتر تلفن یه ستون نازک از حروف هم هست که با کلیک روی حرف مورد نظر مستقیم میرین به اسمهاییکه با اون حرف شروع میشن.
میشه از صفحه نمایش عکس گرفت و از رادیو ضبط کرد و منشی تلفنی هم داره.میشه فایلهای شخصی رو هم قفل کرد.
صداش نسبت به استار و کا800 بلندتر و بهتره.
من تو نت براش برنامه پیدا نکردم ولی یه بسته نامحدود اینترنت براش گرفتم و از صبح دارم با خود گوشی از سامسونگ اپس ، تم و برنامه و بازی براش دانلود میکنم.البته بعد از دو بار بروزرسانی اون برنامه!!
اگه زیاد اهل ور رفتن با گوشی و برنامه هاش نیستین ویو 525 گزینه فوق العاده ایه.
شیک و زیبا،رابط کاربری ساده و قابل فهم،و امکانات جالب و قابل قبول با این قیمت.
Air Born
09-09-2011, 20:36
بیایید صادق باشیم
ویو 525 گوشی خوبیه.ولی...
بادا از لحاظ برنامه هیچی نیست!
حتی برنامه جاوا از برنامه های این سیستم عامل بهترن.
من واقعا ناامید شدم.از صبح برنامه و بازیو تم دانلود کردم ولی بجز تمها که اونم البته زیاد چنگی به دل نمیزنه بقیه آشغال محض هستن.
البته من انتظار کمبود برنامرو داشتم ولی دیگه نه اینقدرکم و نه اینقدر افتضاح! جای تعجبی نداره که سامسونگ گوشیهای گرون قیمتشو با سیستم عامل آندروید تولید میکنه.
...
با شکست بادا احتمال خرید جیو رفت بالا...
fariba_sehat
11-09-2011, 15:19
د
سلام دوستان من تازه عضو اين سايت شدم و كالر كردن با اون رو بلد نيستم ولي چون منم تازه گوشي سامسونگ 525 رو گرفتم نخواستم اين بحث رو از دست بدم ميشه بگيد براي انتقال اطلاعت از گوشي به كامپيوتر درايورش رو از كجا بايد بيارم؟ ضمنا هر كسي تونست راهنماييم كنه ممنونش ميشم اينم ادرس ايميلمه setayeshonline@yahoo.com چند تا سوال هم دارم كه اول دوست دارم اينو بشنوم
سلام دوستان من تازه عضو اين سايت شدم و كالر كردن با اون رو بلد نيستم ولي چون منم تازه گوشي سامسونگ 525 رو گرفتم نخواستم اين بحث رو از دست بدم ميشه بگيد براي انتقال اطلاعت از گوشي به كامپيوتر درايورش رو از كجا بايد بيارم؟ ضمنا هر كسي تونست راهنماييم كنه ممنونش ميشم اينم ادرس ايميلمه setayeshonline@yahoo.com چند تا سوال هم دارم كه اول دوست دارم اينو بشنوم
برای انتقال اطلاعات مثل فایل ها نیازی به برنامه خاصی نیست و همین طور وصل کن و یکی از. گزینه ها از 1 تا 3 رو انتخاب کن وصل میشه اما اگه برنامه می خوای اسمش kies هست که باید از اینترنت دانلود کنی !
دست دوم این گوشی بدون گارانتی چنده ؟
کسی باسه فروش نداره
fariba_sehat
13-09-2011, 08:45
سلام ازت ممنونم bking ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوست خوبم من بلد نيستم اينجا كار كنم و نقل قول بزنم
mohammadyazdi
13-09-2011, 13:10
سلام به تمام دوستان.
جهت وصل شدن به کامپیوتر اول از همه برنامه گوشی را دست کاری کن به این روش عمل کنید.
1- دکمه منو
2- تنظیمات
3-اتصال
4-آخرین گزینه.یو اس بی
5- آخرین گزینه.فعال کردن پرسش هنگام استفاده
در ادامه گوشی را از طریق کابل به کامپیوتر وصل کنیدو با استفاده از گزینه حافظه گوشی بصورت یک فلش مموری استفاده میشود.
یکی از دوستان گفته بود که در هنگام تایپ فارسی مشکل دارم چون کلید ها کوچک است برای اینکه کلیدها در حد بزرگ نمایش داده شود در قسمت اس ام اس روی کلید تایپ به فارسی یا لاتین چند لحظه انگشت بگزارید.از صفحه باز شده گزینه نوع صفحه کلید را انتخاب کنید و در آن صفحه گزینه کادر نوشتن را فعال نمایید.حالا زمانی که گوشی رابه چپ یا راست برگردانید صفحه کلید بزرگتر میگردد.ضمنا میتوانید در همان صفحه مشکی حروف فارسی را رسم کنید و احتیاج به صفحه کلید ندارید.
قیمت گوشی 525 در حال حاضر 145000 تومان میباشد.
اگر قصد خرید دارید حتما نو بخرید چون دست دوم از لحاظ تاچ مشکل پیدا میکند.
جهت اضافه کردن حساسیت تاچ این گوشی کد زیر را وارد کنید و موارد را وارد نمایید.
#197328640#*
سلام ازت ممنونم bking ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوست خوبم من بلد نيستم اينجا كار كنم و نقل قول بزنم
سلام ، برای این کار گزینه کنار تشکر رو زده و تو پنجره باز شده شما تو ادامه متن خودتونو بنویسید. و چیزی رو پاک نکن !!
fariba_sehat
19-09-2011, 10:03
مرسي ممنونم ياد گرفتم
fariba_sehat
19-09-2011, 10:04
مطلب خوبي رو توضيح داديد ميشه اين رمزي رو كه اخر متنتون گفتيد رو بگيد برا چي هستش؟
[/COLOR]
مطلب خوبي رو توضيح داديد ميشه اين رمزي رو كه اخر متنتون گفتيد رو بگيد برا چي هستش؟
با اجازه از دوست عزیز ! اون کد واسه اینکه تنظیمات گوشی و تست گوشی و کار های کمی خطرناک که اگه بلد نباشی گوشی میپره !!:31::31:
کلا اونو بی خیال شو !
fariba_sehat
20-09-2011, 13:21
ممنونم راستي من چطوري ميتونم فايلهاي pdf رو رو گوشيم باز كنم؟لطفا كمامل توضيح بديد ممنونم
ممنونم راستي من چطوري ميتونم فايلهاي pdf رو رو گوشيم باز كنم؟لطفا كمامل توضيح بديد ممنونم
سلام ، خود گوشی pdf رو باز میکنه و کار خاصی نمی خواد ! فقط فایل pdf رو توگوشی بریز بعد بازش کن !. اگه خواستی یه برنامه هم واسش هست که اگه مشکلی پیش اومد معرفی کنم !
fariba_sehat
20-09-2011, 15:32
كدوم قسمت بايد بريزمش من گوشي رو وصل ميكنم كامپيوترم مثل فلش مياد بعد تصاوير و صداها و ... جدا هستن حالا من تو كمدوم پوشه بريزم
كدوم قسمت بايد بريزمش من گوشي رو وصل ميكنم كامپيوترم مثل فلش مياد بعد تصاوير و صداها و ... جدا هستن حالا من تو كمدوم پوشه بريزم
فرقی نمیکنه ! هر جایی که دلت خواست ! مثل فایل های جاوا !
سلام میشه منم راهنمایی کنید !!!
دوست عزیز شما مشکلتونو بگین اگه اطلاعی داشتیم کمکتون می کنیم
fariba_sehat
21-09-2011, 10:04
كار كردن با سامسونگ كيز چطوريه ميشه اينم توضيح بديد من رو گوشيم كه بازش ميكنم مينتويسه شبكه در دسترس نيست روو كامپيوترم رو هم ميزنم نميدونتم برا چيه؟يه توضيح ميديد
fariba_sehat
21-09-2011, 11:41
از پيام هاي متني هم ميتونممن بك آپ بگيرم طرز كارش رو هم بگي ممنون ميشم
ضمنا پي دي اف رو ريختم ولي نشد مينويسه بزرگ است چيكار كنم كوچيك شه
سلام
درباره مشکل اولتون که فکر. کنم تنظیمات اینترنت درست نباشه
اما کار با کیز که زیاد سخت نیست اول کیز رو باز کن بعد گوشی رو وصل کن و گزینه اول که samsung kies هست رد انتخاب کن خود کیز گوشی رو می شناسه می تونه اپدیت کنی و از سامسونگ اپز استفاده کنی و فایل تو گوشی بریزی !
واقعیت اینکه این گوشی رم و cpu کمی داره و pdf هایی که زیاد عکس داشته باشه رو مشکل داره اما یه برنامه هست که شاید اون بتونه باز کنه !
سلام خدمت دوستان
من چند وقته یه مشکلی دارم که وقتی میخوام با گوشیم به face book وصل شم میگه face book server not stable و وصل نمیشه میگه failed to connect to server قبلا اینجوری نبود یک ماهی هست اینجوری شده کسی میدونه علتش چیه ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام و خسته نباشید
میخواستم ببینم wave 525 چه جوری به کامپیوتر وصل میشه ؟!
سی دی داره ؟
یه سوال دیگه اینکه تم ها و برنامه هاش توی پی سی کجاس ؟
چه نرم افزارایی بهش میخوره ؟
مرسی
تورو خدا سریتر یه کم !
سلام و خسته نباشید
میخواستم ببینم wave 525 چه جوری به کامپیوتر وصل میشه ؟!
سی دی داره ؟
یه سوال دیگه اینکه تم ها و برنامه هاش توی پی سی کجاس ؟
چه نرم افزارایی بهش میخوره ؟
مرسی
تورو خدا سریتر یه کم !
سلام
برای وصل به کامپیوتر که معمولی برای انتقال فایل و دیدن رم و وصل به اینترنت هیت اما اگه بخوای اپدیت کنی و برنامه از اینترنت مستقیم نصب کنی یه برنامه به اسم kies لازم داری
برنامه هم جاوا و بادا رو داره که تو اپز خود گوشی می تونی دانلود کنی و سوال دومت رو هم میشه یکم توضیح بدی منظورت چیه ؟!
سلام
برای وصل به کامپیوتر که معمولی برای انتقال فایل و دیدن رم و وصل به اینترنت هیت اما اگه بخوای اپدیت کنی و برنامه از اینترنت مستقیم نصب کنی یه برنامه به اسم kies لازم داری
برنامه هم جاوا و بادا رو داره که تو اپز خود گوشی می تونی دانلود کنی و سوال دومت رو هم میشه یکم توضیح بدی منظورت چیه ؟!
منم منظورم همون دیدن رم و ریختن آهنگ و ... اینا بود .. گفتید باید چیکا کنم ؟! متوجه نشدم !
واسه آپدیت باس چیکا کنم >؟ آپ دیت کنم کلاً به نظرت یا نه ؟ چیاش عوض میشه ؟
سوال آخرمم که متوجه نشدی : من از سیستم عامل بادا هیچچی نمیدونم .. چه نرم افزارایی رو الان wave 525 میتونه اجرا کنه ؟ جاوا .. دیگه چی ؟
مرسی
همون تور که گفتم واسه دیدن رم وقتی گوشی رو وصل کردی تو گوشی گزینه هایی میاد که دومی رو انتخاب کن و خود کامپیوتر بدون هیچ برنامه خاصی رم رو نشون میده ومی تونی فایل انتقال بدی
اون برنامه kies هم بیشتر واسه اپدیت هست که به نظرم یکی دو ماه حداکثر صبر کن بعد اپدیت کن که تغییراتش محسوس و خوب باشه
بادا هم که سیستم عاملشه و حدود یکی دو ساله اومده و برنامه ها و بازی های خوبی داره که فعلا فقط از خود گوشی می تونی اونا رو دانلود کنی و حاوا هم که داره !
fariba_sehat
01-10-2011, 16:56
سلام مهندس بي كينگ
ميگم اپديت كردن را چي خوبه /. اصلا چا بايد اپديت كنيم؟ۀ
دوستان
خوشبختانه تا چند وقت دیگه آپدیت نرم افزار بادا 2 برای گوشیتون موجود میشه
که خیلی بهتر از این نسخه هایی هست که الان شما دارین:5:
به هر حال آخرین نسخه ای که فعلاً برای ایران موجوده ورژن S5253JPKB2 هست
آپدیت کردن باعث میشه که اشکالات نسخه قبلی نرم افزار رفع بشه و کلاً کارایی گوشی بهتر بشه
موفق باشین :8:
سلام خدمت دوستان خواهشا یکی هم جواب منو بده خوشحال میشم این بار سوم هست میپرسم لااقل بگین نمیدونم
من چند وقته یه مشکلی دارم که وقتی میخوام با گوشیم به face book وصل شم میگه face book server not stable و وصل نمیشه میگه failed to connect to server قبلا اینجوری نبود یک ماهی هست اینجوری شده کسی میدونه علتش چیه ممنون میشم راهنمایی کنید
zero2008
03-10-2011, 22:37
سلام یه سوال فوری چطوری میشه از این گوشی بعنوان مودم استفاده کرد . یعنی میخام وصل کامپیوتر کنم و جای مودم ازش استفاده کنم ؟
لطفا زود زود جواب بدید الان لازمش دارم
دوستان عزیز
اگه میخواین زودتر و بهتر به جواب برسین به این سایت مراجعه کنین
سایت تخصصی سیستم عامل بادا
فروم ویو 525 ::46:
جوابهایی که میگیرین قابل اعتماد تره
موفق باشین
سلام
می خواستم بدونم گوشی wave 525 قابلیت پسورد گذاشتن روی بخشهای مختلفش رو داره؟
اگه تو بخش خودش میپرسیده بهتر بود
اما اره میتونی به sms و contact و myfile ,تماس ها و مموری و ایمیل و یادداشت و تقویم رمز بزاری !
gunash62
24-10-2011, 23:08
سلام دوستان كسي برنامه ونقشه هاي gps اين گوشي رو نداره شنيدم سامسونگ توي سايت samsung apps نقشه هاي ايرانو گذاشته من مسيرشو نمي دونم كسي دانلود نكرده؟ اگه مي شه محبت كنيد براي ما هم بذاره يا اينكه مسيرو به من بگه ممنون
fariba_sehat
26-10-2011, 16:33
اگه تو بخش خودش میپرسیده بهتر بود
اما اره میتونی به sms و contact و myfile ,تماس ها و مموری و ایمیل و یادداشت و تقویم رمز بزاری !
سلام مرسي كه اينو گفتي راهش رو هم توضيح ميدي چطوريه؟
سلام مرسي كه اينو گفتي راهش رو هم توضيح ميدي چطوريه؟
سلام
تو قسمت تنظیمات گزینه security بعد تو اونجا گزینه دومی یعنی privacy lock رو میزنی و هر قسمتی که خواستی رمز میذاری !
amirarsalaan
30-10-2011, 00:20
سلام دوستان
من از طریق نرم افزار kies دفترچه تلفن و بقیه چیزها رو میتونم مدیریت کنم اما اس ام اس هارو نه
کسی میدونه چه طور میتونم به اس ام اس هام دسترسی داشته باشم؟
fariba_sehat
30-10-2011, 15:44
ميشه تيكه تيكه بگي من فارسي هم كردم نديدم كدوم قسمت برا فايلهاي شخصي هستش كه رمز بذاريم
1- واسه بکاپ اس ام اس ها فکر نکن چیزی باشه اگه دیگر دوستان میدونن بگن
2- اگه منو شما فارسیه اول میری تو تنظیمات بعد میری تو قسمت امنیت تو. قسمت امنیت گزینه دوم یعنی قفل خصوصی رو میزنی بعد. تو صفحه ای که باز میشه هر قسمتی رو که خواستی تیک میزنه و اخر. پسورد میزاری و. تمام !
fariba_sehat
02-11-2011, 14:26
واي مرسي شما اطلاعاتتون خيلي زياده
كاشكي اين نرم افزار كيز رو هم بهم ياد ميداديد
SAEEDSAMSUNG
02-11-2011, 15:14
KIES 2 حجم 200 مگ
SAEEDSAMSUNG
02-11-2011, 16:13
سلام خدمت دوستان خواهشا یکی هم جواب منو بده خوشحال میشم این بار سوم هست میپرسم لااقل بگین نمیدونم
فیس بوک فی.لت.ره. پس شما به هیچ وجه نمیتونید با نرم افزار مخصوص فیس بوک واردش بشید و همیشه این پیغام بالا خوراکتونه. مگر اینکه از وی.پی.ان استفاده کنید .
راه دوم اینه که از OPERA MINI استفاده کنید. ولی وی.پی.ان مشکلتون رو راحت حل میکنه
خواهش میکنم ، درباره کیز هم به نظرم زیاد به درد بخور نیست !. فقط واسه اپدیت گوشی لازم میشه اون هم یکی دو ماهی صبر کن تا بادا 2 بیاد اون وقت اگه خواستی من یا دیگر دوستان می تونیم درباره نحوه اپدیت راهنماییتون کنیم !
دیگر قسمت هاش مثل فروشگاهش هست که با گوشی راحتتره و از دیگر قسمت هاش برای ریختن فیلم و موسیقی هست که به درد نمی خوره و همچنین برای بکاپ از شماره ها . کانتکت ها هست ! . بازم به نظرم زیاد به درد نمی خوره !
فیس بوک فی.لت.ره. پس شما به هیچ وجه نمیتونید با نرم افزار مخصوص فیس بوک واردش بشید و همیشه این پیغام بالا خوراکتونه. مگر اینکه از وی.پی.ان استفاده کنید .
راه دوم اینه که از OPERA MINI استفاده کنید. ولی وی.پی.ان مشکلتون رو راحت حل میکنه
بله opera mini بهتره اما نرم افزار خود گوشی از. فی ل تر عبور میکنه و فقط عکس ها رو نشون نمیده !!
- واسه بکاپ اس ام اس ها فکر نکن چیزی باشه اگه دیگر دوستان میدونن بگن
2- اگه منو شما فارسیه اول میری تو تنظیمات بعد میری تو قسمت امنیت تو. قسمت امنیت گزینه دوم یعنی قفل خصوصی رو میزنی بعد. تو صفحه ای که باز میشه هر قسمتی رو که خواستی تیک میزنه و اخر. پسورد میزاری و. تمام !
رمز ورود به تلفن می خواد
رمز پیش فرضش چیه ؟
fariba_sehat
03-11-2011, 09:55
باشه منم صبر ميكنم به هر حال ممنونم كه با حوصله شما و ديگر دوستان سوالات منو هم جواب ميديد
رمز ورود به تلفن می خواد
رمز پیش فرضش چیه ؟
رمز پیش فرض فکر نکنم داشته باشه !
شاید اول رمز گذاشتی !و شاید اونجا می خواد رمزتو بنویسی !. تو تو همون جا گزینه اولی رو هم امتحان کن شاید. اونجا تونستی رمز بذاری !
سلام
من دیکشنری mdict رو لازم دارم. فکر کنم روی این گوشی راحت نصب بشه
مشکل اینه که از سایت سامسونگ نمیشه دانلودش کرد و پیغام میده که کشور شما را ساپورت نمیکنه
تمام لینک های وب هم متعلق به یک مشت سایت دره پیتی هست که لینک دادن به سامسونگ
کسی اینجا لینکی بغیر از سایت سامسونگ داره؟ من لازم دارم این دیکشنری رو
fariba_sehat
28-11-2011, 16:16
بچه ها اسپيكر نداره برا وقتيكه صحبت ميكنم بذاريم رو بلند گو نداره نه؟
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
راستي يادم رفت بگم من هر فيلمي رو كه از گوشيهاي نوكيا ميريزم تو حافظه گوشي نشون نميده چرا؟
بچه ها اسپيكر نداره برا وقتيكه صحبت ميكنم بذاريم رو بلند گو نداره نه؟
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
راستي يادم رفت بگم من هر فيلمي رو كه از گوشيهاي نوكيا ميريزم تو حافظه گوشي نشون نميده چرا؟
چرا داره فقط وقتی تماس رو زدی دکمه خاموش رو. کمی نگه دار چندتا گزینه میاد. که یکیش بلنگوست !
درباره سوال دوم هم شاید رزولوشن اون فیلم زیاد. باشه و گوشی نتونه نشون بده یا فرمتش رو نتونه بخونه !!
این گوشی فقط mp4 و 3gp با رزولوشن حداکثر. 320*240 رو نشون میده !!
سلام
من دیکشنری mdict رو لازم دارم. فکر کنم روی این گوشی راحت نصب بشه
مشکل اینه که از سایت سامسونگ نمیشه دانلودش کرد و پیغام میده که کشور شما را ساپورت نمیکنه
تمام لینک های وب هم متعلق به یک مشت سایت دره پیتی هست که لینک دادن به سامسونگ
کسی اینجا لینکی بغیر از سایت سامسونگ داره؟ من لازم دارم این دیکشنری رو
سلام اگه منظورت ورژن باداست که این گوشی رو ساپورت نمیکنه ! تو سایت سامسونگ فقط ویو های I & II & III رو ساپورت میکرد !!
تو این گوشی برنامه های جاوایی رو که نصب می کنیم چطور می شه اجراش کرد ؟
دوستان دوتا سوال دیگه
1- یه ایکون بشکل یه قطعه پازل رو گوشی میاد نشون دهنده چی هست ؟
2-این گوشی فایل منیجر داره ؟
ice_ boy
06-12-2011, 23:55
سلام فرق اين گوشي با استار فقط توي باداست؟ ارزش داره 60تومن اضافه تر براي اين گوشي هزينه كرد؟
سلام فرق اين گوشي با استار فقط توي باداست؟ ارزش داره 60تومن اضافه تر براي اين گوشي هزينه كرد؟
بستگی به نیاز شماست
ولی کلا این گوشی نسبت به استارخیلی متفاوت هست
من هردو این گوشی هارو داشتم
چرا داره فقط وقتی تماس رو زدی دکمه خاموش رو. کمی نگه دار چندتا گزینه میاد. که یکیش بلنگوست !
درباره سوال دوم هم شاید رزولوشن اون فیلم زیاد. باشه و گوشی نتونه نشون بده یا فرمتش رو نتونه بخونه !!
این گوشی فقط mp4 و 3gp با رزولوشن حداکثر. 320*240 رو نشون میده !!
برای پخش ویدئو حتما باید اول با نرم افزار سامسونگ کیز اول تبدیل شه بد بریزی تو گوشی پخش میشه
دوست عزیز ممنون که جواب دادی اما با سامسونگ ویو 723 با نرم افزار فیس بوکش میشه کانکت شد
بعد این که راه ساختن کانکشن رو روی این گوشی اگر بلدین بگین ممنون میشم و اینکه لینک اپرا مینی هم بزارین ممنون میشک یکی دانلود کردم اما کار نمیکنه
برای پخش ویدئو حتما باید اول با نرم افزار سامسونگ کیز اول تبدیل شه بد بریزی تو گوشی پخش میشه
لزومی نداره که حتما با کیز تبدیل کنی ! با هر برنامه دیگری هم میتونی تبدیل کنی !
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
تو این گوشی برنامه های جاوایی رو که نصب می کنیم چطور می شه اجراش کرد ؟
دوستان دوتا سوال دیگه
1- یه ایکون بشکل یه قطعه پازل رو گوشی میاد نشون دهنده چی هست ؟
2-این گوشی فایل منیجر داره ؟
برنامه های جاوا نصب شده میره تو قسمت game and more
اون پازل هم تو بالا نشون میده که برنامه جاوا بازه !
این گوشی هم فایل منیجر نداره !!
fariba_sehat
11-12-2011, 14:35
ببخشيد اسپيكر نداره هدست داره من اونو نميگم بلندگو منظورمه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.