PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با skype va oovoo

amirs2k
24-11-2010, 23:07
باسلام
بنده در نرم افزار اسکایپ با اینکه خیلی از دوستان را ادد کردم ولی هیچ کدام برای من انلاین نمیشن و در هنگام ارتباط با اررور ایراد در ارتباط اینترنت روبرو میشم و بعضی مواقع هم حتی لاگین شدم خیلی طول میکشه

---------
در oovoo مشکل لاگین ندارم ولی جواب درخواست دعوت نامه هام نمیاد و کسی برای من انلاین نمیشه

aliupdate
24-11-2010, 23:14
Skype / تمامی مسائل اسکایپ در این تاپیک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرویس های گفتگوی آنلاین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Facon_Archi
24-11-2010, 23:26
دوست عزیز ip اسکایپ توی ایران بسته شده
ooVoo هم تا الان مشکلی نداشته و دوستانی هم که باهاش مشکل داشتن این مشکل شمارو تاحالا نداشتن
شما بگو دوستتون که میخواین بهش اینوایت بدین اون بهتون درخواست رو بده شاید وصل شد

na_6006
17-01-2011, 09:06
سلام
دو تا سوال دارم اول اينكه من با لاگين شدن اسكايپ مشكل دارم يعني در واقع لاگين نمي شم سوال بعدم اينكه در oovoo چطور ميشه همزمان با دو نفر به طور جداگانه حرف زد من وقتي ميخوام با كسي حرف بزنم به پنجره نفر قبلي كه باهاش حرف مي زنم اضافه ميشه يعني حالت كنفرانس ميشه ولي ميخوام طوري باشه كه با دو نفر جدا حرف بزنم كه اون طرف ديگه نشنوه راهنماييم كنيد لطفا

joe_satriani
17-01-2011, 18:31
سلام
دو تا سوال دارم اول اينكه من با لاگين شدن اسكايپ مشكل دارم يعني در واقع لاگين نمي شم سوال بعدم اينكه در oovoo چطور ميشه همزمان با دو نفر به طور جداگانه حرف زد من وقتي ميخوام با كسي حرف بزنم به پنجره نفر قبلي كه باهاش حرف مي زنم اضافه ميشه يعني حالت كنفرانس ميشه ولي ميخوام طوري باشه كه با دو نفر جدا حرف بزنم كه اون طرف ديگه نشنوه راهنماييم كنيد لطفا

با سلام
دوست عزيزم به تاپيك هايي كه در بالاتر توسط دوستمون معرفي شده مراجعه و در جاي خودش سوال كنيد

ممنون

موفق باشيد.

mrsib66
28-02-2011, 21:47
سلام
یه مدت که از oovoo استفاده کردم سریع پهنای باندم تمام شد!
مگه استفاده از تماس تصویری از پهنای باند کم میکنه؟

solvay59
13-04-2011, 10:12
سلام

من با صدا توی oovoo و یاهو مسنجر مشکل دارم ! یعنی میکروفونم کار میکنه ولی توی تست این مسنجرها کار نمیکنه. میخوام چت صوتی کنم ولی نمیشه. ویندوزم هم ویستا هستش.