ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ تخصصی نوکیا ا C5-03 ا

صفحه ها : [1] 2

t2download
24-11-2010, 14:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدل جدید از سری C نوکیا با نام NOKIA C5-03 معرفی شد. این گوشی که از سیستم عامل سیمبیان v9.4, Series 60 rel. 5 بهره می‌برد (همان سیستم عامل نوکیا ۵۸۰۰) به هیچ وجه شباهتی به NOKIA C5 ندارد. این گوشی بسیار سبک، زیبا و جوان پسند طراحی شده و در رنگ‌های متفاوتی به بازار عرضه خواهد شد.

از مشخصات کلی این گوشی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

دارای ابعاد ۱۰۵٫۸ * ۵۱ *۱۳٫۸ میلی‌متر و وزن ۹۳ گرم
صفحه نمایش ۳٫۲ اینچ با رزولوشن ۳۶۰ * ۶۴۰ پیکسل و لمسی از نوع مقاومتی
دارای بلندگوهای استریو
دوربین ۵ مگاپیکسلی بدون تمرکز خودکار
بهره‌مند از حسگرهای شتاب‌سنج و تشخیص مجاورت
پشتیبانی از کارت حافظه‌ی micro SD، ۲ گیگابایت حافظه همراه و قابل ارتقا تا ۱۶ گیگابایت
پردازنده‌ی ARM 111 600 مگاهرتزی
سیستم عامل سیمبیان v9.4, Series 60 rel. 5
پشتیبانی از سیستم موقعیت یاب جهانی
خروجی TV
باتری ۱۰۰۰ میلی آمپری
پشتیبانی از Flash Lite 3.0

قرار است این گوشی تا یک ماه دیگر وارد بازار شود. قیمت در نظر گرفته شده برای این مدل ۱۷۰ یورو می‌باشد. NOKIA C5-03 در رنگ‌های مشکی- نوک مدادی، سبز لیمویی، آبی نفتی و نقره‌ای روانه‌ی بازار می‌شود.

ritzdvb
24-11-2010, 19:26
یدونه c5دارم اما هرموقعc5-03رسید یدونه هم از اون خواهم خرید.

t2download
24-11-2010, 21:06
دوستان این هم ویدیویی با حجم 3 مگابایت از این گوشی و کارکردن با آن:8:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

skimoo_m
24-11-2010, 21:08
امیدوارم این گوشی هم مثل C5 معمولی موفق ظاهر بشه.
راستی کلا فکر کنم C5 با Wlan مشکل داره، نه ؟!!
چرا نوکیا واسه این سری WiFi نمیذاره ؟!!

شاد باشید:40:

amir 777
27-11-2010, 17:05
این گوشی تو بزار اومده

t2download
28-11-2010, 16:55
توی بازار ایران نه هنوز وارد نشده ولی توسط سایت های خارجی قابل فروش می باشد .

رفع اشکال جی پی اس گوشی

jabarsink2000
28-11-2010, 22:21
دوستان فکر میکنند وارد بازار ایران بشه چه قدر درمیاد؟
با تشکر.
هادی

Help118
29-11-2010, 00:57
با تشکر.
هادی
چرا نیاد؟ معمولا تمام گوشی ها دیر یا زود وارد ایران شدند! نشه هم بصورت قاچاقی خواهد آمد
زیاد گوشی با امکانات تاپی نیست! بخصوصی فوکوس ثابتش! شاید اولش 500 باشه شایدم پایین تر!

amir 777
29-11-2010, 17:40
چه خبر بابا قیمت اصلیش 170 یورو هست

skimoo_m
29-11-2010, 18:21
با تشکر.
هادی

سلام.
من فکر میکنم این گوشی با قیمت 80-270 وارد ایران بشه.
راستی این چقدر شبیه C7 هست، نه ؟!!

t2download
03-12-2010, 17:12

t2download
06-12-2010, 01:15
قیمت گوشی

Nokia C5-03 Lime Green Wi-Fi Unlocked Quadband Phone

Price:$399.99 Condition:Brand New

t2download
24-01-2011, 00:05
با قیمت 360 هزار تومان با گارانتی پارسه وارد بازار کشور شد .

بررسی تخصصی Nokia C5-03 :سربـــاز جوان

مقدمه
با ارزان شدن گوشی های لمسی محبوبیت آن ها هم به شدت افزایش پیدا کرد و اکنون ، گوشی های هوشمند ارزان قیمت در حال رواج یافتن هستند. Nokia C5-03 نتیجه این دو گرایش کاربران است و با اینکه از نظر طراحی ظاهری این گوشی شباهت زیادی به Nokia C6-01 دارد ، قیمت ارزان آن شانس بیشتری برای موفقیت در اختیارش می گذارد.
با توجه به اینکه این گوشی نسبت به همتای مبتنی بر Symbian^3 خود ، برای رده ارزان قیمت ها طراحی شده است ، مسلما برخی از ویژگی های آن تنزل پیدا کرده اند.

ویژگی های کلیدی

پشتیبانی چهاربانده از GSM/GPRS/EDGE
پشتیبانی سه بانده از 3G با HSDPA با سرعت 10 مگابیت بر ثانیه و HSUPA با سرعت 2 مگابیت بر ثانیه
صفحه نمایش لمسی مقاومتی 3.2 اینچی از نوع TFT LCD با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
دوربین پنج مگاپیکسلی با فوکوس ثابت و ضبط ویدیویی VGA با نرخ 15 فریم بر ثانیه ، قابلیت برچسب گذاری جغرافیایی تصاویر
سیستم عامل سیمبین S60
Wi-Fi 802.11 b/g ، UPnP
گیرنده GPS با پشتیبانی از AGPS و امکان استفاده از قابلیت مسیریابی صوتی دائمی و رایگان. راهنمای رایگان شهرها و اطلاعات ترافیکی
قطب نمای دیجیتال
حافظه داخلی 40 مگابایتی ، اسلات کارت حافظه microSD با قابلیت پشتیبانی از کارت هایی
تا گنجایش 16 گیگابایت ، عرضه یک کارت حافظه دو گیگابایتی به همراه گوشی
سنسور شتاب سنج
سوکت استاندارد صوتی 3.5 میلی متری
رادیو اف ام استریو با RDS
پورت MicroUSB با امکان شارژ گوشی از طریق این پورت
پشتیبانی از فایل های فلش و جاوا در مرورگر وب
بلوتوث استریو v2.0
کیفیت صدای بسیار خوب
پشتیبانی از دستورات صوتی

نقاط ضعف اصلی

سیستم عامل Symbian S60 دیگر آنقدرها جذاب به نظر نمی رسد
تعداد نسبتا محدود نرم افزارهای در دسترس
زوایای دید کم صفحه نمایش و عملکرد بد آن در برابر تابش آفتاب
دوربین تنها از فوکوس ثابت برخوردار است و نه از فلاش ، نه از کلید اختصاصی دوربین و نه حتی از مکانیزمی برای محافظت لنز اثری دیده نمی شود
عدم امکان ویرایش فایل های آفیس ، عدم امکان مشاهده فایل های PDF
عدم تعبیه سنسورهای مجاورت و محدود کننده نور
عدم پشتیبانی از فرمت های ویدیویی DivX و XviD
عدم تعبیه دوربین ثانویه جهت برقراری تماس های ویدیویی
عدم پشتیبانی از قابلیت شماره گیری هوشمند

Nokia C5-03 از گوشی های سازگار با محیط زیست است ، 80 درصد از بدنه گوشی از مواد قابل بازیافت ساخته شده است و نیمی از مواد سازنده جعبه گوشی هم از میان مواد بازیافت شده استفاده شده است.
این گوشی ارزان قیمت از امکانات ارتباطی پرسرعتی نظیر HSDPA با سرعت 10.2 مگابیت بر ثانیه و HSUPA با سرعت 2 مگابیت بر ثانیه برخوردار است. C5-03 همین طور به سریعترین پردازنده موجود میان محصولات مبتنی بر S60 نوکیا مجهز است. یک پردازنده 600 مگاهرتزی که به خوبی از پس اداره سیمبین بر می آید.

t2download
20-02-2011, 00:40
دوستان قیمت گوشی با گارانتی اصلی نوکیا 265 هزار تومان شده کسی گوشی رو خریده ؟:46:

Highbury
20-02-2011, 16:05
من 245 قیمت دارم با گارانتی متفرقه گرگان

Mohammad Hosseyn
22-02-2011, 11:37
چه کلوپ این گوشی خلوته و تار عنکبوت بسته ؟؟ :31:

دوستانی که خریدند یا اطلاعات راجع بش دارن لطفا نظرشون رو بگن ... انتخاب مناسبی هست ؟؟

Highbury
22-02-2011, 13:08
بدترین چیز اینه که تاچش مقاومتیه.
توی این رده قیمتی ایکس 8 به نظرم سرتره. درست از لحاظ عکاسی میتونه ضعیفتر باشه اما از لحاظ برنامه خوری و حتی فیلمبرداری از این بهتره.

t2download
23-02-2011, 19:03
متآسفانه دوربینش فلاش نداره
؟

hamesterlibera
24-02-2011, 01:12
؟

ظاهرش قشنگه.

ولی من هم این سئوال رو داشتم که واقعا فلاش نداره؟ عکسی که گذاشتین اینط.وری به نظر میاد! اینجوری که خیلی بده!:41:

Highbury
24-02-2011, 01:34
فلاش نداره. اما خداییش گوشی قشنگیه. ولی باز هم قیمتش بالاست باید حدود 220 باشه

t2download
24-02-2011, 11:22
شرح خبر گوشي نوکيا C5-03 ILLuvial صورتي از راه مي رسد(1389/12/05)
گوشي جديد C5-03 ILLuvial نوکيا بي سروصدا به مجموعه گوشي هاي ILLuvial کمپاني نوکيا اضافه شد. ويژگي هاي داخلي اين گوشي تغيير زيادي نداشته است اگرچه طراحي ظاهر آن بسيار متفاوت است. قاب پشت گوشي داراي نقش هاي صورتي رنگ است و تصوير پيش زمينه گوشي نيز متناسب با آن مي باشد.
گوشي هاي قبلي عضو مجموعه ILLuvial نوکيا شامل مدل هاي 6303 ، 6303i ، 6700 و 5530 بودند که اين گوشي ها با کيف و بند چرمي خاص عرضه ميشدند. بجز رنگ صورتي در طراحي نوکيا C5-03 از ويژگي هاي آن مي توان به صفحه نمايش 3.2 اينچ با وضوح nHD، دوربين 5MP ، پردازنده 600MHZ و پنجمين نسخه سري 60 سيمبين اشاره کرد. انتظار مي رود اين گوشي ابتدا در اکراين و بلغارستان موجود شود. در حال حاضر اطلاعات بيشتري در رابطه با اين گوشي ارائه نشده است.

Mohammad Hosseyn
25-02-2011, 15:26
توی این رده قیمتی ایکس 8 به نظرم سرتره. درست از لحاظ عکاسی میتونه ضعیفتر باشه اما از لحاظ برنامه خوری و حتی فیلمبرداری از این بهتره.
به نظرم این گوشی سر تر از X8 هست ...

=-=---==

دوتا سوال ... اول اینکه چرا ovi px suite این گوشی رو در حالت pc suite شناسایی نمی کنه ؟؟؟؟
پیغام میده که گوشی رو در حالت پی.سی وصل کنید و من هم همین کارو میکنم ولی باز نمیشناسه ...

دوم اینکه جی.پی اس این گوشی چطور کار میکنه ؟ من تا الان با جی.پی.اس گوشی ها کار نکردم ... موقع اجرای MAP بلوتوث روشن میشه و هیچ اتفاقی هم نمی افته !!؟ چه ربطی به بلوتوث داره ؟؟

Mohammad Hosseyn
26-02-2011, 22:53
به نظرم این گوشی سر تر از X8 هست ...

=-=---==

دوتا سوال ... اول اینکه چرا ovi px suite این گوشی رو در حالت pc suite شناسایی نمی کنه ؟؟؟؟
پیغام میده که گوشی رو در حالت پی.سی وصل کنید و من هم همین کارو میکنم ولی باز نمیشناسه ...

دوم اینکه جی.پی اس این گوشی چطور کار میکنه ؟ من تا الان با جی.پی.اس گوشی ها کار نکردم ... موقع اجرای MAP بلوتوث روشن میشه و هیچ اتفاقی هم نمی افته !!؟ چه ربطی به بلوتوث داره ؟؟
مشکل اول با ovi pc suite حل شد ... ولی مشکل GPS هنوز سرجاشه ... این جی.پ.اس گوشی چرا کار نمیکنه ؟؟؟ چرا بلوتوث روشن میشه موقع باز کردن MAP ...
تو رو خدا یه راهنمایی بفرمائید ...

hkhafan
27-02-2011, 08:56
چه کلوپ این گوشی خلوته و تار عنکبوت بسته ؟؟ :31:
دوستانی که خریدند یا اطلاعات راجع بش دارن لطفا نظرشون رو بگن ... انتخاب مناسبی هست ؟؟

سلام؛
دوست عزیز بیشتر از 2هفته است که دارم ازش استفاده می کنم.
تو این رنج قیمت به نظرم انتخاب خیلی خوبی باشه....چون همه امکانات اصلی رو داره . به نظرم 2مشکل اصلی که این مدل داره و ممکنه بعضیا رو اذیت کنه اینان :
1) صفحه مقاومتی
2) نداشتن فلاش واسه دوربین
ودیگر هیچ!...

سلام؛
زیمکای عزیز اگه بتونید با باتری خیلی ضعیف ایکس8 کنار بیاین ، فکر کنم گوشی خوبی باشه ولی از بعضی از دوستان تو این سایت و سایتای همسایه خوندم که از لحاظ پردازشی هم وقتی برنامه روش زیاد بریزید اعصاب خوردکن میشه؟!

؟
بله عزیز ، نداره.

مشکل اول با ovi pc suite حل شد ... ولی مشکل GPS هنوز سرجاشه ... این جی.پ.اس گوشی چرا کار نمیکنه ؟؟؟ چرا بلوتوث روشن میشه موقع باز کردن MAP ...
تو رو خدا یه راهنمایی بفرمائید ...
سلام ،
مطمئنید بلوتوث روشن میشه؟ ( جسارته ولی با gprs اشتباه نگرفتید؟ )
من همین الان امتحان کردم ولی مشکلی نداره ، نقشه ها رو که باز کنید، شاید یه کم طول بکشه ولی خودش ماهواره رو پیدا میکنه.

Mohammad Hosseyn
27-02-2011, 10:36
سلام ،
مطمئنید بلوتوث روشن میشه؟ ( جسارته ولی با gprs اشتباه نگرفتید؟ )
من همین الان امتحان کردم ولی مشکلی نداره ، نقشه ها رو که باز کنید، شاید یه کم طول بکشه ولی خودش ماهواره رو پیدا میکنه.

سلام ... بله مطمئنم ... نه gprs که خودم میدونم ...

وقتی Map یا location یا هر چیزی که به جی.پی.اس مربوط باشه رو باز کنم ف اول بلوتوث روشن میشه ، و صفحه ی دستگاه های بلوتوث که قبلا باهاش تماس داشتم میاد ...

از اون طرف هم اصلا ماهواره رو پیدا نمی کنه .... :41: ... من خودم گیج شدم این چرا اینجوریه ... !

vagiop
27-02-2011, 12:50
positioning methods ← location
2 گزینه
bluetooth gps
network based
وجود داره . آیا گزینه سومی ( چیپ gps ) باید باشه ؟ دوستان لطفا راهنمایی کنید

hkhafan
27-02-2011, 22:49
2 گزینه
bluetooth gps
network based

سلام ؛

دوست عزیز مال من هم همین 2 گزینه است که دومی ( network based ) تیک خورده.
Mohammad Hosseyn عزیز ، ایشون جواب رو گفتن!....برید جایی که ایشون آدرس داد ( منوی اصلی > برنامه ها > مکان > موقعیت یابی > روش های تعیین موقعیّت ) و تیک بلوتوث رو بردارید ، ایشالله درست میشه...چون اونو که من تیک زدم ، وقتی خواستم برم نقشه ها رو ببینم همون مشکل شما واسم پیش اومد.

موفّق باشید

Mohammad Hosseyn
28-02-2011, 01:55
2 گزینه
bluetooth gps
network based

سلام ؛

دوست عزیز مال من هم همین 2 گزینه است که دومی ( network based ) تیک خورده.
Mohammad Hosseyn عزیز ، ایشون جواب رو گفتن!....برید جایی که ایشون آدرس داد ( منوی اصلی > برنامه ها > مکان > موقعیت یابی > روش های تعیین موقعیّت ) و تیک بلوتوث رو بردارید ، ایشالله درست میشه...چون اونو که من تیک زدم ، وقتی خواستم برم نقشه ها رو ببینم همون مشکل شما واسم پیش اومد.

موفّق باشید

دوستان مثل اینکه مشکلی هست ...

این گوشی بر خلاف مشخصاتی که گفته میشه و در راهنمای گوشی اومده ، اصلا GPS داخلی نداره !!!

همونطور که دوستمون گفتن باید تیک سومی باشه که مکان یابی رو از طریق GPS اصلی گوشی انجام بده که همچین تیکی موجود نیست ... اومدن صفحه بلوتوث هم بخاطر همون تیک اول هست که باید برداشته بشه ... در واقع تنها راه مکان یابی با استفاده از ماهواره استفاده از GPS بلوتوث خارجی هست !!!
و شما هم که جی.پی.اس تون کار میکنه بخاطر تیک Network هست ... اگه دقت کنید وقتی نقشه رو باز میکنید دور مکانی که پیدا میکنه یه حاله قرمز هست که نشون میده شما رو با استفاده از جی.پی.اس نتونسته پیدا کنه و از شبکه کمک گرفته ...

برید در برنامه ها => مکان => GPS Data ... صبر کنید ، و ببینید که آیا مختصات مکان شما رو ارائه میده یا نه ... که بعید بدونم ارائه بده ، وگرنه مشکل فقط مال گوشی من میشه ...

اما اگه فایل راهنمای این مدل رو دانلود کنید و صفحه ی 78 و 79 رو مطالعه کنید می بینید که باید گزینه ی سومی هم وجود داشته باشه ...

و همینطور به این صقحه برید :

ذکر کرده که این گوشی گیرنده gps داخلی داره ...

اما برای من که همچین چیزی به نظر وجود نداره !!!!!!!!

مثل اینکه باید مراجعه کنم مرکز خدمات نوکیا ... گوشی من گارانتی اصل نوکیاست ...

vagiop
02-03-2011, 09:46
دوستان گوشی ورژن قدیم ندارید ؟
firmware قبلی این مشکل رو داشته ؟
گوشی من Version 11.0.024 هست

hkhafan
02-03-2011, 19:10
دوستان گوشی ورژن قدیم ندارید ؟
firmware قبلی این مشکل رو داشته ؟
گوشی من Version 11.0.024 هست
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام ؛

دوست عزیز گوشی منم همین ورژنه....فکر نکنم firmware قدیمی تری گیر بیاد!

rouzbeh_ziafati
05-03-2011, 20:37
می خوام بخرمش ، مشکل خاصی نداره؟
کیفیت lcd چطوریاست؟ از زاویه بهش نگاه کنی تصویر دیده میشه؟
یکی از دوستان گفت تاچش مقاومتی و اذیت میکنه میشه بیشتر توضیح بدید ؟

rtmreza
08-03-2011, 19:42
نخريد به خدا راست مي گم

نومنه كلاه برداري

حتي نوكيا هم توش مونده

gps رو ميگم

در منو ها گيرنده داخلي ندلره در صورتي كه در دفترچه گفته داره و gps اون الكي
من 2 روز كه خريدم پشيمونم

hkhafan
10-03-2011, 17:44
نخريد به خدا راست مي گم

نومنه كلاه برداري

حتي نوكيا هم توش مونده

gps رو ميگم

سلام ؛

عزیز، شما چه زود پشیمون میشی!

دوستای گل من امروز زنگ زدم مرکز پاسخگویی نوکیا، تا اسم مدل رو بردم ، یارو گفت در باره ی Maps حتماً سوال داری؟!
خلاصه قضیه ی این GPS رو ازش پرسیدم ، بهم گفت چندماه قبل از ورود گوشی به بازار نمونش رو میدن به اینا تا تست کنن ، اون نمونه ها سخت افزار جی پی اس رو داشتن ( میگفت دست خودم هم چند وقت بوده ) خلاصه اینکه ایشون گفتن مشکل از برنامه ی روی گوشیه وگرنه همشون این سخت افزار رو دارن و قراره نوکیا این مشکلو با آپدیت حلّش کنه.... راست و دروغش پا خودشون ولی عزیزایی که خریدن یه چند وقت واسه آپدیت صبر کنن.

موفّق باشید

rtmreza
11-03-2011, 08:37
سلام ؛

دوستای گل من امروز زنگ زدم مرکز پاسخگویی نوکیا، تا اسم مدل رو بردم ، یارو گفت در باره ی Maps حتماً سوال داری؟!
خلاصه قضیه ی این GPS رو ازش پرسیدم ، بهم گفت چندماه قبل از ورود گوشی به بازار نمونش رو میدن به اینا تا تست کنن ، اون نمونه ها سخت افزار جی پی اس رو داشتن ( میگفت دست خودم هم چند وقت بوده ) خلاصه اینکه ایشون گفتن مشکل از برنامه ی روی گوشیه وگرنه همشون این سخت افزار رو دارن و قراره نوکیا این مشکلو با آپدیت حلّش کنه.... راست و دروغش پا خودشون ولی عزیزایی که خریدن یه چند وقت واسه آپدیت صبر کنن.

موفّق باشید

من دوباره زنگ زدم گفتم شايد 2 سال ديگه هم اپديت نياد من ز شركت شما ناراضي ام
اونها گفتند گوشي را از طريق نمايندگي بفرست عوض بشه

hkhafan
11-03-2011, 09:53
من دوباره زنگ زدم گفتم شايد 2 سال ديگه هم اپديت نياد من ز شركت شما ناراضي ام
اونها گفتند گوشي را از طريق نمايندگي بفرست عوض بشه

سلام؛

اگه واقعاً عوض کنن که خیلی خوبه ،
عزیز لطف کن کامل این قضیه رو برامون بگو ...یعنی چی عوض کنن؟!

ممنون ازت

amaska
12-03-2011, 16:49
می خوام بعد از مدت ها برم گوشی بخرم.بعد از تحقیقات فراوان به Nokia C5-03 رسیدم.به نظر شما انتخاب خوبیه یا انتخاب های بهتری هم در این رنج قیمت وجود داره؟

تنها قابلیتی که برای من مهم است داشتن سیستم عامل برای ساپورت نرم افزاری به نحو احسنت هست.

ممنون از حسن توجهتان

hkhafan
12-03-2011, 17:23
می خوام بعد از مدت ها برم گوشی بخرم.بعد از تحقیقات فراوان به Nokia C5-03 رسیدم.به نظر شما انتخاب خوبیه یا انتخاب های بهتری هم در این رنج قیمت وجود داره

تنها قابلیتی که برای من مهم است داشتن سیستم عامل برای ساپورت نرم افزاری به نحو احسنت هست.
ممنون از حسن توجهتان

سلام ؛

دوست عزیز مسلماً تو رنج قیمت خودش خیلی انتخاب خوبیه
این 3-4 صفحه رو بخونی یه چیزایی درباره ی این گوشی دستت میاد امّا به طور خلاصه ایرادتش رو میگم که البته ممکنه برات اینا ایراد به حساب نیاد :
1- صفحه مقاومتی ( یک کم منعطفه! )
2- دوربینش خوبه ولی فلاش نداره
3- سیستم عاملش واسه شناسایی سخت افزار GPS باید آپدیت بشه که هنوز آپدیتی نیومده

مشکل یا ایراد دیگه ای به نظر بنده نمیاد ....سیمبیان هم واسه این جزو ایرادات! به حساب نیاوردم که نرم افزار فراوونی ( همونی که شما میخواین ) براش وجود داره.
البته به نظر بنده این گوشی رو با ویواز هم مقایسه کنید و بعد تصمیمتون رو بگیرید.

موفّق باشید

amaska
12-03-2011, 17:34
سلام ؛

دوست عزیز مسلماً تو رنج قیمت خودش خیلی انتخاب خوبیه
این 3-4 صفحه رو بخونی یه چیزایی درباره ی این گوشی دستت میاد امّا به طور خلاصه ایرادتش رو میگم که البته ممکنه برات اینا ایراد به حساب نیاد :
1- صفحه مقاومتی ( یک کم منعطفه! )
2- دوربینش خوبه ولی فلاش نداره
3- سیستم عاملش واسه شناسایی سخت افزار GPS باید آپدیت بشه که هنوز آپدیتی نیومده

مشکل یا ایراد دیگه ای به نظر بنده نمیاد ....سیمبیان هم واسه این جزو ایرادات! به حساب نیاوردم که نرم افزار فراوونی ( همونی که شما میخواین ) براش وجود داره.
البته به نظر بنده این گوشی رو با ویواز هم مقایسه کنید و بعد تصمیمتون رو بگیرید.

موفّق باشید

گوشی SonyEricsson vivaz از c5-03 بهتر است اما قیمت آن با گارانتی اصلی کامتل 315 هزار تومان است.منم نمی خواستم قیمتش از c5-03 که 250 هزار تومانه بیشتر بشه.

amaska
14-03-2011, 13:49
از قرار گوشی X6 8gig بدون گارانتی دارای قیمت حدود 280 هزار تومانه.
الان بین c5-03 و x6 8gig دچار تردید شدم.
یه مقایسه ای انجام میدم .لطفا بعد از این مقایسه نظرتونو بگید...

برتری های c5-03 نسبت به x6 8gig:
-زمان مکالمه 11.5 ساعت در مقابل 8.5 ساعت
-زمان انتظار 600 ساعت در مقابل 401 ساعت
-دارای قابلیت 3D Sound (صدای 3 بعدی) می باشد.

-سرعت پردازش 600 مگاهرتز در مقابل 434 مگا هرتز
-دارای حافظه خارجی micro SD می باشد.
-دارای خروجی تلویزیون HDMI می باشد.
-از UPnP پشتیبانی میکند.
-وزن 93 گرم در مقابل 122 گرم

برتری های X6 8gig در مقابل c5-03:
-حافظه داخلی 8 گیگ در مقابل 40 مگا بایت
-دارای لنز Carl Zeiss میباشد.

-دارای LED Flash دوتایی میباشد
-دارای قابلیت تماس تصویری میباشد.

-از HSCSD پشتیبانی میکند.

-دارای رادیو RDS می باشد
-ابعاد 111x51x13.8mm در مقابل 115.8x51x13.8mm
-ارتفاع 111 میلیمتر در مقابل 115.8 میلیمتر
-دارای شیشه ضد خش می باشد.

ممنون

hkhafan
14-03-2011, 17:10
سلام ؛

دوست عزیز حافظه ی داخلی زیاد X6 رو میتونید با کارت های حافظه خیلی بهتر جبران کنید.
بنابراین اگه دوربین گوشی واست اهمیت زیادی داره ، بهتره c5-03 رو نگیری چون فوکوس اتواتیک و نبود فلاش ممکنه براتون مهم باشه.
در کل به نظر بنده به جز تاچ خازنی و دوربین بهتر ، C5-03 با X6 برابری میکنه ( حتّی بهتره )

موفّق باشید

maziarzar
14-03-2011, 19:04
برنامه های دیگه هستند که میتونید نصب کنید

rtmreza
16-03-2011, 14:15
می خوام بعد از مدت ها برم گوشی بخرم.بعد از تحقیقات فراوان به Nokia C5-03 رسیدم.به نظر شما انتخاب خوبیه یا انتخاب های بهتری هم در این رنج قیمت وجود داره؟

ممنون از حسن توجهتان

يك مشكل ديگه غير از جي پي اس اينكه در منوهاي ان گزينه حذف يا delet مگر در نصب نرم افزارها يعني اگه بخواهي فايلي پاك كني مثلا در پوشه ها هيچي

Mohammad Hosseyn
16-03-2011, 14:46
سلام ؛

موفّق باشید

نخريد به خدا راست مي گم

نومنه كلاه برداري

حتي نوكيا هم توش مونده

gps رو ميگم

این مشکل من هم بوده ... امروز گوشی رو از نمایندگی تحویل گرفتم ...

اونها هم گفتند که باید گوشی اپدیت بشه تا مشکل حل بشه و هنوز اپدیت نیومده ...

hkhafan
16-03-2011, 14:52
يك مشكل ديگه غير از جي پي اس اينكه در منوهاي ان گزينه حذف يا delet مگر در نصب نرم افزارها يعني اگه بخواهي فايلي پاك كني مثلا در پوشه ها هيچي

سلام ؛

دوست عزیز هر آیتمی رو که میخوای علامت بزنی یا پاک کنی ، انتخابش کن و انگشتت رو روش نگه دار ، یه منو برات واز میشه که میتونی اون کارا رو انجام بدی ( خودم از نوکیا خوشم نمیاد ولی دیگه انقدر هم ضایع نیست که! :31: )

m2fard
16-03-2011, 22:35
دوستان، این که میگن تاچ خازنی بهتر از مقاومتیه یعنی چی؟ چطوری بهتره؟ مشکل مقاومتی چی هست؟

hkhafan
17-03-2011, 09:24
دوستان، این که میگن تاچ خازنی بهتر از مقاومتیه یعنی چی؟ چطوری بهتره؟ مشکل مقاومتی چی هست؟

سلام ؛

دوست عزیز به زبون ساده ، برای کار با تاچ مقاومتی باید با انگشتت روی صفحه کمی فشار وارد کنی ولی توی تاچ خازنی همون لمس صفحه کافی هستش ( به خازنی ، فکر کنم حرارتی هم میگن )

مقاومتی
در این فناوری صفحه لمسی از چند لایه تشكیل شده‌است كه مهم‌ترین‌شان، دو لایه فلزی‌ست. لایه‌های مقاومتی با فاصله كمی از هم جدا شده‌اند. وقتی این صفحه در نقطه خاصی توسط شیئ، لمس شود، صفحات مقاومتی در آن نقطه به یكدیگر متصل می‌گردند. در این حالت صفحه به صورت مقاومت عمل كرده و جریان الكتریكی صفحه تغییر می‌كند كه توسط یك كنترلر، پردازش می‌شود. تغییر جریان به این نحو است كه برحسب تعداد سیم‌های استفاده شده و مكان اتصال، مقاومت بین صفحات متفاوت خواهد بود. خروجی تخته لمسی معمولاً چهار تا هشت‌سیمه‌است و مكان لایه‌های مقاومتی برحسب تعداد خروجی مورد استفاده متفاوت خواهد بود.

در حالت چهارسیمه، شیء می‌تواند در چپ، راست، بالا و پایین قرار گیرد. در حالت پنج سیمه، نقطه‌های قابل تشخیص شامل پنج گوشه و نقطه وسط خواهد بود. صفحات لمسی مقاومتی معمولاً قیمت مناسبی دارند ولی دارای قدرت تفكیك ۷۵ درصد هستند (كه با اضافه كردن فیلم‌های پلاستیكی و شیشه‌ای تا ۸۵ درصد قابل افزایش است) و در مقابل اشیاء تیز مقاومت كمی دارند و صدمه می‌بینند. در مقابل اینگونه صفحات از عوامل بیرونی مانند، آب و گرد و خاك تأثیر نمی‌پذیرند و امروزه بیشترین استفاده را دارند.

خازنی
صفحه لمسی خازنی، صفحه‌ایست كه با موادی همچون اكسید نازك ایندیم پوشانده شده ‌است كه جریان ثابتی را از حسگر عبور می‌دهد. بنابراین حسگر باعث میدان دقیقاً كنترل ‌شده‌ای از الكترون‌های ذخیره‌ شده در هر دو محور افقی و عمودی می‌شود كه دارای ظرفیت خازنی خواهد بود. وقتی میدان خازنی نرمال حسگر (در حالت پایه) توسط میدان خازنی دیگری (مثلاً انگشت انسان) تغییر كند، مدارات الكترونیكی كه در گوشه‌های صفحه قرار دارند، برآیند تغییرات موج سینوسی میدان مرجع را اندازه‌گیری می‌كند و این اطلاعات را برای محاسبات ریاضی به كنترلر می‌فرستند. صفحات لمسی خازنی، می‌توانند توسط انگشت بدون پوشش یا با ابزاری رسانا كه با دست گرفته شده باشد، لمس شوند. این‌گونه صفحات لمسی از عوامل بیرونی تأثیر نمی‌پذیرند و قدرت تفكیك بالایی دارند. ولی مدارات آنالیز سیگنال آنها قیمت آنها را افزایش می‌دهند. جالب است بدانید كه گوشی آیفون اپل از همین تكنولوژی استفاده می‌كند.

موفّق باشید

m2fard
30-03-2011, 08:23
قابل توجه دوستانى كه ميگن اين گوشى جى پى اسش مشكل داره:
همه گوشى ها برنامه جى پى اسشون چرته و بايد بلوتوثى و يا بايد اينترنتى وصل شد. اما اصلا واسه چى از برنامه خود گوشى استفاده ميكنيد؟ من الان روى گوشيم يه برنامه ريختم، توپ، قشنگ جى پى اسش كار ميكنه بدون اينكه به اينترنت وصل بشه (اصلا اينترنت خط من فعال نيست). ضمنا، اصلا هم برنامه گوشيمو آپديت نكردم چون همونطور كه گفتم من اصلا از برنامه خود گوشى استفاده نميكنم، پس نيازى به آپديت كردن ندارم.
با برنامه اى كه خودم ريختم مستقيم وصلم به ماهواره و هرجا كه ميرم قشنگ جامو ميگه كجا هستم. همه چيزش كار ميكنه، مسيرياب، جستجوى مكانهاى عمومى، فرهنگى، پارك، پمپ بنزين و...
اصلا مشكلى با جى پى اسش ندارم.

m2fard
30-03-2011, 08:35
ضمنا، اينم يادم رفت بگم كه من اصلا اينترنت وايرلس هم ندارم. اينو گفتم تا يه وقت فكر نكنيد شايد دارم از وايرلس استفاده ميكنم.
به دوستان پيشنهاد ميكنم اين برنامه اى كه من ريختم رو بريزن و حالشو ببرن. امكانات اين برنامه خيلى بيشتر از اون چيزيه كه برنامه خود گوشى داره.

hkhafan
30-03-2011, 11:09
قابل توجه دوستانى كه ميگن اين گوشى جى پى اسش مشكل داره:
همه گوشى ها برنامه جى پى اسشون چرته و بايد بلوتوثى و يا بايد اينترنتى وصل شد. اما اصلا واسه چى از برنامه خود گوشى استفاده ميكنيد؟ من الان روى گوشيم يه برنامه ريختم، توپ، قشنگ جى پى اسش كار ميكنه بدون اينكه به اينترنت وصل بشه (اصلا اينترنت خط من فعال نيست). ضمنا، اصلا هم برنامه گوشيمو آپديت نكردم چون همونطور كه گفتم من اصلا از برنامه خود گوشى استفاده نميكنم، پس نيازى به آپديت كردن ندارم.
با برنامه اى كه خودم ريختم مستقيم وصلم به ماهواره و هرجا كه ميرم قشنگ جامو ميگه كجا هستم. همه چيزش كار ميكنه، مسيرياب، جستجوى مكانهاى عمومى، فرهنگى، پارك، پمپ بنزين و...
اصلا مشكلى با جى پى اسش ندارم.

ضمنا، اينم يادم رفت بگم كه من اصلا اينترنت وايرلس هم ندارم. اينو گفتم تا يه وقت فكر نكنيد شايد دارم از وايرلس استفاده ميكنم.
به دوستان پيشنهاد ميكنم اين برنامه اى كه من ريختم رو بريزن و حالشو ببرن. امكانات اين برنامه خيلى بيشتر از اون چيزيه كه برنامه خود گوشى داره.

:31::31::31:

m2fard
30-03-2011, 13:30
خنده نداشت. حد خودتونو بدونيد. مشكل شما كجاست؟ بعضيها عادت دارن وقتى از چيزى سر درنميارن الكى اينو
اونو مسخره كنن. اگه بلد نيستى بگو يادت بدم دادا.

hkhafan
30-03-2011, 17:33
خنده نداشت. حد خودتونو بدونيد. مشكل شما كجاست؟ بعضيها عادت دارن وقتى از چيزى سر درنميارن الكى اينو
اونو مسخره كنن. اگه بلد نيستى بگو يادت بدم دادا.

سلام ؛

دوست عزیزم بنده هیچ وقت به خودم جرأت نمیدم به کسی جسارت کنم
بذارید اوّل یه چیز من به شما یاد بدم : >> شکلک :31: نشونه ی مسخره کردن نیست عزیز!
شما 2تا پست دادید و از برنامه ای صحبت کردید که بدون اینترنت بهتون اجازه میده با gps کار کنید ، خداوکیلی خودتون یکبار پستاتون رو بخونید ، منظور از "اين برنامه اى كه من ريختم" چه برنامه ایه؟! :31:
بعد هم اینکه حتی سیستم عامل گوشی هم نمیتونه قطعه ی سخت افزاری gps رو در اختیارمون قرار بده ، اونوقت برنامه ی تحت اون سیستم عامل میتونه؟! ( البته شاید بتونه ها ولی خب کدوم برنامه؟!....اوی مپ؟ ... گارمین؟ ... اسمارت کام؟... )
بعد هم بنده هیچ وقت ادّعای دانا بودن نکردم!
اگه رنجیدید معذرت میخوام
موفّق باشید

m2fard
30-03-2011, 19:34
مشكل شما دقيقا همينجاست كه فكر كرديد من ميگم برنامه جاى سخت افزار!! در ضمن، شما يه مشكل ديگه هم پيدا كرديد و اون اينه كه فكر كرديد اين گوشى سخت افزار جى پى اس روش نيست. والله من كه دارم استفاده ميكنم خوشحالم هستم! برنامه رو هم موقعى بهتون ميگم كه يه كم در مورد اين گوشى اطلاعات داشته باشيد، نه اينكه ندانسته بخوايد اونو با گوشتكوبى به نام ويواز پرو عوض كنيد.
خوش باشيد.

hkhafan
30-03-2011, 19:39
سلام مجدّد ؛

دوست عزیز اگه حرفی هست لطف کنید با پ.خ بگید که الکی صفحه های کلوپ هم هدر نره!:31:

m2fard
30-03-2011, 19:46
اينم يادم رفت بگم: جى پى اس وصل ميشه به ماهواره. اينكه شما ميگيد بدون اينترنت چه جورى كار ميكنه خيلى خنده داره. آرهههه، هست دستگاهى كه روش سخت افزار جى پى اس نباشه، و روش برنامه اى به نام جى پى اس بريزن كه اينترنتى كار كنه، ولى اون كه ديگه جى پى اس واقعى نيست، يه جورايى مجازيه. جى پى اس سخت افزارى (واقعى) وصل ميشه به ماهواره.

hkhafan
30-03-2011, 19:51
آقا من الان دارم موهامو میکنم :19::31:
آخه عزیز دل کی گفته که این گوشی سخت افزار gps نداره !....اگه سخت افزار نداشت که اصلاً برنمیداشتم استفادش کنم که... سخت افزاری داره ، خوبشم داره ولی سیستم عامل گوشی نمیتونه تشخیصش بده ؛ واسه همینه که گفتن آپدیت باید واسش بیاد

m2fard
31-03-2011, 09:07
من ميگم دارم استفاده ميكنم الان! اونوقت شما هى ميگى بايد آپديت بشه!
آقا اصلا ميدونى چيه؟ هرچى تو بگى!! تا قيام قيامت هم ما با هم به توافق نميرسيم!!

ilya_62
01-04-2011, 19:48
سلام . من هم این گوشیو خریدم و الان هم مشکل جدی دارم با جی پی اس این گوشی . در قسمت پوزیشن متد این گوشی (فارسی شده ) گزینه ای تحت عنوان جی پی اس وجود نداره و فقط میتونید با بلوتوث یا استفاده از اینترنت از جی پی اس مجازی استفاده کنید . اما من از یه چیزی مطمئنم و اون اینه که این گوشی جی پی اس دارد . چون گوشی یکی از دوستان را دیدم که از دبی آورده بود و فلشش نکرده بودن یعنی فارسی نداشت توی قسمت پوزیشن مپش جی پی اس هم وجود داشت و بدون مشکل کار میکرد . پس اونچه که مشخصه اینه که در ایران و با فارسی کردن گوشی جی پی اسش مشکل پیدا کرده . حالا چطور میشه دوباره فلشش کرد؟ و همون نسخه اولش (بدون فارسی ) را نصب کرد؟ در ضمن خدمات نوکیا هم جوابگو نیست و یه جورایی میپیچونتون !

sepah65
02-04-2011, 16:23
سلام دوستان وضعیت باطری این گوشی چجوریه؟زود خالی میکنه یا دیر؟

hkhafan
02-04-2011, 17:36
سلام دوستان وضعیت باطری این گوشی چجوریه؟زود خالی میکنه یا دیر؟

سلام ؛

دوست عزیز باتری خیلی خوبی داره ( هر چیش بد باشه اینش خوبه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

sepah65
04-04-2011, 21:20
سلام ؛

دوست عزیز باتری خیلی خوبی داره ( هر چیش بد باشه اینش خوبه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تاچش چطوره؟ من یه 5530 دارم به نظرت ارزششو داره بفروشم این مدل و بخرم

m2fard
04-04-2011, 22:00
سلام . من هم این گوشیو خریدم و الان هم مشکل جدی دارم با جی پی اس این گوشی . در قسمت پوزیشن متد این گوشی (فارسی شده ) گزینه ای تحت عنوان جی پی اس وجود نداره و فقط میتونید با بلوتوث یا استفاده از اینترنت از جی پی اس مجازی استفاده کنید . اما من از یه چیزی مطمئنم و اون اینه که این گوشی جی پی اس دارد . چون گوشی یکی از دوستان را دیدم که از دبی آورده بود و فلشش نکرده بودن یعنی فارسی نداشت توی قسمت پوزیشن مپش جی پی اس هم وجود داشت و بدون مشکل کار میکرد . پس اونچه که مشخصه اینه که در ایران و با فارسی کردن گوشی جی پی اسش مشکل پیدا کرده . حالا چطور میشه دوباره فلشش کرد؟ و همون نسخه اولش (بدون فارسی ) را نصب کرد؟ در ضمن خدمات نوکیا هم جوابگو نیست و یه جورایی میپیچونتون !
خب ایرانیا که فارسیش نکردن، خود نوکیا این فرمور رو ارائه داده که توش فارسی هم داره. هر ورژن از هر منطقه از جهان زبونای خاص خودش رو داره. مثلا اینی که شما دارید نسخه ی خاورمیانه اش است فکر کنم.
منم موافقم این گوشی جی پی اس داره، چون منم دارمش و البته مال من کار میکنه.

t2download
05-04-2011, 00:50
دوستان صدای گوشی بلندی در حد 5800 یا x6 هست ؟
و کیفیت دوربینش چطوره عکس با گوشی بگیرید اینجا قرار بدین
تاچش چطور هست ؟
گیر آوردم دوستم خریده خوشش نمیاد می گه 110 هزار میدمش با گارانتی 12 ماهه به نظرتون چه کنم و جواب سوالاتم رو بدید لطفآ :13:

---------- Post added at 01:50 AM ---------- Previous post was at 01:49 AM ----------

دوستان کیفیت پخش ویدیو در گوشی چطور هست شنیدم بی کیفیته ؟

ilya_62
05-04-2011, 07:35
صداش خوبه اما عکسش تعریفی نداره . فلاشم که نداره .ولی خیلی سبک و خوشدسته . صفحشم با اینکه مقاومتیه اما خیلی روان و حساسه و مشکلی نداره . از 5800 صفحش خیلی بهتره . تنها مشکلش نداشتن فلاش و ایراد نرم افزاری در قسمت جی پی اسش هست که البته با آپدیت کردن جی پی اسش درست میشه .که از حساسترین gps ها میباشد .
اگه 110 میده که مفته بخرررر !

masoud5676
05-04-2011, 15:01
آقای m2fard چرا همش میگی این گوشی gps اش کار میکنه ولی نمیگی با کدوم نرم افزار؟؟؟؟؟؟
چرا همش می پیچونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hkhafan
05-04-2011, 16:36
تاچش چطوره؟ من یه 5530 دارم به نظرت ارزششو داره بفروشم این مدل و بخرم

سلام ؛

دوست عزیز تاچش نسبت به قیمتش خیلی خوبه!...مشکل خاصی از لحاظ کار با صفحه لمسیش حس نخواهید کرد.....5530 هم من نداشتم که بدونم چجوریه ، دوستانی که تجربه دارن لطف کنن بگن؟!

o.jabbari
05-04-2011, 20:59
من این موضوع رو در فوروم های خود نوکیا ( اروپا) پی گیری کردم که یکی به همین مسئله اشاره کرده بود....در پاسخ افرادی که کاربر سایت و از کارمندان خود نوکیا هم بودند کلی تعجب کردند وگفتند که 100 درصد سخت افزار داخلی داره و به اون شخص پیشنهاد کردند که مشکلت نرم افزاریه و شما استثنا هستید و خلاصه جواب درستی ندادند..در صورتی که این مشکل تو ایران فراگیره و در نتیجه امکانش ممکنه که با آپدیت یا در شرایط استثنا ( که خیلی کمه...چون هر نرم افزار جی پی اس با دستور نرم افزار خود گوشی به جستجو می پردازه یا با بلو یا با اینترنت) کار کنه جی پی اسش ....مثلا برای من با اینترنت کاملا موقعیتو به من میگه.....(که میخوام نگه 100 سال) به هر حال ما منتظریم ببینیم چی بر سر گوشیمون میاد که با کلی عشق جی پی اس خریدیمش...از m2fard عزیز هم میخوام که در صورتی که اطمینان از حصول کارکرد جی پی اسش دارد لطفا برنامه رو به ما معرفی کند تا جمعیتی را از نگرانی برهاند:31::31: ! ممنون:40:

vivasoft
06-04-2011, 15:20
بچه ها من كم كم دارم به جي پي اس اين گوشي شك ميكنم پشت جعبه گوشيو نگاه كنيد زده ( آ - جي پي اس) و براي نوكيا ان 8 هم زده (جي پي اس ) هم ( آ جي پي اس )

خوب اگه داشت براي اينم ميزدن احتمالا نداره فقط با شبكه كار ميكنه اونم حدودتو مشخص ميكنه

ilya_62
07-04-2011, 07:07
جی پی اس داره . اما مشکلش نرم افزاریه . من خیلی از این گوشیهارو دیدم که راحت از جی پی اس استفاده میکنن. من که گوشیمو فرستادم نمایندگی ببینم چکار میکنن. فکر کنم با ورژن 10 gps راه بیفته . از دوستان اگه کسی میتونه امتحان کنه و خبرشو بده. لینک ورژنهای نرم افزار c5-03 را میگذارم :

o.jabbari
07-04-2011, 12:32
خلاصه اگه کسی مشکلو حل کرد یک اطلاعی به ما هم بده..منتظریم

arjp
08-04-2011, 12:14
من این موضوع را از نمایندگی نوکیا پرسیدم ، میگفت این گوشی gps نداره بلکه a gps داره و فقط با شبکه کار می کنه :41:

o.jabbari
08-04-2011, 16:40
من این موضوع را از نمایندگی نوکیا پرسیدم ، میگفت این گوشی gps نداره بلکه a gps داره و فقط با شبکه کار می کنه :41:
متاسفانه نمایندگی شما را پیچانده یک جورایی...gps یعنی با استفاده از سخت افزار داخلی بتواند با ماهواره در ارتباط باشد و انواع آن توضیحات مفصلی دارد که در اینجا نمی گنجد...(global positioning system).... اکثر گوشی ها با فرمت A-gps کار می کنند...و با شبکه کار کردن که هنر نیست و با استفاده از اپراتور سیم کارت این کار را انجام می دهد به راحتی و اصلا نیازی به سخت افزار نیست تا حدودی..!
قابل ذکر است که یک ویژگی ممتاز گوشی c5-03 بهره گیری از برنامه gps رایگان به صورت کارخانه ای می باشد...و مشاهده شده 90 درصد گوشی های موجود در جهان c5-03 گزینه سوم را دارند منهای ایران....و شرکت نوکیا اروپا هم میگوید 100 درصد سخت افزار گیرنده داخلی را دارد...در دفترچه اش هم هست...ولی متاسفانه چون گوشی به نسبت جدید و کمیاب تره به طوری که حتی قطعات مخصوصش کم گیر میادت تو ایران ...راه را برای جولان نوکیا فارسی باز دیده :41: ( عصبانیم شدید ...نمایندگی که در تهران نتونه جواب بده بهتره درش پلمپ شه )

Mohammad Hosseyn
09-04-2011, 00:04
بچه ها من كم كم دارم به جي پي اس اين گوشي شك ميكنم پشت جعبه گوشيو نگاه كنيد زده ( آ - جي پي اس) و براي نوكيا ان 8 هم زده (جي پي اس ) هم ( آ جي پي اس )

خوب اگه داشت براي اينم ميزدن احتمالا نداره فقط با شبكه كار ميكنه اونم حدودتو مشخص ميكنه

جی پی اس داره . اما مشکلش نرم افزاریه . من خیلی از این گوشیهارو دیدم که راحت از جی پی اس استفاده میکنن. من که گوشیمو فرستادم نمایندگی ببینم چکار میکنن. فکر کنم با ورژن 10 gps راه بیفته . از دوستان اگه کسی میتونه امتحان کنه و خبرشو بده. لینک ورژنهای نرم افزار c5-03 را میگذارم :

هیچ جای شکی نیست که این گوشی سخت افزار جی.پی.اس رو داره ... دفترچه راهنمای این گوشی و سایت نوکیا به وضوح اینو گفته که گوشی جی.پی.اس داخلی داره ... خیلی از مدلهای دیگه هم روی جعبشون زده AGPS ...

من حتی تو یه سایت خارجی هم دیدم یکی این مشکلو داشته ... ولی اونجوری که معلومه مشکل در ایران فراگیره ...

من این لینکی که ایلیا جان دادن رو چک کردم ... روی گوشی من ورژن 11.0.024 نصب هست ... و این سایت میگه ورژن 12.0.23 هم برای این گوشی هست !! در حالی که من با ovi suite چک میکنم میگه اپدیتی نیومده و این آخرین ورژنه ...
الان موندم چه کنم
آپدیت کنم یا نه ... ؟

hkhafan
09-04-2011, 10:15
سلام ؛

تمام بحث این گوشی شده مربوط به gps !
دوستان به نظر من فقط صبر کنید..صبر:20:

o.jabbari
09-04-2011, 17:16
بچه ها دوست من از رشت خریده این گزینه رو داره برای من نداره..ولی با شبکه دقیقا مکانو میگه ..می خواهم نگه:41:

ilya_62
10-04-2011, 07:43
داخل اون سایت ورژن 12 هم هست اما فارسی نیستش /اگه کسی تجربشو داره فلشش کنه با نسخه 12 شاید راه بیفته . من از نوکیاتل پرسیدم گفتن فارسیشم میاد تا چند وقت دیگه /منکه فعلا گوشیمو فرستادم نمایندگی نوکیا غرب تهران(آقای باقری) ایشون گفتن میتونیم درستش کنیم .ببینم چی میشه /البته چند هفته ای طول میکشه بیادش چون من ساکن تهران نیستم

rezsofi
12-04-2011, 01:15
دوستان توجه کنند بنده C5-03 رو شب عید خریدم بدون گارانتی البته ساخت مجارستان.
تا الان بدون هیچ مشکلی بخصوص در زمینه GPS بدون اتصال به هیچ نوع شبکه ای کار میکنه.
تاالان هم اپدیت نشده.....

Mohammad Hosseyn
12-04-2011, 03:28
دوستان توجه کنند بنده C5-03 رو شب عید خریدم بدون گارانتی البته ساخت مجارستان.
تا الان بدون هیچ مشکلی بخصوص در زمینه GPS بدون اتصال به هیچ نوع شبکه ای کار میکنه.
تاالان هم اپدیت نشده.....
برید به :
applications => Location =>positioning => positioning Methods

اگه اینجا سه گزینه وجود داشته باشه یعنی جی.پی.اس شما مشکلی نداره ....

برای گوشی هایی که مشکل داره فقط گزینه های Bluetooth و network وجود داره ...

vivasoft
12-04-2011, 11:32
امكان داره ورژن گوشيتو بنويسي

يعني دور اونجاي گه هستي دايره قرمز بصورت يك هاله مياره يا نقطه دقيقتو بدون هاله ميگه؟

pohnix
20-04-2011, 11:30
هیچ جای شکی نیست که این گوشی سخت افزار جی.پی.اس رو داره ... دفترچه راهنمای این گوشی و سایت نوکیا به وضوح اینو گفته که گوشی جی.پی.اس داخلی داره ... خیلی از مدلهای دیگه هم روی جعبشون زده AGPS ...

من حتی تو یه سایت خارجی هم دیدم یکی این مشکلو داشته ... ولی اونجوری که معلومه مشکل در ایران فراگیره ...

من این لینکی که ایلیا جان دادن رو چک کردم ... روی گوشی من ورژن 11.0.024 نصب هست ... و این سایت میگه ورژن 12.0.23 هم برای این گوشی هست !! در حالی که من با ovi suite چک میکنم میگه اپدیتی نیومده و این آخرین ورژنه ...
الان موندم چه کنم
آپدیت کنم یا نه ... ؟
سلام من تا یید میکنم ورژن 12.0.23 هست اما به

زبان ف
ارسی نیس
ت:11:

m2fard
20-04-2011, 19:03
دوستانی که مشکل جی پی اس دارن، این firmware رو تست کنن ببینن چطوره. این روی اکثر c5-03 هایی هست که توی اروپا فروخته شده:

pohnix
21-04-2011, 11:15
شما می توانید با ورژن 12.0.23 فلش بزنید اما یک نکته که این ورژن فارسی نیست تنها راه حل فلش زدن با این ورژن هست می تونید این ورژن را با نرم افزار ramikoh_navifirm_V 0.3 دانلود کنید و با phoenix فلش بزنید اموزش فلش هم در این سایت وجود داره:20:

xx625xx
23-04-2011, 10:31
برید به :

سلام
من دیروز یه دونه خریدم بدون گارانتی 225 تومن
GPS بدون استفاده از شبکه اینترنت کار می کنه
تو این قسمتی که شما اشاره کردی چهار گزینه هست:
Assisted GPS
Integrated GPS
Bluetooth GPS
Network based
من فقط تیک integrated رو گذاشتم!
ورژن فرمور 11.0.024 هستش. زبان عربی داره ولی فارسی نداره
این توضیحاتو دادم شاید به درد دوستان بخوره :20:

reza_tgh
26-04-2011, 09:57
چطور برنامه ای که تو کامپیوتر دانلود کردیم روی این گوشی اینستال کنیم تو ovi sweet من هیچ گزینه اینستالی ندیدم

hkhafan
26-04-2011, 20:22
چطور برنامه ای که تو کامپیوتر دانلود کردیم روی این گوشی اینستال کنیم تو ovi sweet من هیچ گزینه اینستالی ندیدم

سلام ؛

تمام فایل های sis تو کامپیوتر من بعد از نصب ovi suite اینجوری شده که با دوبار کلیک روشون ، اتوماتیک شروع به نصب برنامه میکنه ( البته باید گوشی به کامپیوتر متّصل باشه و نوع گوشیتون هم تو برنامه مشخّص کرده باشید )
..............
راه دیگه هم اینه که میتونید فایل نصب رو بریزید تو گوشیتون بعد از داخل گوشی اجرا و نصبش کنید.

موفّق باشید

Mohammad Hosseyn
27-04-2011, 20:55
سلام
من دیروز یه دونه خریدم بدون گارانتی 225 تومن
GPS بدون استفاده از شبکه اینترنت کار می کنه
تو این قسمتی که شما اشاره کردی چهار گزینه هست:
Assisted GPS
Integrated GPS
Bluetooth GPS
Network based
من فقط تیک integrated رو گذاشتم!
ورژن فرمور 11.0.024 هستش. زبان عربی داره ولی فارسی نداره
این توضیحاتو دادم شاید به درد دوستان بخوره :20:
بله درسته .. این نشون میده گوشیتون مشکلی نداره ....
ما هم بی صبرانه منتظر اپدیت فارسی این گوشی هستیم که بیاد و ما بالاخره بهره مند بشیم از مکان یابش ...

:41:

m2fard
29-04-2011, 00:12
به اين گوشى مگه N-GAGE نميخوره؟ چرا هرچى ميندازم خوف ميكنه؟ نكنه N-GAGE ها رو هم بايد ساين كرد؟ اينو ديگه با چه برنامه اى بايد ساين كرد؟ اه واقعا عجب گهى خوردم نوكيا گرفتما. من هميشه اريكسون داشتم. نوكيا چيه بابا مسخرس..

*M!L4D*
29-04-2011, 06:58
به اين گوشى مگه N-GAGE نميخوره؟ چرا هرچى ميندازم خوف ميكنه؟ نكنه N-GAGE ها رو هم بايد ساين كرد؟ اينو ديگه با چه برنامه اى بايد ساين كرد؟ اه واقعا عجب گهى خوردم نوكيا گرفتما. من هميشه اريكسون داشتم. نوكيا چيه بابا مسخرس..

نه دوست عزیز n-gage ساپورت نمی کنه

esteglaly
29-04-2011, 12:02
سلام به همه دوستان
من ديروز 207 تومن تو تبريز خريدم
ورژنش 11.0.024 هستش
تو همون قسمتي هم كه گفتيد چهار تا گزينه رو داره
حالا يه سوال دارم
نقشه ها روش نصب نيست چطوري مي تونم اين نقشه ها رو تهشه كنم و روش نصب كنم؟

Mohammad Hosseyn
29-04-2011, 12:42
سلام به همه دوستان
من ديروز 207 تومن تو تبريز خريدم
ورژنش 11.0.024 هستش
تو همون قسمتي هم كه گفتيد چهار تا گزينه رو داره
حالا يه سوال دارم
نقشه ها روش نصب نيست چطوري مي تونم اين نقشه ها رو تهشه كنم و روش نصب كنم؟
گوشی رو با یو.اس.بی به کامپیوتر وصل کن و نرم افزار OVI Suit رو اجرا کن .

برو قسمت maps و اونجا می تونی قاره و کشور خودتو انتخاب کنی ... بعد دانلودش کنی ...

برای ایران حدود 40 مگ هست حجم نقشش ... مستقیم دانلود و نصب میشه

بعضی سایت ها روش دستی برای دانلود و نصب میگن که پیشنهاد میکنم اینکارو نکنید . چون هر کسی کرده یه جا به مشکل خورده .
این روش هم اسونتره هم مطمئن تر .

esteglaly
29-04-2011, 12:58
من به سايت نوكيا براي دريافت ovi wuit مراجعه كردم
و با اين لينك صفحه مواجه شدم

اينجا كه مدل c5-03 نيست بايد چيكار كنم؟

Mohammad Hosseyn
29-04-2011, 13:28
من به سايت نوكيا براي دريافت ovi wuit مراجعه كردم
و با اين لينك صفحه مواجه شدم

اينجا كه مدل c5-03 نيست بايد چيكار كنم؟
nokia ovi suit با ovi suit فرق داره ...
اینو باید از این لینک دانلود کنید :

esteglaly
29-04-2011, 14:39
اقا من ايج نرم افزارو دانلود كردم
رفتم قسمت map
روي asia كليك كردم
يه please wait اومد يه 15 دقيقه اي صبر كردم اتفاق خاصي نيفتاد
اينم عكسش

بايد چيكار كنم؟

Mohammad Hosseyn
29-04-2011, 16:13
اقا من ايج نرم افزارو دانلود كردم
رفتم قسمت map
روي asia كليك كردم
يه please wait اومد يه 15 دقيقه اي صبر كردم اتفاق خاصي نيفتاد
اينم عكسش

بايد چيكار كنم؟
راستشو بخوای برای من هم چند بار اول همینجور میشد. یعنی چیزی نشون نمیداد ...

ولی بعد از چند بار تست کردن بالاخره لیست کشورها رو اورد و ایرانو تونستم دانلود کنم ....

فکر کنم باید چندین بار تست کنید ...

esteglaly
30-04-2011, 13:34
از دوستان کسی می تونه نقشه ای رو که داره آپلود کنه?

hkhafan
30-04-2011, 19:17
از دوستان کسی می تونه نقشه ای رو که داره آپلود کنه?

سلام ؛

دوست عزیز حجم نقشه ها بالاست نمیشه آپلود کرد
شما اینجا رو ببین ، یکی از کاملترین منابع واسه gps هستش ( فکرکنم به دردت بخوره )

موفّق باشید

ilya_62
01-05-2011, 07:04
چرا بیخودی دنبال دانلود نقشه ها هستین درحالی که این گوشی اصلا جی پی اسش فعال نمیشه . همه ی این مراحلومن طی کردم و جی پی اس فعال نشده.حتی نرم افزار smartcam رو هم نصب کردم ولی هیچ ماهواره ای پیدانکرده .تنها راهش فلش زدن این گوشی با نسخه 12 هست که فارسی نداره.بجای این کارا گوشی را با این ورژن فلش بزنید اونوقت اگه توی قسمت پوزیشن متد گزینه جی پی اس اومد درست میشه وگرنه جز این باشه دانلود نقشه بی فایدست

Mohammad Hosseyn
01-05-2011, 17:33
چرا بیخودی دنبال دانلود نقشه ها هستین درحالی که این گوشی اصلا جی پی اسش فعال نمیشه . همه ی این مراحلومن طی کردم و جی پی اس فعال نشده.حتی نرم افزار smartcam رو هم نصب کردم ولی هیچ ماهواره ای پیدانکرده .تنها راهش فلش زدن این گوشی با نسخه 12 هست که فارسی نداره.بجای این کارا گوشی را با این ورژن فلش بزنید اونوقت اگه توی قسمت پوزیشن متد گزینه جی پی اس اومد درست میشه وگرنه جز این باشه دانلود نقشه بی فایدست
گوشی ایشون هم فریموری رو داره که جی.پی.اسش مشکل نداره .... :46:

ilya_62
02-05-2011, 09:25
کدوم فریم ور؟ مال من ورژن 11 هستش . پروداکت 059c524 و جی پی اسم مشکل داره . با چی فلشش کنم؟ کدوم ورژن؟ 12؟ فارسی نداره . لطف کنید اگه میشه لینک بدین ورژنشو بگیرم فلش کنم .ممنون میشم. با فلش کردن درست میشه؟

babak_gww
03-05-2011, 16:03
برید به :

برای من 4 تا گزینه
Assisted GPS
Integrated GPS
Bluetooth GPS
Network based

رو داره ، و زبان فارسی هم داره ، عجیبه

Mohammad Hosseyn
03-05-2011, 21:26
کدوم فریم ور؟ مال من ورژن 11 هستش . پروداکت 059c524 و جی پی اسم مشکل داره . با چی فلشش کنم؟ کدوم ورژن؟ 12؟ فارسی نداره . لطف کنید اگه میشه لینک بدین ورژنشو بگیرم فلش کنم .ممنون میشم. با فلش کردن درست میشه؟
چند صفحه عقب تر دوستان یه لینک گذاشتن که لیست فریمور های این گوشی هست .. ورژن 12 موجوده ... فارسی نداره ...

برای من 4 تا گزینه
Assisted GPS
Integrated GPS
Bluetooth GPS
Network based

جالبه ... یعنی کاملا فراسی ساپورته ؟ حتی زبان منو های گوشی ؟

خوب یه لطفی بکن کد *#0000* رو بزن ببین چه ورژنی هست ...

Alireza-Khan
04-05-2011, 21:09
سلام دوستان ! این گوشی منو فارسی داره ؟ اس ام اس فارسی می نویسه ؟ فارسی دریافت میکنه ؟

در کل بگیرم این کوشی رو ؟ :20:

مرسی ! :40:

hkhafan
04-05-2011, 21:31
سلام دوستان ! این گوشی منو فارسی داره ؟ اس ام اس فارسی می نویسه ؟ فارسی دریافت میکنه ؟

در کل بگیرم این کوشی رو ؟ :20:

مرسی ! :40:

سلام ؛

اگه با گارانتی اصلیش بگیرید همه چیزش فارسی ( منو ، دریافت و ارسال sms ، حتّی help و ... )
در کل باید نیازاتون رو در نظر بگیرید بعد ببینید به دردتون میخوره یا نه.
اگه گوشی ای بخواین که از لحاظ ظاهر منحصر به فرد باشه و تقریباً اکثر امکانت یه گوشی رو فراهم کنه واستون ، بله گوشی خوبیه.
موفّق باشید

mehdisp
05-05-2011, 10:54
برای من 4 تا گزینه
Assisted GPS
Integrated GPS
Bluetooth GPS
Network based

برا من هم دقیقا همین چهار گزینه داره از جی پی اسش بدون هیچ مشکلی دارم استفاده می کنم کاملا فارسی ساپورت همه چیز حتی منوها help و...
در ضمن مال من v 11.0.024 هست

esteglaly
06-05-2011, 13:58
دوستان مشکل من هم حل شد
الان چی پی اس این گوشی بدون هیچ مشکلی کار می کنه

hkhafan
06-05-2011, 14:03
دوستان مشکل من هم حل شد
الان چی پی اس این گوشی بدون هیچ مشکلی کار می کنه

سلام ؛

توضیح بده عزیز ، توضیح :31:

esteglaly
06-05-2011, 14:39
سلام ؛

توضیح بده عزیز ، توضیح :31:
می تونید از لینک زیر استفاده کنید
من هم از همین لینک استفاده کردم و جواب داد

hkhafan
06-05-2011, 20:05
می تونید از لینک زیر استفاده کنید
من هم از همین لینک استفاده کردم و جواب داد

سلام ؛

شرمنده عزیز ، فکر کردم شما هم مشکل شناسایی سخت افزار gps رو دارید که حل شده.

به هرحال ممنون:11:

hamed24
08-05-2011, 05:57
بچه ها سایت پارس همراه فلش فارسی C5-03 ورژن 12 داره ولی برای گرفتنش باید حق عضویت سالانه پرداخت کرد.
اینم لینکش.

ilya_62
08-05-2011, 07:33
تنها راه حل عملی درست شدن جی پی اس اینه که با نسخه 12 فلش بزنین . این کارو کردم و مشکلش حل شد/فقط نمیتونین مسیج فارسی بدین دیگه مشکلی نداره .اول یکی از فایلای فلش رو از این وب سایت دانلود کنید .(نسخه 12 )

فرقی نمیکنه چه رنگی باشه هرکدوموکه حال کردین دانلود کنید.7 تا فایل داره . بعدش نرم افزار فونیکس رو دانلود کنید و نصب . بعدشم آموزش فلش با فونیکس رو از اینترنت گیربیارین و فلش بزنین . نترسین هیچ کاری نداره

ilya_62
08-05-2011, 07:55
بچه ها سایت پارس همراه فلش فارسی C5-03 ورژن 12 داره ولی برای گرفتنش باید حق عضویت سالانه پرداخت کرد.
اینم لینکش.

حق عضویتش 25000تومنه ! ارزش نداره . بعدشم مطمئنم فارسی نیستش . هنوز نوکیا ورژن فارسی واسه این نسخه 12 بیرون نداده .

hamed24
08-05-2011, 15:02
بوسیله نرم افزار نرم افزار navifirm_V0.4 میتونید به تمام ورژن های فلش های تمام گوشی های نوکیا دسترسی پیدا کنید و دانلودشون کنید.

لینک دانلود نرم افزار

mehdisp
08-05-2011, 21:51
چطوری میشه تلویزیون دیجیتال روی گوشی (c5-03 ) نگاه کرد(نه اینترننی)
یعنی چه نرم افزاری باید نصب کرد؟

starpars
08-05-2011, 22:02
اين چه حرفيه عزيز c5-03 تو gpsش مونده بياد ديجيتال tv نشون بده :18:
تلوزيون ديجيتال سخت افزار ----t ميخواد كه c5-03 نداره

hkhafan
08-05-2011, 22:03

سلام ؛

دوست عزیز تا جایی که من میدونم ، برای همچین کاری ، گوشی باید دارای قطعه ی گیرنده ی دیجیتال ( فکر کنم : ----T ) باشه.
این گوشی این قطعه رو نداره ، پس قاعدتاً نمیشه باهاش بدون اینترنت تلویزیون دید.
تنها چیزیش که مربوط به تلویزیونه ، خروجی تلویزیون هست که فکر کنم میشه به تلویزیون وصلش کرد و از طریق نمایشگر تلویزیون با موبایل کار کرد.

o.jabbari
09-05-2011, 16:58
دوستانی که با نسخه 12 فلش زدید به جز مشکل در ارسال sms فارسی چه مشکلاتی دارد؟
یعنی برنامه با فونت فارسی روی گوشی نصب می شود مثل دیکشنری ؟ Sms فارسی دریافت می کنید؟
منو برام مهم نیست؟
کلا توضیح بدید...!

mehdisp
09-05-2011, 17:12
اين چه حرفيه عزيز c5-03 تو gpsش مونده بياد ديجيتال tv نشون بده :18:
تلوزيون ديجيتال سخت افزار ----t ميخواد كه c5-03 نداره

سلام ؛

دوست عزیز تا جایی که من میدونم ، برای همچین کاری ، گوشی باید دارای قطعه ی گیرنده ی دیجیتال ( فکر کنم : ----T ) باشه.
این گوشی این قطعه رو نداره ، پس قاعدتاً نمیشه باهاش بدون اینترنت تلویزیون دید.
تنها چیزیش که مربوط به تلویزیونه ، خروجی تلویزیون هست که فکر کنم میشه به تلویزیون وصلش کرد و از طریق نمایشگر تلویزیون با موبایل کار کرد.

مطمئن هستید که نداره چون جی پی اس هم همه می گفتند نداره (قطعه سخت افزاری) ولی برا من داره خیلی هم خوب کار می کنه
سپاس

ilya_62
10-05-2011, 07:56
دوستانی که با نسخه 12 فلش زدید به جز مشکل در ارسال sms فارسی چه مشکلاتی دارد؟
یعنی برنامه با فونت فارسی روی گوشی نصب می شود مثل دیکشنری ؟ Sms فارسی دریافت می کنید؟
منو برام مهم نیست؟
کلا توضیح بدید...!
نه مشکلی با نصب برنامه های فارسی نداره . فقط و فقط کیبورد فارسی نداره یعنی شما نمیتونی فارسی تایپ کنی یا مثلا دیکشنری فارسی به انگلیسی نمیتونی نصب کنی چون نمیتونی متن فارسی بهش بدی اما دیکشنری انگلیسی به فارسی رو مشکلی نداره . سایتای فارسی رو هم میتونی ببینی باهاش . من که راضیم و با 12 فلشزدم مشکلی ندارم . کیبوردشم تا یه مدت دیگه که نسخه ی فارسی این ورژن بیاد مشکلش حل میشه . پیشنهاد میکنم شماهم فلش بزنی و از نعمت جی پی اسش برخوردار بشی .
راهنمایی خواستی در خدمتیم .

ilya_62
10-05-2011, 08:04
یادم رفت بگم با دریافت مسیج فارسی هیچ مشکلی نداره فقط شمانمیتونی مسیج فارسی بفرستی . همین و بسسسس !

o.jabbari
10-05-2011, 15:00
نه مشکلی با نصب برنامه های فارسی نداره . فقط و فقط کیبورد فارسی نداره یعنی شما نمیتونی فارسی تایپ کنی یا مثلا دیکشنری فارسی به انگلیسی نمیتونی نصب کنی چون نمیتونی متن فارسی بهش بدی اما دیکشنری انگلیسی به فارسی رو مشکلی نداره . سایتای فارسی رو هم میتونی ببینی باهاش . من که راضیم و با 12 فلشزدم مشکلی ندارم . کیبوردشم تا یه مدت دیگه که نسخه ی فارسی این ورژن بیاد مشکلش حل میشه . پیشنهاد میکنم شماهم فلش بزنی و از نعمت جی پی اسش برخوردار بشی .
راهنمایی خواستی در خدمتیم .

مرسی از راهنمایی خوبتان...!

milad-engineer
10-05-2011, 17:55
سلام دوستان
من گوشیم رو امروز بردم نمایندگی نوکیا ،اون ها گوشیم رو فلش کردن و ورژن 12.0.23 رو نصب کردن
الان که میرم تو قسمت location-postion-popositioning methods گزینه های gps توش وجود نداره
کار منم با فلش حل نشد
کسی راه حل دیگه ای داره؟

ilya_62
12-05-2011, 10:57
خودت با فونیکس فلش بزن . کاری نداره . مطمئنا درست میشه .تنها راهش همینه

black009
12-05-2011, 21:41
سلام، من ورژن گوشیم 11.0.24 . تو قسمت position method دوتا گزینه بیشتر نداشت و جی پی اسش کار نمیکرد. هرجا بردم گفتن ورژن جدید نیومده. خلاصه یه جا گفت اگه همین ورزن رو دوباره بزنم و ری رایت کنم احتمالا درست بشه. خلاصه همون ورژن 11.0.24 رو ری رایت کرد و دوباره زد و الان تو position method چهارتا گزینه اومده و جی پی اسش خیلی خوب کار میکنه. فارسی

reza_tgh
14-05-2011, 09:36
سلام، من ورژن گوشیم 11.0.24 . تو قسمت position method دوتا گزینه بیشتر نداشت و جی پی اسش کار نمیکرد. هرجا بردم گفتن ورژن جدید نیومده. خلاصه یه جا گفت اگه همین ورزن رو دوباره بزنم و ری رایت کنم احتمالا درست بشه. خلاصه همون ورژن 11.0.24 رو ری رایت کرد و دوباره زد و الان تو position method چهارتا گزینه اومده و جی پی اسش خیلی خوب کار میکنه. فارسی
اگر از دوستان کس دیگر هم این روش رو تست کردن اعلام کنند ممنون

The Auditor
14-05-2011, 11:49
سلام دوستان
من نمیتونم خودم فلش کنم چون بلد نیستم و از این آموزشی هم که داده شده چیزی سر درنمیارم. گنگه. اگه کسی بلده لطفا آدرس بده بیام پیشش برام فلش کنه. البته اول مثل همین دوستمون black009 ری رایت کنه و اگه جواب نداد، آپگرید کنه، آخه ورژن منم الان 11.0.24 است.
ممنون.

milad-engineer
14-05-2011, 23:36

طبق گفته دوستمون کسی ورژن 11.0.24 فارسی رو داره قرار بده
که من یک تست بکنم ببینم درست میشه یا نه!!!
اگر هم کسی امتحان کرده در این تاپیک مطرح کنه ، چون مطمئنم خیلی ها منتظر جواب هاتون هستن :10:( مثل من !!!):11:

ilya_62
15-05-2011, 09:16
من با ورژن 11 تست کردم جواب ندادش. این لینک ورژن 11.0.24

hkhafan
15-05-2011, 09:27
طبق گفته دوستمون کسی ورژن 11.0.24 فارسی رو داره قرار بده
که من یک تست بکنم ببینم درست میشه یا نه!!!
اگر هم کسی امتحان کرده در این تاپیک مطرح کنه ، چون مطمئنم خیلی ها منتظر جواب هاتون هستن :10:( مثل من !!!):11:

سلام ؛

دوست عزیز از این لینک میتونید فایلا رو بگیرید ( فکر کنم اونایی که MEA تو اسمشون هست ماله خاور میانه است ...البته مطمئن نیستم )

یا میتونید navifirm رو دانلود کنید و از طریق اون فایل های فلش رو بگیرید.

xx625xx
15-05-2011, 11:32
سلام دوستان
یه سوال عجیب داشتم!
من تو گوشیم نمی تونم آلارم رااز روی صفحه لمسی snooze یا stop کنم. یعنی هرچی روشون فشار می دم عمل نمی کنه. آخرش مجبور میشم دکمه قرمز رو بزنم و در واقع اینطوری Snooze میشه
کسی نظر خاصی در مورد مشکل نداره؟ مشکل از کجاست؟
ممنون

milad-engineer
15-05-2011, 11:41
سلام دوستان
یه سوال عجیب داشتم!
من تو گوشیم نمی تونم آلارم رااز روی صفحه لمسی snooze یا stop کنم. یعنی هرچی روشون فشار می دم عمل نمی کنه. آخرش مجبور میشم دکمه قرمز رو بزنم و در واقع اینطوری Snooze میشه
کسی نظر خاصی در مورد مشکل نداره؟ مشکل از کجاست؟
ممنون

وست عزیز روی اstop یاsnooze باید دستت رو بکشی به همون جهتی که میگه
برای stop روی کادرش از چپبه راست و برای snooze ازراست به چپ

وقتی هم که صفحه گگوشیت قفل هست و کگسی بهت زنگ میزنه باز هم از این روش استفاده کن

xx625xx
15-05-2011, 12:15
وست عزیز روی اstop یاsnooze باید دستت رو بکشی به همون جهتی که میگه
برای stop روی کادرش از چپبه راست و برای snooze ازراست به چپ

وقتی هم که صفحه گگوشیت قفل هست و کگسی بهت زنگ میزنه باز هم از این روش استفاده کن

خیلی ممنون. حل شد.
کسی که از گوشی 6600 قدیمی یهو به C5-03 آپدیت بشه همینه دیگه! کم میاره! :31:

mehdisp
15-05-2011, 15:02
دیکشنری گوشی فقط انگلیسی هست زبانهای دیگه از سایت نوکیا گرفتم ولی بیشتر از سه زبان اگه نصب کنی باید حتما یکیش رو پاک کنی چرا؟
نقشه شهر هایی (غیر مشهور) که داخلش نیست باید از کجا آورد؟
تم های سه بعدی میشه روش نصب کرد؟ (کسی داره)

ilya_62
16-05-2011, 10:03
برای دیکشنری بهتره بابیلون نسخه موبایل رو نصب کنی که هرزبانیو داره . سرچ کنی گیر میادش . واسه نقشه های شهرهای غیرمشهور هم باید با وایرلس گوشیت به اینترنت متصل بشی و ovi map رو درحالت آنلاین قرار بدی و هرشهری که میخوای رو انتخاب کنی ( ار روی صفحه لمسی) ، ( روی نمای ماهواره ای satellate view قرار بدیش) اونوقت نقشه هاواست دانلود میشن و بعدا میتونی بصورت آفلاین ازشون استفاده کنی

mh.mahmoudi68
16-05-2011, 21:46
بچه ها بی زحمت یه نگا به این تاپیک هم بکنید

salehrtc
17-05-2011, 09:00
یکی ما رو راهنمایی کنه آهنگ چه جوری میشه بلوتوث کرد تو این گوشی

hkhafan
17-05-2011, 20:03
یکی ما رو راهنمایی کنه آهنگ چه جوری میشه بلوتوث کرد تو این گوشی

سلام ؛

خب دوست عزیز بلوتوث دو طرف رو روشن میکنید و میفرستید دیگه!

نحوه ی روشن کردن بلوتوث این گوشی :

منو >> تنظیمات ( setting ) >> قابلیت اتّصال ( Connectivity فکر کنم ) >> Bluetooth >> تو صفحه ی باز شده میتونید بلوتوث گوشی رو روشن کنید.

راه ساده تر : گوشه ی بالایی صفحه ( سمت چپ ) رو که لمس کنید ، یه فلش دوطرفه رو نشون میده که از طریق اون یراست میرید به صفحه ی اتّصال های مختلف گوشی که میتونید بلوتوث رو هم روشن کنید.

برای فرستادن فایل هم فقط لازمه اون فایلتون رو لمس کنید و انگشتتون رو روش نگه دارید ، یه منوی آبشاری باز میشه که میتونید از طریقش به نتیجه برسید.

موفّق باشید

mehdisp
18-05-2011, 09:34
برای دیکشنری بهتره بابیلون نسخه موبایل رو نصب کنی که هرزبانیو داره . سرچ کنی گیر میادش . واسه نقشه های شهرهای غیرمشهور هم باید با وایرلس گوشیت به اینترنت متصل بشی و ovi map رو درحالت آنلاین قرار بدی و هرشهری که میخوای رو انتخاب کنی ( ار روی صفحه لمسی) ، ( روی نمای ماهواره ای satellate view قرار بدیش) اونوقت نقشه هاواست دانلود میشن و بعدا میتونی بصورت آفلاین ازشون استفاده کنی

میخوام دیکشنری خودش چند زبانه بشه والا اونجوری که کلی دیکشنری هست
از بابت نقشه هم می خوام با کامپیوترم دانلود کنم چون خط وایرلس ندارم

behrooz.shie
18-05-2011, 22:58
میخوام دیکشنری خودش چند زبانه بشه والا اونجوری که کلی دیکشنری هست
از بابت نقشه هم می خوام با کامپیوترم دانلود کنم چون خط وایرلس ندارم

مگه نمیتونین دیکشنری خودشو چند زبانه کنین :13:؟

ilya_62
19-05-2011, 09:55
با ovi suite میشه دانلود کرد اما باید آخرین ورژنشو داشته باشی و اینم بگم که اکثر اوقات به دلیل تحریم بودن ایران کار نمیکنه ! لاگین نمیشه . بهترین حالت استفاده از وایرلس گوشی هستش . برو یه جایی مثل بعضی از پارکاکه وایرلس رایگان دارن اونجا بزن دانلود کن و نقشه هر کشوریو که میخوای بگیر

mehdisp
19-05-2011, 16:17
مگه نمیتونین دیکشنری خودشو چند زبانه کنین :13:؟
دیکشنری خودش بیشتر از 3زبان نصب کنی موقع ورود پیغام میده که یکی رو پاک کن c5 خودت داری؟:20:

با ovi suite میشه دانلود کرد اما باید آخرین ورژنشو داشته باشی و اینم بگم که اکثر اوقات به دلیل تحریم بودن ایران کار نمیکنه ! لاگین نمیشه . بهترین حالت استفاده از وایرلس گوشیهستش . برو یه جایی مثل بعضی از پارکاکه وایرلس رایگان دارن اونجا بزن دانلود کن و نقشه هر کشوریو که میخوای بگیر

داخل شهر ما از این پارک ها :41:نیست خوش به حال شما:13::31:

o.jabbari
19-05-2011, 21:23
بچه ها من با فریمور 12 فلش کردم گوشیمو جواب نداد الان فریمورم 12 است ولی جواب نداد فقط کار من زیاد شد ( حتی با 11 هم فلش کردم) از سایت هم دانلود کردم فریمورو ...الانم تو اطلاعات گوشی 12 است جواب نمی ده

black009
20-05-2011, 10:13
خوش به حال خودم که با ری رایت کردن همون ورژن 11 گوشیم درست شد، چون قبلش حالم خیلی گرفته بود

ysf
20-05-2011, 10:28
باید گفت خاک بر سر شرکت نوکیا که با این همه دک و پوزش بعد این همه وقت نتونسته مشکل ناوبری اینو حل کنه
بنظر شما چرا ورژن خاورمیانه اینو هنوز ندادن؟ (ورژن 12 منظوره)

reza_tgh
23-05-2011, 13:09
خوش به حال خودم که با ری رایت کردن همون ورژن 11 گوشیم درست شد، چون قبلش حالم خیلی گرفته بود
میشه دقیقا توضیح بدین چجوری ری رایت کردین واین نسخه مورد نظر را از کجا گرفتین

ilya_62
23-05-2011, 13:14
خبر خوووووش
نسخه ی فارسی ورژن 12 هم اومدش .

starpars
23-05-2011, 13:32
خبر خوووووش
نسخه ی فارسی ورژن 12 هم اومدش .

اينجا كه چيزي نيست:41:

black009
23-05-2011, 16:39
میشه دقیقا توضیح بدین چجوری ری رایت کردین واین نسخه مورد نظر را از کجا گرفتین

جون خودم نمیدونم؛ به مغازه ها میگفتم اکثرا میگفتن باید جی پی اسش نصب بشه و روش نقشه بریزیم؛ فکر میکردن تازه کارم و میخواستن پول نصب جی پی اس و الکی بکنن تو پاچم؛ بالاخره یه جا گفت نرم افزار گوشیت مشکل داره؛ نگاه کرد گفت ورژن جدید که نیومده , همین و واست دوباره میزنم و اگه درست شد و position mtethod شد چهارتا گزینه ازت پول میگیرم, اگه درست نشد هم که هیچ, اصلا امید نداشتم درست بشه, اما بعد پنج دقیقه گفت بیا درست شد

mehdisp
23-05-2011, 18:15
تو این گوشی میشه fm transfer نصب کرد (منظورم پخش آهنگ از رادیو هست)؟

hkhafan
23-05-2011, 22:03
تو این گوشی میشه fm transfer نصب کرد (منظورم پخش آهنگ از رادیو هست)؟

سلام؛

دوست عزیز تا اونجا که من میدونم، واسه اینکار گوشیتون باید یه قطعه ی فیزیکی ( اگه اشتباه نکنم fm transmitter ) داشته باشه ....که خب این گوشی فاقد اون قطعه است
البته این قطعه رو جدا میتونید تهیّه کنید

Mohammad Hosseyn
23-05-2011, 23:41
دوستان ورژن 12.0.023 ... فارسی اومده و احتمال زیاد مشکلش هم حل شده (جی.پی.اس) ... برای نصب بهتره یا از نرم افزار اپدیت کننده نویکا استفاده کنید یا ovi suite ... نه روش دیگه ... یا ببرید نمایندگی نوکیا ...

behrooz.shie
24-05-2011, 01:24
دوستان ورژن 12.0.023 ... فارسی اومده و احتمال زیاد مشکلش هم حل شده (جی.پی.اس) ... برای نصب بهتره یا از نرم افزار اپدیت کننده نویکا استفاده کنید یا ovi suite ... نه روش دیگه ... یا ببرید نمایندگی نوکیا ...
به نظر من که بد ترین راه فلش همین نرم افزار خود نوکیاست :20:
جف یا فونیکس بهترینه :40:

vivasoft
24-05-2011, 16:41
سلام من اپديت كردم 134 مگابايت سرعت گوشي بهتر شد مشكل فيلم برداري حل شد ولي جي پي اس همونجوريه و كماكان 2 گزينه داره و جواب نداد

rtmreza
24-05-2011, 19:10
اولا 141 MB در دانلود با NSU

دوما من قبل از اومدن این اپدیت بردم نمایندگی ورژن اروپایی روبا پروداکت جدید 059G3H5 اول ریخت
GPS واقعا درست شد و مکان یابی کردم و بعد با باکس یه پچ فارسی به اون زد خودش گفت دانگل کرده با کابل مخصوص

vivasoft
25-05-2011, 07:19
من با خود برنامه اوي سويت اپديت كردم

rtmreza
25-05-2011, 12:32
من با خود برنامه اوي سويت اپديت كردم

نتیجه چی بود

فارسی هست

GPS کار می کند

لطفا هر چه سریع تر بگو

mazdakxp
25-05-2011, 23:00
سلام خدمت دوستان من هم آپدیت کردم ولی همچنان مشکل پابرجاست وGPS همون دوگزینه هست

behrooz.shie
25-05-2011, 23:13
مگه GPS این گوشی کار نمیکنه ؟! :13:

hkhafan
28-05-2011, 19:24
سلام؛

دوستانی که امتحان کردن.....هیچ معجزه ای چیزی رخ نداد؟!

ilya_62
29-05-2011, 07:23
ماکه با همون نسخه ی 12 (غیرفارسی) فلش زدیم و مشکلی نداره جی پی اس. فارسی میخوام چکار؟؟؟؟؟؟

m_par1350
29-05-2011, 12:21
چگونه میتوان فهمید قطعات گوشی نوکیا عوض شده

hkhafan
29-05-2011, 19:29
مشتلق بدید....فلش زدم درست شد.........من الان چجوریم؟! :19::31:
دوستای گل همین الان کار فلش گوشیم تموم شد
تو قسمت positioning methodes چهارتا گزینه اومده:

Asisted GPS
Integrated GPS
Bluetooth GPS
Network Based

این اوّلین بارم بود گوشی فلش میزدم ...خیلی حال کردم.
کمکی بود در خدمتم :11:

o.jabbari
29-05-2011, 21:11
ما که با نسخه 12 فلش زدیم درست نشد ...الان دوازده هست ولی همون دو گزینه وجود داره

ysf
30-05-2011, 06:53
بعد از فلش کردن با ورژن اروپایی
چطوری باید فارسی رو نصب کرد روش؟

اگه خودمون فلش کنیم از گارانتی خارج میشه؟

ilya_62
30-05-2011, 07:50
صفحه ی گوشی من قاطی کرده . میشه بگین چکار باید کرد؟ هی بالاپایین میره . و خوب کلیک نمیشه

milad-engineer
30-05-2011, 10:31
سلام دوستان
من با این آموزش گوشیم رو فلش کردم ، درست شد و الان جی پی اس کا میکنه
و خیلی سریع وصل میشه
اگر کسی سوال داشت همینجا مطرح کنه تا دوستاتن کمک کنند

ilya_62
30-05-2011, 12:18
با نسخه فارسی فلش زدی؟

hkhafan
30-05-2011, 16:56
با نسخه فارسی فلش زدی؟

سلام ؛

آقا من از طریق این آموزش رفتم:

از اینجا هم فایل های لازم رو گرفتم:

در ضمن بگم اصلاً به رنگ گوشی ربط نداره من فکر کنم اون آبیه رو ریختم ( یا سبزه؟؟؟!)

بعد از فلش کردن با ورژن اروپایی
چطوری باید فارسی رو نصب کرد روش؟

اگه خودمون فلش کنیم از گارانتی خارج میشه؟

سلام ؛

دوست عزیز اینو یه نیگا بنداز ... نمیدونم براتون جواب میده یا نه.

ilya_62
31-05-2011, 06:59
میشه دقیقا بگین با کدوم پروداکت فلش زدین؟ من با نسخه ی اروپایی( بدون فارسی ) فلش زدم و مشکل جی پی اس حل شد اما با نسخه فارسی که فلش میزنم بازم مشکل داره جی پی اس . پروداکتی که فلش میزنم : 059c524 هستش که این فارسی هم داره . حالا شمابا چه پروداکتی فلش زدی که هم فارسی داره و هم جی پی اسش مشکل نداره؟؟!!

hkhafan
31-05-2011, 19:37
میشه دقیقا بگین با کدوم پروداکت فلش زدین؟ من با نسخه ی اروپایی( بدون فارسی ) فلش زدم و مشکل جی پی اس حل شد اما با نسخه فارسی که فلش میزنم بازم مشکل داره جی پی اس . پروداکتی که فلش میزنم : 059c524 هستش که این فارسی هم داره . حالا شمابا چه پروداکتی فلش زدی که هم فارسی داره و هم جی پی اسش مشکل نداره؟؟!!

سلام؛

ایلیای عزیز از همون صفحه ای که تو پست بالا گفتم ، اینو گرفتم :

RM-697 CTR MEA7 WHITE PETROL BLUE
059F204

اوّل مال رنگ خودم یعنی GRAPHITE BLACK رو دانلود کردم ولی یه ایرادای عجیب غریب میگرفت ولی با این رنگ ، بدون هیچ اشکالی تا ته کار رو انجام داد.

hamed24
31-05-2011, 22:58

گوشی من هم پروداکت 059c524 بود و با ورزن 12 جواب نداد مجبور شدم ورژن 12 پروداکت 059c525 :20: رو بریزم که اون هم فارسیه و الان داره خیلی خوب کار مینه.

milad-engineer
03-06-2011, 11:16
دوستان یه چند تا بازی گرافیک بالا برای c5-03 میخواستم

هر چی گشتم چیزه به خصوصی پیدا نکردم

Mohammad Hosseyn
03-06-2011, 12:43
سلام؛

ایلیای عزیز از همون صفحه ای که تو پست بالا گفتم ، اینو گرفتم :

RM-697 CTR MEA7 WHITE PETROL BLUE
059F204

اوّل مال رنگ خودم یعنی GRAPHITE BLACK رو دانلود کردم ولی یه ایرادای عجیب غریب میگرفت ولی با این رنگ ، بدون هیچ اشکالی تا ته کار رو انجام داد.

پاک دیوونه شدیم :31:

من از داخل خود گوشی اپدیت کردم به 12 ... مشکل حل نشد (جی.پی.اس) ... بعد با نوکیا آپدیتر دوباره نصب کردم بازم نشد ...

پس شما هم ورزن قبلیت 11 فارسی بود و با اپدیت کردن با این ورژن مشکل جی.پی.اس حل شد و فارسی هم هست ؟؟؟

اگه اره ما هم بریم تو کارش ...:31:

hkhafan
03-06-2011, 17:39
پاک دیوونه شدیم :31:

من از داخل خود گوشی اپدیت کردم به 12 ... مشکل حل نشد (جی.پی.اس) ... بعد با نوکیا آپدیتر دوباره نصب کردم بازم نشد ...

پس شما هم ورزن قبلیت 11 فارسی بود و با اپدیت کردن با این ورژن مشکل جی.پی.اس حل شد و فارسی هم هست ؟؟؟

اگه اره ما هم بریم تو کارش ...:31:

سلام ؛

بله عزیز مال بنده هم 11 و فارسی بود و gps هم نداشت ولی با اینی که گفتم درست شد.
امتحان کنید...ضرر که نداره!

vivasoft
04-06-2011, 13:26
سلام من اپ كردم گزينه هاي جي پي اس اومد ولي جايو پيدا نميمنه مال شما هم اينطوره؟

amir200812
04-06-2011, 19:28
سلام من اپ كردم گزينه هاي جي پي اس اومد ولي جايو پيدا نميمنه مال شما هم اينطوره؟
عزیز باید در فضای باز باشید + اطراف ساختمان های بلند نباشه+ در ضهر های بزرگ کمی دیرتر پیدا میکنه!

tiyam 01
06-06-2011, 17:39
این گوشی خروجی tv داره؟ تو فوروم نوکیا چند نفر باهاش مشکل داشتن... بعضیا هم در جواب گفته بودن تو هر چه سایت مرتبط به نوکیا که دیدیم اسمی از خروجی tv برده نشده

reza_tgh
07-06-2011, 07:46
منم تونستم درستش کنم گوشی من ورژن 11 بود که اول با نرم افزار فونیکس اپگریدش کردم درست نشد بعد دوباره با همین نرم افزار با استفاده از گزینه refurbish فلاشش کردم درست شد اما هر جی تو مپ میرم شهر برلین رو میاره با اینکه نقشه ایران رو از طریق خود گوشی دانلود کردم بازم درست نشد اما تو gps data مختصات جغرافیایی رو درست نشون میده کسی میدونه چطوری درست میشه؟

Mohammad Hosseyn
07-06-2011, 13:15
این گوشی خروجی tv داره؟ تو فوروم نوکیا چند نفر باهاش مشکل داشتن... بعضیا هم در جواب گفته بودن تو هر چه سایت مرتبط به نوکیا که دیدیم اسمی از خروجی tv برده نشده
نه خروجی نداره ....

o.jabbari
10-06-2011, 14:16
دوستان عزیزان ...گوشیم بالاخره درست شد...!
با تشکر از راهنمایی hkhafan عزیز که باعث شد نگرانی من رفع شده بعد از 3 ماه ....چون من این گوشیو به خاطر gps گرفتم ولی کار نکرد حتی یکبار هم فلش زدمش...به هر حال مرسی hkhafan ..!! حقا که خفنی ..!
من هم از همون پروداکت blue ( گوشیم سبزه ولی ) استفاده کردم ...فارسی هم آمد ...راهنمایی سایت مذکور هم خوب بود...
مرسی از همه

reza_tgh
11-06-2011, 10:47
شما بعد از درست شدن gps میتوانید با هر ورژنی که با رنگ گوشی شما منطبق هست upgrade کنید که ovisweet هم بعنوان نرم افزار اصلی بشناسه

mehdisp
11-06-2011, 17:45
میشه دوستان لطف کن کمی هم در مورد نرم افزار جدید ارائه شده واسه این گوشی بحث کنند

ArashMiniStar
12-06-2011, 12:34
بچه ها الان فریم ور فارسیش که جی پی اس اش کار کنه اومده؟
میشه یک توضیح بدین از کجا دانلود کنم؟!
الان خودم به هزار یک بدیختی نقشه هاش رو دانلود کردم.:11:

hkhafan
12-06-2011, 13:20
بچه ها الان فریم ور فارسیش که جی پی اس اش کار کنه اومده؟
میشه یک توضیح بدین از کجا دانلود کنم؟!
الان خودم به هزار یک بدیختی نقشه هاش رو دانلود کردم.:11:

سلام ؛

دوست عزیز کافیه 2 صفحه ی آخر رو ( کامل ) میخوندید.
اینو ببینید :

موفّق باشید

mehdisp
14-06-2011, 10:27
من تو سایت نوکیا فارسی و انگلیسی هر دو رفتم اصلا ورزن جدید واسه c5-03 نیست شما اینها رو از کجا می آورید؟ ،ساختگی هست!؟:46:

من داخل سایت google map نقشه شهر خودمون را کامل می بینم حالا چطوری میتونم این تقشه رو به نقشه های gpsگوشیم اضافه کنم؟

hkhafan
15-06-2011, 17:23
من تو سایت نوکیا فارسی و انگلیسی هر دو رفتم اصلا ورزن جدید واسه c5-03 نیست شما اینها رو از کجا می آورید؟ ،ساختگی هست!؟:46:

من داخل سایت google map نقشه شهر خودمون را کامل می بینم حالا چطوری میتونم این تقشه رو به نقشه های gpsگوشیم اضافه کنم؟

سلام؛

ساختگی!:31:
شما اگه برنامه ی nokia ovi souite رو نصب داشته باشید ، اگه گوشیتونو وصل کنید به کامپیوتر و به اینترنت هم وصل باشید داخل همین برنامه میتونید آپدیتش رو مشاهده کنید ... که البته بهتره باهاش آپدیت نکنید ، چون اکثر دوستان میگن با آپدیت از طریق برنامه ی خود نوکیا ، بازهم مشکل gps باقی میمونه
بهتره همین ساختگی رو استفاده کنید :31::46:

mehdisp
18-06-2011, 09:52
سلام؛

ساختگی!:31:
شما اگه برنامه ی nokia ovi souite رو نصب داشته باشید ، اگه گوشیتونو وصل کنید به کامپیوتر و به اینترنت هم وصل باشید داخل همین برنامه میتونید آپدیتش رو مشاهده کنید ... که البته بهتره باهاش آپدیت نکنید ، چون اکثر دوستان میگن با آپدیت از طریق برنامه ی خود نوکیا ، بازهم مشکل gps باقی میمونه
بهتره همین ساختگی رو استفاده کنید :31::46:
1- من gpsگوشیم هیچ مشکلی نداره، مثل شما:5:
2- داخل سایت نوکیا هر گوشی که اپدیتش بیاد می نویسه و واسه دانلود میذاره ovi duiteکلی هست
3- من نقشه تمام شهرهای دنیا داخل گویشیم دارم به جز تعدادی شهر های داخلی ،می خوام اونها رو وارد کنم،،:41: نه اینکه gps ام مشکل داره

hkhafan
18-06-2011, 10:26
2- داخل سایت نوکیا هر گوشی که اپدیتش بیاد می نویسه و واسه دانلود میذاره ovi duiteکلی هست
3- من نقشه تمام شهرهای دنیا داخل گویشیم دارم به جز تعدادی شهر های داخلی ،می خوام اونها رو وارد کنم،،:41: نه اینکه gps ام مشکل داره

سلام؛

دوست گل منظور بنده بخش اوّل پستتون بود ( اونم به شوخی ، به دل نگیرید :10: )
این دوتا تاپیک رو نگاه کنید شاید به دردتون بخوره:

و

موفّق باشید

amir200812
19-06-2011, 08:21
اگه نقشه هارو میخوای با OVI میتونی بریزی رو گوشی دیگه! خیلی هم راحت هست!

alivolvo
20-06-2011, 12:21
باتشکر از دوست عزیز hkhafan بنده به همون روش ایشون که در دو سه صفحه قبل گفته بود گوشیم رو فلش زدم درست شد.
قبلش ورژنش 12 بود و رنگ گوشیم هم یک دست مشکی (نوک مدادی) بود. با همون مدلی که آقای hkhafan گفتن بنده هم فلش زدم بدون هیچ مشکلی درست شد.
خوش بختانه هم الان جی پی اس دارم و هم فارسی دارم.
اومدم تجربه خودم رو بگم شاید برای دیگران مفید باشه.
البته اگر کسی این گوشی رو خریده و گارانتی هم داره میتونه ببره نمایندگی سعادت اباد و بده براش درستش کنند. من که حدس میزنم اونا هم همین کار رو میکنند.

Mohammad Hosseyn
20-06-2011, 14:10
ما که رفتیم بالاخره فلش بزنیم با فونیکس ...
ورژن گوشی خودم یعنی RM-697 CTR MEA7 LIME GREEN

بعد اینهمه استرس این ایرور رو میده :

:13:

یعنی یه فایل دیگه هم بین فایل های آپدیت باید باشه ؟؟ :13::19:

Mohammad Hosseyn
20-06-2011, 19:29
ما که رفتیم بالاخره فلش بزنیم با فونیکس ...
ورژن گوشی خودم یعنی RM-697 CTR MEA7 LIME GREEN

بعد اینهمه استرس این ایرور رو میده :

:13:

یعنی یه فایل دیگه هم بین فایل های آپدیت باید باشه ؟؟ :13::19:
:31:
مشکل حل شد ...

دوستان اگه به این مشکل برخوردند باید قبل از زدن گزینه ی فلش ، وارد option بشن و تیک مربوط به این فایل رو که به رنگ قرمز هست بردارن . (یه فایله که وجودش الزامی نیست) .

نتیجه آپدیت کردن من با نرم افزار فونیکس هم رضایت بخش بود ...
فارسی ک هست ... جی.پی.اس هم کاملا درست شده ... :20:

Mohammad Hosseyn
21-06-2011, 20:55
یه چیز دیگه که برام جالب بود اضافه شدن Adobe Reader بود.

همچنین internet radio که قبل از این ارائه شده بود.

دوستان اگه مثل من اینترنت نامحدود استفاده میکنن ، حتما برای استفاده از جی.پی.اس از نرم افزار گوگل مپ استفاده کنن که نقشه های دقیقی داره .

mehdisp
23-06-2011, 11:23
اسم پوشه های گالری نشون نمیده ،با تک کلیک هم که وارد میشه ، نمی دونم چیکار کنم ؟
"مثلا بخوام تو پوشه شخصی برم باید تک تک پوشه ها باز کنم تا ببینم کدومه"

Mohammad Hosseyn
23-06-2011, 11:52
اسم پوشه های گالری نشون نمیده ،با تک کلیک هم که وارد میشه ، نمی دونم چیکار کنم ؟
"مثلا بخوام تو پوشه شخصی برم باید تک تک پوشه ها باز کنم تا ببینم کدومه"
دیگه فک کنم باید ساخت ..... سیمبیان همیشه ی خدا این گالریش رو مخ ادمه :9::19::23:

mehdisp
23-06-2011, 15:37
دیگه فک کنم باید ساخت ..... سیمبیان همیشه ی خدا این گالریش رو مخ ادمه :9::19::23:
واقعا اینطوریه این که خیلی مزخرفه:18:

Mohammad Hosseyn
23-06-2011, 17:25
واقعا اینطوریه این که خیلی مزخرفه:18:
آره اگه به سیمبیان عادت نداشته باشید واقعا مزخرفه :31:

mehdisp
23-06-2011, 18:41
یه تم می خوام واسه گوشی
از اونهایی که گوشی میشه مثل آیفون (تم هست یا نرم افزار)؟

Mohammad Hosseyn
24-06-2011, 13:12
یه تم می خوام واسه گوشی
از اونهایی که گوشی میشه مثل آیفون (تم هست یا نرم افزار)؟

اینجور تم زیاده ...

تو سایتهایی که بهت معرفی کردم یکم که بگردی خیلی میبینی ....

tatu_mail
26-06-2011, 00:55
ممنون چه دنگ و فنگی داره این Gps این گوشی حالا باید 3 سایع برنامه فونیکس دانلود کنن آموزششو بخونن تا این درست بشه فردا میخواستم برم بخرمشا ولی اصلا حالو حوصله این فونیکس رو ندارم چون دیال آپ دارم خیلی سخته بشینم فایلها رو دانلود کنم کاش با آپدیت کردن از داخل خود گوشی درست میشد.

mehdisp
26-06-2011, 09:55
سلام
کسی گوشیش رو با ورژن جدید آپدیت کرده (البته قبل از آپدیت مشکلی نداشته باشه، چه جی پی اس و...) مشکلی پیش نیامده؟
نیازی به این آپدیت هست(چون من گوشیم هیچ مشکلی نداره)؟
اگه آپدیت کنی چی بهش اضافه میشه؟
و در آخر بهترین روش آپدیت چه روشی هست؟
ممنون

tatu_mail
26-06-2011, 13:19
ممنون چه دنگ و فنگی داره این Gps این گوشی حالا باید 3 سایع برنامه فونیکس دانلود کنن آموزششو بخونن تا این درست بشه فردا میخواستم برم بخرمشا ولی اصلا حالو حوصله این فونیکس رو ندارم چون دیال آپ دارم خیلی سخته بشینم فایلها رو دانلود کنم کاش با آپدیت کردن از داخل خود گوشی درست میشد.

سلام امروز دلمو زدم به دریا رفتم خریدم

ورژن 12 ایناس.

تو قسمت GPS metoud هم 4 تا گزینه وجود داشت. فعلا ولی تستش نکردم اگه 4 تا گزینه هاش باشه مشکلی نداره دیگه؟؟ نه؟

Mohammad Hosseyn
26-06-2011, 14:06
سلام
کسی گوشیش رو با ورژن جدید آپدیت کرده (البته قبل از آپدیت مشکلی نداشته باشه، چه جی پی اس و...) مشکلی پیش نیامده؟
نیازی به این آپدیت هست(چون من گوشیم هیچ مشکلی نداره)؟
اگه آپدیت کنی چی بهش اضافه میشه؟
و در آخر بهترین روش آپدیت چه روشی هست؟
ممنون
اپدیت کردن بهتر از نکردنه ...
من که اپدیت کردم یخورده گوشی بهتر کار میکنه و همینطور نرم افزار Adobr Reader اضافه شده بهش ...
قبلا گوشی هنگ میکرد ... ولی بعد آپدیت تا حالا نشده ...

به نظر من اپدیت بکن ...
بهترین روش هم همون فونیکس هست ... یخورده باید دقت کنی که مشکل پیش نیاد ، ولی بهتر از آپدیت با پی.سی سوئیت نوکیا هست
:46:

سلام امروز دلمو زدم به دریا رفتم خریدم
ورژن 12 ایناس.

تو قسمت GPS metoud هم 4 تا گزینه وجود داشت. فعلا ولی تستش نکردم اگه 4 تا گزینه هاش باشه مشکلی نداره دیگه؟؟ نه؟

بله 4تا گزینه باشه مشکلی نداره ...
جی.پی.اس این گوشی خیلی خوبه ، نرم افزار ovi map هم که داره با خدمات رایگان ... :5:

ArashMiniStar
26-06-2011, 17:54
من که اپدیت کردم یخورده گوشی بهتر کار میکنه و همینطور نرم افزار Adobr Reader اضافه شده بهش ...

به نظر من اپدیت بکن ...
بهترین روش هم همون فونیکس هست ... یخورده باید دقت کنی که مشکل پیش نیاد ، ولی بهتر از آپدیت با پی.سی سوئیت نوکیا هست
:46:

بله 4تا گزینه باشه مشکلی نداره ...
جی.پی.اس این گوشی خیلی خوبه ، نرم افزار ovi map هم که داره با خدمات رایگان ... :5:
داداش سرعت گالریش هم بیشتر شده؟!(وقتی آپدیت کردی)
چرا pc suit بده برای آپدیت؟ اگه با اون آپدیت کنیم مشکل پیش میاد؟

Mohammad Hosseyn
26-06-2011, 21:48
داداش سرعت گالریش هم بیشتر شده؟!(وقتی آپدیت کردی)
چرا pc suit بده برای آپدیت؟ اگه با اون آپدیت کنیم مشکل پیش میاد؟
من احساس میکنم کلا در سرعت بالا اومدن و گشتن بین منوها سرعت بهبود داشته ...

تو گالری هم مثل بقیه ، ولی هنوز هم اگه عکسهای حجیم باشه تو گالری باید چند ثانیه و بیشتر معطلی بکشی ... این دیگه از سنگینیه سیمبیانه متاسفانه ...

راستش من خودم با ovi suite و یهبار هم از داخل خود گوشی اپدیت کردم ... اصلا مشکلم حل نشد و هیچ چیزم تغییر نکرد ...

ولی با فونیکس مشکل جی.پی.اس حل شد و تغییرات محسوس بود :46:

willhunting
27-06-2011, 21:49
سلام به همه عزیزان
یه سوال داشتم:
این گوشی رنگ سفید سبزش پیدا میشه تو تهران؟
آخه تو قزوین میگن اصلا تو بازار ایران نیست :18:
ممنون میشم زودتر جواب بدین.آخه عجله دارم.

hkhafan
27-06-2011, 23:41
سلام به همه عزیزان
یه سوال داشتم:

سلام؛

خود "محمد حسین" عزیز تو 2 صفحه ی قبل گفتن ورژن گوشیشون LIME GREEN هستش که فکر کنم بشه همون سفید و سبز
اینم مدارکش! :

خب ایشون که مازندران هستن تونستن گیر بیارن حتماً تهران هم پیدا میشه.
از نمایندگی نوکیا هم بپرسید بدک نیست، اینم شمارش : 23013

موفّق باشید

tatu_mail
28-06-2011, 00:32
سلام دوستان
آیا راهی هست که این نوار وضیعت Wlan رو از روی Home Screen برداشت . چیه وسط صفحه مونده تو تنظیماتش جاییو پیدا نکردم

tatu_mail
28-06-2011, 00:46
من 2 روز پیش که خریدم زنگ سفید و سبزشو ندیدم به پیشنهاد دوستمون به نوکیا بزنگ ببین چی خبره ببین این رنگ جدیدشم آوردن یا خیر

willhunting
28-06-2011, 08:30
سلام؛

خود "محمد حسین" عزیز تو 2 صفحه ی قبل گفتن ورژن گوشیشون LIME GREEN هستش که فکر کنم بشه همون سفید و سبز
اینم مدارکش! :

خب ایشون که مازندران هستن تونستن گیر بیارن حتماً تهران هم پیدا میشه.

موفّق باشید

نه دوست عزیز lime green سفید سبز نیستش.
زنگ بزنم بپرسم ببینم چی میگن :11:

willhunting
28-06-2011, 09:27
ای بابا اینام بازیشون گرفته که...
چندبار زنگیدم هی میگه منتظر باشین تا تماس شما به یکی از متخصصین وصل گردد.حدود 5 دقیقه وایسادم باز خبری نشد:2:
یعنی کسی خبر نداره که سفید سبز تو بازار ایران هست یا نه؟

hkhafan
28-06-2011, 09:30
سلام دوستان
آیا راهی هست که این نوار وضیعت Wlan رو از روی Home Screen برداشت . چیه وسط صفحه مونده تو تنظیماتش جاییو پیدا نکردم

سلام؛
منم به هیچ وجه از چینش آیتم هاش خوشم نمی اومد و خیلی هم دنبالش گشتم ، تنها کاری که می تونید بکنید اینه که کلّاً عوضشون کنیم، برید به این آدرس:
منو > تنظیمات > شخصی > نمای اصلی > مضمون نمای اصلی > "نوار میانبرها" ( آخرین گزینه از 3تا) رو انتخاب کنید.

حالا اگه صفحه اصلی رو ببینید میبینید اون نوار وایرلس رفته ولی یه نوار جستجو اضافه شده ... واسه برداشتن اون هم برید تو همون آدرس قبلی :
تنظیمات > شخصی > نمای اصلی > نمای اصلی > و تیک گزینه ی جستجو رو بردارید.

شاید راه بهتری هم باشه ولی بنده فقط تونستم همینو پیدا کنم.

willhunting
28-06-2011, 09:31
سلام دوستان

سلام
آره این مسیرو برو تیکشو بردار:
setting / Personal / Home screen / Home screen
حالا اون گزینه هایی که تیکشون رو برداری دیگه نشون نمیده.

hkhafan
28-06-2011, 09:33
ای بابا اینام بازیشون گرفته که...
چندبار زنگیدم هی میگه منتظر باشین تا تماس شما به یکی از متخصصین وصل گردد.حدود 5 دقیقه وایسادم باز خبری نشد:2:
یعنی کسی خبر نداره که سفید سبز تو بازار ایران هست یا نه؟

سلام؛

داداش این شماره ی نوکیا مرکزی تو علاءالدّینه ، خواستی با اینا هم تماس بگیر:

66716969
66711300
66710013

willhunting
28-06-2011, 09:43
سلام؛

داداش این شماره ی نوکیا مرکزی تو علاءالدّینه ، خواستی با اینا هم تماس بگیر:

66716969
66711300
66710013

اینم داستانی شده ها واسم...
زنگ زدم یکیشون گفتم این رنگش هست میگه نه نداریم فعلا.میگم تو بازار اصلا این رنگ هست.میگه نمیدونم.:41:
دوباره زنگ زدم یه شماره دیگه باز همون برداشت:31:
من فکر کردم که چندتا نمایندگی جدان اینا :31:
به هر حال باز به نتیجه نرسیدم که بالاخره سفید سبز اصلا تو ایران نیست یا اینکه اینا ندارن :41:

tatu_mail
28-06-2011, 11:43
سلام؛
منم به هیچ وجه از چینش آیتم هاش خوشم نمی اومد و خیلی هم دنبالش گشتم ، تنها کاری که می تونید بکنید اینه که کلّاً عوضشون کنیم، برید به این آدرس:
منو > تنظیمات > شخصی > نمای اصلی > مضمون نمای اصلی > "نوار میانبرها" ( آخرین گزینه از 3تا) رو انتخاب کنید.

حالا اگه صفحه اصلی رو ببینید میبینید اون نوار وایرلس رفته ولی یه نوار جستجو اضافه شده ... واسه برداشتن اون هم برید تو همون آدرس قبلی :
تنظیمات > شخصی > نمای اصلی > نمای اصلی > و تیک گزینه ی جستجو رو بردارید.

شاید راه بهتری هم باشه ولی بنده فقط تونستم همینو پیدا کنم.

جیگرتو مرسی چه قد تلاش کردی تا بتونی اون کوفتیو برداری.

در ضمن من دیشب تو قسمت پچ ها یه پچ دیدم که اونو برمیداره چون گوشیمو فعلا -- نکردم میخوای شما یه امتحانش بکن

Mohammad Hosseyn
28-06-2011, 12:32
سلام به همه عزیزان
یه سوال داشتم:

سلام؛

اینم مدارکش! :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخب ایشون که مازندران هستن تونستن گیر بیارن حتماً تهران هم پیدا میشه.

موفّق باشید

اینم داستانی شده ها واسم...
زنگ زدم یکیشون گفتم این رنگش هست میگه نه نداریم فعلا.میگم تو بازار اصلا این رنگ هست.میگه نمیدونم.:41:
دوباره زنگ زدم یه شماره دیگه باز همون برداشت:31:
من فکر کردم که چندتا نمایندگی جدان اینا :31:
به هر حال باز به نتیجه نرسیدم که بالاخره سفید سبز اصلا تو ایران نیست یا اینکه اینا ندارن :41:

گوشی من مشکی و سبزه ... اینکه همچین رنگی وجود داره شکی درش نیست که وجود داره ... چون نوکیا براش فریمور مخصوص مثل بقیه رنگها منتظر کرده ...

اینکه تو بازار هست رو فقط نمایندگی مدونه دیگه ... یه نفر رو میشناسم که دنبال سفیدش میگشت تو مشهد ، اونم کلی بدبختی کشید که سفیدشو گیر بیاره ولی بالاخره گرفت ، حالا سفید و چه رنگی رو نمیدونم ... میپرسم ازش ...

ولی سبز و مشکی فقط قشنگه ها :31: ...

willhunting
28-06-2011, 13:14
گوشی من مشکی و سبزه ... اینکه همچین رنگی وجود داره شکی درش نیست که وجود داره ... چون نوکیا براش فریمور مخصوص مثل بقیه رنگها منتظر کرده ...

اینکه تو بازار هست رو فقط نمایندگی مدونه دیگه ... یه نفر رو میشناسم که دنبال سفیدش میگشت تو مشهد ، اونم کلی بدبختی کشید که سفیدشو گیر بیاره ولی بالاخره گرفت ، حالا سفید و چه رنگی رو نمیدونم ... میپرسم ازش ...

ولی سبز و مشکی فقط قشنگه ها :31: ...

درسته منم از مشکی سبزش خوشم میاد.
اما واسه خودم نمیخوام.دختره از این رنگ خوشش اومده.
آره میدونم بودنش که هست اما نمیدونم که تو بازار هست یا نه.
ممنون اگه آشنایی چیزی داری بپرسی که سفید سبز هست تو بازار یا نه :11:

hkhafan
28-06-2011, 15:47
جیگرتو مرسی چه قد تلاش کردی تا بتونی اون کوفتیو برداری.

در ضمن من دیشب تو قسمت پچ ها یه پچ دیدم که اونو برمیداره چون گوشیمو فعلا -- نکردم میخوای شما یه امتحانش بکن

سلام؛

آقا منم گوشی رو ه.ک نکردم هنوز...مگه هکم میشه؟! :31:
تو این مدّتی که دستمه فقط 2تا دونه برنامه ریختم روش : opera و UCWeb ..........نیاز به ه.ک و این حرفا نداشتم خوشبختانه.
راستی آدرس جایی که این پچه هست رو هم لطف کن بذار تو همین تاپیک

tatu_mail
28-06-2011, 18:04
سلام؛

آقا منم گوشی رو ه.ک نکردم هنوز...مگه هکم میشه؟! :31:
تو این مدّتی که دستمه فقط 2تا دونه برنامه ریختم روش : opera و UCWeb ..........نیاز به ه.ک و این حرفا نداشتم خوشبختانه.
راستی آدرس جایی که این پچه هست رو هم لطف کن بذار تو همین تاپیک

سلام عزیزم بله میشه تو همین فروم ها نوشته روش -- کردن رو
این 2 برنامه هم که نصب کردی ساین شدس اگه برنامه که ساین نشده باشه بخوای نصب کنی به مشکل بر میخوری

mehdisp
30-06-2011, 14:56
قاب گوشی میشه راحت عوض کرد؟
وقاب هر رنگی آسون گیر میاد ؟

من وقتی گوشیم خریدم داخلش سی دی نبود ،شما هم همینطور؟

mehdisp
30-06-2011, 15:56

به نظر من اپدیت بکن ...

فونیکش بلد نیستم

Mohammad Hosseyn
30-06-2011, 17:35
قاب گوشی میشه راحت عوض کرد؟
وقاب هر رنگی آسون گیر میاد ؟

عوض که بله ... ولی من که اینجا بودم گیر نیاوردم ... شهرهای بزرگ و تهران به نظر راحتتر گیر بیاد ...

فونیکش بلد نیستم
این آموزشیه که من خوندمش ... خیلی سادست ...

نرم افزار رو از همونجا دانلود کن ...

فایل های مربوط به آپدیت رو از اینجا :

دقت کن فایل های رنگ گوشی خودتو بگیری :46:

بعد از دانلود مراحل آپدیت رو به دقت برو ...
احتمالا یه جای اپدیت ممکنه ایرور بده که من باهاش برخوردم ، روش رفع اون رو هم تو پستم اینجا نوشتم :

هر جا مشکلی داشتی بگو ...

:10:

hkhafan
30-06-2011, 20:29

سلام؛

نه عزیز CD همراش نیست....هرچی هست داخل مموری خود گوشیه

willhunting
01-07-2011, 12:06
این دوستمون که گفتم،سفید سبزشو پیدا نکرد.بالاخره رفت مشکی سبزشو خرید.که خوشگله
مبارکش باشه:31:

mehdisp
01-07-2011, 14:33
سلام؛

نه عزیز CD همراش نیست....هرچی هست داخل مموری خود گوشیه

پس pc suite رو از کجا باید آورد؟؟؟؟

Mohammad Hosseyn
01-07-2011, 15:17
پس pc suite رو از کجا باید آورد؟؟؟؟

فایل نصبش روی مموری که همراه گوشی تو باکس هست ، هست ...

یا نشد باید از سایت نوکیا دانلود کنی ...
من اون فایلی که تو مموری بود رو نصب کرد مشکل داشت ف آخرین ورژنشو دانلود کردم خوب بود :46:

o.jabbari
05-07-2011, 16:19
دوستان کسی می دونه ..این گوشی منشی یا voice mail باکس داره یا خیر ؟ من نتونستم پیداش کنم

mska
07-07-2011, 22:27
من این گوشی تازه خریدم

چطوری می تونم از GPS ان استفاده کنم؟

مرسی

hkhafan
07-07-2011, 22:33
من این گوشی تازه خریدم

چطوری می تونم از GPS ان استفاده کنم؟

مرسی

تو این گوشی به طور پیش فرض برنامه ی ovi map نصب هستش.
شما برو به منوی اصلی گوشیت و گزینه ی نقشه ها ( maps ) رو انتخاب کن....تو برنامه ای که باز میشه گزینه ی اوّل از سمت چپ یعنی نقشه ( map ) رو انتخاب کن.
تو فضای سرباز باید باشی و تقریبا 2تا3 دقیقه هم طول میکشه که پیدات کنه.

behrooz.shie
09-07-2011, 01:54
دوستان کسی می دونه ..این گوشی منشی یا voice mail باکس داره یا خیر ؟ من نتونستم پیداش کنم
نداره باید نرم افزار نصب کنی :46:

ArashMiniStar
09-07-2011, 10:47
این دوستمون که گفتم،سفید سبزشو پیدا نکرد.بالاخره رفت مشکی سبزشو خرید.که خوشگله
مبارکش باشه:31:
من یه راست مشکی خریدم.ولی رنگای دیگش باید خوشگل باشه! :دی

mahya78
09-07-2011, 16:53
سلام
Nokia C5-00 5 MP

آقا این گوشی اومده یا نه ؟
چرا من جایی پیدا نمیکنم ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمتش حدودا چقدره ؟

دکمه اینجوری میخوام با حدود قیمت تا 100 هزار تومن . میشه یکی معرفی کنه .

hkhafan
09-07-2011, 17:20
سلام؛

دوست عزیز فکر نکنم اومده باشه
البته جای درخواستتون غلطه ، اینجا باید تاپیک بزنید:

گوشی مشابه هم ، C5 معمولی کپّ همینه ، البته از لحاظ قیافه!

محمد باقر ذكري
09-07-2011, 20:39
با سلام کد امنیتی پیش فرض c5-03 چیه
0000 و 1234 و 12345 رو هم امتحان کردم ولی ارور داد:13:

mska
09-07-2011, 21:14
با سلام کد امنیتی پیش فرض c5-03 چیه
0000 و 1234 و 12345 رو هم امتحان کردم ولی ارور داد:13:
12345 هست همین دیروز تست کردم

MJ assassins creed
10-07-2011, 16:54
سلام.
خواستم بدونم من یه گوشی c5-03 دارم چرا هر دفعه چند دقیقه ساعتش عقب میمونه؟

reza3sw
11-07-2011, 20:26
سلام خدمت تمامی دوستان من ی گوشی C5-03 خریدم داخل قسمت GPs مشکل داشت و فقط می تونست از طریق اینترنت و بلوتوث به اینترنت وصل بشه بالاخره خیلی پیگیری کردم و فهمیدم مشکلش چیه . دوستان دقت کنند که با آپدیت کردن مشکلشون حل نمیشه .
باید بگم تنها راهی که می تونید گوشیتونو درست کنید اینه که قید زبان فارسی رو تو گوشیتون بزنید .
اما اصل مطلب این که شما باید گوشیتون رو با فایل فلش اروپایی فلش کنید که آخرین ورژن این فایل 20.0.024 هستش . اگه کسی اطلاعات بیشتری خواست با آی دی من در ارتباط باشه .
Reza3sw@yahoo.com (Reza3sw@yahoo.com)

ی سلام گرم هم خدمت تمام بچه های خوب الیگودرز دارم و هر چی لرستانیه
در ضمن این راهی که گفتم 100% عملیه من خودم انجام دادم جواب داده
نکته بعدی این که فایل فلش رو اگه خواستید من دارم فقط حجمش 143MB هستش . دیگه نمیدونم چطور به دوستان تقدیمش کنم . چون با آپلود کردنو این حرفا حجمش زیاده

hkhafan
11-07-2011, 21:59
سلام خدمت تمامی دوستان من ی گوشی C5-03 خریدم داخل قسمت GPs مشکل داشت و فقط می تونست از طریق اینترنت و بلوتوث به اینترنت وصل بشه بالاخره خیلی پیگیری کردم و فهمیدم مشکلش چیه . دوستان دقت کنند که با آپدیت کردن مشکلشون حل نمیشه .
باید بگم تنها راهی که می تونید گوشیتونو درست کنید اینه که قید زبان فارسی رو تو گوشیتون بزنید .
اما اصل مطلب این که شما باید گوشیتون رو با فایل فلش اروپایی فلش کنید که آخرین ورژن این فایل 20.0.024 هستش . اگه کسی اطلاعات بیشتری خواست با آی دی من در ارتباط باشه .
Reza3sw@yahoo.com (Reza3sw@yahoo.com)

ی سلام گرم هم خدمت تمام بچه های خوب الیگودرز دارم و هر چی لرستانیه
در ضمن این راهی که گفتم 100% عملیه من خودم انجام دادم جواب داده
نکته بعدی این که فایل فلش رو اگه خواستید من دارم فقط حجمش 143MB هستش . دیگه نمیدونم چطور به دوستان تقدیمش کنم . چون با آپلود کردنو این حرفا حجمش زیاده

سلام؛

دوست عزیز خوش اومدید به P30 :11:
این لطفتونو میرسونه که قصد کمک دارید ولی به نظرتون بهتر نبود اوّل به صفحات قبل همین تاپیک یه نگاه می انداختید؟
حالا من یه راهنماییتون میکنم ( راجع به اون قسمت از حرفتونه که قرمزش کردم) :
لطف کنید از آخر صفحه ی 16 تا آخر صفحه 19 رو بخونید

موفّق باشید

hkhafan
11-07-2011, 22:56
سلام؛

دوستای گل نظرتون راجع به این چیه؟

همین امشب دیدمش....این تفاوت فاحش تو ورژنا یعنی چی؟!

hamed24
12-07-2011, 00:08
از این ورژن ( ورژن 20) به هیچ وجه استفاده نکنید ، من امروز با این ورژن فلش زدم جی پی اس گوشی تو این ورژن کار نمیکنه فقط یه برنامه آفیس بهش اضافه شده وقتی هم خواستم برگردم رو ورژن قبلی گوشی کاملا ارِیز شد و دیگه بوت نمیشه بیرون هم بردمش گفتند حدود 80 تومان هزینه درست شدنشه از این ورژن به هیچ وحه استفاده نکنید.

reza3sw
12-07-2011, 18:12
از این ورژن ( ورژن 20) به هیچ وجه استفاده نکنید ، من امروز با این ورژن فلش زدم جی پی اس گوشی تو این ورژن کار نمیکنه فقط یه برنامه آفیس بهش اضافه شده وقتی هم خواستم برگردم رو ورژن قبلی گوشی کاملا ارِیز شد و دیگه بوت نمیشه بیرون هم بردمش گفتند حدود 80 تومان هزینه درست شدنشه از این ورژن به هیچ وحه استفاده نکنید.

با سلام . دوست عزیز این ورژنی که شما با اون گوشیتونو آپدیت کردید 20.0.024 هستش ولی با Ovi Suit نمیتونید مشکلتونو حل کنید چون این برنامه به طور خودکار کد گوشی شما رو تشخیص میده و بر اساس منطقه بندی نوکیا همون فایل آپدیت ایرانی یا خاورمیانه رو به شما میده . من گفتم باید با فیرم ور اروپایی آپدیت کنید که به هیچ وجه با Ovi Suit یا Nokia Updat امکان پذیر نیست.

با فیرم ور 20.0.024 اروپایی باید آپدیتش کنید . 100% مشکل Gps گوشیتون حل میشه چون من اینکارو انجام دادم الآنم دارم از GPS گوشیم استفاده می کنم

reza3sw
12-07-2011, 18:20
دوستان توجه کنند که با برنامه هایی مثل Ovi Suit و ... که گوشیرو از طریق اینترنت آپدیت میکنه مشکل GPS حل نمیشه شما باید فیرم ور 20.0.024 اروپایی رو از یه جایی گیر بیارید بعد با باکس گوشیتون رو فلش کنید .
تنها راه همینه و هیچ راه دیگه ای هم فعلا نداره

---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------

سلام؛

دوست عزیز خوش اومدید به P30 :11:
این لطفتونو میرسونه که قصد کمک دارید ولی به نظرتون بهتر نبود اوّل به صفحات قبل همین تاپیک یه نگاه می انداختید؟
حالا من یه راهنماییتون میکنم ( راجع به اون قسمت از حرفتونه که قرمزش کردم) :
لطف کنید از آخر صفحه ی 16 تا آخر صفحه 19 رو بخونید

موفّق باشید

سلام خدمت شما :31:
عیبی نداره اصل اینه که مشکل دوستان حل بشه

reza3sw
12-07-2011, 19:29
دوستان در توضیحات قبلی گفتم چطور میشه مشکلتونو حل کنید . با Firmware 20.0.024 Euro که پروداکت اونم Code : 059C505 هست . این پروداکت برای گوشی های خاکستری رنگ Black Graphit .

چون که خودم همه راهارو رفتم فقط همین راه جواب داده خواهش میکنم دوستانی که اطلاع کافی ندارن و نمیدونن انتقاد نکنن . منم دیگه وقت ندارم بیام به این تاپیک ها سر بزنم و جواب انتقادارو بدم .

یه بار دیگه هم میگم با آپدیت کردن توسط برنامه هایی مثل Ovi و... مشکلتون حل نمیشه فقط با باکس فلش و این فیرم ور که بهتون دادم .
خداحافظ همگی

hkhafan
12-07-2011, 19:38
دوستان در توضیحات قبلی گفتم چطور میشه مشکلتونو حل کنید . با Firmware 20.0.024 Euro که پروداکت اونم Code : 059C505 هست . این پروداکت برای گوشی های خاکستری رنگ Black Graphit .

چون که خودم همه راهارو رفتم فقط همین راه جواب داده خواهش میکنم دوستانی که اطلاع کافی ندارن و نمیدونن انتقاد نکنن . منم دیگه وقت ندارم بیام به این تاپیک ها سر بزنم و جواب انتقادارو بدم .

یه بار دیگه هم میگم با آپدیت کردن توسط برنامه هایی مثل Ovi و... مشکلتون حل نمیشه فقط با باکس فلش و این فیرم ور که بهتون دادم .
خداحافظ همگی

سلام؛

دیدی اون صفحه ها رو نخوندی :31:
عیب نداره عزیز...اگه شما با ورژن اروپایی راحتتری ، بذار همون رو گوشیت باشه ... وگرنه برو اون صفحه ها رو بخون :31:
کسی هم تو این تاپیک ادّعای بلد بودن نکرده
موفّق باشی

mehdisp
13-07-2011, 10:22
من ورژن 20.0.24 رو از سایت موبایلستان گرفتم تا با فونیکس گوشیم آپدیت کنم
این مطلب رفیقمون باعث ترس من شد کسی با این ورزن آپدیت کرده ببینه چطوریه؟ درضمن من بخاطر جی پی اس و ... آپدیت نمی کنم چون هیچ مشکلی نداره فقط از باب بالا رفتن ورژن گوشی
ممنون

ilya_62
14-07-2011, 08:51
سلام ورژن 20 مشکلی نداره و جی پی اسش وصله . من آپدیت کردم . فقط آفیس بهش اضافه میشه . همین و بس

---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------

تنها راه حل مشکل جی پی اس اینه که با فونیکس فلش بشه .

mska
14-07-2011, 23:04
بازی باحال برای این گوشی می خواستم

hkhafan
15-07-2011, 17:47
سلام ورژن 20 مشکلی نداره و جی پی اسش وصله . من آپدیت کردم . فقط آفیس بهش اضافه میشه . همین و بس

---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------

تنها راه حل مشکل جی پی اس اینه که با فونیکس فلش بشه .

سلام؛

من الان فلشش کردم ( با فونیکس )
gps اش پرید! :31: :19:

hamed24
15-07-2011, 23:52
سلام؛

من الان فلشش کردم ( با فونیکس )
gps اش پرید! :31: :19:

دوست من لطفا با همون ورژن 20 پروداکت 059C523 که فارسی هم هست با فونیکس فلش بزن مطمئن باش جی پی اسش هم درست میشه به ورژن 12 برش نگردون چون اگه برگردی گوشیت نابود میشه و دیگه نمیتونی روشتش کنی.

o.jabbari
16-07-2011, 14:03
سلام
دوستان کسی جایگزینی برای اپرا مینی روی این گوشی تست کرده...
من Uc browser رو نصب کردم نصب شد ولی لود نمیشه
تونستم sanptu رو نصب کنم ولی سازگار با گوشی های ما نیست رزولیشنش و کوچیکه و چک کردن اکانت ف.بی رو مثل اپرا مینی خوب باز نمیکنه ....
اگه کسی راه کاری داره که جواب درست گرفته حتما اینجا بگه ....
دلیل مطرح کردن در این تایپیکم اینه که تنها برای این گوشی تست شده باشه وسالم باشه...

hamed24
16-07-2011, 20:07
سلام
دوستان کسی جایگزینی برای اپرا مینی روی این گوشی تست کرده...
من Uc browser رو نصب کردم نصب شد ولی لود نمیشه
تونستم sanptu رو نصب کنم ولی سازگار با گوشی های ما نیست رزولیشنش و کوچیکه و چک کردن اکانت ف.بی رو مثل اپرا مینی خوب باز نمیکنه ....
اگه کسی راه کاری داره که جواب درست گرفته حتما اینجا بگه ....
دلیل مطرح کردن در این تایپیکم اینه که تنها برای این گوشی تست شده باشه وسالم باشه...

بوسیله این ورژن از اپرا میتونید از تمام محدودیت ها عبور کنید

:11: