مشاهده نسخه کامل
: کلوپ تخصصی نوکیا ا C5-03 ا
o.jabbari
17-07-2011, 12:21
بوسیله این ورژن از اپرا میتونید از تمام محدودیت ها عبور کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:11:
ممنون از کمک شما
دوست من لطفا با همون ورژن 20 پروداکت 059C523 که فارسی هم هست با فونیکس فلش بزن مطمئن باش جی پی اسش هم درست میشه به ورژن 12 برش نگردون چون اگه برگردی گوشیت نابود میشه و دیگه نمیتونی روشتش کنی.
سلام؛
امروز با این نسخه فلش زدم و درست شد :
RM-697 CTR MEA5 GRAPHITE BLACK
059C523
ممنون ازت دوست عزیز :11:
Punisher_2008
23-07-2011, 21:09
سلام...
خب بعد از ویندوز موبایل دوباره برگشتم سر سیمبین... سیستم عاملی که همیشه باهاش احساس راحتی میکنم.
امروز ظهر این گوشی رو خریدم 210 تومان.
ساخت مجارستان.
کیپد پایین مال من نقرره ای هست.. خیلی خوشگله.
گوشی خیلی سبک و خوش دستیه..
فقط پشتت براق درجا خط می افته روش...
اخرین گوشی تاچ که از نوکیا داشتم 5800 بود که مقاومتی بود واقعا خیلی پیشرفت کرده تاچش خیلی خیلی بهتر از 5800 عمل میکنه....
کیفیت ال سی دی این گوشی خیلی عالیه... وضوح بالایی داره و عکسا و کیلیپ هارو خیلی شفاف نشون میده....
صدای این گوشی فوق العاده هست... هم بلند و هم با کیفیت...
خوشبختانه مال بنده فارسی رو ساپورت میکنه و خشبختانه gps هم درسته...
رابطه کاربریش نسبت به 5800 تغیراتی داشته خیلی بهتر شده.
شتاب سنج خیلی حساسیتش بالاست... مثل اندروید داخل منو ها و.... هم شتابسنج کارایی داره.
دوربین 5 هست عکساش خوبه ولی نه فوکوس داره نه فلش.
الان مموری 8گیگ انداختم روش به لطف سی پی یو 600mhz سرعت خیلی بالاست... به خصوص که سیستم عامل گوشی سیمبین هست و سیستم عاملی خیلی سبکی هست.
تا الان که خیلی عالی بوده.....
سوالی بود در خدمتیم...
Asmane bi setare
24-07-2011, 11:11
سلام به همه دوستان ممنون از این تاپیک مفید
منم چند روز پیش یه C5_03 خریدم
متاسفانه منم مشکل GPS دارم از منم 2 گزینه است:41:
همه این صفحاتو خوندم ولی امکان دانلود فایلا و فلش تو خونه رو ندارم حالا میخوام ببینم باید برم در مغازه ودقیقا چی بگم؟
در ضمن ازمن ورژنش 12 است
لطفا راهنماییم کنید ممنون:11:
Punisher_2008
24-07-2011, 12:59
سلام ...
دوستان یک سوال.
cpu این گوشی 600mhz هست.... مال گوشی های سیمبین 3 یکمی بیشتر هست یعنی 668mb این نمیتونه بازی ها اونارو بعضی هارو اجرا کنه؟ کسی تست کرده؟ بازی های سیمبین 3 هم که بازم sis هستن
Asmane bi setare
25-07-2011, 11:51
سلام امروز بردم دادم فلش کردن هیچ فرقی نکرد هنوز همون دو تا گزینه است.
چی کار کنم ؟:19:
سلام ...
دوستان یک سوال.
cpu این گوشی 600mhz هست.... مال گوشی های سیمبین 3 یکمی بیشتر هست یعنی 668mb این نمیتونه بازی ها اونارو بعضی هارو اجرا کنه؟ کسی تست کرده؟ بازی های سیمبین 3 هم که بازم sis هستن
سرعت سی پی یو این گوشی خیلی خوبه ولی ضعفش رم داخلی خیلی کمشه و این کم بودن رم باعث میشه نتونه بازی های سیمبین 3 را اجرا کنه.:20:
سلام امروز بردم دادم فلش کردن هیچ فرقی نکرد هنوز همون دو تا گزینه است.
چی کار کنم ؟:19:
کسی که برای شما فلش زده دوباره با پروداکت کد 059C524 براتون فلش زده این پروداکت در تمام ورژن ها جی پی اسش دو گزینه است و عملا غیر فعال است
شما برای فعال کردن جی پی استون در ورژن 12 از پروداکت 059C525 و در ورژن 20 از پروداکت
059C523 استفاده کنید.
پیشنهاد من ورژن 12 با پروداکت 059C525 هست چون در این ورژن سرعت گوشی خیلی بهتر از ورژن 20 است
توجه: در صورتی که با ورژن 20 فلش بزنید به هیچ عنوان نمیتونید گوشیتون رو به ورژن های قبلی برگردونید و مجبورید همیشه از ورژن 20 استفاده کنید.
Asmane bi setare
25-07-2011, 19:45
کسی که برای شما فلش زده دوباره با پروداکت کد 059C524 براتون فلش زده این پروداکت در تمام ورژن ها جی پی اسش دو گزینه است و عملا غیر فعال است
شما برای فعال کردن جی پی استون در ورژن 12 از پروداکت 059C525 و در ورژن 20 از پروداکت
059C523 استفاده کنید.
پیشنهاد من ورژن 12 با پروداکت 059C525 هست چون در این ورژن سرعت گوشی خیلی بهتر از ورژن 20 است
توجه: در صورتی که با ورژن 20 فلش بزنید به هیچ عنوان نمیتونید گوشیتون رو به ورژن های قبلی برگردونید و مجبورید همیشه از ورژن 20 استفاده کنید.
ممنون از راهنماییتون
الان ورژن گوشیم شده 20 یعنی ببرم وبگم با این پروداکت 059C523 برام فلش بزنه؟
Punisher_2008
25-07-2011, 21:20
سرعت سی پی یو این گوشی خیلی خوبه ولی ضعفش رم داخلی خیلی کمشه و این کم بودن رم باعث میشه نتونه بازی های سیمبین 3 را اجرا کنه.:20:
سلام..
اره رمش 128 هست... مال گوشی های سیمبین 3 حدود 256 هست..التبه واسم مهم نیست اهب بازی نیستم.
ولی برنامه زیاد رو گوشی نصب میکنم به خصوص برنامه های اینترنتی مثل چت. مرورگر و....
یک سوال دیگه سیمبین 3 یا مثلا سیمبین انا از لحاظ ساپورت نرم افزار یکی هست دیگه؟ یعنی نرم افزاراشون یکی هست و به هم میخوره درسته؟
الان سیمبین ویرایش 5 نسبت به قبل پیشرفت کرده...
اخرین گوشی نوکیا که داشتم 5800 بود. بعد از اون رفتم سراغ ویندوز موبایل. اندروید.بادا و....
الان تقریبا بعد از 1 سال که کلی گوشی عوض کردم برگشتم سر سیمبین :40::40:
مثلا داخل c5-03 اگه sms بیاد روی اون عکس sms بالای صفحه کیلیک کنم ایجازه میده باز کنم sms و بخونم
در صورتی که داخل 5800 اینطور نبود.
محیط نرم افزار هاش هم تغیر کرده.. nimbuzz دیروز ورژن جدیدش رو دانلود کردم خیلی خوشگل شده بود!!!!!
مثل اندروید شده بود.... اواتار و..... همهچیو نشون میداد... دقیقا مثل ورژن اندروید....
یا مثلا شتاب سنج کاربردش بیشتر شده مثل اندروید همه جا کار میکنه.. حتی تو منو اصلی...
راستی ویدیو ها با فرمتavi و وضوح بالا هم از smart movie استفاده میکنم جواب میده
یک ویدیو با فرمت avi که وضوحش خیلی از وضوح گوشی بیشتر بود ریختم کیفیت کلیپش خیلی بالا بود اجرا میکرد یکمی لگ میزد.. البته حق داشت وضوح بالا بود...:40:
در ضمن هر ویدیو خواستین به صورت تمام صفحه هم اجرا میکنه
حتما دانلود کنید:
Size: 1487 KB
Upload date: June 22 2011
DOWNLOAD:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:40::40:
Punisher_2008
25-07-2011, 21:29
059C523 استفاده کنید.
سلام.
من 2 .3 روزی میشه خریدم...
خوشبختانه از همان اول gps کار میکرد و فارسی هم کامل ساپورت میکنه
ورژن من اینه:11.0.024
Punisher_2008
25-07-2011, 22:11
سلام.
کسی اینجا ورژن جدیدی که نوکیا داخل همین ماه عرضه کرده نصب کرده؟
اگه یادتون باشه چند وقت پیش تیم نرم افزاری نوکیا تعدادی از گوشی های سیمبین ویرایش 5 رو وعده اپدیت
و تغیراتی داده بود. که c5-03 هم جز اون گوشی ها بود
کسی نصب کرده؟
تغییرات این ورژن:
1-افزوده شدن جدیدترین ورژن QT v4.07
2-آپدیت Ovi Map به ورژن 3.06 یا v3 SR6
3-تغییر نام PC Suite به Ovi Suite
4-افزوده شدن قابلیت Emotic به بخش پیام رسانی و قابلیت ارسال شکلک ها در پیام ها( میتونید داخل sms مثل چت شکلک بفرستین)
5-مرورگر فوق العاده نوکیا Nokia Browser V7.3 ( در سیمبین انا هم موجوده)
6-بهبود کارکرد کلی گوشی و رفع اشکالات پیشین
سلام.
کسی اینجا ورژن جدیدی که نوکیا داخل همین ماه عرضه کرده نصب کرده؟
اگه یادتون باشه چند وقت پیش تیم نرم افزاری نوکیا تعدادی از گوشی های سیمبین ویرایش 5 رو وعده اپدیت
و تغیراتی داده بود. که c5-03 هم جز اون گوشی ها بود
کسی نصب کرده؟
تغییرات این ورژن:
1-افزوده شدن جدیدترین ورژن QT v4.07
2-آپدیت Ovi Map به ورژن 3.06 یا v3 SR6
3-تغییر نام PC Suite به Ovi Suite
4-افزوده شدن قابلیت Emotic به بخش پیام رسانی و قابلیت ارسال شکلک ها در پیام ها( میتونید داخل sms مثل چت شکلک بفرستین)
5-مرورگر فوق العاده نوکیا Nokia Browser V7.3 ( در سیمبین انا هم موجوده)
6-بهبود کارکرد کلی گوشی و رفع اشکالات پیشین
سلام؛
بله عزیز اینی که میگید همین ورژن 20 هستش ؛
منم آپدیت کردم
فرق اونچنان زیادی نکرده ، فرق عمدش همین دوتاست:
مرورگرش عوض شده ( البته اونجوری که نوشتین هم فوق العاده نیست! )
شکلک ها رو به صورت گرافیکی نشون میده و ....
Punisher_2008
26-07-2011, 05:00
سلام؛
بله عزیز اینی که میگید همین ورژن 20 هستش ؛
منم آپدیت کردم
فرق اونچنان زیادی نکرده ، فرق عمدش همین دوتاست:
مرورگرش عوض شده ( البته اونجوری که نوشتین هم فوق العاده نیست! )
شکلک ها رو به صورت گرافیکی نشون میده و ....
سلام..
مرسی بابت پاسخت.
در این ورژن gps کار میکنه؟
در مورد مرورگر بنده این مطلب رو از یک سایت دیگه گرفتم و اینجا قرار دادم...:40:
من از مرورگر خود گوشی زیاد استفاده کردم سرعت خیلی خوبی داره...
ولی بیشتر از opera mini و uc استفاده میکنم.
سلام..
مرسی بابت پاسخت.
در این ورژن gps کار میکنه؟
در مورد مرورگر بنده این مطلب رو از یک سایت دیگه گرفتم و اینجا قرار دادم...:40:
من از مرورگر خود گوشی زیاد استفاده کردم سرعت خیلی خوبی داره...
ولی بیشتر از opera mini و uc استفاده میکنم.
سلام؛
بله کار میکنه ... البته با اون ورژنی که دوست خوبمون hamed24گفتن درست شد ، وگرنه قبلش با دو نسخه ی دیگه فلش زدم درست نشد!
مشخصاتش اینه:
059C523
در مورد مرورگر هم ، والّا هر دفعه خواستم استفاده کنم ، اینقدر معطل میکرد که بیخیالش میشدم ، نمیگم این یکی بدتره ولی فرق زیادی از لحاظ کارکرد توش نمیبینم! :13:
اپرا مینیتون کار میکنه؟
Punisher_2008
26-07-2011, 13:01
سلام؛
بله کار میکنه ... البته با اون ورژنی که دوست خوبمون hamed24گفتن درست شد ، وگرنه قبلش با دو نسخه ی دیگه فلش زدم درست نشد!
مشخصاتش اینه:
059C523
در مورد مرورگر هم ، والّا هر دفعه خواستم استفاده کنم ، اینقدر معطل میکرد که بیخیالش میشدم ، نمیگم این یکی بدتره ولی فرق زیادی از لحاظ کارکرد توش نمیبینم! :13:
اپرا مینیتون کار میکنه؟
سلام.
باشه مرسی.
ولی واسه من به سرعت بالا کار میکنه..
این مشکل رو وقتی ویو 723 داشتم هم داشتم... یعنی به مرورگر گوشی سرعتش کم بود....
اره واسه من opera کار میکنه ورژن ویرایش شده رو استفاده میکنم. uc و blots هم عالیه. سرعتشون خیلی بالاست....
سلام؛
یه چیزو یادم رفت بگم :
تو این ورژن آخری نسبت به نسخه ی 11 دوتا چیز دیگه هم به صورت پیش فرض داره که دوستان تو صفحات قبل هم گفتن:
1- Adobe reader LE 2.5
Quick Office 6.2 -2
rahimism
27-07-2011, 12:38
سلام دوستان
نوکیا این گوشی رو به سیستم عامل جدید آنا آپدیت میکنه؟
ممنون
Punisher_2008
27-07-2011, 13:12
سلام دوستان
نوکیا این گوشی رو به سیستم عامل جدید آنا آپدیت میکنه؟
ممنون
سلام..
اون سری گوشی هایی که سیمبین 3 هستند به انا اپدیت میشن.
کلا سیمبین ها همشون کرنل هاشون یکی....
برنامه هاشون مشترک هست فقط سیمبین 3 یا سیمبین انا سری گوشی هایی هستن که سخت افزارشون کمی قویتر هست و پردازنده گرافیکی قویتری دارند در نتیجه بازی های گرافیک بالا و تم ها ویجیت های گرافیکی رو پشتیبانی میکنند.البته 95% تم ها گرافیکی رو من روی این گوشی نصب کردم کار کرده اون 5 % دیگه واقعا چیپ قوی میخواسته... البته اونارو تست نکردم.. چون مثلا فقط واسه n8 گفته بود.
ولی c5-03 یا گوشی هایی این رده در همون حد خودشون ساپورت میکنند و ...البته بعضی از بازی ها گرافیک بالا رو تقریبا میتونه اجرا کنند. بستگی به بازی داره که چه قدر سی پی یو بخواد. چه قدر رم. و به موبایل مثلا
c5-03 سی پی یو 600mhz هست و رم 128mb داره.
دقیقا مثل گوشی هایی اندروید که بعضی هاشون سی پی یو 600mhz دارند بعضی ها 1ghz ..
هردو سیستم عملشون یکی هست حالا یکی اندروید 2.1 یکی 2.2 یکی 2.3 زیاد تفاوتی تو ساپورت برنامه نداره تمام برنامه ها کار میکنه ولی بازی... هر بازی گرافیکش بیشتر به طور طبیعی سخت افزار بیشتری رو مطلبه...
امید وارم تونسته باشم منظورمو برسونم:40::40:
Asmane bi setare
28-07-2011, 06:24
سلام دوستان تشکر از همه:11:
gps گوشیم بالاخره درست شد.
یه سوال صفحه این گوشی ضد خشه یا براش محافظ صفحه بخرم؟
سلام؛
مبارکه :20:
گوشی اگه آکبند خریده باشید ، روش یه محافظ داره ، ولی اگه برای شما نداره ، بخرید براش ، چون ضدّخش نیست عزیز
چجوری؟
از چه روشی استفاده کردی؟
Punisher_2008
28-07-2011, 21:08
سلام.
امروز از طریق خود گوشی. گوشی رو به ورژن 12.0.023 اپدیت کردم.
حدود 2 مگابایت نیم دانلود کرد.از طریق gprs.
خوشبختانه به این روش هیچ کدوم از برنامه هام یا شماره هام و حتی sms ها صدمه ای نرسید.
خب بری سر تغیرات.
سرعت گوشی خیلی بهتر شده.. من افکت هارو همیشه روشن میکنم گوشی روانتر کار میکنه.
به خصوص گالری سریعتر باز میشه. البته سرعت این گوشی به دلیل سی پی یو 600mhz بالاست.
مرورگر گوشی همانطور که گفتم تو ورژن قبل سرعت بالایی داشت. و داخل این ورژن چون به اخرین ورژن مرورگر اپدیت شده سرعتش خیلی بیشتر شده..... واقعا مرور گر نوکیا نسبت به گوشی های قبلی که داشت عالی تر عمل میکنه..
البته مرورگر عالی زیاد هست مثل opera .uc و...
سرعت لود برنامه ها و بازی هم کمی سریعتر شده.
تاچ به نظر من حساسیتش بیشتر شده !!
GPS هم مثل ورژن قبلی چک کردم درست بود.
یک چیزی جالب:
یکی از دوستام x6 16gig داره با اینکه اون تاچ خازنی بود و c5-03 تاچ مقاوتی ولی c5-03 حساسیت کمی بهتر بود!!!!
خیلی برام جالت بود.. من قبلا گوشی های تاچ خازنی داشتم مثل.wave723. gio.HD MINI.X8 و... حالا میفهمم چرا با تاچ این گوشی مشکلی نداشتم چون با اینکه مقاومتیه خیلی حساسیتش بالاست...
کیفیت ال سی دیش که فوق العاده هست..
ولی شکلک ها داخل SMS برای من اضاف نشده.!
سلام؛
خب شما به ورژن 12 آپدیت کردید... قاعدتاً مرورگرتون هم نباید عوض شده باشه!
شکلک ها هم ماله ورژن 20 هستش مگه نه؟
Punisher_2008
29-07-2011, 12:37
سلام؛
خب شما به ورژن 12 آپدیت کردید... قاعدتاً مرورگرتون هم نباید عوض شده باشه!
شکلک ها هم ماله ورژن 20 هستش مگه نه؟
سلام.
اره خودش چک کرد نوشت اخرین ورژن 12 هست.
تاریخ عرضه هم 11/3/2011 هست.
نمیدونم شکلک هاکدوم ورژن بود.
ولی مرورگر واقعا سریعترشده... از کجا میشه فهمید ورژن مرورگر چنده؟
سلام.
اره خودش چک کرد نوشت اخرین ورژن 12 هست.
تاریخ عرضه هم 11/3/2011 هست.
نمیدونم شکلک هاکدوم ورژن بود.
ولی مرورگر واقعا سریعترشده... از کجا میشه فهمید ورژن مرورگر چنده؟
سلام؛
شکلک ها ماله ورژنه 20 هستش عزیز
برای مرورگر هم :
وارد خود مرورگر بشید برید به setting
بعد از طریق option ، برید به منوی help و گزینه ی About application رو انتخاب کنید
ماله من 7.3.1.25 هستش
Punisher_2008
29-07-2011, 13:30
سلام؛
شکلک ها ماله ورژنه 20 هستش عزیز
برای مرورگر هم :
وارد خود مرورگر بشید برید به setting
بعد از طریق option ، برید به منوی help و گزینه ی About application رو انتخاب کنید
ماله من 7.3.1.25 هستش
سلام.
مال من نوشته: 7.2.6.9
مال شما کند باز میکنه؟
مال من با اینکه gprs هست خیلی سریع باز میکنه.. به خصوص ورژن 12...!!!!!!
سلام.
مال من نوشته: 7.2.6.9
مال شما کند باز میکنه؟
مال من با اینکه gprs هست خیلی سریع باز میکنه.. به خصوص ورژن 12...!!!!!!
سلام؛
عرض کردم خدمتتون ، نمیگم مرورگرش بده ولی نسبت به مثلاً ورژن 11 فرق زیادی ( از لحاظ کارکرد ) توش نمیبینم...البته شاید هم به این دلیله که دارم اینو با اپرا یا UC مقایسه میکنم؟!
---------------------------------------------------
از دوستان یه سوال هم داشتم: الان غیر از هــک کردن ، راهی هست که بشه همه جور برنامه رو تو گوشی ریخت؟...تا اونجا که میدونم دیگه نمیشه برنامه ها رو ساین کرد، چون هر جا سرچ کردم گفتن که دیگه فایل Cer برای گوشی ها داده نمیشه؛ حالا باید چیکار کرد؟
Punisher_2008
29-07-2011, 19:48
سلام؛
عرض کردم خدمتتون ، نمیگم مرورگرش بده ولی نسبت به مثلاً ورژن 11 فرق زیادی ( از لحاظ کارکرد ) توش نمیبینم...البته شاید هم به این دلیله که دارم اینو با اپرا یا UC مقایسه میکنم؟!
---------------------------------------------------
از دوستان یه سوال هم داشتم: الان غیر از هــک کردن ، راهی هست که بشه همه جور برنامه رو تو گوشی ریخت؟...تا اونجا که میدونم دیگه نمیشه برنامه ها رو ساین کرد، چون هر جا سرچ کردم گفتن که دیگه فایل Cer برای گوشی ها داده نمیشه؛ حالا باید چیکار کرد؟
سلام.
فعلا اون سایت های فایلcerرو ارائه نمیدن.
باید فریمور -- شده بریزیم.یا مثلاساین شده دانلود کنیم
تا بعد دوباره فایل هارو ارائه بدن
Punisher_2008
30-07-2011, 21:30
سلام.
امروز مجددا از طریق خود گوشی .گوشی رو به ورژن 20 اپدیت کردم.
حدود 10mb دانلود کرد.
خوشبختانه شکلک ها به sms اضاف شد.
سرعت مرورگر مثل ورژن قبل هم خیلی خوبیه مشکلی نداره ولی ظاهرش تغیر کرده.یعنی اول پایین ادرس رو وارد میکردیم حالا بالا.
سرعت کلی گوشی کمی بهتر شده.
gps تست کردم درست بود.
سولی بود در خودمتیم.
Asmane bi setare
01-08-2011, 12:06
چجوری؟
از چه روشی استفاده کردی؟
سلام خب یک بار بردم دادم فلش کردن فرقی نکرد بعد دوباره بردم گفتم با پروداکت059C523 فلش کنید گفت با همون فلش کردم به هر حال گوشیمو گذاشتم و درستش کرد فک کنم بازم فلشش کرده باشه
5هزار تومن ازم گرفت...
اگه از مودمش برای اینترنت رفتن استفاده کنیم، یعنی بسته GPRS بگیریم و با کامپیوتر کانکت بشیم؛ ضرری براش داره!؟
اگه از مودمش برای اینترنت رفتن استفاده کنیم، یعنی بسته GPRS بگیریم و با کامپیوتر کانکت بشیم؛ ضرری براش داره!؟
سلام ؛
چه ضرری عزیز؟
البته ممکنه بگیم چون در این حالت باتریش هم شارژ میشه ، تو طولانی مدّت واسه باتریش ضرر داره
اگه من باشم یه گوشی ارزون برای این کار انتخاب میکنم
سلام ؛
چـــرا گوشی ارزون؟
فقط محض احتیاط ... :20:
-------------------------------------
این مودم usb ها هست که سیمکارت میخوره ... به دردتون نمیخوره؟
چـــرا گوشی ارزون؟
من با گوشی N70 دارم از اینترنتش استفاده می کنم مثل چی داره کار می کنه.
کسی می دونه آهنگ های فابریک گوشی رو چه جوری میشه انتقال داد به یه گوشی دیگه یا سایتی هست که آهنگ های فابریک هر گوشی رو بشه ازش دان کرد گوشی من C5-03
Punisher_2008
06-08-2011, 12:49
سلام ؛
چه ضرری عزیز؟
البته ممکنه بگیم چون در این حالت باتریش هم شارژ میشه ، تو طولانی مدّت واسه باتریش ضرر داره
سلام..
کاملا درسته.
من یک 5700 قدیمی دارم که به عنوان مدم استفاده میکنم.
الان بعد از 9 ماه باطریش خراب شده. البته خراب خراب هم نه. زودتر باطری خالی میکنه.
برای همین بهتر یکی از این مدم های مخصوص که مثل فلش وصل میشه سیمکارت میخوره بخرین.
:40::40:
behrooz.shie
06-08-2011, 15:57
اگه موقع وصل کردن شارز هم وصل کنین مشکلی پیش نمیاد :46:
اگه موقع وصل کردن شارز هم وصل کنین مشکلی پیش نمیاد :46:
سلام؛
این یعنی چی؟ :20:
اگه نمی خوای زیاد از نت گوشی رو PC استفاده کنی نه مشکلی نداره . فقط سعی کن موقع استفاده روی شارژ نباشه
اگه زیاد می خوای استقاده کنی بهتره USB Modem ــی که سیم کارت میخوره بخری !
befermatooo
07-08-2011, 11:04
سلام .
دیروز این گوشی رو خریدم اما بنظرم معایب زیادی داره !
1 - نمیشه فایلی را انتخاب کنی ! یعنی من میخوام یک برنامه رو حذف کنم از طریق گوشی . ابتدا باید انتخاب بشه دیگه . درسته ؟
اما نمیشه و با یک بار کلیک میره داخل برنامه و عملا نمیتونم بقول خودمون روشون راست کلیک کنم !
2 - نمیشه موزیک رو از طریق بلوتوث ارسال کرد ! فکر کنم کپی رایت رو رعایت میکنه .
خلاصه اعصابم رو خورد کرده .
سلام .
دیروز این گوشی رو خریدم اما بنظرم معایب زیادی داره !
1 - نمیشه فایلی را انتخاب کنی ! یعنی من میخوام یک برنامه رو حذف کنم از طریق گوشی . ابتدا باید انتخاب بشه دیگه . درسته ؟
اما نمیشه و با یک بار کلیک میره داخل برنامه و عملا نمیتونم بقول خودمون روشون راست کلیک کنم !
2 - نمیشه موزیک رو از طریق بلوتوث ارسال کرد ! فکر کنم کپی رایت رو رعایت میکنه .
خلاصه اعصابم رو خورد کرده .
سلام؛
رلکس رلکس :31:
برادر یک کم صفحات قبلی رو میگشتی ، فکر کنم جواب سوالاتتو پیدا میکردی
واسه هر دوتا مشکلی که داری :
اون فایلی که میخوای انتخاب/حذف/بلوتوث کنی رو با انگشت لمس کن و انگشتتو روش نگه دار ، یه منوی آبشاری باز میشه که از طریقش میتونی این کارا رو انجام بدی
من یبار تو gsm هم گفتم ، درسته که نوکیا تازگیا یک کم چت میزنه ولی دیگه این چیزای کلیدی رو که یادش نمیره :31:
موفّق باشی
Asmane bi setare
07-08-2011, 11:23
سلام دوستان من نمیتونم رو گوشیم رمز بذارم رمز 12345 کار نمیکنه فکر کنم از وقتی فلش کردم اینجوری شده
کسی میتونه کمکم کنه؟
دوستان تواین مدل گوشی من چند تا مشکل دیدم اول اینکه عکس وفیلم تو گالری با هم هستن و فولدری جداگانه وجود نداره و وقتی هم فولدر ایجاد م یکنم نم یتونمدسته بندی شون کنم
مورد بعد نام فیلم یا عکس مشخص نیست و موقع حذف تازه اسمشون رویت میشه
مورددیگه اینکه نمی شه راحت SELKTکرد ومرتب باید این گزینه روبزنی درحالیکه درمدل های پائین تر وقتی یه بار می رفتی رو گزینه سلکت دیگه تا اخر با یه اوکی عکس ها یا برنامه های بعدی تیک دار میشدن
Punisher_2008
07-08-2011, 12:33
دوستان تواین مدل گوشی من چند تا مشکل دیدم اول اینکه عکس وفیلم تو گالری با هم هستن و فولدری جداگانه وجود نداره و وقتی هم فولدر ایجاد م یکنم نم یتونمدسته بندی شون کنم
مورددیگه اینکه نمی شه راحت SELKTکرد ومرتب باید این گزینه روبزنی درحالیکه درمدل های پائین تر وقتی یه بار می رفتی رو گزینه سلکت دیگه تا اخر با یه اوکی عکس ها یا برنامه های بعدی تیک دار میشدن
سلام.
کلا گالری گوشی های نوکیا ویدیو و عکس باهم هستند..
اگه جدا پوشه بندی هم کنی بازم بهم نشون میشه.
باید از فایل منیجر خود گوشی بری که اونجا بر اساس پوشه بندی خودت بتونی استفاده کنید.
وقتی x8 داشتم یادمه گالریش همینطور بود . یک چیز عادیه.
مورد دوم رو متوجه نشدم..
سلام دوستان من نمیتونم رو گوشیم رمز بذارم رمز 12345 کار نمیکنه فکر کنم از وقتی فلش کردم اینجوری شده
کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام؛
همین الان ماله خودمو امتحان کردم، با اینکه به آخرین ورژن آپدیت شده ، بازم همون 12345 هستش!
سلام؛
بله حق با شماست...قبل از این من با ستیو کار میکردم که میدونید ، سیمبین روشه و خیلی تو این قبیل کارا راحت بودم باهاش
در هر حال راه حلایی که من بلدم :
1- شما تو گالری که فولدر جدید ساختی، اوّل اون فایلایی که میخوای جابجا کنی رو مارک ( انتخاب ) کن ، بعد از طریق options ، قسمت Folder Option رو نگاه کن ، یه گزینه اضافه میشه بنام Move to Folder که میتونی باهاش فایلات رو دسته بندی کنی.
2- راجع به نام فیلم هم به طور دائمی راهی رو بلد نیست ولی از تو همون قسمت عکسا و فیلما ، گزینه ی Options رو انتخاب کن و از منوی باز شده گزینه ی View by و سپس Title رو انتخاب کن ، به طور موقّتی همه رو به ترتیب اسم نشون میده
موفّق باشی
befermatooo
08-08-2011, 11:39
سلام
میخواستم بدونم رو گوشی c5-03 هم میشه اسکرین سیور گذاشت ؟
ممنون
Punisher_2008
08-08-2011, 11:56
سلام
میخواستم بدونم رو گوشی c5-03 هم میشه اسکرین سیور گذاشت ؟
ممنون
سلام..
تا جایی که من میدونم گوشی های سیمبین میشه اسکرین سیور گذاشت. البته خودم تا حالا نذاشتم.
ولی یادمه 2 سال یا یک سال پیش 5610 داشتم که جاوا بود اسکرین سرور داشت.
تو مصرف باطری تاثیر داره
Asmane bi setare
08-08-2011, 17:52
سلام؛
همین الان ماله خودمو امتحان کردم، با اینکه به آخرین ورژن آپدیت شده ، بازم همون 12345 هستش!
خب من الان باید چیکار کنم؟ من واقعا تو گم کردن گوشی استعداد دارم.:20:
از وقتی فلش شده هر بار خاموش و روشنش میکنم کد میخواد و هر کدی بهش میدم ارور میده ولی با این حال شروع به کار میکنه.
Punisher_2008
08-08-2011, 21:43
خب من الان باید چیکار کنم؟ من واقعا تو گم کردن گوشی استعداد دارم.:20:
از وقتی فلش شده هر بار خاموش و روشنش میکنم کد میخواد و هر کدی بهش میدم ارور میده ولی با این حال شروع به کار میکنه.
سلام.
من الان مال خودمو تست کردم.
رمز فابریک گوشی های نوکیا مثل همیشه 12345 هست..
aagh2008
09-08-2011, 09:21
سلام
مي خواستم بدونم صداي زنگ c5-03 چطوري كم ميشه و منوش كجاست ؟خيلي گشتم پيدا نكردم
با تشكر
سلام
مي خواستم بدونم صداي زنگ c5-03 چطوري كم ميشه و منوش كجاست ؟خيلي گشتم پيدا نكردم
با تشكر
سلام؛
به ترتیب از چپ به راست برید جلو:
Menu > Settings > Personal > Profiles > General > Personalise > Ringing Volume
reza_shaker
10-08-2011, 22:28
سلام دوستان.ممنون از نظرهای سازنده اتون درمورد این گوشی.منم مثل اکثر بچه ها مشکل جی پی اس رو دارم.شاید باورتون نشه.از ساعت 4بعد از ظهر دارم از صفحه اول نظراتتونو میخونم تا این صفحه آخر در مورد جی پی اس.هرکی یه چیزی میگه.یکی میگه با ovi suit آپدیت نکنید نمیشه.یکی میگه من انجام دادم میشه!
اون یکی میگه ورژن فلان ری رایت کردم درست شد باز یکی دیگه میگه من ری رایت کردم درست نشد!
باز یکی میگه باید قید زبون فارسی رو بزنی!
کلی هم لینک آموزش و آپدیت گداشتید که اکثرا خرابه.من با هیچ کدوم از اصلاحات آشنا نیستم.میترسم خودم آپدیتش کنم.
از آقای خفن و آقای حامد تقاضا دارم کمکم کنن.خواهشن یه آیدی چیزی بدن تا خارج از فروم بهم یاد بدن.چون باید از پایه یاد بگیرم:( اینجا الکی شلوغ میشه.اینجا انقد نظرات متفاوت زیاده که آدم نمیدونه کدومش جواب میده کدومش خراب میکنه گوشی رو.خواهشن جواب منم بدبد.منم میخام گوشیم جی پی اس داشته باشه خوب!
پیشاپیش ممنون از همکاریتون
zighorat
11-08-2011, 00:50
با سلام دوستان نرم افزار فارسی کردن C5_003را میخواستم با نحوه ریختنش
متشکرم
alivolvo
13-08-2011, 07:49
با سلام دوستان نرم افزار فارسی کردن C5_003را میخواستم با نحوه ریختنش
متشکرم
اين گوشي كه خودش فارسي هست.
مگه چه بلائي سرش اورديد كه فارسي نداره؟
ضمنا صفحات 16-19 همين تاپيك رو مطالعه كنيد و برنامه فارسي كه مربوط به رنگ گوشيتون هم باشه رو ميتونيد بگيريد. اگر اشتباهي برنامه رو بگيريد ممكنه جي پي اس گوشي از كار بيافته ها. حواستون باشه.
سلام دوستان.ممنون از نظرهای سازنده اتون درمورد این گوشی.منم مثل اکثر بچه ها مشکل جی پی اس رو دارم.شاید باورتون نشه.از ساعت 4بعد از ظهر دارم از صفحه اول نظراتتونو میخونم تا این صفحه آخر در مورد جی پی اس.هرکی یه چیزی میگه.یکی میگه با ovi suit آپدیت نکنید نمیشه.یکی میگه من انجام دادم میشه!
اون یکی میگه ورژن فلان ری رایت کردم درست شد باز یکی دیگه میگه من ری رایت کردم درست نشد!
باز یکی میگه باید قید زبون فارسی رو بزنی!
کلی هم لینک آموزش و آپدیت گداشتید که اکثرا خرابه.من با هیچ کدوم از اصلاحات آشنا نیستم.میترسم خودم آپدیتش کنم.
از آقای خفن و آقای حامد تقاضا دارم کمکم کنن.خواهشن یه آیدی چیزی بدن تا خارج از فروم بهم یاد بدن.چون باید از پایه یاد بگیرم:( اینجا الکی شلوغ میشه.اینجا انقد نظرات متفاوت زیاده که آدم نمیدونه کدومش جواب میده کدومش خراب میکنه گوشی رو.خواهشن جواب منم بدبد.منم میخام گوشیم جی پی اس داشته باشه خوب!
پیشاپیش ممنون از همکاریتون
سلام؛
برادر وضع اینترنتم شدید خرابه ... :19:.......ایشالله دوستان کمکتون میکنن
یه بار دیگه همون لینکا رو میذارم ( لینکا همه سالمن ) :
برای آموزش :
برنامه ی فونیکس:
از اینجا هم آخرین آپدیت این گوشی رو باید بگیرید :
من اینو ریختم و مشکلی هم نبود :
059C523
اگه وضع اینترنتم درست شد ، مخلصتون هم هستم :31::10:
دوستان من الان با گوشی وصلم چجوری از چیز پی ان تو گوشی میشه استفاده کرد یا برنامه ای هست که باهاش بشه از قیلتر رد شد.
reza_shaker
13-08-2011, 19:47
مرسی خفن جان.با 1000ترس و لرز طبق آموزش رفتم جلو.هم Gps درست شد هم شکلک اضافه شد.دست گلت درد نکنه.خیلی آقایی ایشالا بتونم برات جبران کنم
سلام؛
برادر وضع اینترنتم شدید خرابه ... :19:.......ایشالله دوستان کمکتون میکنن
یه بار دیگه همون لینکا رو میذارم ( لینکا همه سالمن ) :
برای آموزش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرنامه ی فونیکس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز اینجا هم آخرین آپدیت این گوشی رو باید بگیرید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن اینو ریختم و مشکلی هم نبود :
059C523
اگه وضع اینترنتم درست شد ، مخلصتون هم هستم :31::10:
من آپدیت ها را گرفتم و دخل پوشه به اسم rm-697 تو این مسیر
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products
قرار دام
ولی وقتی میخام آپدیت کنم تو این صفحه چیزی نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل فلش نصبی که تو help گفته چی هست؟
فایل فلش نصب که پسوند exe دارندچیه؟ من همچین چیزی ندارم!
من آپدیت ها را گرفتم و دخل پوشه به اسم rm-697 تو این مسیر
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products
قرار دام
ولی وقتی میخام آپدیت کنم تو این صفحه چیزی نمیاد
فایل فلش نصبی که تو help گفته چی هست؟
فایل فلش نصب که پسوند exe دارندچیه؟ من همچین چیزی ندارم!
سلام؛
من برگشتم :31:
ببینید این فایلهای فلش دو نوع هستند : یه نوع همینه که دوستان موبایلستان گذاشتن و نصبی نیستن و فقط کافیه بریزید همونجا که خودتون گفتید.
یه نوع دیگه به صورت فایل exe هستن و وقتی اجرا ( نصبشون ) میکنید ، خودشون تو جای مربوطه ریخته میشن.
شما یه نوع از این فایل ها رو نیاز دارید نه هر دو رو.
شما تو اون عکسی که گذاشتید ، فقط کافیه اون دکمه ی مربع شکل کوچیک ( تو شکل زیر مشخص کردم ) رو بزنید و فایل فلش رو انتخاب کنید بعد هم گزینه ی Refurbish .....
reza_shaker
14-08-2011, 23:52
واسه منم نیومد.ولی وقتی اون ... روزدم آورد.بعدش هم عملیات فلش به خوبی تموم شد
hakhamanesh1
15-08-2011, 00:25
سلام نرم افزار برای c7 هست؟
yassfd32
15-08-2011, 00:53
با سلام
سوال؟
من این گوشی رو چند روز قبل خریدم. مشکلم اینه که با وجود اینکه چیزی توش نریختم همش پیغام میده که phone memory پر شده و بعدش دیگه حتی منو رو هم باز نمیکنه . ضمنا من اس ام اس هام رو هم مجبور شدم روی memory card ذخیره کنم.راستی یه بار هم اپدیت کردم ولی باز هم همون طوری شد.
ممنون میشم اگه کسی بهم کمک کنه.
سلام نرم افزار برای c7 هست؟
سلام؛
اینجا بپرسید:
Armin383
15-08-2011, 10:47
من اینو ریختم و مشکلی هم نبود :
059C523
با سلام
من از ورژن اصلی که 12 بود به همین ورژن فلش زدم و ه.ک هم کردم ولی جی پی اس درست نشد. حالا چه کار کنم؟
صدای هندزفری این گوشی خیلی بی کیفیته با یک هندزفری دیگه مشکل حل میشه؟
milad-engineer
16-08-2011, 18:38
سلام دوستان
کدام فریمور ورژن 20 فارسی هم ساپورت میکنه؟
لطفا اسم کامل و لینکش هم قرار بدید
بسیار بسیار سپاسگذارم
سلام دوستان
کدام فریمور ورژن 20 فارسی هم ساپورت میکنه؟
لطفا اسم کامل و لینکش هم قرار بدید
بسیار بسیار سپاسگذارم
سلام؛
دوست گل لااقل همین صفحه ی قبلی رو می دیدید ، گذاشته شده بود
تمام فریمور های موجود در این صفحه فارسی رو ساپورت میکنن:
با سلام به همه دوستان. من مدتیه این گوشی رو دارم. حدود اردیبهشت 90 (اگه اشتباه نکنم) 220 تومن خریدم. اول بذارین خلاصه از مزایا و معایبش بگم.
مزایا:
1- ظاهر زیبا، نسبت به مدل های لمسی دیگر اندازه مناسبتری داره و شکل خیلی ساده
2- سیستم عامل s60v5 با این که گفته میشه سیمبین قدیمی شده ولی به نظر من سیستم خوبیه و نرم افزار هم براش خیلی زیاده
3- برنامه Ovi Suite قابلیت سینک کردن با گوشی رو داره که میشه از پیام ها، عکس ها، مخاطبین و ... نسخه پشتیبان گرفت (خیلی راحت)
4- باتری و شارژر
ولی معایبش که خیلی به چشم میاد:
1- صفحه مقاومتی با حساسیت خیلی کمتر از صفحه های خازنی
2- مشکل صفحه در زیر نور آفتاب
3- حافظه داخلی کم نسبت به مدل های هم قیمت حتی نسبت به 5800 که پدربزرگ این مدل محسوب میشه!
4-نداشتن فلاش
و اما بعضی مشکلات قابل رفع یا غیر مهم:
1- نداشتن دکمه دوربین
2- مشکل با بعضی برنامه ها که به صفحه کلید نیاز دارن (این گوشی فقط سه تا کلید پایین صفحه داره، کلیدهای سبز، قرمز و منو و کلیدهای ولوم و قفل در بغل)
3- بعضی مواقع الکی هنگ میکنه (با آپدیت ها حل میشه)
4- جی پی اس احتمالاً اول کار نمی کنه (باید یک نسخه جدید از برنامه نقشه ها نصب کرد که روی حافظه تلفن نصب میشه)
5- نداشتن آفیس و پی دی اف (میشه برنامه ها رو نصب کرد: روی حافظه تلفن نصب میشن)
6- نسبت به مدل های آندروئیدی و ... ظاهر دسکتاپش ساده تره و آیکون های کمتری داره (با نصب برنامه حل میشه)
در ضمن ظاهر دوربین 5 مگاپیکسلی فریبنده هست ولی کیفیتش فکر نمی کنم به N73 برسه!
اما چند تا برنامه خیلی خوب مناسب این مدل که خودم روی گوشی دارم:
(MGaurd (Utilities + File Manager and etc
RAMBlow
Opera Mini
البته خودم اخیراً با اپرا مشکل پیدا کردم دیگه کار نمیکنه ولی قبلاً بدون مشکل کار میکرد و فیسبوک رو هم باز میکرد
SPB Mobile Shell
TTPod Player
Nimbuzz
Phone Torch
SaraDic (Dictionary English <> Persian
Mobile Wilch (remote control
Best Profile
PecMP
Mobile4use Calendar
Mobin Mobile Quran
Handy Blacklist
Adobe Reader LE
Offscreen Qibla
ThinkChange BBCaller
Quick Rotate
Vaulta Call Recorder
البته همه این برنامه ها رو لازم نیست با هم نصب کنید اما همه برنامه ها رو تا حد امکان تو مموری نصب کنید تا با مشکل کمبود حافظه تلفن مواجه نشید.
چند تا سوال هم دارم:
1- خروجی TV چطوری استفاده میشه؟
2- بعضی وقتا یکدفعه مموری قطع میشه مثل حالتی که مموری رو بکشی بیرون و جا زدن دوباره و تنظیم مجدد محل ذخیره پیام ها اذیت کننده هست. این مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری؟ چطوری حل میشه؟
3- برنامه نقشه من اول کار نمی کرد وقتی برنامه Ovi Maps 3.6 11wk7 ریختم درست شد ولی این برنامه فقط داخل حافظه تلفن نصب میشه که به دلیل ظرفیت کم حافظه تلفن دردسرسازه در حالی که برنامه ای که از اول روش نصب بوده روی مموری بوده (هم برنامه هم نقشه هاش) چطوری میشه یک برنامه رو مجبور کرد توی مموری نصب بشه؟ (این برنامه ها محل نصب رو سوال نمی کنن)
بازی برای C5-03
(کلاً سرچ کنید s60v5 یا 5800 راحت کلی نرم افزار و بازی پیدا می کنید)
نرم افزار تو پست صفحه 32 معرفی کردم اما بازی:
BrainChallenge3 Nokia 5800
MidnightPool2 Nokia 5800
Real_Football_2011_360x640_---------.Com
Real-Bowling-v1.10-S60v5
Ridge_Racer_Drift-[
SnakeRevolution Nokia 5800
AssasinsCreed2 Nokia 5800
Azzurri_Penalty_NokiaS60v5
Bomberman_NokiaS60v5
MafiaII_360x640
MidnightPool2 Nokia 5800
PlatinumSudoku Nokia 5800
SonicUnleashed Nokia 5800
AssasinsCreed2 Nokia 5800
Spb_Puzzle_v1.00.394
Tetris-5800 (WGZ
Blast Blox_NokiaS60v5
MafiaII_360x640
Split_Second_Velocity_NokiaS60v5
همه این بازی ها با صفحه لمسی بدون کیبورد و سایز 360در640 ال سی دی گوشی سازگار هستند.
یکی از اقوام میگفت جاوا گوشی رو کند میکنه ایا درسته؟
hosseinbarbarz
28-08-2011, 11:11
سلام یه سوال این گوشی اصلش چه کشوری هست؟ چینیش وجود داره؟
سلام یه سوال این گوشی اصلش چه کشوری هست؟ چینیش وجود داره؟
سلام؛
در حال حاضر دونوع تو بازار هست ( تا جایی که بنده میدونم )
یکی ساخت چین و یکی مجارستان ( hungary )
که گفته میشه مجارستان اصله!
hosseinbarbarz
29-08-2011, 11:05
من گوشی یه دو ساعتی میشه که خریدم اما بلد نیستم برنامه روش نصب کنم اگه میشه توضیح بدین ممنون
از تو کامپیوتر باید تو چه پوشه بریزم؟
من گوشی یه دو ساعتی میشه که خریدم اما بلد نیستم برنامه روش نصب کنم اگه میشه توضیح بدین ممنون
از تو کامپیوتر باید تو چه پوشه بریزم؟
سلام؛
دوراه هست برای نصب برنامه :
1) اگه برنامه ی Nokia Ovi Suite رو تو کامپیوتر نصب دارید ، کافیه گوشیتون رو در حالت PC Suite به کامپیوتر وصل کنید و روی اون فایل برنامه دوبار کلیک کنید ، برنامه ی اوی سویت باز میشه و عملیات نصب رو به طور خودکار شروع میکنه که باید مراحل نصب رو تو گوشیتون ادامه بدید ( فقط یکی دوتا تأیید و انتخاب محلّ نصب برنامه )
2) تو این حالت فایل نصب برنامه رو کپی میکنید تو حافظه ی گوشیتون ( ترجیحاً مموری کارت ) .... اصلاً مهم نیست کدوم پوشه ، میتونید خودتون یه پوشه بسازید و همیشه فایل های برنامه رو توش بریزید
بعد از اینکه فایل ها رو تو گوشی کپی کردید ، از داخل خود گوشی وارد فایل منیجرش میشید و میرید به همون محلّی که فایلو کپی کردید ، اونو اجرا میکنید و نصب شروع میشه.
ســلام؛
گوشی مـــن تقریباً هـــر هفته یک بـــار هنـگ میکنه! ورژن 12 و خــورده ای هست. شنیدم که اگه آپ دیت کنم، درست میشه! شمـــا نظری ندارین!؟
ســلام؛
گوشی مـــن تقریباً هـــر هفته یک بـــار هنـگ میکنه! ورژن 12 و خــورده ای هست. شنیدم که اگه آپ دیت کنم، درست میشه! شمـــا نظری ندارین!؟
کســــی اینجـــــا نیست!؟
ســلام؛
سلام؛
دوست عزیز من دوبار تاحالا گوشی رو آپدیت کردم ولی هیچ دفعه تو هیچ ورژنی مشکل هنگ نداشته ... البته اگه زیاد ور برید حتماً هنگ میکنه ( اصلاً قبلاً از خصوصیات اصلی سیمبین همین بود :31: )
آپدیت بد نیست ، فقط ممکنه gps گوشیتون بپره که یک کم زحمت داره برگردوندنش
چرا برای این گوشی، لیبل ضد خش (LCD) پیدا نمیشه!؟
سلام دوستان!
1. ورژن گوشی من الان، 12.0.023 هست. Gps هم سالمه. منتها می خوام آپدیتش کنم با Ovi Suite . الان من دقیقا باید چیکار کنم!؟ اگه آپدیت بشه، Gps که از کار نمی افته!؟ لطفا سریع راهنماییم کنین...
2. آپگرید یعنی چی؟ کارش چیه!؟
3. از کجا میشه فهمید پروداکت گوشیم چیه!؟
ممنون.
alivolvo
07-09-2011, 13:26
چرا برای این گوشی، لیبل ضد خش (LCD) پیدا نمیشه!؟
پيدا ميشه كه.
كرج قيمتش 10,000 تومن هست.
aagh2008
07-09-2011, 18:15
با سلام
من مدل c5 دارم ميخامتمام شماره تلفن روي سيم كارتن رو انتقال بدمبه تلفن نميدونم چكار بايد كرد .اگر كسي بلده لطفا راهنمايي بكنه
با تشكر
M_F_GAMER
10-09-2011, 22:59
دوستان من می خواستم این گوشی رو بخرم...
فقط من می خوام گوشی سرعت خوب می خوام! که یه Opera و یه مسنجر نصب کنم و با Wi-Fi ازش استفاده کنم.
خروجی TV ــی که گفته داره چطوریه؟
خوبه؟
aagh2008
11-09-2011, 09:44
با سلام
من وقتي از طريق نرم افزار pc suite ميخام اس ام اس بزنم فونت ها بصورت مجهول تايپ ميشند ميخاستم بدونم چكار بايد كرد .
تو خود گوشي تايپ درسته ديده ميشه فقط تو نرم افزار بصورت مجهول مياد .
سلام؛
دوست عزیز ویندوزتون فارسی هست؟...فقط تو این برنامه مشکل دارید؟
دوستان من می خواستم این گوشی رو بخرم...
فقط من می خوام گوشی سرعت خوب می خوام! که یه Opera و یه مسنجر نصب کنم و با Wi-Fi ازش استفاده کنم.
خروجی TV ــی که گفته داره چطوریه؟
خوبه؟
سلام؛
سیمبین و سرعت خوب؟ :31:
شوخی کردم...در مقایسه با یکی دوتا گوشی سیمبینی که داشتم این گوشی سرعتش خیلی خوبه ، ولی بگردید شاید موارد بهتری هم پیدا کنید.
درباره ی خروجی TV هم دقیقاً متن یه نفر از سایت GSM خودمونو میذارم براتون ( اینو من ننوشتم! ):
جای خروجی TV جلوی چشمته لازم نیست گوشی رو زیر و رو کنی .. کابل خروجی TV رو باید همونجایی وصل کنی که هندزفری رو وصل میکنی و باهاش آهنگ گوش میدی، بعد سر دیگه کابل رو که سه تا فیشه (قرمز،زرد و سفید)هست. باید به پشت تلوزیون وصل کنی که اینجا تلوزیون مورد نظر باید این سه تا فیش رنگی یا همون (پورت AV) رو داشته باشه. (اینو یادت باشه همون موقعی که کابل رو متصل میکنی یه پنجره توی گوشی باز میشه که ازت Mode رو میپرسه و تو باید اونو TV انتخاب کنی)
aagh2008
12-09-2011, 06:46
سلام؛
دوست عزیز ویندوزتون فارسی هست؟...فقط تو این برنامه مشکل دارید؟
با سلام
دوست عزير فقط و فقطتوي اين برنامه pc suite من مشكل فونت دارم
با تشكر
با سلام
من وقتي از طريق نرم افزار pc suite ميخام اس ام اس بزنم فونت ها بصورت مجهول تايپ ميشند ميخاستم بدونم چكار بايد كرد .
تو خود گوشي تايپ درسته ديده ميشه فقط تو نرم افزار بصورت مجهول مياد .
منم دقیقا همین مشکل را دارم
unicorns
08-10-2011, 13:00
با عرض سلام
من دو روزه که دارم از صفحه اول این پست رو میخونم ولی بدردم نخورد
من 6ماه میشه که این گوشی رو خریدم جی پی اس وصل هست ولی وقتی میرم قسمت mapمیخوام موقعیت منو نشون بده مینویسه "ارتباط برقرار نمیشود دوباره تکرار کنید" اما اینترنت من وصله!!!!!!! می خواستم کمکم کنید؟
نقشه هم فقط نقشه جهان رو میاره نقشه من که بوشهر زندگی میکنم و خیابان و فلکه و... رو میخوام نداره باید چیکار کنم؟
اون چهار تا گزینه رو هم داره و قسمت location فقط موقعیت منو نشون میده که در چه درجه ای از شمال و جنوب هستم، ولی در قسمت map چیزی نمیاد؟!!!!!
با تشکر از همه ی شما
aydin_eb7777
08-10-2011, 14:51
با عرض سلام
من دو روزه که دارم از صفحه اول این پست رو میخونم ولی بدردم نخورد
من 6ماه میشه که این گوشی رو خریدم جی پی اس وصل هست ولی وقتی میرم قسمت mapمیخوام موقعیت منو نشون بده مینویسه "ارتباط برقرار نمیشود دوباره تکرار کنید" اما اینترنت من وصله!!!!!!! می خواستم کمکم کنید؟
نقشه هم فقط نقشه جهان رو میاره نقشه من که بوشهر زندگی میکنم و خیابان و فلکه و... رو میخوام نداره باید چیکار کنم؟
اون چهار تا گزینه رو هم داره و قسمت location فقط موقعیت منو نشون میده که در چه درجه ای از شمال و جنوب هستم، ولی در قسمت map چیزی نمیاد؟!!!!!
با تشکر از همه ی شما
---------------------
مشکل شما با دانلود نقشه ایران روی گوشیت حل می شه
ابتدا باید ورژن 3.06 از OVI Map را دانلود و روی گوشیت نصب کنی
با توجه به تاریخی که گوشیت را خریدی احتمالا فریم ویر گوشیت هم باید آپدیت جدید داشته باشه و اگر آپدیت رو انجام بدی همین ورژن از OVI Map روی گوشیت نصب خواهد شد
به هر حال بعد از نصب می تونی به صورت وایرلس از طریق خود گوشیت و یا توسط Nokia OVI Suite توسط رایانه اقدام به دانلود نقشه ایران روی گوشیت کنی
موفق باشی
unicorns
09-10-2011, 12:12
---------------------
مشکل شما با دانلود نقشه ایران روی گوشیت حل می شه
ابتدا باید ورژن 3.06 از OVI Map را دانلود و روی گوشیت نصب کنی
با توجه به تاریخی که گوشیت را خریدی احتمالا فریم ویر گوشیت هم باید آپدیت جدید داشته باشه و اگر آپدیت رو انجام بدی همین ورژن از OVI Map روی گوشیت نصب خواهد شد
به هر حال بعد از نصب می تونی به صورت وایرلس از طریق خود گوشیت و یا توسط Nokia OVI Suite توسط رایانه اقدام به دانلود نقشه ایران روی گوشیت کنی
موفق باشی
ممنون از پاسخ شما
فیلم آموزشی رو نگاه کردم خوب بود ولی انگار سایت نوکیا اصلا دو برنامه ovi suite و map installer مخصوص نوکیا C5-03 رو نداره توی گوگل هم که سرچ می کنم این دو برنامه مخصوص این گوشی نداره حالا باید چیکار کنم؟
با تشکر
aydin_eb7777
09-10-2011, 13:45
ممنون از پاسخ شما
فیلم آموزشی رو نگاه کردم خوب بود ولی انگار سایت نوکیا اصلا دو برنامه ovi suite و map installer مخصوص نوکیا C5-03 رو نداره توی گوگل هم که سرچ می کنم این دو برنامه مخصوص این گوشی نداره حالا باید چیکار کنم؟
با تشکر
--------------------------------
از لینک زیر می تونی دانلود کنی
اما بعد از نصب 1 بار از گوشیت برنامه رو اجرا کن و ببند
بعد برنامه Nokia Ovi Suite رو از کامپیوتر اجرا کن و گوشیت رو تو حالت PC Suite یا Ovi Suite با کابل به کامپیوتر وصل کن و برو قسمت Map و از اونجا کشور ایران رو پیدا کن و دانلود کن و یا بعد از نصب Map تو گوشیت از طریق وایرلس گوشیت توسط خود برنامه می تونی نقشه رو آنلاین رو گوشیت دریافت کنی اما حجمی حدود 50 مگابایت داره
لینک Maps
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشی
milad-engineer
10-10-2011, 12:05
دوستان این گوشی خروجی TV نداره ، فقط خروجی هدفون و باند رو دارد
من خودم با کابل TV تست کردم ، و گزینه TV برام نیومد
توی سایت GSMArena هم نوشته خروجی 3.5 میلیمتری نه خروجی TV
با تشکر :5:
unicorns
13-10-2011, 18:40
--------------------------------
از لینک زیر می تونی دانلود کنی
اما بعد از نصب 1 بار از گوشیت برنامه رو اجرا کن و ببند
بعد برنامه Nokia Ovi Suite رو از کامپیوتر اجرا کن و گوشیت رو تو حالت PC Suite یا Ovi Suite با کابل به کامپیوتر وصل کن و برو قسمت Map و از اونجا کشور ایران رو پیدا کن و دانلود کن و یا بعد از نصب Map تو گوشیت از طریق وایرلس گوشیت توسط خود برنامه می تونی نقشه رو آنلاین رو گوشیت دریافت کنی اما حجمی حدود 50 مگابایت داره
لینک Maps
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشی
بازم ممنون
ولی من هر کاری میکنم توی صفحه ovi suite به اینترنت وصل نمیشه که بخواد نقشه ها رو دانلود کنه؟؟؟؟؟؟
بعدش یه قسمتش هم باید یه account برای نوکیا بسازم ولی چون به اینترنت وصل نمیشه نمی تونم/تاکیدمن روی اینکه اینترنت گوشی من وصل هست و من در وب راحت میتونم برم ولی توی این نرم افزار نه!!!!!؟؟؟؟
حالا باید چیکار کنم؟
aydin_eb7777
13-10-2011, 21:39
بازم ممنون
ولی من هر کاری میکنم توی صفحه ovi suite به اینترنت وصل نمیشه که بخواد نقشه ها رو دانلود کنه؟؟؟؟؟؟
بعدش یه قسمتش هم باید یه account برای نوکیا بسازم ولی چون به اینترنت وصل نمیشه نمی تونم/تاکیدمن روی اینکه اینترنت گوشی من وصل هست و من در وب راحت میتونم برم ولی توی این نرم افزار نه!!!!!؟؟؟؟
حالا باید چیکار کنم؟
---------------
منظورم ازNokia OVI Suite همون برنامست که تو کامپیوتر اجرا میشه نه OVI Store که تو گوشیته!
اینترنتی که داری استفاده می کنی چیه؟
در ضمن سایت OVI کشور ما رو تحریم کرده و به صورت عادی نمی تونی واردش بشی یا بهش وصل بشی!
اگر می خوای من برات داخل OVI اکانت می سازم و بهت می دم
موفق باشی
unicorns
14-10-2011, 09:44
---------------
منظورم ازNokia OVI Suite همون برنامست که تو کامپیوتر اجرا میشه نه OVI Store که تو گوشیته!
اینترنتی که داری استفاده می کنی چیه؟
در ضمن سایت OVI کشور ما رو تحریم کرده و به صورت عادی نمی تونی واردش بشی یا بهش وصل بشی!
اگر می خوای من برات داخل OVI اکانت می سازم و بهت می دم
موفق باشی
منم منظورم با همون Nokia OVI Suite که تو کامپیوتر اجرا میشه!!!
از اینترنت همراه اول mcci internet
خب اگه تحریم کرده باید از چه راهی بهش وصل بشم؟؟؟؟
ممنون میشم برام بسازید یا بگید چجوری خودم باید بسازم؟؟؟!!!
با تشکر
aydin_eb7777
14-10-2011, 15:12
منم منظورم با همون Nokia OVI Suite که تو کامپیوتر اجرا میشه!!!
از اینترنت همراه اول mcci internet
خب اگه تحریم کرده باید از چه راهی بهش وصل بشم؟؟؟؟
ممنون میشم برام بسازید یا بگید چجوری خودم باید بسازم؟؟؟!!!
با تشکر
خسته نباشی واقعا یعنی اینترنت گوشیت رو وصل کردی به کامپیوتر و می خوای نقشه 50 مگابایتی روی گوشیت بریزی؟! با اینترنتی که داری استفاده میکنی بدون تحریم هم نمی تونی کاری از پیش ببری! برات اکانت می سازم و پیغام خصوصی می فرستم
o.jabbari
01-11-2011, 15:19
سلام..دوستان چند وقت پیش درخواست برنامه ی مرورگری کرده بودم که سرور اتصالی آن درست باشد ...متوجه منظورم امیدوارم شوید...یکی از دوستان اپرا مینی معرفی کردند که جاوا بود و کلا نصفه ..چون تنها ورژن قدیمی آن کار میکرد...کسی اینجا برنامه یا راهکاری درست میشناسه ؟ Uc browser هم کار نمیکنه...
masoud260
10-12-2011, 00:20
با سلام
این گوشیو با NSU آپدیت کردم ورژن شد 21 ولی مشکل جی پی اس پا برجاست.
از کجا می تونم فریمور 21 فارسی دار دانلود کنم؟ آخه اینا که تو سایت هست 20 هستند. نمی خوام دانگرید کنم.
ممنون
سلام
من این گوشیو حدود یک ماهی میشه که خریدم شایدم 2 ماه
از همو اول جی پی اسش کار نمیکرد
وقتی برنامه مپ رو باز میکنم همه چی خوبه میتونه نقشه رو نشون بده ولی محلی که هستمو نمیتونه نشون بده
گوشیم گارانتی اصلیه نوکیاس
حدود دو هفته پیش که به اینترنت وایرلس وصل بودم پیقام اپدیت داد منم زدم اپدیت کنه
ورژن گوشی از 11.و خورده ای که یادم نیست به 12.0.003 اپدیت شده ولی هم چنان چی پی اسش مشکل داره
توی پست های قبلی خوندم که گوشی هایی که مشگل دارن فقط دو گذینه تو قسمت لوکیشن دارن
مال منم 2تا گذینه داره
حالا باید چیکار کنم چی پی اسش درست بشه؟
ببرم تعمیرگاه یا شرکت گارانتیش؟
درست میشه ایا؟
خداییش گوشیه خوبیه این جی پی اس هم درست شه دیگه عالیه عالیه
راستی گوشیم ساخت مجارستانه
ممنون
اقا سرکاریم؟
کسی نیست جواب مارو بده؟
بگید بفروشمش یکی دیگه بگیرم
یا فلشش کنم
یا بفرستم گارانتی؟
سلام
دوستان انا روش کار میکنه.
رو(C5-03)
rezafreeman
31-12-2011, 18:39
دوستم یه c5-03 داشت که جدیدترین ورژن بود (فکر کنم ورژن 20 و خورده ای بود) اما گزینه "جی پی اس داخلی" نداشت در ضمن گزینه ای به اسم خروجی tv هم وجود نداشت ازم کمک خواست اما نتونستم کمکش کنم
مشکل gps که عادیه :31::27: اما خروجی تلویزیونش فکر کنم جدیده
ahmad154
01-01-2012, 08:57
سلام به همه دوستان
وقتي دارم ويديو با كيفيت يا حتي فيلمهايي رو كه با خود دوربين گوشي گرفتم پخش مي كنم ، تند تند پلير گير ميكنه و يه جورايي لق ميزنه مشكل چيه .
گوشي آپديت شدست و غير از اين مشكلي نداره v21.0.003
aydin_eb7777
01-01-2012, 10:55
سلام به همه دوستان
وقتي دارم ويديو با كيفيت يا حتي فيلمهايي رو كه با خود دوربين گوشي گرفتم پخش مي كنم ، تند تند پلير گير ميكنه و يه جورايي لق ميزنه مشكل چيه .
گوشي آپديت شدست و غير از اين مشكلي نداره v21.0.003
-----------------------
من این مشکل شما رو روی چند گوشی دیدم که ایرادشون از سرعت پایین مموری کارت بوده متاسفانه گوشیهای نوکیا مثل سابق با مموری کارتهای فابریک شرکت نوکیا ارائه نمی شن و همین مموری کارتهایی که در جعبه قرار داده می شن سرعت پایینی دارن به نظر من اگر تونستی مموری کارت شرکت نوکیا که روش اسم نوکیا نوشته شده رو بخر که البته بعید می دونم گیر بیاری و یا اینکه از مموری کارتهای شرکتهای معتبری مثل توشیبا که روی اونها سرعت مموری با حرف X و عدد نشون داده شده استفاده کن به عنوان مثال نوشته شده 8X
موفق باشی
ahmad154
02-01-2012, 09:07
سلام به همه دوستان
توي فروم نوكيا هم اين مشكل جي پي اس اومده و مختص ايران نيست
يكي از هموطنامون هم توي فروم گفته كه گوشيش رو برده به نمايندگي سعادت آباد و اونجا با تغيير فريووير مشكل جي پي اس حل شده !
اينم لينكش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .nokia.com%2Ft5%2FMaps-Navigation-and-GPS%2FNokia-C5-03-GPS-problem%2Ftd-p%2F943255)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و در جاي ديگري : ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F2833-gps-nokia-c5-03)
توضیحات منتشر شده در دوشنبه, 30 خرداد 1390 17:48 بازدید: 1071 سوال : سلام
من قصد دارم گوشی Nokia C5-03 بگیرم
شنیده ام که گویا Gps این گوشی کار نمیکنه و پیغام میده که نرم افزار گوشی نیاز به Update داره و هنوز آپدیت این گوشی وارد بازار نشده است . و عملا بی استفاده است ... تایید میفرمایید ؟
پاسخ : با سلام
دوست خوبم بعضی از فریمور های این گوشی مشکل نرم افزاری دارند و جی پی اس آن ها مشکل داره.
ولی قابلیت آپدیت به ورژن 12.0.23 را دارد که مشکل جی پی اس برطرف شده.
البته من خودم فریمور 11.0.024 رو دیدم که مشکلی از جهت جی پی اس نداشته.
در هر صورت به آدرس applications => Location =>positioning => positioning Methods که مراجعه بفرمایید باید گزینه های زیر موجود باشند تا مشکل از جهت جی پی اس وجود نداشته باشه
Assisted GPS
Integrated GPS
Bluetooth GPS
Network based
نحوه آپديت كردن از طيق اينترنت:
آموزش آپدیت کردن Firmware گوشی های نوکیا
ابتدا باید تشخیص داد که FirmWare جدید برای گوشی شما بر روی سایت وجود دارد یا خیر. برای این کار به این آدرس بروید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سپس گوشی خود را خاموش کرده و باتری خارج کنید و در قسمت زیر باتری جلوی Code یک عدد 7 رقمی وجود دارد که ان را بخوانید.مثل : 0530869
و این عدد را در باکس پایین صفحه وارد کنید و روی کلید Go کلیک کنید.
حالا آخرین ورژنی از نرم افزار گوشی شما را که موجود است نمایش می دهد
مجددا گوشی خود را روشن کنید.و #0000#* را تایپ کنید و در اولین خط جلوی V اعدادی مثل : 2.0635.3.0.2 نوشته که با ورژنی که در سایت پیدا کردید تطبیق دهید اگر قدیمی تر بود آپدیت را شروع کنید.
نکته ها :
- قبل از آپدیت کردن حتما گوشی را کاملا شارژ کنید.
- از اطلاعات فون مموری نسخه پشتیبان تهیه کنید چون بعد از آپدیت شدن ، پاک می شوند.
پروفایل گوشی باید بر روی General باشد.
سیم کارت در داخل گوشی باشد.
بهتر است در هنگام آپدیت کردن مموری کارت خود را خارج کنید.
پیش نیاز : نرم افزار Nokia Software Updater را با حجم 23 مگ از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fredirector.php%3Furl%3D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] okia.com%252Ffiles%252Fsupport%252Fglobal%252Fphon es%252Fsoftware%252FNokiaSoftwareUpdaterSetup_en.e xe) دانلود کنید !
برنامه را کامل نصب کنید. (گوشی نباید به کامپیوتر متصل باشد.)
در طول نصب برنامه بعد از Extact کردن فایل ها یک بار از شما می خواهد که ویندوز را ری استارت کند که اجازه می دهید و بعد از بالا آمدن مجدد ویندوز نصب را ادامه می دهید تا کامل شود. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-- نصب این برنامه ممکن است 5 - 10 دقیقه به طول بینجامد.
بعد از نصب ، حتما به اینترنت متصل باشید و کابل را بین گوشی و کامپیوتر متصل کنید و برنامه را باز کنید.
- بعد ازبالا امدن برنامه روی Start کلیک کنید و دو بار Next را بزنید.
- برنامه گوشی شما،ورژن فریمور فعلی و جدیدترین فریمور موجود را شناسایی میکند. - بعد مطابق تصویر روی Update کلیک کنید.
تذکر مهم: در هنگام آپدیت شدن هرگز کابل یا اینترنت را قطع نکنید ، چون به گوشی آسیب می زند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- برنامه شروع به دانلود فیرمور می کند ...
بعد آخرین فیرمور را به گوشی شما منتقل می کند
بعد از پایان کامل این مرحله دکمه Exit ظاهر میشود که بر روی آن کلیک میکنید.
اگه تمام مراحل رو درست طی کرده باشین ، گوشیتون به آخرین فیرمور به روز شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا با جدا کردن کابل و انجام تنظیماتی مثل ساعت و تاریخ میتونید مجددا از گوشیتون استفاده کنید.
برای اطمینان ورژن را چک کنید، می بینید که آپدیت انجام شده است. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aydin_eb7777
02-01-2012, 09:48
سلام به همه دوستان
توي فروم نوكيا هم اين مشكل جي پي اس اومده و مختص ايران نيست
الان مشکل شما چیه؟
اگر مشکلت GPS گوشیته که باید بگم این گوشی با نصب شدن OVI Maps نسخه 3.06 مشکلش حل می شه و به خوبی GPS کار می کنه
خودم روی چند تا گوشی C5-03 امتحان کردم
موفق باشی
ahmad154
03-01-2012, 08:41
الان مشکل شما چیه؟
اگر مشکلت GPS گوشیته که باید بگم این گوشی با نصب شدن OVI Maps نسخه 3.06 مشکلش حل می شه و به خوبی GPS کار می کنه
خودم روی چند تا گوشی C5-03 امتحان کردم
موفق باشی
من هيچ مشكلي با جي پي اس نداشتم از اول
مشكل من دانلود فارسي ساز اين گوشيه چون با آپديت زبان فارسي از گوشي حذف شد .
aydin_eb7777
03-01-2012, 10:21
من هيچ مشكلي با جي پي اس نداشتم از اول
مشكل من دانلود فارسي ساز اين گوشيه چون با آپديت زبان فارسي از گوشي حذف شد .
--------------------------
فارسی کردن این گوشی مثل آب خوردنه
به دوحالت آنلاین و آفلاین می تونی این کار رو انجام بدی
حالت آنلاین: باید پروداکت کد گوشیت رو به یک کد فارسی تغییر بدی و توسط برنامه OVI Suite یا Nokia Suite به صورت آنلاین گوشیت رو آپدیت کنی و اگر آپدیتی وجود نداشت Reinstall کنی
حالت آفلاین: فایلهای فلش گوشیت که زبان فارس رو ساپورت می کنه رو دانلود کنی و توسط برنامه جف یا فینیکس که آموزش هر دوی این برنامه ها در فروم موجوده گوشیت رو فلش کنی
موفق باشی
امکانش هست که بوسیله بلوتوث به کامپیوتر وصل شد و بعد از طریق اینترنت adsl کامپیوتر با گوشی رفت داخل اینترنت
aydin_eb7777
09-02-2012, 11:48
امکانش هست که بوسیله بلوتوث به کامپیوتر وصل شد و بعد از طریق اینترنت adsl کامپیوتر با گوشی رفت داخل اینترنت
------------
برنامه های در این رابطه هست که باید در کامپیوتر و گوشی نصب بشن و تنظیمات خاصی انجام بشه تا بتونی این کار رو انجام بدی اما برای سیستم عامل شما کار نمی کنه و برای گوشیهای قدیمیه
بهترین راه استفاده از وایرلس گوشیه
موفق باشی
با سلام نمیدونم چی شده که هرچی فایل ام پی تری بلوتوث می کنم نمیتونم تو مموری گوشی سیو کنم روش کار اینجوری بود که بعد باز کردن فایل وبستن مجدد ازم سوال میکرد که سیو کنم اما الان مدتیه به هر دلیل این اتفاق نمی افته تنظیماتش احتمالا به هم ریخته گوشیم سی فایو صفر سه هستش ممنون میشم یکی کمک کنه
bahrabady
18-02-2012, 11:56
دوستان عزیز این گوشی مشکل جی پی اس نداره شما باید یه پروداکت کد دیگه رو امتحان کنید که زبان فارسی هم داشته باشه.من لینک سایتIR-TCI رو براتون میزارم برین پرداکت کد رو دانلود کنین بعد تو همون سایت آموزش فلش زدن با فونیکس رو یاد بگیرید و گوشیتونو فلش بزننین صد در صد درست میشه.حتی این گوشی رو میشه کوک کرد.این گوشی بهترین گوشی s60v5 هست.اینم لینک یه سایت که ورژن 21.00.03 رو کوک کرده اگه انگیلیستون خوبه حتما اجرا کنین من که خیلی راضیم:
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک قبلی ببخشین یادم رفت
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک قبلی ببخشین یادم رفت
aydin_eb7777
18-02-2012, 13:35
من لینک سایتIR-TCI رو براتون میزارم برین پرداکت کد رو دانلود کنین بعد تو همون سایت آموزش فلش زدن با فونیکس رو یاد بگیرید و گوشیتونو فلش بزننین
دوست عزیز داخل همین انجمن آموزش موجوده
لطفا لینک انجمنهای دیگه رو اینجا نزارید
موفق باشید
unicorns
21-02-2012, 11:40
سلام.من تم روی گوشیم (مموری) نصب کردم حالا میخوام پاکش کنم نمیدونم باید چیکار کنم؟؟؟!!!
اگه کسی میدونه بگه؟؟؟!!!مرسی
ArashMiniStar
15-03-2012, 20:14
سلام.برای فارسی کردن کیبورد گوشی نه عربی راهی هست؟؟
مرسیییییییی :11:
Mohammad Hosseyn
18-03-2012, 01:58
با سلام نمیدونم چی شده که هرچی فایل ام پی تری بلوتوث می کنم نمیتونم تو مموری گوشی سیو کنم روش کار اینجوری بود که بعد باز کردن فایل وبستن مجدد ازم سوال میکرد که سیو کنم اما الان مدتیه به هر دلیل این اتفاق نمی افته تنظیماتش احتمالا به هم ریخته گوشیم سی فایو صفر سه هستش ممنون میشم یکی کمک کنه
در مورد آهنگ گوشی ازت سوال نمیپرسه ... خودش اتوماتیک سیو میکنه ...
بعد از باز کردن آهنگ و بستنش فایل باید توی پوشه ی Attachment توی مموری گوشی سیو بشه ...
سلام.من تم روی گوشیم (مموری) نصب کردم حالا میخوام پاکش کنم نمیدونم باید چیکار کنم؟؟؟!!!
اگه کسی میدونه بگه؟؟؟!!!مرسی
تم هم مثل نرم افزارها حذف میشه ... برید تو قسمت تنظیمات ، نرم افزار ها و نرم افزارهای نصب شده ... توی لیست نرم افزارهای نصب شده دنبال اسم تم که نصب کردی بگرد ... حذفش کن ...
سلام.برای فارسی کردن کیبورد گوشی نه عربی راهی هست؟؟
مرسیییییییی :11:
ورژن گوشیتون فارسی نیست ؟ اگه نه به نظر من بهترین روش دانلود یه فریمور فارسی و فلش کردن با فونیکس هست ... میتونی طوری فلش بزنی که تنظیمات گوشی و نرم افزارها و فایلهات حذف نشه و فقط گوشی آپدیت بشه ...
ArashMiniStar
18-03-2012, 10:50
در مورد آهنگ گوشی ازت سوال نمیپرسه ... خودش اتوماتیک سیو میکنه ...
بعد از باز کردن آهنگ و بستنش فایل باید توی پوشه ی Attachment توی مموری گوشی سیو بشه ...
تم هم مثل نرم افزارها حذف میشه ... برید تو قسمت تنظیمات ، نرم افزار ها و نرم افزارهای نصب شده ... توی لیست نرم افزارهای نصب شده دنبال اسم تم که نصب کردی بگرد ... حذفش کن ...
ورژن گوشیتون فارسی نیست ؟ اگه نه به نظر من بهترین روش دانلود یه فریمور فارسی و فلش کردن با فونیکس هست ... میتونی طوری فلش بزنی که تنظیمات گوشی و نرم افزارها و فایلهات حذف نشه و فقط گوشی آپدیت بشه ...
نه فارسی نیست.زمانی که گرفتم بدون گارانتی بود! چند وقت پیش هم آپدیت کردم.
از کجا میتونم firmware را بدست بیارم؟ گوشیم برهم نمیریزه دارم به وؤژن قبلی آپدیت میکنم؟ چون گوشیم الان آپدیت شده هست؟؟ راه نرم افزاری دیگه ای نیست؟؟
مرسی:11:
ArashMiniStar
19-03-2012, 13:12
بچه ها این گوشی من همش میگه رم پر شده لطفا برنامه های اضافی را پاک کنید.البته زمان وبگردی.چه با مرورگر خودش چه با اپرا.:13: ورژن Firmware هم جدیدترین نسخه هست.:41: چیکار کنم؟
Mohammad Hosseyn
19-03-2012, 16:43
نه فارسی نیست.زمانی که گرفتم بدون گارانتی بود! چند وقت پیش هم آپدیت کردم.
از کجا میتونم firmware را بدست بیارم؟ گوشیم برهم نمیریزه دارم به وؤژن قبلی آپدیت میکنم؟ چون گوشیم الان آپدیت شده هست؟؟ راه نرم افزاری دیگه ای نیست؟؟
مرسی:11:
خوب وقتی داشتی اپدیت میکردی باید گوشی رو فلش میزدی و یه ورژن فارسی روش میریختی .الان هم چند وقتیه ورژن جدید 22.0.007 برای گوشی اومده ، من خودم امروز فلش زدم گوشیمو. باید نسخه فارسی این ورژن رو دانلود کنی (حجم حدود 120 مگابایت) و بعد با نرم افزار فونیکس نوکیا گوشیت رو فلش کنی ... پیشنهاد من اینه که کلا فلش کنی و بیخیال نرم افزارهات بشی ... مخاطبین و .. رو هم که میتونی بک آپ بگیری و دوباره برگردونی. چون من خودم اپدیت با استفاده از نرم افزار فونیکس رو تست نکردم.شاید با آپدیت هم درست نشه.
آپدیت از نرم افزار PC Suit نوکیا و نرم افزار Nokia software updater و از طریق خود گوشی کاملا بی فایدست و مشکلت حل نمیشه.باید فلش بشه.
اگه خواستی فلش بزنی رنگ گوشیت رو بهم بگو تا ورژن جدید فارسیش رو برات واسه دانلود بذارم .
بچه ها این گوشی من همش میگه رم پر شده لطفا برنامه های اضافی را پاک کنید.البته زمان وبگردی.چه با مرورگر خودش چه با اپرا.:13: ورژن Firmware هم جدیدترین نسخه هست.:41: چیکار کنم؟
این بخاطر اینه که رم این گوشی زیاد نیت و موقع باز کردن صفحات سنگین وب پر میشه . ربطی به مموری گوشی نداره . هر موقع گوشی سنگین بشه این پیغام میاد. ترجیحا از اوپرا مینی یا UC استفاده کن که سنگین نیستن.
ArashMiniStar
22-03-2012, 10:28
من یک مشکلی تو اجرای بعضی نرم افزار ها و بازی ها پیدا کردم.موقع نصب میگه Componant QT is missing
یعد نصب هم برنامه اجرا نمیشه یا منتقل میکنه به بخش آپدیت گوشی.گوشیم هم آپدیت شده هست.چه کار کنم؟؟ واقعا رو اعصابه.:13:
aydin_eb7777
22-03-2012, 11:10
من یک مشکلی تو اجرای بعضی نرم افزار ها و بازی ها پیدا کردم.موقع نصب میگه Componant QT is missing
یعد نصب هم برنامه اجرا نمیشه یا منتقل میکنه به بخش آپدیت گوشی.گوشیم هم آپدیت شده هست.چه کار کنم؟؟ واقعا رو اعصابه.:13:
----------------------------
بعضی از برنامه ها و بازیها تحت QT هستن
شما قبل از نصب اینجور برنامه و بازیها باید آخرین ورژن QT رو نصب کنید
موفق باشی
ArashMiniStar
22-03-2012, 11:51
----------------------------
بعضی از برنامه ها و بازیها تحت QT هستن
شما قبل از نصب اینجور برنامه و بازیها باید آخرین ورژن QT رو نصب کنید
موفق باشی
میشه لینک دانلود بدین؟ مرسی
aydin_eb7777
22-03-2012, 12:45
میشه لینک دانلود بدین؟ مرسی
---------------
این 4 فایل رو دانلود کنید و به ترتیب زیر نصب کنید
qt.sis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
QtWebKit v4.7.3 S^1.sis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
qmlviewer 1.00 S^1.sis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Qt Mobility 1.1.3 S^1.sis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشی
ArashMiniStar
22-03-2012, 15:26
---------------
این 4 فایل رو دانلود کنید و به ترتیب زیر نصب کنید
qt.sis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ngig.com%2FQT%2Fqt.sis)
QtWebKit v4.7.3 S^1.sis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ngig.com%2FQT%2FQtWebKit%2520v4.7.3%2520S%255E1.si s)
qmlviewer 1.00 S^1.sis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ngig.com%2FQT%2Fqmlviewer%25201.00%2520S%255E1.sis )
Qt Mobility 1.1.3 S^1.sis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ngig.com%2FQT%2FQt%2520Mobility%25201.1.3%2520S%25 5E1.sis)
موفق باشی
من نصب کردم ولی برنامه qmlviewer باز نمیشه و درست نشده هنوز.
aydin_eb7777
22-03-2012, 19:17
من نصب کردم ولی برنامه qmlviewer باز نمیشه و درست نشده هنوز.
منظورت از باز نمیشه چیه؟
چون قرار نیست بعد از نصب هیچ کدوم رو اجرا کنی
با نصب اینها موارد مورد نیاز QT روی گوشیت نصب میشه و بعد از نصب اینها برنامه و بازیهای تحت QT اجرا میشن
در ضمن بازیها و برنامه های QT دو حالت هستند
حالت آنلاین که موقع نصب به اینترنت احتیاج دارن و در هنگام نصب از سایت تولید کننده احتیاجاتشون رو روی گوشی نصب مبکنن
حالت آفلاین که موقع نصب به اینترنت نیاز ندارن و به راحتی نصب و اجرا میشن
موفق باشی
ArashMiniStar
22-03-2012, 22:25
منظورت از باز نمیشه چیه؟
چون قرار نیست بعد از نصب هیچ کدوم رو اجرا کنی
با نصب اینها موارد مورد نیاز QT روی گوشیت نصب میشه و بعد از نصب اینها برنامه و بازیهای تحت QT اجرا میشن
در ضمن بازیها و برنامه های QT دو حالت هستند
حالت آنلاین که موقع نصب به اینترنت احتیاج دارن و در هنگام نصب از سایت تولید کننده احتیاجاتشون رو روی گوشی نصب مبکنن
حالت آفلاین که موقع نصب به اینترنت نیاز ندارن و به راحتی نصب و اجرا میشن
موفق باشی
خوب بذارین کمی توضیح بدم.تو نصب یکی از فایل ها ارور داد.بعد نصب همشون viewer باز نمیشد.که اومدم دوباره نصب کردم.بعدش اومد PIPS و ... رو اومد نصب کرد که درست شد.(اولین بار اصلا چیزی نیومد!:2:)
بعدش viewer باز میشه و نرم افزار های تحت QT اجرا شدن و درست شد...
با تشکر از کمکتون و توضیحاتتون در مورد حالت آنلاین و آفلاین :11:
سلام
دوستان من گوشی رو با برنامه Nokia Suite اپدیت میکنم قبل اپدیت گوشی رو -- کرده بودم با اپدیت با این برنامه -- گوشی میپره؟
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
سلام
دوستان من گوشی رو با برنامه Nokia Suite اپدیت میکنم قبل اپدیت گوشی رو -- کرده بودم با اپدیت با این برنامه -- گوشی میپره؟
aydin_eb7777
23-03-2012, 20:40
سلام
سلام
بله هـک گوشی از کار خواهد افتاد
موفق باشی
younes_ysf
24-03-2012, 11:42
این ورژن 22 تغییر خاصی هم نسبت به ورژن 20 داشته یا نه؟ می ارزه 150 مگ دانلود کنم ؟
سلام
دوستان میحوام گوشی رو ریست فکتوری کنم(تنظیمات کارخانه)کد میخواد کد گوشی یادم نی راهی هستش برا ریست کردن گوشی؟
چجوری گوشی رو ریست کنم؟
aydin_eb7777
29-03-2012, 18:06
سلام
دوستان میحوام گوشی رو ریست فکتوری کنم(تنظیمات کارخانه)کد میخواد کد گوشی یادم نی راهی هستش برا ریست کردن گوشی؟
چجوری گوشی رو ریست کنم؟
سلام
قبل از ریست کردن از گوشیت توسط نوکیا سوئیت بکاپ تهیه کن
گوشیت رو خاموش کن
یک بار باتری رو خارج کن و دوباره جا بزن
حالا 3 دکمه قفل یا lock + دکمه کم کننده صدا یا volume down و دکمه تماس یا call رو نگه دار و دکمه قرمز رو برای روشن شدن گوشی فشار بده و دکمه قرمز رو رها کن و 3 دکمه ای که گفته شده رو تا بالا اومدن گوشی نگه دار
میبینی که از شما تنظیم ساعت و تاریخ و کشور رو می خواد و این یعنی اینکه گوشیتون ریست شده
موفق باشی
ArashMiniStar
29-03-2012, 21:10
سلام
قبل از ریست کردن از گوشیت توسط نوکیا سوئیت بکاپ تهیه کن
گوشیت رو خاموش کن
یک بار باتری رو خارج کن و دوباره جا بزن
حالا 3 دکمه camera یا دوربین + دکمه کم کننده صدا یا volume down و دکمه تماس یا call رو نگه دار و دکمه قرمز رو برای روشن شدن گوشی فشار بده و دکمه قرمز رو رها کن و 3 دکمه ای که گفته شده رو تا بالا اومدن گوشی نگه دار
میبینی که از شما تنظیم ساعت و تاریخ و کشور رو می خواد و این یعنی اینکه گوشیتون ریست شده
موفق باشی
حاجی مگه C5-03 دکمه دوربین داره خودمون که گوشی رو داریم نمیدونیم؟؟:31:
مال ما که اون دکمه قفل کردن گوشی هست نه CAMERA.برای ما ریست کردن چطوریه؟ :11:
aydin_eb7777
30-03-2012, 10:32
حاجی مگه C5-03 دکمه دوربین داره خودمون که گوشی رو داریم نمیدونیم؟؟:31:
مال ما که اون دکمه قفل کردن گوشی هست نه CAMERA.برای ما ریست کردن چطوریه؟ :11:ببخشید اشتباه شد
ویرایش شد
توی گوشی شما همون دکمه قفل هستش
همون کاری که گفتم رو انجام بده
به جای دوربین از قفل استفاده کن
موفق باشی
mehdi-abi
30-03-2012, 15:39
با سلام من گوشی c5 - 03 گرفتم و مشکلم اینه میخوام با گوشی به اینترنت وصل شم ولی وقتی وارد وب میشم فقط ازم میخواد که با وایرلس وارد وب بشم
مشکل چیه ؟؟؟
aydin_eb7777
30-03-2012, 17:43
با سلام من گوشی c5 - 03 گرفتم و مشکلم اینه میخوام با گوشی به اینترنت وصل شم ولی وقتی وارد وب میشم فقط ازم میخواد که با وایرلس وارد وب بشم
مشکل چیه ؟؟؟
سلام
بروزر رو اجرا کن
از قسمت Options وارد settings میشی و General رو انتخاب میکنی و Access point رو روی Always Ask یا Ask when needed قرار میدی
اگر مشکل حل نشد احتمالا تنظیمات کانکشنتون در قسمت Uncategorie ذخیره شده که شما باید تنظیمات GPRS گوشی رو از این محل به Internet منتقل کنی
موفق باشی
mehdi-abi
30-03-2012, 21:39
سلام
بروزر رو اجرا کن
از قسمت Options وارد settings میشی و General رو انتخاب میکنی و Access point رو روی Always Ask یا Ask when needed قرار میدی
اگر مشکل حل نشد احتمالا تنظیمات کانکشنتون در قسمت Uncategorie ذخیره شده که شما باید تنظیمات GPRS گوشی رو از این محل به Internet منتقل کنی
موفق باشی
Uncategorie در کجای گوشی هستش ؟؟؟؟
aydin_eb7777
31-03-2012, 10:05
Uncategorie در کجای گوشی هستش ؟؟؟؟
برو به مسیر زیر
Menu=>settings=>Connectivity=>Destinations
در این مسیر Uncategories وجود داره
وارد این قسمت شو و کانکشن GPRS رو با نگه داشتن چند ثانیه ای انگشتت روی کانکشن و انتخاب Move to other dest. به قسمت Internet انتقال بده
موفق باشی
سلام
من می خوام نسخه خاورمیانه رو رو گوشیم داشته باشم اگه با این PC Suite آپدیت کنم نسخه خاور میانه رو نمیگیره باید چی کار کنم؟
aydin_eb7777
03-04-2012, 09:35
سلام
من می خوام نسخه خاورمیانه رو رو گوشیم داشته باشم اگه با این PC Suite آپدیت کنم نسخه خاور میانه رو نمیگیره باید چی کار کنم؟
سلام
اگر گوشیتون گارانتی اصلی نیست و مطمئن هستی با آپدیت از طریق نوکیا سوئیت زبان فارسی رو از دست میده، بهترین راه دانلود فریمور مخصوص گوشیتون و استفاده از لینکهای زیر برای آموزشه
برای دانلود فریمور گوشی به پست زیر مراجعه کن
دانلـود فیرمـور های نوکیـا با لینـک مستقیـم ا NaviFirm v1.5 ا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینکهای آموزش
استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشیهای نوکیا ( کرک شده ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویدئوی آموزشی فلش گوشی ( حتی خاموش ) بوسیله نرم افزار ا Phoenix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشی
سلام
دوستان راهی هست که بلوتوث هارو مستقیم تو رم ذخیره کرد؟
برنامه ای هست که sms هارو مثل انا با هم نشون بده؟(مقل این که فایل بندی شدن sms ها)
سلام
من با گوشي c5-03 از طريق wifi fi به اينترنت وصل ميشوم ولي با وجود اينكه يك مموري 2G روي آن است ولي درموقع باز كردن سايت ها پيغام ميدهد( كه حافظه كم است تمام برنامه ها را ببنديد و دوباره تلاش كنيد )چگونه ميتوانم اين مشكل را حل كنم؟
ممنون
aydin_eb7777
15-06-2012, 09:13
سلام
من با گوشي c5-03 از طريق wifi fi به اينترنت وصل ميشوم ولي با وجود اينكه يك مموري 2G روي آن است ولي درموقع باز كردن سايت ها پيغام ميدهد( كه حافظه كم است تمام برنامه ها را ببنديد و دوباره تلاش كنيد )چگونه ميتوانم اين مشكل را حل كنم؟
ممنون
به خاطر اینه که حافظه کش و تمپورری مرورگر گوشی به صورت پیش فرض روی C قرار داده شده و خیلی زود پر میشه
احتمالا پچ یا مد یا فریمور کوک شده ای بتونی پیدا کنی که بشه حافظه کش رو از C به E تغییر بده و شاید هم با نصب مرورگر دیگه ای مثل اوپرا بتونی این مشکل رو حل کنی
موفق باشی
سلام باید از طریقه نرم افزار pc suit نقشه رو دانلود کنی:12:
با سلام
من با استفاده از Nokia Suite نرم افزارگوشي ام را به ورژن 22.0.007 ابديت كردم چند روز اول بعضي مواقع sms فارسي نميتوانستم بنويسم ولي بعد از چند روز ديگه گوشيم نه آيتم فارسي شدن داره و نه ميتونم داخل آن فارسي بنويسم(زبان فارسي داخل ليست انتخابم نيست )لطفا راهنمايي بفرماييد
aydin_eb7777
11-07-2012, 17:24
با سلام
من با استفاده از Nokia Suite نرم افزارگوشي ام را به ورژن 22.0.007 ابديت كردم چند روز اول بعضي مواقع sms فارسي نميتوانستم بنويسم ولي بعد از چند روز ديگه گوشيم نه آيتم فارسي شدن داره و نه ميتونم داخل آن فارسي بنويسم(زبان فارسي داخل ليست انتخابم نيست )لطفا راهنمايي بفرماييد
سلام
احتمالا گوشیت گارانتی اصلی نبوده و بعد از آپدیت زبان فارسی رو از دست داده
به لینک زیر مراجعه کن و آموزش فینیکس رو یاد بگیر
آموزش جامع نرم افزار فلشر قدرتمند ا Phoenix ا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد فریمور مخصوص گوشیت که زبان فارسی رو داره دانلود کن و طبق آموزش گوشیت رو در حالت خاموش فلش کن
موفق باشی
سلام
احتمالا گوشیت گارانتی اصلی نبوده و بعد از آپدیت زبان فارسی رو از دست داده
به لینک زیر مراجعه کن و آموزش فینیکس رو یاد بگیر
آموزش جامع نرم افزار فلشر قدرتمند ا Phoenix ا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد فریمور مخصوص گوشیت که زبان فارسی رو داره دانلود کن و طبق آموزش گوشیت رو در حالت خاموش فلش کن
موفق باشی
من اين كاررودقيقا انجام دادم ولي باز فارسي نشد لطفا راهنمايي كنيد
aydin_eb7777
17-07-2012, 08:43
من اين كاررودقيقا انجام دادم ولي باز فارسي نشد لطفا راهنمايي كنيد
فریموری که دانلود کردی اشتباه بوده
فریموری که دانلود کردی اشتباه بوده
سلام
حق باشما بود
مشكلم حل شد
ممنون
سلام
ممنون
با سلام منم برای استفاده از جی پی اس مدام پیغام می ده که حافظه شما پر شده است درحالیکه دو گیگ مموری دارم چه کنم
befermatooo
25-08-2012, 10:44
سلام دوستان
من گوشیم C5-03 . مدتیه که قاطی کرده . یکیش اینکه وقتی تو گالریم میرم میبینم یک عکس حدود 10 بار کپی شده و وقتی یکی رو حذف میکنم همه حذف میشن . احساس میکنم کپی نشده زیاد و یه جورایی اینجوری نشون میده ویروس !×
و اینکه یه مدت رم گوشی رو نمیخوند !
حالا اگه مستر رسیت کنم مشکل حل میشه ؟ اگه ریست مستر بکنم زبان فارسی گوشیم حذف میشه ؟
در ضمن چطوری آپدیت کنم ؟
Mohammad Hosseyn
29-08-2012, 21:20
احتمالا ویروس تو رم باشه و تو گوشی نیست ... رم گوشیتون رو با نود32 آپدیت شده اسکن کنید ببینید نتیجه چیه ! آپدیت یا ببرید نمایندگی مورد اطمینان یا روش فلش کردن گوشی نوکیا رو تو انجمن بخونید با دقت و مشکلی نداشتید انجام بدید
با سلام منم برای استفاده از جی پی اس مدام پیغام می ده که حافظه شما پر شده است درحالیکه دو گیگ مموری دارم چه کنم
کسی نبود یعنی بوق بزنیم :whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whis tle::whistle::whistle:
ariana18
29-09-2012, 12:45
سلام
داداش من یه گوشی nokia c5-03 دارم که از یه بابایی تو اینترنت خریدم طرف گفت کارتنشو گم کرده ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه اومدیمو فردا اومدن مارو به جرم مال خری بردن حالا بیا و ثابت کن!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوری باید سریالشو عوض کنم خواهشم میکنم اگه میدونید هر راه حلی هست بگید ممنونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر هم تاپیکی میشناسید که بتونه به صورت تخصصی منو راهنمایی کنه آدرسشو بهم بگید مرصی
با سلام
چگونه با نرم افزار Nokia Software Updater میتوان با ورژن خاورمیانه ای گوش را آبدیت کرد؟
ممنون
aydin_eb7777
28-11-2012, 11:08
با سلام
چگونه با نرم افزار Nokia Software Updater میتوان با ورژن خاورمیانه ای گوش را آبدیت کرد؟
ممنون
سلام
اول باید پروداکت کد گوشیت رو توسط یکی از برنامه های NSS یا جف یا فینیکس به یک کد دارای زبان فارسی که همون خاورمیانه هستش تغییر بدی و بعد توسط برنامه ای که گفتی به صورت آنلاین آپدیت کنی
میتونی از یکی از کدهای زیر با توجه به رنگ گوشیت استفاده کنی
059F1N6 آلومینیوم خاکستری سفید
059C5H9 سبز
059F3L0 بنفش
059C525 گرافیتی مشکی
059D040 آلومینیوم خاکستری
059C960 آبی نفتی
موفق باشی
unicorns
05-12-2012, 14:46
سلام.من گوشیم رو 2 سال پیش خریدم و ازش راضیم هم gps کار میکنه و هم چند روزی میشه با استفاده از WiFi گوشی رو به آخرین 23.0.015 آپدیت کردم که سرعتش زیاد شد و office هم بهش اضافه شد.
در کل خوبه ازش راضی هستم
سوالی هست در خدمتم؟
sadegh1380
24-12-2012, 08:36
سلام، مدتی هست که میخوام گوشیمو(c5-03) از طریق wifi به لپتاپ،شبکه کنم تا دوربین گوشیمو به وبکم تبدیل کنه.با هر روشی که رفتم جواب نگرفتم مثلا:گوشیمو اکسس پوینت کردم و از طریق کانکشن لپتاپ به اون وصل شدم سپس برنامه Mobiola Webcam s60v5(برنامه smartcamهم تست شد)را در سیستم و گوشی نصب و اجرا کردم و کانکشن شبکه ایجاد شد (بدون علامت تعجب)ولی برنامه Mobiola Webcam s60v5و samartcam هیچکدام از طریق wifi دوربین گوشی روشن نشد ولی تنها با تنظیم بلوتوث دوربین گوشی شبکه شد.
علت این مشکل چیست؟آیا ip خاصی برای شبکه شدن میخواد؟(البته به کانکشن ویندوز لپتاپ IP دادم و موقع شناسایی شبکه از طریق گوشی IP لپتاپو دادم با این حال شبکه وصل میشه ولی دوربین گوشی بالا نمیاد)
ترنم اعتمادی
04-01-2013, 15:21
سلام
یکی به من کمک کنههههههههههههه
جدیدا هر بار گوشیمو به کامپیوتر وصل میکنم همه حافظش پاک میشه در صورتی که هنوز حافظمو اشغال کرده
چند بار آنتی ویروس،ویروس کشی کردم
گاهی وقتا هم تصویر یه عکسو میندازه رو عکسای دیگه
تازه هیچ کدومش پاک نمیشه
گاهی وقتام تاچش جا به جا میشه
کمکککککککککککککککککک:n28:
ترنم اعتمادی
10-01-2013, 21:28
اینجا چرا هیشکی پاسخگو نیست
پس چرا اسم دهن پر کن واسش گذاشتییییییییییییییییین:n23 :
mehdi-abi
29-11-2013, 19:48
سلام من روی این گوشی نرم افزار وی چت ریختم میخوام یوزر و رمز وارد کنم میخوام از کادر یوزر وارد کادر رمز بشم نمیره وارد ص قبل هم نمیتونم بشم backنداره جطور میشه با این نرم افزار تو این گوشی کار کرد؟؟؟؟؟
سلام
دوستان راهی هست که بلوتوث هارو مستقیم تو رم ذخیره کرد؟
برنامه ای هست که sms هارو مثل انا با هم نشون بده؟(مقل این که فایل بندی شدن sms ها)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برو) برو به این لینک
sadra6052
06-10-2014, 14:54
سلام یه سوال فوری فوری .چی جوری پشت گوشی رو باز کنم هر کی فیلم یا عکس داره بزاره چون اسپیکرو میکروفونش کثیف شده باید تمیزش کنم مرسی .فوری
با سلام من رمز گوشی رو فراموش کردم به غیر از فلش راهی هست ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.