مشاهده نسخه کامل
: چطوری صدا رو از لپتاپ بفرستم تو تلویزیون؟
Soalziad
23-11-2010, 20:28
من یه لپتاپ دارم که پورت hdmi نداره. میخوام ببینم چطوری میتونم صدا رو بفرستم رو ال سی دی؟ یعنی صدای فایلی که داره پخش میشه از ال سی دی پخش بشه. یک کابل سه سر خریدم که یک سرش به ورودی هدفون لپتاپ میره و دو سر دیگش پشت ال سی دی ولی جواب نداد. نمیدونم چه کابلی باید بخرم.با تشکر از شما
Soalziad
23-11-2010, 20:36
من تصویر رو منتقل کردم ولی صدا رو روی lcd نمیتونم منتقل کنم. این کابل رو هم برای صدا خریدم حتی 3 بار از 3 جای مختلف خریدم ولی بازم کار نمیکنه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ببینید لپتاپ من hdmi نداره. حالا چطور میتونم صدا و تصویر رو همزمان منتقل کنم؟ برای تصویر که کابل vga گرفتم و مشکلم حل شد. برای صدا هم این کابلی که گفتم رو گرفتم ولی کار نکرد. چطوری صدا رو منتقل کنم؟با تشکر از شما
Amir_Niknam
23-11-2010, 21:02
كابلي كه گرفتين ظاهرا درسته بايد سر مشكي رو به قسمت Line out يعني جائيكه نوشته هدفن با عكسش رو كشيده بزنيد و سرهاي ديگر رو به دو ورودي Line in تلويزيون كه معمولا Audio راست و چپ مينويسند متصل كنيد احتمال داره به ورودي درستي متصل نمكنيد اگر تونستيد يك عكس از پورت هاي تلويزيون و لپ تاپتون بزاريد
Soalziad
24-11-2010, 10:39
من واقعا دیگه درمونده شدم چون هرکاری میکنم نمیشه.به فکرم رسید شاید باید توی لپتاپ کاری کنم؟ ببینید من تصویر رو با کابل vga منتقل میکنم ولی قضیه اینهکه وقتی کابل رو وصل میکنم بعدش توی ویندوز گزینه option داره که output رو میذارم روی تلویزیون. خب حالا میگم شاید وقتی کابل صدا رو هم وصل میکنم بعدش باید تو ویندوز چیزی رو بزنم؟ چون من فقط یک سر کابل رو به فیش هدفون لپتاپ میزنم و دون دو فیش دیگه رو پشت تلویزیون. نباید کار دیگهای هم بکنم؟ من که دیگه درمونده شدم.
اگر امکان داره مدل تلوزیونتون رو بفرمایید چی هست؟ یا یک تصویر از پشت تلوزیونتون برامون بذارید.
Soalziad
24-11-2010, 14:25
مشکل با کابل 3.5 حل شد.
خب خدا رو شکر که مشکل شما حل شد. اما محض اطلاع بقیه دوستان که احیاناً ممکنه با مشکل شما روبهرو باشن یک توضیح کوچیک میدم.
شما برای اینکه صدا رو از لپ تاپتون به تلوزیونتون برسونید به یک کابل 3.5 میلیمتری نیاز دارین که باید یک سر اون رو به خروجی هدفون لپ تاپ و سر دیگرش رو به ورودی صدای تلوزیون متصل کنید و تلوزیون رو روی مد PC قرار بدید. تصاویر گویاتر هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.