مشاهده نسخه کامل
: نفرستادن ایمیل
mansour5550
22-11-2010, 13:44
سلام دوستان، من چند وقتیه هر کاری میکنم نمیتونم ایمیل بفرستم حتی آنتی ویروسمو هم یبار خاموش کردم ولی بازم نمیره هم توی یاهو و هم توی جی میل با چند تا آیدی مختلف و چند سیستم متفاوت امتحان کردم ، تا ایمیل رو میفرستم درجا یه ایمیل بهم میاد Undelivery Message یا Failure to Send که میگه ایمیلتون فرستاده نشده و از این چرت و پرتا، در ضمن دوستان چند مگ فایل رو میشه با ایمیل فرستاد؟ ممنون
سلام دوستان، من چند وقتیه هر کاری میکنم نمیتونم ایمیل بفرستم حتی آنتی ویروسمو هم یبار خاموش کردم ولی بازم نمیره هم توی یاهو و هم توی جی میل با چند تا آیدی مختلف و چند سیستم متفاوت امتحان کردم ، تا ایمیل رو میفرستم درجا یه ایمیل بهم میاد Undelivery Message یا Failure to Send که میگه ایمیلتون فرستاده نشده و از این چرت و پرتا، در ضمن دوستان چند مگ فایل رو میشه با ایمیل فرستاد؟ ممنون
سلام ؛ حدس مي زنم شما دارين اشتباه ايميل مي فرستين..
يا دارين فيلد هاي رو بد پر مي كنين ؛ يه عكس بذارين كه به چه شكل اين كار رو انجام ميدين !
فيلد ها رو هم پر كنين..!
بله شما مي تونين فايل هم سِند كنين ؛ با سرويس ياهو فك كنم 10 تا 15 مگ ميشه..!
joe_satriani
22-11-2010, 17:17
با سلام
اون پیغام رو زمانی میده که آدرس ایمیلی که دارید وارد میکنید و بهش میفرستید اشتباه هست و اصلا روی دامنه ی سرویس دهنده همچین آدرسی وجود نداره
موفق باشید.
mansour5550
22-11-2010, 23:49
بابا دستتون درد نکنه که جواب دادین ولی دوست من mmiladd جان گل ناسلامتی الان 10 ساله با کامپیوتر آشنام و رشتم هم نرم افزار هستش اقلا یدونه ایمیل که میتونم بفرستم ولی بازم ممنون که جوابمو دادی ولی میدونین چیه ؟ جالبیش اینه که چند وقت پیش به همین آدرس ایمیل زده بودم و اصلا توی اد لیستم ایمیلش هست نمیدونم والا خودمم موندم اگر اولین بار بود که میخواستم به اون آدرس ایمیل بدم یه چیزی ولی... بازم ممنون از هر دو دوست گرامی
در ضمن همین الانم فرستادم که دو تا ایمیل برام فرستاد : MAILER-DEAMON@yahoo.com : که عنوانش اینه : failure notice و Postmaster که عنوان این یکی هم : Undeliverable Mail
سلام..!
يه بار با آيدي خودتون به خودتون ميل بدين..!
به چه سرويس هايي ميل ميدين..؟
موقعه اي كه لود ميشين به Home page خودتون به ميل پيغام خاصي بهتون نميده..؟
اصلا ميل براي شما مياد..؟
اگه مياد يه بار فوروارد كنين و يا ريپلي..
نتيجه رو بگين تا دوستان بهتر كمكتون كنن..
موفق باشين..
Variable
23-11-2010, 01:58
سلام .
اگه تو محیط غیر کلاسیک یاهو هستی و ایمیلی که می فرستی فایلی بهش attach کردی و نامه شما send نمیشه ....
به شما پیشنهاد می کنم . به محیط کلاسیک سویچ کنید. مشکلتون حل میشه
:8:
mansour5550
23-11-2010, 04:54
مرسی دوستان ، من توی محیط کلاسیک هستم و تونستم برای اون یکی آیدیم ایمیل بفرستم و موقع لود شدن هیچ پیغام خاصی نمیده
joe_satriani
23-11-2010, 19:01
در ضمن همین الانم فرستادم که دو تا ایمیل برام فرستاد : MAILER-DEAMON@yahoo.com : که عنوانش اینه : failure notice و Postmaster که عنوان این یکی هم : Undeliverable Mail
با سلام
دوست عزیز همونطور که توی پست قبل گفتم آدرس ایمیلی که داری میفرستی اشتباه هست و وجود نداره توی رنج دامنه ....
شما میتونی امتحان کنی - یه ایمیل ساختگی و اشتباه دربیار مثلا ( tthhm190@yahoo.com ) و به این ایمیل بزن
نتیجه رو ببین ...
موفق باشید.
Variable
23-11-2010, 22:21
با سلام
دوست عزیز همونطور که توی پست قبل گفتم آدرس ایمیلی که داری میفرستی اشتباه هست و وجود نداره توی رنج دامنه ....
شما میتونی امتحان کنی - یه ایمیل ساختگی و اشتباه دربیار مثلا ( tthhm190@yahoo.com ) و به این ایمیل بزن
نتیجه رو ببین ...
موفق باشید.
منظورتون از رنج دامنه چیه ؟ چون من هم این مشکل رو تو محیط غیر کلاسیک داشتم .( نمی دونم شاید بایید نرم افزاری که یاهو میگه رو دانلود کنیم ).. ولی تو محیط کلاسیک میشه ایمیل زد.
joe_satriani
24-11-2010, 20:40
منظورتون از رنج دامنه چیه ؟ چون من هم این مشکل رو تو محیط غیر کلاسیک داشتم .( نمی دونم شاید بایید نرم افزاری که یاهو میگه رو دانلود کنیم ).. ولی تو محیط کلاسیک میشه ایمیل زد.
با سلام
مثلا اینکه اون آدرسی که شما وارد میکنید شاید مال gmail.com هست و روی yahoo.com نیست
یا مثلا یه جایی که بوده aaaa@hotmail.com بوده aaaa@yahoo.com
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.