مشاهده نسخه کامل
: سیستم صوتی اعضا
amis j0n
20-11-2010, 16:50
سلام دوستان این تاپیک رو زدم که اعضای محترم بیان و سیستم خودشونو معرفی کنن تا اعضای کنجکاوی مثل من بدونن سیستم بچه ها چیه. یخورده کل کل کنیم و از سیستم هامون تعریف کنیم و....پس لطفا سیستم خودتونو هرچه سریعتر معرفی کنید.:31:
مخلص همه:10:
hamidR15
21-11-2010, 16:15
سلام
البته بيشتر دوستان سيستم منون ميشناسندفولي خواستم تاپيكتون شهيد نشه::31:
1-پخش P80RS
2-استيج جلو،كامپوننت JBL GTO 607
3-استيج عقب TS-6975
4-آمپلي فاير اسپيكرها،پايونير GM-944
5-ساب ووفر Alpine R 15 2005
6-باكس پورتد 72 ليتر خالص تيون شده رو فركانس 30Hz
7-امپلي فاير مونو جهت راه اندازي ساب ووفر،پاور اكوستيك 2400dB
8-كابلهاي برق و منفي صفر گيج
9-كابلهاي تقسيم از آمپليفايرها به درايورها 4گيج
10-Big 3
11-باطري 74A دلكور
والسلام:8:
amis j0n
21-11-2010, 19:43
سلام
البته بيشتر دوستان سيستم منون ميشناسندفولي خواستم تاپيكتون شهيد نشه::31:
1-پخش P80RS
2-استيج جلو،كامپوننت JBL GTO 607
3-استيج عقب TS-6975
4-آمپلي فاير اسپيكرها،پايونير GM-944
5-ساب ووفر Alpine R 15 2005
6-باكس پورتد 72 ليتر خالص تيون شده رو فركانس 30Hz
7-امپلي فاير مونو جهت راه اندازي ساب ووفر،پاور اكوستيك 2400dB
8-كابلهاي برق و منفي صفر گيج
9-كابلهاي تقسيم از آمپليفايرها به درايورها 4گيج
10-Big 3
11-باطري 74A دلكور
والسلام:8:
اول سلام. دوم ممنون که فیض شهادت رو از ما گرفتی.:31: سوم ممنون که اومدی. این تاپیک باید با پست شما شروع میشد. اگه ادامه پیدا کنه به نظرم تاپیک داغی بشه.
جسارت نباشه ولی نظرم راجب سیستمت:
به نظر من حیفه که ALPINE R15 با 6975 توی یه ماشین باشن. فکری براش نداری؟
:11:
hamidR15
22-11-2010, 19:59
اول سلام. دوم ممنون که فیض شهادت رو از ما گرفتی.:31: سوم ممنون که اومدی. این تاپیک باید با پست شما شروع میشد. اگه ادامه پیدا کنه به نظرم تاپیک داغی بشه.
جسارت نباشه ولی نظرم راجب سیستمت:
به نظر من حیفه که ALPINE R15 با 6975 توی یه ماشین باشن. فکری براش نداری؟
:11:
سلام
خواهش ميكنم،چه جسارتي
من ازتون سوال دارم،آيا صداي 6975 رو تاحالا با يه آمپ قوي(130واتي واقعي)شنيديد؟ضمنا با چه پخشي؟
amis j0n
23-11-2010, 11:08
سلام
خواهش ميكنم،چه جسارتي
من ازتون سوال دارم،آيا صداي 6975 رو تاحالا با يه آمپ قوي(130واتي واقعي)شنيديد؟ضمنا با چه پخشي؟
چند وقت پیش یکی از سیستم فروشا یه حرکتی زد و آمپ 6400 پایونیرو به صورت بریج به 6975 زد:18: میخواست ثابت کنه که اون 80 rms الکیه و 6975 خیلی بیشتر کشش داره. راحت داشت 130 وات به 6975 توی یه کیک میداد. جونم برات بگه که بیسش خیلی خفن شده بود طوری که تیزی صداش اصلا معلوم نبود. ولی بازم حس خوبی نسبت به 6975 ندارم.:41: اگه بخوام توی یه جمله تعریفش کنم میگم توی تولید صدا تعادل نداره. پخشش هم کنوود بود.
ولی حمید جان باید قبول کنی که دوره 6975 به آخرش رسیده.(البته واسه سیستم بازا) شاید برای کسی مثل شما نشون با تجربه بودن باشه ولی واسه خیلیها اعم از خودم تداعی کننده یه سیستم خیلی عادیه.اینم میدونم که شما اهل SPL نیستی ولی نمیشه صدا از 6975 دربیاد و بیرون نره.
چون خیلیها هستن که از سیستم هیچی نمیدونن و فقط برای اینکه یه صدای بلند از پخششون بگیرن گاها" تا دو جفت 6975 هم میبندن. همین موضوع باعث شده که 6975 از اصالت خودش بیافته.
ببخشید خیلی رک گفتم. امیدوارم دلخور نشده باشی.:11:
sAeEd_kHaAn
23-11-2010, 11:32
سلام اين سيستم مد نظرمه
band : jbl p963
hu: pioneer 7250
amp : sound stream stl4.500
sub : alpine swe-1242
amp sub : kenwood 8104
البته فعلا فقط باندو خريدم دنبال جم كردن بقيه سيستمم :31:
در ضمن بچه ها اگه عكس سيستماشونم بزارن فكر كنم تاپيك خيلي خفن بشه
H.Operator
23-11-2010, 13:52
سلام بچه ها به نظرم سعید درست میگه هر کی سیستمش رو معرفی می کنه تو همون پست عکساش رو هم به صورت لینک بزاره تا تاپیک سنگین نشه و همه راحت استفادشو ببرن:31:
از خودم شروع می کنم با یک گرامافون فوق دانشجویی:46:
پخش:pioneer 4250 sd
باند:کنوود 718
آمپ: gm-3300t
پکیج سیم:zeus گیج 8
اینم عکسای این گرامافون ما:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین عکسای اتولمه:
hamidR15
23-11-2010, 15:38
چند وقت پیش یکی از سیستم فروشا یه حرکتی زد و آمپ 6400 پایونیرو به صورت بریج به 6975 زد:18: میخواست ثابت کنه که اون 80 rms الکیه و 6975 خیلی بیشتر کشش داره. راحت داشت 130 وات به 6975 توی یه کیک میداد. جونم برات بگه که بیسش خیلی خفن شده بود طوری که تیزی صداش اصلا معلوم نبود. ولی بازم حس خوبی نسبت به 6975 ندارم.:41: اگه بخوام توی یه جمله تعریفش کنم میگم توی تولید صدا تعادل نداره. پخشش هم کنوود بود.
ولی حمید جان باید قبول کنی که دوره 6975 به آخرش رسیده.(البته واسه سیستم بازا) شاید برای کسی مثل شما نشون با تجربه بودن باشه ولی واسه خیلیها اعم از خودم تداعی کننده یه سیستم خیلی عادیه.اینم میدونم که شما اهل SPL نیستی ولی نمیشه صدا از 6975 دربیاد و بیرون نره.
چون خیلیها هستن که از سیستم هیچی نمیدونن و فقط برای اینکه یه صدای بلند از پخششون بگیرن گاها" تا دو جفت 6975 هم میبندن. همین موضوع باعث شده که 6975 از اصالت خودش بیافته.
ببخشید خیلی رک گفتم. امیدوارم دلخور نشده باشی.:11:
سلام
اتفاقا من خيلي از دوستاني كه رك حرف ميزنن خوشم مياد:40:
در مورد بريج،شما بريج مونو وصل كرده بوديد،پس كيفيتي نميتونسته داشته باشه.تنها آمپي كه تو قديميها قابليت بريج استريو داره 944 پايونيره كه دوتا 250 وات خروجي ميده.
ببين اصلا بحث تعصب و تجربه و...نيست.بحث اين هست كه بيائيم از هر برندي كه داريم صحيح استفاده كنيمكنيم..بيائيم هر چيزي رو اصولي اول ياد بگيريم،بد خودمون تجربه كنيم.حالا اگر با سليقه مون جور نبود بگيم خب اين اسپيكر/ساب ووفر/پخش و...با سليقه من جور نيست.شما اگر تو TT عضو باشيد ،حتما قرار هاي دوستان رو ملاحظه كرديد.اونجا همه ميرفتن و صداي سيستمهاي بچه ها رو ميشنيدن و نظر ميدادن.
با شما در مورد تموم شدن دوره 6975 زياد موافق نيستم.چرا؟!!چون هيچگاه درست ازش استفاده نشده.
بزار يه خاطره براتون تعريف كنم،شايد به 6975 زياد مربوط نشه ولي دور از موضوع هم نيست:
قبل از اينكه كامپ 607 رو براي ماشينم بگيرم،يكي از بچه ها به من گفت فلاني برو صداي اين كامپ رو تو ماشين فلاني گوش كن،ببين چه صدائي داره(اين طرف خودش از بچه هاي سيستم باز قديمي و HQ بازه)طرف گفت من كه وقتي گوش كردم (تو جاي فابريك زانتيا استيج جلو نصب بود)صاحب ماشين بهش ميگه ،فكر ميكني چه كامپيه؟بهش گفته بود DLS ايروديوم:18:واون بنده خدا خنديده بود و گفته بود نه 607 JBL .
و واقعا من زماني كه رفتم و موزيك گوش كردم بدون معطلي رفتم و خريدم.پس مهم نصب و صدا گيري اصولي از سيستم هست.
البته سورس هم خيلي مهمه ولي ميشه با هر قطعه اي صداي مناسب و استاندارد رو گرفت.
همين الان من خودم به خاطر اينكه نتونستم كامل 6975 ها رو درايو كنم،صداي اصليش رو ندارم.
موفق باشي
H.Operator
23-11-2010, 15:47
سلام
در مورد بريج،شما بريج مونو وصل كرده بوديد،پس كيفيتي نميتونسته داشته باشه.تنها آمپي كه تو قديميها قابليت بريج استريو داره 944 پايونيره كه دوتا 250 وات خروجي ميده.
ببين اصلا بحث تعصب و تجربه و...نيست.بحث اين هست كه بيائيم از هر برندي كه داريم صحيح استفاده كنيمكنيم..بيائيم هر چيزي رو اصولي اول ياد بگيريم،بد خودمون تجربه كنيم.حالا اگر با سليقه مون جور نبود بگيم خب اين اسپيكر/ساب ووفر/پخش و...با سليقه من جور نيست.شما اگر تو TT عضو باشيد ،حتما قرار هاي دوستان رو ملاحظه كرديد.اونجا همه ميرفتن و صداي سيستمهاي بچه ها رو ميشنيدن و نظر ميدادن.
با شما در مورد تموم شدن دوره 6975 زياد موافق نيستم.چرا؟!!چون هيچگاه درست ازش استفاده نشده.
بزار يه خاطره براتون تعريف كنم،شايد به 6975 زياد مربوط نشه ولي دور از موضوع هم نيست:
قبل از اينكه كامپ 607 رو براي ماشينم بگيرم،يكي از بچه ها به من گفت فلاني برو صداي اين كامپ رو تو ماشين فلاني گوش كن،ببين چه صدائي داره(اين طرف خودش از بچه هاي سيستم باز قديمي و HQ بازه)طرف گفت من كه وقتي گوش كردم (تو جاي فابريك زانتيا استيج جلو نصب بود)صاحب ماشين بهش ميگه ،فكر ميكني چه كامپيه؟بهش گفته بود DLS ايروديوم:18:واون بنده خدا خنديده بود و گفته بود نه 607 JBL .
و واقعا من زماني كه رفتم و موزيك گوش كردم بدون معطلي رفتم و خريدم.پس مهم نصب و صدا گيري اصولي از سيستم هست.
همين الان من خودم به خاطر اينكه نتونستم كامل 6975 ها رو درايو كنم،صداي اصليش رو ندارم.
موفق باشي
با اینکه داریم از بحث اصلی تاپیک منحرف میشیم ولی من باید بگم با حمید جان موافقم,حالا چرا؟
چون خودم میبینم مثلآ 718 خودم رو با یک آمپ فوق ضعیف درایو کردم و رفیقم که صداشون رو با آمپ gm-5400t شنیده بود به من گفت بابا باندای تو تقلبین حالا به نظر شما دلیلش چی بوده؟
من حتی یکبار سر این حرف اومدم آمپ رو بریج کردم و دادم به یکی از 718 ها دیدم نه بابا بنده خدا راست می گفت این پدرسوخته ه(718)ا وات بهشون نمی رسه و گرنه چه صدایی میدن.
به نظر من همون که حمید گفت یعنی من این باند رو(البته ببخشیدا ولی تفکه ای)درایو کردم وگر نه می دونم که باید بیشتر از این حرفا باشه.
در ضمن بحث من روی 718 تنها نیست و تعصبی و اینجور چرت و پرتها چون واقعیت یک چیز غیر قابل انکار هست روی اینه که هر وسیله ای رو سعی کنیم توی بهترین حالت و به لطف تجربیات دوستان اصولی ازش استفاده کنیم وگرنه همه میدونن خیلی باندای بهتر از اینا هست ولی مهم اینه که چه طور و چگونه درایو بشن:13:.
با تشکر از حمید عزیز بابت راهنمایی مفیدشون.
amis j0n
23-11-2010, 18:54
سلام
موفق باشي
سلام. شما لطف داری ولی همین رک بودن گاهی وقتا کار دستم داده!:19:
حرف شما کاملا درست منم.میخوام از صحبت خودتون بر علیه خودتون استفاده کنم! :21:
شما میگی از هر برندی که داریم درست استفاده کنیم. منم بحث اصلیم همین جاست فقط میگم اون ساب حیفه که با 6975 باشه. من اولشم گفتم که نظر شخصی من اینه. همین.
من صدای 6975 رو با آمپ 7541 هم شنیدم ولی بازم برای من اون چیزی که همه میگن نبود.
(بین خودمون بمونه روی آلپاین تعصب خاصی دارم:31:) یه پیشنهاد هم برات دارم برای اینکه به مراد دلت برسی یه آمپ ساند مدل stl2.560 یا stl6.620 که قابلیت بریج استریو رو داره بگیر که 140-150 تا بهشون بدی.
خیلی مخلصم:11:
hamidR15
24-11-2010, 09:45
سلام. شما لطف داری ولی همین رک بودن گاهی وقتا کار دستم داده!:19:
حرف شما کاملا درست منم.میخوام از صحبت خودتون بر علیه خودتون استفاده کنم! :21:
شما میگی از هر برندی که داریم درست استفاده کنیم. منم بحث اصلیم همین جاست فقط میگم اون ساب حیفه که با 6975 باشه. من اولشم گفتم که نظر شخصی من اینه. همین.
من صدای 6975 رو با آمپ 7541 هم شنیدم ولی بازم برای من اون چیزی که همه میگن نبود.
(بین خودمون بمونه روی آلپاین تعصب خاصی دارم:31:) یه پیشنهاد هم برات دارم برای اینکه به مراد دلت برسی یه آمپ ساند مدل stl2.560 یا stl6.620 که قابلیت بریج استریو رو داره بگیر که 140-150 تا بهشون بدی.
خیلی مخلصم:11:
سلام
منظورم از درست استفاده كردن اين نيست كه حتما بايد همه قطعات رو از برندهاي مطرح و نامدار و مثلا گرون بيايم جمع كنيم.منظورم اينه كه از قابليتهائي كه دارن در حد خودشون درست استفاده كنيم.
من قبل از اين ساب و آمپ پاور،آمپ 944 داشتم با 6975 و پخش 3250 پايونير به همراه ساب 305C
بعد چون با يكي از نمايندگيهاي پاور اشنا شدم و اين امپ رو با شرائط عالي گرفتم.قيمتش اون وقت 300 تومن بود اگر اشتباه نكنم.
بعد هم اين ساب رو گرفتم.اون رو هم از دوست صميميم جناب سرمدي كه قبلا مدير فروش الپاين بود تهيه كردم.
دوستان محبت داشتند و من هم اين جنسها رو تهيه كردم.حالا حيف كه مثلا اين با اون باشه رو نميدونم هست يا نيست.:31:البته شما فرمودي نظر شخصيتونه ها متوجه هستم.:46:
اين هم كه 6975 رو با 7541 كه يه امپ بسيار كيفيتيه شنيديد هم بر ميگرده به بحث سليقه البته ممكنه از اين تقلبيها بوده باشه.من نديدم كسي تو ماشين من بشينه و بگه صداي خوبي نداره.البته تو ولومهاي بالا به خاطر كمبود توان نقص داره و من معترفم.
ببين ساب CVX كيكر يكي از بهترين ها براي SQ بازهاست، ولي من به شخصه اون كيفيتي كه همه ميگفتن رو تو دوتا ماشين شنيدم و پيدا نكردم.همه چيز هم اصولي و صحيح كار شده بود.
خب بريم ديگه سر بحث اصلي تاپيك
دوستان ديگر هم بيان و سيستمهاشون رو معرفي بفرمايند تا ما هم فيض ببريم.
رضا صادقی
24-11-2010, 23:55
سلام
اينم از مشخصا سيستم نفتي ما
هديونيت:6050
اسپيكر:6975 اصلي
آمپ اسپيكر:8401
ساب:2 تا 307 دي 4
آمپ ساب:TECH 1800 wat چيز شاخي نيست اما خوب ميكوبه
خازن:5 فاراد برند SPL
كابل:بيگ4 تو موتور فك كنم 3
باطري هم 75 امپر ايرانخودرويي
==============
اما به زودي يه تغييرات اساسي و كامل تو سيستم انجام ميدم كه اگه خواستين ميگم ميخوام چيكار كنم
amis j0n
26-11-2010, 23:41
سلام اين سيستم مد نظرمه
band : jbl p963
hu: pioneer 7250
amp : sound stream stl4.500
sub : alpine swe-1242
amp sub : kenwood 8104
البته فعلا فقط باندو خريدم دنبال جم كردن بقيه سيستمم :31:
در ضمن بچه ها اگه عكس سيستماشونم بزارن فكر كنم تاپيك خيلي خفن بشه
سلام. سیستم خوبیه ولی اگه یخورده تقیرات بدی بهترم میشه
من میگم به جای ساب تایپ E از سری S استفاده کن که خیلی بهتره ولی خوب گرونتره(ارزش داره)
اگه هدیونیت هم نگرفتی از فکر پایونیر بیا بیرون. یه 7016 کنوود بگیر خیلی خیلی با کیفیت تره(تجربه شخصی خودم)
انشا ا... اگه مقدور بود یه جفت کامپ نازم بهش اضافه میکنی!
بهتر نشد؟؟:31:
sAeEd_kHaAn
28-11-2010, 18:35
سلام. سیستم خوبیه ولی اگه یخورده تقیرات بدی بهترم میشه
من میگم به جای ساب تایپ E از سری S استفاده کن که خیلی بهتره ولی خوب گرونتره(ارزش داره)
اگه هدیونیت هم نگرفتی از فکر پایونیر بیا بیرون. یه 7016 کنوود بگیر خیلی خیلی با کیفیت تره(تجربه شخصی خودم)
انشا ا... اگه مقدور بود یه جفت کامپ نازم بهش اضافه میکنی!
بهتر نشد؟؟:31:
ممنون از پيشنهادت عزيز برادر
ساب كه به لطف حميد جان اينفينيتي گرفتم 1250 (نميدونم چرا اينقدر با مارك اينفينيتي حال ميكنم :31:)
فعلا تا اينجا باند دارم و ساب :5: چون دارم خورد خورد سيستمو جم ميكنم مرحله بعد خريد امپه stl4.500 چون از ترانتولا بالاتره ظاهرا و مشكل نصب هم نداره مثل سري dtr و قيمتشم مناسبه 135 كه واسه باندا خوبه ولي عالي نيست يه امپ ميخواستم كه 150 تا بده رو 2 اوهم اين 125 تا بيشتر نميده ولي با هزينه مناسب ظاهرا انتخابي ديگه اي ندارم
منم تقریبآ سیستمم مثل اقا سعیده
پخش: 7016
باند: JBL P963
ساب:1250 اینفینیتی
امپ: 7541 یا X41 مثل خر تو گل موندم کدومو بخرم
amis j0n
29-11-2010, 00:10
مبارک باشه مهندس...
به نظر من آمپ کنوود بگیر. چون 7541 تقلبی زیاد داره و جدیدا هم زیاد شده...
x41 قدرت روی بریج بیشتره و این برای شما که آمپ مونو ندارین مفید تره.:8:
sAeEd_kHaAn
29-11-2010, 08:18
خوبه پس داريم شونه به شونه جلو ميريم امير :31: ولي تو هديونيت هم گرفتي از من جلو تري
چطوره اين 7016 ؟ چند تا از سايت ها رو كه گشت زدم (سرچ) همه كساني كه ازش استفاده كردن ميگن كيفيتش بهتر از pioneer هست اما تنظيماتش سخت و پيچيده و وقت گيره و به روني pioneer نيست ريموتشم تو عكس به نظرم جالب نمياد ميشه نظر خودتو بگي ؟ البته من فعلا هديونيتو گذاشتم واسه اخرين مرحله فعلا امپ مد نظرمه
(نميدونم چرا با مارك كنوود حال نميكنم احساس ميكنم سطحش پايينتر از برنداي ديگه هست )
مبارک باشه مهندس...
به نظر من آمپ کنوود بگیر. چون 7541 تقلبی زیاد داره و جدیدا هم زیاد شده...
x41 قدرت روی بریج بیشتره و این برای شما که آمپ مونو ندارین مفید تره.:8:
7541 اقا حمید قراره بخره واسم (پس تو اصل بودنش شکی نیست)
هنوزم نمیدونم کدومو بخرم:41:
خوبه پس داريم شونه به شونه جلو ميريم امير :31: ولي تو هديونيت هم گرفتي از من جلو تري
چطوره اين 7016 ؟ چند تا از سايت ها رو كه گشت زدم (سرچ) همه كساني كه ازش استفاده كردن ميگن كيفيتش بهتر از pioneer هست اما تنظيماتش سخت و پيچيده و وقت گيره و به روني pioneer نيست ريموتشم تو عكس به نظرم جالب نمياد ميشه نظر خودتو بگي ؟ البته من فعلا هديونيتو گذاشتم واسه اخرين مرحله فعلا امپ مد نظرمه
(نميدونم چرا با مارك كنوود حال نميكنم احساس ميكنم سطحش پايينتر از برنداي ديگه هست )
اره سعید جان مثل اینکه سیستممون داره مثل هم میشه:31:
والا منم فقط از توی اطلاعاتی که تو تاپیکای مختلف خوندم 7016 خریدم
ظاهرا که صداش از پخشای هم رده ی خودش بهتره
البته خودمم ازش خوشم امده(البته چون اقا حمید اینو تایید کردن من تو خریدش شک نکردم)
راستش اصلا با نظرت موافق نیستم
کنوود کامپهای خوبی داره
امپهای مناسبی هم داره من تا حالا ندیدم کسی ازش بد بگه (البته توی ساب و باندم حرف واسه گفتن داره)
فکر کنم چون 718 زیاد دیدی نظرت اینه(به دوستانی که 718 دارن بر نخوره منظور زیاد بودن 718 هست)
دوستان عکس هم بذارید ، کف کنیـــــــم :دی !
cyber861
30-11-2010, 15:10
اگه 7541 اصل پیدا کردید تو خریدش شک نکنید.خیلی صدای نرم و قشنگی داره.با اینکه من کیفیتی گوش نمیدم ولی واقعا باش حال کردم.
سیستم من هم که دیگه همه میدونن چیه:20:
1)هدیونیت:7150
2)باند 693 ارت کوییک
3)ساب :3012 کنوود
4)آمپلی سونی GTR4A
5)سیم گیج 4 ارت کوییک
6)باتری 55 آمپر پوما (مشکل برق دارم)
7)باکس ونتد 65 لیتری تیون 45
8)کامپوننت برای استیج جلو و آمپلی مونو و بیگ 3 هم تو برنامست که خدا باید پول برسونه:31:
H.Operator
03-12-2010, 20:55
معرفی نمی کنید تا مجبور شم از اقوام و دوستانم مایه بزارم:31::
1-این سیستم مربوط به پسر خالم هست:
پخشش پایونر ولی دقیق نمی دونم چیه اما قدیمیه(سال86 بستش) آمپش هم gm-9500 که اندازه یک تریلره آمپ و سابشم که توی عکس معلومه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمون سیستم فقط اینبار 2 تا سابش رفتن توی باکس سیلد
2-این سیستم یکی از رفیقام بود که دیگه الان فروختتش(ولی عجب چیز توپی بودا)
پخشش پایونر قدیمی بود کامپهاش هم آلپاین بود و آمپ کامپ و سابش هم ارت بود سابشم که تابلوئه:
شرمنده چون اطلاعات دقیق سیستما یادم نیست:5:
پخشش پایونر ولی دقیق نمی دونم چیه اما قدیمیه(سال86 بستش) آمپش هم gm-9500 که اندازه یک تریلره آمپ و سابشم که توی عکس معلومه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمون سیستم فقط اینبار 2 تا سابش رفتن توی باکس سیلد
پخشش پایونر قدیمی بود کامپهاش هم آلپاین بود و آمپ کامپ و سابش هم ارت بود سابشم که تابلوئه:
کف میکنیـــــــــــــ :دی ـــم ! + لذت !
hamidR15
04-12-2010, 11:41
سلام حسين جانفدستت درد نكنه.
به نظرم سابش DBXI باشه،اين ساب يكي از تخصصي ترين سابهاي مخصوص ويبره و اجراي فركانسهاي پائين هست. Xmax خيلي بالائي داره،از ساراندش هم معلومه.ولي متاسفانه كيفيت نداره.:41:
H.Operator
28-12-2010, 17:04
اینا قراره تا چند روز دیگه روی یک 405 درایو بشن(قطعات رو طرف خودش خریده)ریویوش که آماده شد براتون میزارم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این پستو زدم فقط برای رسوایی بعضی از اعضا که یواشکی سیستم جمع میکنن و صداشم در نمیارن
اصلا منظورم با علی نیست :5:(عکس از سیستمم فراموش نشه)
مخلصیم
hamidR15
17-01-2011, 15:11
من این پستو زدم فقط برای رسوایی بعضی از اعضا که یواشکی سیستم جمع میکنن و صداشم در نمیارن
اصلا منظورم با علی نیست :5:(عکس از سیستمم فراموش نشه)
مخلصیم
كدوم علي منظورته امير؟!:18:حسين؟:27::40:
نه منظورم cyber اصلانم به روی مبارک نیورد
باشه علی اقا
بگم ..بگم..
مدارکشم هم موجوده ..
بگم
cyber861
17-01-2011, 19:45
اوه اوه اوه :18:امیر آبرو برامون نذاشتی که!!!
بابا این تاپیک رو فراموش کرده بودم.اکثر چیزایی که خریده بودم بچه ها با خبر بودن:
سیسیتم جدید ما این شده:
هدیونیت:7016
جلو:کامپوننت 608 جی بی ال
عقب:SCM400 کلاریون
آمپلی اسپیکرها:1004 جی بی ال
ساب:3012 کنوود(شاید بره تو باکس بند پس یا شاید هم دو تا بشه-اولی محتمل تره)
آمپلی ساب:8105 کنوود
خازن:5 فاراد استینجر
سیم:35 ایرانی
BIG3 :شاید بکنم.
فعلا هم ساب و خازن رو به علت امتحانا وصل نکردم.:27:
اینم تاپیک پروژه ام +چند تا عکس(فعلا خیلی کثیف کاری کردم تا بعد امتحانا ببینم چجوری میشه جمعش کرد؟)
hamidR15
18-01-2011, 15:25
اوه اوه اوه :18:امیر آبرو برامون نذاشتی که!!!
بابا این تاپیک رو فراموش کرده بودم.اکثر چیزایی که خریده بودم بچه ها با خبر بودن:
سیسیتم جدید ما این شده:
هدیونیت:7016
جلو:کامپوننت 608 جی بی ال
عقب:SCM400 کلاریون
آمپلی اسپیکرها:1004 جی بی ال
ساب:3012 کنوود(شاید بره تو باکس بند پس یا شاید هم دو تا بشه-اولی محتمل تره)
آمپلی ساب:8105 کنوود
خازن:5 فاراد استینجر
سیم:35 ایرانی
BIG3 :شاید بکنم.
فعلا هم ساب و خازن رو به علت امتحانا وصل نکردم.:27:
اینم تاپیک پروژه ام +چند تا عکس(فعلا خیلی کثیف کاری کردم تا بعد امتحانا ببینم چجوری میشه جمعش کرد؟)
سلام
به سلامتي علي جان clarion ها رو بستي؟چه خوب نصب شدن. حيف كمي نزديك هم شدن به نظرم تفكيك كانالهاي چپ و راست رو خوب نداشته باشه.
البته كامپهاي سه تيكه بيشتر تو استيج جلو و داخل كيك پنل نصب ميشه ولي عقب هم جواب ميده.:46::8:
كمي از صدا برامون بگو.
راستي BIG3 رو حتما انجام بده حد اقل با كابل 6 ديگه.يادت نره:41:
ايشالا سرت خلوت شد عكس برامون بيشتر بگير.
موفق باشي:40:
cyber861
18-01-2011, 16:35
سلام
به سلامتي علي جان clarion ها رو بستي؟چه خوب نصب شدن. حيف كمي نزديك هم شدن به نظرم تفكيك كانالهاي چپ و راست رو خوب نداشته باشه.
البته كامپهاي سه تيكه بيشتر تو استيج جلو و داخل كيك پنل نصب ميشه ولي عقب هم جواب ميده.:46::8:
كمي از صدا برامون بگو.
راستي BIG3 رو حتما انجام بده حد اقل با كابل 6 ديگه.يادت نره:41:
ايشالا سرت خلوت شد عكس برامون بيشتر بگير.
موفق باشي:40:
سلامت باشید حمیدجان و بقیه دوستان:11:
الان کلاریون ها و 608 وصل هستن.تفکیک چپ و راست هم به جز ساب خیلی خوبه.میگم این 608 ها 2 اهم هستن یا 4 اهم؟
با اینکه ساب اصلی وصل نیست ولی سیستم فقط حال میده برای آهنگ هایی که بیشتر فرکانس بالا دارن.
اصلا یه سری از اصوات رو من قبلا نمیشنیدم.تیوتر ها هم اصلا تیز نیست.کشته تفکیک صداش هستم.
من قبلا فقط لو بیس گوش میکردم و وقتی میرفتم خونه سر درد داشتم(اصلا خودت یادته که دنباله ساب 15 بودم !)ولی الان فقط دوست دارم آهنگ های کیفیتی و مخصوصا ساز های زهی مثله گیتار رو گوش کنم.تازه من کیک پنل
نتونستم بسازم.
حجم صدا هم از اون چیزی که فکر میکردم بیشتره.
باید ساب رو وصل کنم ولی وقت نمیشه.خیلی تو بالارفتن کیفیت تاثیر داره.
بیگ تری هم میخوام بکنم ولی دیروز داشتم سیم های دینام رو نگاه میکردم که دیدم سیمش خیلی ضعیفه.(فکر کنم سیمه 5 ایرانی بود)حالا موندم واقعا روش جواب میده یا نه؟
حمیدجان میدونی این کلاریون ها خوراکه پخشه خودته که نتورک ببندی؟(آخرش دیدی یه P80 یا P90 گرفتم:27:-البته فعلا غیرقابل دسترسه چون همینم خوبه)
فکر نمیکنم با اون 7150 همچین صدایی رو میشد گرفت.ولی این 7016 هم مشکلاته خودش رو داره:13:
با افشین هم در مورده CZ500 صحبت کردم که میگفت 10 درصد هم تخفیف میده ولی چه فایده؟اون از 7016 الانی هم ضعیف تره.حالا صداش رو نمیدونم در چه حدیه؟!
hamidR15
18-01-2011, 18:19
سلامت باشید حمیدجان و بقیه دوستان:11:
الان کلاریون ها و 608 وصل هستن.تفکیک چپ و راست هم به جز ساب خیلی خوبه.میگم این 608 ها 2 اهم هستن یا 4 اهم؟
با اینکه ساب اصلی وصل نیست ولی سیستم فقط حال میده برای آهنگ هایی که بیشتر فرکانس بالا دارن.
اصلا یه سری از اصوات رو من قبلا نمیشنیدم.تیوتر ها هم اصلا تیز نیست.کشته تفکیک صداش هستم.
من قبلا فقط لو بیس گوش میکردم و وقتی میرفتم خونه سر درد داشتم(اصلا خودت یادته که دنباله ساب 15 بودم !)ولی الان فقط دوست دارم آهنگ های کیفیتی و مخصوصا ساز های زهی مثله گیتار رو گوش کنم.تازه من کیک پنل
نتونستم بسازم.
حجم صدا هم از اون چیزی که فکر میکردم بیشتره.
باید ساب رو وصل کنم ولی وقت نمیشه.خیلی تو بالارفتن کیفیت تاثیر داره.
بیگ تری هم میخوام بکنم ولی دیروز داشتم سیم های دینام رو نگاه میکردم که دیدم سیمش خیلی ضعیفه.(فکر کنم سیمه 5 ایرانی بود)حالا موندم واقعا روش جواب میده یا نه؟
حمیدجان میدونی این کلاریون ها خوراکه پخشه خودته که نتورک ببندی؟(آخرش دیدی یه P80 یا P90 گرفتم:27:-البته فعلا غیرقابل دسترسه چون همینم خوبه)
فکر نمیکنم با اون 7150 همچین صدایی رو میشد گرفت.ولی این 7016 هم مشکلاته خودش رو داره:13:
با افشین هم در مورده CZ500 صحبت کردم که میگفت 10 درصد هم تخفیف میده ولی چه فایده؟اون از 7016 الانی هم ضعیف تره.حالا صداش رو نمیدونم در چه حدیه؟!
كاملا موافقم.كامپوننت يعني كيفيت ،يعني تفكيك بالا.آره با p80 خيلي كيفيت صداش بالاتر ميره. مخصوصا با IC Burr Brown هاي زيمنس با DAC 24 Bit :8:
اگر OK كردي اخرين قيمت رو بگير و به من بگو.حلش ميكنم برات:46:
hamidR15
25-01-2011, 16:23
آقا لطفا به من کمک کنید
وسایل زیر را دارم میدونم کمه اما بعدا که بیشتر پول دستم اومد کاملترش میکنم
آمپلی KENWOOD 720W KAC-M845
باند JVC 240W
پخش KENWOOD 45W*4 (از اون معمولیا)
ا شما هر جا رسيديد با فونتهاي مختلف فقط در خواست كمك كرديد!!!!آخه چه كمكي؟ لطف بست اضافي نزنيد.
mnaderpour
08-02-2011, 13:38
سلام
من هم یه نیمچه سیستمی دارم ..
1- head pioneer 8650
2- amp pioneer 944 & am pioneer 6900
3- speaker 6975
4- sub infinty kapa 1200 دو عدد
5- component kenwood
6- 2 تا خازن 1 فاراد
یسری خنزر پنزر دیگه مثل ub 100 و ...
من چون کلا بیس نرم رو دوست دارم ساب اینفنیتی انتخاب کردم
بای
hamidR15
09-02-2011, 17:06
سلام
امروز فرصتي دست داد تا مروري به گذشته داشته باشم و براتون تعدادي از عكسهاي سيستم رو در چند قسمت قرار بدم.
اين باكس 56 ليتري پورتد هست با تيون فركانس 30 هرتز.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين اولين باكسم بود كه براي R15 ماماني ساختم.حجم خالص 68.6 ليتر و روي فركانس 30 هرتز تيون شده بود.مشتري براش پيدا شد و به قيمت 70 تومن فروختمش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين هم عكسهائي از مراحل ساخت.
اين قسمت پورت L هست و نصب Brace ها:
اين هم تعدادي عكس ديگه:
اين عكس هم كه مشخصه فقط يه توضيح در مورد نصب ترمينال باكس بدم.به قسمت زير ترمينال دقت كنيد. اون سقيدي رو ميبينيد. براي اينكه قسمت ترمينال يكي از جاهائي هست كه باعث خروج هوا ميشهفبايد خيلي خوب آببندي بشه. براي همين از فوم استفاده كردم و بعد از اون هم مجددا با چسب اكواريوم خوب Seal كردم.
اين هم عكس تقسيمهاي 1 گيج به 4 گيج و آمپ پاوراكوستيك 2400DB
باطري 74A دلكور به همراه كابل 0 گيج جوش كاب يزد و فيوز ANL
hamidR15
09-02-2011, 17:43
خب قسمت دوم عكسها رو تقديمتون ميكنم.
اين آخرين باكسي هست كه الان دارم ازش استفاده ميكنم.حجم خالصش 72 ليتر هست. البته ميخواستم بزرگتر بسازم ولي مشكل حمل و نقل داشتم باهاش.اين باكس هم روي 30 هرتز تيون شده. فركانس 30 يه فركانس عالي هم براي كيفيت و هم براي SPL ويبره. من با اين فركانس خيلي حال ميكنم. با اين باكس تو شرايط نامناسب 137dB تونستم SPL بگيرم.(فكر كنم سال 87 بود دقيق يادم نيست.)
يه توضيحي درمورد اولين عكسو همونطوركه ملاحظه ميفرمائيد،پنل بالا و سمت راست MDF خام نيست و روكش داره. ميدونيد چرا؟روزي كه MDFخام رو بردم پيش نجار تا برام برش بزنه ،طرف با يه مشتري شديدا درگير شد.خلاصه بعد از سوا كردنشون و آرام شدن اوضاع شروع كرد به برش زدن.ولي خب با اعصاب داغون كه نميشه كار كرد. سرتون رو درد نيارم. پنلها رو اشتباه برش زد و.....مجبور شدم اين دوقسمت رو MDF روكش دار بندازم چون خام نداشت و اگر ميخواستم برم بگيرم تيكه اي يافت نميشد و بايد يه 1.20*2.40 ميگرفتم كه ضرر بود برام. البته هيچ بازتاب صداي منفي ندارم خدا رو شكر.
خب بريم سراغ عكسها:(به عكس 2 و 3 دقت كنيد،اگر گفتيد چرااون قطعه رو تو زاويه 90 درجه نصب كردم؟)
hamidR15
09-02-2011, 18:40
تعدادي هم از عكسهاي كيك پنلم رو براتون قرار ميدم.خيلي زشت شد درسته؟،ولي خب كيفيت صداش راضيم كرد و زشتي ظاهرش رو پوشاند :31::46::8:
حجم خالصش 2.5 ليتر هست و سيلد.از Stiffener داخلش استفاده كردم.
اين هم پخش P80
والسلام:8::46:
hamidR15
09-02-2011, 19:01
البته اين عكس براي اعضا محترم p30 نيست ولي گفتم براتون قرار بدم شايد خالي از لطف نباشه.
اين سيستممربوط به يكي از اساتيد قديمي سايت TT هست.(استاد نيما) ساب كيكر L7 داخل باكس بند پس 170 ليتري كه با امپ پاور درايو ميشد.3000DB.ايشون يك جفت كامپوننت كاپا پرفكت تو كيك پنل 3.5 ليتري پورتد در استيج جلو به همراه دو جفت ليميتد كه جامپر آنها رو برداشته بودن و به عنوان ميدباس در استيج عقب استفاده ميكردن.سه عدد امپلي فاير و خازن 20 فاراد با امپر متر ديجيتال نيز جهت راه اندازي كل سيستم استفاده ميشه.باطري 100 آمپر پوما به همراه BIG 3 با كابل 00 گيج.
حدود 6 سال پيش (تو ايام نوروز بود) اولين نفري كه صداي اين هيولا رو شنيد بنده بودم.:18::18::18:واقعا نميتونم براتون بيان كنم كه چه صدائي داشت. فقط همين زو بگم كه مخم داشت از دهانم ميزد بيرون.حدود 140 dB صدا بود:18:
ايشون بعدها امپلي فاير ساب رو به ارتكوئيك Ph5000 ارتقاع دادن و ركورد SPL 142dB:18::18::18::18::18::18:روي فركانس 35 هرتز از خود بجا گذاشتن.
بالاخره سیستم ما هم کامل شد از نصب کلی عکس گرفته بودم که الان نیست:18:
اول بریم سراغ باکس ساختنش تقریبا 20 روزی طول کشید این عکس قسمت جلوی باکس که دادم با دستگاه cnc برش زدن که دایرش خوشگل بشه (زیر دستگاه در حال برش خوردن)
من برای اب بندی از چسب چوب به همراه خاک اره استفاده کردم (البته اون قسمت که توی عکسا قهوه ای هست خاک اره خود mdf که میشه گفت مثل ارد الک شده بود و قسمت که روشنه از نجاری خاک اره الک شده خریدم که مثل خاک اره mdf که داشتم نیست)
برای ساختن باکس از 71 پیچ mdf به طول 4 سانت استفاده شد کلا ساختنش پوستمو کند
و هر طرفم که از اون ملات میریختم 3 روز صبر میکردم تا کاملا خشک بشه بعد میرفتم سراغ درز بعدی
اینم همون ملاته که گفتم کاکائو نیستاااا
برای تاقچه عقبم از یه تخته mdf به ابعاد 24*92 استفاده کردم که با 2 تا پیچ به تاقچه اهنی زیر موکت وصل شد جای باندا و تیوترها هم با اره عمود بر در اوردم و پشت تیوترها هم بریدم تا سیمش راحت رد بشه و از همه مهمتر دور سوراخ باندا هم از اینا که تو عکس معلومه(اسمشو نمیدونم یه دسته موز خریدم اینا بین موزا بود منم ازشون استفاده بهینه کردم:31:)
چسبوندم که خدایی نکرده باندای همایونی خط و خش نیوفته روشون
این عکس قبل از زمانیه که سراخ تیوترا رو برش بزنم
این تخته امپه که با 4 تاپیچ به اهن پشت صندلی وصل شد روی تخته از مشما استفاده شد تموم سیما از زیرش رد شده و فقط rca امپ x41 به خاطر اینکه سوراخو کوچیک گرفته بودم رد نشد و چون اخرای نصب بودو منم خسته بودم حوصله نداشتم دوباره با دریل بیوفتم به جونشو و از زیر تخته اون rc اوردم
تمام کابلای مثبت گیج 2 هستند و کابلهای منفی امپا که از بدنه گرفته شدن گیج 4
اینم باندای همایونی
اینم صندوق
سعی کردم نصب تمیزی انجام بدم و از اون جایی که نصب اولم بود کاملا راضی هستم
از اقا حمید گلم که توی این مدت کلی اذیتشون کردمو و کلی بهشون زحمت دادم واقعا ممنون اگه ایشون نبود این سیستمم نبود
انشاالله بشه زحمتهایی که بهشون دادمو جبران کنم
از علی اقای گلم که کلی بهم کمک کرد ممنون علی دمت گرم
از سامانو و سعیدم ممنون که توی انتخابا کمک کردن
pouria_br
24-04-2011, 00:17
میگم که اولا خسته نباشی
دوما اینکه آفررین
سوم اینکه دمت گرم
گل کاشتی
لذت بردم
وقتی که ادم
با زحمت و تلاش خودش این کارا رو میکنه
لذت داره واسه آدم
من که لذت بردم
ایشالا ماشینای بعدی
albaloo2009
21-05-2011, 21:45
سلام به تمام دوستان
من به تازگی با این سایت آشنا شدم
منم میخوام یه سیستم خوب وقوی برا 206 ببندم
الان یه پخش 8016 کنوود دارم
پیشنهاد خودم اینه البته میدونم زیاد مشکل داره ولی نظر بدین و کمکم کنید
پخش مارک کنوود مدل KDC_X8016BT خریدم
کنوود x41 امپ واسه کامپ ها
کامپننت 1730 کنوود برای درب جلو
کامپننت1730 کنوود برای طاقچه عقب
اینم لینک تاپیکمه
iranpanel.net
26-08-2011, 14:34
سلام
منم اینارو دارم رو ماشین
کنوود 17016
امپ trx4 420
کامانت trc-6n
شرمند دیگه ما نداریم همین بود وسع مالیمون
hamidR15
27-08-2011, 17:17
سلام
منم اینارو دارم رو ماشین
کنوود 17016
امپ trx4 420
کامانت trc-6n
سلام خيلي هم خوبه.فقط اگر عكس سيستم خودتون رو قرار ميداديد بهتر بود.:40:
iranpanel.net
28-08-2011, 03:12
سلام
دوست دارم ولی نمیشه چون عکساشو نمیتونم اپ کنم ایراد میگرم
تو سایت خودم اپ میکنم لینکشو میزارم
iranpanel.net
29-08-2011, 02:44
سلام
اونم سیستم من ولی بازم مشکل دارم چون باید یه باطری خوب بگیرم باطریم مشکل داره
hamidR15
30-08-2011, 15:33
سلام....
منم اینارو دارم رو ماشین
کنوود 17016
امپ trx4 420
کامانت trc-6n رو طاقچه
کامپانت jl audio xr650 csi Evolution برای درب جلو
همینم صداش خوبه فقط مونده برق ماشینو ردیف کنم بعدشم برم سراغ
یه ام مونو با یه ساب قول بلرزونم
[/QUOTE]
شما كه دوباره عكسهاي بالا رو تكرار كردي؟!:18:
iranpanel.net
30-08-2011, 16:27
سلام
درست شد اخه اون موقع دسترسی نداشتم ویرایش کنم کامپانت جدید گرفتم بستم بهش اضافه کنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.