ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالات و مشکلات مبتدیان

صفحه ها : 1 2 3 [4]

ツツツ
26-04-2013, 01:34
من امشب یه ایفون 5 خریدم ، چجوری جیلبریکش کنم ؟؟ پایدار و ناپایدار یعنی چی ؟

ورژن سیستم عاملتون چنده؟
فکر کنم ناپایدار بعد از خاموش شدن گوشی باید یه عملیات کوچیکی روش انجام بشه تا روشن بشه.

سلام من می خوام بگم واسم از کانادا یه 4S برام بیارن اگه at&t باشه و فابریک تو ایران با سیم ایرانی روشن کنم مشکل پیش نمیاد ؟ آیا سفارش بدم بهتره ؟:n13:
اگه می سه زودتر جواب بدید عجله دارم:n02:

سلام
اگر آنلاک شده باشه مشکلی پیش نمیاد!ولی اگر لاک باشه باید برای at&t حدود 150 هزار تومن هزینه کنید و آنلاک کنید تا بتونید از سیم کارت ایران استفاده کنید!

AT&T مگه تو کانادا هم داره؟
باید آنلاک کنید تا بتونید استفاده کنید. بعدش با سیم ایران کار میکنه

at&t برای آمریکا هست ولی برای من هم at&t بوده و از کانادا فرستادن.

sepsi
30-04-2013, 01:14
دوستان خواستم بدونم آیفونی که از اروپا میفرسته کسی واسه اینجا لاک میشه حتما؟هزینه لاکش چقده و همینجوری بخام بفروشم چند بر میدارند ازم آیفون 5 16 گیگ؟

میخام xperia ion بردارم با بقیه پ.لشم یه گوشی دیگه:ِ:D

بنظرتون ایفون 5 سرتره یا اس 3؟:n13:

لاک که نمیشه مکه اینکه لاک اپراتور باشه که اونم قابل آنلاک شدنه قیمتشم خیلی فرقی نمیکنه با اینجا تازه اگه بتونه کارتونش رو هم بیاره
و اینکه آیفون سرتره یا اس تری واقعا انتخاب سختیه اگه زیاد اهل ور رفتن با گوشی نیستیو روانیه سیستم عامل و باتری برات خیلی مهمه آیفون بگیر و یازده صفحه اپ بریز روشو حالشو ببر اما اگه دوستداری همش با گوشی ور بریو بلا ملا سرش بیاری آیفون نگیری بهتره

mehdi.t.f
30-04-2013, 12:49
سلام. من کاربر اندروید هستم. هر تم و برنامه ایی رو که خواستم تونستم بریزم رو گوشیم و اصلا هم نیازی به روت نداشتم! (بر خلاف اینکه میگن برای اجرای بعضی برنامه ها یا اپدیت اندروید باید روتش کنی!!). اگه بخوام به درصد بگم من 99/99 % هر برنامه ایی که خواستم به راحتی اجرا کردم.
حال سوال اینجاست که سیستم عامل آیفون هم این قابلیت رو داره که به راحتی و بدون جیلبریک و بدون دردسر هر برنامه ایی که خواستی روش بریزی یا نه!! ؟؟؟؟؟
آخه من از اینکه گوشی رو جیلبریک کنم و از این کارا زیاد خوشم نمیاد. زیاد اهل بازی نیستم و فقط نرم افزار های واقعا کاربردی مثل حسابدار، جی پی اس، اسکایپ، دیکشنری سیب و اکسفورد، استفاده از نور فلاش دائم ، فیس بوک و کیوسک استفاده میکنم. این ها تمام کار من با گوشی هستش.

30vil
30-04-2013, 12:51
اگر از جیلبریک خوشتون نمیاد باید پول خرج کنید و برنامه ها را از اپل بخرید:n02:

mehdi.t.f
30-04-2013, 12:57
بنظرم جیلبریک در دراز مدت اسیب به گوشی می رسونه!! درسته؟ انگار ما ایرانی ها نمیتونیم درست برنامه بخریم همش تو کلکیم:n02:

mehdi.t.f
30-04-2013, 12:59
با توجه به تجربه شما و دیگر دوستان ایا برنامه های ذکر شده نیازی به جیلبریک دارند؟:n30:

sepsi
30-04-2013, 13:08
سلام. من کاربر اندروید هستم. هر تم و برنامه ایی رو که خواستم تونستم بریزم رو گوشیم و اصلا هم نیازی به روت نداشتم! (بر خلاف اینکه میگن برای اجرای بعضی برنامه ها یا اپدیت اندروید باید روتش کنی!!). اگه بخوام به درصد بگم من 99/99 % هر برنامه ایی که خواستم به راحتی اجرا کردم.
حال سوال اینجاست که سیستم عامل آیفون هم این قابلیت رو داره که به راحتی و بدون جیلبریک و بدون دردسر هر برنامه ایی که خواستی روش بریزی یا نه!! ؟؟؟؟؟
آخه من از اینکه گوشی رو جیلبریک کنم و از این کارا زیاد خوشم نمیاد. زیاد اهل بازی نیستم و فقط نرم افزار های واقعا کاربردی مثل حسابدار، جی پی اس، اسکایپ، دیکشنری سیب و اکسفورد، استفاده از نور فلاش دائم ، فیس بوک و کیوسک استفاده میکنم. این ها تمام کار من با گوشی هستش.

نه داداش جیل نباشه که هیچی نمیتونی بنصبی جیل هم باشه به راحتیو دست بازی اندروید نیست من که شش ماه بیشتر نتونستم تحملش کنم دو تا آیفونم عوض کردم اما دیگه سمتش نمیرم

ツツツ
30-04-2013, 15:27

شما تا به حال چند بار جیلبریک کردید؟؟!!
جیلبریک فقط 3 دقیقه طول میکشه و خیلی راحت هست!بعد از جیلبریک هیچ تغییری در گوشی ایجاد نمیشه و فقط یه آیکون سایدیا وارد منو گوشی میشه!
بعد هر بازی و برنامه ای که معرف و قابل قبول اول توسط اپل نوشته میشه بعد از چند وقت برای اندروید میاد!
تا جایی که من s3 داشتم طی 6 ماه 4 سال پیر شدم!شب تا صبح میزاشتم 50 تا برنامه و بازی دانلود میشد بعد از نصب 50 برنامه 30 تاش نمیومد!!
واقعا آیفون یه گوشی عالی با سیستم عالی عالی تر هستش!

بنظرم جیلبریک در دراز مدت اسیب به گوشی می رسونه!! درسته؟ انگار ما ایرانی ها نمیتونیم درست برنامه بخریم همش تو کلکیم:n02:
جیل هیچ مشکلی جز بالا رفتن مصرف باتری و کمی کند شدن نداره که افت سرعت اصلا محسوس نیست!

نه داداش جیل نباشه که هیچی نمیتونی بنصبی جیل هم باشه به راحتیو دست بازی اندروید نیست من که شش ماه بیشتر نتونستم تحملش کنم دو تا آیفونم عوض کردم اما دیگه سمتش نمیرم

گفتم جیل فقط 3 دقیقه زمان میبره انقدر هم آسونه که به یه بچه 8 ساله بدی میتونه جیل کنه!اینطور هم نیست هیچی نتونی نصب کنی!خیلی از بازی ها و برنامه ها رایگان هست!
شما میتونی از این روش هم استفاده کنید برای جیلبریک نکردن و نصب بازی های کرک شده!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1376MAXIMUM
18-05-2013, 20:28
من تا حالا با اپل کار نکردم شاید تو ی کل عمرم 5 دقیقه هم اپل دستم نگرفتم ولی با نسبت اندازه گوشی با وزنش خیلی کیف کردم واقعا تفاوت داشت ادم متوجه می شد یه چیز متفاوت دستشه 1200 پول دارم می خواهم یه چیز خوب برای بازی و اهنگ ویدیو و... بگیرم تقریبا تمام کارایی که یه گوشی انجام میده به جز زنگ و اس
می خواهم ایپاد 5 رو بگیرم ولی از چگونگی نصب برنامه و بازی روش اطلاعات درستی ندارم یکی برای من تموم روش های موجود برای نصب بازی وبرنامه و اهنگ چیه؟ برای همین هم میترسم که بگیرم و بدردم نخوره و این که چجوری باید بفهمم که دستگاهی که بهم میدن اصلی هست و چیزایی مثل هندزفیری ها و باطری کابل هاش شارژرش همش همونی هست که اپل گذاشته توی جعبه و این که از کجا بفهم که وقتی میگیرم فروشنده جیلبریکش نکرده
این یکی مربوط به ایفونه و این که اگه یه ایفون لاک امریکا رو بخریم چون 200 دلار ایفون 5 هست میشه مثل ایفون انلاک ازش استفاده کرد یعنی هیچ فرقی نکنن هیچی یعنی کاملا مثل انلاکش بشه یعنی بتونیم با اتیونز اپ دیت انلاک رو نصب کنیم و دوباره لاک نشه

mahdis23
05-06-2013, 18:58
سلام، موقعی که می خوام با نرم افزرا ITools کتاب آهنگ یا هر چیزی import کنم رو گوشیم این پیامو میده sorry wright in is not available at the moment چی کار کنم؟؟:n03:

kavehj4488
27-06-2013, 17:47
سلام. من تازگی یه iPod touch 5 با ios6 خریدم... وقتی می خوام نرم افزار رو از طریق iTunes نصب کنم این تو آیپاد این پیغامو میده: Installation Failed! من چند تا نرم افزار از سایت cafeapple.net دانلود کردم. لطفا" راهنمایی کنید.
EDIT: من اصلا نمیتونم با iTunes به اینترنت وصل شم چون دسترسیم به اینترنت شدیدا" محدود و در حد صفره و باید به راه حل آفلاین فکر کنم!
ممنون.

Mool Tee
28-06-2013, 08:10
سلام. من تازگی یه iPod touch 5 با ios6 خریدم... وقتی می خوام نرم افزار رو از طریق iTunes نصب کنم این تو آیپاد این پیغامو میده: Installation Failed! من چند تا نرم افزار از سایت cafeapple.net دانلود کردم. لطفا" راهنمایی کنید.
EDIT: من اصلا نمیتونم با iTunes به اینترنت وصل شم چون دسترسیم به اینترنت شدیدا" محدود و در حد صفره و باید به راه حل آفلاین فکر کنم!
ممنون.

ببینید دوست عزیز به طور معمولی برای نصب نرم افزار شما باید پول اون نرم افزار رو بدی و بخریش تا بتونی نصبش کنی ! ولی اگه می خوای به طور رایگان این کار رو انجام بدی باید اول گوشیت رو جیلبریک کنی و بعد برنامه های کرک شده سایت ها رو دانلود و نصب کنی ! شما یه سرچ توی همون سایت بزن در مورد جیلبریک اموزشش هست که چجوری جیلبریک کنی که کار بسیار ساده ای هست !

مجید 1356
24-07-2013, 17:02
سلام من تازه گوشی آی فون خریدم 3gs البته دسته دوم ولی نمی تونم فیلم عکس یا آهنگ توش بریزم iTunes هم دانلود کردم ولی اپل ای دی می خواد چی کار باید بکنم

alihashtaad
25-07-2013, 13:50
سلام من تازه گوشی آی فون خریدم 3gs البته دسته دوم ولی نمی تونم فیلم عکس یا آهنگ توش بریزم iTunes هم دانلود کردم ولی اپل ای دی می خواد چی کار باید بکنم

باید یه اپل ای دی بسازید

dany_3p4u
16-08-2013, 14:49
سلام
گارانتی معتبر برای آیفون 5 داریم؟
برای خرید توی تهران علائدین بهتره یا پایتخت؟
در مورد رم 16 و 32 گیگ روی خود گوشی هست یا نه باید جدا خریداری بشه؟
ممنون

Mool Tee
16-08-2013, 15:19
سلام
گارانتی معتبر برای آیفون 5 داریم؟
برای خرید توی تهران علائدین بهتره یا پایتخت؟
در مورد رم 16 و 32 گیگ روی خود گوشی هست یا نه باید جدا خریداری بشه؟
ممنون
گارانتی معتبری برای محصولات اپل وجود نداره
من از پایتخت خریدم بهتره ولی فکر کنم علائدین ارزون تره
رم لازم نیست بخری و رم هم نمیخوره ایفون ! حافظه داخلی با 3 ظرفیت 16 32 64 داره

Mool Tee
16-08-2013, 15:25

شما برای انتقال موزیک و عکس نیازی به چیزی ندارید توی قسمت Music ایتونز موزیک خودتون رو ادد کنید و بعد به ایفون سینک کنید برای عکس ها هم در قسمت Pictures
برای کار راحت تر میتونید از برنامه های iTools یا iFunbox استفاده کنید !

LOVEFORLOVE
08-09-2013, 21:04
من یه آفون 4 داستم اومده خشکه میخام بدونم خودم میتونم برنامه روش بریزم یا باید بده جایی؟

Bahoz
02-10-2013, 08:55
سلام دوستان
چطور میشه‌ با اپلیکیشن facebook hd مستقیما به‌ فیسبوک وصل شد؟

HITB0Y
02-10-2013, 14:38
دوستانی که تو زمینه iOS خبره هستند واسه اینکه با کمترین هزینه ممکن و بدون جیلبریک کردن بشه بازی ها و نرم افزار های اورجینال رو نصب کرد چه روشی رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون

pouyacapitan
04-10-2013, 14:13
دوستانی که تو زمینه iOS خبره هستند واسه اینکه با کمترین هزینه ممکن و بدون جیلبریک کردن بشه بازی ها و نرم افزار های اورجینال رو نصب کرد چه روشی رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون

از tongbu استفاده کن
تو گوگل یک سرچی بزنه میاره

ali_phd71
07-10-2013, 12:18
دوستان بروید رای بدهید ای او اس فارسی شود
Persian iOS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mishkaa
20-11-2013, 13:56
سلام
دوستان عزیز آیفون 4S را به ios 7.0.4 آپدیت کردم ( آنلاک اصلی )

اما الان نمیتونم اپلیکیشن دانلود کنم
هیچ پیغامی هم نمیده
لطفا راهنمایی کنین

ممنون

saeid_xp2002
14-12-2013, 07:12
سلام دوستان خسته نباشید.
من یک آیفون 4 با iOS4.2.1 (جیلبریک)دارم که می خوام به iOS6.1.3 ریستور کنم .
متاسفانه مثل همیشه یه ارور 3194 برخوردم . که این دفعه از هیچ راهی این ارور برطرف نمیشه .
راه های امتحان شده :
1 . انتقال دادن فایل هاست به درایو دیگه
2 . اضافه کردن ip مربوط به apple به آخر فایل هاست و ریستارت کردن سیستم > به حالت DFU بردن گوشی
آخرین ورژن نرم افزار tinyumbrella رو هم دانلود کردم و این نرم افزار هم تو کامپیوترم باز نمیشه ( آخرین ورژن جاوا ویندوز هم رو سیستم نصب هستش )

مدتیه که هر کاری که انجام دادم نتونستم این ارور رو برطرف کنم لطفا کمکم کنین.

jupiterx
15-12-2013, 14:01
سلام
اگه بخوایم از رو ایفون کانتکتها رو برداریم و بریزیم روی یک گوشی کاملا معمولی چطور باید اینکارو کرد اصلا میشه یا نه؟؟
باتشکر

moh3333n
15-12-2013, 14:52
با سلام
دوستان من میخوام آیفون 5 اس گلد بخرم. رفتم بازار فروشند ها گفتن که باید حتما lla باشه و گرنه بدرد نمیخوره.ممکنه سفارش امارات باشه و موقع فروش کسی ازت نمیخره
لطف کنید بگین چجوری میتونم تشخیص بدم که آیفون lla هست و سفارش امریکا ؟؟؟؟
من امروز میخوام بخرم.ممنون میشم سریع ج بدید

jupiterx
18-12-2013, 08:06
سلام
اگه بخوایم از رو ایفون کانتکتها رو برداریم و بریزیم روی یک گوشی کاملا معمولی چطور باید اینکارو کرد اصلا میشه یا نه؟؟
باتشکر

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammad.asghari
18-12-2013, 21:17
آقا هر کاری میکنم نمیتونم اکانت بسازم چکار کنم؟!کسی میتونه برام بسازه اصلا نمیتونم بسازم؟؟

بعد تنها راه ریختن نرم افزار باید اکانت بسازی بریزی؟

AryanLand
19-12-2013, 00:04
آقا هر کاری میکنم نمیتونم اکانت بسازم چکار کنم؟!کسی میتونه برام بسازه اصلا نمیتونم بسازم؟؟

بعد تنها راه ریختن نرم افزار باید اکانت بسازی بریزی؟

سلام.

ایمیلتون رو برام پیغام خصوصی کنید براتون بسازم.:11:

sunmaster_7
26-12-2013, 05:01
یک ایفون ۵ چینی دارم ایتونز و ای فان باکس نمیشناسنش نمی تونم برنامه روش نصب کنم تو ویندوز ایکس پی راهنماییم کنید (ورزن ایفون رو هم نمی دونم ولی ای او اس ۶.۱)

msbmeysam
29-01-2014, 15:55
سلام دوستان
من یه چند روزی هست که آیفون 5 اس گرفتم و خیلی ازش راضیم
.و خلاصه بعد از سروکله زدن باهاش تونستم آهنگ و موزیک ویدیو توش بریزم فقط چون تا حالا با ios کار نکردم خیلی سوالا برام پیش اومده.مثلا اینکه موقع پخش کردن یک موزیک ویدیو بعد اینکه تموم شد خودش نمی ره بعدی و باید دوباره موزیک بعدی رو اتخاب کرد.می خوام یه کاری کنم که خودش بره بعدی یعنی قابلیت اینو داشته باشه که چند تا موزیک ویدیو پلی کنم
ممنون می شم کمکم کنید
البته هنوز خیلی سوالای دیگه مونده که سر فرصت ازتون می پرسم
این فعلا واسه دست گرمیه :n06:

ali_hitler
14-02-2014, 17:13
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با ایتونز بریز تو کامپیوتر بعد بریز روی اون گوشی...
راهی وجود نداره که کانتک رو روی سیم سیو کنید.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

partizan70
03-03-2014, 20:20
من وقتی گوشی رو وصل می کنم به کامپیوتر سیستم گوشی رو می شناسه ولی itunes و itools نمی شناسن.
چیکار کنم؟

ayinm
10-03-2014, 20:03
سلام دوستان
من یه چند روزی هست که آیفون 5 اس گرفتم و خیلی ازش راضیم
.و خلاصه بعد از سروکله زدن باهاش تونستم آهنگ و موزیک ویدیو توش بریزم فقط چون تا حالا با ios کار نکردم خیلی سوالا برام پیش اومده.مثلا اینکه موقع پخش کردن یک موزیک ویدیو بعد اینکه تموم شد خودش نمی ره بعدی و باید دوباره موزیک بعدی رو اتخاب کرد.می خوام یه کاری کنم که خودش بره بعدی یعنی قابلیت اینو داشته باشه که چند تا موزیک ویدیو پلی کنم
ممنون می شم کمکم کنید
البته هنوز خیلی سوالای دیگه مونده که سر فرصت ازتون می پرسم
این فعلا واسه دست گرمیه :n06:
در مورد ریختن اهنگ و...
پیشنهاد میکنم از itools استفاده کنین راحت تره نیازی به سینک نداره
برای این موضوع میتونین از یه اپ دیگه مثله av player که انصافا بهترین پلیر گوشی ایفون هست استفاده کنین

ahozh
27-03-2014, 18:14
با سلام چجوری میشه حافظه داخلی آیفون رو ( بعد از 3gs) که پشت گوشی درج نشده فهمید؟ از ظاهر که نمیشه از داخل سیستم عامل چطور؟ به غیر از روی جعبه البته

Kurosh
28-03-2014, 21:12
سلام دوستان

یکی از بچه ها یه آیفون 4 داره که آنلاک نشده

با سیم کارت AT&T هم کار می کنه فقط

iOS اش ورژن 7.0.4 هست و بیس بندش هم 4.12.09

آیا روش رایگانی برای آنلاکش هست؟

اگه نیست آیا با داونگرید میشه آنلاکش کرد؟ با کدوم روش؟

ممنون

MR. Garcia
31-03-2014, 19:36
با سلام چجوری میشه حافظه داخلی آیفون رو ( بعد از 3gs) که پشت گوشی درج نشده فهمید؟ از ظاهر که نمیشه از داخل سیستم عامل چطور؟ به غیر از روی جعبه البته

1- توی Settings > General > About یا Settings > General > Usage
2- با وصل کردنش به کامپیوتر و به کمکِ نرم‌افزارهایی مثل iToons یا iTools و...

AF-Y
10-04-2014, 09:59
سلام به همه.
من امروز آسفالت 8 رو با آیتونز دانلود کردم ولی وقتی میخوام سینک کنم میگه آتورایز کنم. آخه از جایی که گرفتم گفتم نرم افزارم بریزین. کلی نرم افزار پولی و اینا ریخت ولی حالا ایتونز میگه آتورایز باید بکنم. با ایتولز هم که میرم نصب میکنه ولی قسمت verification ارور میده و کلاً نصب نمیشه. راهی هست بدون جیل بریک و از دست دادن اون نرم افزارا آسفالتو بریزم؟؟

zadis
19-04-2014, 12:13
سلام من یه ایفون 4 میخوام بگیرم دسته دوم . ورژن 7.1 هست و یه خورده کنده و یه مشکل دیگه هم داره که وقتی سیم کار رو بخوای عوض کنی یه رمز باید بزنی * مربع 31 مربع بزنی تا سیم کارت فعال بشه . مشکل از چی میتونه باشه . قیمت هم داره میده 750 آیا ارزش داره بگیرم

ramin1988
23-04-2014, 07:55
سلام
دوستان یکی واسه یکی یه آیفون کادو آورده از آمریکا
آیفون 4 - 32 گیگ - ios7
این گوشی الان لاک هست
جایی یا متنی یا آموزی هست بگید من اینو آنلایک کنم ؟
ممنون

The_matrix
01-05-2014, 21:06
سلام
یکی از آشنا ها یه آیفون 4 داره دسته دوم برای فروش
میگه 800 تومن
چه طوری باید بفهمم که مشکلی داره یا نه؟؟برنامه ای برای تست هست؟؟(مثل تست پیکسل سوخته و تست صدا و ....)
:n16:
------------------------------------------------------------

سلام
دوستان یکی واسه یکی یه آیفون کادو آورده از آمریکا
آیفون 4 - 32 گیگ - ios7
این گوشی الان لاک هست
جایی یا متنی یا آموزی هست بگید من اینو آنلایک کنم ؟
ممنون
توی همین بخش هست
اختصاصی P30World | آموزش آنلاک iPhone 4s و iPhone 4 و iPhone 3gs به روشی جدید ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

betty_angel
20-05-2014, 02:33
سلام
دوستان یکی از آشناهای ما یه آیفون 3G آورده، میخوام بدم دست خواهر کوچیکه. اما به اینترنت وصل نمیشه. فکر میکنم لاک باشه. هنوز سیمکارت توش نذاشتم که ببینم شبکه داره یا نه.
چطور آنلاکش کنم؟
جیلبریک شده و ورژن فریمور 6.1.2 هم روش داره.
ممنون میشم اگر راهنماییم کنین.

AryanLand
20-05-2014, 08:15
سلام
دوستان یکی از آشناهای ما یه آیفون 3G آورده، میخوام بدم دست خواهر کوچیکه. اما به اینترنت وصل نمیشه. فکر میکنم لاک باشه. هنوز سیمکارت توش نذاشتم که ببینم شبکه داره یا نه.
چطور آنلاکش کنم؟
جیلبریک شده و ورژن فریمور 6.1.2 هم روش داره.
ممنون میشم اگر راهنماییم کنین.

سلام.
لاک هم باشه به اینترنت ربطی نداره باید وصل بشه.:11:

Sent From My SM-G900H

betty_angel
21-05-2014, 01:50
سلام.
لاک هم باشه به اینترنت ربطی نداره باید وصل بشه.:11:

Sent From My SM-G900H

بله درسته. وقتی وصلش کردم به کامپیوتر و آیتونز وصل شد! :n13: حالا باید از اون ابزارها تهیه کنم که باهاش قسمت سیمکارت رو باز می کنن!ببینم لاک هست یا نه؟!

AryanLand
21-05-2014, 02:17
بله درسته. وقتی وصلش کردم به کامپیوتر و آیتونز وصل شد! :n13: حالا باید از اون ابزارها تهیه کنم که باهاش قسمت سیمکارت رو باز می کنن!ببینم لاک هست یا نه؟!

سلام.
ابزاری نمیخواد شما یه سیم کارت ایران بنداز روش ببین کار میکنه یا کد انلاک میخواد،اگه کار کرد که لاک نیست اگر هم که خواست معلومه که لاک هست دیگه.:11:

Sent From My SM-G900H

NOR-1
31-08-2014, 02:12
سلام
وقتی می خوام با itools تو ایپاد 4G فیلم و موزیک بریزم این پیغام میده لطفاً راهنمایی کنید
unable ascertain the compatibility of itunes. please check out internet

NOR-1
31-08-2014, 21:35
سلام
وقتی می خوام تو ایپاد 4G فیلم و موزیک بریزم این پیغام میده لطفاً راهنمایی کنید
unable ascertain the compatibility of itunes. please check out internet

up.........

pishoolii
25-09-2014, 16:15
آقا یه راه راحت واسه عکس ریختن از کامپیوتر به گوشی چیه؟؟
هر دفعه ما گوشی رو وصل میکنیم داستان درست میکنه واسه سینک کردن! عکس ها رو میریزه ولی عکس های توی گوشی رو پاک میکنه!

5S
ممنون:n12:

hormozan m
25-09-2014, 21:11
هر دفعه ما گوشی رو وصل میکنیم داستان درست میکنه واسه سینک کردن! عکس ها رو میریزه ولی عکس های توی گوشی رو پاک میکنه!

5S

سلام . اگر عکس هایی که داخل گوشی camera roll هستن که پاک نمیشه . اگر عکس ها رو قبلا دستس با آیتونز ریختید احتمالا برای این پاک میشن چون شما فولدری که به آیتونز برای سینک کردن عکس ها رو معرفی کرده بودید رو پاک کردید .

در کل برای سینک عکس شما یک فولدر داخل سیستمتون درست کنید و آدرس رو به آیتونز بدید ( روی گوشی کلیک کنید / تب photos ) وقتی شما سینک میکنید عکس هایی که جدیدا به فولدر اضافه کردید به آیفون منتقل میشه .

فکر کنم پیچیده شد :n02: ساده اش اینه : وقتی عکس میریزی تو آیفون فولدر توی pc رو جابهجا یا پاک نکنید به همون اضافه یا کم کنید :n09:

NOR-1
26-09-2014, 00:46

5S

با itools راحت میشه ریخت

hormozan m
26-09-2014, 01:45
با itools راحت میشه ریخت

این هم راه حل راحت :n02:

pishoolii
26-09-2014, 11:16
با itools راحت میشه ریخت

آقا دمت گرم .. از شر itunes خلاص شدم!

:n12:

mrs.melika
19-10-2014, 20:58
سلام
من نمیخوام جیلبریک کنم.حالا راهی هست که از دست این محدودیتهای itunes راحت بشم؟
مثلا روی یک کامپیوتر دیگه که گوشی رو وصل میکنم و میخوام با ituns یک فایل رو بریزم اخطار میده که تمام فایلهای قبلی ممکنه پاک بشه!! :n29:

hormozan m
20-10-2014, 21:40
سلام
من نمیخوام جیلبریک کنم.حالا راهی هست که از دست این محدودیتهای itunes راحت بشم؟
مثلا روی یک کامپیوتر دیگه که گوشی رو وصل میکنم و میخوام با ituns یک فایل رو بریزم اخطار میده که تمام فایلهای قبلی ممکنه پاک بشه!! :n29:

سلام ... میتونید از itools استفاده کنید . از آیتونز استفاده کنید بهتره

mrs.melika
21-10-2014, 01:57
itools مگه نیاز به جیلبریک نداره؟
چون قبلا که آیپ%k

hormozan m
21-10-2014, 14:04
itools مگه نیاز به جیلبریک نداره؟
چون قبلا که آیپ%k

خير نيازي به جيلبريك نيست .

Sent from my iPad using Tapatalk

mrs.melika
09-11-2014, 12:19
پست قبلیم نصفه اومده :n02:
یه مشکلی با itools داشتم که رفع شد.

برا امنیتش شما میگید از آیتیونز استفاده کنم بهتره؟
یک سوال دیگه:
الان من روی iphone 5 ورژن ios 8 دارم.نمیتونم به 6 دانگرید کنم؟

mehdi_mh71
18-11-2014, 21:49
سلام دوستان
یکی از دوستان بنده توی کار واردات و صادرات و این جور چیزا هست و لب مرز تردد زیاد داره....یه آیفون میخاد واسم بیاره با قیمت خیلی پایین
یه خورده شک دارم بگیرم یا نه
اپل که تقلبی نداره دیگه درسته؟....چون همش آمریکایی اصل هست....زیاد سر در نمیارم.
به نظرتون بگم بیاره یا خیر
ممنون میشم راهنمایی کنید.

konjkavkhan
21-11-2014, 23:48
سلام
گوشی من نمیتونه همزمان چند تا کارو با هم انجام بده .... مثلا برم توی پوپل کروم بعد اونجا بزنم که یه صفحه را لود کنه. بعد تا صفحه لود میشه برم توی وایبر و پیغامهامو چک کنم.... حتما باید توی کروم بمونم..... کسی این مشکلو نداشته؟ هم روی گوشی این مشکلو دارم هم روی تبلت. گوشی: Iphone 5 IOS 8 تبلت: Ipad air IOS8

PLAΨMID
22-11-2014, 00:19
سلام
گوشی من نمیتونه همزمان چند تا کارو با هم انجام بده .... مثلا برم توی پوپل کروم بعد اونجا بزنم که یه صفحه را لود کنه. بعد تا صفحه لود میشه برم توی وایبر و پیغامهامو چک کنم.... حتما باید توی کروم بمونم..... کسی این مشکلو نداشته؟ هم روی گوشی این مشکلو دارم هم روی تبلت. گوشی: Iphone 5 IOS 8 تبلت: Ipad air IOS8
مطمئنید ؟ دکمه منو رو تست کردید ؟ کار نمیکنه ؟
این اشکال یقینا سخت افزاری نیست !!!:n02:

konjkavkhan
22-11-2014, 17:31
مطمئنید ؟ دکمه منو رو تست کردید ؟ کار نمیکنه ؟
این اشکال یقینا سخت افزاری نیست !!!:n02:

دكمه كار ميكنه
منظور من اين بود كه اكه از كروم خارج بشم فرايند باز شدن صفحه كامل نميشه و بعد مه وارد ميشم ارور ميده كه نتونسته صفحه را باز كنه

PLAΨMID
22-11-2014, 19:01
دكمه كار ميكنه
منظور من اين بود كه اكه از كروم خارج بشم فرايند باز شدن صفحه كامل نميشه و بعد مه وارد ميشم ارور ميده كه نتونسته صفحه را باز كنه

این حتما مشکل نرم افزاریه . از مرورگرهای دیگه استفاده کن ببین اونا هم همینجورن یا نه .

konjkavkhan
22-11-2014, 20:04
این حتما مشکل نرم افزاریه . از مرورگرهای دیگه استفاده کن ببین اونا هم همینجورن یا نه .
تقریباً همه جا همینجوره. مثلاً میرم توی برنامه Facebook میزنم که صفحه را لود کنه ولی خوب طول میکشه. بعد با کلید Home میام بیرون و میرم توی وایبر. یا اینکه میزنم یه صفحه با OpenDoor باز بشه بعد میرم یه جای دیگه. وقتی بر میگردم میبینم که صفحه ارور داده. البته مثلاً از Radiojavan توی پس زمینه اهنگ پخش میکنه. یا پیغامهای وایبر میاد.

PLAΨMID
22-11-2014, 20:19
توی setting گوشی بگرد ببین گزینه ای شبیه run apps in background رو داری یا نه . توی بعضی از گوشی های اندروید این گزینه هست و با فعال کردنش بعد از زدن دکمه home دیگه برنامه ها بسته نمیشن .
اگه نشد دیگه احتمالا مشکل از سیستم عامل گوشی هستش .
موفق باشی .

Pejvak61
27-11-2014, 11:15
چطور ميشه با تغيير Apple Id كانتكتهامو حفظ كنم؟ آيا ميشه كانتكت ها را قبل از تغيير Apple ID به جايي انتقال داد و بعد از تغيير اون دوباره بازيابي كرد؟

mohammad_87
16-12-2014, 20:06
چطور ميشه با تغيير Apple Id كانتكتهامو حفظ كنم؟ آيا ميشه كانتكت ها را قبل از تغيير Apple ID به جايي انتقال داد و بعد از تغيير اون دوباره بازيابي كرد؟
سلام
بهترین راه استفاده از icloud هست.در تنظیمات icloud رو با apple id مورد نظر فعال کرده و قسمت کانتکتها رو روشن کنید.بعد میتونید اونها رو به icloud آپلود کنید و در دیوایس های دیگه با همون apple id اونها رو استفاده کنید.

راه دیگه هم استفاده از itools روی کامپیوتر هست که براحتی همه کانتکتها رو میشه روی کامپیوتر بک آپ گرفت و بعدا میشه اونها رو با ایمیل یا خود itools استفاده کرد.

-------------------
سوال:
چند روزیه که سرعت دانلود من از اپ استور چه با ای تیونر و چه با خود ایفون کمه و به زحمت به 20-30 کیلو بایت میرسه در حالیکه قبلا اینجوری نبود.
راهی برای دانلود با سرعت بالا هست؟

SICILIAN
03-01-2015, 16:27
اینجا چرا کسی جواب تاپیک ها رو نمیده؟
تا حالا دوتا تاپیک زذم هیچکدومم جواب داده نشده...

light
13-01-2015, 14:09
یکی از اقوام واسه ما آیفون 3 ، فرستاده
یکی کامل به ما آموزش نصب نرم افزار و بگه ، کلا از ios هیچی بلد نیستم

shengo_k
13-01-2015, 14:19
یکی از اقوام واسه ما آیفون 3 ، فرستاده
یکی کامل به ما آموزش نصب نرم افزار و بگه ، کلا از ios هیچی بلد نیستم
برای نصب نرم افزار دو روش وجود داره یکی از طریق اپ ستور اپل و دیگری از طریق ریختن که گوشیتون باید جیلبرینگ بشه
شما باید نرم افزار itunse برای ویندوز رو نصب کنید از طریق اون apple id بسازید بعد با وارد کردن اپل آیدی در گوشیتون میتونید راحت بدون محدودیت از appstore نرم افزار بازی آهنگ دانلود کرده

light
13-01-2015, 23:36
من الآن بخوام برنامه رو دانلود و از طریق کابل بریزم و نصب کنم باید جیلبریک کنم اول ؟ بعدش با فایل منجر باید نصب کرد چجوری تو گوشی نصب کنم !1

hormozan m
14-01-2015, 01:11
من الآن بخوام برنامه رو دانلود و از طریق کابل بریزم و نصب کنم باید جیلبریک کنم اول ؟ بعدش با فایل منجر باید نصب کرد چجوری تو گوشی نصب کنم !1

سلام ... برای نصب برنامه میتونید از خود اپ استور گوشی دانلود کنید . ( نیاز به اپل آیدی دارید - برای باقی سرویس های اپل هم نیاز دارید )

بدون جیلبریک هم میتونید برنامه کرک شده نصب کنید . میتونید از سیب چه ( معادل استور بازار در اندروید ) و یا tangbu ( چینی هست ) استفاده کنید .

light
15-01-2015, 01:18
دوستان سیبچه رو دانلود کردم ، ولی چون آیفون 3 هست و ios 6 نصب نمیشه خیلی برنامه ها
بنظرتون چیکار کنم راهی هست ؟ مثلا ارتقا به ios 7 یا 8 داد ؟

hormozan m
15-01-2015, 22:41
دوستان سیبچه رو دانلود کردم ، ولی چون آیفون 3 هست و ios 6 نصب نمیشه خیلی برنامه ها
بنظرتون چیکار کنم راهی هست ؟ مثلا ارتقا به ios 7 یا 8 داد ؟

خیر نمیتونید متاسفانه ... عمر آیفون 3G و 3Gs تموم شده . اگر از اپ استور نصب کنید میتونید ورژن های قدیمی اپ ها رو که با دستگاه شما سازگار هست رو نصب کنید . البته در مورد اپ هایی که بعد از iOS 4 ( آخرین ورژن برای آیفون شما ) ساخنه شده صادق نیست .

amirpm21
17-01-2015, 23:00
من گوشی ایفون 6 را خریدم (ذی)
تا حالا با ای او اس کار نکردم و خیلی مشکل برام پیش امده مثل اپل ایدی و ...
اولین مشکلم اینه که اپل ای دیم با ای تی نیوز وارد نمیشه
دام به یکی از دوستام که تو انگلیس هست برام ساخن(با مشخصات امریکا) االان میتونم وارد ای کلود بشم اما وارد اپ استور نمیشه
اگر کسی میتونه برام یکی که کار کنه بسازه و بهم بده خیلی ازش ممنون میشم
سوال بعدیم من یه اهنگ از سایت های ایرانی دانلود کردم با برنامه idownloader اما نمیدونم اهنگه کجا میره
از سیبچه هم برنامه موزیک دانلود کزدم اما همه با اپل ای دی کار میکنن
الان اگه تایپکی یا ... برای اشنای اولیه هست بهم بدید مممنون میشم

n-95
26-01-2015, 09:57
سلام دوستان

برای 3gs وایبر میخوام
ios 4.3.3
8j2 build verj

hormozan m
27-01-2015, 00:18
سلام دوستان

برای 3gs وایبر میخوام
ios 4.3.3
8j2 build verj

سلام . از اپ استور میتونید بگیرید .

n-95
27-01-2015, 01:12
وایبر ورژن 6 ios فقط داشت

hormozan m
27-01-2015, 23:42
وایبر ورژن 6 ios فقط داشت

پس باید به آخرین ورژنی که برای شما اومده آپدیت کنید ( 6.1.6 )

Public Enemy
30-04-2015, 11:54
یه سوال فکر کنم تکراری !

سه تا Iphone داریم با سه تا Apple id مختلف . حجم اینترنتمونم محدوده . می خواستم ببینم راهی هست اپ های رایگان رو که با Itunes برای دستگاه اول دانلود شدند روی هر سه دستگاه نصب کنیم ؟ اعصاب خورد کنه باید یه بازی یک گیگی رو سه بار دانلود کنی برای هر سه تا دستگاه :n29:

hormozan m
02-05-2015, 14:51
یه سوال فکر کنم تکراری !

سه تا Iphone داریم با سه تا Apple id مختلف . حجم اینترنتمونم محدوده . می خواستم ببینم راهی هست اپ های رایگان رو که با Itunes برای دستگاه اول دانلود شدند روی هر سه دستگاه نصب کنیم ؟ اعصاب خورد کنه باید یه بازی یک گیگی رو سه بار دانلود کنی برای هر سه تا دستگاه :n29:

سلام . با آیتونز سینک کنید ! ( آیتونز پی سی )

mj.alijani
12-11-2015, 00:01
سلام
یه سوال فنی تخصصی ، من میخام توی لب تابم نرم افزاری مثله moborbo نصب کنم که همه کاری انجام بده اما واسه ios یا apple ،،خود moborobo واسه ios هست اما بعضی گوشی هارو نمیشناسه یا برنامه نصب نمیکنه failed میده حالا به هر دلیلی...
تو اینترنت هم گشتم که رسیدم به itunes اینم که اپل آیدی میخاد ورژن جدیدش که دانلود کردم موقع ساخت Apple id ازم کارت اعتباری همچین چیزیو میخاد که نمیشه ساخت
خیلی تو زمینه اپل وارد نیستم اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم.. :n16:

Public Enemy
12-11-2015, 01:05
سلام
یه سوال فنی تخصصی ، من میخام توی لب تابم نرم افزاری مثله moborbo نصب کنم که همه کاری انجام بده اما واسه ios یا apple ،،خود moborobo واسه ios هست اما بعضی گوشی هارو نمیشناسه یا برنامه نصب نمیکنه failed میده حالا به هر دلیلی...
تو اینترنت هم گشتم که رسیدم به itunes اینم که اپل آیدی میخاد ورژن جدیدش که دانلود کردم موقع ساخت Apple id ازم کارت اعتباری همچین چیزیو میخاد که نمیشه ساخت
خیلی تو زمینه اپل وارد نیستم اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم.. :n16:

با سلام . برای اینکه به مشکل کارت اعتباری برخورد نکنین ، از itunes یک اپ رایگان ، مثل whatsapp رو پیدا و get رو بزنین ، سپس از اونجا apple id بسازین . اگر این کارو کنین در مرحله ی ثبت credit card یه گزینه ی پنجمی هم میاد که با کلیک روی اون دیگه کردیت کارت نمی خواد . البته این روش زمانی له کارتون میاد که اپ مورد نظرتون پولی نباشه

kojaei_
19-11-2015, 15:12
سلام دوستان
من تازه به جمع شما اضافه شدم.یه سوال دارم.میشه روی یه itunes از دوتا آیفون بکاپ گرفت؟:n36:

Lockheed Martin
18-03-2016, 10:45
سلام دوستان
من تازه به جمع شما اضافه شدم.یه سوال دارم.میشه روی یه itunes از دوتا آیفون بکاپ گرفت؟:n36:
نياز به كار خاصي نيست. شما به هر تعداد گوشي كه به يك كامپيوتر داراي آيتيونز متصل كنيد، براي هرگوشي جداگانه و با اسم خودش بك آپ مي گيرد.

The_matrix
18-03-2016, 14:15
سلام
یه آیفون 4 دارم ios 7.1.2 هست
ولی لاکه چطوری انلاک کنم
تو صفحه invalid sim می زنه می گه باید سیم اپراتور باشه

Lockheed Martin
18-03-2016, 14:40
سلام
یه آیفون 4 دارم ios 7.1.2 هست
ولی لاکه چطوری انلاک کنم
تو صفحه invalid sim می زنه می گه باید سیم اپراتور باشه
براي انلاك كردن آيفون بايد به فروشگاه هايي كه اين كار را انجام مي دهند يا سايت هاي اينترنتي مثلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد. با يك جستجوي ساده در اينترنت اين سايت ها را پيدا مي كنيد. البته توجه كنيد همه افراد يا سايت ها قابل اعتماد نيستند و ممكن است هزينه اي از شما بگيرند و گوشيتان براي مدتي انلاك شود اما بدليل اينكه از طريق قانوني اين كار را انجام نداده اند مجددا گوشي لاك شود. پس بدنبال جاي مطمئني باشيد.

The_matrix
18-03-2016, 14:51
خودم نمی تونم انلاک کنم؟؟

Lockheed Martin
18-03-2016, 15:31
خودم نمی تونم انلاک کنم؟؟
فكر نمي كنم روشي وجود داشته باشد كه شما بتوانيد انلاك كنيد يا اگر هست بنده اطلاعي ندارم.براي انلاك كردن گوشي بايد مابه التفاوت هزينه گوشي به اپراتوري كه آن را لاك كرده پرداخت كرد تا گوشي انلاك شود، اگر كسي را در خارج از كشور (كشور اپراتوري كه گوشي را لاك كرده) داشته باشيد ، او مي تواند با پرداخت هزينه به اپراتور گوشي شما را انلاك كند.

The_matrix
18-03-2016, 15:53
پس این همه آموزش آنلاک کردن هست؟ اینا الکیه؟
با R-SIM و یا Custom firmware چی؟

Lockheed Martin
18-03-2016, 16:01
پس این همه آموزش آنلاک کردن هست؟ اینا الکیه؟
با R-SIM و یا Custom firmware چی؟
نه اينا الكي نيستند اما انلاك رسمي همان انلاك از طرف اپراتور است . براي آشنايي با ساير روش ها اين لينك به شما كمك مي كند اما من تا به حال هيچكدام از آنها را شخصا انجام نداده ام :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آنلاک-سخت-افزاری-آیفون
من خودم تا به حال دو دستگاه آيفون را به روش رسمي و به كمك دوستانم در خارج از كشور براي استفاده خودم انلاك كرده ام كه تا الان هم مشكلي ندارند.

The_matrix
18-03-2016, 17:24
من با iTools که گوشی رو وصل کردم زده آلمان هست
میشه آنلاکش کرد؟؟

kojaei_
20-03-2016, 10:16
مرسى از كمكتون ولى يه مشكل ديگه پيدا كردم. آيتيونز نميشناسه گوشيم رو!!! با يه لپتاپ ديگه هم امتحان كردم. گوشى رو آپديت كردم. آيتيونز رو آپديت كردم كابل رو عوض كردم. درايو c رو كه ويندوز و آيتيونز نصب هستن رو خالى كردم ولى نشد كه نشد. چيكار كنم!!؟؟؟؟

Glad Boy
29-03-2016, 17:11
سلام دوستان
من ميخوام گوشيم رو به ios 9.3 آپديت كنم، ميخواستم بپرسم با آيتونز بهتره كه اين كار رو انجام بدم يا با خود گوشي؟
آپديت ٩.٣ روي گوشيم دانلود شده فقط بايد نصب كنم..
اگر با آيتونز بهتره بفرماييد به چه دليلي؟
گوشيم هم 6s هستش

ممنون ميشم راهنماييم كنيد

Sent from my iPhone using Tapatalk

srx190d
17-05-2016, 17:45
چرا اینقدر سوت و کور

dokhtare_darya
28-01-2017, 13:59
سلام من متاسفانه تاپیک فعالی که بتونم سوالم رو بپرسم در مورد آیفون پیدا تکردم برا همین اینجا میپرسم ... من تا الان همیشه از گوشی های اندروییدی استفاده کردم ولی الان میخوام ولی دو دلم نمیدونم که واقعا پولی که بخوام بدم برا آیفون 7 یا 6 اگر که گوشی اندروییدی خوبی بخرم بهتر هستش یا نه ؟ چون واقعا طبق تحقیقاتی کردم آیفون به خاطر برندش خیلی گرون تر هستش در حالیکه از لحاظ نرم افزاری شاید در بعضی از موارد پایین تر از گوشی های دیگه هم باشه ... اگر اطلاع دارید راهنمایی کنید

NOR-1
28-01-2017, 23:43
سلام من متاسفانه تاپیک فعالی که بتونم سوالم رو بپرسم در مورد آیفون پیدا تکردم برا همین اینجا میپرسم ... من تا الان همیشه از گوشی های اندروییدی استفاده کردم ولی الان میخوام ولی دو دلم نمیدونم که واقعا پولی که بخوام بدم برا آیفون 7 یا 6 اگر که گوشی اندروییدی خوبی بخرم بهتر هستش یا نه ؟ چون واقعا طبق تحقیقاتی کردم آیفون به خاطر برندش خیلی گرون تر هستش در حالیکه از لحاظ نرم افزاری شاید در بعضی از موارد پایین تر از گوشی های دیگه هم باشه ... اگر اطلاع دارید راهنمایی کنید

سلام اتفاقا برعکس نرم افزار های ایفون خیلی قوی تر و با کیفیت تره 7plus بیشتر ارزش خرید داره تا 7 چون هم صاحب صفحه fullhd میشین هم دوربین دوگانه و لرزشگیر قویتر و باتری پرظرفیت تر در غیر این صورت galaxy s7/s7 edge گزینه معقول تریه

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

dokhtare_darya
06-02-2017, 19:36
مرسی از راهنماییتون خودم هم دقیقا بین این دو گزینه دو دل هستم که چیکار کنم ! البته گوشی های اندروییدی دیگه ای هم که الان از برند های دیگه هستن هم بد نیستن از لحاظ مشخصات ولی من واقعا نمیدونم کدوم برند برا اندرویید بهتره ! ال جی و اچ تی سی و هواوی و ... همه گوشی های جدید خوبی دارن

shangil
22-06-2018, 21:13
آیفون من دی اکتیویت شده بود در ایران الان ترکیه هستم اپل 6
از یکی پرسیدم گفت با کامپیوتر میتونی از طریق itune با کامپیوتر اکتیوش کنی کسی راهش رو بلده ممنون میشم کمک کنه فوری
نمیره داخل برنامه اصلا تو گوشی

shangil
22-06-2018, 21:39
آنلاک فکتوری هست انگار خوندم راهی داره بدون هزینه؟

shahinpar
23-05-2019, 15:25
سلام و وقت بخیر،چند وقته ایپد من ارور عدم اعتماد به imap.gmail.com میزنه و باعث غیر فعالی اپل ایدی و سایر برنامه ها شده لطفا بگید چجوری حلش کنم
ضمنا تو پیغام اکسپایر همین imap رو هم میزنه ، خواهشا بفرمایید چجوری رفع مشکل کنم

mirzabozorg
08-09-2019, 08:37
سلام. ببخشید یه گوشی آیفون دارم که چند سال خاموش بوده. نه اپل آیدی رو میدونم نه ایمیل رو و نه حتی سوالات امنیتی. چی کار باید بکنم؟ راهی هست که همه چی از صفر تنظیم بشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

MMDFullHD
09-09-2019, 12:25
سلام. ببخشید یه گوشی آیفون دارم که چند سال خاموش بوده. نه اپل آیدی رو میدونم نه ایمیل رو و نه حتی سوالات امنیتی. چی کار باید بکنم؟ راهی هست که همه چی از صفر تنظیم بشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

سوالتون واضح نیست
الان دقیقا مشکلتون چیه؟ فک کنم که
Find iphone داشتید روش الان ایکلاد مشکل خوردید که ازتون اپل ایدی میخواد؟ باید بدید براتون از سرویس های ایکلاد حذف میکنن حذف کنن براتون
اگه قدیمی باشه بهتره بدید تعمیر کاری جایی خورش کنه بخره ازتون

mirzabozorg
09-09-2019, 21:32
سوالتون واضح نیست
الان دقیقا مشکلتون چیه؟ فک کنم که
Find iphone داشتید روش الان ایکلاد مشکل خوردید که ازتون اپل ایدی میخواد؟ باید بدید براتون از سرویس های ایکلاد حذف میکنن حذف کنن براتون
اگه قدیمی باشه بهتره بدید تعمیر کاری جایی خورش کنه بخره ازتون

ممنون
تعمیر کار که چون رمز نداره میگه برات 2 تومن اینا اب میخوره!
مشکل اینه خوب activation lock نوشته و رو صفحه یوزر پس هست که من هیچ کدوم رو ندارم. ایمیلی هم که داده بودیم یادم نیست و در عمل هیچی ندارم. طوری شده همه میگن دزدیه!!!! البته یه جورایی حق دارن ولی نمیدونن این گوشی چند ساله استفاده نشده به دلایلی اصلا.
نمیدونم اون قضیه آی تیون اینا چیه. البته یکی از دوستان راهنمایی کرد پی وی ولی شما هم چیزی میدونین ممنونتون میشم

MMDFullHD
10-09-2019, 01:19
ممنون
تعمیر کار که چون رمز نداره میگه برات 2 تومن اینا اب میخوره!
مشکل اینه خوب activation lock نوشته و رو صفحه یوزر پس هست که من هیچ کدوم رو ندارم. ایمیلی هم که داده بودیم یادم نیست و در عمل هیچی ندارم. طوری شده همه میگن دزدیه!!!! البته یه جورایی حق دارن ولی نمیدونن این گوشی چند ساله استفاده نشده به دلایلی اصلا.
نمیدونم اون قضیه آی تیون اینا چیه. البته یکی از دوستان راهنمایی کرد پی وی ولی شما هم چیزی میدونین ممنونتون میشم
اگه امکانش که براتون هست یه عکس بگیرید از صفحه لاک
دزدی کجا بود شما ک میگید فقط یوزر پسشو یادتون رفته
سرچ بزنید سرویس حذف ایکلاد
نزدیک ۵۰۰ هزار تومنه

mirzabozorg
10-09-2019, 10:11
اگه امکانش که براتون هست یه عکس بگیرید از صفحه لاک
دزدی کجا بود شما ک میگید فقط یوزر پسشو یادتون رفته
سرچ بزنید سرویس حذف ایکلاد
نزدیک ۵۰۰ هزار تومنه

واللا تو ایران گفتن دو تومن خودم ترکیه هستم. در اصل گفتن پسورد ایکلاد رو چون نداری اصلا نمیشه و ....!. چون ایران تحریمه میگن قیمت بالاست. باید از ترکیه بپرسم فکر کنم. عکس چون کاربر جدیدم اجازه نمیده فکر کنم. همون activation lock بنویسین عکسش رو میاره گوگل.
نوشتم تو گوگل اره حذف ایکلاد
انگار دسته دوم خریدی خب هیچی نمیدونی فروشنده قبلی هم نیست کلا.
باید یه راه حلی باشه دیگه به قیمت پایین.

srx190d
10-09-2019, 11:30
اکر جعبه ش رو داری شاید اپل استور کاری برات انجام بده

Sent from my SM-G950F using Tapatalk