مشاهده نسخه کامل
: سوالات و مشکلات مبتدیان
homay0o0n
12-09-2011, 19:01
اگر آنلاك فكتوريه ميتونيد با خود آيتونز اكتيو كنيد آگر لاكه بايد جيلبريك كنيد و اولترا اسنو رو از سيديا نصب كنيد
mahdis23
13-09-2011, 16:31
سلام،
کیبورد گوشیم (iphone4) پاک شده هم انگلیسی هم فارسی،
فقط قبلش دو سه تا برنامه رو که ربطی هم به کیبورد نداشت رو از cydia آپدیت کردم
بعدش کیبوردم حدف شد،
چی کار باید بکنم؟
joe_satriani
13-09-2011, 19:39
سلام،
کیبورد گوشیم (iphone4) پاک شده هم انگلیسی هم فارسی،
فقط قبلش دو سه تا برنامه رو که ربطی هم به کیبورد نداشت رو از cydia آپدیت کردم
بعدش کیبوردم حدف شد،
چی کار باید بکنم؟
با سلام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
mahdis23
14-09-2011, 20:39
سلام،
یه سوال دیگه...
قبلنا اون بالای گوشیرو (iphone4) که فعال می کردم (همون جا که باطری و آنتن و... نشون میده) یه صفحه سیاه میومد که shortcut فعال کردن وایرلس و gprs و.... رو داشت، خیلی خوب بود!!!:43:
اما الانیه مدته غیر فعال شده دیگه نمیاد!!
چجوری دوباره فعالش کنم؟؟؟
سلام،
یه سوال دیگه...
قبلنا اون بالای گوشیرو (iphone4) که فعال می کردم (همون جا که باطری و آنتن و... نشون میده) یه صفحه سیاه میومد که shortcut فعال کردن وایرلس و gprs و.... رو داشت، خیلی خوب بود!!!:43:
اما الانیه مدته غیر فعال شده دیگه نمیاد!!
چجوری دوباره فعالش کنم؟؟؟
اون برنامه اسمش sbsettings هستش، میتونید از تو سیدیا نصبش کنید
mahdis23
15-09-2011, 08:00
[QUOTE=Mr. Fox;6465235]اون برنامه اسمش sbsettings هستش، میتونید از تو سیدیا نصبش کنید[/QUOTE
ممنون درست شد اما همه ی گزینه های قبلی رو نداره!!
ir.adnan
17-09-2011, 12:04
سلام نمیدونم این سوال مبتدیانه است لا نه اما یه دفعه گوشیم هیچ چیزی رو باز نکرد حتی ماشین حساب و setting رو باز نمیکنه همه برنامه ها روی صفحه ی اولشون گیر میکنن
2بار هم reset کردم درست نشد
باید گوشیت رو به حالت سیف مد ببری بهد اون برنامه رو پاک کنی یا با نرم افزار iphone p30 suite برنامه رو پاک کنی:10:
سلام
من یه نرم افزار دانلود کردم که یه پوشه هست به نام Smack Gugl.app
وقتی هم که بازش میکنم تمام عکسای بازی رو میشه دید
چطوری باید نصبش کرد ؟؟
joe_satriani
17-09-2011, 20:01
سلام
من یه نرم افزار دانلود کردم که یه پوشه هست به نام Smack Gugl.app
وقتی هم که بازش میکنم تمام عکسای بازی رو میشه دید
چطوری باید نصبش کرد ؟؟
با سلام
فایل زیپ شده نیست احیانا؟
فایل به نظر میرسه اینطور که میگید مشکل داشته باشه فقط عکس هست.
موفق باشید.
با سلام
بنده حدود 20 روز پش یه ایفون4 با ورژن 4.2.1 انلاک فکتوری گرفتم و با نرن افزار green poison جلبریکش کردم و سایدا رو هم روش نصب کردم و از سورسهای سایدا فقط witerbord و ifile رو روش نصب کردم و چند تا بازی...
حالا نکته اینجاست که تو winterbord یه تم سبک ریختم و تعدادی از تیکهای winterbord مثل سیاه کردن نوار بالا داخل setting رو زدم ولی احساس میکنم که مصرف باطریم کمی بالاست یعنی از شارژ روی 90% که برش میدارم و بصورت معمولی باهاش کار میکنم یعنی 4/5 تا زنگ و 9/10 تا sms که باهاش میزنم میبینم غروب شارژش به 50% رسیده و اگه بازی کنم که هیچی 45دیقه بازی مداوم = با low batry
حالا ممنون میشم از اساتید که دلایل مصرف بالای باطری چیه ایا مال شماها هم همینطوره؟ و یا winterbord باعث این مساله شده
joe_satriani
24-09-2011, 12:40
با سلام
بنده حدود 20 روز پش یه ایفون4 با ورژن 4.2.1 انلاک فکتوری گرفتم و با نرن افزار green poison جلبریکش کردم و سایدا رو هم روش نصب کردم و از سورسهای سایدا فقط witerbord و ifile رو روش نصب کردم و چند تا بازی...
حالا نکته اینجاست که تو winterbord یه تم سبک ریختم و تعدادی از تیکهای winterbord مثل سیاه کردن نوار بالا داخل setting رو زدم ولی احساس میکنم که مصرف باطریم کمی بالاست یعنی از شارژ روی 90% که برش میدارم و بصورت معمولی باهاش کار میکنم یعنی 4/5 تا زنگ و 9/10 تا sms که باهاش میزنم میبینم غروب شارژش به 50% رسیده و اگه بازی کنم که هیچی 45دیقه بازی مداوم = با low batry
حالا ممنون میشم از اساتید که دلایل مصرف بالای باطری چیه ایا مال شماها هم همینطوره؟ و یا winterbord باعث این مساله شده
با سلام
دلایل زیادی داره.
مثلا اینکه وای فای گوشی مداوم فعال باشه.
winterboard و تم هاش هم میتونه عامل باشه.
رنگ صفحه که زیادی روشن باشه هم هست.
مدام هم روشن باشه صفحه و حالا یا بازی کنید یا اس ام اس و .... هم میتونه تاثیر گذار باشه.
تعداد برنامه های باز هم هست.
موفق باشید.
babak ranjbar
01-10-2011, 13:45
سلام من برای اولین بار میخوام با نرم افزار itunes کار کنم و گوشی رو برنامه جدید بریزم لطفا من را راهنمائی کنید.
babak ranjbar
01-10-2011, 15:56
لطفا جواب بدهید
iliya002
10-10-2011, 21:47
باسلام
خسته نباشید
من تازه یه ای فون 4 خریدم به نام اصلی
حالا چطور بفهمم که گوشیم اصلی هست یا نه
ایا
مشخصه ظاهری نرم افزاری یا سخت افزاری داره این سوال رو برای این پرسیدم چون ای فون چینی هم تو بازار هست
ممنون میشم راهنماییم کنین
iliya002
10-10-2011, 23:33
با عرض سلام و خسته نباشید
من یه ای فن 4 خریدم چطور بفهمم که اصلیه
joe_satriani
11-10-2011, 18:37
باسلام
خسته نباشید
من تازه یه ای فون 4 خریدم به نام اصلی
حالا چطور بفهمم که گوشیم اصلی هست یا نه
ایا
مشخصه ظاهری نرم افزاری یا سخت افزاری داره این سوال رو برای این پرسیدم چون ای فون چینی هم تو بازار هست
ممنون میشم راهنماییم کنین
با سلام
خوب آیفون اصلی و غیر اصلی چینی خیلی تفاوت ظاهری و متفاوتی دارن.
به طور مثال نمونه ی اصلی خیلی شکیل تر و قشنگ تر از چینی هست.
اما در عین حال شما میتونید اون رو روشنش کنید و از طریق نرم افزار آیتونز که روی سیستم هست و دانلودش کنید و گوشی رو توی کامپیوتر بشناسونیدش. یا اینکه سریال نامبرش رو اینجا بذارید.
موفق باشید.
با سلام من یک ایپاد جدید خریدم
خود فروشنده روش حدود 25 گیگ نرم افزار ریخت چند تا سوال داشتم
1.ایا راهی هست از این نرم افزار های نصب شده بکاپی چیزی داشته باشم تا در صورت پاک شدن از دست نروند؟
2.وقتی میخوام روش اهنگ بریزم این پیغام رو میده اگه اکی بزنم کلال فرمت که نمیشه میشه؟ جیلبریک چی می پره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.فروشنده اسمشو گذاشته hah چطوری عوضش کنم؟
magi1991
12-10-2011, 16:32
با سلام من یک ایپاد جدید خریدم
خود فروشنده روش حدود 25 گیگ نرم افزار ریخت چند تا سوال داشتم
1.ایا راهی هست از این نرم افزار های نصب شده بکاپی چیزی داشته باشم تا در صورت پاک شدن از دست نروند؟
2.وقتی میخوام روش اهنگ بریزم این پیغام رو میده اگه اکی بزنم کلال فرمت که نمیشه میشه؟ جیلبریک چی می پره؟
3.فروشنده اسمشو گذاشته hah چطوری عوضش کنم؟
اول سیستمت رو Authorize کن
Store > Authorize This Computer...
بعدش رو دیوایست کلیک راست کن و Transfer Purchased...
الان ترنسفر برنامه ها شروو میشه !
به همین راحتی !
zarrinsaghi
15-10-2011, 12:09
سلام
لاک وآنلاک چی هستند؟
سلام
لاک وآنلاک چی هستند؟
دوست عزیز لاک قفل شده هستش که فقط با یه اپراتور کار میکنه (و معمولا" فقط تو امریکا و اپراتورهای ای تی اند تی و....)و انلاک قفل باز شده هستش که با هر سیمکارتی کار میکنه ....کلا" قفل شده ها قراردای هستن یعنی با یه قیمت خیلی کم می خری ولی دو سال باید از یه اپراتور استفاده کنی و پول ابونمان و غیره بپردازی که در نهایت از قیمت اصلیش هم بیشتر میشه فقط رو هم پول رو نمی دی البته این تو ایران امکانش نیست)
Citrix Systems
15-10-2011, 18:36
سلام من تاحالا محصولات اپل رو نداشتم و میخوام برای اولین بار بخرم ! من تاحالا بیشتر اندروید داشتم.میخوام یه آیفون 4 بخرم . میخواستم بدونم اگه جیل برک نکنم چی میشه ؟ و اینکه نسخه آنلاک گرونتر از لاک هستش ! میگن نسخه لاک هم میفروشن اما نرم افزاری -- کردن آیا ارزش خرید داره ؟ در کل میشه یه راهنمایی کلی بکنید منو؟
joe_satriani
15-10-2011, 20:05
سلام من تاحالا محصولات اپل رو نداشتم و میخوام برای اولین بار بخرم ! من تاحالا بیشتر اندروید داشتم.میخوام یه آیفون 4 بخرم . میخواستم بدونم اگه جیل برک نکنم چی میشه ؟ و اینکه نسخه آنلاک گرونتر از لاک هستش ! میگن نسخه لاک هم میفروشن اما نرم افزاری -- کردن آیا ارزش خرید داره ؟ در کل میشه یه راهنمایی کلی بکنید منو؟
با سلام
اگه جلیبریک نکنید دستگاه رو نمیتونید نرم افزارهای کــرک شده رو روی گوشی اجرا کنید.
می بایست همه ی نرم افزارها رو از فروشگاه اپل خریداری کنید و نصبش کنید.
اما در مورد اینکه آنلاک از لاک گرانتر هست هم اینکه گوشی های لاک اپل درسته گرونتره اما تحت سه تا شرکت خاص خارجی سرویس دهی میشن. در واقع فقط سیم کارت های همون شرکت های مخابراتی رو جواب میدن. و باید خدمات رو ازشون سالیانه یا ماهانه به صورت قراردادی ازشون خرید.
درسته شما 99 دلار برای گوشی آیفون 4 میدی در خارج اما باید 300 دلار هم به طور مثال با شرکت مخابراتی قرارداد ببندید.
اما آنلاک در همه جای جهان با همه نوع سیم کارت جواب میده. در عوض قیمتش هم گرانتر هست.
موفق باشید.
miss_somaieh
16-10-2011, 11:35
سلام
من يه گوشي آيفون 4 خريدم. ظاهرا هنوز امكان جيلبركش وجود نداره، با ايتيونز ميخواستم يكسري فايل pdf بريزم و پس از انتخاب فايلها گزينه سينك را انتخاب كردم، متاسفانه يكسري از اپليكيشنهام را شروع كرد به حذف كردن. خود فروشنده با اكانت اپل خودش برام حدود 200 تا اپليكيشن اوريجينال ريخته بود موقع خريدو الان روي آيكون appstore داره نشون ميده 38(تعداد اپليكيشنهايي كه حذف شدند) كلا اينارو ميشه برگردوند؟ و اينكه چه جوري ميتونم فايل بريزم تو گوشيم كه آيتيونز اذيت نكنه؟ اپليكيشنهاي رايگان را چجوري بگيرم؟ چون هنوز گوشيم جيلبرك نشده.
ممنون ميشم پاسخ بدين يا اينكه به لينكهاي مرتبط redirect ام كنين.
ممنونم.
joe_satriani
16-10-2011, 19:21
سلام
من يه گوشي آيفون 4 خريدم. ظاهرا هنوز امكان جيلبركش وجود نداره، با ايتيونز ميخواستم يكسري فايل pdf بريزم و پس از انتخاب فايلها گزينه سينك را انتخاب كردم، متاسفانه يكسري از اپليكيشنهام را شروع كرد به حذف كردن. خود فروشنده با اكانت اپل خودش برام حدود 200 تا اپليكيشن اوريجينال ريخته بود موقع خريدو الان روي آيكون appstore داره نشون ميده 38(تعداد اپليكيشنهايي كه حذف شدند) كلا اينارو ميشه برگردوند؟ و اينكه چه جوري ميتونم فايل بريزم تو گوشيم كه آيتيونز اذيت نكنه؟ اپليكيشنهاي رايگان را چجوري بگيرم؟ چون هنوز گوشيم جيلبرك نشده.
ممنون ميشم پاسخ بدين يا اينكه به لينكهاي مرتبط redirect ام كنين.
ممنونم.
با سلام
دوست عزیزم در چند پست بالاتر پست شماره 505 دوستمون پاسخ همین سوالتون رو داده که چطوری برنامه هایی که از یه اکانت دیگه ریخته شده رو بتونید توی سیستم خودتون ازشون بک آپ بگیرید.
البته الان که پاک شدن فکر نکنم بتونید مجددا برگردونیدشون.
برای گرفتن برنامه های free هم اول از همه شما باید یه اکانت آیتونز واسه خودتون درست کنید.
به لینک زیر برید و اکانت رو بسازید
اموزش ساختن اکانت نرم افزار itunes ( مخصوص ایفون )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
m_f_sh_85
19-10-2011, 14:01
سلام راهی هست به 2 تا ویی پیی ان کانکت شد؟تو cydia برا این کار addon داره؟
love mac
22-10-2011, 11:49
سلام من ایفون 3gدارم گوشی 11 صفخه برنامه داره ولی وقتی برنامه جدید میریزم میره تو صفحه 13 ولی حالت خاکستری داره وتوی گوشی اون صفحه رو نشون نمیده درضمن توصفحه های عادی ایفون 16 تا برنامه هست یه برنامه معرفی بکنید که برنامه ها رو به صورت فشرده نشون بده ممنون
<^SIleNT^>
27-10-2011, 16:49
سلام
من ipad2 wifi ـه جیلبریک شده دارم،با ورژن 4.3.3.
iTunes دستگاهم رو میشناسه ولی iFunbox نه!
مشکل از چیه؟
alirohani127
03-11-2011, 15:17
سلام
من یه 3 جی اس گرفتم گذاشتم تو شارژ حدود 2 ساعته ولی روشن نمیشه؟
بحث سر لوک و آنلوک بودنشه یه من بلد نیستم؟
لطفا هر چه سریعتر راهنمایی کنید
ehsanbagheri26
07-11-2011, 23:48
سلام
من ipod را اول به restor mode بردم و بعد با برنامه redsn0w_win_0.9.6rc13b طبق دستورات خود برنامه به dfu mod r رفت و دستگاهم خاموش شدو یک سخت افزار جدید به نامه Apple Mobile Device (DFU Mode)
شناخت البته تو قسمت other device ودرایورش رو از اینترنت ویندوز گرفت ولی نتونست نصبش کنه و دستگاه رو نه ituns می شناسه و نه redsn0w حالا باید چی کار کنم
iopd touch 4g ios v4.1
window 8 هم سیستم عامله من هست
I Am Gangster
10-11-2011, 15:50
میشه واسه من دانگرید رو توضیح بدید مرسی از دوستان !
سلام من چند تا سوال دارم در مورد آیفون
1فقط با یک نرم افزار میشه ویدئوهای موجود در گوشی رو خوند و باید با آیتیونز مدیاها رو با اون پلیر سینک کرد ؟ این حقیقت داره ؟ تو os5 این مورد هنوز تغیری نکرده ؟
2فایل منیجری برای این گوشی وجود داره ؟
میشه مدیاها رو با استفاده از وایرلس تو گوشی ریخت ؟
3سنسور تنظیم نور پس زمینه داره ؟
4چه فرمتهایی چه رزولوشنی و با چه بیت ریتی رو میتونه به صورت پیش فرض پخش کنه ؟
5ارزش فروش گوشی xperia x10 رو داره که آیفون 4g بخرم ؟ چون xperia x10 مصرفش بالاست بعد از 3 ساعت کار مداوم باتریش تموم میشه
joe_satriani
11-11-2011, 18:12
میشه واسه من دانگرید رو توضیح بدید مرسی از دوستان !
با سلام
دانگرید از چه به ورژنی به چه ورژنی؟
و اما اگه معنی دانگرید رو میخواید بدونید کلا به پایین آوردن ورژن سیستم عامل گوشیتون میگن.
مثلا شما از 5 بخواید برید به 4 رو میگن.
موفق باشید.
سلام من چند تا سوال دارم در مورد آیفون
1فقط با یک نرم افزار میشه ویدئوهای موجود در گوشی رو خوند و باید با آیتیونز مدیاها رو با اون پلیر سینک کرد ؟ این حقیقت داره ؟ تو os5 این مورد هنوز تغیری نکرده ؟
2فایل منیجری برای این گوشی وجود داره ؟
میشه مدیاها رو با استفاده از وایرلس تو گوشی ریخت ؟
3سنسور تنظیم نور پس زمینه داره ؟
4چه فرمتهایی چه رزولوشنی و با چه بیت ریتی رو میتونه به صورت پیش فرض پخش کنه ؟
5ارزش فروش گوشی xperia x10 رو داره که آیفون 4g بخرم ؟ چون xperia x10 مصرفش بالاست بعد از 3 ساعت کار مداوم باتریش تموم میشه
با سلام
1- خیر، پلیرهای مختلفی هست که میتونید نصب و استفاده کنید ازشون.
معمولا و راه اصولی ریختن فایلها به آیفون همون نرم افزار آیتونز هست ولی در کنارش نرم افزارهای دیگه ای مثه pc suite for iphone یا ifunbox هم میتونید داخل گوشیتون چیزی بریزید.
2- چیزی که زیاده فایل منیجر برای این گوشی. که بهترینش iFile هست. فقط باید دقت داشته باشید که باید گوشی جیلبریک باشه و iFile رو از داخل Cydia نصب کنید.
3- منظورتون از اینکه سنسور تنظیم نور پس زمینه داره رو متوجه نشدم.
4- فرمتهای گوناگون موبایلی رو مثه MP4 رو میخونه.
5- بستگی به نظر و میل خودتون داره. آیفون از هر لحاظی از اکثر گوشی های دیگه که توی بازار هستن سرتر هست.
موفق باشید.
چجوری میشه یک اهنگ رو پاک کرد؟؟
lllpixielll
12-11-2011, 19:30
سلام دوستان
من در این هفته ایشالله میخوام آیفون 4 بخرم...
کلی در مورد جیلیریک و این چیزا خوندم
جدیدا دیدم میشه گیفت کارت خرید و مستقیم از اپل استور خرید کرد ...
سوالم اینه که این گیفت کارت و خرید مستقیم هم دردسر های خودش رو داره انگار درسته؟ جریان ایدی آمریکا و گیفت آمریکا چیه؟
با این وضعیت چیکار باید کرد؟؟؟
جریان ساخت آیدی آیتونز آمریکا ک تو چند تا سایت در مورد صحبت میشه چیه؟
لطفا در مورد کارایی که باید بعد از خرید انجام بدم!! توضیح بدید
ممنون از وقتی که میذارید:11:
جدیدا دیدم میشه گیفت کارت خرید و مستقیم از اپل استور خرید کرد ...
سوالم اینه که این گیفت کارت و خرید مستقیم هم دردسر های خودش رو داره انگار درسته؟ جریان ایدی آمریکا و گیفت آمریکا چیه؟
با این وضعیت چیکار باید کرد؟؟؟
اگه ورژنش 4.3.3 باشه برور جیلیریکش کن حالشو ببیر دیگه اینا رو هم نمیخواد چون اصلا نمیصرفه
در مورد ساخت ایدی هم باید بجای کشور ایران امریکا رو انتخاب کنی و....مراحلس تو همه سایتها هست ...
پیشنهاد میکنم اگه فروشنده خواست جیلیریک بکنه اجازه ده نهایت 20 تومن میگیره ولی باور کن میارزه منم خودم هم مین کار رو کردم
مفق باشی
lllpixielll
12-11-2011, 20:36
ممنون از راهنماییتون
راستش من دبی هستم...تا یکی 2 ماه ایران نمیام
اگر از اینجا بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟ جریان آنلاک فکتوری و پارت نامبر رو از کجا متوجه بشم!؟ یه جایی خوندم پارت نامبر امارات خوب نیست، درسته؟؟ و این پارت نامبر رو از کچا بفهمم واسه کجاست؟
joe_satriani
12-11-2011, 20:44
چجوری میشه یک اهنگ رو پاک کرد؟؟
با سلام
دوست عزیز منظورتون از چه راهی هست؟
چون راههای متفاوتی داره.
مثلا از طریق نرم افراز آیتونز هست.
از طریق نرم افزارهایی مثه ifunbox هم میشه.
و در ورژن های سیستم عامل جدید iOS از طریق خود گوشی هم میشه.
موفق باشید.
سلام دوستان
من آیفون 4 ورژن 5 گرفتم
متاسفانه اين آيفون و برنامه itunes اينقدر گنگ و اذيت کنندست که تو اين مدت واقعا از خريدش پشيمون شدم
من برنامه هاي رو طبق پيوست 1 و 2 دانلود کردم اما از 5 برنامه اي که هر کدوم يه نصف روز زمان ميبره تا دانلود بشه ،2 تا از برنامه ها نصب نميشه و تو ليست sync نمياره
ممنون ميشم يکي راهنمايي کنه من چه کاري بايد انجام بدم , من بدون مشکل 3 گزینه اول رو نصب کردم ولی 2 تای آخر توی لست نمیاد و روی گوشی نصب نمیشن
سلام، يه سوال داشتم. من با wifi ايفون به اينترنت وصل ميشم. و اون موقع كه با اينترنت كارى ندارم wifi / off ميكنم، مى خواستم ببينم اين روشن خاموش كردناى مكرر ايرادى نداره كه،مرسى
در ورژن های سیستم عامل جدید iOS از طریق خود گوشی هم میشه.
چه جوری؟ وؤژن من 4.3.3
joe_satriani
19-11-2011, 19:06
سلام، يه سوال داشتم. من با wifi ايفون به اينترنت وصل ميشم. و اون موقع كه با اينترنت كارى ندارم wifi / off ميكنم، مى خواستم ببينم اين روشن خاموش كردناى مكرر ايرادى نداره كه،مرسى
با سلام
اتفاقا این کار بهتر هم هست برای باطری دستگاه. چون دیگه هر جا که شما باشید اون سعی نمیکنه بگرده تا شبکه وای فای رو پیدا کنه.
موفق باشید.
چه جوری؟ وؤژن من 4.3.3
با سلام
زمانی که داخل iPod برید داخل هر کدوم از آلبوم هاتون که برید یه دکمه هست بالاش به نام Edit. که اون رو بزنید میتونید آهنگ ها رو حذف کنید از روی گوشی.
موفق باشید.
سلام ...آقا یکی کمکم کنه من امروز آیفونم البوهای عکس و باز نمی کنه و دوربینش هم کار نمی کنه باز نمی شه ؟؟؟ ولی با نرفزار باز میشه
JowkersS
24-11-2011, 23:34
سلام ...آقا یکی کمکم کنه من امروز آیفونم البوهای عکس و باز نمی کنه و دوربینش هم کار نمی کنه باز نمی شه ؟؟؟ ولی با نرفزار باز میشه
منظورتون از نرم افزار چیه ؟
نرم افزار های Camera ؟
آره...وقتی هم باهام تماس میگیرن میره رو سیف مود :؟
n.a.b.a.t
03-12-2011, 17:21
جلبریک ایفون 4 اس چطوره ؟
joe_satriani
03-12-2011, 20:39
آره...وقتی هم باهام تماس میگیرن میره رو سیف مود :؟
با سلام
اون یه مشکلیه توی جیلبریکی که کردید.
ماله منم 3gs دارم خیلی به ندرت میره .
اما اگه ماله شما مدام میره، یه دور ریستور کنید و دوباره جیلبریک کنید گوشی رو
موفق باشید.
kasra2002
06-12-2011, 11:41
سلام
این پیج آیفون از صفر هستش
منم صفرم
لطلاعاتم هم در حد اینه که میدونم لاک چی هست و ...
یه ایفون تری جی اس از اونورا برام اوردن
حالا از صفر میخوام بدونم چکار کنم
فقط میدونم که پر برنامست
حتی تمیدونم چه سیم کارتی میخوره و چجوری انلاک کنم
یه جایی معرفی کنید لطفا
ممنون
سلام، بازم يه چن تا سوال. دى
١.بهترين زمان براي شارژ گوشي ايفون كيِ كه باتريش صدمه نبينه؟ساعات پيك؟
٢. بهتره وقتي شارژش تموم شد بزاريم يا فرقي نميكنه؟
٣.در حال شارژ ميشه ازش استفاده كرد؟
٤.ايا app خاصي هس كه ازش استفاده كرد واسه زياد كردن عمر باتري؟
٥.اگه شارژش پر شده باشه ولي تو برق باشه اشكالي داره؟ منظورم اينه كه شبو تو شارژ بمونه
مرسي دوستان
joe_satriani
08-12-2011, 18:37
سلام، بازم يه چن تا سوال. دى
١.بهترين زمان براي شارژ گوشي ايفون كيِ كه باتريش صدمه نبينه؟ساعات پيك؟
٢. بهتره وقتي شارژش تموم شد بزاريم يا فرقي نميكنه؟
٣.در حال شارژ ميشه ازش استفاده كرد؟
٤.ايا app خاصي هس كه ازش استفاده كرد واسه زياد كردن عمر باتري؟
٥.اگه شارژش پر شده باشه ولي تو برق باشه اشكالي داره؟ منظورم اينه كه شبو تو شارژ بمونه
مرسي دوستان
با سلام
1- فرقی نمیکنه. برق شهری باشه فقط بهش وصل میکنید.
2- بهتره که از شارژ قطعش کنید.
3- بله میشه در حال شارژ هم ازش استفاده کرد.
4- خیر برنامه ی کاربردی ای نیست. فقط میتونید در مواقع غیر ضروری وای فای، بلوتوث، 3g، گوشی رو غیرفعال کنید.
5- خودش قطع کن داره. اما در هر صورت بهتره که بکشید از برق.
موفق باشید.
نه منظورم اين بود كه، اگه شارژه گوشي نصف بود ميتونيم بزنيم تو شارژ يا بهتره وقتي شارژش داره تموم ميشه بزنيم تو شارژ
joe_satriani
09-12-2011, 11:17
نه منظورم اين بود كه، اگه شارژه گوشي نصف بود ميتونيم بزنيم تو شارژ يا بهتره وقتي شارژش داره تموم ميشه بزنيم تو شارژ
با سلام
نه فرقی نمیکنه.
هرطور که میتونید میزنید به شارژ و ایرادی نداره.
موفق باشید.
kasra2002
16-12-2011, 18:51
سلام جواب گیر نیومد؟
kasra2002
16-12-2011, 18:51
سلام جواب گیر نیومد؟
سلام
این پیج آیفون از صفر هستش
منم صفرم
لطلاعاتم هم در حد اینه که میدونم لاک چی هست و ...
یه ایفون تری جی اس از اونورا برام اوردن
حالا از صفر میخوام بدونم چکار کنم
فقط میدونم که پر برنامست
حتی تمیدونم چه سیم کارتی میخوره و چجوری انلاک کنم
یه جایی معرفی کنید لطفا
ممنون
دوست عزیز لاک یعنی اینکه فقط روی اپراتور های خاص جواب میده که با اپل قرارداد بستند
آنلاک یعنی روی تمام اپراتورهای دنیا جواب میده
و برای لاک لازم نیست جایی برید توی نت براحتی پیدا میکنید
سلام. ميخاستم بپرسم ايا يه app واسه ايفون سراغ دارين كه باش بشه free internatinal call داش بدون اينكه نياز باشه طرف مقابلت همون app داشته باشه. و تو ايرانم كار كنه :-p لطفا كمك كنين. راستى من يه app واسه sms دارم :دى و بدون مشكل كار ميكنه . jaxtr ولى jaxtrcall كه يه app واسه freecall كار نميكنه. مرسى بچه ها help me plzzz
یه سوالایی داشتم.اگه ایفون خریدیم لاک بود دردسری که نداره.یعنی میشه راحت خودمون انلاکش کنیم؟
ایا میشه بدون اینکه جیل بریک کنم توش بشه برنامه ریخت.؟البته مثل جیل ولی جوری که نیاز به گیفت کارت نباشه.یعنی دردسر کمتر داشته باشه
همچنین راه اندازی بلوتوث
اینا سوالایی که به ذهنم میرسه.من احتمالا سال بعد ایفون بگیرم ولی اینجور سوالا منو از خرید ایفون نگران میکنه.ممنون میشم کمکم کنید.
در ضمن اگه فعالیت اونایی که واردن بیشتر از این باشه این تاپیک میتونه نظر خیلی از افرادو عوض کنه.یکیش من که تو اینده سر خرید ایفون تردید دارم غیر از کیفیتش.ممنون:11:
keyvan94
01-01-2012, 20:15
یه سوالایی داشتم.اگه ایفون خریدیم لاک بود دردسری که نداره.یعنی میشه راحت خودمون انلاکش کنیم؟
ایا میشه بدون اینکه جیل بریک کنم توش بشه برنامه ریخت.؟البته مثل جیل ولی جوری که نیاز به گیفت کارت نباشه.یعنی دردسر کمتر داشته باشه
همچنین راه اندازی بلوتوث
اینا سوالایی که به ذهنم میرسه.من احتمالا سال بعد ایفون بگیرم ولی اینجور سوالا منو از خرید ایفون نگران میکنه.ممنون میشم کمکم کنید.
در ضمن اگه فعالیت اونایی که واردن بیشتر از این باشه این تاپیک میتونه نظر خیلی از افرادو عوض کنه.یکیش من که تو اینده سر خرید ایفون تردید دارم غیر از کیفیتش.ممنون:11:
بستگی به ای فونی که می خرید و ورژن ios دارد الان ای فون های 5 ios رو نمیشه انلاک کرد و فکر می کنم الان تمام ای فون هایی که تو بازار باشن ios 5.0.1 هستند و فعلا انلاک نمی شن
برای ریختن برنامه ها بله می شه برنامه ها رو بدون جیلبریک بریزید ولی فقط برنامه های مجانی اما اگر برنامه های کرک شده رو می خواید بریزید یا باید جیلبریک کنید یا باید از برنامه iresign که فقط دارای نسخه mac هست استفاده کنید.
راستی چرا نمی خواید جیلبریک کنید
امیدوارم مفید واقع شده باشه
والا من موندم از چه کسی کمک بگیرم که بتونم روش حساب کنم!برنامه خریدم برای سال بعد همین موقع هست.تا چیز زیادی از این گوشی ندونم نمیتونم بیام از یه تومن بیشتر پول بدم بعدش نتونم درست ازش استفاده کنم.جیلبریک اینا زیاد سخت نیست چون کسی رو ندارم که ایفون داشته باشه و ازش بتونم کمک بگیرم.حیف ایپادم نسل دومه و تا ورژن 4.2.1 بالاتر نمیشه.اگه میشد بهونه ی خوبی برام میشد که برم ورژن بالاتر روش بزارم و از این مشکلات مبتدی داشته باشم.نمیدونم از تو میشه کمک بگیرم یا کسی تو فوروم هست که دوستم بشه بتونه کمکم کنه.به هرحال بهم پیغام خصوصی بده.
Farshid72
04-01-2012, 12:25
والا من موندم از چه کسی کمک بگیرم که بتونم روش حساب کنم!برنامه خریدم برای سال بعد همین موقع هست.تا چیز زیادی از این گوشی ندونم نمیتونم بیام از یه تومن بیشتر پول بدم بعدش نتونم درست ازش استفاده کنم.جیلبریک اینا زیاد سخت نیست چون کسی رو ندارم که ایفون داشته باشه و ازش بتونم کمک بگیرم.حیف ایپادم نسل دومه و تا ورژن 4.2.1 بالاتر نمیشه.اگه میشد بهونه ی خوبی برام میشد که برم ورژن بالاتر روش بزارم و از این مشکلات مبتدی داشته باشم.نمیدونم از تو میشه کمک بگیرم یا کسی تو فوروم هست که دوستم بشه بتونه کمکم کنه.به هرحال بهم پیغام خصوصی بده.
چی میخواید بدونید دوسته عزیز ؟؟؟
در مورد خود گوشی که میتونید مشخصاتشو از تو سایت هایی چون gsm.ir و gsmarena.com
در بیارید در مورد سیستم عامل و همینطور برنامه ها و همینطور اینکه یه پزشک 5 برنامه برترش چی بوده و یا یه کشیش یا یه شخص معمولی 5 برنامه برترشون که تو منو ها بوده چی بوده و چرا اونارو دانلود یا خریداری کردند میتونید به وب سایت
وهمینطور برای جواب دادن به این سوالات که آیا
16 یا 32 یا 64 گیگ بخرید ؟؟
یا اینکه سیاه یا سفید بخرید میتونید به این سایت مراجعه کنید
ممنون فرشید جان.نمیدونم اگه مشکل یا سوالی داشته باشم میتونم روت حساب کنم؟یعنی پیغام خصوصی بدم سوالاتمو بپرسم.این تاپیک اوایل شولوغ بود الان هیشکی نیست!اگه میتونم روت حساب کنم پیغام خصوصی برام بزن.ممنون میشم اگه روت حساب کنم.
Farshid72
04-01-2012, 18:55
ممنون فرشید جان.نمیدونم اگه مشکل یا سوالی داشته باشم میتونم روت حساب کنم؟یعنی پیغام خصوصی بدم سوالاتمو بپرسم.این تاپیک اوایل شولوغ بود الان هیشکی نیست!اگه میتونم روت حساب کنم پیغام خصوصی برام بزن.ممنون میشم اگه روت حساب کنم.
بله اگه مشکلی داشتید هم میتونید به اون سایتی که معرفی کردم برید هم میتونید سوال کنید یا جواب میدم یا از بچه ها میپرسم ولی حقیقتا در مورد جیلبریک و اینا خبری ندارم و بهتره به همون سایت برید و اگه نتونستید جیلبریک کنید به اون سایت برید که از صفر صفر جیلبریک کردن یه دستگاه و فواید و ضرراتش و اعلام میکنه
بهر حال اگه سوالی بود در خدمتم
من وقتی آپدیت ios 5.0.1 رو با وایرلس ipod میزنم آخرش که میخواد بریزه error میده به خاطر jailbreak بودن اینجوری میشه ؟
new architect
10-01-2012, 02:00
سلام به دوستان عزيز
من itunes رو نصب كردم ولي تو قسمت library گزينه apps نداره چيكار كنم؟
joe_satriani
10-01-2012, 21:14
با سلام
از منوی edit گزینه ی preference رو انتخاب کنید.
و از کادر ظاهر شده در تب general گزینه ی apps رو تیک بزنید و اوکی کنید تنظیمات رو.
موفق باشید.
سلام. خسته نباشيد. اول يه گله ك به سوال بالاي صفحه ي من جواب ندادين. ٢. چن روز پيش ميخواستم cellular data رو يه تست بزنم بيبينم سرعتش در چه سطحييه كه on كردم اصلا روشن نشد و icon نيومد بالا. on/off كردم درس شد. ولي امروز مشكل اساسيتر داشتم، خواستم wifi روشن كنم كه اصلا on نشد يني بازم icon بالا نيومد. ا setting ميومدم بيرون on كه بود off ميشد. flight mood ام icon اش بالا نميومد. خلاصه off كردم بازم نشد ٢..٣ بار on/off كردم درس شد. ميخاستم ببينم جدي كه نيس و چرا اونتوري شده. در ضمن يه چن وقته كه باتري زود خالي ميكنه مثلا روزي يه بار شارژ ميكنم. يه سوال ديگه بضي وقتا اين icon wifi واسه ١ ثانيه ميره مياد. اون ا چيه؟ مرسي كه كمك ميكنين. در ضمن به اون سوال بالاييه ام يادتون نره :-p
amir_vel
13-01-2012, 10:27
چطوری بازی که از اینترنت گرفتم بریزم روی گوشیم؟
cidiya روش نصبه و جیل شده.. با کابل وصل کامپیوترمه
joe_satriani
13-01-2012, 13:30
چطوری بازی که از اینترنت گرفتم بریزم روی گوشیم؟
cidiya روش نصبه و جیل شده.. با کابل وصل کامپیوترمه
با سلام
باید شما فایلهای با پسوند ipa رو دانلود کنید.
که میتونید به سایت بزرگ apptrackr.org برید و از اونجا بازیها رو دانلود و در گوشی خودتون بریزید.
فقط به یاد داشته باشید که appsync رو از داخل cydia روی گوشیتون نصب کرده باشید تا بتونید بازیها و برنامه های کــرک شده رو نصب کنید.
موفق باشید.
tranceyou
17-01-2012, 11:24
سلام دوستان ما یک ipod داریم که بعد از نصب برنامه iTunes و وصل کردن اون به دستگاه به مشکل خوردیم و این مشکل این
هست که تمام برنامه ها از روی دستگاه پاک شدن و ایکوناشون نیستن!!!!! مدل g3 32 گیگ هست
joe_satriani
17-01-2012, 20:38
سلام دوستان ما یک ipod داریم که بعد از نصب برنامه iTunes و وصل کردن اون به دستگاه به مشکل خوردیم و این مشکل این
هست که تمام برنامه ها از روی دستگاه پاک شدن و ایکوناشون نیستن!!!!! مدل g3 32 گیگ هست
با سلام
خوب این مشکل پیش میاد دیگه. حتما برنامه ها رو داده بودید واستون بیرون ریخته و وقتی زدید به کامپیوتر خودتون و سینک کردید هیچ کدوم رو نداشتید روی سیستم و پاکشون کرده.
موفق باشید.
JoWkErsSs
18-01-2012, 19:42
به طور اتوماتیک iTunes وقتی میفهمه که برنامه هارو از کامپیوتری که ار اون استفاده میشه Sync نکردید شروع میکنه به Erase Sync کردن که منجر به پاک کردن تمام برنامه هایی که توسط اون سیستم Sync نشدن میشه .:20:
سلام به همه
نظرتون درباره Apple Ipod Touch New 32GB چیه ؟
میارزه بخرمش ؟
مدل بهتر از این سراغ ندارین ؟
ببخشید یه سوال دیگه اینکه ipod کدوم این قابلیت ها رو داره ؟:
1 - رادیو
2- بلوتوث
3- wifi
4- ضبط صدا
5- ضبط از رادیو
6- نمایش متن
7- پورت USB
8- پورت HDMI
9- یخورده درباره iTunes توضیح بدین که چیکار میکنه ؟ از کجا باید تهیش کرد ؟
10- و اینکه آیا عملکرد دوربینش رضایت بخش هست یه نه ؟
لطفا راهنمایی کنید
مقسی
JoWkErsSs
19-01-2012, 13:13
سلام به همه
نظرتون درباره Apple Ipod Touch New 32GB چیه ؟
میارزه بخرمش ؟
مدل بهتر از این سراغ ندارین ؟
ببخشید یه سوال دیگه اینکه ipod کدوم این قابلیت ها رو داره ؟:
1 - رادیو
2- بلوتوث
3- wifi
4- ضبط صدا
5- ضبط از رادیو
6- نمایش متن
7- پورت USB
8- پورت HDMI
9- یخورده درباره iTunes توضیح بدین که چیکار میکنه ؟ از کجا باید تهیش کرد ؟
10- و اینکه آیا عملکرد دوربینش رضایت بخش هست یه نه ؟
لطفا راهنمایی کنید
مقسی
دوست عزیز یکی یکی به سوالاتتون پاسخ میدم ...
1. رادیو رو از طریق آیتونز میتونید داشته باشید البته من تست نکردم ...
2. بلوتوث هم داره ولی برای فعال کردنش نیاز به برنامه celeste دارید .
3.wi-fi هم داره ...
4.ضبط صدا رو با کیفیت بالا انجام میده ...و شما امکان شیر کردن صدا های ضبط شده رو دارید
5.با برنامه های جانبی میشه این کارو کرد ....
6.منظورتون از متن چیه ؟! ما توی iPod یه چیزی داریم به اسم Note که میتونید نوشته های خودتون رو اونجا بنویسید نمایش متن در safari هم هست توسط مود Reader ...
7.پورت USB برای اتصال به PC و شارج شدن و Sync کردن توسط iTunes ....
8.خیر !
9.iTunes برنامه ای هست برای اتصال iDevice به PC که برای انجام کار هایی همچون : sync کردن برنامه و آهنگ و فیلم و... و رفتن به appstore برای دسترسی به برنامه های free و غیر free ... برای restor و update .
10. دوربین آیپاد زیاد مطلوب نیست ...ولی قابل قبول هست (از نظر من البته ) ... یک دوربین در جلوی آیپاد و پشت آیپاد قرار دارد .
درود به همه عزیزان.راستشو بخایین من یه ایپاد تاچ نسل دوم دارم و میخام تو سال بعد یه ایفون بگیرم.البته قبل خریدم سوالام خیلی زیاده راجب فریمور جیل و اورجینال و app ها که البته قبل از خرید ایفون من میخام روی ایپادم انجام بدم که ببینم جیل خوبه یا برنامه اورجینال.اما چون این تاپیک فعال نیست موندم این سوالای کلی خودمو از کجا بپرسم که به نتیجه برسم.البته اگه دوستان از همین تاپیک کمکم کنن که به نتیجه برسم خیلی خیلی ممنون میشم
دوست عزیز یکی یکی به سوالاتتون پاسخ میدم ...
1. رادیو رو از طریق آیتونز میتونید داشته باشید البته من تست نکردم ...
2. بلوتوث هم داره ولی برای فعال کردنش نیاز به برنامه celeste دارید .
3.wi-fi هم داره ...
4.ضبط صدا رو با کیفیت بالا انجام میده ...و شما امکان شیر کردن صدا های ضبط شده رو دارید
5.با برنامه های جانبی میشه این کارو کرد ....
6.منظورتون از متن چیه ؟! ما توی iPod یه چیزی داریم به اسم Note که میتونید نوشته های خودتون رو اونجا بنویسید نمایش متن در safari هم هست توسط مود Reader ...
7.پورت USB برای اتصال به PC و شارج شدن و Sync کردن توسط iTunes ....
8.خیر !
9.iTunes برنامه ای هست برای اتصال iDevice به PC که برای انجام کار هایی همچون : sync کردن برنامه و آهنگ و فیلم و... و رفتن به appstore برای دسترسی به برنامه های free و غیر free ... برای restor و update .
10. دوربین آیپاد زیاد مطلوب نیست ...ولی قابل قبول هست (از نظر من البته ) ... یک دوربین در جلوی آیپاد و پشت آیپاد قرار دارد .
سلام دوست عزیز
با تشکر از پاسختون
منظورم از متن office ، PDF و ... ( اجرا میکنه ؟ )
من منظور شما رو درباره این پورت usb نگرفتم ! میشه یخورده بیشتر توضیح بدین ( ipod فلش مموری میخوره ؟ )
JoWkErsSs
19-01-2012, 16:06
درود به همه عزیزان.راستشو بخایین من یه ایپاد تاچ نسل دوم دارم و میخام تو سال بعد یه ایفون بگیرم.البته قبل خریدم سوالام خیلی زیاده راجب فریمور جیل و اورجینال و app ها که البته قبل از خرید ایفون من میخام روی ایپادم انجام بدم که ببینم جیل خوبه یا برنامه اورجینال.اما چون این تاپیک فعال نیست موندم این سوالای کلی خودمو از کجا بپرسم که به نتیجه برسم.البته اگه دوستان از همین تاپیک کمکم کنن که به نتیجه برسم خیلی خیلی ممنون میشم
دوست عزیز سوالاتونو مطرح کنید . در همین تاپیک ! من تضمین میکنم که جوابتونو میگیرید !:20:
در مورد جیلبریک باید بگم که اگر آنتدر باشه به هیچ عنوان مشکلی به وجود نمیاره !:11:
hashemi_ali_reza
19-01-2012, 18:49
سلام
آیا application منشی تلفنی (پیغام گیر) برای iphone وجود داره؟؟
نقل و قول :
دوست عزیز سوالاتونو مطرح کنید . در همین تاپیک ! من تضمین میکنم که جوابتونو میگیرید !
در مورد جیلبریک باید بگم که اگر آنتدر باشه به هیچ عنوان مشکلی به وجود نمیاره !
ممنون شناختمت.باشه حتما.البته امتهانا تموم شه سوالامو میپرسم.سوالام شاید زیاد باشه چون از صفر دارم یاد میگیرم.همین که علاقه دارم چیزی یاد بگیرم خیلی ارزش داره.بازم ممنون از حمایتت
JoWkErsSs
19-01-2012, 21:44
نقل و قول :
ممنون شناختمت.باشه حتما.البته امتهانا تموم شه سوالامو میپرسم.سوالام شاید زیاد باشه چون از صفر دارم یاد میگیرم.همین که علاقه دارم چیزی یاد بگیرم خیلی ارزش داره.بازم ممنون از حمایتت
درسته دوست عزیز ...ذوق یادگیری ستودنیه ...چیز زیاد سختی نیست یه سری اطلاعات هست که باید یاد بگیری ...:20::11:
amir_vel
20-01-2012, 20:28
سلام
گوشی من apple 2g هست با فریمور 3.1.3
camera گوشی تا دیروز درست بود وقتی گوشی رو به whited00r آپدیت کردمم درست بود .. برنامه Ifile و i blve برا بلوتوس نصب کردم حالا هرچی عکس میگیرم هیچ جا ذخیره نمیشه.. کسی میدونه مشکل چیه؟
JoWkErsSs
21-01-2012, 13:24
ifile رو پاک کنید از سیدیا ببینید درست میشه یا نه ...گاهی اوقات با ifile فایل هایی ریخته میشن که باعث اختلال میشن ...
m_hamidi
22-01-2012, 17:49
فوری کمک:(
با سلام
من یه گوشی iphone 3Gs خریدم ولی هرچی این کامنت ها درباره کار با itunes رو خوندم هنوز هم نمیتونم روی گوشیم برنامه و آهنگ و .. اضافه کنم البته یک بار چند تا نرم افزار رو گوشیم ریختم که الانم دارن کار میکنن ولی دیگه هیچ برنامه ای بهش اضافه نمیشه البته هر تغییری در itunes میدم بعد از sync کردن تو itunes دیده میشه ولی تو گوشی نه دارم دیونه میشم لطفا کمک کنید
JoWkErsSs
23-01-2012, 15:02
فوری کمک:(
با سلام
من یه گوشی iphone 3Gs خریدم ولی هرچی این کامنت ها درباره کار با itunes رو خوندم هنوز هم نمیتونم روی گوشیم برنامه و آهنگ و .. اضافه کنم البته یک بار چند تا نرم افزار رو گوشیم ریختم که الانم دارن کار میکنن ولی دیگه هیچ برنامه ای بهش اضافه نمیشه البته هر تغییری در itunes میدم بعد از sync کردن تو itunes دیده میشه ولی تو گوشی نه دارم دیونه میشم لطفا کمک کنید
آیفون شما جیلبریک شده ؟ شاید برنامه هایی که دارید free هستند ....شایدم appsync رو پاک کردید ...در حین سینک کردن به اروری برخورد نمیکنین ؟
adel.alizadeh1994
25-01-2012, 12:37
سلام دوستان نیاز به کمک فوریتون دارم پسر خالم ایفون 4 داره گوشیشو جیلبریک کرده اما میخواد ورژن گوشیشو ببره بالا اگه ورژن گوشیشو ببره بالا ایا جیلبریکش حذف میشه
خوب امروز اولین سوالمو میپرسم!امیدوارم تا اخرین سوالام سرتو به درد نیارم.
الان اگه بخام برم بازی که مثلا مال ساخت 2009 هستش رو چطوری از itunes گیر بیارم؟اصلا امکانش هست.الان فریور ایپادم اورجیناله.
یکی اینکه چطوری از itunes بک اپ بگیرم ؟و کلا ایتیونزو پاک کنم دوباره چطوری نصبش کنم و دوباره به حالت اول برش گردونم؟ممنون
JoWkErsSs
25-01-2012, 18:05
خوب امروز اولین سوالمو میپرسم!امیدوارم تا اخرین سوالام سرتو به درد نیارم.
الان اگه بخام برم بازی که مثلا مال ساخت 2009 هستش رو چطوری از itunes گیر بیارم؟اصلا امکانش هست.الان فریور ایپادم اورجیناله.
یکی اینکه چطوری از itunes بک اپ بگیرم ؟و کلا ایتیونزو پاک کنم دوباره چطوری نصبش کنم و دوباره به حالت اول برش گردونم؟ممنون
iTunes قسمتی داره به اسم Search که میتونین از اونجا پیدا کنین ( البته پس از ورود به iTunes باید به app Store بروید ) اگر برنامه free باشه میتونین دانلودش کنین اگر پولی باشه شما باید اون رو خریداری کنید ( با کردیت کارت میتونین بخرین )
شما برای بک آپ گرفتن باید آیپاد خودتونو به کامپیوتر متصل کنید ، و سپس آیتونز رو باز کنید و در سمت چپ روی آیپاد خودتون کلیک راست بکنید و Back Up رو بزنید .
آیتونز رو هم اگر پاک کنید میتونین دوباره از اینترنت دانلودش کنید و نصبش کنید :20:
منظورتون برگردوندن به Back Up هست ؟ اگر منظورتون اینه شما وقتی آیپاد رو به کامپیوتر وصل میکنین در سمت چپ روی آیپادتون کلیک راست کنید و روی گزینه Restore frome last backup کلیک کنید .:11:
من وقتی آپدیت ios 5.0.1 رو با وایرلس ipod میزنم آخرش که میخواد بریزه error میده به خاطر jailbreak بودن اینجوری میشه ؟
JoWkErsSs
26-01-2012, 00:57
دوست عزیز ربطی به جیلبریک نداره ! منظورتون آپدیت کردن آیپاد به 5.0.1 هست ؟
ممنون.الان ابن برنامه ها یا گیم های جدید که اومدن که پولی هست.کرک شدش برای جیل بریک هستش؟سایتی هست که بشه دانلودشون کرد؟این برنامه های کرک شده چطوری اپدیت میشن؟
JoWkErsSs
26-01-2012, 14:08
ممنون.الان ابن برنامه ها یا گیم های جدید که اومدن که پولی هست.کرک شدش برای جیل بریک هستش؟سایتی هست که بشه دانلودشون کرد؟این برنامه های کرک شده چطوری اپدیت میشن؟
دوست عزیز ! راه های زیادی برای دانلود کردن برنامه ها هست ...شما میتونین installos رو بعد از جیلبریک دانلود کنین و برنامه هارو از خود iDevice نصب کنید و وقتی هم که آپدیت داشته باشن خودش خبر میده ....
یا اینکه از سایت های مختلف دانلود کنید و توسط آیتونز اونارو سینک کنید . سایت های زیادی هستند چه ایرانی چه خارجی .... بله ! تمام برنامه های جدید کرک شده هستند ... از لینک های زیر میتونین برنامه و بازی دانلود کنید :
pandaapp.com
iosapps.ir
i-os.ir
free-ios.com
apptrackr.org
و....
ممنون جوکر جان.شرمندمون میکنی.من بازم سوال دارم تا دلت بخاد.ولی امیدوارم تحمل جواب دادنشونو داشته باشی:31:.خوب فعلا سوالامو راجب فریمور اصلی میپرسم.1-الان این برنامه هایی که از ایتیونز دانلود کردم رو مثلا میشه توی ایفون هم ریخت یا فقط مختص یه دستگاه میشه؟2-میشه از یه ایتیونز ایفون و ایپاد رو با هم کاراشو کرد؟منظورم اینه که مثلا عکسای ایپاد رو تو ایفون داشته باشم یا اینکه اپ های ایپاد هم توی ایفون باشه و....؟ممنون از اینکه کمکم کنی
اوه!در ضمن شما از فریمور اصلی استفاده میکنید یا جیل؟ممنون
JoWkErsSs
26-01-2012, 22:09
ممنون جوکر جان.شرمندمون میکنی.من بازم سوال دارم تا دلت بخاد.ولی امیدوارم تحمل جواب دادنشونو داشته باشی:31:.خوب فعلا سوالامو راجب فریمور اصلی میپرسم.1-الان این برنامه هایی که از ایتیونز دانلود کردم رو مثلا میشه توی ایفون هم ریخت یا فقط مختص یه دستگاه میشه؟2-میشه از یه ایتیونز ایفون و ایپاد رو با هم کاراشو کرد؟منظورم اینه که مثلا عکسای ایپاد رو تو ایفون داشته باشم یا اینکه اپ های ایپاد هم توی ایفون باشه و....؟ممنون از اینکه کمکم کنی
خب در جواب سوال اول شما باید بگم که مختص یه دستگاه نمیشه ! شما وقتی برنامه رو دانلود میکنین برای تمام iDevice هاتون ( اگه برای اون iDevice باشه ، مثلا بعضی از برنامه ها فقط برای آیپد هستند یا .... ) میشه .
در جواب سوال بعدی شما باید بگم که ، امکان جدیدی که apple در iOS 5 ارائه کرده به اسم iCloud همین کارو میکنه ...به طور اتوماتیک عکس ها و برنامه ها و بازی هایی رو که در آیتونز خودتون دارید پخش میکنه توی تمام iDevice های شما که قیل از اینکار باید اطلاعاتی در این زمینه داشته باشید . ( ساده ترین توضیحی بود که میشد درباره iCloud داد ! )
من از فریمور 5.0.1 جیلبریک شده استفاده میکنم ! :46:
mahrud.m
26-01-2012, 22:09
خوب بستگی به برنامه ای که دانلود کردی داره
همه ی برنامه های آیپاد و آیفون مشترک هستند و میتونید از یک برنامه روی جفت دستگاه ها استفاده کنید ولی برای آیپد قابل استفاده بر روی دستگاه های آیپاد و آیفون نیست
بله میشه ، میتونید از طریق آیفون هر اطلاعاتی رو که روی آیفون میریزید رو روی آیپاد هم sync کنید و داشته باشید یا یه برنامه share بگیرید و از اون استفاده بکنید {روش اول خیلی بهتره}
گفتم برنامه های آیفون و آیپاد مشترک هست و برنامه های آیپد هست که به آیفون و آیپاد نمیخوره
این برنامه شیر که گفتین برای فریمور اصلی هستش یا جیل؟ممنون
mahrud.m
26-01-2012, 22:16
هم برای دستگاه های جیلبریک شده وجود داره و هم میتونی از AppStore بخری
فک کنم Free باشه
یکم بگرد
توی AppStore سرچ کن Bluetooth و اگه کِرِدیت کارت نداری بگرد دنبال برنامه های Free
باید چیز پی ان داشته باشی ، فک کنم بدونی
یکم باید بگردی
ولی به نظرم جیل کنید بهتره ، گوشی حال میاد :دی
JoWkErsSs
26-01-2012, 22:23
دوست عزیز شما میتونین از خود امکان اپل استفاده کنین ! نیازی به این کارا نیست همان طوری که توضیح دادم میتونین در iOS 5 از iCloud استفاده کنید .
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
خوب بستگی به برنامه ای که دانلود کردی داره
همه ی برنامه های آیپاد و آیفون مشترک هستند و میتونید از یک برنامه روی جفت دستگاه ها استفاده کنید ولی برای آیپد قابل استفاده بر روی دستگاه های آیپاد و آیفون نیست
بله میشه ، میتونید از طریق آیفون هر اطلاعاتی رو که روی آیفون میریزید رو روی آیپاد هم sync کنید و داشته باشید یا یه برنامه share بگیرید و از اون استفاده بکنید {روش اول خیلی بهتره}
گفتم برنامه های آیفون و آیپاد مشترک هست و برنامه های آیپد هست که به آیفون و آیپاد نمیخوره
دوست عزیز app هایی داریم برای آیپد که مشترک هستند برای آیفون و آیپاد . در ضمن همه ی برنامه های آیفون با آیپاد مشترک نیست !! لطفا دوستان رو گمراه نکنید !
ممنون
JoWkErsSs
26-01-2012, 22:40
سلام دوستان نیاز به کمک فوریتون دارم پسر خالم ایفون 4 داره گوشیشو جیلبریک کرده اما میخواد ورژن گوشیشو ببره بالا اگه ورژن گوشیشو ببره بالا ایا جیلبریکش حذف میشه
بله دوست عزیز ! جیلبریک از بین میره !:13:
حیف که ایپادم از ورژن 4.2.1 به بالا ساپورت نمیشه!اگه ایفون داشتم کارارو زود میفهمیدم ولی چون قراره اینده بگیرم و این سوالام راجب ایفون تموم شه و به کارای ایفون وارد شم مشکلم حله و باخیال راحت میتونم خریدمو بکنم و گوشی تو دستم نمونه.
ممنون جوکر به وبلاکتم سر زدم.یه سوال براک پیش اومد اینکه این برنامه هایی که تو این سایتا هستش برای جیل بریک هستش یا اینکه برای فریمور اصلی هستش؟اصلا میشه اپ ها رو رو از جایی غیر از ایتیونز دانلود کرد بعد توسط ایتیونز نصب کرد؟ممنون جوکر عزیز:11:
JoWkErsSs
27-01-2012, 13:24
ممنون جوکر به وبلاکتم سر زدم.یه سوال براک پیش اومد اینکه این برنامه هایی که تو این سایتا هستش برای جیل بریک هستش یا اینکه برای فریمور اصلی هستش؟اصلا میشه اپ ها رو رو از جایی غیر از ایتیونز دانلود کرد بعد توسط ایتیونز نصب کرد؟ممنون جوکر عزیز:11:
آدرسش رو از کجا آووردید :31: ؟ این برنامه هایی که در سایت بنده قرار داده شده ، مخصوص جیلبریک شده هاست و نمیشه روی فریمور اورجینال نصبش کرد ! بله ، میشه برنامه هارو از سایت های دیگه دانلود کرد و توسط آیتونز اونارو سینک کنید ، یا به عبارت دیگر نصبش کنید .
مگه وبلاگ شما :31: او اس نیست؟اسمتون هم با حرف :31: شروع میشد.به هرحال.ممنون.:10:
الان برام یه سوال پیش اومده.این قانونی که جیل بریک رو غیر قانونی میکنه و ممکنه احتمالا دیگه نتونیم جیل بریک بکنیم با این وضع دولار چطوری بریم گیفت کارت بگیریم!
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
برام یه سوال پیش اومده.وقتی میخاییم جیل بریک کنیم میریم یه برنامه جیل دانلود میکنیم و اونو اجرا میکنیم وفریمور اصلی رو توش ادد میکنیم و اون جیل میشه.درسته؟یا اینکه یه فریمور جیل شده دانلود میکنیم؟!
یه سوالم برام پیش اومد.تو ایپادم که قسمت موزیک میرم اینا هم هست که موندم چطوری اینارو حذف کنم.البته قبلا حذفشون کردم ولی دردسر بیشتر از قبل می شد
90s music
classical music
music videos
recently added
recently played
top 25 most played
میخام فقط پلی لیست خودم باشه.البته کار سینک کردنش هم راحت باشه.امیدوارم منظورمو فهمیده باشی
JoWkErsSs
30-01-2012, 19:44
یه سوالم برام پیش اومد.تو ایپادم که قسمت موزیک میرم اینا هم هست که موندم چطوری اینارو حذف کنم.البته قبلا حذفشون کردم ولی دردسر بیشتر از قبل می شد
90s music
classical music
music videos
recently added
recently played
top 25 most played
میخام فقط پلی لیست خودم باشه.البته کار سینک کردنش هم راحت باشه.امیدوارم منظورمو فهمیده باشی
عذر میخوام که یک مقدار دیر شد ! در مورد این سوال باید بگم که اینا پلی لیست های دیفالت آیپاده شما میتونین ازشون استفاده نکنین و از پلی لیستی که خودتون میسازین لذت ببرید .
الان برام یه سوال پیش اومده.این قانونی که جیل بریک رو غیر قانونی میکنه و ممکنه احتمالا دیگه نتونیم جیل بریک بکنیم با این وضع دولار چطوری بریم گیفت کارت بگیریم!
این دیگه جوابش معلومه !! جیلبریک در هر صورت به دست ما میرسه اگه نه که توکلت به خدا باشه :31:
برام یه سوال پیش اومده.وقتی میخاییم جیل بریک کنیم میریم یه برنامه جیل دانلود میکنیم و اونو اجرا میکنیم وفریمور اصلی رو توش ادد میکنیم و اون جیل میشه.درسته؟یا اینکه یه فریمور جیل شده دانلود میکنیم؟!!
فریمور جیلبریک شده نداریم ما متاسفانه ! شما باید فریمور اورجینال رو دانلود کنید و اونو جیلبریک کنید .
نه بابا این چه حرفیه.پلی لیستارو که خودم درست میکنمم و اینایی که گفتم هم توش هست.البته میخام فقط پلی لیست های خودم باشه نه اینا.خیلی صفحه شلوغ میشه .اگه بشه اینارو حذف کرد که دردسرش هم از قبل کمتر بشه که خیلی بهتر میشه
JoWkErsSs
31-01-2012, 17:40
نه بابا این چه حرفیه.پلی لیستارو که خودم درست میکنمم و اینایی که گفتم هم توش هست.البته میخام فقط پلی لیست های خودم باشه نه اینا.خیلی صفحه شلوغ میشه .اگه بشه اینارو حذف کرد که دردسرش هم از قبل کمتر بشه که خیلی بهتر میشه
چرا وقتی چیزیو نمیدونم الکی حرف بزنم :31: چرا دروغ بگم تا حالا سعی نکردم پاکشون کنم :20: ولی فکر میکنم اونا دیفالت هستن و نمیشه پاکشون کرد :13: تست میکنم خبر میدم حالا !
JoWkErsSs
31-01-2012, 23:32
تست کردم ... توی آیتونز برای مثال روی Classical Music کلیک راست کنید و بعد Delete ! تمام ...
دم جوکر گلم درد نگنه.:11:اره ازمایش کردم حذف شد!یه چیزی اگه جوابشو ندونی مشکل نیست ولی میخام بدونم.این play lists ها وقتی که دستگاهو به ایتیونز وصل میکنی و یه ست دیگه از همون که وقتی دستگاهو وصل میکنی نشون میده.حالا سوالم اینجاست که وقی میخای از موزیکایی که تو پلی لیستای ایتیونز هست میشه کپی گرفت.اما اگه بخای از موزیکای دیوایس کپی بگیری نمیشه!.چرا ایتیونز اینقد محدودیت داره؟!حتی نمیشه از موزیکای پلی لیستای دیوایس هم به ایتیونز منتقل کند!
البته یه سوال برام پیش اومد .الان اینکه مثلا یه موزیک رو از توی دستگاه پاک میکنم و وقتی که دستگاهو به ایتیونز وصل میکنم دوباره همون اهنگ توی دستگاهمه!عملا مستقل نبودن دستگاهو نشون میده هرچند که فریمورش این امکان رو برای دستگاه گذاشته.چرا برای ایپاد نسل دوم فریمور بالاتر نیست که نصب کنیم؟
JoWkErsSs
01-02-2012, 18:33
البته یه سوال برام پیش اومد .الان اینکه مثلا یه موزیک رو از توی دستگاه پاک میکنم و وقتی که دستگاهو به ایتیونز وصل میکنم دوباره همون اهنگ توی دستگاهمه!عملا مستقل نبودن دستگاهو نشون میده هرچند که فریمورش این امکان رو برای دستگاه گذاشته.چرا برای ایپاد نسل دوم فریمور بالاتر نیست که نصب کنیم؟
محدودیت داشتن آیتونز سبب شده که مزیت هایی داشته باشه !
در مورید این مسئله باید بگم که , شما موزیک هارو وقتی از طریق آیتونز روی دیوایس میریزید , برای پاک کردنش باید از طریق خود آیتونز اقدام کنید ... باید به Library برید و آنگ هایی که میخواید رو از همون Library , حذف کنید ...بعد دیوایس رو سینک کنید .:20:
سوال بعدی باید بگم که , شما به این دلیل نمیتونین فریمور های جدید رو روی این آیفون ها نصب کنید که , قدرت استفاده از فریمور رو ندارن !:41::13:
ممنون جوکر جان.سوالام درباره فریمور اورجینال داره به پایان میرسه.اما اینا از تو اون سوالام مونده که میپرسم
1-از خود برنامه ایتیونز میشه فریمور ایپادمو دانگرید کنم؟اگه نه که که هیچ.2-فیریم ور هارو از خود برنامه ایتیونز دانلود میکنیم؟(البته یادم بود گفتی میریم از اون سایتایی که گفتی دانلود میکنیم.)3-این طریقه نصب فریمور که شامل dfu نیز هست رو یه توضیحی در موردش بدی ممنون میشم.اینکه چطور مراحل نصب فریمور رو انجام میدیم.یادمه ایپادمو از منوی ریست خودش ریست کردم و حتی وقتی یه ایتیونز وصلش کردم عکس دیوایسو نشون نمیداد.اون موقع چیکار باید میکردم که نکردم.ممنون
JoWkErsSs
02-02-2012, 14:11
ممنون جوکر جان.سوالام درباره فریمور اورجینال داره به پایان میرسه.اما اینا از تو اون سوالام مونده که میپرسم
1-از خود برنامه ایتیونز میشه فریمور ایپادمو دانگرید کنم؟اگه نه که که هیچ.2-فیریم ور هارو از خود برنامه ایتیونز دانلود میکنیم؟(البته یادم بود گفتی میریم از اون سایتایی که گفتی دانلود میکنیم.)3-این طریقه نصب فریمور که شامل dfu نیز هست رو یه توضیحی در موردش بدی ممنون میشم.اینکه چطور مراحل نصب فریمور رو انجام میدیم.یادمه ایپادمو از منوی ریست خودش ریست کردم و حتی وقتی یه ایتیونز وصلش کردم عکس دیوایسو نشون نمیداد.اون موقع چیکار باید میکردم که نکردم.ممنون
من که کلا هروقت دانگرید کردم با آیتونز بوده :20:
2. میتونید از خود آیتونز دانلود کنید و همچنین از سایت های دیگه ...
3. شما اول باید فریمور رو داشته باشی , و بعد باید دیوایس رو به DFU ببری , و بعد با نگه داشتن دکمه shift روی Restore کلیک کنی و فریمور رو انتخاب کنی ... بعد خود آیتونز شروع به Extract کردنش و به طور خودکار , شروع به restore میکنه ...!
تمام !( اگر در حین انجام اینکار به اروری برخورد کردی , اون دیگه استثنا هایی داره ... که احتمالا مشکلی پیش نمیاد )
dr_data_13
10-02-2012, 11:09
اگر آیفون 4s رو جیلبریک کنیم دیگه چه کارهایی رو نمیشه باهاش انجام داد؟دیگه نمیشه آپدرت کرد ios رو؟چه محدودیت های پیش میاد؟اگر جیلبریک کنیم بعدا دوباره میتونم عادیش کنیم و از جیلبریک درش بیاریم یا وقتی جیلبریک شد دیگه نمیشه برش گردوند؟
JoWkErsSs
10-02-2012, 11:32
اگر آیفون 4s رو جیلبریک کنیم دیگه چه کارهایی رو نمیشه باهاش انجام داد؟دیگه نمیشه آپدرت کرد ios رو؟چه محدودیت های پیش میاد؟اگر جیلبریک کنیم بعدا دوباره میتونم عادیش کنیم و از جیلبریک درش بیاریم یا وقتی جیلبریک شد دیگه نمیشه برش گردوند؟
دوست عزیز بارها و بارها توضیح داده شده که از جیلبریک نترسید ! شما اگر جیلبریک کنید بازم میتونید آپدیت کنید ! اگر جیلبریک کنید بازم میتونید از جیلبریک درش بیارید ( با ریستور ) :20:
air_damned
22-02-2012, 07:54
سلام دوستان یه مشکل جدید ایفون 4 ورزن 5.0.1
چند مدتی هست که وقتی میام سر گوشیم میبینم که مثلا خاموشه..یعنی همه علایم خاموشی رو داره جز اینکه میتونم از گوشی دیگه بهش زنگ بزنم و بوغ هم میخوره ولی چیزی رو ال سی دی و صدا نمیاره...همونطوری انکار که خاموشه...
نه دکمه home نه power هیچکدام کار نمیکنه...شارژ هم شده در 30% و 71% و هر شارژی این اتفاف بیافته..
تنها راهی که گوشی بالا میاد اینه که دکمه home و power رو باهم 10 ثانیه نگه دارم و اون موقع ارم لوگه apple میاد و گوشی بالا میاد..
از چی میتونه باشه ؟
manya-atashin
23-02-2012, 22:39
دوستان تو آيفون يه قسمت هست بلك ليست !
ميرم يه گروه ميسازم
بعد يه شماره رو وارد ميكنم
ولي بازم اون شماره ميتونه زنگ بزنه و اس ام اس بده !
اين چه جوري كار ميكنه؟
یه سوالی برام پیش اومد که همین الان به ذهنم رسید.
اینکه ایفون از فلش پلیر پشتیبانی نمیکه پس چطور میشه رفت باهاش ویدیو اینجور چیزا تو اینترنت دید!؟ایا برنامه ای چیزی براش هست که نصب بشه؟
از اونجایی که میدونم اینه که کلیه محصولات اپل برای اینترنت میتونن وی پی ان وارد کنن برای اینترنت.حالا سوال اینجاست که با ساکس(از وی پی ان قویتر) هم میشه براش وارد کرد رفت اینترنت؟
JoWkErsSs
26-02-2012, 14:56
یه سوالی برام پیش اومد که همین الان به ذهنم رسید.
اینکه ایفون از فلش پلیر پشتیبانی نمیکه پس چطور میشه رفت باهاش ویدیو اینجور چیزا تو اینترنت دید!؟ایا برنامه ای چیزی براش هست که نصب بشه؟
از اونجایی که میدونم اینه که کلیه محصولات اپل برای اینترنت میتونن وی پی ان وارد کنن برای اینترنت.حالا سوال اینجاست که با ساکس(از وی پی ان قویتر) هم میشه براش وارد کرد رفت اینترنت؟
سلام , لطفا کلماتی همچون وی++پی++ان رو با سانسور بنویسید !
1. iDevice ها ویدیو های اینترنت رو با QuickTime پلی میکنند !
2. بله به صورت دیفالت میشه از امکان سا+ـ+کس استفاده کرد . ( اگر خواستید آموزش رو قرار میدم )
ممنون جوکرجان.درباره چیز پی ان من بلدم اما اون یکی اگه زحمتی نیست برام پ خ بزنی ممنونت میشک.درباره فلش پلیر.خوب اونطور که گفتی پس مشکلی با این مسئله نداره ولی چرا همه جا صحبت از اینه؟اگه نشون میده به طور مثال رفتیم یه سایتی که صفحه اولش یه ویدیو در حال پخش هستش رو نشون میده یا اینکه باید روی اون ویدیو انگشت بزنیم تا نشون بده.اگه واقعا زحمتی برای تو نیست برای من پ خ کن و درباره اینا یه توضیحی بده.چون من سال بعد میخام یا ایفون یا اندروید بگیرم و تو ایفون سر همین چیزا تو خریدم مردد هستم.ممنون
JoWkErsSs
27-02-2012, 13:21
ممنون جوکرجان.درباره چیز پی ان من بلدم اما اون یکی اگه زحمتی نیست برام پ خ بزنی ممنونت میشک.درباره فلش پلیر.خوب اونطور که گفتی پس مشکلی با این مسئله نداره ولی چرا همه جا صحبت از اینه؟اگه نشون میده به طور مثال رفتیم یه سایتی که صفحه اولش یه ویدیو در حال پخش هستش رو نشون میده یا اینکه باید روی اون ویدیو انگشت بزنیم تا نشون بده.اگه واقعا زحمتی برای تو نیست برای من پ خ کن و درباره اینا یه توضیحی بده.چون من سال بعد میخام یا ایفون یا اندروید بگیرم و تو ایفون سر همین چیزا تو خریدم مردد هستم.ممنون
نیازی به پ.خ نیست عزیز !
اگر بالای سایتی یک ویدئو باشه شما باید اون رو لمس کنید تا پلی شه ...
در مورد سا+کس هم باید بگم که اگر میخواید از این نوع استفاده کنید باید به Setting بروید و بعد Wi-Fi و بعد میبینید که اگر مودمی باشه دستگاه پیدا میکنه و اون مودمی که میخواید بهش وصل شید رو انتخاب می کنید . روبروی اون یک فلش آبی رنگ هست . اون رو لمس میکنید ...در صفحه باز شده به پایین بروید ...در قسمت HTTP P_rox_y سه قسمت هست که شما باید Manual رو بزنید ... و بعد اطلاعات خودتون رو وارد کنید :46:
.:PAR3A:.
27-02-2012, 15:16
------ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو همونجا بدیم حله؟! من زدم جواب نداد :-؟
JoWkErsSs
27-02-2012, 17:49
------ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو همونجا بدیم حله؟! من زدم جواب نداد :-؟
تمام اطلاعات رو باید دقیق و کامل وارد کنی ... و بعد ریسپرینگ یا ریستارت کنی ... درست میشه خودم یه مدت استفاده میکردم :20:
جوکر جان واقعا ازت ممنونم.البته راجب پخش ویدیو باز هم ازم خاست که فلش پلیر8 یا بالاتر رو دانلود کنم!پس مشکل از چیه؟
JoWkErsSs
27-02-2012, 22:27
جوکر جان واقعا ازت ممنونم.البته راجب پخش ویدیو باز هم ازم خاست که فلش پلیر8 یا بالاتر رو دانلود کنم!پس مشکل از چیه؟
با iDevice رفتی و فلش پلیر میخواست ؟ یا چیز دیگه ...
ببخش که سوال رو میپرسم.منظورت با ای دیوایس همون ایفون یا ایپاد یا ایپد هستش؟اره فقط فلش پلیر 8 یا بالاتر میخاست.همین.الان تو 4 داری یا 4اس؟چون ایپاد من نسل دومه شاید به دلایلی به خاطر فریمور پایینش باشه که ازم بخاد فلش پلیر داشته باشم و تو فریمور های 5 این مشکل برطرف شده
JoWkErsSs
27-02-2012, 23:23
ببخش که سوال رو میپرسم.منظورت با ای دیوایس همون ایفون یا ایپاد یا ایپد هستش؟اره فقط فلش پلیر 8 یا بالاتر میخاست.همین.الان تو 4 داری یا 4اس؟چون ایپاد من نسل دومه شاید به دلایلی به خاطر فریمور پایینش باشه که ازم بخاد فلش پلیر داشته باشم و تو فریمور های 5 این مشکل برطرف شده
iDevice همون آیفون و آیپاد و آیپد هست ...:46:
من از iPod Touch 4g استفاده میکنم ...
در مورد تغییرات توی فریمور ها باید بگم حق با شماست این مشکل از فریمور 4 به بعد حل شد و دیگه مشکلی نداشته !:20::46:
پاسخ به سوالات شما وظیفه ی من هست :40::10:
من ایپاد 4 دارم الان ورژن 5.0.1 روش هست ایا نیازی به گرفتن shsh دارم ؟
JoWkErsSs
01-03-2012, 11:42
من ایپاد 4 دارم الان ورژن 5.0.1 روش هست ایا نیازی به گرفتن shsh دارم ؟
برای دانگرید شاید احتیاجتون بشه ...ذخیره کنید ضرری نداره چون اپل گفته میخواد جلوی ذخیره کردنش رو بگیره . میتونید از برنامه tinyumbrella استفاده کنید :46:
reza137333
02-03-2012, 16:36
وقتی برنامه رو دان می کنم بعد از ریبوت شدن گوشیم ایکون برنامه سفید می شه چه کار کنم؟
JoWkErsSs
03-03-2012, 20:08
وقتی برنامه رو دان می کنم بعد از ریبوت شدن گوشیم ایکون برنامه سفید می شه چه کار کنم؟
برنامه sbsetting رو از سایدیا دانلود کنید درست میشه !:20:
.promteh.
03-03-2012, 22:02
سلام
دو تا سوال داشتم که ممنون می شم راهنمایی کنید
1. میخوام اینترنت گوشیم رو فعال کنم اما نمیدونم چه طوری این کارو کنم تو سایت همراه اول هم نگاه کردم یه سری توضیحات داده که برام گنگه مثلاً گفته برای تنظیمات mcinet رو انتخاب کنید در صورتی که برای من انتخاب کردنی نیست باید بنویسی واسش همینطور یوز و پسورد !(آیفون4 ورژن4.3.5)
2.گوشیم مدام این پیغام رو می ده:
this accessory is not optimized for this iphon
you may experience noise caused by celluler interference and decrease in cellular signal sterenght
گوشی فقط زنگ می خوره و آهنگ و فیلم و بازی و غیره صدا ندارن:13:(البته گاهی صدا برمی گرده اما معمولاً واسه یه زمان کوتاهه):41:
JoWkErsSs
03-03-2012, 23:11
سلام
دو تا سوال داشتم که ممنون می شم راهنمایی کنید
1. میخوام اینترنت گوشیم رو فعال کنم اما نمیدونم چه طوری این کارو کنم تو سایت همراه اول هم نگاه کردم یه سری توضیحات داده که برام گنگه مثلاً گفته برای تنظیمات mcinet رو انتخاب کنید در صورتی که برای من انتخاب کردنی نیست باید بنویسی واسش همینطور یوز و پسورد !(آیفون4 ورژن4.3.5)
2.گوشیم مدام این پیغام رو می ده:
this accessory is not optimized for this iphon
you may experience noise caused by celluler interference and decrease in cellular signal sterenght
گوشی فقط زنگ می خوره و آهنگ و فیلم و بازی و غیره صدا ندارن:13:(البته گاهی صدا برمی گرده اما معمولاً واسه یه زمان کوتاهه):41:
دوست عزیز شما باید مودم وایرلس داشته باشید و به درستی کانفیگش کنید .
پس از انجام این کار ها وای فای گوشی رو روشن کنید و پسوورد مودم رو بهش بدید . تمام !:46:
.promteh.
03-03-2012, 23:25
دوست عزیز شما باید مودم وایرلس داشته باشید و به درستی کانفیگش کنید .
پس از انجام این کار ها وای فای گوشی رو روشن کنید و پسوورد مودم رو بهش بدید . تمام !:46:
مودم وایرلس ندارم !یعنی نمی شه با نت سیمکارت وصل شد!؟یا فقط این کار واسه دفعه اول لازمه!؟:44::23:
JoWkErsSs
04-03-2012, 00:35
مودم وایرلس ندارم !یعنی نمی شه با نت سیمکارت وصل شد!؟یا فقط این کار واسه دفعه اول لازمه!؟:44::23:
چرا ! شما میتونید از GPRS یا EDGE هم استفاده کنید ...
reza137333
04-03-2012, 15:54
برنامه sbsetting رو از سایدیا دانلود کنید درست میشه !:20:
کار نمی کنه
JoWkErsSs
04-03-2012, 16:22
کار نمی کنه
دوست عزیز اگر میشه درست توضیح بدید ! " کار نمیکنه ؟!! "
در فریمورهای بالای 5 چند آیکون بعد از نصب برنامه خود به خود به وجود می آد که هنوز dev-team جواب خاصی به این موضوع ارائه نکرده و گفته که بعد از مشاهده این آیکونها یک بار دستگاهتون رو respring کنید که با استفاده از برنامه sbsetting مقدوره
reza137333
05-03-2012, 13:16
ایفون من ورژنش 5 نیست 4.2 است وقتی گوشی خاموش می شه برنامه نصب شده سفید میشه رسپرینگ هم کاری نمی کنه:41::41:
سلام
ایپادم هر کاری میکنم سینک نمیشه یک بار هم خاموش روشن کردم فرقی نمیکنه
کامپیوتر دستگاه رو میشناسه ifun box هم همینطور چکار کنم؟
سلام
ببخشید من آموزش استفاده از اینترنت لپتاپ روی آیفون رو میخواستم
فقط خواهشا روشی باشه که جواب بده
و روی لپتاپ هم از طریق wifi به نت وصلم که میخوام اینو روی آیفون هم شیر کنم
.promteh.
09-03-2012, 18:41
خب منم تنظیمات gprs همراه اول رو می خواستم اونجور که سایت همراه اول گفته نتونستم کانکت شم!!!
JoWkErsSs
10-03-2012, 13:31
خب منم تنظیمات gprs همراه اول رو می خواستم اونجور که سایت همراه اول گفته نتونستم کانکت شم!!!
شرمنده ! اینو دیگه باید از خود همراه اول ببینید ... هر شرکتی یکجور هست ...مثلا ایرانسل با ارسال یک پیام کوتاه فعال میکنه .
SIMON137
13-03-2012, 04:07
با کابل متصل کردید ؟
SIMON137
13-03-2012, 04:08
امکانش نیست مستقیما به همون wifi وصل بشید از طریق آیفون ؟!
Nono_Tick
13-03-2012, 16:43
تو این عکس Versionesham هست!اصلا هیچ کاری نمی شه کرد باهاش!تورو خدا کمکم کنید!
pakhme2000
16-03-2012, 17:13
سلام.
من یه آیفون 4s دارم که جیلبرک نشده و میخوام فقط از برنامه های رایگان اپ استور استفاده کنم. در سایت اپل یک آی دی هم ساختم ولی وقتی که این آی دی رو داخل برنامه اپ استور گوشی وارد میکنم یه پیغام میده که قبلا از این آی دی استفاده نشده و باید اکانت خود را review کنید. وقتی که review my account رو میزنم یک صفحه میاد که باید از توش کشور رو انتخاب کنم که میزنم usa ولی در همین مرحله متوقف میشه و اتفاق خاصی نمیافته. باید چیکار کنم؟
خیلی ممنون.
m_f_sh_85
18-03-2012, 09:58
سلام میخواستم بدونم ios5.1 دارای multitasking gesture هست؟آخه رو 5 و 5.0.1 برای آیفون 4 اینو ندیدم؟؟؟
afshin30kh
18-03-2012, 12:35
سلام بدون وایرلس نمیشه ؟
joe_satriani
19-03-2012, 11:12
سلام میخواستم بدونم ios5.1 دارای multitasking gesture هست؟آخه رو 5 و 5.0.1 برای آیفون 4 اینو ندیدم؟؟؟
با سلام
بله داره.
موفق باشید.
p3yman_xl
21-03-2012, 14:56
سلام دوستان
آیا میشه آیفون از خارج از کشور خرید و در ایران استفاده کرد ؟ مثلا آمریکا یا کانادا.
emadpumad
27-03-2012, 17:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلتون اینجا قابل حله
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
emadpumad
27-03-2012, 17:24
آیتیونز کنونیتون رو کامل ری مُو کنید و آخرین نسخه رو دانلود و نصب کنید مشکلتون بر طرف میشه
emadpumad
27-03-2012, 17:26
ایفون من ورژنش 5 نیست 4.2 است وقتی گوشی خاموش می شه برنامه نصب شده سفید میشه رسپرینگ هم کاری نمی کنه:41::41:
این مشکل یک باگ هست که در اثر جیلبریک به وجود میاد اگر خیلی براتون مشکل ایجاد میکنه
میتونید در صورتی که از shsh ورژن ۴.۱ بک آپ دارید یک بار به اون ور ژن ریستور و مجددا جیلبریک کنید این مشکلتون بر طرف میشه
JoWkErsSs
31-03-2012, 14:09
سلام دوستان
آیا میشه آیفون از خارج از کشور خرید و در ایران استفاده کرد ؟ مثلا آمریکا یا کانادا.
بله دوست عزیز ! مشکلی نداره میتونید استفاده کنید .
JoWkErsSs
31-03-2012, 14:13
این مشکل یک باگ هست که در اثر جیلبریک به وجود میاد اگر خیلی براتون مشکل ایجاد میکنه
میتونید در صورتی که از shsh ورژن ۴.۱ بک آپ دارید یک بار به اون ور ژن ریستور و مجددا جیلبریک کنید این مشکلتون بر طرف میشه
نیازی به این کارها نیست میتونید از برنامه sbsettin استفاده کنید .
سلام
من گوشی دوستم که آیفون 3 بود را ریست کلی کردم اما بعد از گذشت چند دقیقه و چند ساعت , پس از خاموش شدن دیگر بالا نیامد .
آیا نباید ریست می کردم؟
و آیا ممکن است که مشکل سخت افزاری داشته باشد؟
لطفا راهنمایی کنید.
07-04-2012, 06:38
سلام
من آیفون جیلبیرگ 4.3.3 دارم 3gs
نمیدونم چرا آیتونز erorr 304 میده و pc safari erorr 306
حال تمام این ها یکطرف الان گوشی هر 5 دقیقه یکبار ریستارت میشه ؟
من قبلا 4.0.1 داشتم ومشکلی نبود چه کنم؟
مرسی
POURIA.G
07-04-2012, 20:05
سلام دوستان
من تازگیا یه ایپاد 32GB خریدم که همون اول دادیدم جیلبریک و این جور کاراشو انجام دادن و ورژنش رو هم به 5.0.1 ارتقا دادن ولی مشکل من با این ورژن اینکه من نمیتونم هیچ برنامه ای روی این ورژن نصب و اجرا کنم ولی همه ی این برنامه ها رو میتونم رو یه ایفون 4 با ورژن 4.0.1 نصب کنم و به راحتی اجرا کنم...
حالا میخواستم ببینم که چطور میتونم این ورژن 5.0.1 به 4.2.1 تغییر بدم البته من یه پک اپلیکیشن برای ایفون و ایپاد دارم که زیرش نوشته برای IOS 4 و دارای چندتا اپدیت مختلف و ابزار جیلبریکه که مشکل من اینه که نمیدونم چطوری از اینا استفاده کنم
اصلا میخوام بدونم که مشکل از این ورژن هستش یا اینکه برنامه های ورژن قبلی رو این ورژن نصب نمیشند نسخه ایتونزمم 10.6 هست
اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم ازتون....
مرسی...
JoWkErsSs
18-04-2012, 21:21
سلام دوستان
من تازگیا یه ایپاد 32GB خریدم که همون اول دادیدم جیلبریک و این جور کاراشو انجام دادن و ورژنش رو هم به 5.0.1 ارتقا دادن ولی مشکل من با این ورژن اینکه من نمیتونم هیچ برنامه ای روی این ورژن نصب و اجرا کنم ولی همه ی این برنامه ها رو میتونم رو یه ایفون 4 با ورژن 4.0.1 نصب کنم و به راحتی اجرا کنم...
حالا میخواستم ببینم که چطور میتونم این ورژن 5.0.1 به 4.2.1 تغییر بدم البته من یه پک اپلیکیشن برای ایفون و ایپاد دارم که زیرش نوشته برای IOS 4 و دارای چندتا اپدیت مختلف و ابزار جیلبریکه که مشکل من اینه که نمیدونم چطوری از اینا استفاده کنم
اصلا میخوام بدونم که مشکل از این ورژن هستش یا اینکه برنامه های ورژن قبلی رو این ورژن نصب نمیشند نسخه ایتونزمم 10.6 هست
اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم ازتون....
مرسی...
1. برای رفتن به نسخه ها پایین تر باید SHSH داشته باشید . ( دانگرید )
2. نرم افزار هایی که در 4.0.1 نصب میشوند در 5.0.1 هم نصب میشوند .
3. فکر میکنم لزومی برای دانگرید نباشه .
4. در هنگام نصب برنامه و بازی به ارور برخورد میکنید ؟
بدبختی اینه که من این سوالات رو تو انجمن تخصصی که میپرسم جواب نمیدن !!!
چه جوری میشه مسیج ها رو به صورت درافت نوشت
من سورس no update رو هم نصب کردم اما نیمدونم چی شده که عدد 1 به ستینگ اضافه شده
و هر وقت هم به وایرلس وصل میشم همش داره از اینترنت چیز میگره تسک منگر رو هم که نگاه میکنم میبینم هیچ برنامه ای باز نیست !
این دو تا سوال منو و راهکارهاشو جواب بدید ممنون
سلام دوستان!
من یه سایتی رو دیدم که مدعی است :(( نصب App های کرک شده بدون جیلبرک برای کلیه idevice ها ))
این سایت سرویسی رو با این نام راه اندازی کرده و اقدام به فروش می کند، می خواستم بدونم اصلا این ادعا واقعیت داره یا نه ؟
و اینکه اصلا چجوری میشه که اپل ما رو به عنوان بتا تستر بشناسه؟
ممنون می شم اگر اطلاعاتی دارید به من هم بدید.
مشکل حل شد!!!!
shadow of fear
27-04-2012, 22:31
سلام دوستان
من دیروز یه آیفون فور اس خریدم. امروز متوجه شدم که اسپیکر سمت چپش کار نمیکنه. شدید ضد حال خوردم )):
به نظرتون بسپرمش زیر دست این تعمیر کارا؟؟؟
سلام دوستان
من دیروز یه آیفون فور اس خریدم. امروز متوجه شدم که اسپیکر سمت چپش کار نمیکنه. شدید ضد حال خوردم )):
به نظرتون بسپرمش زیر دست این تعمیر کارا؟؟؟
دوست عزیز منم مشکل شما رو داشتم . گفتن یکی اسپیکر هس اون یکی میکروفن . کاملا سالمه
سلام
ببخشید من آیپادم رو جیل بریک کرده بودم(با green pois0n) ولی هنوز آپدیتاشو انجام نداده بودم که دیروز یکی از دوستام آیپاد مارو reset کرد:19: حالا وقتی روشنش می کنم یه عکس اسکلت نشون میده و بالا نمیاد و همونجوری میمونه می خواستم بدونم باید چیکار کنم.(آیا دستگاهم آسیب دیده؟؟؟؟؟):41::41::41:
سلام
من میخام بدونم تنظیمات مسیج ای فون کجاس
مثلا Deliver و .........
ببخشید من آیپادم رو جیل بریک کرده بودم(با green pois0n) ولی هنوز آپدیتاشو انجام نداده بودم که دیروز یکی از دوستام آیپاد مارو reset کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا وقتی روشنش می کنم یه عکس اسکلت نشون میده و بالا نمیاد و همونجوری میمونه می خواستم بدونم باید چیکار کنم.(آیا دستگاهم آسیب دیده؟؟؟؟؟)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
casabella
13-05-2012, 23:03
سلام
یه مشکلی واسه ی من پیش اومده ، شمال توی رطوبت آیفون 4اس منو خراب کرده
البته یه چند قطره ای خیس شدن سطحی هم داشت اما فقط آپشن volume رفته و صدای موزیک یا تایپ کردن اصلا نمیاد، ولی صدای زنگش سالم میاد ، روی اسپیکر call میکنم هم صداش میاد، واقعا عجیبه
وقتی موزیک میزارم اون قسمت ولوم رفته اصلا نیست تا موقعی که هد فون وصل میکنم
کسی میتونه کمکم کنه؟
مرسی
Bala Avali
15-05-2012, 16:03
سلام این سوال ساده که مه هم میتونن جواب بدن واسم خیلی مهمه ،
وقتی با گوشی یا تبلت به صفحه ورود یاهو وارد میشید چه شکلیه ؟
حالت عادی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fconfig%2Flogin_verify2%3F%26.src%3Dym)
یا حالت موبایل :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fygo-mail%253B_ylt%3DA0S02ETzTLJPwgcA9Akp89w4%3F.intl%3 Dus%26.lang%3Den)
16-05-2012, 15:09
سلام این سوال ساده که مه هم میتونن جواب بدن واسم خیلی مهمه ،
وقتی با گوشی یا تبلت اپل به صفحه ورود یاهو وارد میشید چه شکلیه ؟
حالت عادی :
یا حالت موبایل :
موبایل های معمولی نسخه موبایل
ولی امسارت فون ها قابلیت باز کردن وب معمولی رو دارند(همون HTML)
DJ.Mamal
16-05-2012, 15:10
سلام
یه مشکلی واسه ی من پیش اومده ، شمال توی رطوبت آیفون 4اس منو خراب کرده
البته یه چند قطره ای خیس شدن سطحی هم داشت اما فقط آپشن volume رفته و صدای موزیک یا تایپ کردن اصلا نمیاد، ولی صدای زنگش سالم میاد ، روی اسپیکر call میکنم هم صداش میاد، واقعا عجیبه
وقتی موزیک میزارم اون قسمت ولوم رفته اصلا نیست تا موقعی که هد فون وصل میکنم
کسی میتونه کمکم کنه؟
مرسی
نگران نباش..مشکل سخت افزاری نیست
الان یکم حالم بده یادم نیست کجا بود :31:
آخه آیفون خودمم باز کردم...خرابه:21:
DJ.Mamal
16-05-2012, 15:13
ببخشید من آیپادم رو جیل بریک کرده بودم(با green pois0n) ولی هنوز آپدیتاشو انجام نداده بودم که دیروز یکی از دوستام آیپاد مارو reset کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا وقتی روشنش می کنم یه عکس اسکلت نشون میده و بالا نمیاد و همونجوری میمونه می خواستم بدونم باید چیکار کنم.(آیا دستگاهم آسیب دیده؟؟؟؟؟)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگران نباش..دوباره با این تاپیک جیل بریکش کن
اگه نشد..به 5.0.1 ریستور کن بعدس از همون تاپیک جیلش کن
hamed999
23-05-2012, 14:15
سلام به دوستان
میخواستم بدونم گوشی با این مشخصات که لاک هست رو چطوری میشه انلاک کرد +هزینه اش
Version : 5.0.1 (9A405)
model : MC603KS
imei : 012749006857625
part number : MC603KS/A
modem firmware : 04.11.08
JoWkErsSs
24-05-2012, 20:01
لطفا سوالات خودتون رو توی تاپیک های مربوطه مطرح کنید .
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سوالات و مشکلات مبتدیان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
JoWkErsSs
25-05-2012, 10:26
لطفا سوالات خودتون رو توی تاپیک مربوطه مطرح کنید .
سوالات و مشکلات مبتدیان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
JoWkErsSs
25-05-2012, 10:27
لطفا سوالات خودتون رو در تاپیک مربوطه مطرح کنید .
سوالات و مشکلات مبتدیان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sasoolee
10-06-2012, 15:40
دروووووووووووووووووود بر تمامي دوستان! خيلي وقت بود از انجمن دور بودم
در مورد خريد جديدم... چندتا سوال دارم . خواهشمندم اساتيد راهنمايي كنن
ديروز يه آيفون 4 از نوع 8گيگ اپراتور at&t بسيار بسيار تميز دستم رسيد ... طرف ميگفت 400 تومن
يكي از دوستان گفت از آخرين ورژنهاشه و اصلاً نميشه آنلاكش كرد... فقط آنلاك فاكتوري كه اونم نزديك 200.000 تومن خرج داره!
اول اينكه قيمتش خوبه؟
دوم اينكه واسه آنلاكش چه راههايي وجود داره؟
سوم اينكه بخرمش يا نه؟!!
با سلام به همه دوستان
من یه آیفون 4 دارم که میخام اونو به لب تاپ یا کامپیوتر وصل کنم از طریق وای فای تا بتونم از اینترنت گوشی روی لب تاپ استفاده کنم. چطور میشه این کارو کرد؟
kasra2002
11-06-2012, 17:56
سلام
یه آیفون 3جی اس دارم آنلاک نمیشه
میگن این ورژن وجود نداره قبل و بعدش اومده
یکیم که خیلی میگفت 100% میتونم الان بعد یه ماه با همه گندی که زده نتونست آنلاک کنه تازه ورژن قبلیو هم خراب کرد و الان فقط از اونایی که باید شارژ نگه داریم شده کسی میتونه راهنمایی کنه
ممنون
ghafari88
21-06-2012, 23:37
دوستان گلم سلام. من گوشی خانومم ( آیفون 4) از پریروز قاطی کرده و خیلی از نرم افزارها رو که با cydia ریخته شده رو باز نمی کنه. یعنی می دونین چجوری میشه. تا باز میشه بسته میشه. نرم افزار جدیدی هم نصب نکردم که بخوام بگم بخاطر اونه. ممنون میشم راهنماییم کنید که چیکار کنم مشکل حل بشه.
amin n & i series
23-06-2012, 19:26
سلام به همه دوستان
ببخشید اگه سوالم بیش از حد مبتدیه
یکی از دوستام اپل 4 خریده
میگه موقع پخش اهنگ فقط از یکی از اسپیکراش صدا میاد
میخواستم بدونم گوشیه یه اسپیکرش مشکل داره .یا فقط اپل 4 یه دونه اسپیکر داره و اون یکیش میکروفونه؟؟؟در کل این گوشی یه اسپیکر داره یا دوتا؟؟؟
ممنون
zarrinsaghi
27-06-2012, 21:02
سلام چه طور می شه فهمید یه آیفون چند ساعت کار کرده؟
سپاس
kasra2002
29-06-2012, 08:59
سلام
یه آیفون 3جی اس دارم آنلاک نمیشه
میگن این ورژن وجود نداره قبل و بعدش اومده
یکیم که خیلی میگفت 100% میتونم الان بعد یه ماه با همه گندی که زده نتونست آنلاک کنه تازه ورژن قبلیو هم خراب کرد و الان فقط از اونایی که باید شارژ نگه داریم شده کسی میتونه راهنمایی کنه
ممنون
سلاممن که هنوز نه گوشی گیرم اومده و نه جوابی از این تاپیک
ghafari88
30-06-2012, 10:41
دوستان گلم سلام. من گوشی خانومم ( آیفون 4) از پریروز قاطی کرده و خیلی از نرم افزارها رو که با cydia ریخته شده رو باز نمی کنه. یعنی می دونین چجوری میشه. تا باز میشه بسته میشه. نرم افزار جدیدی هم نصب نکردم که بخوام بگم بخاطر اونه. ممنون میشم راهنماییم کنید که چیکار کنم مشکل حل بشه.
خواهشاً یکی جواب من رو هم بده. به خدا خیلی اعصابم ریخته به هم.
yas_6969
30-06-2012, 20:20
سلاممن که هنوز نه گوشی گیرم اومده و نه جوابی از این تاپیک
شما ابتدا ورژن گوشی و بیس باند خودتون و ذکر کنید تا اگه کسی تونست کمک بتونه بکنه
yas_6969
30-06-2012, 20:21
خواهشاً یکی جواب من رو هم بده. به خدا خیلی اعصابم ریخته به هم.
به نظرم مشکل جدی نباشه با یه بار خاموش روشن کردن حل میشه
kasra2002
01-07-2012, 19:40
شما ابتدا ورژن گوشی و بیس باند خودتون و ذکر کنید تا اگه کسی تونست کمک بتونه بکنه
اگه اشتباه نکنم 4.3.1 یا 4.3.8 یه همچین چیزی که الان نمیدونم چون گوشی پیش اونه هنوز و روشن نمیشه بالا نمیاد
حتی نمیتونه به حالت قبل برش گرونه میترسم مشکل دیگه ای براش پیش بیاد
خواشا سریع تر بدادم برسید
ghafari88
01-07-2012, 20:02
به نظرم مشکل جدی نباشه با یه بار خاموش روشن کردن حل میشه
دستت درد نکنه. فقط من یه سوال داشتم. چی راجع بهم فکر کردی؟ ... انقدر کودنم به نظرت؟! .... برادر؛ مشکل فراتر از این حرفاس!
yas_6969
01-07-2012, 20:07
اگه اشتباه نکنم 4.3.1 یا 4.3.8 یه همچین چیزی که الان نمیدونم چون گوشی پیش اونه هنوز و روشن نمیشه بالا نمیاد
حتی نمیتونه به حالت قبل برش گرونه میترسم مشکل دیگه ای براش پیش بیاد
خواشا سریع تر بدادم برسید
تا بیس باند و نگید هیچکس نمیتونه کمکی به شما بکنه
yas_6969
01-07-2012, 20:10
دستت درد نکنه. فقط من یه سوال داشتم. چی راجع بهم فکر کردی؟ ... انقدر کودنم به نظرت؟! .... برادر؛ مشکل فراتر از این حرفاس!
من راجب کسی فکر نمیکنم چون فرصتش و ندارم بخوام فکر بکنم در مورد یه شخص غریبه
خیلی ها حواسشون به این موضوع نمیشه
حالا که انقدر هوش و ذکاوت بالایی دارید پس به سادگی میتونید مشکل خودتون و حل کنید.
ghafari88
01-07-2012, 22:22
من راجب کسی فکر نمیکنم چون فرصتش و ندارم بخوام فکر بکنم در مورد یه شخص غریبه
خیلی ها حواسشون به این موضوع نمیشه
حالا که انقدر هوش و ذکاوت بالایی دارید پس به سادگی میتونید مشکل خودتون و حل کنید.
ممنون از راهنمایی شما.
__________________________________________________ ___
از دوستان دیگه اگر کسی هست که بتونه راهنماییم کنه ممنون میشم یه مقدار اطلاعات بهم بده.
Antigirl
05-07-2012, 16:07
ببخشید میشه نحوه تنظیمات GPRS گوشی P1 رو بگید
با SMS نمیشه
باید دستی درست کرد
خیلی ممنون
سلام
دوستان من تا الان با آیفون و کلا با هیچکدوم از دیوایسهای ios کار نکردم : )
برای نصب بازی و برنامه باید چی کار کنم؟
باید گوشی حتما جیلبریک شه؟باید سیدیا نصب کنم؟
آیتونز چیه این وسط؟
01110362
26-07-2012, 21:39
سلام
دوستان من تا الان با آیفون و کلا با هیچکدوم از دیوایسهای ios کار نکردم : )
برای نصب بازی و برنامه باید چی کار کنم؟
باید گوشی حتما جیلبریک شه؟باید سیدیا نصب کنم؟
آیتونز چیه این وسط؟
سلام و درود
برای نصب برنامه و بازی نیاز به برنامه Itunes و یا iifunbox دارید وآموزشش هم با یک سرچ میتونید پیدا کنید.
نیاز نیست حتما جیل بشه ولی با توجه به اینکه اکثر نرم افزارها وبازیها پولی میباشد برای نصب این بازیها بصورت کرک شده دستگاه باید جیلبریک شود. بعد از جیلبریک سایدیا خودش نصب میشه تو گوشی.
...
موید باشید.
pooyakhalili
27-07-2012, 16:04
Salam , y soal ... agha y seri az app haaa pas vandeshoon .ipa nis , masalan barname black list baraye iphone yeki rahnamai kone bege man chejoori bayad injoor barnameha ro install konam !! merc
JoWkErsSs
28-07-2012, 14:28
Salam , y soal ... agha y seri az app haaa pas vandeshoon .ipa nis , masalan barname black list baraye iphone yeki rahnamai kone bege man chejoori bayad injoor barnameha ro install konam !! mercلطفا قوانین رو رعایت کنید و پارسی تایپ کنید.دوست عزیز، اون فرمتی که شما فکرش رو می کنید .Deb هست. اینگونه برنامه ها رو میشه توسط iFun-Box نصب کرد.
سلام من یه ایفون4 دارم که ورژن 4.3.3 هست و به صورت تدر جیلبیریک شده ایا میتونم اون رو به ورژن 5.1.1 اپدیت کنم تا به صورت انتدر جیلبیریک شه؟
و اینکه میشه گوشی انلاک رو با فریمور کاستوم ریستور کرد؟
01110362
29-07-2012, 08:20
لطفا قوانین رو رعایت کنید و پارسی تایپ کنید.دوست عزیز، اون فرمتی که شما فکرش رو می کنید .Deb هست. اینگونه برنامه ها رو میشه توسط iFun-Box نصب کرد.
با سلام
درتکمیل فرمایشات دوستمون ،
فایلهایی که پسوندشون بصورت deb هست اگر بخوای با pc دانلود کنی میتونی با ifunbox و یا برنامه cyder نصبشون کنی تو گوشی .در غیر اینصورت میتونی از طریق گوشی و از طریق cydia برنامه مورد نظر نصب کنی .
سلام من یه ایفون4 دارم که ورژن 4.3.3 هست و به صورت تدر جیلبیریک شده ایا میتونم اون رو به ورژن 5.1.1 اپدیت کنم تا به صورت انتدر جیلبیریک شه؟
و اینکه میشه گوشی انلاک رو با فریمور کاستوم ریستور کرد؟
بله دوست عزیز مشکلی نداره میتونی ابتدا ریستور وسپس جیلبریک کنی .
حالا چرا با کاستوم میخوای ریستورش کنی ؟
موید باشید.
pooyakhalili
29-07-2012, 16:38
مرسی .. حالا اون مشکلم حل شد یه مشکل دیگه پیدا شد ...
الان بالای صفحه بغل جای ک آنتن و میزنه نوشته exit safe mode بد میگه سپرینگبرد کرش کرده ... چیه این باید چی کارش کنم !؟
01110362
29-07-2012, 19:24
الان بالای صفحه بغل جای ک آنتن و میزنه نوشته exit safe mode بد میگه سپرینگبرد کرش کرده ... چیه این باید چی کارش کنم !؟
به احتمال قوی یک برنامه از سایدیا نصب کردید که گوشی با این مشکل مواجه کرده! برنامه های آخری که نصب کردید رو uninstal کنید مشکلتون حل میشه .
موید باشید.
JoWkErsSs
29-07-2012, 19:47
دوست عزیز، یکبار Exit Safe Mode رو برنید اگر گوشی ریسپرینگ شد و باز تو Safe Mode بود آخرین توییکی که دانلود کردید رو حذف کنید، به این صورت که وارد توییک در سیدیا شوید و Modify رو بزنید و سپس گزینه Remove رو بزنید. سپس دستکاه رو ریسپرینگ کنید.
با سلام
درتکمیل فرمایشات دوستمون ،
فایلهایی که پسوندشون بصورت deb هست اگر بخوای با pc دانلود کنی میتونی با ifunbox و یا برنامه cyder نصبشون کنی تو گوشی .در غیر اینصورت میتونی از طریق گوشی و از طریق cydia برنامه مورد نظر نصب کنی .
بله دوست عزیز مشکلی نداره میتونی ابتدا ریستور وسپس جیلبریک کنی .
حالا چرا با کاستوم میخوای ریستورش کنی ؟
موید باشید.
سلام
ببخشید ورژن گوشی 4.3.5 هست
برای اینکه شک دارم انلاک هست هنگام خرید گوشی یه قطعه الکتریکی مثل سیم کارت تو جعبه بود ولی با سیم کارت ایران انتن میداد ولی هر وقت که گوشی خاموش میشد و روی لگوی اپل گیر میکرد بعد از بالا اوردن گوشی روی سیف مود گیر میکرد و میدادم بیرون درست میکردن حالا گفتم شاید بهتر باشه با کاستوم ریستور کرد
01110362
29-07-2012, 21:05
سلام
ببخشید ورژن گوشی 4.3.5 هست
برای اینکه شک دارم انلاک هست هنگام خرید گوشی یه قطعه الکتریکی مثل سیم کارت تو جعبه بود ولی با سیم کارت ایران انتن میداد ولی هر وقت که گوشی خاموش میشد و روی لگوی اپل گیر میکرد بعد از بالا اوردن گوشی روی سیف مود گیر میکرد و میدادم بیرون درست میکردن حالا گفتم شاید بهتر باشه با کاستوم ریستور کرد
سلام
شما از طریق پارت نامبر گوشیتون میتونید متوجه بشید که لاک هست و یا آنلاک فکتوری .
اگر شک داشتید پارت گوشی خودتون بزارید اینجا تا مشخص کنیم وضعیت گوشی رو .
موید باشید.
abedi1986
30-07-2012, 09:56
سلام.من تازه ايفون خريدم مدل فور اس.صفحه منوها كه عوض ميشد ايكون ها به صورت جرخشي حركت ميكردن اما الان ايستا شده .ممنون ميشم دوستان راهنماييم كنيد
// يه مشكل ديگه هم پيدا شد:41: ظهر شارز گوشيم تا 2 درصد استفاده كردم بعد كه زدم تو شارز ديگه شارز نميشه! تا 2/3 دقيقه شارز ميشه ميرسه به 4 درصد بعد علامت دوشاخه مياد رو باطري و ديگه شارز نميشه!
من اين گوشي رو 3 روز نميشه خريدم مطمئنما از شانس منه و اين مشكلات به ندرت اتفاق ميفته!
از اول هم احساس كردم رو باطري اين نميشه زياد حساب كرد چون وقتي وبگردي ميكردم تا 3 ساعت همين دوام مياورد /فك كردم چون جيلبريك شده از اونه و چيز عجيبي نيس
مشخصات گوشيم اينه:
مدل : Iphon 4S 16 gig
framever version : 5.1.1(9B206)
carrier : carrier 12.0
model : MD234C
سلام
شما از طریق پارت نامبر گوشیتون میتونید متوجه بشید که لاک هست و یا آنلاک فکتوری .
اگر شک داشتید پارت گوشی خودتون بزارید اینجا تا مشخص کنیم وضعیت گوشی رو .
موید باشید.
سلام
ممنون از لطفتون
پارت نامبر mc604c/a
01110362
31-07-2012, 15:31
پارت نامبر کانادا و آنلاک فکتوری هست دوست عزیز.
JoWkErsSs
31-07-2012, 18:03
سلام.من تازه ايفون خريدم مدل فور اس.صفحه منوها كه عوض ميشد ايكون ها به صورت جرخشي حركت ميكردن اما الان ايستا شده .ممنون ميشم دوستان راهنماييم كنيد
// يه مشكل ديگه هم پيدا شد:41: ظهر شارز گوشيم تا 2 درصد استفاده كردم بعد كه زدم تو شارز ديگه شارز نميشه! تا 2/3 دقيقه شارز ميشه ميرسه به 4 درصد بعد علامت دوشاخه مياد رو باطري و ديگه شارز نميشه!
من اين گوشي رو 3 روز نميشه خريدم مطمئنما از شانس منه و اين مشكلات به ندرت اتفاق ميفته!
از اول هم احساس كردم رو باطري اين نميشه زياد حساب كرد چون وقتي وبگردي ميكردم تا 3 ساعت همين دوام مياورد /فك كردم چون جيلبريك شده از اونه و چيز عجيبي نيس
مشخصات گوشيم اينه:
مدل : Iphon 4S 16 gig
framever version : 5.1.1(9B206)
carrier : carrier 12.0
model : MD234C
جواب شما در تاپیک دیگری پاسخ داده شده است.
لطفا از مطرح کردن سوال خود در تاپیک های متعدد خود داری کنید.
m.atabaki
31-07-2012, 18:05
سلام دوستان
وایرلس گوشیم وصله ولی با اپستور، آیتیونز،سافاری نمیتونم وصل شم اما با برنامه ای مثل یو سی بروزر وصل میشم
نتوورک ستینگ رو ریست کردم، همه تنظیمات رو هم ریست کردم بازم درست نشد
لطفا کمک کنید ببینم باید چکار کنم
pooyakhalili
10-08-2012, 00:29
سلام آقا ما ی برنامی ریخته بودیم مثکه مشکل داش ...
از اون به بعد شارژ باطری م خیلی زود مصرف میشد .. برنامهرو پاک کردم بازم نشد...
خالی شدن باطری م تقریبا ۱۰۰% مطمئنم نرم افزاریه ...
حالا باید باطری م و عوض کنم ؟! یا باید چی کار کنم !؟
من ۲تا مشکل دارم یکی اینکه گوشی نمیتونه از روی نوشته عکس بگیره یعنی نمیتونه روی نوشته فوکوس کنه و تار میشه
دومیش هم اینکه وقتی یه شماره را ذخیره میکنم بعد از چند روز پاک میشه چرا اینطوری میشه؟
JoWkErsSs
22-08-2012, 16:39
من ۲تا مشکل دارم یکی اینکه گوشی نمیتونه از روی نوشته عکس بگیره یعنی نمیتونه روی نوشته فوکوس کنه و تار میشه
دومیش هم اینکه وقتی یه شماره را ذخیره میکنم بعد از چند روز پاک میشه چرا اینطوری میشه؟
لطفا برای اینطور مسائل تاپیک اضافی ایجاد نکنید.
Mohammad Yek110
22-08-2012, 16:47
سلام
اگه عکاسی آیفون حالت ماکرو داره اونو روشن کنید و با اون حالت عکاسی کنید
سلام
اگه عکاسی آیفون حالت ماکرو داره اونو روشن کنید و با اون حالت عکاسی کنید
نه اون حالتو نداره نرم افزار خاصی برای این کار هست؟
با سلام
یه سوالی واسه من پیش اومده، این پولی که موبایل فروشی ها برای آنلاک کردن آیفون میگیرن مثلا میگن 200 هزار تومن میشه اونم میگن که مخابرات این مبلغو میگیره جریانش چیه؟ واقعا مخابرات میگیره؟ یا اینکه این مبلغ دستمزد متعارف برای آنلاک کردن آیفونه؟
با تشکر
dany_3p4u
23-09-2012, 22:36
سلام
یه آیفون 4 از آب گذشته دستمه! سیمکارت ایران رو می شناسه
مشکلم توی نصب برنامه هست
برنامه iTunes رو نصب کردم اما نمی دونم با این برنامه چطور توی گوشی برنامه های دیگه رو بریزم
برای مثال دیکشنری لانگمن مخصوص آیفون را دانلود کردم بعد از نصب iTunes وقتی روش دبل کلیلک می کنم توی اپز نشونش می ده اما پروسه نصب چیزی نمی ره جلو
قبل از نصب iTunes وقتی گوشی را به پی سی می زدم فقط 16گیگ نشون می داد که مربوط به عکس های گوشی بود، بعد از نصب گوشی اونم نشون نمیده !
ممنون
JoWkErsSs
24-09-2012, 18:44
سلام
یه آیفون 4 از آب گذشته دستمه! سیمکارت ایران رو می شناسه
مشکلم توی نصب برنامه هست
برنامه iTunes رو نصب کردم اما نمی دونم با این برنامه چطور توی گوشی برنامه های دیگه رو بریزم
برای مثال دیکشنری لانگمن مخصوص آیفون را دانلود کردم بعد از نصب iTunes وقتی روش دبل کلیلک می کنم توی اپز نشونش می ده اما پروسه نصب چیزی نمی ره جلو
قبل از نصب iTunes وقتی گوشی را به پی سی می زدم فقط 16گیگ نشون می داد که مربوط به عکس های گوشی بود، بعد از نصب گوشی اونم نشون نمیده !
ممنون
قبل از هرچیز گوشی شما برای اجرای برنامه ها و بازی های کرک شده باید جیلبریک بشود. شما مطابق نسخه ی iOS آیفون خودتون باید جیلبریک مخصوص اون نسخه رو انجام بدید.
بعد از جیلبریک شما می تونید برنامه ها و بازی های کرک شده رو دز آیفون خودتون نصب و اجرا کنید.
برای نصب برنامه و بازی باید فایل ipa رو در Library در قسمت Apps کپی کنید و سپس در آن قسمتی که آیفون خود را مدیریت می کنید بروید، سپس بر روی گزینه Sync در پایین گوشه سمت راست کلیک کنید. سپس عمل نصب فایل ipa آغاز خواهد شد.
dany_3p4u
24-09-2012, 22:30
قبل از هرچیز گوشی شما برای اجرای برنامه ها و بازی های کرک شده باید جیلبریک بشود. شما مطابق نسخه ی iOS آیفون خودتون باید جیلبریک مخصوص اون نسخه رو انجام بدید.
بعد از جیلبریک شما می تونید برنامه ها و بازی های کرک شده رو دز آیفون خودتون نصب و اجرا کنید.
برای نصب برنامه و بازی باید فایل ipa رو در Library در قسمت Apps کپی کنید و سپس در آن قسمتی که آیفون خود را مدیریت می کنید بروید، سپس بر روی گزینه Sync در پایین گوشه سمت راست کلیک کنید. سپس عمل نصب فایل ipa آغاز خواهد شد.
روی خودش کلی برنامه داره ولی می گم من نتونستم نصب کنم (البته مطمئن هستم که جیلبریک شده نیست!)
برای جیلبریک سرچ کردم کمی دنگ و فنگ داره و حوصله می خواد! بدم بیرون بهتر نیست؟! همه این مغازه ها می تونن جیلبریک کنن یا تخصص خاصی می خواد؟
آن قسمتی که آیفون خود را مدیریت می کنید
جای دقیق یا اسمش چی می شه؟
JoWkErsSs
24-09-2012, 23:10
روی خودش کلی برنامه داره ولی می گم من نتونستم نصب کنم (البته مطمئن هستم که جیلبریک شده نیست!)
برای جیلبریک سرچ کردم کمی دنگ و فنگ داره و حوصله می خواد! بدم بیرون بهتر نیست؟! همه این مغازه ها می تونن جیلبریک کنن یا تخصص خاصی می خواد؟
جای دقیق یا اسمش چی می شه؟
اگر کس دیگه ای با کامپیوتر دیگه ای برای شما برنامه و بازی نصب کرده، اگر با یک سیستم دیگه بخواید آیفون رو سینک کنید تمام برنامه ها و بازی ها پاک می شن !
همیشه کارایی از قبیل جیلبریک و برنامه ریختن رو خودتون انجام بدید. به مرور زمان برایتان عادی خواهد شد.
mori-parseh
04-10-2012, 23:50
سلام ، دوستان عزیز یه سوال داشتم
ببخشید من 1 ماه پیش که آیفون 4 گرفتم تونستم از طریق آیتونز و از طریق روشی که تو خود سایت توضیح داده بودین آهنگ ریختم تو موبایل ..
الان 2 هفتس هر کاری می کنم آهنگ نمی تونم بریزم !
تو قسمت پایین آیتوز ، رو علامت + کلیک می کنم ، صفحه پلی لیست واز می شه اهنگ ها رو از صفحه میریزم تو اون بخش و می رم تو قسمت خود آیفون تو آیتونز ، sync هم می کنم ، اسم موزیک هایی که جدید اضاه کردم کناره اسم آهنگایی که تو گوشیم بوده، میاد اما تو موبایل تو بخش موزیکام آهنگایی که اضافه کردم نیست :-(
ممنون میشم کمکم کنید ..
برای ویدیو هم همینطور ، ویدیو هارو با به فرمت mp4 تبدیل کردم ، میریزم نشون میده که ویدیو هست تو بخش ویدیو آیتونز ؛ اما از طریق موبیل که میرم تو بخش ویدیو ، هیچ ویدیویی اضافه نشده ..
:31:سلام.
اونطرف پرسیدیم کسی پاسخگو نبود!
یه آیفون 4 32 گیگ هست میخوام بخرمش.چند تا سوال داشتم.
1) این که از کجا میشه فهمید گوشی پارت کجا هست؟خودش میگه آمریکاست.
2)از کجا میشه فهمید که گوشی آنلاک هست یا لاک؟یا گوشی لاک بوده و اینجا آنلاک شده!
3)قیمت گوشی رو 1.200 گفته به نظرتون خوبه؟یا گرونه؟
4)اگر نکات دیگه ای هم هست ممنون میشم بگید.
ممنونم.
ممنونم ازتون.
2)از کجا میشه فهمید که گوشی آنلاک هست یا لاک؟یا گوشی لاک بوده و اینجا آنلاک شده!
ممنونم.
ممنونم ازتون.
:31:عجب انجمن سوت و کوریه:دیهیشکی نیست یه هلپی بکنه :دی
11-10-2012, 17:14
ممنونم.
ممنونم ازتون.
این تاپیک کلا همینه وضعش ، توی تاپیک آیفون 4 بپرسید سریع تر جواب میگیرید. :دی
1. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. درست نمیشه فهمید ، همون لینک رو مطالعه کنید.
3. -
4. -
موفق باشید.
heessaam
01-11-2012, 02:34
سلام
بچه ها من رفتم تو سایت اپل برای خرید آیفون 5 فکتوری آنلاک اما اپل هنوز فکتوری آنلاک آیفون 5 عرضه نکرده !
حالا برام عجیبه این آیفون 5 های تو بازار ایران از کجا اومده ؟!!!!!
اپل استورهای آمریکا هستن که فعلا فقط قراردادی ارائه میدن چون خودشون با اپراتورای بزرگ آمریکا قرار دارن
اگه شما مثلا تو شعبه کانادا سایت اپل بری میبینی که گوشی ها به صورت آنلاک با قیمت پایه 699دلار فروخته میشه که با مالیات و هزینه حملش بالغ بر 800 دلار میشه
heessaam
01-11-2012, 12:12
ممنون
کاملا حق با شماست .
فقط اگه من از کانادا بخرم تو آپدیت کردنو استفاده کردن مشکلی وجود نداره ؟
جیلبریکو از این جور چیزا که نمی خواد ؟
01-11-2012, 15:54
ممنون
کاملا حق با شماست .
فقط اگه من از کانادا بخرم تو آپدیت کردنو استفاده کردن مشکلی وجود نداره ؟
جیلبریکو از این جور چیزا که نمی خواد ؟
مشکلی وجود نداره.
جیلبرک هم بستگی داره خودتون بخواین انجام بدین یا نه.
heessaam
01-11-2012, 18:36
خیلی ممنونم
فقط می تونید راهنماییم کنید ،اینا چی هستند ؟
AppleCare+ for iPhone
Lightning to 30-pin Adapter
Additional Lightning to USB Cable
Apple TV
با ابنا بالای 1000 دلار برام آب می خوره .
مثلا در مورد سومی بابت کابل اتصال به پی سی باید جداگانه پول پرداخت کرد ؟
خیلی ممنونم
فقط می تونید راهنماییم کنید ،اینا چی هستند ؟
AppleCare+ for iPhone
Lightning to 30-pin Adapter
Additional Lightning to USB Cable
Apple TV
با ابنا بالای 1000 دلار برام آب می خوره .
مثلا در مورد سومی بابت کابل اتصال به پی سی باید جداگانه پول پرداخت کرد ؟
به ترتیب:
سرویس خدمات پس از فروش ویژه اپل
تبدیل محل اتصال قدیمی اپل به مدل جدید
کابل بزرگتر واسه شارژ و اتصال به کامپیوتر و ...
چیزی که تو ایران به جک شبیهه :31:. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محل زندگیتون همونجاست؟ با این حال هم این همه هزینه اضافه دارید؟
heessaam
01-11-2012, 19:58
ممنون از جوابتون .
من ایرانم .
حالا می تونید به من بگید کدوم به درد می خوره ؟
اولیش که به نظر میاد به درد من که ایرانم نخوره .
منظورتون رو از " تبدیل محل اتصال قدیمی اپل به مدل جدید " متوجه نمیشم .
کابل کوچکتر هم داره که شما گفتید " کابل بزرگتر واسه شارژ و اتصال به کامپیوتر " ؟
ممنون از جوابتون .
من ایرانم .
حالا می تونید به من بگید کدوم به درد می خوره ؟
اولیش که به نظر میاد به درد من که ایرانم نخوره .
منظورتون رو از " تبدیل محل اتصال قدیمی اپل به مدل جدید " متوجه نمیشم .
کابل کوچکتر هم داره که شما گفتید " کابل بزرگتر واسه شارژ و اتصال به کامپیوتر " ؟
هیچ کدوم تقریباً به دردتون نمیخوره.
اپل تو نسلهای قبلی محصولاتش یه محل اتصال بزرگ به نام 30pin داشت. توی آیفون 5 اومده اون رو به 9pin کاهش داده. حالا چون ممکنه بعضیها قبلاً از اکسسوری ها مثل Stand و شارژر و ... استفاده میکردند و حالا این کانکتور بزرگتر به آیفون 5 شون نمیخوره. بنابراین یه تبدیل میخرن که کارشون راحت باشه.
آره مگه میشه کابل کوچیکتر نداشته باشه.
+
شما چطور قراره خرید بکنید؟
heessaam
03-11-2012, 01:26
برای کاری باید به کانادا برم . 1000 دلار برای گوشی زیاد منطقی نیست البته بدون این لوازم 32 گیگیش 800 دلاره . اگه دیدم تفاوت قیمتش در ایران و خارج ایران زیاده وقتی برگشتم میفروشمشو یه گلکسی s3 می خرم .
یاعلی / سلام
دوستان چند روزی میشه که دیگه apptrackr آپدیت نمیشه
میخواستم بپرسم کسی اطلاعی داره چه اتفاقی براش افتاده ؟!!!
و یه سئواله مهمتر سایت مرجع و رفرنسی تو همین مایه ها که جامع باشه مثه apptrackr سراغ دارین ؟!
مرسی .
SIMON137
24-11-2012, 10:54
یاعلی / سلام
دوستان چند روزی میشه که دیگه apptrackr آپدیت نمیشه
میخواستم بپرسم کسی اطلاعی داره چه اتفاقی براش افتاده ؟!!!
و یه سئواله مهمتر سایت مرجع و رفرنسی تو همین مایه ها که جامع باشه مثه apptrackr سراغ دارین ؟!
مرسی .
بهترین سایت موجود در این زمینه apptrackr هست
این سایت هم بدک نیست ، ممکنه جواب کار رو بده در بعضی موارد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من آیفونمو آپدیت کردم به نسخه 4.2.1 ولی یه سری از نرم افزارا از جمله نرم افزار فیسبوک یا نیویورک تایمز رو از دست دادم و نسخه های جدیدشون هم که روی اپ استور هستش نیازمند ios 4.3 هستن.
کسی هست که بتونه فیسبوکی که متناسب با آیفون من باشه رو برام آپلود بکنه از نرم افزارای خودش تا من اضافش بکنم به لایبراری گوشیم؟
نسخه هایی که از اینترنت دانلود کردم هیچکدوم نصب نمیشد و همشون ارور میداد موقع سینک
MicrosoftH
20-12-2012, 14:57
سلام IOS گوشی من 4.1 iهستش سوالم اینه اگر آپدیتش کنم به 6.0.1 زبان عربی که نصبه میره یا نه میمونه روش اخه لازمش دارم؟
از یکی از دوستام گرفتم
تاپیک بسته بشه لطفا
MicrosoftH
21-12-2012, 22:49
دوستان کسی میتونه یه اکانت iTunes برام درست کنه ؟
Saadolap@gmail.com
air_damned
27-01-2013, 13:26
سلام دوستان بنده با اپل ایدی دوستم قبلا برنامه نصب کردم در گوشی خودم..
الان هر برنامه رو در app store خود گوشی میام اپدیت کنم در صورتی که اپل ایدی خودم رو وارده گوشی کردم و میشناسه ولی برای اپدیت اپل ایدی اون دوستم رو میخواد..
حتی اون برنامه رو پاک کردم و با اپل ایدی خودم نصب کردم ولی بازم برای اپدیتش اپل ایدی دوستم رو میخواد.. چیکار کنم ؟؟
aref.moradi
05-03-2013, 22:27
سلام دوستان بنده با اپل ایدی دوستم قبلا برنامه نصب کردم در گوشی خودم..
الان هر برنامه رو در app store خود گوشی میام اپدیت کنم در صورتی که اپل ایدی خودم رو وارده گوشی کردم و میشناسه ولی برای اپدیت اپل ایدی اون دوستم رو میخواد..
حتی اون برنامه رو پاک کردم و با اپل ایدی خودم نصب کردم ولی بازم برای اپدیتش اپل ایدی دوستم رو میخواد.. چیکار کنم ؟؟
شما اول از داخل appstore گوشی sign out کنید بعد از قسمت setting /safary/clear cookies and data
بعد یبار ریسپرینگ یا خاموش روشن کنید بعد دوباره برید setting /iTunes&appstore
ای دی خودتون رو وارد کنید سیو که کردین برین appstore دوباره دانلود کنید
aref.moradi
05-03-2013, 22:37
سلام IOS گوشی من 4.1 iهستش سوالم اینه اگر آپدیتش کنم به 6.0.1 زبان عربی که نصبه میره یا نه میمونه روش اخه لازمش دارم؟
نه زبان عربی میمونه میتونی اپدیت کنی
aref.moradi
05-03-2013, 22:47
بهترین سایت موجود در این زمینه apptrackr هست
این سایت هم بدک نیست ، ممکنه جواب کار رو بده در بعضی موارد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم امتحان کنید
LOVEFORLOVE
13-03-2013, 12:30
دوستان خواستم بدونم آیفونی که از اروپا میفرسته کسی واسه اینجا لاک میشه حتما؟هزینه لاکش چقده و همینجوری بخام بفروشم چند بر میدارند ازم آیفون 5 16 گیگ؟
میخام xperia ion بردارم با بقیه پ.لشم یه گوشی دیگه:ِ:D
بنظرتون ایفون 5 سرتره یا اس 3؟:n13:
سلام من کلیه مخاطبین گوشی رو حذف کردم و چیزی نمایش داده نمیشه ولی وقتی میرم یه اس ام اس می نویسم در جای مخاطب اولین حرف و می نویسم اسم مخاطب و میاره؟(iOS 6.1.2)
Mool Tee
02-04-2013, 22:07
بله دوست عزیز 100% انلاک میشه البته بستگی داره مال چه شرکت لاکی رو بخری ! مثلا AT&T که من می دونم حدود 90 تومن پول انلاکش هست ! شما یه برو Appleapps.ir اونجا برات انلاک میکنه ! شما بستگی داره اندروید رو دوست داشته باشی یا iOS رو ! ولی به نظر من ایفون 5 بسیار قوی تر هست !
zrahmati
05-04-2013, 10:48
سلام دوستان
من قصد خريد آيفون 4s دارم
ميخوام از روي سايت خود اپل خريد كنم
توي يكي از مراحل خريدش اسم سه تا شركت رو گذاشته
AT&T
Sprint
Verizon
ميخوام بدونم فرق اينا چيه ؟ از كدوم بخرم؟
ممنون ميشم اگه كسي ميتونه راهنماييم كنه
Att بهتره،هزینه آنلاکش کمتره . ولی شما خارجی آیا؟یا میخوای توی اینجا استفاده کنی؟
zrahmati
05-04-2013, 21:10
Att بهتره،هزینه آنلاکش کمتره . ولی شما خارجی آیا؟یا میخوای توی اینجا استفاده کنی؟
من ايران هستم فعلا
اما سال ديگه دارم ميرم امريكا
ميخوام امسال بگيرم اينجا استفاده كنم بعد كه رفتم اونجا دوباره لاكش كنم
اما نميدونم كدوم سرويسش رو بگيرم بهتره
سلام دوستان
من قصد خريد آيفون 4s دارم
ميخوام از روي سايت خود اپل خريد كنم
توي يكي از مراحل خريدش اسم سه تا شركت رو گذاشته
AT&T
Sprint
Verizon
ميخوام بدونم فرق اينا چيه ؟ از كدوم بخرم؟
ممنون ميشم اگه كسي ميتونه راهنماييم كنه
سلام دوست عزیز آنلاک AT&T در ایران کم هزینه تره و راحت تر آنلاک میشه!
بقیه اپراتور ها هزینه بالاتری دارن گاهی به 500 هزار تومن هم میرسه!
این 3 تا فکر کنم برای آمریکا هستن!
تفاوت هزینه at&t و verizon
تفاوت سرعت اینترنت
اینطوری که دیده میشه at&t باید بهتر باشه.
AmiRreZA_RAcEr
09-04-2013, 23:01
من امشب یه ایفون 5 خریدم ، چجوری جیلبریکش کنم ؟؟ پایدار و ناپایدار یعنی چی ؟
سلام من می خوام بگم واسم از کانادا یه 4S برام بیارن اگه at&t باشه و فابریک تو ایران با سیم ایرانی روشن کنم مشکل پیش نمیاد ؟ آیا سفارش بدم بهتره ؟:n13:
اگه می سه زودتر جواب بدید عجله دارم:n02:
AT&T مگه تو کانادا هم داره؟
باید آنلاک کنید تا بتونید استفاده کنید. بعدش با سیم ایران کار میکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.