مشاهده نسخه کامل
: مقایسه پژو پارس معمولي با پژو 206 تيپ 6
با سلام
لطفا در نظر سنجي شركت فرمائيد
كدوم بهتره؟
از هر لحاظ به جز صندوق دار بودن و گازسوز بودن(فرض كنيد هر دو هاج بك و بنزين سوزن)
----------------------
در نظر سنجي مقصود از 206 تيپ 2 ، در اصل تيپ 6 ميباشد(اسم تاپيك از مقايسه ي تيپ 2 به تيپ6 تغيير كرد)
با تشكر از تيم ناضرين
پارس هم با كلاس تره هم اپشن هاي بيشتري داره هم رانندگي باهاش آسون تره هم تمرز هاي بهتري داره (اين يعني تصادف كردن باهاش غير ممكنه تغريبا ) هم گيربكسش سگ جونه هم سيستم تعليغش به وزن بدنه ميخوره و ....
206 تيپ 2 نهايتآ با اين صطح كيفيتي بيشتر از 8 تومن به نظر من نمي ارزه
کلاسو ول کن رانندگی اسپورت نیاز قشر جوونه :5:
فراموش نکنید ایشون پارس 18 میلیونی رو با 206 13 میلیونی مقایسه میکنن که آپشن پارس معلومه بیشتره قدرت وشتاب و سرعتشم بیشتره ولی اگر 206 تیپ 6 که 18 میلیونه با پارس 18 میلیونی مقایسه بشه پارس چیزی نداره غیر از آینه ی بغل برقی :31:
نظرسنجي پژو پارس معمولي-پژو 206 تيپ2
این مقایسه اشتباست 206 تیپ 6 که 18 میلیونه با پارس 18 میلیونی
در کل رانندگی راحت کم سروصدا و... و پر جابودن _نوه ها هم بتونن سوارشن_ برای افراد مسن ماشین پارس خوبه
رانندگی اسپورت ولذت بخش هندلینگ و.... برای جوونا 206 عالیه!!!
پست بالا تاييد ميشه
اين تاپيك جاش اينجا نيست
اگه با تيپ 3 مقايسه بشه جز موتور بهتر ولي پر مصرف تر پارس هيچي نداره ...
firstpars
20-11-2010, 00:29
به نظر من خرید همون 206 نسبت به قیمتش، معقول تر هست...
پس خوب ميشد 206 تيپ 6 رو با پارس مقايسه ميكرديم
در كل مرسي
farshad bugatti
20-11-2010, 16:49
پست خیلی از دوستان رو پاک کردم چون از بحث ها به هیچ عنوان نمیشد نتیجه گیری کرد!
به تک تک دوستان هم دلیلش رو گفتم امیدوارم ناراحت نشن!
در ضمن ایجاد کننده ی تاپیک گفته که پارس با تیپ 6 مقایسه بشه! منم اسم تاپیک رو عوض کردم!
دوستان لطفا از نو راهنمایی بکنن.
ممنون
با سلام
لطفا در نظر سنجي شركت فرمائيد
كدوم بهتره؟
از هر لحاظ به جز صندوق دار بودن و گازسوز بودن(فرض كنيد هر دو هاج بك و بنزين سوزن)
----------------------
در نظر سنجي مقصود از 206 تيپ 2 ، در اصل تيپ 6 ميباشد(اسم تاپيك از مقايسه ي تيپ 2 به تيپ6 تغيير كرد)
با تشكر از تيم ناضرين
این سوال منطقی نیست و مقایسه این دو هیچ فایده ای ندارد
به نظر می رسد ایجاد کننده تاپیک از روی بیکار ایجاد بحث کرده است
مقایسه موتور 1400 با 1800 سی سی ؟ :18:
این تاپیک کلا باید حذف شود
hasanmotori
27-11-2010, 15:46
این سوال منطقی نیست و مقایسه این دو هیچ فایده ای ندارد
به نظر می رسد ایجاد کننده تاپیک از روی بیکار ایجاد بحث کرده است
مقایسه موتور 1400 با 1800 سی سی ؟ :18:
این تاپیک کلا باید حذف شود
با تشكر از تيم ناضرين
بعدشم دوستمون میگن دوتا ماشینو با هم مقایسه کنین نه دوتا موتورو
با تشكر از تيم ناضرين
بعدشم دوستمون میگن دوتا ماشینو با هم مقایسه کنین نه دوتا موتورو
بالام جان مگه موتور از ماشین جداست :31: عجب حرفی زدیا :27:
الان هم بحث 1600 و 1800 هست
یکی دنده اتومات و دیگری دستی حالا ما چیو مقایسه میکنی؟
چرا جوک میگی؟
hasanmotori
27-11-2010, 19:13
بالام جان مگه موتور از ماشین جداست عجب حرفی زدیا
الان هم بحث 1600 و 1800 هست
یکی دنده اتومات و دیگری دستی حالا ما چیو مقایسه میکنی؟
چرا جوک میگی؟
خب منظور شما اینه که چون یکی موتورش 1800 ه بهتره و هیچی دیگه مهم نیست ؟ جالبه که فقطم حجم موتور مهمه نه بازده و قدرتش!
اگه اینجوریه نیسان موتورش 2400 ه قیمتشم از همه اینا ارزونتره پس همه برن نیسان بخرن :27:
تو یه ماشین خیلی چیزا مهمه که قدرت موتور و نه صرفاً حجمش یکی از اوناست
کلاً خرید پرشیا به صرفه نیست چون فقط به خاطر ظاهر متفاوتش نیست به 405 کلی گرونتره چیز خاصی نداره
206 تیپ 6 خوبه ولی برای حداکثر 3 نفر و کسایی که مسافرت نمیرن ... در ضمن نرمم نیست و تو سفرهای طولانی آدمو خسته میکنه ... اگه جزو این دسته هستی همین خوبه ولی اگه ماشین خونوادگی میخای به جای پرشیا میتونی به سمند EF7 و TU5 فکر کنی
خب منظور شما اینه که چون یکی موتورش 1800 ه بهتره و هیچی دیگه مهم نیست ؟ جالبه که فقطم حجم موتور مهمه نه بازده و قدرتش!
اگه اینجوریه نیسان موتورش 2400 ه قیمتشم از همه اینا ارزونتره پس همه برن نیسان بخرن :27:
تو یه ماشین خیلی چیزا مهمه که قدرت موتور و نه صرفاً حجمش یکی از اوناست
کلاً خرید پرشیا به صرفه نیست چون فقط به خاطر ظاهر متفاوتش نیست به 405 کلی گرونتره چیز خاصی نداره
206 تیپ 6 خوبه ولی برای حداکثر 3 نفر و کسایی که مسافرت نمیرن ... در ضمن نرمم نیست و تو سفرهای طولانی آدمو خسته میکنه ... اگه جزو این دسته هستی همین خوبه ولی اگه ماشین خونوادگی میخای به جای پرشیا میتونی به سمند EF7 و TU5 فکر کنی
ببم جان من که نگفتم پرشیا بهتره چرا واسه خودت دوزندگی میکنی ؟
خودم 206 دارم الان بیام بکوبمش ؟
ببین بالام جان
این دو خودرو کلاسشون با هم فرق میکنه و نمیشه با هم مقایسه کرد
اصلا مقایسه شون اشتباه است
ما بیاییم گیربکس اتومات با دستی مقایسه کنیم ؟
ایشون مشاوره نخواستن گفته مقایسه کنید !!!
اگه میخواست خرید کنه و میگفت مشاوره
اون موقع در مورد نرمی و سختی توضیح میدادی و میگفتی این نرمتره
ضمنا پارس 110 اسب بخار قدرت داره و با 206 برابری میکنه لطفا اطلاعات غلط به خورد مردم نده
با تمام این حرفها اگر قرار به مشاوره باشه 206 رو پیشنهاد می کنم
البته چون قصدش فقط مقایسه ست بیشتر از این لازم نیست بحث کنم چون اساس تاپیک اشتباهه
farshad bugatti
28-11-2010, 15:57
ضمنا پارس 110 اسب بخار قدرت داره و با 206 برابری میکنه لطفا اطلاعات غلط به خورد مردم نده
ارشین جان لطفا در موقع پست دادن عجله نکن! میشه با بحث کردن نتیجه گیری های خوبی کرد!
پرشیا 97 اسب بخار قدرتش هست! 206 های جدید که مال شما هم شامل میشه 105 است بخار قدرتشونه!
یه چیزی رو هم باید بگم اونقدر تو ایران تنوع در خرید کم هست که ناچارن باید ماشین های غیر همکلاس رو با هم مقایسه کرد!
پس اساس تاپیک مشکلی نداره چاره ای جز این نیست!
ارشین جان لطفا در موقع پست دادن عجله نکن! میشه با بحث کردن نتیجه گیری های خوبی کرد!
پرشیا 97 اسب بخار قدرتش هست! 206 های جدید که مال شما هم شامل میشه 105 است بخار قدرتشونه!
یه چیزی رو هم باید بگم اونقدر تو ایران تنوع در خرید کم هست که ناچارن باید ماشین های غیر همکلاس رو با هم مقایسه کرد!
پس اساس تاپیک مشکلی نداره چاره ای جز این نیست!
فرشاد جان پارس elx قدرت 110 هست
معمولی 97
منبع سایت ایرانخودرو
قدرت 206 با موتور tu5هم 110 هست
farshad bugatti
28-11-2010, 20:38
فرشاد جان پارس elx قدرت 110 هست
معمولی 97
منبع سایت ایرانخودرو
قدرت 206 با موتور tu5هم 110 هست
ایران خودرو دیگه کیلو چنده؟!
موضوع تاپیک مقایسه پارس معمولی با تیپ 6 هست نه ای ال ایکس!
قدرت 206 با موتور تی یو فایو! 105 اسب بخار هست شاید هم کمتر!
اونی که شما میگید با ECU 7.4.4 بود!
MoHaMaD ZaNd
28-11-2010, 21:28
ولی فرشاد جان ECU مدل تیپ 7.4.5 هستش . این مدل از ECU روی V8 اگه اشتباه نکنم قرار داشت که قدرت ماشین 108 اسب بخار بود ...
farshad bugatti
01-12-2010, 16:10
ولی فرشاد جان ECU مدل تیپ 7.4.5 هستش . این مدل از ECU روی V8 اگه اشتباه نکنم قرار داشت که قدرت ماشین 108 اسب بخار بود ...