PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه یک معتاد اینترنت در ایام آمادگی کنکور دسترسی خود را به نت محدود کند؟

MOHSEN_A1371
16-11-2010, 22:25
سلام
دوستان که در جریان تاپیک گذشته که احداث کرده بودند هستند

تاپیکی که تبدیل به منبع بسیار مفید انگیزشی شده بود

با توجه به اینکه این مسئله مشکل بسیاری از کنکوری ها من جمله خودم می باشد تصمیم به احداث این تاپیک گرفتم

با توجه به انگیزه زیادی که در تاپیک گذشته گرفتم اما مشکلی که دارم از معتادین اینترنت هستم :41:
تقریبا روزی 6 ساعت از وقت خود را در نت میگذرانم :18:
با توجه به این که این که 6 ساعت میتواند صرف درس شود اما به هیچ عنوان نمی توانم دسترسی خود را قطع کنم :19:یا حداقل محدود کنم

اگر حداقل در سایت های مفید سبر میکردم ناراحت نبودم ولی بیشتر در سایت های سرگرمی و تفریحی میگردم :13:

باید چه کنم؟

از تمامی دوستانی که قبلا راهنمایی کردند انتظار راهنمایی دارم همچنین دوستان دیگر:46:

از مدیریت تقاضا با توجه به اینکه این شکل خییل از کنکوری ها است این تاپیک را قفل نکنند یا انتقال ندهند.:40:

fm992
16-11-2010, 22:41
سلام. به نظرم این 6 ساعت رو کم کم ، کم کن تا برسه مثلا به 3 ساعت! اونم نه یکی دو روزه. نمی شه.
همین 6 ساعتت رو بذار توی برنامه روزانه ت. و تقسیمش کن. اگرم بتونی برای خودت شرط بذاری بهتره. مثلا بگی به ازای خوندن هر مبحث می تونم نیم ساعت (1 ساعت) از نت استفاده کنم. بعد کم کم 6 ساعت بشه 5 ساعت و نیم و ... و اینطوری که خودت رو موظف کنی، درس خوندنت فکر کنم بیشتر بشه و بعد به آخر شب بکشه و نت اومدنت کم تر شه!
درواقع فقط جای برنامه ت رو عوض کن. مثلا اگه تا الان اول نت میومدی و بعد درس می خوندی ، حالا تناظر 1 به 1 بینشون برقرار کن. یا هم اینکه اول درس بخونی بعد بیای نت.... !

Macushla
16-11-2010, 22:55
اين مورد هم مثل همه اعتياد هاست ، اگه مواد در دسترس باشه ، خوب آدم نميتونه خودش رو كنترل كنه و مصرف ميكنه ،
يكي دو هفته برو كتاب خونه تا به اينترنت دسترسي نداشته باشي ، اينطوري وابستگيت به اينترنت و پي سي كم تر ميشه و قدر وقتي كه با اينترنت تلف ميكني رو ميفهمي و بعد كه بياي خونه درس بخوني ، ديگه حاضر نيستي وقتت رو به بطالت بگذروني .
6 ساعت در روز واقعا وقته زياديه و ميتونه رتبه رو زيرو رو كنه . به هدفت فكر كن .

توانايي شما در به تعويق انداختن خوشي هاي كوتاه مدت ، تعيين كننده ميزان پيشرفت شما در دراز مدت است .

البته قبلا هم گفتم كه تفريح 100% لازمه ، پس به اندازه اي كه به درس هات لطمه نزنه ، براي علاقه مندي هات وقت بزار ، تا انرژي بگيري .

shabeashegha
16-11-2010, 23:02
شما راه چارت اینه که دیگه اشتراک ADSL نگیری. وقتی اشتراک نداشته باشی و با سرعت مضخرف دایال آپ سر کنی خود به خود زده میشی و واست خسته کننده میشه ماجرا از اون طرف هزینه های سر سام آورشم بهت کمک میکنه ضمن اینکه 1ماه فقط روزی 1ساعت آن لاین باشی عادت میکنی :46:

Amir_oscar
16-11-2010, 23:15
جانا سخن از زبان ما مي گويي! (البته احوال پارسال ما! :31:)
با روش كم كردن تدريجي مخالفم! در عمل امكان پذير نيست! چند روز به هيچ وجه نت نيا و اصلا نت رو پيش خودت بي ارزش بكن. در صورت امكان فحش هم بدي بد نيست! :31:
بعد كه كلا ديدت نسبت بهش عوض شد و وابستگي ات كم شد، روزانه كم يا هرچند روزيك بار بيا كارهاي بسيار ضروري رو انجام بده.
همونطور هم كه سينا جان گفت، Adsl رو كلا منهدم بكن...

shifter
16-11-2010, 23:38
بايد اراده كني و تصميم بگيري و به تصميمت پايبند باشي! همين:46:
چون اين هدف (يعني رفتن به دانشگاه) به نظر من خيلي بزرگتر و بااهميت تر از وقت تلف كردن پاي اينترنته! كه خودت اينو ميدوني .

اگر حداقل در سایت های مفید سبر میکردم ناراحت نبودم ولی بیشتر در سایت های سرگرمی و تفریحی میگردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باور كن شايد شما الان از اهميت اين وقت زياد اگاه نباشي اما كم كم( ماه به ماه كه به كنكور نزديكتر ميشي:31:) بيشتر افسوسشو ميخوري...
ببين مثلا 2روز يه بار بيا چند تا كار ضروريتو (مثلا چك كردن ايميل و پيسي ) رو انجام بده و سر 1 ساعت بيا بيرون:31:
يا مثلا به خودت جايزه بده..وقتي چند روز خيلي خوب درس خوندي و طبيعتا خسته شدي يه روز براي 2 تا 3 ساعات از اينترنت استفاده بكن...
هرچه زودتر هم اينكارو بكني بهتره چون واقعا اينترنت و كامپيوتر تمركز ادمو بهم ميزنه(لااقل براي من كه اينطور بود)..
موفق باشي:20:

malkemid
17-11-2010, 00:01
ببین من خودم این کارو کرده بودم...یادش بخیر ...کل کامپیوتر رو فرمت کردم و اصلا ورداشتم جمعش کردم...به همین سادگی....

روشهای کم کم و یواش و اینها جواب نمیده...معتاد که این چیزا سرش نمیشه!!

total_overdose
17-11-2010, 00:09
سلام
والا منم نظرمو بهت میگم.
بعضی کارا با زبون خوش راه نمیوفته:31:
به بابات یا برادرت بگو فیزیکی باهات برخورد کنن .
روششم اینه
برو یه تیکه چوب انار تازه باریک بکن همچین که تو هوا پرش بدی صدا بده و بعد بیا تحویل والده گرامی بده
بهشون میگی همین دست رفت طرف کامپیوتر یکی بزنه تویه ساق پات که 1 هفته صاف نتونی راه بری دیگه همین روشو طی کن نتیجه میگیری انشالله:31:
آقا این روش من تضمینیم هست جواب نگرفتی هرچی خواستی بگو:31:

pooria-ir
17-11-2010, 00:13
سلام عزیز
خووببب
این مریضیه که خودمم الان دارمش :دی
البته بعد از کنکور دچارش شدم !
شرایط شما متفاوته
سال؛سال سرنوشتته
پس اول باید از خودت بخوای و به خودت بقبولونی که این عادت باید ترک بشه
مرحله بعد پیدا کردن یه جایگزین مناسبه،که به درست هم کمک کنه
شما اول زحمت بکش ADSL رو شارژ نکن :دی
بعدش بیا در خصوص مرحله ی بعد باهم صحبت میکنیم ;)

hojjatinho
17-11-2010, 00:22
به نظر من بهترین راه کتابخونه است کلا هر چیزی که توی خونه مانع درس خوندن شما می شه کتابخونه بهترین راه حل است. البته با دوستانت کتابخونه نرو و تنها برو بعد از یک مدتی درست می شه .:46:

Lamanta
17-11-2010, 00:23
pc رو کلا جمع کن.........

elendil
17-11-2010, 00:58
تایید میشه pc رو تا سر برنامه ثبت نام سراسری و 2ماه بعدش هم برا برنامه آزاد جمع کن بنداز بعدش هم بعد عید برای برنامه کارت گرفتن و اینا :دی البته اگه همه اینارو از کافی شاپ یا جایی این چنین انجام ندی:دی و بخوای برا اطمینان بیشتر خودت تو خونه پشت دستگاه خودت انجام بدی !!

دعا میکنیم تو پی30 چندماه دیگه ببینیمت :دی

Lamanta
17-11-2010, 01:02
فقط با جمع کردن pc میشه که به درست برسی بازم برای تاکید گفتم

princeofpersia_7
17-11-2010, 01:12
ببین خودم هم مثل تو هستم.... اگر ولم کنن شده بیشتر از تو هم میشینیم پای نت..

ولی یه مدتیه کمتر کردم حضورم.. در چند انجمن دیگه هم کاربر فعال و مدیر بودم که بی خیال شدم..

استعفا دادم.. و فعالیت هام کم شده..و روشی که من به عنوان یه معتاد سابق بهت پیشنهاد میکنم :31:

اینه که نه pc جمع کن و نه از اینکارهایی که فقط صورت مساله رو پاک میکنن.. بعضی وقت ها واقعا نیازه..

تو باید خودتو شرطی بکنی.. شرطی کردن یعنی اینکه صبح که از خواب پا میشی ، بعد از یه سری کارهای روزمره..

اول بری سراغ درس و مطالعه... تا زمانی که براش تعیین کردی.. مثلا ظهر میشه.. ناهار میخوری و چون بعد از غذا خوردن یادگیری کمی افت میکنه ، میتونی برای تفریح یه نیم ساعت یه چرخی تو سایت ها بزنی..
بعدش دوباره برمیگردی سر برنامه درسیت.. و تا وقتی که تموم نشده. به هیچ عنوان دستتو طرف دکمه power کامپیوتر نبر.. وقتی کارهات تموم شد.. هر ساعتی بود... برو با خیال راحت..پشت pc کار کن... اینجوری عذاب وجدان هم نداری که روزت رو هدر دادی.. چون به برنامه درسیت رسیدی.. تفریحت هم بهت حال میده. این روش رو اجرا بکنی کم کم خودت هم ساعت استفاده از نتت کمتر میشه..حداقل برای من اینجور بوده که بیشتر دوست دارم ساعت درس خوندم رو بالا ببرم تا پای نت بودنم رو چون با تجربه سال قبلم میگم که اصلا کار خوبی نیست و تو فروردین خودت میفهمی که چه وقتی تلف کردی !!!

huti_421
17-11-2010, 01:34
قطع کردن کامل یه بحثه، سوق دادن به مفید شدن فعالیت و کوتاه کردن زمان استفاده از ابزارها، بحث دیگه

اگر شما یا هر دوست پشت کنکوری دیگه‌ای می‌خواد به کل با کامپیوتر خداحافظی کنه، پیشنهاد اکید من اینه که هیچ وخت و طی هیچ شرایطی دست به این خریّت نزنه، چرا ؟

چون شما ماشین نیستید، شما نمی‌تونید موقعی که گرسنه‌تونه، غذا طلب نکنید، کسی که روی امیال خودش سرپوش می‌ذاره، از نظر من، مرده‌ی متحرک به حساب میاد، یا کسی که تظاهر به نفس کشیدن می‌کنه !

اما اگه می‌خواید از روی التزام و شرایط فعلی، دسترسی خودتون به ابزارها، دلخوشی‌ها و تفریحات رو برای رسیدن به یه هدف بهتر کم کنید، این تصمیم قابل تقدیر و ستایشه

بحث معطوف به استفاد از کامپیوتر، اینترنت و امثالهم نیست، بحث خیلی گسترده‌تر از این‌هاست

راحت‌تر با هم صحبت کنیم، دوست دختر/پسر، موبایل، خیابون گردی ( یا نوردی :دی ) و خیلی کارای دیگه می‌تونه مانع یا باعث پیشرفت تحیلی شما در طول دوران کنکور باشه

شاید تعجب کنید که کلمه‌ی باعث رو به کار بردم، اما انسان ماشین نیست، طی سخت‌ترین شرایط و مراحل هم، باید دلخوشی برای بقا و تحمل داشته باشه

پس بیاید و با حفظ وقت، هزینه و اهداف، درس و تفریح رو به موازات هم دنبال کنید

نمی‌دونم دوست دارید از روی برنامه درس بخونید یا عشقی

اگه برای خودتون برنامه‌ی درسی تهیه کردید یا از کسی مشاوره گرفتید، بهش ایمان داشته باشید، زمانی که باید بخونید، شده گوشی‌تونو خاموش کنید و بخونید، تا وقتی به آخرای ساعت درسی‌تون رسیدید، مثال میزنم، از شوق روشن کردن گوشی‌تون احساس کنید نمی‌تونید دیگه ادامه بدید

هر وقت این بازه‌ی استرس وار برای تفریح کردن کمتر و کمتر شد، نشون دهنده‌ی موفقیت و تمرکز بیشتر شما تو مطالعه‌س

مثلا ممکنه روزای اول، بعد از یه ربع و بیست دقیقه درس خوندن، دیگه رو پای خودتون بند نشید، کلافه باشید و هی به LCD گوشی زل بزنید، بعضی‌هاتون حتی میگید : "روزای اوله، بیخیال از فردا درست می‌شه" ولی چند روز که این روال ادامه پیدا کرد و مغزتون به این نظم خو گرفت، ممکنه این رو پا بند نشدن، فقط ده دقیقه‌ی آخر مطالعه‌تون نمود پیدا کنه

این در مورد با برنامه درس خوندن بود، حالا بریم سراع عشقی درس خوندن ( همون روشی که من دنبال کردم و به هدفم رسیدم )

اول از همه بگم، این روش واقعا اراده‌ی فولادی نیاز داره و پیش از انجامش، میطلبه هدفمون مشخص شه

هدف من از روز اول مهر ماه، دانشگاه آزاد و رشته‌ی معماری بود ( که بهشم رسیدم )

پیش خودم فکر کردم، دانشگاه آزاد، روال خاص خودش رو داره، باید یه سری مباحث رو به سادگی از کنارشون بگذرم، و روی بعضی دیگه تاکید کنم

پس تا حدود آذر ماه، از هیچ تفریحی نگذشتم، به معنای واقعی کلمه، درس نخوندم

اما طبق برنامه‌ای که واسه خودم داشتم، از روز اول دی، با چهارده ساعت درس خوندن ( با هدف، نه وجبی ) چهار پنج ساعت پای کامپیوتر بودن و پنج ساعت خوابیدن، روزم رو تقسیم کردم

بعد از گذشت دو سه ماه، کم کم از این برنامه خسته شدم، پس آروم آروم و ناخود آگاه، از تایم پای کامپیوتر بودنم کم کردم و اون زمان رو بین ساعت خواب و درس خوندن تقسیم کردم

ببینید، من تو دوران کنکور، خودم رو محدود نکردم، با جنس مخالف ارتباط داشتم، SMS‌ بازی کردم، دو هفته یک بار، کوه‌مو رفتم، مهمونی رفتم و و و

کلام آخرم هم اینکه : به روح اگه غذا ندیم، می‌میره

Ali-ch
17-11-2010, 09:53
سلام
با جمع کردن کامپیوتر کاملا مخالفم ... اسیری که نیومدی که!!
ممکنه یه ماه جواب بده ولی بعد اون اعصابت خرد میشه میری دوباره وصلش میکنی بعدم میگی دیگه هر چی میخواد بشه من اصلا نمیخوام برم دانشگاه و از این حرفا
مگه اینکه مثلا بگی یکی مواظبت باشه که اینکارو نکنی که اینم حداقل یه ماه دیگه کمکت می کنه بعدش با اونا هم دعوات میشه.
اولا که همونطور که همه گفتن اشتراک adsl نگیر
بعدم اینکه تو برای درس خوندنت برنامه ریزی داری؟؟؟ اینکه روزی چقدر درس بخونی؟(حجمی یا زمانی که به نظرم حجمی بهتره)
اگه برنامه ریزی داری با خودت قرار بذار فقط وقتی برنامه تموم شد و تو از خودت کاملا راضی بودی بری سراغ اینترنت
این خیلی جواب میده چون اگه خوب کار نکرده باشی وقتی پشت کامپیوتری دیوانه میشی بعد حداکثر نیم ساعت بر میگردی سر کارت
انشا الله موفق باشی

Namdarian
17-11-2010, 10:08
با سلام به شما . بنظر اینجانب بهترین راه این است که بروی به مکانی خلوت و راحت که PC نباشد و از PC دور باشی . لزوماً کتابخانه بهترین جا نیست چون در انجا ممکنست چندان راحت نباشی . خانه ی خلوت و ارام بعضی بستگان نزدیک در صورتیکه واقعاً در انجا احساس اسودگی خاطر کنی و مزاحمتی نباشد گزینه ی خوبیست . تا وقتی در خانه ی خودت و در نزدیکی PC باشی بعید است از شر چشمکهای او محفوظ بمانی .

malkemid
17-11-2010, 12:41
اگر شما یا هر دوست پشت کنکوری دیگه‌ای می‌خواد به کل با کامپیوتر خداحافظی کنه، پیشنهاد اکید من اینه که هیچ وخت و طی هیچ شرایطی دست به این خریّت نزنه، چرا ؟

ممنون از ادب شما...

دوست عزیز گشاینده تاپیک....منم کلی از این راههای روشنفکری که دوستان گفتن رو امتحان کردم...رو من که جواب نداد...حالا هرکی شرایط خاص خودشو داره...

Amirdb
17-11-2010, 14:35
ببین از قانون یهویی استفاده کن :31:
یعنی یهویی نت رو بذار کنار :31: بعد از یه مدتی که بشینی درس بخونی و نتیجش رو ببینی می فهمی که لذت نتیجه گرفتن از درس خوندنت چه قدر بهتر از لذت وبگردیه!!

یادمه پارسال رامین نیکخو(کارشناس فرصت برابر)میگفت شما اگه یه مدت کوتاه مثلا دو سه هفته یه کمی به خودت سختی بدی و نقش یه داوطلب فوق العاده بازی کنی و نتیجش رو ببینی بعد از یک مدت باورت نمیشه که اون آدم یک ماه پیش بودی!

پس اولش به خودت یه کمی سختی بده بعد از چند مدت درس خوندن برات راحت میشه و لذت بخش میشه..هرچی ببینی داری درس میخونی وبه هدفت بیشتر نزدیکتر میشی بیشتر درس خوندن بهت میچسبه و بیشتر میخونی و دیگه وقتت رو بیخود پای نت هدر نمیدی

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم کلا انشام و نوشتم ضعیفه دیگه :31::31:

new life
17-11-2010, 15:51
فقط با جمع کردن pc میشه که به درست برسی بازم برای تاکید گفتم چرا همه چیزو یدفعه بزازه کنار
مثلا با خودت قرار بزار که فقط جمعه ها 2 3 ساعت بیای نت که ببینی بقیه یچه ها چکار کردن یا سوالاتو بپرسی
برای همه چیز باید برای خودت برنامه ریزی کنی درس جدا استراحتم جدا
به نظرم بشین برای خودت یه برنامه ریزی برای تک نک درسات بکن اینکه براب هر درس چقدر می خوای وقت بداری باید خودتونو مقید کنی که برنامتو اجرا کنی بعد با خیال راحت توی وقت استراحت به کارای دیگه برسی
البته اگر سال دومی باشید یکم وقت اضافه میاری (:

frnsh
17-11-2010, 15:55
سلام
به نظر من دو مدل داره:
اگه قبل از زمان کنکور خوندن اینطور نبودی و الان اینطور معتاد شدی، به نظر من همه ش از زیادی استرس یا کمبود استرس کنکوره!
توی نموداری که یه بار فکر کنم گزینه 2 نشون داد در مورد استرس، این بود که وقتی استرس خیلی زیاد یا خیلی کم باشه، آدم درس نمیخونه! به جا درس خوندن کارایی میکنه که وقتشو فقط و فقط داره هدر میده! نه اینکه مثلا از وقت درس خوندن بزنه و بره یه کار سودمند بکنه ها! توی اطرافیانم که دیدم دقیقا همینطور بود!

اگه قبل کنکورم همینطور بودی، پس این یه عادت دراز مدته و خیلی سخت میشه ترکش کرد ولی میشه!

به نظر من یه نفرت خیلی زیادی به این کار توی خودت ایجاد کن! مثلا وقتی داری از در اتاق میای تو که بری سمت اینترنت به خودت بگو: حالا برم، آخرش که چی؟ چندبار اینو بگو و بعد اگه خواستی برو نت! در حیت تو نت گشتنم هی همین جمله رو سعی کن تکرار کنی. (اینو واسه این گفتم چون شنیدم که یه جمله رو چندبار که تکرار کنی میره تو ضمیر نا خودآگاهت!)

بعدم موقع رفتن سر درس، هی با خودت نگو که من فداکاری میکنم که دارم درس میخونم چون از وقت نتم زدم! پس تو مغزم هیچی نمیره! بگو تنها کار مثبتی که دارم امروز انجام میدم همینه! یا یکی از دوستام حتی میگفت: "من به خودم میگفتم اگه درس بخونم خواب شبم بهم میچسبه! فقط واسه همین میخوندم!!" یا من اینطور بودم که نمیرفتم سر درس ولی وقتی میرفتم خوشم میومد ادامه بدم! برام شروعش سخت بود! برای همین میگفتم میرم اگه بد بود برمیگردم! :31: : دی (البته این روش واسه درسهایی که توش قوی نیستی نتیجه عکس داره!)
نمیدونم این کارا برات سودمند باشه یا نه، ولی به من خیلی جاها کمک کرده!

ببخشید زیاد شد و موفق باشی :11:

Miss Artemis
17-11-2010, 16:41
سلام

کاری که من خودم پارسال کردم این بود....برای مثال اگه روزی 6 ساعت پای نت هستی میتونی قدم اول از ساعتش کم نکنی....تبدیلش کنی به یه روز در میان 6 ساعت....اگه دیدی خیلی بهت فشار میاد (:دی) زمان نت رو نصف کن ولی هرروز....
یعنی روزی 3 ساعت....به مرور باید کمش کنی تا برسه به 1 ساعت و نیم ساعت....وقتی به 1 ساعت برسه دل کندن از نت برات راحت تر میشه:31:

خیلی برنامه ها هست....خیلی کارها میتونی بکنی

ولی مهم ترین اصل اینه که خودت رو مجبور کنی کاملا دقیق به برنامه ت عمل کنی....حتی 5 دقیقه هم این ور و اون ور نشه....

اگه میبینی خودت نمیتونی میتونی مثلا به یکی از دوستات بگی سر یه ساعتی زنگ بزنه کنترلت کنه که در حال شیطونی نباشی:31:

Reza Razor
17-11-2010, 16:50
چگونه یک معتاد اینترنت در ایام آمادگی کنکور دسترسی خود را به نت محدود کند؟
اینکه خودش بصورت عقلی "درک کند" و بعد "بخواد" که اینکار رو بکند ! همین !

R O O T
17-11-2010, 16:54
سلام
دوستان که در جریان تاپیک گذشته که احداث کرده بودند هستند

تاپیکی که تبدیل به منبع بسیار مفید انگیزشی شده بود

با توجه به اینکه این مسئله مشکل بسیاری از کنکوری ها من جمله خودم می باشد تصمیم به احداث این تاپیک گرفتم

با توجه به انگیزه زیادی که در تاپیک گذشته گرفتم اما مشکلی که دارم از معتادین اینترنت هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقریبا روزی 6 ساعت از وقت خود را در نت میگذرانم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به این که این که 6 ساعت میتواند صرف درس شود اما به هیچ عنوان نمی توانم دسترسی خود را قطع کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یا حداقل محدود کنم

اگر حداقل در سایت های مفید سبر میکردم ناراحت نبودم ولی بیشتر در سایت های سرگرمی و تفریحی میگردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام .دمت گرم که یه همچین تاپیکی زدی بازم دمت گرم تو روزی 6 ساعت پای نت هستی ولی من از موقعی که از مدرسه میام بعد از ناهار خوردن میشینم پا کامپیوتر تا موقع شام بعد از شام هم که فیلم و بعدش خواب .و امروز با خوندن راهنماییهای دوستان تصمیم گرفتم نت رو کمتر کنم چون من بیشتر تو پی سی ورلد هستم متوجه شدم که از ساعت 2 تا 5 دوستان کم هستن و من در اون ساعات همینجوری الکی دارم وقتم رو هدر میدم . وقتی هم که مدرسه هستم با خودم میگم از فردا دیگه درس میخونم ولی نمیشه. ولی میخوام تصمیم بگیرم از این به بعد اون ساعاتو برم کتابخونه درس بخونم .به نظر من اگه تو هم میبینی در ساعاتی که در نت هستی داری الکی وقتتو هدر میدی همینکاروبکن.:46:

seyyedi
17-11-2010, 16:57
دوستان سلام
گمونم این 6 ساعت رو همین جوری گفتی
زمان که نمی گیری روزی چقدر پای نت می شینی
یه روز کمه و یه روز زیاد
وقتی میشینی چند تا سایت چک میکنی و یکم وبگردی
با زمان گرفتن مشکلت حل نمیشه

یکی از دوستان میگفت که چوبی ترکه ای بده دست یه نفر حالیت بکنه دنیا دست کیه
این خوبه ولی بستگی به خودت داره که چه طور آدمی باشی

به نظر من خونه و جایی که کامپیوتر هست درس نخون
برو کتابخونه
اگه کتابخونه کامپیوتر داره هم برو یه کتابخونه دیگه

هنوز کنکور واست این قدر مهم نشده که بشه همه چیزت که بخوای دست از تفریحت بکشی
خودت هم که نمی تونی خودت رو مجبور کنی

بعد همه اینها اگه نشد هر چند ساعت میخوای روزانه درس بخونی بگو حبست کنن

نشد میای از همه خداحافظی میکنی که دیگه برنگردی و در و دیوار اتاق و خونه رو هم پر میکنی از کاغذهایی که با جمله هاشون بهت تشر میزنن یا انگیزت رو بیشتر میکنن که هر وقت دیدی یادت بیفته چیکاره ای؟

این روش آخری رو میتونی و بهتره که اول انجام بدی دی:
علی علی

metallica is me
17-11-2010, 17:25
سلام دوست عزیز من دقیقا مثل شما بودم ولی
من هم شدید سیگاری بودم هم قبل کنکور صبح ساعت 9 مودم روشن میکردم تا 12 شب
دیدم اینطوری که نمیشه چیکار کردم رویه تیکه کاغذ بنویس کنکور بعد بچسبون روی پاور کیس کامپیوترت همین کارو کردم برای سیگار روش با مازیک نوستم سرطان الان 1.5 ساله لب به سیگار نزدم کنکور هم اونی که میخواستم قبول شدم

panizir
17-11-2010, 18:41
به نظر من هم ميتونين كم كم كمش كنين.اما صفرش نكنين. مثلا به اين برسونين كه آخر هقته ها فقط بياين.
هميشه يه زماني رو بذارين براي خودتون كه هر چي خواستين برين نت. مثلا بعد يه آزموني يا اگه همچين چيزي هم به نظرتون زياده بگين هر چي الان نرفتم بعد كنكور جبران ميكنم.
يه مدتي كه براي تفريح نياين نت خود به خود بعدش اونقدرها هم علاقه مند نيستين كه 5-6 ساعت بشينين.

Mohammad Hosseyn
18-11-2010, 00:03
مشکلاتت چقدر شبیه منه :31:

بهترین راه اینه که خودت رو از کامپیوتر دور کنی . مثلا من در مدت کنکور ... کامپیوتر خراب شده بود ... عین بچه ادم نشستم درسمو خوندم ... شما هم کاری نداره ... سی.پی.یو ناقابل رو در بیار و خیلی اروم تحویلش بده به یه نفر که برات محفوظ نگهش داره. حداکثر یک هفته اول نعشگی می کشی. سختته. و ممکن درس نخونی. ولی بعدش راحت می شی.

راه دوم اینه که اگه به اینرنت فقط معتادی ، مودم رو در بیاری و بندازیش دور . راه های دیگه هم اینه که خودتو از محیط خونه خارج کنی. مثلا درس خوندن رو ببری تو کتابخونه.

نظر دیگر دوستانو وقت نکردم بخونم.حتما نظرات خوبی داشتن. در مجموع همتتت رو قوی کن. هدفت چیز مهمیه و اینها در مقابلش هیچن.

اگه بدونی بعد دانشگاه چقدر وقت داری بیای نت. این چند ماهی رو بیخیال میشی ...

موفق باشی ...

nits
18-11-2010, 01:46
به نظر من شبها یه 2 ساعت برو و بعدش بگیر بخواب . از صبح اصلا روشن نکن pc رو تــــــــــــــــــــا شب

Arrowtic
18-11-2010, 02:22
شما به معتاد بگو روزي 3 ساعت پا مواد باش بعد كمش كن تا بشه 1 ساعت بعد موادو ترك كن!مطمئنا جواب نميده!
بهترين راه اينه:ADSL رو قطع كن.با سرعت ذغالي كه كار كني كم كم درس از نت لذت بخش تر ميشه!:31:

milla.online
18-11-2010, 12:34
من هم پارسال این مشکل رو داشتم.... به یاری خدا هاردم سوخت منم دیگه نرفتم بگیرم...adsl رو هم قطع کردم.... هفته اول سخته اما بعدش عادت میکنی.... هفته ای 2 ساعت برو کافی نت در عوضش....
اینم بگم که این بهترین راه واسه ترک نت....

*PiNk PaNTHeR*
18-11-2010, 12:48
3 ساعت درس خوندن بسه خودتو اذیت نکن. احمق ترینها با 5 ساعت درس خودن در بحبوحه ی کنکور قبول میشن. کنکور رو خیلی Overrate کردن.

hamidras
18-11-2010, 15:24
تنها راش اینه که خودمم پارسال امتحان کردم:دی

کامپیوترتو جمع کن بذار تو جعبه بذار تو انباری!! تمام...

ali reza majidi 14
21-11-2010, 20:31
سلام عزیزان
خسته نباشید
دوستان به موارد خوبی اشاره کردند
من خودم هم تو دوران کنکور یکی از معتادین بودم
ولی واقعا اگه میبینی نمی تونی ترک کنی به کتابخونه ها پناه ببر. اونوقت مجبوری دیگه بشینی درس بخونی
کلا اینجوری بگم خوبتره: ببین ما 24 ساعت داریم تو روز تو 8 ساعتشو بخواب ، 2 ساعتشو بزار واسه خوردن نهار و شام و اینا....8-9 ساعت شو براز واسه درس خوندن . مرور . اینا.... با این حساب تو 5 ساعت واسه تفریح داری
میدونی تو این 5 ساعت هر کاری میشه کرد . خسته هم میشی.

فقط با برنامه برو جلو . اینطوری هم تفریحت با حساب کتاب میشه هم درس خوندنت
این هم بگم بعد از اینکه همه کاراتو تموم کردی این 5 ساعتتو شروع کن :D

good luck

pedramch
24-11-2010, 01:00
سلام دوست عزیز!
فکر نمیکن اندازه من به اینترنت اعتیاد داشته باشی:دی
به نظرم جمع کردن کامپیوتر و .... اصلا راهکار خوبی نیست!
باید برنامه منظم داشته باشی که به همه کارات برسی!
ضمنا سعی کن قبل از خواب 45 دقیقه تا یک ساعت کاری رو که دوست داری انجام بدی! خیلی تاثیر داره...
میتونی مثلا شب ها 1 تا 1.5 ساعت و ظهر های هم همین مدت توی نت باشی!

ممنون/:5:

m-narvan
24-11-2010, 16:57
سلام
من خودم شدیدا معتاد به نت بودم و هستم!پیش دانشگاهی که بودم هم همین طور بود.بالاخره هیشکی نمیتونه فول تایم درس بخونه ولی خوب وقتی 6 ساعت نتی هیچ تفریح دیگه یی نباید داشته باشی یعنی تلویزیون نبینی فیلم نبینی مهمونی نری بیرون نری و...من چون خواهرم هم معتاد به نت بود خود به خود یکم دسترسی من محدود میشد چون اونم همیشه نت بود دیگه فرصت زیادی واسه من باقی نمی موند:دی ولی به نظرم میتونی با خودت قرار بذاری که مثلا هر 2 ساعت که درس خوندی نیم ساعت بری نت.اینطوری انگیزت واسه درس خوندن هم زیاد میشه:دی

wein
24-11-2010, 22:22
رفیق تا سرت به سنگ نخوره، هیچ کاریش نمیشه کرد. روزی که کنکور قبول نشدی، (شاید) انقدر برای سخت باشه که تحمل سختی درس خوندن رو بخاطر بدست آوردن یه لذت بزرگ (قبولی) بپذیری و سراغ لذت کوچیکتر نری. تا زمانی که مغزت بهت بگه "نت" بهتره، وضع همینه. کل زندگی همینه. :10:

Reza31001
05-12-2010, 16:49
اول بگم من بقیه نظرات رو نخوندم اگه تکراری بود ببخشید اما یک کلام بگم از بهترین کارایی که تو سال کنکورم کردم این بود که توی شهریور ماه کامپیوترمو جمع کردم و گذاشتم تو کارتن یه گوشه خونه!

هم من و هم همه می دونن دنیای اینترنت چه دنیای بزرگیه بنابراین هر روز ممکنه یه سایت جدید گیر بیاری که بری سراغش بنابراین همین یه سال رو بی خیال کامپیوتر و اینترنت و حتی موبایل بشو