ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن سیستم

R O O T
08-11-2010, 18:20
سلام . بعد از چند ساعت کار با سیستم یکدفعه کامپیوتر هنگ میکنه و صدای بوق از کیس میاد و بعد از چند ثانیه درست میشه و باز دوباره بعد چند دقیقه دوباره هنگ میکنه و صدای بوق میاد و چندبار که اینطوری میشه صفحه ابی میاد رستارت . بعدش که دوباره میخواد بالا بیاد همون اول گیر میکنه و باید کابل پاور هاردو دوباره وصل کنم تا درست شه .بعدشم که درست میشه دوباره بعد چند ساعت همین اتفاقات میفته :41:.ممنون میشم کمک کنید

s1mah
09-11-2010, 20:00
دقت کن بعد از اینکه درایو ها فعال میشن این اتفاق میفته یا نه به هر حال مشگل شما هم سخت افزاری اگر گرافیک انبورد باشه احتمال زیاد داره از ان باشه

مشخصات سیستم را لطفا بگو

R O O T
09-11-2010, 20:56
دقت کن بعد از اینکه درایو ها فعال میشن این اتفاق میفته یا نه به هر حال مشگل شما هم سخت افزاری اگر گرافیک انبورد باشه احتمال زیاد داره از ان باشه

مشخصات سیستم را لطفا بگو

البته من خودم فکر میکنم مربوط به کابل برق هارد باشه چون بعضی موقع ها که تکون میخوره این مشکل پیش میاد و البته بعضی موقعها هم همینطوری واسه خودش هنگ میکنه .راستی این کابل هارد که از داخل پاور میاد رو نمیشه عوض کرد ؟

مشخصات سیستم

ram: 1.5 gb
graphic Geforce 8600
cpu:3.2 gh

s1mah
10-11-2010, 18:16
وقتی صفحه ابی رنگ میشه اکثرا از حافظه های مجازیه ( هارد - رم ) کابل پاور هارد را عوض کن از یک سوکت دیگر استفاده کن اگر هم تمام سر سوکتها اشغاله با یک دیوایس سی دی رم عوض کن ولی احتمالش خیلی ضعیفه بیشتر روی هارد ورم تمرکز کن موفق میشی اول اسلت رم را عوض کن اگر نشد یک رم امانی بگزار اگر نشد فقط هارد را لو لول فورمت کن بعد حجم پارتیشنها را نسبت به قبل تعقیر بده وبعد ویندوز نصب کن مطمئن باش درست میشه

موفق باشی خبر بده