ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغیر کتاب حسابان؟

Life24
07-11-2010, 19:36
با درود
من حسابان رو چند سال پیش پاسش کردم رفت
اما امروز شنیدم که حسابان سوم ریاضی تغیر کرده
منم سرچی زدم و سرفصل های جدیدی رو پیدا کردم

ما مگر انتگرال نخوندیم تو حسابان پس کو؟:18:

سرفصل هاي كتاب حسابان به شرح زير مي باشد: فصل 1.عبارات جبري ،معادلات و نا معادلات
فصل 2 .تابع
فصل 3. مثلثات
فصل 4. دنباله ها و بسط اعشاري اعداد
فصل5.حد توابع
فصل 6.مشتق توابع

ريز مواد مورد نظر براي فصلهاي كتاب جديدالتاليف حسابان به شرح زير است.
فصل(1)
تقسيم چندجمله‌اي‌ها و بخشپذيري – محاسبات جبري – معادلات و نامعادلات (درجه دوم – كسري – گنگ – قدرمطلقي)

فصل(2)
تابع و مدلسازي – تساوي دو تابع – توابع چندضابطه اي- رسم نمودار توابع – اعمال جبري روي توابع – تابع وارون و محاسبه آن - توابع چندجمله اي - توابع متناوب – توابع پله اي

فصل(3)
نسبتهاي مثلثاتي مجموع دو زاويه – محورهاي مثلثاتي – نمودار توابع مثلثاتي – اتحادهاي مثلثاتي – معادلات مثلثاتي – تابع وارون مثلثاتي

فصل(4)
مجموع جملات دنباله هاي عددي و هندسي – حد دنباله – بسط اعشاري اعداد (متناوب و غير متناوب) – هر بسط اعشاري عددي را نشان مي دهد
فصل(5)
حد تابع در نقطه – پيوستگي تابع در نقطه – قضاياي حد توابع – تكنيك تجزيه در محاسبه حد توابع-حد sin x بر x

فصل(6)
مفهوم مشتق – مشتق و خط مماس – مشتق و سرعت – مشتق و آهنگ تغييرات – مشتق جمع و ضرب و تقسيم و تركيب توابع-مشتق تابع وارون -مشتق توابع خاص(چندجمله اي – راديكالي – كسري – مثلثاتي و وارون مثلثاتي)

davy jones
07-11-2010, 20:44
ظاهرا چون مباحث مربوط به انتگرال توی ریاضی عمومی دانشگاه به طور مصل بحث میشه، دیگه همه ی بار رو تو دانشگاه گذاشتن رو دوش دانشجوی بیچاره:41: من هم نظر شخصیم اینه که نباید حذف میشد.

Life24
07-11-2010, 21:05
ظاهرا چون مباحث مربوط به انتگرال توی ریاضی عمومی دانشگاه به طور مصل بحث میشه، دیگه همه ی بار رو تو دانشگاه گذاشتن رو دوش دانشجوی بیچاره:41: من هم نظر شخصیم اینه که نباید حذف میشد.

میگم دیگه کسی هم میره رشته ریاضی؟
شده رشته فنی که

بعد چند وقت بعد انتگرال رو تو دانشگاه هم حذف میکنن

ALt3rnA
07-11-2010, 23:47
من بدبختو بگو اینهمه تابستون کاربرد مشتق و انتگرال خوندم :دی
حالا اونش هیچی ضرر که نداره ! کلی وقت گذاشتم همه ی تمرینا رو پاکنویس کردم تو دفتر تا معلم بعدا خواست من همه رو آماده داشته باشم ! :((

javad2015
08-11-2010, 19:06
من سوم ریاضی هستم
دبیرمون میگفت که درسته بعضی از مطالب حذف شده ولی باقی مطالب رو به صورت گسترده تر توضیح داده

mestry
09-11-2010, 19:13
انتگرالی که من پارسال خوندم هیچی نداشت، بود و نبودش فرقی نداره آخه فقط یه تعریف و چنتا مسئله ساده ازش داده بود که اونا رو هم همه دانش آموزا زود یادشون میره.....بنظرم بجای اینکه مطالب رو پراکنده بگن بهتره که همه رو یه جا بررسی کنن، البته نه اینکه از اول شروع کنه و بره تا تهش بلکه تا یه حد قابل قبولی بره جلو، مثل فصل حرکت فیزیک دوم دبیرستان نشه که دوباره بیاد تو پیش دانشگاهی

Behroooz
09-11-2010, 19:19
به جای اینکه مغزتون رو با این مطالب که کاربردی بجز باز کردن ذهن نداره پر کنید سعی کنید شغل و حرفه ای یاد بگیرید
و دستتون بره تو جیب خودتون . وقتی فارغ التحصیل شدید به نظام اموزش و پرورش ایران لعنت خواهید فرستاد
از بحث حاشیه ای که کردم عذر میخوام . دلم پر از غصه بود خالیش کردم . من همه این توابع و مشتق و انتگرال را حفظم ولی
فقط چهار عمل اصلی به کارم امده تا حالا .

درود و بدرود

mestry
09-11-2010, 22:45
دوستان میدونستید این ریاضیاتی که ما میخونیم در حد ترم اول و دوم دانشگاه آمریکاست؟ این یه واقعیته، حتی پسرخالم که رفته بود استرالیا یه مسئله چند صفحه ای رو تو چند خط برای استادش از روشای تستی حل کرد....بخاطر همینه که اونا بدون چون و چرا دانشجوهای اول ما رو قبول میکنن

bida
09-11-2010, 23:40
حالا جالبه که خیلی از اثبات ها رو هم حذف کردن و کلا به یه شیوه جدید ( به قول خودشون) می خوان ریاضی رو یاد بدن.

ثمره این نگاه جدید رو چند سال پیش که کتاب های درسی نظام جدید برای اولین بار معرفی شدن رو تو درس هندسه و مبحث مثلثات دیدیم که بچه های نظام جدید چه قدر تو این دو مبحث مشکل داشتند. جالبه که حتی تو کنکور هم سوالهای هندسه و مثلثات جوری طرح می شدن که لازم بود با معلوماتی بالاتر از سطح کتاب های درسی برای حل اونها تلاش کرد.

خیلی از اساتید با تجربه هم با این کتاب حسابان جدید مخالفن.

راستی شیوه تدریس تو آمریکا تو دوره های قبل از دانشگاه واقعا افتصاخه و صدای همه کارشناسا رو هم در آورده اونقدر که اوباما یه بودجه مخصوص برای اصلاح نظام آموزشی و بخصوص ریاضی تصویب کرده. خدا کنه که ما مثل اونا نشیم.

الان سطح سواد بچه هایی که می رن دانشگاه چقدر بالا است وای به حال اونایی که با کتاب های جدید می خوان بازی ریاضی یاد بگیرن.

bida
09-11-2010, 23:48
به جای اینکه مغزتون رو با این مطالب که کاربردی بجز باز کردن ذهن نداره پر کنید سعی کنید شغل و حرفه ای یاد بگیرید

درود و بدرود

اتفاقا همین باز بودن ذهن و قدرت تجزیه و تحلیل که ریاضی به آدم میده خیلی خوبه.

حتی یه دزد و یا کلاهبردار با ذهن باز و استدلال گرا هم مطمئنا تو کار خلافش موفق تر از همکار های دیگش هست.

البته منم موافقم که امروزه جواب سوال علم بهتر است یا ثروت ، کاملا مشخصه ولی باز هم میگم ذهنی با قدرت استدلال و تجزیه و تحلیل گر ، خیلی جاها که اصلا به درس و تحصیل هم ربطی نداره میتونه به درد بخور باشه.

Life24
10-11-2010, 08:02
دوستان میدونستید این ریاضیاتی که ما میخونیم در حد ترم اول و دوم دانشگاه آمریکاست؟ این یه واقعیته، حتی پسرخالم که رفته بود استرالیا یه مسئله چند صفحه ای رو تو چند خط برای استادش از روشای تستی حل کرد....بخاطر همینه که اونا بدون چون و چرا دانشجوهای اول ما رو قبول میکنن
داداش به فرض این که این طور باشه
ولی ما روز به روز داریم از حجم درس ها کم میکنیم و فایده نداره :41:
به نظر من آمار افتاده های سوم و حسابان زیاد بوده و مجبور شدن کم تر کنن درس رو
اما این به طور موقت امار قبولی میره بالا اما بعدش هیچ فایده نداره
من خودم چند سال زندگی فراتر از مدرسه درس میخوندم
بعدش کمتر از درس مدرسه درس خوندم
اما به نظر بنده یکی به صورت نرمال نه زیاد ها فقط به صورت نرمال درس بخونه(درس حسابان و ... .)
میتونه بهترین پایه حسابان و حساب رو بسازه و راحت باشه و همین طور بقیه درس ها
و درس های سخت و مشکلی نیستند که دارن حذف میکنن ازش و من مخالفم
و از دو جلسه در هفته حسابان بشه سه جلسه
همین

santamove
10-11-2010, 09:58
واقعا که الان کتابای جدید ریاضی رو می دیدم،فاصله یک نقطه ازخط راستو حذف کردن!!!!!

javad2015
10-11-2010, 13:03
اشتباه شد پاک شود...

mestry
10-11-2010, 17:22
داداش به فرض این که این طور باشه
ولی ما روز به روز داریم از حجم درس ها کم میکنیم و فایده نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من آمار افتاده های سوم و حسابان زیاد بوده و مجبور شدن کم تر کنن درس رو
اما این به طور موقت امار قبولی میره بالا اما بعدش هیچ فایده نداره
من خودم چند سال زندگی فراتر از مدرسه درس میخوندم
بعدش کمتر از درس مدرسه درس خوندم
اما به نظر بنده یکی به صورت نرمال نه زیاد ها فقط به صورت نرمال درس بخونه(درس حسابان و ... .)
میتونه بهترین پایه حسابان و حساب رو بسازه و راحت باشه و همین طور بقیه درس ها
و درس های سخت و مشکلی نیستند که دارن حذف میکنن ازش و من مخالفم
و از دو جلسه در هفته حسابان بشه سه جلسه
همین
ابته منم موافق حذف مطالب نیستم، خودم ریاضیات رو خیلی دوست دارم و الان خیلی ناراحتم که کتاب مثلثات که تو نظام قدیم تدریس میشد حذف شده، اما مشکل خود دانش آموزاست که میخوان همه چی رو دو سوته یاد بگیرن بعدش کم میارن و از ریضی بدشون میاد و در نهایت نمرات پایین میارن.....البته پارسال امتحان نهایی خیلی سخت بود، حسابان 75% افتاده داشت، دینی 64% و...

خلاصه اینکه باید علاقه دانش آموزا رو به درس زیاد کرد نه اینکه بخاطر ساخت آیندشون درس بخونن !

(این آموزش و پرورش هم قاطیه، طرف شب میخوابه صبح کخ بیدار میشه یه بخشنامه میده، دیوونمون کردن)

ALt3rnA
10-11-2010, 17:30
بچه ها این کتاب مثلثات قدیم رو کسی میتونه برای من گیر بیاره حساب کنیم با هم ؟

mestry
10-11-2010, 18:33
بچه ها این کتاب مثلثات قدیم رو کسی میتونه برای من گیر بیاره حساب کنیم با هم ؟

ما تو کتابخونه مدرسمون داریم، یه چیزاییشو خوندم خیلی باحال بود، برای اکثر فرمولا اثبات گفته، حدود 200 و خورده ای صفحه است اگه اشتباه نکنم کلا مخوفه ! حال میکنم با همچین کتابی

ALt3rnA
13-11-2010, 21:04
بجه ها من متوجه نمیشم ! این کتاب تعریف حدش مثل اینکه مشکل داره ! گفته حد فقط در دامنه ی تابع تعریف میشه پس ممکنه یه تابع حد از چپ یا راست داشته باشه فقط اما بازم دارای حد محسوب میشه !!

javad2015
13-11-2010, 21:42
بجه ها من متوجه نمیشم ! این کتاب تعریف حدش مثل اینکه مشکل داره ! گفته حد فقط در دامنه ی تابع تعریف میشه پس ممکنه یه تابع حد از چپ یا راست داشته باشه فقط اما بازم دارای حد محسوب میشه !!
یعنی میخوای بگی سواد من از چند تا ریاضی دان که نشستن برا چند میلیون دانش آموز کتاب نوشتن بالاتره؟!
چرا عادت کردیم تا یه تغییری ایجاد میشه تا میتونیم ازش ایراد میگیریم مطمینم اون زمان میگفتین که این کتاب مشکل داره... حالا اون رفته این مشکل داره.. اون بهتر بود

واقعا که الان کتابای جدید ریاضی رو می دیدم،فاصله یک نقطه ازخط راستو حذف کردن!!!!!
مزخرفه ...هم تو دوم..هم امسال این درس در بحث نمودارا گنجونده شده

ALt3rnA
13-11-2010, 23:10
یعنی میخوای بگی سواد من از چند تا ریاضی دان که نشستن برا چند میلیون دانش آموز کتاب نوشتن بالاتره؟!
چرا عادت کردیم تا یه تغییری ایجاد میشه تا میتونیم ازش ایراد میگیریم مطمینم اون زمان میگفتین که این کتاب مشکل داره... حالا اون رفته این مشکل داره.. اون بهتر بود
ریاضی دان ؟! نه عزیزم اونام چهار نفرن مثل خودت ! : دی
چرا عادت کردیم تا یه نفر به چند نفر که سن و سال و سوادشون ازش بیشتره انتقاد کرد بگیم حتما غلط میگه ؟ مگه اون جماعت ریاضی دان اشتباه نمیکنن ؟
شما اصلا کتاب درسیو باز کردی تا حالا ؟ میخوای متن خود کتاب رو برات اسکن کنم اگه نداریش ؟
+
چرا عادت کردیم فکر کنیم تا یه نفر یه انتقادی کرد حتما آدم بیسوادیه و یهو پریده وسط یه چیزی پرونده ؟
من داشتم کتاب درسو تورق میکردم که دیدم تعاریفش با اونکه من تابستون خوندم تغییر کرده . خواستم ببینم کدوم درسته کتابای کمک درسی رو رفتم گشتم . کتاب نشر الگو و مبتکران آقای هاشمی !
تا اینکه امروز گاج میکرو طبقه بندی رو خریدم . دیدم نه تنها بعد از مقدمه اش دو صفحه در مورد (تحت عنوان دوگانگی در تعریف حد) این موضوع توضیح داده بلکه روی جلدش هم زده نگرشی نو در حد !
خلاصه ی بررسی بنده اینه که هدف کتاب اینه که بگه مثلا تابع Y مساوی رادیکال x دارای حده ! نه فقط حد راست !
من نمیدونم هدفشون چی بوده فقط میدونم با هرچی کتاب تا حالا خوندم این مطلب تناقض داره !
از دبیرامون (سمپاد) پرسیدم و هر 3 نفر این مطلب رو تایید کردن و گفتن تا اطلاع ثانوی رادیکال x حد داره ! چون حد از چپ برای این تابع معنایی نداره !

حالا بگو ببینم ... سواد شما بیشتره یا من و دبیرای مدرسمون و نویسنده های کتابایی که گفتم و بقیه کسانی که دارن حرف منو میزنن ؟

+
با توجه به اینکه شما 2 ساله عضو انجمنی تقریبا توصیه میکنم لحنت رو اصلاح کنی . تیم مدیریت معمولا فقط برای کاربرای تازه وارد کوتاه میاد تو این موارد

javad2015
14-11-2010, 11:06
از متن اول شما این برداشت میشه که اون چند نفر به قول خودتون مثل من اومدن یه همچین اشتباه بزرگی رو دادن به خورد مردم بعدش شما تونستی پیدش کنی ..حداقل مفهومو درست برسون

با توجه به اینکه شما 2 ساله عضو انجمنی تقریبا توصیه میکنم لحنت رو اصلاح کنی . تیم مدیریت معمولا فقط برای کاربرای تازه وارد کوتاه میاد تو این موارد
شما که 6 ساله عضوی چه طور؟... تونستی لحنتو عوض کنی؟

ریاضی دان ؟! نه عزیزم اونام چهار نفرن مثل خودت ! : دی

davy jones
14-11-2010, 11:21
دوستان عزیز javad2015 و G4meH4ker !!

دوستانه توصیه میکنم این بحثهای بیهوده رو دنبال نکنین. تغییر کتب درسی همیشه یک سری نارضایتیها و کاستیها رو به دنبال خودش داشته. یادمه در سال 1384 که کتاب شیمی پیش دانشگاهی رشته ی ریاضی فیزیک عوض شد، اینقدر توش غلط بود که مجبور شدن براش یه متمم اصلاحی چاپ کنن و به همه ی دبیران شیمی سراسر کشور بدن. جالب اینجا بود که تو ضمیمه ی اصلاحی فرستاده شده هم غلط وجود داشت!

ولی در کل این بحث چیزی نیست که بخوایم سرش اعصاب خودمون رو خورد کنیم. باید باهاش ساخت.

حالا بگو ببینم ... سواد شما بیشتره یا نویسنده های کتابایی که گفتمنویسنده ی کتب کمک درسی همواره رویه ی انتقاد نسبت به کتابهای درسی رو داشته و دارند. چون از اونها در تالیف کتب استفاده نشده یه جورایی احساس میکنن که بهشون توهین شده و معمولا در چنین مواقعی که کتابها عوض میشه تو مقدمه ی کتابهای کمک آموزشی خودشون حرفایی مینویسن که به نظرم بیشترش از روی عصبانیته. شما زیاد جدی نگیرین.:31:

کتابای درسی توش غلط داره، ما که با هم دعوا نداریم. بیخیال شین بشینین درساتون رو خوب بخونین:10:
دیگه خواهشا این بحث رو کش ندین.

موفق باشین.
89/8/23

ALt3rnA
14-11-2010, 17:36
نویسنده ی کتب کمک درسی همواره رویه ی انتقاد نسبت به کتابهای درسی رو داشته و دارند. چون از اونها در تالیف کتب استفاده نشده یه جورایی احساس میکنن که بهشون توهین شده و معمولا در چنین مواقعی که کتابها عوض میشه تو مقدمه ی کتابهای کمک آموزشی خودشون حرفایی مینویسن که به نظرم بیشترش از روی عصبانیته. شما زیاد جدی نگیرین.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عزیز من چکار مولف درسی دارم ؟ من دارم میگم 2 سال پیش تا تابستونی که گذشت خدا میدونه من چند ساعت وقت گذاشتم سر همین مطالب کتاب قبلی . کتاب خوبی بود با همه ی کتب مرجع معروف هم سازگاری داشت . من الان مشکل جدی دارم سر این موضوع ! هرچی قبلا خوندم با اینا تناقض داره کلا همه چیو قاطی کردم ! اینهمه تست حد زدم همش شد هیچ ؟!
نه عزیز من این وسط از همه عصبانی ترم ! :دی

از متن اول شما این برداشت میشه که اون چند نفر به قول خودتون مثل من اومدن یه همچین اشتباه بزرگی رو دادن به خورد مردم بعدش شما تونستی پیدش کنی ..حداقل مفهومو درست برسون
شما که 6 ساله عضوی چه طور؟... تونستی لحنتو عوض کنی؟شما چیکار مفهوم حرف من داری ؟ فرضا اینطور باشه و خودم کشف کرده باشم . به کی بر میخوره اگه درست گفته باشم ؟ شما پیش فرضت غلط بودن حرف من بود
+
شما ظاهرا انتظار داری میومدم تشکر هم میکردم . نه عزیز جواب های هویِ !
در ضمن من 5 ساله عضو سایتم

javad2015
14-11-2010, 17:58
شما چیکار مفهوم حرف من داری ؟ فرضا اینطور باشه و خودم کشف کرده باشم . به کی بر میخوره اگه درست گفته باشم ؟ شما پیش فرضت غلط بودن حرف من بود
+
شما ظاهرا انتظار داری میومدم تشکر هم میکردم . نه عزیز جواب های هویِ !
در ضمن من 5 ساله عضو سایتم
.................................................. .................................................. ...............................

bida
14-11-2010, 18:22
آقا به نظر من این بحث رو کشش ندیم ولی من یه چیزو کلی بگم :

تو ایران کسایی که مسوول هر کاری هستن ، اصلا به این معنی نیست که تو اون مبحث از همه وارد تر و مطلع تر باشن. این نویسنده های کتاب های درسی هم شاید ریاضیدان های خوبی باشن ولی این اصلا به این معنی نیست که اونها آموزگاران ریاضی خوبی هم باشن و از اون مهمتر نویسندگان ریاضی خوبی باشن. خیلی از بهترین ریاضی دانهای دنیا اصلا تو تدریس ریاضی موفق نبودن. شما ببین ما چند تا کتاب حساب دیفرانسیل مقدماتی تو دنیا داریم که اعتبار بالایی داشته باشن. توماس و لیتهولد و استیوارت و ... رو هم شاید از 10 تا کمتر باشن . حالا چقدر استاد تمام و پرو فسور ریاضی تو دنیا داریم ؟ فکر کنم حساب دو دوتا چهار تا باشه.

بعدشم خیلی از دبیرهای ریاضی به این کتاب ایراد گرفتن. منتهی چون تو پیشونی اونها خورده معلم و نه مثلا آقای دکتر ، کسی تره هم براشون خورد نمی کنه، که اگه انصاف داشته باشیم بهترین کسی که این کتاب ها رو باید نقد کنه همین معلم ها هستن که هر روز با این کتاب در گیرن ، خیلی هاشونم کارشناسی ارشد و حتی دکترا دارن و لی خوب تو ایران متاسفانه مقام معلم رو هممون می دونیم کجاست.

30-40 سال پیش ( شاید هم بیشتر ) نظام آموزشی ایران 2 دوره 6 ساله بود. بعد اومدن و بنا به دلایلی اونو به سه دوره 5 ساله ابتدایی ، 3 ساله راهنمایی و 4 ساله دبیرستان تقسیم کردن. بعد سال 74 اومدن و نظام جدید رو آوردن و سال چهارم دبیرستان اسمشو حذف کردن و گذاشتن پیش دانشگاهی و اعلام کردن که باید با آزمون واردش شد. یعنی دبیرستان شد سه سال. بعد آزمونو بر داشتن و گفتن امتحان نمی خواد همه برن پیش دانشگاهی .

امسال دوباره اومدن گفتن که پیش دانشگاهی رو حذف می کنیم و بشه همون سال چهارم دبیرستان قدیم. حالا شورای انقلاب فرهنگی تصویب کرده که دو باره دوره آموزش عمومی بشه 2 تا دوره 6 سال یعنی عین 50 سال پیش.

ایران رو نمی دونم ولی تو هر جای دیگه دنیا به این نحوه برنامه ریزی آموزشی میگن فاجعه. حالا شما اومدی از نویسنده های کتاب درسی دفاع یا انتقاد می کنی؟ خانه از پای بست ویران است...

ALt3rnA
14-11-2010, 20:43
بعدشم خیلی از دبیرهای ریاضی به این کتاب ایراد گرفتن. منتهی چون تو پیشونی اونها خورده معلم و نه مثلا آقای دکتر ، کسی تره هم براشون خورد نمی کنه، که اگه انصاف داشته باشیم بهترین کسی که این کتاب ها رو باید نقد کنه همین معلم ها هستن که هر روز با این کتاب در گیرن ، خیلی هاشونم کارشناسی ارشد و حتی دکترا دارن و لی خوب تو ایران متاسفانه مقام معلم رو هممون می دونیم کجاست.
سلام عزیز
مرسی از نظرت .
اتفاقا یکی از معلم های ما بود گفت که مولف های کتاب درسی معمولا خودشون معلم نیستن و خیلی همه چیو ایده آل فرض میکنن !
به هر حال من آشنایی باشون ندارم ولی کلا یه چیزی تو جامعه ما هست هر کی تازه میاد رو کار برای اینکه خودی نشون بده میگه اه اینا کهنه شدن به درد نمیخورن همه چیش غلطه دوباره از نو شروع کنید . حالا بهترش کنن یا نه دست خداست ! ولی به نظر من سری قبلی کتاب های ریاضی هیچ عیبی نداشت . اگرم میگن حجمش زیاد بوده باید میومدن حجم عربی و درسای دیگه رو کم میکردن نه حسابان که پایه ی همه چیزه ! کسانی که رشتشون ریاضیه میخوان مهندس شن اکثرا و برای اینکه تو کارشون موفق باشن نیاز به یه حد خاصی از تسلط بر ریاضی دارن . این حد رو کتاب درسی تعیین نمیکنه اما میتونه کمک کنه ما بش برسیم

davy jones
15-11-2010, 12:49
مهم روشها و قلق های حل مساله هاست. هر چه قدر هم که در تعاریف ریز بشیم و از خط به خط کتابهای درسی بخوایم ایراد بگیریم بازم تضمین نمیکنه که وقتی یه سوال یا یه تست رو میذارن جلومون بتونیم از پسش بر بیایم. من اگه خدای تعاریف دقیق و علمی ریاضی هم باشم اگه لم های حل مساله رو کار نکرده باشم به درد نمیخوره. این قلق ها و لم ها هم چیزی نیست که با تغییر کتابهای درسی عوض بشن و اصطلاحا به درد نخور بشن.
کتاب حسابان قدیم (که فکر کنم تالیفش برمیگشت به قبل از انقلاب) انصافا کتاب خوبی بود ولی با خوندن اون کتاب هم هیچ کس نمیتونست ادعا کنه که مسائل مختلف در زمینه ی حد و مشتق رو میتونه به راحتی حل کنه. همونطور که کسانی که تو دانشگاه کتاب ریاضی عمومی استوارت و یا لیتهلد رو پاس میکنن هم نمیتونن ادعا کنن که چون این دو کتاب از بهترین کتب ریاضی تالیف شده در جهان از لحاظ تعاریف هستند پس قطعا میتونن تستهای ریاضی 1 و 2 کنکور ارشد رو کامل بزنن.
بنابراین بنده باز هم شما دوستان خودم رو از بحث بیهوده در این رابطه برحذر میکنم:31: و توصیه میکنم که روش حل مساله یاد بگیرین تا این که بخواین روی تعاریف ریز و دقیق بشین. تو امتحان نهایی آخر سال سوم و همچنین تو کنکور کسی نمیآد از شما جدیدترین تعریف حد چپ و راست رو بپرسه. بلکه مسائل هموناییه که همیشه بوده و باید بتونین از پسش بر بیاین.

یه نکته ی دیگه هم میگم که سر هر قضیه ای کاستی ها رو به پای کل سیستم آموزشی کشور ننویسین. یه قسمت از یه کتاب درسی از بین این همه کتاب درسی موجود مشکل داره که آدم نباید چشماشو ببنده بگه کلا نظام آموزش و پرورش از بیخ و بن مشکل داره و اله و بله ...:31: مضافا بر اینکه این گونه بحثها مسیر تاپیک رو هم از جریان اصلی منحرف میکنه.:46:

موفق باشین.
89/8/24

bida
15-11-2010, 19:10
مهم روشها و قلق های حل مساله هاست. هر چه قدر هم که در تعاریف ریز بشیم و از خط به خط کتابهای درسی بخوایم ایراد بگیریم بازم تضمین نمیکنه که وقتی یه سوال یا یه تست رو میذارن جلومون بتونیم از پسش بر بیایم. من اگه خدای تعاریف دقیق و علمی ریاضی هم باشم اگه لم های حل مساله رو کار نکرده باشم به درد نمیخوره. این قلق ها و لم ها هم چیزی نیست که با تغییر کتابهای درسی عوض بشن و اصطلاحا به درد نخور بشن.
کتاب حسابان قدیم (که فکر کنم تالیفش برمیگشت به قبل از انقلاب) انصافا کتاب خوبی بود ولی با خوندن اون کتاب هم هیچ کس نمیتونست ادعا کنه که مسائل مختلف در زمینه ی حد و مشتق رو میتونه به راحتی حل کنه. همونطور که کسانی که تو دانشگاه کتاب ریاضی عمومی استوارت و یا لیتهلد رو پاس میکنن هم نمیتونن ادعا کنن که چون این دو کتاب از بهترین کتب ریاضی تالیف شده در جهان از لحاظ تعاریف هستند پس قطعا میتونن تستهای ریاضی 1 و 2 کنکور ارشد رو کامل بزنن.
بنابراین بنده باز هم شما دوستان خودم رو از بحث بیهوده در این رابطه برحذر میکنم:31: و توصیه میکنم که روش حل مساله یاد بگیرین تا این که بخواین روی تعاریف ریز و دقیق بشین. تو امتحان نهایی آخر سال سوم و همچنین تو کنکور کسی نمیآد از شما جدیدترین تعریف حد چپ و راست رو بپرسه. بلکه مسائل هموناییه که همیشه بوده و باید بتونین از پسش بر بیاین.

یه نکته ی دیگه هم میگم که سر هر قضیه ای کاستی ها رو به پای کل سیستم آموزشی کشور ننویسین. یه قسمت از یه کتاب درسی از بین این همه کتاب درسی موجود مشکل داره که آدم نباید چشماشو ببنده بگه کلا نظام آموزش و پرورش از بیخ و بن مشکل داره و اله و بله ...:31: مضافا بر اینکه این گونه بحثها مسیر تاپیک رو هم از جریان اصلی منحرف میکنه.:46:

موفق باشین.

89/8/24

خوب من می خواستم به نوشته شما چند تا ایراد بگیرم و پاسخ بدم ولی پاراگراف آخر رو که خوندم و متوجه شدم که اون 3 خط اولش با چه دیدی نوشته شده ، دیدم حق با شماست و ادامه بحث اصلا فایده ای نداره.

موفق باشید:40:

santamove
15-11-2010, 19:23
به نظر من کتابای ریاضی جدید طوری تالیف شده اند که آمار قبولی بالاتر بره!!!

نوع کاور+صفحه آرایی و جنس کاغذ و استفاده از المان های گرافیکی این کتابا رو شبیه به کتابای دوره ابتدایی کرده!!!!!

ALt3rnA
15-11-2010, 21:46
به نظر من کتابای ریاضی جدید طوری تالیف شده اند که آمار قبولی بالاتر بره!!!

نوع کاور+صفحه آرایی و جنس کاغذ و استفاده از المان های گرافیکی این کتابا رو شبیه به کتابای دوره ابتدایی کرده!!!!!

خوب وقتی ساده بشه برای همه ساده میشه !
بعد کنکور رقابتش بیشتر میشه و نزدیک تر
من ترجیح میدم تا حد امکان کنکور سخت تر باشه

aref98
30-03-2014, 20:11
:n12::n12: