ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Call of Duty: Black Ops - نسخه Console

صفحه ها : [1] 2

Turok-71
01-11-2010, 13:38
Call of Duty: Black Ops

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شناسنامه بازی:
نام: Call of Duty: Black Ops
سازنده: treyarch
ناشر: Activision
سبک: اکشن اول شخص (FPS)
پلتفرم: PS3 , X360 , PC , DS , WII
درجه سنی: M (بالای 18 سال)
تاریخ عرضه: 9 نوامبر 2010

مقدمه:

این بازی یک عنوان نام آشنا در سبک تیراندازی اول شخص است که توسط شرکت Treyarch ساخته و کمپانی Activision وظیفه انتشارش را بر عهده دارد.یک نسخه از این بازی نیز بر روی کنسول دستی DS عرضه خواهد شد که مراحل ساخت را زیر نظر شرکت n-Space گذرانده است.نسخه جهان در جنگ این سری نیز توسط همین شرکت ساخته شد.این اولین ورود این سری به دوران جنگ سرد می باشد.
بررسی اجمالی:
شما در نقش یک سرباز پیاده ظاهر میشوید که به سلاح های گرم مختلف دسترسی دارد.همچنین مواد منفجره ای مانند نارنجک و هر گونه تجهیزات دیگر برای مقابله با دشمنان.وقتی که شما بیش از حد به یک دشمن نزدیک می شوید می توانید با یک ضربه او را از پا در بیاورید.شخصیت را می توانید در سه حالت ایستاده ، crouching و prone قرار دهید.هر کدام از این حالت ها دقت ، حرکت و پنهان بودن خاصی برای خود دارند.به مانند دیگر بازی های اول شخص روز شما هنگام آسیب دیدگی زیاد صفحه را قرمز می بینید.وقتی که به سمت شما نارنجک پرتاب می شود اگر در محدوده شما باشد جهت آن و دو گزینه فرار یا پرتاب نارنجک در مقابل شماست.همچنین در بازی یکسری سلاح جدید و ویژه وجود خواهد داشت: crossbows* یا همان تیر کمان که می توانید مواد منفجره را با آن پرتاب کنید و دو سلاح دیگر به نام های Dragon's Breath و ballistic knives (چاقو) که میزان وحشی گری شما را خواهند سنجید!
*

استفاده از تیرکمان Crossbowsویژگی های هر ماموریت در صفحه برای شما نمایش داده می شوند.به عنوان مثال جهت هدف و فاصله شما نسبت به هدف.اگر چه بازی تیراندازی اول شخص است اما شما از ماشین های جنگی مثل هلیکوپتر* (Hind Helicopter) و هواپیما* (SR-71 Blackbird) برای حمایت از دوستان و نبرد با دشمنان بهره خواهید برد.
*

تصویر واقعی از Hind Helicopter.

*

تصویر واقعی از هواپیمای SR-71.
بخش مبارزات از صحنه های سینمایی به مانند نسخه های قبل از صحنه های سینمایی انبوه شده است.ندای وظیفه در دوران جنگ سرد اتفاق می افتد و شما عمدتا در نقش دو شخصیت الکس میسون (Alex Mason) و جیسون هادسون (Jason Hudson) قرار خواهید گرفت.درگیری و مبارزات در مناطقی از جمله کوه های اورال (این کوه ها در قزاقستان روسیه قرار دارند) ، لائوس ، کوبا و ویتنام روی خواهد داد.همچنین یکی از شخصیت های بخش تکنفره اتحاد جماهیر شوروی در نسخه جهان در جنگ (World at War) به نام ویکتور روزنوف (Viktor Reznov) باز خواهد گشت.موتور بازی همان موتور جهان در جنگ است که این موتور نیز موتور بهبود یافته MW2 بوده است.بازی60 فریم در ثانیه بر روی کنسول اجرا می شود.یک ویژگی که در MW به نام تکنولوژی بافت استفاده شده بود در این عنوان نیز به کار گرفته شده است.
در ژاپن انتشار بازی بر عهده شرکت اسکوئر انیکس می باشد و دو نسخه از این بازی عرضه خواهد شد: یک نسخه زیرنویس و یک دوبله.همچنین در آلمان مرحله (فکر کنم) دلسوزی برای شیطان (Sympathy for the Devil) به دلیل مغایرت با قانون اساسی این کشور سانسور خواهد شد.یکسری پک اختصاصی* مانند MW2 برای بازی عرضه خواهد شد که یه ماشین کنترل از راه دور نیز در آن موجود می باشد.
*

تصویری از وسایل پک اختصاصی.

نکته: این علامت * در جلوی هر حرفی به معنای عکس دار بودن است.

---

نگاهی کوتاه بر بازی:

در یخبندان...

سلاح و خون
ما در جهانی زندگی می کنیم که همه چیز آن اشتباه است، این شعار نسخه هفتم سری ندای وظیفه است.شرکت تری آرک قبلا هم و در شماره پنجم نشان داد که نگرشی منفی نسبت به جنگ دارد و سعی می کند این پدیده شوم را در بازی هایی که می سازد رد کند.محوریت داستان این نسخه بر دوران جنگ سرد چرخش دارد که جنگ های زیادی رخ داد و از مشهور ترین آن ها جنگ ویتنام بود.مشخصه اصلی این سری یعنی سلاح و خون در این بازی هم خود نمایی می کند و به صورتی پایدار ، محکم و دست نخورده باقی مانده است.این نسخه از این سری جزییات زیادی ارایه نداده و باعث شده که نتوان در مورد آن نظری قطعی داد.در یکی از تریلر های منتشر شده شما در سال 1968 و در کوه های برفی و سرد روسیه هستید.در اوایل مرحله با دید اول شخص در فرودگاهی در شمال کالیفرنیا سوار یک هواپیمای SR-71 می شوید.و باید برای شناسایی پایگاه و قلمرو دشمن وارد عمل بشوید.بر روی نقشه بازی ساختمان ها مشخص هستند و یک سری blips آبی رنگ هم وجود داند که همان دشمنان شما در قالب نیروی زمینی هستند.شما با هواپیما در ارتفاع هشتاد هزار پایی قرار دارید که برای تنفس یک لباس شبیه فضانورد ها را بر تن دارید.یکی از ویژگی های این نسخه گنجاندن سلاح های مختلف در بازی است.به عنوان مثال در یکی از مراحل که در جنگل رخ می دهد و باید در سکوت انجام شود شما برای حفظ سکوت باید از یک تیر و کمان فولادی برای کشتن دشمنان استفاده کنید.این تیر و کمان فولادی قابلیت این را دارد که تیرهایش را به مواد منفجره آغشته کنید.البته ممکن است با خود بگویید چه کسی در این جهنم به جای مسلسل از تیر و کمان استفاده می کند ، در حالی که مسلسل قوی و کار آمد تر است؟ رییس شرکت در این مورد می گوید که قطعا برای یک گیمر هم که شده از این کمان استفاده خواهد کرد که این برای ما مهم است.وقتی که در بازی با شخصیت اصلی با سرعت زیاد می دوید به خوبی می توانید صدای تنفس های شخصیت اصلی را بشنوید.

در ویتنام...

کشتارگاه
در یکی دیگر از مراحل باید با هلیکوپتر به منطقه ای به نام کشتارگاه حمله کنید و پس از پاک سازی محل یک هلیکوپتر به دنبال شما می آید که باید برای رسیدن به آن باید بدوید و طنابی که از آن آویزان است را بگیرد.بعد از فرار کردن شما ، این محل توسط موشک هایی نابود می شود.در بعضی از مراحل واقعا فکر می کنید که در فضای نسخه چهارم قرار گرفته اید که در شهر عراق رخ می داد ، اما به جای اعراب دشمنان شما ویتنامی ها هستند.یکی از چیز های مهم این نسخه حرف زدن شخصیت اصلی است که مانند شخصیت های دیگر این سری لال نیست و می تواند صحبت بکند.ما مشتاق این هستیم که آیا شرکت سازنده در این نسخه به داستان سرایی دست خواهد زد یا نه! همه چیز در این بازی چشمگیر است که با توجه به نامش هم چیزی طبیعی به نظر می رسد.بخش همکاری هم تا چهار نفر امکان پذیر است که گیم پلی منحصر به فردی خواهد داشت.سازندگان در مورد بازنویسی تاریخ پیچیده جنگ ویتنام و استفاده آن به عنوان داستان در این بازی گفته اند که همه چیز آن اشتباه است.ما خواسته ایم وقایع جنگ ویتنام را در داستان این بازی تغییر دهیم.از این صحبت می شود به این نتیجه دست یافت که با اثری تبلیغاتی یا تحریف کننده روبرو هستیم؟! البته برای رسیدن به پاسخ این سوال باید تا زمان عرضه بازی منتظر بمانیم.در نگاه اولی که بازی دارید همه چیز جذاب و هیجان انگیز است و هیچ شکی در آن وجود ندارد.مبارزات سریع و خشمگین هستند.روستاهای جنگ زده ویتنام که با بمب و موشک های بی شمار آمریکا تغییر شکل یافته اند به شکل زیبایی در بازی گنجانده شده اند.ما امیدوار هستیم این وسعت بصری در سایر مراحل نیز وجود داشته باشد.ندای وظیفه جدید قرار است در تاریخ 9 نوامبر 2010 برای پلتفرم های ایکس باکس 360 ، پلی استیشن 3 ، کامپیوتر (با پشتیبانی از سرور اختصاصی) و Wii عرضه بشود.

+

عکس ها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نقد و بررسی های بازی توسط کاربران

نویسنده : Masoud King

نویسنده: layken

l
تهیه و تنظیم: Turok-71 (البرز).

کپی کردن این مطلب بدون ذکر نام Turok-71 غیر مجاز می باشد.

Leon-117
01-11-2010, 16:27
بازي ليك شد كه!(Region Free)
يكي از دوستان توي بازيسنتر تاييد كردن بازي روي داشبورد قديمي(هميني كه الان مورد استفاده هست)اجرا شده و....
فردا ميريم بگيريم:20:
+تاپيك منتقل بشه.
+اسم تاپيك هم درست بشه!(Call of Duty:BLAK Ops:31:)

mehdi30nema
01-11-2010, 20:32
منم بازی را از توپخونه خریدم و همین الان گذاشتم تو دستگاه که فقط ببینم اجرا میشه یا نه که خوشبختانه شد . اما هنوز یک دقیقه هم بازی نکردم گذاشتم آخره شب .
فقط یه چیزه جالب تو توپخونه انواع قیمت های نجومی را داشتن میدادن یه جا میگفت 5 هزار تومان جای دیگه میگفت 4 هزار تومان آخر از مجید ( فروشگاه تماشا ) گرفتم 3 هزار تومان .

راستی شروع بازی هم خیلی عجیبه ، خودتون ببنید میفهمید .

choory
01-11-2010, 21:00
Call of Duty:Black Ops
Region Free\ENG

pedram_sad
01-11-2010, 22:12
دوستانی که میخوان بازی رو تهیه کنن :

بازی لیک شده ولی چند نکته داره

اول اینکه این نسخه فعلا فقط بدرد آفلاین میخوره

دوم اینکه مایکروسافت قرار که تو این بازی از قفل جدید و آپدیت داشبورد جدید استفاده کنه که هیچ کدوم از این دو تو این نسخه نیست

هنوز صحت این نسخه مشخص نیست

سوم اینکه این بازی NUKE شده تو abgx هم زده nuke

masoud93
01-11-2010, 22:58
nuke چی هست حالا ؟

یعنی ممکنه مراحل کامل بازی رو نداشته باشه این نسخه ؟

mehdi30nema
02-11-2010, 09:20
منم دیشب سه مرحله بازی کردم ، واقعا اکشن بی وقفه و نفس گیری داشت .
جزییات بازی و هیجانش از مدرن وارفر 2 هم بیشتر بود . داستان پردازی هم به شدت بیشتر شده طوری که مرحله سوم فقط ده دقیقه دمو نشون میده .
مرحله دوم فوق العاده بود .
آخرای همین مرحله دقیقا مثل اون مرحله اسنوموبیل شماره قبلی بود ( بیشتر توضیح نمیدم خودتون امتحان کنید ) در ضمن یکی از کاراکتر های world at war هم تو این مرحله حضور داره .

p3yman_xl
02-11-2010, 09:55
nuke چی هست حالا ؟
یعنی ممکنه مراحل کامل بازی رو نداشته باشه این نسخه ؟

خیر بازی کامل هست ...

mosolim
02-11-2010, 09:57
سلام
مهدی جان ممنون همه رو به هیجان اوردی . فکر کنم من همین الان برم برای تهیه . بماند که کرجیا اینقدر خوابشون سنگینه که تا هفته ی بعد هم نیارن.

UP-SNAKE
02-11-2010, 10:56
مگه نگفته بودن online ش free هستش؟

S A M S U N G
02-11-2010, 12:29

Call of Duty tackles a whole new era as Black Ops plunges you into the murky height of the Cold War and history's most secretive battles. The world's most popular first person shooter places you in the most dangerous conflict zones of the late '60s.

From the jungles of Vietnam to the snowy wastes of the Ural mountains, you and your team must operate behind enemy lines and using only the limited technology of the time. Luckily this includes air support such as the SR-71 Blackbird stealth plane, as well as deadly attack helicopters and armoured personnel carriers.

Like any Call of Duty game the multiplayer will set the standard for all other console games, with enhanced customisation tools, playable vehicles and a revamped scoring system.

Language: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Size: 7300 MB
System: XBOX360 REGION FREE
Format: ISO

Hotfile.com

Netload.in

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدFilesonic.com

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدFileserve.com

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدUploaded.to

:~ SCREENS GAME ~:

مخلصیم.

Leon-117
02-11-2010, 14:24
ما هم بازي رو گرفتيم.2 مرحله بازي كردم.بازي خيلي خوبي هست و تا اينجا كه بازي كردم نقص آنچناني نداشته.گرافيك بازي هم خوبه و كم و كسري نداره.يه مورد ديگه هم هست كه بايد بگم:قبل از اومدن MOH و اين بازي بحث هاي زيادي سر اين بود كه كدوم بازي بهتره؟من با توجه به 2-3 مرحله اول MOH ميگم كه اين بازي خيلي بهتره!:31:

masoud93
02-11-2010, 14:45
اگه من آپدیت داشبوردم و فرمورم برای یک ماه پیش (منظور همینی هست که باهاش بازی های جدید رو بازی کردم مثل fable 3 ) باشه میتونم این بازی رو بخرم و اجراش کنم و تا آخرش برم یا نه ؟

ممنون.

Damian
02-11-2010, 14:53
اگه من آپدیت داشبوردم و فرمورم برای یک ماه پیش (منظور همینی هست که باهاش بازی های جدید رو بازی کردم مثل fable 3 ) باشه میتونم این بازی رو بخرم و اجراش کنم و تا آخرش برم یا نه ؟

ممنون.
مشکلی نخواهی داشت

Masoud King
02-11-2010, 19:19
یه چیز خیلی ضده حال

تو سیستم لینک همه چیز از تفنگ گرفته تا چیزای باز کردنیه دیگه همگی باز هست !!

Mostafa NBA
02-11-2010, 21:54
منم بازی رو تهیه کردم, نیم ساعتی بازی کردم و در یک کلمه میتونم بگم " نا امید کننده " !!! بازی اتمسفر نداره یعنی سنگینی اشیا و آدم ها احساس نمیشه, اکشن بازی فان شده و سینمایی نیست, هوش مصنوعی هم که خیطه و از MW2 خیلی پایین تره به نظر من.

تا الان که نظرات من در مورد بازی همینا بوده امیدوارم در آینده نظرم تغییر کنه ! :13:

resident_evil
02-11-2010, 22:13
یه چیز خیلی ضده حال

تو سیستم لینک همه چیز از تفنگ گرفته تا چیزای باز کردنیه دیگه همگی باز هست !!

lol

منم بازی رو تهیه کردم, نیم ساعتی بازی کردم و در یک کلمه میتونم بگم " نا امید کننده " !!! بازی اتمسفر نداره یعنی سنگینی اشیا و آدم ها احساس نمیشه, اکشن بازی فان شده و سینمایی نیست, هوش مصنوعی هم که خیطه و از MW2 خیلی پایین تره به نظر من.

تا الان که نظرات من در مورد بازی همینا بوده امیدوارم در آینده نظرم تغییر کنه ! :13:

اولین نفری هستی که میبینم حال نکردی جالبه . برو یه دور بزن دوباره بیا نظرت رو بگو : دی

vahidgame
02-11-2010, 22:33
می دونید که این بازی چه قدر فن داره پس سعی کنید ازش انتقاد نکنید : دی
اطلاع دارید که یکی از دوستان هم برای مسابقه ای که برای بهترین نقد شماره قبلی بازی گذاشته شده بود یه امتیاز خیلی تخیلی به بازی داد و تونست یه جایزه ببره! : دی

amin 2010
02-11-2010, 22:38
اطلاع دارید که یکی از دوستان هم برای مسابقه ای که برای بهترین نقد شماره قبلی بازی گذاشته شده بود یه امتیاز خیلی تخیلی به بازی داد و تونست یه جایزه ببره! : دی

این اقاهه که تازه ناظر شده رو که نمیگی ؟!!!دی:
+
بازی بسیار بسیار زیباست !! گرافیکش خیلی خیلی خوفه ، اصلا مثل نسخه های قبلی سبک نیست !( منظورم اینه برای فریم ریت بیشتر صحنه ها رو کم جزئیات نساختن)

Roovigital
02-11-2010, 22:48
من بازی رو امروز گرفتم.

زیاد جلو نرفتم ولی در یک کلام میتونم بگم با همه نسخه های قبلی فرق میکنه ، بازی یه جورای دیگه است ، داستانش به نظر خوب میاد ، نکته جالب اینه که دست از سر ایران برداشتن البته تا اینجا ، مراحل بالا نمیدونم چه اتفاقی خواهد افتاد.

اگه بخوام تا اینجا نکته منفی ذکر کنم میشه به استفاده از سلاح توی این نسخه نام برد که به جذابی نسخه های قبلی نیست.

به نظرم با توجه به اینکه شروع داستان از دهه 60 هست ، محیط بازی برای اون زمان یبش از حد پیشرفته است ، حتی یه جایی (توی پنتاگون) از این دوربین های مدار بسته امروزی استفاده شده.

AlexMercer
02-11-2010, 22:52

ربطی به فن نداره. اگر ایرادی داره باید گفته شه.

دوستان قرار بود یک مرحله باشه که در انگلیس اتفاق میفته و در کنسول گری ایران در انگلیسه و شما باید توسط یک گروه کماندو برین و سفرای ایران رو از دست مجاهدین نجات بدین. هرکی رسید خبر بده.

Mostafa NBA
03-11-2010, 00:33
طبق اخباری که قبل بازی منتشر شده بود میشه در حالت Multiplayer مپ ها رو با Bot ها تجربه کرد, کسی تونسته کاری بکنه که Bot ها فعال بشند ؟

masoud93
03-11-2010, 00:41
همین الان بازی تموم کردم .

فقط میتونم بگم که محشر بود ...

به نظر من از mw2 خیلی جذابتر و قشنگتر بود.

گرافیک بازی هم بهتر شده بود حداقل گیاه ها و درختان تکون میخورن.

B.3.S.T
03-11-2010, 00:47
:18:!
بابا ایول...پدر 360 طفل معصوم در نیومد با این اسپید نور بازی رو تموم کردی؟!!:18:

masoud93
03-11-2010, 00:52
:18:!
بابا ایول...پدر 360 طفل معصوم در نیومد با این اسپید نور بازی رو تموم کردی؟!!:18:

اینو خوب گفتی.

چون من تهران زندگی نمیکنم که سریع بازیو مغازه دارها بیارن.

همین امروز بعد از ظهر رفتم گرفتمش که نیم ساعت پیش تموم شد.

neon_91
03-11-2010, 01:13
مگه قرار نیست این بازی 9 نوامبر رلیز بشه برای همه کنسول ها حالا نسخه pc هم اومده

halflife g
03-11-2010, 15:24
من 3 ...4 ...مرحله جلو رفتم ..بازی خیلی خوبیه ولی باید کامل تموم کنم بعد نظرمو بگم..... .
ولی در کل قشنگه.

طبق اخباری که قبل بازی منتشر شده بود میشه در حالت Multiplayer مپ ها رو با Bot ها تجربه کرد, کسی تونسته کاری بکنه که Bot ها فعال بشند ؟

من که نتونستم ...همیشه تنها وارد مپ میشم........ .خداییش بودن این مد واسه آفلاین خیلی مهمه اگه نباشه شدیدا ضد حاله.

Mostafa NBA
03-11-2010, 16:52
من 3 ...4 ...مرحله جلو رفتم ..بازی خیلی خوبیه ولی باید کامل تموم کنم بعد نظرمو بگم..... .
ولی در کل قشنگه.

من که نتونستم ...همیشه تنها وارد مپ میشم........ .خداییش بودن این مد واسه آفلاین خیلی مهمه اگه نباشه شدیدا ضد حاله.

کاش میتونستم یک جوری از بازی فیلم برداری کنم تا فاجعه ای که Treyarch به بار آورده رو نشون بدم. من راستش در عجبم که شما چطوری با AI این بازی کنار اومدید ؟!!! :41: Wood و Hudson شاخ به شاخ دشمن بدون کاور گیری ایستادن اما یک دونه تیر هم نمیخوره بهشون اگر هم بخوره هیج عکس العمل قابل قبولی ندارند.
...

در مورد مالتی پلایر هم منم دقیقا همینطوریم. من تا همین یک هفته ی پیش با Co-op ه MW2 سرگرم بودم اما این نسخه یک Coop داره اونم در حالت زامبی کشتن هست که به هیچ وجه به Special ops نمیرسه.

hosiyar
03-11-2010, 16:53
واااااااااااااای خدای من . این دیگه چه بازی ایه ؟ منم تمومش کردم پسر فوق العادس . سر باری نمیتونستم نفس بکشم . محشره .
this is BLACK OPS !

mosolim
03-11-2010, 18:39
سلام
منم بازی رو گرفتم. واقعا عالیه شروع بسیار جذابی داشت. من که خیلی حال کردم. تا اینجا هیجان بازی بالا بوده. من لذت بردم و به همه توصیه میکنم بازی رو بگیرن ( البته میدونم که کسی از بغل این بازی به راحتی رد نمیشه ).

مرسی بریم بازی....

smallfrank
03-11-2010, 18:40
کسانی که بازی رو تموم کردن میشه بگن نسبت به MW 2 کوتاهتره یا طولاتی تر :40:....؟

amaranth_silent
03-11-2010, 18:53
واااااااااااااای خدای من . این دیگه چه بازی ایه ؟ منم تمومش کردم پسر فوق العادس . سر باری نمیتونستم نفس بکشم . محشره .
this is BLACK OPS !

بازی دیوانس....نسبت به mw2 بلندتره
مقایسه BLACK OPS:19::>mw2:8:>mw1:18:>medall of:2: honor::

popowoody
03-11-2010, 18:58
این نسخه بهتره یا MW 2 ؟

amaranth_silent
03-11-2010, 19:02
این نسخه بهتره یا MW 2 ؟

باید بگم شرمنده بی ادبیه بازی : پ ش م ریزانه:18:

djmd
03-11-2010, 19:08

فقط میتونم بگم که محشر بود ...

به نظر من از mw2 خیلی جذابتر و قشنگتر بود.

گرافیک بازی هم بهتر شده بود حداقل گیاه ها و درختان تکون میخورن.

چجوری دلت اومد ؟ اینقدر زود تموم کنی ...

amaranth_silent
03-11-2010, 19:24
:31:همه بازی یه طرف اون دختره تو پنتاگون یه طرف دگه چه اماری میداد باید حراست اونجا اخراجش میکرد

Hamid Hamid
03-11-2010, 19:41
منم الان دارم بازي رو اينستال ميكنم كه بازي كنم.
يادش بخير اولا!! رو كامپيوتر بازي ميكردم و اين آخريه رو هم رو لپ تاپ و الانم دارم رو 360 بازي ميكنم:31:
ولي اي كاش مدل جنگ جهانيش رو ميساختن! آخه معمولا اينطور بود كه يه نسخه قديمي و يه نسخه مدرن...

Saeed System
03-11-2010, 19:42
گرافیک بازی در حد توهم بالاست.

خداوکیلی خیلی زحمت کشیدن برای این بازی یسره هیجان و گرافیک در حد توهم بالا.

1 صحنه مثل ترمیناتور 2 بود که خیلی حال کردم . اونجا که سوار موتور میشی با وینچستر دست چپ .. عین آرنولد شوارتزنگر

تو اون صحنه که جیوه ای دنبال جان کانور بود آرنولد با یه دست وینچستر رو میچرخوند که دوباره آماده شلیک بشه...

خیلی شاخ بود اونجا و یه جا یه mini gun دستش بود اونجا هم یاد ترمیناتور 2 انداخت منو ...

چه سلاحهای جالبی.... اونجا که خودشون یه سلاح اختراع کرده بودند یه کش رو 2 نفر گرفته بودند و ما تیر میزاشتیم و کش رو

می کشیدیم خیلی جالب بود...

ولی همه اینا یه طرف ... سال 1963 آرپیچی هدفی!!!:18:

سال 1963 با آرپیچی هدفی موشک رو هوا رو ترکوند ..آرپیچی رو شلیک کرده بود رویه هوا راکتش به سمت نشونه آرپیچی

حرکت میکرد...

کلا بازی خدای گرافیک باورم نمیشد x360 اینقدر قدرت داشته باشه این همه دود تو بازی این همه صحنه اکشن

واو ..

amaranth_silent
03-11-2010, 19:49
:40:
گرافیک بازی در حد توهم بالاست.

خداوکیلی خیلی زحمت کشیدن برای این بازی یسره هیجان و گرافیک در حد توهم بالا.

1 صحنه مثل ترمیناتور 2 بود که خیلی حال کردم . اونجا که سوار موتور میشی با وینچستر دست چپ .. عین آرنولد شوارتزنگر

تو اون صحنه که جیوه ای دنبال جان کانور بود آرنولد با یه دست وینچستر رو میچرخوند که دوباره آماده شلیک بشه...

خیلی شاخ بود اونجا و یه جا یه mini gun دستش بود اونجا هم یاد ترمیناتور 2 انداخت منو ...

چه سلاحهای جالبی.... اونجا که خودشون یه سلاح اختراع کرده بودند یه کش رو 2 نفر گرفته بودند و ما تیر میزاشتیم و کش رو

می کشیدیم خیلی جالب بود...

ولی همه اینا یه طرف ... سال 1963 آرپیچی هدفی!!!:18:

سال 1963 با آرپیچی هدفی موشک رو هوا رو ترکوند ..آرپیچی رو شلیک کرده بود رویه هوا راکتش به سمت نشونه آرپیچی

حرکت میکرد...

کلا بازی خدای گرافیک باورم نمیشد x360 اینقدر قدرت داشته باشه این همه دود تو بازی این همه صحنه اکشن

واو ..

اون هلکوپترا هم فراموش کردی جلو ساختمونا شلیک میکردن یادش بخیر ترمیناتور

jb.NY
03-11-2010, 19:54
دوستان یه سوال ابتدایی دارم ...
ببخشید ، بازی... منتشر ... شده ؟

Leon-117
03-11-2010, 20:03
بازي تموم شد.بازي خيلي خوبي بود.اصلا فكر نميكردم اينقدر خوب عمل كنه.توي بازي به جز AI(مخصوصا يارامون)نقص آن چناني نديدم.يه چيز مهم ديگه هم هست و اون مسئله ي افت فريم هست.حتي وسط بزرگ ترين مبارزه ها كه كلي انفجار و آدم و ... ريخته افت فريم آن چناني نداره بازي.گرافيك بازي بازي هم پيشرفت هايي نسبت به نسخه قبلي داشته.داستان بازي هم بين بازي هاي اين سبك خوبه.ولي بين اينكه اين بازي بهتره يا CoD:MW2 من نظر آن چناني ندارم.از يه طرف از شخصيت هاي MW2‌خيلي خوشم ميومد از يه طرف اين شماره يه سري پيشرفت داشته.به شخصه نظري ندارم.ولي بين اين بازي و MOH بدون شك اين بازي خيلي خيلي بهتره.همچنين اون باگ هاي ....(اينجا هر چيز فاجعه اي ميتوانيد يه دلخواه بگزاريد:31:) رو نداره و ديگه AK47‌ هايي كه روي هوا معلق هستند به آدم تير اندازي نميكنند.:31:در كل TreyArch بازي خيلي خوبي ساخته.:20:

xxxj
03-11-2010, 20:11
برای pc کی منتشر میشه؟

aha2012
03-11-2010, 20:25
دوستان یه سوال ابتدایی دارم ...
ببخشید ، بازی... منتشر ... شده ؟
ّبله دوست من منتشر شده.البته برای x360:20::5:

Alex merccer
03-11-2010, 20:26
برای pc کی منتشر میشه؟
حدود یک هفته ی دیگه

بازي تموم شد.بازي خيلي خوبي بود.اصلا فكر نميكردم اينقدر خوب عمل كنه.توي بازي به جز AI(مخصوصا يارامون)نقص آن چناني نديدم.يه چيز مهم ديگه هم هست و اون مسئله ي افت فريم هست.حتي وسط بزرگ ترين مبارزه ها كه كلي انفجار و آدم و ... ريخته افت فريم آن چناني نداره بازي.گرافيك بازي بازي هم پيشرفت هايي نسبت به نسخه قبلي داشته.داستان بازي هم بين بازي هاي اين سبك خوبه.ولي بين اينكه اين بازي بهتره يا CoD:MW2 من نظر آن چناني ندارم.از يه طرف از شخصيت هاي MW2‌خيلي خوشم ميومد از يه طرف اين شماره يه سري پيشرفت داشته.به شخصه نظري ندارم.ولي بين اين بازي و MOH بدون شك اين بازي خيلي خيلي بهتره.همچنين اون باگ هاي ....(اينجا هر چيز فاجعه اي ميتوانيد يه دلخواه بگزاريد:31:) رو نداره و ديگه AK47‌ هايي كه روي هوا معلق هستند به آدم تير اندازي نميكنند.:31:در كل TreyArch بازي خيلي خوبي ساخته.:20:
از مدال واقعا قشنگ تره اما به نظر من با mw2 قابل مقایسه نیست. به نظر من گرافیک mw2 بیشتر بود از این.تفنگ هاش هم خوش دست تر بود.این یکی تفنگ دستش می گیره انگار پتک دستش گرفته:31:(نظر شخصیه)

halflife g
03-11-2010, 20:48
خوب بازی رو تموم کردم............نقد نوشتن اینا واسه این لازم نیس چون طرفدار زیاد داره یهو دیدی ریختن رو سرمون مسخره کردن ما رو ......فقط تو چند سطر نظرمو میگم:

داستان
میشه گفت تو کل کال او ها داستان این نسخه از همشون بهتره.......داستانش قشنگه و تا آخر شما رو میکشونه......

گرافیک
تفاوت محسوسی با mw2 نداره.....البته بعضی جاهاش خیلی بالاتر هستش مثه گرافیک کاراکترها و بعضی لوکیشنها ولی بعضی مناظر هم کمی تا قسمتی ابری ضعیفه....... .راستی انفجاها هم خیلی ضعیف کار شده
ولی افت فریم نداره و این اون ضعیف رو توجیه می کنه.......در کل گرافیکش مساوی با mw2 و شاید اندک مقداری بهتر باشه

گیم پلی
مدرن وارفر با طعم تریرا..... .
خیلی شبیه فیلم هستش ...شدیدا سینماتیک و جالب......ولی به نظر من یکم مردن دشمنا مصنوعی هستش و با اینکه هیجان بالایی داره ولی گیم پلیش خیلی چیز بالا و شاخی نیس...... .
چیزی که اذیت می کنه آدمو هوش مصنوعی بازی هستش.........دشمنا به راحتی از کنار دوستاتون رد میشن یا می بینی کنار همدیگه وایسادن به سلامتی هر کدوم دارن یکی رو میزنن....... .اینجاش خیلی اذیت می کنه
من شخصا از زامبی مدش خوشم نیومد.....نظر شخصی.... .
تنوع اسلحه ها بالاس......."تیرکمون انفجاریش" هم جالب...دقیقا شبیه تیرکمون gears هستش.

صدا گذاری
مثه همیشه فوق العاده

در نهایت من به شخصه mw2 رو به این ترجیح میدم.......بازی فوق العادس ولی چند تا ایراد داره که نمیذاره مثه mw2 کم نقص جلوه کنه..... .
ایشالله شما عزیزان هم بازی کنین و لذت ببرین

.

Special User
03-11-2010, 20:49
به نظر من واقعاعالیه
ولی دشمنا یه جوری میوفتن روی زمین موقع مردن انگا ر اصلا وزنی ندارن! نمیدونم شایدم من توهم زدم :دی

Mostafa NBA
03-11-2010, 20:58
حدود یک هفته ی دیگه

از مدال واقعا قشنگ تره اما به نظر من با mw2 قابل مقایسه نیست. به نظر من گرافیک mw2 بیشتر بود از این.تفنگ هاش هم خوش دست تر بود.این یکی تفنگ دستش می گیره انگار پتک دستش گرفته:31:(نظر شخصیه)

خوب بازی رو تموم کردم............نقد نوشتن اینا واسه این لازم نیس چون طرفدار زیاد داره یهو دیدی ریختن رو سرمون مسخره کردن ما رو ......فقط تو چند سطر نظرمو میگم:

داستان
میشه گفت تو کل کال او ها داستان این نسخه از همشون بهتره.......داستانش قشنگه و تا آخر شما رو میکشونه......

گرافیک
تفاوت محسوسی با mw2 نداره.....البته بعضی جاهاش خیلی بالاتر هستش مثه گرافیک کاراکترها و بعضی لوکیشنها ولی بعضی مناظر هم کمی تا قسمتی ابری ضعیفه....... .راستی انفجاها هم خیلی ضعیف کار شده
ولی افت فریم نداره و این اون ضعیف رو توجیه می کنه.......در کل گرافیکش مساوی با mw2 و شاید اندک مقداری بهتر باشه

گیم پلی
مدرن وارفر با طعم تریرا..... .
خیلی شبیه فیلم هستش ...شدیدا سینماتیک و جالب......ولی به نظر من یکم مردن دشمنا مصنوعی هستش و با اینکه هیجان بالایی داره ولی گیم پلیش خیلی چیز بالا و شاخی نیس...... .

چیزی که اذیت می کنه آدمو هوش مصنوعی بازی هستش.........دشمنا به راحتی از کنار دوستاتون رد میشن یا می بینی کنار همدیگه وایسادن به سلامتی هر کدوم دارن یکی رو میزنن....... .اینجاش خیلی اذیت می کنه

من شخصا از زامبی مدش خوشم نیومد.....نظر شخصی.... .

تنوع اسلحه ها بالاس......."تیرکمون انفجاریش" هم جالب...دقیقا شبیه تیرکمون gears هستش.

صدا گذاری
مثه همیشه فوق العاده

در نهایت من به شخصه mw2 رو به این ترجیح میدم.......بازی فوق العادس ولی چند تا ایراد داره که نمیذاره مثه mw2 کم نقص جلوه کنه..... .
ایشالله شما عزیزان هم بازی کنین و لذت ببرین

.

به نظر من واقعاعالیه
ولی دشمنا یه جوری میوفتن روی زمین موقع مردن انگا ر اصلا وزنی ندارن! نمیدونم شایدم من توهم زدم :دی

همه ه پست های بالا یک جورایی تایید حرف من در نیم ساعته اول ه بازیه :

تا الان که نظرات من در مورد بازی همینا بوده امیدوارم در آینده نظرم تغییر کنه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این بازی با تموم شدن کمپین دیگه میره جزو آرشیو ها چون دیگه مدی به نام Special Ops نداره مگر اینکه بری Live

masoud93
03-11-2010, 21:03
من mw2 رو روی pc بازی کردم میشه دقیق توضیح بدین که مود Special Ops چی هست ؟

jb.NY
03-11-2010, 21:56
ّبله دوست من منتشر شده.البته برای x360:20::5:

آها ! ... خدا رو شکر :tongue:
چون یه دو هفته ای به دور از دنیای بازی بودم ،الان با کلی خبر تازه روبرو شدم ، گفتم شاید این بازیم تاریخ انتشارش افتاده باشه جلو و ما خبر نداریم :whistle:
فکر کنم دوشنبه هفته دیگست ، درسته ؟
عالــــــــیـــــــه !:thumbsup:

Layken
03-11-2010, 21:56
fسلام
دوستان این جداسازی تاپیک های کنسول با PC تا کی ادامه داره...
به نظر من که اصلا در روند کار تاثیری نداره و محیط رو شلوغتر می کنه
و دسترسی به موضوعات رو هم سختتر....بهتره به شکل اولیه بایه خوبه..

mosolim
03-11-2010, 22:19
سلام
دوستان یه خواهشی دارم. لطفا نیاد داستان بازی رو تعریف کنید بابا اخه اسپویلری چیزی... من تازه بازی رو شروع کردم . از شدت هیجانی که برای بازی دارم دلم نمیاد زیاد جلو برم یه مرحله میرم خاموش میکنم. یک سال منتظرش بودم حالا زرتی سر 5 ساعت یه ضرب تمومش کنم.( حالش اینه که حداقل یه هفته وقت براش بزاری مخصوصا الان که فعلا انلاین تعطیله ) خواهشا مراعات ما رو هم بکنید دوستان ظاهرا عجله زیادی دارن. نقد ها خیلی عالیه اما خواهشا داستان رو لو ندید صفحه ی قبل پر شده از توضیح واضح مراحل.
ممنون رعایت کنید ...

neon_91
03-11-2010, 22:26
خوب ما pc بازها رو گذاشتین تو کف حالا ما چطور تا اومدن این بازی برای pc صبر کنیم؟:19:

Shahroozs2
03-11-2010, 22:37
تو این نسخه کاپیتان پرایس هم هست؟اخه من عشق کاپیتان پرایسم:40:

mohammad_twe
03-11-2010, 22:37
اقا داشتم با این کش ها که ککتل پرت میکرد یه دونه پرت کردم رو هوا غیب شد !! یه قسمت دیگه هم این یارمون چسبدیده بود به ما جدا نمیشدیم تا مجبور شدم restart کنم
mw2 حداقل از این چیزا نداشت
اما کلا من black ops رو از mw2 بیشتر قبول دارم هیجانش واقعا بالاست گرافیک بهتری هم داره و همینطور داستان خوب

resident_evil
03-11-2010, 22:41
سلام
دوستان یه خواهشی دارم. لطفا نیاد داستان بازی رو تعریف کنید بابا اخه اسپویلری چیزی... من تازه بازی رو شروع کردم . از شدت هیجانی که برای بازی دارم دلم نمیاد زیاد جلو برم یه مرحله میرم خاموش میکنم. یک سال منتظرش بودم حالا زرتی سر 5 ساعت یه ضرب تمومش کنم.( حالش اینه که حداقل یه هفته وقت براش بزاری مخصوصا الان که فعلا انلاین تعطیله ) خواهشا مراعات ما رو هم بکنید دوستان ظاهرا عجله زیادی دارن. نقد ها خیلی عالیه اما خواهشا داستان رو لو ندید صفحه ی قبل پر شده از توضیح واضح مراحل.
ممنون رعایت کنید ...

کلا یک فرهنگ سازی فوق خفن با بودجه ی بسیار بالا باید برای Spoiler صورت بگیره واقعا لازمه .

Turok-71
03-11-2010, 22:43
تو این نسخه کاپیتان پرایس هم هست؟اخه من عشق کاپیتان پرایسم:40:
نه داداش...
اون مال IW هست یا بود...

Saeed System
03-11-2010, 22:44
دوستان حالا یه سوالی..

الان این بازی که میگن دزدیده شده ... فقط تو ایران پخش شده؟

چون اگر دزدیده شده باشه مگر در آمریکا و اروپا و کشورهای قانون کپی رایت ..بدون اجازه activicion میشه پخش بشه؟

amin 2010
03-11-2010, 23:02
دوستان حالا یه سوالی..

الان این بازی که میگن دزدیده شده ... فقط تو ایران پخش شده؟

چون اگر دزدیده شده باشه مگر در آمریکا و اروپا و کشورهای قانون کپی رایت ..بدون اجازه activicion میشه پخش بشه؟

نه برادر من لینکاش بیاد برادرای زحمت کش کشور زیمبابوه هم میتونن دانلود کنن استفادشو ببرن ، در امریکا و انگلیس و دیگر کشور های مستکبر و زورگو!!! هم این بازی های کپی وجود داره ولی بدلیل فرهنگ درست مردم غاصب این کشور ها !! کمتر از بازی های کپی استفاده میشه .(بر عکس ایران به یکی بگی برا 360 یه بازی اصل خریدم بهت میخنده میگه خلی !!! با 3 تومن میشه خرید حالا هر چی زور بزنی نمی تونی تفهیم کنی که اقا این بدبختا زحمت کشیدن و ... !!!)
در مورد کپی رایت هم بگم بله پخش رسمیش پیگرد قانونی داره اما حتما نیاز نیست طرف سردر مغازش بزنه که بازی کپی داریم بیاین بخرین !
+
بازی تمامید تنها مشکلی که داشتم کوتاهی بسیار بازی بو د

B.3.S.T
04-11-2010, 00:36
چجوری دلت اومد ؟ اینقدر زود تموم کنی ...
میبینی تو رو خدا :31:(هی دنیااااا)

راستی انفجاها هم خیلی ضعیف کار شده
یعنی به اندازه moh هست؟تو moh که انفجارها فاجعه بار بود!

fسلام
دوستان این جداسازی تاپیک های کنسول با PC تا کی ادامه داره...
به نظر من که اصلا در روند کار تاثیری نداره و محیط رو شلوغتر می کنه
و دسترسی به موضوعات رو هم سختتر....بهتره به شکل اولیه بایه خوبه..
والا منم در حیرتم الان چه فرقی کرده..!بازی واسه کنسول و pc با 1 هفته تاخیر ریلیز میشه و بلاخره کسی که pc گیمر هست که نمیره تو تاپیک نسخه pc الکی واسه خودش نظر بده,میاد تو تاپیک کنسول همین باعث میشه تاپیک شلوغ و نا منظم شه

این یارمون چسبدیده بود به ما جدا نمیشدیم تا مجبور شدم restart کنم
مرحله جداسازی...اون یارت اوه.ه.ه.ه شت![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aha2012
04-11-2010, 00:47
موقعی که تیر میخوری مثل MW2 کل صفحه قرمز میشه؟یا بهتر شده؟

mosolim
04-11-2010, 08:26
موقعی که تیر میخوری مثل MW2 کل صفحه قرمز میشه؟یا بهتر شده؟

سلام
بستگی به شدت اسیب دیدگی داره با یه تیر دو تیر نه اما همینطوری وایسی چندتا تیر بخوری صفحه قرمز میشه ولی کیفیت mw2 رو نداره. البته درجه سختی هم فرق میکنه مثلا روی سخت با دو تا تیر کلا قرمز میشه و باید پناه بگیری.

Hamid Hamid
04-11-2010, 08:40
واي همونطور كه انتظار داشتم بازي ولقعا محشر بود.اين چند روز هي رفتم تا مدال رو بخرم اما نداشتن ديروزم به هواي مدال رفتم تا اينكه گفت CALL OF DUTY اومده و منم از خدا خواسته خريدم.
خيلي چيزا اضافه شده به بازي مثل موتور سواري و ...
و بازي تلفيقي از قديم و مدرن هست

Phonix Live
04-11-2010, 09:10
این آخرین Call of Duty هستش ؟

Amin.P30
04-11-2010, 09:28
این آخرین Call of Duty هستش ؟
بله.
همیشه پست اول رو یه نگاهی بندازید.:40:

night lord
04-11-2010, 10:41
آقا از هر چه بگذریم سخن گرافیک خشتر است:31:
گرافیک بازی در چه حده و چه فرقی بین pc و کنسوله؟

tiger111
04-11-2010, 10:50
سلام دوستان سایت زیر Call of Duty Black Ops رو واسه دانلود با لینک مستقیم گذاشته :8:

night lord
04-11-2010, 10:56
سلام دوستان سایت زیر Call of Duty Black Ops رو واسه دانلود با لینک مستقیم گذاشته :8:

عجب سایتیه همه بازیهای جدیدو با لینک مستقیم داره................!

jericho-sina
04-11-2010, 10:57
آقا از هر چه بگذریم سخن گرافیک خشتر است:31:
گرافیک بازی در چه حده و چه فرقی بین pc و کنسوله؟

من میتونم بهت بگم یکی از بهترین گرافیک رو در مورد جزئیات صورت و حرکت کاراکترها داره
گرافیکش محشره ولی تغییراتی که موقع صحت کردن تو صورت بقیه میبینی واقعا عالی
یعنی بازی نیازی به cut scene دیگه نداره
هرچند قبلا هم نداشت

A.N.A.P
04-11-2010, 11:33
چرا بازیش زودتر از زمان مقرر ریلیز شده ؟؟؟

mosolim
04-11-2010, 11:48
سلام
هرچی بیشتر جلو میرم هیجان بیشتر میشه . بازی یه شاهکار به تمام معنیه و چند تا باگ ( که من تا حالا بش برنخوردم ) نمی تونه بهانه ی خوبی برای انتقاد های شدید دوستان باشه.

بردیا
04-11-2010, 11:54
بله.

پست اول رو یه نگاهی بهش انداختم حرفی نزده بود ازینکه آخرین نسخه هستش

vahidgame
04-11-2010, 12:01
کی گفته این آخری شماره اونه؟!!!
همچین خبرایی نیست. MW3 در حال ساخته!

mosolim
04-11-2010, 12:05
بله.

سلام
شما بر اساس چه منبعی میگید که اخرین شمارس. شاید منظورتون اینه که جدید ترین شماره کال افه.؟؟

---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------

سلام
میشه در موردش یه توضیحی بدید و همین طور منبعش رو هم ذکر کنید.

vahidgame
04-11-2010, 12:11
سلام
میشه در موردش یه توضیحی بدید و همین طور منبعش رو هم ذکر کنید.

به اینجا مراجعه کنید :20:

البته فعلا اطلاعات زیادی از بازی نیومده...

Amin.P30
04-11-2010, 13:22
ای بابا.
شما هم چقدر کشش میدین.
یه سوال پرسید گفت اخرین سری از این بازیه یا نه؟
منم گفتم اره. پست اول و چند پستهای اخر رو ببینی متوجه میشی که تازه منتشر شده.
کی گفت دیگه این بازی ساخته نمیشه!!!!:18:

abolfazl_gallant
04-11-2010, 13:22
بازی واقعا نفس گیره :18:
میخ کوب میشید رو صندلی:46:
فقط میتونم بگم عالی از هر نظر:40::40:

jb.NY
04-11-2010, 14:46

همیشه خوش خبر باشی برادر
طرف راست میگه ... آخر بازی نیکولای اون جمله رو گفت
واقعا چی میشه اگه بشه !
خدا بیامرزه Gaz رو ! :45:

HESAM_5700
04-11-2010, 15:22
برا PC چی شد پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

tiger111
04-11-2010, 15:31
برا PC چی شد پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

pc الان برای دانلود اومده

halflife g
04-11-2010, 15:48
سلام
هرچی بیشتر جلو میرم هیجان بیشتر میشه . بازی یه شاهکار به تمام معنیه و چند تا باگ ( که من تا حالا بش برنخوردم ) نمی تونه بهانه ی خوبی برای انتقاد های شدید دوستان باشه.
بازی بی نظیر.مخصوصا از لحاظ چینش مراحل که خیلی متنوع هستش و نشون میده رو تنوع مراحل خیلی کار کردن......

ولی بعضی وقتها هوش مصنوعی(البته بعضی وقتها) و البته نحوه مردن دشمنا اذیت می کنه........ که اونم واسه هر کسی مهم نیس....چون اونقدر بد نیس که توجه آدمو به خودش جلب کنه یا آدمو از بازی زده کنه........ .

بازی واقعا بی نظیر...... .

.

e_mohsen83
04-11-2010, 16:40
یعنی نسخهpcاون وارده بازار نشده dvdیشومیگم

jericho-sina
04-11-2010, 17:32
همیشه خوش خبر باشی برادر
طرف راست میگه ... آخر بازی نیکولای اون جمله رو گفت
واقعا چی میشه اگه بشه !
خدا بیامرزه Gaz رو ! :45:

این Gaz رو خوب اومدی
دلم میشکنه وقتی یاد اون لحظه مرگش میافتم!

یعنی نسخهpcاون وارده بازار نشده dvdیشومیگم

Leon-117
04-11-2010, 17:37
روي آخرين درجه سختي يارامون چرا بيشتر گيج ميزنن؟!:31:(شايد من همچين احساسي دارم:31:)
و اينكه من تا حالا باگ نديدم توي بازي كه مثلا تو در رو ديوار اينا گير كنيم و ...
يه سوال ديگه:قضيه Bot معلوم نشد؟

jb.NY
04-11-2010, 17:40
این Gaz رو خوب اومدی
دلم میشکنه وقتی یاد اون لحظه مرگش میافتم!

آخ گفتی !
از بقیه شخصیتا جذاب تر بود ! اصلا یه چیز دیگه ای بود
یادش بخیر اون صحنه ای که میخواست حصار رو پاره کنه!
چی میشد تو این عکس پایانی mw2 کنار کاپیتان ، Gaz هم وایستاده بود !
یاد یاران !

Bobby Sands
04-11-2010, 17:47
اقا اینقد تعریف نکنید ما که pcداریم دلمون آب میشه :31:

Alex merccer
04-11-2010, 18:18
بازی واقعا نفس گیره :18:
میخ کوب میشید رو صندلی:46:
فقط میتونم بگم عالی از هر نظر:40::40:

بازی بی نظیر.مخصوصا از لحاظ چینش مراحل که خیلی متنوع هستش و نشون میده رو تنوع مراحل خیلی کار کردن......

ولی بعضی وقتها هوش مصنوعی(البته بعضی وقتها) و البته نحوه مردن دشمنا اذیت می کنه........ که اونم واسه هر کسی مهم نیس....چون اونقدر بد نیس که توجه آدمو به خودش جلب کنه یا آدمو از بازی زده کنه........ .

بازی واقعا بی نظیر...... .

.

اینقدر ها هم که شما ها تعریف می کنین نیست.من الان روی وترن دارم می رم تقریبا هیجانی نداره. فقط هر بار که میمیرم اعصابم خورد می شه.هر چی دم دستم باشه له می کنم:31:

erno69
04-11-2010, 18:52
اینقدر ها هم که شما ها تعریف می کنین نیست.من الان روی وترن دارم می رم تقریبا هیجانی نداره. فقط هر بار که میمیرم اعصابم خورد می شه.هر چی دم دستم باشه له می کنم:31:
شما مطمئنی call of duty بازی می کنی؟؟؟!!!
قصد جسارت ندارم ولی عجیبه...

halflife g
04-11-2010, 18:55

خوب این نظر شخصیه..........به نظر من هم مبازرات این بازی فاقد اون هیجان هستن(به خاطر بعضی مسایل) و mw2 بهتره........ .(مخصوصا تو محیطهای بزرگ اکشنش خیلی بی سر و ته میشه......چون می بینی همرزمات رفتن جلو تو هم فکر کردی که حتما دیگه کسی نیس باهاشون میری جلو بعد یهو از پشت گوله میخوری..انگار نه انگار که همرزات باید خط عقب رو پاکسازی کنن....)این نبود هیجان به خاطر همراهی نکردن هوش مصنوعیه که البته وسط این همه شلوغی به چشم خیلی ها نمیاد.(آدمو که جو میگیره همینطور شلیک می کنه نمیدونه کی به کیه:31:)

ولی از لحاظ کلی این بازی واقعا بازی شاخص و جالبیه مخصوصا طراحی مراحلش زیباس کلا........ و در کل جانشین شایسته و بالحقی برای mw هستش..........

استودیو سازنده mw که مرحوم شد در نتیجه همه امیدمون به این بود که اینم خداییش بسیار خوب عمل کرده.

.

Leon-117
04-11-2010, 19:50
صداي شخصيت هاش روي اعصابه!(به نظر من+به جز اون يارو كه ازت اعتراف ميكشه و سوال ميپرسه!:31:)
به شخصه با صدا گزاري Mw1-Mw2 بيشتر كيف كردم.

mosolim
04-11-2010, 20:05
خوب این نظر شخصیه..........به نظر من هم مبازرات این بازی فاقد اون هیجان هستن(به خاطر بعضی مسایل) و mw2 بهتره........ .(مخصوصا تو محیطهای بزرگ اکشنش خیلی بی سر و ته میشه......چون می بینی همرزمات رفتن جلو تو هم فکر کردی که حتما دیگه کسی نیس باهاشون میری جلو بعد یهو از پشت گوله میخوری..انگار نه انگار که همرزات باید خط عقب رو پاکسازی کنن....)این نبود هیجان به خاطر همراهی نکردن هوش مصنوعیه که البته وسط این همه شلوغی به چشم خیلی ها نمیاد.(آدمو که جو میگیره همینطور شلیک می کنه نمیدونه کی به کیه:31:)

ولی از لحاظ کلی این بازی واقعا بازی شاخص و جالبیه مخصوصا طراحی مراحلش زیباس کلا........ و در کل جانشین شایسته و بالحقی برای mw هستش..........

استودیو سازنده mw که مرحوم شد در نتیجه همه امیدمون به این بود که اینم خداییش بسیار خوب عمل کرده.

.

کی به کی رو درست گفتی تو مراحل ویتنام یخورده قروقاطی میشه و یارات یه مقدار رو اعصاب میرن اما هیجان بالای درگیری ها باعث نمیشه که زیاد به چشم بیاد . به نظر بازی از هر لحاظ عالیه تنها ضعفی که ممکنه داشته باشه هوشه مصنوعیه که اونم راحت میشه ازش چشم پوشی کرد. این بازی شاید بالاتر از mw نباشه اما تقریبا در حد و اندازه هاش هست و خیلی خیلی بهتر از WAW ( کار قبلی این استودیو. )

hadi h
04-11-2010, 21:24
اقایونی که دارن با کنسول بازی می کنن !:19:
یه چهار تا عکس بگیرید (با هر چی می تونید) ما هم ببینیم :42:
اخه چه جوری تا 1 تا 3 شنبه طاقت بیاریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:37::34:

jericho-sina
04-11-2010, 22:54
spoiler
spoiler
من فقط میخوام نظر خودم رو بگم منظوری هم ندارم
راستش یه سوالی هست که باید از خودمون بپرسیم که چرا CoD بازی میکنیم؟
که توش کلی آدم بکشیم ؟ یا که صحنه هایی رو ببینیم که تو هیچ بازی دیگه به ابن راحتی ایجاد نمیشه؟
به نظر من CoD 4 که اومد دوران جدیدی رو ایجاد کرد ، یعنی سطح انتظار ما رو از بازی ها خیلی بالا برد
باید قبول کنیم که CoD غیر واقعی هستش... هیچ سلاحی اینقدر دقیق و نقطه زن نیستش...هیچ سربازی اینقدر سگ جون نیستش...ولی.....ولی واقعا هیچ بازی نیست که اینقدر بی پروا باشه...اینقدر راحت صحنه هایی رو خلق کنه که تا همیشه یادت بمونه
من خودم میگفتم که WaW کپی CoD 4 بود ...ولی BO یه چیز دیگست...یه سطح دیگست...یکم داستانش آخر بازی نا امیدم کرد ولی تو بعضی چیزا خیلی شاخ بود....
یه بار قبلا هم گفتم که بازی تو گرافیک ، جزییات چهره ، کلا شخصیت پردازی عالی.....همین که از تکنولوژی مثل فیلم AVATAR استفاده کردن باعث شده...
یعنی شما ببنین اونجا تو ویتنام که شکنجتون دادن وقتی بیرون اومدین...Woods که هلیکوپتر hind رو میبینه برمیگرده با غز میگه: اون hind رو میبینی؟..( برمیگرده دوباره نگاش میکنه...رو میکنه به تو)....میریم همینو میگیریم!

فقط متاسفم واسه تمام.... چه میدنم!....تمام دختر ها (خوب البته قشری از دختر ها هم بازی میکنن)....تمام کسایی که بازی کامپیوتری نمیکنن....کسایی که فکر میکنن بازی ها هنور همون قارچخور اینا هستن...که چنین چیزی رو از دست میدن (میگم نظر شخصی فقط)

به نظر من نباید به سری Call of Duty بازی گفت..... CoD یه چیز دیگست!

Mostafa NBA
04-11-2010, 23:32

.

بنده یکی از مخالفان شدید بازی هستم به طوری که به نظر من این بازی کمی بهتر از MOH هست. به شخصه اعتقاد دارم Texture ها بد تر از MW2 هستش و گوشه های تصاویر صاف نیست و روشن-خاموش میشه یا به اصطلاح Fade نیست و همچنین تصاویر منفجر شدن های MW2 کجا و این کجا :19:

من میخوام بگم آیا در یک بازی چیزی مهمتر از هوش مصنوعی و اتمسفر وجود داره !؟؟!!!! البته گیم پلای و هوش مصنوعی در هم گره خورده. وقتی شما میبینید که دوستان شما بدون کاور گیری جلوی حداقل 20 تا دشمن ایستادن چه حسی به شما دست میده ؟؟ آیا در MW2 در این حد فاجعه بود ؟! وقتی میبنید که دشمن خیلی زشت کشته میشه و اصلا طبیعی نیست چه حسی بهتون دست میده ؟! وقتی میبینید مثل مور و ملخ آدم میریزه و شما به صورت افسانه ای اون ها رو میکشید چه حسی به شما دست میده ؟؟ فکر کنم این بازی بیشتر سیمولشن هست تا تخبلی ! آیا در MW2 در این حد عجیب با انبوهی از دشمنان مواجه بودیم !!؟

درود بر Infinity Ward بزرگ که من هیچوقت یادم نمیره روز هایی رو که با بازی داشتم و Special ops ی که منو تا همین چند روز پیش میخکوب کرده بود و خواهد کرد و همچنان بازیش خواهم کرد !

به امید MW3 :11:

mostafa_360
04-11-2010, 23:55
black ops یک افتضاح تمام عیار بود.گرافیک به شدت افت کرده حتی کمتر از نسخه ی دو م و سوم بازی.البته من از بخش زامبی خوشم اومد گرچه گیم پلی در کل راضی کننده نیست.

halflife g
05-11-2010, 00:15
بنده یکی از مخالفان شدید بازی هستم به طوری که به نظر من این بازی کمی بهتر از MOH هست. به شخصه اعتقاد دارم Texture ها بد تر از MW2 هستش و گوشه های تصاویر صاف نیست و روشن-خاموش میشه یا به اصطلاح Fade نیست و همچنین تصاویر منفجر شدن های MW2 کجا و این کجا :19:

من میخوام بگم آیا در یک بازی چیزی مهمتر از هوش مصنوعی و اتمسفر وجود داره !؟؟!!!! البته گیم پلای و هوش مصنوعی در هم گره خورده. وقتی شما میبینید که دوستان شما بدون کاور گیری جلوی حداقل 20 تا دشمن ایستادن چه حسی به شما دست میده ؟؟ آیا در MW2 در این حد فاجعه بود ؟! وقتی میبنید که دشمن خیلی زشت کشته میشه و اصلا طبیعی نیست چه حسی بهتون دست میده ؟! وقتی میبینید مثل مور و ملخ آدم میریزه و شما به صورت افسانه ای اون ها رو میکشید چه حسی به شما دست میده ؟؟ فکر کنم این بازی بیشتر سیمولشن هست تا تخبلی ! آیا در MW2 در این حد عجیب با انبوهی از دشمنان مواجه بودیم !!؟

درود بر Infinity Ward بزرگ که من هیچوقت یادم نمیره روز هایی رو که با بازی داشتم و Special ops ی که منو تا همین چند روز پیش میخکوب کرده بود و خواهد کرد و همچنان بازیش خواهم کرد !
.

والله اگه نقد کوچولوی منو چند صفحه پیش خوونده بازی نظرمو گفتم که تقریبا همین گفته های شما رو تایید می کنه ولی به نظر من بهتره خیلی در مورد این بازی پست انتقادی ندین ......... .
چون تجربه نشون داده تو این فروم خیلی کشش انتقاد از عناوین خیلی بزرگ نیس(البته منظورم با کسایی که تا حالا از بازی تعریف کردن نیس مخصوصا mosolim و ...... که میشناسمون و میدونم بچه های اهل بحث و خوبی هستن).

مطمینا بعد از عرضه این بازی واسه pc(چون تعداد تجربه کننده بازی بیشتر خواهد شد) با عناوینی مثه بهترین بازی قرن.....کف کردیم...مردیم......ای وای این دیگه چیه بازی نیس هلو......و ....مواجه خواهیم شد...و اونها هم اگه این پست ما رو ببینن حالمونو می گیرن ......پس بهتره که خیلی چیز نکنیم ..........:31:

در مورد بدیها هم اونا رو که شما گفتی قبول ولی باید قبول کرد که داستان و طراحی مراحل و تنوعشون در سطح بالایی قرار داره و زیباس......ولی خوب دیگه هیجان نداره کم عمقه....... .

شرکت inifinity ward هم بعد از دعواشون با اکتویژن حال و روز خوبی ندارن و چند تا از اعضای کلیدیشون کوچ کردن به ea و بعضی هاشون هم اخراج شدن........در نتیجه هدف از اینهمه تبلیغ این شماره به نوعی جایگزینی این شماره با mw ها بوده که به نظرم تا حد زیادی هم موفق بوده.......
(البته mw3 احتمال زیاد میاد ولی اینکه باز در همون حد باشه جای سوال داره)

در کل بازی کنید و لذت ببرید......... .:31:

/

B.3.S.T
05-11-2010, 01:16
دشمن خیلی زشت کشته میشه
:18:.........................[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زشت دیگه چجور کشته شدنیه؟!!!

وقتی میبینید مثل مور و ملخ آدم میریزه و شما به صورت افسانه ای اون ها رو میکشید چه حسی به شما دست میده ؟؟
بدون اغراق یاد فیلم هندی میوفتیم! : دی

black ops یک افتضاح تمام عیار بود

ای باوو... همه دارن فاز منفی میدن که!

اونها هم اگه این پست ما رو ببینن حالمونو می گیرن ......پس بهتره که خیلی چیز نکنیم ..........:دی

در هر صورت الان به در گفتی که دیوار بشنوه..: دی
+
مطمئنن تاپیک pc بازی از حداقل 1 شنبه به بعد کلآ دچار ازدحام انتقادهای خوب و بد دوستان میشه...البته اینم مهمه که تعداد pc گیمرها هم خیلی کم نیست که الان عطش این بازی رو دارن منجمله خودم : دی

Leon-117
05-11-2010, 09:16

اين جمله بالايي رو خيلي خوب گفتي!حسي كه MW1-MW2 به آدم ميده توي بازي هاي Treyarch نيست.شايدم من اينجوري احساس ميكنم(البته Black ops بازي فوقلعاده اي هست)MW3 هم مياد ولي ديگه Infinity Ward‌وجود نداره.:41:

m64m64
05-11-2010, 09:31
بچه ها شما هم توی Co-op2 واستون تصویر کوچیک میشه؟ وقتی 2 دسته بازی می کنید؟؟؟؟

Leon-117
05-11-2010, 10:02
بچه ها شما هم توی Co-op2 واستون تصویر کوچیک میشه؟ وقتی 2 دسته بازی می کنید؟؟؟؟
بستگي به TV داره.من با يكي از دوستام با Tv كه 40 اينچ بود بازي كرديم خوب بود.
در كل اگه TV 32 به بالا باشه خيلي خوبه.:20:

jericho-sina
05-11-2010, 11:11
بستگي به TV داره.من با يكي از دوستام با Tv كه 40 اينچ بود بازي كرديم خوب بود.
در كل اگه TV 32 به بالا باشه خيلي خوبه.:20:

از کدوم بخش وارد co-op کمپین میشین؟
اصلا داره؟
بعد تازه من شنیده بودم یه بخش باید داشته باشه که multiplayer رو بشه offline تمرین کرد. کسی اینو پیدا کرده؟

ATA FARZADI
05-11-2010, 11:18
black ops یک افتضاح تمام عیار بود.گرافیک به شدت افت کرده حتی کمتر از نسخه ی دو م و سوم بازی.البته من از بخش زامبی خوشم اومد گرچه گیم پلی در کل راضی کننده نیست.

یعنی چی بخش زامبی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مگه رزیدنت اویل شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

jericho-sina
05-11-2010, 11:25
یعنی چی بخش زامبی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مگه رزیدنت اویل شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

نه دوست عزیز
trayarch همون موقع که World at War رو ساخت یه بخش توش گذاشت به نام nazi zombies که خیلی طرفدار پیدا کرد بعد براش map های جدید به عنوان پچ دادن بیرون
black ops هم که میخواست ساخته بشه همه میگفتن که باید دوباره zombie ها برگردن
واسه همین دوباره یه بخش به عنوان zombie توی Black Ops داره که توش زامبی ها بهت حمله میکنن

چیز جالبی هستش مخصوصا برای co-op

MILIN3M
05-11-2010, 11:47
به نظر من بازیش عالیه فقط ایرادی که میشه بش گرفت رو هارد انگار بازی رو ایزیه...یکم گاگول میزنن این دشمنا

sascovach
05-11-2010, 12:25
:31:همه بازی یه طرف اون دختره تو پنتاگون یه طرف دگه چه اماری میداد باید حراست اونجا اخراجش میکرد
اینی که میگی کجای بازی بود؟ منم بازی رو تموم کردم ولی دختری توش ندیدم:31:

zadis
05-11-2010, 12:56
من غلطی کردم آپدیت بتا رو نصب کرده بودم و بازی fable رو نتونستم بازی کنم . و حالا هم آپدیت کامل هم انجام دادم
بعضی میگن call of رو نمیتونم بازی کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راسته نمیتونم بازی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااایییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییی

MILIN3M
05-11-2010, 13:33
این که میگن از تکنلوژی فیام اواتار استفاده شده یعنی جی؟؟ چیش عوض شده

Leon-117
05-11-2010, 13:33
از کدوم بخش وارد co-op کمپین میشین؟
اصلا داره؟
بعد تازه من شنیده بودم یه بخش باید داشته باشه که multiplayer رو بشه offline تمرین کرد. کسی اینو پیدا کرده؟
كمپين co-op نداره.بخش Zombies حالت split-screen داره.
بله منمخونده بودم ولي نميدونم چجوري فعال ميشه يا اصلا هست يا نه!

huggy
05-11-2010, 13:35
سلام دوستان

من اونجایی هستم که با رذا نکویج؟؟( او رفیقمون که روسیه و با کمک هم از زندان فرار کردیم) رفتیم تو بیس روسیا و باید بدون سر و صدا بریم!! و اولش یه یارو رو با تبر میکشه !! یکمی بعدش وقتی که میریم پشت کانتینر ها ( همونجایی که 3 نفر رد میشن) رذانکویچ میره جلو و منم دنبالش میرم و میرسیم به یه جایی که 1 مرده تو نور تنهایی وایساده و اونجا هر کاری میکنم رذانکویچ میگه دیده شدی و همه بیس میریزن سرم !! و :41:

باید چی کار کنم ؟؟

gap
05-11-2010, 14:51
بالاخره رو درجه vetern تموم شد،
نقد این بنده حقیر: : د ی
کل achievement هایی که باز شد: 500 تا،تا 2 هفته دیگه همشو باز میکنم!! یه نکته جالب اینه،این بیچاره خارجیا همش بهم مسیج میدن،میگن امیر چجوری این بازیو 1 هفته زود تر داری بازی میکنی؟ به 2 تا شون گفتم من عموم تو Activison هست،بقیشو میتونی حدس بزنی؟ ( : د ی) به یکیشون گفتم من تو ایرانم،اینجا بازی دزدی زود میاد: د ی (چون همش دزدی میشه تو کشور،بازی دزدی هم زود میاد) بعدش گفت شما تو اسلام گناه نیست این کار؟ (گفتم هست،ولی : 1-شرایط کشور اینه، 2-وقتی بالابالایی ها میدزدن از ملت،ما چرا بازی دزدی نکنیم؟ بحث عقده ای بازی نیست،ولی حقیقته،در ضمن مثل اینکه وزرای دفاع و جنگ تصمیم گرفتن از تاکتیک های این بازی به جای mw2 استفاده کنند برای کشور،جالبه.... COD: Mahmood in Vietnam یا مثلا COD: Mahmood Ops : دی!)

COD : Blackops

--انتظاری تقریبا پوچ--

بالاخره،امروز راس ساعت 10:30 صبح،این بازی هم به آرشیو 113 بازیمون(که به علاوه این میشه 114) اضافه شد...

Single Player:

آخر بازی کمی کمدی به نظر اومد: د ی( نظر کاملا شخصی بنده هستش)
بازی خیلی سخت تر بود از نسخه های قبل ترش روی vetern،یعنی بعضی جاها،باید 10-11 بار یک کار رو با تاکتیک ها مختلف تکرار کنید،خیلی به محیط توجه کنید و فقط کاور نگیرید که دشمن rush میکنه عجیب!با این هوش مصنوعی فوق العاده تقریبا ضعیف یاراتون هم،دشمن از کنارشون میگذره و مثل عجل میاد بالا سرتون!: د ی
من نمیخوام همین اول از گرافیک و .... صحبت کنیم، اما به نظر من صداگذاریش عالی بود، بازی صحنه های جالبی داشت، و همینطور تنوع اسلحه هاش هم بیشتر از mw2 بود.داستان بازی هم فوق العاده جالب بود،و این کارش که وقتی سریع میدویی و B رو میزنی میپره و دراز میکشه هم جالب بود به نظر من. گیم پلی بازی هم جالب بود و خوب بود. گرافیک بازی طبق گفته دوستانمون جای تامل داره،ولی نباید رد کنیم گرافیک رو،باید به یک سری از موارد توجه داشت،به عنوان مثلا از Treyarch از این بیشتر انتظار نمیرفت دوستان. ولی به نظر من خیلی محیط جالب و زیبایی داشت،یعنی واقعا طبیعی تر و زیباتر بود محیطش نسبت به mw یا mw2،(اگر اینجوری نبود جای سوال داشت!)،اما باز هم میگم،هوش مصنوعی فوق العاده ضعیف بود،(اما من دارم به Halo: Reach این مقایسه هوش مصنوعی رو انجام میدم،که واقعا کار اشتباهی هستش،چون reach هوش مصنوعیش واقعا واقعا فوق العاده بود،اگر با سری cod مقایسه کنیم،تقریبا متوسط رو به بالا بود)،دوستان(تو مدرسه) بهم میگفتن اسحه ها خیلیییی پرش داره،ولی من که اینطور فکر نمیکنم،واقعا اینطور فکر نمیکنم،در کل نمیشه از داستان بازی هم زیاد گفت،چون برای خیلی از دوستان بی مزه میشه بازی،در کل دوستان انتظاری که حداقل من از یک بازی که قرار بود ادامه سری cod باشه داشتم،پوچ بود....(نظر کاملا شخصی) و به نظر من باید بیشتر کار میکردن،یک سری باگ خیلییییی مسخره هم داشت که از چندتاش فیلم گرفتم و توی گروهمون گذاشتم.
نمرات بخش تکنفره از نظر من:
-گرافیک: 7.5/10
-صداگذاری: 9.6/10
-داستان: 9/10
-گیم پلی: 8.8/10
-هوش مصنوعی: 6/10
میانگین: 8.18 (ولی به نظرم باید 8.5 بگیره)

Multi Player:

خب،من از این قسمت تنها از روی split screen دارم نظر میدم:
تنوع اسلحه ها خیلی بیشتر از 2 نسخه قبلی هستش و همینطور تنوع perk ها هم خیلی بیشتر هست.
equipment ها جالبی هم اضافه شده،از جمله دوربین و این چیزا،فکر کنم دوربین اولین equipment باشه،
همینطور جالبه که بدونید،اگر شما Blast Shield بردارید، یا مثلا Light weight بردارید و یا مثلا Cold blooded بردارید(یا ....) لباس شما هم تغیر میکنه و این به نظر من خیلی جالبه، همینطور تنوع تیم هاش،واقعا عالیه...واقعا عالی.(مثلا spestanz ها 2-3 نوع لباس دارن و ....). Kill steak هاش ماکزیممش 11 هست(بد هستش،nuke نداره دیگه،آخریش فکر کنم همین سگ ها هستش که تو WAW هم بود) ولی یه سری ks (مخفف Kill streak) جدید هم اومده مثل اون ماشین که توی نسخه limited اوریج وجود داره خود ماشین(چه حالی میده : د ی) و....
در مورد مپ ها،مپ های جالبی داره،2-1 تا Large size داره،7-8 تا Medium و بقیه Small هست،روی مپ هاش خیلی خوب کار کردن،
در آخر،نمرات بخش Multi:
Killsteaks: 9/10
equipments: 10/10
Maps: 10/10
Guns: 10/10
Perks: 8/10
میانگین: 9.4

amin 2010
05-11-2010, 19:01
مطمینا بعد از عرضه این بازی واسه pc(چون تعداد تجربه کننده بازی بیشتر خواهد شد) با عناوینی مثه بهترین بازی قرن.....کف کردیم...مردیم......ای وای این دیگه چیه بازی نیس هلو......و ....مواجه خواهیم شد

مراد راستشو بخوای منم یک کوچولو با این دوستان موافقم !دی:
همیشه از سری خوشم میومد بخاطر گیمپلی بی نظیرش ، الان یه داستان عالی هم چاشنی شده ،گرافیک پیشرفت کرده و در کل تنها هوش مصنوعی اذیت می کنه . من که در این نسل جز 10 یا 15 بازی خوبی بود که بازی کردم

MobinS
05-11-2010, 19:04
یک یه نکته جالب اینه،این بیچاره خارجیا همش بهم مسیج میدن،میگن امیر چجوری این بازیو 1 هفته زود تر داری بازی میکنی؟ به 2 تا شون گفتم من عموم تو Activison هست،بقیشو میتونی حدس بزنی؟ ( : د ی) به یکیشون گفتم من تو ایرانم،اینجا بازی دزدی زود میاد: د ی (چون همش دزدی میشه تو کشور،بازی دزدی هم زود میاد) بعدش گفت شما تو اسلام گناه نیست این کار؟ (گفتم هست،ولی : 1-شرایط کشور اینه، 2-وقتی بالابالایی ها میدزدن از ملت،ما چرا بازی دزدی نکنیم؟ بحث عقده ای بازی نیست،ولی حقیقته،در ضمن مثل اینکه وزرای دفاع و جنگ تصمیم گرفتن از تاکتیک های این بازی به جای mw2 استفاده کنند برای کشور،جالبه.... COD: Mahmood in Vietnam یا مثلا COD: Mahmood Ops : دی!)

:دی :27::16:

Single Player:

آخر بازی کمی کمدی به نظر اومد: د ی( نظر کاملا شخصی بنده هستش)
بازی خیلی سخت تر بود از نسخه های قبل ترش روی vetern،یعنی بعضی جاها،باید 10-11 بار یک کار رو با تاکتیک ها مختلف تکرار کنید،خیلی به محیط توجه کنید و فقط کاور نگیرید که دشمن rush میکنه عجیب!با این هوش مصنوعی فوق العاده تقریبا ضعیف یاراتون هم،دشمن از کنارشون میگذره و مثل عجل میاد بالا سرتون!: د ی
من نمیخوام همین اول از گرافیک و .... صحبت کنیم، اما به نظر من صداگذاریش عالی بود، بازی صحنه های جالبی داشت، و همینطور تنوع اسلحه هاش هم بیشتر از mw2 بود.داستان بازی هم فوق العاده جالب بود،و این کارش که وقتی سریع میدویی و B رو میزنی میپره و دراز میکشه هم جالب بود به نظر من. گیم پلی بازی هم جالب بود و خوب بود. گرافیک بازی طبق گفته دوستانمون جای تامل داره،ولی نباید رد کنیم گرافیک رو،باید به یک سری از موارد توجه داشت،به عنوان مثلا از Treyarch از این بیشتر انتظار نمیرفت دوستان. ولی به نظر من خیلی محیط جالب و زیبایی داشت،یعنی واقعا طبیعی تر و زیباتر بود محیطش نسبت به mw یا mw2،(اگر اینجوری نبود جای سوال داشت!)،اما باز هم میگم،هوش مصنوعی فوق العاده ضعیف بود،(اما من دارم به Halo: Reach این مقایسه هوش مصنوعی رو انجام میدم،که واقعا کار اشتباهی هستش،چون reach هوش مصنوعیش واقعا واقعا فوق العاده بود،اگر با سری cod مقایسه کنیم،تقریبا متوسط رو به بالا بود)،دوستان(تو مدرسه) بهم میگفتن اسحه ها خیلیییی پرش داره،ولی من که اینطور فکر نمیکنم،واقعا اینطور فکر نمیکنم،در کل نمیشه از داستان بازی هم زیاد گفت،چون برای خیلی از دوستان بی مزه میشه بازی،در کل دوستان انتظاری که حداقل من از یک بازی که قرار بود ادامه سری cod باشه داشتم،پوچ بود....(نظر کاملا شخصی) و به نظر من باید بیشتر کار میکردن،یک سری باگ خیلییییی مسخره هم داشت که از چندتاش فیلم گرفتم و توی گروهمون گذاشتم.

اینکه همش خوبی شد!چرا پس آخرش یکدفعه ای کوبیدین به سر بازی؟

نمرات بخش تکنفره از نظر من:
-گرافیک: 7.5/10
-صداگذاری: 9.6/10
-داستان: 9/10
-گیم پلی: 8.8/10
-هوش مصنوعی: 6/10
میانگین: 8.18 (ولی به نظرم باید 8.5 بگیره)

نمره گرافیک رو کم ندادین؟؟؟ نسبت به بازی های روز اگه مقایسه کنی گرافیکش خوبه!

Multi Player:

خب،من از این قسمت تنها از روی split screen دارم نظر میدم:
تنوع اسلحه ها خیلی بیشتر از 2 نسخه قبلی هستش و همینطور تنوع perk ها هم خیلی بیشتر هست.
equipment ها جالبی هم اضافه شده،از جمله دوربین و این چیزا،فکر کنم دوربین اولین equipment باشه،
همینطور جالبه که بدونید،اگر شما Blast Shield بردارید، یا مثلا Light weight بردارید و یا مثلا Cold blooded بردارید(یا ....) لباس شما هم تغیر میکنه و این به نظر من خیلی جالبه، همینطور تنوع تیم هاش،واقعا عالیه...واقعا عالی.(مثلا spestanz ها 2-3 نوع لباس دارن و ....). Kill steak هاش ماکزیممش 11 هست(بد هستش،nuke نداره دیگه،آخریش فکر کنم همین سگ ها هستش که تو WAW هم بود) ولی یه سری ks (مخفف Kill streak) جدید هم اومده مثل اون ماشین که توی نسخه limited اوریج وجود داره خود ماشین(چه حالی میده : د ی) و....
در مورد مپ ها،مپ های جالبی داره،2-1 تا Large size داره،7-8 تا Medium و بقیه Small هست،روی مپ هاش خیلی خوب کار کردن،

اینقدر اصطلاحات توش بود که نفهمیدیم چی شد!

میانگین کل: 8.78
فکر کنم گیم اسپات هم توی همین حدود بهش نمره بده.

در ضمن،دوستان نمیدونم این secret achievement رو خودتون پیدا کردید یانه، تو منو اول بازی،RT , LT رو با هم چندین بار بزنید،از جاش پا میشه و 15 game score میده،

چه اچیومنت مسخره ای! آخه آدم چطوری باید اینو کشفش می کرد؟

jericho-sina
05-11-2010, 20:30
سلام دوستان

من اونجایی هستم که با رذا نکویج؟؟( او رفیقمون که روسیه و با کمک هم از زندان فرار کردیم) رفتیم تو بیس روسیا و باید بدون سر و صدا بریم!! و اولش یه یارو رو با تبر میکشه !! یکمی بعدش وقتی که میریم پشت کانتینر ها ( همونجایی که 3 نفر رد میشن) رذانکویچ میره جلو و منم دنبالش میرم و میرسیم به یه جایی که 1 مرده تو نور تنهایی وایساده و اونجا هر کاری میکنم رذانکویچ میگه دیده شدی و همه بیس میریزن سرم !! و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باید چی کار کنم ؟؟

همون جا که رفیقت وای میسته یکم جلوتر زیر نور لامپ یه سرباز تنهایی وایستاده
برو سریع دخلشو بیار
تازه اون رفیقت اسمش Reznov (رزناو) هستش

این که میگن از تکنلوژی فیام اواتار استفاده شده یعنی جی؟؟ چیش عوض شده

رجوع شود به اینجا:
قسمت Development

gap
05-11-2010, 22:42
:دی :27::16:

1-اینکه همش خوبی شد!چرا پس آخرش یکدفعه ای کوبیدین به سر بازی؟

2-نمره گرافیک رو کم ندادین؟؟؟ نسبت به بازی های روز اگه مقایسه کنی گرافیکش خوبه!

3-اینقدر اصطلاحات توش بود که نفهمیدیم چی شد!

4-فکر کنم گیم اسپات هم توی همین حدود بهش نمره بده.

5-چه اچیومنت مسخره ای! آخه آدم چطوری باید اینو کشفش می کرد؟

[/CENTER]
:31::31:
1- میخواستم سریع برم این پک جدید alan wake رو بازی کنم،وقت نشد جمله بندی کنم و نتیجه درستی (شاید) بگیرم.!شما به بزرگی خودت ببخش!
2-به نظر من همین خوبه،ضعیف بود،نباید COD رو هیچ وقت با بازیهایی هم نسلش مقایسه کرد،باید با بازی های نسل آینده مقایسه کرد،اینجوری شاید پیشرفتی در آینده باشه،وای اگه با بازی های نسل قبل مقایسه کنیم،اینجوری روز به روز ضعیف تر میشه.(مثل ایران که به تاریخش متکی هست،ژاپن به آینده و آمریکا که به حال)
3-خوب این چیزه...یعنی منظورم اینه که یه سری اطلاعاتی هست که اگر multi بازی کرده باشید،متوجه میشید،یه دیکشنری شاید لازم باشه!باید یه قسمت مواد مورد نیاز بزارم و توش دیکشنری رو اضافه کنم!(دیکشنری 1 عدد) : د ی
4-کلا من و گیم اسپات از روی هم نمره میدیم،یعنی اون عموم که توی activison هست،شاید تو gamespot هم هست؟!(خدا رو چه دیدی؟ lol)
5-وقتی پاشدی،میتونی بری پای کامپیوتری که اونجاست بشینی،من وقت نکردم باهاش ور برم،میگه پسورد رو بزن،شاید پسورد اون اعداد باشه یا اسم اون کشتی(Rusalka)، اگر بزنید help توش،یه سری موارد میاره که میتونید انجام بدید،مثل email ها و history و.... شاید اون یکی اچیومنت secret دیگه هم،از این راه پیدا بشه!

Mostafa NBA
05-11-2010, 23:30
جناب Gap شما قسمت مالتی پلایر رو چطوری بازی کردید ؟؟ تونستید Bot ها رو فعال کنید ؟

hassanmirabi
06-11-2010, 00:43
:31::31:
1- میخواستم سریع برم این پک جدید alan wake رو بازی کنم،وقت نشد جمله بندی کنم و نتیجه درستی (شاید) بگیرم.!شما به بزرگی خودت ببخش!
2-به نظر من همین خوبه،ضعیف بود،نباید COD رو هیچ وقت با بازیهایی هم نسلش مقایسه کرد،باید با بازی های نسل آینده مقایسه کرد،اینجوری شاید پیشرفتی در آینده باشه،وای اگه با بازی های نسل قبل مقایسه کنیم،اینجوری روز به روز ضعیف تر میشه.(مثل ایران که به تاریخش متکی هست،ژاپن به آینده و آمریکا که به حال)
3-خوب این چیزه...یعنی منظورم اینه که یه سری اطلاعاتی هست که اگر multi بازی کرده باشید،متوجه میشید،یه دیکشنری شاید لازم باشه!باید یه قسمت مواد مورد نیاز بزارم و توش دیکشنری رو اضافه کنم!(دیکشنری 1 عدد) : د ی
4-کلا من و گیم اسپات از روی هم نمره میدیم،یعنی اون عموم که توی activison هست،شاید تو gamespot هم هست؟!(خدا رو چه دیدی؟ lol)
5-وقتی پاشدی،میتونی بری پای کامپیوتری که اونجاست بشینی،من وقت نکردم باهاش ور برم،میگه پسورد رو بزن،شاید پسورد اون اعداد باشه یا اسم اون کشتی(Rusalka)، اگر بزنید help توش،یه سری موارد میاره که میتونید انجام بدید،مثل email ها و history و.... شاید اون یکی اچیومنت secret دیگه هم،از این راه پیدا بشه!
داداش به نظر من اشتبا كردي ها گذاشتي قبل از انتشار رسمي بازي مايكروسافت بفهمه كه تو اونو زودتز بازي كردي (از روي گيم كارتت ميگم)
آماده شو كه بن شي برادر.
من هنوز بازي نكردم ولي اگر هم بازي كنم به لايو وصل نميشم تا اچيومنت هام آپلود شه مايكروسافت بفهمه
يه چيزه ديگه شما داشبورد رو اپديت كرديد كه تونستيد لايو وصل شيد ديگه؟ درسته؟
اگه داشبورد رو آبديت كنيم با اجراي بازي هاي جديد مشكلي نداره؟آخه دوستان ميگفتن اگه آپديت كني ديگه نمي توني Fabel3 يا كسلوانيا رو بازي كني.با بلك آپس مشكلي نداره؟

A.N.A.P
06-11-2010, 00:50
اگه داشبورد رو آبديت كنيم با اجراي بازي هاي جديد مشكلي نداره؟آخه دوستان ميگفتن اگه آپديت كني ديگه نمي توني Fabel3 يا كسلوانيا رو بازي كني.با بلك آپس مشكلي نداره
من آپ نکرده با کالاف مشکل Clean Disk دارم !!!

mohammad_twe
06-11-2010, 08:52
من آپ نکرده با کالاف مشکل Clean Disk دارم !!!
این مربوط میشه به DvD بازیتون که مشکل داره نه اپدیت یا هرچی غیر این !

mehdi30nema
06-11-2010, 10:25
دیشب چهار پنج ساعت یه کله نشستم پای بازی تا تموم شد .
تا مرحله دوازده که payeback نام داشت بازی خیلی جذاب و خوب بود و ریتم مناسبی هم داشت ولی نمیدونم چرا توی یکی دو مرحله آخر ریتم بازی زیاد جالب نبود . در ضمن بازی به طور وحشتناکی هم آسون شده حتی تو درجات سختی بالا .

مرحله آخر که خیلی فرمالیته بود به خصوص با اون پایان مسخره که نیروهای آمریکایی را پیروز و سرافراز نشون داد .
فقط یه سوال :
مگه نگفته بودن بازی یه ارتباطاتی با حملات تروریستی به سفارت ایران در انگلیس و ... هم داره . پس چی شد ؟

به طور کلی بازی جالب بود و یکی از بهترین شوتر هایی بود که بازی کردم ولی شاید خیلی از مدرن وارفر 2 سر تر نبوده باشه بلکه تو بعضی جاها حتی از این عنوان پایین تر هم هست .

erno69
06-11-2010, 14:17
این بازی هنوز واسه pc ریلیز نشده؟؟؟
دلمون آب شد...:31:

jericho-sina
06-11-2010, 18:19
آقا من یک نکته ای رو فهمیدم
اول از همه با تشکر از دوستمون که یاد دادن چجوری اون سکرت اچیومنت رو توی منوی بازی باز کنیم همون که از جاش بلند میشه (چندین دفعه LT و RT رو بزنید تا از رو صندلی بلند شین)

حالا من این کار رو انجام دادم رفتم دور اتاق یه دوری زدم. دقیقا پشت اون صندلی که روش میشینین یه کامپیوتر هست که میتونین باهاش کار کنین
محیطش مثل محیط Dos هستش و باید تایپ کنین توش
اول که واردش میشین به طور خودکار با نام کاربری amason واردش میشه
توش میتونین نامه هایی که به mason زدن و یا بعضی یادداشت هایی که مثلا پدر یا خواهرش براش فرستادن رو ببینین که مثلا بهش گفته بودن مادرت مریضه برگرد خونه
بقیش رو میزارم بر عهده خودتون
فکر کنم باید سعی کنیم با User name و Password بقیه کاربرای اونجا واردش بشیم که چیز های بیشتر پیدا کنیم

اگه گیر کردین از دستور HELP استفاده کنین

MILIN3M
06-11-2010, 19:48
انصافا جز یکم خنگولی این دشمنا هیچی کم نداره گرافیک گیم پلی جلوهای سینمایی واقعا عالیه ادمو مجذوب میکنه

street_fighter
06-11-2010, 20:18
Activision Blizzard امروز گزارش مالی خود را اعلام کرد که در این میان جزئیاتی از برنامه های آینده خود را نیز فاش کرد.

یکی از این برنامه ها، Call of Duty جدیدی برای اواخر سال 2011 است. Eric Hirshberg مدیر بخش بازاریابی Activision گفت عنوان بعدی از این سری باز هم در سبک اکشن اول شخص خواهد بود و در اواخر 2011 عرضه می شود.
البته از نام این CoD جدید و همچنین سازنده آن چیزی گفته نشد، اما فعلا سومین قسمت از سری Modern Warfare محتمل ترین حدس موجود است. با وجود ترک کردن بیش از 35 نفر از کارمندان اصلی Infinity Ward به همراه موسسان آن در ماه May ـ، Activision اعلام کرده بود این استودیو همچنان روی پروژه بزرگ بعدی خود کار خواهد کرد.

حدس محتمل بعدی، CoD دیگری است که توسط استودیو تازه تاسیس Sledgehammer Games در دست ساخت است. البته Activision گفته بود این عنوان در سبک Action-Adventure خواهد بود، اما در آگهی استخدامی که در ماه May ارسال شده بود مشخص شد این بازی هم در سبک FPS است. Activision به طور دقیق نگفته این عنوان در چه زمانی منتشر خواهد شد، اما اشاره کرده بود که برای سال بعد برنامه ریزی شده است که ممکن است Modern Warfare 3 باشد.
اینم از منبع

gap
06-11-2010, 22:13
جناب Gap شما قسمت مالتی پلایر رو چطوری بازی کردید ؟؟ تونستید Bot ها رو فعال کنید ؟
من split screen بازی کردم،خیر با داداشم بازی کردم: د ی

داداش به نظر من اشتبا كردي ها گذاشتي قبل از انتشار رسمي بازي مايكروسافت بفهمه كه تو اونو زودتز بازي كردي (از روي گيم كارتت ميگم)
آماده شو كه بن شي برادر.
من هنوز بازي نكردم ولي اگر هم بازي كنم به لايو وصل نميشم تا اچيومنت هام آپلود شه مايكروسافت بفهمه
يه چيزه ديگه شما داشبورد رو اپديت كرديد كه تونستيد لايو وصل شيد ديگه؟ درسته؟
اگه داشبورد رو آبديت كنيم با اجراي بازي هاي جديد مشكلي نداره؟آخه دوستان ميگفتن اگه آپديت كني ديگه نمي توني Fabel3 يا كسلوانيا رو بازي كني.با بلك آپس مشكلي نداره؟
عزیزم،من Halo: Reach رو هم قبل از انتشار بازی کردم،ولی بن نشدم. اگه قرار باشه بن شم،9 نوامبر بن هستم،اگر هم نه ..شاید نشم؟!شاید....اگه هم شد اشکالی نداره،2-3 ساعته یه 360 دیگه میگیرم،
برای کانکت شدن به لایو،باید آپدیت کنید.
در ضمن،Fable3 روی بعضی از lt ها،جواب میده رو بعضی نه...من دوستانی داشتم که آپ بودن ولی fable3 بازی میکردن. بلک آپس هیچگونه مشکلی نداره.

MeHrDaD-91
06-11-2010, 23:00
هوش مصنوعی بازی که تعطیله.
ولی در کل بازی خوبی هست. بعد از مدت ها FPS خوبی بازی کردیم.

Layken
06-11-2010, 23:30
تو قسمت ویتنام...
نشسته بودم یه جانی برگرده دیدم یکی از ویتنامی ها اومد پیش من نشست. نگاهی کرد برگشت...
موقع برگشتنش هم گیر کرده بود میرفت تو دیوار...منم داشتم واسش چایی اماده می کردم :31:
تازه موقع برگشتنش یادش اومد که ییه نفر رو دیده که انگار باید میزدش...

B.3.S.T
07-11-2010, 01:29
تو قسمت ویتنام...
نشسته بودم یه جانی برگرده دیدم یکی از ویتنامی ها اومد پیش من نشست. نگاهی کرد برگشت...
موقع برگشتنش هم گیر کرده بود میرفت تو دیوار...منم داشتم واسش چایی اماده می کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
تازه موقع برگشتنش یادش اومد که ییه نفر رو دیده که انگار باید میزدش...
این خنگولا بجای اینکه بیان رو هوش مصنوعی بازی کار کنن اومدن چهره دشمن رو خوشگل و سایه دار کردن...(از اساس دارن به شعور گیمرها توهین می کنن)

Sam Fisher 11
07-11-2010, 03:15
خداوند توفیق عنایت نمود و تونستیم به هشتمین ندای وظیفمون هم لبیک بگیم: دی

شدید با بازی حال کردم دمه تریاچ گرم...دیگه خیالم راحته که همین تریاچ میتونه MW3 رو هم استاد کنه...فقط یه چیزی رو یادشون رفته بود اونم اینکه تو MW2 وقتی شدید تیر میخوردی نمیتونستی درس پیشروی کنی و دوربین بالا میرف اما تو این اون حس جذاب خیلی القا نمیشد و تنها افکت پاشش زیبای خون وجود داشت...
یه باگش هم این بود اگر توی جای دیفالتی که قرار بود مثلا woods قرار بگیره وایمیستادی نمیرف یه جا دیگه واسته میومد توت: دی

ولی در کل کال آفِ فوق العاده ای بود! دست گلشون هم درد نکنه!

+
من عاشق هادسنم: دی

ArashNAM
07-11-2010, 11:36
سلام
ببخشید تاپیک pc این بازی کجاست؟؟؟

Turok-71
07-11-2010, 12:00
سلام
ببخشید تاپیک pc این بازی کجاست؟؟؟

MeHrDaD-91
07-11-2010, 13:04
آقایون کسی لیست ترجمه شده اچیومنت های بازی را داره؟

Masoud King
07-11-2010, 16:33
خداوند توفیق عنایت نمود و تونستیم به هشتمین ندای وظیفمون هم لبیک بگیم: دی

باز گفت هشتمین : دی
+
بنده اصلا چیزی خاصی یا نوآوری ای تو بازی ندیدم... همون MW 2 بود فقط قدیمی تر شده بود.
واقعا متاسفم برای treyarch که یک کپی از mw 2 رو داده بیرون..
+
آخر بازی واقعا مسخره تمومش کردن...
+
بازی هم خیلی شبیه به فیلم های 8 سال دفاع مقدس شده...

vahidgame
07-11-2010, 16:34
مسعود چرا آخه آخرشو لو دادی؟!: دی
منو دلسرد کردی برای بازی کردن : دی

aha2012
07-11-2010, 17:11
کسانیکه نمیتونن جلوی خودشونو بگیرن و میخوان داستان بازیو لو بدن عیبی نداره فقط از اسپویلر استفاده کنن.

Masoud King
07-11-2010, 17:26
مسعود چرا آخه آخرشو لو دادی؟!: دی
منو دلسرد کردی برای بازی کردن : دی
میتونی بازی نکنی : دی

کسانیکه نمیتونن جلوی خودشونو بگیرن و میخوان داستان بازیو لو بدن عیبی نداره فقط از اسپویلر استفاده کنن.
با منی؟!
الان کجای داستان بازی رو فهمیدی؟
حالا این وحید یه چیزی محض شوخی ( الان میاد میگه جدی گفتم:دی) گفت شما جدی نگیر ;)

MILIN3M
07-11-2010, 17:37
انصافا بازیش عالیه مرحله برفش با اون اهنگهای تریپ اهنگهای شیلر ....

A.N.A.P
07-11-2010, 17:44
کی به تایپیک رتبه1 ستاره داده ؟؟؟:27:

---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------

آقا من هم تو مدال افتخار هم توی این بازی دقت کردم دیدم که خودم بازی های اول شخص سایه ندارم !!!

aha2012
07-11-2010, 17:47
میتونی بازی نکنی : دی

با منی؟!
الان کجای داستان بازی رو فهمیدی؟
حالا این وحید یه چیزی محض شوخی ( الان میاد میگه جدی گفتم:دی) گفت شما جدی نگیر ;)
آخه کی با تو بود مسعود:31:
من کلی گفتم.آخه یه عده میان از روی ذوق برای اینکه ذوق مرگ نشن و بگن منم بازیو تموم کردم میان کل داستانو لو میدن یه نقدر هم میندازن تهش میگن کجای بازیو لود دادم
بگذریم.پس گفتی بازیش خوب نیست .پس نخرمش:31::31:

hessi19
07-11-2010, 19:40
زمانی که وارد Main Menu یا همان منوی اصلی بازی می شوید می توانید با حرکت آنالوگ سمت راست دوربین را حرکت دهید، سپس پایین و دست های شخصیت اصلی را نگاه کرده و کلید های RT و LT را پشت سر هم بزنید. مشاهده می کنید که شخصیت اصلی دست های خود را آزاد می کند. در پشت سر صندلی موجود در اتاق یک کامپیوتر قدیمی قرار گرفته که با نگه داشتن کلید X می توانید از آن استفاده کنید.

موارد موجود در کامپیوتر:
- با تایپ کردن دستور Help تمامی دستور های موجود را می توانید مشاهده کنید.
- مواردی از جمله ایمیل ها، تصاویر، متن و حتی یک سری کلیپ صوتی
- قابلیت وارد شدن به پروفایل اشخاص دیگر همچون JF Kennedy نیز وجود دارد اما قبل از ورود از بازیباز پسوورد می خواهد که فعلا چیزی پیدا نکردم.
- با تایپ کردن CD و سپس DOA وارد یک Mini Game به نام Deadly Ops Arcade می شوید که بسیار جذاب بوده و بی شک به اندازه یک بازی Arcade کامل دارای موارد مختلفی است.
- با تایپ کردن Zork وارد یک Text Adventure می شوید. دستور هایی همچون Go، Climb و ... کاربرد دارد.

منبع:بازی رایانه

Layken
07-11-2010, 20:48
خب تمام کردیم رفت...

1-عجب داستانی داشت واقعا...حال کردم با داستان مخصوصا روایت داستان.
2-خفن بازی نفسگیر بود...هی فوحش بود که نثارشون نم یکردم.
3- خیلی با کارکتر Woods حال کردم. ناراحت شدم از...................
4-هلیکوپتر سواریش به من خیلی چسبید..
5- اون مرحله که گاز پخش میشه هم سخت بود...

gap
07-11-2010, 22:35
امروز قسمتی Xbox live برای نسخه های کپی باز شد.
جالب بود موقع سرچ کردن،مینوشت :
COD : مولتی پلیر بازی برای نسخه های کپی به صورت رایگان باز شده، روز خوبی داشته باشید.
معنی: تمامی دوستانی که لایو بازی کردن،شناسایی شدن(مثل خودم) و یه لطفی کرده این Tryarch و گذاشته تا 9 نوامبر بازی کنیم ما کپی ها تا عقده ای نشیم: د ی و مسئله ی جالب اون قسمت قرمز رنگ هست که کاملا داره یک دستی میزنه و به نظرم کنایه ی شدیدی در این جمله دیده میشه،باید به چند تا استاد ادبیات و زبان فارسی مشورت کنیم: د ی
فوق العاده بود....فقط همین! یکمی شلوغ شده بازی،(یکمی خیلی زیاد) : د ی اما جالب شده....مپ هاش یه حالی میده رو لایو!!!! فقط تنها عیبش اسنایپ هاش بود...فوق العاده ضعیف!!!اما به عنوان مثال Sub Mchinegun هاش فوق العاده تو لایو بود...بعنی اولین Smc که برای همه باز هست،به نظر من باید قوی ترین اسلحه تا لول 15-20 باشه.یه سری همین اول ها لول 40 شده بودن،یعنی تا 2-3 ساعت یا شاید 1 ساعت بعد به پرستیژ اول رسیده بودن.
لگ فراوونه تو بازی،ولی در کل به نظر من سرور هاش بهتر از MW2 هست،پینگ من در همه حال زرد بود. جای کمپ کردنش واقعا کمه و یه سری عیبی که داره اینه،مثلا خیلی خیلی سریع میمیرید،یا وقتی Final stand میشید،به صورت خیلی غیر حرفه ای،قبل از این که به Final stand برید و سر پا ایستادید،اسلحشو عوض میکنه و کلت بر میداره و زمانی که میکشنتون تو final stand،خیلی واقعا ساده میمیرید،(بعضی وقتا پا میشه جسد و دوباره میمیره lol!)
ولی در کل جالب بود...خیلیییی جالب.....و چیز جالب دیگه هم انتخاب مپ ها بود،در mw2 و سری های قبل،یک مپ به صورت رندوم میومد،اگر vote میدادید،خودش یه مپ به صورت رندوم دوباره میاورد،ولی در این 3 تا گزینه هست:
1- مپ قبلی(مپی که بازی میکردید)
2- مپ بعدی
3-رندوم
به نظر من جالب ترین مپش،Nuke Town بود...فوق العاده بود و خیلی راحت گول میخوردید،یعنی یه سری آدمک خیلی خیلی طبیعی وجود داشت که فکر میکردید واقعا انسان هست و بار ها اشتباه میکردید....جون میده مپش برای Quick Scope....

hessi19
07-11-2010, 22:40
زمانی که وارد Main Menu یا همان منوی اصلی بازی می شوید می توانید با حرکت آنالوگ سمت راست دوربین را حرکت دهید، سپس پایین و دست های شخصیت اصلی را نگاه کرده و کلید های RT و LT را پشت سر هم بزنید. مشاهده می کنید که شخصیت اصلی دست های خود را آزاد می کند. در پشت سر صندلی موجود در اتاق یک کامپیوتر قدیمی قرار گرفته که با نگه داشتن کلید X می توانید از آن استفاده کنید.

موارد موجود در کامپیوتر:
- با تایپ کردن دستور Help تمامی دستور های موجود را می توانید مشاهده کنید.
- مواردی از جمله ایمیل ها، تصاویر، متن و حتی یک سری کلیپ صوتی
- قابلیت وارد شدن به پروفایل اشخاص دیگر همچون JF Kennedy نیز وجود دارد اما قبل از ورود از بازیباز پسوورد می خواهد که فعلا چیزی پیدا نکردم.
- با تایپ کردن CD و سپس DOA وارد یک Mini Game به نام Deadly Ops Arcade می شوید که بسیار جذاب بوده و بی شک به اندازه یک بازی Arcade کامل دارای موارد مختلفی است.
- با تایپ کردن Zork وارد یک Text Adventure می شوید. دستور هایی همچون Go، Climb و ... کاربرد دارد.

منبع:بازی رایانه
مینی گیم رو حتما بازی کنید . خیلی سرگرم کنندس . من خودم تا راند 9 بازی کردم

Sam Fisher 11
07-11-2010, 23:13
باز گفت هشتمین : دی
Roads to Victory واسه psp رو هم حسابیدم آخه: دی

بنده اصلا چیزی خاصی یا نوآوری ای تو بازی ندیدم...
مسودم شاید چشم بسته بازی میکردی یا نمایشگرت مشکل داشته که ندیدی: دی
حیف که خیلیا بازی نکردن نمیشه همه چیو گف حیف: دی

واقعا متاسفم برای treyarch که یک کپی از mw 2 رو داده بیرون..
با تریاچ درس حرف بزن: دی
تو 3 رو بازی کردی؟ تریاچ کپی کنه؟ 3 از دو هم بهتر بود...
این تریاچ فقط یکم اعتماد به نفس میخواد تا از زیر سایه اینفینیتی بیاد بیرون وگرنه همین هلیکوپتری که اضافه کرد خودش یه دنیا میرزید...حالا تو حال نکردی اون یه بحثه دیگس که دفه بعد اومدم شهرت فیس تو فیس بحثشو میکنیم: دی

آخر بازی واقعا مسخره تمومش کردن...
پس چرا مو به تنه من سیخ شد؟: دی
آقا شما با ارزش های امریکایی اسلامی مشکل داری چرا الکی بازیو زیر سوال میبری: دی

+

بازی هم خیلی شبیه به فیلم های 8 سال دفاع مقدس شده...
الا این توهین بود؟ به فیلمای 8سال دفاع مقدس توهین میکنی؟ به دفاع مقدس توهین میکنی؟ بدم داره خودمونی میشت کنن؟ بدم بادمجونیت کنن پدر سوخته: دی

خب تمام کردیم رفت...

1-عجب داستانی داشت واقعا...حال کردم با داستان مخصوصا روایت داستان.
2-خفن بازی نفسگیر بود...هی فوحش بود که نثارشون نم یکردم.
3- خیلی با کارکتر Woods حال کردم. ناراحت شدم از...................
4-هلیکوپتر سواریش به من خیلی چسبید..
5- اون مرحله که گاز پخش میشه هم سخت بود...

عزیز خیاله خودت الان چیزی لو ندادی؟نکنید اینکارارو نکنید!

واس همین به نوید sms دادم تا بازیو تموم نکردی نیا تو تاپیکش...من پیر شدم و نتونستم این حس خاله زنکیو از شما بگیرم...

Layken
07-11-2010, 23:44
واس همین به نوید sms دادم تا بازیو تموم نکردی نیا تو تاپیکش...من پیر شدم و نتونستم این حس خاله زنکیو از شما بگیرم... خب تو مدت دورانی که رو به کهنسالی طی می کردید می گفتید ما هم لاالله ال الله...

Hirad HRD
08-11-2010, 00:39
بازی عالیه عجب لذتی داره معلومه که روش کار کردن اما یک نکته منفی این گزینه زامبی دیگه چیه گذاشتن

Masoud King
08-11-2010, 00:51
مسودم شاید چشم بسته بازی میکردی یا نمایشگرت مشکل داشته که ندیدی: دی
حیف که خیلیا بازی نکردن نمیشه همه چیو گف حیف: دی
از بس فان شده بود میشد چشم بسته هم ردش کرد :دی

پس چرا مو به تنه من سیخ شد؟: دی
شاید یهو لرزت گرفته شانسی همون لحظه فکر کردی از آخر بازیه...
یهو از آب میان بیرون و اون یارو یه چشمه میگه... به به ما بردیم
دوباره تو بازی تونستیم پوز روسا رو بزنیم...چقدر ما قوی هستیم : دی

+
تو چت هم بهت گفتم الان هم برا بقیه میگم... کلا اسم این کال رو باید بزارن:
همیشه پای یک روس در میان است.
کلا داستان بازی خیلی خوب بود. فقط آخرش خیلی آبکی بود و یکی دو صحنه می خواستن یکم روح حماسی و از خودگذشتگی تو بازی نشون بدن که بگم ما آمریکایی هم بلدیم که گند زدن تا حدودی... صحنه های هیلو کجا و این کجا
+
گرافیک بازی هم چیز خاصی نداشت.
یکم نور و سایه های بهتر شده بودن .. . جزئیات چهره ی کاراکتر ها خیلی خوب بود.. کلا طارحی کارکترا مثه همیشه عالی بود.
انفجار ها یکم تو ذوق میزد
+
گیم پلی بازی هم اصلا نکته ی جدیدی توش نداشت. نه مد آفلاینی و نه چیزی. فقط فان تر شده بود.
اول یه مسلسل پیدا کن که خشابش 50 تایی باشه و بعد بپر تو اتقاق و مثه آرنولد همه رو به تیربار ببند...
خیلی چیزا رو از mw گرفته... کلا چیز خاصی رو خودشون اضافه نکردن. نکردن یه مد مثه Special Ops ی چیزی از خودشون در میاوردن سرگرم بشیم... مد زامبیش که خیلی ناجوره... منکه اصلا خوشم نمیاد.
طراحی و تنوع مراحل واقعا عالی بود.
+
صدا گذاری هم مثه نسخه قبلی عالی بود.

کلا اگه یکم سازنده ی بازی به خودش فشار میاورد و مثه اینفینیتی بود مطمئنا بازی اینقدر آدم رو یاد نسخه ی قبلی نمینداخت..
البته عادیه که بازی یه جورایی کپیه MW باشه چون موتور بازی همونه ... برخی از استودیوی treyarch میگفتن که این کال ما با بقیه کال هایی که ساختیم فرق میکنه... یکی نیست بگه واقعا دستتون درد نکنه برداشتین کپی کردین و افتخار میکنین.
کلا این بازی مثه فیلم های گیشه ای میمونه.... فقط برا فروش خوبه .... یه ماشین پول سازیه

انشا الله یه نقد نفصلی در مورد بازی به زودی میزارم تو تاپیک ...
حسین تهدید کرد اگه یه سری چیزا رو ایجا بگم یه سری کارا میکنه : دی

B.3.S.T
08-11-2010, 00:53
عزیز خیاله خودت الان چیزی لو ندادی؟نکنید اینکارارو نکنید!

دستش درد نکنه من که دیگه این بازی رو نمیگیرم...فقط همین مونده بود شات از بازی بگیرین بزارین تنگ نقد!
: دی

halflife g
08-11-2010, 11:39
کلا این بازی مثه فیلم های گیشه ای میمونه.... فقط برا فروش خوبه .... یه ماشین پول سازیه

کلا مسعود جان خیلی وقته که سری cod مرده......... .فقط گهگداری IW میاد یه شوکی چیزی بهش میده بعد بازم میره کما......... .

.
البته مطمینا این شماره هم تو فروش موفق خواهد بود ولی فقط تو فروش........ .

.

Masoud King
08-11-2010, 14:28

نویسنده: Masoud King

جنگ سرد زمان مناسبی است تا باز هم شاهد نبرد پنهان روس ها و آمریکایی ها باشیم. Black Ops شما را وارد دوران جدیدی از سری بازیهای Call of Duty میکند. Treyarch که همیشه به ساختن CoD های نه چندان خوب معروف است اینبار به لطف موتور IW engine شاهد عنوانی متفاوت از این سازنده هستیم. البته این تفاوت فقط نسبت به عنوان های قبلیه Treyarch است و عملا شما نکته ی جدیدی رو در بازی نمیبینید. چیزی که بارزه این بازی بهترین ساخته ی Treyarch تا الان محسوب می شود.

بازی بین سال های 1940 تا 1970 جریان دارد و موضوع اصلی اون سلاح شیمیایی ای به نام Nova-6 است. شما در بازی نقش چند نفر انجام وظیفه میکنید. که بیشتر نقش Alex Mason رو بر عهده دارید. کسیکه در اول بازی توسط شخص ناشناسی مورد بازجووی و شکنجه برای یادآوری یک سری جزئیات بسیار مهم قرار دارد. Mason تحت تاثیر ژنرال روسی دراگویچ و زیر دستان اون دست به کار های خیلی بزرگی بر علیه کشورش آمریکا می زند. شخصیت دیگری که نقش اون رو بر عهده دارید یکی از ماموران CIA به نام Jason Hudson است. Thomas فرمانده ی هواپیمای جاسوسی نیز قابل بازی است. Reznov مرد کلیدیه World at War در این نسخه نیز نقش بسیار مهمی رو ایفا میکنه.

بازی دارای داستانی جذاب و یکپارچه و منسجمی است و روایت داستان بسیار خوب کار شده و جلوه های سینمایی اون نیز مثه نسخه قبل عالی است. البته چشم انداز های دیدنی داستان کمه. به جز مرحله ای که از زندان فرار میکنیم بازی دیگه دارای همچین رویداد های خیر کننده ای نیست و افت میکنه از این نظر. واقعا هیجان و اتفاق های اون لول خیلی خاص بود نسبت به بقیه بازی. صحنه هی حساس و آهسته شدن تصویر باز هم آدم رو یاد MW میندازه. شخصیت پردازی هم بسیار عالی کار شده و مثل نسخه ی قبلی شما کنترل چندین نقش رو بر عهده دارید. بر خلاف شخصیت پردازی عالی و داستان خوب آخر بازی واقعا نا امید کننده بود.

گرافیک بازی مثه نسخه ی قبلی خیلی خوب کار شده. کاراکتر ها کارتونی تر شدند و حس خوبی رو به آدم القا نمیکنند. اما طراحی و مدل هاشون خیلی خوبه. سایه ها و نور پردازی بازی کمی بهتر شده و بافت ها کیفیت قابل قبولی دارند. افکت های های انفجار واقعا معمولی هستن. همچنین محیط های بازی خیلی خوب ساخته و پرداخته شدند و تنوع محیط بسیار عالی است. انیمیشن ها و حرکت کاراکتر ها نیز بسیار خوب کار شده.
در مجموع گرافیک بازی مثه نسخه ی قبل خیلی خوبه.

مدل های خوب و کارتونی تر شدن کاراکتر ها مشهود است

در نگاه اول شما حس میکنید که دارید Modern Warfare رو در زمان قدیمی تری بازی میکنید. گیم پلی از کنترل گرفته تا سیستم سلامتی و پاشیدن خون رو تصویر همون MW است و هیچ ابتکار عملی توش دیده نمیشه. و حتی یه سری نکات نه چندان جالب هم بهش اضافه شده و گیم پلی بازی از اون حالت شبیه سازی و واقعی بودن به سمت فان شدن حرکت کرده. مناسب ترین سلاح ها اونایی هستن که خشابشون تیر بیشتری داره چون با گرفتن رگبار و چرخاندن RS میتونید دشمنانتون رو از پا در بیارید درست مثه فیلم های هالیوودی. مثه نسخه های قبلی هوش هم تیمی ها ضعیفه و همچنین بعضی از دشمنا هم از این امر مستثنی نیستن. البته یک نکته ی مثبت در اینجا اینه که هم تیمی ها کمتر میان تو نشانه ی شما و کمتر تیر می خورن. همچنین من احساس کردم که مخفی کار تو گیم پلی بازی نسبت به قبل بیشتر شده که به جذابیت بازی اضافه کرده. تعداد سلاح ها و تنوع اون ها هم واقعا قابل تحسینه.

مد زامبی هم در بازی وجود داره که میشه به صورت چند نفره اونو بازی کنید و از کشتن زامبی های نازی لذت ببرید!!
عالی ترین نکته ی گیم پلی بازی طراحی مراحل و لول های مختلف است که البته اگه این رو هم نداشت معلوم نبود باید به چه چیز جدیدی رو تو بازی می دیدیم. شاید با خودتون بگین که گیم پلی بازی دیگه چه پیشرفتی می خواد بکنه و اینی که الان هست مگه چه مشکلی داره؟ درسته گیم پلی بازی و سبک شوتر اون یک نمونه عالی برای بازی های FPS بر روی کنسول هاست ولی بحث سر پر محتوا تر شدن گیم پلی بازی است. چیزی که متاسفانه در این نسخه اصلا دیده نمیشه. مد های آنلاین و چند نفره بازی دقیقا مثه نسخه های قبله حتی perk ها هم هموناست فقط نبرد ها سریعتر شده و از آهنگ سریع تری بر خودار است. متاسفانه چیزی به اسم ابتکار و نوآوری توی گیم پلی بازی دیده نمیشه.

صدا گذاری بازی واقعا عالی است. از گویندگی گرفته تا صدای سلاح ها همگی بی نقص و عالی کار شدند و شاهد یکی از صدا گذاری ها در این ژانر هستیم.

در مجموع بازی بسیار شبیه به نسخه ی قبلی است و انگار دوباره این سری از بازیها داره به روال قبل از نسخه 4 بر می گرده و هی داره تکراری تر میشه. مشخصا باز هم باید یه خون جدیدی همانند کاری که اولین Modern Warfare انجام داد به این سری تزریق بشه. البته با این استودیوی نه چندان موفق Treyarch و Infinity Ward از هم پاشیده خیلی بعیده که به این زودی ها این مهم انجام بشه.

نمرات بازی:

داستان و ارائه بازی ......... 9
گیم پلی ..................... 8
گرافیک ...................... 8.5
صدا گذاری .................. 10
جذابیت و ماندگاری ......... 9

نمره کل:
8.25/10

امروز می خواستم بشینم یه مطلب درست حسابی برا بازی بنویسم اما به دلیل نبود وقت مخصتر تر گفتم.

Leon-117
08-11-2010, 15:57
حالا كه دوستان بيشتري بازي رو تموم كردن منم بيشتر نظرمو درباره ي داستان و ... بگم.
گيم پلي كه حرفي نميمونه بگم.
صداگزاري بازي بي نقص بود فقط صداي كاراكتراش....!:31:
در مورد داستان:
براي من خيلي جذاب بود!همچنين آخر بازي هم به نظرم خيلي خوب بود. در مورد Reznov ملعون:از همون اول شك كردم اين مرده.چون Woods اينا اصلا باهاش كاري نداشتن و ....
در مورد بقيه شخصيت ها از اين Woods خيلي خوشم اومد با Weaver.و اينكه اين Woods اونجايي كه به ويتناميه گفت YOU CAN'T KILL ME!!! خيلي بيشتر ازش خوشم اومد.حيف مرد.
در كل بازي خيلي خوبي بود.براي من كه بيشتر از انتظاراتم بود.اگر بخوام به بازي نمره بودم 9.50 ميدم.:20:

vahidgame
08-11-2010, 16:06
ایول چه قدر نظرات متفاوته : دی

کلا ایرانی ها عادت دارن که COD رو بزرگتر از اونی که هست نشون بدن!

پارسال هم MW2 رو بهترین بازی سال می دونستن! در صورتی که اکثر سایت های معتبر خارجی همچین اعتقادی به هیچ وجه نداشتن...

تازه بعضی ها هم که دیگه بهترین بازی تاریخ اونو می دونستن!!! : دی . در مورد این شماره هم احتمالا این چیزا وجود خواهد داشت...

Sam Fisher 11
08-11-2010, 18:32
کلا مسعود جان خیلی وقته که سری cod مرده......... .فقط گهگداری IW میاد یه شوکی چیزی بهش میده بعد بازم میره کما......... .

.
البته مطمینا این شماره هم تو فروش موفق خواهد بود ولی فقط تو فروش........ .

.

باس بگم این جملتو بزنن بالا سایت گیمزپات دورشم تزیین کنن: دی
خوشی زده زیره دلتون هر سال یه cod میاد میزنین تو رگ...
خداییش یه شوتر میتونی مثال بزنی که لذتش به اندازه ی لذت فقط یه مرحله ی cod باشه؟

Bobby Sands
08-11-2010, 18:41
حالا هی برا خودتون تعریف کنین ما که pc داریم تو کف بمونیم .
باشه اشکال نداره .فردا پسفردا که بازی برای pc اومد بهتون میگیم. چون ما این بازی رو با گرافیک بهتر و هوش مصنوعی بالاتر :31: بازی خواهیم کرد . دلتون از الان بسوزه :thumbsup:

halflife g
08-11-2010, 18:45
باس بگم این جملتو بزنن بالا سایت گیمزپات دورشم تزیین کنن: دی
خوشی زده زیره دلتون هر سال یه cod میاد میزنین تو رگ...
خداییش یه شوتر میتونی مثال بزنی که لذتش به اندازه ی لذت فقط یه مرحله ی cod باشه؟

حتما بده دورشم تزیین کنن....:31:

فقط کافیه تو مرحله ویتنام دیرتر بری سر موقعیت و ماموریت نشون داده شده بری...تا وقتی که نری سر ماموریت همینجوری آدم میریزه سرت....یعنی کلا توهین شدید به شعور بازیکن...... .
کل جبهه دشمن فقط دارن تو رو میزنن..همرزماتم که کلا وظیفه دارن در و دیوارو بزنن(به غیر از بعضی شون).....رو درجه سختی بالاتر این موارد خیلی بیشتر به رخ کشیده میشه.

مطمینا این شماره cod هم نمرات بالایی خواهد گرفت و فروش نجومی هم خواهد داشت.......ولی چیزی که باید قبول کرد اینه که این سری بعد از شماره 4 در زمینه گیم پلی متوقف شده و فقط داره زورشو در زمینه داستان سرایی و سینماتیک کردن بازی میزنه که به نظرم مهارت iw خیلی بیشتر در این زمینه...... .

بهرحال من که کارشناس نیستم یه بازیکن عادیم و این نظرمه......... .

پارسال هم MW2 رو بهترین بازی سال می دونستن! در صورتی که اکثر سایت های معتبر خارجی همچین اعتقادی به هیچ وجه نداشتن...
تازه بعضی ها هم که دیگه بهترین بازی تاریخ اونو می دونستن!!! : دی . در مورد این شماره هم احتمالا این چیزا وجود خواهد داشت...

کلا وحید جان ما ایرانی ها بعضی بازیها رو خیلی خیلی دوس داریم.....خیلی بیشتر از اندازه ای که باید دوس داشته باشیم(خودمم اینجوری هستم)بازیهایی مثه cod.....crysis.......nfs.........pes ...و ..... .

s.j-rez
08-11-2010, 18:49
به نظرم خیلی عالیه از موسیقی های بازیcod5وvetnamهم استفاده کرده بود که منو به گزشته برد خیلی عالیعه

Alex merccer
08-11-2010, 18:54
کل جبهه دشمن فقط دارن تو رو میزنن..همرزاتم که کلا وظیفه دارن در و دیورو بزنن(به غیر از بعضی شون).....رو درجه سختی بالاتر این موارد خیلی بیشتر به رخ کشیده میشه.

شدیدا تکذیب می شه:31:.توی درجه سختی های بالا یار ها مثل یک پلیر متوسط واقعی بازی می کردن:27:.فقط تو recurit بود دشمنا و یارا جمیعا منگ می زدن:31:.ولی توی veteran غیر از اینکه دشمنا اصلا یار های ما رو سوسک هم حساب نمی کردن مشکل دیگه ای نبود.و برای او نایی که می گن بازی پیشرفت نداشته یه سر به مولتیش بزنین میرین تو کف.انقدر قشنگ بود که من نمی تونم تا بعد بن ویو صبر کنم می خوام تو psn مولتی بزنم:8:.

halflife g
08-11-2010, 18:55
شدیدا تکذیب می شه:31:.توی درجه سختی های بالا یار ها مثل یک پلیر متوسط واقعی بازی می کردن:27:.فقط تو recurit بود دشمنا و یارا جمیعا منگ می زدن:31:.ولی توی veteran غیر از اینکه دشمنا اصلا یار های ما رو سوسک هم حساب نمی کردن مشکل دیگه ای نبود.و برای او نایی که می گن بازی پیشرفت نداشته یه سر به مولتیش بزنین میرین تو کف.انقدر قشنگ بود که من نمی تونم تا بعد بن ویو صبر کنم می خوام تو psn مولتی بزنم:21:.

کی اصلا با مولتی این بازیه؟؟؟؟همه حرف ما سر سینگله......... .

Bobby Sands
08-11-2010, 19:18
هوش مصنوعیه کنسوله دیگه .کاریش نیشه کرد:31:

halflife g
08-11-2010, 19:20
هوش مصنوعیه کنسوله دیگه .کاریش نیشه کرد:31:

الله اکبر.......... .آگاهی ندارین لااقل اسپم ندین........ناظران عزیز کجان پس؟

Sam Fisher 11
08-11-2010, 19:20
فقط کافیه تو مرحله ویتنام دیرتر بری سر موقعیت و ماموریت نشون داده شده بری...تا وقتی که نری سر ماموریت همینجوری آدم میریزه سرت....یعنی کلا توهین شدید به شعور بازیکن...... .
تو codهای قبلی هم مشابه چنین مرحله ای وجود داشته که تا یه کاریو انجام ندی یا یه جایی نری دشمنا مثه مور و ملخ میریزن سرت... برعکس تو من اونجاش خیلی حال کردم بسکه لاشه رو لاشه مینداختم: دی

همرزماتم که کلا وظیفه دارن در و دیوارو بزنن
اصلا قبول ندارم خیلی پیش اومد یکیو خواستم بکشم رفقا زودتر از خجالتش درومدن...

مطمینا این شماره cod هم نمرات بالایی خواهد گرفت و فروش نجومی هم خواهد داشت.......ولی چیزی که باید قبول کرد اینه که این سری بعد از شماره 4 در زمینه گیم پلی متوقف شده
جملتو دوباره خودت بخون... تکلیفتو اول با خودت مشخص کن;)
اگه نمرات بالا بیاره یعنی منتقدا پسندیدنش و اگر فروش زیادی بکنه هم یعنی گیمرا پسندیدنش بد میتونه بد باشه؟: دی
چرا روزه شک دار میگیری قشنگ نظرتو بگو... اصلا تاپیک ها زده میشن که هر کس راحت نظرشو بگه...

به نظرم مهارت iw خیلی بیشتر در این زمینه
حالا نه به اندازه اینفینیتیا ولی تریاچیا هم کارشونو خوب بلدن...بلد نبودن CoD 3 از گیمزپات 8.8 نمیگرفت

Bobby Sands
08-11-2010, 19:24
الله اکبر.......... .آگاهی ندارین لااقل اسپم ندین........ناظران عزیز کجان پس؟
بابا بی خیال زیاد شما داغ نکن ما یه چیزی از روی بی آگاهی گفتیم. شما که آگاه تری ببخش:46:

halflife g
08-11-2010, 19:29
بابا بی خیال زیاد شما داغ نکن ما یه چیزی از روی بی آگاهی گفتیم. شما که آگاه تری ببخش:46:
دوست عزیز شما کارت اینه........خیلی هم از رو آگاهی گفتی و خودشم فهمیدی چی گفتی.....هرچقدرم میخوای بگی بگو مشکلی نداره.بگو راحت باش بگو تخلیه کن ......... .

شما دانایی بگو ما یاد می گیریم.

از اینکه منم پریدم وسط حرفت عذر میخوام.

تو codهای قبلی هم مشابه چنین مرحله ای وجود داشته که تا یه کاریو انجام ندی یا یه جایی نری دشمنا مثه مور و ملخ میریزن سرت... برعکس تو من اونجاش خیلی حال کردم بسکه لاشه رو لاشه مینداختم: دی

اصلا قبول ندارم خیلی پیش اومد یکیو خواستم بکشم رفقا زودتر از خجالتش درومدن...

جملتو دوباره خودت بخون... تکلیفتو اول با خودت مشخص کن;)
اگه نمرات بالا بیاره یعنی منتقدا پسندیدنش و اگر فروش زیادی بکنه هم یعنی گیمرا پسندیدنش بد میتونه بد باشه؟: دی
چرا روزه شک دار میگیری قشنگ نظرتو بگو... اصلا تاپیک ها زده میشن که هر کس راحت نظرشو بگه...

حالا نه به اندازه اینفینیتیا ولی تریاچیا هم کارشونو خوب بلدن...بلد نبودن CoD 3 از گیمزپات 8.8 نمیگرفت

اینکه شما می پسندی یه ساعت آدم بیاد دیگه نظر تو حسین جان و محترمه....... ولی لااقل تو mw محیطا کوچیک بود و اینم حس نمیشد و دشمن هم خنگ نبود .

تکلیف حرفم مشخصه....... .

lost planet2 اشغال بود ولی کلی فروش کرد.....نمراتشم پایین بود ..پس حالا این بازی خوبه یا بد؟؟؟
فروش این بازی خیلیش به خاطر مدهای آنلاینش هستش که فوق العاده متنوع کار شدن.........و البته همینطورم که مسعود گفت شده یه بازی گیشه پسند ...یه بازی عامه پسند......... .مثه فروش فیلمای آبدوغ خیاری هالیوودی که میلیاردی میفروشن.

در مورد امتیاز هم گیم پلی خود cod صرفا واسه آوردن یه امتیاز بالا کافیه....... ولی این امتیاز خیلی بالاتر نمیره چون گیم پلی مثه چند شماره قبل گیر کرده...... .

البته دلیل اینکه این شماره امتیازهای بالایی خواهد اورد بدون شک طراحی مراحل متنوع و داستان جذابشه و گرنه گیم پلی و ارزش تکرارش در اون حدی نیس که ناجی امتیازش بشه..... .

.

A.N.A.P
08-11-2010, 19:31
دوستان نمیشه سختی بازی رو افزایش داد ؟؟؟

Turok-71
08-11-2010, 19:46
فردا پسفردا که بازی برای pc اومد بهتون میگیم. چون ما این بازی رو با گرافیک بهتر و هوش مصنوعی بالاتر بازی خواهیم کرد . دلتون از الان بسوزه :thumbsup:
حالا گرافیکو یه کاریش می کنیم ولی کدوم اوسایی گفته که هوش مصنوعی pc بالاتره؟؟؟!!!!...:18:

Bobby Sands
08-11-2010, 19:51
دوست عزیز شما کارت اینه........خیلی هم از رو آگاهی گفتی و خودشم فهمیدی چی گفتی.....هرچقدرم میخوای بگی بگو مشکلی نداره.بگو راحت باش بگو تخلیه کن ......... .

.

حالا گرافیکو یه کاریش می کنیم ولی کدوم اوسایی گفته که هوش مصنوعی pc بالاتره؟؟؟!!!!...:18:
بابا به خدا من شوخی کردم از این شکلک (:31:) امید وار بودم متوجه بشین اما متاسفانه ... بگذریم:2:
کلا ببخشید:46:

HoJJaT_007
08-11-2010, 22:49
فروش زیاد نشان دهنده این نیستش که بازی خوبه یا بد .

شاید بعضیا به خاطر اسم و رسمی که اون کمپانی سازنده یا ناشرش در کرده میخرند ؟
نمونش توی فیلم ها هم هست همین Avatar که پر فروش ترین فیلم شد ولی بهترین فیلم نیست .

Sam Fisher 11
08-11-2010, 23:07
lost planet2 اشغال بود ولی کلی فروش کرد.....نمراتشم پایین بود ..پس حالا این بازی خوبه یا بد؟؟؟
حرفتو عوض کردی...اونجا میگی:

مطمینا این شماره cod هم نمرات بالایی خواهد گرفت و فروش نجومی هم خواهد داشت
و گذاشتی نه یا ...گفتی نمرات بالا میگیره و فروش زیاد میکنه واس این من گفتم اونوقت امکان نداره بد باشه...

البته دلیل اینکه این شماره امتیازهای بالایی خواهد اورد بدون شک طراحی مراحل متنوع و داستان جذابشه و گرنه گیم پلی و ارزش تکرارش در اون حدی نیس که ناجی امتیازش بشه..... .
تناقض تو صحبتهات موج میزنه...
امتیاز بالا یعنی چند؟
بعدم اگر یه شوتر گیم پلی درست حسابی نداشته باشه عمرا با بهترین گرافیک و داستانم نمره بالا بگیره...
مثلا الان میگی امتیاز بالا میاره که فردا بالا گرفت نگران نباشی؟ خوب جنابعالی داری بازیو با فیلمای آب دوغ خیاری مقایسه میکنی بد میگی نمره بالا میاره؟

من دارم میگم با بازی خیلی حال کردم cod خیلی قشنگیم بود اگه نمره پایینم بگیره حس ضایع شدن نمیکنم و رو نظرم میمونم... ولی مسلمه که اون قدر که MW1 تحت تاثیرم قرار داد این نداد...راجع به استودیو تریاچم نظرم اینه که کارشو خوب بلده با Cod3 هم ثابت کرد...Cod3 چیزایی داشت که cod1,2 نداشتن بنابراین نظر کسایی که میگن یه استودیو کپی کاره رو قبول ندارم. اما این که مدام آدم نظرشو عوض کنه جالب نیست...

Layken
08-11-2010, 23:27

وحید جان فکر می کنم برای اولین بار تونستم یه رقیب واسه KL2 پیدا کنم...
انصافا این فراوان حال..داد...

وست عزیز شما کارت اینه........خیلی هم از رو آگاهی گفتی و خودشم فهمیدی چی گفتی.....هرچقدرم میخوای بگی بگو مشکلی نداره.بگو راحت باش بگو تخلیه کن ......... .

مراد جان معلومه که ایشون شوخی می کردند به دل نگیر...

Masoud King
08-11-2010, 23:34
من نسخه قلبی کال و قبول دارم تو زمینه پر محتوا کردن گیم پلی با اضافه کردن مد و همچنین پالایشش موفق بود ولی تو این فقط برداشتن همون mw 2 رو بردن تو زمان 1960 . اسم این بازی رو باید گذاشت MW 2.5 ... به نظر این بازی فقط یه آپدیت هست!!
+

بلد هستن از رو دست بقیه تقلب کنن : دی

+
یه چنتا نقد هم اومد از بازی:
PS3-Sense ... 80
wildgunmen....95
مجله گیم اینفورمر هم به بازی 9 داده.
اینم اسکنش:

جالبه اینم حرفای منو زده:
On the other hand, it’s disappointing that Treyarch’s much hyped huge budget entry in the franchise feels like Modern Warfare 2.5. Activision hasn’t Tony Hawked Call of Duty yet, though, and I’m happy to get a refined update. This year anyway.
اما نمیدونم چرا اینقدر بالا داده به بازی... تو نقد فاتحه خونده به بازی اما نمرش رو بالا داده.... چیزای عجیب میبینه آدم!!

halflife g
08-11-2010, 23:58
حرفتو عوض کردی...اونجا میگی:

و گذاشتی نه یا ...گفتی نمرات بالا میگیره و فروش زیاد میکنه واس این من گفتم اونوقت امکان نداره بد باشه...

تناقض تو صحبتهات موج میزنه...
امتیاز بالا یعنی چند؟
بعدم اگر یه شوتر گیم پلی درست حسابی نداشته باشه عمرا با بهترین گرافیک و داستانم نمره بالا بگیره...
مثلا الان میگی امتیاز بالا میاره که فردا بالا گرفت نگران نباشی؟ خوب جنابعالی داری بازیو با فیلمای آب دوغ خیاری مقایسه میکنی بد میگی نمره بالا میاره؟

من دارم میگم با بازی خیلی حال کردم cod خیلی قشنگیم بود اگه نمره پایینم بگیره حس ضایع شدن نمیکنم و رو نظرم میمونم... ولی مسلمه که اون قدر که MW1 تحت تاثیرم قرار داد این نداد...راجع به استودیو تریاچم نظرم اینه که کارشو خوب بلده با Cod3 هم ثابت کرد...Cod3 چیزایی داشت که cod1,2 نداشتن بنابراین نظر کسایی که میگن یه استودیو کپی کاره رو قبول ندارم. اما این که مدام آدم نظرشو عوض کنه جالب نیست...

ببین حسین جان من کاملا رو نظرم هستم......و اصلا هم نظرمو عوض نکردم.........من میگم امتیاز بالای این بازی به خاطر داستان و سینماتیک بودنش خواهد بود نه به خاطر گیم پلیش چرا که گیم پلیش تکراری هستش.... .
این تکراری بودن از نسخه 4 گریبان این سری رو گرفته و این شماره هم مشکل گیم پلیش از نسخه قبلی بیشتره....... .

تازه یه بازی با گیم پلی متوسط هم اگه المانهای دیگه رو خوب داشته باشه میتونه نمره خیلی بالایی هم بگیره نمونشم خودت میدونی ولی اسمشو نمیگم تا دعوا و فن بازی راه نیفته....... .

داستان و روایتش و طراحی مراحلش عالی بودن و اینا امتیازهای مثبت بازی هستن ولی گیم پلیش تکرار گذشته بود و البته به خاطر هوش مصنوعی ضعیف کمی هم افت داشت.....(و چون یه چیز تکراری رو بصورت ضعیف داره تکرار می کنه میشه آبدوغ)

تازه من از چی نمره این بازی نگران باشم کم یا زیاد بیاره به من ربطی نداره ولی وقتی بازی کاملا متوسطی مثه world at war اونجوری امتیازای عالی می گیره در نتیجه این بازی که از ساخته قبلی تریارک بهتره بالطبع نمره بالایی خواهد گرفت........ .

سری cod به خاطر هسته گیم پلی غنیش و اسمش هرگز نمرات کمی نخواهد آورد اینو مطمین باش(مثه halo که نسخه odst اون با وجود اشکالات فراوان نمره های بالایی گرفت چرا؟؟؟چون هسته گیم پلیش که غنی بود حفظ شده بود حالا بصورت ضعیفترش)

حرفم که عوض نشد..همونه دیگه نه؟؟

این همه طرفداری بیخودی آخر عاقبت نداره....:31::31:

.

B.3.S.T
09-11-2010, 00:28
کاری نداره...خواستین بعد از اومدن بازی واسه PC یک نظر سنجی در مورد این بازی بزارید تا مشخص شه تعداد کسانی که این بازی رو قبول دارن یا ندارن.البته اگر گیمرهای P30WORLD رو قبول دارید!

Masoud King
09-11-2010, 00:35
کاری نداره...خواستین بعد از اومدن بازی واسه PC یک نظر سنجی در مورد این بازی بزارید تا مشخص شه تعداد کسانی که این بازی رو قبول دارن یا ندارن.البته اگر گیمرهای P30WORLD رو قبول دارید!
مگه میشه کسی کال رو قبول نداشته باشه؟!
یکی خوشش میاد و یکی نه... خیلی عادیه.

Mostafa NBA
09-11-2010, 02:33
من نسخه قلبی کال و قبول دارم تو زمینه پر محتوا کردن گیم پلی با اضافه کردن مد و همچنین پالایشش موفق بود ولی تو این فقط برداشتن همون mw 2 رو بردن تو زمان 1960 . اسم این بازی رو باید گذاشت MW 2.5 ... به نظر این بازی فقط یه آپدیت هست!!
+

بلد هستن از رو دست بقیه تقلب کنن : دی

+
یه چنتا نقد هم اومد از بازی:
PS3-Sense ... 80
wildgunmen....95
مجله گیم اینفورمر هم به بازی 9 داده.
اینم اسکنش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجالبه اینم حرفای منو زده:
On the other hand, it’s disappointing that Treyarch’s much hyped huge budget entry in the franchise feels like Modern Warfare 2.5. Activision hasn’t Tony Hawked Call of Duty yet, though, and I’m happy to get a refined update. This year anyway.
اما نمیدونم چرا اینقدر بالا داده به بازی... تو نقد فاتحه خونده به بازی اما نمرش رو بالا داده.... چیزای عجیب میبینه آدم!!

شایدم تو حرف اونو زدی ! :27:

چیزی که من زیاد احتمال میدم اینه که معدل نمرات بازی از 8.5 کمتر خواهد بود.

وین رونی
09-11-2010, 08:07
این بازی تو کشورهای آلمان و روسیه فروش داشته؟منظورم اینه که با توجه به اینکه در این بازی باید روسها و آلمانی ها را بکشیم آیا این بازی در این کشورها فروخته میشه؟آیا این کشورها اعتراضی نمی کنن؟

Masoud King
09-11-2010, 10:19
شایدم تو حرف اونو زدی !
یعنی فهمیدی؟ : دی

چیزی که من زیاد احتمال میدم اینه که معدل نمرات بازی از 8.5 کمتر خواهد بود.
چیزی که واضحه نمره ی پایه ی این بازی 8 هست و زیر این نمره مطمئنا معنی نداره براش.
حالا من به نمره هاش کاری ندارم ولی چیزی که پیش بینی میشه فروش کمتر بازیه
این اگه از mw2 بیشتر فروش کنه من خودم از بالا پشت بوم میندازم پائین : دی
+
Videogameszone به بازی 90 داده
خوبی ها:
اکشن بی پایان بازی
ارائه عالی
بدی ها:
خنگ بودن AI
فیزیک بد بازی
+
یه چنتا سایت دیگه هم نقد کردن:
attackofthefanboy.........80
TheHDRoom................96
Mad Catz ..................80
Gamekult ..................80

Layken
09-11-2010, 10:54
فیزیک بد بازی
مسعود....فیزیک بازی که از MW2 بهتر بود..............؟؟

halflife g
09-11-2010, 11:30

اولا به قول مسعود این یه چیز دل بخواهی هستش

دوما اصلا نمیشه نظرسنجی اینجا رو قبول داشت چون بالای 50 درصد کسایی که تو این فروم cod رو بازی می کنن این بازی تنها بازی هستش که در سال بازی می کنن(یه اضافه pes)(چون خیلی اهل بازیهای دیگه نیستن) در نتیجه مطمینا نظر اونا نمیتونه ملاک قاطعی باشه
ولی اگه میخوای بدونی این شماره نسبت به شماره قبلی در چه سطحیه یه سر به نظرسنجی هایی که تو bc گذاشتن مراجعه کن همه چی دستت میاد.

حالا اینا رو ول کنین این عکسها مربوط به مراسم لانچ بازی در نیمه شب هستش ...ببینید و لذت ببرید:

xlife
09-11-2010, 11:50
این یک نقد نیست یک تجزیه تحلیل کوچک وجامع میباشد
از قدیم گفتن شنیدن کی بود مانند دیدن
همیشه بازیبازهایی بودن که قبل از روانه شدن یک بازی گول وعده بعیدهای سازندگان رو خوردند و درقبال آن درمقابل ارزشهاشون دفاع کردن و سرآخر با یک سکندری سرخورده شداند مانند واقعه مافیا که سالها سازندگان باحرفها و ایده های واهی مغزما رو پر کردن و وادار کردن به جنبه های خوب اون فکر کنیم وقتی اومد همه فهمیدایم واقعا چه کلاهی سرمون رفت هر چند که ارزش این سخنرانی رو نداشت اما مثال روشنی بود سری جدید ندای وظیفه با توجه با چهارمین قسمت آن بسیار تغییر کرده و از یک جهش به عصر جدید پاگذاشته و به این معناست که هسته گیم پلی نیز به شدت با تغییر روبرو بوده محیطهای مدرن سلاحهای کشتار جدید و قوی وسایل نقلیه فوق پیشرفته همه اینها از یک گیم پلی خاص پرده بر میداشتند و با ورودش همه چیز رو تغییر داد اما این تغییر تا اخر پا بر جا نبود و در قسمت بعدی همه فهمیدن که گیم پلی تأثیرشواز دست داده زیر قسمت اول همه چیز رو به نمایش گذاشته بود وچیزی باقی نمانده بود که درقسمت بعد بازسازی شود اما این نگاه سینمایی و کار گردانی به سبک اسپیلبرگی وچاشنی حماسه هالوی توانست همه را متقاعد کند که با یک داستان پوچ و کلیشه ای و گیم پلی تکراری وتکنیک انفجار می توان در کار مایکل بای هم زد چیزی که بلک اپس رو درنظر همه عالی نشون میده تغییر گیم پلی هستش چیزی که همه رو به وجد آورد یک جور نگاه بهتر از زوایای دیگه بود یک سرباز بیمار به ترس از تاریکی که شاید بتواند گیم پلی را تکان دهد و استفاده از وسایل نقلیه پروازی این دو رکن اصلی بلک اپس شده اند و در هر نقد و مقاله ی از این دو نکته بیشتر تعریف شده است تا خود بازی چیزی که برروی کل بازی هاله گذاشته و گیم پلی تکراری رو مخفی نهاده تریارچ کمپانی ساده و متوسطی بود که بارفتن زیر دست وبال اکشن به پروبال رسید و بلند پرواز شد نقاط قوت این کمپانی درسبک ورزشی بوده ودر اکشن وماجرایی انقدرها نتوانسته از خود چیزی به نمایش بگذارد مانند سری اسپایدرمن و بازی مامور 007 وبازیهاضعیفی مانند
Minority Report: Everybody runs
Die by the Sword 2
با این وجود با در دست گرفتن بزرگترین پروژه ان زمان یعنی ندای وظیفه یک گام به جلورفت اما اینکه چگونه یکدفعه به این پیشرفت رسید جایی بسی تعجب دارد و آن نسخه دوم ندای وظیفه بود که به عنوان یک دنباله بخوبی از اب درنیامد اما درقسمت سوم ان شاهد پیشرفت و عملکرد بهتر بودایم و این نشان میدهد که شاید خالق این سری اینفنیتی وارد برای از دست ندادن بهترین ساخته اش اناتومی بازی وتمام پتانسیل های خودرابه تریارچ انتقال داده باشد و برای همین تریارچ توانست یک بازی خوب را درسبک اکشن اف پی اس به نمایش بگذارد وبادارا بودن هسته اصلی بازی دیگر شکی نبود که قسمت بعدی نیز بخوبی از کار در خواهد آمد با توجه به این کمپانی او تمام ایده هایش را از سازنده اصلی می گیرد و از خود چیزی ندارد وبرای رسیدن به این حرف یک نگاهی به سه قسمت ساخته شده توسط این شرکت بی اندازید اما اینکه ندای وظیفه جدید اینگونه گرد وخاک به پا کرده تبلیغات وسیع و ایده سازی این کمپانی بود که هرچند جدید نیست اند اما این یک نو آوری محسوب نمیشه ولی در سری ندای وظیفه کمتر دیده شده به هر حال سری ندای وظیفه همچنان شکست ناپذیر خواهند ماند تا وقتی که 3 کلید طلایی دارد
1_وجودتمام قابلیتهای وپتانسیل بازی
2_وجود نگاه سینماتیک
3_وجودهسته اصلی
این حرف من و نظر شخصی بنده هستش واعتقاد دارم که تریارچ بدون راهنمایی های سازنده اصلی نمی تواند بخوبی ازپس کارش براید وشک نکنیدکه اگه جدیدترین نسخه ندای وظیفه در اخرین لحظات مراحل ساخت بخوبی از کار در نیومد اکشن ان را متوقف خواهد کرد زیرا ندای وظیفه بهترین برند پولسازی او هستش و فقط یک سری ناخوانده می تواند تمام طرفداران اون رو از هم بپاشه ودیگر نخواهد توانست همانند قبل بر جدولهای فروش بتازدمانند مدال افتخار که بافراز ونشیبهایش سازنده اصلی که دیگرفهمیده بود از طرفدارانش کاسته شده تنها امید ادامه آن را فروشش میدانست
باتشکر فراوان خدمت شما عزیزان

vegas
09-11-2010, 12:37
Black Ops reviews

امتیاز های Blackops تا الان :

* * Eurogamer – 8/10
* Joystiq – 4/5
* Games.On.Net – 4.5/5
* Gamekult (French) – 7/10
* USA Today – 4/4
* JVN (French) – 18/20
* GiantBomb – 4/5
* Kotaku – No score
* CVG – 9.3/10
* IGN UK – 8.5/10
* IGN US – 8.5/10
* Exophase – No score
* GameReactor – 9/10
* The Guardian – 5/5
* 1UP – A-
* GameTrailers – 9.3/10
* Videogamer – 9/10
* GameInformer – 9/10
* Tweakers – 9.5/10
* Eurogamer.cz (Czech) – 8/10
* Metro – 9/10
* Multiplayer (Italian) – 9.4/10
* TVG – 9/10
* Jeauxactu (French) – 17/20

halflife g
09-11-2010, 13:23
میانگین بازی برای x360 تابحال 90 هستش(از 30 نقد)

میانگین بازی برای ps3 تا بحال 89 هستش(از 14 نقد)

Layken
09-11-2010, 15:06
گیم پلی..
.همان طو رکه اشاره کردم گیم پلی این روزهای بازی ها به اوج خود رسیده است. مابازیبازهای قدیمی خیلی کم میتونیم بینشون تحول و نواوری ببینیم. پس این موضوع باعث میشه که خیلی کم بتوانی انطور که باید از بازی Cod لذت ببریم. اگر بخواهیم بگیم که گیم پلی بازی کامل بود پس چرا هستند گیمرهایی که از بازی ناراضی بودند و این سوالی هست که برای همه بازیبازها وجود دارد..؟ شاید..؟1-عنوان COD بعد ازMW روندی تکراری پیدا کرده است..؟2-شاید جداشدن Iw باعث همچین موضوعی شده است..؟3-شاید سازندگان نگاهی به نسل جدید بازیبازها دارند که رو به رشد هستند..؟4-شاید توقع ما از بازیها زیاد شده است..؟5-شاید فقط میزان درامد حاصله مورد توجه هستش..؟با تمام لذتی که از بازی بردم نمی دونم چرا قلم به امتیاز 10 نمیرفت ؟ خودم عتقدم شاید تکراری بودن و این که این نوع روند را در سری های قبل دیدم که این موجب را به وجود اورده اما وقتی دقیق فکر می کنم از خودم می پرسم مگه من از یک بازی چیمی خوام../؟انصافا بازی چیزی کم نذاشته بود از هر نکته ای که به فکر می رسید اشتفاده کردن تا لذت بخش ترین گیم پلی را ارائه دهند اما باز قلم به امتیاز 10 نمیرفت.ناگهان فکری به ذهنم رسید این که برای Reach بدون هیچ معطلی امتیاز 10 را دادیم چرا..؟واقعا اگر به Reach دقت کنیم ان هم همان روند تکراری سری های قبل رو در باطن خود داشت و اگر به دقت به مساله نگاه کنیممرحله هلیکوپتر سواری COD بسیار لذت بخشتر از جت سواری Reach بود. ولی تنها نکته ای که بانجی رعایت کرده بود اینه که تکرار بودن گیم پلی خود را در بازی مخفی نگه می داشت تا بازیباز می خواست احساس تکرار رو بدست بیاره سریع روند بازی را تغییر میداد.اما Cod نتوانسته بود همچین امری رو پیاده نکنه.اما به هر حال عنوان یپیدا شد که من KL2 رو به خاطرش کنار بزنم نمیدونم چرا..

---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------

Layken
09-11-2010, 15:21

امسال سال شوترهای اول شخص که با حضور عناوین بزرگ که امسال پربارتر از هر سال بود بازی هایی از جمله ریچ ..مدال و...که هر کدام با تبلیغات فراوان خبر از بازی های خوب و منحصری می دادند. خودم به شخصه به این فکر می کردم که دیگر یک شوتر اول شخص چه نوع تغییراتی نیاز دارد که بتواند جلب توجه کند به نظر من PFS. قبل انقدر کامل بودن که دیگه جایی برای اضافه کردن نکات جدید بهشون نیست/ بنابراین انجنان انتظار بالایی از بازی ها نداشتم.عناصر اصل بازی (گیم پلی ..موسیقی..داستان..گرافیک) همگی تا اون حد بی نهایت خود رسیده اند و این موضوع در انواع بازی های قبلی اثبات شده است. پس امروزه چطور می توان بازیبازها رو در بازی نگه داشت شاید تنها عنصری که می تواند یک بازی را به اوج برساند داستان خواهد بود.عنصری که ریچ به خوبی از ان استفاده کرد و مدال هم این موضوع رو در میان مدال های گذشته خود گم کرد. اما ندای وظیفه امسال با تکیه بر بینش های تریاچ توانست داستانی بسیار زیبا ارائه دهد.

گیم پلی...: حتی عنوانی که خود صاحب سبک هستش همان روند گذشته خود را در پیش گرفت و تنها به تغییرات جزیی اکتفا کرده بود. که باز انها هم باعث تازه تر شدن بازی شده است.بازی در دهه 60 روایت می شود و سلاح ها با کلیه امکانت موجود بهان دوره باز می گردد مثل همیشه تنوع بسیار زیبای سلاح ها در کنار فراوانی مهمات برای هر نوع سلیقه ای در بازی موجود هستش. سیستم بازگشت خون هم مثل گذشته با پاشیدن خون روی صفحه درجه سلامتی را مشخص می کند سلاح جدید اضافه شده راکت انداز کنترلی بود که در نوع خود قابل توجه هستش.مراحل هلیکوپتر سواری نیز در بازی اضافه شدند که واقعا تحسین برانگیز شده اند و کمپانی های سازنده بازی باید از این سیستم پیروی کنند. عنصر جدید اضافه شده سیستم دکمه زنی هستش که در کنار صحنه های سینماتیک عالی بازی گنجانده شده است. گیم پلی بازی واقعا اعتیاد اور هستش طوری که هربازیباز عطش بیشتری برای ادامه در بازی پیدا م یکند خوشبختانه بازی نه انقدر کوتاه نبود تا بتواند بازیبازها رو ارضا کند تمامی این موارد خوب در زیر هوش مصنوعی ضعیف بازی زیر سوال می روند هوش مصنوعی بازی گاهی اوقات بد جوری سست میشد هم از طرف نیروهای خودی و هم دشمنان که د ربین ویتنامی زیاد به چشم یم خورد حتی در درجات سختی بالا باز این مورد دیده میشد.امتیاز..:9

موزیک و صدا...:موزیک بازی از جمله مواردی بود که رضایت کامل را در بر دارد یک موزیک ناب و هیجانانگیز که انصافا خشم انتقام رو برای ادامه داستان ایجاد میکرد. صداگذاری سلاح ها و دیالوگها مثل دوران گذشته خوب و عالی..امتیاز..:9

گرافیک..: یک نکته ضعفی که همگی در MW2 دیدیم فیزیک های از قبل رندر شده بودند این مورد این جا به خوبی برطرف شده فیزیک بسیار بالا با افکتهای مطلوب و ایدهال که به خوبی ان ضعف را پوشش میدهند. و بازی دارای صحنه های زیبای انفجار های جالب بود.اما گرافیک بازی انچنان چنگی به دل نمیزند یه جورایی بالا پایین داشت برخی مراحل بسیار پرجززیات و برخی مراحل اندک مخصوصا اون بیابن خیلی کم کاری هایی د ران دیده میشد از جمله مراحل خوب طراحی شده زمستان روسیه بود که صحنه های منحصری درمیان کشتی قدیمی غرق شده دیده میشد. سلاح های بازی هم ان درخشندگی خاصMW2 را نداشتند به طراحی صورت و کارکتر ها توجه زیادی شده بود و حرکات لبها به خوبی با دیلوگها هماهنگی داشتبرف و سرمای روسیه اینجا م سردمان کرد...امتیاز..:8.5*

داستان...: نقطه قوت بازی باز هم چنان همان ماجرای قدیمی (روسیه و امریکا) این دو کشور تا دنیا برپاست هر طوری شده می خوان به درگیری های فرهنگیشون ادامه بدن. عنصری که تا اخرین لحظه بازی بازیباز را درگیر خود نگه می دارد.ماجرا از یک اتاق شکنجه شروع می شود شخصیت اول ماجرای ما میسون ..در روی این صندلی نشسته و باید جواب گوی سوالات پی در پی فردی ناشناس باشد...و او با مرور خاطرات خود می خواهد با ان فرد ناشناس به نتیجه ای برسد..اما ان فرد ناشناس کیست و چرا میسون را گرفته ؟ داستان بازی بسیار زیباست روایتی منحصر به فرد که هنر تر اپ رو به نمایش می زاره همانطور که اشاره کردم داستان بازی باعث عالی شدن این بازی بوده و خودی نشان دهد.کارکترهایی که خیلی زود خودشون رو باحس بازیباز وقف می دهند .اما اخر داستان و یا انتهای بازی با کمی سستی روبرو میشه که اون انتظاری که با هیجان دنبال می کنیم رو نمیبینیم.دیدار با رئسای جمهور سابق ایالات متحده و کوبا در نوع خود نیز جالب بود...مخصوصا صحنه مسیر کشته شدن جان اف کندی...امتیاز..:9.5*

******************** *

هفتمین ندای وظیفه هم بعد از یکسال انتظار در عرض چند ساعت تمام شد. ما کیمرها باز باید به انتظار بشینیم.تریاچ نشان داد که می تواند عنوانی بسازد همرده با م درن باشد.کمپانی که سالها قبل با ندای وظیفه هایی که در جنگ های جهانی تجربه کرده بودیم. ما را همراه م یکرد.
امتیاز کل..9

Layken
09-11-2010, 15:28
بررسی چند عنوان مهم شوتر اول شخص امسال.....
Bad Company 2
Halo:Reach
COD:Black Ops
Mettro :2033
Medal Of Honor
Aliens vs Predator
کلیه موارد زیر کاملا نظر شخصی هستش..خیلی وقت بود که تو ذهنم بود...و واسه خودم تحلیل کرده بودم نتیجه ای که گرفتم این بود گفتم این جا هم بزارم دور هم..

گیم پلی...:

1-Reach
COD:BO-2
BC2-3
Medal-4
Mettro-5
Aliens-6

هوش مصنوعی....:

1-Reach
BC2-2
Mettro-3
Cod-4
Medal-5
Aliens-6
فراوانی مهمات و متنوعد بودن سلاح...:

1-Cod
BC2-2
Mettro-3
Reach-4
Medal-5
Aliens-6
گرافیک...:

1-Mettro
BC2-2
Reach-3
Cod-4
Aliens-5
Medal-6
فیزیک...:

1-BC2
Reach-2
Mettro-3
Cod-4
Medal-5
Aliens-6
داستان.....:
1-Reach
Cod-2
BC2-3
Mettro-4
Medal-5
Aliens-6
نواوری...:

1-Reach
Mettro-2
Cod-3
Aliens-4
BC2-5
Medal-6
صداگذاری...:

1-Medal
Reach-2
Cod-3
BC2-4
Mettro-5
Aliens-6
موزیک و موسیقی..:

1-Cod
Reach-2
Mettro-3
BC2-4
Aliens-5
Medal-6
خب درکل اگه نگاه کنیم این بازی ها رو میشه انتخاب کرد....به عنوان اول تا اخر..
1-Halo:Reach
Cod:Black Ops-2
Mettro 2033-3
Bad company 2-4
Medal Of honor-5
Aliens vs Predator-6

halflife g
09-11-2010, 16:22
دکمه تشکر کافی نبود........ .

آفرین حامد جان 3 تا پست پشت سر هم دادی و هر کدومشون عالین........ .گیم پلی بازی و علت به چالش کشیده شدنش ...نقد خود بازی.......و در آخر دسته بندی بازیهای اول شخص امسال..... .

99 درصد تمامی حرفات رو 100 درصد تایید می کنم مثه اینکه خودم اون پستارو نوشتم .....آفرین:11:

.

aramesh_61
09-11-2010, 16:47
دوستانی بازیو انجام دادن، چند ساعته بازیو تموم کردن؟ مثل mw2 کوتاهه؟

Alex merccer
09-11-2010, 17:14
دوستانی بازیو انجام دادن، چند ساعته بازیو تموم کردن؟ مثل mw2 کوتاهه؟

رو وترن برای من 7 ساعت شد.البته یک مرحلش بود که برام یک ساعت طول کشید و پدرم در اومد:31:

Masoud King
09-11-2010, 20:45
امسال سال شوترهای اول شخص که با حضور عناوین بزرگ که امسال پربارتر از هر سال بود بازی هایی از جمله ریچ ..مدال و...که هر کدام با تبلیغات فراوان خبر از بازی های خوب و منحصری می دادند. خودم به شخصه به این فکر می کردم که دیگر یک شوتر اول شخص چه نوع تغییراتی نیاز دارد که بتواند جلب توجه کند به نظر من PFS. قبل انقدر کامل بودن که دیگه جایی برای اضافه کردن نکات جدید بهشون نیست/ بنابراین انجنان انتظار بالایی از بازی ها نداشتم.عناصر اصل بازی (گیم پلی ..موسیقی..داستان..گرافیک) همگی تا اون حد بی نهایت خود رسیده اند و این موضوع در انواع بازی های قبلی اثبات شده است.
اتفاقا راهکاری زیادی برای بهبود گیم پلی هست.
منظور از گیم پلی هسته گیم پلی یا گیم پلی کلی نیست.
سبک شوتر بازی استاندارد بسیار عالی ای برای کنسول هاست.
ولی میتونن شاخ و برگ بهش بدن که این بستگی به مهارت سازنده داره.
گیمر نمیتونه توقعاتش رو متوقف کنه. وقتی عنوانی به اوج میرسه سقوطش نزدیکه. منظورم از سقوط بد شدن نیست. منظورم تکراری شدن هست که حس خوبی نداره اصلا.
با اضافه کردن مد ها یا ویژگی های جدید میشه بازی رو کاملا نو کرد.
مثلا IW تو MW 2 اومد یه مد بسیار عالی اضافه کرد.
اتفاقا گیم پلی بازی تا وقتی هوش مصنوعیش اینطور باشه هنوز وسطای راه هست.
چیزیکه باعث میشه بازی تو ذهن بمونه نوآوری هست.

هفتمین ندای وظیفه هم بعد از یکسال انتظار در عرض چند ساعت تمام شد. ما کیمرها باز باید به انتظار بشینیم.تریاچ نشان داد که می تواند عنوانی بسازد همرده با م درن باشد.کمپانی که سالها قبل با ندای وظیفه هایی که در جنگ های جهانی تجربه کرده بودیم. ما را همراه م یکرد.
با این جملت اصلا موافق نیستم.
مطمئنا کد های MW در اختیار Treyarch قرار گرفته و خودشون نشستن همچین گیم پلی ای رو طراحی کنن.اگر نشستن طراحی کردن که واقعا کار بیهوده ای بوده.
مثلا وقتی یه سازنده میاد اکسپنشن هالف لایف میسازه کار مهمی کرده؟
قضیه black ops هم همونه تا حدودی.
Treyarch تو گیم پلی کار خاصی نکرد.برداشت MW 2 رو آورد تو 1960 . پوسته ی بازی رو عوض کرده فقط.
+
ممنون بابت نقدت :)

Sam Fisher 11
10-11-2010, 00:46
چند نفر بازی آرکید رو بازی کردن؟
خیلی خره!
من دیوانش شدم: دی
من بار اول 382600 گرفتم...رو ایکس باکس آرکیدای زیادی بازی کردم ولی این از همه ی اونا باحال تره دمشون گرم که فری گذاشتنش تو بازیو و رو شبکه نذاشتنش: دی
این عمل نیکو رو البته اولین بار بلیزارد انجامید تو استارکرفت...باشد که ادامه یابد: دی مثلا تو AC میشه تو اتاق آزمایشگاهی جایی یه pc بذارن که بازی آرکید AC روش باشه:دی

واسه اونایی که نمیدونن فقط بگم که وقتی از جاتون پامیشین پشت اون کامپیوتره که میشینین تایپ کنین doa بد کلتون خوابیده میشه: دی

پ.ن: من کشفش نکردم یکی از رفقام sms داد بهم: دی

اینم تصویر منوش:

این تریاچ اون سال با مد زامبی تو world at war ملتو دیوونه کرد امسال با این: دی اینم حتمی مثل اون زامبی رو آیفون و آیپد هم پورت میشه...

تو این ویدئو هم چجوری آنلاک کردنشو نشون داده:

Layken
10-11-2010, 01:06
BOWMAN......

Hudson......:

Reznow

Mason

ایشون هم اون خانمه که اول و اخر بازی سیگار میکشید و شماره می گفت..همش...
از این عکس بهترشو پیدا نکردم...

فقط واسه Woods نیافتم همش هیلتر بود...

vahidgame
10-11-2010, 01:16
مرسی حامد جون. نقدت خیلی عالی بود

فقط یه سوال. داستانش واقعا در حد 9.5 بود؟ :31:

داستان رو معمولا کلی در نظر می گیرن. فکر کنم تو با توجه به این که شوتره به داستانش امتیاز دادی. 9.5 یعنی یه داستان خیلی فوق العاده!!

Layken
10-11-2010, 01:25
مرسی وحید جان....ولی انصافا منم داشتم به سرنوشت یارو تبدیل میشدم.
دیونه شدم ماجرا بدجوری به هم گره خورده بود.

Masoud King
10-11-2010, 11:59
gamespot هم بازی رو نقد کرد و بهش نمره عالیه 9 رو داد.
تنها نکته ی منفی بازی کوتاه بودن کمپین است و خلاص!

نمرات یوزر ها هم جالبه که از 800 رای میانگینش 8.1 است.

پ.ن: حسین دیدی دیشب گفتم 9 میده گفتی نه : دی

vahidgame
10-11-2010, 12:10
به به چه عجب یه 9 هم از گیم اسپات دیدیم! : دی

نسخه پی سی هم بر عکس پارسال مثل کنسول 9 گرفته

جالبه قسمت بد بازی رو نوشته کمپین کوتاه!

اصل این بازی مطمئنا مولتی پلیر اونه. چیزی که ما کمتر بازی می کنیم : دی

mosolim
10-11-2010, 14:41
سلام
خیلی برام جالب بود که به این بازی 9 داده . به نظر من بازی شاهکاره اما عجیبه که گیم اسپات 9 داده . شاید اگر 8.5 میداد بیشتر باور پذیر بود. ( بالاخره گیم اسپات هم بزرگی این بازی درک کرد. )

Masoud King
10-11-2010, 15:03
سلام
خیلی برام جالب بود که به این بازی 9 داده . به نظر من بازی شاهکاره اما عجیبه که گیم اسپات 9 داده . شاید اگر 8.5 میداد بیشتر باور پذیر بود. ( بالاخره گیم اسپات هم بزرگی این بازی درک کرد. )
اگه IGN به بازی 9 میداد گیم اسپات 8.5 یا 9.5 میداد :27:
بععععله در اینکه Call of Duty بازیه بزرگیه شکی نیست...

MJ assassins creed
10-11-2010, 17:24
فکر کنم دوبلر BOWMAN بازیگر سه ایکس دو داریوس استون باشه نه؟

Mostafa NBA
10-11-2010, 17:31
به نظر من منطقی ترین نمره ای که تا حالا IGN به یک بازی داده همین 8.5 ی باشه که به Black ops داده :13:

779
10-11-2010, 23:26
چقدر این بازی باگ داره!!!!!!
من چند تا مرحله رفتم یک عامله باگ پیدا کردم! ( تازه سریع هم رفتم )
یکیش این بود که یکی از کمد ها از توش رد میشدی!!! اما تیر از توش رد نمی شد :دی
یکی دیگش که زیاد دیدم این بود که وقتی دشمن میمرد یارو رویه هوا میموند!!!
و بدترین باگی که دیدم تویه اون مرحله ای که آخرش باید سوار قایق شیم اونجا من ثانیه شمار رو ندیدم سره ثانیه 6 چک پوینت زد و من نرسیدم به قایق و مجبور شدم کلا مرحله رو دوباره برم!!

نمیدونم چرا این Treyarch اینقدر تقلید میکنه... ( مرحله ی 2وم MW2 یادتونه؟ اینجا ورژن موتور سواریش هست :دی )
در ضمن فیزیکش هنوز مزخرف مونده ! ( حداقل اینو درست میکردن که به یک جنازه تیر بزنی یک تکونی چیزی بخوره! )
در کل بازیه هیجان انگیزی شده ولی :دی نمره هم همون 8.5 کافیشه!

halflife g
11-11-2010, 12:21
خوب گفتم حالا که بازی اومده یه نگاهی به امتیازات نسخه های مدرن سری cod بندازیم و ببینیم اوضاع از چه قراره و این وسط bo چطور عمل کرده....... .

cod mw1:

ps3:94
x360:94
pc:92

cod mw2:

ps3:94
x360:94
pc:86

cod black ops:

ps3:89
x360:90
pc:87

همونطور که می بینید این نسخه نسبت به 2 نسخه مدرن و امروزی خودش در رتبه آخر هستش و البته در این نسخه فاصله بین نسخه های pc و کنسول هم در رتبه دوم هستش و البته تنها نسخه مدرنی هستش که نسخه x360 اون بیشترین امتیاز رو داره(در نسخه های قبلیش به همراه ps3 بهترین نسخه بودن)

.

mosolim
11-11-2010, 15:15
فکر کنم دوبلر BOWMAN بازیگر سه ایکس دو داریوس استون باشه نه؟

سلام
درسته دوبلر bowman رو ice cube که همون بازیگر یه ایکس دو هست بر عهده گرفته . گری الد من نقش میسون و اد هریس دوبلره نقش هادسونه.
منم بازی رو تموم کردم واو محشر بود. خیلی لذت بردم عجب داستان پیچیده و جذابی به طوری که تا آخرین لحظه به هیچ وجه لو نمیره. راستی توی استودیو تری ارک هم ایرانیا نفوذ کردن. تا حالا اسم هموطنامونو تو تیتراژ های پایانی بازی های کمپانی هایی مثل EA و یا UBISOFT و همینطور activision ( استودیوی اینفینیتی دیده بودم ) که اینبار با تیم تری ارک هم همکاری داشتن. جای بسی افتخاره.

tonypb
11-11-2010, 18:04
سلام.تو مرحله اول - قسمت آخر (escape the ...)
وقتی وارد میدون بعد از او خونه میشیم که 3 تا کامیون میریزن تو میدون و بعدش از سمت راست چند تا آر پی جی میاد.بعدش بالا سره یکی نوشته ساپورت.هیچ دشمنی هم نیست.هیچ کاری هم نمیکنند.
اینجا من چی کار کنم؟؟؟مشکل از دیسک؟؟رو هاردم نصب کردم.

MILIN3M
11-11-2010, 22:28
تو قسمت زامبیش....یه چیزهای رو زمینه وکلیدهای رو دیوار کنارشون میری مینویسه شما باید پاورو روشن کنید ...جریان چیه پاور کجاس چی میشه؟؟
2: مپ های دیگه زامبیش چطور باز میشن؟؟

779
11-11-2010, 22:58
بازی تموم شد...
تقلید کامل از MW2 به سبک دهه ی 60...
نکات مثبت :
داستان سرایی بسیار جالب...
وجود بازیه Arcade که اسمش فکر کنم Deadly Ops بود :دی
تنوع محیطی( که البته تویه تمام سری هایه Cod هست :دی )
افک های واقعیه نارنجک!
موسیقیه عالی ( حداقل از تمامه سری هایه COD به نظره من موزیک بازی یک سر و گردن بالاتر بود )
بیشتر سینماتیک شدن و حس درون جنگ بودن (!) بیشتر نسبت به سری هایه قبل!( اون وسط نارنجک و تیر و تیر بار و تانک و... همراه با انفجار هلکوپتر اصلا تقریبا کر میشی :دی )
جو زیبایه بازی.

نکات منفی :
اوله کار من یکی از هوش مصنوعیه افتضاح دشمن و یارایه خودی بگم که خداییش مزخرف به تمام معنا بود و غیر قابل انکار حتی این هوش مصنوعی به سینمایی بودن بازی هم لطمه زد! ( بعضی جاها مثله Halo میپریدم وسط تق تق تق همه رو میکشتم :دی )
گرافیک نچندان پیشرفت کرده نسبت به ورژن قبل!
وجود باگ هایه فرآوان نسبت به تمامه سری هایه Cod
نبود لحظه هایه به یاد ماندنی در بازی...
کم بودن بازی ( که از سریه 2 به بعد شروع شد :41: )
نبود نوآوری حداقل در نکات ریز بازی ( تقلید کامل از MW2 )
فیزیک بسیار بد که در حده یک بازیه امروزی نیست! ( Battlefiled کجا این کجا!! )
مرگ دشمنان بسیار افتضاح کار شده بود!!!
نبود مود جدید! ( والا زامبی رو یکم بال و پر بهش دادن آوردن تویه این ورژن )
نبود مراحل جذاب! ( البته مراحل جذاب زیاد داشت اما نه به اون حدی که توش یک نوآوری باشه اگه هلکوپتر رو کنار بزاریم بقیش همچین حالی نداد )
و خیلی از نکات منفیه دیگه که در طوله بازی خیلی بهش برخوردم و لحظه ای از یادم رفت.

در آخر یکم در مورد چک پوینت هایه بسیار بد بازی و همچنین هوش مصنوعیه افتضاح بازی گله کنم که با درجه سختیه Vetern اینقدر هوش مصنوعی بد یا به قوله خودمون Noob بود!!
مثلا من دارم آدم میکشتم تیرم تموم میشه همونجا میخوابم تیر رو پر میکنم در حالی که دشمن روبرومه!!
در ضمن این یارایه خودین معلوم نیست اسکولن چین میرن جلو منم داشتم چایی میخوردم اونجا یکم دیر رفتم بعد دیدم پشته یارایه خودی که ردشون کردن از جلوشون که هنوز بهشون نرسیدیم بیشتر سرباز هست!!!!!!!!!!! وسط جنگ همش تق تق تق از پشت تیر میخورم!! این دیگه اوجه بازیه!!!
یک باگه دیگه هم تویه یکی از مراحل کشف کردم که من بین دو یاره خودی که داشتن با هم حرف میزدن گیر کردم بعد دیگه اونا هم انگار بهشون برنامه داده بودن که فقط مستقیم برن! منم اون وسط گیر بودم اونا هم نتونستم مستقیم برن خلاصه هر کار کردیم از این گیر در نیومدیم که نیومدیم :دی Restart Level دادم از اول!!!!!

aha2012
11-11-2010, 23:23
مد زامبیه بازیو باید حتما به اینترنت وصل شی تا بازیش کنی؟

779
11-11-2010, 23:31
مد زامبیه بازیو باید حتما به اینترنت وصل شی تا بازیش کنی؟
نه هم Solo داره هم Split Screen فکر کنم.

MILIN3M
12-11-2010, 00:16
اینdeadly ops چطور میشه بازیش کرد

Leon-117
12-11-2010, 07:28
اینdeadly ops چطور میشه بازیش کرد
تو منوي اصلي بازي كه قسمت هاي مختلف بازي(Multiplayer-Zombies-...)نشون داده ميشه چندبار LT و RT رو با هم فشار بديد.وقتي ميسون از صندلي پاشد برين پشت همون صندلي يه كامپيوتره.بعد تايپ كنيد cd بعدش تايپ كنيد DOA.
اگه ZORK رو هم تايپ كنيد يه بازي ديگه هست(شايدم بازي نيست:31:).كه يه اچيونت 15g هم باز ميكنه.

Alireza.M67
12-11-2010, 10:58
تو قسمت زامبیش....یه چیزهای رو زمینه وکلیدهای رو دیوار کنارشون میری مینویسه شما باید پاورو روشن کنید ...جریان چیه پاور کجاس چی میشه؟؟
2: مپ های دیگه زامبیش چطور باز میشن؟؟

1 : اول بازی 2 تا در هست که هرکدوم 750 تا می خواد .
توهرکدوم که بری یه در دیگه هست که میره به یه محوطه دیگه .
همینجوری اگه همه در ها رو بازی کنی تو اتاق آخر سوئیچ برق هست که اگه روشنش کنی کلی آپشن فعال میشه که البته متاسفانه همش پولیه و باید زامبی بکشی که پول دربیاری و اونا رو بخری .
من تا موج 8 زامبیها هم رفتم ولی انصافا خیلی سخت میشه .:41:
2 : یه مپ که فکر کنم با تموم کردن بازی اصلی باز بشه .
یه مپ هم که با فعال کردن Deadly ops باز میشه . (توضیحش تو پست بالای من هست)
2 - 3 تا مپ هم تو نسخه های ویژه ی بازی هست که کسایی که بازی کپی خریدن نمیتونن بازی کنن .
بقیه رو هم نمیدونم .

alex666
12-11-2010, 11:16
دوستان من بازی نصب کردم ولی وقتی میزنم بره تو بازی میگه باید با safe mode بری و بد بازم نمیره کسی میتونه کمک کنه

amin 2010
12-11-2010, 11:35
دوستان من بازی نصب کردم ولی وقتی میزنم بره تو بازی میگه باید با safe mode بری و بد بازم نمیره کسی میتونه کمک کنه

نام تاپیک!!!!!

Call of Duty: Black Ops - نسخه Console

mehdi30nema
12-11-2010, 12:52
یه چیزی که آدم را تو این بازی اذیت میکنه اینه که بازی از نظر زمانی 42 سال پیش داره انجام میشه . ( شوخی نیستا 42 سال پیش کم زمانی نیست )
ولی تجهیزات و اسلحه ها و بقیه موارد بازی انگار ماله همین سالیان اخیر هست .
بعضی مراحل آدم شک میکنه داره تو سال 1968 بازی میکنه .

vahidgame
12-11-2010, 12:54
نام تاپیک!!!!!

این تاپیک پی سی و کنسول رو نمی دونم کی اختراع کرد!! یکی از مسخره ترین چیز هایی هست که تا حالا دیدم
اگه قضیه اسپم بود که مطمئنا فرقی نداره توی این تاپیک هم اسپم داده میشه
قضیه کپی و اینا هم که فقط برای پی سی مطرح نیست چون ماشالا همه نسخه کپی رو تهیه می کنیم
حالا برای فیفا قضیه فرق داشت چون نسخه کنسول و پی سی با هم فرق داشت ولی برای بازی های دیگه این مسخره ست...
ببخشید اینو میگما اینجوری احساس میشه مثلا اونایی که بازی ها رو با کنسول بازی می کنن تخم دو زردن : دی

Alireza.M67
12-11-2010, 16:59
این تاپیک پی سی و کنسول رو نمی دونم کی اختراع کرد!! یکی از مسخره ترین چیز هایی هست که تا حالا دیدم
قضیه کپی و اینا هم که فقط برای پی سی مطرح نیست چون ماشالا همه نسخه کپی رو تهیه می کنیم
حالا برای فیفا قضیه فرق داشت چون نسخه کنسول و پی سی با هم فرق داشت ولی برای بازی های دیگه این مسخره ست...
ببخشید اینو میگما اینجوری احساس میشه مثلا اونایی که بازی ها رو با کنسول بازی می کنن تخم دو زردن : دی

وحید جان به نظر من که این جدا سازی یکی از بهترین حرکات توی این فروم بوده .
اینجوری تو تاپیک PC بحث سر کرک و سریال و ... است .
تو تاپیک کنسول بحث سر نکات فنی بازی و راهنمایی های بازی و ... است .

vahidgame
12-11-2010, 17:04
وحید جان به نظر من که این جدا سازی یکی از بهترین حرکات توی این فروم بوده .
اینجوری تو تاپیک PC بحث سر کرک و سریال و ... است .
تو تاپیک کنسول بحث سر نکات فنی بازی و راهنمایی های بازی و ... است .

خب یه تاپیک برای این مشکلات بازی و کرک بازی و از این حرفا باشه یه تاپیک هم برای خود بازی. اینجوری خیلی بهتره
یه بازی دو تا تاپیک داشته باشه شکل خوبی نداره. اونجوری که من میگم با این فرق داره. یعنی دیگه تاپیک جدا برای پی سی و کنسول زده نمیشه
البته ظاهرا همینی که میگم قراره انجام بشه :31:

amin 2010
12-11-2010, 17:20
خب یه تاپیک برای این مشکلات بازی و کرک بازی و از این حرفا باشه یه تاپیک هم برای خود بازی. اینجوری خیلی بهتره

وحید این بهترین ایدست مشکلش اینه کسی گوش شنوا نداره . هر چی بگی تاپیک برا کرک هست قبول نمیکنن میان همون جا سر اسکیدرو و ریزر بحث می کنن !!!
یه کار دیگه هم میشه کرد یه تاپیک برا نقد و نظرات پیرامون هر بازی(چه کنسولی چه PC) یه تاپیکم برای مشکلات هر بازی زد .

CATALONIA
12-11-2010, 18:46
سلام
نظرات دوستان خوب و قابل احترام است .. 
ولي اين انجمن مشكل اساسي داره كه هر چي هم سر پوش بزاريم رو مشكلات ، باز هم سر ريز ميشن و خودشون يه مشكلي پيدا ميكنن ...
تا انجمن تفكيك نشه همين آش و همين كاسه ... 
+
نظرات دوستان همه خونده ميشه و روش بحث ميشه ... براي همين يه تشكر از همه ي دوستان 
ولي ...
اگه ممكنه اين بحث رو خاتمه بدين تا بحث تاپيك به روال گذشته دنبال بشه .. 
ممنون ! 

vahidgame
12-11-2010, 20:01
باشه فقط به خاطر تو! :31:
حالا جناب شهاب خان تو به این شماره امتیاز چند میدی؟ :31: احیانا این دفعه که 9.6 نمیدی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amin 2010
12-11-2010, 20:07
سلام
نظرات دوستان خوب و قابل احترام است ..
ولي اين انجمن مشكل اساسي داره كه هر چي هم سر پوش بزاريم رو مشكلات ، باز هم سر ريز ميشن و خودشون يه مشكلي پيدا ميكنن ...
تا انجمن تفكيك نشه همين آش و همين كاسه ...
+
نظرات دوستان همه خونده ميشه و روش بحث ميشه ... براي همين يه تشكر از همه ي دوستان
ولي ...
اگه ممكنه اين بحث رو خاتمه بدين تا بحث تاپيك به روال گذشته دنبال بشه ..
ممنون !

ای با مویه ؟؟ شهابی با مویی ؟!! ما دیگر بحث نمی کنی یم خاطر همایونی مکدر نشوی ید !!دی:

باشه فقط به خاطر تو! :31:
حالا جناب شهاب خان تو به این شماره امتیاز چند میدی؟ :31: احیانا این دفعه که 9.6 نمیدی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وحید ی بنده پابرهنه میپرم وسط !!! ببین بازی بسیار خوش ساخته خیلی توپه دو سه تا هم مشکل داره اما مثله همیشه کاملا جنبه فانشو داره میشه ساعت ها باهاش سرگرم شد اما .. MW1 &2 کلا خوش ساخت تر بودن از این باگ های این نسخه خیلی خیلی بیشتر از نسخه های مدرن وارفر هستش + گرافیکم جز جزییات چهره ها تفاوتی نکرده اما در کل من بین بازی های این دو ماه اخیر با این بازی بسیار بیشتر از بقیه حال کردم

Turok-71
12-11-2010, 20:15
منم بازی رو امروز تموم کردم:

اولین چیزی که همون چپتر اول متوجه شدم این بود که با سیاسی ترین بازی تاریخ گیمری خودم روبرو هستم!!
واقعا باید به همچین ناشری تبریک گفت که بلده چجوری افکار رو ساماندهی کنه و فروش هم داشته باشه...
و
برای بزرگترین سرگرمی دنیا افت داره که یکسری باگ های مسخره داشته باشه که متاسفانه من چنتایی دیدم و احساس
میکردم که دارم مدال جدید رو بازی میکنم.
چیزی که اول بازی نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم حرکت کردن بود ، همش فکر میکردم که بی وزن هستم و دارم توی فضا سیر می کنم...مثلا اگه شما تصویر کاملا قرمز بشه هیچ گونه تغییری در نوع حرکتتون ایجاد نمیشه...
و
مراحل ویتنام واقعا زیبا بود و حس چریکی بودن که به من خیلی القا شد...از اون تبلیغاتی هم که روی اون هواپیما شد بیشتر انتظار داشتم مرحلش جذاب نبود...
به هر حال کال اف دیوتی هست...هر چقدرم ایراد داشته باشه بالاخره فروش خودش رو میکنه...شده مثله این فیلمای جدید طنزه ایران که عاری از هرگونه نکات فنی و فیلنامه و ...هستن ولی فروش دارن...البته این بازی در اون حد نیست...
به نظر من MW2 حماسی تر بود و حس هیجان رو بهتر انتقال میداد...و بهترین این سری هم برام MW1 بود...

در کل امیدوارم برو بچه های قدیمی IW یه برگشت حماسی و با ایده های جدید داشته باشن.

Alex merccer
12-11-2010, 20:49
بروبکس LIVE باز و PSN باز ها مولتیه بازیو از دست ندین که خیلی خوفه.من بهش از 10 نمره 15 می دم:31:

aha2012
12-11-2010, 22:13
حریف می طلبم !!!
یه دور دیگه بازی رو رو veteran تموم کردم . عجب بازی ایه لعنتی . جدا داستان این بازی میتونست داستان یه فیلم هالیوودی باشه و مثل بمب بترکونه . من وقتی فهمیدم...................................... .................................................. ..............! موقع بازی کردن تو پوست خودم نمی گنجم .
داداش من پسرم چرا همه چیز بازیو میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا از اسپویلر کوفتی استفاده کن
نمیتونی جولوی خودتو بگیری برو یه جا دیگه پست بده که بهت بگن آفرین آفرین که بازیو دوبار تموم کردی و همه چیزو گفتی
اه .................................

Sam Fisher 11
12-11-2010, 23:36
این یکی از مسخره ترین چیزا ایده من بیده: دی مرسی از تعریف و تمجیدت: دی
والا ما هر چی زدیم تو سرمون این ادمینا نکردن یه انجمن درست و درمون واس کنسول ایجاد کنن تا تاپیکای بازی های کنسولی کلا بره اونجا واس همین فعلا اینکارو میکنیم... وگرنه جدای از این حرفت تو کدم فروم دیدی تو انجمن بازي هاي كامپيوتري تاپیک کنسولی بزنن؟: دی

+
گمونم باید یه اعلان زده بشه و مفصل این اسپویلر فرهنگ سازی بشه!!!

MILIN3M
13-11-2010, 00:17
جریان این عددها چیه تو بازی

B.3.S.T
13-11-2010, 01:04
جریان این عددها چیه تو بازی
فکر کنم هر چی بود مربوط به نام اون کشتی اخر بازی میشد...(شایدم همش سرکاری بوده تو داستان بازی که آخرش متوجه شیم همه چی مربوط به کشتی میشده).اگر کسی داستان بازی رو مفصل میدونه به ما هم بگه بدونیم

Shahroozs2
13-11-2010, 11:15
بالاخره بازی تموم شد!!!
عجب بازی باحالی بود پر از صحنه های اکشن و محیج و به همراه داستانی قوی و تاثیرگذار.
ولی من نمیدونم چرا وقتی black ops را بازی میکنم یاد بازی Singularity میافتادم!!!؟؟؟

vahidgame
13-11-2010, 11:35
این یکی از مسخره ترین چیزا ایده من بیده: دی مرسی از تعریف و تمجیدت: دی
والا ما هر چی زدیم تو سرمون این ادمینا نکردن یه انجمن درست و درمون واس کنسول ایجاد کنن تا تاپیکای بازی های کنسولی کلا بره اونجا واس همین فعلا اینکارو میکنیم... وگرنه جدای از این حرفت تو کدم فروم دیدی تو انجمن بازي هاي كامپيوتري تاپیک کنسولی بزنن؟: دی

+
گمونم باید یه اعلان زده بشه و مفصل این اسپویلر فرهنگ سازی بشه!!!

eee
تو اینو پیشنهاد دادی؟!
اگه می دونستم یکمی پستم تغییر می کرد! یکمی تندتر میشد : دی
آره این قضیه هم هست ولی این روش اصلا خوب نیست. مثلا من میام توی تاپیک کنسول پست میدم بعد طرف میگه تو که کنسول نداری چرا میای اینجا!! چند دفعه این پیش اومده! توی تاپیک پی سی هم که بریم ماشالا پستای گرانبها داده میشه!
بعد جالبه تا یه بازی داره منتشر میشه یه سری ها میان با لحن خیلی بدی میگن سریع تاپیک کنسول رو بزنید تا بدبخت نشدیم! من مطمئنا خیلی ها اصلا قضیه این تاپیک کنسول و پی سی رو نمی دونن
با این صحبت ها فکر کنم دیگه مشخص باشه پست من دلیلش چی بود....
البته قراره یه سری تغییر انجام بشه. هومان هم تنهایی داره خیلی زحمت می کشه. اگه اون ایده عملی بشه به مراتب خیلی بهتر از این وضعه. اونجوری که دیگه آدم می دونه یه تاپیک مخصوص خود بازی هست و آدم فقط اونو اشتراکش میشه و فقط به اون سر می زنه
.....
البته می دونم به این تاپیک ربطی نداشت ولی گفتم یکمی پرده برداری بر دارم : دی. نمیشه که همیشه دست ها پشت پرده باشه! یه دفعه هم باید پرده ها رو بزنیم کنار : دی
حالا می تونید این تاپیکو ادامه بدید : دی

hosiyar
13-11-2010, 13:37
داداش من پسرم چرا همه چیز بازیو میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا از اسپویلر کوفتی استفاده کن
نمیتونی جولوی خودتو بگیری برو یه جا دیگه پست بده که بهت بگن آفرین آفرین که بازیو دوبار تموم کردی و همه چیزو گفتی
اه .................................

آقا شرمنده . من حواسم نیود نباید داستانو بگم . اون لحظه خون تو مغزم زیاد شده بود !
درضمن من اون چیزا رو نگفته بودم که بهم بگن آفرین ، یه کم بهتر صحبت میکردین بد نبود .
موفق باشید .

aha2012
13-11-2010, 13:55
آقا شرمنده . من حواسم نیود نباید داستانو بگم . اون لحظه خون تو مغزم زیاد شده بود !
درضمن من اون چیزا رو نگفته بودم که بهم بگن آفرین ، یه کم بهتر صحبت میکردین بد نبود .
موفق باشید .
عیبی نداره بخشیدمت:20:ولی من دیگه میلی به ادامه ی بازی ندارم
در کل هر وقت خواستی چیزیو بگی اولش بگو بچه ها اینم داستان بازی ولی تو اسپویلر
بیخیال گذشت
اگه ما هم باهات بد حرف زدیم مارو ببخش:10:

pedram_sad
13-11-2010, 14:55
با این که بازی تقریبا چیزی شبیه به سری های قبلی COD توش نمونده
ولی واقعا فوق العادست

همون گرافیک
همون Gameplay
همون موسیقی و همون game design
که سری cod همیشه به خاطرش معروف بوده و ستایش شده باز هم سنگ تمام گذاشت تو این شماره
البته من به علت کمی بیش از حد وقت 2 تا مرحله بیشتر نرفتم
صحنه کشتن اون یارو اول بازی با اون موزیک واقعا عالیش فوق العاده بود
صحنه ای که پست اون واگن زغال هم باید جلو میرفتیم موزیک واقعا تاثیر گذار بود

Masoud King
13-11-2010, 16:13
آره پدرامی اون قسمتش تو زندان به نظر من جز بهترین و یا شایدم بهترین قسمت بازی بود.
واقعا عالی بود... کلا داستان بازی از این چشم انداز ها خیلی کم داشت.
+

البته قراره یه سری تغییر انجام بشه. هومان هم تنهایی داره خیلی زحمت می کشه.
نه داداش با این حرفا کسی ناظر نمیشه...
چه روزگاری شده....همه برا منصب ما نقشه کشیدن : دی
+
سایت CVG بهترین FPS های تاریخ رو لیست کرده... عنوانش خیلی جالب بود:

The 7 best FPS games ever
Black Ops? What's Black Ops?
تنها عنوانی COD که توش بود بازی MODERN WARFARE هست.
+
مجله EDGE هم بازی رو نقد کرد و بهش نمره 7/10 رو داد!

As polished and pretty and fun as Black Ops often is, it feels more like a yearly update than a sequel, a new campaign with old multiplayer. The game isn’t distinct from its predecessors in any important way, and fatigue sets in quicker than before. The feel-good story will have to wait.

hosiyar
13-11-2010, 16:37
عیبی نداره بخشیدمت:20:ولی من دیگه میلی به ادامه ی بازی ندارم
در کل هر وقت خواستی چیزیو بگی اولش بگو بچه ها اینم داستان بازی ولی تو اسپویلر
بیخیال گذشت
اگه ما هم باهات بد حرف زدیم مارو ببخش:10:

به نظر من میل به ادامه بازی داشته باش . همه چی که داستان بازی نمیشه . جو و هیجان بازی دونستن داستان رو از تحت شعاع قرار نمیده .
راستی ، اسپویلر چیه ؟؟!! :46:

Aseman-z
13-11-2010, 20:11
وحید و حسین و مسعود حرف مفت میزنن. گوش ندید.دی:

راستشو بگم من هم واسه pc گرفتم هم واسه360 همیشه pc cod اش برام جذاب ایندفعه بر عکس 360 اش خوب بود.ماله pc یه افتضاح بود.همش لگ و ارور و ... از اینا.در کل بازیه خوبی بود ولی mw ها یه حسه دیگه ای داشتن.

sinak3

MJ assassins creed
13-11-2010, 20:39
وحید و حسین و مسعود حرف مفت میزنن.
عجب حرفی زدی!!!!!!!!حتما باید منتظر پس لرزه های حرفت باشی.یکم شوخیش زیاد شد.

Turok-71
13-11-2010, 20:45
رفیق اینا عادیه....
این یه نوع زبانه خاصه هر کسی نمی دونه تشیص بده...:دی
مثلا نمونش:
به به داش سینا کدوم گوری بودی دلمومن واست تنگید...:دی

Masoud King
13-11-2010, 21:09

راستشو بگم من هم واسه pc گرفتم هم واسه360 همیشه pc cod اش برام جذاب ایندفعه بر عکس 360 اش خوب بود.ماله pc یه افتضاح بود.همش لگ و ارور و ... از اینا.در کل بازیه خوبی بود ولی mw ها یه حسه دیگه ای داشتن.

sinak3
کاش میشد تو رو از نت محروم کرد : دی
+
سایت IGN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پنج تا از بهترین کمپین های سری COD رو مشخص کرده:

5- Call of Duty: World at War
4- Call of Duty
3- Call of Duty: Black Ops
2- Call of Duty 2
1- Call of Duty 4: Modern Warfare

این نسخه ها هم موفق نشدن جز 5 تای اول باشن:

Call of Duty: Finest Hour
Call of Duty 2: Big Red One
Call of Duty 3
Call of Duty: Modern Warfare 2

amin 2010
13-11-2010, 21:10

sinak3

سینا جان موضعتو مشخص کن !! حسین که طرفداره ، مسعود که از بازی خوشش نیومده وحیدم که بازی نکرده هنوز !!دی:
+
باز الان دقت کردم حرکت چهره ها واقعا زیباست خیلی کفمان برید ! بنظرم در حدEnsalved کار کردن توی این بخش (هنوز به انچارتد نمیرسه )

Masoud King
13-11-2010, 21:26
سینا جان موضعتو مشخص کن !! حسین که طرفداره ، مسعود که از بازی خوشش نیومده وحیدم که بازی نکرده هنوز !!دی:
من خوشم اومده... اگه خوشم نمیومد همون اول دوبار تمومش نمی کردم : )))
من فقط از اینکه بازی دقیقا مثه نسخه قبلیه ناراضیم...

Aseman-z
13-11-2010, 21:47

نه بابا.این جا کسی نیست به ما اخطار بده . ما خودمون همه کاره ایما مثلا. دی:

به به داش سینا کدوم گوری بودی دلمومن واست تنگید...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جونه تو داشتم اخطارای یوزره قبلیمو میشمردم.دی:
خداییش 4-5 تا اخطار کار کسی نیستا. اونم توی روز . دی:

کاش میشد تو رو از نت محروم کرد : دی

مسعود تو رو چرا از مدیریت پرت نمی کنن بیرون. ای بابا!!!! خودم میشم مدیر لذتشو میبرم.دی:

+

واسه اینکه اسپم نباشه بگم بازیه خیلی بیخودیه.دی: بابا وقتی مدالو بازی کردم دعا کردم این زود تر بیاد اینم که اینجوری کرد.کلا cod تو pc لذت داشت که اونم پرید.با 360 حال نمی کنم اینو بازی کنم.:41:

vahidgame
13-11-2010, 21:59
به به ببین کی اینجاست جناب هالو( منظوری ندارما.اشاره به حرف یه نفر بود که به هیلو می گفت هالو!!! : دی )

خوش اومدی به خانه : دی

راستی دوستان من می خوام نسخه PS3 اونو بگیرم به نظرتون می ارزه؟ : )))))))))

Aseman-z
13-11-2010, 22:42

برو نسخه میکروشو بگیر لذتشو ببر.:31:

Mostafa NBA
13-11-2010, 23:41
برو نسخه میکروشو بگیر لذتشو ببر.:31:

اصلاً هم از وقتی پاتو گذاشتی تو فروم جو رو ریختی به هم :31: هم بهتره بن باشی :27: البته وقتی مدیران و ناظران از اسپم های تو تشکر میکنن همچین انتظاری بیهوده هستش :27::27:

... این پستم اسپم نیست چون میخوام بگم منم جند روزی میشه بازی رو تموم کردم اما اصلا لذت MW ها رو نداشت. وقتی این بازی رو انجام میدادم احساس میکردم یک آدم بی عقل هستم که دارم الکی سر ه خودمو با چنتا انیمیشن گرم میکنم در حالی که در نسخه های قبلی خودمو تیکه ای از سرابازان آمریکایی میدیدم :5:

Layken
14-11-2010, 00:12

sinak3
سلام داش سینا....
والا نسخه ای که من دیدم از COD واسه pc نه لقی داشت نه ارور داد....نه هیچ مورد دیگه.....تازه رو اخرین تنظیمات هم داشتیم امتحان می کردیم.
ولی انصافا مدرن یه حس دیگه ای داره...
راستی امضارو هنوز داری...:31:

:31:

+
باز الان دقت کردم حرکت چهره ها واقعا زیباست خیلی کفمان برید ! بنظرم در حدEnsalved کار کردن توی این بخش (هنوز به انچارتد نمیرسه )
ببینید بحث بازی های ps3 باز شد لازم به ..چند تا ......نکته..
اخه ارمین جان تو چرا ...شما داری چه سبک از بازی هایی رو مقایسه می کنی...سوم شخص با اول شخص...
اگه طراحی چهره باشه که باید با KL2 سال قبل مقایسه بشه که باز عقبه...چه برسه به انچارتد که هنوز در
ژاپن برای دانشجویان رشته مختص گرافیک که در مقاطع بالا درس می خونن یک درس اموزشی جدا محسوب میشه...

به به ببین کی اینجاست جناب هالو( منظوری ندارما.اشاره به حرف یه نفر بود که به هیلو می گفت هالو!!! : دی )

خوش اومدی به خانه : دی

نه وحید جان نخر داداش الان قیمت این بازی 60 تومن هستش...پلمپ شده و نو...که ارزش نداره...

واسه اینکه اسپم نباشه بگم بازیه خیلی بیخودیه.دی: بابا وقتی مدالو بازی کردم دعا کردم این زود تر بیاد اینم که اینجوری کرد.کلا cod تو pc لذت داشت که اونم پرید.با 360 حال نمی کنم اینو بازی کنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کلا افسردگی از سرو روت می باره...نسخه pc ایراد نداره....بخر و حالشو ببر...

B.3.S.T
14-11-2010, 00:42
والا بازی رو من واسه pc گرفتم کوچکترین لگ و چال و چوله ای نداشت...

تازه: نه مودم adsl رو خاموش کردم نه هیچ برنامه جانبی رو نصبیدم و از همه جالبتر کرک هم نداشت واسه من تازه مد زامبی رو هم میتونم بازی کنم!!!(فقط نمیدونم چرا رو هارد که گذاشتم بازی به طرز جنون آمیزی سخت شد(یادمه یک صحنه پشت دیوار کاور گرفته بودم تیر از تو دیوار رد میشد مدام گیم اور میشدم)!mw2 رو vetern میزاشتی عین easy بود در برابر هارد این...جمله بندیو! : دی

A.N.A.P
14-11-2010, 12:54
من بازی رو روی Hardened تموم کردم 35 تا بیشتر بهم GS نداد ... باید 100 تا میداد !!!

amin 2010
14-11-2010, 15:31
اگه طراحی چهره باشه که باید با KL2 سال قبل مقایسه بشه که باز عقبه...چه برسه به انچارتد که هنوز در

خوب منم همینو گفتم دیگه !دی:
خیلیا گفتن انسلود در زمینه چهره شاهکاره و ... من گفتم این بازی از اونم پایین تره چه برسه به انچارتد !
+
ما کلا فنی بحث نمی فکولیم !دی»: دیگه در زمینه انیمیشن چهره سبک مهم نیست که ما کلی به صورت یک انسان امی گفتیم !دی:
+
با این بدبختی LT + باید فعلنا با همین سرمونو گرم کنیم !

pedram_sad
14-11-2010, 16:26
دوستان این بازی چقدر باگ داره
داری همراه بقیه میدوی یهو به هم گیر میکنن میلرزن
میخوابی روی زمین میخوای روت رو بر گردونی گیر میکنه به کف زمین باید حتما پا شی واسی تا بتونی برگردی

مرحله اول که رفتیم تو حیاط و حسابی تیر اندازی میکردن و باید منتظر میموندی تا دوستات بیان همه رو بزنن اونجا که یک نفربر می اومد یک بار حسابی قاطی کرده بود و من حدودا 20 دقیقه مونده بودم و همش با این که همه رو میکشتم میگفت کاری کردی که افرادت کشته شدن
در حالی که طرف صدا میزد lets go باز هم مرحله خراب میشد و هی از اول می اومد

کم کم شک کردم نکنه bug زده و Restrat level رو زدم دوباره اونجا رو رفتم همون دفعه اول درست انجام شد :31:

یک بار هم تو مرحله vietnam اونجا که تو سنگر بودیم و یهو کلی سرباز از سمت تپه می اومدن و باید میکشتمشون دیدم دوستام واسادن دارن نگاه میکنن هیچ کدوم تیر اندازی نمیکنن و این سرباز ها هم اتوماتیک وار همین طور یک ضرب میان تا نزدیک ما و می افتن میمیرن و جالب این که صدای تیر هم می اومد :31:
از دو سمت هم نمیتونستم عقب تر برگردم یا جلو برم

فهمیدم باز هم bug زده Restart کردم درجا درست شد :31:

برای شما هم این اتفاق ها افتاده ؟

ولی خداییش فوق العادست بازی

underworld
14-11-2010, 16:54
آره پدرام جان....بازی دارای گیم پلی و داستان فوق العاده ایه
فقط حیف که باگ ماگ! زیاد داره
مثل رد شدن تفنگ دشمنان از دیوار و تیرهایی که از پشت دیوار به سمتت میخورن
یه بار توی یه مرحله ای باید از بالا از دوتا از دوستات محافظت میکردی ولی با اینکه زنده بودن و داشتن مبارزه میکردن mission fail میشدم و پیغام میداد که اون 2 نفر مردن!

هوش مصنوعی بازی هم که اکثر اوقات افتضاح میشد...مثلا دشمنا همینجوری با کله میومدن حمله میکردن و اصلا با احتیاط نمیجنگیدن...مثلا میومدن از یارای خودی هم رد میشدن و میومدن از نزدیک فقط منو نشونه میگرفتن!

Masoud King
14-11-2010, 22:31
محتوای مخفی: 2
تو بار دومی که بازی رو تموم کردم این مشکل پیش اومد برام
+
اونجا که برا اولین بار اون تفنگ تیرکمونه رو که بهت میده رو که از بالا بزنی ... یهو اونجا گیر کرد و فقط دور خودش می چرخید... مجبور شدم رست کنم لول رو.
کلاس کاریه سازنده ها اینجا مشخص میشه. خدا رو شکر قده یه ایل گیم تستر داشت وگرنه چی میشد معلوم نبود :27:

Sam Fisher 11
15-11-2010, 02:14
مسود نگفتم یه مدت استراحت بده به خودت؟: دی
+
شانس من دوبار بازیو رفتم یه بار مجبور نشدم ریست کنم تنها باگیم که دیدم هلیکوپتر خودی بود که دو بار رفت تو آسفالت جاده و درومد: دی
codبازی کردن نیت خالص میخواد دلتونو صاف کنین تا کمتر باگ ببینین: دی

Masoud King
15-11-2010, 12:36
مسود نگفتم یه مدت استراحت بده به خودت؟: دی
نه خوب الان یه هفته ای میشه بازی نکردم... اینایی که گفتم تو یادم بود : دی

تنها باگیم که دیدم هلیکوپتر خودی بود که دو بار رفت تو آسفالت جاده و درومد: دی
آخی چه باگ نحیفی : دی
+
حالا بشینیم ببینیم سال دیگه این کال فضاییه چی میشه!
+
اینو ببینین یه glitch خیلی جالبه..

اگرم نمیتونید ببینید باید بگم که در مورد چگونه نمردن در برابر زامبی هاست. به این صورت که اول دوستتون میره یه گوشه میشینه و شما هم می پرید رو کلش و دیگه هیچ آسیبی نمیبینید!!

hosseincode2008
16-11-2010, 20:16
هدف از آخرين صحنه ي بازي اين بود كه Mason رئيس جمهور Kennedy رو بالاخره ترور ميكنه؟
اينكه زياد در مورد داستان بازي سوال نميشه نميدونم چيو مشخص ميكنه ولي اميدوارم اين باشه كه همه تمام و كمال داستان رو فهميده باشن . چون واقعا حيفه ...