ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Call of Duty: Black Ops - نسخه Console

صفحه ها : 1 [2]

Turok-71
16-11-2010, 20:35
برادر حسین :دی
خب داستان خاصی نداشت.
یه مطلب هم به اسم کشتن کاسترو توی سایت کوتاکو خوندم خیلی جالب بود!در مورد مرحله اول بود....

در مورد سوالتم حسین...
در مورد اینم که کسی در مورد داستان صحبت نمیکنه اینه که همه ی بچه ها داستان رو تمام و کمال فهمیدن و به این داستانای سطحی توجهی نمیکنن و رمان های معروف دنیا از جمله بابا لنگ درازه رو تموم کردن...:دی
بعدشم همه بچه های گل اینجا با ویکی پدیا رابطه صمیمی ، احساسی و حسنه ای دارن:After a second play-through of the archive footage, Mason’s final words, as well as his presence in the crowd greeting
Kennedy's motorcade, suggest that he assassinated Kennedy.
دیگه از اون ضایع تر نمی شد گفت که میسون اون کارو کرده...تصویر برگشت و زووم کرد دیگه...راوی هم گفت میسووووووون...:دی

Legend
16-11-2010, 20:46
سلام
دوستان تو مود مولتی پلیر، آپشن نداره؟!! منظورم مثل MW2 هست که رادار و زمان رو غیر فعال می کردیم! یا روی حالت هاردکور قرار می دادیم! من هر چی گشتم نبود! :(

شاد باشید:40:

jericho-sina
16-11-2010, 21:18
هدف از آخرين صحنه ي بازي اين بود كه Mason رئيس جمهور Kennedy رو بالاخره ترور ميكنه؟
اينكه زياد در مورد داستان بازي سوال نميشه نميدونم چيو مشخص ميكنه ولي اميدوارم اين باشه كه همه تمام و كمال داستان رو فهميده باشن . چون واقعا حيفه ...

تو wiki pedia همینطور که شما میگین نوشته
یعنی حرف شما رو تایید کرده

hosseincode2008
16-11-2010, 22:02
برادر حسین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب داستان خاصی نداشت.
یه مطلب هم به اسم کشتن کاسترو توی سایت کوتاکو خوندم خیلی جالب بود!در مورد مرحله اول بود....

در مورد سوالتم حسین...
در مورد اینم که کسی در مورد داستان صحبت نمیکنه اینه که همه ی بچه ها داستان رو تمام و کمال فهمیدن و به این داستانای سطحی توجهی نمیکنن و رمان های معروف دنیا از جمله بابا لنگ درازه رو تموم کردن...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه از اون ضایع تر نمی شد گفت که میسون اون کارو کرده...تصویر برگشت و زووم کرد دیگه...راوی هم گفت میسووووووون...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اظهار نظر سنگين ميكني بايد پاش وايسي؛ يعني چي؟ يعني اينكه دوست داري خودت داستان كامل بازي رو با تمام Tweak هاش تعريف كني يا دوست داري من سوال بپرسم جواب بدي ؟ براي مثال Dimitri كي بود؟ D:
در ضمن دوستان اين ادونچر تكست Zork رو حتما ادامه بدين ، خيلي جالبه...

Turok-71
16-11-2010, 22:14
اظهار نظر سنگين ميكني بايد پاش وايسي؛
من سوال بپرسم جواب بدي ؟ براي مثال Dimitri كي بود؟ D:

کدوم دیمتری منظورته؟!:دی
Dimitri Petrenko شهید ؟
اگه اینه که این انسان بزرگ در نسخه WAT هم بود و یک روسی هستش...جز نیروهای شوروی بود...

یکی از اون افرادی بود که با رزنوف وارد کشتی شد و گیر افتاد داخل اتاقه و دراگویچ با گاز سمی از پا در آوردش...
سوال بعدی...
نبود؟!!:27:

hosseincode2008
16-11-2010, 23:03
نه مثل اينكه ضريب هوش مصنوعيت بالاست البرز d:
Dimitri پروتاگونيست مراحل روسيه World at War بود واسه همين رزنوف دوبار گفت كه اون يك قهرمانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدا از شوخي هر چند هم تو و هم خيليها اين مسائل رو ميدونن ولي به نظرم مطرح شدن اينا تو تاپيك بهتره !
اينا جزئيات داستاني كه من فعلا به ذهنم ميرسه :
1. در مراحل ابتدايي هدف اصلي Mason از ملاقات با JFK رئيس جمهور ترور اون بود نه قبول كردن درخواست اون . براي همين يه لحظه تو رويا خودشو اسلحه به دست ميبينه كه به طرف JFK نشونه گرفته .
2. آخركار معلوم ميشه كه اون بازجوكننده كه از پنجره ديده ميشه همون Weaver به همراه Hudson هست . هر دوي اينها در طول بازجويي ها از Mason پرسيده بودند كه چرا در حالي كه نجات دادن اونها وظيفه ي Mason نبوده ولي به اونها كمك كرده . Weaver وقتي كه يك چشمشو از دست ميده و Hudson وقتي كه كنار سنگر روي زمين ميوفته و Mason اونو كول ميكنه و ميبره تو خاكريزا .
3. Reznov در پايان مرحله ي دوم و بعد از صحنه ي موتور سواري و پريدن روي كاميون ميميره و بعد از اون Reznov فقط تو ذهن Mason بوده ولي در طول مراحل به ما خيلي كمك ميكنه و خيلي ها رو ميكشه ! اگر يادتون مونده باشه تو تونلي كه يكي از ياراي ما رو با فرو كردن چاقو به گردنش ميكشن رزنوف به طور غير منتظره اي جلوي Mason سبز ميشه و با حرف زدن Mason با رزنوف كه تو خيالش هست اون يكي دوستمون قبل از مردن ميگه "به خاطر خدا تمومش كن" ( خودم به شخصه قبل اينكه بازي رو تموم كنم با خودم ميگفتم چرا اين اينطوري گفت مگه من چيكار كردم كه اين به من ميگه تمومش كن ! نگو اون بدبخت فكر ميكرده من دارم با روح و ديوار حرف ميزنم )
4. ديگه فعلا چيز قابل ذكري يادم نيست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

gap
16-11-2010, 23:05
سلام
دوستان تو مود مولتی پلیر، آپشن نداره؟!! منظورم مثل MW2 هست که رادار و زمان رو غیر فعال می کردیم! یا روی حالت هاردکور قرار می دادیم! من هر چی گشتم نبود! :(

شاد باشید:40:
داره،از قسمت Match options میتونی تنظیم کنی.

majid.shiraz
16-11-2010, 23:30
سلام دوستان یه مشکل کوچولو داریم لطفا کمک کنید
من دو تا سیستم دارم یکی قدیمی و یکی جدید چون قدیمیه قدرت اجرای بازی گرافیک بالا رو نداره call of duty1 رو روی هر دوتا سیستم نصب کردم که مولتی بازی کنیم اما تنظیمات بازی رو نمیتونم درست کنم سیستمها الان با هم شیر هستند اما بازی تنظیمات عجیبی داره ممنون میشم کمک کنید.

Turok-71
16-11-2010, 23:36
نه مثل اينكه ضريب هوش مصنوعيت بالاست البرز d:
Dimitri پروتاگونيست مراحل روسيه World at War بود واسه همين رزنوف دوبار گفت كه اون يك قهرمانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدا از شوخي هر چند هم تو و هم خيليها اين مسائل رو ميدونن ولي به نظرم مطرح شدن اينا تو تاپيك بهتره !
اينا جزئيات داستاني كه من فعلا به ذهنم ميرسه :
1. د
3. Reznov در پايان مرحله ي دوم و بعد از صحنه ي موتور سواري و پريدن روي كاميون ميميره و بعد از اون Reznov فقط تو ذهن Mason بوده ولي در طول مراحل به ما خيلي كمك ميكنه و خيلي ها رو ميكشه ! اگر يادتون مونده باشه تو تونلي كه يكي از ياراي ما رو با فرو كردن چاقو به گردنش ميكشن رزنوف به طور غير منتظره اي جلوي Mason سبز ميشه و با حرف زدن Mason با رزنوف كه تو خيالش هست اون يكي دوستمون قبل از مردن ميگه "به خاطر خدا تمومش كن" ( خودم به شخصه قبل اينكه بازي رو تموم كنم با خودم ميگفتم چرا اين اينطوري گفت مگه من چيكار كردم كه اين به من ميگه تمومش كن ! نگو اون بدبخت فكر ميكرده من دارم با روح و ديوار حرف ميزنم )

آره این جاش خیلی جالب بود:

اگه هم یادت باشه وقتی به اردوگاه واسه دستگیری دکتر استینر حمله میکنن اول دکتر رو رزنوف میکشه ولی بعد که با ارتش حمله کردیم میسون بود که دکتر رو کشت...
اینم بگم که دیمیتری از متحدین دراگویچ بود ولی واسه سلاح شیمیایی که دکتر استینر اختراع کرده بود بیچاره به موش آزمایگاشگاهی تبدیل شد و گاز رو روش امتحان کردن...
رزنوف هم خیلی به دیمیتری علاقه داشت و بعد از اون با خودش عهد بست که دراگویچ رو بکشه که این کارو مرحله آخر میسون انجام داد و انتقام رفقا رو گرفت...

B.3.S.T
17-11-2010, 00:09
با این تفاصیر نقش آدم ما تو بازی نبوده بلکه تو توهم بوده!6 ساعت داشتیم خودمونو گول میزدیم!!!من که از حقم نمیگذرم...اون دنیا یقه سازنده بازی رو میگیرم میگم 6 ساعت از عمر با ارزشم رو سر کارم گذاشتی!!!:31:

Hamid Hamid
17-11-2010, 20:34
سلام دوستان.
تو منوی اصلی اونجا که رو صندلی نشستیم.من LT &RT رو میزنم و میرم سمت کامپیوتر.دوستان اونجا چی تایپ کنم؟
انگار میگفتیذ با تایپ یه کلمه یه مدل جدید گیم میشه بازی کرد.
ممنون اگه راهنمایی کنید

Leon-117
17-11-2010, 20:51
سلام دوستان.
تو منوی اصلی اونجا که رو صندلی نشستیم.من LT &RT رو میزنم و میرم سمت کامپیوتر.دوستان اونجا چی تایپ کنم؟
انگار میگفتیذ با تایپ یه کلمه یه مدل جدید گیم میشه بازی کرد.
ممنون اگه راهنمایی کنید
سلام.
اول تايپ كنيد cd بعد تايپ كنيد DOA كه يه بازي آركيد باز ميشه.يه بازي Text adventure هم هست كه با تايپ كردنZORK باز ميشه.:20::10:

Alex merccer
17-11-2010, 22:03
داره،از قسمت Match options میتونی تنظیم کنی.

توی split screen نداره فقط تو system link داره:31:

Legend
17-11-2010, 22:38
توی split screen نداره فقط تو system link داره:31:
تایید!
چه علتی میتونه داشته باشه که حذفش کردند؟!‌ :|

genius_islamic
18-11-2010, 03:19
سلام دو تا سوال داشتم
اول این کاپیتان کی بود (فکر کنم کاپیتان پرایس)که از جنگ جهانی تا حالا توی بازی هست بازم هست ؟؟؟؟؟؟اصلا چرا از جنگ جهانی دوم تاحالا هست یعنی پیر نمیشه این بابا
2-این بابایی که توی نسخه modern wawe fare 2 توی قسمت برفی که صخره نوردی میکردیم باهامون بود هم هست ؟؟؟؟؟؟؟؟

MJ assassins creed
18-11-2010, 07:30
سلام دو تا سوال داشتم
اول این کاپیتان کی بود (فکر کنم کاپیتان پرایس)که از جنگ جهانی تا حالا توی بازی هست بازم هست ؟؟؟؟؟؟اصلا چرا از جنگ جهانی دوم تاحالا هست یعنی پیر نمیشه این بابا
2-این بابایی که توی نسخه modern wawe fare 2 توی قسمت برفی که صخره نوردی میکردیم باهامون بود هم هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
1-نه کاپیتان پرایس نیست.درمورد سوالتون که چرا پیر نمیشه وقتی دیدمش ازش میپرسم.
2-اگر منظورتون مک تاویش هست اونم نیست.

Alex merccer
18-11-2010, 12:22
تایید!
چه علتی میتونه داشته باشه که حذفش کردند؟!‌ :|

اینشو دیگه نمس دونم.شما فهمیدی به ما هم بگو.

pedram_sad
18-11-2010, 13:50
دوستان من رسيدم مرحله rebirth اونجا كه با يارو renkov ميرن يواشكي جلو
به سومين نقطه كه مي ايستن كه ميرسيم اون سربازه كه تو نور ايستاده پشتش به ماست
اونجا دقيقا بعد از 2 ثانيه اين بارو ميگه you've been spotted و همه ميريزن ميكشن
چند بار رفتم همين بود
restart هم كردم همين بود
انگار bug زده چون اصلا كسي من رو ني مبينه

همه جوره هم تست كردم هم پشت اين رفقيم ايستادم هم دفتم سمت راست تو سايه ايستادم

halflife g
18-11-2010, 20:02
اول جواب پدرام بعد یه خبر خوب:31::

پدرام جان اونجا گیر داره دیگه..... reznov میره وایمسه تو سایه عوضش تو باید بری طرف اون سربازه و بکشیش....... .از باگای بازیه.... .

حالا خبر....:31::

Call of Duty: Black Ops رکورد تمامی سرگرمی ها را شکست!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Activision اعلام کرد که Call of Duty: Black Ops در پنج روز اول عرضه 650 میلیون دلار فروخته است.

این در حالی است که ساخته ی استودیوی Infinity Ward یعنی Modern Warfare 2 در این بازه ی زمانی 550 میلیون دلار فروخته بود. این بازی با این فروش خیره کننده، رکورد فروش تمامی گیشه های سینما، کتاب ها و بازی های رایانه ای در پنج روز اول را شکسته است.

Activision همچنین اعلام کرده است که تا پایان روز اول عرضه، 5.9 میلیون ساعت صرف بخش مالتی پلیر بازی شده است و 2.6 میلیون کاربر Live در روز اول به تجربه ی بخش مالتی پلیر بازی پرداخته اند.

رئیس این شرکت، Bobby Kotick، نیز در مورد این موفقیت گفت: Call of Duty برای دومین سال تبدیل به بزرگترین سرگرمی تاریخ در زمینه ی فروش در پنج روز اول عرضه در بین تمامی سرگرمی ها شده است.
موفقیت این عنوان، درخواست وسیع سرگرمی پویا را نشان می دهد و میلیون ها خریدار به جای استفاده از سایر رسانه ها، Call of Duty: Black Ops را در سطوحی بی سابقه انتخاب می کنند.

Black Ops در پنج روز اول عرضه در آمریکا و انگلستان، 5.6 میلیون نسخه فروخته است و در هفته ی اول نیز 2 میلیون نسخه در انگلستان فروش داشته است.

از آنجاییکه اکنون اوایل فروش تعطیلات آخر سال است، Activision به ادامه ی فروش خارق العاده ی Call of Duty: Black Ops در ماه های آینده بسیار خوش بین است.

منبع خبر :bz

.

Big-Boss
18-11-2010, 20:19

پدرام جان اونجا گیر داره دیگه..... reznov میره وایمسه تو سایه عوضش تو باید بری طرف اون سربازه و بکشیش....... .از باگای بازیه.... .

.

مطمعا هستي باگ هست عزيزم؟
چون من اين اينطور كه ديدم بايد قبل از اون كه يه چيزي رو مخابره كنه سريع كارش رو تموم كنيم. واسه همين هم سينماتيك ميزنه.

--------------------

با اينكه داستانش خيلي از داستان دو بازي manhunt2 و black وام گرفته بود. يكي از بهترين داستان هاي اين چند وقته بود.

halflife g
18-11-2010, 20:22
چون من اين اينطور كه ديدم بايد قبل از اون كه يه چيزي رو مخابره كنه سريع كارش رو تموم كنيم. واسه همين هم سينماتيك ميزنه.

--------------------

با اينكه داستانش خيلي از داستان دو بازي manhunt2 و black وام گرفته بود. يكي از بهترين داستان هاي اين چند وقته بود.

اخه اون که چیزی مخابره نمی کنه..شایدم من ندیم......... .احتمالا شاید باگ نباشه...چون حداقل من که تو این بازی باگ زیادی ندیدم....در نتیجه احتمال داره حرف شما درس باشه ارش جان........ .:31:

pedram_sad
18-11-2010, 20:41

bz

.

بحث همين جاست كه reznov ميره سمت چپ تو نور وا ميسه
و اصلا هر كاري كني خراب ميشه
ميرم يك سره پشت سر بازه تا بيام بزنم باز هم خراب ميشه

Big-Boss
18-11-2010, 20:44
اخه اون که چیزی مخابره نمی کنه..شایدم من ندیم......... .احتمالا شاید باگ نباشه...چون حداقل من که تو این بازی باگ زیادی ندیدم....در نتیجه احتمال داره حرف شما درس باشه ارش جان........ .:31:

اگه اشتباه نكنم با بي سيم داشت صحبت مي كرد تا قبل از تموم شدن حرفش بايد به لقاالله مي فرستاديمش :دي
ولي انصافا خوب بازي از لحاظ مختلف پرداخت شده.

اينقدر خوب داستان كار شده بود كه تا هادسون نگفت با اون همه عجيب بودن حضور رزنوو در همه جا حدس نزدم داستان از چه قراره.
شخصيت هايي بازي مثل وودز و بومن و ... با اونكه دعوت حق رو لبيك گفتن ولي جا استفاده واسه اين ip هنوز دارن،شخصيت پردازي خوبي داره بازي.

B.3.S.T
19-11-2010, 00:15
پنج روز اول عرضه 650 میلیون دلار

اوه....دمش گرم که حداقل فروشش ترکوند و الی خود بازی که در قیاس با mw2 حرفی واسه گفتن نداشت!

vahidgame
19-11-2010, 00:22
COD یه خاصیتی داره که بازیش در حد تیم ملی ایران هم باشه بازم فروش تخیلی خودشو می کنه :31:

Mostafa NBA
19-11-2010, 00:48
اوه....دمش گرم که حداقل فروشش ترکوند و الی خود بازی که در قیاس با mw2 حرفی واسه گفتن نداشت!

COD یه خاصیتی داره که بازیش در حد تیم ملی ایران هم باشه بازم فروش تخیلی خودشو می کنه :31:

اگه پشتوانه هایی مثل MW و MW2 پشت این نسخه نبود مطمئن باشید این اتفاق نمیوفتاد. در اینصورت پشتوانه ی این نسخه میشد فاجعه ای به نام World at War :27:

Alireza.M67
19-11-2010, 12:41
اگه پشتوانه هایی مثل MW و MW2 پشت این نسخه نبود مطمئن باشید این اتفاق نمیوفتاد. در اینصورت پشتوانه ی این نسخه میشد فاجعه ای به نام World at War :27:

من که با این BLACK OPS بیشتر از او 2 تا Modern warfare حال کردم .
این بازی واقعا جذاب بود و در طراحی مراحلش خلاقیت زیادی به کار رفته بود .

Mostafa NBA
19-11-2010, 13:22
من که با این BLACK OPS بیشتر از او 2 تا Modern warfare حال کردم .
این بازی واقعا جذاب بود و در طراحی مراحلش خلاقیت زیادی به کار رفته بود .

این موضوع سلیقه ای هست اما تنها چیزی که مهمه برای من و اصلاً به گرافیک و گیم پلای هم کار ندارم این بود که بازی منو درگیر خودش نکرد ! تفاوت MW ها در این بود که گیمر رو خیلی خیلی درگیر روند بازی میکرد و واقعاً من نسبت به اتفاقاتی که توی بازی می افتاد حساس بودم و برام مهم بود که الان چه اتفاقی می افته. اما Black Ops اینطور نبود.

pedram_sad
19-11-2010, 14:22
خوب اون تيكه بعد از چند بار rseatrt كردن درست شد و ردش كردم

بازي هم ديشب تمام شد
خداييش با وجود اين همه باگ باز هم يك شاهكار به تمام معني بود
اين همه خلاقيت در game design و كارگرداني رو تو كم تر بازي ديده بودم
مخصوصا مراحل اخر بازي

واقعا سري بازي هاي COD يك جوراي اعتبار صنعت Game شدن تو اين سال ها

hasanmotori
19-11-2010, 14:36
این جمله, اولین جمله ای است که ابتدای اولین پیش نمایش از بازی COD Black ops شنیده شد . پس این گونه نتیجه می گیریم که پایه و اسا س بازی در دل تاریخ پنهان شده و اسراری از ان را بر ملا می سازد که قبلا در اینگونه بازی ها شاهد ان نبودیم.

از نظر من بازی COD .B.O شاهکار و انقلابی در بین تمام بازی های اول شخص است و به سایرین رقبا ی خود نشان داد که هنوز داستان ها یی بسیار خاص و منحصر به فرد وجود دارند که بتوان از این داستان ها بازی هایی با بالانس فوق العاده ساخت .

اگر خیلی تیز و نکته سنج باشید و به تمامی دیالوگ ها و مکالمات در بازی دقت کنید شاید بتوانید کل داستان بازی را برای اولین بار که بازی را تمام می کنید (چون خودم بازی را ۲ بار تمام کردم فکر می کنم بازیخور ها ی دیگر نیز به ۱ بار تمام کردن این بازی قانع نباشند) متوجه شوید. شاید کمی در داستان بازی بزرگ نمایی کردم ولی خوب در نگاه کلی داستان خیلی هم پیچیده نیست ولی طرز به تصویر کشیدن داستان با هنری خاص ممکن است داستان را برای خیلی از مخاطبین پیچیده کرده باشد.......

متن کامل :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Hamid Hamid
19-11-2010, 22:15
واقعا از لحاظ گرافیکی من تا حالا همچین گیمی ندیده بودم.خیلی کار شده بود.رو تک تک صحنه ها و مراحل نکات استثنایی گرافیکی وجود داره.
واقعا عالی.
دوستان کسی میتونه داستان کامل رو بگه؟
ممنون

Alireza.M67
19-11-2010, 23:57
بذار یه قدم برم جلوتر ...
امروز بازیو تمام کردم و اگه بگم باحال ترین FPS ای بود که تا حالا تو زندگیم بازی کردم بیراه نگفتم .
من کلا از این سبکهای بکش برو جلو خوشم نمیاد ولی خداییش بعضی از بازیها خیلی استثنا هستن و نمیشه ازشون گذشت .
شاید خیلیا از بازی خیلی انتقادها کرده باشن ولی نمیدونم چرا بازی انقدر به من چسبید .
اون مرحله که توی یه تونل زیر زمینی بود دیگه آخرش بود ، خیلی عالی بود .
حتی با FPS هایی مثل Halo و KZ و ... هم انقدر حال نکرده بودم .
خلاصه اینکه دستشون درد نکنه ، کاشکی شماره بعدی رو هم بدن همین شرکت بسازه .
راستی حضور Kennedy تو این بازی جذابیتش رو 2 برابر کرده بود من که کلا از این آدم خوشم میاد چون واقعا پخته حرف میزد .
آخر بازی هم یه جمله ی قشنگ میگه :
forgive your enemy but dont forget his name

B.3.S.T
20-11-2010, 00:32
اون مرحله که توی یه تونل زیر زمینی بود دیگه آخرش بود ، خیلی عالی بود .

آره...بعضآ یک سری سوسک هم دیده میشد رو دیوار که تا نور چراغ قوه می افتاد پراکنده میشدن(خیلی جدید و طبیعی بود): دی
من بیشتر با اون مرحله بازی حال کردم که reznov داخل کشتی شد و با 7تیر و چراغ قوه باید یک مسیری رو طی می کرد(یک صحنه بود که به نظرم یک سیاه پوستی رو دار زده بودن و همینجوری آویزون مونده بود:ترسناک:بعد جالبیش اینجا بود وقتی باهاش برخورد می کردی اونم تکون می خورد خیلی طبیعی!: دی)
+
کلآ نمیشه گفت بازی خوب نبوده چون یک سری شاتها و ویژگیهای جدید با خودش داشت ولی باز mw2 یه چیز دیگس

roham_06
21-11-2010, 07:47
سلام.
من مرحله بعد از اون هليكوپتر سواريه هستم..
چقدر مونده تموم بشه؟؟؟

B.3.S.T
21-11-2010, 16:13
سلام.
من مرحله بعد از اون هليكوپتر سواريه هستم..
چقدر مونده تموم بشه؟؟؟

آخراشی...شاید اگر خوب بازی کنی 30-45 دقیقه دیگه تموم میشه

aha2012
21-11-2010, 17:12
تو نسخه ی کنسول دمویی داره که تو نسخه ی پی سی نداره

Shahroozs2
21-11-2010, 18:10
تو نسخه ی کنسول دمویی داره که تو نسخه ی پی سی نداره
ک.د.م دمو؟

aha2012
21-11-2010, 18:35
همون دموی اولش که زنه سیگار میکشه که من تو نسخه ی پی سی ندیدمش

AlexMercer
21-11-2010, 18:43
همون دموی اولش که زنه سیگار میکشه که من تو نسخه ی پی سی ندیدمش

عزیزم اونجا کنترل دید شما دست خودته یعنی با موس دوربین رو میشه کنترل کرد و اینور و اونور رو دید. شما سعی کن موقعی که تو پنتاگون هستی فقط سمت راست رو ناه کنی اون خانم رو میبینی:46:

aha2012
21-11-2010, 18:56
عزیزم اونجا کنترل دید شما دست خودته یعنی با موس دوربین رو میشه کنترل کرد و اینور و اونور رو دید. شما سعی کن موقعی که تو پنتاگون هستی فقط سمت راست رو ناه کنی اون خانم رو میبینی:46:
مرسی داداش ولی اونجا رو دیدم
بازیو تا ران میکنی یه زنه هست که سیگار میکشه ،به عبارتتی فیلمه و اصلا دموی بازی نیست.
مثل فیلمهای بازیه nfs

AlexMercer
21-11-2010, 19:11
مرسی داداش ولی اونجا رو دیدم
بازیو تا ران میکنی یه زنه هست که سیگار میکشه ،به عبارتتی فیلمه و اصلا دموی بازی نیست.
مثل فیلمهای بازیه nfs

آهان اونم من دیدم. شما اول دکمه ای نزن بزار هرچی تبلیغ و اسم شرکت و اینها هست نشون داده بشه.:46:

hosseincode2008
21-11-2010, 23:00
از اونجايي كه تاپيك پي سي با تاپيك حل مشكلات بازيها اشتباه گرفته ميشه ترجيح ميدم تو اين تاپيك ادامه بدم فقط .
امروز براي بار سوم بازي رو تموم كردم وقتي هم كه تيتراژ پخش ميشد داشتم به بار چهارم فكر ميكردم . ميخوام اگه گرفتاري ها اجازه بدن يه مطلب جالب در مورد بازي و داستانش بنويسم كه پايه ي اصليش ويكي پديا هست ولي قصد دارم حين بازي كردن براي بار چهارم نكات جالبي كه تو بازي باهاش برخورد ميكنم ، ريزه كاريهايي كه ميبينم ، نقل قول هاي تاثير گذار ، مسائل حاشيه اي و ... رو بنويسم . خودم كه تو ذهنم چيز جالبي تجسم كردم حالا ببينيم چي از آب درمياد bg: درس و مشق نبود يه Universe هم واسه اين بازي ميزديم خودمون حال كنيم D: هر چند ماله Mass Effect نيمه كاره مونده ولي با زمزمه هاي Mass Effect 3 بايد دوباره دست به كار شم :bg

hosseincode2008
22-11-2010, 19:36
Operation 40

Alex Mason از تيم Op 40 ، سانتا ماريا، كوبا - 17 آپريل 1961
با يك كات سنس بازي شروع ميشود و يك بازجوكننده ناشناس سوالاتي از شما ميپرسد . با طفره رفتن Mason چندين بار مورد شوك قرار ميگيرد . اين مرحله شروع ميشود و ما (ميسون) Mason ، (وودز) Woods و (بومن) Bowman رو ميبينيم كه دارن با (كارلوس) Carlos صاحب بار صحبت ميكنند . كارلوس اطلاعات مورد نياز ماموريت را كه ترور (فيدل كاسترو) Fidel Castro ست به آنها ميدهد . سربازان كوبايي وارد بار ميشوند و با رقاصه درگير ميشوند و تيم ميسون سعي ميكنند سكوت كنند .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرباز (به اسپانيايي): پاسپورتت رو سريع در بيار و از اينجا گم شو كاپيتاليست عوضي
رقاصه: به من دست نزن پدرسگ، تو ديگه از كدوم گوري اومدي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يكي از سربازان به طرف ميسون مي آيد تا ميسون را بگيرد اما قبل از او وودز خودش را ميگيرد و چاقويش را در دستش كرده و با زدن بطري در سرش ناكارش ميكند . ميسون كلتش را در مي اورد و سربازان داخل بار را ميكشد و كارلوس اسلحه ي شايسته تري به او ميدهد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وودز: در مورد بار متاسفم كارلوس
كارلوس: مشكلي نيست... افرادم جنازه ها رو از بين ميبرن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميسون و وودز از بار خارج ميشوند و با كشتن سربازان كوبايي در خيابان پيشروي ميكنند در حالي كه بومن و كارلوس داخل بار باقي ميمانند و انها را پشتيباني ميكنند . بعد از مدتي اين چهار نفر به هم ملحق ميشوند و به نبردشان ادامه ميدهند . جلوتر با راه بندان شديد پليس مواجه ميشوند و ناچار به كوچه ي فرعي ميروند . شانس با آنهاست زيرا يك ماشين در باز منتظر آنهاست . كارلوس به آنها ميگويد كه در فرودگاه منتظر آنهاست و از آنها جدا ميشود . ميسون پشت فرمان مينشيند و بعد از عبور از چندين ماشين پليس سرانجام ماشينشان منفجر ميشود و صحنه به اتاق بازجويي برميگردد ، جاييكه بار ديگر به ميسون شوك ميدهند .

$: ماشيني كه ميسون و تيمش براي فرار از آن استفاده ميكنند 5 دنده است! چيزي كه در آن دوره ي زماني وجود نداشت .

فلش بك ها از مدتي بعد دوباره پيگيري ميشوند و ميسون به همراه تيمش را ميبينيم كه از بالاي تپه به ساختمان مورد نظر خود نگاه ميكنند . وقتي سيگنال مورد نظر را دريافت ميكنند نبرد خود را از سر ميگيرند و ميسون ، وودز و بومن مقاومت سختي را پشت سر ميگذراند . آنها وارد ساختمان مورد نظر كه فيدل كاسترو در آن واقع است ميشوند و ميسون با صحنه ي آهسته فيدل كاسترو را كه سعي داشت از زن خود به عنوان سپر استفاده كند ، ميكشد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وودز: سگ ديوونه، كاسترو از اون به عنوان سپر استفاده ميكنه ولي اون هنوز ميخواد ازش محافظت كنه؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

$: اين قسمت از بازي از انجايي كه بازيكن را مجبور ميكند يكي از رهبران جهاني را به قتل برساند سروصداي زيادي به پا كرد . يك سايت كوبايي معتبر آمريكايي ها را متهم به اين كرد كه انها از انجايي كه نتوانسته اند در پنجاه سال گذشته در واقعيت اين كار را بكنند سعي ميكنند در دنياي مجازي اين كار را انجام دهند! هرچند در اين مرحله نيز همانند واقعيت تيم اعزام شده از ترور فيدل كاسترو عاجز ماندند .

ميسون و تيمش به سختي پيشروي ميكنند و از ميان انبوهي از گلوله و انفجار خود را به هواپيماي اماده كه كارلوس قول داده بود ميرسانند تا فرار كنند . ميسون مسئوليت دفاع از هواپيما تا زمان تيك آف را برعهده ميگيرد . با اظهار نا اميدي بومن از اينكه آنها راه را بسته اند، ميسون از هواپيما پايين ميپرد تا با استفاده از سلاح ضدهوايي راه را باز كند .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بومن: وودز، يه مشكلي داريم... اون ماشيناي لعنتي راه رو بستن
ميسون: صداتو شنيدم بومن، اون با من
...
وودز: ديوونه شدي ميسون؟ اونا تيكه تيكت ميكنن... ميسون لعنت به تو!
ميسون (بعد از بلند شدن هواپيما): چاره اي نداشتم وودز... من كاري كه برعهده گرفتم رو بلدم...

او موفق ميشود و وودز ، بومن و كارلوس به سلامت فرار ميكنند اما او با ضربه مشت (كراوشنكو) Lev Kravchenko روي زمين ميافتد . ميسون وقتي به هوش مي آيد اولين چيزي كه ميبيند فيدل كاستروست كه ميخواهد ميسون را به عنوان هديه اي به (دراگوويچ) Nikita Dragovich در برابر همكاريشان بدهد . اينجا معلوم ميشود آنهايي كه ميسون و تيمش كشته اند بدل فيدل كاسترو بوده است نه خود او .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ميسون: تو مردي... ما تو رو كشتيم
فيدل كاسترو: نه... شما يه بدل رو كشتيد... فكر ميكني ما نميدونستيم چه نقشه اي داريد؟!
دراگوويچ: ما هميشه ميدونيم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كاسترو به دراگوويچ ميگويد كه مطمئن شود ميسون حتما عذاب بكشد . ميسون در خلال بازجوييها اعتراف ميكند كه دراگوويچ اين كار را كرده و او بدجور عذاب كشيده است .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فيدل كاسترو (خطاب به دراگوويچ): هر كاري ميخواي باهاش بكن... اون هديه ي من به توست... به افتخار همكاريهاي جديدمون... فقط مطمئن شو كه عذاب ميكشه
دراگوويچ: اون عذاب كشيدن رو ماوراي تاريك ترين وحشتهاش خواهد چشيد! ( خطاب به ميسون) واست نقشه ها دارم آمريكايي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين مرحله چيز خاصي نداشت، مرحله ي بعد Vorkuta كه براي من يكي از بهترين قسمت هاي يك بازي تو عمرم بود به زودي...

MobinS
24-11-2010, 17:34
من تازه امروز بازیو گرفتم. اول می خواستم بدونم که آهنگ اولش واسه همه همینجوره؟ یعنی تیکه تیکه هست؟ " دینگ - دینگ - دینگ" یک صدا همش میده! بعدش گرافیکشم این که خیلی از نسخه قبلیش پایین تره. واسه همه همینجوره یا مشکل از کنسول یا دی وی دی بازی هست؟ مثلا اونجایی که کمک می کنیم دوستامون با هواپیما دربرن ، بعدش مارو می گیرن ، صفحه سیاه میشه بعدش یک فرمانده رو نشون میده با لباس سبز! اون واقعا گرافیکش مضخرف بود! واسه همه همینه؟

aha2012
24-11-2010, 17:49
من تازه امروز بازیو گرفتم. اول می خواستم بدونم که آهنگ اولش واسه همه همینجوره؟ یعنی تیکه تیکه هست؟ " دینگ - دینگ - دینگ" یک صدا همش میده! بعدش گرافیکشم این که خیلی از نسخه قبلیش پایین تره. واسه همه همینجوره یا مشکل از کنسول یا دی وی دی بازی هست؟ مثلا اونجایی که کمک می کنیم دوستامون با هواپیما دربرن ، بعدش مارو می گیرن ، صفحه سیاه میشه بعدش یک فرمانده رو نشون میده با لباس سبز! اون واقعا گرافیکش مضخرف بود! واسه همه همینه؟
من که همچین مشکلی نداشتم.به احتمال زیاد مشکل خود بازی هست و از دی وی دیه

MobinS
24-11-2010, 18:12
من که همچین مشکلی نداشتم.به احتمال زیاد مشکل خود بازی هست و از دی وی دیه

بعدش شما توی "قسمت لوکال > اسپلیت/اسکرین" ، می تونید با دو تا دسته بازی کنید؟ آخه واسه من توی لودیننگش گیر می کنه!

aha2012
24-11-2010, 19:08
بعدش شما توی "قسمت لوکال > اسپلیت/اسکرین" ، می تونید با دو تا دسته بازی کنید؟ آخه واسه من توی لودیننگش گیر می کنه!
راستش امتحانش نکردم
اگه گیر میکنه پس 100 درصد مشکل از دی وی دیه بازیته.عوضش کن

MobinS
24-11-2010, 22:07
راستش امتحانش نکردم
اگه گیر میکنه پس 100 درصد مشکل از دی وی دیه بازیته.عوضش کن

سرمو زدم به دیوار رفتم یکی دیگه گرفتم! ممنون از راهنمایی ها!

B.3.S.T
25-11-2010, 00:36
جناب حسین کجا رفتی پس!؟بیا بقیش رو تفصیر کن سرد شد از دهن افتاد!!!:31:
منتظریم داداش...دمت گرم

MobinS
25-11-2010, 10:15
آره بسی حال داد خوندیم! حسین بقیشو هم بنویس!

hosseincode2008
25-11-2010, 15:58
Vorkuta

Alex Mason، زندان كاري Vorkuta، روسيه - 6 اكتبر 1963
صحنه با درگيري ساختگي ميسون و رزنوف براي جلب توجه گاردي كه كليد ها را در اختيار دارد، شروع ميشود . آنها موفق ميشوند و گارد با باتون به سمت ميسون مي آيد . رزنوف گارد را Svoloch ( كلمه ي روسي به معناي تفاله! ) صدا ميزند با رفتن گارد به سمت رزنوف ميسون از پشت او را خفت ميكند و بدين ترتيب آنها كليدها را از اون ميدزدند و شورش شروع ميشود . ( قدم اول فرار - Secure the keys - به دست آوردن كليدها )
بقيه زنداني ها نيز همراه ميشوند و حالا ميسون چاقوي ساخته شده توسط زنداني ها را در دست دارد . رزنوف زنداني ها را با برشمردن قدمهاي فرار تشويق ميكند :

Secure the keys ( گرفتن كليدها )
Ascend from darkness ( صعود از تاريكيها )
Rain fire ( باران گلوله )
Unleash the horde ( آزاد كردن گروه )
Skewer the winged beast ( به سيخ كشيدن حيوان بالدار )
Wield a fist of iron ( استفاده از مشت آهنين )
Raise Hell ( جهنم به پا كردن )
Freedom ( آزادي )

ميسون و رزنوف در تونل ها پيشروي ميكنند تا به يك غول بيابوني به نام Sergei ميرسد كه خوشبختانه طرف آنهاست .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رزنوف: اجازه بده معرفي كنم... سرگي كوزين، هيولاي ماگادان
ميسون: از اينكه طرف مايي خوشحالم، سرگي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميسون، سرگي و رزنوف به همراه ساير زنداني ها وارد آسانسور ميشوند ( قدم دوم فرار - Ascend from darkness - صعود از تاريكيها ) داخل آسانسور يكي از روسي ها از رزنوف ميپرسد كه آيا ميسون ، يك آمريكايي ، قابل اعتماد است يا نه . رزنوف جواب ميدهد كه از ته دل به ميسون اعتماد دارد .

$: زنداني اي كه از رزنوف سوال ميكند هربار نامي تصادفي دارد ولي چهره اش يكي است .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]زنداني: رزنوف، مطمئني ميتوني به اين آمريكايي اعتماد كني؟رزنوف: از ته دل، اون و ما زياد باهم فرق نداريم... ما هممون سربازيم، بدون داشتن ارتشي... بهمون خيانت شد...فراموش شديم... تركمون كردند... اينجا هممون با هم برادريم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتي آسانسور به بالا ميرسد چندين زنداني ديده ميشوند كه يكي از گاردها را كه كلتي در دست دارد محاصره كرده اند ولي گارد هر كس را كه نزديك ميشود ميكشد .

$: مشاهده ميشود كه سرباز محاصره شده به دو نفر شليك ميكند ولي اگر بعد از كشته شدن سرباز اسلحه اش را برداريم ميبينيم كه فقط يك گلوله شليك شده!

سرگي از آسانسور بيرون ميرود و تبر بزرگي كه در دست دارد را به صورت قشنگي به گردن گارد ميزند ! ميسون ميتواند كلت اين گارد را بردارد .

$: اگر ميسون اينجا كلت را برندارد، جلوتر يك كلت ديگر پشت ماشين ذغال سنگ قرار داده ميشود .

زنداني ها در بزرگي را كه به محوطه ي انتقال ذغال سنگ ها منتهي ميشود باز ميكنند ولي ماشين گاني كه از بالا محوطه را زير نظر دارد همه ي آنها را ميكشد . ميسون، رزنوف و سرگي به پشت يكي از وسايل حمل ذغال سنگها پناه ميبرند و با هل دادن آن به جلو خود را از باران گلوله حفظ ميكنند و پيشروي ميكنند ( قدم سوم فرار - Rain fire - باراني گلوله ) در انتهاي محوطه برجي كه از انجا تيراندازي ميشد توسط تيركمان بزرگي كه زنداني ها به دست آورده بودند منهدم ميشود و آنها وارد ساختمان نظامي اردوگاه ميشوند . ميسون سپس به بالاي ساختمان ميرود تا با استفاده از تيركمان بزرگ سه هدف را منفجر كند تا افراد خودي كه طبق گفته ي سرباز روسي كناري، گير افتاده اند بتوانند راحت تر فرار كنند ( قدم چهار فرار - Unleash the horde - آزاد كردن گروه ) .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رزنوف (وقتي ميسون با تيركمان شليك ميكند او با بلندگو صحبت ميكند) : همراهان شجاع ما در وركوتا، وقتش رسيده كه عليه ظالمان بالاي سرمون شورش كنيم... امروز ما به اونها قلب واقعي يه روس رو نشون خواهيم داد... ما همه ي خونمون رو براي سرزمين مادريمون داديم... هرچي خواست رو بدون هيچ سوالي پذيرفتيم... جوانيمون رو داديم، قلبمون رو داديم، روحمون رو داديم تا ازش محافظت كنيم... برادرانه در كنارهم با فاشيست هاي آلماني جنگيديم... از بين كثافتها و خون و ماسه ها سينه خيز رفتيم تا به پيروزي باشكوهمون برسيم... نه به خاطر مدال و يا فخرفروشي، بلكه به اين خاطر كه درست ترين كار اون بود... ما براي انتقام جنگيديم... و وقتي برلين سقوط كرد رهبران ما چجوري جواب مارو دادند؟ وقتي برگشتيم استقبالي كه ازمون شد هيجان انگيز كه نبود هيچ بلكه همراه با بدگماني و آزاردهنده بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميسون سپس برميگردد و از اتاق مهماتي كه سرگي درش را شكست شات گان برميگردد و به همراه رزنوف ادامه ميدهند .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رزنوف: هلي كوپتر اينجاست، خوبه
زنداني روس: اين كجاش خوبه ؟
رزنوف: چون همون چيزيه كه ما آرزوش رو ميكرديم... قدم پنجم... به سيخ كشيدن حيوان بالدار ( منظور از بين بردن هلي كوپتر هست )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتي با هلي كوپتر دشمن مواجه ميشوند ميسون اسلحه ي KS23 يكي از زندانيان را كه كشته ميشود برميدارد و با شليك نيزه طناب دار به هلي كوپتر، چون سر ديگر طناب به لوله ي روي زمين بسته شده است، تعادل آن را به هم ميزند و باعث سقوط و منفجر شدن آن ميشود ( قدم پنج فرار - Skewer the winged beast - به سيخ كشيدن حيوان بالدار ) .
ميسون و رزنوف و ديگر زندانيان وارد ساختمان ديگري پر از سربازان دشمن ميشوند و با صدا در آمدن زنگ خطر درها شروع به بسته شدن ميشوند . ناگهان سرگي از در كناري بيرون مي آيد و سعي ميكند در را نگه دارد، ميسون از فرصت استفاده ميكند و خيلي سريع به طرف ديگر در سر ميخورد و از اتاق كنترل در را باز ميكند ولي كمي دير شده است زيرا يكي از سربازان دشمن به سرگي تير ميزند و باعث كشته شدن او ميشود . شورشيان جلوتر ميروند و رزنوف وسيله ي جوشكاري را كه در يكي از اتاقهاست پيدا ميكند و قصد دارد از ان براي بريدن در اتاق مهمات استفاده كند . در اين حين ميسون بايد رزنوف را پشتيباني كند . سرانجام رزنوف در را باز ميكند و به ميسون دستور ميدهد ميني گان Death Machine را بردارد ( قدم ششم فرار - Wield a fist of iron - استفاده از مشت آهنين ) . ميسون با ماشين مرگ هر جنبنده اي را كه ميبيند تكه تكه ميكند ( قدم هفتم فرار - Raise Hell - جهنم به پا كردن ) كمي جلوتر ناگهان نارنجكهاي اشك آور به سمت ميسون و رزنوف و زندانيان انداخته ميشود و ميسون روي زمين مي افتد . ولي رزنوف ميسون را نجات ميدهد و او را به انبار ميكشاند .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ميسون: اونا از گاز اشك آور استفاده كردند، نميتونستم نفس بكشم
بازجوكننده: آيا رزنوف هنوز با تو بود؟
ميسون: اون هرگز منو ترك نكرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

$: اينكه چرا گازهاي اشك آور تاثيري در رزنوف ندارند و او ميتواند ما را نجات دهد كمي عجيب است ولي اين نكته ميتواند اشاره اي به World at War باشد جايي كه در يكي از مراحل آن، رزنوف نحوه فرار از آلوده شدن به وسيله ي گازهاي سمي را توضيح ميدهد .

رزنوف ميخواهد با استفاده از موتورسيكلت هايي كه در انبار وجود دارند مرحله ي هشتم و پاياني فرار يعني آزادي را شروع كند . ميسون و رزنوف با موتورسيكلت هاي جداگانه با پريدن از پنجره به پايين و در بين سيلي از گلوله هاي روان در هوا خود را به يكي از كاميونهاي دشمن ميرسانند . در حالي كه رزنوف كنترل كاميون را برعهده دارد و ميسون از پشت دشمنان را به رگبار بسته است رزنوف فرياد ميزند كه ميسون به سمت قطار بپرد . ميسون اين كار را ميكند ولي رزنوف نميتواند قدم هشتم، آزادي، را به پايان برساند و ما از ديد ميسون روي قطار ميبينيم كه رزنوف با كاميون منحرف ميشود و صحنه قطع ميشود .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ميسون (بعد از پريدن روي قطار): نوبت توست... بپر... قدم هشتم رزنوف... آزادي
رزنوف: براي تو ميسون... نه من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MobinS
25-11-2010, 16:40
مگه این نسخه ادامه 5 هست؟ 4 هم ادامه 6 بود؟ infinity ward کار خودشو می کنه Teyrach هم کار خودشو پس!

Little Sparrow
25-11-2010, 16:45
واقعا شما نفهمیدید؟Reznov همون Reznov کال اف دیوتی 5 هستش دیگه.همون که تو مراحل روسیه بود.

MobinS
26-11-2010, 00:17
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواقعا شما نفهمیدید؟Reznov همون Reznov کال اف دیوتی 5 هستش دیگه.همون که تو مراحل روسیه بود.

اووووووووو! خب اونو من دو سال پیش بازیکردم یادم نیست که!
من الان مرحله ویتنام گیر کردم ، یک جایی هست که پایین یک علامت زده و یک لشکر بزرگ هم پشت صحنه داره میاد ، ( بعد از این که از پله ها میایم پایین) بعدشم هر چی می کشم بازم میان ، بی نهایتنند!

aha2012
26-11-2010, 00:39
اووووووووو! خب اونو من دو سال پیش بازیکردم یادم نیست که!
من الان مرحله ویتنام گیر کردم ، یک جایی هست که پایین یک علامت زده و یک لشکر بزرگ هم پشت صحنه داره میاد ، ( بعد از این که از پله ها میایم پایین) بعدشم هر چی می کشم بازم میان ، بی نهایتنند!
فکر کنم اونجا باید بری پایین ، 3 تا بشکه هست و باید بری جولوشون x بزنی و با چاقو سوراخ میکنه بشکه رو و بعدش پرت میکنه به سمت دشمنا و میترکه .همین

MobinS
26-11-2010, 11:17
آها آره! بگو پس چرا هی می گفت ، Go For The Barrels

MobinS
27-11-2010, 18:12
بالاخره بازیو تموم کردم. چون نمیدونستم کدوم تاژیک بزنم اینو توی هردوتا میزنم.
بازیش در کل خیلی خوب بود. گرافیک چهره ها واقعا عالی ژردازش شده بود و کلا برای من اندازه دوتا modern warfare های قبلی حال داد.اولا چند تا نقطه قوت داشت :

1- گرافیک چهره ها عالی: واقعاجذاب بود انی صحنش. به طوری که هر کی چهره هارو از نزدیک میدید چند لحظه میخکوب میشد و مات و مبهوت نگاه میکرد! یادمه یک زمانی می گفتن که آینده حتما یک بازی میاد که دیگه کپ آدم میشن شخصیتا از نظر گرافیکی!
2- صحنه های اکشن زیاد و جذاب : یکی از دلایل بسیار مهم معروف شدن سری کال آو دیوتی همین دلیل بود. بین اون همه بازی که شوتر خالی بود یک دفعه بازی call of duty : modern warfare سر به میدان آورد. واقعا اون زمان وقتی میدیدم مثلا کشتی غرق میشه ، آب میاد توی کشتی ، تصویر کج میهش ، میدووی ، اسلحه ات میوفته ، می پری به سمت هلیکوپتر و... خیلی حال می کردیم. خوشبختانه این جور صحنه ها توی این نسخه بازی خیلی زیاد بود.
3- تقریبا میشه گفت کامل ترین قسمت multiplayer توی سری بازی های کال آو دیوتی : انواع مپ - اسلحه - مود - پرک و... توی این نسخه وجود داره. و این تنوعات جدید نسبت به قبل و چیزایی که اضافه شده باعث شده که مولتی پلیر بازیو بهتر کنه!
4- صلاح های متننوع : توضیح خاصی نداره! صلاح ها خیلی متنوع بودن دیگه :دی

و اما نقاط منفی :

1-خالی بندی بیش از اندازه : دیگه از مرز خودش گذشته بود!‌چند بار آدم می تونه جان سالم بدر ببره آخه؟ چطوری وقتی هلیکوژتر آتیش میگیره نمی ترکه؟ چطوری موقع بازی جویی می گیریم با یک کلت 6 تا گارد گردن کلفت با مسلسل رو می کشیم؟ چطوری دو نفر که به مسلسل رومون رگبار گرفتن رو با خیال راحت و با دو تا تیر کلت می کشیم؟ دیگه خالی بندی ها بیش از اندازه شده بود توی انی نسخه!
2- ضعیف طراحی شدن مراحل stealth یا "یواشکی کاری:دی" : اصلا هیچ ترس و استرسی نبود توی این جور مراحل. اولا بسیار راحت طراحی شده بود دوما می دونستی که اگه بچسبی به فرماندت هیچیت نمیشه! دیگه هیچ استرس و جذابیت نداشت این مراحل بازی.
3-باگ : باگ های بازی : 1- باگ کتاب خوانی : وقتی کسیو می کشتی میوفتاد روی زمین ، دوتا دستشو می گیره جلوی خودش و شروع می کنه به کتاب خونی :دی بالاخره هفته کتابخونی بود دیگه! همون روز ریلیز! 2: آر پی جی : وقتی که آر پی جی می زدی توی یکی از مرحله هاش ٰ‌دو نفره روی سقف همین طور روی هوای گیر می کردند ، ‌نه تیر میزدند نه می خوردند! و... ( موارد دوتا دیگه هم هست، دیگه حوصله ندارم تایپ کنم!)
4- تبلیغاتی آمریکایی : دیگه توی این نسخه اش به روسیه توپونده بود ، به چین توپونده بود ، به کوبایی ها توپونده بود ، به ویتنامی های بیچاره هم توپونده بود ! یادشون رفته که خودشون حمله کردن به اون بیچاره ها! حالا یکی خبر نداشته باشه و این بازیو کنه می بینه که ویتنامی ها آدم های عادی رو می کشن ، شکنجه می کنن همیشه هم لبخند شیطانی روی لباشونه! واقعا دیگه این نسخه بازی اینقدر تبلیغات آمریکایی داشت که واقعا آزار دهنده بود.

در کل من از بازی راضی بود و در کل به بازی نمره ی زیر رو میدم :

9.0

MobinS
27-11-2010, 18:55
یک ترفند باحال. همون طور که میدونید توی منوی بازی با روی صندلی بسته شدیم ، اگه سرتونو بیارید ژایین میبینید که بسته شدید شما با زدن دو دکمه ی نشانه گیری و تیر اندازی می تونید خودتونو از روی صندلی نجات بدین. با این کار در ps 3 و xbox 360 اچیومنت و یا تروفی می گیرید. بعدش به پشت صندلی برید و از کامپیوتری که دارای اطلاعات مرکزی هست استفاده کنید. اونوقت کلمه ي DOA رو تایژ کنید . یک بازی استراتژیک شبیه آتاری دستی میاد که اگه نسخه ایکس باکس یا پلی استیشن 3 دارید یک تروفی/اچیومنت می گیریدو با بازی کردن بیشتر یکی دیگه هم کسب می کنید. این ترفند دیگه هم هست برای بر و بچی که روی ایکس باکس یا پلی استیشن 3 بازی می کنن : کلمه ZORK یا HELLO SAILOR را تایپ کنید و اچیومنت/ تروفی خودتونو به همین راحتی بگیرید!

کلی چیز دیگه هم داره ، از جمله یوسر نیم ها و ده ها دستور دیگه ،‌اگه خواستین بگین بگم بقیشو. اگه تکرارری نبود تشکر کنید ، اگر هم تکراری بود بازم تشکر کنید :دی

B.3.S.T
27-11-2010, 23:39
چطوری وقتی هلیکوژتر آتیش میگیره نمی ترکه؟
:31:

ژردازش,تاژیک,هلیکوژتر,ژایی ,تایژ
داداش اینا رو یک ویرایش کن خیلی تو چشمه!هر کی منظور و نگیره خندش میگیره!: دی
نمیدونم چرا حرف-ژ-اینقدر خنده داره!!: دی

resident_evil
28-11-2010, 13:56
فکر کنم 3 4 تا مرحله رفتم اما به نظرم اصلا جالب نیبود . برای من که اینجوری بود و نظر کاملا شخصی هستش .
دیگه تولید دشمن هم حدی داره تا چند ساعت هم وایسی همینجوری آدم از در و دیوار میریزه . افرادی که منو همراهی میکنن نمیدونم اصلا برای چی تو بازی قرار داده شدن چون عملا هیچ کاری نمیکنن و حتی یه جاهایی باعث کشته شدن منم میشن . تنها نکته ی مثبت بازی تا اینجا ShotGun های بازی بوده که فوق العاده بودن .

MobinS
28-11-2010, 15:36
:31:

داداش اینا رو یک ویرایش کن خیلی تو چشمه!هر کی منظور و نگیره خندش میگیره!: دی
نمیدونم چرا حرف-ژ-اینقدر خنده داره!!: دی

نمی دونم کیبوردو عوض کردمحرف ژ با پ عوض شده! نمیشه درستش کرد؟

REZAt1980
28-11-2010, 17:22
خیلی از لحاظ داستانی و فنون روایت سینمایی داستان غنی بود. و به هیچ وجه از لحاظ مفهومی کم از یک فیلم سینمایی نداشت که زیاد هم داشت.

اما به شدت تبلیغات امریکایی درش موج میزنه. تو این فیلم کندی رو یک انسان منطقی ، آرام و خوب معرفی میکنه.

اما آنچنان فیدل کاسترو را انسانی پست جلوه میده که هر فردی بعد از بازی به او لعنت میفرسته.

این خیلی مسخره است.

فعلا منتظر ادامه ی داستان هستیم. تا روش بحث کنیم....

راستی دلیل زندانی شدن رزنوف چی بوده؟

و این دراگوويچ کیه و از کجا اومده؟

Spaniuly
28-11-2010, 18:43
فکر کنم 3 4 تا مرحله رفتم اما به نظرم اصلا جالب نیبود . برای من که اینجوری بود و نظر کاملا شخصی هستش .
دیگه تولید دشمن هم حدی داره تا چند ساعت هم وایسی همینجوری آدم از در و دیوار میریزه . افرادی که منو همراهی میکنن نمیدونم اصلا برای چی تو بازی قرار داده شدن چون عملا هیچ کاری نمیکنن و حتی یه جاهایی باعث کشته شدن منم میشن . تنها نکته ی مثبت بازی تا اینجا ShotGun های بازی بوده که فوق العاده بودن .
آره خدائیش یار های آدم ته مخن یه بار حواسم نبود (دسته دستم نبود) کمی عقب تر از اسکواد وایساده بودم ددم یه نفر از بین دو تا یارم بدیو بدیو :31: اومد به سمتم این دوتا خل مخ هم وایساده بودن نیگاش می کردن اون اومد دشنه اش رو در قلب پر احساس من فرو کرد:31:
بازی کلا کمتر از MW2 بود در حالت کلی ولی خوب از امکاناتی که برای این نسخه در نظر گرفته شده نمیشه به سادگی عبور کرد... چه کنیم کال آفه دیگه:10:

یک ترفند باحال. همون طور که میدونید توی منوی بازی با روی صندلی بسته شدیم ، اگه سرتونو بیارید ژایین میبینید که بسته شدید شما با زدن دو دکمه ی نشانه گیری و تیر اندازی می تونید خودتونو از روی صندلی نجات بدین. با این کار در ps 3 و xbox 360 اچیومنت و یا تروفی می گیرید. بعدش به پشت صندلی برید و از کامپیوتری که دارای اطلاعات مرکزی هست استفاده کنید. اونوقت کلمه ي DOA رو تایژ کنید . یک بازی استراتژیک شبیه آتاری دستی میاد که اگه نسخه ایکس باکس یا پلی استیشن 3 دارید یک تروفی/اچیومنت می گیریدو با بازی کردن بیشتر یکی دیگه هم کسب می کنید. این ترفند دیگه هم هست برای بر و بچی که روی ایکس باکس یا پلی استیشن 3 بازی می کنن : کلمه ZORK یا HELLO SAILOR را تایپ کنید و اچیومنت/ تروفی خودتونو به همین راحتی بگیرید!

کلی چیز دیگه هم داره ، از جمله یوسر نیم ها و ده ها دستور دیگه ،‌اگه خواستین بگین بگم بقیشو. اگه تکرارری نبود تشکر کنید ، اگر هم تکراری بود بازم تشکر کنید :دی
ممنون از این هایی که گفتی فقط تایپ کردن zork جواب داد با تایپ doa هیچ اتفاقی نیفتاد همینطور Hello Sailor
بازم ممنون

OSEN
28-11-2010, 22:46
سلام .

آقا یه سوال مهم برام پیش اومده .

موقعی که میسون بهمراه رزنوف میره برای گرفتن دکتر استاینر
رزنوف دکتر رو میکشه . بعد میره تو اطاق شکنجه که هادسون میاد دست میسون رو باز میکنه و صحبت که میکنن هادسون میگه رزنوف ۵ سال پیش مرده اصلا :18:. این جریانش چیه ؟؟! (من انگلیسیم ضعیفه و نمیدونم درست متوجه شدم یا نه )
حتی وقتی که فلش بک میزنه به فکر کنم ۲۰ دقیقه قبل و بازم در قالب گروه یارای خودی . میبینیم که میسون تنهاس تو اطاق و خود میسون هست که استاینر رو میکشه !!! .
توی دمو هم نشون میده که میسون رو خوابوندن و استاینر و کراچنکو و اون یکی دیگه بالا سرشن .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی منو ازین حالت دربیاره :31:

پ.ن ۱ : البته نمیدونم تو مراحل بعد جوابش داده میشه یا نه ؟ من هنوز وقت نکردم مرحله ی بعد که کشتی روسکا هست رو بازی کنم .

پ.ن ۲ : یه تشکر ویژه هم باید بکنم از جناب hosseincode2008 که زحمت داستان رو دارن میکشن :40::10:

:46:

Turok-71
28-11-2010, 23:28
سلام .

آقا یه سوال مهم برام پیش اومده .

موقعی که میسون بهمراه رزنوف میره برای گرفتن دکتر استاینر
رزنوف دکتر رو میکشه . بعد میره تو اطاق شکنجه که هادسون میاد دست میسون رو باز میکنه و صحبت که میکنن هادسون میگه رزنوف ۵ سال پیش مرده اصلا . این جریانش چیه ؟؟! (من انگلیسیم ضعیفه و نمیدونم درست متوجه شدم یا نه )

رزنوف جایی که از زندان فرار میکنین محاصره میشه و کشته میشه.(اونجا که میسون میپره روی قطار) میسون هم به دلیل شستشوی مغزی که توی زندان روش انجام شده فکر میکنه رزنوفه...کلا توهم زده...هر مرحله ای بعد از زندان که رزنوف توش باشه چیزی جز خیال و وهم نیست!
اون مرحله هم که گفتی دقیقا جریانش اینه میسون فکر میکنه رزنوف داره این کارو میکنه ولی وقتی که شما با هادسون و ویور میری میفهمی که خود میسون قاتل استاینره...

havas_1980
29-11-2010, 01:49
... تو این فیلم کندی رو یک انسان منطقی ، آرام و خوب معرفی میکنه...

فعلا منتظر ادامه ی داستان هستیم. تا روش بحث کنیم....

راستی دلیل زندانی شدن رزنوف چی بوده؟

و این دراگوويچ کیه و از کجا اومده؟
جان اف. کندی واقعا هم دارای اون خصوصیات بوده... آرام و متین... پیشنهاد میکنم شرح سیاست‌های اونو در ویکی پدیا مطالعه کنین. چی بخواهیم چی نخواهیم محبوب ترین رئیس جمهور آمریکا تا به حال بوده و کارهای بزرگ و مهمی رو انجام داده. (توضیحش زیاده)

1500 نفر تبعیدی کوبایی از طرف آمریکا در جریان حمله به خلیج خوکها شرکت داشتند که در پایان کار حدودا 1200 نفر اسیر شده و بقیه کشته شدن که قبول به شکست از طرف کندی و پرداخت دارو و غذا در مقابل بازگشت اسیر ها کندی رو پیش مردم دوست داشتنی تر از قبل کرد.

شروع معرفی نیکیتا دراگوویچ که شخصیت منفی این بازیه برمیگرده به اواخر جنگ جهانی دوم و بعد از محاصره استالینگراد که فردی هست نا مطمئن و زیاده خواه و خشن... با بازجویی از اسیران آلمانی اون متوجه گیر کردن یک کشتی آلمانی در حوالی قطب شمال میشه که مشخص میشه این کشتی مجهز به موشک های V2 بوده که هر موشک یک کلاهک Nova 6 رو به همراه داشته و قرار بوده این موشک ها به سمت آمریکا و شوروی پرتاب بشه که موفق به این امر نشده. حالا دراگوویچ به همراه لو کراوچنکو به قطب شمال حرکت میکنند تا در نتیجه دانشمندی آلمانی به نام اشنایدر که موفق به پیدایش Nova 6 شده رو دستگیر و به همراه موشک ها به روسیه ببرن که در این عملیات هم کاپیتان رزنوف به همراه دیمیتری پپترنکو (نقش اصلی جناح روسیه در World of War) که تحت امر دراگوویچ و کراوچنکو بودند حضور داشتند...

وقتی که اونها تسلیحات رو پیدا میکنند دراگوویچ تصمیم میگیره که اثر گاز Nova 6 رو به چشم ببینه که در این آزمایش پترنکو و افرادش کشته میشند اما قبل از اینکه دسته رزنوف با پترنکو و افرادش در مرگ سهیم بشه کماندو های انگلیسی از راه میرسن و در جریان یک نبرد سه طرفه در نتیجه کشتی نابود میشه. به خاطر این قضیه رزنوف به کمپ کورتوگا تبعید میشه و امید داره که روزی بتونه انتقام خون پترنکو رو از دراگوویچ کراوچنکو و اشنایدر بگیره... حالا دراگوویچ در جریان جنگ سرد به کمک کوبا میاد و این نقشه رو داره که موشک هایی مجهز به گاز Nova 6 رو به سمت آمریکا روانه کنه که بایستی جلوش گرفته بشه.

Layken
29-11-2010, 13:36
ممنون از این هایی که گفتی فقط تایپ کردن zork جواب داد با تایپ doa هیچ اتفاقی نیفتاد همینطور Hello Sailor
بازم ممنون
چرا ارمین میاد تو باز امتحان بکنین یه بازی ارکید جالب میادش...
من که تا لول 15 تونستم برم.

REZAt1980
29-11-2010, 14:26
این که برای مردم امریکا محبوب باشه، برای ما مهم نیست.

1500 نفر تبعیدی کوبایی از طرف آمریکا در جریان حمله به خلیج خوکها شرکت داشتند

خوب شما اسم این رو چی میگذارید؟

اصلا انگار نه انگار که این امریکاست که رفته هزاران کیلومتر دور از خاک خودش. کانه این ویتنامی ها هستند که دارن تجاوز میکنند .... !!:18:

به هر حال، چهره ای که از فیدل کاسترو نشون میده چی؟ آیا این ها منطبق بر واقعیته؟

havas_1980
29-11-2010, 19:22

اصلا انگار نه انگار که این امریکاست که رفته هزاران کیلومتر دور از خاک خودش. کانه این ویتنامی ها هستند که دارن تجاوز میکنند .... !!:18:

به هر حال، چهره ای که از فیدل کاسترو نشون میده چی؟ آیا این ها منطبق بر واقعیته؟مگه من گفتم شما کندی رو باید تاییدش کنی؟ من فقط چهره آرومش رو تایید کردم و گفتم که آمریکایی ها قبولش داشتند. همین. حالا دنیا چقدر قبولش داره رو خدا داند. :46:

تازه همون قدر که کندی شخصیتی محبوب بین مردمش بوده کاسترو هم بین مردمش شخصیتی دوست داشتنی بوده از اون بابت که مردمش هواشو حسابی داشتند.

اما صحبت جنگ ویتنام یه بحث تازه ست که اکثرا به ما فهمونده شده آمریکا زده تجاوز کرده... اما توضیح دقیقش و اصلاح شدش میشه دفاع آمریکا به عنوان هم پیمان از ویتنام جنوبی که به همراه چندین کشور مطرح دیگه همگی قرار میگرفتند در جبهه ضد کمونیست. در طرف دیگه هم شوروی و چین و کره شمالی هم پیمان ویتنام شمالی بودند و ساپورتش میکردند که بالطبع میشدند جبهه کمونیست... قرار بوده که ویتنام شمالی ویتنام جنوبی رو اشغال کنه و ویتنام واحد رو به صورت کمونیست دربیاره.

خلاصه اگه صحبت بر اینه که آمریکا به عنوان یک هم پیمان ویتنام شمالی بد بوده پس بقیه کشور های سهیم در جنگ ویتنام هم بایستی بد میبودند.

MobinS
29-11-2010, 19:26
بازم ممنون

منم دفعه اول که DOA رو زدم نوشت اشتباهه ، دفعه ی بعدیش که تایپ کردم درست شد!

به هر حال، چهره ای که از فیدل کاسترو نشون میده چی؟ آیا این ها منطبق بر واقعیته؟

حرفتو قبول دارم! خیلی این نسخه آمریکایی بود! اصلا پوزخندهای ویتنامی ها کاملا مشخص کرده کرده بود. مثلا نشون میداد که ویتنامی ها دارن مردم خودشونو می کشن و ما داریم نجاتشون میدیم! واقعا که مسخره و خنده دار بود!

هم چنین خالی بندی نظامی هم بود ،‌این بزار و وسایل و تاکتیک و هزاران چیزی که ارتش آمریکا توی سال 1968 داشت واقعا غیر واقعی بود. دقیقا این جور جنگ همه modern warfare هست! یعنی جنگ های مدرن! ولی اون زمان که اینطوری با این ابزار و اسلحه ها و تاکتیک ها و این همه وسایل جنگی نمی جنگیدن که!

---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------

تازه همون قدر که کندی شخصیتی محبوب بین مردمش بوده کاسترو هم بین مردمش شخصیتی دوست داشتنی بوده از اون بابت که مردمش هواشو حسابی داشتند.

اما صحبت جنگ ویتنام یه بحث تازه ست که اکثرا به ما فهمونده شده آمریکا زده تجاوز کرده... اما توضیح دقیقش و اصلاح شدش میشه دفاع آمریکا به عنوان هم پیمان از ویتنام جنوبی که به همراه چندین کشور مطرح دیگه همگی قرار میگرفتند در جبهه ضد کمونیست. در طرف دیگه هم شوروی و چین و کره شمالی هم پیمان ویتنام شمالی بودند و ساپورتش میکردند که بالطبع میشدند جبهه کمونیست... خلاصه اگه صحبت بر اینه که آمریکا به عنوان یک هم پیمان ویتنام شمالی بد بوده پس بقیه کشور های سهیم در جنگ ویتنام هم بایستی بد میبودند.

اولشو قبول دارم ! مردم ایتالیا هم موسولینی رو دوستش داشتن ، مردم آلمان که واسه ی هیتلر می مردن! خودشونو به آتیش میزدند تا یک بار برن پای سخنرانیش!

منظور قسمت دومتو نفهمیدم!

neon_91
29-11-2010, 20:30
نمی دونم.اگه تبلیغات آمریکایی است مجبور نیستید بازی کنید.بابا اگه این آمریکا نباشه حتی سالی یه بازی درست و حسابی هم دستتون نمیرسه.:19::19::19:کلا در مورد تجهیزات نظامی آمریکا به نظر من اغراق نشده.بابا بیخودی که بهترین ارتش دنیا نیست.بهرحال اون موقع که ما داشتیم هواپیما کاغذی هوا می کردیم اینا داشتن موشک و سفینه فضایی درست می کردن.حرف آخر اینکه به نظر من باید به این بازی ها از منظر سرگرمی نگاه کرد فقط.

REZAt1980
29-11-2010, 21:04
ما صحبت جنگ ویتنام یه بحث تازه ست که اکثرا به ما فهمونده شده آمریکا زده تجاوز کرده... اما توضیح دقیقش و اصلاح شدش میشه دفاع آمریکا به عنوان هم پیمان از ویتنام جنوبی که به همراه چندین کشور مطرح دیگه همگی قرار میگرفتند در جبهه ضد کمونیست. در طرف دیگه هم شوروی و چین و کره شمالی هم پیمان ویتنام شمالی بودند و ساپورتش میکردند که بالطبع میشدند جبهه کمونیست... قرار بوده که ویتنام شمالی ویتنام جنوبی رو اشغال کنه و ویتنام واحد رو به صورت کمونیست دربیاره.

خلاصه اگه صحبت بر اینه که آمریکا به عنوان یک هم پیمان ویتنام شمالی بد بوده پس بقیه کشور های سهیم در جنگ ویتنام هم بایستی بد میبودند. خوب باز هم به امریکا ربطی نداشته. امریکا کجا و ویتنام کجا؟ اون کشورهایی که گفتید، همه به نوعی در منطقه دخیل بودند. اما به امریکا چه مربوط؟

نمی دونم.اگه تبلیغات آمریکایی است مجبور نیستید بازی کنید.بابا اگه این آمریکا نباشه حتی سالی یه بازی درست و حسابی هم دستتون نمیرسه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کلا در مورد تجهیزات نظامی آمریکا به نظر من اغراق نشده.بابا بیخودی که بهترین ارتش دنیا نیست.بهرحال اون موقع که ما داشتیم هواپیما کاغذی هوا می کردیم اینا داشتن موشک و سفینه فضایی درست می کردن.حرف آخر اینکه به نظر من باید به این بازی ها از منظر سرگرمی نگاه کرد فقط.

شما معنای نقد بازی رو متوجه نشدید تا حالا؟

saman3230
29-11-2010, 23:47
آقا سلام می خواستم بدونم نمیشه این بازیو مثل ورژن قبلیش بصورت 2 نفره بازی کرد ؟

2تای توییه تیم نه اینکه هم دیگه رو بکشیم

779
30-11-2010, 00:29
آقا سلام می خواستم بدونم نمیشه این بازیو مثل ورژن قبلیش بصورت 2 نفره بازی کرد ؟

2تای توییه تیم نه اینکه هم دیگه رو بکشیم

بله ولی متاسفانه با مده تکراریه Zombies فقط میشه Split Second بازی کرد! ( کلا من با COD حال نمی کنم تا هرجایی هم که بتونم ازش بد میگم :دی )
میگم این BOT ش پس کجایه که گفتن میشه با BOT بازی کرد؟

___lord___
30-11-2010, 11:58
خوب باز هم به امریکا ربطی نداشته. امریکا کجا و ویتنام کجا؟ اون کشورهایی که گفتید، همه به نوعی در منطقه دخیل بودند. اما به امریکا چه مربوط؟

شما معنای نقد بازی رو متوجه نشدید تا حالا؟

اگه با گفتن اینکه آمریکا غاصبه خیالت راحت میشه ؟:31: شعار هر بازیباز :31:مرگ بر آمریکا:31:

ولی باز دمشون گرم که میان بازی می سازن

این همه پول خرج میکنن بازی میسازن نباید از خودشون تعریف کنن؟؟؟؟؟:19:

اگه اینا بازی نسازن که ما مجبور میشیم بریم بازیه مدافعان کربلا رو بازی کنیم:31:

بیخیال این حرفا یه خاطره جالب بگم حال کنین:31:

این بازی از اون دست بازی هایی بود که برای من جاییی نداشت که گیر کنم:8:

بجز چند بار مردن توی اون مرحله ی ویتنام که فک کنم مشکل خیلیا بود:31:(به گفته ی خودتون):31:

و یه جای دیگه که فک نکنم کسی بجر من در دنیا اونجا گیر کرده باشه:31:

و اون مرحله ای بود که میخواستیم به یه پایگاه تو روسیه سو قصد کنیم:31:(اون مرحله که یه تیر کمونه نارنجک انداز داری)

شاید باور نکنین من نیم ساعت پشت یه در گیر کردم و همه ی مهماتم رو پشت در خالی کردم:18:
در حالی که باید به لولا های در شلیک میکردم :41::31:

امید وارم هیچکدومتون تو دورانه گیمریتون همچین جاهای چرتی گیر نکنین:31::40:

halflife g
30-11-2010, 12:52
خوب باز هم به امریکا ربطی نداشته. امریکا کجا و ویتنام کجا؟ اون کشورهایی که گفتید، همه به نوعی در منطقه دخیل بودند. اما به امریکا چه مربوط؟

مگه باید نزدیک اون منطقه باشی تا بشی هم پیمان.......؟؟؟
تا حالا چاوز 10 بار اومده ایران و بعضی ها دارن قربون صدقش میرن مگه نزدیک ماس؟؟؟؟الان به ونزویلا حمله بشه ایران چی کار می کنه؟؟؟

این جور بحثای سیاسی رو لطفا تو فرومای ایرانی انجام ندین.......چون فضای مناسبی نداره و سایت رو نابود می کنه........ .

فقط بدونین که کاسترو با اون افکار پوسیدش به زیبایی مردمشو بدبخت کرد (چون جلو امریکا قیام کرد و یه بار اومد یکی رو تو تهران دید که نشد آدم عالی)
بیچاره ها تا چند سال پیش دسترسی به کامپیوتر و موبایل هم نداشتند(مثه همه کشورهای هم فکر خودش مثه کره شمالی و ونزویلا و حزب حاکم قبلی بولیوی و البته تا حدی هم مثه ........ .)

مردمشو تو فقر فرهنگی نگه میداره بعد میشه عالی......... .

یه نکته هم در مورد این جنگ ویتنام بگم:

در اونسالی که این امریکای غاصب الاغ مزخرف نزادپرست جانی زد هوایپمای مسافربری ما رو ناکار کرد تو شورای امنیت علیهش قطعنامه تصویب شد و امریکا بعد از عذرخواهی به اندازه 2 برابر دیه هر مسلمان واسه کشته شده ها غرامت داد(مراجعه بشه به کتاب حقوق سازمانهای بین المللی :حقوق شورای امنیت نوشته دکتر موسی زاده).

یا مثلا وقتی یعضی ها تو سال 57 وارد خاک امریکا شدن(تسخیر لانه جاسوسی)آمریکا خواست تو شورای امنیت همه کشورا رو علیه ایران بشورونه و اعلام جنگ علیه ایران کنه(به خاطر ورود به خاکش) همه هم قبول کردن ولی تنها کشوری که وتو کرد روسیه بود اونم کی سال 57...اون زمان هم پیمان هم نبود ولی فکر الانش رو می کرد که میتونه چقدر خوب شیر ایرانو بدوشه............(مراجعه شود به همون مرجع بالایی یعنی کتاب دکتر موسی زاده)

ولی اینا هیچوقت ذکر نمیشه تا در ذهن من امریکا غاصب صهیونیسم آشغال مزخرف بمونه....... .

در نتیجه خیلی از این بحثا رو تو این فروم نکنید خوب بودن بیا بد بودن کشوری رو تو این وضعیت فرومای ایران نمیشه بحث کرد.........بذارین تاپیک جلو بره....... .

.

REZAt1980
30-11-2010, 15:19
اگه با گفتن اینکه آمریکا غاصبه خیالت راحت میشه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شعار هر بازیباز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مرگ بر آمریکا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی باز دمشون گرم که میان بازی می سازن

این همه پول خرج میکنن بازی میسازن نباید از خودشون تعریف کنن؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه اینا بازی نسازن که ما مجبور میشیم بریم بازیه مدافعان کربلا رو بازی کنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جوابم به شما همون جوابیه که به neon _ 91 دادم.

جناب halflife g

این همه جواب دادی بعد میگی که بحث سیاسی نکن؟:31:
اینجا کسی گفت که کاسترو آدم خوبیه؟ اگر گفتم بگید تا تصحیحش کنم.

کسی از کاسترو تعریف نکرد. آقای محترم ، من میگم کاسترو هم صفات خوبی داره و البته صفات گندی داره. که یکی اش همین حماقته. کاری ندارم به اون .

کاسترو هم خوبی هایی داشت. یکی اش این بود که هیچ وقت معامله نکرد اعتقاداتش رو. هیچ وقت استقلال کشورش رو قربانی هیچ چیز نکرد.

گفتی که مردمش رو با قیام در مقابل امریکا در فلان وضع نگه داشت و .... . من در پاسخ میگم که این انتخاب اون مردم بود. کسی که منکر محبوبیت کاسترو بشه ، حتما کم اطلاع هست.

یه نکته هم در مورد این جنگ ویتنام بگم:

در اونسالی که این امریکای غاصب الاغ مزخرف نزادپرست جانی زد هوایپمای مسافربری ما رو ناکار کرد تو شورای امنیت علیهش قطعنامه تصویب شد و امریکا بعد از عذرخواهی به اندازه 2 برابر دیه هر مسلمان واسه کشته شده ها غرامت داد(مراجعه بشه به کتاب حقوق سازمانهای بین المللی :حقوق شورای امنیت نوشته دکتر موسی زاده).

یا مثلا وقتی یعضی ها تو سال 57 وارد خاک امریکا شدن(تسخیر لانه جاسوسی)آمریکا خواست تو شورای امنیت همه کشورا رو علیه ایران بشورونه و اعلام جنگ علیه ایران کنه(به خاطر ورود به خاکش) همه هم قبول کردن ولی تنها کشوری که وتو کرد روسیه بود اونم کی سال 57...اون زمان هم پیمان هم نبود ولی فکر الانش رو می کرد که میتونه چقدر خوب شیر ایرانو بدوشه............(مراجعه شود به همون مرجع بالایی یعنی کتاب دکتر موسی زاده)

ولی اینا هیچوقت ذکر نمیشه تا در ذهن من امریکا غاصب صهیونیسم آشغال مزخرف بمونه....... .خوب هیچ کدوم در مورد جنگ ویتنام نبود.:31:

نکته ی اول: خوب حالا چی کار کنیم؟ زده اون همه مسافر رو به ناجوانمردانه ترین صورت ممکن از بین برده، و بعد دیه داده و عذرخواهی کرده و البته به فرمانده ی اون ناو مدال افتخار هم داد. حالا این دلیل شد که نباید در زهن ما غاصب و .... باشه؟

نکته ی دوم:
خوب چه فرقی کرد. روسیه هم مثل امریکا.

mosolim
30-11-2010, 15:37
سلام
دوستان بیخیال این بحث ها .
آقا ما خواستیم بریم این اچیومنته ها رو بزنیم ( همونی که دوستمون گفت رو صندلی باید RT و LT رو بزنی تا بتونه ازاد بشه ) اما نشد. راستش اصلا تو کدوم مرحله میشه اینکار رو کرد ؟ و اینکه دقیقا باید چکار کرد. همون دو تا کلید کافیه برای آزاد شدن یا کار دیگه ای داره.

Leon-117
30-11-2010, 16:01
سلام
دوستان بیخیال این بحث ها .
آقا ما خواستیم بریم این اچیومنته ها رو بزنیم ( همونی که دوستمون گفت رو صندلی باید RT و LT رو بزنی تا بتونه ازاد بشه ) اما نشد. راستش اصلا تو کدوم مرحله میشه اینکار رو کرد ؟ و اینکه دقیقا باید چکار کرد. همون دو تا کلید کافیه برای آزاد شدن یا کار دیگه ای داره.
سلام.
بايد چندبارLT و RT رو همزمان فشار بديد.بعدش هم ادامه ماجرا....:20:

halflife g
30-11-2010, 17:46
کاسترو هم خوبی هایی داشت. یکی اش این بود که هیچ وقت معامله نکرد اعتقاداتش رو. هیچ وقت استقلال کشورش رو قربانی هیچ چیز نکرد.

گفتی که مردمش رو با قیام در مقابل امریکا در فلان وضع نگه داشت و .... . من در پاسخ میگم که این انتخاب اون مردم بود. کسی که منکر محبوبیت کاسترو بشه ، حتما کم اطلاع هست.

آره قبول من بی اطلاع هستم............ .

خوب هیچ کدوم در مورد جنگ ویتنام نبود.:31:

نکته ی اول: خوب حالا چی کار کنیم؟ زده اون همه مسافر رو به ناجوانمردانه ترین صورت ممکن از بین برده، و بعد دیه داده و عذرخواهی کرده و البته به فرمانده ی اون ناو مدال افتخار هم داد. حالا این دلیل شد که نباید در زهن ما غاصب و .... باشه؟

نکته ی دوم:
خوب چه فرقی کرد. روسیه هم مثل امریکا.

این حرف در تایید حرف هومان جان بود که گفت همیشه نقش امریکا در جنگ با ویتنام برای ماها که از طریق رسانه های........مون به عنوان شروع کننده چنگ lمعرفی میشه در صورتی که اینطوری نیس و هومان جان اون مثال رو زدن و من هم این مثال رو که به ما اینجوری فهمونده و تلقین میشه .....قرار نبود که حتما اسمی از ویتنام برده بشه....... .

بحث غاصب ماصب و اینا رو هم ول کنید تو روخدا.......من و خیلی از دوستانم اینجا در فروم با شما آشنایی کامل داریم و من هم از معلومات خودم اگاهی کامل(البته بعد از خووندن پست شما فهمیدم که معلومات اجتماعی و30یا30 ایم کمه:20:)

این بحث 30یا30 رو ول کنیم و به خود بازی برسیم........(این بار دیگه بحثی هم باز نکردم تا نگید که اخرین بحث رو من کردم)
تموم کنید لطفا مرسی.................. .

.

resident_evil
30-11-2010, 18:17
اهم ما آمدیم : دی

بازی امروز تموم شد واقعا زیبا بود من خیلی حال کردم مخصوصا داستان بازی و نوع روایت اون . اوایل بازی خیلی تو ذوقم خورد اما بیشتر بازی کردم کاملا نظرم عوض شد . گیم پلی و گرافیک که مثل قبل بود البته طراحی چهره ها بهتر شده بود صداگذاری خیلی خوب بود با موریک های بازی هم خیلی حال کردم بعضی هاشون فوق العاده بودن . مشکل بسیار بزرگ بازی هوش مصنوعی بود که به نظر من یکی از ضعیفترین هوش مصنوعی هارو رو داره در بین بازی ها . یه چیزی بدتر از افتضاح . واقعا در بعضی مراحل اگه تنها بازی میکردم تمرکز بیشتری داشتم .چون حداقل میدونستم که تنهام بیشتر حواسم رو جمع میکردم اما وقتی چند نفر باهات هستن دیگه بیخیال پشتت میشی اما میبینی از بین یارات رد شدن و اومدن دارن تورو میزنن ! اما مرحله ی آخر Hudson بهتر شده بود و خوب کمک میکرد . صداگذاری کاراکترها خیلی خوب بود . با لهجه ی بروبچه ها روسی هم خیلی حال کردم . مرحله ای هم کهع خیلی باهاش حال کردم همون مرحله ای بود که تو برف بودیم با Reznov فوق العاده بود واقعا . بازی هم به نظر من از 3 نسخه ی قبلی راحت تر بود البته من با Hardened رفتم اما تو همین درجه ی سختی هم بخوایم مقایسه کنیم راحت تر بود . یکی که بازی رو با Veteran تموم کرده بیاد از تفاوت این 2 تا درجه ی سختی بگه ببینیم میرزه با Veteran هم بریم یا نه .

8.5/10

جادوگر جوان
30-11-2010, 20:32
دوستان من این بازی رو نصب کردم اما متاسفانه پس از لودینگهاش هنگامی که بازی میخواد شروع بشه هنگ میکنه و سیستم کلا هنگ میکنه باید چیکار کنم؟

Layken
01-12-2010, 03:30
روی درجه سختی بالا فقط زود میمیری....
تفاوت انچنانی بر کار هوش مصنوعی نداره باز ویتنامیهاش مثل چی میان از بین دوستامون رد میشن.
تعارف تیکه پاره م میکنن. تنها تفاوتش همش زود مردنمون میشه.

جادوگر جوان
01-12-2010, 12:43
دوستان من این بازی رو نصب کردم اما متاسفانه پس از لودینگهاش هنگامی که بازی میخواد شروع بشه هنگ میکنه و سیستم کلا هنگ میکنه باید چیکار کنم؟
کسی نمیتونه کمکم کنه؟

vahidgame
01-12-2010, 12:47
کسی نمیتونه کمکم کنه؟

آخه توجه کن اینجا تاپیک کنسوله :31:
باید توی تاپیک پی سی بپرسی :

اون جا سیستمتو بگو احتمالا میشه کمکت کرد

جادوگر جوان
01-12-2010, 14:54
ببخشید بی سوادی هم هزار درد سر داره دیگه:دی

neon_91
02-12-2010, 18:10
من بازیو دوباره از اول شروع کردم اینبار روی سخت.انگار دارم از اول بازی می کنم همون هیجان. واقعا مرحله vorkuta محشره یه حس خاصی به آدم دست میده.آدمایی که برای آزادیشون می جنگن و زیر باران گلوله دشمن جون میدن واقعا رو این مرحله خیلی خوب کار شده.آخر بازی وقتی که بازیو تموم می کنید یه تصاوید مستند از رئیس جمهور آمریکا نشون میده و بعدم این عکس.این عکس mason است؟تو این عکس کی بوده؟چرا آخرش رو تصویر اون زوم کردن؟آخه چرااااااا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

REZAt1980
02-12-2010, 18:52
این ظاهرا عکس همون " لی هاروی اسوالد " فردی است که توسط نیروهای امنیتی به عنوان قاتل معرفی شد که دو روز بعد به دست جک رابی کشته شد. ظاهرا این فرد قبلا در ارتش امریکا بوده.

البته خیلی ها این رو واقعی نمیدونن که این فرد قاتل باشه و کشته شدن زود هنگام اون رو هم برای فیصله دادن به ماجرا میدونن.

neon_91
02-12-2010, 20:32
این ظاهرا عکس همون " لی هاروی اسوالد " فردی است که توسط نیروهای امنیتی به عنوان قاتل معرفی شد که دو روز بعد به دست جک رابی کشته شد. ظاهرا این فرد قبلا در ارتش امریکا بوده.

البته خیلی ها این رو واقعی نمیدونن که این فرد قاتل باشه و کشته شدن زود هنگام اون رو هم برای فیصله دادن به ماجرا میدونن.

خیلی ممنون از جوابتون.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگین قاتل کی بوده؟خیلی شبیه mason است.شاید شخصیت mason رو از این ساختن.چرا آخرش عکس این مردو نشون دادن؟می خواستن چی بگن؟من که خیلی کنجکاوم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

REZAt1980
02-12-2010, 20:51
:31::31::31:

مطمئن باش که اگر میدونستم حتما میگفتم. این مساله جزو اسرار آمیزترین قتل های تاریخه عزیزم. هر کی نظری در این مورد داره.

عده ای میگن کار کار شوروی بوده. عده ای میگن کار سناتور های جمهوری خواه. عده ای میگن از ویتنام و .... . کی به کیه. من میگم کار محافظاش بوده.

میخوای عکس مغز متلاشی شده ی کندی رو اینجا بذارم. همه بالا بیارن؟؟:2:

havas_1980
02-12-2010, 21:05
من بازیو دوباره از اول شروع کردم اینبار روی سخت.انگار دارم از اول بازی می کنم همون هیجان. واقعا مرحله vorkuta محشره یه حس خاصی به آدم دست میده.آدمایی که برای آزادیشون می جنگن و زیر باران گلوله دشمن جون میدن واقعا رو این مرحله خیلی خوب کار شده.آخر بازی وقتی که بازیو تموم می کنید یه تصاوید مستند از رئیس جمهور آمریکا نشون میده و بعدم این عکس.این عکس mason است؟تو این عکس کی بوده؟چرا آخرش رو تصویر اون زوم کردن؟آخه چرااااااا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی ممنون از جوابتون.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگین قاتل کی بوده؟خیلی شبیه mason است.شاید شخصیت mason رو از این ساختن.چرا آخرش عکس این مردو نشون دادن؟می خواستن چی بگن؟من که خیلی کنجکاوم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کندی 22 نوامبر 1963 ترور شد. یکی از مراحل هم به نام Executive Order در تاریخ 17 نوامبر همین ماه رخ میداد. اما خب... مرحله بعدیش 5 سال بعد رو نشون میداد یعنی دخالت میسون در این ترور نشون یا گفته نشد... اما بالاخره صحنه سینمایی آخر که میسون رو در مقابل کندی نشون میده تایید میکنه میسون در ترور کندی عملا نقشی نداشته با اینکه توسط دراگویچ مغز شویی شده بود... صحبت هادسون در اول مرحله Revelations هم ذهن بازیکن رو آماده میکرد که خودش ببینه که نقشی نداشته همونطور که هادسون گفت من میدونم تو خائن نیستی...

Hadijooon
02-12-2010, 21:14
رضا جون عکسو بزار یکم بخندیم :5:

REZAt1980
02-12-2010, 21:16
رضا جون عکسو بزار یکم بخندیم :5:

باشه. خودتون خواستید. البته کمی حال به هم زن هست.

من بلد نیستم که محتوا مخفی اش کنم. هوس خودت ترتیبش رو بده.

اینم عکس :

neon_91
02-12-2010, 21:32
کندی 22 نوامبر 1963 ترور شد. یکی از مراحل هم به نام Executive Order در تاریخ 17 نوامبر همین ماه رخ میداد. اما خب... مرحله بعدیش 5 سال بعد رو نشون میداد یعنی دخالت میسون در این ترور نشون یا گفته نشد... اما بالاخره صحبنه سینمایی آخر که میسون رو در مقابل کندی نشون میده تایید میکنه میسون در ترور کندی عملا نقشی نداشته با اینکه توسط دراگویچ مغز شویی شده بود... صحبت هادسون در اول مرحله Revelations هم ذهن بازیکن رو آماده میکرد که خودش ببینه که نقشی نداشته همونطور که هادسون گفت من میدونم تو خائن نیستی...

پس اون عکس آخر سینمایی خود میسون بوده نه لی هاروی اسوالد.و هدف از این صحنه سینمایی هم این بوده که بگه میسون قاتل نبوده:27:

hosseincode2008
02-12-2010, 21:37
کندی 22 نوامبر 1963 ترور شد. یکی از مراحل هم به نام Executive Order در تاریخ 17 نوامبر همین ماه رخ میداد. اما خب... مرحله بعدیش 5 سال بعد رو نشون میداد یعنی دخالت میسون در این ترور نشون یا گفته نشد... اما بالاخره صحنه سینمایی آخر که میسون رو در مقابل کندی نشون میده تایید میکنه میسون در ترور کندی عملا نقشی نداشته با اینکه توسط دراگویچ مغز شویی شده بود... صحبت هادسون در اول مرحله Revelations هم ذهن بازیکن رو آماده میکرد که خودش ببینه که نقشی نداشته همونطور که هادسون گفت من میدونم تو خائن نیستی...

يعني به نظر تو ميسون JFK رو نميكشه؟ من همون اول رو اين موضوع شك داشتم ولي با جواب كوبنده ي البرز كه نقل قولي از ويكي پديا داشت مبني بر اينكه ميسون JFK رو آخر كار ترور ميكنه شك منو براي چند روزي خاموش كرد . ولي وقتي يه بار ديگه اون صحنه رو ديدم بازم مشكوك شدم . يعني به نظر من ميسون اونو نميكشه چون اول صحنه نشون داده ميشه كه JFK زندست بعدش به عقب كشيده ميشه و ما ميسون رو در بين جمعيت ميبينيم . يعني كاري نميكنه . از طرف ديگه وقتي ميخوايم دراگوويچ رو خفه كنيم وقتي ميسون به دراگوويچ ميگه كه تو قصد داشتي منو مجبور كني رئيس جمهور خودمو بكشم دراگوويچ جواب ميده كه: قصد داشتم؟ ( يعني صرفا قصد نداشته بلكه اين كارو كرده )
خوشحال ميشم نظرات ساير دوستان رو هم بشنوم :46:

B.3.S.T
02-12-2010, 23:14
باشه. خودتون خواستید. البته کمی حال به هم زن هست.

من بلد نیستم که محتوا مخفی اش کنم. هوس خودت ترتیبش رو بده.

اینم عکس :

دادا...مطمئنی این عکس واقعی بیده؟!یعنی با لبخند کشتنش!؟بعد انگار زیر سرش یک پیچ گوشتی بزرگ گذاشتن!و از همه مهمتر این که مگر به این راحتی از مغز پاشیده شده ی رییس جمهور فقید ایالت متحده میتونستن عکس بگیرن!؟جالبه..

neon_91
03-12-2010, 22:12
با پرس و جو در فریم های خارجی اینو پیدا کردم که تریارچ می خواست نشون بده که قتل کندی کار میسون بوده چون دقیقا بعد ماموریت 17 نوامبر همون سالی که کندی کشته شد 5 سال فاصله است و اصلا معلوم نیست که در این 5 سال میسون چیکار می کرده بهرحال در اون صحنه آخر نشون دادن عکس کسی که شبیه میسون است واقعا یه معمای بزرگی برای من است.:9:

REZAt1980
04-12-2010, 14:33
دادا...مطمئنی این عکس واقعی بیده؟!یعنی با لبخند کشتنش!؟بعد انگار زیر سرش یک پیچ گوشتی بزرگ گذاشتن!و از همه مهمتر این که مگر به این راحتی از مغز پاشیده شده ی رییس جمهور فقید ایالت متحده میتونستن عکس بگیرن!؟جالبه..
این عکس تنها عکس نیست. از پشت سرش هم هست که دقیقا به همین شکل هست اطرافش. ظاهرا اصل عکس هم سیاه سفید هست.و این بعدا رنگی شده.

به نظر من واقعیه. چرا نباید عکس بگیرن؟ با لبخند کشتنش یعنی چی؟ منظورت اینه که آیا موقع مرگ خندان بوده؟ خوب چرا که نه؟ در حال پاسخ به ابراز احساسات بوده.

شما اصلا میدونی در چه زمانی ترور شده؟ فیلمش رو دیدی اصلا؟

B.3.S.T
04-12-2010, 16:09
این عکس تنها عکس نیست. از پشت سرش هم هست که دقیقا به همین شکل هست اطرافش. ظاهرا اصل عکس هم سیاه سفید هست.و این بعدا رنگی شده.

به نظر من واقعیه. چرا نباید عکس بگیرن؟ با لبخند کشتنش یعنی چی؟ منظورت اینه که آیا موقع مرگ خندان بوده؟ خوب چرا که نه؟ در حال پاسخ به ابراز احساسات بوده.

شما اصلا میدونی در چه زمانی ترور شده؟ فیلمش رو دیدی اصلا؟

خب حالا چرا میزنی...!
+
ندیدم و علاقه ای هم ندارم ببینم...به ما اصلآ مربوط نمیشه که بخوایم راجب مسائل سیاسی یک کشور دیگه بحث کنیم..

پس لطفآ بحث تاپیک رو به بحث سیاسی منحرف نکنید.با تشکر

REZAt1980
04-12-2010, 16:43
خب حالا چرا میزنی...!
+
ندیدم و علاقه ای هم ندارم ببینم...به ما اصلآ مربوط نمیشه که بخوایم راجب مسائل سیاسی یک کشور دیگه بحث کنیم..

پس لطفآ بحث تاپیک رو به بحث سیاسی منحرف نکنید.با تشکر

چی داری میگی؟ کی حرف سیاسی زد؟ سوال میکنی بعد جواب که میدم، اینجوری میکنی؟

B.3.S.T
05-12-2010, 01:54
چی داری میگی؟ کی حرف سیاسی زد؟ سوال میکنی بعد جواب که میدم، اینجوری میکنی؟

در مورد رئیس جمهور فقید آمریکا و نوع مرگش حرف می زنیم حرف سیاسی نیست!حرف سیاسی حتمآ باید مربوط به داخل باشه تا بگن سیاسیه؟!نه عزیزم سیاست نه پدر مادر میشناسه نه داخل و خارج...سیاست سیاسته...بحث کردن در موردش هم فقط دردسر و مشکل ایجاد می کنه.
دوست عزیز لطفآ بیخیال این بحث بشید چون این چند پست آخر همش شده اسپم بنده و شما...

masoudtr
06-12-2010, 15:28
Vorkuta

Alex Mason، زندان كاري Vorkuta، روسيه - 6 اكتبر 1963
صحنه با درگيري ساختگي ميسون و رزنوف براي جلب توجه گاردي كه كليد ها را در اختيار دارد، شروع ميشود . آنها موفق ميشوند و گارد با باتون به سمت ميسون مي آيد . رزنوف گارد را Svoloch ( كلمه ي روسي به معناي تفاله! ) صدا ميزند با رفتن گارد به سمت رزنوف ميسون از پشت او را خفت ميكند و بدين ترتيب آنها كليدها را از اون ميدزدند و شورش شروع ميشود . ( قدم اول فرار - Secure the keys - به دست آوردن كليدها )
بقيه زنداني ها نيز همراه ميشوند و حالا ميسون چاقوي ساخته شده توسط زنداني ها را در دست دارد . رزنوف زنداني ها را با برشمردن قدمهاي فرار تشويق ميكند :

Secure the keys ( گرفتن كليدها )
Ascend from darkness ( صعود از تاريكيها )
Rain fire ( باران گلوله )
Unleash the horde ( آزاد كردن گروه )
Skewer the winged beast ( به سيخ كشيدن حيوان بالدار )
Wield a fist of iron ( استفاده از مشت آهنين )
Raise Hell ( جهنم به پا كردن )
Freedom ( آزادي )

ميسون و رزنوف در تونل ها پيشروي ميكنند تا به يك غول بيابوني به نام Sergei ميرسد كه خوشبختانه طرف آنهاست .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رزنوف: اجازه بده معرفي كنم... سرگي كوزين، هيولاي ماگادان
ميسون: از اينكه طرف مايي خوشحالم، سرگي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميسون، سرگي و رزنوف به همراه ساير زنداني ها وارد آسانسور ميشوند ( قدم دوم فرار - Ascend from darkness - صعود از تاريكيها ) داخل آسانسور يكي از روسي ها از رزنوف ميپرسد كه آيا ميسون ، يك آمريكايي ، قابل اعتماد است يا نه . رزنوف جواب ميدهد كه از ته دل به ميسون اعتماد دارد .

$: زنداني اي كه از رزنوف سوال ميكند هربار نامي تصادفي دارد ولي چهره اش يكي است .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]زنداني: رزنوف، مطمئني ميتوني به اين آمريكايي اعتماد كني؟رزنوف: از ته دل، اون و ما زياد باهم فرق نداريم... ما هممون سربازيم، بدون داشتن ارتشي... بهمون خيانت شد...فراموش شديم... تركمون كردند... اينجا هممون با هم برادريم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتي آسانسور به بالا ميرسد چندين زنداني ديده ميشوند كه يكي از گاردها را كه كلتي در دست دارد محاصره كرده اند ولي گارد هر كس را كه نزديك ميشود ميكشد .

$: مشاهده ميشود كه سرباز محاصره شده به دو نفر شليك ميكند ولي اگر بعد از كشته شدن سرباز اسلحه اش را برداريم ميبينيم كه فقط يك گلوله شليك شده!

سرگي از آسانسور بيرون ميرود و تبر بزرگي كه در دست دارد را به صورت قشنگي به گردن گارد ميزند ! ميسون ميتواند كلت اين گارد را بردارد .

$: اگر ميسون اينجا كلت را برندارد، جلوتر يك كلت ديگر پشت ماشين ذغال سنگ قرار داده ميشود .

زنداني ها در بزرگي را كه به محوطه ي انتقال ذغال سنگ ها منتهي ميشود باز ميكنند ولي ماشين گاني كه از بالا محوطه را زير نظر دارد همه ي آنها را ميكشد . ميسون، رزنوف و سرگي به پشت يكي از وسايل حمل ذغال سنگها پناه ميبرند و با هل دادن آن به جلو خود را از باران گلوله حفظ ميكنند و پيشروي ميكنند ( قدم سوم فرار - Rain fire - باراني گلوله ) در انتهاي محوطه برجي كه از انجا تيراندازي ميشد توسط تيركمان بزرگي كه زنداني ها به دست آورده بودند منهدم ميشود و آنها وارد ساختمان نظامي اردوگاه ميشوند . ميسون سپس به بالاي ساختمان ميرود تا با استفاده از تيركمان بزرگ سه هدف را منفجر كند تا افراد خودي كه طبق گفته ي سرباز روسي كناري، گير افتاده اند بتوانند راحت تر فرار كنند ( قدم چهار فرار - Unleash the horde - آزاد كردن گروه ) .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رزنوف (وقتي ميسون با تيركمان شليك ميكند او با بلندگو صحبت ميكند) : همراهان شجاع ما در وركوتا، وقتش رسيده كه عليه ظالمان بالاي سرمون شورش كنيم... امروز ما به اونها قلب واقعي يه روس رو نشون خواهيم داد... ما همه ي خونمون رو براي سرزمين مادريمون داديم... هرچي خواست رو بدون هيچ سوالي پذيرفتيم... جوانيمون رو داديم، قلبمون رو داديم، روحمون رو داديم تا ازش محافظت كنيم... برادرانه در كنارهم با فاشيست هاي آلماني جنگيديم... از بين كثافتها و خون و ماسه ها سينه خيز رفتيم تا به پيروزي باشكوهمون برسيم... نه به خاطر مدال و يا فخرفروشي، بلكه به اين خاطر كه درست ترين كار اون بود... ما براي انتقام جنگيديم... و وقتي برلين سقوط كرد رهبران ما چجوري جواب مارو دادند؟ وقتي برگشتيم استقبالي كه ازمون شد هيجان انگيز كه نبود هيچ بلكه همراه با بدگماني و آزاردهنده بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميسون سپس برميگردد و از اتاق مهماتي كه سرگي درش را شكست شات گان برميگردد و به همراه رزنوف ادامه ميدهند .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رزنوف: هلي كوپتر اينجاست، خوبه
زنداني روس: اين كجاش خوبه ؟
رزنوف: چون همون چيزيه كه ما آرزوش رو ميكرديم... قدم پنجم... به سيخ كشيدن حيوان بالدار ( منظور از بين بردن هلي كوپتر هست )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتي با هلي كوپتر دشمن مواجه ميشوند ميسون اسلحه ي KS23 يكي از زندانيان را كه كشته ميشود برميدارد و با شليك نيزه طناب دار به هلي كوپتر، چون سر ديگر طناب به لوله ي روي زمين بسته شده است، تعادل آن را به هم ميزند و باعث سقوط و منفجر شدن آن ميشود ( قدم پنج فرار - Skewer the winged beast - به سيخ كشيدن حيوان بالدار ) .
ميسون و رزنوف و ديگر زندانيان وارد ساختمان ديگري پر از سربازان دشمن ميشوند و با صدا در آمدن زنگ خطر درها شروع به بسته شدن ميشوند . ناگهان سرگي از در كناري بيرون مي آيد و سعي ميكند در را نگه دارد، ميسون از فرصت استفاده ميكند و خيلي سريع به طرف ديگر در سر ميخورد و از اتاق كنترل در را باز ميكند ولي كمي دير شده است زيرا يكي از سربازان دشمن به سرگي تير ميزند و باعث كشته شدن او ميشود . شورشيان جلوتر ميروند و رزنوف وسيله ي جوشكاري را كه در يكي از اتاقهاست پيدا ميكند و قصد دارد از ان براي بريدن در اتاق مهمات استفاده كند . در اين حين ميسون بايد رزنوف را پشتيباني كند . سرانجام رزنوف در را باز ميكند و به ميسون دستور ميدهد ميني گان Death Machine را بردارد ( قدم ششم فرار - Wield a fist of iron - استفاده از مشت آهنين ) . ميسون با ماشين مرگ هر جنبنده اي را كه ميبيند تكه تكه ميكند ( قدم هفتم فرار - Raise Hell - جهنم به پا كردن ) كمي جلوتر ناگهان نارنجكهاي اشك آور به سمت ميسون و رزنوف و زندانيان انداخته ميشود و ميسون روي زمين مي افتد . ولي رزنوف ميسون را نجات ميدهد و او را به انبار ميكشاند .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ميسون: اونا از گاز اشك آور استفاده كردند، نميتونستم نفس بكشم
بازجوكننده: آيا رزنوف هنوز با تو بود؟
ميسون: اون هرگز منو ترك نكرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

$: اينكه چرا گازهاي اشك آور تاثيري در رزنوف ندارند و او ميتواند ما را نجات دهد كمي عجيب است ولي اين نكته ميتواند اشاره اي به World at War باشد جايي كه در يكي از مراحل آن، رزنوف نحوه فرار از آلوده شدن به وسيله ي گازهاي سمي را توضيح ميدهد .

رزنوف ميخواهد با استفاده از موتورسيكلت هايي كه در انبار وجود دارند مرحله ي هشتم و پاياني فرار يعني آزادي را شروع كند . ميسون و رزنوف با موتورسيكلت هاي جداگانه با پريدن از پنجره به پايين و در بين سيلي از گلوله هاي روان در هوا خود را به يكي از كاميونهاي دشمن ميرسانند . در حالي كه رزنوف كنترل كاميون را برعهده دارد و ميسون از پشت دشمنان را به رگبار بسته است رزنوف فرياد ميزند كه ميسون به سمت قطار بپرد . ميسون اين كار را ميكند ولي رزنوف نميتواند قدم هشتم، آزادي، را به پايان برساند و ما از ديد ميسون روي قطار ميبينيم كه رزنوف با كاميون منحرف ميشود و صحنه قطع ميشود .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ميسون (بعد از پريدن روي قطار): نوبت توست... بپر... قدم هشتم رزنوف... آزادي
رزنوف: براي تو ميسون... نه من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ادامه داستان بازی را نمیگذاری؟

resident_evil
06-12-2010, 20:47
میگم چقدر خوب میشد پست هایی که حسین در مورد داستان توضیح داده رو همه رو مینداختین تو یه پست یا مینداختین پست اول که همه یه جا باشن راحت بخونیم استفاده کنیم .

OSEN
06-12-2010, 21:19
البته فعلا باید دست به دعا برداریم! که سر حسین آقا خلوت شه:31: و ادامه ی داستان بازی رو بنویسن . تا بعد پیشنهاد خوب شما عملی شه ایشالا .
ما که بازی رو تموم کردیم قبلا ولی هنوز تو کف داستان بازی هستیم :41:.

.

hosseincode2008
06-12-2010, 23:20
از اينهمه تاخير معذرت ميخوام، سعي ميكنم قسمت هاي بعدي رو سريع تر بذارم اگه دوستان ديگه كمكم كنند .
U.S.D.D.

Alex Mason، پنتاگون - 10 نوامبر 1963
الكس ميسون كه به تازگي از وركوتا فرار كرده است به ( Jason Hudson ) جيسون هادسون از سازمان CIA روي آورده و براي ماموريت بسيار مهمي به پنتاگون فراخوانده شده است .

$: U.S.D.D. مخفف United States Department of Defense ميباشد كه به معناي دپارتمان دفاعي آمريكاي متحده است .

ميسون و هادسون با ( Robert McNamara ) روبرت مك نامارا در داخل يك ليموزين ديدار ميكنند و مك نامارا توضيحات لازم را قبل از ورود به پنتاگون ميدهد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بازجو كننده: بعد از فرارت، به جيسون هادسون از CIA ملحق شدي ميسون... اون چطور ميتونست بهت اعتماد كنه در حالي كه ميدونست رزنوف بهت كمك كرده از وركوتا فرار كني؟ ... رزنوف يه كمونيست بود... CIA از كجا ميدونست كه تو با رزنوف توافق نكردي؟
ميسون: اونا منو امتحان كردن... اونا ميدونستن كه من سرپيچي نميكنم و منم اينكارو نكردم
...
ميسون: احساس ميكردم همه دارن مارو ميبينن، منو دنبال ميكنن... تو اون شرايط نميتوني به كسي اعتماد داشته باشي... حتي به خودت
بازجوكننده: واسه همين ما هم تو رو اونجا برده بوديم... تا ببينيم ميتونيم بهت اعتماد كنيم؟ ( تصوير به يه خانم سيگاري زوم ميكند) ما در تمام اين مدت تو رو تحت نظر داشتيم

$: با توجه به نقل قولهاي بالا يكي از اهداف اين ديدار آزمايش ميسون بوده است .

در ليموزين مك نامارا به ميسون شرح ميدهد كه دراگوويچ خطر بزرگي براي امنيت وطنشان است ، ميسون هم بدون مكث ميسون با پرسيدن زمان قتل دراگوويج پيشنهادش را قبول ميكند . ميسون، هادسون و مك نامارا از بين راهروها پنتاگون حركت ميكنند .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مك نامارا: اون هيچ ترسي نداره، وجدان نداره، نقطه ضعفي نداره... اسمش نيكيتا دراگوويچه ... فكر كنم شما قبلا همديگه رو ملاقات كردين
ميسون: كي بكشمش؟
مك نامارا: خوش شانس بوديم كه دوباره تو رو به دست اورديم ميسون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

$: در حين قدم زدن در راهروهاي پنتاگون براي رسيدن به اتاق كندي مك نامارا از برخي كلمات حاشيه اي استفاده ميكند كه ميتواند اشاره اي به فيلم ويليام شكسپير باشد . مك نامارا در بين صحبت هايش به "Clearance Prospero" اشاره ميكند، Prospero نام بازيگر اصلي اين فيلم است همچنين مك نامارا از كلمات "Ariel" و "Sycorax" نيز استفاده ميكند . Ariel نام روحي است كه در فيلم به Prospero خدمت ميكند و Sycorax نيز دشمن اصلي Prospero ، نام شيطاني قدرتمند است .

ميسون در بازجويي ميگويد كه در آن لحظه احساس ميكرده همش تحت تعقيبه و پاسخ صريح بازجو رو ميشنوه كه ميگه اون خودش ميسون رو تحت نظر داشته .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ميسون: احساس ميكردم همه دارن مارو ميبينن، منو دنبال ميكنن... تو اون شرايط نميتوني به كسي اعتماد داشته باشي... حتي به خودت
بازجوكننده ( تصوير به يه خانم سيگاري زوم ميكند): ما در تمام اين مدت تو رو تحت نظر داشتيم
ميسون: اين امكان نداره
بازجوكننده: من خودم تو پنتاگون بودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

$: اين ديدار درست 12 روز قبل از ترور كندي در تاريخ 22 نوامبر 1963 است .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ميسون: داره يادم مياد... همينطور داشتم اعداد رو ميشنيدم... نمي...نميتونستم اونا رو از سرم بيرون كنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مك نامارا: مركز فرماندهي ميسون... فكر كنم درست باشه كه بگم جوامع بشري بيش از يه بار تو همين اتاق نجات پيدا كردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرانجام ميسون با JFK ديدار ميكند و او نيز به ميسون ميگويد كه بايد دراگوويچ را بكشد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جان اف كندي: ما تو خطر بزرگي از طرف كمونيست ها هستيم ... آزاديمون... سرنوشتمون... تو خطره
به من گفتن كه تو بهترين فردي هستي كه ما داريم... همه جا... اميدوارم اين طور باشه ميسون... حسابشو برس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

$: در بين صحبت هاي كندي با ميسون لحظه اي ميسون اسلحه در دست خود ميبيند . اين به اين دليل است كه در اصل ميسون توسط دراگوويچ شستشوي مغزي شده بود تا كندي را ترور كند و شستشوي دوباره ي رزنوف باعث خنثي شدن اين قضيه شد .

B.3.S.T
06-12-2010, 23:46
حسین جان خدا قوت ... داشت کم کم سرد میشد داستان!ولی خوب به موقع گذاشتی...ممنون

mosolim
07-12-2010, 09:57
مرسی عالی بود. فقط ای کاش به قول دوستمون یه تمهیداتی چیده بشه که تمام داستان تو یه پست قرار بگیره تا بشه راحت بش دسترسی داشت. مثلا الان داستان بازی های مافیا 2 و یا اساسین 2 کاملا پراکندن و خوندن تمام داستان کار سختیه.

MJ assassins creed
07-12-2010, 11:06
آقا حسین ممنون.بلکه توسط شما از داستان بازی سر دراریم

REZAt1980
07-12-2010, 14:25
ممنون از شما بابت شرح داستان و ترجمه.

یه چندتا سوال دارم:

این دراگوویچ دقیقا سال 1963 چی کاره بوده؟

اون جاهایی که نوشتید " ميسون: احساس ميكردم همه دارن مارو ميبينن، منو دنبال ميكنن... تو اون شرايط نميتوني به كسي اعتماد داشته باشي... حتي به خودت"

منظورش از کجاست؟ که این احساس رو داشته؟

MobinS
07-12-2010, 15:05
یک سوال از داستان بازی دارم. رزنوف کی مارو دوباره شستشوی مغزی داد؟

hosseincode2008
07-12-2010, 17:55
این دراگوویچ دقیقا سال 1963 چی کاره بوده؟
رزنوف کی مارو دوباره شستشوی مغزی داد؟ در مرحله اي كه در نقش رزنوف به كشتي فرستاده ميشيم براي بازيابي Nova 6 رزنوف در پشت كاميون به ديميتري دليل دلخوري خود از دراگوويچ رو شرح ميده . دراگوويچ كه در بين Red Army به درجات بالاتر رسيده در جريان نبرد استالينگرد ( مرحله ي Vendetta در World at War ) مردان خودش رو به امان خدا رها ميكنه و علي رغم اينكه به رزنوف و ياراش قول ميده نيروهاي كمكي بفرسته اين كارو نميكنه . رزنوف همين جا ميفهمه كه نبايد به دراگوويچ اعتماد داشته باشه .
بعد از جنگ و در سال 1945، دراگوويچ مسئول بازجويي كردن از اسيران آلماني ميشه و در يكي از همين بازجويي ها اطلاعاتي به دست مياره كه نشون ميده نازيها قصد داشتن با روكت هاي V2 آلوده به Nova 6 به آمريكا و روسيه حمله كنند ولي اين مسئله با شكست رو به رو شده و به انجام نرسيده . دراگوويچ به همراه معاون اول خودش كراوچنكو داوطلب شركت در عمليات المپيوس دولت روسيه ميشن كه در اون بايد اشتاينر ( دانشمند سازنده ي Nova 6 ) و Nova 6 رو به روسيه بيارن . به همين دليل دراگويچ ارتشي به رهبري رزنوف و حضور ديميتري ترتيب ميبينه و به دنبال اشتاينر راه ميوفته تا بعد از پيدا كردن اون به كشتي حامل Nova 6 برن . داخل كشتي وقتي اونها سلاح ها رو پيدا ميكنند دراگوويچ دلش ميخواد كه تاثير Nova 6 رو مستقيما ببينه براي همين دستور ميده كه رزنوف و يك نفر ديگه رو در يك اتاقك و ديميتري و چند نفر ديگر رو در يه اتاقك ديگه حبس كنند و گاز Nova 6 رو در داخل اين اتاقك ها آزاد كنن . ديميتري كه از دوستان صميمي رزنوف بود و حتي با هم برلين رو فتح كرده بودن جلوي چشمان رزنوف به وسيله ي Nova 6 كشته ميشه ولي وقتي نوبت رزنوف ميرسه نيروهاي انگليسي فرا ميرسن و با زدن موشك به اتاقك رزنوف باعث آزاد شدن اون و يه نفر ديگه ميشه . رزنوف قبل از فرار كل كشتي رو منفجر ميكنه و باعث ميشه كه دراگوويچ نتونه حتي يه نمونه از Nova 6 داشته باشه ولي با داشتن اشتاينر ميتونه دوباره از اين مواد بسازه . اين قضايا باعث ميشن كه رزنوف دستگير شده و به وركوتا برده بشه .
در سال 1961 كه دراگوويچ به يكي از قدرتمند ترين چهره هاي روسيه تبديل شده مشخص ميشه كه با فيدل كاسترو ارتباط داره . در واقع اين ارتباط از اين قراره كه اونها باهم توافق نامه اي ترتيب ميدن تا دراگوويچ بتونه در مرزهاي كوبا عملياتهاش رو آزادانه انجام بده . ميسون هم كه به ترتيب گفته شده در مرحله ي اول بازي توسط نيروهاي كوبايي گرفته ميشه و فيدل كاسترو تصميم ميگيره ميسون رو به خاطر توافقات جديدشون به دراگوويچ هديه بده . به اين ترتيب ميسون هم به وركوتا برده ميشه .
در وركوتا دراگوويچ به اشتاينر دستور ميده كه ميسون رو شستشوي مغزي بده تا بتونه كدهاي عددي كه از مركز پخش ( Broadcast Station ) منتشر ميشه رو ترجمه كنه و به اونها عمل كنه . همچنين جان اف كندي ، رئيس جمهور آمريكا رو ترور كنه . اشتاينر شستشوي مغزي ميسون رو يك شكست توصيف ميكنه و نميتونه اون رو به طور كامل آماده كنه . دراگوويچ هم تصميم ميگيره كه ميسون رو در وركوتا به حال خودش رها كنه و كاري با اون نداشته باشه .
اما رزنوف خودش رو به ميسون نزديك ميكنه و در همان وركوتا شستشوي مغزي ميسون رو كامل ميكنه اما اينبار با دستورهاي جديد و اهداف جديد براي كشتن : دراگوويچ ، كراوچنكو و اشتاينر .
بعد از يك سال رزنوف نقشه ي فرار رو ميچينه و به ترتيبي كه در مرحله ي دوم توضيح داده شده ميسون رو از وركوتا فراري ميده و خودش كشته ميشه .
در سال 1963، دراگوويچ ماموريت فرستادن دو موشك در امتداد برنامه ي فضايي روسيه رو برعهده داره .
فكر كنم جواب سوالتون رو گرفتيد كه دراگوويچ كي بوده و چرا كندي ميخواسته اونو بكشه .

اون جاهایی که نوشتید " ميسون: احساس ميكردم همه دارن مارو ميبينن، منو دنبال ميكنن... تو اون شرايط نميتوني به كسي اعتماد داشته باشي... حتي به خودت"

منظورش از کجاست؟ که این احساس رو داشته؟ ميسون وقتي در راهروهاي پنتاگون قدم ميزد تا به ديدار رئيس جمهور بره اين حس رو داشت و اين جمله رو به بازجوكننده در زمان حال ميگه .

REZAt1980
08-12-2010, 02:32
خیلی ممنون از لطف شما. جواب ها کامل بود.

راستی این جا فکر کنم منظورتون رزنوف بوده. درسته؟

اين قضايا باعث ميشن كه دراگوويچ دستگير شده و به وركوتا برده بشه .

hosseincode2008
11-12-2010, 20:00
Executive Order

Alex Mason، روسيه سابق و قزاقستان كنوني - 17 نوامبر 1963

$: اين مرحله پنج روز قبل از ترور جان اف كندي اتفاق افتاده است .

ميسون و وودز به همراه تيم خود ماموريت دارند تا برنامه ي فضايي روسيه به رهبري دراگوويچ رو با كنسل كردن پرتاب موشك ها خراب كنند . ميسون در ميان خرابه هاي موشكهاي از رده خارج وودز را دنبال ميكند و وقتي با دوربين سعي دارد منطقه را زير نظر بگيرد ويور، يكي ديگر از اعضاي تيم، را ميبيند كه توسط كراوچنكو دستگير شده است .

$: ويور به عنوان يك مامور دو جانبه عضو گروه معراج ( Ascension Group ) شده بود كه متشكل بود از چندين دانشمند منتسب به روسها كه روي برنامه ي فضايي كار ميكردند . اما با درست پيش نرفتن نقشه ، لو رفت .

كراوچنكو از ساير اعضاي تيم ميسون ميخواهد كه تسليم شوند اما وقتي جوابي نميگيرد يكي از چشمان ويور را از حدقه در مي آورد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ميسون (وقتي كه با دوربين ويور را روي صندلي و جلوي كراوچنكو ميبيند): لعنتي، اون ويوره... تو بد شرايطيه
كراوچنكو ( با بلندگو خطاب به ميسون و وودز ): رفيقتون انگار دوست نداره دليل حضورتون رو بگه... تسليم بشيد تا بذاريم زنده بمونيد... اين آخرين هشداره .
وودز: اين ديگه كدوم خريه؟!
ميسون: اسمش كراوچنكويه... معاون دراگوويچ
وودز: هيچ كاري نميتونيم بكنيم ميسون، كارش تمومه
ميسون: ميدونم!
كراوچنكو: خودتون انتخاب كرديد ( و بعد چشمان ويور رو با يك چاقو از كاسه در مياره ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميسون و وودز پيشروي ميكنند تا هم ويور را نجات دهند و هم به ماموريت خود ادامه دهند . اونها مجبورند از مخفي كاري استفاده كنند تا بيش از اين به ويور آسيبي نرسد براي همين دو گارد روسي را مخفيانه ميكشند و لباس آنها را ميپوشند .

$: دو سوتي كوچك در اين قسمت وجود دارد . يكي اينكه هيچ كدام از دو نفري كه ميسون و وودز كشتند كلاهي كه وودز بعد از كشتن آنها ميپوشد نداشتند ! همچنين وقتي ميسون بند كفشهاش رو ميبنده در اصل هيچ بندي نيست و فقط رو هوا دستش رو ميگردونه .

چند قدم جلوتر بومن و بروكز ديده ميشوند كه آنها هم با كشتن دو نفر ديگر لباس انها رو ميپوشند و به ميسون و وودز ملحق ميشوند .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وودز: اميدوارم تو اون روزايي كه تو وركوتا بودي روسي ياد گرفته باشي ميسون!
وودز ( وقتي ميبيند دو روسي ديگه بهشون نزديك ميشه ): شليك نكن ميسون، از وجود لباس مبدلمون استفاده كن .
( بعد از پيوستن بومن و بروكز به وودز و ميسون وقتي قاتي روسهاي ديگه ميشن و وقتي ميبينن روسها اماده باش شدند ) بومن: حتما جنازه ها رو پيدا كردن...
وودز: شرايطمون خوبه، همون كاري كه اونا ميكنن شما هم بكنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

$: ميسون و وودز وقتي با بيسيم با همديگر صحبت ميكنند تيم بومن و بروكز را ويسكي صدا ميزنند . ايكس ري هم ناميست كه بومن و بروكز تيم ميسون و وودز را با آن صدا ميزنند .

بدين ترتيب با گول زدن گاردهاي روسي، بومن و بروكز به سمت محل نگه داري ويور ميروند و ميسون و وودز نيز وارد ساختمان نزديك ميشوند .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بومن: ما ويور رو تو ديد داريم... دارن ميبرنش به انبار كنار ساختموني كه شما هستين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميسون با كشتن روس هاي داخل ساختمان به سقف ميرود تا از آنجا با تيركمان منفجره بومن و بروكز را پشتيباني دهد . بعد از كشتن چندين روسي، ميسون گلوله ي تير كمان را عوض ميكند و با شليك طناب مخصوص به داخل اتاق نگه داري ويور ، با استفاده از پلي كه از طناب به وجود مي آيد به آنجا سر هوايي ميخورند و سرانجام ويور آزاد ميشود .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بازجوكننده: آيا نجات دادن ويور برات مهمتر از ماموريتت ، كشتن دراگوويچ بود؟
ميسون: ويور روسي بود... ولي بچه خوبي بود! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

$: ساعتي كه ميسون در اين مرحله در دست دارد واقعا كار ميكند .

با كامل شدن تيم، ميسون و دوستانش به سمت سكوي پرتاب موشك Soyuz 2 پيشروي ميكنند .

$: موشك Soyuz 2 واقعي در حقيقت در سال 1968 به فضا فرستاده شد . همچنين در ابتداي مرحله در نماي دور ديده ميشود كه Soyuz 1 به فضا فرستاده شد .

وودز به ميسون ميگويد كه روي ديوار بمب كار بگذارد تا ويور بتواند وارد اتاق شده و از مركز كنترل پرتاب را كنسل كند ولي به نظر ميرسد كمي دير شده است ؛ تنها راه باقي مانده اين است كه با استفاده از روكت لانچري كه به نظر ميرسد وجودش در آن محفظه اي كه با انفجار ديوار درش شكسته شد كار خدا بوده است موشك را به كل نابود كرد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ويور: ما بايد اون موشك رو متوقف كنيم... به هر قيمتي كه شده ... نه نه نميتونم متوقفش كنم... خيلي دير شده .
وودز: نقشه ي دوم بومن... ميتركونيمش .
بومن: اين يكي ديگه كارشو تموم ميكنه .
وودز: ميسون... بتركونش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

$: ميتوان با تيركمان منفجره هم اين موشك را منفجر كرد .

با انفجار موشك و ريختن تكه هاي آن باقي ماندن در فضاي آزاد كار خطرناكي به نظر مي ايد به همين دليل ميسون و تيمش وارد ساختمان كناري ميشوند .

$: چند نفر از دانشمندان گروه معراج در حال آتش گرفتن ديده ميشوند .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بروكز ( بعد از ديدن دانشمندان در حال سوختن ): حروم زاده هاي بيچاره
وودز: اونا حروم زاده هاي آلمان نازي هستن... لياقت دلسوزي رو ندارن... ما اومده بوديم اونارم بكشيم
...
وودز: بقيه ي دانشمنداي گروه معراج سعي ميكنن از ساختمون فرار كنن... بومن و بروكز شما از اين تونل ها بريد تا اونا رو دور بزنيد... هيچ كس نميتونه از در پشتي فرار كنه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آنها در راهروها پيشروي ميكنند تا كراوچنكو را به چنگ بياورند اما انگار كمي دير شده و كراوچنكو و دراگوويچ از مهلكه گريخته اند .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]( در انتهاي راهرو ) وودز: وقتشه از اينجا در بريم...
ميسون: نه هنوز... بايد دنبال دراگوويچ بريم...
( ميسون در اتاق بازجويي در حالي كه اين قسمت رو ميخواد تعريف كنه حالش بد ميشه ) بازجوكننده: داريم دوباره از دستش ميديم... با من بمون ميسون...
ميسون ( حالش خوب ميشود و ادامه ميدهد ): كراوچنكو قبل از اينكه ما بهش برسيم فرار كرد...
بازجوكننده: شما داشتين نزديك ميشدين... دراگوويچ هم اونجا بود، درسته؟
ميسون: ما كل ساختمون رو گشتيم... نتونستيم اون حروم زاده رو پيدا كنيم .
بازجو كننده ( به بازجوكننده ي كناريش ): اين وقت تلف كردنه... اون توهم ميزنه...
ميسون: اما ما بالاخره ماشين ليمبوي اون رو پيدا كرديم و دنبالش رفتيم...
وودز ( درحالي كه صحنه، ليمبوي منفجر شده رو نشون ميده ): راضي شدي ميسون؟ بهم اعتماد كن ميسون... اون موش كثيف تا الان پودر ذغال سنگ شده...
ميسون: نه نه ... تا وقتي كه بدن مردشو نبينم راضي نميشم...
بازجوكننده: ميسون، آيا تو كشته شدن دراگوويچ رو تاييد ميكني؟
...
ميسون: يه جورايي حس ميكنم اون هنوز زندست... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

$: دراگوويچ با اينكه در اين منطقه وجود دارد اما به طور فيزيكي ما اون رو نميبينيم .

$: در انتهاي مرحله ويور به خاطر در امدن چشمش استفراغ ميكند !

ali_ranger22
11-12-2010, 22:38
یکی که بازی رو با Veteran تموم کرده بیاد از تفاوت این 2 تا درجه ی سختی بگه ببینیم میرزه با Veteran هم بریم یا نه .

من چهار تا CoD اخیر رو روی Veteran رفتم ولی هر دو بازی تری ارک در این زمینه مزخرف بوده
MW2 توی این درجه سختی خیلی حال میده و چالشی میشه ولی توی بلک الکی سخت میشه
یعنی بعضی جاها کم تر از یه ثانیه بیای بیرون می میری و جالبیش اینه که وقتی تیر می خوری نمی تونی عکس العمل نشون بدی و حتما می میری !
+
آقا این بخش لایو چرا اینطوریه ؟ چرا نمیشه رفت تو بازی ها‌؟ هی سرج می کنه و با این که این همه بازی داره انجام میشه آدمو راه نمی ده تو بازی ! مگه این که شانس آدم بزنه و بعد از ده بار سرچ کردن یه بار بتونی بری تو بازی !

HoJJaT_007
11-12-2010, 22:57
$: اين مرحله پنج روز قبل از ترور جان اف كندي اتفاق افتاده است .اون همه مرحله بعدش تو 5 روز اتفاق میفته ؟ یکم غیر طبیعی نیستش؟
بعدشم کلا بعتد ترور شدن جان اف کندی از میسون بازجویی میشه یا قبلش ؟ اگه قبلش باشه که کلا همه این اتفاقات توی 6-7 روز افتاده؟
چون کندی آخر بازی ترور میشه.
ضمنا جریان این موشکا چی بود ؟ اتمی بود ؟ یا nova 6؟

راستی یکم زودتر بذارید بهتر میشه :دی خیلی قشنگ ترجمه کردید آدم دلش میخواد بقیشم بخونه :دی

hosseincode2008
12-12-2010, 19:03
شرمنده از اينكه فعلا نميتونم كاملتر جواب بدم .

تو شروع هر مرحله تاريخش نوشته ميشه . اون مرحله هم بعضيهاش مثلا اونجايي كه با رزنوف هستيم ماله خيلي سال پيش هست .
در ضمن شما به چند نكته توجه داشته باشيد :
1. در مورد صحنه ي پاياني بين مراجع تقليد اختلاف هست؛ يعني صددر صد معلوم نيست كه هدف از صحنه ي پاياني اينه كه نشون بدن ميسون كندي رو ترور ميكنه يا نميكنه .
2. اگر هم فرض كنيم ميسون در صحنه ي پاياني كندي رو ترور ميكنه دليلي نداره كه بعد از همه ي اتافاقات بازي باشه، ما فقط در آخر اون صحنه رو ميبينم .
3. اون موشك ها هم ربطي به Nova 6 نداشتن .
4. اين متن حدود 50 درصدش ترجمه هست، يعني ترجمه صرف نيست .

ممنون از نظر لطفتون!

HoJJaT_007
12-12-2010, 20:51
آها ممنون .

کلا توی واقعیت کی کندی رو ترور میکنه ؟ معلوم نشده ؟ با چی میزننش ؟ اسنایپ میکنند یا از میون جمعیت میزننند ؟ بعد اونجا گاردی چیزی نداشته که به این راحتی زدنش ؟ :دی

4. اين متن حدود 50 درصدش ترجمه هست، يعني ترجمه صرف نيست .
شرمنده فکر کردم همشو ترجمه کردید .

آخه توی COD Wikia یه چیزایی نوشته بود وقت نکردم همشو بخونم ولی شباهت داشت به مطالب شما . به هر حال ممنون .

hosseincode2008
12-12-2010, 21:48
در اصل توسط Lee Harvey Oswald ترور ميشه . اين مطلب به بحث تاپيك مربوط نميشه ، براي اطلاعات بيشتر به لينك زير بريد :

آخه توی COD Wikia یه چیزایی نوشته بود وقت نکردم همشو بخونم ولی شباهت داشت به مطالب شما . به هر حال ممنون .
قبلا هم گفته بودم كه پايه ي اصليش ويكي پدياست و اين پايه جزو همون 50 درصده .

B.3.S.T
13-12-2010, 00:58
حسین جان همین که لطف می کنی کار ترجمه و خوندنش رو واسه دوستان راحت می کنی خودش خیلیه داداش...دمت گرم

Hamid Hamid
13-12-2010, 11:36
سلام دوستان.یه مرحله ای رو گیر کردم نمیدونم چطور ردش کنم.کسی راهنمایی چیزی نداره:
اون مرحله ای که میریم یه جا که هوا آلوده به گاز هست و اگه تنفس کنیم قبض رو میگیریم:31:
من یکم که میرم جلو میان میزنن این محافظم رو پنچر میکنن.منم خفه میشم:31:

hosiyar
13-12-2010, 13:14
سلام.
وقتي تو منو وارد قسمت زامبي ميشي يه آهنگ خيلي جالب و قشنگ ميزنه. اگر كسي اون آهنگ رو ميشناسه و داره ، برام بذاره كه خيلي دنبالشم.
ممنون.

masoudtr
13-12-2010, 13:20
یک چیزی که برام عجیبه اینه که یک صحنه هایی که ازش بازجویی میکردن این عکس هم رو صفحه تلویزیون ها بود
در حالی که اون موقع کندی هنوز ترور نشده بود

Hamid Hamid
13-12-2010, 16:19
بالاخره منم بعد از مدت ها بازی رو تموم کردم.خیلی طولانی شد چون فیفا 11 اجازه نمیداد:دئ
به نظرم بهترین گیمی بود که تا حالا بازی کردم و از هر نظر کامل و بی نقص بود.
چه از نظر گرافیک بازی که در تک تک مراحل به تمام جزئیات کامل پرداخته شده بود و فضای بازی کاملا طبیعی بود.
و نکته ی دیگه گیم پلی خیلی استثنایی بازی بود که از نسخه ی قبلی خیلی بهتر و جذاب تر شده بود.
یکسری مکمل ها هم داشت:
مثل روندن هلی کوپتر و موتور و سوار شدن تانک و ...
در کل من خیلی لذت بردم از این گیم و بهش نمره ی 10 میدم.
راستی تا اونجایی که من دیدم باگ و اینجور پیزا هم نداشت.

B.3.S.T
13-12-2010, 16:23
مثل روندن هلی کوپتر و ماشین و موتور و سوار شدن تانک و ...

البته این نیازی به اسپویلر نداشتااااا! : دی
من یادم نمیاد سوار تانک و ماشین شده باشم تو بازی...!شما کجا رو میگی ؟(اینو تو اسپویلر بگو) : دی

Hamid Hamid
13-12-2010, 16:28
البته این نیازی به اسپویلر نداشتااااا! : دی
من یادم نمیاد سوار تانک و ماشین شده باشم تو بازی...!شما کجا رو میگی ؟(اینو تو اسپویلر بگو) : دی
ای امان از آلزایمر:31:
اول سوار تانکی(شایدم نفربر:31:) که هم رگبار داری و هم نارنجک میندازه و بعدش میزننت و پیاده میشی با ماسک میری جلو که گاز نوا 6 تو هوائه ...

ali_ranger22
13-12-2010, 17:37
یه بحث جالبی رو می خوام راه بندازم
خب خیلیا میگن داستان عالیه و اینا
ولی به یه اصل مهم توجه نکردن
از این جا به بعد تو اسپویلر می ذارم

اولا اینکه داستان و نوع شخصیت پردازی رزناو و اینکه میسون اونو توی ذهن خودش برای کمک به خودش میسازه از فیلم Fight Club کپی شده
اما نمی خوام اینو بگم می خوام بگم که نوع این شخصیت پردازی معلوم نیست
یعنی شما می بینید که میسون رزناو رو میسازه تا بیاد بهش روحیه بده و کمکش کنه و رزناو هم تو مراحل کمکش می کنه و پا به پای میسون می جنگه و می کشه
یعنی تا این جا آدم به این نتیجه می رسه که رزناو توسط میسون ساخته میشه و میسون خودشو جای رزناو نمی ذاره
اما، اما صحنه ای که میسون میره اشتاینر رو می کشه و میگه اسم من رزناوه و میکشه اونو؛ اینجا یه تضاد کاملا اساسی به وجود میاد
تا قبل از اون میسون خودشو جای رزناو نمی ذاشت ولی اینجا یه دفعه می بینیم که خودشو جای رزناو می زاره
خب این به نظر من یه سوتی خیلی بده که خیلی ها متوجه این قضیه نشدن
شایدم من اشتباه گرفتم قضیه رو
در کل هر کی می دونه بیاد یه بحثی بکنیم که این قضیه روان منو بهم ریخته

HoJJaT_007
13-12-2010, 18:38
اولا اینکه داستان و نوع شخصیت پردازی رزناو و اینکه میسون اونو توی ذهن خودش برای کمک به خودش میسازه از فیلم Fight Club کپی شده
اما نمی خوام اینو بگم می خوام بگم که نوع این شخصیت پردازی معلوم نیست
یعنی شما می بینید که میسون رزناو رو میسازه تا بیاد بهش روحیه بده و کمکش کنه و رزناو هم تو مراحل کمکش می کنه و پا به پای میسون می جنگه و می کشه
یعنی تا این جا آدم به این نتیجه می رسه که رزناو توسط میسون ساخته میشه و میسون خودشو جای رزناو نمی ذاره
اما، اما صحنه ای که میسون میره اشتاینر رو می کشه و میگه اسم من رزناوه و میکشه اونو؛ اینجا یه تضاد کاملا اساسی به وجود میاد
تا قبل از اون میسون خودشو جای رزناو نمی ذاشت ولی اینجا یه دفعه می بینیم که خودشو جای رزناو می زاره
خب این به نظر من یه سوتی خیلی بده که خیلی ها متوجه این قضیه نشدن
شایدم من اشتباه گرفتم قضیه رو

ببین کلا توهم بوده .
اگه دقت کنی woods و اینا اصلا توجهی به رزناو نمیکنند . به خاطر همینه توی مرحله ویتنام اونجایی که سوار قایقی رزناو هیچ کاری نمیکنه .
یا کلا از نظر من رزناو کسی رو نمیکشه . توی اکثر مراحلی که با رزناوی خودت میکشی . فقط یکم راهنماییت میکنه . مثلا یه جا دیدم که دشمنا زیاد بودن و رزناو به دیوار تیر میزد !
و اونکه گفته من ویکتور رزناو هستم هم اثرات توهم . زیاد چیز عجیبی نیستش . توهم زده کلا . از نظر میسون فکر میکنه رزناو گفته ولی در اصل خودش گفته.

ولی سوتی جالب اینه که .
اگه رزناو وجود نداره
پس کی بود که بعد مرگ Woods دست میسونو میگیره و بلند میکنه
یا کی بود که یه بار جون میسون رو بعد مرحله زندان نجات میده ؟
یا مهم تر بعضی جا ها دیدیم رزناو یکی رو میکشه .
یا مثلا توی مرحله یکی مونده به آخر ، میسون تونست تنهایی کل اون مقر استاینر رو خالی کنه ؟! اونهمه دشمنو تنهایی بکشه ؟ یکم عجیب نیست؟
من فکر کنم میسون یکی رو با رزناو اشتباه میگرفته .

hosseincode2008
13-12-2010, 20:23
بعد از چند بار خوندن منظورتو فهميدم علي، به نكته ي خوبي اشاره كردي كه تا الان در موردش فكر نكرده بودم . اگه منظورتو درست فهميده باشم بايد بگم كه رزنوف تو فكر ميسون بوده، يعني هر اتفاقي ميتونه بيوفته . ميشه در مورد برخورد هاي فيزيكي رزنوف مثل بلند كردن ميسون بعد از مرگ وودز، يا كشتن يه نفر، اينطور استدلال كرد كه اون لحظات ميسون فكر ميكرده رزنوف اون كارها رو ميكنه ولي يا يك نفر ديگه بوده يا خود ميسون بوده و يا اصلا كسي نبوده . يا همين صحنه ي آخر كه ميگي، ميسون فكر ميكرده كه رزنوف اشتاينر رو كشته ولي خودش اين كارو كرده . اگه بخوام از يه زاويه ديگه بگم اين تنها صحنه ي اخر نبوده كه ميسون به قول خودت خودشو جاي رزنوف گذاشته امكان داره همه كساني كه رزنوف كشته هم كار خود ميسون بوده باشه ( يعني اونجا ها هم خودشو جاي رزنوف ميذاشته )
بعد از مرگ وودز هم يه لحظه ميسون ميبينه كه وودزه ميخواد ميسون رو بلند كنه ولي بعد ميبينه كه رزنوفه، اين صحنه كاملا نشون دهنده ي بي ثباتي فكر و ذهن ميسونه كه بعد از دو بار شستشوي مغزي تعجب برانگيز هم نيست .
نكته ي جالب ديگه هم اينه كه بعد از وركوتا بازيكن ميتونه آزادنه به رزنوف هرچقدر كه ميخواد تير بزنه يا نايفش كنه، هيچ اتفاقي نمي افته و پيغام فريندي فاير هم داده نميشه .
در ضمن يادتون هم باشه كه امشب آرسنال ميبره D:

ali_ranger22
13-12-2010, 20:28
ببین کلا توهم بوده .
اگه دقت کنی woods و اینا اصلا توجهی به رزناو نمیکنند . به خاطر همینه توی مرحله ویتنام اونجایی که سوار قایقی رزناو هیچ کاری نمیکنه .
یا کلا از نظر من رزناو کسی رو نمیکشه . توی اکثر مراحلی که با رزناوی خودت میکشی . فقط یکم راهنماییت میکنه . مثلا یه جا دیدم که دشمنا زیاد بودن و رزناو به دیوار تیر میزد !
و اونکه گفته من ویکتور رزناو هستم هم اثرات توهم . زیاد چیز عجیبی نیستش . توهم زده کلا . از نظر میسون فکر میکنه رزناو گفته ولی در اصل خودش گفته.

ولی سوتی جالب اینه که .
اگه رزناو وجود نداره
پس کی بود که بعد مرگ Woods دست میسونو میگیره و بلند میکنه
یا کی بود که یه بار جون میسون رو بعد مرحله زندان نجات میده ؟
یا مهم تر بعضی جا ها دیدیم رزناو یکی رو میکشه .
یا مثلا توی مرحله یکی مونده به آخر ، میسون تونست تنهایی کل اون مقر استاینر رو خالی کنه ؟! اونهمه دشمنو تنهایی بکشه ؟ یکم عجیب نیست؟
من فکر کنم میسون یکی رو با رزناو اشتباه میگرفته .

نه ببین توی این مدل داستان گویی دو مدل داریم که گفتم
بازی هم میاد مدل اول رو پیاده کنه و تا اون صحنه هم همینکارو می کنه ولی یه دفعه عوض میشه که این یه سوتی به حساب میاد
بعد همینارو می خواستم بگم که گفتی
یه سری کارای مهم رو رزناو می کنه که اگه وجود نداشته پس چطوری بوده ؟ یعنی میسون خودش اون کارو می کرده ولی فکر می کرده که رزناو کرده ؟ خب این میشه مثل فیلم Fight Club اما بازی نمی تونه این کارو انجام بده و سوتی زیاد داره
اگه هم توجه کنین توی این نوع داستان گویی به هیچ وجه نباید چنین سوتی هایی داد

REGISTERED-USER
13-12-2010, 20:48
سلام دوستان.یه مرحله ای رو گیر کردم نمیدونم چطور ردش کنم.کسی راهنمایی چیزی نداره:
اون مرحله ای که میریم یه جا که هوا آلوده به گاز هست و اگه تنفس کنیم قبض رو میگیریم:31:
من یکم که میرم جلو میان میزنن این محافظم رو پنچر میکنن.منم خفه میشم:31:

تا میتونی تیر نخور ... تنها راهش همینه ... اسلحه داری دید در شب داره برای همین دیگه ... دورادور بزن این Nova6 رو تنفس نکنی! :31:

HoJJaT_007
13-12-2010, 20:57
خب اگه خود میسون انجام داده که نمیشه . یعنی هوا رو گرفته بلند شده ؟!
من فکر میکنم با یکی دیگه اشتباه گرفته . به نظرم قضیه مشکوکه . ممکنه ادامه داشته باشه داستان . البته این یه فرضیه هستش .

مرگ woods هم مشکوکه . نه جسدشو نشون داد نه چیز دیگه ای . فقط نشون داد از اون پنجره پرت شدن پایین . خب از اونجایی که woods حرفه ای بوده ممکنه مثلا خودشو بندازه اونور یا چیز دیگه ای . اصلا از کجا معلوم میسون woods با رزناو اشتباه نگرفته باشه :دی (اونطوری دیگه خر تو خر میشه کلا :دی)
ولی کلا امکان اینکه یکی دیگه رو با رزناو اشتباه گرفته باشه زیاده . باید صبر کنیم ببینیم چی میشه . (منتظر نسخه بعدی باشیم :دی)

---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------

تا میتونی تیر نخور ... تنها راهش همینه ... اسلحه داری دید در شب داره برای همین دیگه ... دورادور بزن این Nova6 رو تنفس نکنی! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فرقی نداره . تو مرحله معمولیشم خون میاد میمیرید اونجا شیشه ترک برمیداره . تو اون گاز شما یاراتونم نمیبینید . با اون تفنگ دوربین داره بزنیدشون .

ali_ranger22
13-12-2010, 20:58
بعد از چند بار خوندن منظورتو فهميدم علي، به نكته ي خوبي اشاره كردي كه تا الان در موردش فكر نكرده بودم . اگه منظورتو درست فهميده باشم بايد بگم كه رزنوف تو فكر ميسون بوده، يعني هر اتفاقي ميتونه بيوفته . ميشه در مورد برخورد هاي فيزيكي رزنوف مثل بلند كردن ميسون بعد از مرگ وودز، يا كشتن يه نفر، اينطور استدلال كرد كه اون لحظات ميسون فكر ميكرده رزنوف اون كارها رو ميكنه ولي يا يك نفر ديگه بوده يا خود ميسون بوده و يا اصلا كسي نبوده . يا همين صحنه ي آخر كه ميگي، ميسون فكر ميكرده كه رزنوف اشتاينر رو كشته ولي خودش اين كارو كرده . اگه بخوام از يه زاويه ديگه بگم اين تنها صحنه ي اخر نبوده كه ميسون به قول خودت خودشو جاي رزنوف گذاشته امكان داره همه كساني كه رزنوف كشته هم كار خود ميسون بوده باشه ( يعني اونجا ها هم خودشو جاي رزنوف ميذاشته )
بعد از مرگ وودز هم يه لحظه ميسون ميبينه كه وودزه ميخواد ميسون رو بلند كنه ولي بعد ميبينه كه رزنوفه، اين صحنه كاملا نشون دهنده ي بي ثباتي فكر و ذهن ميسونه كه بعد از دو بار شستشوي مغزي تعجب برانگيز هم نيست .
نكته ي جالب ديگه هم اينه كه بعد از وركوتا بازيكن ميتونه آزادنه به رزنوف هرچقدر كه ميخواد تير بزنه يا نايفش كنه، هيچ اتفاقي نمي افته و پيغام فريندي فاير هم داده نميشه .
در ضمن يادتون هم باشه كه امشب آرسنال ميبره D:
ببین نمی دونم فیلم فایت کلاب رو دیدی یا نه
اما توی این فیلم که یه جورایی منبع اینجور روایت هاست بازیگر اصلی از ذهن خودش یه شخصیت برتر از خودش رو میسازه که اون در واقع خودشه، اینجا ما شخصیت دیگه ای نداریم و همش توهماته اون شخص اوله
ولی توی بلک اپس رزناو وجود خارجی داشته پس میسون نمی تونه خودشو بزاره جای اون
رزناو یه شخصیت خیالی نیست و میسون فقط برای این اونو تو ذهنش میسازه که کمکش باشه
یه کم بحث کردن نوشتاری در این باره سخته باید صحبتی باشه! ولی در کل میشه گفت این بازی یه چیزی بین این دو نوع روایته
هیچ کدومش نیست چون نمی تونه هیچ کدومو درست پیاده کنه
حالا خوبه سازنده ها نگفتن کدوم مدله وگرنه که سوتی افتضاحی میشد چون در هر صورت بازی خیلی سوتی داره
زهی خیال باطل منچستر رو برنده بدون از الان :دي

hosseincode2008
13-12-2010, 21:11
ببین نمی دونم فیلم فایت کلاب رو دیدی یا نه نديدم!

یه کم بحث کردن نوشتاری در این باره سخته باید صحبتی باشه!اره راست ميگي الان من به خودم فشار آوردم حالم بد شده، نه كه آكبنده D:

حالا خوبه سازنده ها نگفتن کدوم مدله وگرنه که سوتی افتضاحی میشد چون در هر صورت بازی خیلی سوتی دارهخيلي از اين بحث هايي كه اينجا شده و استدلالهايي كه اينجا اومده رو حتي خود تري آرچ هم در موردش فكر نكرده احتمالا !
--------------------

یک چیزی که برام عجیبه اینه که یک صحنه هایی که ازش بازجویی میکردن این عکس هم رو صفحه تلویزیون ها بود
اونا بيشتر براي ماست! تو صحنه ي ديدار ميسون با كندي وقتي كندي صحنه آهسته ميشه هم تو تلويزيون هاي پشتي صحنه هايي از ترور كندي نشون داده ميشه .

رد دويل مي كراي

B.3.S.T
14-12-2010, 00:25
ای امان از آلزایمر:31:
اول سوار تانکی(شایدم نفربر:31:) که هم رگبار داری و هم نارنجک میندازه و بعدش میزننت و پیاده میشی با ماسک میری جلو که گاز نوا 6 تو هوائه ...

آلزایمر چیه...!خوردنیه؟! : دی

آهان منظورت از ماشین همون صحنه اول بازی هست؟!خب اونکه چیزی نبود که بشه ازش تعریف کرد...همش 1 دقیقه هم نمیشه که کنترلش می کنی!
در مورد تانک هم اصلآ قبول نیست(یعنی چیز جدیدی نبوده)

+
اینا کلآ ربطی به نوآوری نداره...فقط زمانی میشه گفت جدید هست که شما خودت کنترل تمام قسمتهای وسیله رو در اختیار داشته باشی...(من میتونم چند تا مثال بزنم که کلآ از بازیهای هم رده خودش تقلید کرده تو این زمینه)

HoJJaT_007
14-12-2010, 14:21
من فقط از هلیکپتر بازی خوشم اومد اونم مرحله آخر :دی که تک به تک میجنگید . فقط a رو میگرفتم جاخالی میدادم . 6 دقیقه جنگیدم تا فهمیدم پره هاشو باید بزنم :دی
هر چقدر موشک و تیر به بدنه میزدم یه خشم نمیفتاد .

که البته این هلیپتر توی Moh هم بود اما نه به این شکل فقط موشک میزدید شما یکی دیگه میروند :دی این بهتر شده بود

genius_islamic
15-12-2010, 11:22
سلام اقا شرمنده من دوتا سوال داشتم کسی میتونه جواب مارا بده
1-مرحله ی اخر ما اون بابایی که توی اب خفه کردیم که همیشه با هامون بود اسمش را نمی دونم روسی بود فکر میکنم چرا کشتیمش اصلا واقعی بود یا توهم
2-اون مرحله ی کوهستان داستانش را فکر میکنم اقای حسین کدرز ننوشتند کسی میگه جریان از چه قرار بود و اصلا کجا بود
3-کسی میدونه کندی را چه جوری کشتند و از طرف چه سازمانی و با چه هدفی ؟اون مقاله که داده بودند انگلیسی بود و من سر در نیاوردم ممنون

HoJJaT_007
15-12-2010, 13:44
سلام اقا شرمنده من دوتا سوال داشتم کسی میتونه جواب مارا بده
1-مرحله ی اخر ما اون بابایی که توی اب خفه کردیم که همیشه با هامون بود اسمش را نمی دونم روسی بود فکر میکنم چرا کشتیمش اصلا واقعی بود یا توهم
2-اون مرحله ی کوهستان داستانش را فکر میکنم اقای حسین کدرز ننوشتند کسی میگه جریان از چه قرار بود و اصلا کجا بود
3-کسی میدونه کندی را چه جوری کشتند و از طرف چه سازمانی و با چه هدفی ؟اون مقاله که داده بودند انگلیسی بود و من سر در نیاوردم ممنون

دوست عزیز از Spoiler استفاده کنید

1- اون بابا دوست روسی شما یعنی رزناو نبود . اون دراگویچ بود . کسی که رزناو میخواست بکشتش ولی نتونست . چند صفحه اخر تاپیکو بخونید و از پستای hosseincode2008 عزیز استفاده کنید . ایشون داستانو توضیح میدن .
2- دقیقا کدوم مرحله رو میگید ؟ اونجایی که به یه پایگاه کوهستانی تو روسیه حمله میکنیم ؟ اولشم شما یه خلبانید ؟
اگه اونجا رو میگید حسین جان هنوز به اونجا نرسیدند . اگه درست یادم باشه فکر کنم باید اطلاعاتی در مورد nova 6 به دست می آوردید که میبینید آمریکا کلا هدف nova 6 هست !
3- مرگ جان اف کندی هم معلوم نیست . یه سری میگن ویتنامی ها زدن یه سری میگن کمونیستا . در کل هنوز هم معلوم نیست کی کشتتش .

xlife
16-12-2010, 17:06
از نظرمن بهترین ندای وظیفه ای هستش که ترایلنچ ساخته اما چیز دندان گیر و دهن سوزی نیست اما بهترین ندای وظیفه محسوب نمیشه آخه ای دی سافتورک چیزه دیگه بود

HoJJaT_007
17-12-2010, 03:02
از نظرمن بهترین ندای وظیفه ای هستش که ترایلنچ ساخته اما چیز دندان گیر و دهن سوزی نیست اما بهترین ندای وظیفه محسوب نمیشه آخه ای دی سافتورک چیزه دیگه بود
منظورتون Infinity Ward هست ؟

بله . به نظر من COD MW 2 یا MW بهترین Cod ها هستن . ولی خب تریآرچ کلا 2 تا cod ساخت. WaW و BO که همین BO بهترینشه . (البته فکر کنم COD 3 هم ماله تریآرچ باشه)

ولی خب همینش کلی طرفدار داره .

HoJJaT_007
17-12-2010, 19:36
سلام
آقا دقیقا M.I.A یعنی چی ؟ Missing In Action ؟ خب این معنیش چیه . مثلا میسون رو زد MIA یعنی فکر کنم اسیرش کردن .

خب حالا چرا Woods رو زده M.I.A ؟ چون جسدش پیدا نشد زده MIA ؟

MJ assassins creed
17-12-2010, 20:49
سلام
آقا دقیقا M.I.A یعنی چی ؟ Missing In Action ؟ خب این معنیش چیه . مثلا میسون رو زد MIA یعنی فکر کنم اسیرش کردن .

خب حالا چرا Woods رو زده M.I.A ؟ چون جسدش پیدا نشد زده MIA ؟

خب در حضور بزرگان سخن گفتن دور ادب است ولی فکر کنم یعنی اینکه وودز رو ماسمالی کردند و مفهومشون اینه که اگه در قسمت های دیگه یه دفعه اومد تعجب نکنید.این نظر شخصی من هست.میسون رو زده alive.آها شما مثلا گفتید.
بعد ببخشید من یه موضوع دیگه رو میگم.یه سوال.مگه رزناو روسی نبود.بعد توی اون دوران جنگ سرد بود.چه دلیل داشت از میسون آمریکایی حمایت و دفاع کند و هموطن های خود رو بکشه؟

HoJJaT_007
17-12-2010, 21:54
بعد ببخشید من یه موضوع دیگه رو میگم.یه سوال.مگه رزناو روسی نبود.بعد توی اون دوران جنگ سرد بود.چه دلیل داشت از میسون آمریکایی حمایت و دفاع کند و هموطن های خود رو بکشه؟
چون هموطناش خائن بودند .

بعدشم کی گفته که رزناو داشت از ما حمایت میکرد . اونا همش توهم بود

ولی کلا هموطناش خیانت کردن . انداختنش زندان و همونجا موند .

یه نکته جالب :

اگه توی مرحله زندان ورکوتا وقتی پریدید روی قطار نگاه کنید به رزناو میبینید که کامیون تصادف میکنه .

779
17-12-2010, 22:07
پس از تحقیقات فرآوان بالاخره ترفند تریارچ رو فهمیدم! ( که البته ترفنده جدیدی نیست )
داستان بازی در اصل یک روایت ناقصه! بله این مدل داستان ها در واقع زحمته کمتر ، گیج کنندگیه بیشتری رو نسبت به داستان هایه کامل داره ( دارم در مورده سبک داستان سرایی سخن میگم )
یعنی اینجا در ظاهر شما فکر میکنین که مثلا تریارچ چه تفکراتی داشته و... که در واقع هیچ کدوم از اینا نیست! اینکه اصلا میسون جایه رزناو بوده یا اصلا یکی دیگه بوده و ... یا صحنه ی آخر بازی کاملا نشان دهنده ی نقص داستانه! ( البته به دیده بد نگیرید این یک نوع سبک داستان سرایی )
در این مدل سبک ادامه ی اتفاقات به عهده ی بازیباز میفته که حدس بزنه چی میشه در حالی که سازنده هیچ نظری در این مورد نداره ( و نداشته! در واقع داستان رو سنگین نشون میده اما خودش رو در آخر راحت میکنه با ناقص در آوردن داستان )
از نمونه هایه این نوع داستان ها میتونیم دقیقا به Alan Wake اشاره کنیم که اونم از همین تاکتیک به صورت کاملا پیشرفته استفاده کرد. طوری که بازیباز در آخر بازی جا میخوره و میگه عجب تفکراتی در پشت نویسنده ی بازی بوده که در واقع هیچی وجود ندارد. ( مثل جملات پایانی بازیه Alan Wake که باعث گیج شدن و در اومدن نظریه هایه متفاوت بازیباز میشه در حالی که هیچ داستان اصلی ای وجود ندارد )
این مدل داستان سرایی ها همیشه ادامه دارند طوری که وقت کافی برایه نویسنده به وجود میاره که از نقص داستان قبلی داستانی هیجان انگیز به وجود بیاره!
فکر کنم ( فکر کنما! ) بارز ترین نمونه ی این مدل سریال LOST باشه که البته بعید میدونم با 25 نویسنده داستان ناقص اوایل درست کرده باشند...
خلاصه اینم مطلبی بود در مورده داستان و کلکی که تریارچ برایه این بازی زده تا بازیباز که هیچی بلکه منتقد ها رو هم جذب داستان کنه و بی شک باید بگم که من با این سبک کاملا حال میکنم :دی
این مورد رو هم از چند نفر نویسنده ی تلویزیونی + خوندن چندین سبک داستان سرایی فیلم فهمیدم.

Big-Boss
19-12-2010, 14:45
خب در حضور بزرگان سخن گفتن دور ادب است ولی فکر کنم یعنی اینکه وودز رو ماسمالی کردند و مفهومشون اینه که اگه در قسمت های دیگه یه دفعه اومد تعجب نکنید.این نظر شخصی من هست.میسون رو زده alive.آها شما مثلا گفتید.

من هم یه پست همین تاپیک گفتم پتانسیل این کارکترها خیلی بالاست و دیدنشون تو قسمت های بعدی عجیب نیست.
در باره ی اون m.i.a هم چند بار اتفاق افتاده تو فیلم های دنباله دار یا سریال ها یه کارکتر محوری رو خارج کردن بعدش دوباره مجبور شدن با یه کلکی برش گردونن واسه همین جدیدا همیشه یه علامت سوال باقی میزارن تا همیشه یه راهی باز باشه واسه برگشتش.
پاراگراف دوم هم رزنو خیانت نکرد بلکه بهش خیانت شده بود و وقتی اون رفتارها رو دید از بین بردن سربازان همرزمش و همکاری با اشتاینر در حقیقت با شستشوی مغزی میسون و القا هدفش به کشور خودش هم خدمت کرد.

xlife
19-12-2010, 17:00
یک چندتا سئوال دارم
1-اشنایزر با اون دوتا روسی پخجه یادم رفت اسمشونو موقع شستشوی مغزی الکس حرف از وجود یک مشکل میزد اون چی بود وچه گفتند اون موقع
بعد سکانس صحبت کردن رزنوف اونهم به میسون چی می گفت
در مورد جزئیات شستشوی مغزیش بیشتر توضیح بدید

HoJJaT_007
19-12-2010, 23:44
از Spoiler استفاده کنید.

+ این پست رو مطالعه کنید .

Masoud King
20-12-2010, 10:54
این مورد رو هم از چند نفر نویسنده ی تلویزیونی + خوندن چندین سبک داستان سرایی فیلم فهمیدم.
پدر سوخته حالا دست مردم رو رو میکنی؟ : دی
+
ولی منکه هنوز در عجبم چطور وودز تو VGA شد بهترین کاراکتر سال و این بازی شد بهترین شوتر سال!!
فردین ترین کاراکتر سال خیلی بیشتر بهش میاد : دی

sb1370
20-12-2010, 19:27
بازی خوبی یه امابه نظر من اسونه چون من یک هفته ای تمومش کردم:20:

HoJJaT_007
20-12-2010, 19:33
یک هفته چیه :دی من 14 ساعته تمومش کردم :دی
البته نه روی سخت ترین درجه روی Hard .

آریا ایرانی
21-12-2010, 15:43

نویسنده: Masoud King

جنگ سرد زمان مناسبی است تا باز هم شاهد نبرد پنهان روس ها و آمریکایی ها باشیم. Black Ops شما را وارد دوران جدیدی از سری بازیهای Call of Duty میکند. Treyarch که همیشه به ساختن CoD های نه چندان خوب معروف است اینبار به لطف موتور IW engine شاهد عنوانی متفاوت از این سازنده هستیم. البته این تفاوت فقط نسبت به عنوان های قبلیه Treyarch است و عملا شما نکته ی جدیدی رو در بازی نمیبینید. چیزی که بارزه این بازی بهترین ساخته ی Treyarch تا الان محسوب می شود.

بازی بین سال های 1940 تا 1970 جریان دارد و موضوع اصلی اون سلاح شیمیایی ای به نام Nova-6 است. شما در بازی نقش چند نفر انجام وظیفه میکنید. که بیشتر نقش Alex Mason رو بر عهده دارید. کسیکه در اول بازی توسط شخص ناشناسی مورد بازجووی و شکنجه برای یادآوری یک سری جزئیات بسیار مهم قرار دارد. Mason تحت تاثیر ژنرال روسی دراگویچ و زیر دستان اون دست به کار های خیلی بزرگی بر علیه کشورش آمریکا می زند. شخصیت دیگری که نقش اون رو بر عهده دارید یکی از ماموران CIA به نام Jason Hudson است. Thomas فرمانده ی هواپیمای جاسوسی نیز قابل بازی است. Reznov مرد کلیدیه World at War در این نسخه نیز نقش بسیار مهمی رو ایفا میکنه.

بازی دارای داستانی جذاب و یکپارچه و منسجمی است و روایت داستان بسیار خوب کار شده و جلوه های سینمایی اون نیز مثه نسخه قبل عالی است. البته چشم انداز های دیدنی داستان کمه. به جز مرحله ای که از زندان فرار میکنیم بازی دیگه دارای همچین رویداد های خیر کننده ای نیست و افت میکنه از این نظر. واقعا هیجان و اتفاق های اون لول خیلی خاص بود نسبت به بقیه بازی. صحنه هی حساس و آهسته شدن تصویر باز هم آدم رو یاد MW میندازه. شخصیت پردازی هم بسیار عالی کار شده و مثل نسخه ی قبلی شما کنترل چندین نقش رو بر عهده دارید. بر خلاف شخصیت پردازی عالی و داستان خوب آخر بازی واقعا نا امید کننده بود.

گرافیک بازی مثه نسخه ی قبلی خیلی خوب کار شده. کاراکتر ها کارتونی تر شدند و حس خوبی رو به آدم القا نمیکنند. اما طراحی و مدل هاشون خیلی خوبه. سایه ها و نور پردازی بازی کمی بهتر شده و بافت ها کیفیت قابل قبولی دارند. افکت های های انفجار واقعا معمولی هستن. همچنین محیط های بازی خیلی خوب ساخته و پرداخته شدند و تنوع محیط بسیار عالی است. انیمیشن ها و حرکت کاراکتر ها نیز بسیار خوب کار شده.
در مجموع گرافیک بازی مثه نسخه ی قبل خیلی خوبه.

مدل های خوب و کارتونی تر شدن کاراکتر ها مشهود است

در نگاه اول شما حس میکنید که دارید Modern Warfare رو در زمان قدیمی تری بازی میکنید. گیم پلی از کنترل گرفته تا سیستم سلامتی و پاشیدن خون رو تصویر همون MW است و هیچ ابتکار عملی توش دیده نمیشه. و حتی یه سری نکات نه چندان جالب هم بهش اضافه شده و گیم پلی بازی از اون حالت شبیه سازی و واقعی بودن به سمت فان شدن حرکت کرده. مناسب ترین سلاح ها اونایی هستن که خشابشون تیر بیشتری داره چون با گرفتن رگبار و چرخاندن RS میتونید دشمنانتون رو از پا در بیارید درست مثه فیلم های هالیوودی. مثه نسخه های قبلی هوش هم تیمی ها ضعیفه و همچنین بعضی از دشمنا هم از این امر مستثنی نیستن. البته یک نکته ی مثبت در اینجا اینه که هم تیمی ها کمتر میان تو نشانه ی شما و کمتر تیر می خورن. همچنین من احساس کردم که مخفی کار تو گیم پلی بازی نسبت به قبل بیشتر شده که به جذابیت بازی اضافه کرده. تعداد سلاح ها و تنوع اون ها هم واقعا قابل تحسینه.

مد زامبی هم در بازی وجود داره که میشه به صورت چند نفره اونو بازی کنید و از کشتن زامبی های نازی لذت ببرید!!
عالی ترین نکته ی گیم پلی بازی طراحی مراحل و لول های مختلف است که البته اگه این رو هم نداشت معلوم نبود باید به چه چیز جدیدی رو تو بازی می دیدیم. شاید با خودتون بگین که گیم پلی بازی دیگه چه پیشرفتی می خواد بکنه و اینی که الان هست مگه چه مشکلی داره؟ درسته گیم پلی بازی و سبک شوتر اون یک نمونه عالی برای بازی های FPS بر روی کنسول هاست ولی بحث سر پر محتوا تر شدن گیم پلی بازی است. چیزی که متاسفانه در این نسخه اصلا دیده نمیشه. مد های آنلاین و چند نفره بازی دقیقا مثه نسخه های قبله حتی perk ها هم هموناست فقط نبرد ها سریعتر شده و از آهنگ سریع تری بر خودار است. متاسفانه چیزی به اسم ابتکار و نوآوری توی گیم پلی بازی دیده نمیشه.

صدا گذاری بازی واقعا عالی است. از گویندگی گرفته تا صدای سلاح ها همگی بی نقص و عالی کار شدند و شاهد یکی از صدا گذاری ها در این ژانر هستیم.

در مجموع بازی بسیار شبیه به نسخه ی قبلی است و انگار دوباره این سری از بازیها داره به روال قبل از نسخه 4 بر می گرده و هی داره تکراری تر میشه. مشخصا باز هم باید یه خون جدیدی همانند کاری که اولین Modern Warfare انجام داد به این سری تزریق بشه. البته با این استودیوی نه چندان موفق Treyarch و Infinity Ward از هم پاشیده خیلی بعیده که به این زودی ها این مهم انجام بشه.

نمرات بازی:

داستان و ارائه بازی ......... 9
گیم پلی ..................... 8
گرافیک ...................... 8.5
صدا گذاری .................. 10
جذابیت و ماندگاری ......... 9

نمره کل:
8.25/10

امروز می خواستم بشینم یه مطلب درست حسابی برا بازی بنویسم اما به دلیل نبود وقت مخصتر تر گفتم.
رفیق جان!
یا شما مفهوم «نقد» رو دستکم گرفتی!
یا تو این بازی حل شدی!

Masoud King
21-12-2010, 19:04
رفیق جان!
یا شما مفهوم «نقد» رو دستکم گرفتی!
یا تو این بازی حل شدی!
جانم عزیزم

الان مشکل چیه؟

آخه این کال حل شدن داره؟!

amaranth_silent
21-12-2010, 21:56
سلام من xbox live میرم ولی نمیدونم چجوری با بچه های ایرانی بازی کنم ..با خارجیها تو پینگ کم میارم زود منو مکشن ولی شنیدم اگه داخلی بازی کنی مشکلی تو پینگ نداری دوستان لطف کنن یه راهنمایی کنن

kane32
21-12-2010, 22:52
اقا مشکل ما اینه که چن نفر غیر حرفه چند تا کلمه ی هوش مصنوعی گرافیگ و چند تا کلمه ی دیگه یاد گرفتن و هی این کلماتو میچینن کنار هم نظرات گوهر بارشونو میدن در صورتی که هیچ چی نمیدونن نه از بازی نه از الف بای نقد بازی نه از خود بازی

Xx Hossein xX
21-12-2010, 22:53
سلام !
این مود زامبی بازی شاهکاریه برا خودشا !
دوستا باید دقیقا چی کار کرد تا بشه رفت مرحله بعد !؟

ممنون ...

armin_punisher6
21-12-2010, 23:23
من بازی رو تا آخر رفتم ولی کند بود.پچی نیومد که مشکلاتو کندیرو برطرف کنه؟

Big-Boss
21-12-2010, 23:24

با چه کنسولی اونوقت؟!!

B.3.S.T
21-12-2010, 23:56

مگه رو کنسول هم پچ جدید نصب میشه...؟!

Masoud King
22-12-2010, 00:00
اقا مشکل ما اینه که چن نفر غیر حرفه چند تا کلمه ی هوش مصنوعی گرافیگ و چند تا کلمه ی دیگه یاد گرفتن و هی این کلماتو میچینن کنار هم نظرات گوهر بارشونو میدن در صورتی که هیچ چی نمیدونن نه از بازی نه از الف بای نقد بازی نه از خود بازی
شما که بلدی بیا بنویس ما هم یاد بگیریم ...

اینجا کسی ادعایی نداره. اگه مطلبی چیزی داری بزار اینجا بقیه هم می خونن یاد میگیرن الف بای نقد رو
+
اون مطلبی هم صفحه قبل نقل قول شده ناقصه چون اصلا وقتی نبود... فقط آدرس وار گفتم

سلام من xbox live میرم ولی نمیدونم چجوری با بچه های ایرانی بازی کنم ..با خارجیها تو پینگ کم میارم زود منو مکشن ولی شنیدم اگه داخلی بازی کنی مشکلی تو پینگ نداری دوستان لطف کنن یه راهنمایی کنن
بچه هایی که میشناسی آنلاین بازی میکنن یا تو بعضی سایت های دیگه میان گیمر تگ هاشون رو میزارن برا بازی آنلاین

Layken
22-12-2010, 00:06
خب اریا ایرانی عزیز...به نقدها دقت کنی...
همه نظرشون به این منوال هستش....ایرادی به نقد نیست نظرات متفاوت هستش.

اقا مشکل ما اینه که چن نفر غیر حرفه چند تا کلمه ی هوش مصنوعی گرافیگ و چند تا کلمه ی دیگه یاد گرفتن و هی این کلماتو میچینن کنار هم نظرات گوهر بارشونو میدن در صورتی که هیچ چی نمیدونن نه از بازی نه از الف بای نقد بازی نه از خود بازیشما هم این کارو بکن ..
بشین نقد بنویس ما از شما یاد بگیریم...بلکه از الفبای نقد چیزی حالی بشیم.

آریا ایرانی
22-12-2010, 14:47
جانم عزیزم

الان مشکل چیه؟

آخه این کال حل شدن داره؟!
شرمنده رفیق :10:
آخه بدجور حرصم دراومده
بعضی ها مثل یا... از بازی و تعریف می کنن. شعور ندارن حکومت کلی هزینه کرده مخ اینا تعطیل بشه.
منظورم این بود که نقد فعل انتقاد بر وزن انفعال هست. مفهوم اینه.

Big-Boss
22-12-2010, 14:52
شرمنده رفیق :10:
آخه بدجور حرصم دراومده
بعضی ها مثل یا... از بازی و تعریف می کنن. شعور ندارن حکومت کلی هزینه کرده مخ اینا تعطیل بشه.

شما هر وقت جواب این سوالات بنیادیتون رو گرفتید دلیل این همه تعریف رو میفهمید :

یکی داستان رو مختصر می گه.
این بابا که با نیسون بود کی بود؟
اصلا جریان چی بود؟ نکنه بیگناه کشتیم؟؟ آه مظلوم گریبان مون رو می گیره ها! :13:

آریا ایرانی
22-12-2010, 14:58
خب اریا ایرانی عزیز...به نقدها دقت کنی...
همه نظرشون به این منوال هستش....ایرادی به نقد نیست نظرات متفاوت هستش.

شما هم این کارو بکن ..
بشین نقد بنویس ما از شما یاد بگیریم...بلکه از الفبای نقد چیزی حالی بشیم.
عزیز جون مگه من به کسی توهین کردم؟
اینطور که من فهمیدم اینجا خیلی ها معنی نقد رو نمی دونن!
نقد یعنی از سیر تا پیاز ماجرا رو صادقانه بیان کنیم. اول ایرادهای اساسی! دوم قصد و غرض سازنده یا تهیه کننده! سوم حسن و نوآوری های این پدیده! به این سه مورد بپردازیم دستگم نقد صورت گرفته :10:

---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------

شما هر وقت جواب این سوالات بنیادیتون رو گرفتید دلیل این همه تعریف رو میفهمید :
بدجور مچم رو گرفتی :31: الان می رم خودکشی می کنم :27:
آخه بابایی من اگه ترسی داشتم که خودم و فکرم رو مخفی می کردم.
تو در نرو! تعریف کن ببینم ای روشنفکر! ای زیاد بدان! تعریف کن؟
من دارم می پرسم. کسی هم نیست جواب بده. این دلیل به اینه که همه مثل همون یا... بازی کردن
دستکم من با این سواد کمم تحت تاثیر قرار نگرفتم
آره بابایی :31:

HoJJaT_007
22-12-2010, 15:03
این قسمتو نگرفتم . میشه توضیح بدی؟

---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------

دستکم من با این سواد کمم تحت تاثیر قرار نگرفتم
خودتون دارید میگید از داستان چیزی نفهمیدید سوادتونم کمه . میخواید تحت تاثیرم قرار بگیرید ؟! lol

MJ assassins creed
22-12-2010, 17:30
آقای آریا ایرانی و kane32 آقا مسعود جز کار کشته های انجمن هست.حداقل اگه نگاهی به پست ها و رتبه ی ایشون بیندازید متوجه میشید.

میشه شما برای ما کلاس خصوصی بزارید تا ما هم این الفبا رو یاد بگیریم.

شرمنده رفیق [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه بدجور حرصم دراومده
فکر کنم اشتباهی شده.شما یه سر تو این تاپیک بزنید

فکر کنم اگر ایشون از نقد چیزی سر در نمیاورد نباید دومین نفر بود.یه سرچ کوچولو بکنید میبینید توی بقیه تاپیک ها هم نقد های بسیار خوب دیگری هم گذاشتن.اگه اعتراض دارید شما هم یه نقد بزارید ببینیم نقد شما بهتر یا آقا مسعود.

vahidgame
22-12-2010, 17:55
یه سری پستا رو که می بینم به این پی می برم که بعضی ها از این بازی یه بت ساختن! مطمئنا بازی خیلی خوب رو همه دوس دارن ولی هر بازی یه حدی داره و نباید اونو از اون حد بالاتر بود. سری COD جزو بهترین هاست ولی در این شماره های جدیدش نیاز به نوآوری و پیشرفت بیشتری داره تا مثلا بشه مثل MW که از نظر خیلی ها بهترین در این سری بود...
حالا نکته جالب اینه که اکثر اونایی که این نظرات رو در مورد بازی میدن فقط بخش داستانی بازی رو میرن و بخش آنلاین و چند نفره این بازی که همیشه حداقل 50-60 درصد این بازی هستش رو نمیرن. نمی دونم اگه اون بخشو برن دیگه به این بازی چی میگن!
به قول یکی از دوستان هم بعضی ها فقط گرافیک و هوش مصنوعی رو از یه جایی شنیدن و میان براساس اون در مورد بازی ها نظر میدن!
نقد مسعود هم به نظرم نقد خوبی بود. حالا شاید مثلا یکمی امتیازش باید بالاتر میشد ولی در کل نقد خوبی بود....

Layken
22-12-2010, 19:47
عزیز جون مگه من به کسی توهین کردم؟
اینطور که من فهمیدم اینجا خیلی ها معنی نقد رو نمی دونن!
نقد یعنی از سیر تا پیاز ماجرا رو صادقانه بیان کنیم. اول ایرادهای اساسی! دوم قصد و غرض سازنده یا تهیه کننده! سوم حسن و نوآوری های این پدیده! به این سه مورد بپردازیم دستگم نقد صورت گرفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خدای نکرده منظور من هم به توهین نبود...و نقل و قول دومی به پست شما ربطی نداشت.
ولی اشتباه ترین نکته برای نقد همین از سیر تا پیاز گفتنشه...
که اون موقع بازی اسپویل میشه...نقد یه جورایی هم باید بازیبازی رو که هنوز بازی رو تمام نکرده یا بازی نکرده یک جور حالت هیجان ایجاد کنه و تشنه برای بازی کردن.

armin_punisher6
22-12-2010, 23:46
مگه رو کنسول هم پچ جدید نصب میشه...؟!

با چه کنسولی اونوقت؟!!
از دوستان معذرت میخوام.این پست رو اشتباهی به جای مخصوص کامپیوتر تو تاپیک کنسول زدم.

آریا ایرانی
22-12-2010, 23:50
این جهان سومی های مدعی روشن فکری و سلامت فکر پست من رو پاک کردن
خوب معلومه همه الان یه طرفه به قاضی می رن
یه الاغ گفتیم فقط! :31: می تونست اون رو پاک کنه باقی ش رو بگذاره! ولی مخ بنده خدا اونقدر مطلب رو گرفت
اینجا هم همه ذوب شده ی ولایت Call of Duty هستن و فقط مخالف منم. مثل مور و ملخ هم ریختید رو سر و هیکلم! خیالی نیست من پیف پاف دارم :31:
با بچه کوچلولو بحث کردن این عواقب رو داره دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Masoud King
23-12-2010, 10:25
این جهان سومی های مدعی روشن فکری و سلامت فکر پست من رو پاک کردن
خوب معلومه همه الان یه طرفه به قاضی می رن
یه الاغ گفتیم فقط! می تونست اون رو پاک کنه باقی ش رو بگذاره! ولی مخ بنده خدا اونقدر مطلب رو گرفت
من پاک کردم چون اختیار ویرایش پست رو ندارم . نمی شد هم صبر کرد تا مدیر بیاد چون شاید یکی داغ می کرد و ....
این جور جاهاست که میگن تر و خشک به پای هم می سوزن!
یک طرفه به قاضی نرید ;)
+
شما دیر اومدی و می خوای زود بری... برو چندین صفحه عقب تر و صفحات زمان انتشار بازی رو بخون یه چیزایی از تنها نبودن و اینا دستت میاد
+
این کال برای treyarch خیلی بازی بزرگی محسوب می شه. ... یعنی بهترین بازی ای هست که تا حالا ساخته البته با تقلب از رو دست اینفینیتی
خلاصه گفتینا گفته شده و فقط یکم دیر اومدی

B.3.S.T
23-12-2010, 13:18
با بچه کوچلولو بحث کردن این عواقب رو داره دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معذرت می خوام ولی اول اینجا جای این بحثها و بی حرمتی ها نیست...ثانیآ دوستان همه با احترام جواب کلمه به کلمه پستهای شما رو دادن ولی شما باز داری همون حرفهای خودتو میزنی!همین مونده 2 تا فحشم بزاری تنگش...
اینجا فرومه نه محیط چت که هر کی هرچی دلش می خواد بگه...

+

نقد یعنی از سیر تا پیاز ماجرا رو صادقانه بیان کنیم. اول ایرادهای اساسی! دوم قصد و غرض سازنده یا تهیه کننده! سوم حسن و نوآوری های این پدیده! به این سه مورد بپردازیم دستگم نقد صورت گرفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
آقا مسعود خودش گفت که نقد مختصر کرده نه کامل...از نظر ایشون این بازی نقدش در همین حد بیشتر نبوده که الحق هم درست گفته...
+
اگر داستان بازی رو متوجه نشدید چند صفحه قبل همین تاپیک حسین جان زحمت داستان رو کشیده...

Cleeev
23-12-2010, 14:09
e... جای اشتب پست دادم... من نسخه PC رو گفتم...

به هر حال فرقی نمیکنه جفتشون تقریباً یکین نقد و بررسیشونم یکیه :

resident_evil
12-01-2011, 14:42
دیشب یکم رفتم لایو بازی کردم افتضاح بود اصلا هیجان و گیرایی نداشت برام . اون زامبولی کشون هم اصلا فاز نداد با 3 نفر دیگه بازی کردیم . کلا همونطور که فکر میکردم اصلا برام جذابیت نداشت

Elmira 021
12-01-2011, 14:47
سلام دوستان این بازی من چرا مراحلو سیو نمیکنه خودمونو کشتیم تا یه جاییش رفتیم دوباره برگشتم سر جای اول:31:

resident_evil
12-01-2011, 14:53
سلام دوستان این بازی من چرا مراحلو سیو نمیکنه خودمونو کشتیم تا یه جاییش رفتیم دوباره برگشتم سر جای اول:31:

میخوای از بازی خارج بشی Save & Exit میزنی ؟

Elmira 021
12-01-2011, 14:56
اره دادا اسکول که نیستیم:31:

mahyarSAMSUNG
12-01-2011, 17:13
آقا توروخدا کمک کنید مشکل چیه که سیو نمیکنه ؟ آیا برای شما وقتی وارد بازی میشید گزینه resume game داره ؟ اگه آره برای من نداره فقط برای من select level رو داره که فقط میتونم از اول یه مرحله برم.ولی وقتی سیو و و اگزیت رو میزنم ولی هنوز بکل از بازی خارج نشدم و توی منوهای بازی هستم گرینه resume هستش

Elmira 021
12-01-2011, 17:17
ایول مال منم resume نداره

resident_evil
13-01-2011, 12:54
دیشب یه چیز بسیار عالی و جالب کشف کردم از خود بازی خیلی قشنگتر بود . Dead Ops Arcade که یه بازی زامبولی کشی هستش اما به سبک Arcade دیشب با بچه ها 3 نفری اینو بازی کردیم فوق العاده بود . البته شاید خیلی ها قبلا بازی کرده باشن این بازی آرکید رو اما من چون زیاد COD بازی نمیکردم نمیدونستم . کلا از خود بازی خیلی قشنگتر بود
یه Mode هم داشت قسمت آنلاین همه فقط یه Pistol داشتن و تنها 1 تیر . باید با همون 1 تیر یه نفر رو میکشتی اگه تیرت خطا میرفت باید Knife میکردی تا تیر بده بهت . اینم خیلی جالب بود

shab_2008
13-01-2011, 14:01
آقا توروخدا کمک کنید مشکل چیه که سیو نمیکنه ؟ آیا برای شما وقتی وارد بازی میشید گزینه resume game داره ؟ اگه آره برای من نداره فقط برای من select level رو داره که فقط میتونم از اول یه مرحله برم.ولی وقتی سیو و و اگزیت رو میزنم ولی هنوز بکل از بازی خارج نشدم و توی منوهای بازی هستم گرینه resume هستش

ایول مال منم resume نداره

وارد Campaign بشید اگه دیدین continue نداره برگردید به منو و دوباره وارد Campaign بشید.

اینطوری اصولا باید مشکلتون حل بشه!!:31:

Elmira 021
13-01-2011, 14:53
وارد Campaign بشید اگه دیدین continue نداره برگردید به منو و دوباره وارد Campaign بشید.

اینطوری اصولا باید مشکلتون حل بشه!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم جواب داد:31:

mahyarSAMSUNG
13-01-2011, 19:10
آقا ببخشید این تاپیک ماله کنسول . من فکر کردم اینجا ماله کامپیوتر :31:

parya_shilan
15-01-2011, 08:00
سلام
لطفا راهنمايي بكنيد
دريه قسمت از بازي بهمراه اون پسره كه
همرزميم داخل شهر درگيرشديم همون
قسمتي كه با كليد 6 هدف رو به هلي كپتر
نشون ميدي و مياد اونجارو ميزنه بايد يه درو
هل بديم تا راه باز شه يهو يه انفجاري باعث
ميشه يه ماشين بطرفت پرت بشه كل صفحه
تاريك ميشه و تو صفحه هدف رو با فاصله
نشون ميده بايد به طرفش بري صفر ميشه
دوباره يه هدف ديگه تصوير چيزي نداره فقط
فاصله ات با اون هدف رونشون ميده تو اين
قسمت گير كردم حالااومدم كنار يكي از اين
هدفها كه تا تقريبا 7متر مونده ديگه گير ميكنه
هركاري كردم جلوتر نميره عقب و به اطراف
حركت ميكنه.
اميدوارم تونسته باشم بگم كجا موندم ممنون از توجهتون :11:

*rafael*
15-01-2011, 12:45
من یه جا گیر کردم : اونجایی که پل رو با آر پی جی میزنن و رفیقمون میفته پایین و من میپرم اونور پل ... همینجوری دنبال اون دو نفر میرم تا از یه پرتگاه بپرم ... فکر کنم باید چتر رو باز کنم ... اما نمیدونم با کدوم دکمه باید فعالش کرد؟!

Layken
15-01-2011, 12:54
من یه جا گیر کردم : اونجایی که پل رو با آر پی جی میزنن و رفیقمون میفته پایین و من میپرم اونور پل ... همینجوری دنبال اون دو نفر میرم تا از یه پرتگاه بپرم ... فکر کنم باید چتر رو باز کنم ... اما نمیدونم با کدوم دکمه باید فعالش کرد؟!
عجب حافظه اي دارم من..
رفيق تا اونجايي كه يادم مونده بايد بپري خودش باز م يكنه..شما بپر.

*rafael*
15-01-2011, 13:04
میپرم ... ولی با مخ میام پایین و دوباره از اول!!!

Spaniuly
15-01-2011, 21:55
نه این جوری نمیشه یه دست باید روی وترن برم انگار اصلا یادم نمونده مراحلش از بس CoD 4 و CoD MW2 رو بعد از این بلک آپس بازی کردم کلا از یادم رفته چی به چی بوده... رفیق اسم ماموریت رو بگی شاید بهتر بتونیم راهنمایی کنیم

OSEN
15-01-2011, 22:42
میپرم ... ولی با مخ میام پایین و دوباره از اول!!!
منم اونجا یه چندباری ترکیدم تا رد کردمش . دکمه ی دویدن رو بگیر و آخرین لحظه (نه زودتر) که به لبه پرتگاه رسیدی بپر . همین ... کار خاصی نباید بکنی دیگه .

.

*rafael*
16-01-2011, 00:32
نه این جوری نمیشه یه دست باید روی وترن برم انگار اصلا یادم نمونده مراحلش از بس CoD 4 و CoD MW2 رو بعد از این بلک آپس بازی کردم کلا از یادم رفته چی به چی بوده... رفیق اسم ماموریت رو بگی شاید بهتر بتونیم راهنمایی کنیم

اسم ماموریت فکر کنم WMD PART2 باشه ... یه عکس هم از اون مرحله میذارم:

MobinS
16-01-2011, 08:44
خوب بعدش باید بدویی توی برفا ، دنبال دوستات ، بعدشم بپری پایین !!!!!!!!!

*rafael*
16-01-2011, 10:28
خوب بعدش باید بدویی توی برفا ، دنبال دوستات ، بعدشم بپری پایین !!!!!!!!!

دنبالشون میدوم و در نهایت میپرم ... اما میبازم و دوباره از اول ... وقتی تو آسمون معلقم ، نزدیکای زمین اونا چترشون باز میشه و میرن بالا ... ولی من با همون سرعت میام پایین و بعدشم فاتحه:13:

MobinS
16-01-2011, 11:36
خب باید چترتو باز کنی دیگه.

*rafael*
16-01-2011, 12:27
خب باید چترتو باز کنی دیگه.

خب عزیز من مشکل من هم باز کردن چتره ... نمیدونم چجوری باید بازش کرد... کسی هست مرا یاری کند؟!:19:

parya_shilan
16-01-2011, 12:27
سلام
لطفا راهنمايي بكنيد
دريه قسمت از بازي بهمراه اون پسره كه
همرزميم داخل شهر درگيرشديم همون
قسمتي كه با كليد 6 هدف رو به هلي كپتر
نشون ميدي و مياد اونجارو ميزنه بايد يه درو
هل بديم تا راه باز شه يهو يه انفجاري باعث
ميشه يه ماشين بطرفت پرت بشه كل صفحه
تاريك ميشه و تو صفحه هدف رو با فاصله
نشون ميده بايد به طرفش بري صفر ميشه
دوباره يه هدف ديگه تصوير چيزي نداره فقط
فاصله ات با اون هدف رونشون ميده تو اين
قسمت گير كردم حالااومدم كنار يكي از اين
هدفها كه تا تقريبا 7متر مونده ديگه گير ميكنه
هركاري كردم جلوتر نميره عقب و به اطراف
حركت ميكنه.
اميدوارم تونسته باشم بگم كجا موندم ممنون از توجهتون :11:

كسي نبود مارو راهنمايي بكنه لطفا يكي كمك بكنه يه بامرام .....

*rafael*
16-01-2011, 12:50
فکر کنم اونجا باید سریع F رو بزنی تا در باز بشه و بری تو ... صحنه ی بعدشم اینه که یه مرده افتاده روت و اون رو میزنه کنار

امیدوارم درست باشه!! ( البته من نسخه PC اش رو دارم )

MobinS
16-01-2011, 14:25
من پی سی بازی نکردم ،ولی احتمالا باید با دکمه F چتر رو باز کنه دیگه.

Damian
18-01-2011, 13:21
به نظر من مسخره ترین قسمت بازی پخش آهنگ Fortunate Son در سال 1968 بود که سوتی بزرگی حساب میشه
ولی واقعا آهنگ به جایی بود

Turok-71
03-02-2011, 17:33

نام: Frank Woods
اسم مستعار: X-Ray
درجه: مامور ویژه SOG , گروهبان USMC
وضعیت: مرده.
تولد:March 20 1930 در فیلادلفیا ، پنسیلوانیا ، آمریکا.
مرگ: February 12th, 1968 در لائوس(سن 37 سال).

گروهبان فرانک وودز یکی از شخصیت های اصلی غیر قابل کنترل در CoD:BO می باشد.وودز بخشی از مطالعات و نظرات گروه را بر عهده دارد.خالکوبی روی بازوی چپ وودز نشان می دهد که در خدمت USMC بوده است.وودز بعدها با تیم خود در یکی از مراحل به نام Baikonur در شوروی دو ماموریت دارد اول اینکه برنامه فضایی شوروی را در مورد پرتاب موشک مختل کند و دوم Weaver را که اسیر شده آزاد نماید.وودز و میسون در اوایل مرحله دو روسی را می کشند و لباس آن ها را برای جلوگیری از شناخته شدن توسط دشمن بر تن می کنند.وودز تا حدودی به زبان روسی مسلط است و در بین راه با دو نگهبان روسی صحبت می کند.در نهایت و با کشتن چند روس و شکستن یک پنجره Weaver را آزاد می کنند.آن ها به سرعت به سمت اتاق کنترل و هدایت موشک می روند به امید اینکه بتوانند جلوی پرتاب موشک را بگیرند.میسون برای ورود به اتقاق کنترل دیوار اتاق را منفجر می کند که منجر به کشته شدن دانشمندان و هدایت کنندگان موشک حاضر در اتاق می شود.اما برای متوقف کردن موشک در اتاق کنترل با شکست مواجه می شوند که در نهایت میسون با استفاده از موشک هدایت شونده موشک را از کار می اندازد.پس از منهدم کردن موشک به سمت تونل حرکت می کنند که هیچ اثری از دراگویچ و Kravtchenko پیدا نمی کنند.میسون می گوید: همه جا را جستجو می کنیم ، ما می توانیم آن حرامزاده را پیدا کنیم.وودز می گوید: به من اعتماد کن...ما آن موش لعنتی را خواهیم گرفت و این مرحله به پایان می رسد.وودز در مرحله Khe Sanh در ویتنام به عنوان رهبر SOG باز می گردد و با هادسون با ارتش ویتنام درگیر می شود.در یکی از مراحل نهایی ، زمانی که وودز و میسون در حال تلاش برای کشتن Kravchenko هستند میسون توسط Kravchenko وحشیانه کتک می خورد که وودز از پشت Kravchenko را می گیرد و او را می زند در این زمان Kravchenko ضامن نارنجک های متصل به هم را که به بدنش دارد می کشد و وودز به سرعت Kravchenko و خود را از پنجره به بیرون پرتاب می کند.ظاهرا وودز جان خود را برای میسون فدا کرد.وودز به طور فرضی مرده است و هادسون و ویور در طول بازجویی از میسون این سوال را می پرسند.در کامپیوتر قابل دسترسی در منوی بازی یک پیام در تاریخ 4 ژوئیه 1978 از طرف فردی مرموز به نام X برای میسون فرستاده می شود که بیان می کند وودز زنده است و تنها باقی مانده آمریکایی در هیلتون هانوی (بزرگترین اردوگاه اسرای جنگی در ویتنام شمالی) است.ممکن است ماموریت آزادی وودز در قالب یک DLC ارایه شود.وودز همچنین دارای یک خالکوبی روی بازوی راست خود با مضمون Semper Fidelis می باشد که از واژه لاتین همیشه وفادار گرفته شده است و این کلمه شعار گروه USMC می باشد.در Operation 40 وودز می گوید: خدا شما را برکت دهد ، کارلوس.این می تواند به معنای مسیحی یا حداقل مذهبی بودن وودز باشد.نکته جالب اینکه وودز و Kravtchenko هر دو در تاریخ 20 مارس متولد شده اند.در کامپیوتر منوی اصلی با وارد کردن نام کاربری fwoods و رمز PHILLY به مشخصات وودز دسترسی پیدا کنید.با خریدن نسخه ویژه بازی می توانید آواتار وودز را نیز دریافت کنید.

خالکوبی یک گرگ نما روی دست چپ وودز.

استفاده از کپچرینگ برای طبیعی تر شدن چهره وودز.

نام: Jason Hudson
نام مستعار: Ice Cube ، Rock ، Mr. Shades
وضعیت: زنده.
تولد: 26 مارس 1932 ، واشنگتن ، آمریکا.

او یکی از شخصیت های قابل کنترل بازی می باشد.هادسون نماینده ویژه سازمان سیا برای زیر نظر گرفتن الکس میسون است.در مراحلی همچون WMD در Kilo-1 حضور دارد.همچنین در طول ماموریت Revelations او و ویور بازجویان میسون هستند.اوایل زندگی: جیسون در واشنگتن متولد شد.او در رشته روانشناسی و علوم سیاسی تحصیل کرده است.خدمت به دولت: او پس از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه جرج تاون با توصیه های مشاور تحصیلی خود در Marshall Bryant استخدام شد.هادسون با تدبیر بسیار عالی که دارد یک هماهنگ کننده ماهر ماموریت است.با توجه به ضریبت هوشی و توانایی های مدیریتی که هادسون داشت خیلی سریع از پله های پیشرفت بالا رفت.گر چه بسیاری از کارهای او دور از خط مقدم و مبارزات است اما جیسون یک سرباز بسیار قادر می باشد به خصوص اگر یک ماموریت باید با ظرافت و دقت انجام شود هادسون بهترین گزینه در دسترس است.هادسون یک زخم بزرگ بر روی چهره اش دارد که به احتمال زیاد مربوط به زمان خدمتش در ارتش می باشد.میسون به دلیل عینک آفتابی سیاهی که هادسون دارد او را Mr. Shades خطاب می کند.هچنین لغب دیگر هادسون Ice Cube (مکعب یخی) می باشد که میسون به دلیل شخصیت سردی که هادسون دارد این لغب را به او داده است.شما با نام کاربری jhudson و رمز عبور BRYANT1950 در منوی بازی به اطلاعاتی از هادسون دسترسی پیدا کنید.

هادسون در مرحله Revelations.

نام: Dr. Daniel Clarke
درجه: دکتر.
تولد: 07/10/1923 ، آکسفورد ، انگلیس.
مرگ: 02/09/1968 ، Kowloon City ، هنگ کنگ (سن 44 سال).

دکتر کلارک یک کمونیست معروف در انگلستان بود اما زمانی که احساسات ضد کمونیستی در دوران مک کارتیسم به وجود آمد تبعید گردید.او در سال 1964 به اتحاد جماهیر شوروی سفر کرد و سپس در پروژه Nova-6 تخصصش که زیست شناسی و شیمی بود توسط دراگویچ به کار گرفته شد.کلارک با دراگویچ هرگز به طور مستقیم کار نکرد اما دکتر می دانست با اتمام پروژه کار او نیز تمام است زیرا دراگویچ برای جلوگیری از درز اطلاعات مجبور به کشتن دکتر می باشد.با این حال دکتر موفق به فرار کردن می شود و قصد دارد به ژوهانسبورگ جایی که برادرش زندگی می کند پناه ببرد.اما او توسط هادسون و ویور در شهر Kowloon دستگیر می شود.دکتر کلارک تمام وقت در حال کار بود ، حتی وقتی که در حال فرار بود تحقیقات خود را ادامه می داد.Nova-6 توسط استاینر اختراع شد و پایه عملیاتی شوروی بود.دکتر کلارک قبل از اینکه بتواند جزییات بیشتری را از پروژه برای هادسون بازگو کند توسط نیروهای Spetsnaz با یک گلوله هدشات شد.کلارک اولین کسی است که گیمر شکنجه اش می دهد.هادسون شیشه در دهانش می گذارد و به صورتش مشت می زند و ویور دکتر را در جای خود نگه می دارد.

نام: Fidel Castro
درجه: نخست وزیر کوبا.

Fidel Alejandro Castro Ruz یک آنتاگونیست (ضد قهرمان) در این عنوان می باشد.در مرحله عملیات 40 گروه میسون ماموریت ترور کاسترو را دارند و میسون موفق می شود که او را بکشد اما در همین مرحله مشخص می شود که کاستروی واقعی نمرده است و کسی که مرده بدل او بوده است.کاسترو ، میسون را به عنوان هدیه به دراگویچ می دهد.او نیز در حالت Dead Ops یک شخصیت قابل کنترل می باشد.همچنین در زامبی نقشه پنج با کندی ، مک نامارا و ریچارد نیکسون در مورد بحران موشکی کوبا بحث می کند.نقش رییس جمهور و در حال حاضر بازنشسته کوبا به عنوان یک آنتاگونیست در این عنوان موجب اختلاف بین المللی شده است.کوبا گفته که آمریکا در تلاش برای انجام عملی است که طی 50 سال از انجام آن ناتوان بوده است.همچنین جالب است بدانید که او اولین شخصیت واقعی در سری COD می باشد.پس از او کندی و رابرت مک نامارا قرار دارند.بسیاری از نقل قول های او در بازی در مورد انقلاب و سیاست می باشند.

نام: Friedrich Steiner
درجه: دانشمند.
تولد: 06/11/1904 ، هامبورگ ، آلمان.
مرگ: 02/23/1968 ، جزیره Rebirth ، شوروی (سن 63 سال).

استاینر یک دانشمند آلمانی است که سلاح شیمیایی Nova-6 را اختراع کرده است ، سمی عصبی که قادر به کشتن یک انسان در ثانیه است.در حالی که پروژه Nova-6 با بودجه نازی ها در حال توسعه بود اما استاینر توسط شوروی ربوده شد و این طرح را در اختیار روس ها گذاشت.به سفارش دراگویچ و Kravtchenko از Petrenko به عنوان آزمایش پروژه استفاده می کنند.در حالی که رزنوف از دچار شدن به این سرنوشت رهایی می یابد و با خود عهد می کند انتقام مرگ هموطن خود را از استاینر بگیرد.به عنوان سازنده Nova-6 اولویت گروه SOG در زنده دستگیر کردن استاینر است.هادسون و ویور کشف می کنند که استاینر در جزیره Rebirth واقع در دریای آرال ساکن است اما قبل از این دو میسون به او دسترسی پیدا می کند و او را می کشد.میسون در خیال خود فکر می کند این کار را روزنوف انجام می دهد اما سرچشمه این فکر در واقع دستیابی رزنوف به انتقامش است.

صحنه ی به قتل رسیدن استاینر توسط میسون.

نام: Grigori Weaver
تولد: 11/10/1936 ، روسیه.

ویور یکی از شخصیت های غیر قابل کنترل در این عنوان است.او عضو گروه SOG می باشد.در طول ماموریت WMD به یک پایگاه شوروی نفوذ می کند.او همچنین در ماموریت Numbers در کنار هادسون استاینر را شکنجه می کند.یکی از چشمانش را در ماموریت Executive Order از دست می دهد.پس از آن ویور به همراه هادسون وظیفه بازجویی از میسون را بر عهده دارد.با توجه به پرونده ویور در سازمان سیا ویور در روسیه به دنیا آمده است ، پدر او یکی از چهره های سیاسی و محلی مهم بوده که در زمان پاکسازی بزرگ استالین اعدام شد.او و مادرش در جنگ جهانی دوم به آمریکا پناهنده شدند.پس از مرحله Baikonur ویور با میسون و وودز دوست می شود اما با وخیم شدن وضعیت روحی میسون این رفاقت رو به کمرنگی می گراید و شکاف بر می دارد و هادسون او را متقاعد می کند که باید با میسون مقابله کنند.در مرحله WMD دیده می شود که ویور با پرتاب چاقو یک دشمن را از پای در می آورد و این تنها زمانی است که پرتاب چاقو در COD: BO دیده می شود.تا سال 1977 ویور نمی دانست که یکی از بستگان خونی کسانی است که در پاکسازی اعدام شده اند و جان سالم به در برده است.

ویور در لباس ضد شیمیایی.

شکنجه دکتر کلارک توسط ویو و هادسون.

نام: Joseph Bowman
درجه: استوار یکم.
تولد: 10 نوامبر 1940 ، آتالانتا ، جورجیا.
مرگ: 19 فوریه 1968 ، (سن 28 سال).

استوار یکم جوزف بومن عضو گروه SOG بود.او دست راست وودز به حساب می آمد.بومن در هر ماموریت میسون حضور داشت تا اینکه در مرحله Payback کشته شد.بومن بعد از آن که توسط سربازان ویت کانگ (Viet Cong) اسیر گردید به علت اینکه حاضر نگردید در بازی آن ها شرکت کند چند ضربه ی وحشیانه با لوله توسط نیروهای Spetsnaz به پشت سرش اصابت کرد.با توجه به دیالوگ هایی که بومن می گوید متوجه می شوید او به عمد بازجو را به خشم می آورد تا او را بکشد و از این وضعیت رهایی یابد.او می گوید: من خسته ام ، فقط می خواهم به این وضعیت پایان دهم.هر چند قبل از اینکه میسون وارد بازی شود راوی (میسون) می گوید: بومن تا داده بود!چهره ی او شباهت قابل توجهی به رپر آمریکایی Ice Cube دارد و همچنین توسط خود این بازیگر صدای بومن ایفا شده است.در ماموریت Crash Site ، بومن از جلوی کشته شدگان یک قایق خود را عبور می دهد که این نشان دهنده کاتولیک بودن اوست.او همچنین تنها کسی است که میسون را با نام کوچکش صدا می زند.در SOG می گوید: این خوبه که من تو رو می بینم الکس.بومن و وودز دوستان خوبی برای یکدیگر بودند.هنگامی که بومن توسط یک روسی کشته شد میسون قسم خورد که آن روسی را بکشد و هنگامی که او را تعقیب می کردند وودز با فریاد بلند و ممتد می گفت که این حرامزاده را بکش و وقتی که موفق به کشتنش شدند هر دوی آنها (میسون و وودز) می گویند: برای بومن.بومن به نظر می رسد همانند وودز به زبان روسی آشنایی داشته است.بومن همچنین به نظر می رسد که می تواند زبان ویتنامی را نیز درک کند.در مرحله The Defector در بلند گوها به ویتنامی صحبت می کنند که بومن آن را کشتن غیر نظامیان ترجمه می کند.بومن برخی شباهت ها با Griggs شخصیتی که در MW1 حضور داشت دارد: هر دوی آنها آفریقایی آمریکایی تبار بودند ، توسط روس ها کشته شدند ، دست راست فرمانده های خود بودند و هر دو شبیه خرس و رپر ها هستند.بومن سومین جوزف در سری COD محسوب می شود ، دو نفر دیگر جوزف آلن و جوزف استالین می باشند.

صحنه ی به قتل رسیدن بومن توسط سرباز روسی.

نام: Nikita Dragovich
درجه: سر لشگر.
تولد: 10 آگوست 1914 ، روسیه.
مرگ: 26 فوریه 1968 ، خلیج مکزیک (سن 54 سال).

نیکیتا دراگویچ اولین آنتاگونیست این عنوان است.او برای اولین بار در مرحله Operation 40 دیده می شود.دراگویچ مسئول شستشوی مغزی میسون در زندان Vorkuta بوده است.او همچنین به Dimitri Petrenko خیانت کرد و او را کشت.دراگویچ در محاصره ی شهر استالینگراد از صفوف سربازان ارتش سرخ خارج شد و متواری گردید.آنجا بود که ویکتور رزنوف فهمید دراگویچ فردی غیر قابل اعتماد است.پس از جنگ دراگویچ مسئول اسرای آلمانی شد و از یکی از نازی ها طریقه استفاده کردن از موشک های V2 Nova-6 با کلاهک هسته ای را برای حمله به آمریکا و روسیه را آموخت.او همراه با Kravchenko در عملیات کوه المپ ارتش شوروی در مقدونیه موفق شد استاینر را دستگیر کند و به روسیه انتقالش دهد.دراگویچ به همراه یک گروه از روس ها به رهبری رزنوف و Petrenko دستور داشتند قطب شمال را به خاطر استاینر به تصرف خود در آورند.دراگویچ به همرای گروهی از روس ها به رهبری رزنوف و Petrenko ماموریت داشتند قطب شمال را به خاطر استاینر به تصرف خود در آورند.آنها وارد یک کشتی که حاوی مواد شیمایی و موشک V2 است وارد می شوند.وقتی که آنها سلاح ها را پیدا می کنند دراگویچ تصمیم به تست سلاح ها می گیرد و بر روی دیمیتری و یکی از دوستانش تست را انجام می دهد که منجر به مرگ آنها می شود وقتی تست می خواهد بر روی رزنوف انجام شود کشتی توسط کماندوهای بریتانیایی مورد هجوم قرار می گیرد و رزنوف از سرنوشت بدی که در انتظارش بود رهایی می یابد.16 سال بعد دراگویچ با دولت کوبا و فیدل کاسترو متحد می شود و دراگویچ اجازه می یابد که در طول مرزهای کوبا تردد داشته باشد.در مرحله Operation 40 تیمی از سازمان سیا برای ترور کاسترو اعزام می شوند که با شکست مواجه می شوند و میسون به دستان دراگویچ می افتد و میسون را به اردوگاه کار اجباری Vorkuta انتقال می دهد.در آنجا دراگویچ تلاش می کند تا با شستشوی مغزی میسون او را وادار به ترور رییس جمهور وقت آمریکا یعنی کندی کند.در این پروژه دراگویچ با شکست مواجه شد و تصمیم گرفت تا میسون در اردوگاه کار پوسیده شود.اما رزنوف که او هم در اردوگاه بود با دوستی میسون از هدف دراگویچ با خبر می شود و در اقدامی تلافی جویانه بعد از یک سال از اسارت میسون با یک طرح برنامه ریزی شده در اردوگاه شورش به پا می کند که منجر به فرار میسون و خود او می شود.میسون موفق به فرار می شود اما رزنوف در محاصره کشته می شود.حدود یک سال پس از فرار Vorkuta در برنامه Baikonur شوروی قصد داشت دو موشک سایوز (Soyuz) را پرتاب کند.دراگویچ و Kravchenko ناظران این پروژه بودند.همچنین ویور که جاسوس گروه در این پروژه بود لو رفت و دراگویچ دستور مراقب از او را صادر کرد.Kravchenko با فرو کردن یک چاقو در چشم ویور یک چشم او را از بین می برد.او توسط وودز نجات می یابد و با وجود جراحات وارده قادر به ادامه ماموریت می باشد.میسون ، وودز و ویور موفق به منهدم کردن موشک می شوند.سپس آن ها به تعقیب گروه کنترل کننده موشک می پردازند که متشکل از دانشمندان نازی شوروی و دراگویچ و Kravchenko می باشد.Kravchenko به وسیله هلیکوپتر فرار میکند.دراگویچ با خودروی شخصی خود فرار می کند که تیم میسون با تعقیب ماشین آن را نابود می کنند.اگر چه میسون به نحوی می دانست که دراگویچ هنوز زنده است.در سال 1968 ویتنام با حمله ویتنام شمالی وارد جنگی بزرگ شد.در طول محاصره Khe Sanh به ویتنامی ها تانک های T-55 به عنوان کمک رسید.گروه SOG بعد ها اطلاعاتی مبنی بر کمک کردن شوروی به ویتنام دریافت.دراگویچ بعد از جان سالم به در بردن در مورد دکتر کلارک تحقیقات خود را آغاز کرد.کلارک به همراه استاینر دو فرد مهم در ساخت و توسعه پروژه Nova-6 بودند.با تکمیل شدن پروژه ، دراگویچ به دنبال نابود کردن هر چیز یا هر کسی بود که به نحوی به این پروژه متصل بوده است.کلارک از نقشه دراگویچ با خبر شد و در سال 1966 پا به فرار گذاشت.هادسون و ویور قبل از همه کلارک را دستگیر کردند و او را مورد بازجویی قرار دادند.هادسون در بازجویی فهمید که یکی از پایگاه های دراگویچ در کوه های اورال به نام Yamantau است.در ماموریت آخر بازی ، میسون و هادسون دراگویچ را در آب های کوبا و در کشتی Rusalka گیر می اندازند.میسون خود را به اتاق کنترل کشتی می رساند اما یک انفجار باعث می شود به لبه ی یک دریچه پرتاب شود.میسون دراگویچ را که از بین دود ظاهر می شود می بیند.میسون که در حالت بدی قرار دارد دراگویچ به او نزدیک می شود و قصد دارد میسون را بکشد.در آخرین لحظات با دخالت هادسون دراگویچ از رسیدن به هدف خود ناکام می ماند.در حالی که دراگویچ و هادسون درگیر می شوند میسون از پشت دراگویچ را می گیرد و سرش را در زیر آبی که به کشتی وارد شده است می برد و او را می کشد.پس از کشتن دراگویچ ، میسون و هادسون از کشتی فرار می کنند.

میسون در دام دراگویچ در مراحل آخر.

صحنه ی به قتل رسیدن دراگویچ توسط میسون.

نام: Belov
مرگ: 29 اکتبر 1945.

Belov سرباز ارتش سرخ در جنگ جهانی دوم بود.او یکی از سربازان وفادار به ویکتور رزنوف بود.Belov به همراه رزنوف ، Nevski ، Viharev و Petrenko در یکی از مراحل وارد یک کشتی شدند که محتوی سلاح های شیمایی پروژه Nova-6 بود.در این بین دراگویچ مشتاق به دیدن اثرات این سلاح ها بود و دستور داد رزنوف و بقیه افرادی را که با او بودند را داخل اتاق ها قرار دادند.Belov ، Viharev و Petrenko در اتاق اول حبس شدند و با رها شدن گاز به قتل رسیدند.نام او شباهت به Leonid Belov شخصیت حاضر در نسخه Call of Duty: Finest Hour دارد.

نام: Bruce Harris

هریس در مرحله WMD به همراه ویو ، هادسون و Terrance Brooks به یک پایگاه شوروی در سال 1968 نفوذ می کند.هریس هنگامی که در حال حرکت در یک پایگاه هستند از یک پرتگاه سقوط می کند و هرچه هادسون سعی میکند او را نجات دهد موفق نمی شود.

لحظه ی سقوط هریس از پرتگاه.

* این مطلبو خیلی وقته پیش نوشتم ولی دیگه نشد تا الان!

وین رونی
22-02-2011, 09:39
این بازی کم باگ گرافیکی نداره!البته نمی گم زیاد نمی گم در حد MOH اما چندتایی تا به حال تو همین اوایل بازی دیدم
خیلی پسند نکردم بازیش را.دستتو بذار رو ماشه و برو جلو!!!حالا شاید مولتی جالب باشه هنوز امتحان نکردم

mr.moharreri
02-03-2011, 20:25
سلام به همگی
کسی میدونه تو xbox تا چند تا سیستم رو میشه system link کرد برای بازی cod black ops?????
برای گیم نت میخوام
ممنون

Tomas Angelos
09-03-2011, 18:54
سلام دوستان
من تو تنظیمات گرافیک بازی که میرم بعد از تنظیم گرافیک ok که میکنم صفحه تند تند زرد میشه خیلی ام لک میزنه:40:.چیکار کنم؟
کمککککک:11:

iCe m@n
09-03-2011, 19:27
سلام دوستان
من تو تنظیمات گرافیک بازی که میرم بعد از تنظیم گرافیک ok که میکنم صفحه تند تند زرد میشه خیلی ام لک میزنه:40:.چیکار کنم؟
کمککککک:11:

اینجا تاپیک نسخه کنسول بازی هست شما توی تاپیک نسخه PC این پست رو بده:46:

Nico-SMY
11-03-2011, 22:42
سلام
می خواستم بدونم ادامه داستان رو نمی نویسی؟
تازه داشتیم داستان رو می فهمیدیم.

IRAN_KING
29-03-2011, 18:46
دوستان قسمت killstreaks (همون انتخاب هواپیما وسگ و غیره....)که در مولتی پلیر هست دونفره باید چطوری استفاده کرد؟ با چه دگمه ای
split screen