مشاهده نسخه کامل
: تایلند
kiarash3500
31-10-2010, 14:28
در مورد این کشور هر کی اطلاعاتی داره میتونه کمکم کنه
گرفتن اقامت ویزا و ...
ممنون
M A M M U T
31-10-2010, 22:12
کلا کشور خیلی free هست.فکر کنم همه کاری آزاد باشه.
شنیدم برا سفر با خانواده اصلا مناسب نیست باید تنهایی بری یا با دوستات....
در مورد سفر این مساله که با خانواده مناسب نیست رو مخالفم ! درسته به دلیل یک سری از تفریحات خاص اونجا که بسیار هم فراوان و ارزان هست سفر مجردی بیشتر لذت بخش هست اما توجه داشته باشید به دلیل وجود مراکز خرید بزرک ، ارزانی ، مراکز تفریحی ، ساحل ، طبیعت زیبا محلی عالی برای سفر حتی با خانواده هست ( که باید از یه سری مناطق دور موند)
یکی از بارز ترین مزایای تایلند ارزونی غذا و هتل و اجناس و ... کلا ارزونی همه چیز هست که خیل عظیم توریست رو (در کنار اصلی ترین چیزی که داره و نمیشه گفت ) به اونجا می کشونه
در اینجا تنها چند نمونه از محل هاشو میگم که ببینید بجز تفریحات خاص چه چیزهای دیگه ای هم داره :
بانکوک : رز گاردن ، بازار روی آب ، مزرعه تمساح ، باغ وحش به وسعت 2000 کیلومتر مربع ، دریم ورلد (شهر بازی) ، کاخ پادشاهی ، شهر سوخته ، مسجد بودای زرین و ....
پاتایا : باغ ببر ها ، جزیره مروارید ، پارک آبی و ....
پوکت : فانتاسی شو ، جزیره پی پی ، جزیره جیمز باند، فیل سواری ،قایق سواری در تنداب
سامویی : مجسمه بودا ی بزرگ ، مزرعه مارها
در مورد مراکز خرید هم فقط یه مورد رو میگم اما کلی دیگه هم هست مشت نمونه خرواره :
سنترال ورد در بانکوک: بزرگترین مرکز خرید آسیا(اینو مطمئن نیستم که بزرگترین اما چند سایت همینو گفته بودن) که 102400 متر مربع مساحت کلی اونه
در مورد زمان سفر هم بهترین زمان از نظر کم بودن گرما و رطوبت، بین ماههای نوامبر تا فوریه، یعنی در فصل سرما در این کشور است که میانگین دما به ۲۰ درجه سانتیگراد می رسد.
با حدود 400-500 تومن ميشه رفت اونجا!
600-700 تومن هم ببري...كلي جنس ميتوني بخري :31:
ارزونه....مفت! همه چيـــز :31:
براي اقامت هم يا بايد IELS داشته باشي يا با يكي از خانومهاي اونجا ازدواج كني.....
البته نا گفته نباشد كه خانوماشون بسيار سيريش هستن!!!! حتي بيشتر از اينجا :31:
ehsanshamsseir
31-10-2010, 23:13
آقا اگه قصد مهاجرت داری من بهت پیشنهاد استرالیا رو میکنم کمی خرج ولی آینده مطمئن
pooriya_hp
31-10-2010, 23:31
کشور خیلی آزادی که مخصوص مجرد ها هست.
من شنیده بودم absoult اونجا 3 تومن هست !!!!!!
شنيدن كي بود مانند ديدن؟! خالي بستن برات!
بهتره جو رو به هم نريزيم و تاپيك رو منحرف نكنيم!:20:
pooriya_hp
31-10-2010, 23:40
آره والا باید بریم تا بفهمیم چه خبره !!!!!!
اساسی خالی بستن ! درسته ارزونی هست اما دیگه 3 تومن ازون حرف هاست !!! اما اگه اشتباه نکنم حدود 15 تومن اینا در میاد
البته اینم بگم تو یه سری چیزها خیلی ارزونه : مثلا غذا دریایی واقعا مفته یه شاه میگو همراه با مخلفات حدود 25 تومن در اومد !!!
همچنین استخر(که کسی استخر نمی ره تو این جوز جاها) و سونا جکوزی و و بعدش ماساژ عالی و یه سری چیز دیگه (که این ماساژور شما رو با دست خودش ماساژ نمیده :دی ) حدودا 40-50 تومن شد
kiarash3500
01-11-2010, 06:16
من پناهندگی میخوام
pooriya_hp
01-11-2010, 18:33
اساسی خالی بستن ! درسته ارزونی هست اما دیگه 3 تومن ازون حرف هاست !!! اما اگه اشتباه نکنم حدود 15 تومن اینا در میاد
البته اینم بگم تو یه سری چیزها خیلی ارزونه : مثلا غذا دریایی واقعا مفته یه شاه میگو همراه با مخلفات حدود 25 تومن در اومد !!!
همچنین استخر(که کسی استخر نمی ره تو این جوز جاها) و سونا جکوزی و و بعدش ماساژ عالی و یه سری چیز دیگه (که این ماساژور شما رو با دست خودش ماساژ نمیده :دی ) حدودا 40-50 تومن شد
نه بابا تو کردستان 15 تومن هست !!!! اونجا باید خیلی ارزون تر از ایران باشه
یه شاه میگو بخوریم 25 تومن باید بدیم ؟؟؟!!!:18:
تو ایران 4 نفر بهترین غذا رو میخورن 20 تومن (( البته بستگی به رستوران داره )) !!!!!
اگه یه استخر بریم و یه سری هم به دلاک بزنیم 50 تومن در میاد ؟؟!!!!:18:
به نظر من به جای سفر به تایلند برید ایتالیا جای واقعا زیبای هست.
Margrita
01-11-2010, 19:00
حالا چرا تایلند ؟
اگه قصدت پناهندگیه خیلی جاهای بهتری هست ...
ولی اگه قصدت فقط سفر و خوش گذرونی و ... هست .
قیمتها مناسبه ولی خوب مثلا ما یک رستوران تایلندی رفتیم قیمتش نزدیک 90 تومنی در اومد ! البته من خودم خیلی از غذاهاشون خوشم نیومد ... شاید با سلیقه من جور در نمیاد .
پوکت و پاتایا که عالیه ... مخصوصا پوکت از نظر تفریحی ( مینی غواصیش محشره ) و ... خیلی بهتر و زیباتره .
یک جای دیگه هم پیشنهاد میکنم ! که خیلی قشنگه تونس هست تو آفریقا ! تا ایتالیا نزدیک 20 دقیقه ای راه هست ! البته دریایی :D
نه بابا تو کردستان 15 تومن هست !!!! اونجا باید خیلی ارزون تر از ایران باشه
یه شاه میگو بخوریم 25 تومن باید بدیم ؟؟؟!!!:18:
تو ایران 4 نفر بهترین غذا رو میخورن 20 تومن (( البته بستگی به رستوران داره )) !!!!!
اگه یه استخر بریم و یه سری هم به دلاک بزنیم 50 تومن در میاد ؟؟!!!!:18:
به نظر من به جای سفر به تایلند برید ایتالیا جای واقعا زیبای هست.
من که گفتم حدودا
کردستان هم قیمتاش یکم بالا تر از اونور هست شما فکر میکنی چون کردستان 15 هست اونجا 2 تومن میشه ؟؟ نه اونجا مثلا 10 میشه البته بسته به جایی که می خری هم داره کلا تو فری شاپ ها که مالیات و این چیزا نداره خیلی ارزونه همه جای دنیا و تو بار ها که میری دیگه پیکی حساب میشه و گرون
اقا این جایی که 4 نفر بهترین غذا رو می خورن 20 ت.من حتما ادرس بزار اینجا که یه پیتزا معمولی 5.5 تا 6 تومن هست ! (بدون هیچ مخلفاتی ها ) چلو کباب معمولی کوبیده 6 تومن هست ! اینا معمولی هستن اگه نسبتا خوب بخای با اندکی مخلفات نفری 10-15 تومن دی میاد !! البته شاه میگو تو تهران با مخلفات (تو اون سایزی که اونجا زدم بخوای البته) فکر نکنم زیر 50 تومن گیرت بیاد
اون دلاک با این دلاک فرقش زمین تا اسمونه عزیز :27: واسه اون دلاک ادما جون هم میدن پول که چیزی نیست :31:
kiarash3500
03-11-2010, 14:23
حالا چرا تایلند ؟
ولی اگه قصدت فقط سفر و خوش گذرونی و ... هست .
قیمتها مناسبه ولی خوب مثلا ما یک رستوران تایلندی رفتیم قیمتش نزدیک 90 تومنی در اومد ! البته من خودم خیلی از غذاهاشون خوشم نیومد ... شاید با سلیقه من جور در نمیاد .
پوکت و پاتایا که عالیه ... مخصوصا پوکت از نظر تفریحی ( مینی غواصیش محشره ) و ... خیلی بهتر و زیباتره .
یک جای دیگه هم پیشنهاد میکنم ! که خیلی قشنگه تونس هست تو آفریقا ! تا ایتالیا نزدیک 20 دقیقه ای راه هست ! البته دریایی :D
حالا چرا تایلند ؟
برای من تایلند میتونه بهشت باشه...
برای من تایلند میتونه بهشت باشه...
فقط این بهشتت خیلی شرجی و بارونی و گرمه !!!!
Old_Chater
05-11-2010, 15:27
اگه كسي بخواد بره يه كشور خارجي قبل از ورد ازش تست سلامت ميگرين؟و اگه بيماري خطزناك داشته باشه دي پورتش ميكنن؟
mehran_286
10-11-2010, 23:46
سلام دوستان
من هم میخوام برم (شرایطم تکمیله}
ولی بابام میگه سوغاتیش HIVهستش
قیمت هم ندارم
به نظر شما تایلند یا انتالیا ؟
سلام دوستان
من هم میخوام برم (شرایطم تکمیله}
ولی بابام میگه سوغاتیش HIVهستش
قیمت هم ندارم
به نظر شما تایلند یا انتالیا ؟
دوست عزیز شما حتی اگه با فردی که ایدز داره رابطه جنسی بدون محافظت داشته باشید احتمال گرفتن از طرف حدودا 0.5 درصد (1%) (هر کدوم بسته به نوع رابطه) هست !!! حالا این احتمال با حظور وسایل محافظ تقریبا نا محتمل میشه !!! (هر کی خواست نظر بده قبلش لطفا یه سرچ کنه و بعدش بیاد تایید کنه :46:)
اینکه نوع اعمال و رفتارتون کنترل شده باشه یا نه ! میتونه شما رو در هر نقطه از دنیا مبتلا به ویروس ایدز کنه و این سوغات تایلند نیست بلکه سوغات بی احتیاطی و خطای شما خواهد بود
البته بگم ترکیه هم بسیار کشور زیبا و دیدنی هست به طوری که اگه اشتباه نکنم جزو 5 کشور برتر از نظر توریسم هس!
این دیگه به خودتون بر میگرده که کجا رو و چه تفریحات و دیدنی هایی رو بخواید انتخاب کنید
راستی ترکیه رفتن هم خطرات خودشو داره که دست کمی از ایدزی های تایلند نداره
mehran_286
11-11-2010, 01:25
دوست عزیز شما حتی اگه با فردی که ایدز داره رابطه جنسی بدون محافظت داشته باشید احتمال گرفتن از طرف حدودا 0.5 درصد (1%) (هر کدوم بسته به نوع رابطه) هست !!! حالا این احتمال با حظور وسایل محافظ تقریبا نا محتمل میشه !!! (هر کی خواست نظر بده قبلش لطفا یه سرچ کنه و بعدش بیاد تایید کنه :46:)
اینکه نوع اعمال و رفتارتون کنترل شده باشه یا نه ! میتونه شما رو در هر نقطه از دنیا مبتلا به ویروس ایدز کنه و این سوغات تایلند نیست بلکه سوغات بی احتیاطی و خطای شما خواهد بود
البته بگم ترکیه هم بسیار کشور زیبا و دیدنی هست به طوری که اگه اشتباه نکنم جزو 5 کشور برتر از نظر توریسم هس!
این دیگه به خودتون بر میگرده که کجا رو و چه تفریحات و دیدنی هایی رو بخواید انتخاب کنید
راستی ترکیه رفتن هم خطرات خودشو داره که دست کمی از ایدزی های تایلند نداره
دوست عزیز قضیه HIV رو خیلی جدی گرفتی من زیاد اهل خلاف ملاف نیستم
فقط چون میگن تایلند تفریحاتش خیلی ارزون تر از جاهای دیگه هستش میخوام برم نه واسه چیزه دیگه
دوستان تاپ ترین جاهای دیدنی تایلند کجاست ؟
از کسانی که رفتند میخوام بپرسم که هزینه هر تفریح حدودا چقدر در میاد ؟
بانکوک : رز گاردن ، بازار روی آب ، مزرعه تمساح ، باغ وحش به وسعت 2000 کیلومتر مربع ، دریم ورلد (شهر بازی) ، کاخ پادشاهی ، شهر سوخته ، مسجد بودای زرین و ....
پاتایا : باغ ببر ها ، جزیره مروارید ، پارک آبی و ....
پوکت : فانتاسی شو ، جزیره پی پی ، جزیره جیمز باند، فیل سواری ،قایق سواری در تنداب
سامویی : مجسمه بودا ی بزرگ ، مزرعه مارها
در مورد مراکز خرید هم فقط یه مورد رو میگم اما کلی دیگه هم هست مشت نمونه خرواره :
سنترال ورد در بانکوک: بزرگترین مرکز خرید آسیا(اینو مطمئن نیستم که بزرگترین اما چند سایت همینو گفته بودن) که 102400 متر مربع مساحت کلی اونه
در مورد زمان سفر هم بهترین زمان از نظر کم بودن گرما و رطوبت، بین ماههای نوامبر تا فوریه، یعنی در فصل سرما در این کشور است که میانگین دما به ۲۰ درجه سانتیگراد می رسد.
دوست عزیز قضیه HIV رو خیلی جدی گرفتی من زیاد اهل خلاف ملاف نیستم
فقط چون میگن تایلند تفریحاتش خیلی ارزون تر از جاهای دیگه هستش میخوام برم نه واسه چیزه دیگه
دوستان تاپ ترین جاهای دیدنی تایلند کجاست ؟
از کسانی که رفتند میخوام بپرسم که هزینه هر تفریح حدودا چقدر در میاد ؟
در مورد HIV خوب سوال کردید منم تنها جواب سوالتون رو دادم و این اصلا ربطی به خلاف و این جور چیزها نداره دوست عزیز اتفاقا یکی از باحالترین تفریحاتش همین چیزاشه :21: البته اگه خیلی کارای بد بد نمی کنی حتما ماساژش رو بری حا حیلی حال میده
جاهای دیدنی تایلند هم تقریبا اون بالا نوشتم
امیدوارم بهت خوش بگذره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.