PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست عدم دسترسی به اینترنت در شبکه مدرسه...

mehrdad_a
31-10-2010, 12:53
با سلام به همه اساتید شبکه
من در کلاس مدرسه شبکه ADSL دارم و یک شبکه داخلی برای تدریس اما نمی خوام که دانش آموزان از اینترنت استفاده کنند و از اون طرف به شبکه لن داخلی نیاز دارم و نمی خوام که غیر فعال بشه
در ضمن از یه نرم افزار بنام internet lock استفاده کردم ولی بدرد نخورد چون اون IE رو می بنده و ما اون رو برای درس html نیاز داریم میخواستم ببینم راهی هست که فقط به چند تا از سیستمها اینترنت بدم یعنی سیستم مدیر و معاون و دبیر چون دانش آموزان نباید در بعضی از کلاسها اینترنت داشته باشند البته یکی از دوستان گفت که باید از مک آدرس استفاده کنم میخواستم ببینم راه راحتری هم هست یا نه؟ ممنون از شما

joe_satriani
01-11-2010, 12:42
با سلام
شما کل مدرسه و سیستم هایی که توی اتاق های مختلف هست رو کامل باهم شبکه کردید؟!

mehrdad_a
02-11-2010, 09:55
با سلام
شما کل مدرسه و سیستم هایی که توی اتاق های مختلف هست رو کامل باهم شبکه کردید؟!
بله ولی هابها جدا هستند چون ما سه تا سایت داریم ولی بخاطر اینکه از اینترنت استفاده کنند هابها با هم ارتباط دارند

mehrdad_a
04-11-2010, 08:52
دوستان واقعا یکی نمی تونه من رو راهنمایی کنه؟
در ضمن اون سیستمهایی که باید از اینترنت استفاده کنند از مودم میگیرند یعنی زمانی که سرور هم خاموشه ما اینترنت داریم
بعد با ISP صحبت کردم گفت مک آدرس فقط یه سیستم رو میتونه ببنده واقعا موندم چیکار کنم لطفا اگر کسی بلده راهنمایی کنه

Amir Varasteh
04-11-2010, 09:48
دوستان واقعا یکی نمی تونه من رو راهنمایی کنه؟
در ضمن اون سیستمهایی که باید از اینترنت استفاده کنند از مودم میگیرند یعنی زمانی که سرور هم خاموشه ما اینترنت داریم
بعد با ISP صحبت کردم گفت مک آدرس فقط یه سیستم رو میتونه ببنده واقعا موندم چیکار کنم لطفا اگر کسی بلده راهنمایی کنه
سلام.

شما روی کلاینتها ویندوز XP دارین یا سون ؟

2 تا راه به ذهنم میرسه.

اول اینکه اون سیستمهایی که نمیخواین وصل شن به اینترنت، توی تنظیمات کارت شبکشون ، Gateway رو خالی بزارین تا دیگه نتونن به شبکه های خارجی (مثل اینترنت) برن.

دوم اینکه مودم ADSL رو کانفیگ کنین و توی قسمت Access Control (یا شبیه به این...چون هر مودمی فرق داره) ، IP سیستمی که میخواین Block شه رو اونجا وارد کنید و مجوز عبور رو ازش بگیرید. و یا اگر امکان Mac Filtering داره که چه بهتر.

موفق باشید.

sarve
04-11-2010, 16:42
به نظر من بهترين کار به خاطر اينکه دچار پيچيدگي هاي ويندوز سرور هم نشي استفاده از يک proxy هست - من خودم جايي که کار مي کنم مشابه حالتي که شما مي گي هست يعني چند شبکه مستقل که توسط يک سوئيچ به هم وصل شدن
برنامه proxy+ رو نصب کردم و اي پي سيستم هايي که مي خوام اينترنت داشته باشن رو بهش دادم فقط همون سيستم ها اينترنت دارن

mehrdad_a
11-11-2010, 10:22
سلام.

شما روی کلاینتها ویندوز XP دارین یا سون ؟

2 تا راه به ذهنم میرسه.

اول اینکه اون سیستمهایی که نمیخواین وصل شن به اینترنت، توی تنظیمات کارت شبکشون ، Gateway رو خالی بزارین تا دیگه نتونن به شبکه های خارجی (مثل اینترنت) برن.

دوم اینکه مودم ADSL رو کانفیگ کنین و توی قسمت Access Control (یا شبیه به این...چون هر مودمی فرق داره) ، IP سیستمی که میخواین Block شه رو اونجا وارد کنید و مجوز عبور رو ازش بگیرید. و یا اگر امکان Mac Filtering داره که چه بهتر.

موفق باشید.
ممنون از شما
ما xp داریم
من با isp تماس گرفتم و بمن گفتن که مک آدرس فقط یه سیستم رو میتونه قفل کنه
در ضمن گت وی ندارن ولی باز پیج دارن حتی اگه dns هم بدیم باز کد ها رو خلاصه می بینن و وارد میکنن باز میشه مثل اول واقعا موندم چیکار کنم تمام حجم دانلود ما رو تموم کردن

---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------

به نظر من بهترين کار به خاطر اينکه دچار پيچيدگي هاي ويندوز سرور هم نشي استفاده از يک proxy هست - من خودم جايي که کار مي کنم مشابه حالتي که شما مي گي هست يعني چند شبکه مستقل که توسط يک سوئيچ به هم وصل شدن
برنامه proxy+ رو نصب کردم و اي پي سيستم هايي که مي خوام اينترنت داشته باشن رو بهش دادم فقط همون سيستم ها اينترنت دارن
ممنون از شما میشه یه لینک خوب بدین واسه دانلود این نرم افزار و من امتحانش کنم؟

mehrdad_a
11-11-2010, 10:27
ممنون از شما میشه یه لینک خوب بدین واسه دانلود این نرم افزار و من امتحانش کنم؟
دانلود کردم نسخه 4 ولی چطوری تنظیم کنم ممکنه راهنمایی کنین؟

Amir Varasteh
11-11-2010, 11:41
ممنون از شما
ما xp داریم
من با isp تماس گرفتم و بمن گفتن که مک آدرس فقط یه سیستم رو میتونه قفل کنه
در ضمن گت وی ندارن ولی باز پیج دارن حتی اگه dns هم بدیم باز کد ها رو خلاصه می بینن و وارد میکنن باز میشه مثل اول واقعا موندم چیکار کنم تمام حجم دانلود ما رو تموم کردن
خب شما مودمتون رو کانفیگ کردین ؟ راه حل 2 رو میگم. از توی خود مودم میشه تعریف کرد که چه Mac Address هایی حق ارسال و دریافت ترافیک رو دارن.

یک راه دیگه هم بگم به عنوان راه سوم. اینکه شما مودم ADSL رو وصل کنید به یکی از پورتهای سوییچ و برای هر سیستمی که خواستین اینترنت داشته باشه، IP مودم رو به عنوان Gateway براشون ست کنین.

sarve
11-11-2010, 12:20
نسخه ای از proxy که خودم ازش استفاده می کنم رو آپلود کردم آدرس رو می ذارم
سعی می کنم در اولین فرصت هم یه آموزش بذارم براش
[
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mehrdad_a
13-11-2010, 09:07
[

ممنون ولی این آدرس ظاهرا چیزی باز نمیکنه و ارور میده
اما من از یه جایه دیگه دانلود کردم ولی نمیتونم ست کنم اگه آموزش رو بزاری ممنون میشم از شما

mehrdad_a
13-11-2010, 09:14
خب شما مودمتون رو کانفیگ کردین ؟ راه حل 2 رو میگم. از توی خود مودم میشه تعریف کرد که چه Mac Address هایی حق ارسال و دریافت ترافیک رو دارن.

یک راه دیگه هم بگم به عنوان راه سوم. اینکه شما مودم ADSL رو وصل کنید به یکی از پورتهای سوییچ و برای هر سیستمی که خواستین اینترنت داشته باشه، IP مودم رو به عنوان Gateway براشون ست کنین.
ممنون از جوابهای شما :
من مودم TP-Link Td-8811 دارم اگه بتونین نحوه کانفیگ مک آدرس که گفتین ترافیک رو تعیین میکنه بزارین ممنون میشم چون بلد نیستم و از ISP که پرسیدم گفت نمیشه شما باید اون سیستمهایی که میخوایین استفاده کنن مک آدرشون رو به ما بدین و ما براتون قفل کنیم که این راه که بدرد ما نمیخوره.
در ضمن برای راه حل سومتون من مودم رو با usb وصل کردم به سرور و فقط یه پورت لن داره منظورتون همونه؟
بعدش آی پی مودم 192.168.1.1 هستش همین رو به عنوان گت وی برای سیستمها ست کنم؟

Amir Varasteh
13-11-2010, 11:32
ممنون از جوابهای شما : من مودم TP-Link Td-8811 دارم اگه بتونین نحوه کانفیگ مک آدرس که گفتین ترافیک رو تعیین میکنه بزارین ممنون میشم چون بلد نیستم و از ISP که پرسیدم گفت نمیشه شما باید اون سیستمهایی که میخوایین استفاده کنن مک آدرشون رو به ما بدین و ما براتون قفل کنیم که این راه که بدرد ما نمیخوره.
اولا ISP رو بیخیال ! خودتون همه کار میتونین بکنین.

دوما کانفیگ مودم توی این مسیره:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا هم Mac Filtering داره و هم IP Filtering که میتونی بگی فقط این IP ها یا Mac Address ها حق دارن از این مودم استفاده کنن.

برای اضافه کردن هم Add رو میزنی و ... بقیش مشخصه.

---- ویرایش:

یه امکان دیگه هم داره این مودم به نام Parental Control که میشه بگی این Mac Address فقط روزهای مثلا پنجشنبه و جمعه بتونه از مودم استفاده کنه و بقیه ی روزها Block باشه.

در ضمن برای راه حل سومتون من مودم رو با usb وصل کردم به سرور و فقط یه پورت لن داره منظورتون همونه؟
بعدش آی پی مودم 192.168.1.1 هستش همین رو به عنوان گت وی برای سیستمها ست کنم؟آره با پورت LAN بزن به سوییچ و بعد Gateway رو بزار IP مودم. یعنی با این کار بهشون میگی که اگر خواستین به یه شبکه ی دیگه (اینترنت) برین، به این آدرس (IP مودم) درخواست بدین.

sarve
13-11-2010, 11:35
بخش هایی که برای این کار لازمه رو می گم
بعد از اینکه برنامه رو نصب کردی برای ورود به قسمت کنترل پنل اون و تنظیماتش باید از طریق آدرس زیر وارد بشی
127.0.0.1:4400
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sarve
13-11-2010, 11:44
قدم بعدی ایجاد نام کاربری و کلمه عبور برای افرادی یه که می خوای از اینترنت اساتفاده کنن
موقع اتصال کاربرا به اینترنت این یوزر نیم و پسور رو ازتون می خواد - نرم افزارهایی که از اینترنت استفاده می کنن مثل ویروسیاب ها موقع تنظیم پراکسی این یوزر نیم رو می تونی بدی
از آدری account/user می تونی این تنظیم رو انجام بدی

sarve
13-11-2010, 11:50
گام بعدی مشخص کردن IP سیستم هایی که می خوای به اینترنت وصل بشن که هم می تونی تکی بدی و هم بصورت یک رنج آدرس
برای این کار هم از این آدرس استفاده کن security/security client

sarve
13-11-2010, 11:57
این تنظیمات برای سمت سرور کافیه تنظیمات رو save کن و تنظیمات زیر رو برای کلاینت ها انجام بده
وارد قسمت internet option و از او انجا هم قسمت connection برو توی این صفحات باتن lan setting رو کلید کن و بعد داخل صفحه llocal area network setting همون طور که توی تصویر نشون داده شده آدرس سیستم سروری که proxi رو روش نصب کردی و اگه تنظیمات پورت رو تغییر ندادی شماره پورت 4480 رو وارد کن
حالا با اتصال سیستم سرور به ایتنرنت و اجرا برنامه proxi کلاینت هایی که این تنظیمات رو داشته باشن می تونن از اینترنت استفاده کنن

sarve
13-11-2010, 12:04
راستی این نکته رو هم برای تنظیمات سمت سرور بگم که برای اینکه یوزر نیم و پسور اگه خواستی نگیره از کابرا و یا فقط یک بار موقع اتصال بخواد از اینجا می تونی تنظیم کنی proxy/http proxi

mehrdad_a
13-11-2010, 12:42

دوست من راه سوم هم فایده ای نداره چون اگه آی پی مودم رو داشته باشه اونم وارد میکنه و باز هم شد همون دیگه!

Amir Varasteh
13-11-2010, 13:03
دوست من راه سوم هم فایده ای نداره چون اگه آی پی مودم رو داشته باشه اونم وارد میکنه و باز هم شد همون دیگه!
فقط کاربر Administrator میتونه این کارو بکنه.

کاربر عادی به اونجا دسترسی نداره.

mehrdad_a
14-11-2010, 08:34
[

ممنون از شما خیلی نیاز فوری دارم کی برام آموزش رو میزارین؟
با تشکر

sarve
15-11-2010, 13:38
مهرداد جان مثل اینکه pm های قبلی رو نخونی یه سر به صفحه دو همین تایپکت بزن

mehrdad_a
20-11-2010, 09:10
[

آقا دم شما گرم واقعا کسی نیست این مشکل ما رو حل کنه؟
آقا اون راه حل نمیشه مک آدرس فقط واسه یه سیستم میشه چون زمانی که مودم کانکت میشه فقط آی پی اون میفته؟

Amir Varasteh
20-11-2010, 09:40
آقا دم شما گرم واقعا کسی نیست این مشکل ما رو حل کنه؟
آقا اون راه حل نمیشه مک آدرس فقط واسه یه سیستم میشه چون زمانی که مودم کانکت میشه فقط آی پی اون میفته؟
دوست من ، من 3 تا راه دادم که اصولی ترین راهها بودند و همشون قابل پیکربندی هستند.

مخصوصا راه سوم که روش بسیار کارامدی هست و من نمیدونم شما مشکلتون باهاش چیه.

به هر حال من همین ها رو بلد بودم.

موفق باشید.

mehrdad_a
21-11-2010, 10:37
[

دوست من این اولین فرصت پس چی شد آموزش رو میگم؟

Amir Varasteh
21-11-2010, 17:09
دوست من این اولین فرصت پس چی شد آموزش رو میگم؟
آموزش رو توی صفحه ی قبل گذاشتن.

sarve
23-11-2010, 13:54
مهرداد جان کارايي که توي صفحه قبل گفتم انجام بده اگه سوالي داشتي بپرس - ما درخدمتيم

mehdi_08
23-11-2010, 17:52
فکر کنم تنها راه شما اینه که یه شبکه وی پی ان خصوصی راه بندازی