مشاهده نسخه کامل
: آپدیت کردن 7 لازمه؟
willhunting
23-10-2010, 23:32
سلام به همه
من چند روز پیش ویندوزمو (Windows 7 Ultimate 32bit) آپدیت کردم (حدود 150 مگ دانلود کرد) هیچ تفاوتی رو تو کارایی متوجه نشدم.
خواستم بدونم اصلا آپدیت ویندوز تو ایران ضروریه با این ویندوزهای کرک شده؟
و اینکه با آپدیت چه تغییراتی ایجاد میشه که آدم بفهمه ویندوزش آپدیت شده
ممنون
سلام دوست عزیز
این آپدیت ها باعث میشه کارایی سیستم بالا بره از جمله -- نشدن ،ویروسی نشدن و ده ها کاربرد دیگر
سلام دوست عزیز ورودتو تبریک میگم
منم دقیقا مثل شما update کردم ولی تفاوتی مشاهده نشد.
حالا باید دید نظر بقیه دوستان چیه
موفق باشی
jamy_khoshtip
24-10-2010, 11:51
سلام . دوستان ببینید با این ویندوز های کرک شده و با این سرعت داخل ایران به نظر من آپدیت کردن لزومی ندارد
خراب شد فرتی ویندوز میریزیم .
اما من که حدودا 10 ماه است ویندوزم رو عوض نکردم با این که کرک شده است ، اما به نظرم به خاطر این آپدیت هاست چون قبلا که آپدیت نمی کردم چت میزد و .....
حالا نظر من چیست . »»» اگر شما ADSL دارید و کاربا کامپیوتر را زیاد انجام می دهید بهتر است که آپدیت کنید زیرا باعث پایداری سیستم شما می شود .
اگر هم زیاد کار نمی کنید که بی خیال دنیا - خراب شد فرتی و ضرتی عوض می کنیدش .
-----------
دوستان گفتند که آپدیت می کنیم اما متوجه نمی شویم .
دوستان بیشتر آپدیت ها به صورت امنیتی است و خوب من و شما که استاد مایکروسافت نیستیم که ببینیم کجا تغییر کرده . ها ؟؟
مثلا شما الان اگر IE خراب شده است بعد از آپدیت به ورژن 9 1000000% درست می شود .
قبلا یادمه یک آپدیت امنیتی بود که هرچی پسورد به صورت Remember بود رو از بین می برد .
این آپدیت هایست که متوجه می شوید و یک سری هم هست که متوجه نمی شوید .
حالا نظر شخصی ، کار شخصی و ... شما بستگی به خودتان دارد و خود باید وضعیت و جایگاه خود را مشخص کنید .
موفق و پیروز باشید .
این بروز رسانی ها برای این نیست که سرعت سیستم بالاتر بره ................بلکه برای اینه که ایرادات فنی داخل سیستم و همچنین باگ ها و حفره های امنیتی ویندو پوشش داده بشه اینطوری امنیت سیستم از نظر وجود باگ های تایید شده بالاتر میره و آسیب دیدنش کمتر میشه......................فقط مواظب باشید که یه سری از این بسته های بروز رسان برای از کار انداختن کرک منتشر می شن تا کرک ویندوز 7 شما رو بپرونن.................
ebicross
24-10-2010, 13:17
آپدیت کردن فرقی نداره شما ایرانی باشی یا آمریکایی.
آپدیتها بسته های امنیتی، تعمیراتی و یا بهبود دهنده و در نهایت افزونه هستند.
بسته های امنیتی یک سری حفره ها و مشکلات ویندوز رو رفع میکنه. طبعا هیچ چیزی مشاهده نمیکنید. مثل آپدیت کردن آنتی ویروسه. یعنی تغییر ظاهری نداره.
بسته های تعمیراتی هم همینطور هستند. یک سری خطاها و اشتباهات رو رفع میکنند. فقط کسایی که قبلا این اشتباه رو دیدن با نصب این بسته ها متوجه تغییر میشن. مثلا آپدیتی داریم که مشکل Internet Explorer رو در نمایش بعضی سایتها حل میکنه. آپدیتیش هم کم حجمه. خب وقتی مثلا یک نفر میرفته توی سایت Amazoon و مشکلی میدیده و الان دیگه نمیبینه متوجه میشه که به خاطر آپدیته.
آپدیتهای بهبود دهنده عملکردها رو سریع میکنه. مثل ارتقای استفاده از CPUهای چند هسته ای که به صورت یک آپدیت برای ویندوز XP اومد.
آپدیت های دیگری هم داریم که چیز اضافه ای نصب میکنند. کاملا قابل مشاهده هستش. مثلا وقتی Microsoft Malicius Software Removal Tool رو به صورت آپدیت دانلود کنید یک ابزار دانلود میشه که در RUN بنویسید MRT قابل دسترسیه.
در کل آپدیت ویندوز ضروریه. حتما آپدیتهایی که خود مایکروسافت Recomended کرده دانلود و نصب کنید.
Ship Storm
24-10-2010, 15:12
مطالبی که ebicross نوشتند تایید میشه
شما با آپدیت سیستم عامل خودتون جدیدترین بسته های امنیتی و نرم افزاری روی سیستم عاملتون نصب میشه و همچنین عیب های موجود که تا به اون روز شناسایی شده رو میتونه برطرف کنه
willhunting
24-10-2010, 19:52
سلام . دوستان ببینید با این ویندوز های کرک شده و با این سرعت داخل ایران به نظر من آپدیت کردن لزومی ندارد
خراب شد فرتی ویندوز میریزیم .
اما من که حدودا 10 ماه است ویندوزم رو عوض نکردم با این که کرک شده است ، اما به نظرم به خاطر این آپدیت هاست چون قبلا که آپدیت نمی کردم چت میزد و .....
حالا نظر من چیست . »»» اگر شما ADSL دارید و کاربا کامپیوتر را زیاد انجام می دهید بهتر است که آپدیت کنید زیرا باعث پایداری سیستم شما می شود .
منم حدود 8 ماه که 7 نصبیدم و هیچ مشکلی هم از لحاظ افت عملکرد فعلا نداشتم(فقط شاید یه کوچولو)
روزی حدود 10 ساعت روشنه عین چیز دارم ازش کار میکشم:31: با بازیای خفن روز و نرم افزارای سنگین گرافیکی . الانم که یه ماهیه ADSL گرفتم 12،13 ساعت روشنه. ویندوزمم چند روز پیش آپدیتش کردم.(منظور منم بخاطر کرک ویندوزه که آپ لازمه یا نه):11:
این بروز رسانی ها برای این نیست که سرعت سیستم بالاتر بره فقط مواظب باشید که یه سری از این بسته های بروز رسان برای از کار انداختن کرک منتشر می شن تا کرک ویندوز 7 شما رو بپرونن.................
هرگز منظورم بالا رفتن سرعت سیستم نبوده:13: بلکه بخاطر کرک ویندوز و احتمال لو رفتم کرک پرسیدم:11:
آپدیت کردن فرقی نداره شما ایرانی باشی یا آمریکایی.
آپدیتها بسته های امنیتی، تعمیراتی و یا بهبود دهنده و در نهایت افزونه هستند.
در کل آپدیت ویندوز ضروریه. حتما آپدیتهایی که خود مایکروسافت Recomended کرده دانلود و نصب کنید.
منظورم از ایران بخاطر لفظ صریح ایران نبوده بلکه ماشالا تو ایران بالای 90% ویندوزها کرکی(کراکی نه کرک شده:31:) هستن میگم که آپ لازمه یا نه؟
یعنی اینکه ممکنه با آپدیت به جای رفع باگ های امنیتی ویدوز از کار بیفته (بخاطر لو رفتن کرک):11:
-----------------------------------------------------------------------------
درکل از همه دوستان که جواب دادید ممنون
تمام حرفای دوستان درسته که از لحاظ امنیتی ضروریه و اگه باگی چیزی تو ویندوز باشه برطرف میشه اما...
اما ویندوز کرک شده چی؟ اگه لو بره از کار بیفته چی؟
:11:
سلام دوستان
حتما اپدیت کن ولی یه فایلی هست هیچ وقت اپدیت نکن
با اپدیت نکردن ایم فایل کرک بودن ویندوز معلوم نمیشود
اسم اون فایل KB971033 است
به نظرم آبدیت نمیخادد
اگه مشکل حفره مفرست یه nod 32 آبدیت بنصب بابای ویروسم نمیتونه بیاد....:5:
alpha007
24-10-2010, 22:30
مایکروسافت هیچوقت برای دل خوشی آپدیت بیرون نمیده
آپدیتها وصله های امنیتی ای هستن که باعث افزایش کارایی سیستم عامل میشن
اما در مورد ویندوز کرک شده که دوستان با شک و شبهه دربارش صحبت میکنن:
کرک کار خیلی عمده ای رو ویندوز انجام نمیده .در حد انجام یه تغییر کوچیک تو رجیستری که تنها رو جنیون ویندوز متمرکزه نه کارایی نه کیفیت و نه بیشتر ...
ویندوز کرک شده ای که تو سرتاسر دنیا میلیونها کاربر دارن ازش استفاده میکنن ویندوز با کیفیتیه که جای هیچگونه موردی رو باقی نمیزاره .البته به نوع کرک هم مربوطه.اینکه کرک معتبری باشه یا نه
willhunting
25-10-2010, 01:07
سلام دوستان
حتما اپدیت کن ولی یه فایلی هست هیچ وقت اپدیت نکن
با اپدیت نکردن ایم فایل کرک بودن ویندوز معلوم نمیشود
اسم اون فایل KB971033 است
سلام
اما من کاملا آپدیتش کردم و خوشبختانه هیچ مشکلی پیش نیومد.:20:
willhunting
25-10-2010, 01:15
مایکروسافت هیچوقت برای دل خوشی آپدیت بیرون نمیده
آپدیتها وصله های امنیتی ای هستن که باعث افزایش کارایی سیستم عامل میشن
اما در مورد ویندوز کرک شده که دوستان با شک و شبهه دربارش صحبت میکنن:
کرک کار خیلی عمده ای رو ویندوز انجام نمیده .در حد انجام یه تغییر کوچیک تو رجیستری که تنها رو جنیون ویندوز متمرکزه نه کارایی نه کیفیت و نه بیشتر ...
ویندوز کرک شده ای که تو سرتاسر دنیا میلیونها کاربر دارن ازش استفاده میکنن ویندوز با کیفیتیه که جای هیچگونه موردی رو باقی نمیزاره .البته به نوع کرک هم مربوطه.اینکه کرک معتبری باشه یا نه
بله در مورد اینکه آپدیت کردن چیز بیخودی نمیتونه باشه و کرک رو عملکرد ویندوز تاثییر نمیزاره شکی نیست.
اگه من یا دوستان درمورد کرک صحبت میکنیم منظورمون این نیست که کرک ، ویندوز رو خراب میکنه منظور اینه که چون ویندوز کرک شده هست ممکنه که هنگام آپدیت کردن اصل نبودش شناسایی بشه و ....
ebicross
25-10-2010, 08:34
به نظرم آبدیت نمیخادد
اگه مشکل حفره مفرست یه nod 32 آبدیت بنصب بابای ویروسم نمیتونه بیاد....:5:
اصلا اینطور نیست.
همیشه قرار نیست آنتی ویروسها تمام کارهای امنیتی رو بکنند.
برای نمونه همین NOD32 که همه میدونند من از طرفداران اصلیشم؛ با اینکه آپدیت بود (دو سال پیش) ولی ویروس Sality کل سیستم رو گرفت و مجبور به فرمت هارد شدم.
همچنین Rootkit ها که از طریق حفره های امنیتی وارد میشن معمولا توسط آنتی ویروسها قابل شناسایی نیستند. مگر اینکه آنتی ویروس یک آنتی Rootkit قوی داشته باشه.
اگه من یا دوستان درمورد کرک صحبت میکنیم منظورمون این نیست که کرک ، ویندوز رو خراب میکنه منظور اینه که چون ویندوز کرک شده هست ممکنه که هنگام آپدیت کردن اصل نبودش شناسایی بشه و ....
اون آپدیت که خودش هم تیک نداره رو اگر نصب نکنید مشکلی پیش نمیاد.
اگر هم نصب کردید و مشکل پیش اومد کافیه یک کرک جدید تر بریزید.
کرکهای فعلی همگی اون آپدیت رو قورت میدن و بلایی سرش میارن که مایکروسافت هم فکرشو نکرده بود.
سلام
لطفا" روشهای آپدیت ، و بی خطرترین روش آپدیت برای ویندوزهای کرکی چیه ؟
در ضمن چطور میشه آپدیت رو ذخیره کرد ؟ .... اصلا" میشه ؟
ممنون
Dew Drop
25-10-2010, 12:08
سلام
لطفا" روشهای آپدیت ، و بی خطرترین روش آپدیت برای ویندوزهای کرکی چیه ؟
در ضمن چطور میشه آپدیت رو ذخیره کرد ؟ .... اصلا" میشه ؟
ممنون
روشهای آپدیت رو دوستمون با تصویر توضیح دادن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد ذخیره کردن آپدیت هم پست زیر رو ببینید.
willhunting
25-10-2010, 14:03
منم از همین کرکی که ذوستمون مهرداد گفتن دارم استفاده میکنم که فکر کنم بهترین کرک حال حاضره.
چون ویندوزمو بدون هیچ مشکلی با این کرک آپدیتش کردم.
jamy_khoshtip
25-10-2010, 14:09
این هم برای جنیون کردن ویندوز . تست شده است .
willhunting
31-10-2010, 16:31
درکل طبق تجربه بنده آپدیت ویندوز حتما پبشنهاد میشه جز KB971033 که بالای 90% احتمال لو رفتن کرک با آپدیت این قسمت وجود داره.
موفق باشید:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.