مشاهده نسخه کامل
: تفاوت نسخه های Seven
Phonix Live
20-10-2010, 21:30
سلام
تفاوت نسخه Enterprise با Ultimate چیه؟
کدومشون بهتره ؟
ممنون
aliupdate
20-10-2010, 21:48
سلام
Enterprise و Ultimate شبیه به هم هستند ولی ultimate بعضی تنظیمات رو داره که Enterprise نداره مثلا Enterprise قسمت بازی نداره و قسمت Game در Enterpriseحذف شده است. نسخه Home Edition هم داریم که بعضی قسمت ها درش حذف شده است و مخصوص کارهای خانگی هست ولی Ultimate نسخه ی کامل هست و هیچ چیزی کم نداره و نسخه های بعدی زیر مجموعه Ultimate هستند اگه شما میخوای نصب کنی Ultimate نصب کن.
Dew Drop
20-10-2010, 22:11
از رو این عکس بهتر میتونید متوجه تفاوت نسخه های مختلف ویندوز7 بشید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Milad4171
20-10-2010, 22:15
البته اینم من اضافه کنم. مد Windows Xp mode رو میشه به صورت جدا روی هر نسخه ای نصب کرد!!
این ویژگی جزو ویژگی های خاص 7 هست که به شخصه کلی ازش استفاده میبرم!!!!:46:
Phonix Live
20-10-2010, 22:41
البته اینم من اضافه کنم. مد Windows Xp mode رو میشه به صورت جدا روی هر نسخه ای نصب کرد!!
این ویژگی جزو ویژگی های خاص 7 هست که به شخصه کلی ازش استفاده میبرم!!!!:46:
میشه بیشتر توضیح بدی در این مورد ؟
ممنون
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
از رو این عکس بهتر میتونید متوجه تفاوت نسخه های مختلف ویندوز7 بشید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
Enterprise و Ultimate شبیه به هم هستند ولی ultimate بعضی تنظیمات رو داره که Enterprise نداره مثلا Enterprise قسمت بازی نداره و قسمت Game در Enterpriseحذف شده است. نسخه Home Edition هم داریم که بعضی قسمت ها درش حذف شده است و مخصوص کارهای خانگی هست ولی Ultimate نسخه ی کامل هست و هیچ چیزی کم نداره و نسخه های بعدی زیر مجموعه Ultimate هستند اگه شما میخوای نصب کنی Ultimate نصب کن.
الان تو این عکسی که دوستمون گذاشته تو این ضمینه هم تفاوتی ندارن !
Milad4171
20-10-2010, 23:16
میتونی به وسیله ی آپدیت آفلاین و نصب یه سری برنامه ی مبدل و خود برنامه ی windows Xp mode این بخش رو هر نسخه ای از ویندوز اضافه کنید. البته به صورت دستی هم میشه تنظیمات رو انجام داد ولی با نصب خود بنرمه به صورت جدا میشه این مد رو روی تمام نسخه ها اضافه کرد ( چون در نسخه ی پروفشنال به بالا فقط این مد رو درون خودشون دارن)
یه پک 500 مگابایتی هست . متاسفانه من نمیتونم آپ کنم ولی اگه امکان دانلودش رو داری میتونی بگردی و از نت پیداش کنی
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
به نظرم شما نسخه ی Home primum رو نصب کن چون چیزهای که تو نسخه های دیگه بهش اضافه میشه زیاد کاربردی نداره.
فقط الکی حجم زیادی از هاردتون رو بخاطر Ultimate بودنش اشغال میکنین
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
به نظرم شما نسخه ی Home primum رو نصب کن چون چیزهای که تو نسخه های دیگه بهش اضافه میشه زیاد کاربردی نداره.
Phonix Live
20-10-2010, 23:33
میتونی به وسیله ی آپدیت آفلاین و نصب یه سری برنامه ی مبدل و خود برنامه ی windows Xp mode این بخش رو هر نسخه ای از ویندوز اضافه کنید. البته به صورت دستی هم میشه تنظیمات رو انجام داد ولی با نصب خود بنرمه به صورت جدا میشه این مد رو روی تمام نسخه ها اضافه کرد ( چون در نسخه ی پروفشنال به بالا فقط این مد رو درون خودشون دارن)
یه پک 500 مگابایتی هست . متاسفانه من نمیتونم آپ کنم ولی اگه امکان دانلودش رو داری میتونی بگردی و از نت پیداش کنی
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
ممنون از توضیحاتون من الان از نسخه آلتیمت استفاده میکنم ازشم راضی هستم اما DVD خط برداشته و دیگه نصب نمیشه حالا از کجا میتونم نسخه 64 بیتی رو واسه دانلود پیدا کنم با لینک مستقیم و البته با آبدیت اکتبر
aliupdate
21-10-2010, 17:51
الان تو این عکسی که دوستمون گذاشته تو این ضمینه هم تفاوتی ندارن !
من که گفتم شبیه هم هستند ولی دقیقا که یکی نیستند بعضی اپشن ها ی ریز در Enterprise حذف شده هست در عکس دوستمون کلی مقایسه کرد.
Milad4171
21-10-2010, 18:23
تفاوت Ultimate و Enterprice توی نوع لایسنسشون هست.ولی دقیقا نمیدونم چه نوعی!
Amir Varasteh
21-10-2010, 18:40
تفاوت Ultimate و Enterprice توی نوع لایسنسشون هست.ولی دقیقا نمیدونم چه نوعی!
بله تفاوت این دو در لایسنس اونها هست.
توضیح از مایکروسافت راجع به تفاوت این دو:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Phonix Live
21-10-2010, 19:39
خب حالا از نظر لایسنس کدوم بهترن ؟
Milad4171
21-10-2010, 20:07
اینطوری که من متوجه شدم
لایسنس Ultimate برنامه های جانبی رو به خوبی پشتیبانی میکنه و واسه ی سیستم های قوی تر هم خوب کارایی داره
اینتر پرایس یکم سبک تر هست و تقریبا میشه گفت کم حجم تر . واسه کسایی که از برنامه های جانبی ویندوز به صورت معمول استفاده میکنن.
توی نسخه ی Ultimalte قابلت به روز رسانی تمام برنامه های جانبی ویندوز رو داره.
به صورت رایگان.
ویرایش:
فکر کنم فهمیدم.
نسخه ی Ultimate نسخه ای هست که میشه هم جدا خریداری کرد هم روی یه سیستم نصب باشه( یه لپ تاپ )
نسخه اینترن پرایس رو فقط میشه جدا خریداری کرد. یعنی شما دیسک رو میخری و نصب میکنی
در مورد لایسنس ها
اینطوری که من متوجه شدم OEM ویندوزی هست که جدا فروش نمیره. و اگه کسی جدا بخره جرم داره.
ولی مشخص شده که اونم در دو حالت فروش میره ( واسه نسخه ی Ultimate)
ولی اینو میکروسافت گفته که نسخه های OEM روی کامپیوترهای خونگی ( که سر هم میکنیم خودمون ) نصب بشه جرم داره.
اونا فقط برای شرکت ها فرستاده میشه. و برندها
Retail هم میشه خرده فروشی. کسانی که واسه خونگی و شخصی میخوان باید این نوع لایسنسن ها رو بخرن!!!
سلام
البته یه سری حرف هایی هم هست که میگن گیمهای کامپیوتری تو نسخه انترپرایس خوب اجرا نمیشه
همون نسخه 64 بیتی آلتیمیت بهترین انتخاب هست
این نظر من بود ، انتخاب با خودتونه
موفق باشید
Phonix Live
23-10-2010, 23:29
دوستان میشه کمی در مورد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح بدین ؟
ممنون
Milad4171
23-10-2010, 23:57
وقتی ویندوزی که خریداری شده در سایت اصلی مایکروسافت ثبت بشه ( یعنی این شماره سریال منحصر به فرد مال یه دستگاه و مشخصاتی هست ) میگن جنیون شده. همون اکتیو شدن منظوره!!
شما میتونین از امکانات یک ویندوز اورجنال استفاده کنین
به صورت کلی:
وقتی شما یه ویندوز میگیرین باید حتما شماره سریال رو توی سیستم ثبت کنین. ( غیر از مراحلی که در نصب وجود داره ) چون در غیر اینصورت ممکنه ویندوز شما دزدی حساب بشه!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.