PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لینوکسی‌ها : ما بیشتر از یک درصدیم !

pars20
17-10-2010, 20:57
جدیدا گنو/لینوکسی‌ها یک کمپین طور راه انداخته‌اند تحت عنوان ما بیشتر از یک درصدیم
اینجا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ایده کمپین اینه که همه لینوکسی‌های دسکتاپ برن خودشون رو جایی ثبت کنن تا نشون بدن که اگر همه کامپیوترهای دنیا یک میلیون تا باشه (این عدد از کجا اومده؟!)، لینوکسی حداقل یک درصدش هستن. فعلا عدد ثبت شده، 0.0079720% است. توی ایران هم یکسری از دوستان این رو تبلیغ می کنن
کار بدی هم نیست. اگر مثبت نباشه، ضرر زیادی هم نداره (حداکثر جمع شدن یک لیست عظیم است از ایمیل لینوکس کارها در یک جا). اما به نظرم کسی که این رو راه انداخته و کسانی که ممکنه بهش امید ببندن، درک درستی از ساز و کارهای جامعه و حتی دنیای لینوکس ندارن. تبلیغش اوکی است اگر خودتون رو ثبت نکردین پیشنهاد می کنم ثبت کنین!(همون ادرس بالایی) ولی گنو/لینوکس‌ کارها مثل افراد یک جامعه گسترده هستن با پیوندهای ضعیف به همدیگه. از چنین جامعه‌ای نمی‌شه انتظار داشت برای یک هدف مبهم، همکاری گسترده بکنه.
در حرکت‌های جمعی (که حالا ما ایرانی‌ها آگاهی خوبی نسبت بهشون داریم) در صورت نبودن هدف خیلی مشخص و نبودن پیوندهای قوی بین آدم‌ها برای عمل مشترک، تعداد مشارکت کنندگان همیشه خیلی کمتر از تعداد هواداران است و تعداد هواداران هم اگر بیشمار باشد، تعداد قابل دیدن در حرکت با پیوندهای ضعیف، قابل توجه می‌شود (: این حرکت، حرکت جذاب و جالبی است ولی کسی نباید به آن دل ببندد. ما به احتمال زیاد بیشتر از یک درصدیم ولی راه اثبات اینکه زیادیم، شمردن تک تک آدم‌ها از طریق مراجعه حضوری نیست (:
منبع

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه دوستان به این سایت برن هم بد نیست .تا حالا 0.5 درصد کاربر ها از ایران بودن 942 نفر.من هم به دروغ گفتم لینوکسی هستم
این جا

چند لینوکسی تو فروم داریم؟
یا به عبارتی چند درصد کاربر ها لینوکسی هستند
تا حالا به این فکر کردید که چند درصد کابرها لینوکسی هستند؟
الان تعداد کابر های انلاین تالار لینوکس وویندوز هفترو نگاه کردم:
ویندوز هفت 13 نفر
لینوکس 2 نفر یک مهمان یکی هم خودم که لینوکسی نیستم!:11:

Alyssa
17-10-2010, 21:56
هر چقدر هستند زیاد نیستند!
چه انتظاری میشه داشت از اینکه بشه کاربران رو تشویق به استفاده از لینوکس کرد! راحتی محصولات یه طرف ...
پشتیبانی محصولات طرف دیگه....

regularuser
18-10-2010, 17:01
حذف شود .................................

M0hsen3D
18-10-2010, 20:58
لینوکس یه چیزه تفننی نیست.
من یه مثال میزنم . فرض کنید برید آمریکا یا اروپا . آیا میرید اونجا از خونه یه شخصی که نمی شناسید دزدی کنید با این تصور که آمریکا پول ما را خورده . این یه عمل غیر انسانی هست و هیچ وقت شما به خودتون این اجازه را نمی دید. تمام این نرمافزارهای کرک شده و فیلمها و آهنگهای غیراصل که ما داریم استفاده میکنیم شامل همین قانون هست. یعنی ما داریم حق کسی را که نمی شناسیم می خوریم. حالا ممکنه تو ما هیچ احساس بدی ایجاد نکنه چون برامون عادی شده ولی گردنمون هست. من از وقتی این را فهمیدم تمام هارد یک ترابایتیم را فرمت کردم و لینوکس که رایگان هست نصب کردم . دیگه حقی گردنم نیست . لینوکس یه دنیایی هست . کافیه به اینترنت وصل باشید هر نرم افزاری که خواستید می تونید براش دانلود کنید. اوایل شاید براتون سخت باشه ولی وقتی بهش عادت کردید براتون راحت میشه . بازی هاش با اینکه گرافیکش در حد ویندوز نیست ولی خیلی سرگرم کننده هست. شما اگر آهنگ یا فیلم ایرانی می خواهید میتونید اصلش را از بازار بخرید چون خارجی همش غیر اصل هست . ماها چون بهمون میگن مسلمون به خودمون اجازه میدیم حق هر غیرمسلمونی را پایمال کنیم. تمام برنامه ها و بازی ها و فیلمها و آهنگها نتیجه تلاش یه عده هست که برای استفاده باید خریده شوند.
:11:
من کاملا با شما موافقم دوست عزیز ولی خوب نرم افزار هایی که واقعا نیاز به اونها داریم مثل فتوشاپ رو چیکار کنیم خریدش هم که غیر ممکنه: Adobe Photoshop Extended CS5 Middle Eastern Edition
$1495.95 بعبارتی یک میلیون و 835 هزار تومان!:41::19::19::19::19:

SIMON137
18-10-2010, 22:57
من کاملا با شما موافقم دوست عزیز ولی خوب نرم افزار هایی که واقعا نیاز به اونها داریم مثل فتوشاپ رو چیکار کنیم خریدش هم که غیر ممکنه: Adobe Photoshop Extended CS5 Middle Eastern Edition
$1495.95 بعبارتی یک میلیون و 835 هزار تومان!:41::19::19::19::19:
گران بودن نرم افزار ها حکمت داره ، اینطوری هرکسی به خودش اجازه کار با این نرم افزار هارو نمیده در نتیجه ارزش کار بقیه پایین نمیاد و کار حرفه ای میشه

Alyssa
19-10-2010, 15:17
مشکل اصلیش اینجاست که همیشه به دنبال بهترین نرمافزار ها هستیم. نسخه های رایگان هستند و درسته که اون امکانات رو ندارند ولی حداقل ها رو دارند! مثل این میشه که شما یک نرم افزار درست کنی و زحمت بکشی یعدش یکی بیاد اونو رایگان استفاده کنه. اگر این کار در کشور خودمون انجام بشه واقعا نا امید کنندست. نمونه هاش زیاده ....

باید ساختار فکری خودمون رو درست کنیم. که متاسفانه با این وضعیت موجود .....!

نمونه های هستند که حتی حاضر نیستند پولی رو صرف امنیت داده های خودشون بکنند و یا مشتری هاشون! فعلا زمان نیاز داره تا بتونه به جایگاه خودش برسه! و حیف که گاهی اوقات هیچ ارزشی برای این جور کارا قایل نیستند....

!Plus
19-10-2010, 18:45
لینوکسی‌ها : ما بیشتر از یک درصدیم !

شاید تو ایران تعداد کاربرانی که از لینوکس استفاده می کنن... به زور به 1 در صد برسه...!؟! ولی... تو آمریکا و اروپا این طور نیست... اونا اکثراً از لینوکس استفاده می کنن...!؟! دلیلش هم قیمت های نجومی محصولات ماکروسافت ه...!؟!

قیمت پک آفیس... اندازه قیمت یه کامپیوتره...!؟!؟!

خودتون بقیه ش رو حساب کنید دیگه...!؟!

alisahaf70
21-10-2010, 15:20
این سایت که ایران رو ساپورت نمی کنه تو لیستش نداره این متضاد ازادیه من با اینکه لینوکس استفاده می کنم ولی از اینجا ثبت نام نکردم لینوکس ازادیه این سایت نغضش کرده

HoJJaT_007
21-10-2010, 16:53
داره ایرانو توی لیستش

Arash4484
21-10-2010, 17:06
قیمت پک آفیس... اندازه قیمت یه کامپیوتره...!؟!؟!

عزیز آفیس لایت 100دلار بیشتر نیست

شاید تو ایران تعداد کاربرانی که از لینوکس استفاده می کنن... به زور به 1 در صد برسه...!؟! ولی... تو آمریکا و اروپا این طور نیست... اونا اکثراً از لینوکس استفاده می کنن...!؟! دلیلش هم قیمت های نجومی محصولات ماکروسافت ه...!؟!

اصلن اینطور نیست ,متاسفانه آمار اونطرفا هم کمی از ما بهتره

!Plus
21-10-2010, 18:11
عزیز آفیس لایت 100دلار بیشتر نیست

از خودم که حرف نزدم که... نگاه کنید...!؟! :

همین (آفیس پروفشنال) رو من خریدم 1500 تومن...!؟!؟! اونوقت اینجا زده 500 دلار...!؟!؟!

اصلاً قابل مقایسه نیستن...!؟!؟!؟!؟!؟!

اصلن اینطور نیست ,متاسفانه آمار اونطرفا هم کمی از ما بهتره

از روی چه حسابی این حرف رو می زنید...؟!؟!

الان 70 درصد از سرور ها از لینوکس استفاده می کنن...!؟!

دارید طرفداری الکی از ویندوز می کنید...!؟!

ویندوز در برابر لینوکس هیچی نیست...!؟!

کافیه Linux vs Windows رو تو گوگل سرچ کنید...!؟! اونوقت نظرتون عوض میشه...!؟!

موفق باشید...!؟!

Arash4484
21-10-2010, 22:05
از روی چه حسابی این حرف رو می زنید...؟!؟!

الان 70 درصد از سرور ها از لینوکس استفاده می کنن...!؟!

دارید طرفداری الکی از ویندوز می کنید...!؟!

ویندوز در برابر لینوکس هیچی نیست...!؟!

کافیه Linux vs Windows رو تو گوگل سرچ کنید...!؟! اونوقت نظرتون عوض میشه...!؟!

موفق باشید...!؟!

چرا الکی داغ میکنی؟ من که خودم کاربر لینوکسم! مگه من گفتم هر چی بیشتر بود بهتره؟ اصلن بعضی سراغ لینوکس بخاطرهمین کمیابی میرند!
مگه ما بحث سرورها رو کردیم؟
آمار بشدت معروفی است که میگوید 90%پی سی ها از وین استفاده میکنند.همین تاپیک راجع به این است که لینوکسی ها میگویند 1% بیشتریم ! خوب حالا 5% اند!
شما بجای سرچ در گوگل به اطراف نگاه کن

از خودم که حرف نزدم که... نگاه کنید...!؟! :

همین (آفیس پروفشنال) رو من خریدم 1500 تومن...!؟!؟! اونوقت اینجا زده 500 دلار...!؟!؟!

اصلاً قابل مقایسه نیستن...!؟!؟!؟!؟!؟!

منم پروفشنال رو نگفتم. مثلن وقتی کاربری سال به سال بجز ورد به چیز دیگه ای از آفیسش نگاه نمیکنه.خوب چه کاریه؟ ورد2010تنهارو بخره134$
ضمنن همینه دیگه !ما به سافت مفت عادت کردیم....اگه قیاس سی دی فروش پاساژ باشه هیچ نرم افزاری به نرخ اصلیش نمی ارزه ..حتا لینوکس های تجاری!

ضمنن در کریسمس و تخفیف ها این کمتر هم میشود. مثلن شما تو ایران خودمون خیلی راحت یه لپتاپ بخر ویندوز ارجینال مجانی هم بگیر!600-700دلار هم نده

منم سافتها وOSهای اپن سورس را دوست دارم.بخصوص رایگان هارا!
پیروز باشید.

Arash4484
21-10-2010, 22:24
طبق آمار موسسه «Net Applications»، ویندوز ایکس‌پی شرکت مایکروسافت همچنان سلطان بلامنازع سیستم عامل‌های رایانه‌ای رومیزی است.
با اینکه در حدود یک سال از عرضه ویندوز هفت و فروش فوق‌العاده آن می‌گذرد اما همچنان ویندوز ایکس‌پی در صدر جدول دست نیافتنی به نظر می‌رسد و توانسته است با در اختیار داشتن در حدود ۶۰٫۰۳ درصد از بازار سیستم عامل‌های رومیزی بالاتر از ویندوز هفت و ویستا دست نیافتنی به نظر برسد.
طبق این آمار ویندوز xp در حالی که در سال گذشته دارای سهمی در حدود ۷۰٫۴۸ بود امسال با افت ۱۰ درصدی به مقدار فوق (۶۰٫۰۳ درصد) رسیده و این رقم در حالی بدست آمده است که در ماه پیش این رقم در حدود ۶۰٫۸۹ درصد بود.
سهم ویندوز ویستا نیز از ۱۴ درصد در سال گذشته به ۱۳٫۳۵ درصد رسیده است که نشان می‌دهد این محصول نامحبوب مایکروسافت به سقوط آرام خود به عنوان فاجعه مایکروسافت ادامه می‌دهد.
اما ویندوز هفت مایکروسافت که تاکنون خط سیر محبوبیت آن سیر صعودی داشته با افزایش سهم در حدود یک درصد سهم خود را از ۱۵٫۸۵ به ۱۷٫۱۰ درصد رسانده است .
آمار اعلام شده از سوی موسسه معتبر «Stat Counter» نیز حاکی از آن است که ویندوز xp در حدود ۵۳٫۹۹ درصد، ویستا در حدود ۱۵٫۵۹ درصد و ویندوز هفت در حدود ۲۲٫۰۴ درصد از بازار سیستم عامل‌های رایانه‌ای را به خود اختصاص داده است.
با وجود فاصله زیاد ایکس‌پی با سایرین به نظر می‌رسد با توجه به عمر کم ویندوز هفت، این سیستم‌عامل نوپا با رشد فزاینده خود در حال نزدیک کردن خود به صدر جدول است.

منبع:فارنت

---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------

یعنی باکمال تاسف سهم کل سیستم عاملهای دنیا از قبیل انواع نگارش اپل مکینتاش-انواع نگارش گنو/لینوکس-انواع سیستم عامل های قدیمی مثل ناول- ووو به اندازه تنها ویستای نا محبوب و فاجعه هم حتا نیست!
واقعیت این است .

Arash4484
22-10-2010, 12:22
موضوع دیگری که یادم افتاد بگم اینه که لینوکس سهم بالای خود در سرورها را بیشتر از چنگ یونیکس (که خودش هم روی اون بییسه) درآورده؛و ویندوز سرور سهم خودش رو دست به دست میکنه!

regularuser
23-10-2010, 16:47
حذف شود .................................:27:

*PiNk PaNTHeR*
23-10-2010, 19:37
لینوکس روی دسکتاپ یک افسانه ست.
لینوکس روی لپتاپ منطقه.
لینوکس روی نت بوک کار درسته.

regularuser
23-10-2010, 22:55
حذف شود .................................:20:

taia
24-10-2010, 08:54
بله . برای کاربر خونگی ویندوز از همه نظر به جز امنیتی از لینوکس قویتره و اصلا قابل مقایسه نیست. اما اگر شما در خارج باشید میتونید یه لینوکس با تمام نرمافزارهاش را روی 10 تا dvd بگیرید 10 دلار ولی برای ویندوز تنها بدون هیچ نرمافزاری باید 400 دلار بدید :27:

لینوکس روی دسکتاپ یک افسانه ست.
لینوکس روی لپتاپ منطقه.
لینوکس روی نت بوک کار درسته.

اشتباه ما اینکه که داریم پیکان مفتی را با مرسدس بنز دزدی مقایسه می کنیم . :20:

کلا قصد نداشتم توی این بحث شرکت کنم، چون به قول یکی از دوستان، درک دموکراسی فاصله از دیکتاتوری هست.
حالا چرا این جمله رو گفتم؟
اول جواب صحبت های بالا رو بدم، برای کاربر خونگی لینوکس از نظر، امنیت، سرعت، قیمت و با کمی کار زیبایی از ویندوز بالاتره. در دنیای امروز کاربر خونگی تعریفش از گیمر ها جدا شده هست این رو مد نظر داشته باشید.
اما در مورد حرفی که لینوکس روی دسکتاپ افسانه و ...
اینها همه اش بستگی داره به کار شما! ببینید یکی که کار حرفه ای گرافیکی می کنه، هیچ وقت سمت ویندوز و یا لینوکس نمیره، مک رو انتخاب می کنه!
کسی که کارش برنامه نویسی های سنگین روی زبانهای پایه تری مانند C هست هیچ وقت سراغ ویندوز و یا مک نمی ره، لینوکس رو انتخاب می کنه!
کسی که کارش بازی و طراحی های گرافیکی تک منظوره (مثلا فقط کار با فوتوشاپ و یا از این دست) ویندوز رو انتخاب می کنه.

و نهایتا، اتفاقا اشتباه ما اینه که داریم یک مرسدس بنز رایگان رو باید یک پیکان ولی با تجهیزات فراوان و آشنایی همگان مقایسه می کنیم :46:
مرسدس بنز، امنیت داره، قدرت داره، سرعت داره ولی اگه خراب شه، خیلی کمند کسانی که بلد هستند درستش کنند، در ضمن لوازم جانبی خیلی کمی براش هست، شاید شما حتی سیستم صوتی اون رو هم نتونید عوض کنید!
تازه رایگان هم هست!!!

ولی پیکان! امنیت که دیگه خودتون می تونید خبر ها رو بخونید همین چند وقت پیش ویروسی که مراکز هسته ای ما رو هدف قرار داد رو بیاد داریم!!! -- هم که یادمون نمیره، مسابقه ی 2 سال پیش رو بین سه سیستم عامل، که تازه از لینوکس اوبونتو شرکت کرده بود، که سیستم امنیتی هم نیست! لینک مقایسه دو سیستم هم عصر! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قدرت هم نمی شه در موردش موردی بحث کرد ولی خوب می شه مقالات زیادی خوند، همون لینک مقایسه بالا بد نیست.
اما! برای پیکان تا دلتون بخواد لوازم جانبی هست، از ابزارهای تزئینی تا سیستم های امنیتی، هر کجاش هم خراب بشه اولین گاراژ توی شهر می تونه درستش کنه، تازه اگه خود راننده بلد نباشه.
اون مرسدس بنز رو شرکتش رایگان به شما می ده!
اون پیکان قیمت داره، و تمام لوازم جانبیش رو هم باید با قیمت مشخص بخرید، ولی خوب ایرانه دیگه! :دی دزدیش هست به 1/1000 قیمت!
ما هم چون همه مسلمون و انسان و معتقد به آخرت و معاد و اینها، اصلا سمت چیز دزدی که نمی ریم! :46:

لینوکس همون بنز است، که آره، براش هیچ لوازمی نیست، نه بازی، نه این همه حجم برنامه های جانبی، اما ویندوز! هر چیش بشه 3 سوت درست میشه، امنیت (کسی جرات داره بدون آنتی ویروس و آنتی اسپایور و اینها، یک دقیقه بره توی نت؟؟ یک یو اس بی فلش از یکی می گیری، 3 بار اسکنش می کنی که ویروسی نشه!)، قدرت، دیگه بر کی پوشیده ویندوز رو اگه هر 3-4 ماه یکبار دوباره نصب نکنی پرفرمنسش از نصف هم کمتر میشه، سرعت هم حالا می گیم در نسخه ی اخیر (7) خوب شده، منابع هم شما اگه تونستی ویندوز 7 رو روی یک سیستم با 512 مگ رم، و سی پی یو، 1.3 سلرون و کارت گرافیک آنبورد نصب کنی و درست کار کنه، در مورد منابع هم ممکن هست بتونیم صحبت کنیم!

حالا دوستان می تونند انتخاب کنند، سوار همون پیکان ولی با یک تغییرات جزئی (بگیم سمند شده) شوند، یا به خودشون جرات تغییر بدهند، و سوار یک مرسدس بنز با امنیت و قدرت و سرعت بشوند، ولی تحمل سختی هاش رو هم داشته باشند!

و اما جمله ای که اول گفتم منظورش چی بود؟
سری به خبرهای IT و اخباری که روزانه برای مایکروسافت منتشر میشه بزنید! :46:

Arash4484
24-10-2010, 15:16
بله . برای کاربر خونگی ویندوز از همه نظر به جز امنیتی از لینوکس قویتره و اصلا قابل مقایسه نیست. اما اگر شما در خارج باشید میتونید یه لینوکس با تمام نرمافزارهاش را روی 10 تا dvd بگیرید 10 دلار ولی برای ویندوز تنها بدون هیچ نرمافزاری باید 400 دلار بدید :27:

من چه جوری بگم منظورم فقط نقل آماره؟؟:13: مگه من کیفیت وامنیت لینوکس رو زیر سوال بردم؟
من عاشق OSیم که روی 50 مگ و رفرنس و ریسپانس بالاو سخت افزار محدود اجرا میشه (پاپی لینوکس:خودم که عاشقشم!)
مفهوم سیستم عامل LIVE و پرتبل رو ما باچی بهش دست پیدا کردیم؟
گند بزنند این ویندوز رو که هر چند ماه یکبار میخاد هارد رو بپکونه ومن با این همه کانفیگ و ستینگ شخصی دوباره باید نصبش کنم!
آنوقت طرف آمده معجزه کد نویسی کرده و سیستم عاملی گرافیکی در یک فلاپی دیسک جا داده:18:(این یکی از خانواده لینوکس نیست ولی منبع بازو آزاد ومستقله: MenuetOS ;))
(گرچه نظر کاملن شخصی من اینه که سرورها وما اگراز لینوکس امنیت و( ویژه بودن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخایم ,بهتره عمو سی دی فروش پاساژ و هکر روس هر دو ویندوز داشته باشند.)

دوست عزیزی هم پیکان را مثال زد و ایشونو به خاطر مثال زیبا تحسین میکنم /ولی من اینو اضافه میکنم که هنوز پای حرف قدیمیا بشینی میگن: خدمت پیکان به ایرانی رو هیچ ماشینی نکرد ! چون نان آور خانواده ها و عمومی کننده مفهوم وسیله نقلیه شد(مثل عملکرد فورد مدل T تو آمریکا). اما همیشه مدلای سطح بالای بوگاتی و بنز و لامبورگینی و... هم وجود داره!

واین خلاصه تحلیل من از محبوبیت ویندوز در بین عامه مردم و لینوکس و.. بین اکثر خواصه.نمیشود یقه کسی را گرفت وگفت کمربند ایمنی پیکان نه تنها ایمنی نداره سرتو هم میبره!و پرتش کرد از پیکان-پرایدش بیرون!

توصیه من به وین بازان : یه هارد بخرید 40تومن (وکمتر حتا) اگه میترسید از دیتاتون/اما دنیاتون عوض میشه

*PiNk PaNTHeR*
18-11-2010, 10:15
در جهت تاپیک:
Linux users (aka Aspies), how's it feel to know there's an entire group of individuals who are better at social interaction than you are? Meet Windows users. They are better than you.

They understand conversations better, they understand body language better, they know how to network better than you. They understand the pros and cons of friendships(including fuckbuddies) because on windows, you'll actually have friends; they understand the principles behind small talk because they run into phrases like "how's it going" and "what's up man"; they can probably get laid too, since having --- naturally comes from knowing how to talking to girls(and this really pisses you off, since flirting was the one thing you always failed at on linux.) Oh, and they probably can even talk to geeks better than you, since most advanced windows users these days are ex-nerds who managed to learn social skills years ago, when it was much less user friendly.

sobhan87068
14-01-2011, 12:29
مشکل اصلی اینه که ما اینجا سرعت اینترنتمون برای استفاده از لینوکس خیلی کمه به خاطر همین برای نصب برنامه ها و گشتن تو اینترنت دنبال اونا مشکل داریم.
از یه طرفم چون متاسفانه خیلی ها از امتحان کردن چیزای جدید میترسن کاربرای لینوکس و مک از ویندوز خیلی کم تره.
وگرنه ابتکار عملی که کاربر توی لینوکس داره رو به هیچ وجه نمیتونه تو ویندوز داشته باشه

pars20
01-03-2011, 16:44
یکی از مهمترین دلایل استفاده نکردن از لینوکس مشکل هایی هست که کاربر با این سیستم عامل داره.بنده حدودا یه ساله با لینوکس اشنا شدم چند بار رفتم طرفش ولی چون یه سری سوال داشتم که حل نشد بی خیالش شدم.اگه کاربر سوالاتش حل بشه که بتونه کارهای عادیشو با لینوکس انجام بده اهسته اهسته بطرف لینوکس کشیده میشه ولی وقتی به یه مشکل میخوره و به جواب نمیرسه میره از همون ویندوز استفاده میکنه.
این سوال یکی از کابر هاست و جوابی که به ایشون داده شده

با سلام و تشکر دوست من
ولی متاسفانه من اصلا انگلیسیم خوب نیست که بخوام از این طریق تحقیق کنم
بعدش هم ایننترنتم همین p30world رو به زور باز می کنه به همین خاطر همین جا دنبال جوابهام هستم شما هم اگه بتونی یک توضیح فارسی بدید ممنون میشم
با تشکر

من روزی که کار با لینوکس رو شروع کردم، از اینترنت دایل‌آپ که رسیوش توی بهترین شرایط 3کیلوبایت بود شروع به تحقیق کردم و هر جمله رو از یکجا گیر آوردم.
نظر شخصی من اینه که اگه کسی برای حل مشکلش تلاشی نکنه پس مستحق بدست آوردن نتیجه نیست. شما اگه ایرانی نبودی چکار میکردی دوست عزیز؟ انجمن فقط برای استفاده بعنوان مصرف‌کننده نیست، بلکه برای تبادل نظره.
شما یه نگاه به انجمن‌های غیر فارسی زیان بنداز و ببین مشکلات اینچنینی با چه پاسخ‌هایی مواجه میشن؟ توی انجمن‌ها و گروه‌هایی که من عضوم، اگه چنین سوالی پرسیده بشه تنها پاسخشون گوگل هست و بس.

بنده یه پیشنهاد دارم یه تایک زده بشه و کابر های معمولی (نه مدیر و نه کابر های فعال یا مسئول)

taia
01-03-2011, 19:12
یکی از مهمترین دلایل استفاده نکردن از لینوکس اینه که کاربر سوال های بی جوابی درمورد این سیستم عامل داره.بنده حدودا یه ساله با لینوکس اشنا شدم چند بار رفتم طرفش ولی چون یه سری سوال داشتم که حل نشد بی خیالش شدم.اگه کاربر سوالاتش حل بشه که بتونه کارهای عادیشو با لینوکس انجام بده اهسته اهسته بطرف لینوکس کشیده میشه ولی وقتی به یه مشکل میخوره و به جواب نمیرسه میره از همون ویندوز استفاده میکنه

پشت این قضیه یک سری قضایای مافیایی هست، یک سری شرکت های غول که رقابت با اونها صرفا در قالب جوامع گسترش دهنده به این سادگی ها نیست، با اینکه شرکت های بزرگی مانند کنونیکال توزیع هایی مانند اوبونتو را پشتیبانی می کنند ولی قدرت این شرکت ها در مقابل مثلا شرکت مایکروسافت چه از نظر مالی و چه از نظر نفوذی حرفی برای گفتن ندارد!
اکثر سوالات کاربران به چه دلیلی هست؟
شما یک لپ تاپ می خرید که لیبل "طراحی شده برای ویندوز X " رو روی خودش داره! یا هر قطعه سخت افزاری که می خرید لیبل رو داره! بعد ما می خواهیم روی اینها لینوکس نصب کنیم! مشخص هست که کاربران با 1001 مشکل روبرو خواهند شد و خیلی از این مشکلات هم بدون حل هستند. مشکل درایور، مشکل نشناختن سخت افزارهای خاص، مشکل نبود نسخه های لینوکسی برنامه های خاص (حتی برنامه ای مانند یاهو مسنجر!!!)، وابستگی بیش از حد دنیا به فرمت های مایکروسافتی و ...
در این بین خیلی تلاش هم شده، پروژه ی واین، برنامه هایی مانند VLC ، درایورهای اپن سورس، برنامه های جایگزین و ... ولی وقتی مثلا برنامه ای مانند pc suite نوکیا فقط برای ویندوز هست و یک کاربر سوالی می پرسه که مثلا چطور در لینوکس گوشی خودم را آپدیت کنم! خوب این سوال جواب نداره چون جوابی از طرف نوکیا براش نیامده!

امیدوارم متوجه شده باشید، که راه سختی پیش روی دنیای اپن سورس و مخصوصا گنو/لینوکس برای بدست آوردن درصد درصد سهم بازار هست، و در این بین هم کاربران لینوکس هستند که باید دوام بیاورند، من خودم جزو کسانی هستم که با داشتن 2 سیستم عامل کاملا موافقم، خودم هم دو سیستم عامل دارم، دبیان و ویندوز اکس پی، چون داشتن تعصب کاری بجای نمی بره، و خیلی کارها هست که در ویندوز راحت انجام میشه و من زمان اینکه برای انجامش ساعت ها وقت بزارم و تنظیم کنم ندارم! مثال خیلی ساده مایکروسافت ورد هست که در خیلی جاها فرمت استاندارد برای نوشتن داکیومنت هست، با Openoffice.org بنویسی در مقصد با بهم ریختگی فونت و اسپیسینگ و ... مواجه خواهی شد! که برای من صرف نمی کنه!

به همین دلیل مشکل، بیشتر از اونکه فکر کنید مافیایی هست :46: