ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرعت فوق العاده کم اینترنت

brother bamdad
15-10-2010, 16:42
با سلام به دوستان

مدتیست سرعت اینترنت دایل آپ من خیلی کم شده حتی دو کیلو الانم با بدبختی اومدم تو فروم آیا ویروسی هست که سرعت رو پایین بیاره؟البته من یه بار ویندوزم رو عوضش کردم و مسیرهای ویندوزم بستم ولی نمی دونم فرمتش کردن یا نه .اوضاع اورژانسیه.راستی استاکس نت زده بود به کامپیوترم ولی ناد سی و دو پاکش کرده ربطی داره؟کمکم کنید.من بیسوادم.

Dr Hannibal
15-10-2010, 19:47
با سلام به دوستان

مدتیست سرعت اینترنت دایل آپ من خیلی کم شده حتی دو کیلو الانم با بدبختی اومدم تو فروم آیا ویروسی هست که سرعت رو پایین بیاره؟البته من یه بار ویندوزم رو عوضش کردم و مسیرهای ویندوزم بستم ولی نمی دونم فرمتش کردن یا نه .اوضاع اورژانسیه.راستی استاکس نت زده بود به کامپیوترم ولی ناد سی و دو پاکش کرده ربطی داره؟کمکم کنید.من بیسوادم.

بله این امکانش هست اما قبل از اون ببنید ویندوز آپدیت روشن هست یا نه . روشن بود خاموش کنید. هر برنامه ای هم شک دارید داره اپدیت میشه خاموش کنید.

بعد ببینید وقتی کانکت هستید سند و ریسیو دارید یا نه. اگه داشتید و همه ی آپدیت های برنامه هاتون خاموش بود احتمالش هست.

شما اگه یه فایروال خوبی داشتید مثل comodo ، outpost . kaspersky یا... به راحتی می تونستید ببینید این سند و ریسیو از چی هست.

اما پیشنهاد میکنم یک بار این برنامه اسکن کنید. دیتابیس خیلی خوبی داره و خیلی کم حجم هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهرچی پیدا کرد و توی درایو سی بود + ریجیستری ها رو تیک بزنید و دیلیت کنید. در خواست ریست داد ریست کنید.

اگه مشکل نت هم دارید میتونید از کافی نت Kaspersky Virus Removal Tool از این لینک دانلود کنید توی سیستم اجرا کنید و اسکن بزنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر حل نشد سعی کنید یک فایروال خوب نصب کنید. ( در صورتی که سند و ریسیو دارید و نمیدونید از چی هست )

موفق باشید

brother bamdad
15-10-2010, 20:01
مرسی از کمکتون خیلی مفید بودش.