ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سئوال در مورد تحويل نهايي پروژه

M-B-M
13-10-2010, 17:36
من يك پروژه با c# 2008 و بانك اطلاعاتي sql server 2008 نوشته ام
اما سئوالاتي كه الان دارم
1.من از sql2008 استفاده كردم اما از روز اول با مشكلات ان درگير بودم. چطور ان را به 2005 تبديل كنم كه داده هاي موجود در بانك از بين نرود
2. پيشنهاد شما براي نصب بدون دردسر نرم افزار چيست (نصب SqlServer, .NetFramework, CrystalReport, Windows Installer) ايا الان از patch خاصي استفاده مي كنيد؟ اگر امكان دارد لينك دانلود انها را براي من بفرستيد
3. براي كد كردن كدها چكار بايد بكنم؟ ايا ميتوان به نرم افزارهايي كه كد هاي برنامه را رمز نگاري مي كنند اعتماد كرد؟ بهترين انها كدام است؟
4.مي توان كاري كرد كه تنظيمات attach كردن ديتابيس و تعريف ركز براي يوزر sa بطور خودكار انجام شود؟
5. براي قفل گذاري نرم افزار (منظور يك سري كدها كه براي بار اول اجرا شماره سريال هارد سيستم مورد نظر با يك سري كد Hash شده و كد رمز توليد ميكند، چطور ميتوان چنين كدي توليد كرد، الگوريتمهاي hash قابل اعتماد كه قابل شكست توسط فرد ديگري نباشد ؟ )
و در اخر هر مطلب آموزشي يا قطعه كد يا لينك دانلود كه راهنماي بنده باشد ارسال فرماييد تشكر مي كنم (حتي خود نرم افزار sql server2005)
با تشكر فراوان از دوستان

عــــلی
13-10-2010, 23:33
سلام.
1.نه همچین مشکلی من تاحالا ندیدم که اطلاعات رو پاک کنه.بهتره از همون 2008 استفاده کنید.
2.باید نصب بشن.فکر کنم دات نت و Sql کافی باشه.

جواب بقیه سوالاتونم اینجا + یه جستجوی کوچیک در تالار:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pezhmax
14-10-2010, 10:28
1- اگر میخوای تبدیل کنی. از روش backup-restore کلی دیتابیس استفاده کن. مشکلی پیش نمیاد(به شرطی که از توابع خاص 2008 استفاده نکرده باشی). ولی از همون 2008 استفاده کنی بهتره.

2- برای برنامه ات setup بساز. یا با خود VS یا با Installshield. برنامه هایی که setup میسازن، خودشون Windows INstaller, .Net Framework و Crystalreport رو میتونن به setup اضافه کنن. برای sql اگه میخوای به صورت کلاینت ازش استفاده کنی (سرور جدا نداری) میتونی از نسخه express استفاده کنی. تو installshield این رو هم میشه به setup الحاق کرد.(راجع به sql 2008 مطمئن نیستم)

3- آره. حتما این کارو بکن. smart assemlby خوبه.

4- من معمولا این کارو از تو خود برنامه ام انجام میدم. یعنی تو Splash برنامه تنظیمات دیتا بیس رو چک میکنم. اگه مشکل داشت یه فرم به کاربر میدم که میتونه تنظیمات دیتابیس رو انجام بده یا یه فایل رو attach کنه یا یه دیتابیس جدید درست کنه و از یه فایل backup ساختار و داده ها رو وارد کنه. کار زیاد سختی هم نیست. کافیه یه بار بنویسیش برای همه پروژه هات خیالت راحت میشه.

5- همه قفلهای نرم افزاری شکسته میشن. ولی چند تا مقاله هست که به من خیلی کمک کردن. لینکهاشو میذارم شاید بدردت خورد:

موفق باشی.

M.Hashemi
14-10-2010, 13:34
با سلام
نرم افزار smartAssembly از .net 4 پشتیبانی نمیکند.
من اخرین نگارش ان را از سایت دانلود و تست کردم.
شما چه protector دیگری را پیشنهاد می کنید.
با تشکر

pezhmax
14-10-2010, 13:53
Dotfuscator رو امتحان کردی؟ نسخه Community Edition اش با خود VS هست. البته اگه بتونی نسخه professional اش رو پیدا کنی امکانات بیشتری داره.

M-B-M
15-10-2010, 23:44
ممنون از پاسخ تمامی دوستان ولی

1.من از sql2008 استفاده كردم اما از روز اول با مشكلات ان درگير بودم. چطور ان را به 2005 تبديل كنم كه داده هاي موجود در بانك از بين نرود

دیتابیس 2008 رو چطور تبدیل به 2005 کنم؟

4.مي توان كاري كرد كه تنظيمات attach كردن ديتابيس و تعريف ركز براي يوزر sa بطور خودكار انجام شود؟

دیتابیس بصورت اتومات attach شده و یا با پنجره کاربری کاملا ساده کاربر بتواند دیتابیس را attach کند

با تشكر فراوان از دوستان

misoft
16-10-2010, 06:46
سلام
این کار رو توصیه نمیکنیم ولی به هر حال میتونید به صورت خیلی استاندارد با خودSQL Server ، اسکریپت بگیرید.فقط باید تعیین کتید تحت چه ورژنی این کار رو انجام بده ، بعد این اسکریپت رو یا با خود SQL Server اجرا کنید یا اون رو با یک برنامه اینستالر مانند اینستال شیلد بدون هیچ زحمتی در سیستم مقصد اجرا کنید.
تعریف یوز SA رو من امتحان نکردم ولی فکر کنم اون رو هم بشه با اسکریپت گرفتن مشکلش رو حل کرد .

دیتابیس رو هم میتونید با خود اینستال شیلد Attach کنید.
یا از کامپوننت های مربوط به این کار برای به دست آوردن بسیار آدرس Connection String استفاده کنید و بعد اون رو در یک فایل کانفیگ ذخیره کنید تا کاربر مجبور نباشه در هر بار اجرا اون رو از نو تعیین کنه.
برای این کار یه نمونه خیلی جالب از استاد -H2- دیدم ولی لینکش یادم نیست.
یه نمونه هم من در وبلاگ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید توضیح دادم.
موفق باشید

M-B-M
24-10-2010, 08:55
این کار رو توصیه نمیکنیم ولی به هر حال میتونید به صورت خیلی استاندارد با خودSQL Server ، اسکریپت بگیرید.فقط باید تعیین کتید تحت چه ورژنی این کار رو انجام بده ، بعد این اسکریپت رو یا با خود SQL Server اجرا کنید یا اون رو با یک برنامه اینستالر مانند اینستال شیلد بدون هیچ زحمتی در سیستم مقصد اجرا کنید.

دیتابیس رو هم میتونید با خود اینستال شیلد Attach کنید.

اگه لطف کنید طریقه کار رو کامل شرح بدید ممنون میشم
اگه لطف کنید و لینک دانلود اینستال شیلد رو هم بذارید دوباره ممنون میشم چون هر جا گشتم یا لینک مشکل داشت یا کرک نداشت!!!

درضمن یه راهنما در سایت ماکروسافت برای کانفیگ اتوماتیک sql پیدا کردم اما چون انگلیسی من ضعیف است نتوانستم از ان استفاده کنم اگه دوستان قبلا استفاده کرده اند یا ... بنده را راهنمایی کنند

ممنون

misoft
24-10-2010, 19:16
سلام
اسکریپت که چیز خاصی نداره ، فقط یکی دوباری باید تمرین کنید.مراحل کارش رو هم به صورت خلاصه توضیح دادم.

خیلی وقت پیش دانلود کردم ولی فکر میکنم از این آدرس بود.

لینک شما رو هم یه بررسی مختصر کردم.
اما من تا حالا از این روش استفاده نکرده ام.

ببنید دو مسئله وجود داره.
یکی چگونگی نصب SQL Server و دیگری چگونگی اضافه کردن دیتابیس .
هر دو تای اونها هم با اینستال شیلد به راحتی قابل انجامه.

برای نصب اینستال شیلد باید تیک گزینه مورد نظرت را در اینستال شیلد بزنی. روی این ویندوزم نصب نیست تا دقیق برای شما توضیح بدم ولی اگر پیدا نکردی بگو تا به طور دقیق توضیح بدهم.
تنها نکته ای که در این قسمت وجود داره اینه که ممکنه اینستال شیلد مثلا فایل اجرایی SQL Server رو پیدا نکنه که روی اون راست کلیک میکنید و در تنظیماتش آدرس فایل ستاپ SQL Server را تعیین میکنید.

تا اینجای کار را پیش برید ، مشکلی نبود ، ادامه رو توضیح میدهم.(باید ویندوزم رو عوض کنم)
موفق باشید .

M-B-M
28-10-2010, 17:19
3تا سئوال
1. انتخاب كامپوننت هاي نصب همراه برنامه (من موقع درست كردن setup برنامه وقتي مثلا windows installer OR .netframwork OR crystall report OR sqlex رو انتخاب مي كنم كه همراه برنامه نصب بشه موقع تيك زدن هر كدام از گزينه ها خطا ميده و ميگه بايد از اينترنت دانلود بشه، راه حلش چيه آيا واقعا بايد از اينترنت دانلود كنم؟)
2. با install shield چطور ميشه ديتابيس رو به sql اتچ كرد و به يوزر sa پسورد داد؟
3. در مورد قفل هايي كه در اولين اجراي برنامه شماره سريال هارد رو برميدارند و با كد ديگري تركيب كرده و شماره جديد بدست مي آورند... چطور ميتوان چنين كدي نوشت؟ اگر دوستان تكه كدي دارند لطفا ارسال بفرمايند؟

ممون از دوستان

anvar.net
28-10-2010, 23:00
واسه سوال اولت از بالا, تبدیل اس کیو ال 2008 به 2005 , از 2008 به 2005 دقیقا اطلاعی ندارم, اما در 2005 اگه می خواستیم به 2000 برگردونیم در حالت عادی نمی تونستیم. بلکه باید اشیاء درون پایگاه رو تک به تک بیرون می کشیدیم بعد از پایگاه 2000 باز می کردیم. احتمالا چون این 2 ورژن تفاوت انچنانی با هم ندارند انتظار مشکل خاصی را هم نباید داشته باشیم. البته اگه بانکت فاقد اطلاعات ورودی اولیه هست می تونی با اسکریپت جدول ها رو در زمان اجرای نهایی بسازی.

حالا سه سوال جدیدت
1 - در حالت معمولی اگه برنامه هایی که گفتی در سیستمت نصب باشه, نیازی به دانلود از اینترنت نیست تو همون صفحه ستاپ یک چک باکس هست که میگه برنامه ها رو از کنار فایل اصلی برنامه نصب کنه. (اگه اجازه نمی ده احتمالا مشکل از یک جای دیگه است. البته تو 2010 تست نکردم) اگه این برنامه ها روی سیستم خودت نصب باشند ارور نمی ده

پیشنهاد می کنم اگه قراره از دات نت فریمورک 3.5 استفاده کنی, چک دات فریمورک 3.5 سرویس پک 1 رو نزن که پدر کاربر نهایی رو در می یاری, (تمامی ستاپ ها با سرویس پک 1 مشکل دارن) یه گزینه دیگه هست به اسم دات فریمورک سه و نیم خالی که باید انتخابش کنی

2 - واسه اتچ کردن از اسکریپت خاص انیستال شیلد استفاده می کنند (شرمنده بلد نیستم چون هیچوقت دنبالش نرفتم) شاید هم راه ساده تری باشه

3 - به قسمت جالب سوالات رسیدیم. کلا این کار چندان پیچیده نیست منتها باید یه ایده خاصی داشته باشید. (عموما اینجور چیزها رو مستقیما جایی نمی ذارن و مطرح نمی کنن) البته اگه مشکلات عجیب و غریبی که با ویندوز های ویستا و 7 اومده رو بی خیال شیم.

تو همین ند روزه یه پست جدید خاص واسه قفل و رجیستر کردن بصورت مستقل می ذارم انشاء الله برای همه مفید خواهد بود البته با Vb

M-B-M
29-10-2010, 13:53
اگه دوستان تجربه اي در مورد اتچ كردن ديتابيس به sql و تعريف پسورد براي يوزر sa با استفاده از installshield دارند ممنون ميشم اين تجربيات را در اختيار من قرار دهند
همچنين منتظر خواهم بود كه كه دوست عزيزمون در مورد فرم رجيستر برنامه نمونه كد البته با c#‌بزارن

M-B-M
31-10-2010, 09:24
دوستان نظري ندارن؟

misoft
02-11-2010, 06:55
سلام
عذر خواهی میکنم ، ترافیکم تموم شده ، فقط میتونم از ساعت رایگان شبانه استفاده کنم .
در مورد کامپوننت ها ، گفته بودم که پیام میده که باید دانلود بشن ، اگر فایل نصبی اونها رو دارید (میتونید اونها رو با جستجو در پوشه نصب ویژوال استودیو پیدا کنید یا هر از سی دی نصب برنامه های دیگر) از این روش استفاده کنید.

اینهایی رو که من توضیح میدهم برای پروژه ای از نوع installScript MSI Projects در برنامه InstallShield است. برای بقیه هم به همین صورته .
در قسمت Redistributetables بر روی گزینه مورد نظر راست کلیک کنید و گزینه Edit Prerequisite را بزنید . در پنجره ای که باز میشود ،به تب Files to include رفته و دکمه Modify را بزنید ، در اینجا میتوانید آدرس فایل خود را برای کامپوننت مورد نظر بدهید.

برای اتچ دیتابیس به روشی که قبلا گفته بودم ، از منوی سمت چپ InstallShield روی گزینه Server Configuration کلیک کنید و در سمت راست روی Sql Script راست کلیک کنید و یک کانکشن بسازید.
بعد روی کانکشن مربوطه کلیک کنید و اسکریپتی را که با استفاده از SqlServer تولید کرده اید را Insert کنید.
در تب Run Time یکسری تنظیمات از قبیل اجرای اسکریپت در زمان نصب یا در زمان پاک کردن نرم افزار و یا مدیریت خطاها در زمان اجرای اسکریپت مشاهده میکنید.

برای دادن پسورد به یوزر Sa هم از تنظیمات کانکشنی که چند خط قبل گفتم ، استفاده کنید.
تیک Creat catalog if Absent هم برای اینه که اگر دیتابیس وجود نداشت ، اقدام به ساختن دیتابس کند.

برای قفلی که شما ذکر کردید ، من چند نمونه در سایت برنامه نویس دیده بودم ، فکر کنم بتونید با جستجوی ساده اونها رو پیدا کنید (احتمالا در تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ ‏ قرار داشته باشه)
امیدوارم توانسته باشم که منظورم را به دوستان برسونم

موفق باشید.

M-B-M
02-11-2010, 22:05
سلام
عذر خواهی میکنم ، ترافیکم تموم شده ، فقط میتونم از ساعت رایگان شبانه استفاده کنم .
در مورد کامپوننت ها ، گفته بودم که پیام میده که باید دانلود بشن ، اگر فایل نصبی اونها رو دارید (میتونید اونها رو با جستجو در پوشه نصب ویژوال استودیو پیدا کنید یا هر از سی دی نصب برنامه های دیگر) از این روش استفاده کنید.

اینهایی رو که من توضیح میدهم برای پروژه ای از نوع installScript MSI Projects در برنامه InstallShield است. برای بقیه هم به همین صورته .
در قسمت Redistributetables بر روی گزینه مورد نظر راست کلیک کنید و گزینه Edit Prerequisite را بزنید . در پنجره ای که باز میشود ،به تب Files to include رفته و دکمه Modify را بزنید ، در اینجا میتوانید آدرس فایل خود را برای کامپوننت مورد نظر بدهید.

برای اتچ دیتابیس به روشی که قبلا گفته بودم ، از منوی سمت چپ InstallShield روی گزینه Server Configuration کلیک کنید و در سمت راست روی Sql Script راست کلیک کنید و یک کانکشن بسازید.
بعد روی کانکشن مربوطه کلیک کنید و اسکریپتی را که با استفاده از SqlServer تولید کرده اید را Insert کنید.
در تب Run Time یکسری تنظیمات از قبیل اجرای اسکریپت در زمان نصب یا در زمان پاک کردن نرم افزار و یا مدیریت خطاها در زمان اجرای اسکریپت مشاهده میکنید.

برای دادن پسورد به یوزر Sa هم از تنظیمات کانکشنی که چند خط قبل گفتم ، استفاده کنید.
تیک Creat catalog if Absent هم برای اینه که اگر دیتابیس وجود نداشت ، اقدام به ساختن دیتابس کند.

برای قفلی که شما ذکر کردید ، من چند نمونه در سایت برنامه نویس دیده بودم ، فکر کنم بتونید با جستجوی ساده اونها رو پیدا کنید (احتمالا در تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ ‏ قرار داشته باشه)
امیدوارم توانسته باشم که منظورم را به دوستان برسونم

موفق باشید.

سلام
من دقیقا همین کارهایی که شما گفتین رو انجام دادم اما ...
من از ابزارهای CrystalReport, .netfram2, windows installer3.1, sqlex2005 استفاده کرده ام و ادرس تمام اونها رو هم عوض کردم و ادرس فایل خودم رو دادم اما در هنگام اجرای برنامه نصب اولا .netfram2 رو اصلا در لیست نمیاره و دوما همونهایی رو هم که میاره نصب نمیکنه و فقط windows installer که خودش ادرس رو شناسایی میکنه
نصب میکنه و بقیه رو خطا میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر کنم از ورژن اونها باشه چون مثلا من از crystal report نسخه vs استفاده می کنم اما در install shield نتونستم همچین گزینه ای پیدا کنم و crystal report نسخه x86 رو انتخاب کردم و ادرس فایل خودم رو دادم همچنین در مورد سایر گزینه ها

اگه دوستان در مورد فقل نرم افزاری هم نظری دارن اعلام کنند همچنین لینک مستقیم رو بزارن دو برابر ممنونشون میشم

anvar.net
02-11-2010, 22:46
لینکش اینه

به زبان وی بی , قسمت سوالات کاربران رو هم بخونید مشکلات مطرح شده رو دنبال کنید. روش امنی نیست ولی از هیچ بهتره

اون چیزی که قرار بود بذارم, بنا به دلایل امنیتی پشیمون شدم (در حال توسعه است)

misoft
03-11-2010, 05:46
سلام
روشی رو که گفتم ، خودم امتحان کردم ، مشکلی نداشتند
ببینید چه خطاهایی می دهد ، شاید بتوان مشکل را حل کرد.

اما کریستال ریپورت رو آخرش هم نفهمیدم چیکار کنم ، صورت مسئله را با استفاده از استیمول پاک کردم
اصلا هم از این کار پشیمان نیستم .ساده هست ،امکانات زیادی داره و سبکتره

M-B-M
05-11-2010, 11:13
ببینید چه خطاهایی می دهد ، شاید بتوان مشکل را حل کرد.

عکس خطا رو بالا تو تاپیک قبلی گذاشتم!!!
مشکل دات نت رو چطور حل کنم؟
گفتم که! تیک دات نت رو میزنم اما همونطور که در لیست می بینین اصلا دات نت رو جزو ابزارهای نصب نمیاره

در مورد کد فعال سازی...
میخواستم روال کار رو بدونم...
مثلا شماره سریال هارد رو که برمیداریم اونو باید چطور تبدیل کنم. hash کد رو چطور باید بنویسم؟
از همه مهمتر...:18::18::18:...
کد فعال سازی کاربر که کاربر دریافت می کند چطور باید چک کنم درست است یا نه؟
چون برای هر کاربر با توجه به سریال هارد یا ... یک کد مجزا تولید می کند. ایا این کدها را قبلا باید در دیتابیسی همراه برنامه ذخیره کرده باشم...!!!؟؟؟ چطور امکان دارد؟
:41::41::41:

misoft
06-11-2010, 06:30
سلام
عکس شما مربوط به زمان نصب است و من نمیتوانم بگویم که مشکل از کجاست. روی یک سیستم دیگه امتحان کنید شاید درست شود چون اگر مشکل خاصی وجود داشته باشه خود اینستال شیلد در زمان کامپایل خطا میگیره.

برای Hash کردن کدهای زیادی وجود داره که میتونید با یه جستجوی ساده اونها رو پیدا کنید.

من خیلی با رمز گذاری ها کار نکرده ام ولی فکر کنم در این جور مواقع یه راه خوب استفاده از توابع یک به یک باشه.
شما شماره سریالی رو که به دست میاری را در یک تابع یک به یک قرار بده ، بعد جواب تابع را به کاربر اعلام کن.
بعد برنامه شما هم همین کار را انجام میده ، بعد جواب تابع خودش رو با جواب شما مقایسه میکنه ، در اینجا امنیت تابع خیلی مهمه ، به صورتی که هکرها نتونند تابع شما رو بخونند.
ولی بالاخره این روش هم -- میشه، نمونه اش تمام نرم افزارهایی است که شما به صورت رایگان استفاده میکنی:18:

M-B-M
07-11-2010, 15:36
شما شماره سریالی رو که به دست میاری را در یک تابع یک به یک قرار بده ، بعد جواب تابع را به کاربر اعلام کن.
بعد برنامه شما هم همین کار را انجام میده ، بعد جواب تابع خودش رو با جواب شما مقایسه میکنه

خوب مشكل من همينجاست!!!!!!!!!!!!
اين كدي رو كه كاربر وارد ميكنه چطور بايد چك كنم؟
ايا ديتابيسي بايد داشته باشه برنامه تا اونو چك كنم؟
اين ديتابيس رو چطور پر كنم؟

اگه نمونه كد hash رو هم ارسال كنيد ممنون ميشم
میخوام بدونم چطور میشه کد hash نوشت؟

در مورد install shield دوستان بفرمایند چکار کنم؟
تیک ابزارها رو میزنم اما فکر کنم چون ابزارهای انتخاب شده از install shield با ادرسهای وارد شده از طرف من مطابقت ندارد نی تواند انها را نصب کند (در تاپیک های قبلی موضوع مطرح شده اما نتیجه ای نگرفتم)

M-B-M
10-11-2010, 20:45
دوستان نظری ندارن؟

misoft
11-11-2010, 22:45
خوب مشكل من همينجاست!!!!!!!!!!!!
اين كدي رو كه كاربر وارد ميكنه چطور بايد چك كنم؟
ايا ديتابيسي بايد داشته باشه برنامه تا اونو چك كنم؟
اين ديتابيس رو چطور پر كنم؟

اگه نمونه كد hash رو هم ارسال كنيد ممنون ميشم
میخوام بدونم چطور میشه کد hash نوشت؟

سلام
کد که نیاز به ذخیره کردن نداره.
شما شماره مثلا هارد طرف رو میخونید.بعد اون رو در یک تابعی که در برنامه خودتون گذاشتید قرار میدهید و تابع یک شماره جدید به شما میده. کاربر این شماره رو به شما میدهد، شما این شماره را با معکوس تابعی که در برنامتون قرار دادید رمز گشایی میکنید (تا اینجا به همون شماره هارد رسیدید) . این شماره رو به کاربر اعلام میکنید(تلفنی ، ایمیل یا ...) و در برنامه میزند . برنامه چک میکند که شماره وارد شده با شماره ای که خودش از هارد گرفته مطابقت دارد یا نه.

البته این حالت خیلی ساده اون هست و شما میتونید به جای یک تابع از چند تابع استفاده کنید.

اگر هم مطلب برای شما جا نیفتاده ، مشکل از درک مفاهیم توابع یک به یک و معکوس آنهاست که از استاد ریاضی سوال کنید. چون تابع یک به یک هست ، در هر سیستم یه شماره مجزا میدهد که همگی هم با یک تابع به دست میآیند.

من از این استفاده میکنم ،توجه داشته باشید Hash رمزنگاری یک طرفه هست !

M-B-M
12-11-2010, 15:33
یعنی کدی که کاربر در اولین ورود به برنامه دریافت می کند و به ما اعلام می کند، کد رمز گذاری شده است و شماره سریال هارد یا ... نیست؟
یعنی کدی که ما به او از طریق تلفن یا ایمیل یا ... اعلام می کنیم همان شماره سریال هارد یا ... است؟
خب اینو که کاربر می تونه خودش کدش رو بدست بیاره و وارد کنه و به برنامه وارد بشه!!!
پس دیکه لازم نیست کد ما رو دیکد کنه تا شماره سریال رو بدست بیاره!!!
خودش همون اول شماره سریال رو وارد میکنه!!!
؟؟؟

misoft
12-11-2010, 18:00
یعنی کدی که کاربر در اولین ورود به برنامه دریافت می کند و به ما اعلام می کند، کد رمز گذاری شده است و شماره سریال هارد یا ... نیست؟
یعنی کدی که ما به او از طریق تلفن یا ایمیل یا ... اعلام می کنیم همان شماره سریال هارد یا ... است؟
خب اینو که کاربر می تونه خودش کدش رو بدست بیاره و وارد کنه و به برنامه وارد بشه!!!
پس دیکه لازم نیست کد ما رو دیکد کنه تا شماره سریال رو بدست بیاره!!!
خودش همون اول شماره سریال رو وارد میکنه!!!
؟؟؟
سلام
یا شما متوجه منظور من نشدید یا من نتونستم خوب توضیح بدهم !!!

کاربر اگر بتونه برنامه شما رو دیکد کنه و تابع رو پیدا کنه ، کل موضوع برای اون روشن میشه.(و همینطور خودش برنامه نویس میشه چون به جای قسمت رمزنگاری به کل کدهای شما دسترسی پیدا کره!)

ولی در حالت معمول کاربر از کجا باید سر دربیاره که تابعی که شما از اون استفاده کردید چه تابعی هست؟

شما یه شماره(مثلا 11111) رو از سیستم کاربر به دست میاری و اون رو با تابع تبدیل میکنی مثلا میشه (2222) ***
حالا این رو کاربر میبینه به شما زنگ میزنه ، شما با معکوس اون تابع عدد(2222) رو به همون عدد اولیه برمیگردونی(1111)***.
حالا کاربر شماره رو در برنامه وارد میکنه و برنامه بررسی میکنه که این همون عدد هست یا نه .

خدمت شما عرض کردم این ساده ترین راهش هست ،یعنی روشش کار اینه.
ولی در قسمت هایی که*** گذاشتم میتونی یه تابع دیگه قرار بدی تا کاربر به جای شماره هاردش یه چیز دیگه رو بزنه.

این رو من قبلا از دبیر حساب و دیفرانسیلم پرسیده بودم ، گفت اگر تعداد مشتری ها زیاد بشوند و عددهای اول و عدد دوم (1111 و 2222) خود را در برنامه های تحلیل نمودار قرار بدهند ، شاید بتونند به تابع شما دسترسی پیدا کنند.که این کار بستگی به شما و تابعتون و تعداد مشتری هاتون داره .
یه نمونه ساده اون برنامه اکسل هست که چندتا عدد دکارتی (x ,y) به اون میدی ، نمودارش رو رسم میکنه ، فرمولش رو هم به شما میده.

به جای استفاده از تابع میتونید از روش های رمزنگاری قابل برگشت خود دات نت استفاده کنید.

M-B-M
16-11-2010, 23:57
مطمئن ترین راه برای برداشتن شماره سریال چیست
یا اینطور بگم!!!
اگر من از شماره سریال هارد استفاده کنم ممکن است دو پس فردا هارد دچار مشکل شده و کاربر مجبور به تعویض هارد شود و من مجبور خواهم بود که با شماره سریال هارد جدید کد کاربری ورود به نرم افزار را به او بدهم که به همین علت ممکن است یک سری انسانهای ... از موقعیت سوء استفاده کرده و نرم افزار را روی چند سیستم نصب کنند
چطور می توان کدی را بدست اورد که دچار کمترین سوء استفاده گردد؟؟؟
کد سخت افزار دیگری؟؟؟
یا یک کد اتفاقی که ربطی هم به سخت افزار ندارد؟؟؟
شما کدام روش را پیشنهاد می کنید؟؟؟

یک سئوال دیگه
بعضی از نرم افزارها یک کد سریال هم همراه با سی دی به کاربر داده می شود و کاربر با ترکیب این دو کد یک کد خروجی دریافت می کند. طریقه کار انها چطور می باشد؟

misoft
19-11-2010, 10:20
سلام
اون چندتای اولی رو که جوابش رو نمیدونم.
بیشتر از همین روش دوم استفاده میکنند. شماره ای رو خودشون به کاربر میدهند و در در سیستم کاربر با سریال سخت افزارش مثلا همین هارد ترکیب میکنند که شبیه چیزی هست که قبلا خدمتتون عرض کردم. ولی چون ممکنه سیستم طرف یا هاردش خراب بشه معمولا هر نرم افزار را تا دوبار فعال میکنند. کاربر میتونه روی دو تا سیستم نصب کنه یا یکیش رو نگه داره برای زمانی که هاردش خراب شد. اگر هاردش سه بار خراب بشه دیگه باید بره دوباره پول بده:31:

Amirdifraxe1
29-11-2010, 23:15
سلام بر دوستان..
من گزارش بر اساس تاریخ می خوام در vb.net که کاربر تاریخ تایپ کنه و گزارش های از اون تاریخ تا تاریخ وارد شده گزارش بیاید من 2تا textbox برای ورود تاریخ و یک دکمه برای گرفتن گزارش دارم...
لطفا راهنماییم کنید لطفا..خیلی عجله دارم..چه کار باید کنم؟؟؟

M-B-M
07-12-2010, 10:39
سلام بر دوستان..
من گزارش بر اساس تاریخ می خوام در vb.net که کاربر تاریخ تایپ کنه و گزارش های از اون تاریخ تا تاریخ وارد شده گزارش بیاید من 2تا textbox برای ورود تاریخ و یک دکمه برای گرفتن گزارش دارم...
لطفا راهنماییم کنید لطفا..خیلی عجله دارم..چه کار باید کنم؟؟؟

چه ربطي داشت به اين تاپيك؟؟؟؟