مشاهده نسخه کامل
: اسپیکر 5.1
mehryazdan
11-10-2010, 14:36
سلام دوستان من میخوام یک اسپیکر بخرم که حتما 5.1 باشه هم واسه فیلمهای اچ دی میخوام هم واسه موزیک
راستش خودم ار لوجیتک X540 و از کریتیو T6200 مد نظرم هست بودجه هم تا 130000 میخوام خرج کنم
والله خودم بین این دو موندم اینکه کیفیت کریتیو بهتره یا لوجیتک ؟ :8:
البته اگر دوستان پیشنهاد دیگه ای داشته باشن ممنون میشم مثلا از ادیفیر آیا 5.1 در حدود 130 هست یا نه ؟ و اینکه آیا نسبت به این مدلهای بالا بهترن یا نه ؟ :11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
H.Operator
11-10-2010, 15:06
دوست عزیز من دیروز ادیفایر m3700 رو با کلی چونه 98 خریدم و تا الان خیلی خوشم اومده ازش همون چیزیه که می خواستم(کیفیت خیلی خوبی داره و بیس فوق العاده نرم)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته لوجیتکه کیفیتش شنیدم خوبه ولی خودم از نزدیک نشنیدم.
mehryazdan
11-10-2010, 16:29
ممنونم منتظرم دوستان دیگه هم نظرشونو بگن
از تو دوست خوبم هم ممنونم انشالله که مبارکت باشه:8:
Advanced Ali-001
11-10-2010, 16:53
این مدل 100%ردمیشه.
مفت باقیمت بالا.
تا130تومن:
SP=EDIFIER-M3700=100
صداش رو من شنیدم فوق العادس خیلی عالیه خودم هم مدلC6رودارم که حرف نداره.
همین که دوستمون گفتن حرف نداره درضمن به هیچ عنوان سراغ مارک میکرولب نرین.
البته اگه دوست دارین اسپیکرتون بیشتر ازیک هفته کارکنه:دئ
mehryazdan
12-10-2010, 00:30
البته من هیچ وقت نگفتم میکرو لب میخرم من کریتیو گفتم از شما هم ممنونم که نظر دادید :11: ولی نمیدونم چرا همه از x540 تعریف میکنند ولی شما نه ؟ علت خاصی داره ؟ من که از لوجیتک خیلی تعریف شنیدم :8:
kingmostafa
12-10-2010, 02:54
البته من هیچ وقت نگفتم میکرو لب میخرم من کریتیو گفتم از شما هم ممنونم که نظر دادید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی نمیدونم چرا همه از x540 تعریف میکنند ولی شما نه ؟ علت خاصی داره ؟ من که از لوجیتک خیلی تعریف شنیدم منم تعجب کردم که دوستمون از این اسپیکر بد گفتن !!!!
من خودم هم دنبال اسپیکر هستم.تو همین رنج قیمتی که شما گفتی...تا حالا هم زمین رفتم و آسمون رفتم ، همه بهم گفتن x-540 بگیر...!!
alireza1411
12-10-2010, 08:51
منم تعجب کردم که دوستمون از این اسپیکر بد گفتن !!!!
من خودم هم دنبال اسپیکر هستم.تو همین رنج قیمتی که شما گفتی...تا حالا هم زمین رفتم و آسمون رفتم ، همه بهم گفتن x-540 بگیر...!!
من logitek x530 دارم. تقریبا به جز کنترل ش همه چیش عین x540 هستش.
ببینید من تقریبا مطمئن هستم که هیچ بندری حتی کریتیو هم نمیتونه صدایی به شفافی لاجیتک داشته باشه !!! بیس بسیار صاف و در عین حال صداهای ریز خیلی دقیق از اسپیکر بیرون میاد. در حالی که معمولا شما اگه تست کنی و آهنگ با بیس بالا و صدای ریز بزاری قاتی میشه.
اما اینکه 130 هست نامردیه. من دو سال پیش خریدم 85 و الان 120 تومن شده !!!! به خاطر کیفیت بالاش معروف شده و این طوری قیمت رو دادن بالا . من هم موافقم که نخریدش چون دیگه این قیمت باشه نمی صرفه.
Advanced Ali-001
12-10-2010, 09:22
ولی نمیدونم چرا همه از x540 تعریف میکنند ولی شما نه ؟ علت خاصی داره ؟ من که از لوجیتک خیلی تعریف شنیدم
نه نه نه اصلاًعمرا شما اگه بدونی این اسپیکر روچند میخرن چند میفروشنا عمراًبخری درضمن صداش اصلاًتعریفی نداره چون ازمحرکه های2اینچی باباس خیلی کم وتوان ناچیزبصورت دوتایی استفاده شده وساب هم درزیردستگاه قرار داده شده وکلاارزش140تومن روبه هیچ عنوان نداره.
ببینیددوتا شرکت این اسپیکر هارو گارانتی کردن:
LADIZ
AVAJANG
خب لادیزوآواژنگ لادیزخوبه من باهاش آشناییت دارم.
ولی آواژنگ خدانکنه یه جنسی گارانتی آواژنگ باشه:دئ
میدونین سیاستشون چطوریه:
ببینید کلی اسپیکر لاجیتک زده درست اینا اومدن ازانواع کوچیک وضعیف لپ تاپی ؟آوردن تا2.1های خوب ومتوسط وقوی خب ولی وقتی میرسی به5.1 دومدل آوردن اول چندین تا بودبعد دیدن جیبشون خالیه اون520هزارتومنیشون فروش نمیره کلاًاین کارو کردن که دوتا5.1آشغال وضعیف دارن ویه5.1غول وبسیارقوی یعنی چیزمتوسط با قدرت متوسط ازسری5.1ندارن که اون غول520تومنیشون فروش بره متوجه شدید؟
ولی مارکEDIFIER که گارانتی ماتریس داره خداپدرمادرهمشونو بیامرزه هم قیمتشون خوبه هم رفتارشون بامشتری هم سیاسی فکر نمیکنن وقفط وفقط به تنوع کالا شون فکر میکنن ازلپ تاپ تا گرافیک تااسپیکر کلاًکارشون درسته همه نوع اسپیکر که شرکت گارنتی شده زده روآوردن که دست مشتری برای خرید بازباشه.
ونمایشگای مرکزی هم دارن هم توبازاررضا هم تو بازارکامپیوترایران خیالتون راحت منم مدل:EDIFIER-C6دارم غولیه تو5.1بازار قدرت خوب ومتوسط قیمت هم خوب ومتوسط.
تمیدوارم سرتونو دردنیاورده باشم این مارک آمریکایی هست وبهترین انتخابه.
علی.
نه نه نه اصلاًعمرا شما اگه بدونی این اسپیکر روچند میخرن چند میفروشنا عمراًبخری درضمن صداش اصلاًتعریفی نداره چون ازمحرکه های2اینچی باباس خیلی کم وتوان ناچیزبصورت دوتایی استفاده شده وساب هم درزیردستگاه قرار داده شده وکلاارزش140تومن روبه هیچ عنوان نداره.
LADIZ
AVAJANG
میدونین سیاستشون چطوریه:
ببینید کلی اسپیکر لاجیتک زده درست اینا اومدن ازانواع کوچیک وضعیف لپ تاپی ؟آوردن تا2.1های خوب ومتوسط وقوی خب ولی وقتی میرسی به5.1 دومدل آوردن اول چندین تا بودبعد دیدن جیبشون خالیه اون520هزارتومنیشون فروش نمیره کلاًاین کارو کردن که دوتا5.1آشغال وضعیف دارن ویه5.1غول وبسیارقوی یعنی چیزمتوسط با قدرت متوسط ازسری5.1ندارن که اون غول520تومنیشون فروش بره متوجه شدید؟
ولی مارکEDIFIER که گارانتی ماتریس داره خداپدرمادرهمشونو بیامرزه هم قیمتشون خوبه هم رفتارشون بامشتری هم سیاسی فکر نمیکنن وقفط وفقط به تنوع کالا شون فکر میکنن ازلپ تاپ تا گرافیک تااسپیکر کلاًکارشون درسته همه نوع اسپیکر که شرکت گارنتی شده زده روآوردن که دست مشتری برای خرید بازباشه.
ونمایشگای مرکزی هم دارن هم توبازاررضا هم تو بازارکامپیوترایران خیالتون راحت منم مدل:EDIFIER-C6دارم غولیه تو5.1بازار قدرت خوب ومتوسط قیمت هم خوب ومتوسط.
علی.
در مورد Logitech تا حدودی باهاتون موافقم ... یه کاری کردن سودشون بیشتر بشه ...
در مورد Edifier هم کاملا موافقم ... ارزون ترین اسپیکراش که حدود 40 تومن باشن تا 2.1 های فوق قوی مانند C2 و C3 و 5.1 های عالی C6 و M3700 و ... بسیار عالی هستند ... نکته ی دیگه قیمتشون هست که تقریبا همه رنج قیمتی اسپیکر داره ...
راستی به نظرتون Creative چه طوره ؟ یکی از دوستام T6060 داره معمولیه ...
Advanced Ali-001
12-10-2010, 10:10
راستی به نظرتون Creative چه طوره ؟ یکی از دوستام T6060 داره معمولیه ...
کریتیومارک قدیمی وبسیارعالی هست برای کسانیکه میخوان کیفیت سیتم های2.1وکارتصداهای غول روتجربه کنن هدفونهاش هم کاملاًمیتونن برتر ازبرندهای دیگه باشن ولی من شخصاًعلاقه ای به سری5.1هایی که ازاین برند به ایران اومده ندارم ونخواهم داشت.
خداپدرمادرشرکت شاب روبیامرزه دستشون دردنکنه.
ولی قضیه 5.1هاش یه خورده شبیه لاجیتک هست.
kingmostafa
12-10-2010, 14:16
کسی تاحالا M3700 رو با x540 از نزدیک مقایسه کرده؟
من که خیلی دو دل شدم...یه مدتی همه بهم میگفتن x540 بگیر...حالا اینجا همه میگن x540 نگیر !!!!
کسی میتونه کلا یه مقایسه ای بین این دو تا داشته باشه؟
آخه ما که شانس نداریم.یه اسپیکر میکرولب گرفتم ، افتضاح بود...حالا هم رو دستم باد کرده !!!! میترسم اسپیکر دیگه ای هم بگیرم ،همین جوری از آب در بیاد !!
Advanced Ali-001
12-10-2010, 16:27
کسی تاحالا M3700 رو با x540 از نزدیک مقایسه کرده؟
انجام شد.
صدای EDIFIERبهتربود.
درآزمایش های مساوی ساب روروی زمین روی میز گزاشتیم روی هوا(توی دست)هم امتحان شدنتیجه:
وقتی ساب روی زمین بود:
EDIFIERخوب ومعمولی.
LOGITECH انگارداری باپتک زمینی میزنی!!!!!!!!!
وقتی ساب روی میزبود:
EDIFIERمیزنمی لرزید صداعالی.
LOGITECH انگارباپتک افتادی به جون می ویه ثانیه هم قابل تحمل نبود.
وقتی ساب توی دست بود:
EDIFIERعالی بود اصلاًاحساس بدی نبود.
LOGITECHانگاروزنش10کیلوهی اضافه میشد هی کم میشد....:دئ
اسپیکرها:
مدل لاجیتک به علیت استفاده ازدومحرکه2اینچی که باهم موازی شدن صدای ضعیف باباس بسیارکم داشت وزنشون هم کم بود.
ادیفیردارای وزن زیادبودن جوری که به این راحتی ها نمیشد پرتشون کرد:دئ
صداشون عالی بود به دلیل استقاده ازمحرکه های2.5اینچی باباس مطلوب کیفیت صدا بالاتررفته بود.
نمره من به اسپیکرها:
LOGITECH-X540=
PERFOMANCE=9.00
Appearance=8.20
Construction=8.75
Functionality=8.00
Value=6.00
7.99
EDIFIER-M3700:
PERFOMANCE=9.75
Appearance=9.25
Construction=9.00
Functionality=8.75
Value=9.75
9.3
قیمت:
LOGITECH-X540=130
EDIFIER-M3700=100
آخه ما که شانس نداریم.یه اسپیکر میکرولب گرفتم ، افتضاح بود...
100%تاییدمیشه مولادرزش نمیره منم مثل شما این اشتباه روکرده بودم ولی شما نکن.
H.Operator
12-10-2010, 16:35
LADIZ
AVAJANG
میدونین سیاستشون چطوریه:
علی.
منم با علی موافقم,وقتی رفتم اسپیکرم رو بگیرم طرف کاتالوگو گذاشت جلوم گفت هر کدوم رو خواستی بگو اگر هم نداشتم واست میارم(شهرستان) دم این ماتریس گرم هر چی ادیفایر تولید کرده رو آورده اونم با قیمت خیلی خوب.
در ضمن این m3700 که گرفتم خیلی خوبه کیفیتش که واقعآ خیلی خوبه و سابش هم عالیه(بازشدش رو تو مغازه دیدم مگنت سابش از خود سابه بزرگتر بود:18:)بعد جالبیش اینه که میبینی 100 تومن بالای این اعجوبه 5.1 دادی.
به نظر من هیکل m3700 به x540 می ارزه:31:.
لیست قیمت اسپیکرهای ادیفایر از سایت ماتریس(74 کیلوبایت):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکاتالوگ محصولات:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.