PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ايا اين سخن به حقيقت مي پيوندد...



Karkas20
11-10-2010, 10:02
اینترنت ملی 10مگابیتی به خانه‌ها می‌آید، اما از اینترنت جهانی تفکیک می‌شود
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از آغاز بکار شبکه ملی اطلاعات یا شبکه ملی اینترنت تا 3 ماه دیگر خبر داد و گفت: با وجود این شبکه پهنای باند مورد نیاز داخل از پهنای باند دسترسی به شبکه جهانی اینترنت تفکیک شده و محدودیت سرعت دسترسی به اینترنت برداشته می‌شود.

رضا تقی‌پور با تاکید بر اینکه بسیاری از کاربردهایی که امروز به عنوان کاربردهای اینترنت در کشور ما شهرت پیدا کرده کاربردهای واقعی اینترنت نیستند گفت: برای مثال زمانی که صحبت از پرداخت اینترنتی به میان می‌آید منظور پرداخت الکترونیکی است که این پرداخت نیازی به شبکه اینترنت ندارد.

وی با بیان اینکه پرداخت از طریق شبکه اینترنت در برخی موارد مشکل‌ساز بوده و به دلیل مسائل امنیتی نباید اطلاعات در معرض و در دسترس شبکه‌های بیگانه باشد اضافه کرد: زمانی که لفظ اینترنت را بکار می‌بریم یعنی اطلاعاتی که روی شبکه قرار گرفته در معرض و در دسترس بسیاری از سایت‌ها و مراکز و شبکه‌های خارجی است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه منظور از شبکه ملی اینترنت که در گذشته نیز مطرح شده بود شبکه‌ای با مبنای پروتکل اینترنت است که از نظر نوع آدرس‌دهی و نوع دسترسی سازگار با اینترنت جهانی خواهد بود گفت: اما این شبکه می‌تواند از نظر محتوا شبکه مستقلی باشد. بنابراین با این تعریف شبکه ملی اطلاعات همان شبکه ملی اینترنت است که آدرس‌های اینترنت در این شبکه قابل آدرس‌دهی و دسترسی خواهد بود و از نظر سیاست‌گذاری و نوع اداره به صورت ملی اداره خواهد شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید براینکه در راستای توسعه زیرساخت‌های لازم برای اجرای دولت الکترونیک و ایجاد شبکه ملی اطلاعات چندین محور تعریف شده که مهم‌ترین آن مرتفع‌سازی محدودیت‌های دسترسی است به مهر گفت: درنظر داریم پهنای باند داخل کشور و آنچه که برای فعالیت‌های الکترونیکی در داخل کشور نیاز است را تفکیک کنیم.

وی در توضیح این مطلب ادامه داد: در استفاده از شبکه دولت الکترونیک محدودیت پهنای باند برای کاربردهای مختلف نخواهیم داشت چرا که می‌توانیم امنیت آن را حفظ کرده و به کاربران در مورد امنیت آن اطمینان دهیم.

تقی‌پور با بیان اینکه با این توسعه پهنای باند اجرای مسائلی نظیر تجارت الکترونیک، بانکداری الکترونیک و به طور کل تمامی پسوندهای الکترونیکی در داخل کشور امکان‌پذیر خواهد بود افزود: این روند در زمان حاضر آغاز شده و به طور مرتب این ظرفیت در داخل کشور در حال توسعه است.

وی اظهار امیدواری کرد که با این تفکیک ظرف سه ماه آینده – سه ماهه سوم امسال - شبکه ملی اطلاعات به انجام برسد.
وزیر ارتباطات اضافه کرد: مهم‌ترین ویژگی که این شبکه نسبت به شبکه فعلی خواهد داشت بحث میزبانی محتوا در داخل کشور خواهد بود.

تقی‌پور با بیان اینکه در بحث محتوا در کشور بسیار ضعیف هستیم ادامه داد: با آغاز بکار شبکه ملی اینترنت، میزبانی محتوا در داخل کشور با شکل جدید انجام خواهد شد و امید می‌رود بسیاری از تولیدکنندگان محتوا بتوانند خدمات را در این شبکه قرار دهند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این سئوال که برای کاربران خانگی چه تمهیداتی در استفاده از اینترنت بدون محدودیت در نظر گرفته شده است به مهر گفت: بخشی از ارتباطات کاربران که مربوط به داخل کشور می‌شود در منازل نیز بدون محدودیت پهنای باند ارائه خواهد شد و حتی در برنامه داریم که با توسعه شبکه فیبر نوری پهنای باند بیش از 8 تا 10 مگابیت در ثانیه را در منازل داشته باشیم که این طرح در مرحله طراحی است و کار اجرایی آن آغاز نشده است.
تقی‌پور تاکید کرد که با این طرح تمامی خدمات که نیازمند ارسال تصویر است به راحتی از طریق شبکه ملی اینترنت انجام‌پذیر خواهد بود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در شبکه ملی اطلاعات دو پارامتر دستیابی و امنیت در درجه اطمینان خوبی قرار دارد و از نظر کاربردی نیز محدودیت‌های پهنای باند وجود نخواهد داشت.

وی با اشاره به بحث ارتباط شبکه ملی اینترنت با شبکه جهانی اینترنت به مهر گفت: طبیعتا با تدابیری که در طراحی این شبکه پیش‌بینی شده دسترسی به سایت‌های علمی و به طور کل محتواهای علمی پژوهشی با هزینه‌های کمتری ممکن خواهد شد.

*hamedkhatar*
11-10-2010, 15:00
ممنون
من این اینترنت ملی رو نمیفهمم یعنی چی؟
یعنی فقط سایت تبیان باز میشه؟
یا همه جا میشه رفت مثل الان؟

Karkas20
11-10-2010, 16:58
ممنون
من این اینترنت ملی رو نمیفهمم یعنی چی؟
یعنی فقط سایت تبیان باز میشه؟
یا همه جا میشه رفت مثل الان؟

والا نمیدونم.میخوان چه بلایی به سرمون بیارن.اینترنت ملی را میخوان با جهان تفکیک بدن دیگه چه صیغه ای است.

GHOST RECON
11-10-2010, 18:05
دوست عزيز اگه اخبار رو به دقت گوش ميكردي همون موقع گوينده اخبار گفت اين موضوع فقط در حد يك طرح است نه بيشتر در ضمن بر فرض محال كه راه بيوفته وقتي نتونيم با جهان ارتباط برقرار كنيم چه فايده اي داره ؟
شبكه ملي اينترنت يعني ما اينترنت رو در داخل كشور داريم ولي اگه بخواي به سايت هاي خارجي وصل بشي ديگه سرعت 10 مگ نيست همين دايل آپ خودمونه