مشاهده نسخه کامل
: ویرایش فایل های DDS
Gune Baxan
06-10-2010, 00:22
با سلام،
من می خوام یک فایل DDS مربوط به یک بازی که مال فونت مورد استفاده در بازی هست رو ویرایش کنم.
فایل رو که با برنامه WTV باز میکنم، کاراکتر ها به صورت درهم در این فایل دیده میشن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من قصد دارم به نوعی فونت فارسی رو به این فایل اضافه کنم. آیا چنین چیزی امکان پذیر هست؟
از چه برنامه ای برای ویرایش می تونم استفاده کنم؟
tovamohammad
06-10-2010, 04:28
با سلام،
من می خوام یک فایل DDS مربوط به یک بازی که مال فونت مورد استفاده در بازی هست رو ویرایش کنم.
فایل رو که با برنامه WTV باز میکنم، کاراکتر ها به صورت درهم در این فایل دیده میشن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا من قصد دارم به نوعی فونت فارسی رو به این فایل اضافه کنم. آیا چنین چیزی امکان پذیر هست؟
از چه برنامه ای برای ویرایش می تونم استفاده کنم؟
سلام
فونتش رو نمی دونم، ولی در کل برای ادیت فایلهای DDS، چنتا ابزار هست، که راحت تریش خود DirectX Texture Tool هست. شما DirectX SDK که نصب کنی، این به عنوان یکی از ابزارهاش نصب میشه.
اینم توضیحاتش:
از MSDN هم می تونی آخرین بیلد DirectX SDK رو دانلود کنی.
بای.:8:
اگه میخوای یه فایل DDS رو ویرایش کنی، کافیه پلاگین Nvidia رو روی فتوشاپ نصب کنی :
ولی اگه میخوای یه Bitmap Font با فرمت DDS بسازی داستان فرق میکنه. البته موتورهای جدید خودشون این کارو به صورت خودکار انجام میدن ولی تو کاری که شما میخوای میتونی از برنامه های مخصوص این کار استفاده کنی. یکیش Bitmap Font Generator هست :
اگه تو اینترنت بگردی حتما موارد بیشتری پیدا میکنی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.