PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه می توان برنامه هایی مثل آووت لوک اکسپرس یا شبیه اونا رو واسه ایمیل یاهو و گوگول تنظیم کرد تا هر وقت ایمیل جدیدی اومد خودش مطلع کنه؟

Help118
05-10-2010, 23:06
من تنظیمات برنامه آووت لوک اکسپرس یا هر برنامه ای که شما صلاح می دونید رو می خوام واسه ایمیل یاهو و گوگول که وقتی ایمیلی میاد مثل پست چی ایرانسل خبر بده!

joe_satriani
06-10-2010, 14:23
با سلام
به اين تاپيك مراجعه كنيد

تنضیمات outlook express

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشيد.

huti_421
10-10-2010, 23:03
البته توجه داشته باشید که سرویس Yahoo بخش POP3 برای جک کردن ایمیل‌ها از طریق نرم‌افزارهای جانبی رو برای عموم کاربرها به صورت رایگان فعال نکرده و برای استفاده از این سرویس باید هزینه پرداخت کنید.

ولی برای Yahoo نرم‌افزارهای دیگه‌ای هست که ست می‌شن با اینباکس و می‌تونید ایمیل‌های خودتون رو توش ببینید و بخونید

نکته : کاربران جیمیل، هاتمیل و AOL می‌تونن بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای از سیستم POP3 به رایگان استفاده کنن

Mr.Lover
11-10-2010, 17:04
البته توجه داشته باشید که سرویس Yahoo بخش POP3 برای جک کردن ایمیل‌ها از طریق نرم‌افزارهای جانبی رو برای عموم کاربرها به صورت رایگان فعال نکرده و برای استفاده از این سرویس باید هزینه پرداخت کنید.

ولی برای Yahoo نرم‌افزارهای دیگه‌ای هست که ست می‌شن با اینباکس و می‌تونید ایمیل‌های خودتون رو توش ببینید و بخونید

نکته : کاربران جیمیل، هاتمیل و AOL می‌تونن بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای از سیستم POP3 به رایگان استفاده کنن

سلام
البته این قضیه ی هزینه برای POP3 در اکانت های YaHoo Asis مطرح نیست و به رایگان در اختیار کاربران هست!
برای اطلاع بیشتر در مورد استفاده از سرویس رایگان POP3 یاهو و تنظیمات میل کلاینت به لینک آموزشی در امضاءم مراجعه کنید:
ارسال و دریافت ایمیل با حساب [Free] کاربری !Yahoo از طریق Mail clients (بدون نرم افزار جانبی)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

huti_421
11-10-2010, 17:20
خب واسه خودم سوال پیش اومد :دی

از مباحث اینترنت و اینا مدت هاست به دورم، یعنی POP3 برای یاهو دیگه مجانی شده ؟ :دی

joe_satriani
11-10-2010, 17:51
خب واسه خودم سوال پیش اومد :دی

از مباحث اینترنت و اینا مدت هاست به دورم، یعنی POP3 برای یاهو دیگه مجانی شده ؟ :دی

با سلام
مثلا شما اگه توی Yahoo! Canada ایمیل بسازید واستون pop3 رایگان هست

موفق باشید.

huti_421
12-10-2010, 13:39
آها پس تو لوکال سایت‌های یاهو سرویس‌های بیشتری می‌دن :دی

ممنون

Mr.Lover
12-10-2010, 17:34
سلام
البته در مورد کانادا این مطلب رو شنیدم ولی نمی دونم درسته یا نه!
اما اگر همون اکانتی که دارید (فرقی نمی کنه از کجا باشه) رو اصلاح کنید و به اکانت YaHoo Asis تبدیل کنید می تونید از سرویس رایگان pop3 یاهو استفاده کنید.

joe_satriani
12-10-2010, 20:49
سلام
البته در مورد کانادا این مطلب رو شنیدم ولی نمی دونم درسته یا نه!
اما اگر همون اکانتی که دارید (فرقی نمی کنه از کجا باشه) رو اصلاح کنید و به اکانت YaHoo Asis تبدیل کنید می تونید از سرویس رایگان pop3 یاهو استفاده کنید.

با سلام
نه درسته دوست من - خودم انجام دادم و رایگان بوده که میگم :31:

موفق باشید.