مشاهده نسخه کامل
: یه مشکل با اجرای فایل .exe
lucas_2007x
05-10-2010, 16:03
سلام دوستان.
چطور میشه رو سیستمی که اجرای فایل .exe توش بلاک شده نرم افزار اجرا کرد؟اگه راهی هست لطفا بگید.ممنون
"از مسئول فروم هم عذر خواهی میکنم اگه جای این تاپیک اینجا نیست.چون نمیدونستم باید کجا بذارم.اگه جای دیگه ای هست خودتون لطفا منتقلش کنید.ممنون"
gonbad city
05-10-2010, 16:14
بیشتر توشیح بدید یه چیزی دستگیرمون بشه
چه اگزهایی
نرم افزارای خودش یا شما هم از روی فلش یا سی دی هر چیز دیگه میذاری؟
احتمالا برنامه ای مثل password door نصب نیست؟
Mohammad King
05-10-2010, 16:14
توی run
تایپ کن control userpasswords2
از اونجا پسوورد ادمین رو ریست کن
و با ادمین login شو
فکرم نمیکنم با این کار درست بشه.
اگر درست متوجه شدم شما توی شرکت هستید و میخواین رو کامپیتری که توی شبکه هست برنامه نصب کنید.
در هر صورت راه بالا را انجام بده.
SiyahVash
06-10-2010, 19:09
سلام؛
اگه میخواین مشکل اجرای فایل های exe حل بشه، فایل رجیستری که واستون آپلود کردم دانلود و اجرا کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
lucas_2007x
06-10-2010, 22:08
توی run
تایپ کن control userpasswords2
از اونجا پسوورد ادمین رو ریست کن
و با ادمین login شو
فکرم نمیکنم با این کار درست بشه.
اگر درست متوجه شدم شما توی شرکت هستید و میخواین رو کامپیتری که توی شبکه هست برنامه نصب کنید.
در هر صورت راه بالا را انجام بده.
درسته.
انی مشکل رو توی سایت دانشگاه دارم.هیچ برنامه ای (کلا .exe ) رو نمیشه رو سیستم ها اجرا کرد.ادمین بسته.
این روش رو بلد هستم اما مشکل اینجاست که ادمین میفهمه و یوزرم برای یه مدت کلا غیر فعال میشه.راه دیگه ای نیست که بشه رو اینجور سیستم های .exe اجرا کرد؟
Namdarian
07-10-2010, 19:23
سلام دوستان.
چطور میشه رو سیستمی که اجرای فایل .exe توش بلاک شده نرم افزار اجرا کرد؟اگه راهی هست لطفا بگید.ممنون
"از مسئول فروم هم عذر خواهی میکنم اگه جای این تاپیک اینجا نیست.چون نمیدونستم باید کجا بذارم.اگه جای دیگه ای هست خودتون لطفا منتقلش کنید.ممنون"با سلام.پسوند آنرا به سایر فرمتهای اجرایی مانند com تغییر بدهید و امتحان کنید
Mohammad King
08-10-2010, 01:12
سلام
خیر فکر نکنم راه دیگه ای باشه.
اگر قرار بود باشه پس ادمین چی کارست؟
lucas_2007x
16-10-2010, 12:46
تو رو خدا یکی کمک کنه.یه راه واسه اجرا کردن exe
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.