PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برای بازیهای کامپیوتر,‎ led ‎یا lcd ‎کدام یک خوبه?

xlife
05-10-2010, 08:00
سلام بر دوستان عزیز
بودجه: 200 هزار تومان
این خصوصیات رو داشته باشه .
Full hd
دارای خروجی dviوhdmi
در ضمن این full hdیعنی چه ?
Lcd یا ledکدوم خوب

sms11
05-10-2010, 08:16
به نظر من خیلی فرق نمیکنه
چون من خودم ال ای دی دارم
ال ای دی یا ال سی دی بودن فرق نمیکنه بلکه باید مشخصاتش مثه کنتراست،زمان تاخیر،دات پیچ و... خوب باشه
full hd یعنی مانیتور بتونه بهترین کیفیت موجود یعنی 1080p رو ساپورت کنه
من بهت مدل w2261vp ال جی رو پیشنهاد میکنم
بهترین مدل ال سی دی هست اصلا شک نکن
اگه هم ال ای دی میخوای که مانیتور خودم w2286L عالیه

sinasalar2007
05-10-2010, 08:41
مانیتورهای LED از 220 اینا شروع میشن ! اگه مدل خوبش رو بخوای باید تا260 هزینه کنی ...
حالا جدای از اینا کاش میگفتی کارت گرافیکت چیه چون این که مانیتورت led باشه یا lcd بستگی به کارت گرافیک و اون بازی هایی که میخوای روش اجرا کنی داره ! یعنی ممکنه یه بازی رو شما بتونی با LCD با نهایت رزولیشن انجام بدی ولی توی LED باید با رزولیشن کمتر بازی کنی .

xlife
05-10-2010, 12:34
مانیتورهای LED از 220 اینا شروع میشن ! اگه مدل خوبش رو بخوای باید تا260 هزینه کنی ...
حالا جدای از اینا کاش میگفتی کارت گرافیکت چیه چون این که مانیتورت led باشه یا lcd بستگی به کارت گرافیک و اون بازی هایی که میخوای روش اجرا کنی داره ! یعنی ممکنه یه بازی رو شما بتونی با LCD با نهایت رزولیشن انجام بدی ولی توی LED باید با رزولیشن کمتر بازی کنی .

کارت گرافیکم‎ evga gtx ‎460

Airwolf
05-10-2010, 14:22
تا جایی که من میدونم ربطی به LCD یا LED بودن نداره. در ضمن GTX460 برای Full HD مناسبه. :46:

Erfan.
05-10-2010, 18:57

هیچ ربطی نداره ... به رزولوشن مربوطه و کارت ایشون 460 هست که به خوبی FullHD رو ساپورت میکنه ...