مشاهده نسخه کامل
: FIFA Manager 11
Zlatan_ibra
07-08-2011, 21:14
سلام
ممنون که جوابمو دادین
من یه سوال دیگه دارم:
چرا تو فصل نقل و انتقالات هیچ بازیکن بالای قدرت 70 را نمیتونم بخرم؟؟؟
تیمم هم بلک پول هست
miladborhani
07-08-2011, 22:18
چون مدیریت باشگاه پول نمیده برای خرید.مگه خودت باشگاهو بخری
سلام
ممنون که جوابمو دادین
من یه سوال دیگه دارم:
چرا تو فصل نقل و انتقالات هیچ بازیکن بالای قدرت 70 را نمیتونم بخرم؟؟؟
تیمم هم بلک پول هست
سلام،
چون سالِ اولتونه و از طرفی تیمتون (بلک پول) هم زیاد تیم بزرگی نیست (منظورم club prestige شماست که اگه رو لوگوی باشگاه کلیک کنید نوشته مثلا 10/20)، به همین خاطر بازیکنای خوب تیمتون نمیان؛
+
توجه داشته باشین که کلا وقتی بازیکنی رو تو ترانسفر مارکت سرچ می کنین، این احتمالات هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون مدیریت باشگاه پول نمیده برای خرید.مگه خودت باشگاهو بخری
اون واسه وقتیه که یه بازیکن خودش بخواد بیاد به تیم، ولی باشگاه پول لازم رو در اختیار سرمربی قرار نده...
خب امروز روز بزرگی بودش
بارسلونا رو تو نیوکمپ 2-3 بردم تو بازی رفت:27:
2-4-4 لوزی باهاشون بازی کردم،2نفر هم مراقب مسی گذاشتم جوری که ریتینگش 5 بود و وسط بازی تعویضش کرد:21:
دقیقه 2 داوید ویا که گل اولو زد گفتم یا علی میزنه میترکونتم
دقیقه 30 یاکونان مساوی کرد ولی 2دقیقه بعد دوباره نصری بهم گل زد
به همین نتیجه هم راضی بودم ولی روی 2تا کرنر روی دقایق 76 و 87 بازی رو 2-3 کردم:دی
مالکیت توپ هم 58-42 واسه بارسا بودش و شانسای بیشتری هم داشتن ولی خب وقتی 2تا مهاجم داشته باشی که فرماشون 15و17 هستش اینجوری میبری:27:
miladborhani
08-08-2011, 01:58
مرسی بردیا.بهت تبریک میگم
خب امروز روز بزرگی بودش
بارسلونا رو تو نیوکمپ 2-3 بردم تو بازی رفت:27:
2-4-4 لوزی باهاشون بازی کردم،2نفر هم مراقب مسی گذاشتم جوری که ریتینگش 5 بود و وسط بازی تعویضش کرد:21:
دقیقه 2 داوید ویا که گل اولو زد گفتم یا علی میزنه میترکونتم
دقیقه 30 یاکونان مساوی کرد ولی 2دقیقه بعد دوباره نصری بهم گل زد
به همین نتیجه هم راضی بودم ولی روی 2تا کرنر روی دقایق 76 و 87 بازی رو 2-3 کردم:دی
مالکیت توپ هم 58-42 واسه بارسا بودش و شانسای بیشتری هم داشتن ولی خب وقتی 2تا مهاجم داشته باشی که فرماشون 15و17 هستش اینجوری میبری:27:
ایول؛ خوشم اومد...
اینکه با 2 تا مهاجم بازی کردی + 4 تا هافبک دایموند، نشون میده که با ترس تیمو نذاشتی تو زمین؛
می بینی که مالکیت توپ هم نسبتا نزدیک بود...
اون فرم مهاجم ها هم خیلی موثر بود؛ شک نکن...
البته باگ گل از روی سانتر هم فراموش نشه... :46:
پ.ن. مگه اینکه تو FM بشه بارسا رو با آینتراخت فرانکفورت برد... :27:
ایول؛ خوشم اومد...
اینکه با 2 تا مهاجم بازی کردی + 4 تا هافبک دایموند، نشون میده که با ترس تیمو نذاشتی تو زمین؛
می بینی که مالکیت توپ هم نسبتا نزدیک بود...
اون فرم مهاجم ها هم خیلی موثر بود؛ شک نکن...
البته باگ گل از روی سانتر هم فراموش نشه... :46:
پ.ن. مگه اینکه تو FM بشه بارسا رو با آینتراخت فرانکفورت برد... :27:
بازی برگشت هم انجام دادم
1-2 باختم ولی خب به خاطر گل زده تو خانه حریف صعود کردم
15دقیقه اخر خیلی نفس گیر شده بود.
مالکیت توپ این بار دست من بود،53-47
همون اول بازی هم پیکه و پویول جفتشون مصدوم شدن:27: ولی نمیدونم چرا تعویضون نکرد تا نیمه دوم:13:
از 4تا گلی که رفت و برگشت بهم زدن 2تاش روی کرنر بود،منم 2تا بازی رفت رو کرنر زدم که خب قاعدتا همش باگ بوده:27:
فرانکفورت رو هم دست کم نگیر،نمیدونم اسکرین شاتایی که از بازی میگیرم کجا سیو میشه وگرنه بهت نشون میدادم که تیم خوبی دارم
من نصف تیممو با بازیکنایی بستم که به خاطر سقوط تیمشون آزاد شدن:27:
سلام دوستان
من بازی رو برا برادرم دارم دانلود میکنم و داره تموم میشه اما تو موقع دانلود هر سایتی با یه کرک گذاشته بود یکی اسکایدرو یکی رازو و یکی دیگه هم بود
الان ممنون میشم راهنمائیم کنین بهترین کرک برا تا الان اومده چیه که بشه انلاینم بازی کرد؟
یه پستم در مورد روش اموزش بازی انلاین اگه هست بدین ممنون میشم با دایال اپ نمیشه این همه صفحه رو گشت
قربون مرامتون بشم
راستش اول pes2011 دانلود کردم اما داداشم به خاطر صداش نتونست بازی کنه و خوشش نیومد از هر کیم کمک خواستم اون ور جوابی نگرفتم تا اومدم این یکی رو دانلود میکنم
قربون مرامتون بشم که کمکم میکنین
سلام دوستان
من بازی رو برا برادرم دارم دانلود میکنم و داره تموم میشه اما تو موقع دانلود هر سایتی با یه کرک گذاشته بود یکی اسکایدرو یکی رازو و یکی دیگه هم بود
الان ممنون میشم راهنمائیم کنین بهترین کرک برا تا الان اومده چیه که بشه انلاینم بازی کرد؟
یه پستم در مورد روش اموزش بازی انلاین اگه هست بدین ممنون میشم با دایال اپ نمیشه این همه صفحه رو گشت
قربون مرامتون بشم
راستش اول pes2011 دانلود کردم اما داداشم به خاطر صداش نتونست بازی کنه و خوشش نیومد از هر کیم کمک خواستم اون ور جوابی نگرفتم تا اومدم این یکی رو دانلود میکنم
قربون مرامتون بشم که کمکم میکنین
بعضیا توی آپلود خودشون یه فایل اکتیویژن میزارن که بازیو به صورت اتومات کرک میکنه و نیازی به دانلود کرد به صورت جدا نیستش
فقط آنتی ویروستو آف کن و بهشم مسیر بده که به بازیت کاری نداشته باشه وگرنه ویروس میشناسه
اگرم همچین فایلیو نداشتی فکر میکنم اسکیدرو بهتر باشه
اگرم دوست داشتی بعد اینکه بازیو دانلود کردی محتویات این پست من رو هم دانلود کن تا بازیت کامل به روز باشه
Zlatan_ibra
08-08-2011, 12:56
سلام دوستان من چندتا سوال داشتم
اول اینکه من اصلا گزینه personal life را ندارم
بعدش یه رمزی ترینری چیزی نیست که بتونم با هاش بودجه ترانسفر رو زیاد کنم
و یه آموزش کامل بازی هم میخوام اگه هست ممنون میشم.
سلام دوستان من چندتا سوال داشتم
اول اینکه من اصلا گزینه personal life را ندارم
بعدش یه رمزی ترینری چیزی نیست که بتونم با هاش بودجه ترانسفر رو زیاد کنم
و یه آموزش کامل بازی هم میخوام اگه هست ممنون میشم.
شاید موقعی که میخواستی بازی رو شروع بکنی تیک اونجایی که زده بازی کردن بدون زندگی شخصی رو زدی.
باید بری توی ادیتور دیتابیس و روی باشگاهی که میخوای رایت کلیک بکنی و بری توی ستینگش و اونجا سرمایه اولیه باشگاه رو افزایش بدی ولی معمولا توی فصل اول مبلغ زیادی برای ترنسفر در اختیارت نمیزارن
یک چهارم بایرن لهم کرد
رفت 0-1 برد تو فرانکفورت و برگشت هم 1-4
البته بازی برگشت از دقیقه 10 ده نفره شدم و از دقیقه 80 هم نه نفره
.
.
.
رئال مورینیو رو اخراج کرده و بهم پیشنهاد همکاری داده
نمیدونم قبول بکنم یا نکنم،3ساله دارم واسه فرانکفورت زحمت میکشم و الانم با 1امتیاز اختلاف صدر جدولم
یک چهارم بایرن لهم کرد
رفت 0-1 برد تو فرانکفورت و برگشت هم 1-4
البته بازی برگشت از دقیقه 10 ده نفره شدم و از دقیقه 80 هم نه نفره
.
.
.
رئال مورینیو رو اخراج کرده و بهم پیشنهاد همکاری داده
نمیدونم قبول بکنم یا نکنم،3ساله دارم واسه فرانکفورت زحمت میکشم و الانم با 1امتیاز اختلاف صدر جدولم
پس آخرش از یه ژرمن دیگه خوردی... :27:
راجع به پیشنهاد رئال، به نظر من زود تصمیم نگیر؛(آخه احتمال اینکه دوباره همچین پیشنهادی داشته باشی، از طرف همون تیم، زیاد نیست...)
یه خورده سبک و سنگین کن؛ ببین خودت چی فکر می کنی...
فقط می تونم بگم مربیگری تو رئال با فرانکفورت زمین تا آسمون تفاوت دارن؛
تجربه کار تو یه تیم و لیگ جدید، با بازیکنای بزرگ، ...
وسوسه کننده س...
منیجر بدیش اینه که 3-4 فصل بازی میکنی یه کم مسخره میشه
رفتم چک کردم دیدم ونگر رفته،فرگوسن رفته،ردنپ رفته و خلاصه خیلی از سرمربیا دیگه نیستن
بازیکنای بزرگ بازنشست یا پیر میشن و خلاصه همه چی نو میشه و از نظر من این زیاد جالب نیست به همین خاطر من معمولا بیشتر از 4فصل یه سیو رو بازی نمیکنم و دوباره از اول شروع میکنم.
یه سیو رو فرانکفورت نگهداشتم محض تست رفتم رئال،وضعشون داغونه
40میلیون یورو ضرر دادن و تو جدول 13 هستن و 5تا بازیه دارن میبازن ولی خب تو اولین بازیم باهاشون 0-3 بردم
فقط نمیدونم ادامه بدم سیو رو یا برگردم دوباره فرانکفورت
منیجر بدیش اینه که 3-4 فصل بازی میکنی یه کم مسخره میشه
رفتم چک کردم دیدم ونگر رفته،فرگوسن رفته،ردنپ رفته و خلاصه خیلی از سرمربیا دیگه نیستن
بازیکنای بزرگ بازنشست یا پیر میشن و خلاصه همه چی نو میشه و از نظر من این زیاد جالب نیست به همین خاطر من معمولا بیشتر از 4فصل یه سیو رو بازی نمیکنم و دوباره از اول شروع میکنم.
یه سیو رو فرانکفورت نگهداشتم محض تست رفتم رئال،وضعشون داغونه
40میلیون یورو ضرر دادن و تو جدول 13 هستن و 5تا بازیه دارن میبازن ولی خب تو اولین بازیم باهاشون 0-3 بردم
فقط نمیدونم ادامه بدم سیو رو یا برگردم دوباره فرانکفورت
تا حدودی باهات موافقم که بعد چن فصل، دیگه بازیکنا و مربیای بزرگ میرن و یه سری بازیکنایی میان که عکس هم ندارن؛
در ضمن شاید روند بازی هم یکنواخت بشه؛
من خودمم معمولا اینطوریم و کم پیش میاد یه career بیشتر از 4، 5 فصل ادامه بدم؛
مثلا 4، 5 فصل مارسی، بعد دوباره یه سیو دیگه بارسا، بعد مثلا یه تیم از دسته 3 فرانسه (استراسبورگ)، بعدم خودم یه باشگاه درست می کنم و از صفر شروع می کنم...
تا همه ی اینها رو بازی کنم یه سالی میشه و ورژن جدید بازی هم میاد... :31:
+
به نظر من که اگه میخوای بری یه تیم دیگه، از نو شروع کن، نه اینکه ادامه ی این سیوت باشه...
سلام
اقایون یه پستی در مورد گزینه های بازی و اموزشش وجود نداره
من که گیج شدم این که من بازیکن میخرم و مالک رد کرد و بازیکن خریدم و رفتم مرحله نیمه نهائی و غیره یعنی چیییییی
یه پست اموزشی در مورد انواع گزینه های بازی نیستش
نکنه انلاین بازی میکنین اره؟
یه پستم در مورد اموزش بازی با کامپیوتر که چی به چیه رو بدین ممنون میشم
اینترنت دایال اپ بدبختانه نمیزاره خودم بگردم
شرمنده دوستام قربون مرامتون
سلام
من که گیج شدم این که من بازیکن میخرم و مالک رد کرد و بازیکن خریدم و رفتم مرحله نیمه نهائی و غیره یعنی چیییییی
نه راستش
اینجا همه تجربی یاد گرفتن
خود من از نسخه 2005 شروع به بازی کردم ولی هنوز بعضی چیزا رو تازه میبینم
علاوه بر این بلد بودن زبان رکن خیلی مهمیه چون اگه زبان بلد نباشی صددرصد به چم و خم بازی وارد نمیشی و نصف لذت بازی از دستت میره
آنلاین بازی کردن هم سریال نامبر میخواد که من به شخصه ندارم
سلام
سلام،
دوست عزیز از اون جایی که تو پست قبلیتون گفتین جای PES میخواین این بازی رو نصب کنین... باید بهتون بگم که اصلا سبک این دو تا بازی متفاوته؛
PES صرفا یه شبیه ساز فوتباله، یه چیزی مثل FIFA؛
ولی Fifa Manager کلا فرق می کنه و شما را جای یه مربی فوتبال قرار میده و ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد آموزش و این حرفا، واسه این بازی باید زبانت تا حدی خوب باشه چون بیشتر از هر چیزی تو بازی با متن انگلیسی سر و کار داری؛
اگه زبانت خوب باشه، داخل خود بازی یه بخش help قوی داره که خیلی میتونه کمکت کنه...
پ.ن. آنلاین هم بازی نمی کنیم...
Zlatan_ibra
09-08-2011, 00:44
آقا بخدا من تو عمرم بار اوله دارم این بازی رو میکنم و اگه انگلیسیم قوی نبود نمیتونسنم بازی کنم
ببخشید من چندتا سوال دارم
1-جرا تو ترانسفر هیچ بازیکنی بالای قدرت 70 به فروش نمیرسه و فقط پایین 70 هستن در حالی که با اینترم تا 88 هم هست اما با بلک پول نه.
2-چرا وقتی بازیکن میخرم که قدرتش 70 هست وقتی میارم تو تیم خودم پایینتر میاد قدرتش مثلا میشه 67
3-من هنوز personal life رو پیدا نکردم تنظیماتش کجاست میشه کامل توضیح بدین؟؟
4- فصل اول تو بلک پول عالی بودم و تونستم تیم را 9ام کنم اما بازیکنان خوبم رفتن الان هم 17ام هستن بازیکنا چرا رفتن؟؟؟
5- بازی ترینری چیزی نداری؟؟
میدونم خیلی سوال پرسیدم ممنون میشم جوابمو بدین
آقا بخدا من تو عمرم بار اوله دارم این بازی رو میکنم و اگه انگلیسیم قوی نبود نمیتونسنم بازی کنم
ببخشید من چندتا سوال دارم
1-جرا تو ترانسفر هیچ بازیکنی بالای قدرت 70 به فروش نمیرسه و فقط پایین 70 هستن در حالی که با اینترم تا 88 هم هست اما با بلک پول نه.
2-چرا وقتی بازیکن میخرم که قدرتش 70 هست وقتی میارم تو تیم خودم پایینتر میاد قدرتش مثلا میشه 67
3-من هنوز personal life رو پیدا نکردم تنظیماتش کجاست میشه کامل توضیح بدین؟؟
4- فصل اول تو بلک پول عالی بودم و تونستم تیم را 9ام کنم اما بازیکنان خوبم رفتن الان هم 17ام هستن بازیکنا چرا رفتن؟؟؟
5- بازی ترینری چیزی نداری؟؟
میدونم خیلی سوال پرسیدم ممنون میشم جوابمو بدین
سلام،
1. سوالتو نمی فهمم؛ اینو خونده بودی؟
2. واسه خاطر اینکه scout شما قوی نیست و فقط تونسته حدود قدرت اون بازیکنو بگه (مثلا 70، 75، 80، ...) در حالی که وقتی اون بازیکن میاد تیمتون شما امتیاز واقعیشو می بینید. اگه شما رو یه بازیکن کلیک راست کنین، اون بالا تقریبا کنار اسمش عکس یه ذره بین هست و مثلا نوشته 7، 8، 9، ... این واسه وقتیه که هنوز scout شما کامل نشناختتش و قدرتش رو تقریبی میگه... (اگه 10 از 10 بشه، امتیاز دقیق رو نشون میده...)
3. دوست من تو پست های قبلی هم بردیا گفتن؛ شما همون اول وقتی خواستی بازی رو شروع کنی، یه جایی ازت میپرسه که میخوای personal life باشه تو بازی که یا نه؛ شما هم احتمالا تیکشو ورداشتی... واسه خاطر همین personal life نداری؛ هیچ راهی هم نداره مگه اینکه دوباره از نو یه سیو جدید شروع کنی و این دفعه حواست باشه که با personal life بازی رو شروع کنی...
4. شاید قرار دادشون تموم شده بود و به عنوان بازیکن آزاد رفتن؛ شما می بایست تو طول فصل می رفتین تو بخش contracts و اون بازیکنایی که تو سال آخر قراردادشون بودن، باهاشون تمدید میکردی که اینطوری نشه؛
5. ترینر؟ من که فکر نکنم... اگه واسه خاطر پول اضافه میخوای یه راه ساده داره که اینجا توضیح دادم:
Zlatan_ibra
09-08-2011, 10:25
سلام
همه ی اینایی که شما گذاشتید را من خونده بودم اما اصلا اول بازی من گزینه ی private life یا مشابهش را ندارم تا تیکش رو نزنم
و منظور از سوال اولمهم اینه که تو ترانسفر مارکت همه ی بازیکنا که برای فروش هستن از قدرت 70 به پایینتر هستن 2 فصله که اینطوریه یعنی وقتی سرچ میکنی که مثلا بازیکن برای فروش از قدرت 71تا مثلا 80 هیچ بازیکنی نیست اما وقتی سرچ میکنی 70 تا 80 بازیکن برای فروش فقط تا قدرت 70 هست
سلام
همه ی اینایی که شما گذاشتید را من خونده بودم اما اصلا اول بازی من گزینه ی private life یا مشابهش را ندارم تا تیکش رو نزنم
و منظور از سوال اولمهم اینه که تو ترانسفر مارکت همه ی بازیکنا که برای فروش هستن از قدرت 70 به پایینتر هستن 2 فصله که اینطوریه یعنی وقتی سرچ میکنی که مثلا بازیکن برای فروش از قدرت 71تا مثلا 80 هیچ بازیکنی نیست اما وقتی سرچ میکنی 70 تا 80 بازیکن برای فروش فقط تا قدرت 70 هست
توی ترنسفر مارکت معمولا بازیکنایی هستن که توی لیست فروش قرار گرفتن یا فقط یه سال از قراردادشون باقی مونده و بازیکن حاضر به تمدید قراردادش نیست
اگه میخوای بازیکنای بالای 70 برو قسمت سرچ و اونجا بر اساس فاکتورایی که مد نظرته سرچ کن.
برای اون personal life هم وقتی یه سیو رو داری شروع میکنی،درست بعد ازینکه قسمت مربوط به کت و شلوار رو تعیین میکنی و میری صفحه بعدی،2تا گزینه توی صفحه جدید هستش
یکی اینکه دستیار مالی داشته باشیو خودت فقط روی مسائل فوتبالی تمرکز کنی و پایینیش اینه که personal life نداشته باشی.
اگر تیک گزینه دوم رو زده باشی دیگه نمیتونی کاریش کنیو باید یه سیو جدید شروع کنی ولی اگه تیکشو نزده باشی از مسیر زیر قابل دسترسیه
career......................personal life
آموزشای خود بازی رو هم بخونی بدک نیست،از کلیدای میانبر استفاده بکن تا توی وقتت صرفه جویی بشه
یه مشکلم من دارم
نمیدونم باگ هستش یا نه ولی توی نسخه های قبلی منیجر هم این مشکلو داشتم
وقتی فصل تموم میشه و آخر فصل بهترینای لیگ اعلام میشن بازیکن من به عنوان top rated player انتخاب میشه ولی توی قسمت فروش وسایل باشگاه برام میل میاد ازونجایی که هیچکدوم از بازیکنات موفق به کسب این عنوان نشدن پس آیتمایی که تو خریدی برای این بخش بی مصرفه و به خیریه اهدا میشه.
.
.
.
پی نوشت:با فرانکفورت قهرمان بوندسلیگا شدم در سومین فصل.
فصل اول پنجم شدم،فصل دوم سوم و فصل سوم هم اول شدم.
فکر نمیکردم که اول بشم ولی لورکوزن خیلی واداد توی هفته های آخر
miladborhani
09-08-2011, 13:28
بردیه همه ی بازی ها رو 3D میبینی یا Text Mode ؟
Zlatan_ibra
09-08-2011, 14:29
اقا خیلی ممنون
رفتم پیدا کردم گزینه دوم رو تیک زده بودم
حالا رفتم تو فیورنتینا و با پلی که از اون ترفند بدست آوردم باشگاه رو خریدم
الان خیلی پول دارم و میخوام یه تیم خفن بسازم
الان یعنی هر چی خرج کنم تموم نمیشه؟؟
و ا الان که باشگاه رو خریدم و اخراج نمیشم از تیمهای دیگه بهم پیشنهاد میاد؟؟اگه بیاد این باشگاهی رو که خریدم چی میشه؟؟
بردیه همه ی بازی ها رو 3D میبینی یا Text Mode ؟
نه من همیشه با text mode بازی میکنم چون 3d فقط وقت آدمو الکی میگیره
بعدشم تسلط آدم روی تیم و مسائل تاکتیکی روی TM به نظر من خیلی بیشتره
یه مشکلم من دارم
نمیدونم باگ هستش یا نه ولی توی نسخه های قبلی منیجر هم این مشکلو داشتم
وقتی فصل تموم میشه و آخر فصل بهترینای لیگ اعلام میشن بازیکن من به عنوان top rated player انتخاب میشه ولی توی قسمت فروش وسایل باشگاه برام میل میاد ازونجایی که هیچکدوم از بازیکنات موفق به کسب این عنوان نشدن پس آیتمایی که تو خریدی برای این بخش بی مصرفه و به خیریه اهدا میشه.
.
.
.
پی نوشت:با فرانکفورت قهرمان بوندسلیگا شدم در سومین فصل.
فصل اول پنجم شدم،فصل دوم سوم و فصل سوم هم اول شدم.
فکر نمیکردم که اول بشم ولی لورکوزن خیلی واداد توی هفته های آخر
باگ نیست؛
می دونی چیه، چن هفته مونده نموم بشه لیگ، ازت می پرسه احتمالش هست که فلان بازیکنت بشه بهترین بازیکن فصل؛ بعد ازت میخواد تعداد merchandise مشخص کنی؛
اینی که میگه باید بدی به خیریه، واسه خاطر اینه که بازیکنت نشده بهترین... یا اینکه اون تعدادی که سفارش دادی زیاد بوده و فروش نرفته...
قهرمانیت مبارک... :31:
پ.ن. اگه فرانکفورت ُ سالهای قبلی که تو بازی ورزشگاهشو داشت (commerzbank) می گرفتی حالش بیشتر بود...
خیلی استادیوم باحالی بود... (بازی ایران - پرتغال تو 2006 اونجا بود؛ 2 سال پیش هم مدونا کنسرت گذاشته بود اونجا که چمنش داغون شد و باعث شد بعد کلی سال، یکی از بازیهای بوندسلیگا بیفته عقب...)
پ.ن. 2. من همش 3d بازی می کنم و به نظر من تموم کیفش به همینه... :46:
اقا خیلی ممنون
رفتم پیدا کردم گزینه دوم رو تیک زده بودم
حالا رفتم تو فیورنتینا و با پلی که از اون ترفند بدست آوردم باشگاه رو خریدم
الان خیلی پول دارم و میخوام یه تیم خفن بسازم
الان یعنی هر چی خرج کنم تموم نمیشه؟؟
و ا الان که باشگاه رو خریدم و اخراج نمیشم از تیمهای دیگه بهم پیشنهاد میاد؟؟اگه بیاد این باشگاهی رو که خریدم چی میشه؟؟
یعنی چی تموم نمیشه؟
خب نوشته که چقدر پول دارین و طبیعتا هرچقدر خرج کنین، به همون مقدار ازش کم میشه...
+
وقتی که باشگاهو خریدین، دیگه اخراجی در کار نیست. منتها ممکنه تیم های دیگه بهتون پیشنهاد بدن، که در اون صورت شما باید اول باشگاهو بفروشین، بعد هم می تونین برین به اون تیم ها...
باگ نیست؛
می دونی چیه، چن هفته مونده نموم بشه لیگ، ازت می پرسه احتمالش هست که فلان بازیکنت بشه بهترین بازیکن فصل؛ بعد ازت میخواد تعداد merchandise مشخص کنی؛
اینی که میگه باید بدی به خیریه، واسه خاطر اینه که بازیکنت نشده بهترین... یا اینکه اون تعدادی که سفارش دادی زیاد بوده و فروش نرفته...
قهرمانیت مبارک... :31:
پ.ن. اگه فرانکفورت ُ سالهای قبلی که تو بازی ورزشگاهشو داشت (commerzbank) می گرفتی حالش بیشتر بود...
خیلی استادیوم باحالی بود... (بازی ایران - پرتغال تو 2006 اونجا بود؛ 2 سال پیش هم مدونا کنسرت گذاشته بود اونجا که چمنش داغون شد و باعث شد بعد کلی سال، یکی از بازیهای بوندسلیگا بیفته عقب...)
پ.ن. 2. من همش 3d بازی می کنم و به نظر من تموم کیفش به همینه... :46:
بابا بازیکنم شده بهترین بازیکن،من محض احتیاط رفتم چک کردم توی تمام لیستا
بازیکنم player of the year شده،best rated player هم شده.
آیتمایی که برای قهرمان شدن تیمم گرفتم توی انبار مونده ولی اونایی که مال بهترین بازیکن هستش رو ردمیکنه بره همیشه
استادیومش هنوز هم همون کومرزبانک هستش البته من ظرفیتشو از 51هزار رسوندم به 80هزار:دی
.
.
.
کلی پیشنهاد وسوسه انگیز داره برای بازیکنام میرسه که برای یه بازیکن 9ستارم 30میلیون یورو بهترین پیشنهاد بوده
بهترین مدافع راستم هم حاضر به تمدید قراردادش نیست و اینجاست که آینده نگری من جواب داده
میچل وایزر مدافع راست تیم ملی نوجوانان آلمان رو توی سن 16سالگی خریدم و 3سال تموم توی تیم رزرو باشگاه بهش بازی دادم تا الان لولش رسیده 77 و حالا وقت بازی دادن بهشه و بازیکن ازخود راضیم رو هم میفروشم:27:
3d مال من خرابه،بازیکنا استیل بازیکنای فوتبال دستی رو دارن،یعنی همشون دستاشون از 2طرف بازه:دی
بابا بازیکنم شده بهترین بازیکن،من محض احتیاط رفتم چک کردم توی تمام لیستا
بازیکنم player of the year شده،best rated player هم شده.
آیتمایی که برای قهرمان شدن تیمم گرفتم توی انبار مونده ولی اونایی که مال بهترین بازیکن هستش رو ردمیکنه بره همیشه
استادیومش هنوز هم همون کومرزبانک هستش البته من ظرفیتشو از 51هزار رسوندم به 80هزار:دی
.
.
.
کلی پیشنهاد وسوسه انگیز داره برای بازیکنام میرسه که برای یه بازیکن 9ستارم 30میلیون یورو بهترین پیشنهاد بوده
بهترین مدافع راستم هم حاضر به تمدید قراردادش نیست و اینجاست که آینده نگری من جواب داده
میچل وایزر مدافع راست تیم ملی نوجوانان آلمان رو توی سن 16سالگی خریدم و 3سال تموم توی تیم رزرو باشگاه بهش بازی دادم تا الان لولش رسیده 77 و حالا وقت بازی دادن بهشه و بازیکن ازخود راضیم رو هم میفروشم:27:
3d مال من خرابه،بازیکنا استیل بازیکنای فوتبال دستی رو دارن،یعنی همشون دستاشون از 2طرف بازه:دی
منظورم این بود که تا یکی دو سال پیش، استادیوم فرانکفورت رو به صورت واقعی و دقیق شبیه سازی شده داشته... (مثل آلیانس، وستفالن، ولتینس، المپیک برلین، ...)
+
من خودم همش لیگ رزروُ فعال میکنم واسه خاطر همین چیزا...
kiavash13
09-08-2011, 23:12
من یه مشکل دارم
خیلی از مسائل مدیریتی باشگاه برای من باز نیست
یعنی مثلا نمیتونم رو sponser کلیلک کنم
فقط مسائل فنیه
نمیشه یجوری تغییرش داد؟
باید بری تب آپشن،قسمت پرفرنس تب آپشنال اسکرین اونجا تیک مربوط به فایننس اسیستنت رو برمیداری
این بازیکنا چرا یوهو بدوم حرف خداحافظی میکنن؟
2تا هافبک دفاعی بالای 30سال داشتم که جفتشون خداحافظی کردن یوهو در حالی که قرارداد هم داشتم باهاشون
پی نوشت:بعضی وقتا بازی هنوز شروع نشده من محروم میشم از کنار زمین بدون اینکه هیچ کاری کرده باشم،حتی تو بازی های دوستانه تو کمپای تمرینی هم این اتفاق واسم افتاده
پی نوشت 2:من فصل قبل که بوندسلیگا رو گرفتم پرستیژم به 17-14 رسیده بود ولی این فصل چک کردم هنوز لیگ شروع نشده به 14-11 کاهش پیدا کرده
Zlatan_ibra
11-08-2011, 11:34
اقا من باشگاه رو خریدم بعد یه مدت فروختمش الان هم دیگه نمیتونم مربیگری کنم همینجور داره عکس دسته گلف نشون میده
کمک
خب فکر کنم باید صبر کنی تا یه پیشنهاد مربیگری واست برسه
در غیر این صورت بیکاریو باید بری گلف بازی کنی:دی
لول مربیگریت پایین هم باشه سخت بهت پیشنهاد داده میشه
من اون اول که میخواستم بازیو شروع کنم گزینه finance assisstantرو تیک زدم..در نتیجه الان قسمتهای sponser, stadium, budget برام خاموشه..پشیمونم..کسی راهی بلد نیس؟..میدونم راهی وجود نداره..به من بگید..این یارو خیلی شوته..همه بودجه تیمو به فنا داده..
M.Shirazi
13-08-2011, 00:17
یه دوستی گفته بود که بازیکنا هنگام 3d دستاشون بازه اون برای اینکه که احتمالا ویندوز شما 7 هست و شما بعد از نصب ویندوز کارت گرافیک نصب نکردین اگر دانلود کنید نصب کنید درست میشه
کسی میدونه که واسه آپدیت 3 کرک هست یا نه ؟
من اون اول که میخواستم بازیو شروع کنم گزینه finance assisstantرو تیک زدم..در نتیجه الان قسمتهای sponser, stadium, budget برام خاموشه..پشیمونم..کسی راهی بلد نیس؟..میدونم راهی وجود نداره..به من بگید..این یارو خیلی شوته..همه بودجه تیمو به فنا داده..
نقل قول پایینی رو بخون
.
.
.
.
.
باید بری تب آپشن،قسمت پرفرنس تب آپشنال اسکرین اونجا تیک مربوط به فایننس اسیستنت رو برمیداری
یه دوستی گفته بود که بازیکنا هنگام 3d دستاشون بازه اون برای اینکه که احتمالا ویندوز شما 7 هست و شما بعد از نصب ویندوز کارت گرافیک نصب نکردین اگر دانلود کنید نصب کنید درست میشه
کسی میدونه که واسه آپدیت 3 کرک هست یا نه ؟
من بودم که همچین مشکلیو داشتم
ممنون بابت راهنمایی
امشب درایورو دانلود میکنم ببینم چی میشه.
متاسفانه کرکی برای آپدیت 3 وجود نداره،حداقل اخرین باری که من چک کردم اینطوری بود.
این دیتابیس من هستش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم فولدر پرتره من هستش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینارو هرکسی دوست داشت دانلود بکنه و جایگزین بکنه واسه آپدیت نقل و انتقالات(اکثرش آپدیت شدست) و همچنین کادر فنی و مربی گری کل تیمای بوندسلیگا و بعضا لالیگا و سری آ و همچنین عکساشون
یادتون نره که بعد از جایگزین کردن فولدرا باید از طریق ادیتور دیتابیس رایت و سیو کنید تا تغییرات اعمال بشن
سلام داداش
اقا ممنون من بازی رو نصب کردم این ها رو هم دانلود کردم اما هنوز بازی رو شروع نکردم چون نتونستم اینها رو جائی بریزم یعنی همچین فولدری پیدا نکردم
ممنون میشم بگین کجا بریزم و اون ادیتور دیتابیس و ........ که گفتین یعنی چی؟
قربونتون برم
اقا کسی نیست جواب ما رو بده؟
سلام
اقا من یه مشکل دیگه هم برام بوجود اومده و وقتی بازی رو زدم شروع کنم پیغام داد پچ رو دانلود میکنی من دانلود و نصب کردم ولی حالا هی پیغام میده دیسک رو تو دی وی دی بزار؟
پچ هم پچ ورژن 101 بودش
سلام
اقا من یه مشکل دیگه هم برام بوجود اومده و وقتی بازی رو زدم شروع کنم پیغام داد پچ رو دانلود میکنی من دانلود و نصب کردم ولی حالا هی پیغام میده دیسک رو تو دی وی دی بزار؟
پچ هم پچ ورژن 101 بودش
سلام،
خب نباید دانلودش می کردی...
حالا دو تا راه داری؛
یا اینکه بازی رو uninstall کنی؛ بعد دوباره نصبش کنی...
یا که بگردی و کرک پچ 1 رو پیدا کنی و با همون کرکش کنی... (کرک آپدیت 1 تو همین تاپیک بچه ها گذاشتنش فکر کنم؛ یه سرچی بزن...)
سلام داداش
اقا ممنون من بازی رو نصب کردم این ها رو هم دانلود کردم اما هنوز بازی رو شروع نکردم چون نتونستم اینها رو جائی بریزم یعنی همچین فولدری پیدا نکردم
قربونتون برم
سلام
دوستان کسی نیست منو راهنمائی کنه
قربونتون برم این بردیا همیشه بودا حالا که من کار دارم نیستش
سلام داداش
قربونتون برم
فولدر دیتابیس توی جاییه که بازی رو نصب کردی
فولدر پرتره هم باید توی داکیومنت خودت،توی فیفامنیجر11،فولدر گرافیک،ساب فولدر پرتره ریخته بشه.
فولدر دیتابیس توی جاییه که بازی رو نصب کردی
فولدر پرتره هم باید توی داکیومنت خودت،توی فیفامنیجر11،فولدر گرافیک،ساب فولدر پرتره ریخته بشه.
سلام ممنون که جواب دادی اما جائی که من نصب کردم دوتا پوشه هستش به ترتیب
game--data--lov
fifasetup--
:ه تو هیچ کدوم از اینها پوشه دیتا بیس وجود نداره
خود پوشه دیتا هم محتویاتش با مال تو فرق داره اینا همش فاریله اما تو پوشه دیتا من پوشه هستش سه تا نه فایل
پرتره هم تو داکیومنت یه پوشه فیفا11 هستش که داخلش پوشه گرافیکی نیستش و فقط دوتا فایل هستش و اصلا پوشه نیستش
میشه یکم دقیق تر بهم بگی ممنونت میشم
ببین نگاه کن برای فولدر پرتره
میری توی داکیومنتت
فولدر FIFA MANAGER 11
بعد فولدر Graphics
توی فولدر گرافیک 11تا پوشه دیگه هستش از قبیل اسپانسر،استادیوم،دسکتاپ و ....
فولدر Portraits هم بین همین پوشه هاست که باید جایگزینش کنی
.................................................. .
برای فولدر دیتابیس هم باید بری به جایی که بازی رو نصب کردی
به طور مثال درایو C
فولدر Program Files
فولدر خود بازی که اسمش معمولا EA SPORTS هستش.بعدش میری توی فولدر FIFA MANAGER 11.
وارد این فولدر که میشی فولدرای زیادی هستش از قبیل:
clubfacilities.....data که سومین فولدر،اسمش دیتابیس هستش
توی این فولدر دیتابیس 3تا فولدر دیگه هستش به نامهای data و fixture و script و یه سری فایلای متفرقه.
دیتابیس من رو باید با کل فولدر دیتابیس جابجا بکنی بعد دوباره برمیگردی توی پوشه بازی و میری ادیتور بازی رو باز میکنی و رایت میکنی و بعدشم سیو.
ببین نگاه کن برای فولدر پرتره
میری توی داکیومنتت
فولدر FIFA MANAGER 11
بعد فولدر Graphics
توی فولدر گرافیک 11تا پوشه دیگه هستش از قبیل اسپانسر،استادیوم،دسکتاپ و ....
فولدر Portraits هم بین همین پوشه هاست که باید جایگزینش کنی
.................................................. .
برای فولدر دیتابیس هم باید بری به جایی که بازی رو نصب کردی
به طور مثال درایو C
فولدر Program Files
فولدر خود بازی که اسمش معمولا EA SPORTS هستش.بعدش میری توی فولدر FIFA MANAGER 11.
وارد این فولدر که میشی فولدرای زیادی هستش از قبیل:
clubfacilities.....data که سومین فولدر،اسمش دیتابیس هستش
توی این فولدر دیتابیس 3تا فولدر دیگه هستش به نامهای data و fixture و script و یه سری فایلای متفرقه.
دیتابیس من رو باید با کل فولدر دیتابیس جابجا بکنی بعد دوباره برمیگردی توی پوشه بازی و میری ادیتور بازی رو باز میکنی و رایت میکنی و بعدشم سیو.
بردیا جان ممنون اما اصلا فولدری به نام فیفا منیجر ندارم من
هت مخفی هم نبود
ببینم بازیو اصلا نصب کردی؟:دی
من به صورت دیفالت گفتم اسم فولدر فیفامنیجر11 هستش
بازیت مال این شرکتای ایرانیه؟
شاید اسم فولدر فیفامنیجر11 دستکاری شده
ببین فولدر دیتابیس من اینجاست درست جایی که بازی نصب شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=بردیا;6366591]ببینم بازیو اصلا نصب کردی؟:دی
[I[/QUOT
نه بابا برا من که از میهن دانلود دانلودش کردم اینطوریه
[QUOTE=بردیا;6366591]ببینم بازیو اصلا نصب کردی؟:دی
[I[/QUOT
نه بابا برا من که از میهن دانلود دانلودش کردم اینطوریه
سلام،
دوست عزیز گرفتی ما رو؟
این که FIFA 11 هست نه Fifa Manager 11...
+
تاپیک FIFA 11 :
:18:
............................
yikilmish
19-08-2011, 20:23
sسلام دوستان خوبم من دچار یه مشکل شدم الان فصل سوم هستم اما وقتی میخوام قسمت تقویم رو باز کنم هنگ میکنه گفتنی هستش که اول فصل سوم هستم در ضمن وقتی بازی رو شروع کردم آپدیت یک رو ریختم و اکثر patch های سایت managerfifa.com و en-fifam.com که به دردم میخورد رو ریختم ممنون میشم کمکم کنید
کرکتو عوض کن..ولی احتمالش هست سیوات بپره..یه بکاپ بگیر قبلش..
yikilmish
21-08-2011, 01:15
کدوم کرک رو بریزم اگه میشه لینکشو بدید
ممکنه سیوات بپره..بکاپ یادت نره
vohumana
22-08-2011, 21:59
سلام،
از اینجا می تونین اسکرین شات های FIFA Manager 12 رو ببینید:
yikilmish
29-08-2011, 21:52
lممنونم دوست من سپاس
lovelyboy342000
06-09-2011, 05:45
سلام دوستان.
بچه ها جوري ميشه بازيو ارجينال خريد؟ فيفا منيجر 12 رو ميگم. تا از شر كركو خيلي چيزاي مصخره كه اعصاب آدمو خورد ميكنه راحت شيم. من حاضرم 50 هزار تومن اول بدم ام ديگه خيالم راحت باشه. ممنون
Arrowtic
06-09-2011, 19:31
امروز من میخوام بازیو بخرم بریزم.یه سوال شما در طول فصل بازیکنات هی قوی میشن؟
قدیما که نسخه های قبلیو میزدم یه مشکل داشتم:من لیورپول بر میدارم معمولا.هیچ بازیکنی نبود که بخرم.یعنی خوباش نمیومدن و اونایی که حاضر بودن بیان از بازیکنا خودم ضعیف تر بودن!هافبک خوب میخواستم.
Ramin khuzestan
06-09-2011, 23:30
امروز من میخوام بازیو بخرم بریزم.یه سوال شما در طول فصل بازیکنات هی قوی میشن؟
قدیما که نسخه های قبلیو میزدم یه مشکل داشتم:من لیورپول بر میدارم معمولا.هیچ بازیکنی نبود که بخرم.یعنی خوباش نمیومدن و اونایی که حاضر بودن بیان از بازیکنا خودم ضعیف تر بودن!هافبک خوب میخواستم.
1.بله در طول فصل بازیکنا قویتر میشن البته به استعداد بازیکن هم مربوطه یعنی هرچی استعداد بیشتر باشه سرعت رشد و پیشرفت بازیکن بالاتره
2.منم این مشکل رو با چند تیم داشتم. راه حل:
فصل اول لیورپول رو به شکل معمولی ببند و نمیخواد یه تیم کهکشانی داشته باشی بعد اون تیم معمولی رو به جام برسون تا اعتباره تیمت بالا بره و بازیکنا جذب بشن
واسه فصل اول این بازیکنا جوان و خیلی مستعد هستن به لیورپول هم میان و حتما بخرشون
pastore_eden hazard_ ganso_conterao_alexis sanchez_Breno_Mamadou Sakho_Domenico Criscito
با خرید این بازیکنا هم تیمه جوان و با انگیزه ای داری هم اینکه تا 5 سال بعد آینده ی تیمت تضمین شده س
فصل بعدش هم بازیکنانی مثله toni kroos و jack wilshare و manuel nuer و thomas muller فوق العاده کارآمد هستن ولی فکر نکنم بتونی فصل اول جذبشون کنی
ببخشید اگه توی اسمه بازیکنا غلط املایی وجود داره ممکنه حافظه یاری نکرده باشه:11:
موفق باشی
Arrowtic
07-09-2011, 23:29
یه سوال:شما این بازیکنا رو از کجا می یابی؟
Ramin khuzestan
08-09-2011, 03:13
از دنیای واقعی فوتبال بازیکنان با استعداد رو مدنظر میگیرم و تجربه نشون داده توی بازیهای مدیریت قوتبال هم وقعا با استعداد هستن
Dark Shine
08-09-2011, 10:05
Transfer Update داره ؟
Arrowtic
08-09-2011, 19:07
من الآن بازیو نصبیدم.تیمو اینا رم انتخاب کردم ولی اصلا برا ترنسفر بودجه ندارم.هیچ کیو نمیتونم بخرم.میگه پول نداری.چه کنم؟
ویرایش:خودم فهمیدم درست شد.
حالا من چه کنم؟بازیکن بخرم؟
چطوری تو line up تیم مشخص کنم کدوم بازیکن کدوم بازیکن حریفو بگیره؟
Arrowtic
08-09-2011, 20:19
درضمن salary من منفیه چرا؟هیچ بازیکنیم نخریدم!(فصل خرید و فروش هم تموم:41:)
مشکل بزرگ:اولین بازی لیگ افتاده با آرسنال:41: نصف تیمم خستن!چیکارشون کنم نمیشه بدون اونا برم تو زمین.از جرارد بگیر تا kuyt و ... .نتایج بازی های دوستانم: اولی صفر صفر دومی 3 صفر بردم سومی 2 صفر بردم چهارمی با Watfurd 3 صفر بردم آخریم با lusuna چنین چیزی 3 صفر بردم.نصف گلامو کلا Kuyt که خستس زد.یه یا یک هفته تا بازی با آرسنال مونده.بینشم هیچ بازی ندارم.
Alireza.M67
09-09-2011, 13:47
درضمن salary من منفیه چرا؟هیچ بازیکنیم نخریدم!(فصل خرید و فروش هم تموم:41:)
مشکل بزرگ:اولین بازی لیگ افتاده با آرسنال:41: نصف تیمم خستن!چیکارشون کنم نمیشه بدون اونا برم تو زمین.از جرارد بگیر تا kuyt و ... .نتایج بازی های دوستانم: اولی صفر صفر دومی 3 صفر بردم سومی 2 صفر بردم چهارمی با Watfurd 3 صفر بردم آخریم با lusuna چنین چیزی 3 صفر بردم.نصف گلامو کلا Kuyt که خستس زد.یه یا یک هفته تا بازی با آرسنال مونده.بینشم هیچ بازی ندارم.
من مشکلی خستگی رو اینجوری حل میکنم که هر روز که بازی دارم به کل تیم Recovery light میدم .
Arrowtic
09-09-2011, 13:53
چطوری؟چی هست؟
میتونی بری توی قسمت Training،اونوقت به تیمت ریکاوری بدی.من اون موقع که وضع تیمم خرابه 90 درصد ریکاوری میدم 3روزه بازیکنام سرحال میان
Arrowtic
09-09-2011, 19:23
این recover چطوریه؟منظورتون اینه درصدو کم کنم؟10 درصد رو کجا بدم؟
چطوری تو line up تیم مشخص کنم کدوم بازیکن کدوم بازیکن حریفو بگیره؟
تو اصلا خودتو درگیر درصد نکن..توی training از منوی سمت راست..توی لیست تمرینات، recovery light رو وقتی بازیکنات از بازیهای ملی برمیگردن یا توی یه هفته دو تا بازی داری بزار. زمان مناسب هم براش اول هفته یا بعد از انجام بازی وسط هفتست.
برای یارگیری هم توی first team یه قسمتی به اسم tactic داره که توی اونم یه گزینه ای هست که بازیکنای خودت و حریفو توی زمین نشون میده..بازیکنی که میخوایو از تیم خودت بگیرو به اصطلاح drag and drop کن روی بازیکن حریف..بازیکنای گرفته شده هم با شماره هایی که کنارشون مینویسه مشخص میشن. پیشنهاد خود من اینه که مهاجم نوک یا بازیساز حریفتو بگیری..این که همشونو مارک کنی کیفیت دفاعیتو پایین میاره.
t.sunami
11-09-2011, 14:24
سلام! فیفا منیجر 12 کی میاد؟؟ به تقویم ما میشه کی؟ تاپیکش زده نشده؟؟
M.Shirazi
11-09-2011, 14:55
واقعا واسه پچ 3 هیچکس کرکی سراغ نداره ؟
تاریخ انتشار نسخه بعدی، 21 اکتبر برابر با 29 مهر اعلام شده..
MCSE MAN
13-09-2011, 22:53
بچه ها كسي همچين ركوردي داره؟؟:31:
اين قسمت از عكس منظورمه:
CURRENT STREAKS
t.sunami
14-09-2011, 13:35
اون seasen so far و اون یکی چی هست؟؟؟
بچه ها كسي همچين ركوردي داره؟؟:31:
اين قسمت از عكس منظورمه:
CURRENT STREAKS
من 50 تا رفته بودم یه زمانی..
offlineinternet
20-09-2011, 22:44
دوستان من این بازی رو امروز اینترنتی رسیده دستم
الان تو این مثل قبلی یهو مارو میندازه از تیم بیرون یا نه؟
این آپدیت ها برا چی هست و چیکار میکنه؟
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
آهان راستی بعضی موقع ها یه دقعه چند روز میره جلو
چطوری میشه کاریش کرد که همیشه یک روز بیشتر نره
آقا برا ریکاوری و فینینس خیلی مهمه ؟
MCSE MAN
21-09-2011, 09:52
دوستان من این بازی رو امروز اینترنتی رسیده دستم
الان تو این مثل قبلی یهو مارو میندازه از تیم بیرون یا نه؟
این آپدیت ها برا چی هست و چیکار میکنه؟
آهان راستی بعضی موقع ها یه دقعه چند روز میره جلو
چطوری میشه کاریش کرد که همیشه یک روز بیشتر نره
آقا برا ریکاوری و فینینس خیلی مهمه ؟
شما اگه فقط مدیر تیم رو انتخاب کنبد،بله با نتایج ضعیف اخراج میشید ولی اگه گزینه مالکیت باشگاه رو بزنید،نه
آپدیت ها رو نمیدونم،چون از همون اول با آپدیت 2 بازی کردم ولی حتما یه سری ضعف های جزئی رو برطرف کردن و نقل انتقالات رو آپدیت
درباره جلو رفتن خودکار روزها باید برم بازی رو یه نگاهی بندازم که کجا میشه تنظیمش کرد ولی 1روز 1 روز خیلی اعصاب خورد کنه!! من خودم اگه تو اون روزهای وسط کاری داشته باشم،علامت ظربدر که کنسل میکنه رو میزنم
خوب فیتنس برای بدن سازی تیمه و باعث میشه بازیکن ها هم کمتر مصدوم شن و هم تو بازی ها دیرتر خسته شن. ریکاوری هم بعضی وقتا باید انجام شه تا تیم از خستگی در بیاد. مخصوصا زمان هایی که تعداد بازی های تیم زیاد میشه و همه بازیکنا خسته ان
offlineinternet
21-09-2011, 19:30
شما اگه فقط مدیر تیم رو انتخاب کنبد،بله با نتایج ضعیف اخراج میشید ولی اگه گزینه مالکیت باشگاه رو بزنید،نه
آپدیت ها رو نمیدونم،چون از همون اول با آپدیت 2 بازی کردم ولی حتما یه سری ضعف های جزئی رو برطرف کردن و نقل انتقالات رو آپدیت
درباره جلو رفتن خودکار روزها باید برم بازی رو یه نگاهی بندازم که کجا میشه تنظیمش کرد ولی 1روز 1 روز خیلی اعصاب خورد کنه!! من خودم اگه تو اون روزهای وسط کاری داشته باشم،علامت ظربدر که کنسل میکنه رو میزنم
خوب فیتنس برای بدن سازی تیمه و باعث میشه بازیکن ها هم کمتر مصدوم شن و هم تو بازی ها دیرتر خسته شن. ریکاوری هم بعضی وقتا باید انجام شه تا تیم از خستگی در بیاد. مخصوصا زمان هایی که تعداد بازی های تیم زیاد میشه و همه بازیکنا خسته ان
خوب من تو نسخه سال ۲۰۱۰ که بازی میکردم یک سال که تو بارسا بودم و نتایج هم عالی
تیم در حدی بود که به رعال ۶ تا گل زدم و همه جامها رو درو کردم و اصلا نه مساوی و نه باخت ولی اخر انداحتم بیرون
حتی باشگاه رو خریدم {آلبته رمز پول رو زدم}:31:
ولی بازم انداخت بیرون
حالا تازه امشب میخوام شروع کنم بازی رو
اومیدوارم نندازه بیرون
راستی شماها تا حالا شده ۴ تا از بچه هاتون بیان تو تیم ملی اسپانیا بازی کنن :31:{همزمان}
یا شده از کمپ هایی که تو شهرهای دیگه میسازین{مثلا ایرانش} بازیکنن ایرانی بیاری و تیم ملی شو بسازی{ هر ۱۱ تا بازیکن اصلی رو خودت ساخته باشی}
البته اینا با یک سال حاصل نمیشه
باید حدود ۱۰ سال از بازی جلو رفته باشید:27:
ببین خیلی این بازی رو دوست دارم
فکر کنم از ۲۰۰۷ تا الان همه سریها رو بازی کردم
خیلی حال میده
فقط مشکلم همین روزش هست و این که نندازه بیرون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
MCSE MAN
21-09-2011, 20:41
خوب من تو نسخه سال ۲۰۱۰ که بازی میکردم یک سال که تو بارسا بودم و نتایج هم عالی
تیم در حدی بود که به رعال ۶ تا گل زدم و همه جامها رو درو کردم و اصلا نه مساوی و نه باخت ولی اخر انداحتم بیرون
حتی باشگاه رو خریدم {آلبته رمز پول رو زدم}:31:
ولی بازم انداخت بیرون
حالا تازه امشب میخوام شروع کنم بازی رو
اومیدوارم نندازه بیرون
راستی شماها تا حالا شده ۴ تا از بچه هاتون بیان تو تیم ملی اسپانیا بازی کنن :31:{همزمان}
یا شده از کمپ هایی که تو شهرهای دیگه میسازین{مثلا ایرانش} بازیکنن ایرانی بیاری و تیم ملی شو بسازی{ هر ۱۱ تا بازیکن اصلی رو خودت ساخته باشی}
البته اینا با یک سال حاصل نمیشه
باید حدود ۱۰ سال از بازی جلو رفته باشید:27:
ببین خیلی این بازی رو دوست دارم
فکر کنم از ۲۰۰۷ تا الان همه سریها رو بازی کردم
خیلی حال میده
فقط مشکلم همین روزش هست و این که نندازه بیرون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
خوب پس همون اول كه ميري تو بازي،گزينه مالكيت باشگاه رو انتخاب كن كه اين مشكلات رو نداشته باشي
قبلا با text mode در حالت normal چند دور با تيم هاي مختلف بازي ميكردم،تازه چند وقته شروع كردم بازي 3D و در حالت world class
من با رم تو حالت world class اين مقام ها رو گرفتم:
سال اول: قهرماني جام حذفي و يورو ليگ
سال دوم: قهرماني ليگ
سال سوم: قهرماني ليگ
سال چهارم:قهرماني ليگ
سال پنجم: قهرماني ليگ و جام باشگاه ها
سوپر جام هم چند بار بردم
اين فصل سعيم اينه كه همه جام ها رو ببرم:31:
بيايد بازيكن هايي كه برامون عالي كار ميكنن رو معرفي كنيم.يادتون باشه اينا رو هروقت تونستيد بخريد چون هميشه و تو همه دوره هايي كه بازي كردم اينا عالي بودن:
Andrew Carrol - Edison Cavani - Diego
من با اينا همه تيما رو بيچاره كردم:31:
offlineinternet
22-09-2011, 10:48
خوب من ترکیب پارسالم این بود
پتر چک
گرت بیل پیکه ویدیچ الوز
جرارد
ژاوی فابرگاس
مسی . رونالدو
رونی
MCSE MAN
24-09-2011, 20:52
دوستان نظرتون درباره اين عكس چيه؟:21:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچه ميكنه اين تيم:31:
shahin_mp3
24-09-2011, 21:45
خوب من ترکیب پارسالم این بود
پتر چک
گرت بیل پیکه ویدیچ الوز
جرارد
ژاوی فابرگاس
مسی . رونالدو
رونی
ديگه چي ميخواي كاسياس و مي گذاشتي دروازه بان :31:
t.sunami
25-09-2011, 20:45
به نظر من تمام کیف منیجر اینه که شما یه تیم خودت بسازی و از رده های پایین بیاریش بالا و به جای اینکه بری هرچی بازیکن تاپ هست جمع کنی جک جوون های بااستعداد رو با قیمت پایین بیاری و پرورششون بدی.
================
کی قراره تاپیک مربوط به منیجر 12 رو بزنید.مگه قرار نیست اخر این ماه بیاد؟؟
MCSE MAN
25-09-2011, 21:19
به نظر من تمام کیف منیجر اینه که شما یه تیم خودت بسازی و از رده های پایین بیاریش بالا و به جای اینکه بری هرچی بازیکن تاپ هست جمع کنی جک جوون های بااستعداد رو با قیمت پایین بیاری و پرورششون بدی.
================
هر كسي يجوري حال ميكنه ولي مطمئنا آدم وقتي يه تيم رو پيشرفت ميده خيلي لذت بخشه. حالا ممكنه يكي يه تيم رو از دسته 2 بياره دسته 1 و جرو مدعي ها كنه و كيف كنه و يكي هم مثل من يه تيم سطح 2-3 اروپا مثل آ.اس.رم رو بگيره و تبديلش كنه به بهترين تيم جهان
اگه كسي ميخواست تاپيكشو بزنه تا حالا زده بود. هر كي اخبار ازش داره تاپيكشو بزنه ما هم خوشحال ميشيم
Ramin khuzestan
25-09-2011, 21:28
================
آره اگه تیم بسازی و خودت زحمت بکشی واسه تیم شاید جذاب تر باشه ولی آدم تا بیاد تیمشو برسونه دسته 1 نسخه ی بعدیه بازی میاد:31:
======
در مورد اون عکس که دوستمون گذاشته انصافا فیفا منیجر خیلی از فوتبال منیجر ساده تره من که تا حالا نتونستم توی فوتبال منیجر اینجوری نتیجه بگیرم ولی توی فیفا تا دلتون بخواد از این نتیجه ها گرفتم حتی یکبار 17 بازی اول به هیچ تیمی زیر 7 تا نزدم بعدش هم سریع بازیو پاک کردم:18:
t.sunami
26-09-2011, 23:00
آره اگه تیم بسازی و خودت زحمت بکشی واسه تیم شاید جذاب تر باشه ولی آدم تا بیاد تیمشو برسونه دسته 1 نسخه ی بعدیه بازی میاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم همیشه یه تیم توی لیگ برتر انگلیس میسازم! و سال اول هم چندتا بازیکن اینده دار میارم و ستارشون میکنم! و کم کم توی فصول اینده تیمو پیشرفت میدم.ممکنه سال اول رتبم 10 بشه ولی توی 2 سال بعدش حتما توی مدعیان هستم:31:
B U L U T
27-09-2011, 00:59
من سال اول مدعي هستم
ولي وقتي مياي از دسته 5 يا 6 به يك بعد 6 سال اجازه نميده بازيكن هاي بزرگ رو بخري كه ادم خيلي دلسرد ميشه
t.sunami
28-09-2011, 21:56
بابا یکی تاپیک منیجر 12 رو بزنه دیگهههههههههههه:19:
offlineinternet
01-10-2011, 08:52
میخواین یه رمز پول بهتون بدم کف کنید
هر کی خواست بگه {البته هیچ برناهمه ای نیاز نداره}
من هم این جوری نیست که جوون پرورش ندم
الان یه دربازبان ایرانی دارم که توپه
حتما عکسشو میذارم ببینید حالشو ببرید
B U L U T
01-10-2011, 09:00
حتما عکسشو میذارم ببینید حالشو ببرید منظورت اون خونه هست house -12000000
اگه ميتوني اينو پيدا كن
MCSE MAN
01-10-2011, 10:27
حتما عکسشو میذارم ببینید حالشو ببرید
اینجوری که عشق و حال بازی میپره!! اینکه آدم خودش برنامه ریزی کنه و پول جمع کنه قشنگه
کم کم باید آماده شیم برای گرفتن Fifa manager 12 :31:
t.sunami
01-10-2011, 21:08
29ام مهر میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای بابا تاپیک manager 12 رو بزنید دیگه :19:
danial86
04-10-2011, 16:57
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.