ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA Manager 11

صفحه ها : 1 [2] 3

وین رونی
30-11-2010, 18:34
تو هم گذاشتی مارو سرکاررفیققق.اونیکه شما میگی اینه :start without staff

نه رفیق خدا نکنه بخواهیم شما رو سر کار بذاریم.
شما این عکس رو در مرحله اول گرفتی؟نمی دونم چرا مرحله اول من و شما با هم متفاوته
در عکس زیر اگه شما تیک گزینه own a club را نزنی گزینه play with sack سمت راست روشن میشه
البته در عکس شما هم چنین گزینه ای است اما با کمی تفاوت با عکس من
البته ببخشید من نتونستم مستقیم از بازی عکس بگیرم و با موبایل عکس گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فهمیدم چرا گزینه های منو شما فرق میکنه
فکر کنم چون شما بالای صفحه گزینه paly a career را تیک زدید و من گزینه club manager یا club and national manager را تیک می زنم اون مورد اشاره فرق می کنه

Alex Fera
01-12-2010, 12:33
میشه یه جای دیگه آپ کنی؟

اینم از یه جای دیگه قابل شما رو نداره مجتبی جان:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

B U L U T
01-12-2010, 20:23
حال کنید اون بازیکن پایینی رو فقط استعداد رو ببینید!

وین رونی
01-12-2010, 21:44
خوب چرا نمی ذاریش تو ترکیب اصلی؟
من تا به حال چنین استعدادی ندیدم.چی بشه در آینده
اگه نگهش داری یه سود داره اگه بفروشیش هم سود.دو سر سوده

medhi121
02-12-2010, 13:04
سلام منم خیلی این بازی را دوست دارم ولی تو نسخه قبلی این اشکالاتا داشت : 1-بعضا دروازبانا به جای مهاجم تعویض میکرد و در خط حمله میذاشت 2-تو لیست بهترین گلزنان به عنوان مثال دروازبان یه تیم تو سطر جدول با 15 گل بود که چنین چیزی محاله3- فقط جام ملتهای اروپا و امریکا را داشت 4-
:10:

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

سلام منم خیلی این بازی را دوست دارم ولی تو نسخه قبلی این اشکالاتا داشت : 1-بعضا دروازبانا به جای مهاجم تعویض میکرد و در خط حمله میذاشت 2-تو لیست بهترین گلزنان به عنوان مثال دروازبان یه تیم تو سطر جدول با 15 گل بود که چنین چیزی محاله3- فقط جام ملتهای اروپا و امریکا را داشت
:10:

danial86
02-12-2010, 14:50
سلام منم خیلی این بازی را دوست دارم ولی تو نسخه قبلی این اشکالاتا داشت : 1-بعضا دروازبانا به جای مهاجم تعویض میکرد و در خط حمله میذاشت 2-تو لیست بهترین گلزنان به عنوان مثال دروازبان یه تیم تو سطر جدول با 15 گل بود که چنین چیزی محاله3- فقط جام ملتهای اروپا و امریکا را داشت
هاااا!ای که گفتی یعنی چههه!!؟؟
تو چه بازی رو میگی؟آخه اینا که میگی واسه من پیش نیومده.در ضمن آدم عاقل خودش با توجه به نیازش تعویض میکنه!!
در مورد جام ملتها فکرکنم الان هم فقط این دو تا باشه.تا الان که من همینها رو دیدم.

Alex Fera
03-12-2010, 13:07
مسعود دادا اینو از تو کمپت پیدا کردی یا خریدیش؟

وین رونی
03-12-2010, 21:31
آقا مسعود اگه این بازیکن را سرچ کنیم می تونیم بخریمش؟

B U L U T
03-12-2010, 21:51
مسعود دادا اینو از تو کمپت پیدا کردی یا خریدیش؟
کمپ

آقا مسعود اگه این بازیکن را سرچ کنیم می تونیم بخریمش؟
فکر نکنم

yikilmish
13-12-2010, 16:11
بابا خيلي عقبيد آپديت دوم هم اومد ها

aaa1990
14-12-2010, 03:21
من آپدیت دوم رو هم ریختم ولی نمیتونه save های من رو load کنه...میگه مشکل از ورژن بازیه...ولی من بازی رو بعد از نصب پچ save کردم...قبلش save نداشتم.....نمیدونم فهمیدین چی گفتم یا نه:31:

masoud93
16-12-2010, 18:50
نسخه ریپک (کم حجم) این بازی رو برای دانلود می خواستم.

راستی این قشنگ تره یا فوتبال منیجر ؟

ممنون.

ali-u
20-12-2010, 13:11
باسلام يه سوال داشتم

تو اواسط بازي مي خوام بازي كن جذب كنم موقع قرار داد نوشته زير مي اد

the board of directors will not approve this deal since you might be exceeding your transfer budget .......

كسي راه حلي براي افزايش بودجه transfer budge داره

با تشكر

xero.1992
22-12-2010, 00:46
بچه ها چند تا پچ برای بازی اومده ؟
میشه لطف کنید لینکشو بزارید

ممنون بسیار :40:

rose_cute720
23-12-2010, 12:29
من آپدیت دوم رو هم ریختم ولی نمیتونه save های من رو load کنه...میگه مشکل از ورژن بازیه...ولی من بازی رو بعد از نصب پچ save کردم...قبلش save نداشتم.....نمیدونم فهمیدین چی گفتم یا نه:31:

شما کرک آپدیت 2 رو از کجا آوردی ؟

اگه میشه لینکشو بذار

---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------

باسلام يه سوال داشتم

تو اواسط بازي مي خوام بازي كن جذب كنم موقع قرار داد نوشته زير مي اد

the board of directors will not approve this deal since you might be exceeding your transfer budget .......
كسي راه حلي براي افزايش بودجه transfer budge داره

با تشكر

تو فصل اول که کلا" بودجه زیادی بهت نمیدن برای نقل و انتقال و اگه بخوای باید بازیکن بفروشی که این تو فصل اول خیلی سخته متاسفانه این یکی از نقصای بازیه به هر حال میتونی از قسمتای دیگه مثل حقوق بازیکنا بودجه بگیری برای خرید بازیکن که اینم خیلی زیاد نمیشه و مشکلات خودشو داره . اگه از من میشنوی فصل اول باید بی خیال بازیکن خریدن بشی :41:

---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------

بچه ها چند تا پچ برای بازی اومده ؟
میشه لطف کنید لینکشو بزارید

ممنون بسیار :40:

دو تا پچ رسمی اومده ولی من تا به حال کرکی برای این 2 تا پچ پیدا نکردم . پس فایده ای نداره تا کرک نداشته باشه

rose_cute720
23-12-2010, 12:40
تو چه بازی رو میگی؟آخه اینا که میگی واسه من پیش نیومده.در ضمن آدم عاقل خودش با توجه به نیازش تعویض میکنه!!
در مورد جام ملتها فکرکنم الان هم فقط این دو تا باشه.تا الان که من همینها رو دیدم.

ایشون درست میگن تو فیفا منیجر 11 هم برای من اتفاق افتاد که جو هارت دروازه بان من سیتی (تیم حریفم ) به جای آدبایور اومد تو زمین (وسطای بازی) . این اشتباهات بازی رو از واقعیت دور میکنه و مسخره میکنه

aaa1990
25-12-2010, 20:40
شما کرک آپدیت 2 رو از کجا آوردی ؟

اگه میشه لینکشو بذار

این آپدیت ها اصلا کرک نمیخواد.فکر کنم چند صفحه قبل دوستان توضیح دادن...من تو آپدیت 1 مشکل سیو نداشتم...احتمالا اینم یک راه برای شناختن بازی های غیراصلی باشه.
ولی آپدیت 2 واقعا عالیه...بازی رو کلا عوض میکنه.
-

xero.1992
26-12-2010, 00:13
این آپدیت ها اصلا کرک نمیخواد.فکر کنم چند صفحه قبل دوستان توضیح دادن...من تو آپدیت 1 مشکل سیو نداشتم...احتمالا اینم یک راه برای شناختن بازی های غیراصلی باشه.
-

اقا نصب نکنیم بازی با سیو هامون پر پر بشه ؟! :31:

rose_cute720
28-12-2010, 13:01
-

حالا هی من میگم کرک میخواد شما میگی نمی خواد .

آپدیت 2 رو ریختم و 5 ساعت بازی کردم بعد سیو کردم حالا دیگه لود نمیشه میگه این سیو تو این ورژن لود نمیشه

rose_cute720
28-12-2010, 13:13

آپدیت کرک لازم داره

بهزاد_mb
30-12-2010, 12:07
لینک مستقیم update 2 واسه FIFA MANAGER 11

ولی منم save میکنم ارور همین دوست بالایی رو میده
راه حل چیه؟
کرک جدید می خواد؟

aaa1990
31-12-2010, 21:44
من تو فروم های خارجی هم چیزی درباره ی این مشکل پیدا نکردم.

Download Master
01-01-2011, 22:52
دوستان عزیز سلام
به عنوان کسی که از FIFA MANAGER 2002 تا الان تمام FIFA MANAGER ها رو بازی کرده باید اقرار کنم امسال Football Manager 2011 (ساخت شرکت Sega ) گوی سبقت رو به شدت ربوده.
حتما این بازی رو یه بار بازی کنید تا تفاوت رو متوجه بشید. متاسفانه Fifa manager از نسخه 2007 تا الان در حال در جا زدنه. به قول یکی از سایتای معتبر بازی (فکر کنم Euro Gamer بود ) داره Theme بازی رو عوض میکنه ولی موتور بازی فقط شاید اندکی بهینه بشه.
مشکلات خیلی زیادی تو این سری وجود داره. مخصوصا در نحوه بازی تیم ، کمبود تاکتیک ها ، کمبود گزینه های مربوط به ارتباط با بازیکنا (محدود به چند دیالوگ بسیار تکراری و مشخص کردن هدف ) یا یه مثال خیلی واضحش اختلاف شدید نتیجه در حالت 3D و حالت Text Mode , ...
این یه توصیه دوستانست فقط برای یکبار هم که شده Football Manager 11 رو بازی کنید تا از لذت مربیگری با خبر بشید.در همین حد به شما بگم منی که سالهای سال دارم Fifa manager بازی میکنم بعد از 10 ساعت بازی هنوز به بازیهای شروع فصل نرسیدم.
خلاصه گفتن از ما بود.اصلا و ابدا قصد تخریب این بازی رو نداشتم به نظر من اگه برای بار اوله میخواید بازی کنید FIFA Manager گزینه بهتریه چون یادگیری و ارتباط باهاش بهتره. راستی کار تو Football Manager بیشتر به عنوان سرمربیه تا درست کردن استادیوم و امکانات و ... و کاملا جنبه آموزشی داره. کل بازیکنا با ایجنتها و تمام سر مربیان و مربیان و مشاوران باشگاهایی که حضور دارند. (مثل کارانکا و زیدان در رئال ) کاملا Licence شدست.

فوتبال فقط FIFA 11 و Manager فقط Football Manager 11

B U L U T
02-01-2011, 11:39
دوستان عزیز سلام
به عنوان کسی که از FIFA MANAGER 2002 تا الان تمام FIFA MANAGER ها رو بازی کرده باید اقرار کنم امسال Football Manager 2011 (ساخت شرکت Sega ) گوی سبقت رو به شدت ربوده.
حتما این بازی رو یه بار بازی کنید تا تفاوت رو متوجه بشید. متاسفانه Fifa manager از نسخه 2007 تا الان در حال در جا زدنه. به قول یکی از سایتای معتبر بازی (فکر کنم Euro Gamer بود ) داره Theme بازی رو عوض میکنه ولی موتور بازی فقط شاید اندکی بهینه بشه.
مشکلات خیلی زیادی تو این سری وجود داره. مخصوصا در نحوه بازی تیم ، کمبود تاکتیک ها ، کمبود گزینه های مربوط به ارتباط با بازیکنا (محدود به چند دیالوگ بسیار تکراری و مشخص کردن هدف ) یا یه مثال خیلی واضحش اختلاف شدید نتیجه در حالت 3D و حالت Text Mode , ...
این یه توصیه دوستانست فقط برای یکبار هم که شده Football Manager 11 رو بازی کنید تا از لذت مربیگری با خبر بشید.در همین حد به شما بگم منی که سالهای سال دارم Fifa manager بازی میکنم بعد از 10 ساعت بازی هنوز به بازیهای شروع فصل نرسیدم.
خلاصه گفتن از ما بود.اصلا و ابدا قصد تخریب این بازی رو نداشتم به نظر من اگه برای بار اوله میخواید بازی کنید FIFA Manager گزینه بهتریه چون یادگیری و ارتباط باهاش بهتره. راستی کار تو Football Manager بیشتر به عنوان سرمربیه تا درست کردن استادیوم و امکانات و ... و کاملا جنبه آموزشی داره. کل بازیکنا با ایجنتها و تمام سر مربیان و مربیان و مشاوران باشگاهایی که حضور دارند. (مثل کارانکا و زیدان در رئال ) کاملا Licence شدست.

میگن تیم ایران هم کاملا لایسنس هست!

Alex Fera
03-01-2011, 10:48
میگن تیم ایران هم کاملا لایسنس هست!

چرتو پرت میگن به جز نکونام و شجایی همه الکین

anon85
04-01-2011, 06:04
دوستان عزیز سلام

سلام،
بدون اينكه بخوام وارد اين بحث قديمي FIFA Manager/Football Manager بشم، به عنوان كسي كه 8 ساله FIFA Manager بازي مي كنم بايد بگم كه نقطه ي قوتش نسبت به ساير بازي هاي مشابه به نظر من بخش 3D شه كه هر چند باگ هم توش هميشه بوده ولي به خاطر استفاده از موتور شبيه ساز سه بعدي فيفا از اين نظر از بقيه ي بازي ها جلو تره...
به هر حال اين نظر من بود، چون خودم به شخصه با اين قسمت از بازي خيلي حال مي كنم...
(فك كن: دست به سينه نشستي پشت مانيتور و داري حال مي كني وقتي مي بيني تيمت داره مو به مو تاكتيك ها تو اجرا مي كنه...) :3:

Ali.Mirzaie
04-01-2011, 22:27
آقا سلامی چو بوی خوش فیفا... به فیفا بازان خفن...

(الان اینا پاچه خواری بود!!!)
الان تازه فیفا منیجیر 11 و گرفتم. لینک آپدیت ها و پچهای رسمی و لطف مکنین!!! یا لااقل صفحه اول تاپیک آپدیت کنین آدمی مثل من که کلاً زیاد وقت نداره اینجا باید دو روز بگرده اینارو پیدا کنه.

اینجوری خلاصه.

ایول:20:

rz21
05-01-2011, 22:36
من خیلی وقت هست که دیگه بازی نمیکنم.2 ماهی میشه!منم فعلا میخواهم کوچ کنم برم به سمت فوتبال منیجر.
راستی این نظر سنجی را ساتختم بدون عضویت بیایید و رای بدید:

medhi121
07-01-2011, 13:37

1-ادم عاقل میتونه بره تو گزینه ی staff و مشخص کنه که به عنوان مثال کمک مربی در حین بازی تعویضا را انجام بده که بعضا اشتبا هم میکنه
2- اینم که گفتم دروازبان تو بهترین گلزناس از خودم در نیو وردم

medhi121
07-01-2011, 13:45
دوستان این بازی مشکل زیاد داره :1-مربی بازنشست نمیشه من تو نسخه قبلی گذاشتم رو simulation اما سن مربی ام تا 130 سال هم رفت و ادامم داشت - 2-وقتی اختیار تعویضا بزاری در اختیار کمک مربی احتمالش هست که پست ها را اشتباه تعویض کنه مثلا دروازبانا میاره تو جاش مهاجم تعویض میکنه -3 -تو لیست های بهترین گلزنای لیگ های مختلفم که بری میبینی یه دروازبان تو صدر جدول گلزنیه
حالا نمیدونم این مشکلات هنوز هست یا نه

بردیا
18-01-2011, 17:28
بچه ها چطور میشه عکس مربی و staff رو توی دیتابیس بازی گذاشت؟

من به امید این بودم که توی نسخه 2011 بوندسلیگا رو هم مثل لیگ انگلیس کرده باشن که نکردن
میخوام خودم دیتابیسشون رو درست کنم.

بعد این workbench ها چی هست و به چه دردی میخوره اگه دانلودشون کنیم؟

ویرایش:یه جا خوندم باید با فرمت tga سایز 160*160 توی فولدر staff توی داکیومنت خودمون سیوشون کنیم به شکل اینکه اول اسم فامیل بعد اسم اول بعدشم تاریخ تولد یا بدون تاریخ تولد
ولی کار نکرد

بردیا
19-01-2011, 15:36
دستم اومد همه چی
الان عکس مربیای بوندسلیگا رو درست کردم تقریبا
رو اسپانیا و ایتالیا هم دارم کار میکنم روی کادر مدیریت و مربی گریشون همراه با عکس.

بردیا
20-01-2011, 00:30
خب من الان دیتابیس تقریبا کامل بوندسلیگا رو درست کردم

کل سرمربیا همراه با روسا و در بعضی موارد مدیرای ورزشی معروف مثل نرلینگر و هوینس و بوبیچ و فولر ساخته شدن همراه با عکس و اطلاعات دقیق مثل تاریخ تولد و ملحق شدن به باشگاه و غیره

حالا اگه بخوام آپلودش کنم باید کل فولدر دیتابیس رو آپلود کنم یا یه جورایی باید پچش کنم؟

sisa
20-01-2011, 23:26
خب من الان دیتابیس تقریبا کامل بوندسلیگا رو درست کردم

کل سرمربیا همراه با روسا و در بعضی موارد مدیرای ورزشی معروف مثل نرلینگر و هوینس و بوبیچ و فولر ساخته شدن همراه با عکس و اطلاعات دقیق مثل تاریخ تولد و ملحق شدن به باشگاه و غیره

حالا اگه بخوام آپلودش کنم باید کل فولدر دیتابیس رو آپلود کنم یا یه جورایی باید پچش کنم؟

سلام عزیز
اگه زحمتی نیست میتونی بگی که چطور اینکار رو کردی
یعنی یکم توضیح بدی
حجم عکسها پسوندشون اسم و محل ذخیره فایلها و ...
ممنون میشم:11:

بردیا
20-01-2011, 23:42
بیا اینو دانلود بکن.
یه پی دی اف آموزشیه کامله

sisa
22-01-2011, 19:31
بیا اینو دانلود بکن.
یه پی دی اف آموزشیه کامله

مرسی عزیز
میخواستم بدونم راهی هست که بشه اینو ادیت کرد :
واسه فصل اول که شروع میکنیم بودجه ی بقیه ی باشگا هها زیاد باشه
چون خیلی ضد حاله قبل از اینکه فصل اول شروع بشه مقلا خیلی از تیمهای بزرگ بعضی از بازیکنهای معروفشون رو میفروشن تا پول بدست بیارن
بعد از فصل اول دیگه مهم نیست
در کل میخوام بدونم جایی هست که بودجه ی باشگاهها رو مشخص کرد ؟

بردیا
22-01-2011, 23:53
راستش من درین مورد اطلاعی ندارم چون دنبالش نبودم

بچه ها این ادیتیه که من از دیتابیس بازی انجام دادم

با جایگزین کردن فایلا اسم سرمربی و رئیس باشگاه و در بعضی موارد مدیرای ورزشی کلیه باشگاهای بوندسلیگا همراه با بهترین باشگاهای ایتالیا و اسپانیا درست میشه همراه با عکس و اطلاعات دقیقشون مثل تاریخ تولد یا تاریخ ملحق شدنشون به باشگاه.

فایل CountryData21.sav رو باید ببرید تو فولدر data توی فولدر database جایگزین کنید و تصاویر رو هم باید ببرید توی فولدر مربوط به staff و 160*160 توی داکیومنتتون تو فولدر فیفا منیجر قسمت پرتره کپی بکنید

بعدش برید ادیتور دیتابیس و write ش کنید و سیو کنید

sisa
23-01-2011, 11:04

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا جایگزین کردن فایلا اسم سرمربی و رئیس باشگاه و در بعضی موارد مدیرای ورزشی کلیه باشگاهای بوندسلیگا همراه با بهترین باشگاهای ایتالیا و اسپانیا درست میشه همراه با عکس و اطلاعات دقیقشون مثل تاریخ تولد یا تاریخ ملحق شدنشون به باشگاه.

فایل CountryData21.sav رو باید ببرید تو فولدر data توی فولدر database جایگزین کنید و تصاویر رو هم باید ببرید توی فولدر مربوط به staff و 160*160 توی داکیومنتتون تو فولدر فیفا منیجر قسمت پرتره کپی بکنید

عزیز این که پوشه graphic خالی هستش و هیچی عکس توش نیست
حجمش هم 0 هست

من خودم عکس مربی ها رو همونطور که تو اون فایل پی دی اف بود درست کردم و تو فولدر مورد نظر هم گذاشتن ولی وقتی میرم تو ادیتور عکس سرمربی مورد نظر تغییری نکرده !

بردیا
23-01-2011, 11:18
عزیز این که پوشه graphic خالی هستش و هیچی عکس توش نیست
حجمش هم 0 هست

نمیدونم چرا اینجوری شده بود ولی الان درست شد

juve327
24-01-2011, 01:07
چرتو پرت میگن به جز نکونام و شجایی همه الکین
اگه قبل از شروع بازی دیتا بیس رو روی حالت custom قرار بدی و لود ال پلیر فرام ایران رو انتخاب کنی حتی تا بازیکن های باشگاهی لیگ ازادگان رو هم به همراه تمامی مربی ها و ... واست میاره!
با اینکه بحث فیفا منیجر و فوتبال منیجر کاملا سلیقه ایی هست و نمیشه گفت کدوم بهتره ولی از نظر من اگه می خواین مربی گری واقعی رو تجربه کنید حتما فوتبال منیجر 2011 رو امتحان کنید!قسمت ترانسفرش فوق العادست و حتی تا پول مدیربرنامه های بازیکن رو هم مشخص می کنه!ممکن در طول بازی با بازیکن درگیری پیدا کنید و اون تقاضای ترانسفر شدن می کنه و کلا تو این مواد فوتبال منیجر خیلی خوب عمل کرده و به واقعیت خیلی نزدیکتره!

البته فیفا هم از لحاظ 3D و عکس بازیکن ها نسبت به فوتبال منیجر برتری داره!

من تا نسخه ی 2008 فیفامنیجر رو بازی می کردم ولی بعد از اون با اینکه هرسال این بازی رو تهیه می کردم ولی دیگه به فوتبال منیجر روی اوردم!این بازی فوق العادست ولی واسه فیفا بازها یکم زمان میبره که به این بازی عادت کنن!

anon85
24-01-2011, 01:57
میخواستم بدونم راهی هست که بشه اینو ادیت کرد :
واسه فصل اول که شروع میکنیم بودجه ی بقیه ی باشگا هها زیاد باشه
چون خیلی ضد حاله قبل از اینکه فصل اول شروع بشه مقلا خیلی از تیمهای بزرگ بعضی از بازیکنهای معروفشون رو میفروشن تا پول بدست بیارن
بعد از فصل اول دیگه مهم نیست
در کل میخوام بدونم جایی هست که بودجه ی باشگاهها رو مشخص کرد ؟

سلام،
واسه اين كار مي تونين از database editor خود بازي استفاده كنين.
(البته باشگاه هايي كه ميخواين بودجه شونو عوض كنين رو بايد يكي يكي اين كارو بكنين؛
يه خورده حوصله مي خواد... :20:)
فقط بايد بعد از سيو كردن editor، يه career جديد شروع كنين؛ (يعني رو سيو هاي قبليتون اثر نداره)
EdManager11 رو از دايركتوري خود بازي، همون جايي كه نصب شده، بازش كنين. تيم رو انتخاب كنين، روش راست كليك و edit club settings رو بزنين. بعد هم بودجه رو تغيير بدين:

rose_cute720
27-01-2011, 10:46
سلام کرک آپدیت 2 رو پیدا کردم :) . الان آپلود می کنم لینک شو میذارم .

rose_cute720
27-01-2011, 10:57
اینم کرک برای آپدیت 2 . مشکل لود بازی هم برطرف میشه

---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------

با جایگزین کردن فایلا اسم سرمربی و رئیس باشگاه و در بعضی موارد مدیرای ورزشی کلیه باشگاهای بوندسلیگا همراه با بهترین باشگاهای ایتالیا و اسپانیا درست میشه همراه با عکس و اطلاعات دقیقشون مثل تاریخ تولد یا تاریخ ملحق شدنشون به باشگاه.

من فایل شما رو دانلود کردم و کپی کردم ولی فقط اسم مربیا ی آلمان (بدون عکس ) اضافه شد و لیگای دیگه هم هیچ مربی اضافه نشده . میشه کمک کنی؟

بردیا
29-01-2011, 22:25
من فایل شما رو دانلود کردم و کپی کردم ولی فقط اسم مربیا ی آلمان (بدون عکس ) اضافه شد و لیگای دیگه هم هیچ مربی اضافه نشده . میشه کمک کنی؟
برای اضافه شدن عکسا باید همون فولدر گرافیک رو هم ببری توی داکیومنتت کپیش بکنی و درواقع overwriteش بکنی عکسا هم میاد که بعدشم باید بری توی دیتابیس رایتش کنی.
ولی برای لیگای دیگه نمیدونم چرا نیومد،خود من هم الان بازیو دوباره ریختم فقط با اون فایل مال مربیا و مدیرای آلمان اضافه شد.

rz21
02-02-2011, 18:21
بر و بچ یک اطلاعاتی از اپدیت جدید میدید؟چه طوری نصب میشه و ... سیو هامون پاک میشه؟

وین رونی
06-02-2011, 11:07
خیلی مسخره است
آرسنال را برداشتم
کلی تمرین و کمپ و مربی درجه یک و بودجه نامردی(تغییر قیمت یکی از خونه ها :31: ).9 تا بازی کردم 4 تا برد 4 تا باخت 1 مساوی
4 بردم مقابل تیمهای ضعیف بود
4 تا باختم مقابل منچستر یونایتد و سیتی،لیورپول،چلسی اونم چهارتا چهارتا می خوردم

واقعاً آرسنال در عالم واقعی هم اینقدر ضعیفه؟!

بردیا
09-02-2011, 13:44
واقعاً آرسنال در عالم واقعی هم اینقدر ضعیفه؟!

خب والا ارسنال هر سال مقابل چلسی و منچستر میبازه به جز امسال که فک کنم تونست چلسی رو ببره تو بازی برگشت

وین رونی
09-02-2011, 14:02
خب والا ارسنال هر سال مقابل چلسی و منچستر میبازه به جز امسال که فک کنم تونست چلسی رو ببره تو بازی برگشت
درست اما نه چهار تا و پنج تا.نه از من سیتی
شاید سیستمم و فرمیشنم خوب نباشه

h_13691990
10-02-2011, 20:34
بچه ها .. میخام آخرین ترانسفر ها تو بازی اعمال شه باید چیکار کنم؟؟ آخرین آپدیت بازی رو از سایت رسمی دانلود کردم ولی بازیکنا تغییر نکردن... باید چیز دیگه ای دانلود کنم؟؟؟

میخام ترانسفرهای ژانویه تو بازی اعمال شه ....

بعد یه سوال دیگه هم دارم ... اگه آپدیت شه باید دوباره از اول شروع کنم بازی رو؟؟

ممنون !

milad717
17-02-2011, 19:04
با عرض سلام من هر چقدر دنبال پچ جدید فیفا منیجر 2011 میگردم نیست دیگه دارم کلافه میشم اگر امکانش هست یه نفر به من کمک کنه

anon85
19-02-2011, 07:09
با عرض سلام من هر چقدر دنبال پچ جدید فیفا منیجر 2011 میگردم نیست دیگه دارم کلافه میشم اگر امکانش هست یه نفر به من کمک کنه

آپديت رسمي بازي رو از سايت خود بازي به آدرس fifa-manager.com مي تونين دانلود كنين.
آخرين آپديتي كه اومده، آپديت 2: (443 مگ)

منتها بايد قبلش مطمئن بشين كه كركش اومده باشه؛ (يا اينكه با كرك قبلي كار كنه...)

lovelyboy342000
20-02-2011, 00:13
سلام دوست عزيز. اين كرك پچي كه گذاشتي چرا انقد حجمش كمه؟ مطمئني درست ميشه؟ دان كنيم؟ اگه درست بشه كه خيلي ازت ممنونم.

بهزاد_mb
24-02-2011, 14:22
rose_cute720 عزیز
همون ارور لود سیو هنوز پابرجاست دوست عزیز
windows 7 64 bit
شاید ما درست اجرا نمی کنیم
اگه میشه طریقه استفاده رو هم بگین
البته ران از ادمین که میزنم ولی نشد دیگه

بهزاد_mb
28-02-2011, 17:05
بالاخره چطوری این آپدیت 2 رو استفاده کنیم؟
کسی کرکشو نداره؟
مگه میشه!!!

MoXa
28-02-2011, 17:14
سلام پچی برای فعال سازی دسته دارید ؟ داسته هام رو بازی نمیشناسه !!!

anon85
01-03-2011, 00:06
سلام پچی برای فعال سازی دسته دارید ؟ داسته هام رو بازی نمیشناسه !!!

سلام،
فكر نكنم همچين چيزي ممكن باشه؛
اصلا تصور اين كه فيفا منجر رو با دسته بشه بازي كرد واسم غير ممكنه...

rose_cute720
01-03-2011, 16:03
rose_cute720 عزیز
همون ارور لود سیو هنوز پابرجاست دوست عزیز
windows 7 64 bit
شاید ما درست اجرا نمی کنیم
اگه میشه طریقه استفاده رو هم بگین
البته ران از ادمین که میزنم ولی نشد دیگه

دوست عزیز تمام فایل های موجود رو کپی کنید در دایرکتوری بازی و فایل FM11_Activator رو اجرا کنید

بردیا
02-03-2011, 20:24
من به شخصه از آپدیتا استفاده نمیکنم چون خاطره خوبی ازشون ندارم

من همه نقل و انتقالات رو خیلی دقیق تو دیتابیس بازی اعمال میکنم،مثلا همون اول فصل 2010 مشخص کردم که ژکو قراره تو ژانویه با 32میلیون یورو بره به چلسی یا تورس قرارره روز 30 ژانویه با 58میلیون یورو بره به چلسی و ....
وقت گیر هست ولی لذت بخشه

بهزاد_mb
05-03-2011, 13:28
دوست عزیز تمام فایل های موجود رو کپی کنید در دایرکتوری بازی و فایل FM11_Activator رو اجرا کنید

کپی کردیم نشد نفس

R O O T
05-03-2011, 20:23
سلام دوستان من اين بازيو نصب كردم وقتي نيو گيم رو ميزنم بعد از صبر كنيد دومي از بازي مياد بيرون مشكل از كجاست؟ممنون

anon85
05-03-2011, 21:48
سلام دوستان من اين بازيو نصب كردم وقتي نيو گيم رو ميزنم بعد از صبر كنيد دومي از بازي مياد بيرون مشكل از كجاست؟ممنون

سلام،
دلايل زيادي مي تونه داشته باشه؛
شما مينيموم سيستم مورد نيازو دارين؟

Operating system: Windows XP SP3, Windows Vista™ SP2 or Windows 7
Note that Windows 95, Windows 98, Windows 2000, Windows ME and Windows NT 4.0 are not supported.
DirectX 9.0c (included)

Windows XP SP3
CPU: Intel Pentium 4 2.4 GHz or equivalent
RAM: 1 GB
Video Card: ATI 9600 Pro 128MB or greater, NVIDIA GeForce 6600 128MB or greater, Pixel shader 2.0 and above.

Windows Vista™ SP2/Windows 7
CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz or equivalent
RAM: 1.5 GB
Video Card: ATI 9600 Pro 128MB or greater, NVIDIA GeForce 6600 128MB or greater, Pixel shader 2.0 and above.

Sound Card - DirectX 9.0c compatible
Hard Drive space:
For Disc Users: 7 GB free hard disk space
DVD-ROM Drive: 8x or faster DVD-ROM drive

R O O T
05-03-2011, 21:59
ممنون درست شدش .من بعد از نصب پچ كرك رو مييختم الان فقط پچ رو نصب كردم درست شد .:31:

yikilmish
09-03-2011, 22:23
آپدیت 3 هم اومد دوستان

anon85
10-03-2011, 00:45
آپدیت 3 هم اومد دوستان

سلام،
اميدوارم كه كركش هم بياد؛
...............................
از دوستان اگه كسي كركي داره كه به هر كدوم از آپديت ها بخوره (1، 2، يا 3) دريغ نكنه...

بردیا
14-03-2011, 14:53
کسی تا حالا به همچین باگی برخورده؟

من تا حالا 6تا بازی تو فصل کردم که هر 6تاشو بردم

ولی توی جدول زده که من 14امتیاز دارم و یه تیم دیگه که 5تا برد و 1مساوی داره صدر جدول هستش که جالبه اونم زده 14 امتیاز داره

بردیا
16-03-2011, 18:22
من 3تا سیزن مختلف رو استارت زدم ولی تو هر 3تاش باگ محاسبه امتیازات داشتش!!

Ramin khuzestan
25-03-2011, 14:09
سلام به همه برو بکس
من چطور میتونم اتمسفر تیمم رو بالا ببرم؟
الان اتمسفر تیم 20/8 :13:

Alex Fera
25-03-2011, 23:31
بردن تیم به رستوران

پ.ارتی گذاشت برای بازیکنان

صحبت با بازیکنان

Ramin khuzestan
26-03-2011, 21:30
بردن تیم به رستوران

صحبت با بازیکنان
خیلی ممنون بابته جوابتون دوسته عزیز:11:
برای بالا بردن فرم بازیکانا باید چی کار کنم؟ آخه چنتا از بازیکنا همیشه فرمشون از هشت بالاتر نمیاد :13:

بهزاد_mb
27-03-2011, 18:30
سلام
کسی کرک واسه update 3 داره دریق نکنه
با تشکر

rz21
28-03-2011, 15:40
بردن تیم به رستوران

صحبت با بازیکنان
بعضی وقت ها بردن تیم به رستوران فایده ای نداره.بهترین انتخاب برقراری پارتی هست.البته اگر تیمت روحیه ی خوبی داشته باشه و تو پارتی بزاری باعث کاهش انرژٍی تیمت میشه.چون که تا صبح بیدار میمونند!

خیلی ممنون بابته جوابتون دوسته عزیز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بالا بردن فرم بازیکانا باید چی کار کنم؟ آخه چنتا از بازیکنا همیشه فرمشون از هشت بالاتر نمیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها راهش اینه که باهش حرف بزنی و بهش بگی که باید بهتر کار کنه.و در ضمن باید بازی هم بهش بدی.خستگی هم تاثیر زیادی داره!

Ramin khuzestan
28-03-2011, 20:28
بعضی وقت ها بردن تیم به رستوران فایده ای نداره.بهترین انتخاب برقراری پارتی هست.البته اگر تیمت روحیه ی خوبی داشته باشه و تو پارتی بزاری باعث کاهش انرژٍی تیمت میشه.چون که تا صبح بیدار میمونند!

تنها راهش اینه که باهش حرف بزنی و بهش بگی که باید بهتر کار کنه.و در ضمن باید بازی هم بهش بدی.خستگی هم تاثیر زیادی داره!
من بعضی وقتا یه روز قبل مسابقه تیمو میبردم پارتی:31: نگو تا صبح این بیچاره ها بیدارن:8:
بابته جوابتون ممنون:11:

vahid78
30-03-2011, 15:37
سلام دوستان عزیزم خوبید؟

من این بازی رو از نت دانلود کردم ولی تو نصب گیر میکنه،فکر کنم اشکال از فایل activation.exe هستش

میتونید این فایلـو برام از دی وی دی بازیتون اپلود کنید؟

mh.mahmoudi68
30-03-2011, 20:14
دوستان نخندیدا اما من تا حالا منیجر را بازی نکردم میخواستم بدونم این هم مثل فیفا میشه بری خودت هم بازی کنی یا بازی را به صورت سه بعدی ببینی یا نه آخه سه تا دی وی دی است؟

Ramin khuzestan
31-03-2011, 11:50
جدول لیگ قهرمانان اروپا رو چطور میتونم ببینم ؟

mh.mahmoudi68
31-03-2011, 16:18
دوستان نخندیدا اما من تا حالا منیجر را بازی نکردم میخواستم بدونم این هم مثل فیفا میشه بری خودت هم بازی کنی یا بازی را به صورت سه بعدی ببینی یا نه آخه سه تا دی وی دی است؟

جوابم را نمیدید؟

وین رونی
31-03-2011, 21:17
جوابم را نمیدید؟
این حالتها را می تونید بازی کنید:
3D Mode
Text Mode
Video Mode
یه حالت دیگه هم بود که یادم نیست :31:

بردیا
31-03-2011, 23:06
سلام دوستان عزیزم خوبید؟

من این بازی رو از نت دانلود کردم ولی تو نصب گیر میکنه،فکر کنم اشکال از فایل activation.exe هستش

میتونید این فایلـو برام از دی وی دی بازیتون اپلود کنید؟

فکر کنم آنتی ویروستون قرنطینه میکنه فایلشو

منم از نت دانلود کرده بودم و مشکل داشتم با نصبش
ولی باید یا آنتی ویروس رو موقع نصب کلا دیسیبل کنی یا بری و فولدر فیفا منیجر رو توی تنظیماتش قرار بدی که اصلا کاری به محتویاتش نداشته باشه

vahid78
01-04-2011, 13:37
فکر کنم آنتی ویروستون قرنطینه میکنه فایلشو

منم از نت دانلود کرده بودم و مشکل داشتم با نصبش
ولی باید یا آنتی ویروس رو موقع نصب کلا دیسیبل کنی یا بری و فولدر فیفا منیجر رو توی تنظیماتش قرار بدی که اصلا کاری به محتویاتش نداشته باشه

این کارها رو انجام دادم ولی بازم فایده نداشت حتی وقتی میخوام وقتی این فایل ـو تو یک فولدر دیگه کپی کنم میگه شما اجازه ندارید

anon85
01-04-2011, 19:54
این کارها رو انجام دادم ولی بازم فایده نداشت حتی وقتی میخوام وقتی این فایل ـو تو یک فولدر دیگه کپی کنم میگه شما اجازه ندارید

سلام،
دوست عزيز منم يادمه موقع نصب بازي اين مشكل شما رو داشتم؛
آنتي ويروسمو هم غير فعال مي كردم ولي باز نصب نمي شد...
تا اينكه آخرش مجبور شدم:
آنتي ويروسو پاك كنم، بازي رو نصب كنم، و دوباره آنتي ويروس نصب كنم...
خلاصه داستاني داشتيم...
:27:

Ramin khuzestan
01-04-2011, 21:07
کسی میدونه چطور توی بازی جدول لیگ قهرمانان اروپا رو میشه دید؟

anon85
04-04-2011, 06:21
کسی میدونه چطور توی بازی جدول لیگ قهرمانان اروپا رو میشه دید؟

سلام،
بايد اين مسيرو بري:

stats---cup tables---international---champions cup

vahid78
05-04-2011, 13:43
سلام،
دوست عزيز منم يادمه موقع نصب بازي اين مشكل شما رو داشتم؛
آنتي ويروسمو هم غير فعال مي كردم ولي باز نصب نمي شد...
تا اينكه آخرش مجبور شدم:
آنتي ويروسو پاك كنم، بازي رو نصب كنم، و دوباره آنتي ويروس نصب كنم...
خلاصه داستاني داشتيم...
:27:
ممنون داداش همین کارو کردم درست شدش :27:

وقتی سیو میکنم،دوباره میخوام لود بکنم گیر میکنه چرا؟ :13:

anon85
05-04-2011, 17:53
ممنون داداش همین کارو کردم درست شدش :27:

وقتی سیو میکنم،دوباره میخوام لود بکنم گیر میکنه چرا؟ :13:

سلام،
خواهش مي كنم؛ :20:
نسخه ي امسال اين بازي، يكي از مشكلاتي كه داشت همون زمان نسبتا زياد لودش بوده كه تو آپديت 1 برطرف شد...
حالا اين كه شما مي گين گير مي كنه، واسه من تا حالا پيش نيومده. (من هيچ آپديتي نصب نكردم؛)
البته شده كه يه خورده زيادي طول بكشه تا بالا بياد؛ ولي آخرش اومده...

vahid78
05-04-2011, 18:49
سلام،
خواهش مي كنم؛ :20:
نسخه ي امسال اين بازي، يكي از مشكلاتي كه داشت همون زمان نسبتا زياد لودش بوده كه تو آپديت 1 برطرف شد...
حالا اين كه شما مي گين گير مي كنه، واسه من تا حالا پيش نيومده. (من هيچ آپديتي نصب نكردم؛)
البته شده كه يه خورده زيادي طول بكشه تا بالا بياد؛ ولي آخرش اومده...

نه کلا قاط میزنه،اهنگه قطع میشه یهو این لودینگ ـش هم دیگه نمی چرخه :31:

Ramin khuzestan
05-04-2011, 18:59
سلام،
بايد اين مسيرو بري:

stats---cup tables---international---champions cup
چیزی نمایش داده نمیشه و مینویسه
data will appear once the first season is over
چیکار باید کرد ؟

anon85
05-04-2011, 19:08
نه کلا قاط میزنه،اهنگه قطع میشه یهو این لودینگ ـش هم دیگه نمی چرخه :31:

:18:
خب اين يعني اين كه يه مشكل اساسي داره... :41:
مي خواي يكي از اين آپديت هاي رسمي بازي (تا حالا 3 تاش اومده) نصبش كن شايد مشكلت حل شه؛
البته اين فقط يه پيشنهاده...
از اين جا ميشه دانلودشون كرد:

آپديت 1 (101 مگ):

آپديت 2 (434 مگ):

آپديت 3 (661 مگ):

البته حتما قبل از دانلود و نصب، ببين كرك درست و حسابي واسشون بيرون اومده يا نه...

anon85
05-04-2011, 19:34
چیزی نمایش داده نمیشه و مینویسه
data will appear once the first season is over
چیکار باید کرد ؟

سلام،
دوست عزيز حق با شماست؛
مسير درستش اينه:

stats---cup overview---international---champions cup

از منوي كشويي round هم مي تونيد نتايج مراحل qualification و play off و گروهي به بالا رو ببينيد...
:11:

vahid78
05-04-2011, 19:42
:18:
خب اين يعني اين كه يه مشكل اساسي داره... :41:
مي خواي يكي از اين آپديت هاي رسمي بازي (تا حالا 3 تاش اومده) نصبش كن شايد مشكلت حل شه؛
البته اين فقط يه پيشنهاده...
از اين جا ميشه دانلودشون كرد:

آپديت 1 (101 مگ):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآپديت 2 (434 مگ):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآپديت 3 (661 مگ):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته حتما قبل از دانلود و نصب، ببين كرك درست و حسابي واسشون بيرون اومده يا نه...

درست شد، یعنی درست بود من فکر میکردم درست نیست :27:

صبر کردم درست شد :31:

ممنون جیگر :40::31:

MCSE MAN
07-04-2011, 21:04
يه مشكلي كه نسخه هاي قبل داشت اين بود كه يك تيم قوي تو ليگ ميرفت رده هاي آخر
خدا رو شكر تو اين نسخه فعلا اين مشكل وجود نداره
فعلا كه بازي خيلي داره حال ميده

sisa
09-04-2011, 20:52
سلام
کسی کرک واسه پچ شماره 3 نداره ؟

sisa
11-04-2011, 16:07
کسی نبود ؟
کرک واسه آپدیت دو هم اگه داشتنید بذارید

کجائیــــــــــــــــــــ ــــــــن ؟

anon85
12-04-2011, 02:36
سلام
کسی کرک واسه پچ شماره 3 نداره ؟

کسی نبود ؟
کرک واسه آپدیت دو هم اگه داشتنید بذارید

کجائیــــــــــــــــــــ ــــــــن ؟

سلام،
مثل اينكه هيشكي كرك واسه آپديت 3 و حتي 2 نداره... :13:
منم خيلي وقته منتظرم، ولي راستشو بخواي ديگه بي خيال شدم... :41:

sisa
12-04-2011, 11:33
سلام،

اینجا خیلی سوت و کوره
واقعا نا امید کنندست
:19:

MCSE MAN
12-04-2011, 18:39
سلام،
سلام
يكي از دوستان كرك آپديت 2 رو گذاشته بود و منم ارش استفاده كردم،هرچند هر چند بازي يكبار برام كرش ميكنه،حالا نميدونم مشك از كرك هست يا سيستمم. اينم لينكش

ديشب تو 10 دقيقه آخر بازي 2تا گل تو زمين خودم خوردمو از جام باشگاه ها حذف شدم:41:
بعدشم با اعصاب خوردي بازياي ليگ رو انجام دادم كه مگان اول رو با 3سوم عوض كردم آخر:41:
كلا شب مضخرفي بود تو منيجر

sisa
12-04-2011, 20:29
سلام
يكي از دوستان كرك آپديت 2 رو گذاشته بود و منم ارش استفاده كردم،هرچند هر چند بازي يكبار برام كرش ميكنه،حالا نميدونم مشك از كرك هست يا سيستمم. اينم لينكش

ديشب تو 10 دقيقه آخر بازي 2تا گل تو زمين خودم خوردمو از جام باشگاه ها حذف شدم:41:
بعدشم با اعصاب خوردي بازياي ليگ رو انجام دادم كه مگان اول رو با 3سوم عوض كردم آخر:41:
كلا شب مضخرفي بود تو منيجر

کس دیگه میتونه این کرک ر. نصب کنه و بگه که مشکل داره یا نه ؟

M.Shirazi
30-04-2011, 12:00
سلام من آپدیت هارو میخوام نصب کنم میگه فیفا منیجر شما نصب نیست رو ویندوز اکس پی و سون هم تست کردم هم روئ لپ تاپ هم رو کامپیوتر بعد حدس زدم ایراد از بازیم باشه هرچی بازار رو گشتم نبود کسی میتونه یه جوری واسم نقل و انتقالات رو بزاره مثلا با دیتاباس میشه ؟ چجوری میشه نقل و انتقالات به زور بشن ؟ ممنون میشم کمکم کنید

TommyT
10-05-2011, 02:28
دوستان بازی فیفا منیجر 2011 بودجه ترنسفر بازیکنش خیلی کمه ... یه چیت داره که میزنی و کلی پول بهت میده

و میتونی هر کاری میخوای بکنی اما نوشته اگه پول رو دونیت کنی به کلاب بودجه کلاب میره بالا و میتونی نا محدود

بازیکن بخری ... اما هر چقدر هم به کلاب کمک میکنم ( چند صد میلیون ) تو نمودار میزنه که کلی پول وارد شده

اما برای خرید بازیکن نمیشه استفاده کرد و تا میزنی میگه بودجت کمه

راهی هست که بودجه ترنسفر بازیکن زیاد بشه ؟

MCSE MAN
10-05-2011, 07:55
دوستان بازی فیفا منیجر 2011 بودجه ترنسفر بازیکنش خیلی کمه ... یه چیت داره که میزنی و کلی پول بهت میده

و میتونی هر کاری میخوای بکنی اما نوشته اگه پول رو دونیت کنی به کلاب بودجه کلاب میره بالا و میتونی نا محدود

بازیکن بخری ... اما هر چقدر هم به کلاب کمک میکنم ( چند صد میلیون ) تو نمودار میزنه که کلی پول وارد شده

والا من از چيت استفاده نميكنم. هرچقدر كه باشگاهم پول داشته باشه (حالا چه خودش و چه از طريق منتقل كردن پول شخصيم به باشگاه) ميتونم بازيكن بخرم
به نظر من كه با اين چيت ها مزه بازي از بين ميره. همه قشنگي بازي به اينه كه واقعي باشه و به سختي پول در بياري و به بهترين شكل ممكن خرجش كني

anon85
10-05-2011, 13:52

سلام،
يه راهش اينه كه باشگاهو بخري و خيالِ خودتو راحت كني؛
بعدش ديگه هيچ محدوديتي واسه بودجه ي ترانسفر نداري...

TommyT
10-05-2011, 14:20
والا من از چيت استفاده نميكنم. هرچقدر كه باشگاهم پول داشته باشه (حالا چه خودش و چه از طريق منتقل كردن پول شخصيم به باشگاه) ميتونم بازيكن بخرم
به نظر من كه با اين چيت ها مزه بازي از بين ميره. همه قشنگي بازي به اينه كه واقعي باشه و به سختي پول در بياري و به بهترين شكل ممكن خرجش كني

همه چیزش خوبه اما این ترنسفرش اصلا خوب نیست ... حتی یدونه بازیکن خوب هم نمیشه خرید

حتی یدونه

سلام،
يه راهش اينه كه باشگاهو بخري و خيالِ خودتو راحت كني؛
بعدش ديگه هيچ محدوديتي واسه بودجه ي ترانسفر نداري...

چطوری باشگاهو بخرم ؟

anon85
10-05-2011, 17:41
چطوری باشگاهو بخرم ؟

اين مسيرُ برو:

CAREER--Career Options--BUY THIS CLUB

MCSE MAN
11-05-2011, 12:16
همه چیزش خوبه اما این ترنسفرش اصلا خوب نیست ... حتی یدونه بازیکن خوب هم نمیشه خرید

حتی یدونه

چطوری باشگاهو بخرم ؟
من خودم صاحب باشگاهم. میتونید همون اول بازی انتخاب کنبد که صاحب باشگاه خودتون باشید
من که هروقت بودجه کافی داشتم تونستم بازیکن خوب بخرم
شما رو چه درجه ای بازی میکنید؟ تیمتون تو لیگ و جام باشگاه ها چندمه؟ چون اینا خیلی مهمه تو خریدن بازیکن

M.Shirazi
11-05-2011, 22:35
سلام من آپدیت هارو میخوام نصب کنم میگه فیفا منیجر شما نصب نیست رو ویندوز اکس پی و سون هم تست کردم هم روئ لپ تاپ هم رو کامپیوتر بعد حدس زدم ایراد از بازیم باشه هرچی بازار رو گشتم نبود کسی میتونه یه جوری واسم نقل و انتقالات رو بزاره مثلا با دیتاباس میشه ؟ چجوری میشه نقل و انتقالات به زور بشن ؟ ممنون میشم کمکم کنید

کسی اینو نمی تونه بهم بده ؟

دوستان واسه خرید بازیکن خیلی راه های دیگه هم هست مثلا یه سری بازیکن ها یه گزینه دارن تو قراردادشون offer abrod این خیلی خوبه بازیکن مفتی میگیری :27: یه راهه دیگه هم داره که وقتی نقل و انتقالات نیم فصا تموم شد یه سری بازیکنا قراردادشون رو تمدید نمی کنن تو قسمت سرچ بازیکن بزنی قرارداد کمتر از یک سال میشه بگیریشون مثلا من تو میلانم سال 2013 اشنایدر - تورس - همسیک رو از همین راه دوم گرفتم

امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم :11:

MCSE MAN
12-05-2011, 08:41

دوستان واسه خرید بازیکن خیلی راه های دیگه هم هست مثلا یه سری بازیکن ها یه گزینه دارن تو قراردادشون offer abrod این خیلی خوبه بازیکن مفتی میگیری :27: یه راهه دیگه هم داره که وقتی نقل و انتقالات نیم فصا تموم شد یه سری بازیکنا قراردادشون رو تمدید نمی کنن تو قسمت سرچ بازیکن بزنی قرارداد کمتر از یک سال میشه بگیریشون مثلا من تو میلانم سال 2013 اشنایدر - تورس - همسیک رو از همین راه دوم گرفتم

دقیقا منم بازیکنای خوبم رو با همین روش و با قیمت کم میخرم:31:
کسی تا حالا تو جام باشگاه ها قهرمان شده که ببینه چقدر بابت قهرمانی پول میدن؟؟؟؟

SAMCRO
13-05-2011, 01:11
دقیقا منم بازیکنای خوبم رو با همین روش و با قیمت کم میخرم:31:
کسی تا حالا تو جام باشگاه ها قهرمان شده که ببینه چقدر بابت قهرمانی پول میدن؟؟؟؟
سللام به مربی ها ! :دي

خیلی قهرمان شدم ولی یادم نمی اد ! :دي

من اخرین بازی که بازی کردم سال 2023 بودم ! :دي

یه اشکالی هم داره این بازی همه بازیکنای قدیمی بعد چند سال 99 می شن ..

GOOGERD
13-05-2011, 12:49
سلام من ابتدای فصل دومم FIFA11 ,ازیکن بخرم ولی بودجه کم دارم کمکم کنید PATH یا TRAINER اگه هست میخوام تو سایتهای خارجی خیلی گشتم ولی هیچکدوم بدرد نمی خورد

SAMCRO
13-05-2011, 12:53
سلام من ابتدای فصل دومم FIFA11 ,ازیکن بخرم ولی بودجه کم دارم کمکم کنید PATH یا TRAINER اگه هست میخوام تو سایتهای خارجی خیلی گشتم ولی هیچکدوم بدرد نمی خورد
اصلا استهاده نکنی بهتره ... سعی کن همین جوری گلیمتو از اب بکشی بیرون ...
برو توی جایی که بازی رو نصب کردی سرچ کن Luxury ... بعدش با نوبپد بازش کنین یکی از قیمتاش رو منفی کنید برید توی بازی بخریدش ...
البته اوولش باید بزاری خانواده باشه ...

MCSE MAN
14-05-2011, 08:33
آپدیت 3 رو استفاده نکردم،حالا آپدیت 4 هم براش اومد!
این آپدیتاش به جز ترنسفر های جدید دیگه چه ویژگی هایی اظافه میکنه؟؟؟

anon85
14-05-2011, 19:47
آپدیت 3 رو استفاده نکردم،حالا آپدیت 4 هم براش اومد!
این آپدیتاش به جز ترنسفر های جدید دیگه چه ویژگی هایی اظافه میکنه؟؟؟

سلام،
دوستِ عزيز چيزي به اسمِ آپديت 4 نيومده؛
فقط يه ديتا بيس 30 مگي رو گذاشتن تو سايتِ رسمي واسه دانلود...
از اينجا ميشه دانلودش كرد:

اينجا هم نوشته كه تو اين ديتابيس چه چيزايي اضافه ميشه:

MCSE MAN
15-05-2011, 08:35
امسال تیمم خیلی بد نتیجه میگرفت. هم تو جام حذفی اوت شدم هم تو مرحله گروهی جام باشگاه ها سوم شدم و رفتم جام یوفا و هم تو لیگ هفتم بود.دیدم اینجوری فایده نداره، تو ترنسفر زمستانی 4 تا بازیکن توپ که قدرتشون بین 85 تب 90 بود و سنشون هم بین 25 تا 29 بود رو با 31 میلیون خریدم!!! چه حالی داد:31:
البته بودجم منفی شد ولی میارزید
اینا رو خریدم: گومز,روبن,کاوانی,کیلینی
فعلا نتایجم محشر نشده ولی خیلی بهتر شده. بعد چند هفته 2 مرحله از جام یوفا اومدمن بالا و و تو لیگ هم فعلا رسیدم پنجم

امید بهمن ماهی
15-05-2011, 21:21
شما درست میگی!من تازه رمز هم زدم و پول دارم.البته بازیکن هایی که خریدم 4 ستاره اند و میانگین سنی تیمم 23.5 هست.فکر کنم بازم کار درستی نمیکنم!مگه نه؟:2::2:
راستی شما اول کدم گزینه را میزنید؟>منظورم اینه که برای شروع بازی شما میزارید بهتون باشگاه راندومی را پیشنهاد کنند یا میرید و باشگاه قوی مورد علاقه تون را انتخاب میکنید؟؟؟؟:27:

چه رمزی زدی و تونستی بودجه ات رو بیشتر کنی؟

---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------

آقا من یک مشکلی دارم.
رفتم عکس بازیکنانی که چهره شان بی عکس بوده رو گرفتم، اما از ادیتور دیتابیس راهی رو پیدا نکردم تا عکس جدید رو برای بازیکن درست کنم.
لطفن راهنمایی کنید. مثلن برای تغییر چهره بازیکنان تیم رزرو منچستر از کجا باید عمل کنم؟

---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------

آقا من یک مشکلی دارم.
رفتم عکس بازیکنانی که چهره شان بی عکس بوده رو گرفتم، اما از ادیتور دیتابیس راهی رو پیدا نکردم تا عکس جدید رو برای بازیکن درست کنم.
لطفن راهنمایی کنید. مثلن برای تغییر چهره بازیکنان تیم رزرو منچستر از کجا باید عمل کنم؟

sisa
17-05-2011, 10:26

سلام
اگه میتونی یکم بیشتر توضیح بده

M.Shirazi
17-05-2011, 11:23
سلام
اگه میتونی یکم بیشتر توضیح بده

میری فسمت سرچ بازیکن ( توی قسمت Transfer بعد دومین گزینه یعنی Transgfer Market رو بزن بعد Player Serch داره بزن اسم اون پائین یه گزینه داره ذرهبین هم روشه به نامه serch ceriteira) لول رو از 50 بزار تا 100 بعد یه سری تیک داره سمت راست تیگ گزینه only realistic transfer رو بزن offer abrod هم بزن تیک سبز اون پائین رو بزن در این حالت بازیکن هایی رو نشون میده که تو قراردادشون گزینه پیشنهاد از خارج فعاله و شما میتونی اونا رو بدون هیچ قیمتی بگیری

واسه بازیکن های که قراردادشون رو تمدید نکردن نقل و انتقالات نیم فصل که تموم شد دوباره برو سرچ بازیکن لول رو بزار 5 تا 100 بعد اون تیک only realistic transfer رو هم بزن از قسمت بالایه تیک ها که منوی کشوی داره Contract status از این قسمت منو کشوی رو باز کن گزینه less than one year رو بزن

البته راه دوم واسه فصل بعد خوبه یعنی بازیکن رو میگیری اول فصل بعد میاد توتیمت

امیدوارم درست منظورم رو رسونده باشم ببخشید اگر غلط املایی داره :31::11:

shiraz_2010
19-05-2011, 19:12
سلام.....
توی این منیجر مود میشه خودت فوتبال بازی کنی؟؟(مثل فیفا 11.تو قسمت منجیر مود)
یا اینکه فقط مربی گری می کنه ولی بازی ها خود به خود انجام میشه؟؟

anon85
20-05-2011, 13:42
سلام.....
توی این منیجر مود میشه خودت فوتبال بازی کنی؟؟(مثل فیفا 11.تو قسمت منجیر مود)
یا اینکه فقط مربی گری می کنه ولی بازی ها خود به خود انجام میشه؟؟

سلام،
نه، همچین امکانی رو نداره... (مگه اینکه اکاونت پریمیوم بازی رو بخری که در اون صورت هم باید هم فیفا 11 و هم فیفا منجر 11 اریجینال داشته باشی تا بتونی این کارو بکنی...)

MCSE MAN
29-05-2011, 20:13
اين عكس رو ببينيد و حالشو ببريد(البته رو نرمال بازي ميكنم):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2 سري قبلا با رم بازي كرده بودم كه هركدوم 6-7 سال بود. اندفه منچستر رو برداشتم و تو سال سوم هستم. تو اين سال هنوز هيچ بازي رو نباختم ولي بازياي سخت در راهه:31:

SAMCRO
29-05-2011, 20:18
اين عكس رو ببينيد و حالشو ببريد(البته رو نرمال بازي ميكنم):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2 سري قبلا با رم بازي كرده بودم كه هركدوم 6-7 سال بود. اندفه منچستر رو برداشتم و تو سال سوم هستم. تو اين سال هنوز هيچ بازي رو نباختم ولي بازياي سخت در راهه:31:
از لاین اپت هم یه عکس می زاری ؟
کلا من علاقه ی زیادی به لاین اپ دارم ...:دي

MCSE MAN
29-05-2011, 20:59
از لاین اپت هم یه عکس می زاری ؟
کلا من علاقه ی زیادی به لاین اپ دارم ...:دي
اينم از لاين آپم. البته vidic بايد جاي sakho تو تركيب اصلي باشه ولي مصدومه:31:

بقيه هم عكس از جدول و تركيبشون بذارن

Alireza.M67
29-05-2011, 21:23
دوستان ببخشید کسی نسخه Repack یا Fullrip این بازی رو که حجمش زیر 3 گیگ باشه واسه دانلود نداره ؟

SAMCRO
29-05-2011, 22:10
چه قدر بازیکن زیاد داری !دي
من همیشه اندازه ی نیمکتم بازیکن می گیرم ...
البته فروختن بازیکن خیلی سخته ....
الان بازی رو ندام رو سیستمم ! ( سختم می اد بریزمش ! :دي منتظر 2012 هم ! دي )
اخرین بازی که بازی کردم 2023 بودش دیگه بازیکتا عکس نداشتن !دي

Soul Eater
29-05-2011, 22:34
منتظر 12 هستیم
خیلی قشنگه

MCSE MAN
29-05-2011, 22:59
چه قدر بازیکن زیاد داری !دي
من همیشه اندازه ی نیمکتم بازیکن می گیرم ...
البته فروختن بازیکن خیلی سخته ....
الان بازی رو ندام رو سیستمم ! ( سختم می اد بریزمش ! :دي منتظر 2012 هم ! دي )
اخرین بازی که بازی کردم 2023 بودش دیگه بازیکتا عکس نداشتن !دي
تازه به اندازه يه تيم هم تو رزروام دارم:31:
من هميشه به اندازه 2 تيم بازيكن نگه ميدارم ولي تو منچستر بازيكنيا جوونشم خيلي خوبن،دلم نمياد بفروشمشون!!!
چه تيمي برميداشتي براي بازي؟؟؟ 2012 كه 6 ماه ديگه مياد !!!

SAMCRO
30-05-2011, 19:38
تازه به اندازه يه تيم هم تو رزروام دارم:31:
من هميشه به اندازه 2 تيم بازيكن نگه ميدارم ولي تو منچستر بازيكنيا جوونشم خيلي خوبن،دلم نمياد بفروشمشون!!!
چه تيمي برميداشتي براي بازي؟؟؟ 2012 كه 6 ماه ديگه مياد !!!
اره منچستر خیلی خوبه بازیکنای جوونش ...
من تیم زیاد بر می دارم ...خیلی تیم های متوسط رو دوست دارم قوی کنم ...اخرین باز بولتون بودش ...قبلش هم فولام ...
خوب من جای تو بودم ( من خلیی با جوونا کار می کنم ) بازیکنای بالای 33 رو می نداختم یا حداقل یکی رو .. بعدش بهترین بازیکن جوونمو می اووردم توی تریکیب اصلی ...خوب جواب می ده ...
اخرین بار هم که داشتم بازی می کردم وقتی از بولتون رفتم رئال وقنی دیدم بولتون با بازیکنایی که من پیداشون کردم داره نتیجه می گیره یه حس غرور کاذبی بهم دست داد ! دي

M.Shirazi
01-06-2011, 14:18
اينم از لاين آپم. البته vidic بايد جاي sakho تو تركيب اصلي باشه ولي مصدومه:31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبقيه هم عكس از جدول و تركيبشون بذارن

من عادت دارم بازیکنام رو اندازه نیمکت نگه میدارم بیشتر بشه بدترینشون رو میفرستم تیم دومم تا وقتی که مشتری پیدا کنه :31:

اگه تیم من این لیست رو داشته باشه من هنگ می کنم :31: تازه اون بازیکن هایی هم که رو نیمکت هستن خیلی کم بازی می کنن :31:

MCSE MAN
01-06-2011, 14:58
من عادت دارم بازیکنام رو اندازه نیمکت نگه میدارم بیشتر بشه بدترینشون رو میفرستم تیم دومم تا وقتی که مشتری پیدا کنه :31:

اگه تیم من این لیست رو داشته باشه من هنگ می کنم :31: تازه اون بازیکن هایی هم که رو نیمکت هستن خیلی کم بازی می کنن :31:
من هميشه حدود 20تا بازيكن نگه ميداشتم ولي تو منچستر بازيكن خوب زياده:31:
نحوه بازي من اينجوريه كه ليگ رو به يه سري بازيكن بازي ميكنم و جام حذفي و ليگ قهرمانان رو به يه سري بازيكن ديگه. براي همين به بازيكن هاي نيمكت و بقيه هم بازي ميرسه

miyuner
02-06-2011, 01:48
slam mikham fifa manager ro online bazi konam
lotfan rahnamaeim konid

sisa
02-06-2011, 23:37
slam mikham fifa manager ro online bazi konam
lotfan rahnamaeim konid

سلام عزیز
باید نسخه ارجینال بازی رو بخری

sisa
06-06-2011, 01:08
سلام به همگی
اینم یه سری عکس که براتون آپلود کردم
من تو very hard بازی میکنم و همه بازی ها رو هم 3d می بینم

alikamani
06-06-2011, 12:50
سلام نمیدونم چرا تو نقل و انتقال بازیکن مشکل دارم.هیچ بازیکنی نمیتونم بخرم.مشکل از کجاست ؟ راه حلش چیه لطفا کمکم کنید
عکس هم گذاشتم

MCSE MAN
06-06-2011, 13:13
سلام نمیدونم چرا تو نقل و انتقال بازیکن مشکل دارم.هیچ بازیکنی نمیتونم بخرم.مشکل از کجاست ؟ راه حلش چیه لطفا کمکم کنید
عکس هم گذاشتم

شما آخر فصل قبل يا بودجتون منفي بوده يا خيلي خيلي كم بوده براي همين تو اين فصل نميذاره بازيكن بخريد تا جبران شه
هميشه بايد آخر فصل چند ميليون تو حسابتون باقي بمونه

alikamani
06-06-2011, 13:34
شما آخر فصل قبل يا بودجتون منفي بوده يا خيلي خيلي كم بوده براي همين تو اين فصل نميذاره بازيكن بخريد تا جبران شه
هميشه بايد آخر فصل چند ميليون تو حسابتون باقي بمونه

من فصل قبل توی این تیم نبودم و این فصل اومدم.پولم هم خیلی زیاده.باید چکار کنم؟ کی درست میشه؟

sisa
06-06-2011, 15:55
سلام دوستان
من نزدیک 9 ماهی میشه که دارم با لپ تابم این بازی رو اجرا میکنم
گرافیک و رم و سی پی یوم همه چیز ردیفه و روی بالاترین کیفیت بازی میکردم و مخصوصا بازیها رو 3d و روون میدیدم
اما یه مدته وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و اصلا وارد بازی نمیشه
نه اروری نه پیغامی نه هیچی
خیلی کارهارو کردم
کلی هم سرچ کردم تا ببینم کسی چیزی گفته در این مورد یا نه
آنتی ویروسم رو خاموش کردم
آپدیت ie 9 رو آنیستال کردم
خصوصیات خود کارت گرافیکمو از تو آپشن بردم به بالاترین حالت ممکن
و ...
ولی بازم نشد که نشد
و بازی اصلا بالا نمیاد
ممنون میشم کمکم کنید

kakolak90
06-06-2011, 16:28
سلام من فیفا یا پی اسو که نصب میکنم وسط بازی کم میاره به نظر شما مشکلش از چیه ناگفته نمونه ویندزم سون 64 بیته ..گرافیکم nvidia 8400 gs

kakolak90
06-06-2011, 16:33
کسی نمیدونه خواهشن سریع واقعا دارم اذیت میشم ...

alikamani
06-06-2011, 17:19
من فصل قبل توی این تیم نبودم و این فصل اومدم.پولم هم خیلی زیاده.باید چکار کنم؟ کی درست میشه؟

تو رو خدا یکی کمکم کنه

MCSE MAN
06-06-2011, 18:18
شما اين فصل ديگه نميتونيد خريد كنيد. آهر فصل پولتون اگه منفي نباشه براي فصل بعد ميتونيد خريد كنيد

سلام دوستان
من نزدیک 9 ماهی میشه که دارم با لپ تابم این بازی رو اجرا میکنم
گرافیک و رم و سی پی یوم همه چیز ردیفه و روی بالاترین کیفیت بازی میکردم و مخصوصا بازیها رو 3d و روون میدیدم
اما یه مدته وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و اصلا وارد بازی نمیشه
نه اروری نه پیغامی نه هیچی
خیلی کارهارو کردم
کلی هم سرچ کردم تا ببینم کسی چیزی گفته در این مورد یا نه
آنتی ویروسم رو خاموش کردم
آپدیت ie 9 رو آنیستال کردم
خصوصیات خود کارت گرافیکمو از تو آپشن بردم به بالاترین حالت ممکن
و ...
ولی بازم نشد که نشد
و بازی اصلا بالا نمیاد
ممنون میشم کمکم کنید
به نظر من سيواتو يه جا نگهدار و خود بازي رو پاك كن. بعد دوباره بازي رو نصب كن و سيوتو ببر همون جاي قبلي

سلام من فیفا یا پی اسو که نصب میکنم وسط بازی کم میاره به نظر شما مشکلش از چیه ناگفته نمونه ویندزم سون 64 بیته ..گرافیکم nvidia 8400 gs
بريد تو تاپيك هاي مخصوص خود بازي مشكلتون رو مطرح كنيد
تاپيك PES:

sisa
06-06-2011, 20:32
بعد از کلی گشتن متوجه شدم که
لپ تاپم دو نوع گرافیک داره یعنی switchable هست
یکی high performance gpu که همه چیزش توپه ولی وقتی تو این حالت هست رو آیکن بازی که کلیک میکنم هیچی نمیشه و بازی بدون ارور اصلا اجرا نمیشه
یکی دیگه هم Powe saing gpu که اگه بذارم تو این حالت بازی اجرا میشه ولی سرعت روونیش میاد پایید و تو قیمت نمایش 3d بازی که اصلا حرکت آهسته میشه
و دیگه اینکه وقتی با hdmi میخوام به lcd وصل کنم میگه حتما رو حالت دیگه ای باشه گرافیکت یعنی همون که بازی اصلا بالا نمیاد
رفتم تو detials خود این حالت و همه چیزشو high quality یعنی آخرین حدش گذاشتم ولی بازم تغییری نکرد
الان من میخوام بدونم چرا تو حالت high performance gpu بازی اینجوری میشه و اجرا نمیشه؟!
نکته دیگه اینکه
من فکر نکنم قبلا اینجوری بوده باشه گرافیکم
مثل بچه آدم یه مدل داشت همیشه هم راحت و روون بازی رو اجرا میکرد دیگه

your_star
16-06-2011, 22:01
[QUOTE=rose_cute720;5805924]اینم کرک برای آپدیت 2 . مشکل لود بازی هم برطرف میشه

سلام میشه لطف کنی بگی چه طور باید اینو احرا کرد؟من آپدیتو نصب کردم
کرکو که اجرا میکنم fail میشه نمیدونم چرا.

Ramin khuzestan
16-06-2011, 22:18
سلام
کسی کد تقلب ترینر یا هر چیزی که بشه بودجه ترانسفر رو افزایش داد نداره ؟
تورو خدا نگید مزه ی بازی از بین میره چون من یه فکرای دیگه ای کردم
اگر کسی لطف کنه معرفی کنه یه دنیا ممنونش میشم

Ramin khuzestan
19-06-2011, 15:44
سلام

کسی نمیدونه ؟:41:

anon85
20-06-2011, 11:03
سلام

یه راهش اینه که بری اونجایی که بازی رو نصب کردی، بعدش این کارارو بکنی:
1. برو تو فولدر private_items
2. فایل Luxury رو باز کن؛ (یه فایل تکست هست...)
3. تو خط آخر که نوشته Tropical Island، بیا تقریبا آخر خط، اونجایی که عدد نوشته، اون عدد رو پاک کن و بنویس 1100000000-؛ (مثل این عکس باید بشه):

4. فایل رو ببند و سیو کن؛ (yes رو بزنی سیو میشه؛)
5. حالا اگه بری تو بازی، تو بخش private life، میتونی بری Tropical Island رو بخری؛ به جای اینکه از پولت کم شه، بهش اضافه میشه...
6. بعدش برو این پولو بده به باشگاه، donate money to club؛
7. یا اینکه اصلا خودت با این پول باشگاهو بخر و خیالتو از بابت بودجه ترانسفر راحت کن...

پ.ن. هر سوالی داشتی، بپرس...

Ramin khuzestan
20-06-2011, 12:10
3. تو خط آخر که نوشته Tropical Island، بیا تقریبا آخر خط، اونجایی که عدد نوشته، اون عدد رو پاک کن و بنویس 1100000000-؛ (مثل این عکس باید بشه):

5. حالا اگه بری تو بازی، تو بخش private life، میتونی بری Tropical Island رو بخری؛ به جای اینکه از پولت کم شه، بهش اضافه میشه...
7. یا اینکه اصلا خودت با این پول باشگاهو بخر و خیالتو از بابت بودجه ترانسفر راحت کن...

یک دنیا ممنون
من همه ی کارها رو انجام دادم و پول هم اضافه شد فقط میشه بگید این گزینه ی donate money to club کجاست ؟
اگر باشگاه رو بخرم غیر از پول ترانسفر دیگه چه چیزهایی تغییر میکنه ؟آخه من فقط میخوام پول ترانسفر رو بالا ببرم و نمیخوام دیگه تغییراتی انجام بشه حالا با خرید باشگاه تغییراتی بوجود میاد ؟
گزینه ی خرید باشگاه کجاست ؟
ببخشید سوالام زیاد شد :11:

anon85
20-06-2011, 12:52
یک دنیا ممنون
من همه ی کارها رو انجام دادم و پول هم اضافه شد فقط میشه بگید این گزینه ی donate money to club کجاست ؟
اگر باشگاه رو بخرم غیر از پول ترانسفر دیگه چه چیزهایی تغییر میکنه ؟آخه من فقط میخوام پول ترانسفر رو بالا ببرم و نمیخوام دیگه تغییراتی انجام بشه حالا با خرید باشگاه تغییراتی بوجود میاد ؟
گزینه ی خرید باشگاه کجاست ؟
ببخشید سوالام زیاد شد :11:

واسه دادن پول به باشگاه، باید این مسیرو بری:

CAREER--My Career--Donate Money to Club

ببین اگه پولتو بدی به باشگاه، (همون donate money to club منظورمه)، اونوقت اون پول مستقیم نمیره تو بودجه ترانسفرت... یعنی board یا هیئت مدیره تصمیم می گیره که اون پول کجا اضافه بشه؛ البته میتونی بری تو بخش finance و ازشون بخوای که بودجه ترانسفرتو بیشتر کنن، که دردسرای خودشو داره...

اما اگه باشگاهو بخری، دیگه هرچقدر از پولی که داری (cash باشگاه منظورمه)، میتونی واسه ترانسفر، یا هر کار دیگه ای اختصاص بدی... یعنی دیگه هیئت مدیره ای در کار نیست... (در صورت خرید باشگاه، طبیعتا دیگه اخراجی در کار نیست؛ اگه هم خواستی بعدا از این تیم بری، میتونی خیلی راحت دوباره باشگاهو بفروشی؛)

واسه خرید باشگاه این مسیرو برو:

CAREER--Career Options--BUY THIS CLUB

S0R3N4
20-06-2011, 15:37
بچه ها
واسه کنسول نمیاد چرا هیچوقت؟؟خبری نیس؟؟یعنی احیانا قرار نیس بیاد؟

Big-Boss
20-06-2011, 15:41
بچه ها

فوتبال منیجر واسه PSP میاد چند نسخه هم یه بازی مربیگیری فوتبال (اسمش یادم نیست) واسه DS اومده.
این بازیا خوراکشون PC هست و کنسول دستی غیر اینصورت خسته میشی اصلا.جلو تلویزیون بشینی بازیکن سرچ کنی.

SAMCRO
20-06-2011, 17:00
بچه ها
اخه همه ی کارا رو باید با موس انجام بدی البته به جز بازی کردنش ...
خیلی سخت می شه اگه بخوای با دسته بازی کنی ...
و حالش هم از بین می ره ...

Ramin khuzestan
23-06-2011, 16:02
برای مذاکره با بازیکنای بزرگ یا آینده دار به مشکل میخورم
نیوکاسل رو انتخاب کردم حالا بازیکنایی مثله ادین ژکو یا مانوئل نویر که آینده دار هستن رو میخوام بخرم ولی پیغام میده که مدیر برنامه میخواد به باشگاه بزرگ تری ترانسفر کنه یا بعضی از بازیکنا هم تشکر میکنند و میگن نمیایم
نمیدونم چیکار کنم
با اینکه صدرنشین هم هستم توی لیگ

MCSE MAN
23-06-2011, 16:55
برای مذاکره با بازیکنای بزرگ یا آینده دار به مشکل میخورم
نیوکاسل رو انتخاب کردم حالا بازیکنایی مثله ادین ژکو یا مانوئل نویر که آینده دار هستن رو میخوام بخرم ولی پیغام میده که مدیر برنامه میخواد به باشگاه بزرگ تری ترانسفر کنه یا بعضی از بازیکنا هم تشکر میکنند و میگن نمیایم
نمیدونم چیکار کنم
با اینکه صدرنشین هم هستم توی لیگ
شما براي همچين بازيكنايي بايد تو ليگ قهرمان شيد و تو جام باشگاه ها هم تا مراحل پاياني پيش بريد چون اين بازيكنا از تيم هاي بزرگتر پيشنهاد دارن. مخصوصا دروازه بان با قدرت بالا خريدن خيلي خيلي سخته

Ramin khuzestan
23-06-2011, 23:18
متشکرم بابت پاسخ
فعلا که دارم کلی نازشون رو میکشم و توی مصاحبه ها ابراز علاقه میکنم که توی تیمم بازی کنن
هر از چند گاهی هم با ایجنتشون مذاکره بی فایده میکنم :31:

anon85
24-06-2011, 04:57
متشکرم بابت پاسخ
فعلا که دارم کلی نازشون رو میکشم و توی مصاحبه ها ابراز علاقه میکنم که توی تیمم بازی کنن
هر از چند گاهی هم با ایجنتشون مذاکره بی فایده میکنم :31:

شما وقتی تو قسمت ترانسفر، بازیکنای مورد نظرتون رو سرچ می کنید، 5 حالت پیش میاد: (جلو اسمشون، تو لیست نوشته میشه؛)

1. unavailable: بازیکن در دسترس نیست؛ ترانسفر ممکن نیست...
2. (خالی): بازیکن در دسترس، آماده برای مذاکره...
3. not interested: بازیکن خیلی علاقمند به تیمتون نیست، ولی میشه مذاکره کرد و خریدش ممکنه...
4. buy: بازیکن تو لیست فروش؛ میشه راحت و با یه قیمت نسبتا مناسب بازیکنو خرید...
5. loan: بازیکن تو لیست قرضیها؛ فقط میشه قرض گرفت اون بازیکنو...

your_star
01-07-2011, 12:42
کسی با کرک پچ 2 کار کرده؟میشه مشکل لود رو هیچ جور حل کرد؟

farhad_s5
04-07-2011, 19:35
بعد از ریختن آپدیت هم باید کرک بشه بازی؟!!!

مگه چه مشکلی پیش میاد؟

Great Kurosh
04-07-2011, 22:24
دوستان نمیدونم جای این سوال اینجا هست یا نه ولی ممنون میشم کمکم کنید

من میخوام با فیفا منیجر 2011 لیگ فانتزی درست کنم ( خود فیفا رو ندارم )
کسی هست مراحلش رو بدونه ؟
لطفا اگر کسی راهنمایی میکنه کامل باشه

ممنون

anon85
04-07-2011, 22:33
بعد از ریختن آپدیت هم باید کرک بشه بازی؟!!!

مگه چه مشکلی پیش میاد؟

بله، بايد حتما بعد از آپديت بازي، كركش كرد؛

اگه كرك نشه، بازي لود نميشه...

anon85
04-07-2011, 23:05
دوستان نمیدونم جای این سوال اینجا هست یا نه ولی ممنون میشم کمکم کنید

من میخوام با فیفا منیجر 2011 لیگ فانتزی درست کنم ( خود فیفا رو ندارم )
کسی هست مراحلش رو بدونه ؟
لطفا اگر کسی راهنمایی میکنه کامل باشه

ممنون

سلام،
منظورتون از ليگ فانتزي رو درست متوجه نميشم؛
اگه منظورتون اينه:

farhad_s5
05-07-2011, 01:21
بله، بايد حتما بعد از آپديت بازي، كركش كرد؛

اگه كرك نشه، بازي لود نميشه...

کرک آپدیت 2 . یا 3 اومده؟!

ممنون

anon85
05-07-2011, 01:41
کرک آپدیت 2 . یا 3 اومده؟!

ممنون

سلام،
طبق گفته ی این دوستمون کرک آپدیت 2:

پ.ن. من خودم ازش استفاده نکردم و نمیدونم چطوریه...

MCSE MAN
05-07-2011, 11:10
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام،
طبق گفته ی این دوستمون کرک آپدیت 2:

پ.ن. من خودم ازش استفاده نکردم و نمیدونم چطوریه...
من اين لينك رو از يه پست ديگه اي كه يكي از بچه ها گذاشته بود برداشتم. براي من كه سر بازياي جام حذفي و بعضي بازياي ليگ قهرمانان ميپره بيرون. براي همين هميشه قبل اون بازيا يه بار سيو ميكنم

SAMCRO
05-07-2011, 11:17
سلام،
منظورتون از ليگ فانتزي رو درست متوجه نميشم؛
اگه منظورتون اينه:

نه فک کنم منظورشون اینه که مثلا بیان توی اینترنت به صورت لفظی بازیکن جابجا کنن بعدش بیان تغییراتو اعمال کنن ! بعدش بازی کنن ببینن کی برنده می شه ! مث این

farhad_s5
05-07-2011, 20:56
من اين لينك رو از يه پست ديگه اي كه يكي از بچه ها گذاشته بود برداشتم. براي من كه سر بازياي جام حذفي و بعضي بازياي ليگ قهرمانان ميپره بيرون. براي همين هميشه قبل اون بازيا يه بار سيو ميكنم

پس به نظرتون نصب نکنم بهتر باشه، درسته؟!

آپدیت یک هم همین مشکل رو داره؟!

Arrowtic
05-07-2011, 21:06
دوستان تو این بازی اول کار تیمتو خودت انتخاب میکنی یا نه از یک سری تیم مضخرف باید شروع کنی؟؟
من خودم تیمای ضعیفو به شخصه ترجیح میدم!!!

MCSE MAN
05-07-2011, 21:45

من چون از اول آپديت 2 رو نصب كردم نميدونم چه مزيت هايي نسبت به نصب نكردنش داره. براي همين نميتونم بگم اين كارو بكنيد يا نه

دوستان تو این بازی اول کار تیمتو خودت انتخاب میکنی یا نه از یک سری تیم مضخرف باید شروع کنی؟؟
من خودم تیمای ضعیفو به شخصه ترجیح میدم!!!
از هر تيمي دوست داشته باشيد ميتونيد شروع كنيد

Alireza.M67
05-07-2011, 21:56
من وقنی New Game میزنم بعد از اونجایی که انتخاب می کنی چه لیگهایی کامل لود بشن از بازی میپره بیرون .
به نظرتون مشکل از کجاست ؟ (کرک Reloaded هست )
آپدیت 2 رو دارم دانلود می کنم ، با اون درست میشه ؟

Alireza.M67
05-07-2011, 22:58
پچ دوم رو هم گرفتم ولی نصب نمیشه میگه یه ورژن جدیدتر نصبه :41:

بردیا
07-07-2011, 04:59
کرک مناسب واسه آپدیت3 نیومده؟

anon85
08-07-2011, 03:44
کرک مناسب واسه آپدیت3 نیومده؟

نه بردیا جان، مثل اینکه هنوز نیومده؛:13:(یا اینکه حداقل من خبر ندارم؛)

تو این تاپیک که هیچ صحبتی از کرک آپدیت 3 نشده تا حالا؛ (اینو مطمئنم چون هر روز این تاپیکُ رصد می کنم...) :46:

از دوستان هم اگه کسی خبری داره دریغ نکنه...

Akbar"22"
09-07-2011, 11:55
از دوستان کسی تونسته سطح مربیگری خودشو از 12 ببره بالا

your_star
09-07-2011, 17:02
میشه لطف کنی بگی چه طور کرک کردی؟
من فایل کرک رو که اجرا میکنم(بعد از نصب بازی با فایل exe ارجینال)ارور میده و کرک نمیشه و مشکل لود پابرجاست.

---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------

یه چند سالی هست که ورژن 1.0 منیجر پر باگهای کشنده و اشکالات فنی هست طوری که عموما اولین آپدیت چیزی حدود 500 مگابایت برای ترمیم این افتضاحات رو شامل میشه(از جمله 3d مسخره اشتباهات بازیکنا اشکالات برنامه ریزی و ...)
کلا ورژن یک رو اصلا توصیه نمیکنم.

---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------

نه بردیا جان، مثل اینکه هنوز نیومده؛:13:(یا اینکه حداقل من خبر ندارم؛)

تو این تاپیک که هیچ صحبتی از کرک آپدیت 3 نشده تا حالا؛ (اینو مطمئنم چون هر روز این تاپیکُ رصد می کنم...) :46:

از دوستان هم اگه کسی خبری داره دریغ نکنه...
برام عجیبه که مثل اینکه همه و حتی گیم کپی ورلد هم بیخیال این بازی شدن و وقت صرف کرک کردنش که وقتی هم ازشون نمیگیره نمیکنن.
قبلا تا 1 ماه بعد آپدیت کرک سالم و سرحال حاضر بود.
من نصف سایتای بازی رو بالا پایین کردم.سر همین کرک 2 و کارکردش حرف و حدیث زیاده چه برسه به کرک 3 که مسلما چون تا 2 ماه دیگه 2012 میاد کسی دنبالش نمیره.

MCSE MAN
09-07-2011, 18:33
میشه لطف کنی بگی چه طور کرک کردی؟
من فایل کرک رو که اجرا میکنم(بعد از نصب بازی با فایل exe ارجینال)ارور میده و کرک نمیشه و مشکل لود پابرجاست.
والا من كار خاصي نكردم دوست عزيز. آپديت رو دانلود كردم و نصب كردم و بعدشم ااون كرك رو كپي كردم. همين

امید بهمن ماهی
18-07-2011, 09:30
من سر فروختن باریکن های قرضی مشکل دارم. من مدتیه سر نزدم به شما. اینقدر که صبح تا شب پای منیجر دارم زندگی می کنم. مگه برای پچ2 ، کسی تونسته کرک پیدا کنه؟

miladborhani
19-07-2011, 00:10
شماره سریال برای نصب ؟

anon85
19-07-2011, 05:09
من سر فروختن باریکن های قرضی مشکل دارم. من مدتیه سر نزدم به شما. اینقدر که صبح تا شب پای منیجر دارم زندگی می کنم. مگه برای پچ2 ، کسی تونسته کرک پیدا کنه؟
سلام،
بازیکنی که تو قرضه رو می خوای بفروشی؟ من متوجه نشدم؛ میتونی بیشتر توضیح بدی؟
+
برای پچ 2 کرک اومده؛ پست های این چند صفحه آخرُ بخون...

miladborhani
19-07-2011, 09:36
شماره سریال برای نصب ؟

دوستانی که نصب کردن لطفا شماره سریال رو بدن ما هم لذت ببریم.مرسی

anon85
19-07-2011, 18:51
دوستانی که نصب کردن لطفا شماره سریال رو بدن ما هم لذت ببریم.مرسی

سلام،
دوست عزیز من پستتونُ دیشب دیدم؛
خواستم جواب بدم، رفتم به دایرکتوری نصب بازی، دیدم فایل یا فولدری تحت عنوان سریال نداره؛ فقط یه activator داشت که اونم باید موقع نصب بازی بزنی تا خودش یه سریال نامبر اتوماتیک بده...
واسه خاطر همین نتونستم کمکت کنم؛
حالا شاید دوستان دیگه، نسخه دیگه ای از بازی رو داشته باشن که سریال داره...

miladborhani
19-07-2011, 20:51
سلام.تو فولدر بازی یک فایل به نام activation هست که توش شماره سریال میخواهد.میزنم نکست رو چیزی نمیده.چجوریاست ؟>

بردیا
20-07-2011, 00:19
توی یوتوب بگرد معمولا ملت اونجا سریال نامبر زیاد میزارن
من خودم البته با اکتیویشن تو بازیم نصب کردم
موقع نصب کردن حتما انتی ویروستو غیرفعال کن که به فایلای کرک گیر نده.
.................................................. ................

بچه ها کسی میدونه چطوری باید برای مربی هایی که تو ادیتور دیتابیس درست میکنم واسه تیما،سابقه درست کنم؟
منظورم سرمربیا نیستا
من الان بعد چندماه بازیو دوباره نصب کردم و دوباره یه دیتابیس کامل مال کادرفنی تیمای بوندسلیگا+یه سری تیمای لالیگا و سری آ جور کردم وی تو بازی که میرم همشونو میزنه که از 2010 ملحق شدن به باشگاه و loyalty شونم صفر هستش

miladborhani
20-07-2011, 09:42
توی یوتوب بگرد معمولا ملت اونجا سریال نامبر زیاد میزارن
من خودم البته با اکتیویشن تو بازیم نصب کردم
موقع نصب کردن حتما انتی ویروستو غیرفعال کن که به فایلای کرک گیر نده.
.................................................. ................

بچه ها کسی میدونه چطوری باید برای مربی هایی که تو ادیتور دیتابیس درست میکنم واسه تیما،سابقه درست کنم؟
منظورم سرمربیا نیستا
من الان بعد چندماه بازیو دوباره نصب کردم و دوباره یه دیتابیس کامل مال کادرفنی تیمای بوندسلیگا+یه سری تیمای لالیگا و سری آ جور کردم وی تو بازی که میرم همشونو میزنه که از 2010 ملحق شدن به باشگاه و loyalty شونم صفر هستش

شما چرا نمیزاری اکتیواتورت رو ؟

offlineinternet
20-07-2011, 09:48
دوستان لینک دانلود برا دانلود بازی اگه دارید برام بذارید
الان یک ماهه هر جا میرم میگن نداریم یا نیومده و ....

دیگه دارم دیوونه میشم

miladborhani
20-07-2011, 10:31
کل یوتیوب رو گشتم.یک فایل خوب گیرم نیومد.جان ما کارمو راه بندازین.مرسی

miladborhani
20-07-2011, 15:57
سلام.من میخواهم بازیکن بخرم اول فصل.این ارور یعنی چی ؟ مرسی

بردیا
20-07-2011, 16:10
دوستان لینک دانلود برا دانلود بازی اگه دارید برام بذارید
الان یک ماهه هر جا میرم میگن نداریم یا نیومده و ....

دیگه دارم دیوونه میشم

از چه سروری میخوای لینک واسه دانلود؟

---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------

سلام.من میخواهم بازیکن بخرم اول فصل.این ارور یعنی چی ؟ مرسی

میگه که پولی که میخوای بابت این بازیکن بدی از محدوده بودجه ای که واسه ترنسفرت داری بیشتره و هیئت مدیره اجازه این خرید رو بهت نمیده

شما چرا نمیزاری اکتیواتورت رو ؟

اینو دانلود کن ببین به دردت میخوره؟

miladborhani
20-07-2011, 16:26

---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------

میگه که پولی که میخوای بابت این بازیکن بدی از محدوده بودجه ای که واسه ترنسفرت داری بیشتره و هیئت مدیره اجازه این خرید رو بهت نمیده

اینو دانلود کن ببین به دردت میخوره؟

مرسی پیدا کردم . نصب کردم بازیو

miladborhani
20-07-2011, 16:42
کسی آپدیت 2 رو به همراه کرک استفاده کرده که مشکل نداشته باشه ؟ تو کرک 2 آدبایور تو رئاله ؟

miladborhani
20-07-2011, 16:48

این کجاست ؟

بردیا
20-07-2011, 17:21
کسی آپدیت 2 رو به همراه کرک استفاده کرده که مشکل نداشته باشه ؟ تو کرک 2 آدبایور تو رئاله ؟

آپدیتا بازیکنا رو اضافه نمیکنن به تیمی در بدو بازی
بلکه توی ترنسفر هیستوری اصلاحیه میزنن که فلان بازیکن در فلان تاریخ به فلان باشگاه ملحق میشه

anon85
20-07-2011, 19:22
این کجاست ؟

چی کجاست؟
...
شما اون کارایی که من تو این پست گفتمُ به ترتیب انجام بده...

miladborhani
20-07-2011, 19:59
این بخش private life کجاست ؟ که برم Tropical Island رو بخرم ؟

anon85
20-07-2011, 20:21
این بخش private life کجاست ؟ که برم Tropical Island رو بخرم ؟

اینجا:

CAREER--Personal Life--Luxury

miladborhani
20-07-2011, 20:57
اینجا:

CAREER--Personal Life--Luxury

یعنی یک تیم بسازم برم توش بعد اون مسیری که گفتین رو برم ؟ :11:

anon85
20-07-2011, 21:04
یعنی یک تیم بسازم برم توش بعد اون مسیری که گفتین رو برم ؟ :11:

بله، اون مسیر رو باید از داخل بازی برین؛ (یعنی اینکه قبلش تیم ساخته باشین...)

offlineinternet
22-07-2011, 09:36

ببین من میخوام برم کافی نت دانلود کنم آخه با ۱۲۸ که نمیشه ۸ گیگ رو دانلود کرد:31:

بدش ببین یه جا باشه که سرعتش خوب باشه و قابلیت resume رو داشته حتما

و اینک ماندگاری هم یه یک ماهی باشه

ممنون :46:

بدش این کرک که میگن چیه

این که شما میزاری کرک هم داره دیگه؟؟؟

miladborhani
22-07-2011, 10:42
آقا سیستم چجوریه این بازی ؟ من تیم اسپانیول رو با اتلتیکو 2-0 بردم بعد رفتم تو جدول برام باخت 3-0 زده ؟!؟!؟!؟!؟!؟!

---------- Post added at 07:12 AM ---------- Previous post was at 07:12 AM ----------

ببین من میخوام برم کافی نت دانلود کنم آخه با ۱۲۸ که نمیشه ۸ گیگ رو دانلود کرد:31:

بدش ببین یه جا باشه که سرعتش خوب باشه و قابلیت resume رو داشته حتما

و اینک ماندگاری هم یه یک ماهی باشه

ممنون :46:

بدش این کرک که میگن چیه

این که شما میزاری کرک هم داره دیگه؟؟؟

همون لینکی که دادم دانلود کن.کرک هم داره.

miladborhani
23-07-2011, 12:27
ای پچ ها قضیشون چجوریه ؟ دیروز بازیمیکردم مشکلی نبود.امروز نمیره تو بازی میگه ورژنش به اینی که نصبه نمیخوره !

mss_195
23-07-2011, 13:18
به نظرم سوالم تکراریه..ببخشید دیگه:

1. من الان بازیو نصب کردم بقلش زد update2 available، با حجم 443mb. من الان اینو دانلود کنم باید update1 رو هم بگیرم؟
2. این آپدیتها کرک داره؟ اگه بله لطفا یه لینک تست شدشو بزارید، ممنون.

بردیا
24-07-2011, 02:10
ای پچ ها قضیشون چجوریه ؟ دیروز بازیمیکردم مشکلی نبود.امروز نمیره تو بازی میگه ورژنش به اینی که نصبه نمیخوره !

شاید مشکل از کرکته!

به نظرم سوالم تکراریه..ببخشید دیگه:

1. من الان بازیو نصب کردم بقلش زد update2 available، با حجم 443mb. من الان اینو دانلود کنم باید update1 رو هم بگیرم؟
2. این آپدیتها کرک داره؟ اگه بله لطفا یه لینک تست شدشو بزارید، ممنون.

1-نه اجباری نیست
2-کرک هم هست ولی بگیر نگیر داره
من خودم فقط آپدیت دیتابیس رو نصب کردم و آپدیت 2 رو نصب نکردم ولی خب فعلا با مشکلاتش ضدحال زده بهم

sisa
26-07-2011, 13:43
چه عجب اینجا یه سر و سامونی گرفت و بچه ها فعال شدن
امیدوارم دوره ای نباشه که یه دفعه دوباره سوت و کور بشه

miladborhani
29-07-2011, 10:06
سلام.من الان فصل دوم هستم.چجوری میشه درجه سختی بازی رو زیاد کنم ؟

anon85
29-07-2011, 11:57
سلام.من الان فصل دوم هستم.چجوری میشه درجه سختی بازی رو زیاد کنم ؟

این مسیرُ برو:

Options--Game Options--Difficulty Level

miladborhani
29-07-2011, 12:02
خیلی ممنون دوست من.میبینم که حسابی واردی تو این بازی.

بردیا
31-07-2011, 16:24
من بالاخره تونستم بعد مدتها بازی رو بدون مشکل بازی بکنم و فعلا که اون باگ امتیازشماری توش نیست
با آینتراخت فرانکفورت دارم میرم و هفتم هستم تا اینجای کار و البته امیدوارم بتونم به رتبه پنجم برسم تا توی لیگ اروپا شرکت کنم.
فقط یه سوال
چرا توی قسمت ترنسفر سرچ،فقط بازیکنای شاغل توی لیگی که توش هستی رو میاره؟
به طور مثال من سرچ میکنم بازیکنای فری ایجنت یا بازیکنایی که یه سال از قراردادشون مونده و یا هرجوری که سرچ میکنم فقط بازیکنای شاغل تو بوندسلیگا رو میاره.

miladborhani
31-07-2011, 20:03
شاید فقط یک لیگ رو موقع ورود انتخاب کردین

بردیا
31-07-2011, 22:00
نه بابا
من همیشه حداقل با 10تا لیگ بازی میکنم.ولی هیچوقت توی سرچ کردن واسم نتایج لیگای دیگه رو نمیاره.فقط توی ترنسفر مارکت هست که بازیکنای تیمای دیگه رو میزنه که تو اونم نمیشه سرچ با شرایط خاصی کرد

anon85
01-08-2011, 00:18
بردیا جان اگه نتایج سرچ بالای 250 تا باشه، اولویت با بازیکنای اون لیگی هست که توش بازی می کنی؛ (اونا رو نشون میده...)

سعی کن پارامتر های سرچ رو یه جوری تنظیم کنی تا زیر 250 تا نتیجه بیاد و اون وقت دیگه همه رو نشون میده...

حتی بازیکنایی غیر از اون مثلا 10 تا لیگ انتخابی رو هم میاره؛ (البته بستگی به قوی بودن scout هم داره...)

miladborhani
01-08-2011, 03:41
یک چیز این بازی جالب نیس و اونم اینه بیشتر گل ها در اون به سانتر از جناحین بستگی داره

anon85
01-08-2011, 04:29
یک چیز این بازی جالب نیس و اونم اینه بیشتر گل ها در اون به سانتر از جناحین بستگی داره

درسته؛

این باگیه که تو آپدیت اول برطرف شده...

Number of heading goals reduced

miladborhani
01-08-2011, 10:11
من الان یک تیم بدون آپدیت دارم.اینو نصب کنم بازم میتونم با همین تیم بازی کنم ؟ کرک نداره این پچ ؟ شما خودتون نصب کردین ؟

بردیا
01-08-2011, 11:29
معمولا وقتی آپدیت بکنی سیوای قبلی بازیت قابل اجرا نیست

miladborhani
01-08-2011, 11:40
فیفا هم با این کارای مسخرش.این چه وضعشه آخه.

بردیا
01-08-2011, 16:52
درسته؛

این باگیه که تو آپدیت اول برطرف شده...

ای بابا
من فکر میکردم مشکل از خط دفاع و دروازبان منه که اینقدر از روی کرنر گل میخورن
فصل اول 45تا گل خوردم که بیشتر از نصفش روی کرنر بود
برای فصل جدید 29میلیون یوروخرج خریدن دفاع و دروازبان بهتر کردم و تاکتیکامو برای گل نخوردن از ضربات سر تنظیم کردم ولی بازم زیاد گل میخوردم تا دوزاریم افتاد که این یه باگ هستش.
حالا من چیکار کنم با این باگ؟
بخوام آپدیت کنم که تمام ادیتی که رو دیتابیس کردم میپره:41:

anon85
01-08-2011, 18:20
ای بابا
من فکر میکردم مشکل از خط دفاع و دروازبان منه که اینقدر از روی کرنر گل میخورن
فصل اول 45تا گل خوردم که بیشتر از نصفش روی کرنر بود
برای فصل جدید 29میلیون یوروخرج خریدن دفاع و دروازبان بهتر کردم و تاکتیکامو برای گل نخوردن از ضربات سر تنظیم کردم ولی بازم زیاد گل میخوردم تا دوزاریم افتاد که این یه باگ هستش.
حالا من چیکار کنم با این باگ؟
بخوام آپدیت کنم که تمام ادیتی که رو دیتابیس کردم میپره:41:

کاریش نمیشه کرد...

البته من کلا کم گل می خورم؛ (تیمم مارسی تو لیگ فرانسه) ولی تقریبا نصفش از رو سانتر و ضربه سره...

ولی این باگ، بیشتر تو گلایی که خودم می زنم می بینم؛ (بیشتر گل هام رو هِده؛ من از این باگ خبر داشتم و سعی کردم به نفع خودم ازش استفاده کنم؛ :21: یعنی crossing frequency بال هامو گذاشتم رو high)

تنها چیزی که به نظر من میرسه اینه که سعی کنی بازیتو بزاری رو مالکیت توپ و فرمیشن هجومی تری انتخاب کنی؛

از اون طرف هم خط دفاعتو very high کن و با آفساید گیری، و نزدیک کردن خط هافبکت به دفاع و ... یه کاری بکنی که توپ زیاد دست حریفت نیفته که ضدحمله یا سانتر بخوری و یا کرنر بدی؛

بهتره tackling دفاع کنار هاتم normal بزاری که خطا های احتمالی از کناره های زمین هم کمتر بدی...

البته همه اینا یه طرف، مهم تر تیم و بازیکنا و ابزاریه که داری که آیا بهت اجازه بازی هجومی میده یا نه...

Dark Shine
01-08-2011, 18:33
فایل Iso بازیِ من تا گزینه License میره و بعد با زدن Next بسته میشه !
کســی میدونه چه مرضی داره ؟

anon85
01-08-2011, 18:41
فایل Iso بازیِ من تا گزینه License میره و بعد با زدن Next بسته میشه !
کســی میدونه چه مرضی داره ؟

آنتی ویروستو آف کن، بزن ببین درست میشه...

اینها رو هم بخون:

Dark Shine
01-08-2011, 18:47
آنتی ویروستو آف کن، کلاً همه چی پیدا میشه تو سیستم به جَُز انتی ویروس :31:
فایروال هم همیشه Off هستِ !
میرم داستان هاتو پشت سر بزارم ( آنتی ویروس پاک کنم ) :31: :27:
کلاً چه پستِ جلبی شد ( خط 1 + آخری ) :31:[2]

Dark Shine
01-08-2011, 19:46
حل شد !
با تشکر از عماد خان :40:

بردیا
02-08-2011, 12:31
کاریش نمیشه کرد...

البته من کلا کم گل می خورم؛ (تیمم مارسی تو لیگ فرانسه) ولی تقریبا نصفش از رو سانتر و ضربه سره...

ولی این باگ، بیشتر تو گلایی که خودم می زنم می بینم؛ (بیشتر گل هام رو هِده؛ من از این باگ خبر داشتم و سعی کردم به نفع خودم ازش استفاده کنم؛ :21: یعنی crossing frequency بال هامو گذاشتم رو high)

تنها چیزی که به نظر من میرسه اینه که سعی کنی بازیتو بزاری رو مالکیت توپ و فرمیشن هجومی تری انتخاب کنی؛

از اون طرف هم خط دفاعتو very high کن و با آفساید گیری، و نزدیک کردن خط هافبکت به دفاع و ... یه کاری بکنی که توپ زیاد دست حریفت نیفته که ضدحمله یا سانتر بخوری و یا کرنر بدی؛

بهتره tackling دفاع کنار هاتم normal بزاری که خطا های احتمالی از کناره های زمین هم کمتر بدی...

البته همه اینا یه طرف، مهم تر تیم و بازیکنا و ابزاریه که داری که آیا بهت اجازه بازی هجومی میده یا نه...

تستش میکنم ببینم چی میشه
من با فرانکفورت بازی میکنم و هنوز به سیستم دلخواهم نرسیدم
یه مدت 1-5-4 بازی میکردم یه مدت 2-4-4 دایموند و الانم فعلا 3-3-4 بازی میکنم

MCSE MAN
02-08-2011, 13:21
من از اولش با آپدیت 2 بازی کردم ولی باز گل با سر زیاد زده میشه. حالا نمیدونم کمتر از بدون آپدیته یا نه

تا حالا با این سیستم هایی که بازی کردم،3-3-4 دفاعی از همه بهتر جواب داده

نمیدونم چرا تو لیگ انقدر خوب نتیجه میگیرم و معمولا راحت قهرمان میشم ولی تو جام باشگاه ها اصلا نمیتونم اول شم:41:

Dark Shine
02-08-2011, 13:26
توی Datebase تغییرات ایجاد کرذم ( Transfer ) ها رو ولــی کشتم خودمو تو بازی نیومد :31:
بردیا جان ، تغییراتِ Datebase اِت رو برام آپلود میکنی ؟
ویرایش : پیدا شد !

بردیا
02-08-2011, 15:23
عجب احمقایی هستن این مدیرای باشگاه من:دی
یه سرمایه گذار نفتی روس میخواست بیاد تو باشگاه شریک بشه و 24میلیون یورو هم پیشنهاد اولیش واسه تزریق پول به تیم بود و به مرور مبلغ رو حاضر بود بیشتر بکنه ولی باشگاه پیشنهادشو رد کرد

توی Datebase تغییرات ایجاد کرذم ( Transfer ) ها رو ولــی کشتم خودمو تو بازی نیومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیتابیس رو که آپدیت ترنسفر میکنی تغییراتش توی بازی که قبلا سیو کردی انجام نمیشه هیچوقت.
باید یه سیو جدید رو شروع بکنی.
من تا 18 ماه جولای تغییرات ترنسفر تو بازیم اعمال هست ولی این ترنسفرای آخری مثل آگرو رو تو دیتابیس انجام دادم ولی توی بازیم نمیادش.

راستی کسی میدونه چطوری میتونم دیتابیسی که درست کردم رو به صورت پچ دربیارم که ملت بتونن نصب کنن؟

miladborhani
02-08-2011, 16:31
من که خودم باشگاه رو خریدم ! همه کارش خودمم :D

بردیا
03-08-2011, 13:16
من اول فصل سرخیو رومرو رو خریدم از آلکمار هلند ولی تا حالا نتونستم توی لیگ اروپا بازیش بدم
هر دفعه که به مرحله بعد میرم برام پیغام میاد که همه بازیکنات قادر به بازی توی لیگ اروپا هستن ولی باز این رومرو رو نمیتونم بازی بدم.
مجبورم دروازبان رزرومو بزارم

MCSE MAN
03-08-2011, 13:33
من اول فصل سرخیو رومرو رو خریدم از آلکمار هلند ولی تا حالا نتونستم توی لیگ اروپا بازیش بدم
هر دفعه که به مرحله بعد میرم برام پیغام میاد که همه بازیکنات قادر به بازی توی لیگ اروپا هستن ولی باز این رومرو رو نمیتونم بازی بدم.
مجبورم دروازبان رزرومو بزارم
وقتی نوبت بازی های جام باشگاه ها هست،جلوی اسمش تو ترکیب علامت ممنوع میاد؟؟؟
وقتی که اسامی بازیکن ها برای جام باشگاه ها رو ازتون پرسیده بود،کنار اسمش تیک رو زده بودی دیگه؟؟

miladborhani
03-08-2011, 14:32
تو تیم قبلیش حتما بازی کرده تو اروپا

anon85
03-08-2011, 16:22
وقتی نوبت بازی های جام باشگاه ها هست،جلوی اسمش تو ترکیب علامت ممنوع میاد؟؟؟
وقتی که اسامی بازیکن ها برای جام باشگاه ها رو ازتون پرسیده بود،کنار اسمش تیک رو زده بودی دیگه؟؟

تو تیم قبلیش حتما بازی کرده تو اروپا

از اون جایی که بردیا میگه اول فصل رومرو رو خریدتش، پس طبیعتا تو تیم قبلیش بازی نکرده؛

حق با اون دوستمونه، می بایست حتما انتخابش می کردی... (قبل از شروع فصل، یه پنجره pop-up میاد و ازت میخواد 25 تا بازیکن منتخبتو واسه بازی تو اروپا انتخاب کنی...)

بردیا
03-08-2011, 17:57
من چون باید توی مرحله مقدماتی شرکت میکردم همون اوایل فصل که هنوز خریدام تکمیل نشده بود یه لیست دادم برای شرکت توی مسابقات اروپایی،بعد دادن اون لیست من رومرو+پاپیس سیسه و یه بازیکن دیگه رو خریدم که خب طبیعتا این 3تا بازیکن توی مرحله مقدماتی نتونستن شرکت بکنن.
وقتی صعود کردم به مرحله گروهی بدون اینکه ازم بپرسه کدوم بازیکنا رو میخواد بهم پیغام داد که همشون قابلیت بازی توی اروپا رو دارن و سیسه و اون یکی بازیکنم هم جزوشون بودن ولی نمیدونم چرا دروازبانم توی لیست نبود.
به مرحله حذفی هم که رسیدم باز همینجوری بود
با هزار بدبختی خودمو رسوندم به نیمه نهایی ولی کلی گل خوردم به خاطر ضعف دروازبانم و یه کلین شیت هم نداشتم ولی خب شانس اوردم مهاجمام رو فرم هستن.

anon85
03-08-2011, 19:13
من چون باید توی مرحله مقدماتی شرکت میکردم همون اوایل فصل که هنوز خریدام تکمیل نشده بود یه لیست دادم برای شرکت توی مسابقات اروپایی،بعد دادن اون لیست من رومرو+پاپیس سیسه و یه بازیکن دیگه رو خریدم که خب طبیعتا این 3تا بازیکن توی مرحله مقدماتی نتونستن شرکت بکنن.
وقتی صعود کردم به مرحله گروهی بدون اینکه ازم بپرسه کدوم بازیکنا رو میخواد بهم پیغام داد که همشون قابلیت بازی توی اروپا رو دارن و سیسه و اون یکی بازیکنم هم جزوشون بودن ولی نمیدونم چرا دروازبانم توی لیست نبود.
به مرحله حذفی هم که رسیدم باز همینجوری بود
با هزار بدبختی خودمو رسوندم به نیمه نهایی ولی کلی گل خوردم به خاطر ضعف دروازبانم و یه کلین شیت هم نداشتم ولی خب شانس اوردم مهاجمام رو فرم هستن.

بردیا ببین شاید رومرو هم با آلکمار تو اروپا بازی کرده باشه... (منظورم اول فصل و قبل اینکه بیاد تیمت، شاید تو پلی آف اروپا همراه با تیم قبلیش آلکمار...)

miladborhani
03-08-2011, 19:33
منم منظورم همین بود

بردیا
03-08-2011, 20:39
بردیا ببین شاید رومرو هم با آلکمار تو اروپا بازی کرده باشه... (منظورم اول فصل و قبل اینکه بیاد تیمت، شاید تو پلی آف اروپا همراه با تیم قبلیش آلکمار...)

اره الان رفتم چک کردم دیدم آلکمار توی مرحله سوم مقدماتی حضور داشته توی لیگ اروپا.
من بعد پلی آف خریده بودمش.
ولی خب اشکال نداره فصل بعد واسه cl میترکونم:دی

ببینم میشه استادیوم جدید ساخت یا فقط میشه استادیوم قبلی رو گسترش داد؟

من چون فصل بعد تو cl حاضر هستم به احتمال زیاد میخوام ورزشگاهمو گسترش بدم
بهتره توی استادیوم ادیتور بدم یه آرشیتکت اینکارو بکنه یا خودم همینجوری توی منوی استادیوم ظرفیت بخشای مختلف رو زیاد کنم؟
اون آرشیتکت هزینش خیلی زیاد بود انگار

anon85
03-08-2011, 21:10
اره الان رفتم چک کردم دیدم آلکمار توی مرحله سوم مقدماتی حضور داشته توی لیگ اروپا.
من بعد پلی آف خریده بودمش.
ولی خب اشکال نداره فصل بعد واسه cl میترکونم:دی

ببینم میشه استادیوم جدید ساخت یا فقط میشه استادیوم قبلی رو گسترش داد؟

من چون فصل بعد تو cl حاضر هستم به احتمال زیاد میخوام ورزشگاهمو گسترش بدم
بهتره توی استادیوم ادیتور بدم یه آرشیتکت اینکارو بکنه یا خودم همینجوری توی منوی استادیوم ظرفیت بخشای مختلف رو زیاد کنم؟
اون آرشیتکت هزینش خیلی زیاد بود انگار

استادیوم ساختن خرج داره لامصب... :31:
هم میشه اونی که داری رو گسترش بدی، هم میشه از نو بسازی...
اگه بخوای گسترشش بدی باید تو ادیتور، بری رو تک تک بخش ها، مثلا main stand، بعد به عنوان مثال 20 ردیف صندلی اضافه کنی و الی آخر...
اگه هم بخوای از نو بسازی، هم میتونی خودت تک تک قسمت ها و تعداد ردیف ها و صندلی ها، اسکور بورد، سقف، بخش vip، جایگاه خبرنگارا، ... تنظیم کنی؛ یا اینکه مشخصات کلی رو بدی به آرشیتکت و اون طرحشو بده که من دومی رو ترجیح میدم...
به نظرم خودت یه خورده باهاش ور برو، آپشن های زیادی داره؛ ببین چطوری بیشتر حال می کنی و مهمتر از همه پولت می رسه یا نه... :46:

بردیا
03-08-2011, 21:25
استادیوم ساختن خرج داره لامصب... :31:
هم میشه اونی که داری رو گسترش بدی، هم میشه از نو بسازی...
اگه بخوای گسترشش بدی باید تو ادیتور، بری رو تک تک بخش ها، مثلا main stand، بعد به عنوان مثال 20 ردیف صندلی اضافه کنی و الی آخر...
اگه هم بخوای از نو بسازی، هم میتونی خودت تک تک قسمت ها و تعداد ردیف ها و صندلی ها، اسکور بورد، سقف، بخش vip، جایگاه خبرنگارا، ... تنظیم کنی؛ یا اینکه مشخصات کلی رو بدی به آرشیتکت و اون طرحشو بده که من دومی رو ترجیح میدم...
به نظرم خودت یه خورده باهاش ور برو، آپشن های زیادی داره؛ ببین چطوری بیشتر حال می کنی و مهمتر از همه پولت می رسه یا نه... :46:

ترجیحا همون stand رو افزایش بدم بهتره
خرجش خیلی کمتره نسبت به اینکه بخوام صندلی یا vip اضافه کنم فقط باید ببینم ملت حاضر میشن بیان 90دقیقه رو پا وایسن:27:

miladborhani
04-08-2011, 13:25
سلام.همین دیتابیس رو یک جوری بده به ما بردیا جان.مرسی

بردیا
04-08-2011, 14:02
باشه
دیتابیسو ادیت میکنم طبق آخرین نقل و انتقالات و بعدش تبدیل به rar میکنم و آپلودش میکنم و بعد باید دانلود کنیو با دیتابیس خودت جایگزین کنی ولی اینجوری احیانا اگر خودت تغییراتی توی دیتابیس واسه خودت داده باشی همش از بین میره چون دیتابیس من جایگزین میشه.
من حتی یه سری بازیکن توی تیمای جوانان و رزرو باشگاهای آلمانی هم ساختم همراه با عکساشون.
کلا تمرکز من روی بوندسلیگا هستش
توی لیگای اسپانیا و ایتالیا هم فقط تیمای تاپشون رو مربی ها و روسا و گهگاه جنرال منیجرا و مدیرای ورزشیشونو درست کردم
اگه میخوای برات آپدیت کنم

miladborhani
04-08-2011, 15:55
هر جور راحتی دادش بده بهم.ممنون میشم.منتظرم

sisa
05-08-2011, 12:26
خدایی
بازی فقط fifa manager 2011
تا چند ماه دیگه انشالله 2012 میاد کولاک میکنه

saman-youngwriter
05-08-2011, 19:45
سلام
می خواستم بپرسم فیفا منیجر کنسول ps3 هم داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

anon85
05-08-2011, 22:49
سلام
می خواستم بپرسم فیفا منیجر کنسول ps3 هم داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام،

نخیر؛ FIFA Manager 11 فقط واسه پلتفرم Windows ارائه میشه...

بردیا
06-08-2011, 11:35
این دیتابیس من هستش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم فولدر پرتره من هستش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینارو هرکسی دوست داشت دانلود بکنه و جایگزین بکنه واسه آپدیت نقل و انتقالات(اکثرش آپدیت شدست) و همچنین کادر فنی و مربی گری کل تیمای بوندسلیگا و بعضا لالیگا و سری آ و همچنین عکساشون

یادتون نره که بعد از جایگزین کردن فولدرا باید از طریق ادیتور دیتابیس رایت و سیو کنید تا تغییرات اعمال بشن

miladborhani
06-08-2011, 18:11
برادر کارایی که گفتیین انجام دادم.مورینیو شد مربی رئال اما نقل و انتقالات انجام نشده تو تیم میلان.رونالدینیو هست هنوز

بردیا
06-08-2011, 20:13
خب من که قبلا گفتم
برای نقل و انتقالات تاریخ داده شده به دیتابیس
به طور مثال وقتی تو یه سیو جدید رو شروع میکنی از تاریخ 1/7/2010 شروع میکنی و وقتی به ماه ژانویه میرسی رونالدینیو به طور اتومات منتقل میشه به فلامینگو.
بقیه بازیکناهم همینطور هستن
ولی اگر میخوای که از همون اول بازیت همه چی مطابق با تاریخ روز باشه باید بری دونه دونه از توی دیتابیس همشونو ترنسفر بکنی

miladborhani
06-08-2011, 20:15
موقع شروع سیو جدید چیو انتخاب کنم ؟ همون جا که 2 گزینه هست یکیش defaul database یکیش editor database

یم گزینه هم پایین اینا هست.تیکش بزنم ؟

بردیا
06-08-2011, 23:09
باید ادیت دیتابیس رو انتخاب کنی دیگه
گزینه های زیادیم اون پایین هست ولی اگه اونیو میگی که مربوطه به general talent و level باید تیکش بزنی

miladborhani
07-08-2011, 03:50
مرسی بردیا.خیلی خوب شده.همه انجام شدن.

farshad_pes9
07-08-2011, 11:05
دوستان میدونم جای این سوال اینجا نیست اما جای دیگه ای رو پیدا نکردم.
عذر میخوام از همه.
این بازی با فوتبال منیجر چه فرقی داره .
خلاصه بگم میخوام بدونم کدوم بهتره میخوام برم بگیرم بشینم بازی کنم.

miladborhani
07-08-2011, 14:36
هر 2 تا خوبن.اما از نظر گرافیکی این بهتره

Zlatan_ibra
07-08-2011, 14:43
سلام دوستانمن نمیتونم private life را پیدا کنم وtropical islandرا بخرم خواهش میکنم یکی به من بگه که کجاست؟PLease Help me

anon85
07-08-2011, 17:34
سلام دوستانمن نمیتونم private life را پیدا کنم وtropical islandرا بخرم خواهش میکنم یکی به من بگه که کجاست؟PLease Help me

سلام،

بردیا
07-08-2011, 19:11
بچه ها به همفکریتون احتیاج دارم

من با فرانکفورت به عنوان تیم دوم پشت سر لیورپول رسیدم به یک هشتم چمپیونزلیگ ولی از بخت بدم قرعم خورد به بارسلونا.
به نظرتون بهترین سبک مقابله باهاش چیه؟
هیدینگی جلوشون وایسم؟دی
3تا هافبک دفاعی با یارگیری نفر به نفر و چیدن نفرات جوری که فضای کار واسه خط حملش نباشه،مدافعای Ball Winner انتخاب کنم یا Hard Man
یا اینکه یه سیستم تهاجمی مبتنی به مالکیت توپ انتخاب کنم؟
البته خودم فکر نمیکنم جلوی بارسا بتونم مالکیت توپ داشته باشما:27:
البته از قبل به هیئت مدیره قول داده بودم که تیمو به مرحله یک هشتم برسونم که رسوندم ولی خب بدک نیست بالاتر هم برم:دی

وقتی اولش میخوای بازیو شروع کنی یه گزینه هستش که میگه بازی کردن بدون پرسونال لایف.اونو که تیک نزدی؟

anon85
07-08-2011, 20:12
بچه ها به همفکریتون احتیاج دارم

من با فرانکفورت به عنوان تیم دوم پشت سر لیورپول رسیدم به یک هشتم چمپیونزلیگ ولی از بخت بدم قرعم خورد به بارسلونا.
به نظرتون بهترین سبک مقابله باهاش چیه؟
هیدینگی جلوشون وایسم؟دی
3تا هافبک دفاعی با یارگیری نفر به نفر و چیدن نفرات جوری که فضای کار واسه خط حملش نباشه،مدافعای Ball Winner انتخاب کنم یا Hard Man
یا اینکه یه سیستم تهاجمی مبتنی به مالکیت توپ انتخاب کنم؟
البته خودم فکر نمیکنم جلوی بارسا بتونم مالکیت توپ داشته باشما:27:
البته از قبل به هیئت مدیره قول داده بودم که تیمو به مرحله یک هشتم برسونم که رسوندم ولی خب بدک نیست بالاتر هم برم:دی

خب وقتشه به قدرت بارسا ایمان بیاری... :46:
امیدوارم رفت و برگشت 6 تایی ت کنن... :27:
+
جدا از شوخی، من اگه جای تو بودم، سعی می کردم به فلسفه فوتبالیم پایبند باشم؛ (منظورم اینه که همون فوتبال مبتنی بر مالکیت توپُ اجرا کنم؛)
البته می دونم که جلوی بارسا کار خیلی سختیه که بتونی صاحب توپ باشی، ولی میشه؛
بهترین فرمیشنی که به ذهنم می رسه، بازی با 4 دفاع خطی (و آفساید گیری)، دفاع منطقه ای، 2 تا dm، یه هافبک هجومی، دو تا وینگر و یه مهاجم نوک؛ (1-3-2-4 که موقع دفاع بشه 1-5-4)
یادت باشه که بهترین دفاع حمله س... :31:
خط دفاعتو هم بیار بالا و نزدیک هافبک هات؛
من که میگم man marking هم بی خیال شو که واسه من تا حالا خیلی نتیجه نداده...
تعویض ها رو هم به موقع انجام بده؛ (ترجیحا مهاجم تازه نفس بیار تو...)
و اینکه تجربه به من ثابت کرده جلوی یه حریف قوی تر نباید با ترس تیمتو بچینی...

Arrowtic
07-08-2011, 20:42
يك سوال:ما اول بازي كه يه تيمو انتخاب ميكنيم آيا تا آخر بايد با اون تيم باشيم يا نه ممكنه تيماي ديگه پيشنهاد بدن؟؟؟مثلا من الآن آرسنالو دارم.خوب كار كنم ممكنه بارسا يا رئال مثلا بخوان منو؟؟؟

anon85
07-08-2011, 20:46
يك سوال:ما اول بازي كه يه تيمو انتخاب ميكنيم آيا تا آخر بايد با اون تيم باشيم يا نه ممكنه تيماي ديگه پيشنهاد بدن؟؟؟مثلا من الآن آرسنالو دارم.خوب كار كنم ممكنه بارسا يا رئال مثلا بخوان منو؟؟؟

بله، ممکنه.

اگه پیشنهادی باشه، بهتون ایمیل میشه و بعد شما می تونین باهاشون مذاکره کنین...