ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا ابر کامپیوتری به نام T-80 می شناسید؟!!

payan_zaman
01-10-2010, 17:58
سلام
سئوال اولم اینکه اصلا کشور ایران کامپیوتری قدرتمند تر از mainframe داره ؟
سئوال دوم اینکه ابر کامپیوتری به نام T-80 وجود خارجی داره یا نه چون تازگی یک مطلبی رو از یکی از تبلیغات شرکتهای ایرانی خوندم که یک سوپر کامپیوتر دارند اونم تو ایران برای ساخت مجموعه cd :31: اسمش T-80 اگه کسی اطلاعاتی در مورد این ابر کامپیوتر داره که در چه سالی و توسط کدام کشور طراحی شده و قدرت محاسباتیش چقدر هست و... ممنون میشم بفرمایید چون برام خیلی جالب بود من که هرچی تو گوگل گشتم مرجعی پیدا نکردم

parmida00
01-10-2010, 18:01
بیخودی تبلیغ می کنن.منم دیدم هیچ فرقی با سری قبلیشون نداره

payan_zaman
08-10-2010, 22:17
بیخودی تبلیغ می کنن.منم دیدم هیچ فرقی با سری قبلیشون نداره

مساله تبلیغ با دروغ فرق می کنه دوست عزیز مطلبی که نوشتند خیلی جالبه برای فشرده سازی از ابر کامپیوتر استفاده کردند !!! خود دولت قدرت داشتن ابر کامپیوتر رو نداره . من خیلی مشتاقم ببینم این قضیه چی هست حتما مجموعشونو می خرم ولی سئوالم اینه که اصلا آیا ابر کامپیوتری به این نام وجود داره یا این هم توهمه ! و قدرت محاسباتی این ابر کامپیوتر چقدر هست

mortezaon
08-10-2010, 22:24
خود دولت قدرت داشتن ابر کامپیوتر رو نداره

نه اين جمله شما اشتباهه
فقط چند تا ابر كامپيوتر تو شركت ايز ايران هست كه وابسته به وزارت دفاع هست
و چند تا ديگه هم داريم ...

.

payan_zaman
12-10-2010, 16:54
نه اين جمله شما اشتباهه
فقط چند تا ابر كامپيوتر تو شركت ايز ايران هست كه وابسته به وزارت دفاع هست
و چند تا ديگه هم داريم ...

.

میشه محبت کنید مدل ونوع ابر کامپیوترهایی که تو وزارت دفاع داریم را بفرمایید و از کدام کشور خریداری شده است؟!!! و روی چه استنادی می فرمایید
حتی بسیار از کشورهای پیشرفته اروپایی هم دارای ابر کامپیوتر نیستند
تا آنجاکه من اطلاع دارم بیشتر از Mainframe
در کشور نداریم اونها هم خیلی قدیمی هستند.

برای اطلاعات بیشتر از انواع ابر کامپیوتر های دنیا و آنکه این کامپیوتر هادر چه کشورهایی و در کدام شهرها هستند و سال ساخت و قدرت محاسباتی آنها به لینک ویکی پیدا که در زیر گذاشتم مراجعه کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Luxe
12-10-2010, 17:28
مگه همین چند سال پیش نگفتن یه ابر کامپیوتر برای تحقیقات هواشناسی تو ایران ساختن یا آوردن؟؟
چند تا هم تاپیک داشتیم قبلا در موردش!

payan_zaman
13-10-2010, 11:48
مگه همین چند سال پیش نگفتن یه ابر کامپیوتر برای تحقیقات هواشناسی تو ایران ساختن یا آوردن؟؟
چند تا هم تاپیک داشتیم قبلا در موردش!

گفتند که خیلی چیزها می گند ، اول باید ببینیم ابر کامپیوتر چیست چه مدلی هست و چه قدرت محاسباتی داره
اصلا میشه اونو به عنوان ابر کامپیوتر قلمداد کرد . به خاطر کم سوادی بعضی ها یک کامپیوتر در حد سرور رو می گند ابر کامپیوتر:20: اصلا طبقه بندی کامپیوتر ها رو نمی دونند .می تونید به لینک ویکی پدیا که گفتم مراجعه کنید . قبلا می گفتند یک جوان 18 ساله ایرانی یک سیستم عامل برای کامپیوترهای شخصی نوشته یک نفره :31: یک دختر 14 ساله هم انرژی هسته ای تولید کرده تو خونش:27:

salman.shabahang
15-10-2010, 00:24
لرد؟:)))) پرند ورژن قبلیش رو چون تمام اتومات گفته زده لرد با ابر رایانه میزنه ، احتمالا گردو تو کره ی مریخ رایت میکنه سری بعدی رو !!بالاخره رقابت سنگینه!=)))شوخی!

samfire
22-10-2010, 01:51
من فک کنم چنتا cpu i7 با طناب به هم بستن و روش یه کارتن زدن به نام ابر رایانه : ) ) و اخرین دستاورد های 3 پاه هم هست...

Arash4484
24-10-2010, 20:50
دوستان تعریف ابر رایانه - مین فیریم وسوپر کامپیوتر وسرور و پی سی با هم زمین تا آسمان واز اساس فرق میکنه.
حتا ابر کامپیوترهای پردازش سری دانشگاهی آمریکا روهم اگر تحریم نباشیم وبتونیم بخریم / حجمی به اندازه کل ساختمان شرکت پرند و قیمتی میلیون دلاری دارند!!!
من نمیدونم زدن پکیجی از نرم افزارهای موجود تو نت وبازارو کرک پیدا کردن براش وقفل زدن رویش بیشتر از یک سیستم خانگی فوق العاده قوی نیاز دارد؟؟؟؟همین کار رو پی سی ورلد خودمون در حد خفن80گیگ داره میکنه! یا خیلیای دیگه....
اگر هم برای پروپاگاندا چیزی خریده اند - تضمین میکنم جز یک سرور قدرتمند(در مقیاس های داخلی) نیست.

با ابر کامپیوتر میتوان آزمایشات اتمی شبیه سازی کرد و گامی بلند به سوی بمب هسته ای برداشت- یا تغییرات تکنوتیکی زمین - یا حرکات لکه های خورشیدی- یا داده های تلسکو های چون هابل- یا پروژه های گران قیمت وخطیر فضایی یا یا یا ... را پردازش و شبیه سازی کرد.

با این تعریف گوگل ومایکروسافت هم نیاز ودلیلی برای داشتن ابر رایانه ندارند. آن ها سلسله ای از سوپر سرور های بسیار قدرتمندسری شده دارند. ( آن هم برای جستجوی سرتاسر نت مرئی ؛ یعنی مایکروسافت برای سیستم عامل نویسی هم به سرورهای که مثلن برای بینگ جمع آوری کرده بی نیاز است)حالا شما شاید بگید خوب این مجموعه که ابر رایانه است ؟
خیر -از نظر حالت پردازشی و توان هدایتی این ها همان سرورند ولا غیر وباز هم ابر کامپیوتر نیستند و ادعای این را هم ندارند.
برای شناخت بیشتر از این دوستان علاقه مند به مبحث میبایست مبانی کامپیوترپیشرفته بخانند.

payan_zaman
29-10-2010, 22:33
رو نمایی از ابر رایانه ، T-80
پس از شنیدن این خبر که تو کشور ابر رایانه داریم و اونم برای رایت DVD کم کردن حجم برنامه های خیلی برام جالب بود که هیچ کس در این مورد کنجکاوی نکرد . که یک شرکت که می آید با دروغ مطلبی را عنوان می کند که شاید بتواند به این وسیله محصول خود را بفروشد
به گفته مسئولان دارنده این ابر کامپیوتر که احتمالا یک Core 2 Due یا نهایتا یک Corei7 هست !!!!! آمده اند حجم برخی از نرم افزار هارا کاهش دادند! و این حجم بصورت چشم گیر هست این مساله باعث شد من راقب بشم و مجموعه را خریداری کنم . بر روی مجموعه نرم افزار عنوان شده است که آنها توانسته اند حجم نرم افزارها را با این ابر رایانه :31: بشکل چشم گیری کاهش دهند و اصل برنامه ها بدون کمی و کاستی قرار داده شود . بسیار خوب اولین دروغ این شرکت وقتی که شما نرم افزار 3ds Max را می خواهی نصب کنی مشخص می شود اولا این برنامه با Winrar فشرده شده است . دوما 1.5 گیگ از متریالهای این نرم افزار حذف شده است !!!:27: عجب ابر کامپیوتری هنگامی که شما نرم افزار را نصب کنی متوجه می شوید که تمامی متریالهای برنامه پاک شده است و این باعث کم شدن حجم نرم افزار و البته ناقص شدن آن بر خلاف گفته تبلیغاتی آنها بوده است .

در سایت پشتیبانی این شرکت در مورد این ابر کامپیوتر چنین عنوان شده است

ابر رایانه t-86 به منظور انجام محاسبات پیچیده و بالاخص امور سه بعدی در محل شرکت مستقر شده و از حیث قدرت محاسباتی جزو سریعترین و پرقدرترین سیستمهای صنعتی نصب شده در کشور است. انشالله پس از دریافت مجموعه و مشاهد حجم کم فایل نصب برنامه های حجیم که در برخی محصولات مشابه حتی یک دیسک کامل را به خود اختصاص داده است متوجه کاربرد این رایانه در آماده سازی مجموعه لرد خواهید شد. به عنوان مثال نسخه کامل فتوشاپ cs5 با حجم 650 مگابایت به صورت فشرده و حجم 1800 مگابایت پس از خارج شدن از حالت فشرده و...منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

همانطور که مشاهده می کنید برخلاف گفته دوستمان آرش اتفاقا عجب ادعایی هم دارند !!!!

میرویم ببینیم که نرم افزار فوتوشاپ چطور گشته است که حجمش اینچنین کاهش پیدا کرده است .
هنگامی که روی دکمه نصب برنامه کلیک کنید متوجه می شوید که یک برنامه جهت باز کردن فایل فشرده به شما کمک می کند نام این برنامه روی پنجره نوشته شده است !:20: freeArc نام نرم افزار فشرده ساز open source هست که بصورت بسیار خوبی حجم نرم افزارها فایل را کاهش می دهد البته این امر باعث میشود که باز شدن فایل فشرده به سختی ودر بازه زمانی بسیار طولانی انجام پذیرد ولی می توان گفت این نرم افزار حتی از نرم افزار 7zip در این زمینه بهتر عمل می کند!
می تونید این نرم افزار را از لینک زیر دانلود کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بسیار خوب من سورس باز شده فوتوشاپ را با کامپیوتر Cor2due 6600 خودم با این برنامه فشرده کردم حجم = 600 !! :46: عجب ابر کامپیوتر ما داشتیم خبر نداشتیم :31:
متاسفانه رشد ضعیف علم و دانش در کشور ما و عدم آشنایی کاربران در زمینه نرم افزار باعث می شود برخی از اشخاص سود جود با فریب مردم محصول خود را بفروش برسانند در صورتی که در ایران خرید مجموعه های نرم افزاری به هر ترتیبی بسیار مناسب و به صرفه می باشد و نیازی به گفتن دروغ برای فروختن محصول نرم افزارهای کپی شده ! نیست چرا که تهیه نرم افزارها حتی در همین ایران با اینترنت با خرید دیسکها تکی گران تر از خرید مجموعه نرم افزاری می شود و دیگر لزومی برای گفتن دروغ نمی ماند فقط کافیست شما که محصول مناسب و بی عیب نقص ارائه دهید .

اینم از پرونده ابرکامپیوترهای کشور مان !
وای به حال صنعت نرم افزار

در صورت تمایل این موضوع را به دیگر دوستان نیز اطلاع رسانی کنید

S0R3N4
15-12-2012, 20:42
تو اون تاپیکی که لینکشو دادید چقدر حالم به هم خورد :n02:
مثل 2 تا عاشق و معشوق چه دل و قلوه های به هم میدادن و پس میگرفتن !!!! :n08:
یعنی اینا خبر ندارن سرشون چه جوری کلاه میره؟:n13: