PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتقالی به انتخاب های بعدی

raminrad
29-09-2010, 06:08
با سلام خدمت دوستان

می خواستم ببینم آیا میشه به انتخاب های بعدی موجود در فرم انتخاب رشته که توی کارنامه نهایی قبول می شدیم انتقالی بگیریم

از دوستان خواهشمندم اگر تجربه ی عملی دارند ذکر کنند چون موضوع حیاتی هستش

با تشکر

bahador2009
29-09-2010, 10:54
منم میخوام بپرسم میشه انتخابهای بعدی که قبول شدیم رو بریم ؟

Dr.FANOOS
29-09-2010, 15:18
با سلام خدمت دوستان

می خواستم ببینم آیا میشه به انتخاب های بعدی موجود در فرم انتخاب رشته که توی کارنامه نهایی قبول می شدیم انتقالی بگیریم

از دوستان خواهشمندم اگر تجربه ی عملی دارند ذکر کنند چون موضوع حیاتی هستش

با تشکر

چون قبول شدید دانشگاه مقصد با شما هیچ مشکلی نداره و شما رو احتمالا تحت عنوان تکمیل ظرفیت می پذیره اما یه خرده دانشگاه مبدا رو باید ببینید چی می گه.چون اونها دوست ندارن دانشجوی خودشون رو از دست بدهند. پارتی داشته باشی کارت حله! پارتی توی دانشگاه مبدا یا مقصد و یا توی وزارت علوم!
ولی شاید احتمالا یک ترم یا دو ترم مجبور باشی در دانشگاه مبدا درس بخونی.این هم بستگی به سرعت انجام شدن کارهای اداری شما داره!
من خیلی از دوستانم این کار رو کردند و رفتن سراغ انتخاب های بعدی خود!

Romax
29-09-2010, 16:42
ببخشد اگه کسی اوونجایی که قبول شده ثبت نام نکرده باشه چی؟ یعنی بخواد به انتخاب های بعدیش که تو کارنامه زده قبول شده بره الان. آیا دانشگاه قبول میکنه؟؟

petrose.kabir
29-09-2010, 20:46
نخیر عزیزم.نمیشه.
واسه انتقالی چند شرط لازمه. یکی اینکه نمره اون دانشگاه رو بیاری.رئیس دانشگاه ها موافقت کنن.و حداقل ترم 2 باشی

---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------

سوالاتتونو توی تاپیک انتقالی دانشگاه بپرسین زودتر جواب میگیرین

Dr.FANOOS
30-09-2010, 00:17
نخیر عزیزم.نمیشه.
واسه انتقالی چند شرط لازمه. یکی اینکه نمره اون دانشگاه رو بیاری.رئیس دانشگاه ها موافقت کنن.و حداقل ترم 2 باشی

---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------

سوالاتتونو توی تاپیک انتقالی دانشگاه بپرسین زودتر جواب میگیرین
عزیز دل کار نشد نداره توی ایران:31:
من خیلی از دوستانم انتقالی گرفتن برای انتخاب های بعدیشون.اما خب جلب رضایت ریاست دانشگاه و ... یه مقدار سخته اما نشد نداره! 2 ترم هم احتمالا باید بخونند !:46:

raminrad
30-09-2010, 22:06
دوستان با تشکر

یعنی واقعا کسی نیست که این کار رو انجام داده باشه ؟

Parnyan
01-10-2010, 09:18
سلام

ببخشید یه سوال !

شما از کجا می فهمید دیگه کدوم رشته قبول شدین ؟! من دفترچه رو ندارم دیگه نمیشه هیچ طوری فهمید ؟۱ همون رشته ای که ستاره قرمز داره یعنی قبولی فعلی یا بعدی:31::31::31::31::41::41::41::41::41:راه نمایی کنید لطفا

B a r a n
01-10-2010, 11:24
ستاره دار یعنی قبولی فعلی !

توضیحات کارنامه رو نخوندین ؟!

از انتخاب رشته تون پرینت نگرفتین ؟

e2e
01-10-2010, 11:52
باید حداقل 24 واحد پاس کنین

Amir_oscar
01-10-2010, 16:13
کسی اطلاعات دقیق و به روزی نداره؟ باید دقیقا چقدر توی همین رشته و دانشگاه فعلی موند تا بشه به بعدی ها انتقالی گرفت؟

shifter
01-10-2010, 17:24
کسی اطلاعات دقیق و به روزی نداره؟ باید دقیقا چقدر توی همین رشته و دانشگاه فعلی موند تا بشه به بعدی ها انتقالی گرفت؟
من از دانشگاه باهنر كرمان كه پرسيدم گفتن حداقل بايد 24 ترم اينجا بخوني تا بشه حرف از انتقالي زد!!

Parnyan
02-10-2010, 00:32
ستاره دار یعنی قبولی فعلی !

توضیحات کارنامه رو نخوندین ؟!

از انتخاب رشته تون پرینت نگرفتین ؟

میدونم:31:
+
نه ! دیشب نصفه شبی رسیدم خونه حال نداشتم یه قسمتایی رو فقط خوندم !چیزه زیادی نفهمیدم دیگه نخوندم
+
پرینت بگیرم چی بشه :41:!شرمند ه سوالام اکه تابلو ِ

Parnyan
02-10-2010, 00:39
میتونی مهمان بگیرین بعد معدلتون بالا بود بعضی یونی ها کارای انتقال رو ردیف میکنن ولی یه ترم ختما باید خونده بشه !

برای تفییر رشته بچه ها از یونی پرسیدن همه جا (گویا* ۲۴ واحد هست !

برای انتقالی پارتی خیییلیییی قوی و +بسته به یونی مورد نطر بعضی جاها یه ترم بهضی جاها دوترم و بعضی جاهام هیچ :13::13::13:

AEZ_Best
02-10-2010, 09:15
من از دانشگاه باهنر كرمان كه پرسيدم گفتن حداقل بايد 24 ترم اينجا بخوني تا بشه حرف از انتقالي زد!!

24 ترم!!!!!!

آقا دمت گرم.گرخیدیم!!

من همه ی انتخاب بعدیامو قبول شده بودم جزمکانیک علم و صنعت!!!!!!!!!!!!!! رتبمم 1318 کشوری. فکر کنم پارسال بود میشدم.
اگه الان مثل پارسال بود من حتی مکانیک ساخت امیر کبیرم میاوردم. ولی بهتر. اینو بیشتردوست دارم
مهندسی کامپیوتر.
خوابگاهمون خیلی بده. ولی فکر نکنم ارزش داشته

shifter
02-10-2010, 12:46
میتونی مهمان بگیرین بعد معدلتون بالا بود بعضی یونی ها کارای انتقال رو ردیف میکنن ولی یه ترم ختما باید خونده بشه !

برای تفییر رشته بچه ها از یونی پرسیدن همه جا (گویا* ۲۴ واحد هست !

برای انتقالی پارتی خیییلیییی قوی و +بسته به یونی مورد نطر بعضی جاها یه ترم بهضی جاها دوترم و بعضی جاهام هیچ :13::13::13:
اره من پرسيدم...24 واحد بايد اونجايي كه قبول شدين بخونين و بعد به طور مهمان ميرين دانشگاهي كه ميخواين...اونجا هم بايد 2 ترم معدلتون از 10% معدل كلاس بالاتر بشه تا انتقال دائمي بدن بهتون!
پارتي هم فراموش نشه!:31:

fm992
04-10-2010, 20:50
بستگی داره به دانشگاه مبدأ و دانشگاه مقصدت :

یه دوست ِ من کامپیوتر فردوسی می خونه، می خواد انتقالی بگیره به مهندسی پزشکی اصفهان. با دانشگاه که صحبت کرده گفتن شما از همین الان هم از نظر ما می تونی بری ، فقط مسئله اینه که دانشگاه مقصد هم قبول کنه. از همین الان می تونی بری. / این سهمیه منطقه1 داره و پارتی مارتی هم نداره.

یه دوست دیگم عمران صنعتی شاهرود آورده بود، بعد از بنیاد جانباز دانشگاه فردوسی استفاده کرد (یعنی اونا کاراشو انجام بدن) و اومد عمران فردوسی. با این که قبول نشده بود. ولی : دختر بود . بومی مشهد بود. / اینم پارتی دار ِ ش که رشته ای که قبول نشده بود اومد !

یه دوست دیگه م هم که معماری شیراز قبولیده بود، یه ذره دوندگی کرد و همین ترم اول موافقت شده که بیاد. با اینکه رتبه معماری مشهد رو نیاورده بود اما: ترازش نزدیک بود. دختر بود . بومی مشهد بود.

حتما هم فکر نکنم لازم باشه یک یا دو ترم بخونی. فقط یه کم دوندگی کنی فکر کنم حل باشه. 3تا از دوستای من همینطوری تو همین یه هفته کارشون درست شد.

B a r a n
04-10-2010, 21:18
میدونم:31:
+
نه ! دیشب نصفه شبی رسیدم خونه حال نداشتم یه قسمتایی رو فقط خوندم !چیزه زیادی نفهمیدم دیگه نخوندم
+
پرینت بگیرم چی بشه :41:!شرمند ه سوالام اکه تابلو ِ

!

یِ نگاه به پست قبلیت بنداز . پرسیدی چه جوری میشه ؟ و گفتی دفترچه هم نداری ...

خب موقع انتخاب رشته پرینت میگیرن واسه اینجور موقع ها ... چون کد رشته + نام و دانشگاه رشته س

دفترچه که باشه مشکلی نیست ولی یِ روز بشینی واسه پیدا کردن کد رشته های انتخابیت که کدوم دانشگاه و چه رشته ای بوده !

در مورد اینکه کدوم رشته ها قبولی تو کارنامه نگاه کن هر رشته ای که جلوش اخرین نفر قبولی و رتبه خودت تو اون رشته رو زده نشون داده . اگه رتبه ت از رتبه اخرین نفر کمتره یعنی اینکه قبولی .مفهومه دیگه .