ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغییر ایکن در ویندوز سون ( به جز اون 6 آیکن )

J.Damon
26-09-2010, 12:41
ببخشید من نمی دونستم کجا باید این سوال رو مطرح کنم . حالا اینا رو می پرسم :

1. چطور می شه با نرم افزار workshop icon یا به هر صورت ایکن های مثلا" ویندوز مدیا پلیر و اینترنت اکسپلورر و خلاصه بقیه ایکن ها رو عوض کرد ؟

2. اگه میشه یه آموزشی از این نرم افزار که حالت کلی داشته باشه بگذارین آخه از اینترنت دانلود کردم 6.3 مگابایتی می شد .

J.Damon
27-09-2010, 10:50
دوستان من تونتسم یه نرم افزار پیدا کنم که این کار رو به راحتی انجام مید ه اسمش هم Microangelo On Display 6.10.10 . کار کردن باهاش هم خیلی راحته ، بعد از نصب یه گزینه به نام Appearance به راست کلیک اضافه می کنه که آیکون هر چیزی رو خواست تغییر بدی ( حتی درایوهای کامپیوتر و دی وی دی رام و.. ) روش راست کلیک می کنی و بعد هم خیلی راحت هر آیکونی خواستی رو جایگزینش می کنی ، حالا چرا من می خواستم این کار رو کنم ؟! چون تم مکینتاش رو نصب کرده بودم ولی آیکون ها تغییر نمی کردن ولی با این نرم افزار تونستم حتی آیکون های مایکروسافت آفیس و هر چیزی رو که دلم می خواست به مکینتاش تبدیل کنم (البته آیکون ها رو از اینترنت گرفته بودم )
فکر کنم این چندمین باره که پستی می دم و چیزی می پرسم ولی بعد از یکی دو روز از اینترنت و اینور و اونور و .... پیداش می کنم . ( جوینده ، یابنده است همینه دیگه !! )