ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : زیر نویس یا دوبله؟کدوم رو برای اموزش های ویدیو بیشتر میپسنیدن؟

senaps
25-09-2010, 00:45
سلام
همونطوری که احتمالا میدونین،اکثر اموزش های افتر افکت ویدیویی و به زبون انگلیسی هستن....
ممکنه خیلی ها نتونن به سادگی زبون انگلیسیش رو بفهمن که چی میگه و به همین خاطر نتونن درست انجام بدنش...
من تقریبا همه ی اموزش های ویدیو کوپایلت رو دارم...
دوستان توی نظر سنجی شرکت کنین که برای فایل های ویدیویی،زیر نویس فارسی درست کنم یا اینکه خودم با دصای نخراشیدم،جای گوینده صحبت کنم؟!
هر دوی این کارها به یه اندازه زحمت داره و هر فایل حداقل یه هفته کار میبره!!
یا اصلا میخواین همونجوری بذاریم رو سایت واسه دانلود؟!!
راستی،اصلا یا میخواین اموزش ها رو به صورت متنی درست کنم؟اگه اینجوریه،پی دی اف باشه یا بذارم تو سایت؟)
من نسخه ی cs4 رو دارم که طبق اون اموزش ها رو میزارم و در اموزش هایی که پلاگین میخوان پلاگین ور با کرکش میزارم....

راستی،این انجمن همکاری مدیری چیزی نداره که پست های اضافی برخی تاپیک ها رو برامون پاک کنه؟
اگه نه به ظنر بچه های فعال اینجا هستن که بتونیم با کمک هم یکیشون رو همکاری چیزی کنیم که بتونه سروسامان دادن به انجمن ها رو برامون انجام بده!

mahd18
25-09-2010, 01:34
من خودم با PDF بیشتر موافقم.
هم حجم خیلی کمتری میگیره هم نمیخواد خیلی چرت و پرت های اندرو کرامر رو گوش داد:31:.

reza2kn
25-09-2010, 13:10
سلام به همه:40:
منم با PDF موافقم ولی ویدئو خوبی که داره اینه که میتونن کامل ببینن چیکار میکنه و بعضی وقتا با خوندن PDF یه مشکلاتی برای بچه های مبتدی پیش میاد که تو ویدئو نمیاد.
پیشنهاد اول و دوم و سوم من به بچه هایی که میخوان یاد بگیرن اینه که زیانتون رو قوی کنید همین. بذارید که این مجموعه ها بهانه ای برای قوی شدن زبان باشه نه که سعی کنید با خرید دوبله و آموزش های فارسی، انگلیسی رو دور بزنید.
چون واقعا هرچیزی رو باید به زبان خودش دید چه فیلم چه آموزش و...
اون صداپیشه محترم با وجود اینکه خیلی زحمت میکشه حتی بیشتر از خود اون یارو که ضبط کرده ، ولی بازم اصلش نمیشه و یه نکاتی ادا نمیشه.مثلا شما همین آموزش های اندرو که در نظر بگیرید واقعا عالیه!! اصلا خسته کننده نیست اگه بفهمی چی میگه حتی بیشتر وقتا جوک میگه که حوصله ملت سر نره!!!
در نهایت از دوستمون هم تشکر میکنم که پا جلو گذاشتن ولی در پله آخر هم میگم زیرنویس بهتره چون یه فایل10 کیلوبایتی باید دانلود کنن. البته اونم دردسر خودشو داره. پایینو ببین بالا رو نگاه کن برو چلو نگه دار و....:31:
موفق باشید:11:

senaps
25-09-2010, 13:20
بسیار ممنواز نظرات.....
پس اوکی...سعی میکنم ویدیو هایی که ترجمه میکنم،با ترجمه ی صحیح جوک هاش(اره واقعا الان که فکر میکنم اگه گاهی به سم گیر نده یا واقعا شوخی نکنه ادم پای اموزشش خوابش میبره!!) رو بصورت زیر نویس هفته ای یه دونه بذارم.....

بعضی اموزش های متفرقه رو هم خودم رکورد میگیرم با صدای خودم میزارم ولی کسی نیست که بهش گیر بدم !!
الان هم دارم روی گیر اوردن یه کلیپ واسه ساختن نور و چیزایی که استار وارز استفاده شده به صورت خیلی راحت و تو کمتر از 5 دقیقه کار میکنم که واسه ساختن همه چی کاربرد داره!!

M Like Mother
26-09-2010, 00:56
نظر من اینه که دوبله بهتره. یعنی راحت الحلقوم تره. اگه زحمتش برای شما به یک اندازه است نظر من اینه که دوبله کنید و اگه دیگه خیلی حوصله داشتید می تونید با صدا هم زبان اصلی هم دوبله ارائه بدید. گفته reza2kn هم کاملا درسته که این باعث میشه آدم مجبور بشه زبانش رو قوی کنه اما شما میخواهی برای همه اقشار این حرفه کار ارائه بدی.

واقعا کار خوبی می کنی دستت درد نکنه.

senaps
26-09-2010, 13:28
التبه کسایی که زیر نویس نوشته باشن،میدونن که زیرنویس چقد طول میکشه!!!خیلی هم اذیت میکنه در عین سادگی.....
اگه بخوام که دوبله بکنم،صدای اضافی درست میکنم که کاربر بتونه سوییچ کنه بین صداها!!!چون سرعتم به اندازه ی اپلود کل یه فایل ویدیویی نیست!!

albertoperanc
27-09-2010, 11:25
سلام

مرسی بابت این کاری که می خوای انجام بدی...

واقعا مبحث افتر افکت از بی حال ترین هاست...احتمالا دوستان خیلی با ملاحظه توش پست میزارن!!

من نظرم زیرنویسه..ولی بسیار وقت گیره...اگه می خوای دست به تایپ ببری زیرنویس!

میتونی بعضی قسمت ها رو زیرنویس کنی..جاهایی که نیاز هست...البته از دید یه آدم آماتور.

Ciclotron
22-12-2010, 20:04
سلام
همونطوری که احتمالا میدونین،اکثر اموزش های افتر افکت ویدیویی و به زبون انگلیسی هستن....
ممکنه خیلی ها نتونن به سادگی زبون انگلیسیش رو بفهمن که چی میگه و به همین خاطر نتونن درست انجام بدنش...

ببين دوست عزيز (senaps) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نظر من رو ميخواي بايد بگم :

اگه ميخواي برا كساني اين كار رو انجام بدي كه تازه كارن و واقعأ علاقه با افتر دارن (خيلي!) زير نويس و دوبله زياد فرق نمي كنه.

roosta88
24-12-2010, 18:30
سلام دوست عزیز
من هم با زیرنویس موافقم
اجرتون با خدا

ya abbas
24-12-2010, 21:30
سلام
نظرمن به PDF بیشتر می ره!
چون خیلی راحت تره.
البته ویدیو چیز بدی نیست به چند شرط:
1- کیفیت صدا خوب باشه
2- خوب توضیح بده
3- حجم بالا نباشه

در مجموع تلاشت قابل تقدیره:11:

Javad_Ed
24-12-2010, 22:44
راستی،این انجمن همکاری مدیری چیزی نداره که پست های اضافی برخی تاپیک ها رو برامون پاک کنه؟

اگه پستی خلاف قوانین بود و پاک نشد میتونید با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به مدیریت اطلاع دهید

moshtabasalam3
03-04-2011, 07:26
سلام به همه
فکر کنم pdf عادلانه تره چون برای همه ی کاربرا در تمام نقاط کشور با هر سرعتی قابل استفاده است.یه کمی هم خلاقیت آدمو راه میندازه. ما هر چی بتونیم سرعت آموزش را بالا ببریم موفق تریم.مثلا همون فایل pdf اطوری تنظیم کنیم که از کیفیت آموزش کم نکنه.یه تغییر از طرف بچه های AE کار...(حد اقل قابل تأمله)
.ممنون

Simin Secret
03-04-2011, 09:02
سلام به همگی به نظر من PDF خیلی خوبه حم حجمش کمه هم اگه با عکس باشه راحت یاد میگیری ولی زیرنویس فارسی هم بدک نیست

meisam317
03-04-2011, 13:03
به نظر من زیر نویس بهتره چون ما همه به دیدن همچین فیلمها عادت داریم و زبان هم تقویت میکنه .

ام خوب pdf هم درست کردنش به نظرم خیلی باید اسون باشه نه