ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Portal 2

صفحه ها : 1 [2] 3

SA.JJ.AD
08-05-2011, 21:00
دوستان من این قسمت حدود 10 دقیقه سروکله زدم !! اما نفهمیدم باید دیگه کجا پرتال ایجاد کنم !! زوم هم میکنم اینور اونور نگاه کردم !! اما جایی برای شلیک پیدا نکردم و اعصابم خورد شد زدم اومدم از بازی بیرون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اصلا دوست ندارم یه بار دیگه اینجا سر درد بگیرم ‍!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون میشم دوستانی که یادشونه یه توضیحی بدن ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
و مورد دوم اینکه تو این قسمت (قبل و بعدش) :

خلاصه ی دیالوگ هارو بگید که چی شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]زبانم زیاد خوب نیست ! خوب متوجه بعضی دیالوگ ها نشدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ممنون میشم بگید قضیه از چه قرار بود ؟! مخصوصا اون اخرش که گلادوس یه چیزایی گفت به به ویتلی و من بعدش با چند تا ضربه پرتاب شدم پایین .
+
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

erfandj
08-05-2011, 21:23
شما چطوری subtitle (زیرنویسشو) فعال کردی؟

aha2012
08-05-2011, 21:39
شما چطوری subtitle (زیرنویسشو) فعال کردی؟
برو تو option بعد audio بعد closed captioning و بذار روی subtitles only

MobinS
09-05-2011, 13:54
دوستان من این قسمت حدود 10 دقیقه سروکله زدم !! اما نفهمیدم باید دیگه کجا پرتال ایجاد کنم !! زوم هم میکنم اینور اونور نگاه کردم !! اما جایی برای شلیک پیدا نکردم و اعصابم خورد شد زدم اومدم از بازی بیرون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اصلا دوست ندارم یه بار دیگه اینجا سر درد بگیرم ‍!

ممنون میشم دوستانی که یادشونه یه توضیحی بدن ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
و مورد دوم اینکه تو این قسمت (قبل و بعدش) :

خلاصه ی دیالوگ هارو بگید که چی شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]زبانم زیاد خوب نیست ! خوب متوجه بعضی دیالوگ ها نشدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ممنون میشم بگید قضیه از چه قرار بود ؟! مخصوصا اون اخرش که گلادوس یه چیزایی گفت به به ویتلی و من بعدش با چند تا ضربه پرتاب شدم پایین .
+
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این تصویر پایینیه مربوط به کجا هست؟ یادم نمیاد اصلا. اگه یادم میومد می گفتم.
اون تصویر اول هم برو عقب. پشت ستون. داره از 1 جایی ژله سفید می ریزه. یک پورتال بساز بعدش یکی دیگه کنارش تا قشنگ دیواره های سفید شن. حالا از توی توری یک پوتال اونورشو که سفید کردی بساز ، بعدش یکی روی زمین. حالا از توی زمین برو توی پورتال تا از اون ورش در بیای.
این قسمت به نظرم سخت ترین قسمتش بود.. نزدیک نیم ساعت منو علاف خودش کرده بود.

SA.JJ.AD
09-05-2011, 15:35
این تصویر پایینیه مربوط به کجا هست؟ یادم نمیاد اصلا. اگه یادم میومد می گفتم.
اون تصویر اول هم برو عقب. پشت ستون. داره از 1 جایی ژله سفید می ریزه. یک پورتال بساز بعدش یکی دیگه کنارش تا قشنگ دیواره های سفید شن. حالا از توی توری یک پوتال اونورشو که سفید کردی بساز ، بعدش یکی روی زمین. حالا از توی زمین برو توی پورتال تا از اون ورش در بیای.
این قسمت به نظرم سخت ترین قسمتش بود.. نزدیک نیم ساعت منو علاف خودش کرده بود.

:18:
مبین جان من کاملا دقت کردم به محیط اطراف !! اما هیج جاییکه ازش ژله !! بیاد بیرون ندیدم !:eh:مطمئنی همین جاست ؟!

nois3
09-05-2011, 15:49
من یادمه که این جوری رفتم
اول یه پرت دادم به۱(تو عکس) بد از اونجا یه پرت دادم به۲(تو عکس) پشت اون اهنها ۱ دیوار سفید هست که می‌شه پرت داد!
شما هنوز به کارخانه ژله نرسیدی:31:

در کلّ بازیش خیلی‌ قشنگه
بهترین بازی فکری هست که تو عمرم کردم

MobinS
09-05-2011, 16:55
آهان :دی اشتباه کردم :دی ببخشید :ی این جا اصلا یادم نمیادا!
می بینی! داریم پیر میشیم! دیگه الزایمر کم کم می گیریم.

SA.JJ.AD
09-05-2011, 17:11
من یادمه که این جوری رفتم
اول یه پرت دادم به۱(تو عکس) بد از اونجا یه پرت دادم به۲(تو عکس) پشت اون اهنها ۱ دیوار سفید هست که می‌شه پرت داد!
شما هنوز به کارخانه ژله نرسیدی:31:

در کلّ بازیش خیلی‌ قشنگه
بهترین بازی فکری هست که تو عمرم کردم

:hmm:دوست عزیز من از اونور اومدم رسیدم اینجا . حالا برگردم سر جام !؟:eh:

آهان :دی اشتباه کردم :دی ببخشید :ی این جا اصلا یادم نمیادا!
می بینی! داریم پیر میشیم! دیگه الزایمر کم کم می گیریم.

:31:

.
.

نخواستیم :31: خودم یه کاریش میکنم :22:فقط دوستانی که میدونن اونجا (عکس دوم) چه دیالوگ هایی ردو بدل شد . ممنون میشم خلاصشو بگن !!:mellow:

aha2012
09-05-2011, 18:09
خب پسر با یه عکس که آدم متوجه نمیشه.یه کم بچرخ و عکسهای دیگه بذار از همین محیط اونموقع میشه کمک کرد

The Rover
09-05-2011, 18:29
دزسته
یه کم محیطو بیشتر نشون بده تا بشه دقیق تر کمک کرد

MobinS
09-05-2011, 18:53
نیما و امید راست می گن . با یک عکس که نمیشه. یکم بچرخ بعدش عکس بگیر :دی

The Rover
09-05-2011, 21:28
پس عکسا چی شد؟

SA.JJ.AD
09-05-2011, 22:29
خب پسر با یه عکس که آدم متوجه نمیشه.یه کم بچرخ و عکسهای دیگه بذار از همین محیط اونموقع میشه کمک کرد

دزسته
یه کم محیطو بیشتر نشون بده تا بشه دقیق تر کمک کرد

نیما و امید راست می گن . با یک عکس که نمیشه. یکم بچرخ بعدش عکس بگیر :دی

پس عکسا چی شد؟

ممنون دوستان . اون قسمتو رد کردم !! یکم منحرف کننده بود :27:
.
.
.
تا به اینجای کار فک میکنم این شاهکار چندین برابر از شماره 1 قوی تر و عالی تر شده !! احساس میکنم بازی 2 تا شده !! از مراحلی که ژله بازار راه میفته :31:انگار اصلا یه بازیه جدید رو شروع کردی !! در کل والو واقعا میتونست یه بازی قدرتمند با همون کادر فنی tag با همون سبک و گیم پلی منتها پیشرفته تر و جوری که یه بازیه کامخل با گرافیک روز باشه تولید کنه !! اما هر دو تارو اورد تو یه بازی . این دیگه شده سوپر شاهکار :31:دوست ندارم اصلا تموم شه :40:

SA.JJ.AD
09-05-2011, 23:09
درست مانند گوردون فریمن در بازی "نیمه جان"، Chell هم در پورتال 2 ساکت است و ظاهرا Valve این کار را عمدا انجام می دهد. "Erik wolpaw" نویسنده پورتال اخیرا در مصاحبه ای گفت: "ما همیشه فرض می کردیم که Chell بلد است حرف بزند اما لج کرده است و وانمود می کند که لال است، می دانید که این روباتها کلا شخصیت اعصاب خرد کنی دارند."
بعضی طرفداران دوست داشتند که Chell حداقل یک کلمه ای به زبان آورد اما E.wolpaw معتقد است که این سکوت به جو کمدی بازی می افزاید و اتفاقا خیلی از بازیکنان سکوت گوردون فریمنی را دوست دارند. اشاره های کوچکی به شخصیت Chell در طول بازی وجود دارد اما نمی توان واقعا گفت او کیست و چرا GlaDos اینقدر او را اذیت می کند. شاید اگر روزی پورتال 3 ساخته شود، بفهمیم داستان واقعا چیست.

:17:

منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

City 17
10-05-2011, 13:01
درست مانند گوردون فریمن در بازی "نیمه جان"، Chell هم در پورتال 2 ساکت است و ظاهرا Valve این کار را عمدا انجام می دهد. "Erik wolpaw" نویسنده پورتال اخیرا در مصاحبه ای گفت: "ما همیشه فرض می کردیم که Chell بلد است حرف بزند اما لج کرده است و وانمود می کند که لال است، می دانید که این روباتها کلا شخصیت اعصاب خرد کنی دارند."
بعضی طرفداران دوست داشتند که Chell حداقل یک کلمه ای به زبان آورد اما E.wolpaw معتقد است که این سکوت به جو کمدی بازی می افزاید و اتفاقا خیلی از بازیکنان سکوت گوردون فریمنی را دوست دارند. اشاره های کوچکی به شخصیت Chell در طول بازی وجود دارد اما نمی توان واقعا گفت او کیست و چرا GlaDos اینقدر او را اذیت می کند. شاید اگر روزی پورتال 3 ساخته شود، بفهمیم داستان واقعا چیست.

یکی از دلایلی که برای حرف نزدن گوردون در سری Half-Life گفته شده این بوده که سازندگان می خواستند به پلیر این گونه القا کنند که او خود گوردونه و در کنارش هم از دید اول شخص استفاده کردن که تاکید بیشتری روی باورپذیری شخصیت گوردون و اینکه شما کاملا احساس گوردون بودن بهتون دست بده...
البته شرطش اینه که دیگه جوگیر نشید : دی

یه مورد دیگه هم که در این مورد گفته شده اینه که اگه GCF-Game Cache File را باز کنید در یکی از فایل های صوتی با صدای HEV suit گفته میشه که "Voice System Deactivated"

The Rover
10-05-2011, 18:54
همه اینا بهونس :31:
هیچی جای یه شخصیت صداگذاری شده رو نمیگیره

vahidgame
10-05-2011, 19:06
همه اینا بهونس :دی
هیچی جای یه شخصیت صداگذاری شده رو نمیگیره

آره مشخصه کی داره بهونه می گیره :دی
جالبه همین شخصیت که حرف نمی زنه با این وجود خیلی محبوبیه و بازیش هم از اون محبوب تر! :دی
در کل از این مطالب بذارین خوبه تا بهترین بازی امسال تا به الان تاپیکش پر بار تر و فنی تر باشه

Fusi0n
10-05-2011, 19:28
دوستان این مرحله عجیب غریب هر کاری میکنم اون روبات نارنجی نمیتونم بگیرم

aha2012
10-05-2011, 19:44
دوستان این مرحله عجیب غریب هر کاری میکنم اون روبات نارنجی نمیتونم بگیرم

باید از این ژله نارنجیها تو مسیرش درست کنی .حالا یه پورتال رو کف زمین درست زیر رباطه یکی هم پشت سرت که بخوای دورخیز کنی و سرعت بگیری

havas_1980
10-05-2011, 21:16
فهمیدم فقط یه سوال دیگه , چرا ویلی دشمنمون شد؟

اون اخرش که گلادوس یه چیزایی گفت به به ویتلی و من بعدش با چند تا ضربه پرتاب شدم پایین .

وقتی ویتلی جایگزین گلادوس میشه و از چل میخواد که سوار آسانسور بشه متاسفانه بعدش خودخواهیشو نشون میده که تو چقدر کوچیک و ناچیزی و من فوق العادام. ویتلی در حالی که آسانسور داره به سطح زمین میره یهو نظرش برمیگرده که چرا از اینجا بریم؟ تو هیچ احساس خوشایندی نداری؟ من این کارو کردم. ویتلی کوچولو این کارو کرد! و در این بین آسانسور رو برمیگردونه.

گلادوس: تو هیچ کار نکردی. اون (چل) همه کارا رو کرد.
ویتلی: واقعا؟ هر دو تا تون اینطوری فکر میکنین؟ شاید وقتشه من کاری بکنم.
گلادوس: میخوایی چی کار کنی؟
ویتلی: فکر نکن من با تو نبودم. خانم! تو میدونی چی هستی؟ خودخواه. من قربانی شدم تا به اینجا رسیدی! رئیس بودن من بود که تو رو به اینجا تو رو رسوند. حالا کی رئیسه؟ حالا کی رئیسه؟ منم!

گلادوس: مهندسین همه جوره سعی کردند تا منو آروم کنند. اونها به من گوی های تقلیل هوش نصب کردند. گوی ها مثل یک تومور به مغزم چسبیده بودند... (در پایان بازی قبل شاهد اون گوی ها بودیم)
ویتلی: نه! نه! دروغ میگی! دروغ میگی!
گلادوس: آره. تو یه توموری! تو ساخته شدی که یه احمق باشی!
ویتلی: من احمق نیستم.
گلادوس: اره هستی! یه احمقی که باعث میشی من یه احمق بشم!

ویتلی به آسانسور حمله میکنه.

ویتلی: حالا چی؟ حالا کی احمقه؟ یه احمق میتونه به این محفظه ضربه بزنه؟ هان؟ یه احمق اینو میتونه؟

و آسانسور سقوط میکنه...

جلوتر احمق بودن ویتلی در طراحی تستهاش آشکار میشه و ویتلی هم که از پیشرفت چل ناراضیه سرانجام برنامه مرگ چل رو میکشه...

hadi beiki
10-05-2011, 21:22
آقا من بازیم save نداره چه کنم!!

The Rover
10-05-2011, 22:25
لابد عوضش autosave داره

hadi beiki
11-05-2011, 17:22
یعنی این که وقتی بازی رو شروع می کنم باید از اول مرحله ها رو برم!!

The Rover
11-05-2011, 19:05
پس یه سری به تاپیک رفع مشکلاتش بزنید
فکر کنم قبلا اونجا رفتید

metaler-soad
12-05-2011, 19:40
آقا من اینجای بازی گیر کردم
دور تا دورمو یک دفعه دیوار میگیره
3 تا هم روبات داره تو اینجا
یکی کمک کنه لطفا

havas_1980
12-05-2011, 19:58
آقا من اینجای بازی گیر کردم
دور تا دورمو یک دفعه دیوار میگیره
3 تا هم روبات داره تو اینجا
یکی کمک کنه لطفا

اون رو به رو سمت راست یه پرتال ایجاد میکنین. پشت یکی از شکافها هم امکان ایجاد پرتال رو دارین. رو به رو دست چپ میشه تو این عکس...

metaler-soad
12-05-2011, 20:14
اون رو به رو سمت راست یه پرتال ایجاد میکنین. پشت یکی از شکافها هم امکان ایجاد پرتال رو دارین. رو به رو دست چپ میشه تو این عکس...

پیدا کردم
ایول ... مرسی دوست من

metaler-soad
12-05-2011, 20:45
آقا اینجام گیر کردم
بعد از اینکه اون روباترو از جای مخصوصش بر میدارم منفجر میشه
بعد این روباته که همش باهامه یه چیزی میگه
میگه برو به ........ نمیفهمم چی میگه
راهنمایی لطفا :)))

aha2012
12-05-2011, 20:53
آقا اینجام گیر کردم
بعد از اینکه اون روباترو از جای مخصوصش بر میدارم منفجر میشه
بعد این روباته که همش باهامه یه چیزی میگه
میگه برو به ........ نمیفهمم چی میگه
راهنمایی لطفا :)))

باید بری بیرون محوطه و اونجا که رباطهای سوخته رو میندازه دور رو هوا یکیشونو بگیری و بذاری درست رو همین دایره که تو عکسه

erfandj
12-05-2011, 21:47
میشه یکی داستانه این بازیو بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟/

metaler-soad
12-05-2011, 22:58
بچه ها ببخشید
من بازم اینجا گیر کردم :((((
میشه راهنمایی کنید

B.3.S.T
12-05-2011, 23:13
ببین بالای اون در روبه روت سمت چپ گوشه ی بالا یه پرتال نارنجی ایجاد کن..بعد بر می گردی از پلکان تا 1 طبقه میری به سمت پایین تا جایی که امکان پرت شدن از زیر اون آسانسور باشه و درست همون فضای خالیه زیر آسانسور یک پرتال دیگه ایجاد می کنی.بعد از همون طبقه میپری داخل اون پرتال و بقیه ماجرا..

aha2012
12-05-2011, 23:14
چقدر گیر میکنی تو پسر:31:(شوخی کردم)

اون دیوارهای سفیدو میبین سمت چپت؟یکیشون موربه.درست؟
یه پورتال درست کن تو اون موربه یکی هم درست کن زیر آسانسور
حالا از پله ها یه طبقه بیا پایین و خودتو پرت کن تو پورتالی که زیر آسانسوره اون موقع از اون موربه شوت میشی اون طرف.همین

SA.JJ.AD
13-05-2011, 01:22

حالا از پله ها یه طبقه بیا پایین و خودتو پرت کن تو پورتالی که زیر آسانسوره اون موقع از اون موربه شوت میشی اون طرف.همین

اون دوستمون زیاد گیر نمیکنه !! مشکلش اینه که تا یه جایی پیچیده میشه براش - به خودش فشار نمیاره :27:و سریع میاد اینجا سوال میکنه و خودشو خلاص میکنه :31:

erfandj
13-05-2011, 14:19
دوستان یه خبر جدید منتشر شده گفتم حیفه ندونید:
Valve به تازگی Authoring Tools را برای Portal 2 روی Steam گذاشته كه می توانید با استفاده از آن مراحل و معماهای خود را در Portal 2 طراحی كنید. همچنین با استفاده از این برنامه می توانید مراحل بخش تك نفره و Co-Op را طراحی كنید و حتی موسیقی مورد نظر خود را روی بازی بگذارید و شخصیت های 3D طراحی كنید.

منبع:

matrix_3s
13-05-2011, 19:21
ببین بالای اون در روبه روت سمت چپ گوشه ی بالا یه پرتال نارنجی ایجاد کن..بعد بر می گردی از پلکان تا 1 طبقه میری به سمت پایین تا جایی که امکان پرت شدن از زیر اون آسانسور باشه و درست همون فضای خالیه زیر آسانسور یک پرتال دیگه ایجاد می کنی.بعد از همون طبقه میپری داخل اون پرتال و بقیه ماجرا..

پسر شماها بازیرو خوردید ......با یه عکس کل بازی میاد دستتون........:18:

aha2012
13-05-2011, 19:48
پسر شماها بازیرو خوردید ......با یه عکس کل بازی میاد دستتون........:18:
دیگه دیگه سجاد جون:31:
گیمر واقعی اینه دیگه:20:

matrix_3s
13-05-2011, 20:04
دیگه دیگه سجاد جون:31:
گیمر واقعی اینه دیگه:20:
ببینم زبانت چطوره ......؟؟؟؟
من میخوام درآینده ای نه چندان دور زبانم رو فقط واسه گیم تقویت کنم:31:

aha2012
13-05-2011, 20:47
ببینم زبانت چطوره ......؟؟؟؟
من میخوام درآینده ای نه چندان دور زبانم رو فقط واسه گیم تقویت کنم:31:
چطور مگه؟هی بدک نیست

metaler-soad
14-05-2011, 09:12
اون دوستمون زیاد گیر نمیکنه !! مشکلش اینه که تا یه جایی پیچیده میشه براش - به خودش فشار نمیاره :27:و سریع میاد اینجا سوال میکنه و خودشو خلاص میکنه :31:

من دقیقا 1 ساعت اینجا گیر کردم دوست من بعد اومدم اینجا مشکلمو گفتم ، بعد اینکه من همه راه هارو امتحان کردم به جز این یه مورد که واقعا به فکرم نرسید دیگه...

aha2012
14-05-2011, 09:28
من دقیقا 1 ساعت اینجا گیر کردم دوست من بعد اومدم اینجا مشکلمو گفتم ، بعد اینکه من همه راه هارو امتحان کردم به جز این یه مورد که واقعا به فکرم نرسید دیگه...
عیب نداره رفیق فدای سرت:46:
فروم برای همچین کاراییه دیگه:20:
هر موقع سوال داشتی بیا بپرس

ATA FARZADI
14-05-2011, 09:29
بازیه فکری و معمائی جالبیش به اینه که خودت معماهاش رو حل کنی نه یکی دیگه معماهاش رو حل کنه و شما فقط بازی رو انجام بدید مگه اکشنه؟!

metaler-soad
14-05-2011, 10:47
بازیه فکری و معمائی جالبیش به اینه که خودت معماهاش رو حل کنی نه یکی دیگه معماهاش رو حل کنه و شما فقط بازی رو انجام بدید مگه اکشنه؟!

که اینطور !

---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------

عیب نداره رفیق فدای سرت:46:
فروم برای همچین کاراییه دیگه:20:
هر موقع سوال داشتی بیا بپرس

چشم رفیق :31: :46:

hoomi_gta
15-05-2011, 12:28
من هم بازی و گرفتم. بازی متفاوتی است. فضای هالف لایف و هم داره . ایرادش اینکه یکمی تکراری میشه و لودینگ زیادی هم داره.
یکم جنبه ی اکشن هم بهش اضافه می کردن بد نبود!

SA.JJ.AD
15-05-2011, 18:27

:38::38::38::38::38:
+
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

metaler-soad
15-05-2011, 22:10
آقا من اینجا گیر کردم
کمک کنید بی زحمت

Pedramoon
16-05-2011, 00:24
آقا من اینجا گیر کردم
کمک کنید بی زحمت

ببین شما یه پورتال اون پایین ایجاد کن و یه پورتال هم سمت چپ روی اون سکویی که یکم کج هست درست کن.بعد از همون جایی که وایسادی بپر تو اون پورتالی که پایین ایجاد کردی بعد شما از اون پورتال دیگه پرتاب میشی و میفتی روی ژل آبی و ...

vahidgame
16-05-2011, 04:00
دوست عزیز بازی سبک و سیاقش به این صورته و اگه قرار بود به این صورتی که شما میگی باشه اسمش دیگه پرتال نبود!
به نظر من این جور حرفا که در کشور ما مخصوصا زیاد زده میشه دیگه تعجبی نداره :دی
وقتی بعضی ها میان پرتال و بایوشاک رو با استدلال های خیلی عمیق و موشکافانه کلا میگن جزو سبک شوتر نیست دیگه توقع زیادی نمیره!...
کلا تعریف درستی از شوتر توی اینجا جا نیافتاده و اکثرا فکر می کنن شوتر یعنی سبکی که حتما مربوط به یه جنگی مثلا جنگ جهانی باشه...

The Rover
16-05-2011, 08:25
وقتی بعضی ها میان پرتال و بایوشاک رو با استدلال های خیلی عمیق و موشکافانه کلا میگن جزو سبک شوتر نیست دیگه توقع زیادی نمیره!...
بایوشاک صدرصد شوتره اما پرتال نیس
پرتال فقط اول شخصه و نباید اونو تو سبک شوتر قرار داد

hoomi_gta
16-05-2011, 09:36
از اینکه موجب شادی دوستان شدم خوشحالم! :دی
من هم میدونم سبک بازی چجوریه. یه لحظه تصور کردم تو این فضای بازی یکم اکشن هم داشت باحال میشد :دی. شایدم چون دلم برای هالف لایف تنگ شده این حرفو زدم.
میگم اون قسمتی که همش باید بالای آب ها بپریم گیر کردم چجوریه داستان؟ تا اونجا رفتم که دکمه را میزنیم و یه مشت خرت و پرت تو هوا آزاد میشه . چیکار باید کرد؟

erfandj
16-05-2011, 10:38
با این همه عکسی که شما آپلود کردین تو تاپیک مطمعنا تاپیک بزودی منفجر خواهد شد.
با تشکر:مدیریت پارک

---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:34 AM ----------

دوست عزیز بازی سبک و سیاقش به این صورته و اگه قرار بود به این صورتی که شما میگی باشه اسمش دیگه پرتال نبود!
به نظر من این جور حرفا که در کشور ما مخصوصا زیاد زده میشه دیگه تعجبی نداره :دی
کلا تعریف درستی از شوتر توی اینجا جا نیافتاده و اکثرا فکر می کنن شوتر یعنی سبکی که حتما مربوط به یه جنگی مثلا جنگ جهانی باشه...
اتفاقا یه ذره جنبه ی اکشن هم داره.براستی این بازی لایق گرفتن نمره ی 10 هست(به نظر من)
راستی وقتی خود شرکت سازنده ی بازی گفته این بازی شوتر و اول شخصه شما ها دیگه دارین درباره ی چی بحث میکنین؟؟؟؟

راستی دوستان من اینجا گیر کردم لطفا کمک:
این جلومه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم پشت سرمه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

havas_1980
16-05-2011, 12:20
میگم اون قسمتی که همش باید بالای آب ها بپریم گیر کردم چجوریه داستان؟ تا اونجا رفتم که دکمه را میزنیم و یه مشت خرت و پرت تو هوا آزاد میشه . چیکار باید کرد؟لطفا عکس...

راستی دوستان من اینجا گیر کردم لطفا کمک:
این جلومه:
اینم پشت سرمه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه پورتال انتهای راهرویی که کفش ژل نارنجی ریخته درست کنین. یه پورتال هم روی سطح شیب دار عکس دوم درست کنین. نتیجه اینکه با سرعت میرین تو پرتال و بعدش پرتاب میشین اون طرف پله ها...

hesam_g59
16-05-2011, 15:40
دوستان...کسی میدونه اینجا چی کار کنم؟کلی گیر کردم :(

MobinS
16-05-2011, 17:52
این جاش که آسونه. بالا سرتو نگاه کن یک دکمه هست که اون ژله بی رنگ هارو برای چند ثانیه قطع می کنه. فک کنم دیگه بقیشو بتونی بری!

metaler-soad
16-05-2011, 20:21
بچه ها اینجا رو هم بگید چجوری برم؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MobinS
16-05-2011, 20:32
یک پورتال پایین بساز. بعدش بپر پایین. اون جایی که بعد از پرش سکوی اول میری توش. و اونجارو پر ژله نارنجی کردی و... اونجایی که فرود میای اون یکی پورتال رو بساز. حالا دور خیز کن برو تو پرتال و بپر و دکمه رو بزن.

metaler-soad
16-05-2011, 21:13
یک پورتال پایین بساز. بعدش بپر پایین. اون جایی که بعد از پرش سکوی اول میری توش. و اونجارو پر ژله نارنجی کردی و... اونجایی که فرود میای اون یکی پورتال رو بساز. حالا دور خیز کن برو تو پرتال و بپر و دکمه رو بزن.

متوجه نشدم دوست من :((((

aha2012
16-05-2011, 22:05
ببین دوست من از کجا اومدی رسیدی به این شکل؟
باید بری جای اولت،البته یه پورتال اینجا درست کن(همینی که تو عکسه)
بعدش هم یه پورتال از اولین جایی که اومدی و پر ژله نارنجی بود
حالا دورخیز کن تا سرعتت رو ژله نارنجی زیاد شه بعد از تو این پورتاله در میای میری رو هوا و دکمه رو میزنی

hesam_g59
17-05-2011, 21:49
خوب.. دیگه واقعا نمیدونم چی کار کنم

virus2009
17-05-2011, 22:22
خوب.. دیگه واقعا نمیدونم چی کار کنم

سمت چپتون روی زمین یک پورتال درست کنید
و طبقه هم کف هم یک پورتال دیگه ، بعد بپرید داخل پورتال پایینی و موقعی که اومدید بالا یک پورتال از لایه نرده ها کف طبقه بالایی درست کنید ، همین.

p30worldapm
18-05-2011, 20:22
برای این بازی dlc ندادن؟
الآن یه هفته هست که آیکنش رو می بینم و حالم گرفته می شه! خیلی قشنگ بود. بازم می خوام.

gap
18-05-2011, 21:35
برای این بازی dlc ندادن؟
الآن یه هفته هست که آیکنش رو می بینم و حالم گرفته می شه! خیلی قشنگ بود. بازم می خوام.
خیر هنوز...بزودی یک DLC رایگان برای تمامی پلتفرم ها میاد...
چندتا تست جدید اضافه میکنه + Leaderboards ، چند مرحله و تست جدید برای Co op و چند Challenge جدید...
اطلاعات بیشتر اگر میخواید:

Amir 3d
19-05-2011, 12:57
سلام این قسمت Co op آفلاین هم میشه بازی کرد اگه آره کجاست؟؟!؟(همونی که دو تا ربات نشون میده تصویری؟!و مرحله هاشو فقط واسه نمایش گذاشتن؟)
آنلاین چطوری میشه بازی کرد؟؟؟؟

gap
19-05-2011, 14:04
سلام این قسمت Co op آفلاین هم میشه بازی کرد اگه آره کجاست؟؟!؟(همونی که دو تا ربات نشون میده تصویری؟!و مرحله هاشو فقط واسه نمایش گذاشتن؟)
آنلاین چطوری میشه بازی کرد؟؟؟؟
بله میشه،باید split screen بازی کنید. اگر کنسول هستید که باید هر دو کنترلر رو آن کنید و برید قسمت Co op،در مورد پی سی دوستان بیشتر میدونن!

vahidgame
19-05-2011, 14:26
در مورد پی سی دوستان بیشتر میدونن!
نه توی پی سی همچین قابلیتی وجود نداره و فقط Co op آنلاین وجود داره...

erfandj
19-05-2011, 20:24
همین co op چطوریه

MobinS
19-05-2011, 20:52
من یکبار آنلاین co op اشو رفته بودم. امروز با داداشم هم رفتم. خیلی خیلی بیشتر حال میده ها!!! خیلی خیلی خیلی بیشتر!
کلا بازی خیلی توپیه!

Amir 3d
20-05-2011, 13:43
من یکبار آنلاین co op اشو رفته بودم. امروز با داداشم هم رفتم. خیلی خیلی بیشتر حال میده ها!!! خیلی خیلی خیلی بیشتر!
کلا بازی خیلی توپیه!
ممنون دوستان از پاسختون
من پی سی ام حالا تو پی سی چطوری میشه آنلاین زد؟
مثلا سرور لود میکنه باید انتخاب کنم یا نه باید دو نفره (با دوستان)بازی کنم ؟؟!!که یکی سرور شه و ....
در کل منظورم اینه میشه تو سرورها رفت "انتخابی" (مثل کانتر و بقیه بازیها...):13: چجوری حالا؟؟؟؟

erfandj
21-05-2011, 14:41
ممنون دوستان از پاسختون
من پی سی ام حالا تو پی سی چطوری میشه آنلاین زد؟
مثلا سرور لود میکنه باید انتخاب کنم یا نه باید دو نفره (با دوستان)بازی کنم ؟؟!!که یکی سرور شه و ....
در کل منظورم اینه میشه تو سرورها رفت "انتخابی" (مثل کانتر و بقیه بازیها...):13: چجوری حالا؟؟؟؟
منم همین عرایضو دارم.
اون تاپیکی که مخصوص آموزششه خیلی داغونه لطفا یکی درست حسابی آموزش بده.

marmolak kocholo
21-05-2011, 15:19
دوستانی که می خوان Coop بازی کنن لینک زیر رو ببینند:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخواهش می کنم قبل سوال یه جستجویی تو فروم بکنید...

gap
21-05-2011, 17:41
منم همین عرایضو دارم.
اون تاپیکی که مخصوص آموزششه خیلی داغونه لطفا یکی درست حسابی آموزش بده.
خب...همونطور که دوستمون هم آموزشش رو گذاشتن،اما اگر باز هم مشکلی هست:(ستاره هارو بردارید)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-خب ابتدا میریم که بخش Keyboard /mouse و Allow developer console رو enable میکنیم،
-با کلید ` کنسول رو باز میکنیم، و کسی که میخواد Join شه باید تایپ کنه:
Connect Host's ip address
مثل:
Connect 89.45.162.1
- خب حالا مراحل مربوط به شخصی که میخواد جوین بشه تموم شد،
-حالا باید هاست اسم مپ رو وارد کنه (توجه کنید تا اسم مپ وارد نشه،بازی شروع نمیشه)
اگر میخواید از مرحله و چاپتر 1 شروع کنید،(هاست باید با همون کلید ` کنسول رو باز کنه و فرمان زیر رو بنویسه:)

map mp_coop_start

-توجه داشته باشید که پس از تموم شدن هر چاپتر،دوباره هاست باید دستور مپ جدید رو بده،لیست مپ ها در زیر اومده،هاست باید کنسول قبل از هرکدوم map رو بنویسه،بعد دستور رو...("و" نیازی نیست)

"mp_coop_start" (First map of chapter 1)
"mp_coop_lobby_2"
"mp_coop_doors"
"mp_coop_race_2"
"mp_coop_laser_2"
"mp_coop_rat_maze"
"mp_coop_laser_crusher"
"mp_coop_teambts"
"mp_coop_fling_3" (First map of chapter 2, have to load this map after completing coop_teambts or else it will just restart coop_start)
"mp_coop_infinifling_train"
"mp_coop_come_along"
"mp_coop_fling_1"
"mp_coop_catapult_1"
"mp_coop_multifling_1"
"mp_coop_fling_crushers"
"mp_coop_fan"
"mp_coop_wall_intro" (First map of chapter 3)
"mp_coop_wall_2"
"mp_coop_catapult_wall_intro"
"mp_coop_wall_block"
"mp_coop_catapult_2"
"mp_coop_turret_walls"
"mp_coop_turret_ball"
"mp_coop_wall_5"
"mp_coop_tbeam_redirect" (First map of chapter 4)
"mp_coop_tbeam_drill"
"mp_coop_tbeam_catch_grind_1"
"mp_coop_tbeam_laser_1"
"mp_coop_tbeam_polarity"
"mp_coop_tbeam_polarity2"
"mp_coop_tbeam_polarity3"
"mp_coop_tbeam_maze"
"mp_coop_tbeam_end"
"mp_coop_paint_come_along" (First map of chapter 5)
"mp_coop_paint_redirect"
"mp_coop_paint_bridge"
"mp_coop_paint_walljumps"
"mp_coop_paint_speed_fling"
"mp_coop_paint_red_racer"
"mp_coop_paint_speed_catch"
"mp_coop_paint_longjump_intro"
"mp_coop_credits"

البته با توجه به اینترنت ایران،ممکنه نشه بازی کرد،من فقط 2 بار تونستم رو پی سی بازی کنم...البته زمانی که هاست ایرانی باشه لگ وجود نداره...فقط امیدوارم Nat های هردو open باشه و بتونن جوین بشن.... تا هردو پلیر جوین نشن،بازی شروع نمیشه....

virus2009
21-05-2011, 18:17

تو pc میشه splitscreen بازی کرد.
فقط باید حداقل یک دسته xbox داشته باشید
بعد تو کنسول بازی تایپ کنید :

ss_map mp_coop_start

اگر دسته هم نداشتید با کد های زیر می تونید جای پلیر ها رو عوض کنید و با صفحه کلید بازی کنید
اول این دستور رو بزنید :

sv_cheats 1

حالا برای تعویض پلیر باید دستور های زیر رو بزنید :

آبی in_forceuser 0
نارنجی in_forceuser 1

SA.JJ.AD
21-05-2011, 18:43
تو pc میشه splitscreen بازی کرد.
فقط باید حداقل یک دسته xbox داشته باشید
بعد تو کنسول بازی تایپ کنید :

ss_map mp_coop_start

اگر دسته هم نداشتید با کد های زیر می تونید جای پلیر ها رو عوض کنید و با صفحه کلید بازی کنید
اول این دستور رو بزنید :

sv_cheats 1

حالا برای تعویض پلیر باید دستور های زیر رو بزنید :

آبی in_forceuser 0
نارنجی in_forceuser 1

کسی این روشو تست کرده ؟ جواب میده ؟! :18::18::18: اگه بشه که فوق عالی میشه :18:
+
من 2 تا گیم پد هم دارم :20:یکی یه اموزش کامل بزاره اگه واقعا کار میکنه تا ما هم بازم از این شاهکار فیض ببریم :31:

virus2009
21-05-2011, 18:57
کسی این روشو تست کرده ؟ جواب میده ؟! :18::18::18: اگه بشه که فوق عالی میشه :18:
+
من 2 تا گیم پد هم دارم :20:یکی یه اموزش کامل بزاره اگه واقعا کار میکنه تا ما هم بازم از این شاهکار فیض ببریم :31:

کار کردنش که کار میکنه
فقط مشکل من اینه که دسته خوب ندارم ( دسته معمولی شبیه PS2 )
یعنی تا جایی که تونستم دسته رو config کردم ولی حرکت دوربین به سمت چپ و راست رو نتونستم درست کنم.
اینم لینک آموزش به زبان انگلیسی :
یک نفر که انگلیسیش خوبه کامل بخونه و ترجمش رو برای ما بزاره.

3Dmajid
21-05-2011, 19:59
نظرتون در مورد این بازی چیه ؟

من دنبال یه بازی خوبم ... ارزش داره برم بخرم ؟

بعد از کرایسیس 2 دیگه بازی نخریدم ... این از گیم اسپات 9 امتیاز گرفته میگم شاید بازی شاخیه ؟!

واسه م گرافیک و گیم پلی مهمه :11:

gap
21-05-2011, 20:02
کار کردنش که کار میکنه
فقط مشکل من اینه که دسته خوب ندارم ( دسته معمولی شبیه PS2 )
یعنی تا جایی که تونستم دسته رو config کردم ولی حرکت دوربین به سمت چپ و راست رو نتونستم درست کنم.
اینم لینک آموزش به زبان انگلیسی :
یک نفر که انگلیسیش خوبه کامل بخونه و ترجمش رو برای ما بزاره.

تا صبح ترجمش میکنم میزارم....:)

نظرتون در مورد این بازی چیه ؟

من دنبال یه بازی خوبم ... ارزش داره برم بخرم ؟

بعد از کرایسیس 2 دیگه بازی نخریدم ... این از گیم اسپات 9 امتیاز گرفته میگم شاید بازی شاخیه ؟!

واسه م گرافیک و گیم پلی مهمه :11:
خب انتظاری که از هر بازی دیگه دارید رو کنار بزارید...بازی به حوصله فراوان نیاز داره،ولی در سبک خودش واقعا خاص و عالی هست...

3Dmajid
21-05-2011, 20:06
تا صبح ترجمش میکنم میزارم....:)

خب انتظاری که از هر بازی دیگه دارید رو کنار بزارید...بازی به حوصله فراوان نیاز داره،ولی در سبک خودش واقعا خاص و عالی هست...

یعنی مرحله هاش خیلی فکریه ؟ :31:
من دوست دارم بازی جوری باشه پاش که میشینم با علاقه بازی کنم و لذت بخش باشه:31: :11:

gap
21-05-2011, 20:07
یعنی مرحله هاش خیلی فکریه ؟ :31:
من دوست دارم بازی جوری باشه پاش که میشینم با علاقه بازی کنم و لذت بخش باشه:31: :11:
فکری....بیشتر حوصله میخواد و دقت...فکری نیست....نسخه اولش رو بازی کردید؟

3Dmajid
21-05-2011, 20:11
فکری....بیشتر حوصله میخواد و دقت...فکری نیست....نسخه اولش رو بازی کردید؟

اولش میگی فکری بعد میگی فکری نیست :31:
نه بازی نکردم ...
از نظر گرافیکم فکر نکنم به کرایسیس2 برسه :41:

gap
21-05-2011, 20:18
اولش میگی فکری بعد میگی فکری نیست :31:
نه بازی نکردم ...
از نظر گرافیکم فکر نکنم به کرایسیس2 برسه :41:
گرافیکش خوب...خوبه...محیط هاش بسته هست دیگه...ببین...آخه...حوصله باید داشته باشی حتما...Co op اش وافعا 20 هست....

3Dmajid
21-05-2011, 20:29
فیلم نقد و بررسیشو تو گیم اسپات دیدم فکر کنم بازی جالبیه :20:
برم بخرم از هیچی بهتره :9:
فکر کنم از این بازیاس که بعد از اینکه معماهاشو حل میکنی کلی حال میکنی :31:

gap
21-05-2011, 20:40
فیلم نقد و بررسیشو تو گیم اسپات دیدم فکر کنم بازی جالبیه :20:
برم بخرم از هیچی بهتره :9:
فکر کنم از این بازیاس که بعد از اینکه معماهاشو حل میکنی کلی حال میکنی :31:
هاااااااااااا:دی دی

aha2012
21-05-2011, 20:40
دقیقا مجید جان
بازی مخ آدمو راه میندازه
حتما بخرش

gap
21-05-2011, 22:43
آموزش Split screen بازی کردن Portal2 (بنا بر خواسته ی دوستان)
-برای استفاده از یک کنترلر هستش،یعنی یکی با کیبورد و موس و دیگری با کنترلری که با استفاده از چند ترفند، به عوان کنترلر دوم شناسایی میشه.

:Working Controllers

Wired 360 Controller
PS3 Controller (MotionJoy Driver, 360 profile, requires two controllers)
Wii Classic Controller
PS2 Controller
Some hints for a Logitech pad are in this post. You can also try emulation (see below).
Other controllers can try using a 360 controller emulator, see this post or this post for help

خب،همانطور که در بالا گذاشتم،با کنترلر های بالا میتونید بازی کنید،اما بهتره 2 تا کنترلر داشته باشید،در مورد کانفیگ کنترلر ها با سرچ میتونید مطالبی رو بدست بیارید،اگر اون رو هم بخوام ترجمه کنم(یک صفحه جداست)خیلی وقت میگرفت...اگر نیازی بود بگید تا ترجمش کنم اون رو هم:)
در ضمن،حتما این تنظیمات باید Enable باشه تا کنسول در منو با زدن ` بالا بیاد:

-خب ابتدا میریم که بخش Keyboard /mouse و Allow developer console رو enable میکنیم،

راهنمای قدم به قدم:

1. باید یک Config جدید برای کنترلر در فولدر:

common/Portal 2/Portal2/cfg

بسازید،کد هایی که در این کانفیگ بکار میره،همون کد های joy_configuration.cfg هستش،با این فرق که در ابتدای هرکدوم از دستورات، “cmd2” اضافه شده.میتونید تنظیمات کد پایین رو دستکاری کنید بر اساس علاقه خودتون،ولی اگر آگاهی و دانشی نسبت به این کدها ندارید،دستکاری نکنید بهتره...اسم کانفیگ جدیدی که ساختید رو هر چی دوست دارید بزارید،ما در اینجا joy_coop.360.cfg گذاشتیم. (.cfg فرمت هستش)

خب همونطور که گفتم این کد رو کپی کنید در فایل کانفیگ جدیدی که باید در آدرس بالا بسازید:

2.گزینه Play coop را انتخاب کنید(در منو)،با این کار بازی سیو میشود.(صبر کنید تا لیست دوستانتون گرچه خالی هست بیاد بالا)
3.کنترلر رو وصل کنید،حالا مپ رو لود کنید،برای لود کردن مپ،باید دستورات این پست رو وارد کنید:(پست زیر در مورد Co op آنلاین هست،اما قسمت کد هاش برای لود کردن مپ مورد استفاده ما قرار میگیره،توجه داشته باشید که برای سیو کردن بعد از هر مرحله،شیوه ی قدم دوم رو استفاده کنید.

4. مهم:
هنگامی که بازی داره اون لول رو لود میکنه، کنترلر رو آنپلاگ کنید و بعد از چند ثانیه دوباره وصل کنید،با اینکار (حداقل در کنترلر x360 ) چراغ روی کنترلر نشون میده که به پلیر 2 switch شده...
5.این دستور رو در کنسول اجرا کنید:

6. قدم ششمی دیگه وجود نداره:دی
با یکبار انجام دادن فرمان 5،باید دستورات برای کنترلر دوم اجرا بشه،حالا میتونید به راحتی با کیبورد و موس به عنوان پلیر 1 و جوی به عنوان پ2 بازی کنید...

نکات مهم:
1- دوستان،با شناختی که من دارم،من خودم قبلا خیلی این کار هارو میکردم،اما شما موفق نمیشید این تغیرات رو انجام بدید،مگر قبلا تمرین کرده باشید و اینکه با خیلی از موارد آشنایی داشته باشید...به نظر من یک تاپیک جدا بزنیم برای کلا آموزش کنسول دیویلوپر و دستورات و کانفیگ و....
2-اگر میخواید با 2 کنترلر بازی کنید،این خط در کانفیگ را:
cmd2 joystick 1
به
cmd2 joystick 2
تغیر بدید.
3-اگر با دو مانیتور خواستید بازی کنید،خب این خودش آموزشش 2-3 برابر این آموزش زمان میبره...

_موفق باشید:ایکس_

virus2009
21-05-2011, 23:24
به نظر من یک تاپیک جدا بزنیم برای کلا آموزش کنسول دیویلوپر و دستورات و کانفیگ و....

خیلی عالیه
در ضمن من این روش رو تست کردم و برای من درست کار کرد

3Dmajid
22-05-2011, 18:28
منم بازی رو خریدم.
ولی واقعا هیچی از بازی سر در نمیارم :31:
اصلا نمیدونم باید چی کار کنم !!
وگرنه روش فکر میکردم که ببینم اون کارو چه جوری کنم :31:

اصلا پرتال قضیه ش چیه ؟ با اسلحه یه سوراخ رو دیوار درست میکنه بعد از سوراخه میری تو دوباره همونجای قبلیت در میای خب یعنی چی ؟ :20::31::20:

من همون اولش موندم.

کمک کنید :41: یه کم آشنا شم ببینم اصلا باید چی کار کنم تو این بازی :45:

اینجا گیر کردم .. .فکر کنم باید به اون دره برسم ؟
هر چی سوراخ درست میکنم دوباره میرم سر همون سوراخ قبلی :31:

البته منظورم از سوراخ پرتاله :38:

اینم عکس :

MobinS
22-05-2011, 21:10
مجید جان نگاهکن 2 تا پرتال وجود داره ، آبی و نارنجی. وقتی بری توی آبی از توی نارنجی در میای ، اگه از توی نارنجی بری از توی پورتال درمیای.حالا فعلا اول بازی هست فقط می تونی آبی بسازی. بعدا نارنجی هم می تونی بسازی. جای نارنجی از قبل تعیین شده پس تو الان تنها کاری که می تونی بکنی اینه که روی دیوار یک پورتال آبی بسازی ، بری توش. چون اول بازی خودشون این چیزاشو و جای نارنجی رو درست کردن.

3Dmajid
22-05-2011, 21:13
مجید جان نگاهکن 2 تا پرتال وجود داره ، آبی و نارنجی. وقتی بری توی آبی از توی نارنجی در میای ، اگه از توی نارنجی بری از توی پورتال درمیای.حالا فعلا اول بازی هست فقط می تونی آبی بسازی. بعدا نارنجی هم می تونی بسازی. جای نارنجی از قبل تعیین شده پس تو الان تنها کاری که می تونی بکنی اینه که روی دیوار یک پورتال آبی بسازی ، بری توش. چون اول بازی خودشون این چیزاشو و جای نارنجی رو درست کردن.

ممنون از راهنماییت ... کم کم دارم میفهمم چی به چیه :20::31::11:

3Dmajid
22-05-2011, 23:37
واقعا بازی قشنگ و سرگرم کننده ایه.
همین که مخ آدمو یه کم از آکبندی در میاره خیلی خوبه :31:
اول که بازی رو نصب کردم فکر نمیکردم اینقدر ازش خوشم بیاد.
حل معماهای بازی خیلی لذت بخشه.

فقط من موندم این سایت گیم اسپات چه جوری امتیاز میده که به یه بازی مثل کرایسیس 2 با اون همه جزئیات و گرافیک 8.5 میده و به این بازی 9 :18:

فکر کنم هر بازی رو با بازی های توی سبک خودش مقایسه میکنه.
به نظر من این بازی از لحاظ گرافیک زیاد جالب نیست و در کل بازی عجیب غریبیه !

این بازی داستانم داره ؟!!!!!!!! :20:

شخصیت اصلی بازی کیه ؟
قبل از اینکه بخرم فکر میکردم یه رباطه !
ولی انگار اصلا شخصیتی در کار نیست.

SA.JJ.AD
23-05-2011, 00:00
واقعا بازی قشنگ و سرگرم کننده ایه.
همین که مخ آدمو یه کم از آکبندی در میاره خیلی خوبه :31:
اول که بازی رو نصب کردم فکر نمیکردم اینقدر ازش خوشم بیاد.
حل معماهای بازی خیلی لذت بخشه.

فقط من موندم این سایت گیم اسپات چه جوری امتیاز میده که به یه بازی مثل کرایسیس 2 با اون همه جزئیات و گرافیک 8.5 میده و به این بازی 9 :18:

فکر کنم هر بازی رو با بازی های توی سبک خودش مقایسه میکنه.
به نظر من این بازی از لحاظ گرافیک زیاد جالب نیست و در کل بازی عجیب غریبیه !

این بازی داستانم داره ؟!!!!!!!! :20:

شخصیت اصلی بازی کیه ؟
قبل از اینکه بخرم فکر میکردم یه رباطه !
ولی انگار اصلا شخصیتی در کار نیست.

عجیب غریبه ؟! ایقد بازی مزخرف و اکشن بازی کردیم که یه بازی که واقعا میشه اسمشو بازی گذاشت رو میگیم عجیب غریب ؟! :31:امتیاز هم کاملا عادلانه و مناسب بود برای این ابر شاهکار !!:40:همچین بازی هایی چندین سال یه بار شاید گیرت بیاد !! اونم به دستان توانای والو :40:باید قدرشو دونست :8:
+
شما یه نگاه به پست اول بندازی خوبه . پر از اطلاعات مفید و غنی هستش :21::31:

shahramcat
23-05-2011, 16:24
سلام

دوستان من تو chapter 7 تو اون قسمتی که یک لوله وجود داره فقط ازش ژل سفید میاد گیر کردم ! در خروج اون بالاهاس هرچی پورتال باز کردم که این ژل سفید رو به یک جایی برس.نم که مفید باشه فایده نداره .

ممنون میشم کمک کنید .

vahidgame
23-05-2011, 16:34
سلام

دوستان من تو chapter 7 تو اون قسمتی که یک لوله وجود داره فقط ازش ژل سفید میاد گیر کردم ! در خروج اون بالاهاس هرچی پورتال باز کردم که این ژل سفید رو به یک جایی برس.نم که مفید باشه فایده نداره .

ممنون میشم کمک کنید .

اینجا ساده ست
شما یه پرتال توی اون منبعی که ازش ژل سفید میاد درست می کنید بعد پرتال دیگه رو جایی درست می کنید که این ژل سفید به جاهای مختلف پخش بشه...
بعد با همین کار اون ژل های سفید رو باید به یه جایی برسونید که حالت برجک داره و وقتی ژل ها به اون جا رسید و مثلا سمت راست پایین اون سفید شد اون جا پرتال درست می کنید که بعد در ادامه سمت چپ سفید میشه که باید سمت چپ پرتال درست کنید و همین طوری این کارو ادامه می دید تا این بالاتر برسه و بتونید به اون قسمت بالای برجک پرتال درست کنید و اون جا برید...

erfandj
23-05-2011, 17:28
اینجا ساده ست
شما یه پرتال توی اون منبعی که ازش ژل سفید میاد درست می کنید بعد پرتال دیگه رو جایی درست می کنید که این ژل سفید به جاهای مختلف پخش بشه...
بعد با همین کار اون ژل های سفید رو باید به یه جایی برسونید که حالت برجک داره و وقتی ژل ها به اون جا رسید و مثلا سمت راست پایین اون سفید شد اون جا پرتال درست می کنید که بعد در ادامه سمت چپ سفید میشه که باید سمت چپ پرتال درست کنید و همین طوری این کارو ادامه می دید تا این بالاتر برسه و بتونید به اون قسمت بالای برجک پرتال درست کنید و اون جا برید...
دمت گرم من سه ساعت بود سر همینجایی که دوستمون بو گیر بودم.

3Dmajid
23-05-2011, 18:09
عجیب غریبه ؟! ایقد بازی مزخرف و اکشن بازی کردیم که یه بازی که واقعا میشه اسمشو بازی گذاشت رو میگیم عجیب غریب ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]امتیاز هم کاملا عادلانه و مناسب بود برای این ابر شاهکار !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همچین بازی هایی چندین سال یه بار شاید گیرت بیاد !! اونم به دستان توانای والو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]باید قدرشو دونست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
شما یه نگاه به پست اول بندازی خوبه . پر از اطلاعات مفید و غنی هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من از نظر سبک بازی میگم عجیب غریب که منظورم این بود بازی شاخیه :31:

Zaghan_13
23-05-2011, 18:27
سلام دوستان
من اینجا گیرکردم...چیکار باید بکنم؟

یک در توی همین اتاق هست واسه چی باز نمیشه؟

gap
23-05-2011, 18:39
سلام دوستان
من اینجا گیرکردم...چیکار باید بکنم؟

یک در توی همین اتاق هست واسه چی باز نمیشه؟
ابتدا یکی از نمونه های اشتباه که اسکن میشه و دور انداخته میشه رو برید از اون پشت،وقتی داره پرت میشه تو هوا بگیرید و بیاید اینجایی که داره اسکن میکنه،مدل اصلی این میشه و سفیدارو میندازه بیرون،حالا یه دری باز میشه که باید برید.(اگر خودتون جای اسکن بیاستید یه اچیومونت 10 تایی داره)

aha2012
25-05-2011, 15:33
دیشب داشتم planet vs zombies بازی میکردم که یهو اینو دیدم.خیلی جالبه نه؟

gap
25-05-2011, 15:36
دیشب داشتم planet vs zombies بازی میکردم که یهو اینو دیدم.خیلی جالبه نه؟

ای بمیرم برات که نشستی اینو بازی میکنی:دی حال میده:دی
ولی هر باشه میگه این از رو پرتال ایده گرفته یا اون از این،ولی هیچکدومش،اینا هر 2 از من ایده گرفتن...:دی کلا portal همین معنی رو داره،پس در بازی های متفاوت اگه دیدیم از واژه پرتال یا کاراییش استفاده شده،نباید بگیم این یارو ایده دزده:دی (شوخی بود)،ولی عکس جالیه:دی خوشمان آمد:دی

Malware
25-05-2011, 22:41

aha2012
26-05-2011, 01:16
مستر پوریا عکساتو کجا آپ میکنی؟ما که هیچ عکسی نمیبینیم

A.N.A.P
26-05-2011, 10:43
مستر پوریا عکساتو کجا آپ میکنی؟ما که هیچ عکسی نمیبینیم
شاید سایتش فـیلتره منم چیزی نمیبینم !

------
دوستان این بازی ارزش خریدن رو داره ؟ (با توجه به رتبه 9 Gamespot )

aha2012
26-05-2011, 12:19
شاید سایتش فـیلتره منم چیزی نمیبینم !

------
استغفرا.... علی جون این چه حرفیه میزنی:31::31:
بازیش بسیار جالبه
بازیه فکریه که مخ آدمو از آکبندی در میاره:31:
بعد از این همه بازیه جنگی این واقعا به من چسبید
حتما بگیر

vahidgame
26-05-2011, 13:07

فعلا که موفق ترین بازی امسال بوده
از نظر اکثر منتقد ها هم بهترین بازی امسال تا به الان بوده... باید دید در ادامه سال چه بازی هایی میان که می تونن با اون رقابت کنن...
خودم هم دو بار تمومش کردم و فعلا میگم بدون شک بهترین بازی امسال بوده...
با این حساب خودتون می دونید باید بگیرین یا نه : دی

GAMELAIN
26-05-2011, 13:20
با خرید بازی فلش پوینت مزخرف ترین بازی امسالم رو خریدم .

امیدوارم این بازی خوب باشه !!!!!!!

gap
26-05-2011, 13:26

خب، Flash point کاملا شبیه ساز جنگ های مدرن هستش،هر کسی نمیپسندش...ولی این بازی...خب این بازی هم کاملا نیاز به حوصله و فکر داره،ممکنه این هم مورد قبول واقع نشه...

SA.JJ.AD
26-05-2011, 14:41

خوب شما قبل از خرید هر بازی باید تحقیق کنید که سبکش چیه !! اصلا مخاطبش کیه !! درجه ی سنیش چیه !و و و ! از رو باکس شات که نباید بازی انتخاب کردو خرید !!:46:
+
مطمئنآ فلش پوینت هم بازی خوب و بسیار جالبی بوده برای طرفداران شبیه ساز جنگ و کسایی که دوست داشتن یه بازی لا اقل یه کوچولو :31: سختی های جنگ و درگیری های واقعی رو داشته باشه :20:رو بازی کنن و اون لذت متفاوتش رو ببرن !!
+
این بازی هم شک نکنید که شاهکاریه که دیگه نمونش پیدا نمیشه حداقل تا چند ساله اینده !!:20:

GAMELAIN
26-05-2011, 17:16
اصلا فکر نمیکردم همچین گرافیکی داشته باشد

keylogger
26-05-2011, 20:51
LOOOL مغزم یه جاش سوت کشید رسما !! خیلی سخته بعضی جاهاش !!

3Dmajid
26-05-2011, 21:14
یکی از فایده های این بازی اینه که بعد از حل کردن معماهاش آدم احساس غرور و اعتماد به نفس میکنه :31:

به آدمایی که زیاد به خودشون امیدوار نیستن پیشنهاد میکنم بازی کنن :20::31::11:

oomidd
27-05-2011, 06:15
سلام
ممنون ميشم بگيد چجوري مرحلهي آخرو رد كنم نميدونم چجوري بايد از بين ببرمش

aha2012
27-05-2011, 10:36
سلام
ممنون ميشم بگيد چجوري مرحلهي آخرو رد كنم نميدونم چجوري بايد از بين ببرمش
سلام
باید پورتالهارو طوری درست کنی که وقتی بهت بمب پرت میکنه بیوفته تو پورتال و از اونیکی پورتاله بخوره بهش(مثلا رو زمین درست کن یکی هم رو دیوار پشت سریش،تو هم بغل پورتالی واستا که رو زمینه و وقتی بهت بمب پرت کرد جاخالی بده بیوفته تو پورتالی که رو زمینه و از اونیکی پورتال که رو دیواره پرت شه بهش)
امیدوارم متوجه شده باشی

oomidd
27-05-2011, 15:44
ممنون از راهنماييتون ولي مشكل من اينجاست كه هرچي وايمستم بهم بمب پرت نميكنه تازه نمتونم پورتال بسازم مگه اينكه اون لوله منفجر بشه تا مايه سفيد بياد بيرون تازه بتونم پورتال بسازم ولي اصلا بمب پرت نميكنه .نكنه مشكل از بازيه ولي تا الانش هيچ مشكلي نداشتم
ممنون ميشم كمكم كنيد.

gap
27-05-2011, 16:47
ممنون از راهنماييتون ولي مشكل من اينجاست كه هرچي وايمستم بهم بمب پرت نميكنه تازه نمتونم پورتال بسازم مگه اينكه اون لوله منفجر بشه تا مايه سفيد بياد بيرون تازه بتونم پورتال بسازم ولي اصلا بمب پرت نميكنه .نكنه مشكل از بازيه ولي تا الانش هيچ مشكلي نداشتم
ممنون ميشم كمكم كنيد.
من هم همین مشکل رو داشتم،کاری نمیشه کرد به جز اینکه از آخرین سیو (قبل از مقابله با این پسره wealthy بود چی بود....) لود کنید تا درست بشه...اشکال از خود بازی هست....:40:

.:PAR3A:.
28-05-2011, 12:58
ببخشید احیانا کسی لینک مستقیم یا تورنت سالم از این نداره؟؟؟

erfandj
28-05-2011, 22:00
ببخشید احیانا کسی لینک مستقیم یا تورنت سالم از این نداره؟؟؟
اگه منظورت لینک دانلوده که برو ابنجا:

prong
28-05-2011, 22:22
سلام دوستان...من اين بازيو گرفتم...معماهاش خيلي خوبه ولي از داستانش چيزي نميدونم...اگه ممكنه يه نفر داستان كامل شماره 1 و 2 رو برام بگه ببينم چي به چيه...
در ضمن الان يه جايي گير كردم...تو مرحله 4_سوپرايز....يه جايه بزرگي هست كه يه روبات اون سرش نشسته و بهت شليك ميكنه سمت چپ هم يه ليزر هست كه بايد يه طوري به اون رباته برسونيش...؟؟؟نميدونم چطوري بگم...

aha2012
28-05-2011, 23:13
عکس بذار تا کمکت کنیم

Gabit0
29-05-2011, 02:30
سلام دوستان...من اين بازيو گرفتم...معماهاش خيلي خوبه ولي از داستانش چيزي نميدونم...اگه ممكنه يه نفر داستان كامل شماره 1 و 2 رو برام بگه ببينم چي به چيه...
در ضمن الان يه جايي گير كردم...تو مرحله 4_سوپرايز....يه جايه بزرگي هست كه يه روبات اون سرش نشسته و بهت شليك ميكنه سمت چپ هم يه ليزر هست كه بايد يه طوري به اون رباته برسونيش...؟؟؟نميدونم چطوري بگم...

اونجایی که توی عکس علامت زدم پرتال درست کن , بعدش دکمه رو فشار بده و برای اینکه جعبه ها نیفتند توی اب بینشون دیوار ابی قرار بده . . . بقیه اش هکه اسوووونه !!!

اینجا 1 پرتال درست کن .... بین جعبه ها هم 1 دیوار بذار

prong
29-05-2011, 16:48
ممنون...داستان اين بازيو كسي نميدونه؟؟؟

Gabit0
29-05-2011, 22:36
ممنون...داستان اين بازيو كسي نميدونه؟؟؟
اینجا داستان و توضیحات کامل بازی رو میتونید ببینید . . .

کسی لینک دانلود portal 1 رو نداره ؟!!

Soul Eater
29-05-2011, 22:57
این بازی تفنگیه؟ مبارزاتش چجوریه؟

aha2012
30-05-2011, 00:41
این بازی تفنگیه؟ مبارزاتش چجوریه؟
تفنگ توش داره ولی جنگی نیست بازی.فکریه فکریه.
برای از آک دراومدن مخ خیلی پیشنهاد میشه.:31:

aga hadi
30-05-2011, 01:13
دوستان کسی واسه coop پایه هست با هم بازی کنیم؟

prong
30-05-2011, 09:07
چطوري ميشه دو نفره به صورت آفلاين بازي كرد؟؟؟

gap
30-05-2011, 09:34
چطوري ميشه دو نفره به صورت آفلاين بازي كرد؟؟؟
با کنسول که راحته،هر 2 کنترلر رو آن میکنید،میرید تو co op و بازی میکنید،
برای pc:

tonypb
30-05-2011, 10:23
به صورت lan هم میشه دو نفره بازی کرد؟؟

gap
30-05-2011, 11:00
به صورت lan هم میشه دو نفره بازی کرد؟؟
بله:

mansour_hotboy
30-05-2011, 11:38
با سلام دوستان من در chaper 6-the fall هستم میخواستم ببینم تو اون محوطه بزرگ چیکار باید بکنم.با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aha2012
30-05-2011, 12:01
salam
همین روبروت میبینی یه سکو هست که موربه؟خب حالا برو بالای بالا(همونی که تو عکس مشخصه،بالاترین نقطه برو)
حالا تو همون موربه یه پورتال بساز یکی هم رو کف زمین
حالا از اون بالا بپر تو پورتالی که رو زمینه و از پورتالی درمیای که رو سکو موربه بعدش میری مرحله بعد
امیدوارم متوجه شده باشی

Layken
30-05-2011, 12:02
با سلام دوستان من در chaper 6-the fall هستم میخواستم ببینم تو اون محوطه بزرگ چیکار باید بکنم.با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه پورتال اون بالا درست میکینی (سبز رنگ) یه پورتال هم پاینش (بنفش) بعد از اون بالا میپری داخل پورتال پایینیه که مستقیم پرتت کنه روبروی پورتال بالایی که با فلش نشون دادم برات..دقت کن سمت پوتال بالایی رو درست بگیری تا مستقیم به روبرو پرتت کنه تو عکس زیر میتونی ببینی

aha2012
30-05-2011, 13:55
حامد جان اشتباه گفتی
باید رو اون سکو موربه پورتال درست کنه که مستقیم از تو این آرمه رد بشه
اونجایی که با فلش علامت زدی میخوره به لوله ها و میوفته زمین

SA.JJ.AD
30-05-2011, 17:44
یه پورتال اون بالا درست میکینی (سبز رنگ) یه پورتال هم پاینش (بنفش) بعد از اون بالا میپری داخل پورتال پایینیه که مستقیم پرتت کنه روبروی پورتال بالایی که با فلش نشون دادم برات..دقت کن سمت پوتال بالایی رو درست بگیری تا مستقیم به روبرو پرتت کنه تو عکس زیر میتونی ببینی

پرتال سبزو بنفش ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورت چیه ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

virus2009
30-05-2011, 18:20

پرتال سبزو بنفش ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منظورت چیه ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو عکسی که ضمیمه کرده نگاه کن ( پورتال سبز و بنفش :31: )

erfandj
31-05-2011, 16:33
:19::19::19::19::19::19::19::41::41::41::41::41:
منم ابن بازی رو تموم کردم خیلی باحال بود به نظر من نمره ی 10/10 حقش بود.
آخه این dlc کی میاد.خیلی با بازیش حال کردم حالا که تموم شده باید بشینم ac bh خسته کننده رو بازی کنم.

Gabit0
31-05-2011, 21:30
آخه این dlc کی میاد.خیلی با بازیش حال کردم حالا که تموم شده باید بشینم ac bh خسته کننده رو بازی کنم.
نمیدونی نسخه ی قبلیش رو از کجا میتونم دانلود کنم . . .

virus2009
31-05-2011, 21:31

شما حالت Coop رو بازی کردید .... ؟؟؟
اگر بازی نکردید حتما بازی کنید اگر نه نصف بازی رو از دست میدید

نمیدونی نسخه ی قبلیش رو از کجا میتونم دانلود کنم . . .

ببین میتونی این رو دانلود کنی :

Gabit0
31-05-2011, 21:41
آقا دمت گررررم. . . داره دانلود میشه . . .:20:

erfandj
01-06-2011, 17:54
virus2009:جان من یه توضیح کامل برای co op بده.
من که از اون تاپیکه هیچی نفهمیدم.

virus2009
01-06-2011, 19:21
virus2009:جان من یه توضیح کامل برای co op بده.
من که از اون تاپیکه هیچی نفهمیدم.

شما باید حداقل یک دسته داشته باشید تا بتونید Coop رو به انتها برسونید.
دسته رو به کامپیوتر وصل کنید و مراحل زیر رو انجام بدید :

اگر دسته ندارید به ترتیب زیر عمل کنید :
البته ممکنه تو بعضی قسمت ها گیر کنید (مثلا موقعی که آبی و نارنجی باید همزمان دکمه رو فشار دهند )
ابتدا تو کنسول تایپ کنید :

sv_cheats 1

ss_map mp_coop_start

حال داخل بازی برای سوئیچ کردن بین آبی و نارنجی از کد های زیر استفاده کنید :

آبی in_forceuser 0
نارنجی in_forceuser 1

aga hadi
01-06-2011, 20:31
کسی نیست به هم بازی کتیم؟

erfandj
01-06-2011, 23:28
شما باید حداقل یک دسته داشته باشید تا بتونید Coop رو به انتها برسونید.
دسته رو به کامپیوتر وصل کنید و مراحل زیر رو انجام بدید :

اگر دسته ندارید به ترتیب زیر عمل کنید :
البته ممکنه تو بعضی قسمت ها گیر کنید (مثلا موقعی که آبی و نارنجی باید همزمان دکمه رو فشار دهند )
ابتدا تو کنسول تایپ کنید :

sv_cheats 1

ss_map mp_coop_start

حال داخل بازی برای سوئیچ کردن بین آبی و نارنجی از کد های زیر استفاده کنید :

آبی in_forceuser 0

نارنجی in_forceuser 1

منظورت از کنسول چیه؟

City 17
01-06-2011, 23:54
منظورت از کنسول چیه؟
کلید "~" را فشار یدین کنسول باز میشه...

virus2009
02-06-2011, 02:31
منظورت از کنسول چیه؟

در بخش Option > Keyboard /mouse
Allow developer console رو enable کنید
بعد ~ رو بزنید

camry
02-06-2011, 12:29
این بازی به چه سبکیه "؟

gap
02-06-2011, 14:12
این بازی به چه سبکیه "؟
Sci-Fi First-Person Shooter هستش...پست اول رو بخونید تا بیشتر آشنا بشید...

prong
04-06-2011, 07:47
هر گيم پدي با اين بازي كار ميكنه يا حتما بايد گيم پد ps3 يا x360 باشه؟...

virus2009
04-06-2011, 12:08
هر گيم پدي با اين بازي كار ميكنه يا حتما بايد گيم پد ps3 يا x360 باشه؟...

Working Controllers

Wired 360 Controller
PS3 Controller (MotionJoy Driver, 360 profile, requires two controllers)
Wii Classic Controller
PS2 Controller
Some hints for a Logitech pad are in this post. You can also try emulation (see below).
Other controllers can try using a 360 controller emulator, see this post or this post for help

برای دسته های USB کامپیوتر باید نرم افزار امولاتور 360 رو داشته باشید

نحوه کار با امولاتور :

virus2009
04-06-2011, 13:36
Split screen بازی کردن Portal2 با صفحه کلید و موس

در این روش می توانید از کلیدهای اصلی و موس برای کنترل player 1 و از جهت ها و Numpad ها برای کنترل player 2 استفاده کنید ( برای کسانی که دسته بازی ندارند )

ابتدا نرم افزار های PPJoy و GlovePIE رو از لینک های زیر دانلود کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتنظیمات PPjoy
PPjoy را نصب کنید و پس از اجرا گزینه Add را بزنید
2 - در قسمت Parallel port گزینه Virtual port رو انتخاب کنید و Add را بزنید
3 - مرحله دوم را یکبار دیگر اجرا کنید تا کنترلر 2 ساخته شود
4 - گزینه Done را بزنید تا نرم افزار بسته شود

تنظیمات GlovePIE
نرم افزار را اجرا کنید
خطی که با رنگ بنفش نوشته شده رو پاک کنید
سپس دستور های زیر رو داخل نرم افزار paste کنید و گزینه Run را انتخاب کنید.

PPJoy2.Digital0 = Keyboard.NumPad0
PPJoy2.Digital1 = Keyboard.Numpad1
PPJoy2.Digital3 = Keyboard.NumpadMinus
PPJoy2.Digital5 = Keyboard.NumPad9
PPJoy2.Digital6 = Keyboard.NumPad7
PPJoy2.Digital2 = Keyboard.NumPad5
//PPJoy2.Digital8 = Keyboard.NumPad7

if HeldDown(Keyboard.UP,0) then
PPJoy2.Analog1 = -1
else if HeldDown(Keyboard.Down,0) then
PPJoy2.Analog1 = 1
else if HeldDown(Keyboard.Left,0) then
PPJoy2.Analog0 = -1
else if HeldDown(Keyboard.Right,0) then
PPJoy2.Analog0 = 1
else
PPJoy2.Analog0 = 0
PPJoy2.Analog1 = 0
endif

if HeldDown(Keyboard.NumPad2,0) then
PPJoy2.Analog3 = 1
else if HeldDown(Keyboard.NumPad8,0) then
PPJoy2.Analog3 = -1
else if HeldDown(Keyboard.NumPad4,0) then
PPJoy2.Analog4 = -1
else if HeldDown(Keyboard.NumPad6,0) then
PPJoy2.Analog4 = 1
else
PPJoy2.Analog3 = 0
PPJoy2.Analog4 = 0
endif

حال فایل joy_configuration.cfg که در مسیر زیر هست رو با Notepad ویرایش کنید ( backup تهیه کنید ) :

common/Portal 2/Portal2/cfg

و کد های زیر را جایگزین کنید :

cmd2 joy_name "Xbox360 controller"

cmd2 joy_advanced 1
cmd2 joy_advaxisx 3
cmd2 joy_advaxisy 1
cmd2 joy_advaxisz 0
cmd2 joy_advaxisr 2
cmd2 joy_advaxisu 4
cmd2 joy_advaxisv 0

cmd2 joy_forwardsensitivity -1
cmd2 joy_sidesensitivity 1
cmd2 joy_pitchsensitivity 0.75
cmd2 joy_pitchsensitivity_default 0.75
cmd2 joy_yawsensitivity -1.5
cmd2 joy_yawsensitivity_default -1.5
cmd2 joy_autoaimdampenrange 0.85
cmd2 joy_autoaimdampen 0.5
cmd2 joy_lowend 0.75
cmd2 joy_lowmap 0.25
cmd2 joy_no_accel_scale 1
cmd2 joy_accelscale 2.0
cmd2 joy_accelmax 1.0
cmd2 joy_response_move 5
cmd2 joy_response_look 1
cmd2 joyadvancedupdate
cmd2 crosshair 1
cmd2 hud_draw_fixed_reticle 1

cmd2 bind "JOY1" "+jump" // (A) Button
cmd2 bind "JOY2" "+duck" // (B) Button
cmd2 bind "JOY3" "+use" // (X) Button
cmd2 bind "JOY4" "+remote_view" // (Y) Button
cmd2 bind "JOY5" "+quick_ping" // Left Bumper
cmd2 bind "JOY6" "+attack" // Right Bumper
cmd2 bind "JOY7" "+attack2" // Back ("select") Button
cmd2 bind "JOY8" "+mouse_menu_taunt" // Start Button
cmd2 bind "JOY9" "+mouse_menu" // Left Stick In
cmd2 unbind "JOY10" //"+zoom" // Right Stick In
cmd2 unbind "JOY11"
cmd2 unbind "JOY12"

cmd2 bind "Z AXIS POS" "+attack2" // Left Trigger
cmd2 bind "Z AXIS NEG" "+attack" // Right Trigger

cmd2 bind "POV_UP" "+mouse_menu_taunt" // D-Pad
cmd2 bind "POV_LEFT" "+mouse_menu" // D-Pad
cmd2 unbind "POV_RIGHT" //"+mouse_menu" // D-Pad
cmd2 unbind "POV_DOWN" //"+mouse_menu_taunt" // D-Pad

cmd2 joystick 1
cmd2 sk_autoaim_mode 2
cmd2 +jlook

بازی را اجرا کنید و دستور های زیر رو در کنسول تایپ کنید :

ss_map mp_coop_start
exec joy_configuration.cfg

--------------------------------------------------------------
شما می توانید در نرم افزار GlovePIE هر کلیدی را که می خواهید جایگزین کلید های پیش فرض کنید
من این روش رو خودم تست کردم و به خوبی کار می کند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]امیدوارم از Coop این بازی لذت ببرید:40:

star2009
04-06-2011, 16:06
اولین مرحله ای که لیزر داره رو چه جوری باید رد کنم؟:41:

vahidgame
04-06-2011, 16:07
شما باید بگی دقیقا کجایی و یا اینکه از اون جا عکس بذاری تا بشه راهنمایی کرد

erfandj
05-06-2011, 20:30
به سختی.:31::31::31:
یه ذزه فک کن بابا تو که اونجا گیر کردی وای به حال مراحل آخر.اونجاهارو میخوای چیکا کنی؟

Gabit0
05-06-2011, 20:35
به سختی.:31::31::31:
یه ذزه فک کن بابا تو که اونجا گیر کردی وای به حال مراحل آخر.اونجاهارو میخوای چیکا کنی؟
عزیز من چرا ضد حال میزنی:13: . . . اوایل بازی یه کم سخته , چون با نحوه ی معماها و حلشون اشنا نیست . . . کم کم راه میفته . . .

MobinS
05-06-2011, 21:06
lمگه چرخ دندست که راه بیوفته/؟ :دی
اتفاقا هر چی جلوتر میره سخت تر میشه. مگر این که با سیستم فوق العاده پیجیده پورتال آشنایی نداشته باشه :دی

Gabit0
05-06-2011, 21:09
lمگه چرخ دندست که راه بیوفته/؟ :دی
اتفاقا هر چی جلوتر میره سخت تر میشه. مگر این که با سیستم فوق العاده پیجیده پورتال آشنایی نداشته باشه :دی
نمیدونم, شاید شما درست بگی , ولی واسه خود من اینجوری بوود, اول اصلن نمیدونستم باید چیکارکنم ولی بعد که فهمیدم داستان از چه قراره خیلی راحت تر شد . . .

Hapoofesgeli
05-06-2011, 21:23
سلام
من اونجایی که یه در بزرگ دایره ای هست با دو تا اتاق کنترل گیر کردم...هردو شمارنده هارو صفر کردم حالا نمیدونم چه کنم..
فکر کنم واضح گفتم اگه نیاز بود بگین اسکرین شات هم بذارم

havas_1980
05-06-2011, 21:53
سلام
من اونجایی که یه در بزرگ دایره ای هست با دو تا اتاق کنترل گیر کردم...هردو شمارنده هارو صفر کردم حالا نمیدونم چه کنم..
فکر کنم واضح گفتم اگه نیاز بود بگین اسکرین شات هم بذارمکاملا مشخص بود...

یکی از دستگاه های کنترل رو فعال کردین اون یکی هم باید سریعا فعال بشه. یعنی هر دو تقریبا با هم... واسه انجام این کار هم باید تو هر اتاق یه پرتال درست کنین.

Gabit0
06-06-2011, 01:20
نوشته شده توسط star2009 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اولین مرحله ای که لیزر داره رو چه جوری باید رد کنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برو روی بالابر وایسا(جلوی در ,پایین), بعد از طریق پرتال نور لیزر رو به طرف اون سولاخ سیاهی که کنارش هست هدایت کن . . .

peyman_nn
06-06-2011, 10:06
سلام دوستان
این بازی چیه که اینقدر امتیاز گرفته ؟
دیروز رفتم خریدمش ولی نمیدونم بازی در مورد چیه
میشه بزرگواری کنید بگید این بازی در مورد چیه هستش ؟ معماییه ؟؟
چون صفحات قبل زیاده و نمیشه خوندش

ممنون میشم

Yi Yi
06-06-2011, 10:18
سلام دوستان
این بازی چیه که اینقدر امتیاز گرفته ؟
دیروز رفتم خریدمش ولی نمیدونم بازی در مورد چیه
میشه بزرگواری کنید بگید این بازی در مورد چیه هستش ؟ معماییه ؟؟
چون صفحات قبل زیاده و نمیشه خوندش

ممنون میشم
پست اول هر تایپیک رو برای پاسخ به این سوالات می سازند.

peyman_nn
06-06-2011, 11:09
اخه خیلی سخته
چون اسامی زیادی داره متوجه نمیشم زیاد

یک کم توضیح ساده میخام

erfandj
06-06-2011, 13:38
اخه خیلی سخته
چون اسامی زیادی داره متوجه نمیشم زیاد

یک کم توضیح ساده میخام
این بازی یه بازی معمایی فکری است که در اون شما با استفاده از یه تفنگ که فقط بر روی یه جا های خاصی پرتال(حفره)میسازه باید معما هایی که طی مراحل بازی به وجود می اید رو حل کنی .
لازم به ذکر است که شما با تفنگ می تونی یه پرتال آبی و یه نارنجی بسازی و وقتی از نارنجی وارد میشی از آبی در میایی و بالعکس.
در کل با این پرتالا کارای خاصی میشه انجام داد مثلا در یک مرحله شما باید نور لیزر را به جایی برسونی تا در باز شه و به مر حله ی بعد بری که این کارو با استفاده از پرتال ها به را حتی انجام میدی.
در ضمن با نزدیک شدن به مراحل پایانی بازی چیز های دیگه ای مثل ژله ی آبی و سفید و قرمز به بازی افزوده میشه.
ژله ی آبی:هنگامی که بر روی این ژله میپری با قدرت زیادی به بالا پرت میشی که برای حل معما های داخل بازی این ژله لازمه.
ژله ی نارنجی:هنگامی که روی این ژلخ راه میری سرعت زیاد میشه که این هم برای حل معما ها لازمه.
ژله ی سفید:این زله هر جا ریخته بشه شما میتونی اونجا پرتال بسازی.اینم بعضی جا ها نیازه
پرتال:حفره ای که با استفاده از تفنگی که داری میتونی در جاهای خاصی اونو بسازی.و همون طور که گفتم
وقتی از نارنجی وارد میشی از آبی در میایی و وقتی از آبی وارد میشی از نارنجی در میایی.
داستان این بازی هم در نوع خود بی نظیره چون من که تا بحال تغریبا تمام بازی های فکری رو بازی کردم ندیدم بازی به این صورت داستانی زیبا داشته باشه.

دهنم کف کرد یه تشکر حداقل بزن.:40:

mohammad_s7201
07-06-2011, 20:42
تو مرحله 6 اونجا که نوشته Main lift چیکار باید بکنم؟
دوساعته دارم ور میرم:41:.هرچی هم از اون بالا میپرم میخورم به اون لوله ها

Layken
07-06-2011, 21:51
کجا عزیز...یه عکسی بزار حداقل این بازی پره از لوله ...:31:

mohammad_s7201
07-06-2011, 22:04
کجا عزیز...یه عکسی بزار حداقل این بازی پره از لوله ...:31:

بالاخره فهمیدم باید چیکار کنم :31: دست شما درد نکنه:11:

SA.JJ.AD
09-06-2011, 20:07
دوستان کسی یه اموزش کاملی چیزی برای استفاده از نرم افزار امولاتور دسته ی xbox 360 داره ؟! همیشه با این نرم افزار مشکل داشتم و نمیدونستم چجور باهاش کار کنم :دی الان اینو هم که میخوایم مولتی بزنیم !! باز به مشکل برخوردم !! من 2 تا دسته دارم !! :20: اصلا چجوری میشه تغییر داد که فلان دکمه فلان کارو کنه و ... ؟!:2:

erfandj
10-06-2011, 11:24
دوستان کسی یه اموزش کاملی چیزی برای استفاده از نرم افزار امولاتور دسته ی xbox 360 داره ؟! همیشه با این نرم افزار مشکل داشتم و نمیدونستم چجور باهاش کار کنم :دی الان اینو هم که میخوایم مولتی بزنیم !! باز به مشکل برخوردم !! من 2 تا دسته دارم !! :20: اصلا چجوری میشه تغییر داد که فلان دکمه فلان کارو کنه و ... ؟!:2:
برو اینجا گفته.البته من خودم هیچی نفهمیدم ازش.

Arashfisher
10-06-2011, 17:27
یکی می تونه بگه سیوهای بازی کجا ذخیره میشه؟

Gabit0
11-06-2011, 06:26
یکی می تونه بگه سیوهای بازی کجا ذخیره میشه؟

mohammad_s7201
11-06-2011, 20:27
من مرحله اخر گیر کردم. همون اتافه که 5 دقیقه وقت داریم.
من اون ربات رو منفجر کردم ولی نمیدونم بعدش باید چیکار کنم ؟؟!!!

vahidgame
11-06-2011, 20:44
من مرحله اخر گیر کردم. همون اتافه که 5 دقیقه وقت داریم.
من اون ربات رو منفجر کردم ولی نمیدونم بعدش باید چیکار کنم ؟؟!!!
باید پرتال درست کنید توی اتاق برید و اون دکمه رو بزنید

mohammad_s7201
11-06-2011, 21:18
باید پرتال درست کنید توی اتاق برید و اون دکمه رو بزنید

کدوم اتاق؟ کجا پرتال درست کنم؟
من این مرحله رو میگما

Kolang
11-06-2011, 23:33
من این مرحله رو میگما

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

اون سر رو بردار بزار اونجا که نشون دادم

بازی رو الان تمام کردم
محشر بود... عالی
اولین بازی که بعد از 3 4 سال تا آخر رفتم (آخریش fall out 3 بود)

vahidgame
12-06-2011, 02:58
من این مرحله رو میگما

آخه اولش گفتین منفجرش کردین به خاطر همین فکر کردم این قسمت رو رد کردین
همون طوری که دوستمون گفت باید عمل کنید... چند بار که بهش ضربه بزنید و بعدش همین کارو کنید تمومه و بعدش تازه می رسید به اونی که من گفتم : دی
شماره قبلی هم تقریبا مرحله پایانی اون همین مدلی بود...

mohammad_s7201
12-06-2011, 20:34
آخه اولش گفتین منفجرش کردین به خاطر همین فکر کردم این قسمت رو رد کردین
همون طوری که دوستمون گفت باید عمل کنید... چند بار که بهش ضربه بزنید و بعدش همین کارو کنید تمومه و بعدش تازه می رسید به اونی که من گفتم : دی
شماره قبلی هم تقریبا مرحله پایانی اون همین مدلی بود...

کدوم دکمه رو باید بزنم؟ همونی که روی رباته؟ اون که خیلی سخته.
هرچی از اون دیوارها میپرم به طرفش نمیتونم دکمه رو بزنم:41:

havas_1980
12-06-2011, 20:42
کدوم دکمه رو باید بزنم؟ همونی که روی رباته؟ اون که خیلی سخته.
هرچی از اون دیوارها میپرم به طرفش نمیتونم دکمه رو بزنم:41:شما یه پرتال روی اون صفحه وسط عکس درست میکنین و از اونجا سر در میارین. بعدش میپرین طرف کره که آویزونه و میگیرینش و میارین روی ویتلی سوارش میکنین... موارد بعدی هم به همین صورته...

3Dmajid
12-06-2011, 21:16
من که فعلا مغزم ارور داده بازی نمیکنم :31:

mohammad_s7201
12-06-2011, 21:25
شما یه پرتال روی اون صفحه وسط عکس درست میکنین و از اونجا سر در میارین. بعدش میپرین طرف کره که آویزونه و میگیرینش و میارین روی ویتلی سوارش میکنین... موارد بعدی هم به همین صورته...

من 2 تا از این کره ها رو اوردم روی ویتلی سوار کردم. حالا دوباره منفجرش کردم و از کار انداختمش.
الان دیگه نمیدونم چه کنم؟ یه دونه از این کره ها اون بالای بالا واستاده. اونم باید بگیرم و بیارم؟ چطوری؟

Kolang
12-06-2011, 21:59
من 2 تا از این کره ها رو اوردم روی ویتلی سوار کردم. حالا دوباره منفجرش کردم و از کار انداختمش.
الان دیگه نمیدونم چه کنم؟ یه دونه از این کره ها اون بالای بالا واستاده. اونم باید بگیرم و بیارم؟ چطوری؟

بابا شما پس چطور اون همه مرحله رو گذروندی؟
این مرحله آخر که جلوی اونها چیزی نیست... یه سوالهای میکنی آدم شک میکنه ها
جلوی خط قرمز... رو دیوار پرتال درست کن... سمت چپ دیوار هم روی زمین یکی درست کن... (زیر اون کله سومی که توی هواس)

mohammad_s7201
12-06-2011, 22:23
بابا شما پس چطور اون همه مرحله رو گذروندی؟
این مرحله آخر که جلوی اونها چیزی نیست... یه سوالهای میکنی آدم شک میکنه ها
جلوی خط قرمز... رو دیوار پرتال درست کن... سمت چپ دیوار هم روی زمین یکی درست کن... (زیر اون کله سومی که توی هواس)

خوب تقصیر من چیه؟ آخر بازی بود دیگه فسفر مغزم تموم شده بود:31::31:

ولی جدا بازی قشنگی بود. بعد از اونهمه کشتن و منفجر کردن این بازی خیی چسبید

A.N.A.P
13-06-2011, 17:50
آقا من یک سره نشستم تا چپتر 4 مخم داشت دود میکرد :31: . چپتر های 9 و 10 چه جوریه ؟:24:

Gabit0
14-06-2011, 04:39
آقا من یک سره نشستم تا چپتر 4 مخم داشت دود میکرد :31: . چپتر های 9 و 10 چه جوریه ؟:24:
اونقدر ها هم که دوستان میگن , مرحله های اخرش سخت نیست, من که هرچی جلوتر میرفتم بیشتر لذت میبردم از حل معماهاش, فوق العاده جالب میشه , بعدش هم شما که تا چپتر 4 رو یه سره اومدی فکر نکنم دیگه مشکلی تا اخرش داشته باشی . . . ولی به نظر من این بازی ای که ارزش داره تمومش کنی هم به خاطر قشنگیه بازیه و هم به خاطره قشنگی تیتراژ آخر بازی . . .

camry
16-06-2011, 12:51
دوستان این بازی فقط راه سازی با اون اسلحه و رسیدن به هدفه؟!!
خیلی بازی خوبیه

vahidgame
16-06-2011, 13:06
دوستان این بازی فقط راه سازی با اون اسلحه و رسیدن به هدفه؟!!
خیلی بازی خوبیه
بله با استفاده از پرتال درست کردن باید معماهای فوق العاده بازی رو حل کنید که در عین حال بازی یه داستان خیلی عالی هم داره

camry
16-06-2011, 14:19
خوب پس کمکم کنین :دی
من اینجا موندم راهیو پید ا نکردم شاید یه سری ترفندا رو بلد نیستم
مثلا نمیشه در نارنجی رو تغییر داد که وقتی یه در آبی میسازی از اون در نارنجی وارد نشه و از یه جای دیگه وارد بشه؟

ممنون

MobinS
16-06-2011, 15:13
اون دکمه رو بزن...
باید جعبه ر بذاری روی دکمه ی بزرگ ( قدی ها نه!) تا در باز بشه... حالا دکمه رو بزن (همونی که یک میل ی سفیدی هست ) تا جعبه بیوفته... قشنگ ببین کجا می اوفته همون جا پرتال آبی بساز تا از پرتال نارنجی بیاد بیرون ... چون من نمی دونم پرتال نارنجی کجا هست و اون پایین چه خبره نمی تونم اطلاعات بیشتری بدم... چند تا عکس دیگه از زوایا مختلف بگیری کامل می تونم بهت بگم...
ولی این جاش آسونه... یکم فکر کن رد میشه...

vahidgame
16-06-2011, 15:28
خوب پس کمکم کنین
من اینجا موندم راهیو پید ا نکردم شاید یه سری ترفندا رو بلد نیستم
مثلا نمیشه در نارنجی رو تغییر داد که وقتی یه در آبی میسازی از اون در نارنجی وارد نشه و از یه جای دیگه وارد بشه؟

فعلا این مراحل برای یادآوری شماره قبلیه و اولش هم فقط از پرتال آبی میشه استفاده کرد که یکمی بگذره از پرتال نارنجی هم میشه استفاده کرد که تازه بازی اصلش شروع میشه...

اینجا برگرد پشت تصویر یه دکمه هست اونو بزن بعد سمت راست این تصویر یه جعبه می افته که باید همون جا یه پرتال درست کنی تا جعبه در دستت قرار بگیره. بعدش جعبه رو روی دکمه بذار تا اون پله ها باز بشه و برو بالا اون جا که دو تا دکمه قرار داره... اون جا اول دکمه سمت چپ رو بزن یه جعبه می افته که باید دقیقا همون جایی که می افته یه پرتال درست کنی که وقتی جعبه توی اون افتاد باید همون موقع اون یکی دکمه یعنی دکمه سمت راست رو بزنی که در این صورت جعبه رو می تونی بری برداری. حالا جعبه رو روی اون یکی دکمه قرار بده تا در باز میشه و این قسمت تموم بشه...

camry
17-06-2011, 12:09
سلام
میگم تو بازی همکاری دوستی پیدا نمی کنیم؟ یا فقط خودمون تنهاییم؟
نمیشه پرتال ها رو یه رنگ دیگه کرد؟
در ضمن داستان بازی چیه؟
آنلاین چه جوری میشه بازی کرد اصلا داره؟؟؟!!!

ممنون

camry
17-06-2011, 14:05
دوستان اینجا موندم لطفا سریع کمک کنید :

MobinS
17-06-2011, 16:45
آول یک پرتال سمت راست اون پرتال نارنجی که ساتی بساز که بری اونجا.. اونوقت یک آبی بالای همین راه آبی بساز ، یکی دیگه رو روی زمین... دکمه رو بزن تا جعبه ها پرتاب بشن... این راه آبی باید طوری باشه که وقتی جعبه ها پرت شن بخورن به همین راه آبی... اونوقت برگرد همین جای اولی... جعبه رو بذار زیر لیزر تا بازتابش کنه ، همون جا یک پرتال بساز. اون یکی پرتال رو هم روبروی روبوت بساز تا از بین بره... بقیشم مشخصه !

camry
17-06-2011, 18:09
چقدر جالب تا میام درخواست کمک میکنم 2 دقیقه بعدش ردش میکنم :دی
به خاطره همین رو این مرحله بیشتر فکر کردم و گفتم الکی پپست ندم اما الان 2 ساعته گیرم
دیگه حقیقتا موندم :

MobinS
17-06-2011, 21:19
این جا دیگه کجاش بود؟ ببین سمت چپ جلوی اون سفیده؟
درضمن اگه خیلی گیر می کنی و انگلیسیت خوبه بگو یک walkthroug بدم بهت...

camry
17-06-2011, 21:56
ممنون نه خیلی گیر نمیکنم بدون فکر کردن عکس میگیرم آپ میکنم :دی
البته با بوتوب فیلم رد کردنشو گرفتم
البته walkthroug رو بدین ممنون میشم

. پسر خوب
17-06-2011, 22:26
من نسخه یک این بازی رو بازی کردم خیلی جالب بود اگه نسخه 2 هم مثل 1 باشه حتما تا آخرش میرم ، بروبچی که بازی کردن بگن ارزش
داره ؟

erfandj
18-06-2011, 21:37
من نسخه یک این بازی رو بازی کردم خیلی جالب بود اگه نسخه 2 هم مثل 1 باشه حتما تا آخرش میرم ، بروبچی که بازی کردن بگن ارزش
داره ؟
به 50 صفحه داریم از بازی تعریف میکنیم تازه میگی توضیح بدید.

MobinS
18-06-2011, 22:09
ممنون نه خیلی گیر نمیکنم بدون فکر کردن عکس میگیرم آپ میکنم :دی
البته با بوتوب فیلم رد کردنشو گرفتم
البته walkthroug رو بدین ممنون میشم

چقدر از کلمه البته استفاده کردی... واسه همین می خواستم لینکشو ندم بهت :دی
بیا اینم واکترو کامل بازی :

panther99
19-06-2011, 00:13
آقا من که کــــــــلا چون بازی نکردم سر درنمیارم از این بازی ؟؟؟؟؟ به نظرتون برم بگیرم ، میتونم پیش برم یا نه ؟؟؟؟ همش باید بیام اینجا درخواست کمک کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟ :31:

Gabit0
19-06-2011, 10:33
آقا من که کــــــــلا چون بازی نکردم سر درنمیارم از این بازی ؟؟؟؟؟ به نظرتون برم بگیرم ، میتونم پیش برم یا نه ؟؟؟؟ همش باید بیام اینجا درخواست کمک کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه کم که به فکرت فشار بیاری حله . . . اونقدرها هم که دوستان میگن غیر ممکن نیست . . . کافیه ریتم حل معماهاش دستت بیاد بعدش دیگه حلهههههههههه . . . از من میشنوی حتمن بازی کن, خیلیییییی قشنگه:46:

camry
19-06-2011, 22:38
آره خیلی عالیه فقط نا امید نشی داخل بازی یکم فکر کنی حله اما اینقدم آسون نیست که بگی با یک بار نگاه کردن همچی میاد دستت

Khan gholi
23-06-2011, 03:01
تابستون اومد این استدیوش اعلام نکرده کی می خواد DLC رو برای دانلود بزاره؟(حتما 29 شهریور)

Eshghe_door
23-06-2011, 10:55
به نظرتون من ازین بازی خوشم بیاد؟؟

یا بتونم بازیش کنم؟

اگه خسته کننده باشه حوصله مو سر میبره

( برای راهنمایی به شما : دخترم 17 سالمه :31:)

ولی ذهنم میکشه دوس دارم فک کنم راجع به بازی

جنگی اینا هم اگه هست بگین نفرت دارم از کشت و کشتار

gap
23-06-2011, 11:14

یا بتونم بازیش کنم؟

والا به سلیقه خودتون میربطه....شاید خوشتون بیاد....پست اول رو بخونید،توضیحات خوبی داده شده....خسته کننده نیست،کمی حوصله سربر میشه وقتی نمیتونید مثلا اون چپتر رو رد کنید....که البته میتونید همینجا بپرسید،سرچ کنید و یا یکمی فکر...(!)خب بازی فکریه دیگه...ولی نه اونجور فکری که هر کسی انتظار داره...با عکس های معلوم میشه....
(برای راهنمایی به شما : من پسرم،17 سالمه:دی:دی:دی)(واس این سنمو گفتم که بدونید مثلا تو این رنج سنی،این بازی جالب هست)
در کل بازی جالبیه...امتحانش کنید...البته فردا نیاید منو بزنید بگین این چه بازی آشغالی بود به من پیشنهاد کردید؟!!!

virus2009
23-06-2011, 11:17

یا بتونم بازیش کنم؟

حتما بازی کنید
با شرایط شما کاملا سازگاره
فقط اگه در مرحله ای گیر کردید حتی اگه شده 2 روز روش فکر کنید
وقتی که ردش کنید یک حس عجیبی بهتون دست میده :20:

erfandj
23-06-2011, 12:19
تابستون اومد این استدیوش اعلام نکرده کی می خواد DLC رو برای دانلود بزاره؟(حتما 29 شهریور)
وسطای مرداد میاد.

camry
23-06-2011, 15:26
پس dlc هم داره ایول

راستی دوستان شما انلاین بازی کردید؟ مثل اینکه باید چند تایی با هم مرحله ها رو رد کنید
خیلی حال میده
اگه کسی بلده یاد ما هم بده

ممنون

Eshghe_door
23-06-2011, 16:47
دستتون درد نکنه بابت کمکتون

حتما میگیرمش :5:

:11:

میدونم که خوشم میاد

---------------------------------------

من میخوام اینو دانلود کنم

یه سایت میرم زده 4 گیگ

یکی 2 گیگ

یکی 7 گیگ

کدومشه باید کدومو بگیرم گیج شدم!

مگه همه یه چی نیستن؟

اصلا کسی لینک سالمی ازش داره

که خودش مطمئن باشه اینی که میگیرم درست باشه

ممنون

erfandj
23-06-2011, 23:40
دستتون درد نکنه بابت کمکتون

حتما میگیرمش :5:

:11:

میدونم که خوشم میاد

---------------------------------------

من میخوام اینو دانلود کنم

یه سایت میرم زده 4 گیگ

یکی 2 گیگ

یکی 7 گیگ

کدومشه باید کدومو بگیرم گیج شدم!

مگه همه یه چی نیستن؟

اصلا کسی لینک سالمی ازش داره

که خودش مطمئن باشه اینی که میگیرم درست باشه

ممنون
دوست عزیز من همیشه خودم از این سایت دانلود میکنم و واقعا کامل و بی نقصه.
لینک های دانلودشم عالیه:

Eshghe_door
23-06-2011, 23:42
دوست عزیز من همیشه خودم از این سایت دانلود میکنم و واقعا کامل و بی نقصه.
لین های دانلودشم عالیه:

منم میخواستم از همینجا دانلود کنم ولی متاسفانه لینک هاش برام جواب نداد

شمام یه امتحان کنین بی زحمت تا ببینیم مشکل از منه؟!

و همینطور حجم بازی رو میخواستم (نسخه ی قبل از نصب)

erfandj
23-06-2011, 23:57
منم میخواستم از همینجا دانلود کنم ولی متاسفانه لینک هاش برام جواب نداد

شمام یه امتحان کنین بی زحمت تا ببینیم مشکل از منه؟!

و همینطور حجم بازی رو میخواستم (نسخه ی قبل از نصب)
حجم بازی که حدود 6 یه 7 گیگه((چون 2تا dvdیه))اما راجع به لینک ها آره منم الان تست زدم کار نکرد.
نمیدونم چرا ولی این سایته هم بد نیست یکی دوبار ازش دان کردم خوب بوده در ضمن یکی اونجا هست به اسم حسین به همه ی سوالات راجع به مشکلات نصب پاسخ میده.سرورای دانلودشم خوبه:

تست کردم دان میشه.

fify
26-06-2011, 13:14
برای بازی کردن Portal 2 به صورت دو نفره از نرم افزار رایگان Fix soft Portal 2 Coop استفاده کنید.این کارو خیلی راحت و سریع می کند.از ویژگی هایش می توان ظاهر بسیار زیبا،حجم کم (یک مگابایت)،قابلیت جست و جوی نقشه ها،عوض کردن nickname که در موقع chat درون بازی نام شماست،پشتیبانی از نقشه های سفارشی و جدید و ... را نام برد.از این جا دانلودش کنید (لینک مستقیم):

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به .Net Framework 3.5 هم نیاز دارید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای بازی دو نفره یک نفر client می شود و یک نفر host.کسی که client است،باید قبل از host ،IP هاست را وارد کرده و روی Connect کلیک کند.host باید نقشه را از لیست نقشه ها انتخاب کرده و روی Start Hosting کلیک کند.

fify
26-06-2011, 13:17
روش استفاده از حالت Co-Op در بازی Portal 2 برای نسخه ی PC

کسی که می خواد هاست یا سرور بشه:

1. فقط کافیه پرت 27015 رو کامپیوترش باز کنه یا از Hamachi و Tunngle استفاده کنه.

کسی که می خواد به هاست کانکت بشه:

2. برای کانکت شدن به سرور باید کنسول رو داخل بازی باز کنه و متن زیر رو تایپ کنه:

Connect HostIP or HAMACHI/Tunngle IP

مثال: Connect 192.168.1.2

کسی که هاست شده:

3. برای استارت دادن بازی با مپ دلخواه، داخل بازی کنسول رو باز کنید و متن زیر رو تایپ کنید:

Map MAPNAME

مثال: Map mp_coop_catapult_2.bsp

------------

کل مپ هارو تو Spoil زیر براتون گذاشتم:

"mp_coop_start" (First map of chapter 1)

"mp_coop_lobby_2"

"mp_coop_doors"

"mp_coop_race_2"

"mp_coop_laser_2"

"mp_coop_rat_maze"

"mp_coop_laser_crusher"

"mp_coop_teambts"

"mp_coop_fling_3" (First map of chapter 2, have to load this map after completing coop_teambts or else it will just restart coop_start)

"mp_coop_infinifling_train"

"mp_coop_come_along"

"mp_coop_fling_1"

"mp_coop_catapult_1"

"mp_coop_multifling_1"

"mp_coop_fling_crushers"

"mp_coop_fan"

"mp_coop_wall_intro" (First map of chapter 3)

"mp_coop_wall_2"

"mp_coop_catapult_wall_intro"

"mp_coop_wall_block"

"mp_coop_catapult_2"

"mp_coop_turret_walls"

"mp_coop_turret_ball"

"mp_coop_wall_5"

"mp_coop_tbeam_redirect" (First map of chapter 4)

"mp_coop_tbeam_drill"

"mp_coop_tbeam_catch_grind_1"

"mp_coop_tbeam_laser_1"

"mp_coop_tbeam_polarity"

"mp_coop_tbeam_polarity2"

"mp_coop_tbeam_polarity3"

"mp_coop_tbeam_maze"

"mp_coop_tbeam_end"

"mp_coop_paint_come_along" (First map of chapter 5)

"mp_coop_paint_redirect"

"mp_coop_paint_bridge"

"mp_coop_paint_walljumps"

"mp_coop_paint_speed_fling"

"mp_coop_paint_red_racer"

"mp_coop_paint_speed_catch"

"mp_coop_paint_longjump_intro"

"mp_coop_credits"

نکته 1: تو مرحله ی 2 وقتی دوست شما آیپی شمارو برای کانکت شدن وارد کرد، شما باید سریعا مپ رو استارت بدید چون بعد از چندبار reconnect شدن DC میشه...

نکته 2: اگه شما وارد بازی شدید و نتوسنید کنسول رو باز کنید باید کارهای زیر رو انجام بدید

یک Shortcut جدید از بازی درست کنید و مسیرشو به شکل زیر وارد کنید:

F:\Program Files (x86)\Valve\Portal 2\portal2.exe" -console"

وارد بازی بشید و مراحل بالا رو دنبال کنید...

برای بازی کردن Portal 2 به صورت دو نفره از نرم افزار رایگان Fix soft Portal 2 Coop استفاده کنید.این کارو خیلی راحت و سریع می کند.از ویژگی هایش می توان ظاهر بسیار زیبا،حجم کم (یک مگابایت)،قابلیت جست و جوی نقشه ها،عوض کردن nickname که در موقع chat درون بازی نام شماست،پشتیبانی از نقشه های سفارشی و جدید و ... را نام برد.از این جا دانلودش کنید (لینک مستقیم):

به .Net Framework 3.5 هم نیاز دارید:
برای بازی دو نفره یک نفر client می شود و یک نفر host.کسی که client است،باید قبل از host ،IP هاست را وارد کرده و روی Connect کلیک کند.host باید نقشه را از لیست نقشه ها انتخاب کرده و روی Start Hosting کلیک کند.

erfandj
28-06-2011, 12:29
این یه تیکه رو یه توضیح درست حسابی میدی:
((کسی که client است،باید قبل از host ،IP هاست را وارد کرده و روی Connect کلیک کند))

Arrowtic
01-07-2011, 11:18
چطوري سيو ها رو جايي سيو كنم؟؟(منظورم اينه سيو ها كجان؟)

erfandj
01-07-2011, 17:03
چطوري سيو ها رو جايي سيو كنم؟؟(منظورم اينه سيو ها كجان؟)
شما بگو ویندوزت چیه تا بهت بگم.

Arrowtic
01-07-2011, 18:06
ممنون خودم پيدا كردم.

prong
01-07-2011, 19:39
سلام دوستان.من تو chapter 8 يه جا گير كردم...سه تا ربات پشت شيشه هستن كه اگه از پشت شيشه تكون بخوري بهت شليك ميكنن...يه دكمه هم اونور شيشه هست كه بايد فشارش بدي...متاسفانه عكس نميتونم قرار بدم....ممنون ميشم راهنمايي كنيد...

MobinS
01-07-2011, 20:47
فکر کنم باید اون سر راه آبی یک پرتال بسازی تا به عنوان محافظ بشه... بعدش رد شی ...

camry
01-07-2011, 21:14
walkthrough رو بگیرید دیگه هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد

Khan gholi
02-07-2011, 03:42
سلام دوستان.من تو chapter 8 يه جا گير كردم...سه تا ربات پشت شيشه هستن كه اگه از پشت شيشه تكون بخوري بهت شليك ميكنن...يه دكمه هم اونور شيشه هست كه بايد فشارش بدي...متاسفانه عكس نميتونم قرار بدم....ممنون ميشم راهنمايي كنيد...

شما اول برو سمت اون دکمه که رو دیوار قرار گرفته و یک پرتال داخل اون موج درست کن و کل دیوار لوله مواد ابی رو رو بویسله موج , ابی کن و بعدش یک پرتال هم طوری درست کن که مواد ابی رو از جای دیوار منقل کنه به سمت جایی که اول بودی. دکمه رو تولید مواد ابی رو بزن و سریع تر از مواد ابی برو تو موج.بعدش سریع برو روی دکمه سطح زمین روش وایستا که موج قرمز بشه طوری مواد ابی رو زمین یا با دیوار برخورد نکنه.چون میخوای بالای سر ربات که که در هر دو طرفشون دیوار سفید مواد ابی روی اونا منتقل کنی.به محض اینکی مواد ابی رسید روی سر اونها پرتال دیگه درست کن و تمام
این مرحله سه روز کامل رفتم اعصابم خورد شد ولش کردم بعد یک هفته بازی رو اجرا کردم فقط فکر کردم حدود 2 ساعت تا اخر تموم شد:27:

erfandj
02-07-2011, 12:24
walkthrough رو بگیرید دیگه هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد
بابا لذت بازی به اینه که خودت با فکر خودت تمومش کنی نه اینکه از یه جا ببینی بری مرحله ی بعدی تازه به خودتم افتخار کنی.

titanium_zarin
05-07-2011, 18:20
اقا من یه جایی گیر کردم ...
یه جایی مثل اسکله هست که رفتم داخل یه در و اونجا هم جلوتر ...
حالا رسیدم به جایی که همش زنگ زده اما هیچی نمیتونم بکنم ...اصلا نمیدونم کجا برمک ...

aha2012
05-07-2011, 18:43
اقا من یه جایی گیر کردم ...
یه جایی مثل اسکله هست که رفتم داخل یه در و اونجا هم جلوتر ...
حالا رسیدم به جایی که همش زنگ زده اما هیچی نمیتونم بکنم ...اصلا نمیدونم کجا برمک ...
یه عکس بذار تا راحت بشه کمکت کرد.
احیانا اینجایی که الان هستی ژله ی سفیدی از لوله بیرون ریخته نمیشه؟

titanium_zarin
05-07-2011, 20:48
اینجاست ...
اصلا نمیدونم چکار کنم ...

havas_1980
05-07-2011, 21:12

اینجاست ...
اصلا نمیدونم چکار کنم ...میری جلو و خودتو میرسونی اون بالا, یعنی بالاترین نقطه... بعدش یه پرتال روی اون تنها سطح شیب دار دیوار رو به رو که وسط تصویرم مشخصه درست میکنی, یه پرتالم رو کف زمین ایجاد میکنی... حالا از اون بالا سقوط میکنی تو پرتال کف زمین و بعدش پرتاب میشی سمت راست تصویر...

MobinS
05-07-2011, 21:14
اونم P رو می بینی؟ همون بالاش یک سکوی سفید همون بالاست... روی زمین پورتال نارنجی بساز ، اون بالا آبی...
حالا از روی زمینبرو تو پورتال نارنجی تا از بالا در بیای ، دوباره بدون این که به زمین بخوری از بالا بیفت توی پورتال نارنجی...
حالا شتاب می گیری از توی حرف O پرت میشی اونور... البته چند تا سکوی دیگه بالا هم هستا... ببین هر کدوم بلند تر بود روش این کار رو بکن...
اگه گیج شدی چیکار باید بکنی بگو فیلم واکترو شو بهت بدم... آخه درک اینجاش نیاز به بازی کردن نسخه ی یک داره...

Steps-Rap
06-07-2011, 15:56
اینجارو چی کار کنم؟

aha2012
06-07-2011, 16:16
از یه زاویه دیگه عکس بذار

Steps-Rap
06-07-2011, 16:25
از یه زاویه دیگه عکس بذار

aha2012
06-07-2011, 16:43
آهان حالا شد
از اونجایی که ژله میاد باید یه پورتال درست کنی یکی هم درست پشت سرت اونجایی که سطح شیبدار داره
باید ژله ها بپاشه رو سطح روبرو تا زمین ژله ای بشه
حالا از ارتفاع میپری رو ژله ها تا خیلی بری هوا بعدش رو زمین یه پورتال درست کن تا از او سطح شیبدار پرت بشی رو سطحی که ژله ایش کردی.بعدش دیگه تابلو هست
امیدوارم متوجه شده باشی

Steps-Rap
06-07-2011, 17:32
آهان حالا شد
از اونجایی که ژله میاد باید یه پورتال درست کنی یکی هم درست پشت سرت اونجایی که سطح شیبدار داره
باید ژله ها بپاشه رو سطح روبرو تا زمین ژله ای بشه
حالا از ارتفاع میپری رو ژله ها تا خیلی بری هوا بعدش رو زمین یه پورتال درست کن تا از او سطح شیبدار پرت بشی رو سطحی که ژله ایش کردی.بعدش دیگه تابلو هست
امیدوارم متوجه شده باشی

دمت گرم.:10:

panther99
07-07-2011, 00:49
بابا این بازی که از کنکور بیشتر فسفر میسوزونه !!!!!!!! :31: خیلی سخت به نظر میادا !!!!!!!!!!!!!!

SA.JJ.AD
07-07-2011, 01:53
بابا این بازی که از کنکور بیشتر فسفر میسوزونه !!!!!!!! :31: خیلی سخت به نظر میادا !!!!!!!!!!!!!!

نه خیر زیاد سخت نیست ! این شاهکار جوری طراحی شده که از مرحله ی اول گیمر باید حواسشو جمع کنه و بلا نصبت بعضی ها گیج بازی در نیاره و یکم مخ رو بکار بگیره و همچنینن بفهمه که چجوری داره هر مرحله ای رو معماهاشو حل میکنه و میره به مرحله ی بعدی ... خیلی هم اسون و راحت و بدون هیچ راهنمایی خاصی میشه بازیو به پایان برسونه !!
.
من خودم ... واقعا با اینکه همش درو دیوارو اهنو ربات بود مراحلش !! یه احساس خیلی خوبی به مراحلش داشتمو دارم به شخصه !! و یه احساس ارامش خاصی بهم دست میده وقتی وارد اتاق ها ی تست مختلف میشدم و این موضوع خیلی برام خاطره انگیز بوده :20:هنوزم مراحل شماره ی 1 این بازی تو ذهنمه :40:

erfandj
08-07-2011, 12:14
پست ما هم که هی پاک میشه.
بابا یکی لینکه پرتال 1 رو بزاره:

Steps-Rap
08-07-2011, 12:26
امروز تمومش کردم:31: بازیش خیلی قشنگ و فکری بود...
مخم درد گرفت انقد فک کردم تو این 3 روز بازی...

Layken
08-07-2011, 14:39
پست ما هم که هی پاک میشه.
بابا یکی لینکه پرتال 1 رو بزاره:

به اينجا مراجعه كن..

پورتال1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ali_disslove
08-07-2011, 23:25
با سلام

باید وقتی تو بازی میرم روی single بزنم ؟

آخه من میزنم میگه آفلاینی نمیشه

باید چی کار کنم ؟کرک اسکیدرو رو هم ریختم اما......

با آپدیت 3 حل میشه ؟

erfandj
11-07-2011, 13:26
با سلام

باید وقتی تو بازی میرم روی single بزنم ؟

آخه من میزنم میگه آفلاینی نمیشه

باید چی کار کنم ؟کرک اسکیدرو رو هم ریختم اما......

با آپدیت 3 حل میشه ؟
یه عکس بگذار.

G @ M E R
12-07-2011, 12:08
من این بازی رو گرفتم ولی میخواستم بدونم PORTAL 1 ارزش بازی کردن داره یا نه همین شماره دو رو شروع کنم ؟!!!

SA.JJ.AD
12-07-2011, 23:49
من این بازی رو گرفتم ولی میخواستم بدونم PORTAL 1 ارزش بازی کردن داره یا نه همین شماره دو رو شروع کنم ؟!!!

حتما شماره ی 1 که بسیار هم کوتاه هستش رو بازی کن قبلش که دیگه همچین شاهکاری گیرت نمیاد و تا ابد تو ذهنت میمونه مراحلش به عنوان خاطره ی دوران گیمری :20:
+
بعدش برو سراغ شماره 2 :20:که اینبار طولانی تر و شاهکار تر هستش :20:
+
بعد شم چند سال تو کف پرتال 3 بمون :31:

kian-sh
14-07-2011, 10:54
سلام.من وقتی پورتال 2 رو اجرا میکنم با رزولوشن 1600x1200 نشون میده و وقتی هم که می خوام رزولوشن بازی رو تغییر بدم چون دکمه yes و no تو صفحه دیده نمیشه نمیتونم عوضش کنم :9:چی کار کنم؟

SA.JJ.AD
14-07-2011, 15:59
سلام.من وقتی پورتال 2 رو اجرا میکنم با رزولوشن 1600x1200 نشون میده و وقتی هم که می خوام رزولوشن بازی رو تغییر بدم چون دکمه yes و no تو صفحه دیده نمیشه نمیتونم عوضش کنم :9:چی کار کنم؟

خوب yes رو بزن بعد تغیرش بده دیگه :31:

kian-sh
14-07-2011, 18:59
خوب yes رو بزن بعد تغیرش بده دیگه :31:
پسر خوب میگم yes و no تو صفحه دیده نمیشه چون پایین تر از صفحه نمایش مانیتور قرار میگیره:13:

erfandj
14-07-2011, 21:08
پسر خوب میگم yes و no تو صفحه دیده نمیشه چون پایین تر از صفحه نمایش مانیتور قرار میگیره:13:
خوب اینترم میزنی نمیشه؟؟؟؟
مانیتورت دکمه ی auto adjustment نداره اگه داره اونو تو محیط بازی بزن شاید شد.

titanium_zarin
15-07-2011, 16:04
اینجا باید چکار کنم ؟؟

به نظرم این بهترین زاویه هست ...
قبلش از یه جایی اومدم که اب از بالا میریخت ...باید قطع میکردم بعد میپریدم اینجا ...

havas_1980
16-07-2011, 15:33
اینجا باید چکار کنم ؟؟

به نظرم این بهترین زاویه هست ...
قبلش از یه جایی اومدم که اب از بالا میریخت ...باید قطع میکردم بعد میپریدم اینجا ...
یه پرتال جایی که ژل آبی برخورد میکنه درست میکنی, یه پرتال هم رو به رو روی اون دیوار سفید دست چپ. (تو عکس) نتیجه اینکه اون سطح شیب دار مقابلش یعنی سمت راست, آبی میشه. بعدش اون پرتال روی دیوار رو حفظ میکنی و یه پرتال اون پایین ایجاد میکنی و میپری توش... نتیجه اینکه با سرعت به سطح شیب دار آبی برخورد میکنی و پرتاب میشی اون بالا, دست چپ....

G @ M E R
16-07-2011, 15:53
شماره یکش که خیلی چنگی به دل نمیزنه !!!!!

SA.JJ.AD
18-07-2011, 14:17
شماره یکش که خیلی چنگی به دل نمیزنه !!!!!

با این وضعیتتون بهتره شماره ی 2 رو هم بیخیال شید :46:

kian-sh
24-07-2011, 12:54
سلام.مشکل قبلیم با print screen حل شد ولی یه مشکل دیگه پیدا کردم.وقتی که داخل بازیم از بازی خارج میشه و هیچ اروری هم نمیده آنتی ویروسم رو هم خاموش کردم ولی بازم فایده ای نداشت چی کار کنم؟:41:

mammuot
24-07-2011, 13:09
باسلام
خیلی ممنون از مطلب تون بازی خیلی باحالیه فکرکنم تو10تای برتر سال باشه.

VAHID
25-07-2011, 21:41
یکی از بهترین بازی های فکری و معمایی که من تا حالا دیدم خیلی عالی بود
به شخصه حال کردم واقعا معما های عالی داشت یه چیز نو و جدید بود
تو بازیها و مثل بقیه نبود دست سازندگانش درد نکونه.

Zaghan_13
25-07-2011, 22:58
قسمت Coop بازی واقعا فوق العادست ! نقص نداره . فوق العاده جالب و خنده دار . ترکیدیم از خنده واقعا این 2 تا روبات بسیار فان هستن : دی من تا اینجا تنها ایرادی که تو بازی دیدم Loadingهای زیاد و اعصاب خورد کنش هستن ! کلا اگر Coop بازی نکردین یا آفلاین یا آنلاین با یکی بازی کنین که بی نظیره

دوستان میتونید بگین این قسمت Co op دقیقن کجای بازیه؟

من که چنین چیزی ندیدم...من نسخه ی فشرده رو گرفتم(Portal.2-KaOs)...ممکنه حذفش کرده باشن؟