ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 2سوال در مورد ویندوز 7

mehran_286
20-09-2010, 00:36
سلام خدمت دوستان

سوال اول این که حدودا کی سرویس پک 1 میاد ؟؟؟(به ماه فارسی بنویسید)

2.این که میکروسافت برای دانشجو های خارج از کشور یه اکانت با قیمت پایین تر میده اون قضیه اش چیه ؟؟؟

با تشکر :11:

kases
20-09-2010, 02:25
دوست عزیز هنوز سرویس پک یک نیومده شما انتظار داری سرویس پک دو بیاد

sanaz_sol
20-09-2010, 07:58
با عرض سلام
----- شكن ultra_surf در ويندوز 7 كار نمي كنه. در حالي كه من همين ----- شكن رو در وندوز XP استفاده مي كنم. لطفا دليلش رو بگيد و من رو راهنمايي كنيد. در ضمن اين رو اضافه كنم كه شبكه اي كه دارم ازش استفاده مي كنم ------ داره.

ebicross
20-09-2010, 08:34
سوال اول این که حدودا کی سرویس پک 2 میاد ؟؟؟(به ماه فارسی بنویسید)

2.این که میکروسافت برای دانشجو های خارج از کشور یه اکانت با قیمت پایین تر میده اون قضیه اش چیه ؟؟؟

سرویس پک 1 هنوز نسخه ی آزمایشی اومده و نهایی خیلی مونده تا بیاد و حداقل تا سرویس پک 2 یک سال و نیم طول خواهد کشید.

چه نوع اکانتی مایکروسافت میده؟!

با عرض سلام
----- شكن ultra_surf در ويندوز 7 كار نمي كنه. در حالي كه من همين ----- شكن رو در وندوز XP استفاده مي كنم. لطفا دليلش رو بگيد و من رو راهنمايي كنيد. در ضمن اين رو اضافه كنم كه شبكه اي كه دارم ازش استفاده مي كنم ------ داره.

نه کار میکنه و مشکلی نداره.
آخرین ورژنش رو امتحان کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

(برای سوالهای خودتون تاپیک جدید ایجاد کنید)

mehran_286
20-09-2010, 23:13
سرویس پک 1 هنوز نسخه ی آزمایشی اومده و نهایی خیلی مونده تا بیاد و حداقل تا سرویس پک 2 یک سال و نیم طول خواهد کشید.

چه نوع اکانتی مایکروسافت میده؟!

نه کار میکنه و مشکلی نداره.
آخرین ورژنش رو امتحان کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(برای سوالهای خودتون تاپیک جدید ایجاد کنید)

ببخشید منظورم 1 بود

نسخه نهایی ای فاینال کی میاد ؟؟

شرکت مایکروسافت به دانشجویان یک نوع اکانت ارزان قیمت میداد(من تو خبر ها خوندم) با قیمت حدود 60 دلار

من شنیدم و حتی خبرشو خوندم ولی فقط به دانشجو های خارج از کشور

من آشنا دارم میخوام بگیرم (اگه باشه)

با تشکر

mehran_286
21-09-2010, 20:12
کسی نیست ؟

14708
21-09-2010, 21:12
جهت اطلاع بگم که سرویس پک یک با این نسخه موجود تنها تفاوتش آپدیتهاش هستند که اگر تا به امروز آپدیت هستید نیازی به نصب سرویس پک نیست ( بنابه گفته خود ماکرسافت )

mehran_286
22-09-2010, 22:04
جهت اطلاع بگم که سرویس پک یک با این نسخه موجود تنها تفاوتش آپدیتهاش هستند که اگر تا به امروز آپدیت هستید نیازی به نصب سرویس پک نیست ( بنابه گفته خود ماکرسافت )

اخه من دیال اپ هستم
حجم اپدیت های ضروری هم تا الان 63 مگ هستش که من نمیتونم اپدیت کنم

Gabit0
25-09-2010, 09:32
salam, aval az inke daram finglish mitaypam ozr khahi mikonam chon farsi nadaram:)

2ta soal dar bareye win7 daram:

1.chera ba inke HDD laptop man 640 hast win uno 576 neshun mide?
2. chera vaghti az KM player estefade mikonam shekle windows avas mishe mese axhaye paeeen?

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H.Operator
25-09-2010, 16:06
salam, aval az inke daram finglish mitaypam ozr khahi mikonam chon farsi nadaram:)

2ta soal dar bareye win7 daram:

1.chera ba inke HDD laptop man 640 hast win uno 576 neshun mide?
2. chera vaghti az KM player estefade mikonam shekle windows avas mishe mese axhaye paeeen?

1-سوال اولتون رو در مورد هارد باید بگم که طبیعیه چون ویندوز یک فضایی رو به عنوان system reserved استفاده می کنه و مربوط به کارهای خودشه(هارد 1tb من رو 931 گیگ میشناسه)

2-احتمالآ شما video rendering رو تغییر دادی یا خودش تغییر کرده که اینطوری میشه برای درست کردن این مشکل مثل عکسهای زیر عمل کنید:

Gabit0
26-09-2010, 00:25
آقا دمت گرم ، خیلی لطف کردی.........