ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در ساخت SEtup ?

shadmehrshadow1
17-09-2010, 14:45
1- موقع ساختن Setup در بخش User Interface که تمام مراحل نصب مثل Start, Welcome , Installation وقتی روی یکی از این ها کلیک می کنیم مثلا Welcome در پنجره Properties یه بخش به نام BannerBitmap وجود داره . من روی browse کلیک کردم و بعد روی Application Folder دویار کلیک کردم و بعد روی دکمه ی Add File کلیک کردم و یه عکس Jgp رو انتخاب کردم . ولی توی Setup چنین عکسی وجود نداره . چرا ؟2- از کجا باید بفهمیم که برای اجرای برنامه به به چه نسخه ای از FrameWork نیاز هست ؟3- من وقتی Setup رو درست کردم دو تا فایل به وجود میاد یکی اسمش setup هست و دیگری اسمی که برای ست آپ انتخاب کردم که از نوع Windows Installer Package هست .

Kalanon
17-09-2010, 16:35
عکستون باید Bitmap باشه . ( bmp. ) :10:

mahdi7610
17-09-2010, 20:55
سلام

1 - عکس شما باید با پسوند jpg یا Bmp باشه و همچنین عکس شما باید در ابعاد 72 * 499 باشه . عکس را باید ابتدا به فایلهای پروژه در قسمت File System اضافه نموده و سپس از قسمت Properties و Banner Bitmap اون را لود کنید .

2 - وقتی شما توی ویژوال استادیو برنامه ای را می نویسید میتونید مشخص کنید که این برنامه برای اجرا به چه نسخه ای از فریم ورک نیاز داشته باشه .

برای این کار توی پنجره solution Explorer روی نام برنامه راست کلیک کنید و سپس properties را بزنید و از صفحه باز شده از قسمت Application و در قسمت Target Framwork میتونید ورژن فریم ورک را تعیین کنید و برنامه را با این ورژن Build کنید .

3 - بعد از ایجاد ستاپ 2 تا فایل ایجاد میشه که یکی exe هست و دیگری msi

برای اجرا کردن فایل msi باید شما توی پیش نیازها windows installer را انتخاب کرده باشید .

موفق باشید

shadmehrshadow1
18-09-2010, 16:15
من یه عکس Jpg با همون اندازه درست کردم ولی باز هم تغییری ایجاد نشد .
منظور تون از : عکس را باید ابتدا به فایلهای پروژه در قسمت File System اضافه نموده
یعنی اینکه عکس در در قسمت File System Editor اضافه کنم . مثلا توی فولدر Application Folder ؟
و اینکه اگه windows installer رو که مال من نسخه windows installer3.1 هست رو اضافه کنم یه فولدر اضافه میشه که حجمش بیش از 2 مگابایت هست و حجم زیاد میشه . در ضمن من بدون windows installer هم که درست کردم مشکلی توی نصب نداشتم و خیلی راحت فایل Setup رو اجرا کردم .
و توی قسمت Application بخشی به نام Target Framwork نیست .
البته اگه منظورتون همون بخشیه که به غیر از Application گزینه های Compile , Debug , ... Publish وجود داره .

mahdi7610
18-09-2010, 18:53
سلام

من یه عکس Jpg با همون اندازه درست کردم ولی باز هم تغییری ایجاد نشد .
منظور تون از : عکس را باید ابتدا به فایلهای پروژه در قسمت File System اضافه نموده
یعنی اینکه عکس در در قسمت File System Editor اضافه کنم . مثلا توی فولدر Application Folder ؟

بله باید عکس را توی پوشه Application Folder قرار بدید و سپس از اونجا عکس را انتخاب کنید .

تصویر نمونه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و اینکه اگه windows installer رو که مال من نسخه windows installer3.1 هست رو اضافه کنم یه فولدر اضافه میشه که حجمش بیش از 2 مگابایت هست و حجم زیاد میشه . در ضمن من بدون windows installer هم که درست کردم مشکلی توی نصب نداشتم و خیلی راحت فایل Setup رو اجرا کردم .

اگه منظورتون اینه که توی سیستم خودتون اجرا کردید و مشکلی نداشتید به خاطر این هست که windows installer توی سیستم خودتون نصبه .
اگه توی سیستم دیگه ای نصب نباشه نیاز به windows installer هست . متاسفانه بله حجم فایل زیاد میشه و چاره ای هم نیست .

و توی قسمت Application بخشی به نام Target Framwork نیست .
البته اگه منظورتون همون بخشیه که به غیر از Application گزینه های Compile , Debug , ... Publish وجود داره .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

aliaghaaaaa
18-09-2010, 19:13
سلام.
این تنظیمات رو از کجا باید بیاریم؟
منظورم همین interface و welcome و بنر و این چیزاست؟

mahdi7610
18-09-2010, 20:03
سلام.
این تنظیمات رو از کجا باید بیاریم؟
منظورم همین interface و welcome و بنر و این چیزاست؟
سلام

توی Solution Explorer مطابق تصویر زیر

shadmehrshadow1
19-09-2010, 10:37
نمیشه کاری کرد که به windows Installer نیاز نباشه مثلا به یه برنامه دیگه Setup درست کنیم . مثل Installsheld اگه درست نوشته باشم .
اصلا window Installer چیه ؟ به درد چی میخوره ؟ مگه اصل فایل Setup.exe نیست ؟
و اینکه ویندوز هفت و ویستا توشون از چه نسخه ای از Framework استفاده میشه ؟

mahdi7610
19-09-2010, 19:42
نمیشه کاری کرد که به windows Installer نیاز نباشه مثلا به یه برنامه دیگه Setup درست کنیم . مثل Installsheld اگه درست نوشته باشم .
اصلا window Installer چیه ؟ به درد چی میخوره ؟ مگه اصل فایل Setup.exe نیست ؟
و اینکه ویندوز هفت و ویستا توشون از چه نسخه ای از Framework استفاده میشه ؟

توی اکثر سیستم ها windows Installer نصبه . اما بستگی به ورژن اون داره . یعنی اگه برنامه شما به ورژن بالاتر نیاز داشته باشه و روی سیستم ورژن پایین نصب باشه برنامه شما دچار مشکل میشه .

توی ویندوز های هفت و ویستا این مشکلات نیست . چون روی اونها هم .net Framwork نصبه و هم ورژن بالاتری از windows Installer

فقط مشکل توی ویندوزهای xp هست .

Installsheld یک برنامه ساخت ستاپ هست و ربطی به این که برنامه شما به windows Installer نیاز داشته باشه یا نداشته باشه نداره .

موفق باشی

shadmehrshadow1
20-09-2010, 09:13
مممنون . ولی منظورم چیز دیگه بود . میگم که ممکنه ویندوز هفت و ویستا Framework 2 استفاده بکنند . و اگه برنامه ما با فریم وورک 3 نوشته شده باشه به مشکل بر می خوره . به خاطر همین میگم که نسخه فریم وورک 7 و ویستا چنده .

mahdi7610
20-09-2010, 11:02
مممنون . ولی منظورم چیز دیگه بود . میگم که ممکنه ویندوز هفت و ویستا Framework 2 استفاده بکنند . و اگه برنامه ما با فریم وورک 3 نوشته شده باشه به مشکل بر می خوره . به خاطر همین میگم که نسخه فریم وورک 7 و ویستا چنده .

سلام

توی ویندوز 7 به صورت پیش فرض Microsoft .NET Framework 3.5 نصب هست .