PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : HP یا Asuse ، کمک ! گیج شدم شدید ...

cg.animator
16-09-2010, 22:26
سلام
من تا چند وقت دیگر باید برم دانشگاه و یک لپ تاپ نیاز دارم ، قیمت هم تا 1.5 .
کاربری هم اکثرا برنامه نویسی ، فتوشاپ ، طراحی وب تماشای فیلم یا موزیک ویدئو و مهمتر از همه که انتخاب را سخت می کنه بازی البته روزی یک ساعت که از درس نیوفتم .
چند مدل لپ تاپ خوب پیدا کرده بودم ولی بعضی ها به خاطر وزن کنار رفتند ، چون نمی تونم یک لپتاپ 3 کیلویی + وسایلش را همینجور دنبال سر خودم بکشم .
خلاصه مطلب این که یک لپ تاپ سبک می خواهم زیر 1.5 که دو تا مدل پیدا شد یکی
HP DV6 3061
CPU: INTEL i7-720QM (2.8 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 640GB 5400rpm / LCD:15.6LED / DRIVE:DVD RW DL Lightscribe /
VGA:ATI Radeon HD 5650 1GB up to 3738MB / PORTS: WiFi + WebCam + Bluetooth + HDMI + Lan + Cardreader/ 2.45 Kg / WIN7 / BLUE RAY / 6 Cell

و یکی دیگه
ASUS - N82Jq
CPU: INTEL i7-720QM (2.8 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500GB 7200rpm SATA / LCD: 14" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: NVIDIA GeForce GT335M , with 1GB DDR3 VRAM / PORTS: LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI + USB3 / 2.2 Kg / WIN7 / 8 CELL

من واقعا گیج شدم ، می خواستم HP را بخرم ولی تا حالا چند تا مغازه دار آشنا به من گفتند که مرجوعیش زیاد شده و الآن خیلی برگشتی داره و من کسی نیستم که بخوام لپ تاپ را ناز کنم همون روز اول یه هو دیدی درش را باز کردم :31:
به هر حال می خواستم بدونم نظر شما در مورد HP چیه ، اگر واقعا باهاش کار کردید و مطمئنید که خرابی نداره ، بگید تا خیالم راحت بشه ، شما باشید کدومش را برمی دارید ، نمی خوام اینجا بیاید بگید که سلیقه ای و بستگی به خودم داره من که دیگه نمی تونم تصمیم بگیرم از لحاظ کانفیگ هم برای من فرقی نمی کنه ، فرق گرافیکش هم 1 فریم در بازی هست ، بقیش بر می گرد به کیفیت لپ تاپ ، شما اگر بودید کدام را انتخاب می کردید ، در ضمن این را هم بگم که هرچند که صفحه 15.6 بزرگتره ولی الآن یه صفحه 14 را باهاش کار کردم و زیادی فرقی با تفاوت نداشت .حالا اگر شما بودید کدام را بر می داشتید ،اگر هم لپ تاپ دیگری با این تفاسیر می شناسید معرفی کنید .
منتظرم و پیشاپیش از تمام دوستان سپاس گذارم .

---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------

قیمت ها یادم رفت .
HP 1520
Asus درست نمی دونم ، دور و ور 1350 .

hosseinskandari
16-09-2010, 23:38
آقا من مدقیقا دو به شکم تو همین دو سه مدل hp و asus
من میگم asus چون یه پلقی ارزونتره و گرافیکشم یه پلقی بهتره و هاردش سریعه حالا یکم کمتر هست ولی حجم اونقدم مهم نیس تو لپتاپ میتونی هارد اکسترنال بخری.کلن خیلی هارد ملاک نیست بنظر من.
ضمنا گرافیکش nvidia هست و از بازیای بیشتری حمایت میکنه چون physics داره و .....
ضمنا 14 اینچه و سبکتره که خیلی مهمه این....
usb 3 و باتری 8 سل هم مزید بر علته...
ولی خب رمش کمتره که اونم به همون یه ارزونتر بودنش میارزه..همون 4 هم بسه....:20:

cg.animator
17-09-2010, 09:15
در مورد گرافیک این دو مدل تقریبا برابر هستند و حتی HP یه کم هم بهتر است . از لینک زیر ببینید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

باتری 8 سلولی هم خوب هست اما دلیلی که این کار را انجام داده بودند ، این بود که با باتری 6 سلولی 2 ساعت و 2 دقیقه فقط روشن می موند که این خیلی کم بود ، برای همین باتریش را 8 سلولی کردند .

نظر بقیه اساتید چیه HP، ASUS یا ... ؟

Lt.Ali
17-09-2010, 09:22
این مشخصات که میگـه HP بهتـر هست :-؟ منتها اگـر به صرفـه میخوای Asus بهتـر هست . . . :46:

cg.animator
17-09-2010, 09:40
این مشخصات که میگـه HP بهتـر هست :-؟ منتها اگـر به صرفـه میخوای Asus بهتـر هست . . . :46:

شما از چه لحاظ می فرمایید به صرفه از لحاظ قیمت یا کیفیت ؟ من مشکلی با قیمت ندارم تا همون 1.5 ولی اینجا بحث کیفیت مطرح می شه که Asus یا HP ؟

hosseinskandari
17-09-2010, 09:43
توی notebookchek هم که گفته 335m بهتره که...منم همینو گفتم:13:
تازشم چون nvidia هستش میتونی باهاش بازیایه بیشتری رو انجام بدی چون ati phisiscd نداره...
ضمنا hp سنگینتره که واسه من مهمه...usb 3 هم نداره ...یه چند وقتیه هارد اکسترنال و فلش usb3 اومده که مثلا هارد 500اش 30 تومن گرونتره از usb2 ش.
کلن به نظر من سبک بودن و usb3 داشتن و سرعت بیشتر هارد خیلی مهمه!!:5:

00241a
17-09-2010, 10:46
سلام لب تاپ اچ پی در کل کارت گرافیکی شون مشکل داره و بهد حدودا" 1 الی 2 سال باید قزل خداحافظی شون رو خوند اما ایسوس با توجه به گارانتی معتبری که در ایران و جهان داره مطمعنه اما اچ پی چون تو تحریم هستیم نمی تونی با گارانتی معتبر خرید کنی و تازه به نظر من n82jq خیلی خوبه و قیمتش هم در بازار از 1420الی 1470 فروخته می شه گارانتی معتبر ایسوس امرتات یا ویستا پخش(الماس خاور میانه)هست.

hosseinskandari
17-09-2010, 10:50
شما اگه میخوای مقایسه ی درست بکنی باید اینو باasus n61jq مقایسه کنی
صفحه هاشون هم اندازن
و گرافیکش ati 5730 هستش که خیلی قویه و قیمتاشونم یکیه تقریبا و asusبازم ارزونتره یکم
برو اینجا ببین آمارو

cg.animator
17-09-2010, 11:32
گرافیک 5730 خیلی قوی تر از 5650 نیست ، فرقش 1 فریم هست .
صفحه هاشون هم تقریبا هم اندازن ، 15.6 HP و 16 Asus .
ولی n61jq جزو همان لپ تاپ هایی است که به خاطر وزن کنار رفتند .

ali_koochooloo
17-09-2010, 11:59
براساس لیسته من=FSB: 1333

cg.animator
17-09-2010, 13:07
یک نفر که هم HP و هم Asus را باهاشون کار کرده ، بیاد بگه که آیا HP مشکلی داره ، که همه دارند می گویند خوب نیست .
من که از لحاظ کانفیگ HP را ترجیح می دهم + صفحه HP بزرگتره 15.6" و با این اندازه صفحه و مشخصات تنها لپتاپی است که همچین وزن کمی داره ولی این قدر تو گوشم خوندن که HP خوب نیست که نمی دونم چی کار کنم . شما نظرتون چیه ؟
در ضمن از لحاظ زیبایی HP اصلا قابل مقایسه با ASUS نیست ، من دو تا فیلم تهیه کردم از این 2 مدل که هرکی خواست می تونه ببینه .
این مربوط به ASUS ولی حجمش زیاده
عکس هاش

فیلمش 40 مگابایت

این هم HP فیلمش 16 مگابایت

monaa
17-09-2010, 13:10
HP بهتره شک نکن :46:

saye_s88
17-09-2010, 15:45
جالبه شریط شما دقیقا مثل منه! منم بین این دو مدل دقیقا گیر کردم...دو تا از جالب ترین و بهترین های بازارن هردوشون.
دوستم همین سری Pvilion DV6 رو نه ماهِ پیش خریده و کاملا ازش راضی هست.و مشکلی تو گرافیک یا Over heat که لپ تاپ های HP بهش معروف شدن رو ظاهرا نداره.منم فقط از زبون فروشنده ها شنیدم که HP نخرم اونم زمانی بود که می خواستند Lenovo y560 رو بهم پیشنهاد کنند.
در مورد ASUS هم خیلی جاها پرسیدم و پست گذاشتم.کسی نگفت مشکل داره ولی از محدودیت رزلوشن می گفتند که می تونست بالاتر باشه یا مثلا RAM ش کاش 6 بود و این حرفا!ولی از لحاظ گارانتی و وارانتی به هیچ وجه با HP قابل مقایسه نیست.
دوسال گارانتی امرتات و وارانتی.حتی یکی از فروشنده ها گفت حاضرم بهت بفروشم و تو 3 ماه هر فشاری که می خوای روش بیار اگه مشکلی داشت پولتو پس میدم!
اما زیبایی و RAM بالاتر HP و وزن مناسب برای 15.6" بودنش کاملا وسوسه کنندست...منم تنها سوالم مشکل Over Heat داشتنشه که هنوز کسی تو فروم های دیگه (notebook review یا notebook forums ) نگفته همچین مشکلی داره...
خوشبختانه در مورد ASUS n82jq ریویو های خوبی وجود داره.اینارو بخون:(این مدل hp یکم ناشناختست!)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه شکت برطرف شد! حتما به فیدبکی هم به ما بده!:31:

cg.animator
17-09-2010, 16:04
دوستان لطفا نظرشون را بگویند که کار را همین فردا تموم کنم ، چیزی به شروع کلاس های دانشگاه نمونده .
ممنون از همه

cg.animator
22-09-2010, 17:29
بالاخره لپ تاپ را گرفتم ، HP DV6 3063 بسیار راضی هستم چون :
خیلی قشنگه ، وزنش واقعا کمه ( 2.5 کیلو با صفحه 15.6" وزن کردم) ، صفحه کلید خوبی داره ، و تاچ پدش بسیار راحته ، کیفیت صفحه نمایشش خوبه و زاویه دید مناسبی داره ، پورت ها بسیار خوب طراحی شدن و کاملا در دسترس هستند ، بلوری داره و 6 گیگ رم .
مشکل گرم شدن اصلا وجود نداره و در شرایط معمول دمای سی پی یو روی 60 و در اوج فشار روی 71 است .
از صدا هر چی بگم کمه ، صدای واضح ، بلند ، دالبی (کاملا 3 بعدی) و با کیفیت در مقابل اسپیکر گران قیمت کامپیوتر من کاملا برتری داره و اصلا اسپیکر کامپیوتر من جلوش تعظیم میکنه ، اگر صدا خوبی می خواهید آخرشه .
باتری جالب نبود ، کار سنگین حدود 1 ساعت و 40" و کار معمولی تا 2.5 ساعت کار میده .
پارتیشن بندی افتضاحی داره که بهتره همان اول درست بشه ، 580 گیگ برای ویندوز ، نمی دونم ، همه لپ تاپ ها این جوریند !
یک سیستم بسیار جالب داره HpQuickWeb که یک سیستم عامله که قبل از ویندوز بالا می آید و به راحتی می تونید باهاش به اینترنت وصل بشید ، عکس ببینید یا آهنگ گوش کنید ، خیلی چیز خوبیه .
در کل به همه این لپ تاپ را پیشنهاد می کنم و کاملا راضیم .

kiuq
23-09-2010, 01:32
مبارک باشه..

در کل به همه این لپ تاپ را پیشنهاد می کنم و کاملا راضیم .
حالا بذار یک هفته بگذره بعد:31:

پارتیشن بندی افتضاحی داره که بهتره همان اول درست بشه ، 580 گیگ برای ویندوز ، نمی دونم ، همه لپ تاپ ها این جوریند !
همه همینطوره( بسته به حجم اولیه )

armin_punisher6
23-09-2010, 09:59
یک نفر که هم HP و هم Asus را باهاشون کار کرده ، بیاد بگه که آیا HP مشکلی داره ، که همه دارند می گویند خوب نیست .
من که از لحاظ کانفیگ HP را ترجیح می دهم + صفحه HP بزرگتره 15.6" و با این اندازه صفحه و مشخصات تنها لپتاپی است که همچین وزن کمی داره ولی این قدر تو گوشم خوندن که HP خوب نیست که نمی دونم چی کار کنم . شما نظرتون چیه ؟
در ضمن از لحاظ زیبایی HP اصلا قابل مقایسه با ASUS نیست ، من دو تا فیلم تهیه کردم از این 2 مدل که هرکی خواست می تونه ببینه .
این مربوط به ASUS ولی حجمش زیاده
عکس هاش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفیلمش 40 مگابایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم HP فیلمش 16 مگابایت

من با asus کار نکردم ولی خودم و داداشم hp داریم.فقط میتونم بگم بهترینه.من حدود 7 ماهه و داداشم حدود 3 ساله که داریم.این همه مدت که داداشم داره فقط یه بار کارت صوتش مشکل پیدا کرد و اونم بخاطر این بود که اسپیکر بهش وصل بود و پاش بهش گیر کرد.به غیر از اون نه مال من و نه مال داداشم هیچ مشکلی نداشته.هر چی باشه hp پر فروش ترین در جهانه.اینم میدونم که کیفیت ال سی دی hp از asus بهتره.

saye_s88
23-09-2010, 16:48
مبارک باشه....من می خوام چند روز دیگه HP Pavilion DV6 3060 رو بگیرم! از ظاهرش بیشتر خوشم اومد!
مدتهاست دارم همه جا رو زیر و رو می کنم! فکر کنم دیگه شکی نداشته باشم!

s4t4n
07-10-2010, 22:51
با اینکه دیر شده ولی مبارک باشه ، بعد از این چند روز نظرت رو راجع به 3063 بگو ، ببینیم هنوز راضی هستی یا نه ، گرما ، تاچ پد ، اجرای بازی ها و برنامه ها مشکلی نداشتی ؟

من بین سه لپ تاپ n61jq و Argento 3060 و F126 سونی گیر کردم ، البته N61JQ حذف شد از دور به دلیل نیاز ضروری من به رم (چون با VmWare Workstation زیاد کار می کنم ) ، بین f126 و 3060 هم به دلیل نیازم به گرافیک 3060 رو انتخاب کردم ، از طرفی برام مهمه که رنگش argento باشه و فینگر پرینت داشته باشه ، به همین دلیل می خواهم 3060 بگیرم .

ولی هر چقدر تو بازار می گشتم پیدا نکردم ، اگر کسی می دونه کجا دارن لطفا" پیام خصوصی بده

با تشکر

Mehrdad092000
08-10-2010, 12:44
با اینکه دیر شده ولی مبارک باشه ، بعد از این چند روز نظرت رو راجع به 3063 بگو ، ببینیم هنوز راضی هستی یا نه ، گرما ، تاچ پد ، اجرای بازی ها و برنامه ها مشکلی نداشتی ؟

من بین سه لپ تاپ n61jq و Argento 3060 و F126 سونی گیر کردم ، البته N61JQ حذف شد از دور به دلیل نیاز ضروری من به رم (چون با VmWare Workstation زیاد کار می کنم ) ، بین f126 و 3060 هم به دلیل نیازم به گرافیک 3060 رو انتخاب کردم ، از طرفی برام مهمه که رنگش argento باشه و فینگر پرینت داشته باشه ، به همین دلیل می خواهم 3060 بگیرم .

ولی هر چقدر تو بازار می گشتم پیدا نکردم ، اگر کسی می دونه کجا دارن لطفا" پیام خصوصی بده

با تشکر
n61 بگیر خوب رمشو ببر بالا
اما فینگر نداره :31:
اگه تهرانی برو پاییتخت راحت پیدا میشه دیگه

pooriya_hp
08-10-2010, 17:01
asus برند خیلی خوبی هست که تقریبا همه ی دارندگانش ازش راضی هستند.
اما hp ازون بهتر هست چون + کارای خوب،دیزاین خوبی هم داره.
از نظر من بهتره hp بگیری.
مدلهای پیشنهادی :
HP Pavilion DV6 3060
ASUS n61

s4t4n
08-10-2010, 18:06
میشه n61 گرفت ولی یه مشکلی هست ، ارتقاء رم از 2 به 4 به دلیل نبود ماژول های 4 گیگی کار سختی هست و فکر کنم باید برم سفارش بدم برام ماژول 4 بیارن که بازم خیلی گرون در میاد .

و اگه بخواهیم کلا" بسنجیم همین 4+2 گیگ اچ پی می صرفه فقط اگر pppriya_hp در صورتی که تهران هستند و از بازار اطلاع دارن در مورد یه جایی که 3060 رو داشته باشن یه راهنمایی کنن ممنون می شم .

با تشکر

Xilevens
08-10-2010, 19:30
اگه نميخواي خيلي ازش كار بكشي HP بردار خشگلتره اما قدرت اسوس رو نداره

pooriya_hp
08-10-2010, 19:33
حقیقتش من قیمت دقیق رو ندارم ولی شنیدم که لپ تاپ رفته بالا (( به خاطر دلار ))
حالا هم معلوم نیست کی میخواد اقتصاد درست بشه. (( ممکنه بره بالا،ممکنه بیاد پایین ))
شرمنده s4t4n جان

s4t4n
09-10-2010, 10:55
حقیقتش من قیمت دقیق رو ندارم ولی شنیدم که لپ تاپ رفته بالا (( به خاطر دلار ))
حالا هم معلوم نیست کی میخواد اقتصاد درست بشه. (( ممکنه بره بالا،ممکنه بیاد پایین ))
شرمنده s4t4n جان

دشمنت شرمنده
دستت درد نکنه

در مورد اینکه کجا 3060 رو دارن اطلاعی نداری (قیمت مهم نیست ، می خواهم ببینم اصلا" هست یا نه ؟)

در مورد قیمت هم الان 3063 و 3061 رو تو بازار 1.610.000 قیمت دارم (قیمت روز 5 شنبه بازار پارسیان) ، فروشگاه نگین لپ تاپ هم بهم گفت که بهتره تا آخر برج صبر کنی گفت نمایشگاه (فکر کنم جیتکس) هست و گفت آخر برج هم ارزونتر میشه و هم مدل های نسبتا" جدید زیاد میشه تو بازار

حالا ما هم تا آخر این برج صبر می کنیم ببینیم چی میشه !!!

pooriya_hp
09-10-2010, 12:52
من که dv6-2300 ام رو از پاساژ پایتخت گرفتم قیمتش یه کوچولو بالا هست ولی اجناس معتبری میارن.
تمام جنساشون پدر و مادر دار هستند.
من زمانی خریدم که هنوز توی عموم جا نی افتاده بود هر پاساژی بگی رفتم ولی نداشتند تا رفتم پاساژ پایتخت.
از اونجای که hp در ایران تحریم هست و فروشش هم پایین مغازه های کمی این محصولات رو میارن.

mohammad-rsh
14-10-2010, 19:09
سلام به همه
منم بین 3060 و n61JQ شک دارم ولی کلا HP با 25درصد خرابی بالاترین نرخ خرابی رو داره و ایسوس با 16درصد کمترین!
ایسوس همراه خودش ماوس و کیف اورجینال ایسوس داره، ماوسش ساخت logiteck هست که حتما می دونید کیفیت فوق العاده ای داره.
قطعات اچ پی (مخصوصا باتری که ممکنه خراب بشه) به راحتی پیدا نمیشه ولی گارانتی ایسوس دو سال (جهانی) هست و مثل اچ پی تحریم نکرده.
ولی کیفیت مانیتور اچ پی بالاتره و خوشگلتره.