ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خانه روستایی

payman1423
15-09-2010, 16:13
دوستان سلام . این کار تقریبا مربوط به یک سال قبل میشه . تنها چیزی که برا ساختش دردسر داشت درختها بودن . از یک روش مندرآوردی انها رو ساختم . اگر کسی روش خوبی برا ساخت درخت داره لطفا توضیح بده . خواهشا نگید که از سپید تری استفاده کن . چون فکر می کنم آدم رو تنبل میکنه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soha is the beSt
17-09-2010, 13:36
چه خوب شده فقط رنگه درخت ها خیلی روشن شده

allah1ast
19-09-2010, 07:16
سلام
خوبه ولی جای کار بیشتری داره!:10:

sadegh_f70
01-10-2010, 10:56
دیگه الان تو روستاها هم اکثر خونه ها رو دارن به شکل شهری تبدیل می کنن:41: ولی همین که به سبک روستایی طراحی کردی و احمیت دادی خوبه ولی خوب خیلی کار داه ای کاش نمایم از داخل خونه می زاشتی

sadegh_f70
01-10-2010, 10:57
خدایی با اون سماور و فرقون چپه شده خیلی حال کردم معلومه که آدم ریز بینی هستی موفق باشی:31:

payman1423
01-10-2010, 19:15
سلام . ممنون از نظر همه دوستان .

saaaraaa
07-10-2010, 19:00
ایه و اجرایتون قشنگه ولی بنظر من روی متریال و نورپردازیش باید بیشتر کار کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

payman1423
08-10-2010, 13:07
ایه و اجرایتون قشنگه ولی بنظر من روی متریال و نورپردازیش باید بیشتر کار کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز . من هم با نظر شما موافقم . به خصوص متریال این کار ، که خیلی ابتدایی انجام شد .

Pr0totype
08-10-2010, 13:26
سلام من هیچی از گرافیک و طراحی سر در نمیارم و کلاس هم نمیخوام برم! از کجا میتونم شروع کنم؟ آموزشش رو از کجا بیارم؟ بعد اینکه چرا شما این لوکیشن هایی رو که طراحی میکنید بصورت قابل اجرا نمیذارید؟ یعنی یه شخصیت بره تو صفحه و اطراف رو نگاه کنه؟! یه نیمچه بازی باشه!

payman1423
08-10-2010, 22:31
سلام من هیچی از گرافیک و طراحی سر در نمیارم و کلاس هم نمیخوام برم! از کجا میتونم شروع کنم؟ آموزشش رو از کجا بیارم؟ بعد اینکه چرا شما این لوکیشن هایی رو که طراحی میکنید بصورت قابل اجرا نمیذارید؟ یعنی یه شخصیت بره تو صفحه و اطراف رو نگاه کنه؟! یه نیمچه بازی باشه!

ببین دوست عزیز ، اینکه گفتی هیچ از طراحی نمی دونی ، کلاس هم نمیخواهی بری ، یعنی اینکه اوضاع خیلی درامه . البته بحث ما در این انجمن بیشتر گرافیک سه بعدیه . شما اول باید با اصول هنرهای تجسمی مثل طراحی ، مجسمه سازی و ... آشنا بشی ، تفاوت بین فضای دو بعدی و سه بعدی رو درک کنی . برای این کار می تونی از کتابهای آموزشی بسیاری استفاده کنی . ولی ممارست زیاد رو فراموش نکن. در خصوص کارهای سه بعدی هم نرم افزارهای زیادی هست که به شما کمک میکنه . مثل مکس ، مایا و ... که کتابها و سی دی های آموزشی زیادی در این خصوص وجود داره .
اما در خصوص اینکه من برای این کار یه نمای انیمه شده ارائه نکردم و یا به قول شما یه فایل اجرایی نزاشتم ، دلیل خاصی نداره ، شاید دلیل اصلیش سهولت آسانتر، در دانلود تصویر باشه . اگر چه من هم فکر میکنم هدف اصلی از کار سه بعد ، نه فقط مدلینگ و بازنمایی صرف از دنیای طبیعی ، بلکه نشر و ترویج یک آرمان بلند ، یک فرهنگ خاص ، یک ایده با ارزش و یا بیان یک درد از مشکلات موجود در جامعه بشری است که در غالب سینمای سه بعدی و انیمیشن جلوه گر خواهد شد .

IMAP
10-10-2010, 12:04
کار خیلی با حالو قشنگی از اب دراومده