ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرم تعهد ويژه پذيرفته شدگان سهميه ي مناطق 2 و3

GHOST RECON
15-09-2010, 10:44
سلام دوستان كسي اينجا توي دانشگاه هاي علوم پزشكي قبول شده ؟ (تو هر زير شاخه اي) يه فرم هست ( فرم ويژه قبول شدگان سهميه مناطق 2 و 3 توي سايت همه دانشگاه ها هست ) نوشته مجموعا 2برابر زمان تحصيل بايد واسه دولت تو مناطق محروم كار كنيم علاوه بر اون تعهد آموزش رايگان هم هست اگه اين جوري باشه كي بايد برا خودمون كار كنيم شكم زن و بچه رو سير كنيم؟؟؟؟؟ :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

GHOST RECON
16-09-2010, 07:54
دوستان كسي در اين مورد اطلاعي نداشت يه توضيح بده

behdana
16-09-2010, 08:39
در کنکور داوطلبان سهمیه مناطق 2 و 3 راحت تر از منطقه یکی ها قبول می شوند.
بالاخره در عوض این شانس بالا و راحتی کار برای قبولی ، یه تعهداتی هم هست دیگه.

Masoud_kp
16-09-2010, 14:04
در کنکور داوطلبان سهمیه مناطق 2 و 3 راحت تر از منطقه یکی ها قبول می شوند.
بالاخره در عوض این شانس بالا و راحتی کار برای قبولی ، یه تعهداتی هم هست دیگه.
دوست عزیز کی همچین حرفی زده؟
داوطلبان منطقه دو از داوطلبان منطقه 1و 3 روی هم بیشتر بود!!!!!!!!!!!!
بعدش رتبه منطقه 3 هم واقعا بی ارزشه!
بعد دوست عزیزمون جناب ghost recon کاشکی کار بدن درجا بعدش عیب نداره ما کار میکنیم واسشون سه برابر طول تحصیل به جا 2برابر

GHOST RECON
16-09-2010, 14:55
بعد دوست عزیزمون جناب ghost recon کاشکی کار بدن درجا بعدش عیب نداره ما کار میکنیم واسشون سه برابر طول تحصیل به جا 2برابر
شما مثل اينكه فرم رو نخوندي نصف اون زماني كه كار ميكني اسمش آموزش رايگان هست حالا شما بازم مي خواي بري كار كني؟

Alireza SM
16-09-2010, 15:09
يعني چي ؟ كي همچين زري زده ؟
يعني من ميخوام 7 سال پزشكي بخونم و بعدش بايد 14 سال مفتي كار كنم ؟

---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------

اينطور كه من حساب كردم اگه كسي تو 18 سالگي وارد دانشگاه بشه و 7 سال پزشكي + 4 سال تخصص رو بخونه با احتساب 2 سال طرح نيروس انساني و اين دوبرابر خدمت در مناطق محروم بايد تا 51 سالگي مفتي كار كنه واسه دولت :27:

sina_oonline
16-09-2010, 15:58
این قانون مثل خیلی از قانون های دیگه خیلی وقته که وجود داره و هیچ وقت هم عملی نشد و فقط قانونه.....
مثل این که این هایی که میرن سربازی فکر می کنم تا 5 سال تعهد دارن که برای کشور خدمت سربازی کنن اگه یه وقت مشکلی شد و جنگ شد و از این حرفا........

Alireza SM
17-09-2010, 07:47
این قانون مثل خیلی از قانون های دیگه خیلی وقته که وجود داره و هیچ وقت هم عملی نشد و فقط قانونه.....
مثل این که این هایی که میرن سربازی فکر می کنم تا 5 سال تعهد دارن که برای کشور خدمت سربازی کنن اگه یه وقت مشکلی شد و جنگ شد و از این حرفا........

كسي همچين تعهدي نداره . يا خدمت سربازي يا 2سال طرح نيروي انساني . تعهد ديگه اي نيست و بلافاصه ميه از كشور رفت
هر دكتري كه زبان انگليسيش خوب باشه و يكم هم عقل سرش باشه به محض پايان اين دوره تشريف ميبره به كشور مقصد:20:

Masoud_kp
17-09-2010, 13:41
شما مثل اينكه فرم رو نخوندي نصف اون زماني كه كار ميكني اسمش آموزش رايگان هست حالا شما بازم مي خواي بري كار كني؟

نه داداش من!کی گفته رایگان؟رایگان هیچوقت مجبور نیستی کار کنی!مطمئن باش!
اما خب همونطور که دوستان گفتن همش یه مشت چرندیاته

hermione
17-09-2010, 16:04
كسي همچين تعهدي نداره . يا خدمت سربازي يا 2سال طرح نيروي انساني . تعهد ديگه اي نيست و بلافاصه ميه از كشور رفت
هر دكتري كه زبان انگليسيش خوب باشه و يكم هم عقل سرش باشه به محض پايان اين دوره تشريف ميبره به كشور مقصد:20:

مدرک تخصص پزشکی ایرانو کشور مقصد قبول نمیکنه مخصوصا آمریکا و کاناد و برای آمریکا باید امتحان usmle بدن و روز از نو روزی از نو هیچکسم حال نداره دوباره درس بخونه در نتیجه پزشکا همین ایران میمونن
در مورد تعهد چرندی بیش نیست از ما هم که مهندسی هستیم همچین تهعدی گرفتن ولی اگه کار واسه دولت واقعیت داشته باشه هیچوقت بدون حقوق نیست (حرف خنده داریه که حقوق هم ندن ) فکر می کنم پزشکا اجازه مطب هم دارن پس مشکلی وجود نداره...

---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------

در ضمن من هم منطقه 1 بودم وهمچین فرمی دادن

Alireza SM
17-09-2010, 17:09
مدرک تخصص پزشکی ایرانو کشور مقصد قبول نمیکنه مخصوصا آمریکا و کاناد و برای آمریکا باید امتحان usmle بدن و روز از نو روزی از نو هیچکسم حال نداره دوباره درس بخونه در نتیجه پزشکا همین ایران میمونن
در مورد تعهد چرندی بیش نیست از ما هم که مهندسی هستیم همچین تهعدی گرفتن ولی اگه کار واسه دولت واقعیت داشته باشه هیچوقت بدون حقوق نیست (حرف خنده داریه که حقوق هم ندن ) فکر می کنم پزشکا اجازه مطب هم دارن پس مشکلی وجود نداره...

---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------

در ضمن من هم منطقه 1 بودم وهمچین فرمی دادن

من كي گفتم كسي تخصص ايران رو با خودش ميبره كشور مقصد ؟
منظورم پزشكي عمومي بود . تازه امتحان هم مخصوص متخصص ها نيست هر پزشك خارجي كه از آسيا بره به اروپا و آمريكا بايد امتحان بده حتي پزشكان كره جنوبي و ژاپن

GHOST RECON
17-09-2010, 19:30
اين متن تعهد نامه هستش
((( اينجانب :نام . . . . . . . . .. . . . . . . . . .. نام خانوادگي ... . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . ..فرزند . . .. .. .. . . . . .. متولدسال . . . . . . . ..
به شماره شناسنامه . . . . .صادره از . . . .. . . . . . .. محل تولد. . . . . .. . . . . . .. ساكن . . . . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . .. . . . . . .. . . . . .
.. . . . . . .. . كه درگروه آزمايشي . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . .. درآزمون سراسري سال ١٣٨٩ دررشته . . . . . . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . . ..
پذيرفته شده ام ،در كمال ميل و اختيار ضمن عقد خارج لازم متعهد و ملتز م مي شوم كه پس از
گذراندن دوره تحصيلي در مقطع فوق و بعد از تعيين تكليف خدمت وظيفه عمومي نسبت به انجام تعهد آموزش رايگان بمدت يك برابر زما ن
تحصيل خود و همچنين تعهد سهميه خويش (در مجموع دو برابر) را بترتيب اولويت در مناطق ذيل :
١-شهرستانهاي واقع در سهميه منطقه ثبت نامي در آزمون سراسري.
٢-مناطق محروم تر به تشخيص وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي.
در وهله اول در صورت نياز وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي ، سازمانها و ادارات دولتي و ارگانها و نهادها ي انقلاب اسلامي و
درصورت عدم نياز وزارت مذكور، در سايرادارات و در بخش خصوصي به تشخيص سازمان امور اداري و استخدامي كشور و وزار ت
كار وامور اجتماعي خدمت نمايم و چنانچه ظرف يكسال پس از پايان تحصيل (بدون احتساب خدمت وظيفه عمومي ) از انجام خدمت
بنحو فوق استنكاف نمايم ، وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي مجازومختاراست كه نسبت به استرداد دو برابر هزينه هاي سرانه
دانشجو در طول مدت تحصيل اقدام و وزارت علوم ،تحقيقات وفنآور ي و وزارت بهداشت ، درما ن و آموزش پزشكي مجازند از تحويل
مدارك تحصيلي تا انجام خدمت مذكور خودداري نمايند. مفاد اين تعهد مانع از اجرا ي تعهد آموزش رايگان و نيز خدم ت وظيفه
عمومي نبوده و تعهد آموزش رايگان را پس از اتمام تعهد مذكور انجام خواهم داد. بموجب اين تعهد ضمن عقد خارج لازم به وزار ت
بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي وكالت مي دهم در صورت تخلف از مفاد اين تعهد و استنكا ف از آن كه خارج از حيطه اقتدار
اينجانب نباشد دو برابر هزينه هاي مصروفه سرانه دانشجو را در مدت تحصيل از اموال اينجانب برداشت نمايند. تشخيص وزارت
بهداشت ، درما ن و آموزش پزشكي در مورد كيفيت تخلف وميزان هزينه هاي مصروفه غير قابل اعتراض بوده و صرف اعلام وزارت
مذكور برا ي اينجانب قطعي و لازم الاجراست . )))

Alireza SM
17-09-2010, 19:59
من كه كنكور قبول بشم ترجيح ميدم دانشگاه ثبت نام نكنم ولي همچين چيزي هم امظا نكنم

sina_oonline
17-09-2010, 20:04
بابا چرته اگه کسی از شما کار رایگان خواست بعد از تحصیل من جاتون کار می کنم.....

hermione
17-09-2010, 21:27
حالا هرچی بگم کار بدون حقوق امکان نداره
عزیزان یه چیزی هست به نام قانـــــون کار که بااین در تناقضه

Amir_oscar
18-09-2010, 00:21
اين متن تعهد نامه هستش
((( اينجانب :نام . . . . . . . . .. . . . . . . . . .. نام خانوادگي ... . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . ..فرزند . . .. .. .. . . . . .. متولدسال . . . . . . . ..
به شماره شناسنامه . . . . .صادره از . . . .. . . . . . .. محل تولد. . . . . .. . . . . . .. ساكن . . . . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . .. . . . . . .. . . . . .
.. . . . . . .. . كه درگروه آزمايشي . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . .. درآزمون سراسري سال ١٣٨٩ دررشته . . . . . . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . . ..
پذيرفته شده ام ،در كمال ميل و اختيار ضمن عقد خارج لازم متعهد و ملتز م مي شوم كه پس از
گذراندن دوره تحصيلي در مقطع فوق و بعد از تعيين تكليف خدمت وظيفه عمومي نسبت به انجام تعهد آموزش رايگان بمدت يك برابر زما ن
تحصيل خود و همچنين تعهد سهميه خويش (در مجموع دو برابر) را بترتيب اولويت در مناطق ذيل :
١-شهرستانهاي واقع در سهميه منطقه ثبت نامي در آزمون سراسري.
٢-مناطق محروم تر به تشخيص وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي.
در وهله اول در صورت نياز وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي ، سازمانها و ادارات دولتي و ارگانها و نهادها ي انقلاب اسلامي و
درصورت عدم نياز وزارت مذكور، در سايرادارات و در بخش خصوصي به تشخيص سازمان امور اداري و استخدامي كشور و وزار ت
كار وامور اجتماعي خدمت نمايم و چنانچه ظرف يكسال پس از پايان تحصيل (بدون احتساب خدمت وظيفه عمومي ) از انجام خدمت
بنحو فوق استنكاف نمايم ، وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي مجازومختاراست كه نسبت به استرداد دو برابر هزينه هاي سرانه
دانشجو در طول مدت تحصيل اقدام و وزارت علوم ،تحقيقات وفنآور ي و وزارت بهداشت ، درما ن و آموزش پزشكي مجازند از تحويل
مدارك تحصيلي تا انجام خدمت مذكور خودداري نمايند. مفاد اين تعهد مانع از اجرا ي تعهد آموزش رايگان و نيز خدم ت وظيفه
عمومي نبوده و تعهد آموزش رايگان را پس از اتمام تعهد مذكور انجام خواهم داد. بموجب اين تعهد ضمن عقد خارج لازم به وزار ت
بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي وكالت مي دهم در صورت تخلف از مفاد اين تعهد و استنكا ف از آن كه خارج از حيطه اقتدار
اينجانب نباشد دو برابر هزينه هاي مصروفه سرانه دانشجو را در مدت تحصيل از اموال اينجانب برداشت نمايند. تشخيص وزارت
بهداشت ، درما ن و آموزش پزشكي در مورد كيفيت تخلف وميزان هزينه هاي مصروفه غير قابل اعتراض بوده و صرف اعلام وزارت
مذكور برا ي اينجانب قطعي و لازم الاجراست . )))

اگه خوب این رو بخونید می فهمین که منظورش کار در اونجاهایی که گفته به صورت "رایگان" نیست! گفته این طرح، به طرح تعهد آموزش رایگان که قضیه اش جداست و نمی دونم چیه ربطی نداره!
هر چند همینش هم بی انصافیه! کسانی که توی منطقه ی 2 و 3 درس می خونن امکانات کمتری دارن و مثل اینکه بهشون لطف شده که می خوان این کار رو براشون بکنیم!

Masoud-Susa
18-09-2010, 01:13
با این حساب اگه آدم آزاد بخونه که خیلی به نفعشه!!!:13:

safoora55
18-09-2010, 05:07
فرم تعهد رو اکثر دانشگاههای دولتی دارن ولی وقتی تحصیلتون تموم شد میگن برید درخواست کار بدید بعد اگر کار نبود مدرکتون رو بهتون میدن
دانشگاههای علوم پزشکی زیر نظر وزارت بهداشت هستند و از همه ی دانشجوهاشون تعهد می گیرن
هیچ کس نگفته رایگان کار کنید ولی وزارت بهداشت اولویت اول برای استخدام دانشجوهای خودشه
این کجاش بد هست که کار میدن؟ این طوری شانس استخدام از بقیه بالاتره که؟

Alireza SM
18-09-2010, 08:34
يعني مشا ميگين مفتي كار كردن نيست ؟

hermione
18-09-2010, 09:14
يعني مشا ميگين مفتي كار كردن نيست ؟

توی این دوره زمونه اصلاَ کار نیست که بدن به جوونا ...شما نگران این نباش

GHOST RECON
18-09-2010, 10:30
دوستان من منظورم اين نبود كه كل دوره كار كردن بدون حقوق هست منظورم اين بود كه يه دوره بمدت دو برابر زمان تحصيل بايد كار كنيم به اضافه ي آموزش رايگان
بعد اينكه بر طبق اين تعهد اگه كار هم بهمون بدن تو منطقه خودمون ميدن يعني بايد تو بيمارستان هاي افتضاح منطقه 2 و 3 كار كنيم با حقوق اندكشايد من خواستم تو يه بيمارستان خصوصي توي بالاشهر استخدام بشم اون وقت تكليف چيه ؟ ميشه يا نميشه ؟
(كسايي كه بچه تهران -شهرري هستن مثل خودم ميدونن شهر ري 2تا بيمارستان بيشتر نداره كه اون ها هم معروف هست به قتل گاه آدم سالم ميره تو جسد مياد بيرون مخصوصا بيمارستان هفت تير در ضمن خيلي هم كثيف هستن نيرو هاي خدماتيشون علاوه بر وظيفه تميز كردن بيمارستان به عنوان كمك جراح تو اتاق عمل كار ميكنن حالا به نظر شما اين چنين بيمارستاني مياد يه درس خونده ي اتاق عمل استخدام كنه 2 يا3 برابر اون خدماتيه بهش پول بده كه وايسه كمك جراح ؟ اگر هم استخدام كنه شما خودتون حاظر هستين توي اين شرايط كار كنين ؟ )