ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغییر دادن سربرگ پوسته وردپرس

MaMaD LooTi
14-09-2010, 10:39
با سلام. یه سئوال راجع به پوسته وردپرس داشتم. من یه قالب واسه وردپرس انتخاب کردم. حالا میخوام سربرگ رو عوض کنم و یه تصویر که خودم میخوام و راجع به وب سایت هستش رو اون بالا بزارم. زبان پی اچ پی هم بلد نیستم. کجا باید این کار رو انجام بدم. علاوه بر این میخوام پس زمینه هم یه عکس بزارم.

البته این رو هم بگم که قالب اصلی و سوار شده بر روی وردپرس که از اول بوده این قابلیت رو در قسمت نمایش داره که میتونی سربرگ و پس زمینه رو تغییر بدی. ولی خوب من از این قالب خوشم نمیاد و یه قالب سه ستونه رو انتخاب کردم. ولی وقتی قالب خودم رو جایگیزین این قالب میکنم دیگه اون دوگزینه در قسمت نمایش نیست که بخوام ویرایش کنم. لطفا بگید برای اینکه بخوام سربرگ و پس زمینه رو تغییر بدم چه باید بکنم. ممنون میشم.

alidata2010
14-09-2010, 10:44
اگه رو هاست خودت وردپرس نصب کردی همه ی عکسهای قالبت تو مسیر زیره از اونجا میتونی تغییر بدی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MaMaD LooTi
14-09-2010, 12:57
ممنون پیدا کردم. عکس پس زمینه رو کجا میتونم قرار بدم . کدوم فولدر؟؟؟

tazphoenix
14-09-2010, 18:28
خب بستگی به قالبتون داره اگه خودش عکس پس زمینه تو همون فولدر داره باید این عکس رو با اون جا به جا کنید (که به احتمال 90 درصد باید css رو ویرایش کنین و تنظیمات دلخاهتون رو بدین) اگه هم نه باید Css رو ویرایش کنید و به جای رنگ عکس بزارین.

داوود2007
19-04-2013, 17:38
سلام من هم مي‌خوام تصوير سربرگ پوسته وردپرس رو عوض كنم در پوسته ها ي پيش فرض اين امكان وجود داره اما در بعضي از قالب‌ها كه دانلود مي‌كنيم اين امكان نيست، طبق مسيري كه در بالا گفتين رفتم ، يعني از cpanel در بخش file manager گزينه puplic-html رو انتخاب كردم و سپس گزينه‌ي wp-content را انتخاب نموده و در سمت راست صفحه بخش temes را باز كردم تا ليستي از پوسته‌هاي نصب شده در وردپرس رو برام باز كرد، پوسته‌اي كه فعال كرده بودم نامش رو انتخاب كرده و پوشه‌ي images را باز كردم و در اينجا ليستي از عكس‌ةاي موجود در پوسته رو آورده من روي تصوير (image headr) كليك كردم ، يعني همون تصوير سربرگ پوسته كه مي‌خوام عوضش كنم، از اينجا به بعد هر كاري ميكنم تصوير جايگزين نميشه، اگه امكان داره كمكم كنين.