PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال به کامپیوتر محل کار در خانه

mrmmnb
12-09-2010, 13:45
سلام
چطوری میشه به کامپیوتر محل کار از داخل خونه دسترسی داشته باشم؟ هر دو هم اینترنت پر سرعت دارن مثلا میخوام IDM کامیپوتر محا کار رو اجرا کنم و لینک بهش بدم تا دانلود کنه
کسی اموزشی چیزی داره؟
با تشکر

naderfar
12-09-2010, 14:08
سلام
برنامه TeamViewer بهترینه

DaRiOuShJh
12-09-2010, 15:18
team viewer و remote desktop خود ویندوز گزینه های خوبی هستند
من خودم زیاد کار نرکدم ولی راحت میتونید مثله دسک تاپ خودتون در یه پنجره دسک تاپ کامپیوتری که میخواید رو مشاهده کنید و برنامه ها رو اجرا و مثلا لیست لینک هاتون رو ایمپورت کنید

سیستم شرکتتون 24 ساعته روشنه؟

mrmmnb
12-09-2010, 15:58
سلام
نه اینترنت شبانش رایگان هست از خودم رایگان نیست کسی هم از اون استفاده نمیکنه تقریبا سیستم اونجا هم دست خودم هست میبینم حیفه بیخودی اینترنش از دست بره میخوام بزارم هر شب مثلا ساعت 12 روشن بشه من هر وقت لینک گیرم اومد بهش بدم دانلود کنه
حالا این برنامه team viewer رو باید روی سیستم خونه نصب کنم یا اونجا؟ کار باهاش راحته؟من اصلا کار نکردم اموزشی چیزی نداره؟
همون remote desktop خود ویندوز رو هم دیدم اما اصلا بلد نیستم باهاش کار کنم(ویندوز هر دو هم سون هست)
ممنون میشم راهنمایی کنید
باتشکر

pakbakhteh
14-09-2010, 08:40
سلام بچه ها منم يه همچين كاري مي خواستم انجام بدم
نمي دونم اين دوستمون به نتيجه اي رسيد يا خير ؟
يه برنامه اتوماسيون اداري داريم كه اگه بشه با سيستم خانه انوم اجرا كنم عالي ميشه
در ضمن منزل ADSL ندارم دايل آپه
اگه راه كاري داره خوشحال ميشم بفرمائيد.
با تشكر

DaRiOuShJh
14-09-2010, 11:20
والا در مورده روشن شدن کامپیوتر در یک ساعته خاص و شروع به دانلودش و بعد خاموش شدنش اتوماتیک یه تاپیک مفصل بچه ها زده بودن در همین حوالی

ولی team viewer سرعته زیادی لازم نداره گمونم در حده دایال آپ باید جواب بده
باید رو هر دو تا سیستم هم اجرا بشه که برنامه کم حجمی هم هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اطلاعات کامل و لینک دانلودش اینجا هست

mrmmnb
14-09-2010, 21:20
من تونستم وصل بشم اما دو طرف ADSl‌ هست ولی گویا دیال اپ هم جواب میده
مشکل اصلی من اینه که باید مودم رو روشن بزام چون کامپیوتر رو گزاشتم سر ساعت 12 شب خودکار روشن بشه ولی مودم رو نمیدونم چیکار کنم راهی باشه که برقش رو از کیس بگیره مشکل حله چون همزمان با کامپیوتر روشن میشه
کسی راه حلی داره؟

joe_satriani
14-09-2010, 22:01
مشکل اصلی من اینه که باید مودم رو روشن بزام چون کامپیوتر رو گزاشتم سر ساعت 12 شب خودکار روشن بشه ولی مودم رو نمیدونم چیکار کنم راهی باشه که برقش رو از کیس بگیره مشکل حله چون همزمان با کامپیوتر روشن میشه
کسی راه حلی داره؟
با سلا م
بله ديگه بايد مودم روشن باشه
و نميشه هم برقش و از كيس بگيره
خطر داره يكم
مودم رو روشن بذاريد خوب

موفق باشيد.

DaRiOuShJh
15-09-2010, 00:41
مودمه من 24 ساعته روشنه اصلا ماهی یه ساعتم ممکنه خاموش نشه
مشکلی پیش نمیاد

niki2934
23-09-2010, 09:19
به منم بگین خب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،کامپیوتر اداره سونه ولی کامپیوتر خونه ایکس پی،یعنی اول باید از خونه به اینترنت وصل بشم که بعد بتونم به کامپیوتر اداره وصل شم؟چطوری؟

MicrosoftH
23-09-2010, 09:32
واسه Remote desktop میتونی به تاپیک زیر مراجعه کنی:

من که Remote Desktop مایکروسافت رو ترجیح میدم

naderfar
04-10-2010, 21:14
مودمه من 24 ساعته روشنه اصلا ماهی یه ساعتم ممکنه خاموش نشه
مشکلی پیش نمیاد

360 روزم کمه براش
بزار یکمی کار کنه!

به منم بگین خب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،کامپیوتر اداره سونه ولی کامپیوتر خونه ایکس پی،یعنی اول باید از خونه به اینترنت وصل بشم که بعد بتونم به کامپیوتر اداره وصل شم؟چطوری؟

سیستم عامل اصلا مهم نیست
مسلما برای وصل شدن احتیاج به اینترنت دارید
بهترین گزینه team viewer که می تونید با تغیراتی (برداشتن تصویر دسکتاپ کامپیوتر مقصد و همچنین سیاه سفید کردنش) با سرعت کم هم نتیجه خوبی بگیرید

واسه Remote desktop میتونی به تاپیک زیر مراجعه کنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن که Remote Desktop مایکروسافت رو ترجیح میدم

حرف شما کاملا درست به شرطی که IP ثابت داشته باشیم
ما بدبخت بچاره ها که هی IP عوض میکنم باید دنبال اینجور برنامه ها باشیم :5:

hossein-p30-f
05-10-2010, 16:55
سلام دوستان

منم میخام دو تا سیستم رو شبکه کنم اما نمیشه

IP ثابت هم ندایم

اگه ممکنه لطفا کمک کنید

ممنون :11:

sei_pm
05-10-2010, 21:48
360
حرف شما کاملا درست به شرطی که IP ثابت داشته باشیم
ما بدبخت بچاره ها که هی IP عوض میکنم باید دنبال اینجور برنامه ها باشیم :5:

مشکل IP دینامیک رو میشه یکجوری حل کرد ولی نمی تونید هیچ کاری در ارتباط با فوروارد کردن پورت مربوطه انجام بدیدن در اینصورت تا پورت مربوطه رو فوروارد نکنید داخل شبکه لوکال نمی تونید از بیرون به یکی از کلاینتها ریموت بزنید . که برای Remote Desktop پورت 3389 و VNC هم پورت 5900 به صورت پیشفرض هست که می تونید تغییرش بدید.

hossein-p30-f
05-10-2010, 22:09
ببخشید دوستان

تاپیکی هست که یه آموزش کامل برای شبکه کردن دو کامپیوتر دور از هم (با ADSL) برای بازی رو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟

.

sei_pm
05-10-2010, 22:44
ببخشید دوستان

تاپیکی هست که یه آموزش کامل برای شبکه کردن دو کامپیوتر دور از هم (با ADSL) برای بازی رو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟

.

اگر فقط برای بازی کردن می خواهید اینکار رو انجام بدید بهتره به همراه اسم بازی داخل بخش زیر درخواست بدید :

من زیاد از بازی ها سر رشته ندارم ولی مثلا داخل کانتر شما می تونید سرور بشید و ip تون رو به دوستتون بدید تا بهتون کانکت بشه که داخل بخش بالا بهتر جواب میگیرید.

hossein-p30-f
05-10-2010, 22:58
اگر فقط برای بازی کردن می خواهید اینکار رو انجام بدید بهتره به همراه اسم بازی داخل بخش زیر درخواست بدید :

من زیاد از بازی ها سر رشته ندارم ولی مثلا داخل کانتر شما می تونید سرور بشید و ip تون رو به دوستتون بدید تا بهتون کانکت بشه که داخل بخش بالا بهتر جواب میگیرید.

زیاد گشتم اما چیزی که به دردم بخوره پیدا نکردم

با این برنامه میخوام Ping کنم که نمیشه LogMeIn Hamachi

کارهایی که کردم :

1- فایروال خاموش
2- توی این قسمت IP دوستم رو دادم Internet Protocol Version 4 > Use the Folloing IP address
3- تنظیمات ریموت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

می خوام Ping کنم این پیغام رو میده :

Request timed out

.

sei_pm
05-10-2010, 23:16
زیاد گشتم اما چیزی که به دردم بخوره پیدا نکردم

با این برنامه میخوام Ping کنم که نمیشه LogMeIn Hamachi

کارهایی که کردم :

1- فایروال خاموش
2- توی این قسمت IP دوستم رو دادم Internet Protocol Version 4 > Use the Folloing IP address
3- تنظیمات ریموت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

می خوام Ping کنم این پیغام رو میده :

Request timed out

.

مگه مودم شما pppoe تنظیم نشده؟ در اینصورت باید پورت برنامه هماچی رو فوروارد کنید . ببینید لینک زیر بدردتون میخوره:

hossein-p30-f
05-10-2010, 23:25
مگه مودم شما pppoe تنظیم نشده؟ در اینصورت باید پورت برنامه هماچی رو فوروارد کنید . ببینید لینک زیر بدردتون میخوره:

چرا
مودمم pppoe هست

ویندوز من 7 و اونیکی Xp هست
ربطی به ویندوز که نداره؟؟؟؟

sei_pm
07-10-2010, 08:40
چرا
مودمم pppoe هست

ویندوز من 7 و اونیکی Xp هست
ربطی به ویندوز که نداره؟؟؟؟

مودم هم خودش فایروال داره که پورتها رو میبنده واسه همین باید پورتی که برنامه هماچی استفاده می کنید فوروارد کنید از رو مودم. یا می تونید هر دو مودم رو بریج تنظیم کنید و با کانکشن وصل بشید به اینترنت تا دیگه از فایروال مودم استفاده نشه.

mjzaret
28-11-2010, 01:21
کسی راه حلی داره؟

شما براي حل مشكلتون مي‌تونيد از مودم‌هاي مستقل USB استفاده كنيد. براي نمونه از مودم D-Link DSL 200 كه برقش رو از كابل USB تهيه مي‌كنه.

شاد باشيد :40: