مشاهده نسخه کامل
: ◄◄مبــاحث مرتـبــــط با انتـــــقالی گرفتن بین دانشگاهها ►►
hermione
10-09-2010, 18:28
مثل اینکه امسال انتقالی دختران به شهرشون خودشون امکان پذیره
تجربیات ،اطلاعات ، آیین نامه ها ، ضوابط خلاصه هرچی که تو زمینه انتقالی (چه دختر چه پسر ) می دونید مطرح کنید .:46:
new life
10-09-2010, 21:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG]]
حرفش رو خیلی زدن ولی هنوز نتونستن عملی کنن ......شما خودت در نظر بگیر کسایی که سراسری شهرستان قبول شدن
محل سکونتشون تهران هست همه میخوان بیان تهران اصلا دانشگاههای سراسری تهران گنجایش برای این همه انتقالی داره
کلا به امید انتقالی نشینید
تمام دوستای من که سراسری شهرستان قبول شدن هیچ کدوم نتونستن انتقالی بگیرن !!!
hermione
11-09-2010, 12:34
انتقالی به دانشگاههای تهران تقریباَ معلومه که غیر ممکنه ولی به دانشگاههای شهر های دیگه چطور مثلاَ به اصفهان میشه انتقالی گرفت ؟
parya220
11-09-2010, 16:50
من مهندسی شیمی سبزوار قبول شدم .قم که مهندسی شیمی نداره !برای انتقالی به اراک یا کاشان چکار باید بکنم ؟
new life
12-09-2010, 17:53
انتقالی به دانشگاههای تهران تقریباَ معلومه که غیر ممکنه ولی به دانشگاههای شهر های دیگه چطور مثلاَ به اصفهان میشه انتقالی گرفت ؟
هنوز کسی نتونسته انتقالی بگیره !!!
شما زنگ بزنی دانشگاه بپرسی خودشون میگن نمیشه انتقالی گرفت .
masud-000000
12-09-2010, 20:42
شدنش که راه داره...ولی خیلی سخته...
ولی برای خانوم ها خیلی راحته و گیر زیادی نمیدن...
new life
12-09-2010, 23:07
شدنش که راه داره...ولی خیلی سخته...
ولی برای خانوم ها خیلی راحته و گیر زیادی نمیدن...
میتونم بپرسم شما کجا تحقیق کردی از کدوم دانشگاه در رابطه با انتقالی سوال کردید و دیدید که برای خانوم ها راحته !!!!!!! وگیر نمیدن !!!!!!!
من مهندسی شیمی سبزوار قبول شدم .قم که مهندسی شیمی نداره !برای انتقالی به اراک یا کاشان چکار باید بکنم ؟
بستگی به سطح دانشگاه مبدا و مخصوصا مقصد داره . کار خیلی سختیه . ولی خب شدنیه مخصوصا واسه خانمها
از سبزوار به دانشگاه کاشان شاید بشه یه کارهایی کرد ولی باید معدل بالایی داشته باش تا بهونه دستشون ندی:5:
hermione
13-09-2010, 10:01
بستگی به سطح دانشگاه مبدا و مخصوصا مقصد داره . کار خیلی سختیه . ولی خب شدنیه مخصوصا واسه خانمها
از سبزوار به دانشگاه کاشان شاید بشه یه کارهایی کرد ولی باید معدل بالایی داشته باش تا بهونه دستشون ندی:5:
از بوعلی سینا میشه انتقالی بگیرم به دانشگاه اصفهان یا صنعتی اصفهان (برق)
< A L I >
13-09-2010, 16:11
اتفاقاْ یکی از دوستان دبیرستان من انتقالی گرفت اومد تهران !! حقیقتش نمی دونم دقیقا چه مراحلی گذروند ولی اینو میدونم که اولش یه ترم مهمان بود و بعدش منتقل شد !
B a r a n
13-09-2010, 17:01
من دوستی داشتم که شهرستان درس میخوند [ دولتی ]
با کلی کاغذ بازی و پارتی[ نماینده مجلس ] تونست بیاد تهران .
دختر هم بود... ولی ازجزئیاتش با خبر نیستم چون دیگه ازش خبر ندارم .
Reza31001
14-09-2010, 07:13
من يكي از دوستام تو علوم پزشكي پارتي داشت هنوز دانشگاه شروع نشده منتقل شد مشهد ( حالا رشته دوستم هم رياضي بوده ها!!)
يكي ديگه هم كه باباش استاد دانشگاه فردوسي در شرف گرفتن انتقاليه ولي هنوز موفق نشده مثل اينكه يكي دو ترمي بايد بره شهرستان بعد منتقل شه
شما تا به حال دیدین کسی از ازاد مهمان شه دولتی؟
من که سراسری میخوندم صنعتی ارومیه نتونستم انتقالی بگیرم پا شدم اومدم دارم آزاد تهران شمال میخونم...اگه پارتی داری راحت انتقالی میگیری اگه نداری فکرشم نکن وقت تلف کردنه:10:
pooyan_s
04-10-2010, 22:07
من تجربه شخصيم رو ميگم !
دخترا از شهرستان ها هم بزارن بيان تهران !
2 ترم مهماني ميگيرن ..
اگر معدل بالاي 17 بشه ( باز بستگش به دانشگاه داره )
ميتونن بيان انتقال قعطي بگيرن .
arghavan64
25-10-2010, 12:20
من علوم ازمایشگاهی خوندم کارشناسی ازاد فقط تو شهرای تهران چالوس و... دیگست اصلا تو شهرای نزدیک خوزستان یا فارس نیست من شنیدم میشه از دانشگاه ازاد به دولتی با پرداخت هزینه انتقالی گرفت شما چیزی شنیدید؟
hermione
30-10-2010, 00:18
من امروز فهمیدم سایت سازمان سنجش از 19 مهر تا 28 مهر ثبت نام برای مهمانی کرده من که خبر دار نشدم کسی می دونه قضیه چیه ؟ چرا اطلاع رسانیشون اینجوریه ؟ حالا تکلیف من که ثبت نام نکردم و میخوام مهمان بشم چیه ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.