مشاهده نسخه کامل
: کمک در مورد مرخصی تحصیلی از دانشگاه آزاد و شرکت دوباره در کنکور سراسری
Lord Farshad
10-09-2010, 17:13
درود و سلام بر دوستان گرامی
من متولد نیمه دوم 69 هستم و طبیعتا در صورت نرفتن به دانشگاه؛ مشمول خدمت سربازی میشم. کنکور سراسری امسال رو هم دوباره مردود شدم ولی ازاد مهندسی برق خمینی شهر قبول شدم. خوب یا بد به هر حال تصمیم گرفتم که دوباره کنکور بدم و مطمئن هستم که اگر پشت کنکور بمونم، چون امسال واقعا میخوام بخونم رتبه خوبی سال دیگه کسب میکنم.
حالا از دوستان یه سوال داشتم که آیا امکانش هست که من با گرفتن دو ترم پشت سر هم مرخصی تحصیلی از دانشگاه آزاد سرباز نشم و بتونمم درسمو بخونم. یعنی دانشگاه آزاد به من دو ترم مرخصی تحصیلی پشت سر هم میده که من بدون مشمول شدن بتونم برای کنکور سال بعد بخونم؟
ممنون میشم دوستانی که اطلاعی در این مورد دارند؛ من رو کمک کنند.
سپاس از مهر همه عزیزان
Glad Boy
10-09-2010, 17:45
درود و سلام بر دوستان گرامی
من متولد نیمه دوم 69 هستم و طبیعتا در صورت نرفتن به دانشگاه؛ مشمول خدمت سربازی میشم. کنکور سراسری امسال رو هم دوباره مردود شدم ولی ازاد مهندسی برق خمینی شهر قبول شدم. خوب یا بد به هر حال تصمیم گرفتم که دوباره کنکور بدم و مطمئن هستم که اگر پشت کنکور بمونم، چون امسال واقعا میخوام بخونم رتبه خوبی سال دیگه کسب میکنم.
حالا از دوستان یه سوال داشتم که آیا امکانش هست که من با گرفتن دو ترم پشت سر هم مرخصی تحصیلی از دانشگاه آزاد سرباز نشم و بتونمم درسمو بخونم. یعنی دانشگاه آزاد به من دو ترم مرخصی تحصیلی پشت سر هم میده که من بدون مشمول شدن بتونم برای کنکور سال بعد بخونم؟
ممنون میشم دوستانی که اطلاعی در این مورد دارند؛ من رو کمک کنند.
سپاس از مهر همه عزیزان
دوست من اگه تازه می خوای آزاد ثبت نام کنی و ورودی جدید هستی ؛ نه فکر نکنم !
چون دانشگاه میگه برو هر موقع خواستی بیا ثبت نام کن . هر چند تا ترم از موقعی که باید ثبت نام میکردی بگذره اشکال نداره ! فقط خودشون برات مرخصی حساب می کنن و پول شهریه ثابتشو می گیرن !
چون ورودی جدید هستی فکر نکنم بتونی این کار رو بکنی که اول ثبت نام کنی بعد مرخصی بگیری ...
meisam82
10-09-2010, 18:37
من فكر كنم تا بهمن نگه ميدارن نه كل سال رو.
البته من ورودي 80 دانشگاه آزاد بودم و شايد با روال كار امروزي زياد آشنايي ندارم اما همين قدر بگم كه از 92 نفر قبولي اون سال تو رشتمون تقريبا 20 نفر با همين شرايط خودشون رو عقب انداختن.يعني يك سال مرخصي گرفتن.
Tenacious
10-09-2010, 19:38
قبلاً می شد ترم اول هم مرخصی گرفت. من دیده بودم که این کارو می کنن.
اگر این طور باشه که Glad boy گفت، تو می تونی ثبت نام کنی، مخ مدیر گروهتو بزنی که حداقل واحد رو بهت بده اونم واحد های نظری که شهریش کم بشه، نری امتحان بدی و درسات حذف بشه یا اینکه اصلاً بین ترم بری تقاضای حذف ترم بدی. این طوری فقط پولت می ره.
ولی تا جایی که من می دونم اصلاً این کارها نیاز نبود و می تونستی با واریز شهریه ثابت ترم اول هم مرخصی بگیری. اطلاعات من در این زمینه بر می گرده به 6-7 سال پیش!
sinasalar2007
10-09-2010, 20:53
من اطلاع خاصی در این مورد ندارم ولی چیزی که میدونم شما بعد از مرخصی اگه خدا بخواد دانشگاه سراسری قبول شدی باید از ازاد انصراف بدی ،فکر می کنم بعد از انصراف از دانشگاه ازاد باید بری خدمت یا این که کارت پایان خدمت داشته باشی تا دانشگاه سراسری ثبت نامت کنه(داخل دفترچه شماره یک سراسری اون اولاش یه همچین چیزایی نوشته بود)
برو در این مورد هم تحقیق کن ببین میتونی انصراف بدی یا نه ...
ترم اول رو هم میشه مرخصی گرفت سال پیش دوستم ازاد شرکت کرد پدرش مریض شد و مجبور شد یه ترم مرخصی بگیره
بله
ترم اول میشه مرخصی گرفت با پرداخت شهریه ثابت .
reza_azizi2010
10-09-2010, 22:18
براي هر مقطع تحصيلي فقط يكبار معافيت صادر ميشه
يعني اگه دانشگاه آزاد ثبت نام كني و اونا واست درخواست معافيت كنند، ديگه نميتوني دانشگاه ديگه ثبت نام كني مگه اينكه بري خدمت!
من خودم اين مشكل رو داشتم، از فراگير پيام نور انصراف دادم اومدم آزاد ثبت نام كنم، ولي نشد. به هر دري هم زدم نشد.آخرش رفتم خدمت!!
شما يكار ديگه ميتوني بكني
6 ماه فرجه داري كه مداركت رو بفرستي
دقيقا ماه ششم پست كن، تقريبا 2 ماه طول ميكشه جوابش بياد، كه تاريخ اعزام توش مشخص ميشه، كه اونم حداقل دو ماه بعد تاريخ خورده. توي اين مدت ميتوني بري (با يه پارتي!!) تاريخ اعزامت رو عقب بندازي.حتي بدون پارتي هم امكان داره بشه.
Lord Farshad
11-09-2010, 23:20
درود
سپاس از همه دوستان گرامی. واقعا با پاسخ های کاملتون لطف کردید.
خودم خیلی فکر کردم؛ اول از همه این که این مشکل که دوستان میگند باید برم خدمت رو فکر کنم داشته باشم و فارغ از اون هر چقدر فکر کردم دیدم فایده نداره الکی یکسال دیگه خودمو عقب بندازم. حالا که اون رشته ای رو که دوست دارم قبول شدم؛ پس بهتره بیش از این خودمو از زندگی عقب نیاندازم و برم دانشگاه.
سپاس
سلام.یعنی من نمیتونم برم غیر انتفاعی و ترم 2 مرخصی بگیرم بعدش دانشگاه ازاد ثبت نام کنم؟؟؟؟؟
سلام.یعنی من نمیتونم برم غیر انتفاعی و ترم 2 مرخصی بگیرم بعدش دانشگاه ازاد ثبت نام کنم؟؟؟؟؟
سلام
منم دانشگاه غير انتفاعي رو مي خوام ول كنم و برم آزاد شركت كنم. مي شه؟؟؟؟؟
بچه ها دانشگاه آزاد از همون ترم اول مرخصي مي ده؟؟؟؟؟؟؟؟
تورو خدا يكي يه جواب درست بده لطفا.
hamidras
13-10-2010, 17:34
يعني اگه دانشگاه آزاد ثبت نام كني و اونا واست درخواست معافيت كنند، ديگه نميتوني دانشگاه ديگه ثبت نام كني مگه اينكه بري خدمت!درست نیست.
میتونه بره دانشگاه دیگه.
من خودم اين مشكل رو داشتم، از فراگير پيام نور انصراف دادمالبته همین طور که گفتید به جز فراگیر!
(داخل دفترچه شماره یک سراسری اون اولاش یه همچین چیزایی نوشته بود)
به چرندیات سنجش گوش نده! مهم نظام وظیفه است . اونم زنگ بزن یا حضوری برو مطمئن میشی:دی
تا 4 ترم میتونی کنکور مجدد بدی!
به شرط نداشتن غیبت و قبول شدن تو یه دانشگاه بهتر.
منم دانشگاه غير انتفاعي رو مي خوام ول كنم و برم آزاد شركت كنم. مي شه؟؟؟؟؟
بله میشه به شروطی که گفتم.
اخرین قوانین نظام وظیفه در این مورد:دی
تغییر رشته یا آزمون مجدد در هر مقطع تحصیلی حداکثر یک نوبت مجاز خواهد بود.
مدت تحصیل مشمولانی که در سال احضار و حداکثر تا مهر سال اعزام در دانشگاه شروع به تحصیل کردهاند جزو سنوات تحصیلی محسوب نخواهد شد.
همچنین بر اساس مصوبات این جلسه دانشجویان مجاز به تحصیل در مقاطع پایینتر از مقطعی که دارای معافیت تحصیلی هستند نخواهد بود.
در صورت قبولی در آزمون مجدد فاصله بین انصراف از دانشگاه اولیه و اشتغال در دانشگاه ثانویه بیش از 4 ماه نباید باشد و در صورت قبولی در مقطع بالاتر معافیت تحصیلی به دانشگاه جدید ارسال و واحد آموزشی جدید ضمن اعاده معافیت تحصیلی به وظیفه عمومی درخواست معافیت برای مقطع جدید نماید که در این صورت مدت تحصیل سپری شده در سنوات مقطع جدید لحاظ خواهد شد.
بر اساس مصوبه، در صورت انتقال معافیت تحصیلی به موسسه آموزشی جدید مراتب باید توسط دانشگاه اولیه به اطلاع وظیفه عمومی صادر کننده معافیت تحصیلی برسد.
درست نیست.
میتونه بره دانشگاه دیگه.
البته همین طور که گفتید به جز فراگیر!
به چرندیات سنجش گوش نده! مهم نظام وظیفه است . اونم زنگ بزن یا حضوری برو مطمئن میشی:دی
تا 4 ترم میتونی کنکور مجدد بدی!
به شرط نداشتن غیبت و قبول شدن تو یه دانشگاه بهتر.
بله میشه به شروطی که گفتم.
اخرین قوانین نظام وظیفه در این مورد:دی
ممنون كه جواب داديد دوست عزيز اما من دخترم و منظورم اين بود كه مي تونم حالا كه دانشگاه غير انتفاعي رو ثبت نام كردم ، همين طوري ولش كنم و برم كنكور آزاد رو بدم و قبول كه شدم ثبت نام كنم؟؟؟؟؟؟ مشكلي نيست؟؟؟ (كارداني به كارشناسيم)
خيلي لطف مي كنيد اگه جوابمو بديد.
hamidras
15-10-2010, 11:08
ممنون كه جواب داديد دوست عزيز اما من دخترم و منظورم اين بود كه مي تونم حالا كه دانشگاه غير انتفاعي رو ثبت نام كردم ، همين طوري ولش كنم و برم كنكور آزاد رو بدم و قبول كه شدم ثبت نام كنم؟؟؟؟؟؟ مشكلي نيست؟؟؟ (كارداني به كارشناسيم)
خيلي لطف مي كنيد اگه جوابمو بديد.
از نظر اجازه شرکت در کنکور مشکلی ندارید(حتی سراسری)
در مورد ول کردن غیر انتفاعی نمیدونم احتمالا باید شهریه ثابتو بریزی و مرخصی بگیری.از خود مسئولین دانشگاهتون بپرس راهنماییت میکنن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.