ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مبحث reactor در تری دی مکس

mostafa_maca
09-09-2010, 16:19
سلام دوستان حرفه ای و غیر حرفه ای پی سی ورلد
راستش من میخوام یه مساله ای رو برا من روشن کنید.همونطور که همه میدونید تو مکس بخشی هست به نام reactor و باز همونطوری که بخش اعظمی از کاربرا میدونند کارش شبیه سازی فیزیکی یک سری از قوانین فیزیکی هست.راستش من تا حدی با این بخش کار کردم و کارای خارجی هم دیدم ولی همه در حد چند ثانیه بود میخواستم ببینم مثلا میشه این افکتها رو باهم ترکیب کرد؟ یا از rigid bodi در طول انیمیشن چندبار استفاده کرد؟
امیدوارم تونسته باشم مشکلمو بگم:27:
:11:

mostafa_maca
13-09-2010, 21:58
ای بابا 31 نفر مشاهده ولی دریغ از یک نظر! دوستان خواهشن نظر خودشون رو بگن بابا اینجا فرومه جلوی 1000 نفر نمیخواین سخنرانی کنین که!:31:

N O V A L I S
13-09-2010, 23:11
فکر کنم کسی مشکل شما رو درست نفهمیده.. ولی تا جائیکه من بلدم و سوالتون رو فهمیدم، مشکلی تو ترکیب این افکت ها با هم نمی بینم.. شما می تونی یه موضوع رو دستی انیمیت کنید و براش کلید تعریف کنید (البته خودش هم باید تو Rigid Body Collection باشه)، بعد تو Physical Simulation دخالتش بدید که روی سایر موضوعات تاثیر بذاره.. فریم هائی هم که تعریف می کنیم که reactor توش عمل کنه تو پانل Utilities قابل دسترسیه..

mostafa_maca
14-09-2010, 16:03
ممنون دقیقا همین منظورم بود! میخوام بدونم میشه چند تا جسمی که دارای کلید فریم هستن رو تو rigid body ها دخالت داد؟
مثلا یه توپ داریم که تو یه صحنه باید به 10 جای متفاوت تو صحنه برخورد فیزیکی داشته باشه اخرشم بیفته مثلا تو اب ریکتور:20:
راستی در مورد اطلاعاتی که دادین یکم بیشتر توضیح بدین مخصوصا بخش utility رو
ممنون:11:

N O V A L I S
14-09-2010, 19:13
خوب من فعلا فقط با Rigid Body راکتور یه مقدار کار کردم و همون رو برات توضیح می دم..
شما مثلا یه توپ داری که براش کلید تعریف کردی.. می خوای رو موضوعاتی که تو یه مجموعه ی Rigid Body هستن تاثیر بذاره.. اول اینکه برای این کار باید این موضوع رو هم به اون مجموعه اضافه کنی و بعد تو خصوصیات فیزیکیش (دیالوگ Property Editor) گزینه ی Unyielding رو فعال کنی..
در مورد پانل Utilities هم، راکتور تو حالت پیش فرض فقط 100 تا کلید برای شبیه سازی ای که کردی می سازه..
باید بری تو پانل Utilities و بخش راکتور،کرکره ی Preview and Animation این تعداد رو تغییر بدی..

mostafa_maca
14-09-2010, 20:43
اهان فهمیدم! چه خوب پس ریکتور اینقدرا هم بی خود نیست! سعی میکنم یه چند تا مثال بسازم تا بهتر کمکم کنی:11: