PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : همکاری در سازمان صدا سیما

mamadfelfel1988
07-09-2010, 15:36
باسلام
فردی قوی در زمینه فلش و اکشن اسکریپت جهت همکاری در سازمان صدا سیما .
دوستان گرامی لطفا رزومه خود را به ادرس mz1988@gmail.com ارسال نمایید.
باتشکر

gonbad city
07-09-2010, 23:47
چه تضمینی هست به این ایمیل؟
الان سر کاریم دیگه؟
سازمانها وادارات دولتی خودشون ایمیل دارن نه جیمیل

Mostafa 3D
08-09-2010, 03:48

این تکه رو خوب اومدی :31:

ATA FARZADI
08-09-2010, 12:10
در ضمینه حقه بازی

ما ایرا... نیها

یکه - یکیم

در ضمن اینقدر تابلو gmail نمیساختن

با تشکر

Penryn
08-09-2010, 12:31
چه تضمینی هست به این ایمیل؟
الان سر کاریم دیگه؟
اطلاعات خصوصیت رو که نخواسته.فقط تجربیات و تخصصتو میگی.
تازه ممکنه بنده خدا رو گذاشتن مسءول پیدا کردن یه چند نفر و از ایمیل خودش داره استفاده میکنه

---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------

در ضمینه حقه بازی

ما ایرا... نیها

یکه - یکیم

در ضمن اینقدر تابلو gmail نمیساختن

با تشکر
این الان افترا نبود?!؟
ضمناً جمع نبند.چقدر بده وقتی یکی خودش حقه بازه به دیگرانم توهین کنه:13:

gonbad city
08-09-2010, 12:53
اطلاعات خصوصیت رو که نخواسته.فقط تجربیات و تخصصتو میگی.
تازه ممکنه بنده خدا رو گذاشتن مسءول پیدا کردن یه چند نفر و از ایمیل خودش داره استفاده میکنه[

دوست عزیز اینکه دوست دیگمون جیمیل بده مشکلی نداره و به قول شما اطلاعات خصوصی وجود نداره
اما نکته مهم اینه که شعور ما کاربرها به بازی گرفته میشه

در ضمن هیچ موقع یه اداره یا سازمان دولتی برای استخدام از کسی تقاضای تبلیغ نمیکنه بلکه کافیه فقط توی سایتش بزنه تا کل اینترنت 5 دقیقه بعدش پر شه از تبلیغ اون

احتمالا دوستمون خودش داره با سیما:31: همکاری میکنه و برای خودش دنبال همکاره
البته بهتره دوستمون بیاد و اگه اشتباه میکنیم یه توضیحی بده و مارو از گمراهی در بیاره

seko.ir
08-09-2010, 22:06
دوست عزیز اینکه دوست دیگمون جیمیل بده مشکلی نداره و به قول شما اطلاعات خصوصی وجود نداره
اما نکته مهم اینه که شعور ما کاربرها به بازی گرفته میشه

در ضمن هیچ موقع یه اداره یا سازمان دولتی برای استخدام از کسی تقاضای تبلیغ نمیکنه بلکه کافیه فقط توی سایتش بزنه تا کل اینترنت 5 دقیقه بعدش پر شه از تبلیغ اون

احتمالا دوستمون خودش داره با سیما:31: همکاری میکنه و برای خودش دنبال همکاره
البته بهتره دوستمون بیاد و اگه اشتباه میکنیم یه توضیحی بده و مارو از گمراهی در بیاره

سلام خدمت تمام دوستان،
برادر عزیز واسه یه موضوع به این جزئی که صدا سیما نمیاد تو سایتش چیزی بزنه. در ضمن صدا و سیما مثل اداره جات و سازمان های دولتی دیگه که نیست. و بنظر من گفته آقا طبیعی هست!
بنده وقتی با صدا و سیمایی ها تماس می گیرم پاسخ اونها از طریق ایمیل های شخصی هست. (عموماً یاهو)
میدونید صدا و سیما چند تا سایت داره و چند تا کارمند؟ هیچ وقت از ایمیل های رسمیش برای کارکنانش استفاده نخواهد کرد. حتی اونها برای جذب نیرو از سایتشون استفاده نمیکنند و تنها از طریق روزنامه ها دعوت میکنند. و در این موارد جزئی مسئول مربوطه خودش یه طوری یکی دو نفر رو پیدا میکنه.

فکر کنم فلشکار رو هم برای سایتاشون میخوان. شاید

mamadfelfel1988
14-09-2010, 16:39
از اقایان باشعور و ...

از اینکه جیمیل گذاشتم بنده از طرف شبکه العالم مسئول شدم واسه جمع کردن یک تیم که خدا رو شکر دوستان گرامی حسابی به خودشون شک دارند و فکر میکنند همه مثل خودشون بیکار هستند . واقعیت اینه که اکثریت اخلاق حرفه ای ندارند یا حداقل نمیدونن که بنده برای فلش کار مثل اینکه دنبال خدماتی باشم نمیگردم که شماره کنم در روزنامه یا اطلاعیه.
باسوادای عزیز زمانی که برای استخدام در سازمان بخوان فراخوان میزنن نه به صورت همکاری یا قراردادی اطلاعیه نمیدن و به این صورت به دنبال جذب افراد میروند. از اینکه این همه لطف داشتید ممنون .

در صورت اطمینان از افراد واقعاا حرفهای نه (خاله زنک) درخواست میشه به ایمیل یالا یا به sahami@alalam.ir
رزومه خودشون رو ارسال کنن با تشکر.

seko.ir
14-09-2010, 18:21
من که گفتم

و در این موارد جزئی مسئول مربوطه خودش یه طوری یکی دو نفر رو پیدا میکنه.

mamadfelfel1988
14-09-2010, 20:18
شما درست میگی ایشون که معلوم نیست چیکارس شده تحلیل گر میگه ایرانیا فلان نشون میده که فقط تا ۱ متری خودشون رو دیده .

Penryn
14-09-2010, 21:17
دوست من فکر نمیکنم اینجا کسی فلش کار حرفه ای باشه
ولی عوضش اسپمر حرفه ای تا دلت بخواد..:27:
فوروم majidonline برو کارش تخصصی گرافیکه و حرفه ایها اونجان

1w2w3w4w
15-09-2010, 08:53
سلام ممنون که به بچه های pcworld اعتماد کردی و از اونا دعوت به همکاری کردی می شه بگی که دقیقا فلش کار برای چی می خوای؟ طراحی سایت، کارگرافیکی، برنامه نویسی، ... ؟!

gonbad city
16-09-2010, 23:14
از اقایان باشعور و ...

از اینکه جیمیل گذاشتم بنده از طرف شبکه العالم مسئول شدم واسه جمع کردن یک تیم که خدا رو شکر دوستان گرامی حسابی به خودشون شک دارند و فکر میکنند همه مثل خودشون بیکار هستند . واقعیت اینه که اکثریت اخلاق حرفه ای ندارند یا حداقل نمیدونن که بنده برای فلش کار مثل اینکه دنبال خدماتی باشم نمیگردم که شماره کنم در روزنامه یا اطلاعیه.
باسوادای عزیز زمانی که برای استخدام در سازمان بخوان فراخوان میزنن نه به صورت همکاری یا قراردادی اطلاعیه نمیدن و به این صورت به دنبال جذب افراد میروند. از اینکه این همه لطف داشتید ممنون .

در صورت اطمینان از افراد واقعاا حرفهای نه (خاله زنک) درخواست میشه به ایمیل یالا یا به sahami@alalam.ir
رزومه خودشون رو ارسال کنن با تشکر.

دوست عزیز
از زودقضاوت کردنم عذرخواهی میکنم و چون در ملاءعام به شما تهمت زدم وظیفه دیدم در ملاءعام هم عذرخواهی کنم
البته در پست 7 هم پاسخ جناب seko.ir من رو قانع کرده بود و ازش تشکر کردم و دیگه هم ادامه ندادم
البته خودتون هم به خوبی میدونید که حقه بازی و شیادی توی اینترنت زیاد شده و اسپمرها و ویروس پخش کن ها دنبال را ه های جدیدن و به ویژه بلانسبت شما آدمهای سادیست که از سرکار گذاشتن دیگران لذت میبرن
خلاصه بازهم ببخشید:11:

eaw_Master
21-09-2010, 07:39
خسته نباشید خودتونم خودتونو قبول ندارین

چرا می فرستیش مجید آنلاین
مگه اینجا فلاش من، سیلور،الفین دی، ... اینا کشکن؟

flashpro
13-10-2010, 12:23
بابا سخت نگیرین. من رزوممو ارسال کردم دوست من :20: