مشاهده نسخه کامل
: دعوت برای نوشتن اعتراض نامه به سامسونگ به خاطر خدمات رسانی بسیار ضعیف پارس مایکروتل، نماینده رسمی سامسونگ
دعوت برای نوشتن اعتراض نامه به سامسونگ به خاطر خدمات رسانی بسیار ضعیف پارس مایکروتل، نماینده رسمی سامسونگ
سلام دوستان!
همون طور که خودتون هم مستحضرید الآن مدت زیادی میشه که به دلایلی-که هیچ وقت افشا نشده-ورود گوشی s8500 wave samsung با مشکل روبه رو شده و پس از عرضه ی اولیه در ایران، دیگه وارد نشده.:13:
من نمیدونم این از سیاست های مایکروتل هست که بازار را منتظر بذاره یا اینکه طفلی واقعا وسع مالی نداره(!) دیگه گوشی به درد بخور وارد کنه!
خوب، من خودم حدود یک ماهه که در به در دنبال این گوشیم. ولی نیست که نیست...
اجازه بدید تو پرانتز(کو پرانتز؟!) عرض کنم که اگه ما خودمون نخایم تغییری ایجاد بشه(حالا تو هر زمینه ای) هیچ آبی از آب تکون نمیخوره. ما باید این فرهنگ پسندیده ی همون غربی های کثیف(!!!:31:) را پی بگیریم. یعنی اگر مشکلی دیدیم و کاستی خاصی مشاهده کردیم بلافاصله به مسئولینش تذکر بدیم و اگر دیدیم فایده نداره و اون مسئولِ پوفیوز(ببخشید!حق این جور آدمها همینه!!) قبول نمیکنه که اشتباه کرده، به مقامات بالاتر گزارش بدیم تا شاید ترتیب اثر داده بشه.:27:
در این مورد هم اینو بگم که اخه مگه مایکروتل دلش به حال ما میسوزه که خود به خود بخاد برامون کاری بکنه؟!
من همین جا از تمام دوستانی که قصد خرید این گوشی را داشته اند یا نداشته اند، میخواهم دعوت کنم :11:در اعتراض نامه ای که به زودی لینکش رو تو این تاپیک قرار میدهم، شرکت کنند تا از زحمات پارس مایکروتل قدردانی شه!
اگر هم شما راه بهتری را سراغ دارید لطفا ما را از نظراتتون محروم نفرمایید.
:40::40::40:قربون همه ی بچه های خوب و صمیمی p30world!:40::40::40:
SevenHaft
07-09-2010, 15:20
سلام دوست عزیز.
مثل اینکه شما تا حالا با سایر نمایندگی ها و خدمات پس از فروش سایر برند ها برخورد نداشتی که این قدر به قول معروف آتیشت تنده و زود قضاوت کردی و برای خودت نتیجه گرفتی.
عزیز من شرکت پارس مایکروتل و همینطور شرکت مادیران از بهترین شرکتهای خدمات پس از فروش در ایران هستند و انصافا خدمات قابل قبولی ارائه میدهند.
دلیل عدم ورود گوشی مذکور نیز از جانب خود سامسونگ و یا به دلایل دیگری میباشد و ربطی به پارس مایکروتل نداره.
شما فکر میکنی پارس مایکروتل دوست نداره که فروشش بالا باشه؟؟؟ میدونی توی این مدتی که این گوشی موجود نبوده چه ضرری پارس مایکروتل متحمل شده ، چونکه خیلی ها وقتی دیدن که این گوشی با گارانتی موجود نیست اقدام به خرید گوشی بدون گارانتی کردند و این یعنی از دست دادن سهمی از بازار برای پارس مایکروتل.
بهتره همیشه اول کمی تحقیق و تعمق در مسائل بکنیم و بعد نظر بدیم و نتیجه بگیریم نه مثل نوجوان های 18-19 ساله فوری از روی احساسات تصمیم بگیریم و نظر بدیم.
تغییر در جهت مثبت گرایی خوبه اما خیلی جاهای دیگه هست که نیاز به تغییرات اساسی تری داره که حداقل در رابطه با این موضوع میتونم به تغییر در قوانین نا به جای گمرک و تعرفه ها اشاره کنم.
با سپاس.
mr.shadowshaman
07-09-2010, 17:11
سلام.
بله شما یکم عجله کردی.
پارس ماکروتل منتظره سری جدید s8500 هست.
که احتمالا شامل موارد زیر هست.
1.رفع مشکلات موجود
2.همراه آپدیت های جدید
3.کیف مخصوص
4.مدل 8 گیگ
منم مثل شما منتظرم ولی نه یه ماه شاید الان یه هفته باشه که این گوشی با گارانتی پارس نباشه.
شاید نامه تشکر بهتر باشه.
ممنونم از اینکه بهم یادوری کردید از روی احساسات تصمیم نگیرم و تاپیک نزنم! :20:ولی آخه من باید دیگه برم ثبت نام دانشگاه و نمیتونم انقدر صبر کنم!!! :41:تا همین جاشم خونواده بهم گیر میدن که : ای بابا! کشتیمون با این گوشیت! اصلا چرا انقدر پاتا کردی تو یک کفش(به نشانه ی اینکه مرغ یک پا داره!:31:) و میگی الا و بالله من همین را میخام؟
من هم میگم اخه تو این رنج قیمت دیگه بهتر از این پیدا نمیشه!:2:
ببینم اگه تا هفته دیگه هم دندون رو جیگر بذارم احتمال داره این گوشی پیداش بشه؟:20:
اگه نشد، پیشنهاد احتمالی شما برای گوشی که این ویژگیها رو داشته باشه چیه؟! ممنون میشم:11:
صفحه نمایش حداقل 3.5 اینچ
پخش تمام فرمتهای ویدیویی و صوتی با کیفیت بالا(ویدیو ضبط و پخش HD)
سرعت اینترنت بالا و پشتیبانی از تکنولوژی هایی مثل Wi-Fi
صفحه نمایش با کیفیت WVGA و 16000000 رنگ-درضمن حداقل AMOLED یا چیزی شبیه اون
حساسیت بالای صفحه نمایش(خازنی باشه)
خوب، به جز i9000 چه پیشنهادی دارین؟:27:
SevenHaft
07-09-2010, 22:12
سلام دوست عزیز.
به نظر من یکی از بهترین گزینه ها Samsung I8000 Omnia II هست زیرا هم ویندوز موبایله و هم تمامی خواسته هایی رو که داری برات برآورده میکنه و مطمئنم از خریدش پشیمون نمیشی اگرچه قیمتش یه مقدار از Samsung S8500 Wave گرونتره ولی می ارزه که یه کمی بابتش پول بیشتری بدی.
از لحاظ ساپورت نرم افزاری گوشی بسیار عالی هستش در واقع گوشی که نه بلکه پاکت پی سی یا کامپیوتر همراه.
با سپاس.
ebi66_boukan
08-09-2010, 00:12
بابا بیخیال گارانتی و پارس مایکروتل و ....
این گوشیا واسه گارانتی به درد نمیخورن.بخوای رام عوض کنی گارانتی میپره.یعنی کلی پوا میره هوا....
البته منظورم گالاکسی و ویندوز دار ها بود.
Highbury
08-09-2010, 00:16
پارس میکروتل از بهترین شرکت های گارانتی هستش.
خدماتش در کل خیلی خوب بوده حداقلش این هست که نسبت به بقیه ی شرکت ها بهتر بوده.
مثلا همین گوشی e2152 همزمان با بازار جهانی با قیمت جهانی وارد ایران شده.اما یک گوشی مثلا موتورولا با این سرعت وارد بازار ایران نمیشه.قبلا سراغ داشتیم گوشیهای سامسونگ خیلی دیر به ایران میومد اما الان این مشکل برطرف شده
با توجه به دوره جدید تحریم ها و مذاکرات اخیر نماینده کره در آمریکا بر سر شیوه تحریم ایران .احتمال قطع همکاری سامسونگ با مایکروتل هست . شاید علت تاخیر ها همین باشه.
این هم 2تا خبر مرتبط
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Highbury
08-09-2010, 11:17
اصلا همچین خبرهایی نیست.سامسونگ داره جدیدترین گوشیهاش رو توسط مایکروتل وارد میکنه اما حالا waveشاید به خاطر مشکلاتی کمتر وارد بازار میشه.مثلا هم زدم e2152هنوز در خیلی از کشورها وارد بازار نشده اما یک هفته هست که مایکروتل وارد کرده.اونم با قیمت مناسب جهانی
new_solid
08-09-2010, 11:57
بابا بیخیال گارانتی و پارس مایکروتل و ....
این گوشیا واسه گارانتی به درد نمیخورن.بخوای رام عوض کنی گارانتی میپره.یعنی کلی پوا میره هوا....
البته منظورم گالاکسی و ویندوز دار ها بود.
یعنی اگه این ویو هم -- بشه دیگه گارانتیش می پره
احتمالش هست که وضع بازار بهترش بدون گارنتی به همون 390 تا 400 برسه یا برم دنبال گوشی های دیگه
با تشکر
من هم میدونم گارانتی سامسونگ لااقل از بقیه برندها بهتره. فکر کنم بهتر باشه تا بعد ماه رمضون صبر کنم ببینم اوضاع عوض میشه!؟
mr.shadowshaman
09-09-2010, 11:05
سلام.
پارس ماکروتل علت کم یاب شدن wave را اعلام کرد.
فروش گوشی خارج از انتظار بود و حتی خود سامسونگ هم در عجب است.درخواست از کشور های دیگه برای این گوشی خیلی زیاد هست.
بنابر این علت کم یاب شدن گوشی در فروشگاه های پارس ماکروتل کم بود گوشی هست.پارس ماکروتل این قول داده تا این هفته یا هفته بعد این گوشی را در نمایندگی های خود داشته باشد.
اگر یکی در مورد i8520 هم اطلاعات بگیره ممنون می شوم
پارس مایکروتل بهرین گارانتی کننده گوشی در ایرانه و خدماتش حرف نداره و بدون بهانه خیلی اوقات برات رایگان کار انجام میده
دلیل بد قولی شرکت هم دلایل مختلفی مثل بازار جهانی و مهم تر از همه گمرک ایران داره
:40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.