مشاهده نسخه کامل
: مشکل در وصل کردن لپتاپ به TV
سلام به همگی من میخام لپتاپ sony vaio مدل cw26FG رو به یه TV مدل Samsung که فقط پورت های AV و component رو داره وصل کنم(win 7 - 64 bit) از طریق پورت VGA لپتاپ ولی بعد از switch کردن روی TV فقط یه تصویر رنگی در هم و کاملن نامشخص و لرزون رو نشون میده هر چی هم که resolution و rate رو عوض کردم تفاوتی نکرد روی rate - 75 HZ بهتر از بقیه بود دوستان آیا تنظیم خاصی باید انجام بدم اینم بگم که من تو هند زندگی میکنم و اینجا کابل HDMI به component پشت TV در حدود ۴۰۰۰۰ تومان هستش البته با کیفیت عالی و shield دار برای همین از پورت HDMI خروجی نخواستم بگیرم خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین
ebicross
06-09-2010, 23:49
دوست عزیز آیا تلویزیون شما پورت AGP داره؟
اگر از S-Video استفاده کردید این تاری و لرزون بودن تصویر کاملا طبیعی هستش.
البته بهتره رزولیشین رو کم کنید.
بهترین کار همون رابط HDMI به Component هستش که البته توی ایران هم قیمتش کمتر از این نیست.
خیلی ممنون از جوابت ،لپتاپ من دو تا پورت خروجی برای مونیتور داره ،HDMI و یه پورت دیگه که Analogue RGB, mini D-sub 15 pin هستش تلویزیون هم فقط AV و component ... به هر حال مشکل حل نشد چون من توی site سامسونگ هم comment گذاشتم که باهام تماس گرفتن و گفتن که اصلن این TV برای مونیتور کردن طراحی نشده !!! من تلویزیونم جدید خریدم ،LCD نیست ولی جدیده ULTRA SLIM FIT TV ، یادمه تو ایران خیلی وقت پیش با یه TV معمولی تر و قدیمیتر از این که اونم سامسونگ بود و کارت گرافیک اونموقع سیستمم Trident 4 MB !!! یادته ؟ با اون خروجی میگرفتم و vcd میدیدم ، یادش به خیر .. حالا نمیدونم چه جوریه ؟به هر حال ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.